Tex Town Tigers Jeugd Lente Toernooi

Vergelijkbare documenten
We zijn trots dat we dankzij uw aanmelding weer een mooi toernooi kunnen neerzetten.

Ook dit jaar organiseert The Orioles het Warming-Up jeugd honkbaltoernooi.

Baseball in the Woods 2012 Honk- en Softbalvereniging Robur 58 Zaterdag 6 oktober

Per stadsbus van Connexxion richting Haarlem-Noord/Kennemer Gasthuis, locatie Noord, de lijnen 2,3, 73 en 75, halte Delftplein te Haarlem

Baseball in the Woods 2011 Zaterdag 8 oktober, Honk- en Softbalvereniging Robur 58

Bart van der Zalm Memorial

26 jaar pupillentoernooi Sportclub Feyenoord

2017 Schoolbeebaltoernooi

Jeugdtoernooi. 90-jarig bestaan. RKSV De Weebosch

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien.

KAMPIOENSCHAP VAN LEEUWARDEN

WSC Meerkamp. Seizoen 2016/2017 Programma boekje. Zaterdag 27 mei

Mike Huisman Toernooi. Zaterdag 15 juni 2019 W.S.V.

Henk Droste JO-9 Toernooi

GOODWILL JEUGDTOERNOOI JO15 jeugd toernooi 2018

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

26 ste MARKERBEER TOERNOOI

arie blankenspoor f-pupillentoernooi

Sportvereniging. v.v.victoria 28 E & F TOERNOOI Programmaboekje. 7 juni Sportpark Wesselerbrink Geessinkweg RB Enschede

Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016

Toernooi van 9:00 tot 11:30 Mini Pupillen (JO-7) F Pupillen (JO-9)

Voorwoord. Beste voetbalvrienden,

. PLUS De Weerd Hoofdstraat 5 Peize Tel.nr. (050)

1 v.v. Bunnik april v.v. BUNNIK 73

Programmaboekje. Patrijzen Jeugdtoernooien 2015

Deze toernooien zijn niet mogelijk zonder de inzet van diverse vrijwilligers en sponsors. Hartelijk dank voor jullie inzet en/of bijdrage.

RKDEO. : Sportcomplex de Roggewoning Opgericht : 10 maart 1912 Adres : Buurtweg 117 Plaats : Wassenaar MEISJESTOERNOOI. Telefoon :

JEUGDVOETBALTOERNOOI Deelnemende Clubs. Pagina 2

Programmaboekje. Patrijzen Jeugdtoernooien 2017

VV Schagen Janneke Mandemaker Toernooi

Daar ben je bij!! Het begint zaterdag 10 juni 2017 om 09:00 uur.

9 juni 2018 MO15-17 en JO

Inhoudsopgave

INHOUDSOPGAVE WELKOM,

Roken verboden in sportkantines. 11 april, Beste leden en donateurs van O.V.V.O.

Schoolbasketbaltoernooi

Toernooiboekje C junioren

Muller/Dame Assurantiën C & D junioren nieuwe selectie toernooi 2016/2017

VRC GASTOUDERSERVICE TAKE CARE TOERNOOI. JO10 (ochtend) JO11 (middag)

MARKERBEER TOERNOOI 28 MEI 2011

F TOP-TOERNOOI 25 oktober 2014

D 1 Toernooi 24 augustus Toernooi info

De wedstrijden worden gespeeld volgens de bepalingen en de reglementen van de KNVB.

S.C. Dynamo RICOH jeugdtoernooi 2015

Burgemeester Dekker Sportpark 14 JUNI. AxFlow Jeugdtoernooi

Programmaboekje. John van Capel toernooi 2016

Ries van Dijk Toernooi 2018 VSV Vreeswijk

PROGRAMMABOEKJE C TOERNOOI VROOMSHOOPSE BOYS

Inhoudsopgave. Veld indeling. Poule indeling. Wedstrijdschema. Penaltybokaal en Uitslagen. Route beschrijving

TopJeugdToernooi_2008.indd :04:36

VRC Huis & Hypotheek F toernooi. 28 mei 2016 Ochtendprogramma

DSC Familievoetbaltoernooi Jaargang 2016

Voorwoord. De organisatie, Johan Peeters, Peter Gielen, Maarten Rutten.

ING-Jeugdtoernooien 2016 v.v. Groote Lindt, Zwijndrecht. Zaterdag 21 mei 2016 D-pupillen & C-junioren

Programmaboekje Jeugdtoernooi Eibernest 2015

Voorjaarstoernooi 2014 bij Alphense Boys

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND

VRC Huis & Hypotheek F toernooi. 28 mei 2016 Middagprogramma

Van harte welkom op het 8e FC Castricum WEA Jeugdtoernooi.

