Rksv Odiliapeel JO19 / A1. Rksv Odiliapeel JO17 / B1

VEEL SUCCES MET DE KERSTTOERNOOIEN

EINDE COMPETITIE IN ZICHT

45 e jaargang Nummer april 2015 MD1 KAMPIOEN

47 e jaargang Nummer 3 18 september 2016 DOELPUNTENFESTIJN BIJ BIJNA ALLE WEDSTRIJDEN Er is enorm veel gescoord afgelopen zaterdag.

Met Isa en Kiki zij aan zij, krijgen we een super carnaval in de hei!.

MC1 KAMPIOEN! LEUKE SINTVIERING D-, E- EN F-PUPILLEN

25 april 2014: VRIJDAG. Voorronde. Jeugd v.v SCMH. Tijd-schema teams: u: Mini Pupillen F2 F u: E1 M-D1 D2. 19.

OLLANDIA 1 4e klasse H

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

F1 EN MD1 WINNEN MET DUBBELE CIJFERS

EERSTE RONDE BEKERTOERNOOI GESPEELD

DIVERSE TEAMS DOEN GOEDE ZAKEN

NWC G1 - Veld Zaterdag, 0287 G-Voetbal Zaterdag (voorjaar) 3e klasse 3B

Overzicht Wedstrijdprogramma

18.00u 19.45u 19.00u 1930u 20.00u Maandag D1 C1 A2 Dinsdag Lagere elftallen Selectie Woensdag MD1 MC1 A1 Donderdag C2 SCMH 2 SCMH 1 Lagere elftallen

47 e jaargang Nummer 14 4 december 2016

ONGEKENDE SCORE A1 UITSLAGEN VERSLAGEN SCMH A1 HVCH A4 uitslag: 19-0

MOOI SEIZOENS EINDE UITSLAGEN

MONSTERZEGE VOOR JO11-1 JO9-TREIN DENDERT DOOR

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond District Zuid II

HERFST BEGONNEN MET TROPISCHE TEMPERATUREN WEER MONSTERZEGES VOOR JO9 EERST WINST VOOR A1

AANLOOP NAAR JUBILEUM

44 e jaargang nummer 7 29 september 2013

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

ALLERLAATSTE JEUGDNIEUWS VAN HET SEIZOEN

Jeugdmededelingen Juliana, 13 e jaargang nummer 5, 1 februari 2016

Welkom, Wij wensen u en uw team veel plezier en succes en hopen u te verwelkomen op ons sportpark aan de Eeuwsels.

Datum Tijd Thuisteam Uitteam Accommodatie Plaats Veld Datum Tijd Thuisteam Uitteam Accommodatie Plaats Veld

Jeugdmededelingen Juliana, 14e jaargang nummer 7, 20 februari 2017

VAKANTIEGEVOEL. Laten we hopen dat de organisatie ook dit jaar weer mag rekenen op vele bezoekers en deelnemers!

Verslagen oktober en 4-5 november

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Kerstzaalvoetbaltoernooi Reusel Sport / COTRANS JO11 jeugd Vrijdag 29 December 2017

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

<k2>eindstanden VELDVOETBAL seizoen 2017/'18 <m50>512 Vrouwen Zondag (A-cat) <m61>2e klasse G Team GS GW GL VL PT V T Min FC Eindhoven AV VR

<k2>eindstanden VELDVOETBAL seizoen 2013/'14 <m50>516 Vrouwen Zondag (voorjaar) <m61>4e klasse D01 Team GS GW GL VL PT V T Min FC Kerkrade - West VR1

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Juliana Mill JO Veld Algemeen/Zaterdag, 0225 Onder 19 competitie (najaar) 2e klasse 2

Good Luck MB1 - Riel MB1

Jeugdmededelingen Juliana, 12e jaargang nummer 38, 9 november 2015

Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017

Teaminformatie

Jeugdmededelingen Juliana, 12 e jaargang nummer 40, 23 november 2015

Printdatum: 7-september-2011 Speeldatum : A-Junioren (najaar) e klasse 5 3e klasse 103 3e klasse 204 3e klasse 301

53e jaargang nr januari 2016

9 en 10 juni 2018 Schijndel/DE WIT. Districtsfinales Zwaluwen Jeugdbeker 2018

Jeugdmededelingen Juliana, 15 e jaargang nummer 44, 26 november 2018

Nacompetitie reserve-elftallen KNVB District Zuid II seizoen 2015/ 16

Nieuwsbrief Jongste Jeugd

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Boekje 06 Seizoen februari Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten

Jeugdmededelingen Juliana, 12 e jaargang nummer 29, 7 september 2015

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring!

