Schoolsticht 1 - Dongen



Vergelijkbare documenten
Aletta Jacobsstraat 2 - Dongen

Simon Vestdijkstraat 20 - Dongen

Cousinsstraat 3 - Dongen

Schoolsticht 9 - Dongen

Achter den Ham 23 - Dongen

Mercuriusstraat 4 - Dongen

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging.

Montgomerystraat 35 - Dongen

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

Reggestraat 31 - Dongen

Mies van der Rohestraat 22 - Dongen

Biezen 25 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

DONGEN Stobbeveen 61

Pattonstraat 2-d - Dongen

Noorderlaan 22 - Dongen

Gaarde 51 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Leharstraat 24 - Dongen

Deken Batenburgstraat 30 - Dongen

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer

Schoolsticht 22 - Dongen

Constancestraat 5 - Dongen

Montgomerystraat 29 - Dongen

Rooseveltstraat Dongen

Stuyvesantstraat 7 - Dongen

Leharstraat 27 - Dongen

Rembrandtstraat 34 - Dongen

Anjerstraat 3 - Dongen

Weide 55 - Dongen. Vanafprijs ,- k.k. Leuke tussenwoning met berging en een zonnige diepe achtertuin, fraai gelegen in plan Biezen.

Bizetstraat 29 - Dongen

Sint Josephstraat 3 - Dongen

Kerkstraat 52-g - Dongen

Lupineweide 4 - Dongen

Montgomerystraat 11 - Dongen

Oudstraat 17 - Dongen

Bloemaartsbeemd 5 - Rijen

Belgielaan 30 - Dongen

Lage Ham 96 - Dongen

DONGEN Tuin 6. Leuke tussenwoning met vier slaapkamers, luxe badkamer, dakkapel op de zolderverdieping en met een knusse veranda achter het huis.

Tuin 24 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Weide Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Miet Cornelissenstraat 18 - Dongen

Stobbenveen 44 - Dongen

Meerkoethof 11 - Dongen

DONGEN Duikerstraat 41

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

DONGEN Simon Vestdijkstraat 20

Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen

Jupiterlaan 28 - Dongen

Perengaarde 1 Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

DONGEN Veldstraat 17

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker.

DONGEN Julianastraat 102

DONGEN Thorbeckelaan 2

Lage Ham 75 - Dongen

Belcampostraat 4 - Dongen

DONGEN Van Kinsbergenstraat 29

Zuringweide 10 - Dongen

Anjerstraat 20 - Dongen

DONGEN Jan Aardenstraat 1

DONGEN St. Josephstraat 106 A

DONGEN Oudstraat 21. Perceel : 139 m² Inhoud : circa 380 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Rembrandtstraat 34

DONGEN Rooseveltstraat 118

DONGEN Oude Baan 30. Perceel : circa 234 m² Inhoud : circa 540 m³ Bouwjaar : circa k.k.

DONGEN Van Eijckstraat 26

Sprangsevaart 20 - Sprang-Capelle

DONGEN Vennen 11. Leuke tweekapper met aangebouwde woonkeuken, diepe achtertuin met vrij uitzicht naar De Hoge Akker.

Twee-onder-één kap woning, met eenvoudige aanbouw en dubbele garage, gelegen op rustige plek in Oud-Dongen.

Geer 8 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.*

DONGEN Oude Baan 69. Perceel : 345 m² Inhoud : circa 340 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

van Duvenvoordestraat 13 - Waspik

Hoofdstraat 45 - 's Gravenmoer

Vennen 23 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

DONGEN Schorsmolenhoef 24

Hubertusstraat 6 - Dongen

DONGEN Monseigneur Nolenslaan 45

DONGEN Marnix Gijsenstraat 3

DONGEN Sweelinckstraat 20

Rendierveld 1 - Dongen

DONGEN Hoge Ham 114. In het centrum gelegen herenhuis met 4 slaapkamers, tuin op het zuiden en garage met berging.

