2016 AMERICA EN SPEEDMASTER



Vergelijkbare documenten
Geloof in het ongelooflijke

Rocket III Roadster Accessoires

Thruxton Accessoires COMFORT NAAM OMSCHRIJVING PRIJS. Thruxton :49:27. Dubbel Gelzadel Touring (Thruxton) (A )

Go the distance, first class.

The much loved modern classic and a genuine style icon.

GELOOF IN DE KRACHT VAN DRIE

Trophy SE Accessoires. Trophy SE :36:24

CRUISER. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be

CRUISER. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be

2016 AMERICA EN SPEEDMASTER

Soms heeft u een motorfiets nodig die echt alles kan.

HET GAAT OM DE PRESTATIES

Speed Triple R Accessoires

HET GAAT OM DE PRESTATIES

Soms heeft u een motorfiets nodig die echt alles kan.

Geloof in het ongelooflijke

ccessoires Suzuki Motoren accessoires INTRUDER C800 INTRUDER M800 INTRUDER C1500 INTRUDER M1500 INTRUDER C1800 INTRUDER M1800R/R2

Dominantie met verschil

Dominantie met verschil

De Triumph Tiger Sport is DE motor voor de veelzijdige motorrijder, of het gaat om woon-werk verkeer, sportieve ritten of lange reizen en meer.

Thruxton :30:12

HET ECHTE AVONTUUR BEGINT HIER

DE EVOLUTIE VAN EEN LEGENDE

DE EVOLUTIE VAN EEN LEGENDE

Go the distance, first class.

HET ECHTE AVONTUUR BEGINT HIER

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012

Bonneville T100 Black :40:25

Thunderbird Storm :43:53

ROCKET III ROADSTER ROCKET III TOURING

Bonneville T100 Black :39:02

scooters WINDSCHERM In doorzichtig polycarbonaat. Afmetingen : H: 494mm, B: 466mm, D: 3mm 08R70-K29-D00

scooters HANDVATVERWARMING Handvatverwarming met regelbare warmteniveau's 08T50-MFT-800 Speciale lijm voor verwarmde handvaten.

Bonneville T100 Black 3/07/ :29:47

scooters BINNENTAS VOOR TOPKOFFER Binnentas voor topkoffer 35L. 08L56 KPR 800

Bonneville T100 8/03/2017 9:44:45

CRUISERS. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be

XJR1300 / XJR1300 Racer.

sport OPTIMATE LADER Om uw accu te testen, te laden en te onderhouden. Optimate 3 : voor 12V-accu's van 2,5 tot 50 Ah (scooter, moto, grasmaaier).

AccessoiregammaYamaha MT-09

De Triumph Tiger Sport is DE motor voor de veelzijdige motorrijder, of het gaat om woon-werk verkeer, sportieve ritten of lange reizen en meer.

CLASSIC THRUXTON. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be

Tiger Explorer Accessoires. Tiger Explorer 30/10/ :11:17

ccessoires Suzuki Motoren accessoires Burgman 650 Burgman 400 Burgman 200 SIXteen 150

OMBOUWSETS. you. electric MAAK VAN ELKE FIETS EEN ELEKTRISCHE FIETS PRODUCTEN. Makes. want to drive. 17Ah. 200km UW FIETS ELEKTRISCH.

[ Suzuki 2014 ] scooter

V-clic VALUE FOR MONEY

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

roadsters CARTERDECORATIESET

Inspirerende ergonomie: Sedus match.

ACCESSOIRES Citroën DS5

Thunderbird Commander 9/10/2017 3:24:35

Bureau- en bezoekersstoelen. match

2017 BONNEVILLE BOBBER

4Y UR WATCH WE CHANGE YOUR LIFE

retro Het brede stuur, het comfortabele zadel en de klassieke looks maken de Retro tot een echte Easy Rider. Opstappen en rijden maar!

sport WIELSTICKESET PADDOCKSTAND Ideaal voor courante onderhoudswerkzaamheden. 08M50-MW0-801 GPS-HOUDER Om een navigatiesysteem te bevestigen.

Action3 Kom in actie! Action3

Captur. Renault. Drive the Change. Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten een jaar garantie.

BONNEVILLE VAN VANDAAG

BONNEVILLE VAN VANDAAG

Impact. Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. Ruim en robuust.

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

* THULE FIETSDRAGERS ZIJN VAN HET NIEUWSTE MODEL VAN De EasyFold 931 is TUV gekeurd, de Thule 932 met 7-polige stekker niet.

