Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Vergelijkbare documenten
Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Disclaimer Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

CURSUS DIGITAL STAMPING

CURSUS DIGITAL STAMPING

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

A Christmas Carol. Hallo allemaal,

Telefoonhoesje. Patroon 1 Patroon 2 Patroon voor zelfhechtende voering

Neem de 6 envelopjes. We gaan ze in elkaar zetten en dicht lijmen. Het is belangrijk dat je alle randen goed lijmt en de enveloppen goed in elkaar

Hallo allemaal! Wat heb je nodig?

Als je een pakket hebt, tref je een apart pakketjes aan voor het kastje met de pockets. Hierin zit alles dat je nodig hebt: van chipboard,

"Dreamtime!", deel 3

Scraptacular. The Suitcase. workshop beschrijving. design. a Tiny Project van Scraptacular design. Tiny Project The Suitcase

Genaaide organizer. Knutselidee. com N

Journaling en titels. Twee belangrijke onderwerpen bij het. Journaling is eigenlijk altijd belangrijk bij scrappen. Nu

Oprolbaar etui voor halskettingen

Scrapbookforum Rood wit blauw en bloemen!

The Good Old Times, deel 2

Augustus Mailing 2013

The Christmas Carrousel

GROEP 3 GROEP 4 GROEP 5 GROEP 6 GROEP 7 GROEP 8. Kinderliteratuur

Bouwbeschrijving speed

Let it Snow, Let it Snow, Let it Snow! Vandaag gaan we aan de slag met de sneeuwman en we maken het "kastje" van vorige week verder af.

Werkbeschrijving tekenmap met elastiek

ARTSpecially for You magazine #8

The Winter Workshop: Home for X- Mas

My Travelbook, deel 3

Strik nu het steuntje zo dat het lijstje in een mooie schuine hoek staat. Het lijstje kan in de kast!

Petra van Dam juni 2014

My Travelbook, deel 5

Home Sweet Home! Deel 1

Tellerrock JANA Jolijou.de 2010 Alle Rechte vorbehalten Seite 2 von 20

RECYCLE ART 7 leuke dingen om zelf te maken van afvalmateriaal

Mac s Machine by Ms.mcb

It's Dreamtime! Goedemorgen allemaal!


MAMA MIZZY'S OVERSLAGJURKJE

Een vilten kraanvogel

Om het dak straks mooi een punt te geven, moet er een kleine "contructie" onder worden gebouwd. Hiervoor zitten in het pakket twee chipboarddelen van

Workshop Star mal. Kaartje 1

My Travelbook, deel 1

Spring stamping. DC Magazine Spring 2012 Jaargang 2 Nr1 Online Pattern Page 1

Home Sweet Home! Deel 7

Kitty de Wolf. Kijk op: en

Magic Reveal Spinner Card Marlous Theunissen, fabulous stampin'

! Doe een stukje tape op de rug van het boek aan de bovenzijde. Leg hier het touwtje op met een lusje dat ander halve cm. uit steekt boven de rand.

Nodig: Het is belangrijk dat het genoemde materiaal gebruikt wordt, zodat de nachtegalen weersbestendig zijn!

Happy Easter. Happy Easter Ca. 28 x 35 cm. Ellie s Quiltplace

Mooie geschenkverpakkingen

Workshop werken met glas en kopertape

Handleiding voor BAKKERA notitie boekje productie- voor Makom desycle werkplaats - Latin Sisters Design Productions (LSDP), november

Handleiding Viggi tablet- en laptophoes maken

The Good Old Times, deel 1

S T A P P E N P L A N - K A T O E N E N R O K Benodigdheden: 1. Opmeten. Rokrand: cm : 2 = cm. Heupwijdte: cm : 2 = cm

Vlinder maken met een koffiefilter

het overnemen en kopiëren van a Uitgegeven door: Tartu Media B.V. - Onderdeel van Uitgeverij De Bruijn Media

Verpakking Star Collection ***PD0016.

Home Sweet Home! Deel 5

A Little Birdie, deel 1

TUTORIAL ROEZELROKJE

Tech Card - TechBot 4 TechBot 4 is een waar genie! Zet een parcours uit en kijk of je hem kunt programmeren om de obstakels te vermijden.

The Little Birdhouse

Masker met Edo-toom. Het idee

Scrapbookforum. nummer 18, mei Scrappen in één kleur!

Verpakking ***PD0015.

ARTSpecially for You magazine #7

DE TAS VAN ANNELIES h

Owl. Uil.

The Winter Workshop: Sweet Little Tree

Speldenkussen van zeshoekjes

TRÖJA. Design and Quality IKEA of Sweden

TRÖJA. Design and Quality IKEA of Sweden Inter IKEA Systems B.V. 2016

Patroon en werkbeschrijving grote en kleine tas

In het Zwembad - Talkabout

My Travelbook, deel 6

Neem een klein enkel kaartje Oudhollands Van Gelder papier en vouw dubbel. Stempel Het robotje en de tekst met Stazon Black.