Toernooiboekje JO13 Junioren

ZATERDAG 26 MAART. Tel: Jisp WSV DZS Purmerend Purmersteijn Jisp/Knollendam WBSV Oosthuizen Zaandijk KFC IVV Saenden.

Toernooischema. F-Toernooi zondag 31 mei 2015, aanvangstijd eerste wedstrijd 10:00.

30 april 2014 Aanvang:10.00 uur Sportpark Hoge Bomen

Mix U14 & U16 Rebound 73

Programmaboekje. Dames- en meisjestoernooi

Beste voetballiefhebbers,

Jeugdtoernooi. C junioren. HSV De Zuidvogels

Programmablad Hulshorst-Heine B.V. D-Pupillen en C- Junioren toernooi 30 mei 2015

Gastteams: Barendrecht DoCos Alphense Boys RKDEO Blauw Zwart SEV DHL DWO Full Speed Victoria UVS Nieuwerkerk Nootdorp DSVP

G.V.V.V. 20 e E1. E1 jeugdtoernooi. Programma. 31-mei-14

Transcriptie:

Tex Town Tigers Jeugd Lente Toernooi 26 & 27 maart 2016 textowntigers.nl

5 e Jeugd Lentetoernooi TEX TOWN TIGERS 2016 PROGRAMMA Zaterdag en zondag 26 en 27 maart 2016 Sportpark Kroedkotten- Kotkampweg 119 7531 AS Enschede Tel. 053-4343057 Deelnemers: Zaterdag 26 maart Zondag 27 maart Zondag 27 maart HB Junioren HB Aspiranten HB Pupillen 1. Bedrocks Emmen 1. Fl. Petrels Purmerend 1. Pirates Amsterdam 2. Rhino s Arnhem 2. Storks Den Haag 2. Marshals Amsterdam 3. Pirates Amsterdam 3. Giants Hengelo 3. Pioniers Hoofddorp 4. TTT Enschede 4. Pirates Amsterdam 4. TTT Enschede 5. Robur 58 Apeldoorn 6. Marshals Amsterdam 7. TTT 2 Enschede 8. TTT 1 Enschede speeltijd: 70 minuten speeltijd: 60 minuten speeltijd: 60 minuten elk team: 3 wedstrijden elk team: 3 wedstrijden elk team: 3 wedstrijden

Welkom op het Jeugd Lente Toernooi 2016 van Tex Town Tigers! We zijn trots dat we dankzij uw aanmelding weer een mooi toernooi kunnen neerzetten. Gezien de invulling van de teams belooft het een sterk toernooi te worden met veel spelplezier, maar natuurlijk is er ook gedacht aan ontspannende activiteiten tussen de wedstrijden door, zoals: - De Lenteloterij (altijd prijs!) - Schminken (je kunt je gratis laten schminken in de kantine door een van onze vrijwilligers!) - Paashaas (die zal ons op beide dagen komen bezoeken!) Natuurlijk hebben we ook aan de inwendige mens gedacht en kun je in onze kantine terecht voor een hapje of een drankje. Naast het vertrouwde aanbod zijn er speciaal voor dit toernooi ook Antilliaanse pasteitjes, cupcakes en pannenkoeken verkrijgbaar. Ook kun je in de kantine de toernooileiding vinden, waar je je bij aankomst kunt melden. De toernooileiding houdt de standen bij en geeft waar nodig informatie over de wedstrijden en het toernooireglement. Omdat we helaas geen invloed op het weer hebben, en het wel een buitentoernooi is, raden we aan warme kleding mee te nemen. Jeugd Lentetoernooicommissie Terrence Giribaldie Jenny Kock Vera Zwerver Toernooileiding: Jan van der Molen Enschede, maart 2016

Wedstrijdschema zaterdag 26 maart HONKBAL JUNIOREN DEELNEMENDE TEAMS: 1 Bedrocks 2 Arnhem Rhino's 3 A'dam Pirates 4 Tex Town Tigers R Tijd Veld W Thuis Uit uitslag 1 09.30 1 1 Tex Town Tigers Bedrocks - 10.50 1 2 Arnhem Rhino's A dam Pirates - 2 12.10 1 3 A dampirates Bedrocks - 13.30 1 4 Arnhem Rhino's Tex Town Tigers - 3 14.50 1 5 Bedrocks Arnhem Rhino's - 16.10 1 6 Tex Town Tigers A dam Pirates - 17.30 u. Prijsuitreiking HB Junioren Wedstrijdschema zondag 27 maart HONKBAL PUPILLEN DEELNEMENDE TEAMS: 1 A'dam Pirates 2 A'dam Marshals 3 Hoofddorp Pioniers 4 Tex Town Tigers R Tijd Veld W Thuis Uit uitslag 1 12.00 2 1 Tex Town Tigers Pirates - 3 2 Pioniers Marshals - 2 14.20 2 3 Marshals Pirates - 3 4 Pioniers Tex Town Tigers - 3 16.40 2 5 Pirates Pioniers - 3 6 Tex Town Tigers Marshals -