JEEP CHEROKEE ACCESSOIRES

Roof boxes RUISER. Cruiser, overweldigend veel ruimte.

WEDERGEBOORTE VAN DE MODERNE KLASSIEKER

innovaties outdoor PERS INSPIRATIE VOOR JOU

SCOOTERS & ACCESSOIRES

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

2017 BONNEVILLE BOBBER

Invacare. Colibri. De Invacare. Colibri TM Eenvoudig uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten

FIETSENREK ACCESSOIRES

SCOOTERS & ACCESSOIRES PRIJSLIJST PRIJSLIJST APRIL 2017 NL REF: PEU-PRI17A-25-NED MOTION & EMOTION

Koel- en vrieskasten

custom Made by you De Custom serie is uitgevoerd met 6 mm veiligheidsglas. betaalbare design douches

TAFELREEKS VOOR ALLE BESPREKINGEN

Oogstrelend mooi, toegangkelijk en vol met prachtige details.

COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18

SMART//IN STIJL MOOI, DUURZAAM EN COMFORTABEL. DAT KENMERKT DE VEELZIJDIGE SMART COLLECTIE.

ACCESSOIRES Citroën DS4

VIDEOFOON & PARLOFOON SYSTEMEN

sport Gelakte standaard zadelkap.

RC : RACE-GENEN

Een functionele stoel voor een comfortabele prijs

Een fenomeen in zijn klasse. Cruiser

BONNEVILLE VAN VANDAAG

NEWS 2016 BACK-ROLLER PRO VELOCITY DESIGN

ADVENTURE & TOURING SPRINT GT. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires

Accessoire gamma Yamaha Tricity. Yamaha raadt het gebruik aan van

Ride BTC, Ride quality!

DE POMP THE POWER DE GARANTIE. Waterboy wordt geleverd met onze fantastische 12 maanden geen gezeur garantie op alle mechanische onderdelen.

100% ELECTRISCH. ACCESSOIRES ion

DE INNOVATIEVE S-SERIE

Titan Traplift voor rechte trappen

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top Een overzicht van de belangrijkste feiten

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11

Transcriptie:

Het echte werk

2016 AMERICA EN SPEEDMASTER AMERICA 10.490,00 SPEEDMASTER 10.490,00 Chrome clutch cover embellisher and chain guard voetsteunen Heel toe gear shift Knee pads Large rear brake pedal Polished battery box cover

AMERICA BAGAGE Montageset voor Koffers 69,00 Met deze montageset voor koffers kunnen de koffers vrij van de natuurlijke bewegingen van de motorfiets worden opgehangen, zodat het rijgedrag van de machine onder alle omstandigheden gelijk blijft. Bestaat uit een stalen constructie met beschermende coating met geheel door rubber gedempte montagebeugels met inwendig dynamisch mechanisme die overmatig slingeren van de koffers tegengaat. Leren Zadeltassen Groot 509,00 Zadeltassen uit echt leer voor de stoere 'full bagger uitstraling', biedt een grote inhoud van 18 liter per tas. Voorzien van verchroomde gespen met Triumph beeldmerk met verborgen kliksluitingen en subtiel Triumph logo in reliëf. Leren Zijtassen, Paar 595,00 Kwaliteitstassen van echt leer bieden een bagagecapaciteit van 42 liter. Verchroomde gespen met Triumph logo en verborgen kliksluiting voor eenvoudige bediening. Gegoten achterdeel en integrale versteviging voor vormbehoud en hoge duurzaamheid. Triumph logo aan voorzijde. Bijpassende montage kit noodzakelijk. Bagagerek chroom 175,00 Set met verchroomd bagagerek van hoge kwaliteit, voor montage met de optionele sissybar. Bagagerekset voor sissybar 129,00 Optionele bagagerek voor gebruik met de sissybarset A9758149. COMFORT "Classic" Duotreeplanken 179,00 Hoogglanzende, handgepolijste, drievoudig verchroomde, gegoten duotreeplanken, voorzien van rubberen treeplankmatten met veel grip. Moet worden gemonteerd in combinatie met de set verstelbare duotreeplanken A9758125. Treeplankset "Classic" Rider 235,00 Inbegrepen is een set van hoogkwalitatieve, verchroomde traanplaat treeplanken voor de rijder en rubberen matten. Te monteren in combinatie met de set met montagedelen & bedieningselementen voor treeplank rijder "Chrome Line" Rijdersvoetsteun Rubberen voetsteun met geïntegreerde chromen details en rubberen bekleding die veel grip biedt. Bevestigingsset voor Duotreeplanken Bevestigingsset voor de montage van de duotreeplanken.

