DONGEN Merwedelaan 8



Vergelijkbare documenten
DONGEN Julianastraat 102

DONGEN Gladioolstraat 15

DONGEN St. Josephstraat 106 A

DONGEN Karmelietenstraat 3

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker.

DONGEN Rembrandtstraat 34

DONGEN Beukenstraat 4

DONGEN Duikerstraat 41

DONGEN Montgomerystraat 15

DONGEN Van Eijckstraat 26

DONGEN Ed Hoornikstraat 1

DONGEN Oude Baan 69. Perceel : 345 m² Inhoud : circa 340 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Ardennenpad 3

DONGEN Vennen 11. Leuke tweekapper met aangebouwde woonkeuken, diepe achtertuin met vrij uitzicht naar De Hoge Akker.

DONGEN Tuin 6. Leuke tussenwoning met vier slaapkamers, luxe badkamer, dakkapel op de zolderverdieping en met een knusse veranda achter het huis.

DONGEN Veldstraat 17

DONGEN Polarisstraat 26

'S GRAVENMOER Hoofdstraat 45

DONGEN Marnix Gijsenstraat 3

DONGEN Sportlaan 7. Perceel : 970 m² Inhoud : circa 705 m³ Bouwjaar : circa k.k.

DONGEN Van Kinsbergenstraat 29

DONGEN Thorbeckelaan 2

DONGEN Rosariopark 82

DONGEN Simon Vestdijkstraat 20

DONGEN Prins Bernhardstraat 5

DONGEN Kruisherenstraat 8

DONGEN Stobbeveen 61

DONGEN Dudokstraat 17

Jupiterlaan 28 - Dongen

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

DONGEN Marnix Gijsenstraat 5

Leharstraat 24 - Dongen

DONGEN Gerardus Majellastraat 62

DONGEN Hoge Ham 114. In het centrum gelegen herenhuis met 4 slaapkamers, tuin op het zuiden en garage met berging.

DONGEN Sweelinckstraat 20

DONGEN. Eikenstraat 26. Twee-onder-één kap woning, met eenvoudige aanbouw en dubbele garage, gelegen op rustige plek in Oud-Dongen.

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Prinses Maximastraat 20

DONGEN Papaverstraat 1

Stuyvesantstraat 7 - Dongen

DONGEN Rosariopark 58

DONGEN. Helfrichstraat 15

Cousinsstraat 3 - Dongen

Mercuriusstraat 4 - Dongen

DONGEN Harmonieplein 5

DONGEN Rooseveltstraat 118

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging.

Simon Vestdijkstraat 20 - Dongen

DONGEN Oude Baan 30. Perceel : circa 234 m² Inhoud : circa 540 m³ Bouwjaar : circa k.k.

DONGEN Geer 8. Perceel : 149 m² Inhoud : circa 500 m³ Bouwjaar : 1924 In 2000/2001 is het pand in stijl gerenoveerd k.k.

DONGEN Jan Aardenstraat 1

DONGEN Monseigneur Ariensstraat 7

DONGEN Polarisstraat 31

Gaarde 51 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

DONGEN Oudstraat 21. Perceel : 139 m² Inhoud : circa 380 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Maczekstraat 39

DONGEN Kapucijnenstraat 16

Montgomerystraat 29 - Dongen

DONGEN. Theo Swartjesstraat 6

Hoofdstraat 45 - 's Gravenmoer

DONGEN St. Josephstraat 35 zwart

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

Lupineweide 4 - Dongen

Rembrandtstraat 34 - Dongen

Rooseveltstraat Dongen

Deken Batenburgstraat 30 - Dongen

DONGEN Hoefke 8. Perceel : 185 m² Inhoud : circa 220 m³ Bouwjaar : circa 1938, nadien verbouwd/ gerenoveerd k.k.

