Programmaboekje jeugdtoernooi

Vergelijkbare documenten
Programmaboekje jeugdtoernooi

Programma- en informatieboekje

Jaargang 4. Programmaboekje jeugdtoernooi

Programmaboekje jeugdtoernooi 2019

Jaargang 33. Programmaboekje

Programmaboekje Jaargang 34

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND

TopJeugdToernooi_2008.indd :04:36

Beste volleybal(st)ers, Hartelijk dank voor uw aanmelding. Hierbij ontvangt u het programmaboekje voor het. Twente Print Jeugdtoptoernooi.

HEERDERSTRANDTOERNOOI. powered by. 16 juni

Programmaboekje schoolvolleybal Basisscholen toernooi oktober Aanvang wedstrijden (14.30 uur)

Zaterdag 15 Juni 2019

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 MIDDAG

VOORWOORD. Parkeren Parkeren kost 4,00. Bij de parkeerplaats en op het strand staan parkeerautomaten waar je een uitrijkaartje kunt kopen.

VVM JEUGDTOERNOOI 6 MEI 2017 OCHTEND

Beste volleybal(st)ers, Hartelijk dank voor uw aanmelding. Hierbij ontvangt u het programmaboekje voor het. Twente Print Jeugdvoorbereidingstoernooi.

Welkom bij korfbalvereniging TOP/SolarCompleet Programmaboekje jeugdtoernooi

PROGRAMMABOEKJE F & E TOERNOOI EBOH 5 Juni 2016

DTS Junioren toernooi 2017

Wij wensen iedereen heel veel plezier en vertrouwen op een mooie, sportieve voetbaldag met veel plezier een mooie opbrengst.

VIF Recreanten Koppeltoernooi 2008

Programmaboekje schoolvolleybal 2018

Jeugdtoernooi BAS Voetbal

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Henk Droste JO-9 Toernooi

Atlantis Kerstkorfbaltoernooi 2016

Zaterdag 08 Juni 2019

Muller/Dame Assurantiën C & D junioren nieuwe selectie toernooi 2016/2017

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS NAMENS ONZE SPONSOREN

Wedstrijdregels Buitentoernooi Switch 87

VV Schagen Janneke Mandemaker Toernooi

JEUGDTOERNOOIEN 2016 PROGRAMMABOEKJE

Programmaboekje schoolvolleybal 2018

Zaterdag 01 Juni 2019

Inhoudsopgave. Voorwoord Toernooi reglement... 5 NIX

Programmaboekje 44 e Landelijke Veteranentoernooi

33 e Schoolhandbal Toernooi

Programmaboekje 44 e Landelijke Veteranentoernooi

Programmaboekje 43 e Landelijke Veteranentoernooi

Rabobank Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

DVV '09 JO9 - JEUGDTOERNOOIEN. 20 mei Hondsgalgweg 1B te Dirksland kantine:

42 e Landelijke Veteranentoernooi

TIP: Laat geen waardevolle voorwerpen achter in de kleedlokalen!

20 Juni 2015 KCVO Talententoernooi

Versie augustus 2019

Bakkerij Paul Schalke E1 & F1 selectie toernooi

32 e Schoolhandbal Toernooi

GOODWILL JEUGDTOERNOOI JO15 jeugd toernooi 2018

VOORWOORD. Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi.

Programmaboekje Gijs van Nes bedrijven toernooi 6 juni 2015 Programmaboekje Gijs van Nes bedrijven toernooi 6 juni 2015.

Jeugdtoernooi. 90-jarig bestaan. RKSV De Weebosch

Schoolbasketbaltoernooi

13 e S.V.G. Zoontjens G-voetbalcup

Programmaboekje Jeugdtoernooi

Schoolhandbal Toernooi 19 juni Informatieboekje

1 v.v. Bunnik april v.v. BUNNIK 73

SCHOOLVOLLEYBALTOERNOOI Woensdag 20 maart 2019 Sporthal de Carrousel

Routebeschrijving Cobu Boys Amersfoort

Schoolkorfbal Toernooi

RITOLA JEUGDTOERNOOI. Zaterdag 1 september 2018 PROGRAMMABOEKJE

Programmaboekje Jeugdtoernooi Eibernest 2015

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien.

