Nieuwsbrief December 2018

Vergelijkbare documenten
Nieuwsbrief November 2016

Nieuwsbrief Januari 2018

Nieuwsbrief December 2016

Nieuwsbrief Oktober 2017

Nieuwsbrief September 2016

NIEUWSBRIEF september 2017

Nieuwsbrief Juli 2017

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Programmaboekje EHBO-seizoen EHBO Rossum en EHBO Saasveld

Nieuwsbrief November 2018

Nieuwsbrief Juli 2016

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief mei Koningsdagwedstrijd

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

LVNL Golfclub Hard en Hoog

GOLFCLUB WEILENSEIND NIEUWSBRIEF Juni 2015

Nieuwsbrief december 2015

Jeugdcommissie Golfvereniging Golfhorst. Welkom bij de Jeugdcommissie van Golfvereniging Golfhorst. Inhoudsopgave 2011:

NIEUWSBRIEF maart 2016

NIEUWSBRIEF. December 2014

NIEUWSBRIEF juni 2016

NIEUWSBRIEF december 2015

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Golfclub Weilenseind. Beleidsplan Datum : september Status : Versie 0.5 CONCEPT

NIEUWSBRIEF april 2016

NIEUWSBRIEF oktober 2015

Nieuwsbrief Juli 2018

Verslag Vivenics open jeugdtoernooi

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4

Programmaboekje EHBO-seizoen EHBO Rossum en EHBO Saasveld

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Nieuwsbrief SV Beilen

Programmaboekje EHBO-seizoen EHBO Rossum en EHBO Saasveld

Kijk ook op onze website Nr. 13 / 17 april Lorentz Nieuwsbrief

NIEUWSBRIEF MEI Club Agenda

Kath.Vereniging voor E.H.B.O. Den Dungen Instructielokaal:"De Pleisterplaats". Grinsel 17a Den Dungen. Telefoon Raborekening

Inhoud. Met ingang van heden staat de materialenlijst niet meer in het contactblad, deze is op te vragen bij de materiaalbeheerder.

Nieuwsbrief t Genseler

NoBraGolf Nederland Competitie, seizoen Informatie voor banen

Nieuwsbrief Vrijwilligers

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

JAARGANG 23 NR 1 VOORJAAR 2016

28- sep Utrecht Kandinskystraat 40. MB Basis cursus EHBO - 12 uur Rode Kruis sep Houten Raaigrais 101, 3994 MB

Beste leden en ouders,

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Jong geleerd is oud gedaan

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha

Nieuwsbrief April 2018

Door bovenaan in de App op te klikken opent zich het menuscherm van de KC Pampus Club App. Hierin staan alle voor jou beschikbare opties

2018 WEDSTRIJDKALENDER

Nieuwsbrief december e jaargang nr. 1

3.GOUD, ZILVER EN BRONS OP DE OPEN TILBURGSE KAMPIOENSCHAPPEN!

SPORTIEF& CULINAIR GENIETEN

Huishoudelijk Reglement (HR) van de KNV-EHBO, afdeling Eelde-Paterswolde, vastgesteld in de ALV van 27 oktober 2011

Hoewel het voorjaar al weer vordert was dit nog niet echt te merken aan de temperatuur. Maar hopelijk wordt het de komende maand beter.

Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II

Voorwoord: Meppel, augustus 2012.

Nieuwsbrief sept 2017 NIKA Hoogland

Nieuwsbrief Juni 2018

Pas de Deux wedstrijd

Inschrijfnummer Kamer van Koophandel: Bank ING: NL10INGB

Herenselectie kookt Italiaans dit jaar

Woord van de voorzitter

OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures.

Update revitalisering toegangsbeveiliging

Nieuwsbrief. Voorkomen is beter dan genezen IN DIT NUMMER. Beste leden,

NIEUWSBRIEF. Abdel-Kwan Rotterdam Editie 3

Dit is de laatste nieuwsbrief van Afgelopen maanden hebben we een aantal evenementen gehad waar we bij ODIN heel trots op zijn.

Onderlinge Wedstrijden GV Sportlust Julianadorp:

*Prettige feestdagen*

WEDSTRIJDPROGRAMMA

Kerst op de St. Vitusschool

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - sept nr. 8 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z.