DONGEN Ed Hoornikstraat 1

Roeloff van Dalemstraat 51 - Dongen

DONGEN Ardennenpad 3

'S GRAVENMOER Hoofdstraat 45

DONGEN Harmonieplein 5

DONGEN Prins Bernhardstraat 5

DONGEN Sportlaan 7. Perceel : 970 m² Inhoud : circa 705 m³ Bouwjaar : circa k.k.

DONGEN Karmelietenstraat 3

DONGEN St. Josephstraat 35 zwart

DONGEN Dudokstraat 17

DONGEN Kruisherenstraat 8

Van Duvenvoordestraat 16 - Waspik

Europaplein 64 - Dongen

DONGEN Gladioolstraat 15

Kerkdijk 8 - 's Gravenmoer

DONGEN Polarisstraat 26

DONGEN Montgomerystraat 15

Bieselaar 34 - 's Gravenmoer

Transcriptie:

Schoolsticht 1 - Dongen Vraagprijs 545.000,- k.k. Luxe moderne vrijstaande woning. Voorzien van riante woonkamer, moderne leefkeuken, 4 slaapkamers, moderne badkamer en inpandige garage/bijkeuken. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat 1 a 5103 BD DONGEN Tel: 0162-321616 E-mail: m@kelaar.com www.vandenboschmakelaars.com

Elk huis heeft z n eigen charme. Elke straat, elk plein een eigen uitstraling. En daar hoort een prijs bij. Op uw zoektocht naar een koopwoning neemt u die elementen natuurlijk allemaal mee. Uw wensen. Uw mogelijkheden. U weet zelf het beste wat voor huis u wilt. Dat kunnen wij natuurlijk niet voor u bepalen. Wel kunnen we zorgen dat u het gewenste huis, met alle woongenot dat u zoekt, helder voor ogen krijgt. Omschrijving Schoolsticht 1 - Dongen Indeling: Begane grond Entree: Via een riante oprit welke plaats biedt aan 3 auto's wordt de dubbele voordeur van deze woning bereikt. De hal is ruim opgezet en voorzien van toilet, garderobe en de meterkast (12 groepen / 3 aardlekschakelaars). Woonkamer: Vanuit de hal stapt u zowel de woonkamer als moderne leefkeuken binnen. Deze ruimtes worden gescheiden door een mooi weggewerkte trapopgang welke de kamer een nog ruimtelijker gevoel geeft. De woonkamer is voorzien van een gashaard en zeer hoogwaardig afgewerkt. Glad gestucte muren, naadloos plafond, weggewerkte bedrading, natuurstenen vensterbanken en inbouw halogeenverlichting met dim functie zijn hier voorbeelden van. Keuken: Aan de andere zijde van de trap bevindt zich de luxe strakke leefkeuken en eetkamer. Via een grote raampartij met tuindeuren kijkt u uit over de fraai aangelegde tuin en bijbehorende veranda. De keuken is voorzien van composiet bladen, kook eiland met inductieplaat (AEG), spoelbak, combi-magnetron en oven (Miele), Quooker, vaatwasser (Siemens) dubbele afzuiging (Itho) in het plafond en koelkast met moderne ''perfect fresh'' lades (Miele). De keuken heeft ruime opbergmogelijkheden en alle lades en kastjes zijn uitgevoerd met het ''soft close'' systeem. Onder de trap bevindt zich een provisiekast. Bijkeuken: Naast de keuken bevindt zich de bijkeuken. In de bijkeuken is de mechanische ventilatie, wasmachine- en droger- aansluiting en aansluiting van de warmtepomp gesitueerd. Ook in deze ruimte is de afwerking net als in de rest van het huis zeer hoogwaardig. Lichtsensoren, dimmers en wand en vloerafwerking getuigen hiervan. Eerste verdieping Via de trap opgang welke is voorzien van led verlichting naast de treden stapt u op de overloop. Deze biedt toegang tot vier riante slaapkamers en de badkamer. Elke slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer met vloerverwarming en grote ramen wat de bovenverdieping een ruimtelijk geheel maakt. Momenteel is een van deze slaapkamers in gebruik als garderobekast. De badkamer is voorzien van ligbad (Villeroy & Boch), inloopdouche, wastafel en toilet. Afgewerkt met keramische tegels, inbouw halogeenverlichting, thermostatische kranen, inbouw radio en Ipod docking station.

