KVW GEIT DE SJTRIED AAN

Vergelijkbare documenten
KVW, EINE BÓNTJE KRAOM

KVW mit ein gouden rendje

Wie eine vis in t water!

KVW in alle sjtaote! KVW 2014

Ein sjportieve oetdaging!

programmaboekje KVW 2015

K.V.W. In beeld! Programmaboekje KVW-2013_148x210.indd :37

KVW KVW haet Ridderitus. KVW_Progboekje-2008.indd :01:50

Viva KVW. Hallo allemaal!! KVW 2009 :

Kindervakantiewerk 2015

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers:

Kindervakantiewerk. Thema: Fantasie. Maandag 21 augustus t/m zaterdag 26 augustus (laatste vakantieweek van de basisscholen)

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk Groep 7-8

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2018

INFORMATIE C-GROEPEN LAAT DIT BOEKJE OOK THUIS LEZEN

Speelweek Hulhuizen 18 t/m 22 juli 2016

We maken er een Circus van!

Informatie over de week

Maandag 20 t/m 23 augustus of 4 dagen dolle pret Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 Voor kinderen van De Huet, Dichteren, De Hoop en Wijnbergen

Kindervakantiewerk. Thema: Fantasie. Maandag 21 augustus t/m zaterdag 26 augustus. (laatste vakantieweek van de basisscholen)


Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8. Daarom is ons thema: WIJ VIEREN FEEST!

Kindervakantiewerk. Thema: Fantasie. Maandag 21 augustus t/m zaterdag 26 augustus. (laatste vakantieweek van de basisscholen)

Welkom bij KVW Hulsberg!

INFORMATIE B-GROEPEN LAAT DIT BOEKJE OOK THUIS LEZEN

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Kindervakantiewerk. Thema: Fantasie. Maandag 21 augustus t/m zaterdag 26 augustus. (laatste vakantieweek van de basisscholen)

Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8

Bestuur kindervakantiewerk Afferden :

Kindervakantiewerk Venray


Programmaboekje 2019

ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel:


Speelweek Hulhuizen 20 t/m 24 juli 2015

Wat doen we tijdens het weekend? Vrijdag

Heet jullie van harte welkom, Op het 12e timmerdorp van Hoevelaken. Dit jaar gehouden op: Maandag 10 en dinsdag 11 juli 2017

Kindervakantiewerk Venray

Kindervakantiewerk 2010: Middeleeuwen. 30 augustus t/m 3september

5 T/M 9 AUGUSTUS 2013

Introductieweek. Learning & Development in Organisations 2019

VOORWOORD. Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers,

ma 14 t/m vr 18 augustus

Kindervakantiewerk Weert. Stad, Groenewoud, Biest en Molenakker. Western

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met:

Belangrijke informatie. Kampregels. Van alles wat

Info Boekje. j e u g d k a m p

18 T/M 21 AUGUSTUS 2015 BRUGKLAS INTRODUCTIE

Jeugd Vakantie Week Wie is de mol?!

Maandag 26 t/m 28 augustus of 3 dagen dolle pret Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 Voor kinderen van De Huet, Dichteren, De Hoop en Wijnbergen

1 e week zomervakantie (week 29)

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema:

West Zomer 2018 WEST. Voor inlichtingen kunt u terecht bij: Bep Linschoten:

Kindervakantiewerk Venray

1 e week zomervakantie (week 28)

Nieuwsbrief Venlose Reddingsbrigade

Kookboek. Gerwen Culinair augustus. Kindervakantieweek Gerwen

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg!

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen)

Geachte ouders/verzorgers van de leerlingen van het eerste leerjaar,

BSO De Dolfijn De Orka s

Maandagmorgen 18 augustus a.s. om 9.00 uur in het gemeenschapshuis. De kinderen kunnen vanaf 8.50 uur de zaal in.

INLEIDING. Binnenkort is het dan eindelijk zover: Het langverwachte kamp staat voor de deur.

Welkom bij KVW Hulsberg!

Basisschool De Zilverberg. Kamp groep 8. Handige informatie

Info bulletin oktober februari 2015

Kelekeet 2019 Onze Circusdieren zijn ontsnapt

Schoolkamp groep 8. Vierhouten

Beste ouders en of verzorgers,

Hallo jongens en meisjes!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Scouting zomerkamp 2017 Kampboekje

Zomervakantie. Jeugdwerk Mariaberg

Er tijdens al onze activiteiten vrijwilligers aanwezig zijn met een geldig EHBO, BHV en/of reanimatie diploma

KVW Heerle-Moerstraten 2018 presenteert: Reis Rond de Wereld

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

Kindervakantieweek 2015 SJV Rosmalen

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien

Hallo, Jongens en meiden van groep 1 en 2! We hebben weer 2 leuke en spannende dagen voor jullie in petto! Met ons nieuwe thema: REIS OM DE WERELD!

Deelnemen is belangrijker dan meedoen

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee.

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Kampboekje E-F kamp S.V. Grol

Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli Het Programma

Stichting Jeugd & Jongerenactiviteiten Gerwen. Bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdrage aan de 11e Kindervakantieweek in Gerwen

Gemeenschapshuis de Lange Berg

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

Vakantieprogramma BSO speurneuzen

KSA Maaseik Zomerkamp Jeugd- en Toeristisch verblijf Heideven ~ Kleine-Brogel. Beste KSA ers, Beste Ouders,

Kelekeet 2017 Programmaboekje vrijwilligers

De Zwaluwen Piraten 2016

Hallo, Jongens en meiden van groep 1 en 2! We hebben weer 2 leuke en supersonische dagen voor jullie in petto! Met ons nieuwe thema: SUPERHELDEN!

FEESTWEEK groep

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Transcriptie:

KVW GEIT DE SJTRIED AAN PROGRAMMABOEKJE 2019 Programmaboekje KVW-2019_148x210_V03.indd 1 06/06/2019 20:43

Hallo allemaal! Kindervakantiewerk 2019 staat voor de deur. Wij gaan er weer een grandioze week van maken voor de kinderen uit Swalmen, Boukoul en Asselt. Het thema van 2019 is: KVW geit de sjtried aan Van 5 tot en met 9 augustus hebben we voor jullie weer een spectaculair programma bedacht. De activiteiten hebben alles te maken met strijden tegen de elementen. VOOR DE OUDERS/VERZORGERS: Alle kinderen vallen onder de aansprakelijkheidsverzekering van de ouders. Mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan is de aansprakelijkheidsverzekering van de ouders/ verzorgers van toepassing. Gedurende de week zullen er foto s gemaakt worden. Deze zullen terug te vinden zijn op de KVW-site en Facebook. Als hier bezwaar tegen is, meldt dit dan vóór 1 augustus via secretaris@kvwswalmen.nl. BELANGRIJK: De kinderen krijgen bij ons ranja. Zorg er dus voor dat ze altijd een beker bij zich hebben. De lunch moet zelf meegebracht worden. Denk aan gepaste kleding voor het weer (regenjas, etc.). Energiehoudende drankjes zoals Red Bull, Bullit, etc. zijn niet toegestaan. Groepen 5 / 6 / 7 / 8: mocht uw kind geen zwemdiploma hebben, geef dit dan vóór 1 augustus door via de mail aan secretaris@kvwswalmen.nl. Denk er elke dag aan om de kind(eren) op teken te controleren i.v.m. bosactiviteiten. Gezien de nieuwe privacywetgeving (AVG) zullen wij als KVW-bestuur en -leiding, net als ieder jaar, zorgvuldig omgaan met de gegevens van u en uw kinderen. Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen via secretaris@kvwswalmen.nl. Wanneer er algemene zaken tijdens de week gecommuniceerd worden zal dit, vanwege de snelheid, altijd worden gedaan via de Facebookpagina van KVW Swalmen. Deze is openbaar en ook in te zien als u zelf geen Facebook heeft. TIP: maak een groepsapp van de groep van uw kind. Kijk ook regelmatig op onze site www.kvwswalmen.nl en op Facebook voor het laatste nieuws! 2 Programmaboekje KVW-2019_148x210_V03.indd 2 06/06/2019 20:43

Maandag 5 augustus Vanaf 9.30 uur ben je van harte welkom op het KVW-terrein en volgt de officiële opening van de 52e KVW-week en beginnen we met het echte programma! VOOR ALLE GROEPEN: Aanvang: 9.30 uur KVW-terrein 17.00 uur KVW-terrein Bijzonderheden: Denk aan stevige schoenen! GROEPEN 3 / 4 / 5 / 6: Jullie gaan vandaag het t-shirt pimpen, een leuke bouwopdracht uitvoeren, echte strijdspellen spelen en ook nog eens op een fantastische survival in het bos. GROEPEN 7 / 8: Je start de dag met het bouwen van een echt timmerdorp! Daarna staat er voor jou een super survival op het programma en je eindigt de dag met het pimpen van je eigen t-shirt en een coole bouwopdracht. 3 Programmaboekje KVW-2019_148x210_V03.indd 3 06/06/2019 20:43

Dinsdag 6 augustus ALLE GROEPEN: Aanvang: 8.30 uur parkeerplaats Beeckerhof aan de Asseltsestraat Bijzonderheden: zwemspullen, pet, zonnebrandcrème, evt. een zakcentje Je gaat vandaag met je groep deelnemen aan verschillende spelactiviteiten, waaronder waterspelen. Hierbij is samenwerken in je team van belang en zul je veel plezier beleven. Het programma is om 17.00 uur afgelopen voor alle groepen. Voor de ouder(s)/verzorger(s): Als uw kind(eren) wordt (worden) opgehaald, kom dan te voet of per fiets naar het terrein van Break Out Evenementen (Oude Baan in Swalmen). Dit is veiliger voor uzelf, uw kind(eren) en alle anderen. Er is die dag géén parkeerruimte beschikbaar. Wij vinden het natuurlijk leuk als u in de loop van de dag een kijkje komt nemen. Ook dan de auto op de parkeerplaats bij Beeckerhof parkeren. In verband met de veiligheid moet de Oude Baan vrij toegankelijk blijven. GROEPEN 3 / 4 / 5 / 6: Einde om 17.00 uur op het terrein van Break Out Evenementen. GROEPEN 7 / 8: Na Break Out gaan jullie gewoon door en wel met de overnachting! NB. Er is mogelijkheid om te douchen en neem lange broek, jas en dichte schoenen mee! Belangrijk: neem je slaapspullen mee, inclusief luchtbed en slaapzak! Stop al je spullen in een zak en plak een grote sticker erop met je naam en groepsnummer. s Ochtends om 8.30 kunnen de spullen worden afgegeven op de parkeerplaats van Beeckerhof. KOM MET DE FIETS en laat deze staan bij Beeckerhof als je naar Break Out komt. 4 Programmaboekje KVW-2019_148x210_V03.indd 4 06/06/2019 20:43

Woensdag 7 augustus Groepen 3 / 4 / 5 / 6: Aanvang: 9.30 uur KVW-terrein 16.00 uur KVW-terrein Bijzonderheden: zwemspullen Vandaag staat er een spectaculaire zeskamp op het programma, een spannend bosspel, leuke bootcamp en de voorbereiding voor de Bóntje Middig op donderdag. Groepen 7 / 8: Einde overnachting: 9.30 uur KVW-terrein Terug op terrein: 13.30 uur 20.30 uur op de Markt in Swalmen Bijzonderheden: zwemspullen Bijzonderheden: zonder fiets terugkomen! Vandaag starten jullie met de welbekende zeskamp. Hierna volgt een speurtocht naar het dorp waar we frietjes eten en daarna is er de motortocht! We hebben voor de motortocht gedacht aan: max. 50 km/u, verzekeringen, politiebegeleiding en bij slecht weer géén doorgang. Tenzij je ouders bij het bestuur van KVW Swalmen bezwaar maken, gaan we er vanuit dat je toestemming hebt om deel te nemen. Voor de motortocht geldt: stevige lange broek, dichte schoenen en een jas! Een helm is optioneel (er zijn helmen beschikbaar). Op het evenemententerrein In de Häöfkes is er de mogelijkheid om andere kleding, etc. te geven, dit kan alleen tussen 17.30 en 17.45 uur! Kom dan a.u.b. via De Leucker naar het terrein, zodat de weg In de Häöfkes vrij blijft voor de motorrijders. 5 Programmaboekje KVW-2019_148x210_V03.indd 5 06/06/2019 20:43

donderdag 8 augustus GROEPEN 3 / 4 / 5 / 6: Aanvang: 9.00 uur KVW-terrein, ZONDER FIETS! 18.00 uur in Zaal De Mert (Markt 1 in Swalmen) Bijzonderheden: zwemspullen, incl. grote badhanddoek of badjas (evt. duikbril) Jullie beginnen met waterspellen in en rond het zwembad. Doe thuis je zwemkleding vast aan! Verder spelen jullie nog een quiz, is er een speurtocht, sluiten jullie de dag af met een voorstelling tijdens de Bóntje Middig en eten jullie nog een lekkere pizza! Voor de ouders/verzorgers van groepen 3 / 4 / 5 / 6: Jullie zijn van harte welkom in zaal De Mert! Hier treden van 16.00 tot 17.00 uur de groepen 3 en 4 op en van 17.00 tot 18.00 uur de groepen 5 en 6. Tijdens de voorstelling is het mogelijk om gezellig iets te drinken. GROEPEN 7 EN 8: Aanvang: 9.00 uur KVW-terrein MET DE FIETS! 18.00 KVW-terrein Bijzonderheden: zwemkleding, incl. grote badhanddoek/badjas (evt. duikbril). Lange broek en dichte schoenen meenemen! Vandaag start je met waterspellen in en rond het zwembad. Doe thuis je zwemkleding vast aan! Daarna is er een fietsspeurtocht en als jullie terug zijn is het helaas alweer tijd om het timmerdorp af te breken... 6 Programmaboekje KVW-2019_148x210_V03.indd 6 06/06/2019 20:43

Vrijdag 9 augustus ALLE GROEPEN: Aanvang: 13.00 uur bij Emmaus, Naborchweg 1 in Swalmen (zonder fiets) 20.00 uur op de Markt Vandaag is de laatste KVW-dag en ga je nog veel leuke dingen beleven. We gaan strijden tegen de elementen, oefenen voor het KVW-dansje en als je naar het dorp bent gewandeld, volgt er nog de lekkere hamburger, de vossenjacht, het defilé en de afsluiting van KVW 2019. Als allerlaatste sluiten we KVW officieel met z n allen af, met onze bekende kammeraod Big Benny. Na de officiële afsluiting maken we het nog een paar uurtjes gezellig met een gave DJ en een leuke band! 7 Programmaboekje KVW-2019_148x210_V03.indd 7 06/06/2019 20:43

VOOR DE OUDER(S)/VERZORGER(S) Als er nog vragen zijn, kunt u terecht bij een van de onderstaande bestuursleden: Steffie Verbeek (voorzitter) 06-41327041 Bram Manders (secretaris) 06-12150847 Flor van den Groenendal (penningmeester) 06-16683866 Anneke Reijnders Aukje van der Linden Daniëlle Cluitmans Iris Geilen Joos Tegels Leonie Janssen Marja Suylen Marloes Linssen Noud Cluitmans Ted Geraedts Thuur Tegels Indien uw zoon/dochter om welke reden dan ook een dag niet aanwezig kan zijn, dient dit altijd gemeld te worden (naam en groepsnummer vermelden!). Graag via WhatsApp bij: Steffie Verbeek (voorzitter): 06-41327041 Internet: Facebook: www.kvwswalmen.nl www.facebook.com/kvwswalmen Dit boekje is van: Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik om iedereen - alle sponsoren, vrijwilligers en mensen die ons op andere manieren ondersteunen - te bedanken voor zijn/haar bijdrage aan het welslagen van de KVW-week. Dit is voor ons elk jaar weer een enorme stimulans. Vormgeving door... Gedrukt door... Bedankt en graag tot volgend jaar! Bestuur KVW Swalmen Programmaboekje KVW-2019_148x210_V03.indd 8 06/06/2019 20:43