Andere website van Smidtman internet Marketing.

wijze woorden vaandel

Verpakking Star Collection ***PD0017.

Swimmy (Idee Diba ) Rol je na het zwemmen ook altijd je natte zwemspullen in een handdoek?

Patroon Een bijzonder mooie tas

Creatief aftellen tot kerst De Vier Windstreken

Tutorial 4-kant-etui kant etui. Patroon/Nodig:

Opvouwbare kubus (180 o )

Installatiehandleiding Easy Roof Evolution. Formaat L-1 (1676 x 1001 portrait)

Uit LandIdee nr (juni-juli) Zelf maken Tafeldecoraties van vilt Decoratieve doppen pagina 120

unicorn stokpaard DIY NAAIPATROON

SPECTRUM SPUITVERF ACRYL 400 ml vele kleuren

Maak in. je eerste. fotoboek! 10 stappen. Snelle handleiding voor Windowsversie 7.4 en hoger. Selecteer je beste foto s. Open het fotoboekprogramma.

De kleurnummers van het vilt verwijzen naar Holland vilt, verkrijgbaar in mijn pakketten shop

The Good Old Times, deel 4.! Hallo Allemaal! Welkom bij de laatste aflevering van The Good Old Times. Vandaag maken we het kastje af.

Sinterklaas knutselen

S C I E N C E C E N T E R

TOOLKIT BOEKTEGOED R ; Schrijf en knutsel je eigen boek! N & V D+

Lightbox maken met eigen tekst

Workshop met o.a. Perfect pearls

Knippen. U heeft nodig: Voorkant. HUSQVARNA VIKING Accessoires

Transcriptie:

Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst staat, onvang je automatisch de laatste scrapnieuwtjes, aanbiedingen en wanneer er weer nieuwe (GRATIS) downloads op de site staan. Je kunt je inschrijven op: www.truikebron.com Website Wil je nog meer leuke projecten bewonderen, workshops volgen of (GRATIS) downloads, sketches en tips bekijken of downloaden? Kijk dan op: www.truikebron.com Copyright Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen worden in een geautomatiseerd gegevensbestand, gebruikt worden voor commerciele blogs en/ of forums, commerciele doeleinden en/of openbaar worden gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, microfilm, of op enige andere wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van www.truikebron.com, Amersfoortseweg 1, 3941 EJ Doorn. Disclaimer Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. TruikeBron.com (Heleen Verkerk en Truike Bron) kan echter niet verantwoordelijk worden gesteld voor enige onjuist verstrekte informatie in dit e-book. TruikeBron.com stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van eventuele onjuistheden, onvolkomenheden en/of onvolledigheiden in dit e-book. COPYRIGHT: TruikeBron.com Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen worden in een geautomatiseerd gegevensbestand, gebruikt worden voor commerciele blogs en/of forums, commerciele doeleinden en/of openbaar worden gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, microfilm, of op enige andere wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van www.truikebron.com, Amersfoortseweg 1, 3941 EJ Doorn.

2 Workshop Design: Monique Jacobs Wat heb je nodig? CHIPBOARD 2 X 18/33 CM. 1 X 16/33 CM. 1 X 5/33 CM. 1 X 4/33 CM. ALLES 3 MM DIK STEVIGE CANVASSTOF, 40/70 CM. TERESA COLLINS TRAVEL LEDGER DESSINPAPIER, TRANS- PARANTEN, DIE CUTS CRAFT LABELS KLEINE RODE LETTERSTICKERJES (MY LITTLE SHOEBOX) RODE BLOEMEN (PRIMA MARKETING) CHIPBOARD LETTERS (PINK PAISLEE) SWIRLS (ZVA) TRANSPARANTE MASK (HEIDI SWAPP) GROTE PAPERCLIPS PAPIER KLEMMEN ZWART EN WIT PINS IN ROOD, ZWART EN WIT GROTE FOTOTURNS (7GYPSIES) GEDESSINEERD SCHILDERSTAPE (TIM HOLTZ) 2 SNELBINDERS/FASTENERS GROTE ZWARTE BRADS CREME TABS (7GYPSIES) KLEINE SPELDEN MET PARELMOER KOPJE CRAFT ENVELOPPEN (MAYA ROAD) FROSTED COIN ENVELOPJES VEEL LEUKE LINTJES IN ROOD, ECRU EN ZWART ZWART DUN HOEDENELASTIEK

3 Voor dat je begint... Een bijzonder vakantie album met plaats voor heel veel foto s, herinneringen, kaartjes en (handgeschreven) notities. Het zwarte binnenalbum kun je ook uit de cover halen en mee nemen als je een dag op stap gaat tijdens je vakantie om al je herinneringen gelijk op te schrijven. Fris zijn ook de kleuren van dit travel album, rood, zwart en ecru. Maar je kunt een album zoals dit travel album natuurijk van allerlei papiersoorten maken en... voor allerlei verschillende gelegenheden! (trouwalbum, geboorte, schoolfoto s, etc. etc.)

