Noorderlaan 22 - Dongen

Vergelijkbare documenten
Leharstraat 24 - Dongen

Lage Ham 96 - Dongen

Anjerstraat 3 - Dongen

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging.

Bizetstraat 29 - Dongen

Simon Vestdijkstraat 20 - Dongen

Deken Batenburgstraat 30 - Dongen

Stuyvesantstraat 7 - Dongen

Jupiterlaan 28 - Dongen

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker.

DONGEN Duikerstraat 41

Tuin 24 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Stobbenveen 44 - Dongen

Constancestraat 5 - Dongen

Achter den Ham 23 - Dongen

Twee-onder-één kap woning, met eenvoudige aanbouw en dubbele garage, gelegen op rustige plek in Oud-Dongen.

Aletta Jacobsstraat 2 - Dongen

Gaarde 51 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

DONGEN Veldstraat 17

DONGEN Karmelietenstraat 3

Zuringweide 10 - Dongen

Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen

DONGEN Van Kinsbergenstraat 29

Cousinsstraat 3 - Dongen

DONGEN Polarisstraat 26

Mies van der Rohestraat 22 - Dongen

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

Lupineweide 4 - Dongen

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

DONGEN Van Eijckstraat 26

Geer 8 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.*

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer

DONGEN Simon Vestdijkstraat 20

DONGEN Gladioolstraat 15

Mercuriusstraat 4 - Dongen

Rooseveltstraat Dongen

Rembrandtstraat 34 - Dongen

Biezen 25 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Hoge Dijk 22 - Oosteind

Oudstraat 17 - Dongen

DONGEN Hoge Ham 119 D

DONGEN Prins Bernhardstraat 5

DONGEN St. Josephstraat 106 A

Montgomerystraat 11 - Dongen

Meerkoethof 11 - Dongen

van Duvenvoordestraat 13 - Waspik

DONGEN Beukenstraat 4

Roeloff van Dalemstraat 51 - Dongen

Belcampostraat 4 - Dongen

Sprangsevaart 20 - Sprang-Capelle

DONGEN. Eikenstraat 26. Twee-onder-één kap woning, met eenvoudige aanbouw en dubbele garage, gelegen op rustige plek in Oud-Dongen.

Hubertusstraat 6 - Dongen

Bieselaar 34 - 's Gravenmoer

DONGEN Sweelinckstraat 20

DONGEN Oude Baan 69. Perceel : 345 m² Inhoud : circa 340 m³ Bouwjaar : k.k.

Sint Josephstraat 3 - Dongen

DONGEN Kruisherenstraat 8

Weide 55 - Dongen. Vanafprijs ,- k.k. Leuke tussenwoning met berging en een zonnige diepe achtertuin, fraai gelegen in plan Biezen.

Montgomerystraat 29 - Dongen

DONGEN Sportlaan 7. Perceel : 970 m² Inhoud : circa 705 m³ Bouwjaar : circa k.k.

DONGEN Ardennenpad 3

DONGEN Vennen 11. Leuke tweekapper met aangebouwde woonkeuken, diepe achtertuin met vrij uitzicht naar De Hoge Akker.

DONGEN Gerardus Majellastraat 62

Van Duvenvoordestraat 16 - Waspik

DONGEN Montgomerystraat 15

Bloemaartsbeemd 5 - Rijen

DONGEN Thorbeckelaan 2

Hoofdstraat 45 - 's Gravenmoer

'S GRAVENMOER Hoofdstraat 45

Kerkstraat 52-g - Dongen

DONGEN Julianastraat 102

DONGEN Ed Hoornikstraat 1

Lage Ham 75 - Dongen

DONGEN. Helfrichstraat 15

DONGEN Rooseveltstraat 118

Weide Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

DONGEN Harmonieplein 5

DONGEN Rembrandtstraat 34

DONGEN Hoge Ham 114. In het centrum gelegen herenhuis met 4 slaapkamers, tuin op het zuiden en garage met berging.

DONGEN Jan Aardenstraat 1

DONGEN Oude Baan 30. Perceel : circa 234 m² Inhoud : circa 540 m³ Bouwjaar : circa k.k.

Montgomerystraat 35 - Dongen

Pattonstraat 2-d - Dongen

DONGEN Monseigneur Nolenslaan 45

DONGEN Papaverstraat 1

Belgielaan 30 - Dongen

DONGEN Tuin 6. Leuke tussenwoning met vier slaapkamers, luxe badkamer, dakkapel op de zolderverdieping en met een knusse veranda achter het huis.

