Koninklijke Nederlandse Voetbalbond District West I. Districtsjeugdkampioenschappen. 19 april RZC Sporthallen Zuid Amsterdam. Show it!

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond. NK Jeugdzaalvoetbal. 10 mei 2015 Sporthallen Zuid Amsterdam. Show it!

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond District West I. Finals Event. 22 mei Sporthallen Zuid Amsterdam. knvb.nl. Show it!

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL. Programmaboekje NK jeugdzaalvoetbal 17 mei 2014, Fitland XL te Sittard

NATIONALE ZAALVOETBALDAG 2010

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond District West I. Finals Event. 25 en 27 mei Sporthallen Zuid Amsterdam

Programmaboekje NK Zaalvoetbal voor Voortgezet Onderwijs. Sporthal Leidschenveen Vaz Diazdreef 20, Den Haag

4. Deelnemende teams. 5. Speeldata. 6. Wedstrijdprogramma. De volgende teams nemen deel aan de pilot competitie voor E -pupillen

Programmaboekje Voorronde NK Zaalvoetbal MBO SPORTACADEMIE AMSTERDAM SPORTHALLEN-ZUID AMSTERDAM WOENSDAG 21 MAART 2012

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS NAMENS ONZE SPONSOREN

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!!

Programmaboekje Finale MBO NK zaalvoetbal

VOORWOORD. Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi.

PROGRAMMABOEKJE (O.15) GROENE STER JUNIOR LEAGUE SCHOOLZAALVOETBAL COMPETITIE

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND VOETBAL. Programmaboekje. Zaalvoetbal scholencompetitie Rivierenland. Show it

INHOUDSOPGAVE. Programma en Plattegrond. Kleedkamerindeling ochtend Kleedkamerindeling middag. Spelregels en reglementen

Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016

Programmaboekje Zaalvoetbal Wintertour

PROGRAMMA Finale NK zaalvoetbal MBO

svcdw JO8/JO9 JEUGDtoernooi Zaterdag 17 juni 2017

Deze toernooien zijn niet mogelijk zonder de inzet van diverse vrijwilligers en sponsors. Hartelijk dank voor jullie inzet en/of bijdrage.

PROGRAMMABOEKJE ZILVEREN HELM TOERNOOI

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien.

Dames - Meisjes Toernooi 2011

svcdw JO10/JO11 JEUGDtoernooi Zaterdag 17 juni 2017

Voorwoord. De organisatie, Johan Peeters, Peter Gielen, Maarten Rutten.

Inhoudsopgave

Inhoudsopgave. Veld indeling. Poule indeling. Wedstrijdschema. Penaltybokaal en Uitslagen. Route beschrijving

Zaterdag 25 mei en 1 juni

C2/C3 en D2/D3 - Toernooi. Mede mogelijk gemaakt door: v.v. Strijen 4 juni 2016 Aanvang: uur

ASWH O15-1 Zaaltoernooi. Hendrik- Ido- Ambacht. 27 december 2017

PEC Zwolle. Champions League voor winterkampioenen. Deelnemende verenigingen: Zaterdag: 10 januari Hoofdklassen/1e klassen F pupillen

Toernooiboekje Jeugdtoernooi VVZA. 15 juni 2019

KNVB BEKER VROUWEN BESTUURSBESLUIT. Uitgave nr. : seizoen 2018/'19 Datum : 21 augustus 2018

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL. Programmaboekje. knvb.nl

Transcriptie:

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond District West I Districtsjeugdkampioenschappen 20 april 2014 RZC Sporthallen Zuid Amsterdam Show it!

