Eindsestraat 8 - Dongen

Vergelijkbare documenten
Adres: de Zool 12, 5107 RA Dongen Koopprijs ,00 kosten koper Huurprijs vanaf 35,00 per vierkante meter per jaar

Roeloff van Dalemstraat 51 - Dongen

Adres: De Hak 17-18, 5107 RG Dongen

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

Hoge Dijk 22 - Oosteind

Rembrandtstraat 34 - Dongen

Twee-onder-één kap woning, met eenvoudige aanbouw en dubbele garage, gelegen op rustige plek in Oud-Dongen.

Simon Vestdijkstraat 20 - Dongen

Lupineweide 4 - Dongen

Constancestraat 5 - Dongen

Belcampostraat 4 - Dongen

Mercuriusstraat 4 - Dongen

Weide 55 - Dongen. Vanafprijs ,- k.k. Leuke tussenwoning met berging en een zonnige diepe achtertuin, fraai gelegen in plan Biezen.

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer

Adres: Steenstraat 7 f, 5107 NE Dongen. Huurprijs 1.775,00 per maand

Cousinsstraat 3 - Dongen

Sint Josephstraat 3 - Dongen

van Duvenvoordestraat 13 - Waspik

Gerardus Majellastraat 7 - Dongen

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging.

Noorderlaan 22 - Dongen

Jupiterlaan 28 - Dongen

Pattonstraat 2-d - Dongen

DONGEN Hoge Ham 93. Commerciële ruimte gelegen in het centrum van Dongen. Oppervlakte : circa 129 m² Bouwjaar : v.o.n.

Oudstraat 17 - Dongen

Lage Ham 75 - Dongen

Lage Ham 96 - Dongen

Anjerstraat 3 - Dongen

Stuyvesantstraat 7 - Dongen

Leharstraat 24 - Dongen

Montgomerystraat 11 - Dongen

Meerkoethof 11 - Dongen

Montgomerystraat 29 - Dongen

Bizetstraat 29 - Dongen

DONGEN Prins Bernhardstraat 5

DONGEN Vierbundersweg 15

Veerstraat 33 - Waspik

Perengaarde 1 Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Geer 8 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.*

DONGEN Julianastraat 102

DONGEN St. Josephstraat 114

Hoofdstraat 45 - 's Gravenmoer

Rooseveltstraat Dongen

Tuin 24 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Belgielaan 30 - Dongen

Aletta Jacobsstraat 2 - Dongen

DONGEN Duikerstraat 41

DONGEN Rembrandtstraat 34

Van Duvenvoordestraat 16 - Waspik

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

DONGEN Karmelietenstraat 3

Deken Batenburgstraat 30 - Dongen

Achter den Ham 23 - Dongen

DONGEN Oude Baan 69. Perceel : 345 m² Inhoud : circa 340 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Wilhelminastraat 75

Gaarde 51 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Anjerstraat 20 - Dongen

DONGEN. Helfrichstraat 15

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker.

DONGEN Wilhelminastraat 75B

DONGEN Veldstraat 17

Schoolsticht 9 - Dongen

Stobbenveen 44 - Dongen

Kerkstraat 52-g - Dongen

Bloemaartsbeemd 5 - Rijen

Mies van der Rohestraat 22 - Dongen

DONGEN Vennen 11. Leuke tweekapper met aangebouwde woonkeuken, diepe achtertuin met vrij uitzicht naar De Hoge Akker.

DONGEN. Eikenstraat 26. Twee-onder-één kap woning, met eenvoudige aanbouw en dubbele garage, gelegen op rustige plek in Oud-Dongen.

Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen

Bieselaar 34 - 's Gravenmoer

Rendierveld 1 - Dongen

DONGEN Beukenstraat 4

DONGEN Monseigneur Ariensstraat 7

DONGEN St. Josephstraat 67

Reggestraat 31 - Dongen

DONGEN Polarisstraat 26

DONGEN St. Josephstraat 35 zwart

Kerkstraat 41 - Dongen

DONGEN Hoefke 8. Perceel : 185 m² Inhoud : circa 220 m³ Bouwjaar : circa 1938, nadien verbouwd/ gerenoveerd k.k.

DONGEN Marnix Gijsenstraat 3

DONGEN Ardennenpad 3

Sprangsevaart 20 - Sprang-Capelle

Vennen 23 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Biezen 25 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Weide Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

DONGEN Marnix Gijsenstraat 5

DONGEN Ed Hoornikstraat 1

DONGEN Van Eijckstraat 26

DONGEN Stobbeveen 61

DONGEN De Slof 10B TE HUUR

DONGEN Sweelinckstraat 20

Leharstraat 27 - Dongen

DONGEN Simon Vestdijkstraat 20

Professor Cobbenhagenlaan Tilburg

Montgomerystraat 35 - Dongen

DONGEN Kruisherenstraat 8

Miet Cornelissenstraat 18 - Dongen

DONGEN Gladioolstraat 15

DONGEN Montgomerystraat 15

DONGEN Rooseveltstraat 118

Transcriptie:

Eindsestraat 8 - Dongen Op een aantrekkelijke locatie aan de rand van Dongen gelegen luxe afgewerkte woning met bedrijfsruimte en verhard buitenterrein. Dit object ligt aan een van de uitvalswegen van Dongen de Eindsestraat. Huurprijs 4.750,- p.m. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat 1 a 5103 BD DONGEN Tel: 0162-321616 E-mail: m@kelaar.com www.vandenboschmakelaars.com

Elk huis heeft z n eigen charme. Elke straat, elk plein een eigen uitstraling. En daar hoort een prijs bij. Op uw zoektocht naar een koopwoning neemt u die elementen natuurlijk allemaal mee. Uw wensen. Uw mogelijkheden. U weet zelf het beste wat voor huis u wilt. Dat kunnen wij natuurlijk niet voor u bepalen. Wel kunnen we zorgen dat u het gewenste huis, met alle woongenot dat u zoekt, helder voor ogen krijgt. Omschrijving Eindsestraat 8 Dongen Eindsestraat 8 te Dongen Object Op een aantrekkelijke locatie aan de rand van Dongen gelegen luxe afgewerkte woning met bedrijfsruimte en verhard buitenterrein. Dit object ligt aan een van de uitvalswegen van Dongen de Eindsestraat. De woning ligt aan de straatzijde en beschikt over een ruime vrijstaande garage. De achtergelegen bedrijfsruimte met het verharde buitenterrein wordt ontsloten door een ruime pad links van de woning waardoor deze goed bereikbaar is voor vrachtverkeer. De bedrijfsruimte staat midden op het perceel waardoor deze goed te bevoorraden is. De bedrijfsruimte is uitermate geschikt voor bedrijven met (buiten)opslag, (buiten)showroom, stalling in combinatie met kleinschalig kantoor. Oppervlakte/inhoud - Het totale perceel is circa 5.750 m²; - Inhoud van de woning circa 650 m²; - Perceel bij de woning circa 850 m²; - Bedrijfsruimte circa 720 m²; - Inpandige kantoorruimte circa 200 m²; - Verhard buiten terrein circa 3.000 m². Ligging/Bereikbaarheid Dongen is gelegen tussen Tilburg en Oosterhout/Breda. De Eindsestraat ligt aan de oostzijde van Dongen. De N631 geeft een directe verbinding richting Tilburg en Oosterhout. Zowel de rijksweg A27(Utrecht/Breda) als de A58(Tilburg/Eindhoven) zijn goed bereikbaar. Het object valt onder het bestemmingsplan buitengebied. Informeer naar mogelijkheden.

