Belgielaan 30 - Dongen

Vergelijkbare documenten
Oudstraat 17 - Dongen

Biezen 25 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Lage Ham 75 - Dongen

Anjerstraat 20 - Dongen

Schoolsticht 9 - Dongen

Bloemaartsbeemd 5 - Rijen

Rendierveld 1 - Dongen

Montgomerystraat 35 - Dongen

Weide Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Reggestraat 31 - Dongen

Miet Cornelissenstraat 18 - Dongen

Constancestraat 5 - Dongen

Hoofdstraat 45 - 's Gravenmoer

Leharstraat 27 - Dongen

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer

Schoolsticht 22 - Dongen

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

Twee-onder-één kap woning, met eenvoudige aanbouw en dubbele garage, gelegen op rustige plek in Oud-Dongen.

Professor Cobbenhagenlaan Tilburg

Lupineweide 4 - Dongen

Jupiterlaan 28 - Dongen

Stuyvesantstraat 7 - Dongen

Mercuriusstraat 4 - Dongen

Mies van der Rohestraat 22 - Dongen

Montgomerystraat 11 - Dongen

Deken Batenburgstraat 30 - Dongen

Bieselaar 34 - 's Gravenmoer

van Duvenvoordestraat 13 - Waspik

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging.

Montgomerystraat 29 - Dongen

Noorderlaan 22 - Dongen

Gaarde 51 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Pattonstraat 2-d - Dongen

Rembrandtstraat 34 - Dongen

Belcampostraat 4 - Dongen

Roeloff van Dalemstraat 51 - Dongen

Rooseveltstraat Dongen

Anjerstraat 3 - Dongen

DONGEN Karmelietenstraat 3

Kerkstraat 52-g - Dongen

DONGEN Marnix Gijsenstraat 5

Sint Josephstraat 3 - Dongen

Meerkoethof 11 - Dongen

Leharstraat 24 - Dongen

Aletta Jacobsstraat 2 - Dongen

Lage Ham 96 - Dongen

Simon Vestdijkstraat 20 - Dongen

DONGEN Van Eijckstraat 26

Weide 55 - Dongen. Vanafprijs ,- k.k. Leuke tussenwoning met berging en een zonnige diepe achtertuin, fraai gelegen in plan Biezen.

DONGEN Oude Baan 69. Perceel : 345 m² Inhoud : circa 340 m³ Bouwjaar : k.k.

Sprangsevaart 20 - Sprang-Capelle

Veerstraat 33 - Waspik

DONGEN Ardennenpad 3

Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen

DONGEN Prins Bernhardstraat 5

DONGEN. Eikenstraat 26. Twee-onder-één kap woning, met eenvoudige aanbouw en dubbele garage, gelegen op rustige plek in Oud-Dongen.

Hoge Dijk 22 - Oosteind

Cousinsstraat 3 - Dongen

Achter den Ham 23 - Dongen

DONGEN Hoge Ham 114. In het centrum gelegen herenhuis met 4 slaapkamers, tuin op het zuiden en garage met berging.

Perengaarde 1 Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

DONGEN Julianastraat 102

DONGEN Vennen 11. Leuke tweekapper met aangebouwde woonkeuken, diepe achtertuin met vrij uitzicht naar De Hoge Akker.

Van Duvenvoordestraat 16 - Waspik

Gerardus Majellastraat 7 - Dongen

DONGEN Veldstraat 17

Stobbenveen 44 - Dongen

DONGEN Kapucijnenstraat 16

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

DONGEN Gladioolstraat 15

Bizetstraat 29 - Dongen

DONGEN Rembrandtstraat 34

DONGEN St. Josephstraat 35 zwart

DONGEN Polarisstraat 26

DONGEN Duikerstraat 41

Zuringweide 10 - Dongen

DONGEN. Helfrichstraat 15

Tuin 24 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker.

DONGEN Marnix Gijsenstraat 3

DONGEN Monseigneur Ariensstraat 7

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

DONGEN St. Josephstraat 67

DONGEN Beukenstraat 4

Geer 8 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.*

DONGEN Thorbeckelaan 2

DONGEN. Theo Swartjesstraat 6

DONGEN Jan Aardenstraat 1

'S GRAVENMOER Hoofdstraat 45

DONGEN Van Kinsbergenstraat 29

WASPIK Prins Bernhardstraat 12

DONGEN Maczekstraat 39

DONGEN Sweelinckstraat 20

Vennen 23 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

DONGEN Simon Vestdijkstraat 20

DONGEN Monseigneur Nolenslaan 45

Europaplein 64 - Dongen

DONGEN Ed Hoornikstraat 1

DONGEN Stobbeveen 61

Kerkdijk 8 - 's Gravenmoer

Transcriptie:

Belgielaan 30 - Dongen Vraagprijs 199.000,- k.k. Ruime twee-onder-een-kap woning met vrij uitzicht over de Middellaan. De woning is voorzien van een diepe oprit welke plaats biedt voor meerdere auto s, riante garage, 3 slaapkamers en tuin op het zuidwesten. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat 1 a 5103 BD DONGEN Tel: 0162-321616 E-mail: m@kelaar.com www.vandenboschmakelaars.com