Schoolkorfbal TOERNOOI

HEERDERSTRANDTOERNOOI

PROGRAMMABOEKJE Versie 1.3

RITOLA JEUGDTOERNOOI. Zaterdag 23 augustus 2014 PROGRAMMABOEKJE

5/27/2017 VVM MEIDENTOERNOOI 2E EDITIE

DVV 09 JEUGDTOERNOOIEN DVV 09 Hondsgalgweg 1B te Dirksland

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!!

Deze toernooien zijn niet mogelijk zonder de inzet van diverse vrijwilligers en sponsors. Hartelijk dank voor jullie inzet en/of bijdrage.

Duurzame Zorg Toernooi 2015

Schoolkorfbal toernooi. Programma boekje

Jeugdtoernooi M.S.V. 71 Zaterdag 1 juni 2019

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs

Schoolkorfbal toernooi

Dordrecht

Nog een huishoudelijke mededeling aan diegenen die op de speelvloer moeten zijn: het is niet toegestaan met buitenschoenen de sportvloer te betreden.

Richard Bertelink Memorial Inhoudsopgave

3 e KiKa voetbal jeugdtoernooi DSV Full Speed Delft. 14 juni, 15 juni en 22 juni 2019

FIRST EDITION [ 8 TEGEN 8 ]

Reglement Streetsoccertoernooi 2018

Nederlands Kampioenschap (NK) Jeugd Beach

GOODWILL JEUGDTOERNOOI JO8 en JO9 jeugd toernooi 2018

Hanneke Schmeink Recreatie Vermaning Groothandel Droomstad Paviljoen Nannewiid Aannemersbedrijf Bangma B.V. Regio Bank

23 e MR.Knijfftoernooi

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!!

Chris Blüm jeugdtoernooi 1 juni 2019

DTS Pupillen toernooi 2017

E-TOP. Toernooi. 9 tegen

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!!

PCI Nederland JO13-toernooi OCHTEND

Voorwoord. De organisatie, Johan Peeters, Peter Gielen, Maarten Rutten.

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien.

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien.

Schoolvolleybaltoernooi

Beste voetbalvrienden,

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien.

JO J 15-1 TOERNOOI

WSC Meerkamp. Seizoen 2016/2017 Programma boekje. Zaterdag 27 mei

RKSV NEO 4x4 MINI TOERNOOI

Transcriptie:

Programmaboekje jeugdtoernooi Jaargang 2

VOORWOORD 1 Na goed overleg hebben we eind vorig jaar besloten ook dit jaar weer een jeugdtoernooi te organiseren en we zijn blij dat ook de 2e editie van ons jeudtoernooi door kan gaan. Het 31e 2-daagse Lycurgus Openlucht Toernooi wordt gecombineerd met het tweede 1-daags Lycurgus Openlucht Jeugdtoernooi. Daar zijn wij enorm blij mee en vooral ook heel erg trots op. Het jeugdtoernooi zal gehouden worden op zaterdag 28 mei 2016, tussen 11:00 uur en 17:00 uur. Op dat moment is ook het senioren toernooi druk bezig. Te midden van al deze wedstrijden zullen we ook de jeugdwedstrijden gaan spelen. In dit programma boekje vind je alle belangrijke informatie. Naast de poule indeling en het wedstrijdprogramma vind je ook de reglementen e.d. terug in dit boekje. Rest ons alleen nog jullie heel veel plezier te wensen tijdens dit tweede Lycurgus Openlucht Jeugdtoernooi. Namens de organisatie, Peter, Sanne, Rosa, Marcel, Erik en Hanna