Montageset voor Verstelbare highway peg (R3T) 129,00 Montageset voor verstelbare highway pegs, waarmee de berijder zijn voetpositie tijdens het rijden kan veranderen voor extra comfort. Kan 360 graden worden versteld voor optimale aanpassing aan berijdersvoorkeur. Afgewerkt in chroom van hoge kwaliteit. Moet worden gemonteerd in combinatie met de highway pegs van Triumph. "Chrome Line" Treeplankset voor de Rijder 259,00 Inbegrepen is een set van hoogkwalitatieve, verchroomde traanplaat treeplanken voor de rijder en rubberen matten met chromen details. Te monteren in combinatie met de set met montagedelen & bedieningselementen voor treeplank rijder. Laag gelzadel America 299,00 25 mm lager dan standaard. Insteekgelpaneel voor comfort op lange ritten. Maakt het mogelijk uw voeten plat op de grond te plaatsen. Voel het vertrouwen, voel de controle. Deze prijs is inclusief de lopende promotie. Highway pegs, logo chroom (R3T) Highway peg in hoogglanzend chroom. Voorzien van rubberen voetsteun en Triumph logo. Voor gebruik met de montagesets A9750455 of A9750463. "Chrome Line" highway pegs Highway peg in hoogglanzend chroom. Voorzien van rubberen voetsteun en chromen inzet. Voor gebruik met de montagesets A9750455 of A9750463. Sissybar rugsteun & Touring Rugkussen* 129,00 Door de steun en het veilige gevoel dat de snel verwijderbare sissybar biedt, is dit een onmisbaar product wanneer u een toerrit voor twee maakt. De passagier geniet het voordeel van comfortabele, ontspannen rit en wanneer u met z'n tweeën op pad gaat (u en uw motorfiets) is het demonteren eenvoudig en snel met behulp van het tweetraps ontkoppelmechanisme. De sissybar is ook voorzien van een geïntegreerd slot, zodat alleen de eigenaar de voordelen geniet van het snelle verwijderen! Aanvullende bagagecapaciteit is beschikbaar dankzij het traditioneel vormgegeven, gepolijste chromen bagagerek. *Maak mijn Triumph: Let op: in de gepubliceerde prijs is het rugsteunkussen voor toerritten A9708240 inbegrepen, dit kussen dient afzonderlijk te worden besteld. Set met Voetbedieningselementen 149,00 Deze set bevat de voetbedieningselementen die kunnen worden gebruikt in combinatie met de optionele rijderstreeplanken. "Chrome Line" Duotreeplankset 199,00 Hoogglanzende, handgepolijste, drievoudig verchroomde, gegoten duotreeplanken, voorzien van de rubberen Chrome Line duotreeplankmatten. Moet worden gemonteerd in combinatie met de set verstelbare duotreeplanken A9758125 Sissybar & Rugsteun lang 329,00 Lange, chromen sissybar van hoge kwaliteit, compleet geleverd met rugsteunkussen. Sissybar & Rugsteun kort 299,00 Korte, chromen sissybar van hoge kwaliteit, compleet geleverd met rugsteunkussen.

Sissybar rugsteun & Rugkussen voor Lange Ritten* 269,00 Nieuwe, grote sissybar voor de gemodificeerde Speedmaster en America modellen, voor een verhoogd rijcomfort. Optionele bagagerek voor de extra praktische touch. Met subtiele chroomdelen en Triumph beeldmerken wordt de afwerking in stijl afgerond. Aanvullende rugsteunkussen benodigd voor de montage. *Let op: de rugsteunkussen voor lange ritten A9708239 is inbegrepen in de genoemde prijs, maar moet afzonderlijk worden besteld. ELECTRISCH Hulpcontact 29,00 Hulpcontact voor gebruik met de Optimate adapter, A9930011 Ombouwset Toerenteller Ombouwset voor America toerentellers. Hulpverlichtingsset America 359,00 Let zelf goed op en zorg dat je goed zichtbaar bent op de weg. Aanvullende verlichting is een klassiek accessoire voor de echter cruiser. Deze set biedt een uitbreiding van de verlichting die naadloos aansluit op de vormgeving van de Triumph America. PRESTATIE Hi Flow chromen Geluiddempers lang 509,00 Meer vermogen en dat fantastische uitlaatgeluid. Met een kort slash cut uiterlijk voor die strakke custom look. Geleverd met een motorafstelling op maat om optimale prestaties te garanderen. Restrictorset 34 pk 49,00 Mechanische restrictorbeugel voor het beperken van het vermogen tot 34 pk Hi Flow chromen Geluiddempers 399,00 Als accessoire geleverde geluiddempers zorgen voor een verbeterde geluidskwaliteit. Uitsluitend voor gebruik off the road. Geleverd met een specifieke motorafstelling om optimale prestaties te garanderen. Hi Flow chromen Geluiddempers kort 449,00 Meer vermogen en dat fantastische uitlaatgeluid. Met een kort slash cut uiterlijk voor die strakke custom look. Geleverd met een motorafstelling op maat om optimale prestaties te garanderen.