Jeugdmededelingen Juliana, 14 e jaargang nummer 27, 14 augustus 2017

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

37e jaargang Nr Maart De lotenverkoopsters afgelopen zondag. Bedankt meiden!!! ODESSA

Transcriptie:

ER IS WEER GEVOETBALD 45 e jaargang Nummer 24 22 februari 2015 Het regende veel afgelopen vrijdag, vandaar dat diverse wedstrijden werden afgelast doordat de velden te nat waren. Wel in actie kwamen A1, A2, C1, D1, F2, de damesteams en de minipupillen. Bij de uitslagen die bij ons zijn binnen gekomen was er steeds winst voor SCMH te bejubelen. Mooi dus. Van drie wedstrijden hebben we taal noch teken, d.w.z. uitslag noch verslag ontvangen. Niet zo mooi dus. Dames en heren, leid(st)ers, zorg er aub voor dat er een wedstrijdverslag wordt ingeleverd per e- mail vóór het verstrijken van de deadline, zondagmorgen 11 uur. Tot volgende week. MEDEDELINGEN Techniektraining: Op dinsdag 24 februari hout de TCJ een techniektraining voor onze E1, F1 en F2. Onder leiding van Coen v Asseldonk, Patrick vd Burgt en hooft trainer Mayk v Driel zal er getraind worden door de trainers van deze teams, en worden er tips gegeven hoe je hier op kunt trainen. Ook voor alle andere trainers lijk ons dit leuk om te komen kijken en er wat van op te steken voor je eigen trainingen. Graag tot dinsdag aanstaande, 18:00 uur. Sportman: Beste dames, heren leidsters, leiders denk aan het invullen van de punten van de sportman/vrouw meteen na de wedstrijd (thuis of uit) in het wedstrijdsecretariaat in de desbetreffende map. Ook de trainsters, trainers kunnen meteen na de trainingen weer in het scheidsrechters lokaal de punten van de sportman/vrouw in de desbetreffende map invullen, ook in dit lokaal kunnen alle trainsters/trainers voortaan douchen! Licht: Ouders, jongens en meisjes denk aan een goede verlichting! Er fietsen nog zeer veel kinderen zonder licht naar en van de training. Jeugdscheidsrechters: 09.30u ME1 Gijs en Jonne 10.30u F2 Yannick en Teun VERSLAGEN Zaterdag 31 januari Van deze wedstrijd zijn deze actiefoto s vorige keer helaas niet geplaatst, dat gaat dus nu alsnog gebeuren! HVCH E1 SCMH E1 (vriendschappelijk) uitslag: 7-4