INHOUD 2 Handig om te weten 2 Hoe kom ik op het eiland 4 We zijn op het eiland: Wat nu? 4 Hoe verloopt het toernooi 4 Na het toernooi: terug naar de boot 5 Plattegrond 5 Onze vrijwilligers 6 Poule indeling 6 Wedstrijdprogramma veld 35 & 36 7 Reglementen 8 HANDIG OM TE WETEN Stichting Lycurgus Openlucht Toernooi (verkort Stichting L.O.T.) en de directie van Klein Vaarwater zijn niet verantwoordelijk voor diefstal of vermissing van persoonlijke eigendommen, schade (aan derden), verwondingen of persoonlijk letsel. Laat geen rotzooi achter op en rond het toernooiveld! Gooi dit in de afvalemmers of een container op het veld. Tijdens het toernooi is er EHBO aanwezig. Laat de geluidsboxen aan! Zoek een andere plaats om te liggen/zitten of overleg met iemand van de organisatie, maar ontneem de rest van de spelers hun muziek en natuurlijk het omroepen van de wedstrijden niet. Klein Vaarwater en de organisatie proberen voor aanvang van het toernooi de velden zo goed mogelijk te egaliseren. Uiteraard kunnen wij niet het hele veld even glad krijgen. Kijk daarom uit en kom naar de wedstrijdleiding toe wanneer het veld hersteld moet worden. Ieder jeugdteam dient minimaal 1 volwassen begeleider mee te hebben.

3

HOE KOM IK OP HET EILAND 4 Veerboot naar Ameland De veerboot naar Ameland vertrekt vanaf Holwerd (Fr.). De overtocht duurt gemiddeld 45 minuten, afhankelijk van het getij op de wadden. Neem op zaterdag 28 mei 2016 de boot van 09:30 uur, want dan staat er op Ameland de speciale Arriva Lycurgus bus voor jullie klaar. Een boot later is niet mogelijk, want dan zijn jullie te laat voor het toernooi. Reizen naar Holwerd Je kunt met lijn 66 vanaf station Leeuwarden in Holwerd komen. Voor OV reizigers uit Groningen wordt aangeraden met de trein naar Leeuwarden te gaan om daar op lijn 66 te stappen. Bel met 0900-9292 of kijk op www.9292.nl voor actuele bus- en treintijden. Uiteraard is het ook mogelijk met de auto naar Holwerd te komen, alwaar op de pier of aan het begin van de pier geparkeerd kan worden voor EUR 4,50 per dag. WE ZIJN OP HET EILAND: WAT NU? Zoals reeds is aangegeven zal er bij de pier een speciale Arriva Lycurgus bus voor jullie klaar staan. Je moet voor de bus EUR 2,50 betalen. Je kunt dan met de bus heen, maar ook weer terug. Deze bus brengt jullie rechtstreeks naar de volleybalvelden op Klein Vaarwater. Zodra jullie bij het kampeerterrein van Klein Vaarwater aangekomen zijn, zal iemand van de organisatie jullie bij de bus opwachten. Ben je niet met de bus gekomen, ga dan gelijk naar de wedstrijdleiding op het kampeerterrein van Klein Vaarwater om je aan te melden. HOE VERLOOPT HET TOERNOOI We hebben 2 poules met ieder 5 teams. De eerste wedstrijd begint om 11:00 uur. De wedstrijden gaan door tot 16:00 uur, waarna er om 16:15 voor beide poules een prijsuitreiking is. De wedstrijdleiding zal omroepen wanneer een wedstrijd is afgelopen of wanneer er van helft gewisseld moet worden. Heb je nog vragen over de wedstrijden of is iets niet helemaal duidelijk, loop dan rustig even bij de wedstrijdleiding langs. Zij kunnen jullie altijd verder helpen.

NA HET TOERNOOI: TERUG NAAR DE BOOT 5 Na de wedstrijden staat de Arriva Lycurgus bus weer klaar bij de velden om jullie naar de boot terug te brengen. Zorg ervoor dat je op tijd de bus neemt of - wanneer jullie op de fiets zijn gekomen - voor 18:30 uur weer op de pier staat. De laatste boot vertrekt namelijk om 18:30 uur. Daarna is het dus niet meer mogelijk op zaterdag om terug te gaan naar het vaste land. Een boot eerder is de boot van 16:30 uur. PLATTEGROND LET OP: Er kan er van deze indeling afgeweken worden.

