CHIRO BERKENBLOESEM OKTOBER NOVEMBER 2016

Vergelijkbare documenten
Programmaboekje September Oktober November

t Slagske April, 25 e jaargang

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

t Jokske Tweemaandelijks Programmaboekje van Chiro Joka September - Oktober

Programmaboekje December Januari

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

t Slagske Mei, 26 e jaargang

OKTOBER Chiro-uren. Reservekledij

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro.

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur

ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren

Programma. December. Chiro Sint-Dionysius

Inhoudstafel. Programma speelclub...06 Programma rakwi...08 Programma tito...10 Programma keti...12


NOVEMBER Winteruur. Beste ouders,

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sprokkelblad eerste editie

Chiro Bloemendaal. Programma 1: September December

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit!

November. Chiro Sint Dionysius Putte

FEBRUARI Chiro-uren. Reservekledij

Hallooooooo twinkels, hier zijn we weer voor deze maand. Benieuwd wat voor geks we weer in petto hebben voor jullie? Lees dan snel verder.

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

SPEELCLUB. 1/10 - Werving: Neem je tofste vriendjes en vriendinnetjes mee zodat zij ook kennis kunnen maken met Chiro Mik MAK!

De Eurefantokrant. Jaargang 49, Oktober 2018

OKTOBER Chiro-uren. Reservekledij

t Kletserke OKTOBER

Chiro De Schakel Nr

Graag melden we nog even dat we het ten zeerste appreciëren als er wordt afgebeld indien jouw kapoen niet kan komen naar de vergadering.

Xaverius-St.Rita A21/46G. Oktober Beste ouders, leden en sympathisanten,

KRABBELS JANUARI FEBRUARI

EEN BROCHURE. voor ouders. Chiro is voor alle kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar Spel, plezier en beweging zijn het belangrijkste!

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Enthousiast oktober november

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!


Kapke. September Oktober

Oktober. Gelukkige verjaardag aan: Yanaïka Claessens. Lieke. Nore

Enthousiast Mei en Juni

De Kierewieter. Editie 1

Traditiegetrouw organiseren wij op vrijdag 7 oktober onze spetterende fuif Waksation als evenement van ons Waksationweekend. Om de 800 feestgangers

Spitter spetter spater, we hebben niets liever dan water! Vandaag is het bekentocht, joepieeee! Neem allemaal jullie rubberlaarzen mee!

MEI 2016 Chiro-uren Reservekledij

't Patotterke Info- en programmaboekje van Chiro Coloma; verschijnt 3x per jaar trimester

Chirokrantje. November-december

Voorwoord. Mei-juni juli: Spaghetti-avond!

Welkom. Beste chirovrienden,

Spaghettiavond. Chiro Sint-Dionysius. (naam) zou graag willen reserveren voor... personen. (cash te betalen de avond zelf)

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER

Gekrabbeld. We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe. grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we

CHIRO SINT-DIONYSIUS

Programmaboekje Februari Maart - April

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe.

Krabbels. Oktober December 2016

De Kapoenen seintoren 1

t 3-maandelijkse Chirokrantje van Chiro Gruitrode - jaargang 9 - nummer 2 januari, februari, maart & april 2016

Sloeber Semester 1

Beste ouders en leden,

Krabbels Maart - April

NOVEMBER Chiro-uren. Reservekledij

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

Chiro Budingen

Belangrijke data: 3 maart: geen vergadering maart: Groepsweekend. Februari

23 MEI : CARWASH van 10 tot 17 u

t Kletserke Mei 2015

F L U P K E O K T O B E R

Sprokkelblad eerste editie

Chirokrantje November-december

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas

November Een maand vol tradities De mandarijntjes De misviering Het restaurantje Afscheid van oudleidster(s) Een maand vol Sus

Stevige linker, IJdele Kraanvogel

Meisjeschiro Okapi Kortessem

De Kapoenen seintoren 2

Beste leden, ouders en sympathisanten

Belangrijke data voor de maand oktober:

Het scoutsblad OKTOBER. Het scoutsblad oktober 1

Sprokkelblad- tweede editie Den diner

maandlijst Oktober-november

NOVEMBER - DECEMBER 1

-

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

WIST-JE-DATJES NOVEMBER

Seintoren Kapoenen

Sprokkelblad- tweede editie Den diner

De kapoenen seintoren 1

t Slagske Oktober, 27e jaargang

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka. t JOKSKE. januari - februari 2018

JANUARI Winteruur. Beste ouders,

Groepsnieuws. Beste leden, beste ouders,

NEDERLANDS CHIRO. #hierbeginthet WAT IS CHIRO? DE Chiro is de grootste Nederlandstalige organisatie voor kinderen en jongeren

F L U P K E D E C E M B E R

Hallo allerliefste jogi s en ouders!