Wedstrijdschema zondag 27 maart HONKBAL ASPIRANTEN DEELNEMENDE TEAMS: 1 Flying Petrels 2 Storks 3 Giants 4 A dam Pirates 5 Robur 58 6 A dam Marshals 7 Tex Town Tigers 2 8 Tex Town Tigers 1 R TIJD VELD W WEDSTRIJD UITSLAG 10.50 1 1 1 t/m 8 pl. Pirates - Robur '58 = - 1 2 2 1 t/m 8 pl. Tex Town Tigers 2 - Flying Petrels = - 3 3 1 t/m 8 pl. Storks - Giants = - 12.00 1 4 1 t/m 8 pl. Tex Town Tigers 1 - Marshals = - 13.10 1 5 5 t/m 8 pl. V1-V2 - = - 2 2 6 1 t/m 4 pl. W1-W2 - = - 3 7 1 t/m 8 pl. V3-V4 - = - 14.20 1 8 1 t/m 4 pl. W3-W4 - = - 15.30 1 9 7 t/m 8 pl. V5-V7 - = - 3 2 10 5 t/m 6 pl. W5-W7 - = - 3 11 3 t/m 4 pl. V6-V8 - = - 16.40 1 12 FINALE W6-W8 - = - 17.45 u. Prijsuitreiking HB Aspiranten en pupillen

TOERNOOIREGELEMENT 2016 1. De wedstrijden worden gespeeld volgens de regels van de KNBSB met inachtneming van de onderstaande regels. 2. Honkbal Junioren: spelen een ½ competitie met 4 teams. Honkbal Aspiranten: spelen in een KO systeem met verliezersronden met 8 teams. Honkbal Pupillen: spelen een ½ competitie met 4 teams. 3. Wedstrijdduur: Junioren 70 minuten, Aspiranten en Pupillen 60 minuten. Bij de Junioren en de Pupillen wordt de lopende inning indien nodig uitgespeeld. Een gelijke stand is mogelijk. Bij de Aspiranten wordt de lopende inning indien nodig uitgespeeld, maar een gelijke stand is niet mogelijk. 4. Bij de Junioren en Pupillen wordt de eindstand bepaald door het aantal behaalde wedstrijdpunten. Een overwinning is 3 punten, een gelijkspel 1 punt en een nederlaag is 0 punten. Als twee teams in de poule een gelijk aantal wedstrijdpunten hebben, beslist achtereenvolgens: a. de onderlinge wedstrijd b. het aantal runs tegen c. het aantal keren dat het 3e, resp. 2e, resp. le honk wordt bereikt in alle wedstrijden. Bij de Aspiranten bepaalt het KO systeem de eindstand. 5. Als een wedstrijd i.v.m de weersomstandigheden wordt gestaakt, is de wedstrijd geldig indien de helft van de speeltijd voorbij is. Indien de wedstrijd na de helft wordt afgebroken in de 1 e helft van een inning dan is de stand na de laatste volledige inning de eindstand. Wordt de wedstrijd na de helft in de 2 e (gelijkmakende) helft van een inning afgebroken en de thuisclub staat op dat moment voor dan is dat de einduitslag, staat de thuisclub achter dan is de stand na de laatste volledige inning de eindstand. 6. Een wedstrijd is ook afgelopen: a. als er na 3 volledige innings een verschil van 15 punten is. b. als er na 4 volledige innings een verschil van 10 punten is. 7. De pitcher/catcher regels worden toegepast volgens het reglement van KNBSB 8. Bij grote vertragingen stelt de wedstrijdleiding (na overleg met de coaches) nieuwe aanvangstijden vast. 9. De thuisspelende teams nemen plaats in de eerste honk-dugout en zorgen voor voldoende wedstrijdballen. 10. Alle wedstrijden worden gescoord. De scorer van het thuis spelende team haalt een kwartier voor aanvang van de wedstrijd de scorekaart op bij de wedstrijdleiding. De coaches van de teams worden verzocht hun slagvolgorde en veldopstelling uiterlijk 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd aan de scorer door te geven. De scorekaart wordt direct na de wedstrijd weer ingeleverd worden bij de wedstrijdleiding. 11. Protesten zijn niet ontvankelijk. In gevallen waar het toernooireglement niet in voorziet beslist de toernooileiding.

Reglement van orde 1. Bij aankomst dienen de teams zich te melden bij de toernooileiding (in de kantine) 2. Zij ontvangen tevens de laatste mededelingen betreffende het toernooi. Warming up, ingooien en inslaan mogen alleen op de daarvoor beschikbare oefenvelden en zijn niet toegestaan op de wedstrijdvelden i.v.m. het speelklaar maken van de velden door de veldcrew. De spelers dienen de aanwijzingen van de veldcrew op te volgen. Met dank aan onze sponsoren: