Jonkersvaart 115 te Zevenhuizen. vraagprijs: ,- k.k.

Vergelijkbare documenten
Op het erf staan een aantal bijgebouwen waaronder 2 houten schuren en een degelijke stenen garage met een zolder.

Buitensingel 25 te Oldehove

Bovendien zijn recent de inbouwkeuken met inbouwapparatuur, de badkamer en het toilet vernieuwd.

Bijzonder sfeervolle en karakteristieke vrijstaande woning in het dorp Ballum gelegen op een fraaie hoeklocatie met ca. 272 m² eigen grond.

Op zoek naar een vrijstaand huis op 205 m2 dat u naar eigen inzicht kunt moderniseren en renoveren? Deze woning leent zicht daar uitstekend voor

Het extra woongenot wordt gekregen door de in 2001 gerealiseerde dakopbouw.

Havenstraat 4 te Surhuisterveen

Drachtsterweg 12 te Opende

Hoofdstraat 69 te Grootegast

Provincialeweg 125 te Opende

Deze halfvrijstaande woning is gelegen op een kavel van 129 m² in het centrum van Nes.

Sjoerdlân 6 te Bakkenveen

Provincialeweg 13 te Sebaldeburen

Vrijstaand woonhuis met aangebouwde garage en fraai aangelegde tuin gelegen op loopafstand van goede voorzieningen zoals o.a. winkels en scholen.

De Opslach 3 te Augustinusga

Openderweg 14 te Opende

Aan de doorgaande weg van Kollumerzwaag gelegen verrassend ruime half vrijstaande woning met diepe achtertuin gelegen op een perceel van 255 m 2.

Achter het woonhuis staat de grote houten garage van 50 m2 met zolderverdieping en elektrische deur.

Dit pand in het centrum van Surhuisterveen is geschikt voor het combineren van wonen en werken!

Rooilijn 8 te Surhuisterveen

De woning is deels voorzien van isolatieglas, verwarmd met behulp van gaskachels en warmwatervoorziening met (huur)geiser.

Adres: De Bosk 7 a, 9281 NR Harkema. Vraagprijs ,00 kosten koper

C. Schuurmanwei 18 te Surhuizum

Op enige afstand van de doorgaande weg is via een pad deze woning te bereiken, door de ligging is uw privacy gewaarborgd.

Provincialeweg 11 te Opende

Achter het woonhuis staat het houten tuinhuis met overkappingen terras, die nu ingericht is als sauna. Deze sauna is eventueel over te nemen.

Taeke Schuilengalaan 27 te Surhuisterveen

It Noard 14 te Surhuizum

Dit winkelpand combineert een zichtlocatie met een prima bereikbaarheid in De Westereen.

Acacialaan 7 te Marum

De Parel 10 te Kornhorn

Uitgebouwde tussenwoning op een prachtige, groenrijke plek aan een brede bomenwal!

De brede en lange oprit biedt meer dan voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein en is voorzien van klinkerbestrating.

De Lange Jacht 58 te Beetsterzwaag

Haersma de Withstraat 3 te Buitenpost

Lutkepost 6 te Buitenpost Vraagprijs ,- k.k.

Deze verzorgde vrijstaande woning met vrijstaande garage is gelegen op een perceel van 506 m² in een plezierige en rustige woonomgeving.

Deze vrijstaande woning met garage, vrijstaande houten tuinberging en zonnige achtertuin is gelegen op een perceel van ca. 421 m².

De Brongersmastrjitte is een ruim opgezette leuke woonbuurt met alle voorzieningen in de nabijheid.

Friese Streek 29 te Stroobos

Provincialeweg 59 te Opende

Het dorp heeft een goede ligging ten opzichte van de plaatsen Groningen, Zuidhorn en Leek en de snelweg A7 (op ca. 20 minuten van Drachten).

Nieuwsgierig naar deze woning? Maak dan snel een afspraak voor een rondleiding. Wij zien u graag aan de Middelwyk 4 te Harkema.

Het perceel weiland ligt links van de woonboerderij en achter de woonboerderij.