28 MAART 2013 AGENDA: SCHOOLZAKEN. Nieuwe website 8 april a.s. gaat onze nieuwe website online. Wij houden u op de hoogte!!!!!!

GOLFCLUB DORHOUT MEES WEDSTRIJD KALENDER Aanvang Wedstrijd Spelvorm Bijzonderheden

Activiteitenkalender 2017 Golfbaan De Achterste Hoef

NIEUWSBRIEF II, SC LOPPERSUM Seizoen

De Zeeuwsche Middelburg

5 APRIL 2013 AGENDA: SCHOOLZAKEN. Nieuwe website 8 april a.s. gaat onze nieuwe website online. Wij houden u op de hoogte!!!!!!

NIEUWSBRIEF U.S.S.V. SIMIUS HIRCUS

Nieuwsbrief TC Groot Driene

Nieuwsbrief 2 Februari 2016

Nieuwsbrief SV Beilen

NIEUWSBRIEF OKTOBER Club Agenda. U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware.

Nieuwsbrief Bastion Basselaar voorjaar 2018

Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu.

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013

Van de voorzitter. Beste leden,

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

Het bestuur. Nieuwsbrief nr. 29 december 2018

Nieuwsbrief De Heensche

10 jarig Lustrum wedstrijd op The Dutch

Opleidingscatalogus: Bedrijfshulpverlening V15.1

NIEUWSBRIEF Deze nieuwsbrief is samengesteld door William Vergeer en Ron Duursma en het bestuur van de EHBO vereniging afdeling Smilde.

Zaterdag 16 juni Wat een feestje!

NIEUWSBRIEF januari 2016

Verder in dit nummer: Steun Merida Ladies Cycling Team

Diverse stukjes Ondersteuningsfonds Rabobank

Transcriptie:

Nieuwsbrief December 2018 In deze uitgave Giel Aarts trofee 2018 Nieuwjaarsreceptie Wedstrijdoverzicht 2019 Vrijwilligers gezocht Verenigingscontributie Kerstwedstrijd van 15 december AED apparaat en cursus Agenda Giel Aarts trofee 2018 And the winner is.!!!!!!! Een van de jaarlijkse hoogtepunten bij onze vereniging is het deelnemen aan de maandcompetitie. Behalve eeuwige roem mag de winnaar van deze reeks wedstrijden de fel begeerde Giel Aarts Trofee in ontvangst nemen. Hiervoor moet je dan wel, gemeten over de 5 beste resultaten van de maandwedstrijden, de meeste stableford punten bij elkaar sprokkelen. En dit jaar was het KARIN VAN IERSEL die met deze eer is gaan strijken. Van harte proficiat, Karin! Met een totaal score van 187 punten was ze Marion Hendriks (179 punten) en Els van Engelen (176 punten) te slim af. En haar geheim gewoon met alle wedstrijden meedoen, dat verhoogt je kansen! Volgend seizoen gaat deze competitie verder maar dan wordt gestreden om de Weilenseind Cup.