BESCHERMING Triumph beugelslot 139,00 Hoge kwaliteit, 270 mm beugelslot. Gefabriceerd in de EU. Met goedkeuring van SAR/Sold Secure. Leather Tank Cover 69,00 Genuine Leather Tank Cover featuring subtle Triumph branding and convenient front mounted pocket Startonderbreker 449,00 Alle Triumph alarmsystemen zijn voorzien van een alarmstekker in de kabelboom. Hiermee kunnen Triumph alarmsystemen snel en eenvoudig worden aangesloten, zonder de kabelboom te hoeven aanpassen. Met Thatcham goedkeur categorie MC1. Naar keuze stil of hoorbaar signaal bij het activeren van het alarm. Slimme automatische sluimermodus beschermt het spanningsniveau van de accu alarmtoon naar keuze sirene op interne voeding met acht beschikbare opties 117 dba failsaferelais extra veiligheid voor de rijder detectie van vloeistofstromen waarschuwing bij lage accuspanning vooralarm waarschuwingspiep bij aanstoten Slotset voor Windscherm 20,00 Set met roestvaststalen slot voor gebruik op de snel verwijderbare schermen van de America en de Speedmaster. Compleet geleverd met twee sleutels en diefstalveilige bevestigingsmaterialen. Schermbevestigingsset Bevestigingsset voor het monteren van de snel verwijderbare Roadster of zomerschermen. Triumph schijfremslot 109,00 Gesmeed schijfremslot van hoge kwaliteit, inclusief opbergtasje. Gefabriceerd in de EU. Met goedkeuring van SAR/Sold Secure STYLING Druppelvormige Spiegels Massieve steun (T100) Stijlvolle, hoogglanzend verchroomde spiegelset, voorzien van lasergeëtst Triumph logo. Verkrijgbaar met ovale of druppelvormige spiegelkoppen en massieve of geboorde steunen. De finishing touch voor uw Bonneville. Druppelvormige Spiegels Geboorde steun (T100) Stijlvolle, hoogglanzend verchroomde spiegelset, voorzien van lasergeëtst Triumph logo. Verkrijgbaar met ovale of druppelvormige spiegelkoppen en massieve of geboorde steunen. De finishing touch voor uw Bonneville. Olievuldop, Machined 29,00 CNC gefabriceerd alternatief met lasergegraveerd Triumph logo. Machined Gasklephuiskap 59,00 CNC gefabriceerde gasklephuiskappen met lasergegraveerd Triumph logo.

