DONGEN Rembrandtstraat 34

Vergelijkbare documenten
Rembrandtstraat 34 - Dongen

DONGEN Polarisstraat 26

DONGEN Karmelietenstraat 3

DONGEN Duikerstraat 41

DONGEN St. Josephstraat 106 A

DONGEN Julianastraat 102

DONGEN Gladioolstraat 15

DONGEN Sweelinckstraat 20

DONGEN Vennen 11. Leuke tweekapper met aangebouwde woonkeuken, diepe achtertuin met vrij uitzicht naar De Hoge Akker.

DONGEN Oude Baan 69. Perceel : 345 m² Inhoud : circa 340 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Van Kinsbergenstraat 29

DONGEN Marnix Gijsenstraat 3

DONGEN Beukenstraat 4

DONGEN Veldstraat 17

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker.

DONGEN Tuin 6. Leuke tussenwoning met vier slaapkamers, luxe badkamer, dakkapel op de zolderverdieping en met een knusse veranda achter het huis.

DONGEN. Eikenstraat 26. Twee-onder-één kap woning, met eenvoudige aanbouw en dubbele garage, gelegen op rustige plek in Oud-Dongen.

DONGEN Prins Bernhardstraat 5

DONGEN Kruisherenstraat 8

DONGEN Marnix Gijsenstraat 5

DONGEN Monseigneur Ariensstraat 7

DONGEN Dudokstraat 17

DONGEN Thorbeckelaan 2

DONGEN St. Josephstraat 35 zwart

Leharstraat 24 - Dongen

Bizetstraat 29 - Dongen

DONGEN Kapucijnenstraat 16

DONGEN Oude Baan 30. Perceel : circa 234 m² Inhoud : circa 540 m³ Bouwjaar : circa k.k.

DONGEN Merwedelaan 8

DONGEN Montgomerystraat 15

Gaarde 51 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

DONGEN Harmonieplein 5

DONGEN Gerardus Majellastraat 62

DONGEN Sportlaan 7. Perceel : 970 m² Inhoud : circa 705 m³ Bouwjaar : circa k.k.

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging.

DONGEN Van Eijckstraat 26

DONGEN Ardennenpad 3

DONGEN. Helfrichstraat 15

Stuyvesantstraat 7 - Dongen

DONGEN Simon Vestdijkstraat 20

DONGEN Hoge Ham 114. In het centrum gelegen herenhuis met 4 slaapkamers, tuin op het zuiden en garage met berging.

DONGEN Ed Hoornikstraat 1

DONGEN Papaverstraat 1

Deken Batenburgstraat 30 - Dongen

Anjerstraat 3 - Dongen

DONGEN Jan Aardenstraat 1

DONGEN Oudstraat 21. Perceel : 139 m² Inhoud : circa 380 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Schorsmolenhoef 24

DONGEN Rosariopark 82

DONGEN. Theo Swartjesstraat 6

Constancestraat 5 - Dongen

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

DONGEN Rooseveltstraat 118

DONGEN Hoefke 8. Perceel : 185 m² Inhoud : circa 220 m³ Bouwjaar : circa 1938, nadien verbouwd/ gerenoveerd k.k.

DONGEN Rosariopark 58

DONGEN Stobbeveen 61

'S GRAVENMOER Hoofdstraat 45

DONGEN St. Josephstraat 67

DONGEN Prinses Maximastraat 20

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

Lage Ham 96 - Dongen

Achter den Ham 23 - Dongen

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

Jupiterlaan 28 - Dongen

Bieselaar 34 - 's Gravenmoer

DONGEN Polarisstraat 31

Rooseveltstraat Dongen

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer

DONGEN Geer 8. Perceel : 149 m² Inhoud : circa 500 m³ Bouwjaar : 1924 In 2000/2001 is het pand in stijl gerenoveerd k.k.

Zuringweide 10 - Dongen

Oudstraat 17 - Dongen

Perengaarde 1 Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Noorderlaan 22 - Dongen

Cousinsstraat 3 - Dongen

Montgomerystraat 11 - Dongen

Simon Vestdijkstraat 20 - Dongen

WASPIK Prins Bernhardstraat 12

Stobbenveen 44 - Dongen

Meerkoethof 11 - Dongen

DONGEN Monseigneur Nolenslaan 45

Lupineweide 4 - Dongen

Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen

Kerkstraat 52-g - Dongen

Twee-onder-één kap woning, met eenvoudige aanbouw en dubbele garage, gelegen op rustige plek in Oud-Dongen.

DONGEN Hof 28. Perceel : 208 m² Inhoud : circa 410 m³ Bouwjaar : k.k.

van Duvenvoordestraat 13 - Waspik

Weide Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Bloemaartsbeemd 5 - Rijen

Mercuriusstraat 4 - Dongen

DONGEN Maczekstraat 39

Schoolsticht 9 - Dongen

Sint Josephstraat 3 - Dongen

Lage Ham 75 - Dongen

Montgomerystraat 29 - Dongen

DONGEN Lage Ham 34. Perceel : circa 880 m² Inhoud : circa 1050 m³ Bouwjaar : circa k.k.