Constancestraat 5 - Dongen

Achter den Ham 23 - Dongen

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer

Belcampostraat 4 - Dongen

Stobbenveen 44 - Dongen

Bizetstraat 29 - Dongen

Noorderlaan 22 - Dongen

Montgomerystraat 11 - Dongen

Tuin 24 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

DONGEN Schorsmolenhoef 24

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

Meerkoethof 11 - Dongen

DONGEN Hoge Ham 119 D

Sint Josephstraat 3 - Dongen

DONGEN St. Josephstraat 67

DONGEN Hof 28. Perceel : 208 m² Inhoud : circa 410 m³ Bouwjaar : k.k.

Anjerstraat 3 - Dongen

Lage Ham 96 - Dongen

WASPIK Prins Bernhardstraat 12

van Duvenvoordestraat 13 - Waspik

Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen

Schoolsticht 9 - Dongen

Hoge Dijk 22 - Oosteind

Bieselaar 34 - 's Gravenmoer

Perengaarde 1 Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Mies van der Rohestraat 22 - Dongen

DONGEN Monseigneur Nolenslaan 45

Geer 8 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.*

Oudstraat 17 - Dongen

Zuringweide 10 - Dongen

'S GRAVENMOER Grutterijstraat 14

Reggestraat 31 - Dongen

Twee-onder-één kap woning, met eenvoudige aanbouw en dubbele garage, gelegen op rustige plek in Oud-Dongen.

Transcriptie:

DONGEN Merwedelaan 8 Op ruim perceel gesitueerde, recentelijk volledig gemoderniseerde en verbouwde semibungalow met berging, garage en dubbele carport, voorzien van een prachtige, door een architect ontworpen, tuin welke is gelegen rondom de woning. Perceel : 898 m² Inhoud : circa 751 m³ Bouwjaar : 1972 nadien verbouwd in 1999/2007/2011 575.000 k.k.

Elk huis heeft z n eigen charme. Elke straat, elk plein een eigen uitstraling. En daar hoort een prijs bij. Op uw zoektocht naar een koopwoning neemt u die elementen natuurlijk allemaal mee. Uw wensen. Uw mogelijkheden. U weet zelf het beste wat voor huis u wilt. Dat kunnen wij natuurlijk niet voor u bepalen. Wel kunnen we zorgen dat u het gewenste huis, met alle woongenot dat u zoekt, helder voor ogen krijgt. Indeling Merwedelaan 8 Begane grond Hal/entree - ruime lichte entree welke toegang geeft naar de woonkamer, multifunctionele ruimte, kantoor (slaapkamer) en verdieping - moderne toiletruimte met vrij hangend toilet - meterkast volledig vernieuwd en voorzien van alarminstallatie (14 groepen + aardlekschakelaar) Kantoor - nu in gebruik als slaapkamer - aan de voorzijde gelegen Woonkamer/keuken - mooie lichte woonkamer - eiken parketvloer, welke tevens is doorgelegd in hal, kantoor en keuken - luxe keukeninstallatie (2011) voorzien van kookeiland met inductiekookplaat, afzuiginstallatie, vaatwasser, koffieautomaat, combimagnetron, koelkast, vriesvak en granieten blad (alle apparatuur is van Miele) - via schuifpui en aparte deur is tuin te bereiken - open haard centraal in de woonkamer Slaapkamer - gelegen aan de achterzijde met zicht op achtertuin - luxe laminaatvloer Badkamer - aansluitend aan de slaapkamer - moderne badkamer voorzien van douche, vrij hangend toilet, whirlpool-ligbad, wastafelmeubel en mechanische ventilatie - wanden en vloer betegeld

2de woonruimte Salon - te benutten als multifunctionele ruimte, woonkamer/keuken, kantoor, kinderkamer, salon, praktijk met eigen aparte ingang - Italiaanse marmervloer met vloerverwarming - luxe keukeninstallatie voorzien van koel-/vriescombinatie, combimagnetron, 5-pits gaskookplaat met RVS afzuigkap en granieten blad - via tuindeur toegang naar zijterras - via schuifdeur met glas-in-lood toegang naar extra (salon)ruimte, eventueel te benutten als slaapkamer - aansluitend aan deze ruimte een luxe badkamer voorzien van douche, wastafel, vrij hangend toilet, waarvan vloer en wanden eveneens voorzien van marmer Eerste verdieping Overloop - zeer ruime overloop met opbergruimte en andere benuttingsmogelijkheden - luxe laminaatvloer, gelegen over gehele verdieping 3 slaapkamers - 3 ruime slaapkamers met bergruimte en een voorzien van wastafel Badkamer - nette doucheruimte met douche en wastafelmeubel - vloer en wanden betegeld Toiletruimte - aparte toiletruimte met fonteintje Ketelruimte - op de overloop gesitueerd - HR-combiketel (Nefit, 2001), aangesloten op zonneboiler Tuin - zeer fraaie, zonnige en vrij gelegen achtertuin met diverse terrassen, jacuzzi, veranda, vijver en gazon

Berging - gelegen aan de veranda - verwarmingssysteem van jacuzzi (aangesloten op zonneboiler) Carport - dubbele carport met lichtkoepel en oprit Kenmerken Bouwjaar : 1972, nadien verbouwd in 1999/2007/keuken 2011 Verwarming : Combiketel merk Nefit (2001) aangesloten op zonneboiler Warmwater : Combiketel merk Nefit (2001) aangesloten op zonneboiler Isolatievoorzieningen : Dakisolatie, Dubbel glas Gebruiksoppervlakten Wonen (= Woonopp.) : Circa 194 m² Gebouw gebonden buitenruimten : Circa 36 m² Externe bergruimte : Circa 8 m² Perceelsoppervlakte : Circa 898 m² Inhoud woonfunctie : Circa 751 m³ Aanvaarding : In overleg Bijzonderheden * Als basis voor de koopovereenkomst wordt uitgegaan van een model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. * Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de koper wordt standaard in de koopovereenkomst een artikel opgenomen waarbij de koper zich verplicht binnen de afgesproken tijd een waarborgsom te storten op de rekening van de notaris. In plaats van de waarborgsom kan ook worden volstaan met een bankgarantie. Deze waarborgsom of bankgarantie bedraagt in de regel 10% van de koopsom en strekt ten tijde van de eigendomsoverdracht in mindering op de koopsom.

Plattegronden

Kadastrale Kaart N Z

Bezichtiging Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging van deze woning. U kunt hiervoor een afspraak maken via ons kantoor, telefoon (0162) 32 16 16 of een e-mail sturen: m@kelaar.com Uw reactie Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij zouden het op prijs stellen als u uw bevindingen uiterlijk een paar dagen na de bezichtiging aan ons kenbaar wilt maken. Ook als u geen verdere interesse meer hebt in het object. Bij voorbaat onze dank. Indien u overgaat tot het overbrengen van een bod is niet alleen het bedrag van belang, maar dient u zich ook duidelijk uit te spreken over o.a. de volgende zaken: - de datum van aanvaarding; - eventuele overname van roerende zaken; - eventuele ontbindende voorwaarde(n). Documentatie Hoewel deze brochure met nauwkeurigheid en de aan ons ter beschikking staande gegevens is samengesteld kunnen aan de in deze brochure vermelde maten en gegevens betreffende de onroerende zaak geen rechten worden ontleend. De bijgevoegde indelingsplattegronden zijn indicatief. De tekeningen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Deze informatie zal aan meerdere gegadigden aangeboden worden. Deze brochure is bedoeld om ondersteunende informatie te geven ten behoeve van een uitnodiging tot het doen van een bod. Er zijn verder geen rechten aan te ontlenen. Voor nadere informatie verwijzen wij u naar onze website. Van den Bosch Makelaars bv Mgr. Poelsstraat 1a Postbus 262 5100 AG Dongen T 0162-32 16 16 www.vandenboschmakelaars.com m@kelaar.com

Extra foto s