Rendierveld 1 - Dongen

Veerstraat 33 - Waspik

Schoolsticht 9 - Dongen

DONGEN Marnix Gijsenstraat 5

Europaplein 64 - Dongen

DONGEN Dudokstraat 17

Perengaarde 1 Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

DONGEN Marnix Gijsenstraat 3

TILBURG Uiterste Stuiver Oost 6

Vennen 23 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

DONGEN Kapucijnenstraat 16

DONGEN Stobbeveen 61

Transcriptie:

Noorderlaan 22 - Dongen Vraagprijs 225.000,- k.k. Vrijstaande bungalow met 2 slaapkamers en een badkamer op de begane grond, garage en ruime bergzolder. Gelegen aan de rand van Dongen en toch op een korte afstand van het centrum. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat 1 a 5103 BD DONGEN Tel: 0162-321616 E-mail: m@kelaar.com www.vandenboschmakelaars.com

Elk huis heeft z n eigen charme. Elke straat, elk plein een eigen uitstraling. En daar hoort een prijs bij. Op uw zoektocht naar een koopwoning neemt u die elementen natuurlijk allemaal mee. Uw wensen. Uw mogelijkheden. U weet zelf het beste wat voor huis u wilt. Dat kunnen wij natuurlijk niet voor u bepalen. Wel kunnen we zorgen dat u het gewenste huis, met alle woongenot dat u zoekt, helder voor ogen krijgt. Omschrijving Noorderlaan 22 - Dongen Indeling: Begane grond Hal: - de entree bevindt zich aan de zijgevel bij de oprit - vanuit de hal zijn alle vertrekken bereikbaar - de meterkast is voorzien van 5 groepen en 2 aardlekschakelaars - tegelvloer Woonkamer: - gelegen aan de voorzijde - tegelvloer Keuken: - met eenvoudige eiken keukeninstallatie, waarbij het gasfornuis met afzuigkap blijft staan - tegelvloer met deels betegelde wanden - hard houten deur met dubbel glas en toegang naar de tuin Slaapkamer 1: - gelegen aan de achterzijde met zicht op eigen tuin - met vaste kast - laminaatvloer Slaapkamer 2: - eventueel te benutten als bijkeuken - met vaste kast Badkamer: - gemoderniseerde badkamer voorzien van een wastafel, toilet en een douche - wanden en vloer betegeld - vloer is voorzien van (elektrische) vloerverwarming Toilet: - eenvoudige toiletruimte met fontein - met tegelvloer en deels betegelde wanden

Eerste verdieping Zolder: - met vlizotrap bereikbare ruime zolder - hier is de c.v.-ketel (Radson, 1988) en de gasgeiser (1988) geplaatst Tuin - gelegen aan de zijkant en achterkant van de woning en met beton schutting afgescheiden Garage - met elektrisch bedienbare roldeur - in spouwmuur gebouwd en met wasmachineaansluiting - hier bevindt zich ook de grondwaterpomp ten behoeve van de tuinberegening Bijzonderheden: - nagenoeg de gehele woning is voorzien van aluminium kozijnen met enkel glas maar ook met rolluiken

Kenmerken Vraagprijs 225.000,- k.k. Soort Woonhuis Type woning Vrijstaande woning Aantal kamers 4 kamers waarvan 2slaapkamer(s) Inhoud woning Circa 336 m 3 Perceel oppervlakte 398 m 2 Gebruiksoppervlakte Circa 74 m 2 woonfunctie Soort woning Eengezinswoning Bouwjaar 1973 Tuin Tuin rondom Garage Aangebouwd steen Verwarming C.V.-Ketel Locatie Adresgegevens Noorderlaan 22 5102 BD DONGEN

Plattegrond

Kadastrale kaart

Bijzonderheden: Als basis voor de koopovereenkomst wordt uitgegaan van een model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de koper wordt standaard in de koopovereenkomst een artikel opgenomen waarbij de koper zich verplicht binnen de afgesproken tijd een waarborgsom te storten op de rekening van de notaris. In plaats van de waarborgsom kan ook worden volstaan met een bankgarantie. Deze waarborgsom of bankgarantie bedraagt in de regel 10% van de koopsom en strekt ten tijde van de eigendomsoverdracht in mindering op de koopsom. Bezichtiging: Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging van deze woning. U kunt hiervoor een afspraak maken via ons kantoor, telefoon (0162) 32 16 16 of een e-mail sturen: m@kelaar.com Uw reactie Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij zouden het op prijs stellen als u uw bevindingen uiterlijk een paar dagen na de bezichtiging aan ons kenbaar wilt maken. Ook als u geen verdere interesse meer hebt in het object. Bij voorbaat onze dank. Indien u overgaat tot het overbrengen van een bod is niet alleen het bedrag van belang, maar dient u zich ook duidelijk uit te spreken over o.a. de volgende zaken: - de datum van aanvaarding; - eventuele overname van roerende zaken; - eventuele ontbindende voorwaarde(n). Documentatie: Hoewel deze brochure met nauwkeurigheid en de aan ons ter beschikking staande gegevens is samengesteld kunnen aan de in deze brochure vermelde maten en gegevens betreffende de onroerende zaak geen rechten worden ontleend. De bijgevoegde indelingsplattegronden zijn indicatief. De tekeningen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Deze informatie zal aan meerdere gegadigden aangeboden worden. Deze brochure is bedoeld om ondersteunende informa tie te geven ten behoeve van een uitnodiging tot het doen van een bod. Er zijn verder geen rechten aan te ontlenen. Voor nadere informatie verwijzen wij u naar onze website.