Machined Chokeknop 30,00 CNC gefabriceerde vervanging voor de chokeknop met lasergegraveerd Triumph logo. Snel Afneembaar Roadster Windscherm America 349,00 Maak uw keuze uit een hele serie van Q/R schermen die binnen enkele seconden kunnen worden gemonteerd/gedemonteerd. Het 43 cm hoge "look through" Roadster scherm biedt de hoogste mate van bescherming tegen de elementen. Gemaakt van polycarbonaat (lexaan), is het Triumph Cruiser scherm voorzien van een glasheldere en harde Quantumcoating, die het scherm een verbeterde krasbestendigheid biedt bij een optimaal helder zicht. CNC Machined Clutch Cable Guide 35,00 CNC machined replacement clutch cable guide bracket with laser etched logo branding Ovale spiegels zwart Ovale stijl. Uitstekend zicht. Satijnzwarte afwerking geeft een donkere, agressieve uitstraling. Deksel voor Remreservoir achter chroom (America) 29,00 Hoogglanzend verchroomde uitvoering van het standaard onderdeel. Voetsteun, Verchroomd Hoogglanzend verchroomde uitvoering van het standaard onderdeel. Beugel voor Nummerplaat chroom 49,00 Hoogkwalitatief chromen alternatief voor het standaard onderdeel. Snel Afneembaar Zomerscherm America 319,00 Maak uw keuze uit een hele serie van Q/R schermen die binnen enkele seconden kunnen worden gemonteerd/gedemonteerd. Het 29 cm hoge "look over" zomerscherm biedt de hoogste mate van bescherming tegen de elementen. Gemaakt van polycarbonaat (lexaan), is het Triumph Cruiser scherm voorzien van een glasheldere en harde Quantum coating, die het scherm een verbeterde krasbestendigheid biedt bij een optimaal helder zicht. Ovale spiegels Massieve steun (T100) Stijlvolle, hoogglanzend verchroomde spiegelset, voorzien van lasergeëtst Triumph logo. Verkrijgbaar met ovale of druppelvormige spiegelkoppen en massieve of geboorde steunen. De finishing touch voor uw Bonneville. Sierkap voor Koppelingsarm chroom (T100) 45,00 Hoogglanzende chromen sierkap voor de koppelingsarmen. Leerversiering chroom rechts 25,00 Pinbevestiging

Motorvalbeugels (America) 209,00 Overmaatse 1 1/4" motorvalbeugel voor, afgewerkt in hoogglanzend chroom, kan worden gemonteerd met highway pegs. Sierkappen voor de Wielmoeren chroom (America) 69,00 De chromen sierkappen voor de wielmoeren geven de voor en achterwielassen een gelikte afwerking. Druppelvormige zwart Taps toelopende, druppelvormige stijl. Uitstekend zicht. Satijnzwarte afwerking geeft een donkere, agressieve uitstraling. Ovale spiegels Geboorde steun (T100) Stijlvolle, hoogglanzend verchroomde spiegelset, voorzien van lasergeëtst Triumph logo. Verkrijgbaar met ovale of druppelvormige spiegelkoppen en massieve of geboorde steunen. De finishing touch voor uw Bonneville. "Chrome Line" Alternatief Schakelpedaal POA Chrome Line schakelpedalen met rubberen mantel die veel grip biedt en stijlvolle chromen details. Nokkenasdeksel chroom 115,00 Hoogglanzend verchroomde uitvoering van het standaard onderdeel.

SPEEDMASTER BAGAGE Montageset voor Koffers 69,00 Met deze montageset voor koffers kunnen de koffers vrij van de natuurlijke bewegingen van de motorfiets worden opgehangen, zodat het rijgedrag van de machine onder alle omstandigheden gelijk blijft. Bestaat uit een stalen constructie met beschermende coating met geheel door rubber gedempte montagebeugels met inwendig dynamisch mechanisme die overmatig slingeren van de koffers tegengaat. Leren Zadeltassen Groot 509,00 Zadeltassen uit echt leer voor de stoere 'full bagger uitstraling', biedt een grote inhoud van 18 liter per tas. Voorzien van verchroomde gespen met Triumph beeldmerk met verborgen kliksluitingen en subtiel Triumph logo in reliëf. Leren Zijtassen, Paar 595,00 Kwaliteitstassen van echt leer bieden een bagagecapaciteit van 42 liter. Verchroomde gespen met Triumph logo en verborgen kliksluiting voor eenvoudige bediening. Gegoten achterdeel en integrale versteviging voor vormbehoud en hoge duurzaamheid. Triumph logo aan voorzijde. Bijpassende montage kit noodzakelijk. Bagagerek chroom 175,00 Set met verchroomd bagagerek van hoge kwaliteit, voor montage met de optionele sissybar. Bagagerekset voor sissybar 129,00 Optionele bagagerek voor gebruik met de sissybarset A9758149. COMFORT "Classic" Duotreeplanken 179,00 Hoogglanzende, handgepolijste, drievoudig verchroomde, gegoten duotreeplanken, voorzien van rubberen treeplankmatten met veel grip. Moet worden gemonteerd in combinatie met de set verstelbare duotreeplanken A9758125. Treeplankset "Classic" Rider 235,00 Inbegrepen is een set van hoogkwalitatieve, verchroomde traanplaat treeplanken voor de rijder en rubberen matten. Te monteren in combinatie met de set met montagedelen & bedieningselementen voor treeplank rijder "Chrome Line" Rijdersvoetsteun Rubberen voetsteun met geïntegreerde chromen details en rubberen bekleding die veel grip biedt. Bevestigingsset voor Duotreeplanken Bevestigingsset voor de montage van de duotreeplanken.