It Noard 16 te Surhuizum

Vrijstaand goed onderhouden woonhuis met uitbouw aan de achterzijde en bedrijfsruimte gelegen op een ruim perceel van 2010 m2.

Molenweg 6a te Surhuisterveen

Dahlia-strjitte 37 te Kootstertille

Groningerstraat te Surhuisterveen Vraagprijs ,- k.k.

De Parel 16 te Kornhorn

Deze royale woning met zonneterras en berging is gunstig gelegen aan de doorgaande weg in het dorp Harkema.

Grutto 54 te Grootegast

Vierhuisterweg 26j te Surhuisterveen

Een heerlijke plek om te wonen met het centrum van Drachten om de hoek en op korte afstand van goede uitvalswegen.

Zuiderspruit 8 te Nes

Alkemastraat 16 te Opende

Skoalikkers 9 te Augustinusga

De Weide 11 te Opende

Jelsmastraat 11 te Opende

Mûzefalk 4 te Harkema

Groningerstraat 30 te Surhuisterveen

Statig en riant herenhuis! Volledig en met oog voor detail gemoderniseerd Gelegen op een ruim perceel van 655m2 met een zonnige tuin op het zuiden.

Vloeiveld 14 te Surhuisterveen

Piter Jellesstrjitte 17 te Boelenslaan

Muzefalk 8 te Harkema

Zuiderspruit 4 te Nes Ameland

Uitermate representatieve praktijkruimte gelegen op een zeer goed bereikbare locatie in een ruim opgezette en groene omgeving te Surhuisterveen.

t Oast 2 te Augustinusga

Bombay 5 te Lutjegast Vraagprijs ,- k.k.

Wij leiden u graag rond op deze mooie locatie en heten u alvast van harte welkom aan de Zandumerweg 74 te Oldekerk.

Doarpsstrjitte 28 te Surhuizum

Ruime vrijstaande woning op markante locatie met over-tuin aan het vaarwater! Gelegen op een perceel van 663m2 aan een rustige, doodlopende weg.

Slotstraat 4 te Surhuisterveen

Doarpsstrjitte 30 te Surhuizum

Een huis met een zeer aantrekkelijke vraagprijs; een bezichtiging is zeker de moeite waard!

Een spoedige aanvaarding behoort tot de mogelijkheden! Maak een afspraak voor een bezichtiging!

Joost Wiersmaweg 22 te Jistrum

Jensmastraat 6 te Augustinusga

Westersingel 10 te Drachten

Zuiderlaan 11 te Hollum. Vraagprijs: ,- k.k.

Herestraat 33 te Grijpskerk

Provincialeweg 116, 9865 AL Opende

Willem Lodewijkstrjitte 17 te Kootstertille

Lutjegasterweg 28 te Grootegast Vraagprijs ,- k.k.

Friese Streek 1 te Gerkesklooster

Maak snel een afspraak met De Flexibele Makelaar om deze complete woning te bekijken!

Deze woning is deels voorzien van isolatieglas en het schilderwerk aan de buitenzijde is uitgevoerd in het najaar van 2017.

Miedweg 3 te Stroobos

Provincialeweg 49 te Doezum

Fokke Zwaagmanbuorren 9 te Twijzelerheide Vraagprijs ,- k.k

Kortom: een fijne plek om te wonen, rust, ruimte, uitzicht en toch een gunstige ligging ten opzichte van goede voorzieningen en uitvalswegen.

Vossepol 29 te Surhuisterveen

De op het noorden gelegen achtertuin is geheel onderhoudsvrij aangelegd, hier staat ook de ruime houten garage (ca. 35 m2) met overkapping.

Westerweg 5 te Noordwijk

Ype Smidswei 7 te Kollumerzwaag

De verrassend diepe achtertuin is ingericht met zowel een stenen als een houten berging en is gunstig gelegen op het zonnige zuiden.

Gedempte Vaart 46 te Surhuisterveen

Wenst u modern te wonen in een karakteristiek en monumentaal pand in hartje Drachten?