Tweede verdieping Momenteel wordt deze gehele verdieping gebruikt als bergruimte en deels als slaapkamer voor eventuele logees. Ook deze ruimte is geheel voorzien van vloerverwarming. Doordat deze verdieping is voorzien van meerdere dakramen is deze ruimte tevens geschikt als studie, vijfde slaapkamer of speelzolder. Tuin In deze fraai aangelegde tuin is een riante overdekte veranda aangelegd. Deze veranda maakt de tuin ook in de voor- en na zomer een behaaglijke plek. De tuin is royaal beplant en voorzien van een siervijver en beregeningssysteem. Overig Deze moderne vrijstaande woning straalt van luxe en is voorzien van alle denkbare gemakken. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming, alarmsysteem, aluminium kozijnen, dubbel glas (Top HR+) en heeft een hoogwaardige afwerking.

Kenmerken Vraagprijs 545.000,- k.k. Soort Woonhuis Type woning Vrijstaande woning Aantal kamers 6 kamers waarvan 5slaapkamer(s) Inhoud woning Circa 705 m 3 Perceel oppervlakte 427 m 2 Gebruiksoppervlakte Circa 188 m 2 woonfunctie Soort woning Villa Bouwjaar 2011 Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin 160 m 2 Garage Aangebouwd steen Verwarming Warmtepomp, Vloerverwarming geheel Isolatie Volledig geïsoleerd Locatie Adresgegevens Schoolsticht 1 5102 GD DONGEN

Plattegronden

Kadastrale kaart

Bijzonderheden: Als basis voor de koopovereenkomst wordt uitgegaan van een model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de koper wordt standaard in de koopovereenkomst een artikel opgenomen waarbij de koper zich verplicht binnen de afgesproken tijd een waarborgsom te storten op de rekening van de notaris. In plaats van de waarborgsom kan ook worden volstaan met een bankgarantie. Deze waarborgsom of bankgarantie bedraagt in de regel 10% van de koopsom en strekt ten tijde van de eigendomsoverdracht in mindering op de koopsom. Bezichtiging: Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging van deze woning. U kunt hiervoor een afspraak maken via ons kantoor, telefoon (0162) 32 16 16 of een e-mail sturen: m@kelaar.com Uw reactie Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij zouden het op prijs stellen als u uw bevindingen uiterlijk een paar dagen na de bezichtiging aan ons kenbaar wilt maken. Ook als u geen verdere interesse meer hebt in het object. Bij voorbaat onze dank. Indien u overgaat tot het overbrengen van een bod is niet alleen het bedrag van belang, maar dient u zich ook duidelijk uit te spreken over o.a. de volgende zaken: - de datum van aanvaarding; - eventuele overname van roerende zaken; - eventuele ontbindende voorwaarde(n). Documentatie: Hoewel deze brochure met nauwkeurigheid en de aan ons ter beschikking staande gegevens is samengesteld kunnen aan de in deze brochure vermelde maten en gegevens betreffende de onroerende zaak geen rechten worden ontleend. De bijgevoegde indelingsplattegronden zijn indicatief. De tekeningen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Deze informatie zal aan meerdere gegadigden aangeboden worden. Deze brochure is bedoeld om ondersteunende informa tie te geven ten behoeve van een uitnodiging tot het doen van een bod. Er zijn verder geen rechten aan te ontlenen. Voor nadere informatie verwijzen wij u naar onze website.