Zaterdag 21 februari SCMH A1 Margriet A2 (vriendschappelijk) uitslag: 7-1 Vandaag een oefenpot tegen Margriet A2. Vrouw in de goal, dus het moest een doelpuntenregen worden. In de 7 e minuut maakte Koen de 1-0 na een mooie steekbal van Thijs Stippie. Vijf minuten later stond het 2-0: Koen scoorde na een mooie bal van Roy. In de 18 e minuut viel de 2-1. In de 21 e minuut werd het 3-1: Roel scoorde met een mooi afstandsschot. Kort voor de rust maakte Roy de 4-1. Rust. Saai begin 2 e helft. In minuut 75 maakte Mathijs van de B1 de 5-1, na een fraaie actie van Stippie. In de 84 e minuut scoorde Pieter uit een kopbal, 6-1. En èen minuut voor tijd maakte Mathijs zijn tweede van deze dag! Eindstand 7-1. CHAUFFEURSLIJST VOOR DE A1: 28 februari naar MULO: Sigmans, Habraken, Kanters, Kusters 21 maart naar ASV: Verhagen, van Doorn, Bekkers, van Hees. 11 april naar Stiphout: van Dijk, van Hees, Kusters, vd Boogaard. 25 april naar Rhode: vd Velden, Sigmans, Habraken, Kanters. Prinses Irene A3 SCMH A2 (vriendschappelijk) uitslag: 1-2 Vandaag de vriendschappelijke pot tegen Prinses Irene A3, een team dat op veel vlakken vergelijkbaar is met ons. De 1 e helft waren wij stukken beter, maar konden er van de 5 kansen maar één binnenschieten, Tim was de maker. De 2 e helft was van onze kant in het begin wat slapper. Hierdoor kon Pr. Irene na een kwartier 1-1 maken. De eindstand werd 5 minuten later bepaald, toen Stan de bal na een mooie combinatie voor kon leggen en Clint de bal binnenschoof. Stan en Coen bedankt voor het meedoen. Eindstand 1-2. Jan van Arckel B1 SCMH B1 (afgelast) Odiliapeel C1 SCMH C1 uitslag; CHAUFFEURSLIJST VOOR DE C1: 28 februari naar Schijndel: van Dinther, vd Steen, vd Hoff, van Haandel. 28 maart naar Blauw Geel: o p d e f i e t s!! 11 april naar Mariahout: van Moorsel, vd Wielen, vd Laar, Wijnen. 25 april naar Venhorst: Jansen, van Hoof, Donkers, v. Asseldonk. SCMH D1 Odiliapeel D1 uitslag:8-0 Vandaag tegen Odiliapeel D1. We schatten ze gelijkwaardig in maar dat was tijdens de wedstrijd niet te zien. We waren vanaf de eerste minuut een paar maatjes te groot. Met rust stond het nog 2-0 maar aan het eind was het 8-0 Robin 3x, Teun 3x, Sam & Moos beide 1x. Jongens heel goed gevoetbald met enkele positionele wijzigingen waar de leiders eigenlijk wel tevreden over waren, dus dit gaan we waarschijnlijk ook doorvoeren in de rest van het seizoen. Vooral de opbouw vanachteruit ging vandaag erg goed dus ga zo door. SCMH E1 Fc de Rakt E1 (afgelast) SCMH F1 Berghem Sport F5 (afgelast) Udi 19 F11 SCMH F2 uitslag: 1-14 Vandaag weer de eerste wedstrijd na de winterstop uit naar Udi F11. We beginnen meteen fel aan de wedstrijd en lopen vlug uit naar een ruime voorsprong. Binnen een minuut of tien staan we ruim voor: 0-5, door goals van Lars, Jouri 2x,Owen en Siebe die vandaag een keer wilde voetballen. Mickey nam zijn plaats in de goal over. We spelen goed over en geven de tegenstander geen kans om bij Mickey in de buurt te komen. De eerste helft eindigde met 0-8 door drie doelpunten van Noud. De tweede helft gaat verder komen op 0-10 door twee doelpunten van Lars, een uit een hele mooie steekbal van Noud. Udi mag ook een keertje scoren, Mickey is kansloos op het schot. Noud maakt dan de mooiste van de dag, hij schiet de

bal hard in de kruising. We scoren nog drie keer: Lars, Noud en de laatste is voor Siebe, eindstand 1-14. Super gespeeld allemaal!! En Noud bedankt voor het meespelen. Schijndel MD1 SCMH MD1 DVG ME1 SCMH ME1 uitslag: uitslag: SCMH MP 1 / 2 Sporthal de Ruivert. Uitslagen: MP1 3-1/4-1/0-2 MP2 0-3/1-0/2-0 Na een weekje vrij gehad te hebben ivm de carnaval gaan we vandaag onze laatste zaalvoetbalwedstrijdjes spelen in Oss. We hebben er weer veel zin in. Dit keer zonder Tijs, want die is nog lekker op vakantie. We hebben de teams ingedeeld: MP1: Sem, Joost, Jorn en Maud. MP2: Niek, Gijs, Lisa, Ferm en Renske. 1e wedstijd van MP1 was tegen Herpen. Het is al meteen een spannende wedstrijd en het gaat gelijk op! De verdediging is sterk. Sem scoort 1-0. Toen bijna weer een goal, maar ging net langs. Toen een doelpunt van Herpen,1-1. Daarna weer net langs geschoten door Sem. Maar gelukkig maakte Joost toen de 2-1 en net in de laatste seconden 3-1 door Sem. 2e wedstijd. We begonnen meteen goed. Joost maakte al gauw de 1-0. Jammer genoeg was daar ook snel een tegengoal; 1-1. Maar Joost maakte het goed door een hele mooie lange bal, die precies in de goal eindigde: 2-1 Dat was heel knap. Toen zaten we pas echt goed in de wedstrijd en maakte Sem nog de 3-1 en de 4-1. Jorn en Maud zorgden ervoor dat er geen bal van de tegenpartij meer in de buurt van de goal konden komen. Toen de 3e en laatste wedstrijd. We zagen al snel dat deze tegenstanders wat beter waren. Joost voorkwam 0-1 door een hele mooie redding. Maar helaas konden we niet alles tegenhouden. Ze waren te goed. Na de 0-1 volgde ook de 0-2. 1e wedstrijd van MP2 tegen Herpen. SCMH begon heel sterk. Mooie verdroging van Gijs, toen bijna een goal van Ferm, maar ging net naast. Helaas volgden de 0-1, 0-2, 0-3. Ondanks de sterke verdediging van Niek en Lisa hadden we helaas verloren. 2e wedstrijd team 2 Herpen. Het was weer een spannende wedstrijd, met hele goede verdediging. Ferm kon de 1-0 maken. Het was spannend, omdat het heel gelijk op ging, maar gelukkig konden we de 1-0 vasthouden en hebben we gewonnen. 3e wedstrijd tegen DAW. Bijna meteen was er een goal, maar helaas op de paal. Toch slaagde Niek erin de 1-0 te maken en toen Ferm de 2-0. Toen volgde een mooi samenspel, dat bijna beloond werd met een goal, maar jammer Niek schoot net naast. Ook Gijs maakte daar bijna een goal. Lisa en Renske zorgde aan de andere kant voor een goede verdediging. Maar het lukt niet om er 3-0 van de maken. Niek en Ferm schoten beiden nog een keer langs de goal. Maar we hebben hem weer gewonnen. Jongens en Meiden weer top gevoetbald! SCMH MP 3 en 4: vrij CHAUFFEURSLIJSTJES A1: 28 februari naar MULO: Sigmans, Habraken, Kanters, Kusters 21 maart naar ASV: Verhagen, van Doorn, Bekkers, van Hees. 11 april naar Stiphout: van Dijk, van Hees, Kusters, vd Boogaard. 25 april naar Rhode: vd Velden, Sigmans, Habraken, Kanters. A2: 7 maart naar Someren: Jelle, Thomas, Rob 14 maart naar Stiphout: Guus W, Gerson, Bart 2 april naar NWC: Cody, Roel, Clint 2 mei naar VOW: Hidde, Niels, Mees