Nieuwjaarsreceptie Wedstrijdoverzicht 2019 De nieuwe wedstrijdplanner 2019 ligt voor je klaar! In t Golfkarretje ligt, zoals gebruikelijk, het complete wedstrijdprogramma van het nieuwe jaar voor jou klaar. Ook dit jaar kwam de uitgave ervan tot stand dankzij de bereidwillige bijdrage van Ordito die geheel belangeloos de druk ervan heeft verzorgd. Hartelijk dank daarvoor. Haal hem snel op want dit jaar vinden een aantal wedstrijden plaats op data die afwijken van de normale planning; voorkom dus misverstanden en neem hem mee bij je eerstvolgende bezoek aan de baan. Vrijwilligers gezocht Zoals jullie weten, zijn er onlangs twee vacatures ontstaan in het bestuur van onze vereniging. Wij zijn daarom op zoek naar enthousiaste leden die het bestuur willen komen versterken. Met één van beide nieuwe bestuursleden willen we ook de vacature van penningmeester vervullen. Heb je interesse hierin, meld je dan snel aan. Dit kan via e-mail adres secretariaat@gcweilenseind.nl of persoonlijk bij één van de huidige bestuursleden. De verkiezing van de nieuwe leden vindt plaats op de Algemene Ledenvergadering van 20 maart 2019. Ook zoeken wij enthousiastelingen die willen meehelpen om de maandelijkse nieuwsbrief samen te stellen, zodat wij onze leden kunnen blijven voorzien van allerlei nuttige informatie. Heb je hierin interesse, stuur dan een mail naar communicatie@gcweilenseind.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Verenigingscontributie Er is al diverse malen over gesproken, maar nu is de definitieve beslissing genomen. Met ingang van 1 januari 2019 zal de jaarlijkse verenigingscontributie door de golfvereniging zelf worden gefactureerd aan de leden. Tot nu toe was dit een onderdeel van de factuur van het golfpark. Dit houdt dus in dat je in het vervolg twee facturen ontvangt, één van het golfpark en één van de vereniging. Kerstwedstrijd van 15 december Bbrrrrrr..!!!!! Dat golf een bijzondere tak van sport is, dat wisten we natuurlijk allemaal al wel. Maar dat het geen sport is voor watjes bleek wel tijdens de jaarlijkse Kerstwedstrijd. Ruim 50 niet bang uitgevallen leden trotseerden de ijzige kou tijdens het laatste voor dit jaar geplande evenement. De schrale oostenwind zorgde voor blosjes op de wangen en in een enkel geval een druppel aan de neus. In zestallen, ieder voorzien van slechts 3 clubs en een putter, ging het door de baan. En wat was het een verademing om na de eerste ronde bij de Kerstman een heerlijk glas hete Glühwein te nuttigen. de inwendige mens kwam zo weer een beetje op temperatuur! En het team dat het beste de ontberingen overleefde was het team Rietje van Opstal en Doret Roestenberg. Zij eindigden als eerste, proficiat! Aansluitend aan de prijsuitreiking werd een overheerlijk kerstdiner opgediend door het team van de Hooikar. En alsof dat nog niet alles was, werden ook nog eens kadootjes van onder de kerstboom uitgewisseld door het in feestelijke kledij uitgedoste evenementen-team. Nog voor het dessert goed en wel was opgediend, werd de dansvloer al in gebruik genomen waar een ieder tot laat in de avond de voetjes van de vloer kon doen. Het was ronduit een ouderwets heerlijke feestavond.

AED apparaat en cursus Een automatische externe defibrillator (AED) of hartstarter is een draagbaar toestel dat wordt gebruikt bij de reanimatie van een persoon met een hartstilstand (circulatiestilstand). Voor een vereniging met veel oudere leden, is het wenselijk om een AED apparaat ter beschikking te hebben. Op ons golfpark is zo n AED aanwezig en recentelijk verplaatst naar de toiletruimte buiten; het apparaat is niet op slot, de hendel kan zo worden omgedraaid. Bovendien is er ook een bij de Steenfabriek (minder dan 500 meter verder). Omdat het wenselijk is dat er voldoende mensen zijn om zo n apparaat te bedienen, organiseert de vereniging een informatieavond voor geïnteresseerde leden. Op deze avond zullen medewerkers van de EHBO vereniging uitleg en instructie geven in reanimatie en het gebruik van de AED. Deelname aan deze informatieavond is gratis. Daarnaast kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor een korte cursus die afgesloten wordt met een door het Oranje Kruis erkend diploma. De kosten voor deze cursus bedragen 50,- p.p. Daarnaast is voor het behoud van het diploma jaarlijks een opfrisavond verplicht voor 22,50 p.p. Er hebben zich tijdens de jaarvergadering van 21 november reeds veel leden gemeld. Nog enkele weken is er gelegenheid om in te schrijven door het sturen van een mail naar secretariaat@gcweilenseind.nl. De personen die zich hebben opgegeven worden t.z.t. geïnformeerd over de data. Fijne feestdagen en gelukkig nieuwjaar Rest ons nog jullie allen fijne feestdagen en een voorspoedig, gezond 2019, toe te wensen. En de hoop uit te spreken dat we elkaar nog vaak mogen treffen op de golfbaan. Tot volgend jaar!

2019 Januari Happy new year 03 Herendag 04 Nieuwjaarsreceptie 08 Damesdag 17 Mixdag 26 Maandwedstrijd *** Kijk steeds op de website voor het laatste nieuws!