Inhoudsopgave 1. Voorwoord 3 2. Plattegrond RZC 4 3. Organisatie 4 4. Protocol 4 5. De wedstrijden 5 5.1 Topklasse... 5 5.2 1 e klasse... 5 6. Reglementen Districtskampioenschap Zaalvoetbal 6 6.1 Topklasse... 6 6.2 1 e klasse... 6 7. Rangorde 6 8. Strafschopreglement 7 9. Prijsuitreiking 7 10. Programma 20 april 2014 8 10.1 Programma algemeen... 8 10.2 Programma C- junioren... 10 10.3 Programma MC- junioren... 11 10.4 Programma D- pupillen... 12 10.5 Programma E- pupillen... 13 11. Medewerkers aan deze dag 14 12. Kleedkamers 14 13. Routebeschrijving 15

1. Voorwoord Welkom in het Regionaal Zaalvoetbal Centrum van West I, waar vandaag alweer de 9 e editie wordt gehouden van de Districtsjeugdkampioenschappen West I. De categorieën waarin wordt gestreden zijn de A-, B- en C- junioren en D- pupillen Topklasse en de C- junioren, D en E- pupillen 1 e klasse. Naast deze categorieën hebben we ook dit jaar weer een promotietoernooi voor meisjes C- junioren. De winnaars in de diverse klassen mogen zich kampioen van district West I noemen. Topklasse Dit seizoen is er voor de prestatieve competitie, Topklasse, een start gemaakt met de Topklasse C- junioren en D- pupillen naast de al bestaande competities voor de A- en B- junioren. De KNVB West I biedt spelers de mogelijkheid om op hoog niveau te zaalvoetballen, waarmee zij hun kwaliteiten verder kunnen ontwikkelen. De duur van de wedstrijden voor de B- junioren Topklasse is dit seizoen bepaald op 2x 25 minuten in tegenstelling tot de 2x 20 minuten die gebruikelijk is voor de B- junioren in de 1 e klasse. De Kampioenen in de A-, B- en C- junioren en D- pupillen Topklasse plaatsen zich tevens voor het Nederlands kampioenschap dat op 17 mei in Sittard wordt gehouden. 1 e klasse De recreatieve competitie is dit seizoen ook uitgebreid. Bestaan er al enkele jaren competities voor A-, B- en C- junioren en D- pupillen 1 e klasse, er is dit seizoen ook een start gemaakt met een E- pupillen competitie. Voor de spelers een mooie gelegenheid om op jonge leeftijd kennis te maken met het zaalvoetbal. Meisjes Al een aantal jaar wordt er tijdens de districtsjeugdkampioenschappen een toernooi georganiseerd voor meisjes C- junioren. Ook dit jaar hebben we weer enthousiaste meidenteams die graag in de zaal willen spelen. Helaas is er nog geen reguliere meisjes competitie, maar de meiden kunnen toch regelmatig zaalvoetballen. De meiden doen me aan de activiteiten van de zaalvoetbalacademies, spelen mee in scholencompetities of spelen oefenwedstrijden. Vandaag kunnen zij uitmaken welk team het beste meisjesteam van district West I is. De Districtsjeugdkampioenschappen West I zijn voor de spelers/speelsters, coaches en supporters elk jaar weer een spannende dag, waar elk team zich als beste team van West I kan kronen in zijn categorie. Deze felbegeerde titel wil elke speler natuurlijk graag in zijn bezit hebben aan het einde van het seizoen. Er zullen dan ook veel spannende wedstrijden vandaag plaats vinden, waarbij elke wedstrijd een finale zal zijn. Ook vandaag hebben we winnaars en verliezers en kijken we uiteraard ook naar sportiviteit en respect. Verliezen hoort bij de sport, want er kan maar 1 winnaar zijn. Maar vandaag zijn jullie allemaal een klein beetje winnaar, anders was jij met je team niet uitgenodigd om deel te nemen aan dit kampioenschap. Ik wens alle spelers en speelsters vandaag veel succes en de toeschouwers veel kijkplezier toe. Hjalmar Hoekema Districtscoach West I