Turflaan 2 te Zevenhuizen Vraagprijs: ,00 k.k.

Transcriptie:

Jonkersvaart 115 te Zevenhuizen vraagprijs: 375.000,- k.k. Deze riante woonboerderij met bijna 2,7 hectare grond is gelegen op een mooie centrale locatie in een landelijke omgeving. De karakteristieke woonboerderij dateert oorspronkelijk van ca. 1930 maar in de periode van 2005 tot 2007 is de voormalige boerenschuur geheel opnieuw opgetrokken. Daardoor is er sprake van nieuwbouw voor het grootste gedeelte van het pand. Doordat het voorhuis ook afzonderlijk van het achterste gedeelte gebruikt kan worden is het geheel geschikt te maken voor meerdere doeleinden. Bijvoorbeeld voor een combinatie van wonen en werken, dubbele bewoning of wonen en Bed&Breakfast. Door de perceelgrootte is het geheel geschikt voor het houden van paarden en kleinvee. Deze goed onderhouden woonboerderij kenmerkt zich door de royale maatvoering van de vertrekken, de positieve lichtinval en door de grootte van het perceel is uw privacy gewaarborgd. Het geheel is voorzien van muur-, dak- en vloerisolatie, tevens geheel voorzien van isolatieglas. Centrale verwarming met behulp van radiatoren en deels vloerverwarming, de Daalderop HR. combiketel is van ca. 2008. Centraal gelegen ten opzichte van zowel Groningen, Friesland als Drenthe, de A7 (Groningen-Drachten-Heerenveen) is goed bereikbaar. De riante woonboerderij is gelegen in het landelijke buitengebied van Leek met veel recreatieve mogelijkheden. Leek is een plaats met een hoog voorzieningenniveau op het gebied van scholen, sportaccommodaties en winkelaanbod. Ook is de dorpskom van Zevenhuizen met lagere school gelegen op korte afstand.

Jonkersvaart 115 te Zevenhuizen Indeling Voorzijde van het geheel betreft het voormalige voorhuis met een eigen entree, hal met trapopgang naar de eerste etage, woonkamer met laminaatvloer, tweede woonkamer met bedstedenkast, kelderruimte, kamertje met mogelijke doorgang naar de royale hal van het voormalige schuurgedeelte. De woonruimte aan de achterzijde heeft tevens een eigen entree in de zijgevel, hal met natuurstenen vloer, toilet met fonteintje en natuurstenen vloer, vaste kast, royale hal met vide, bordestrap en massief houtenvloer, badkamer met natuurstenen vloer en ingericht met ligbad, inloopdouche, toilet met zwevend closet en ruimte met aansluiting wasmachine en droger, deze ruimte was oorspronkelijk bedoeld als saunaruimte, brede gang met massief houtenvloer, royale kamer welke gebruikt kan worden als bijvoorbeeld slaap- of werkkamer met inloopkast en tuindeur, riante tuingerichte woonkamer met massief houten vloer, de dubbele schuifpui geeft veel lichtinval, toegang tot het zonneterras en een fraai uitzicht over de achtergelegen percelen weiland, de woonkeuken met natuurstenen vloer, complete inbouwkeuken voorzien van hoge kwaliteit inbouwapparatuur (geïntegreerd Miele koffiezetapparaat, combimagnetron, vaatwasser, hoge druk stoomoven, keramische kookplaat en afzuigkap) en hardstenen aanrechtblad, de openslaande tuindeuren geven toegang tot een terras dat gesitueerd is op het oosten, bijkeuken met natuurstenen vloer, c.v. opstelling, aansluiting wasmachine en de achteringang. Eerste etage: overloop met dakraam, royale slaapkamer aan de achterzijde over de volle breedte van de etage, twee slaapkamers met bergruimte, ruimte voor het realiseren van een badkamer op de etage, deze ruimte kan ook gebruikt worden als bijvoorbeeld slaapkamer, een dakraam is reeds geplaatst. Vanaf het overloop op deze etage kan ook de eerste etage boven het voormalige voorhuis getrokken worden, deze is nu bereikbaar middels een vaste trap vanuit de hal van dit voorhuis. De eerste etage van het voorhuis is nu één grote open ruimte welke nader ingericht en ingedeeld kan worden. Tweede etage: vlizotrap naar zolderberging met stahoogte. Naast de woning staat een vrijstaande stenen schuur, deels zijn hiervan de gevels vernieuwd, een loopdeur, openslaande schuurdeuren en een schuifdeur geven toegang tot de schuurruimte. De tweede stenen vrijstaande schuur is voorzien een schuifdeur, deze schuur is in gebruik als paardenstalling. Rondom de woning ligt een royale tuin, ingericht met verschillende terrassen, waterpartijen en kikkerpoel. Tevens is er aan de achterzijde en de zijkant een perceel weiland. Maak snel een afspraak om deze woonboerderij eens van binnen te bekijken. Aantal kamers: 9 Aantal slaapkamers: 7 Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 450 m² Oppervlakte externe bergruimte: 390 m² Perceeloppervlakte: 26981 m² Inhoud: 1525 m³ Bouwjaar: 1930 Bouwvorm: Bestaande bouw Ligging: Aan rustige weg, vrij uitzicht en buiten bebouwde kom Onderhoud binnen: Goed Onderhoud buiten: Goed Type tuin: Tuin rondom