Elk huis heeft z n eigen charme. Elke straat, elk plein een eigen uitstraling. En daar hoort een prijs bij. Op uw zoektocht naar een koopwoning neemt u die elementen natuurlijk allemaal mee. Uw wensen. Uw mogelijkheden. U weet zelf het beste wat voor huis u wilt. Dat kunnen wij natuurlijk niet voor u bepalen. Wel kunnen we zorgen dat u het gewenste huis, met alle woongenot dat u zoekt, helder voor ogen krijgt. Omschrijving Belgiëlaan 30 - Dongen Begane grond: Via de oprit van de woning is de voordeur te bereiken. In de hal bevindt zich de meterkast (5 groepen / geen aardlekschakelaar), trapopgang naar de 1e verdieping en het toilet met fonteintje. De hal geeft toegang tot de bijkeuken, keuken en de woonkamer. Woonkamer: De ruime L-vormige woonkamer is voorzien van een houthaard en biedt zicht over de Middellaan. De woonkamer is afgewerkt met vloerbedekking, een schrootjes plafond en een combinatie van metselwerk en granol wanden. Keuken: De U-vormige keuken is door middel van een wand gescheiden van de woonkamer en biedt zicht op de achtertuin. De keuken is voorzien van een inbouw koel- en vrieskast, afzuiginstallatie, 4 pits gaskookplaat en gootsteen. De keuken is afgewerkt met een tegelvloer en lichte tegelwerk wanden. Bijkeuken: De riante bijkeuken is zowel via de hal als de garage te bereiken. In de bijkeuken is de aansluiting voor de wasmachine en de CV-ketel (HR-combi Nefit Ecoline 2003) gesitueerd. Via de bijkeuken is de tuin te bereiken. Garage: De inpandige garage biedt plaats aan één personenauto en is voorzien van een elektrische garagedeur. Tuin: De L-vormige tuin is rijkelijk beplant en voorzien van een stenen terras. De tuin is gelegen richting het zuidoosten en biedt veel privacy.

1e Verdieping: Overloop met 3 slaapkamers en een badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van kunststof raamkozijnen en radiatoren. Vanuit de slaapkamer aan de tuinzijde is een dakterras bereikbaar. Dit terras behoeft afwerking. Badkamer: De ruime badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, twee douches, wastafel, radiator en toilet. De badkamer is tevens voorzien van een kunststof raamkozijn. Graag uw aandacht voor het volgende: Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Kenmerken Vraagprijs 199.000,- k.k. Soort Woonhuis Type woning 2-onder-1-kapwoning Aantal kamers 5 kamers waarvan 3 slaapkamer(s) Inhoud woning Circa 408 m 3 Perceel oppervlakte 283 m 2 Gebruiksoppervlakte Circa 117 m 2 woonfunctie Soort woning Eengezinswoning Tuin Achtertuin, voortuin Garage Aangebouwd steen Verwarming C.V.-Ketel Locatie Adresgegevens Belgielaan 30 5101 ZG DONGEN

Kadastrale kaart

Bijzonderheden: Als basis voor de koopovereenkomst wordt uitgegaan van een model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de koper wordt standaard in de koopovereenkomst een artikel opgenomen waarbij de koper zich verplicht binnen de afgesproken tijd een waarborgsom te storten op de rekening van de notaris. In plaats van de waarborgsom kan ook worden volstaan met een bankgarantie. Deze waarborgsom of bankgarantie bedraagt in de regel 10% van de koopsom en strekt ten tijde van de eigendomsoverdracht in mindering op de koopsom. Bezichtiging: Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging van deze woning. U kunt hiervoor een afspraak maken via ons kantoor, telefoon (0162) 32 16 16 of een e-mail sturen: m@kelaar.com Uw reactie Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij zouden het op prijs stellen als u uw bevindingen uiterlijk een paar dagen na de bezichtiging aan ons kenbaar wilt maken. Ook als u geen verdere interesse meer hebt in het object. Bij voorbaat onze dank. Indien u overgaat tot het overbrengen van een bod is niet alleen het bedrag van belang, maar dient u zich ook duidelijk uit te spreken over o.a. de volgende zaken: - de datum van aanvaarding; - eventuele overname van roerende zaken; - eventuele ontbindende voorwaarde(n). Documentatie: Hoewel deze brochure met nauwkeurigheid en de aan ons ter beschikking staande gegevens is samengesteld kunnen aan de in deze brochure vermelde maten en gegevens betreffende de onroerende zaak geen rechten worden ontleend. De bijgevoegde indelingsplattegronden zijn indicatief. De tekeningen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Deze informatie zal aan meerdere gegadigden aangeboden worden. Deze brochure is bedoeld om ondersteunende informa tie te geven ten behoeve van een uitnodiging tot het doen van een bod. Er zijn verder geen rechten aan te ontlenen. Voor nadere informatie verwijzen wij u naar onze website.