4 1 Leg de stof in de breedte op tafel. Let het chipboard (van links naar rechts gezien) op volgorde: 18x33cm 5x33cm 18x33cm 4x33cm 16x33cm. Laat tussen elke strook chipboard steeds 1cm ruimte. Plak de eerste 4 stroken op de stof (de laatste strook van 16x33cm dus nog NIET). Draai het geheel om en speld 9 lintjes op de stof. De lintjes zitten ongeveer 1,5cm van het chipboard. Wanneer de lintjes op de stof zitten kun je het chipboard op de stof plakken. Vouw de stof aan de binnenkant om het chipboard en plak deze vast.

1 vervlolg Maak met een bigbite of stevige prikpen een gat in het midden van de strook chipboard van 4x33cm. Doe hier een lint doorheen en leg een knoop aan de binnenkant van het album. Maak met een bigbite of stevige prikpen een gaat in het midden van de voorkant van het album op ongeveer 2,5cm van de kant. Doe hier een zelfde lint doorheen en plak het aan de binnenkant van het album vast. Neem een stuk chipboard van 30x30cm, plak hierop een vel dessin papier en vouw het geheel dubbel. Bevestig een aantal vellum enveloppen met gaffer of tissue tape trapsgewijs over elkaar aan beide kanten van de vouw. Plak de linkerkant van het dubbelgevouwen chipboard met de achterkant op de linker flap van het album en vouw het chipboard dicht. Plak vervolgens een vel dessinpapier over de achterzijde van het chipboard en laat het vel doorlopen over de binnenkant van het album. Gebruik een ander vel dessinpapier voor de rechterflap en plak deze van rechts naar links vast. Je houdt nu een strook in het midden over waar geen dessinpapier zit. Snij hiervoor een strook van de rechterzijde van het Travel Ledger: Travel Foler #1408 5

6 2 de voorkant Inkt de randen van het canvas met een bruin inktblokje. Bevestig een titel van chipboard letters op de voorkant. Maak een collage van bloemen en strass swirls en plak deze vast. Maak met een crop-a-dile of big bite een gat in de rug van de kaft. Klik een bindring door het gat en hang hier een zelf gemaakte sleutelhanger aan. TIP: voor de sleutelhanger kun je bedels, kralen of kleine embellishments gebruiken Je kunt er ook een pen aanhangen. Handig voor onderweg!

7 3 de binnenzijde Links: Bevestig enkele labels en een kraft envelop met een clip aan de achterkant van de chipboard pagina.

8 3 vervolg de binnenzijde Links: Maak van het Travel Ledger: Travel Postcards #1409, File Folders #1419, Travel Tags #1405 een file folder. Bind het geheel met 3 stukjes lint aan de linkerzijde van het papier. Gebruik een rode satijnen koord voor de sluiting. Plak een breed stuk (zig zag) lint over de hele lengte van de pagina en bevestig de file folder over dit stuk lint in de linker onderhoek. Versier de pagina s met bloemen, stukjes lint en uitgeknipte teksten.

9 3 vervolg de binnenzijde Rechts: Vouw een file folder uit het dessinpapier dubbel en doe een snelhechter door de kant waar de tab zit. Hier kun je losse blaadjes in maken en eventueel foto s toevoegen Bevestig de file folder rechts onderin en sluit de folder met een grote photo anchor.

4 het boek Het boek bestaat uit een kant en klare album cover van Teresa Collins met daarin diverse pagina s van dessin papier van 15x30cm uit de collectie Travel Ledger van Teresa Collins. Het boek is gebonden met vijf boekbindringen en is met twee grote clips vastgezet in het middelste gedeelte van het album. 10

4 vervolg het boek Snij het gewenste aantal pagina s van 15x30cm uit het dessinpapier. Plak op elke pagina een label met een gestrikt lintje en gebruik deze labels als tabjes. Voeg tussen de pagina s een aantal transparanten toe van verschillend formaat. 11

4 vervolg het boek Hier een impressie van de pagina s uit het boek, gemaakt door Monique. 12

Workshop Een fantastisch vakantie album designed by Monique Jacobs Bedankt voor het volgen van deze workshop. Wij hopen dat je veel scrapplezier hebt beleeft met het maken van dit mooie project. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Heleen Verkerk & Truike Bron Kijk op: www.truikebron.com voor nog meer leuke projecten 13