Voorzieningen De kantoorruimte beschikt o.a. over de navolgende voorzieningen: - vloeren voorzien tegels; - afgewerkte wanden; - systeemplafonds met geïntegreerde verlichtingsarmaturen; - elektra-voorziening, databekabeling; - pantry; - representatieve toiletruimte; - verwarming; - alarm. Parkeren U heeft de beschikking over ruim voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. Gebruiksmogelijkheden Het object is met name geschikt voor bedrijven die (buiten)opslag- en/of (kleinschalige) productieruimte met kantoorruimte zoeken of een combinatie (buiten)opslag, (buiten)showroom en kantoor. Bouwaard en constructie - Gemetselde bedrijfshal met stalen spanten; - Golfplaten zadeldak van binnenuit geïsoleerd; - Daglichttoetreding in de hal middels ramen; - betonklinkers op de vloer. Huurprijs Bedrijfsruimte: 20,00 per m² per jaar te vermeerderen met BTW; Kantoren: 40,00 per m² per jaar te vermeerderen met BTW. Buitenterrein: 8,00 per m² per jaar te vermeerderen met BTW. Bedrijfswoning: 1.250,00 per maand (te vermeerderen met BTW). Verhuur in zijn geheel heeft de voorkeur, deelverhuur bespreekbaar. Informeer naar de mogelijkheden. De huurprijs dient bij vooruitbetaling per kwartaal voldaan te worden. Voorschot Servicekosten De aangesloten nutsvoorzieningen gas, water en elektra komen op naam van huurder en voor rekening van huurder. Huurperiode 5 jaar met aansluitende perioden van telkens 5 jaar. Kortere perioden bespreekbaar

Indexering huurprijs Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek. Zekerheidsstelling: Bankgarantie ter hoogte van drie maanden huur inclusief BTW. BTW: Indien huurder/koper niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur/verkoop. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs/koopprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder/verkoper ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd. Aanvaarding Dit object is in onderling overleg te aanvaarden, onder uitdrukkelijke goedkeuring van verhuurder. Voorbehoud: Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Kenmerken Huurprijs 4.750,- p.m. Soort Woonhuis Type woning Vrijstaande woning Aantal kamers 4 kamers waarvan 2 slaapkamer(s) Inhoud woning 600 m 3 Gebruiksoppervlakte 180 m 2 woonfunctie Soort woning Bungalow Bouwperiode 1971-1980 Ligging Aan drukke weg, open ligging Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin 320 m 2 Garage Vrijstaand steen 32 m 2 (8 bij 4 cm) Verwarming C.V.-Ketel Isolatie Dakisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas Locatie Adresgegevens Eindsestraat 8 5105 AC DONGEN

Bijzonderheden: Als basis voor de koopovereenkomst wordt uitgegaan van een model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de koper wordt standaard in de koopovereenkomst een artikel opgenomen waarbij de koper zich verplicht binnen de afgesproken tijd een waarborgsom te storten op de rekening van de notaris. In plaats van de waarborgsom kan ook worden volstaan met een bankgarantie. Deze waarborgsom of bankgarantie bedraagt in de regel 10% van de koopsom en strekt ten tijde van de eigendomsoverdracht in mindering op de koopsom. Bezichtiging: Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging van deze woning. U kunt hiervoor een afspraak maken via ons kantoor, telefoon (0162) 32 16 16 of een e-mail sturen: m@kelaar.com Uw reactie Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij zouden het op prijs stellen als u uw bevindingen uiterlijk een paar dagen na de bezichtiging aan ons kenbaar wilt maken. Ook als u geen verdere interesse meer hebt in het object. Bij voorbaat onze dank. Indien u overgaat tot het overbrengen van een bod is niet alleen het bedrag van belang, maar dient u zich ook duidelijk uit te spreken over o.a. de volgende zaken: - de datum van aanvaarding; - eventuele overname van roerende zaken; - eventuele ontbindende voorwaarde(n). Documentatie: Hoewel deze brochure met nauwkeurigheid en de aan ons ter beschikking staande gegevens is samengesteld kunnen aan de in deze brochure vermelde maten en gegevens betreffende de onroerende zaak geen rechten worden ontleend. De bijgevoegde indelingsplattegronden zijn indicatief. De tekeningen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Deze informatie zal aan meerdere gegadigden aangeboden worden. Deze brochure is bedoeld om ondersteunende informa tie te geven ten behoeve van een uitnodiging tot het doen van een bod. Er zijn verder geen rechten aan te ontlenen. Voor nadere informatie verwijzen wij u naar onze website.