ONZE VRIJWILLIGERS 6 Alles staat of valt met de beschikbaarheid van alle vrijwilligers. Langs deze weg willen wij hen dan ook alvast heel hartelijk bedanken en hopen we op een, mede door hun enthousiasme, heel geslaagd toernooi! Koek & Sopie Sanne Frank Jacqueline Erik B Annelien Rosa Ellen Linda Peter H Leonie Wytske Jens Wedstrijdleiding Erik P Gerben Arno Kim John Algemeen, Techniek en Muziek Peter R Marcel Hanna Johan Anko EHBO Esther Ingrid Zonder jullie zouden wij het toernooi nooit draaiende kunnen houden! POULE INDELING Jeugd poule A (veld 35) Jeugd poule B (veld 36) 1. Gratis bitterballen 1. Dosko Acta 2. NES - Buren 2. LIDL 3. Franeker volleygirls 3. VC Joure 2 4. VC Joure 1 4. Joure B2 5. Trump 5. The 8 team

WEDSTRIJDPROGRAMMA VELD 35 7 Tijd Team 1 Team 2 Scheidsrechter 11:00 Gratis bitterballen NES - Buren Franeker volleygirls 11:30 Franeker volleygirls VC Joure 1 Trump 12:00 Trump Gratis Bitterballen NES - Buren 12:30 NES - Buren Franeker volleygirls VC Joure 1 13:00 VC Joure 1 Trump Gratis bitterballen 13:30 Gratis bitterballen Franeker volleygirls NES - Buren 14:00 NES - Buren VC Joure 1 Franeker volleygirls 14:30 Franeker volleygirls Trump VC Joure 1 15:00 VC Joure 1 Gratis bitterballen Trump 15:30 Trump NES - Buren Gratis bitterballen WEDSTRIJDPROGRAMMA VELD 36 Tijd Team 1 Team 2 Scheidsrechter 11:00 Dosko Acta LIDL VC Joure 2 11:30 VC Joure 2 Joure B2 The 8 team 12:00 The 8 team Dosko Acta LIDL 12:30 LIDL VC Joure 2 Joure B2 13:00 Joure B2 The 8 team Dosko Acta 13:30 Dosko Acta VC Joure 2 LIDL 14:00 LIDL Joure B2 VC Joure 2 14:30 VC Joure 2 The 8 team Joure B2 15:00 Joure B2 Dosko Acta The 8 team 15:30 The 8 team LIDL Dosko Acta Veld 34 is ook beschikbaar voor de jeugd, maar daar zijn geen wedstrijden gepland. Wanneer je even niks aan het doen bent en het veld is vrij, kun je daar vrij gaan spelen.

REGLEMENTEN 8 Teller, scheidsrechter en bal leveren Ieder team levert een scheidsrechter en teller voor de aangewezen wedstrijden op hetzelfde veld als waar je ook speelt, dus je fluit wedstrijden uit je eigen poule. Tevens dient bij iedere wedstrijd team A te zorgen voor een wedstrijdbal. Duur van de wedstrijden Op beide velden wordt op tijd gespeeld. Iedere wedstrijd duurt 25 minuten met 5 minuten pauze tussen de wedstrijden in. Dit is hetzelfde als bij de senioren wedstrijden. Iedere wedstrijd bestaat uit twee sets van ieder 12 ½ minuut. De wedstrijdleiding zal omroepen wanneer er gewisseld moet worden. Ongeveer 5 minuten voor aanvang van de wedstrijden worden de nieuwe serie wedstrijden omgeroepen. De wedstrijdbriefjes zitten in de tas aan de paal bij het veld. Na het fluitsignaal om te wisselen of aan het einde van een wedstrijd, moet - indien de bal nog in de lucht is - doorgespeeld worden totdat er een punt is gescoord. Dit punt telt dus nog mee in de eindstand. Time-outs zijn niet toegestaan. Aan het einde van iedere wedstrijd dient de scheidsrechter het ingevulde en getekende wedstrijdbriefje bij de wedstrijdleiding in te leveren. Punten toekennen Een gewonnen set geeft één wedstrijdpunt. Bij gelijk spel aan het einde van een set, ontvangt ieder team een ½ punt voor die set. Spelregels Het toernooi wordt, met uitzondering van de hiervoor genoemde regels, conform de NeVoBo regels gespeeld. De scheidsrechter heeft altijd gelijk, ook als hij/zij geen gelijk heeft, zodat protesten ook niet in behandeling zullen worden genomen. Mochten zich echter probleem situaties voordoen, dan beslist altijd de wedstrijdleiding. Deze beslissing is bindend. Let op!!! Tijdens het toernooi kan het programma en de veldindeling worden gewijzigd, luister dus altijd naar de omroep(st)er en controleer/bekijk de indeling op het grote bord.