Aanvullende informatie : Brochure: de brochure is met zorg samengesteld op basis van de door ons, en o.a. de verkoper, aangeleverde informatie en tekeningen. Wij zijn niet aansprakelijk voor onjuiste of onvolledige informatie in de brochure. De eventuele tekeningen, maten etc. zijn indicatief bedoeld. Er kunnen geen rechten aan deze informatie worden ontleend. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Wij adviseren kopers voorafgaande aan het nemen van een definitieve aankoopbeslissing zelf onderzoek te doen en duidelijk te zijn richting verkoper welke informatie van doorslaggevend belang is. Onderzoeksplicht: de onroerende zaak dient bij eigendomsoverdracht de eigenschappen te bezitten die voor een normaal gebruik nodig zijn. De verkoper staat in voor de afwezigheid van gebreken die dit normale gebruik belemmeren, tenzij deze bij u als koper bekend waren op het moment dat de koopovereenkomst tot stand kwam. Voor de afwezigheid van andere verborgen gebreken hoeft de verkoper in beginsel niet in te staan. Het risico hiervoor berust bij de koper. Als koper heeft u uiteraard de gelegenheid voorafgaand aan de koop het nodige (bouwkundige) onderzoek te doen. Asbestclausule: indien de woning gebouwd is voor 1993, zal standaard in de koopakte een soortgelijke clausule worden opgenomen: Gezien het bouwjaar van de woning is de aanwezigheid van asbesthoudende materialen in de onroerende zaak en eventueel de vloerbedekking niet uit te sluiten. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien. Koopakte: als de koper en verkoper het eens worden dan is er in beginsel een overeenkomst, voor de rechtsgeldigheid van de overeenkomst moet deze schriftelijk worden vastgelegd, de modelkoopakte van de NVM. Notaris: naar keuze van de kopende partij (tenzij anders vermeld). Voorbehouden: indien tijdens de onderhandeling duidelijk kenbaar gemaakt wordt dat de koper een financieringsvoorbehoud, eventueel onder Nationale Hypotheek Garantie, wenst te hanteren, zal daarvoor in de koopakte een termijn van drie weken, na datum mondelinge overeenkomst, worden opgenomen. Oplevering: de woning wordt opgeleverd in de huidige staat met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende erfdienstbaarheden en kwalitatieve rechten en vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. Voorwaarden NVM: De Flexibele Makelaar is lid van de NVM. De Algemene Consumentenvoorwaarden NVM zijn dan ook van toepassing op onze werkwijze. U kunt deze voorwaarden bij ons opvragen. Waarborgsom/bankgarantie: tot zekerheid voor nakoming van de verplichtingen van de koper zal deze binnen 4 week na ondertekening van de koopakte een onvoorwaardelijke bankgarantie, groot 10 % van de koopsom, gesteld moeten hebben conform art. 4.1 van de koopakte. In plaats van de bankgarantie kan de koper ook een waarborgsom van 10 % bij de notaris storten.