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs.

Chirokrantje Maart - April - Mei

Belangrijke data: 1 en 2 nov: Wijnverkoop 8 en 9 nov: Geldslag en wijnverkoop 14, 15 en 16 nov: Takweekend. November

Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop.

Pagadders. Dag lieve, kleine, schattige stoere Pagadders!

Transcriptie:

Als je t mij vraagt: Chiro Berkenbloesem CHIRO BERKENBLOESEM OKTOBER NOVEMBER 2016 Beste Chiroten en ouders, Het nieuwe chirojaar is alvast goed ingezet met de overgang, proficiat aan iedereen! En een zeer leuke startdag, B-R-A-V-O aan alle nieuwe kindjes! Ook de komende 2 maanden staat er heel wat op het programma, waaronder enkele speciale dingen! Vergeet dus zeker niet op voorhand nog eens de maandbrief na te lezen. Doordat er wat veranderingen zijn gebeurd in de leidingsploeg, is er ook een nieuw hoofdleidingsteam: Ewoud en Steven. Zij zullen graag een antwoord geven op eventuele vragen of problemen. Hun info vind je samen met de info van alle andere leiding bij de kalender die bij deze maandbrief zit. Hou de kalender en de gegevens van de leiding dus zeker bij! Vergeet ook niet om jullie 15 euro lidgeld te betalen aan Katrien of Veerle. En dan nu een overzicht van wat er de volgende maanden op het programma staat. Als eerste op het programma is het Jeugdsportival op 2 oktober in Hofstade voor Rakwi, en. De sportraad van Wezembeek-Oppem heeft ons hiervoor uitgenodigd. De kinderen kunnen er allerlei sporten uitproberen en het tegen andere Chiro s en jeugdbewegingen opnemen! Hiervoor spreken we af aan De Kam om 10u30, dan vertrekt de bus. Deelname is gratis, maar vergeet geen lunchpakket mee te nemen! Ook goede sport/spelkledij is een aanrader! Om 18u komen de groepen weer aan op dezelfde plaats. Een week later, op 9 oktober is het aan de Speelclub en de Kiekeboes om op uitstap te gaan. Zij gaan naar de Kinderhoogdag, afspraak om 14u aan GC De Lijsterbes! Er zullen allerlei workshops en leuke activiteiten plaatsvinden, niet te missen dus! De kinderen mogen terug opgehaald worden om 17u45 aan GC de Lijsterbes (Lijsterbessenbomenlaan 6, 1950 Kraainem). Op vrijdag 21 oktober is het weer Dag van de Jeugdbeweging. Op deze dag gaat heel jeugdbewegend Vlaanderen naar school of het werk in uniform. Doe die dag dus zeker je uniform aan en vertegenwoordig onze chiro!

In de nacht van zaterdag 29 oktober op zondag 30 oktober mogen we een uurtje langer slapen, dus vanaf zondag 30 oktober hebben de en de geen chiro meer tot 18u, maar tot 17u30. Op zaterdag 29 oktober vindt ons 2-jaarlijks Groepsfeest plaats in GC De Kam. Het thema dit jaar is Vlaamse kermis en we voeren ook een paar veranderingen in! Zo kan je niet enkel s avonds een lekker hapje komen eten, maar kan dit ook s middags! Er is een eetshift van 12u tot 14u en één van 17u tot 19u. Op het menu staat typisch Belgische kost onder de vorm van pensen met spinaziestoemp of wortelstoemp of appelmoes met puree! Van 14u tot 17u voorzien we voor de kindjes een echte Vlaamse kermis met allerlei spelletjes, waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden! En ook voor de wat oudere kinderen en volwassenen voorzien we een leuke activiteit, namelijk na de avondshift toveren we de zaal om tot een plaats waar de hersencellen nog eens goed aan het werk kunnen, u kan het al raden: een QUIZ! Startuur van de quiz is 20u30! De quiz is voor teams van 5 personen. Inschrijven voor onze quiz kan via groepsfeest@chiroberkenbloesem.be. De prijs voor deelname is 15 euro per team. Indien je ook komt eten is de deelname 10 euro per team. Het geld dient betaald te worden die avond zelf. Zij die niet zo graag quizen, nodigen we uit om in de cafetaria van de Kam nog iets te komen drinken! Inschrijven voor het eten kan via het strookje onderaan de maandbrief of via groepsfeest@chiroberkenbloesem.be. Op 5 november nodigen we de en de uit voor de eerste avondontspanning van het jaar. Afspraak om 20u aan de lokalen. Christus Koning staat weer voor de deur en dit op 22 november, waarbij we een hele dag chiroplezier hebben! We beginnen stipt om 9u30 met een misviering in de kerk aan de Mechelsesteenweg. Dus we spreken af om 9u20 in de kerk. Het is altijd leuk als we met veln zijn en netjes in uniform. Ook alle ouders zijn heel welkom om deel te nemen aan deze viering! Daarna zakken we af naar de lokalen waar we lekkere koffiekoeken eten en warme chocomelk drinken. En met ons buikje vol, beginnen we aan het groot spel. Daarnaast zijn een goede jas die tegen de regen kan, handschoenen, warme kleren en je uniform essentieel.