Mies van der Rohestraat 22 - Dongen

TILBURG Uiterste Stuiver Oost 6

Leharstraat 27 - Dongen

Aletta Jacobsstraat 2 - Dongen

Transcriptie:

DONGEN Rembrandtstraat 34 Op een mooi hoekpunt gelegen in plan West II, woning met uitbouw, inpandige garage, luxe keuken, 4 slaapkamers en een aparte berging in de tuin. Perceel : 349 m² Inhoud : circa 500 m³ Bouwjaar : 1971 269.000 k.k.

Elk huis heeft z n eigen charme. Elke straat, elk plein een eigen uitstraling. En daar hoort een prijs bij. Op uw zoektocht naar een koopwoning neemt u die elementen natuurlijk allemaal mee. Uw wensen. Uw mogelijkheden. U weet zelf het beste wat voor huis u wilt. Dat kunnen wij natuurlijk niet voor u bepalen. Wel kunnen we zorgen dat u het gewenste huis, met alle woongenot dat u zoekt, helder voor ogen krijgt. Indeling Rembrandtstraat 34 Begane grond Hal - ruime hal met open wenteltrap - meterkast (vernieuwd in 2008) - moderne toiletruimte (2008) met vrijhangend toilet en fontein - natuurstenen vloer en gestucte wanden en plafond Woonkamer - L-vormige woonkamer - eiken plankenvloer en gestucte wanden en plafond Keuken - gesitueerd in aanbouw over volledige breedte achter de woning - luxe keukeninstallatie voorzien van granieten aanrechtblad, 6-pits RVS gasfornuis met oven, RVS-afzuigkap, magnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser - natuurstenen vloer met vloerverwarming en gestucte wanden en plafond - toegang tot achtertuin en achterportaal Achterportaal - toegang tot achtertuin en inpandige garage Garage - aansluiting ten behoeve van wasmachine - vliering aanwezig - tegelvloer - geïsoleerde stalen kanteldeur

Eerste verdieping Overloop - toilet op de overloop - vaste trap naar zolder Slaapkamer 1 - gelegen aan de voorzijde - voorzien van laminaatvloer en vaste wastafel Slaapkamer 2 - gelegen aan de achterzijde Slaapkamer 3 - gelegen aan de achterzijde - voorzien van laminaatvloer Badkamer - nette badkamer voorzien van (hoek)ligbad en wastafelmeubel met 2 wastafels Tweede verdieping Voorzolder - HR-combiketel (2003) Slaapkamer 4 - dakkapel aan de voorzijde met draai-/kiepramen en Velux dakraam op het achterdakvlak Tuin - zeer ruimte tuin en vrij gelegen - terras en gazon aanwezig - stenen berging aan de achterzijde Aanvaarding in overleg.

Kenmerken Bouwjaar : 1971 Verwarming : middels HR-combiketel (2003) Warmwater : middels HR-combiketel (2003) Isolatievoorzieningen : Dubbel glas Gebruiksoppervlakten Wonen (= Woonopp.) : circa 130 m² Overige inpandige ruimte : circa 25 m² Gebouw gebonden buitenruimten : circa 0 m² Externe bergruimte : circa 12 m² Perceelsoppervlakte : circa 349 m² Inhoud woonfunctie : circa 500 m³ Aanvaarding : in overleg Bijzonderheden * Als basis voor de koopovereenkomst wordt uitgegaan van een model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. * Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de koper wordt standaard in de koopovereenkomst een artikel opgenomen waarbij de koper zich verplicht binnen de afgesproken tijd een waarborgsom te storten op de rekening van de notaris. In plaats van de waarborgsom kan ook worden volstaan met een bankgarantie. Deze waarborgsom of bankgarantie bedraagt in de regel 10% van de koopsom en strekt ten tijde van de eigendomsoverdracht in mindering op de koopsom.

Plattegronden

Kadastrale Kaart N Z

Bezichtiging Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging van deze woning. U kunt hiervoor een afspraak maken via ons kantoor, telefoon (0162) 32 16 16 of een e-mail sturen: m@kelaar.com Uw reactie Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij zouden het op prijs stellen als u uw bevindingen uiterlijk een paar dagen na de bezichtiging aan ons kenbaar wilt maken. Ook als u geen verdere interesse meer hebt in het object. Bij voorbaat onze dank. Indien u overgaat tot het overbrengen van een bod is niet alleen het bedrag van belang, maar dient u zich ook duidelijk uit te spreken over o.a. de volgende zaken: - de datum van aanvaarding; - eventuele overname van roerende zaken; - eventuele ontbindende voorwaarde(n). Documentatie Hoewel deze brochure met nauwkeurigheid en de aan ons ter beschikking staande gegevens is samengesteld kunnen aan de in deze brochure vermelde maten en gegevens betreffende de onroerende zaak geen rechten worden ontleend. De bijgevoegde indelingsplattegronden zijn indicatief. De tekeningen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Deze informatie zal aan meerdere gegadigden aangeboden worden. Deze brochure is bedoeld om ondersteunende informatie te geven ten behoeve van een uitnodiging tot het doen van een bod. Er zijn verder geen rechten aan te ontlenen. Voor nadere informatie verwijzen wij u naar onze website. Van den Bosch Makelaars bv Mgr. Poelsstraat 1a Postbus 262 5100 AG Dongen T 0162-32 16 16 www.vandenboschmakelaars.com m@kelaar.com

Extra foto s