C1: 28 februari naar Schijndel: van Dinther, vd Steen, vd Hoff, van Haandel. 28 maart naar Blauw Geel: o p d e f i e t s!! 11 april naar Mariahout: van Moorsel, vd Wielen, vd Laar, Wijnen. 25 april naar Venhorst: Jansen, van Hoof, Donkers, v. Asseldonk. VERJAARDAGEN 25 februari Gerson Leukfeldt (A2) 27 februari Rik Kanters (A1) 1 maart Ralph Donkers (C1) Proficiat l!!! PROGRAMMA Zaterdag 28 februari 2015 Bijeenkomst Aanvangstijd Wedstrijdnr Scheidsrechter coördinator 08.45 tot 12.30 coördinator 12.30 tot 16.30 Marina Henk MULO A1 SCMH A1 14:00 15:00 63153 SCMH A2 Gemert A3 13:45 14:30 63701 Rob SCMH B1 Erp B2 12:15 13:00 64369 Louis Schijndel/DE WIT C4 SCMH C1 14:00 15:00 67436 VOW D1 SCMH D1 12:00 13:00 69464 Rhode E3 SCMH E1 08:15 09:15 73544 Sparta'25 F3 SCMH F1 09:30 10:30 78401 SCMH F2 Boekel Sport F5 10:00 10:30 78171 Margriet MD1 SCMH MD1 10:30 11:30 81213 SCMH ME1 Constantia ME2 09:00 09:30 81522 SCMH MP1/2 De Willy's St Hubert MP1/2 10:00 10:30 VCO MP1 SCMH MP3/4 08:45 09:30

Zaterdag 7 maart 2015 Bijeenkomst Aanvangstijd Wedstrijdnr Scheidsrechter coördinator 08.45 tot 12.30 coördinator 12.30 tot 16.30 Theo Rinus SCMH A1 Excellent A1 13:45 14:30 62870 Louis Someren A4 SCMH A2 14:00 15:00 63268 MVC B1 SCMH B1 13:45 14:45 64582 SCMH C1 Avanti'31 C3 12:30 13:00 65684 Joep SCMH D1 Avanti'31 D2 11:00 11:30 69783 Rob SCMH E1 Rhode E4 09:00 09:30 73951 SCMH F1 Venhorst F3 09:00 09:30 78810 Erp F5 SCMH F2 09:30 10:30 78613 Blauw Geel'38/JUMBO MD1 SCMH MD1 09:15 10:15 81349 SCMH ME1 Juliana Mill ME1 09:00 09:30 81523 WHV MP1/2 SCMH MP 1/2 08:45 09:30 SCMH MP 3/4 Keldonk MP1 10:00 10:30 VEEL SUCCES AHA/BRA verslagscmh@home.nl