VELD 1A VELD 1B 2. Plattegrond RZC KLEED KAMERS VELD 3 Kantine (Sportcafé) VELD 2 Portiersloge Trappen <= Ingang 3. Organisatie De organisatie is in handen van de KNVB. Het toernooi zal worden gespeeld in het Regionaal Zaalvoetbal Centrum de Sporthallen Zuid te Amsterdam. (Zie de routebeschrijving verderop in dit programmaboekje). 4. Protocol Op fluitsignaal van scheidsrechter(s) stellen de ploegen zich op rond de middencirkel. Het eerstgenoemde district loopt langs de scheidsrechter(s) en de spelers van de tegenstander en wensen elkaar een sportieve wedstrijd. Na de wedstrijd bedanken alle spelers elkaar en de scheidsrechter(s). De coach wisselt spelers die zich niet aan de volgende gedragsregels houden: o Speler die veel overtredingen maakt. o Speler die opmerkingen maakt richting tegenstander. o Speler die opmerkingen maakt richting scheidsrechter.

5. De wedstrijden 5.1 Topklasse De wedstrijden zullen worden gespeeld op veld 2. De finale D- pupillen duurt 2 x 20 minuten. Indien de finale voor de D- pupillen gelijk eindigt dan volgt er een verlening van 2 x 5 minuten. Is het na verlening nog gelijk dan volgen strafschoppen conform regeling elders in het programma. De finale C- junioren duurt 2x 20 minuten. Indien de finale voor de C- junioren gelijk eindigt dan volgt er een verlening van 2 x 5 minuten. Is het na verlenging nog gelijk dan volgen strafschoppen conform regeling elders in het programma. De finale B- junioren duurt 2 x 25 minuten. Indien de finale voor de B- junioren gelijk eindigt dan volgt er een verlenging van 2 x 7,5 minuten. Is het na verlenging nog gelijk dan volgen strafschoppen conform regeling elders in het programma. De finale A- junioren duurt 2 x 25 minuten. Indien de finale voor de A- junioren gelijk eindigt dan volgt er een verlenging van 2 x 10 minuten. Is het na verlenging nog gelijk dan volgen strafschoppen conform regeling elders in het programma. 5.2 1 e klasse De wedstrijden zullen worden gespeeld op de drie velden in de hallen. De ploegen dienen 5 minuten voor de aanvang van hun wedstrijd in de hal aanwezig te zijn. De thuisspelende vereniging verdedigt het doel links van de wedstrijdtafel vanuit het gezichtspunt van de wedstrijdsecretaris. De uitspelende vereniging verricht de aftrap. De wedstrijden duren 17,5 minuut zonder veldwissel voor de E- en D- pupillen en C- junioren en MC- junioren.

6. Reglementen Districtskampioenschap Zaalvoetbal 6.1 Topklasse De wedstrijden worden gespeeld volgens de Spelregels zaalvoetbal district, opgesteld door de KNVB en geldende in de A- categorie De laatste minuut wordt aangegeven door de secretaris en scheidsrechters bepalen het einde van de wedstrijd. Het eerstgenoemde team, stelt zich links van de wedstrijdtafel op. Het als tweede genoemde team trapt af. Er wordt gefloten in koppels zoals in de eredivisie het geval is. Het dragen van scheenbeschermers is verplicht. De scheidsrechter kan een tijdstraf opleggen. Deze tijdstraf bij een gele kaart is 2 minuten en voor een rode kaart 5 minuten. 6.2 1 e klasse De wedstrijden worden gespeeld volgens de handleiding Spelregels zaalvoetbal district, opgesteld door de KNVB en geldende in de B- categorie De laatste minuut wordt aangegeven door de secretaris en scheidsrechter bepaalt het einde van de wedstrijd. Het eerstgenoemde team, stelt zich links van de wedstrijdtafel op. Het als tweede genoemde team trapt af. Het dragen van scheenbeschermers is verplicht. De scheidsrechter kan een tijdstraf opleggen. Deze tijdstraf bij een gele kaart is 2 minuten en voor een rode kaart 5 minuten. Indien een speler/speelster tijdens de wedstrijd een rode kaart krijgt, als gevolg van een tweede gele kaart, is hij/zij voor de eerstvolgende wedstrijd van zijn/haar team uitgesloten van deelname. Indien een speler/speelster tijdens de wedstrijd direct een rode kaart krijgt beslist de toernooileiding over het totaal aantal wedstrijden dat hij/zij uitgesloten is voor het toernooi. 7. Rangorde Puntenverdeling: o bij winst 3 punten o bij gelijkspel 1 punt o bij verlies 0 punten Indien meerdere teams qua punten gelijk eindigen is het doelsaldo bepalend. Is dit ook gelijk dan geldt het aantal voor gescoorde doelpunten. Geeft dit ook geen beslissing dan geldt de uitslag van de onderling gespeelde wedstrijd(en). Als dit ook geen uitsluitsel geeft zal de rangorde worden bepaald door het nemen van strafschoppen volgens onderstaand strafschopreglement.

8. Strafschopreglement Indien een beslissing dient te worden verkregen door het nemen van strafschoppen gelden hiervoor de navolgende bepalingen: Procedure De scheidsrechter bepaalt op welk doel de strafschoppen zullen worden genomen. De scheidsrechter zal tossen met een muntstuk. De aanvoerder die de toss wint, beslist of zijn/haar team wel of niet start met het nemen van de strafschoppen. De scheidsrechter maakt aantekening van de genomen strafschoppen. Met in achtneming van de hierna genoemde voorwaarden, nemen beide teams vijf strafschoppen. Deze vijf spelers/speelsters worden door de aanvoerders opgegeven aan de scheidsrechter, voordat met de strafschoppenserie wordt begonnen en zij dienen voor te komen op de teamopgave, die voor het begin van de wedstrijd is ingeleverd. De strafschoppen worden om en om genomen. Als, nadat elk team vijf strafschoppen heeft genomen en elk team een gelijk aantal doelpunten, of geen doelpunten heeft gescoord, wordt de strafschoppenserie voortgezet totdat, nadat elk team een gelijk aantal strafschoppen heeft genomen (wat er niet vijf behoeven te zijn) het ene team één doelpunt meer heeft gescoord dan het andere team. Deze extra strafschoppen moeten genomen worden door de spelers/speelsters die geen van de eerste vijf strafschoppen hebben genomen. Nadat iedereen een strafschop heeft genomen, moeten de spelers/speelsters in dezelfde volgorde het nemen van de strafschoppen voortzetten. Een speler/speelster die van het speelveld is verwijderd, mag niet aan de strafschoppenserie deelnemen. Elke speler/speelster die in aanmerking komt om deel te nemen aan de strafschoppen serie mag op elk moment tijdens het nemen van de strafschoppen met zijn doelverdediger van plaats wisselen. Alleen de daarvoor in aanmerking komende spelers/speelsters en wedstrijdleiding mogen zich tijdens de strafschoppenserie op het speelveld bevinden. Alle spelers/speelsters met uitzondering van de nemer van de strafschop en de twee doelverdediger(ster)s moeten zich bevinden op die speelhelft, waar de strafschoppen niet worden genomen. De 2 e scheidsrechter houdt hier toezicht op. De doelverdedig(st)er, die tot hetzelfde team behoort als de nemer van de strafschop, moet zich opstellen binnen het speelveld, achter het strafschoppunt en zo dicht mogelijk bij de zijlijn. Indien een team de wedstrijd beëindigt met een groter aantal spelers dan het andere team, moet dit team haar aantal spelers verminderen tot het aantal van het andere team. Voor aanvang van de strafschoppenserie moet de scheidsrechter zich ervan overtuigen, dat een gelijk aantal spelers van ieder team zich achter de middenlijn bevinden. In die zaken waarin dit reglement niet voorziet beslist de toernooileiding. 9. Prijsuitreiking De prijsuitreiking vindt gelijk plaats na de finales in de diverse categorieën. Het schema is als volgt: Tijd Veld Categorie 12.00 2 D- pupillen Topklasse 13.15 3 C- junioren 1 e klasse 13.30 2 C- junioren Topklasse 13.40 3 E- pupillen 1 e klasse 13.40 3 D- pupillen 1 e klasse 15.00 2 B- junioren Topklasse 16.10 3 MC- junioren 16.30 2 A- junioren Topklasse

10. Programma 20 april 2014 10.1 Programma algemeen Tijd Veld Categorie Wedstrijd 10.00 1A E- Pupillen HV/Veerhuys JCK/AISO 10.00 3 D- Pupillen Hovocubo Volendam ZVV 10.20 1A C junioren poule FCM/DICHTBIJ.NL C2 Enterij (d') C1 10.20 1B C junioren poule WS C1 Wognum Nicols C1 10.20 3 C junioren poule Golden Stars C1 HV/Veerhuys C4 10.40 1A E pupillen JCK/AISO FCM/DICHTBIJ.NL 10.40 3 D- Pupillen Volendam ZVV VVS 46 11.00 1A C junioren poule HV/Veerhuys C4 WS C1 11.00 1B C junioren poule Wognum Nicols C1 FCM/DICHTBIJ.NL C2 11.00 3 C junioren poule Enterij (d') C1 Golden Stars C1 11.00 2 D pupillen Topklasse HZV/Het Vennewater D1 HV/Veerhuys D1 11.20 1A E pupillen FCM/DICHTBIJ.NL HV/Veerhuys 11.20 3 D- Pupillen VVS 46 Hovocubo 11.40 1A C junioren poule FCM/DICHTBIJ.NL C2 HV/Veerhuys C4 11.40 1B C junioren poule WS C1 Golden Stars C1 11.40 3 C junioren poule Wognum Nicols C1 Enterij (d') C1 12.00 1A E- Pupillen JCK/AISO HV/Veerhuys 12.00 3 D- Pupillen Volendam ZVV Hovocubo 12.20 1A C junioren poule WS C1 Enterij (d') C1 12.20 1B C junioren poule Golden Stars C1 FCM/DICHTBIJ.NL C2 12.20 3 C junioren poule HV/Veerhuys C4 Wognum Nicols C1 12.30 2 C junioren Topklasse HV/Veerhuys C1 FCM/DICHTBIJ.NL C1 12.40 1A E- Pupillen FCM/DICHTBIJ.NL JCK/AISO 12.40 3 D- Pupillen VVS 46 Volendam ZVV 13.00 1A C junioren poule FCM/DICHTBIJ.NL C2 WS C1 13.00. 1B C junioren poule Wognum Nicols C1 Golden Stars C1 13.00 3 C junioren poule Enterij (d') C1 HV/Veerhuys C4 13.20 1A E- Pupillen HV/Veerhuys FCM/DICHTBIJ.NL

13.20 3 D- Pupillen Hovocubo VVS 46 13.45 1A MC junioren poule Arch. B. Nieuweboer MC1 Watervogels MC2 13.45 1B MC junioren poule Watervogels MC1 Os Lusitanos MC1 13.45 3 MC junioren poule Plubos MC1 Topscore MC1 14.15 1A MC junioren poule Watervogels MC2 Watervogels MC1 14.15 1B MC junioren poule Os Lusitanos MC1 Plubos MC1 14.15 3 MC junioren poule Topscore MC1 Arch. B. Nieuweboer MC1 14.00 2 Finale B jun Topklasse FCM/DICHTBIJ.NL B1 Wognum Nicols B1 14.45 1A MC junioren poule Plubos MC1 Watervogels MC2 14.45 1B MC junioren poule Os Lusitanos MC1 Topscore MC1 14.45 3 MC junioren poule Watervogels MC1 Arch. B. Nieuweboer MC1 15.15 1A MC junioren poule Watervogels MC1 Topscore MC1 15.15 1B MC junioren poule Arch. B. Nieuweboer MC1 Plubos MC1 15.15 3 MC junioren poule Watervogels MC2 Os Lusitanos MC1 15:30 2 A junioren Topklasse FCM/DICHTBIJ.NL A1 AORC/Lebo Vastgoed A1 15.45 1A MC junioren poule Topscore MC1 Watervogels MC2 15.45 1B MC junioren poule Os Lusitanos MC1 Arch. B. Nieuweboer MC1 15.45 3 MC junioren poule Plubos MC1 Watervogels MC1