Hypotheek Als er één voorziening is die precies op uw situatie afgestemd moet zijn, dan is het wel uw hypotheek. Met een hypotheek gaat u namelijk een langdurige financiële verplichting aan. Het is dus belangrijk dat u een hypotheek afsluit die goed past bij uw specifieke wensen en mogelijkheden. Zowel nu als in de toekomst. Vrijblijvend adviesgesprek Het zoeken naar een huis en de gepaste financiering begint altijd met de vraag hoeveel u kunt lenen. Verder zijn vragen als hoe u de lening wilt aflossen en hoe flexibel uw hypotheek moet zijn van groot belang. Tijdens een adviesgesprek maakt de hypotheekadviseur aan de hand van zulke vragen een grondige analyse van uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Vervolgens selecteren de hypotheekspecialisten een hypotheek die helemaal bij u past. Omdat wij samenwerken met onafhankelijke hypotheekadviseurs heeft u keuze uit een groot aantal aanbieders, waardoor maatwerk geleverd kan worden. Let wel, De Flexibele Makelaar doet zelf niet aan hypotheken, De Flexibele Makelaar houdt zich alleen bezig met makelaarswerkzaamheden. Wel hebben zowel u als De Flexibele Makelaar en de verkoper een gezamenlijk doel; het zo goed mogelijk slagen van de hypotheek, zodat de verkoop doorgaat. De Flexibele Makelaar is daarom ook gebrand om u zo goed mogelijk te informeren en u van een juiste hypotheekadviseur te voorzien. Professionele begeleiding Als u een huis koopt bij De Flexibele Makelaar staat u er wat betreft de hypotheek en verzekeringen niet alleen voor. Tijdens het gehele traject bieden wij u professionele begeleiding. Wij selecteren met u de juiste hypotheek, wij verzorgen de administratieve rompslomp, bewaken het tijdspad naar de geldverstrekker en notaris. Lineaire hypotheek Bij de lineaire hypotheek lost u elke maand een gelijk bedrag af: het hypotheekbedrag gedeeld door het aantal jaren van de looptijd. Stel; de hypotheek bedraagt 120.000,- en de looptijd is 30 jaar. In dat geval is de aflossing 4000,- op jaarbasis. De rente wordt berekend over het nog niet afgeloste deel van de hypotheek. Daardoor daalt de te betalen rente jaarlijks. Uw bruto maandlast wordt dus elk jaar lager; uiteraard geldt dat ook voor uw fiscale voordeel. De lineaire hypotheek is geschikt voor u als u de hypotheek snel wilt aflossen. Annuïteitenhypotheek Gedurende de gehele rentevaste periode betaalt u elke maand hetzelfde bedrag aan rente en aflossing (de annuïteit). Aanvankelijk bestaat dit bedrag uit een groot deel rente en slechts een klein deel aflossing. Maar gaande weg wordt het aflossingsdeel groter en het rentedeel kleiner. Uiteindelijk betaalt u nauwelijks nog rente en lost u steeds sneller af. Hierdoor geniet u in de beginjaren een hoge belastingaftrek. Later wordt deze aftrekpost steeds kleiner. De annuïteitenhypotheek is geschikt voor u als u in het begin van de hypotheek lage netto maandlasten wilt. Andere vormen Tot 2013 was het mogelijk andere hypotheekvormen af te sluiten dan een annuïteitenhypotheek of een lineaire hypotheek waarbij renteaftrek mogelijk was. De meeste hypotheekvormen zijn echter niet meer af te sluiten. Alleen als u onder het overgangsrecht valt, kunt u de hypotheek (fiscaal) voortzetten. Zo voldoet u aan het overgangsrecht als uw lopende hypotheek al op 31 december 2012 bestond. In dat geval kunt u onder voorwaarden uw hypotheek laten aanpassen of meenemen naar een nieuwe woning. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met De Flexibele Makelaar.