2 OKTOBER CHIRO van 14u30 17u30 Speelclub Chaos in het sprookjesbos! Kom allemaal verkleed in je mooiste sprookjes outfit. Kiekeboes Hoe,wat & waar? Jullie zeggen het! Rakwi Jeugdsportival. Afspraak om 10u30 aan GC De Kam. (Beekstraat 172 te Wezembeek-Oppem) Terug om 18u00 aan GC de Kam. Breng lunchpakket mee! Speelclubdag 9 OKTOBER CHIRO van 14u30 17u30 Speelclub Kiekeboes Kinderhoogdag, afspraak om 14u aan GC De Lijsterbes: (Lijsterbessenbomenlaan 6, 1950 Kraainem) Rawki Wedstrijdjes van een hoger niveau! Panic room! Kasteel Boyard What s in the bucket? 16 OKTOBER CHIRO van 14u30 17u30 Speelclub Een tegen allen! Kiekeboes Bouw je eigen gezelschapsspel! Rakwi Een uitstapje naar het park The hunger games Maakt niet uit wat Frank beslist, nat of vuil zal je worden! Stella staat in Bloom! 23 OKTOBER CHIRO van 14u30 17u30 Speelclub Vandaag gaan we grillen en grollen want Halloween staat voor de deur! Kom dus zeker verkleed in je beste Halloween outfit! Kiekeboes Zijn jullie bang van spinnen? Goran alleszins wel. Rakwi Heb jij ooit gezondigd? Back 2 Basics Wii Like To Partii Potjesspel 29 OKTOBER Groepsfeest, allen welkom in GC De Kam! 30 OKTOBER GEEN CHIRO 5 NOVEMBER Avondontspanning voor en, 20u aan de lokalen 6 NOVEMBER GEEN CHIRO 13 NOVEMBER CHIRO van 14u30 17u30 Speelclub KOKEN MET MAGIE Kiekeboes Rara welk dier ben ik? Rakwi De Rode Duivels zijn aan vervanging toe! stormloop Wij gaan op weekend, meer informatie volgt!

Musa leert zingen! 20 NOVEMBER Christus Koning. Alle groepen worden verwacht om 9u30 aan de kerk! Er wordt een misviering gehouden, waar ook de ouders meer dan welkom zijn! Na de misviering trakteert de Chiro alle kinderen op koffiekoeken à volonté en een hele dag vol spelplezier! 27 NOVEMBER CHIRO van 14.30 17u30 Speelclub Vandaag bereiden we ons voor op het grote Sinterklaasfeest. Kiekeboes Laat jullie hoektanden schitteren. Maar pas op, de zon schijnt ook! Rakwi 1 spel uit 3 delen, doe je mee? Groep tegen leiding! Ik spring uit het vliegmachien Flora laat het gras groeien! Groetjes van de leiding! Nood aan meer informatie? Surf naar www.chiroberkenbloesem.be

Inschrijvingsstrookje Groepsfeest 29 oktober 2016 De Kam Naam:... Bestelt:... x 1 pens met spinaziestoemp 8... x 1 pens met wortelstoemp 8... x 1 pens met puree en appelmoes 8... x 2 pensen met spinaziestoemp 10... x 2 pensen met wortelstoemp 10... x 2 pensen met puree en appelmoes 10 Voor middagshift/avondshift (doorkrab wat niet past) Betalingen dienen de dag zelf te gebeuren.