10.2 Programma C- junioren Poule 1 FCM/DICHTBIJ.NL C2 2 WS C1 3 Golden Stars C1 4 HV/Veerhuys C4 5 Wognum Nicols C1 6 Enterij (d') C1 Tijd Veld Categorie Wedstrijd 10.20 1A C junioren poule FCM/DICHTBIJ.NL C2 Enterij (d') C1 10.20 1B C junioren poule WS C1 Wognum Nicols C1 10.20 3 C junioren poule Golden Stars C1 HV/Veerhuys C4 11.00 1A C junioren poule HV/Veerhuys C4 WS C1 11.00 1B C junioren poule Wognum Nicols C1 FCM/DICHTBIJ.NL C2 11.00 3 C junioren poule Enterij (d') C1 Golden Stars C1 11.40 1A C junioren poule FCM/DICHTBIJ.NL C2 HV/Veerhuys C4 11.40 1B C junioren poule WS C1 Golden Stars C1 11.40 3 C junioren poule Wognum Nicols C1 Enterij (d') C1 12.20 1A C junioren poule WS C1 Enterij (d') C1 12.20 1B C junioren poule Golden Stars C1 FCM/DICHTBIJ.NL C2 12.20 3 C junioren poule HV/Veerhuys C4 Wognum Nicols C1 13.00 1A C junioren poule FCM/DICHTBIJ.NL C2 WS C1 13.00. 1B C junioren poule Wognum Nicols C1 Golden Stars C1 13.00 3 C junioren poule Enterij (d') C1 HV/Veerhuys C4 Poule 1e 2e 3e 4e 5e Totaal Doelsaldo Plaats FCM/DICHTBIJ.NL C2 WS C1 Golden Stars C1 HV/Veerhuys C4 Wognum Nicols C1 Enterij (d') C1

10.3 Programma MC- junioren Poule 1 Plubos MC1 2 Watervogels MC1 3 Arch. B. Nieuweboer MC1 4 Watervogels MC2 5 Os Lusitanos MC1 6 Topscore MC1 Tijd Veld Categorie Wedstrijd 13.45 1A MC junioren poule Plubos MC1 Topscore MC1 13.45 1B MC junioren poule Watervogels MC1 Os Lusitanos MC1 13.45 3 MC junioren poule Arch. B. Nieuweboer MC1 Watervogels MC2 14.15 1A MC junioren poule Watervogels MC2 Watervogels MC1 14.15 1B MC junioren poule Os Lusitanos MC1 Plubos MC1 14.15 3 MC junioren poule Topscore MC1 Arch. B. Nieuweboer MC1 14.45 1A MC junioren poule Plubos MC1 Watervogels MC2 14.45 1B MC junioren poule Watervogels MC1 Arch. B. Nieuweboer MC1 14.45 3 MC junioren poule Os Lusitanos MC1 Topscore MC1 15.15 1A MC junioren poule Watervogels MC1 Topscore MC1 15.15 1B MC junioren poule Arch. B. Nieuweboer MC1 Plubos MC1 15.15 3 MC junioren poule Watervogels MC2 Os Lusitanos MC1 15.45 1A MC junioren poule Topscore MC1 Watervogels MC2 15.45 1B MC junioren poule Os Lusitanos MC1 Arch. B. Nieuweboer MC1 15.45 3 MC junioren poule Plubos MC1 Watervogels MC1 Poule 1e 2e 3e 4e 5e Totaal Doelsaldo Plaats Plubos MC1 Watervogels MC1 Arch. B. Nieuweboer MC1 Watervogels MC2 Os Lusitanos MC1 Topscore MC1

10.4 Programma D- pupillen Poule 1 Hovocubo 2 Volendam ZVV 3 VVS 46 Tijd Veld Categorie Wedstrijd 10.00 3 D- Pupillen Hovocubo Volendam ZVV 10.40 3 D- Pupillen Volendam ZVV VVS 46 11.20 3 D- Pupillen VVS 46 Hovocubo 12.00 3 D- Pupillen Volendam ZVV Hovocubo 12.40 3 D- Pupillen VVS 46 Volendam ZVV 13.20 3 D- Pupillen Hovocubo VVS 46 Poule 1e 2e 3e 4e 5e 6e Totaal Doelsaldo Plaats Hovocubo X X Volendam ZVV X X VVS 46 X X

10.5 Programma E- pupillen Poule 1 HV/Veerhuys 2 JCK/AISO 3 FCM/DICHTBIJ.NL Tijd Veld Categorie Wedstrijd 10.00 1A E- Pupillen HV/Veerhuys JCK/AISO 10.40 1A E- Pupillen JCK/AISO FCM/DICHTBIJ.NL 11.20 1A E- Pupillen FCM/DICHTBIJ.NL HV/Veerhuys 12.00 1A E- Pupillen JCK/AISO HV/Veerhuys 12.40 1A E- Pupillen FCM/DICHTBIJ.NL JCK/AISO 13.20 1A E- Pupillen HV/Veerhuys FCM/DICHTBIJ.NL Poule 1e 2e 3e 4e 5e 6e Totaal Doelsaldo Plaats HV/Veerhuys X X JCK/AISO X X FCM/DICHTBIJ.NL X X

11. Medewerkers aan deze dag Graag willen wij de medewerkers aan u voorstellen: Algemene coördinatie en aanspreekpunt Hjalmar Hoekema 06-51805273 Ron Kauwen 06-22815905 Voorz. districtswerkgroep zaalvoetbal West I Begeleiding officials Coördinatie EHBO / Fysio Wedstrijdsecretariaat Gerrit Aafjes Bart van Ballegooy Hennie van Ieperen Simone de Vries 12. Kleedkamers Sporthallen Zuid beschikt over 13 kleedkamers, deze gaan niet op slot. We adviseren om gebruik te maken van een kluisje.

13. Routebeschrijving Vanuit richting Utrecht, Almere, Amersfoort Vanaf de A1 neemt u de Ringweg zuid, richting Den Haag, Schiphol U neemt de afslag Amstelveen (S108) Onderaan de afslag bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf Bij de eerste verkeerslichten gaat u linksaf het IJsbaanpad op Bij de volgende T-kruising liggen de Sporthallen Zuid aan uw linkerhand (Burgerweeshuispad). Vanuit de richting den Haag, Schiphol Vanaf de A4 rijdt u rechtdoor de A10 op Ringweg Zuid richting Utrecht, Amersfoort U neemt de afslag Amstelveen (S108) Onderaan de afslag bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf Bij de tweede verkeerslichten gaat u linksaf het IJsbaanpad op Bij de volgende T-kruising liggen de Sporthallen Zuid aan uw linkerhand (Burgerweeshuispad). Vanuit de richting Zaandam Bij knooppunt Coenplein neemt u de A10, richting A10 west richting den Haag, Utrecht Bij knooppunt de Nieuwe Meer de A10 richting Utrecht U neemt de afslag Amstelveen (S108) Onderaan de afslag bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf Bij de tweede verkeerslichten gaat u linksaf het IJsbaanpad op Bij de volgende T-kruising liggen de Sporthallen Zuid aan uw linkerhand (Burgerweeshuispad). Parkeren Voor de omgeving Sporthallen Zuid geldt betaald parkeren. Parkeerruimte is helaas beperkt aanwezig en wij wijzen u op het feit, dat de parkeergelegenheid niet meer dan een toestroom van ongeveer 100 auto s kan verwerken. In het weekend en op feestdagen is het parkeren gratis. Als de parkeerplaatsen vol zijn dan wordt u geadviseerd om een parkeerplaats op het industriegebied Schinkel (ca 5-10 minuten lopen) of achter de spoorwegovergang op het IJsbaanpad op te zoeken en extra reistijd te berekenen.

District West I Sportpark Riekerhaven, Overschiestraat 194, 1062 XK AMSTERDAM Postbus 9202, 1006 AE AMSTERDAM Telefoon 020 487 91 30 Fax 020 487 91 40 E-mail west1@ Website: www.