Montageset voor Verstelbare highway peg (R3T) 129,00 Montageset voor verstelbare highway pegs, waarmee de berijder zijn voetpositie tijdens het rijden kan veranderen voor extra comfort. Kan 360 graden worden versteld voor optimale aanpassing aan berijdersvoorkeur. Afgewerkt in chroom van hoge kwaliteit. Moet worden gemonteerd in combinatie met de highway pegs van Triumph. Bevestigingsset voor Rijderstreeplanken 149,00 Met deze accessoireset kunnen rijders hun motorfiets voorzien van een meer ontspannen en ergonomische zitpositie. Inbegrepen zijn de montagedelen die nodig zijn voor het installeren van de Classic of Chrome Line sets van rijderstreeplanken. Let op: de treeplankset (Classic of Chrome Line) en de set met voetbedieningselementen moeten afzonderlijk worden besteld. "Chrome Line" Treeplankset voor de Rijder 259,00 Inbegrepen is een set van hoogkwalitatieve, verchroomde traanplaat treeplanken voor de rijder en rubberen matten met chromen details. Te monteren in combinatie met de set met montagedelen & bedieningselementen voor treeplank rijder. Sissybar rugsteun & Rugkussen voor Lange Ritten* 129,00 Door de steun en het veilige gevoel dat de snel verwijderbare sissybar biedt, is dit een onmisbaar product wanneer u een toerrit voor twee maakt. De passagier geniet het voordeel van comfortabele, ontspannen rit en wanneer u met z'n tweeën op pad gaat (u en uw motorfiets) is het demonteren eenvoudig en snel met behulp van het tweetraps ontkoppelmechanisme. De sissybar is ook voorzien van een geïntegreerd slot, zodat alleen de eigenaar de voordelen geniet van het snelle verwijderen. Aanvullende bagagecapaciteit is beschikbaar dankzij het traditioneel vormgegeven, gepolijste chromen bagagerek. *Maak mijn Triumph: Let op: in de gepubliceerde prijs is het rugsteunkussen voor lange afstanden A9708239 inbegrepen, dit kussen dient afzonderlijk te worden besteld. Highway pegs, logo chroom (R3T) Highway peg in hoogglanzend chroom. Voorzien van rubberen voetsteun en Triumph logo. Voor gebruik met de montagesets A9750455 of A9750463. "Chrome Line" highway pegs Highway peg in hoogglanzend chroom. Voorzien van rubberen voetsteun en chromen inzet. Voor gebruik met de montagesets A9750455 of A9750463. Sissybar rugsteun & Touring Rugkussen* 129,00 Door de steun en het veilige gevoel dat de snel verwijderbare sissybar biedt, is dit een onmisbaar product wanneer u een toerrit voor twee maakt. De passagier geniet het voordeel van comfortabele, ontspannen rit en wanneer u met z'n tweeën op pad gaat (u en uw motorfiets) is het demonteren eenvoudig en snel met behulp van het tweetraps ontkoppelmechanisme. De sissybar is ook voorzien van een geïntegreerd slot, zodat alleen de eigenaar de voordelen geniet van het snelle verwijderen! Aanvullende bagagecapaciteit is beschikbaar dankzij het traditioneel vormgegeven, gepolijste chromen bagagerek. *Maak mijn Triumph: Let op: in de gepubliceerde prijs is het rugsteunkussen voor toerritten A9708240 inbegrepen, dit kussen dient afzonderlijk te worden besteld. Set met Voetbedieningselementen 149,00 Deze set bevat de voetbedieningselementen die kunnen worden gebruikt in combinatie met de optionele rijderstreeplanken. "Chrome Line" Duotreeplankset 199,00 Hoogglanzende, handgepolijste, drievoudig verchroomde, gegoten duotreeplanken, voorzien van de rubberen Chrome Line duotreeplankmatten. Moet worden gemonteerd in combinatie met de set verstelbare duotreeplanken A9758125 Sissybar & Rugsteun lang 329,00 Lange, chromen sissybar van hoge kwaliteit, compleet geleverd met rugsteunkussen.

Sissybar & Rugsteun kort 299,00 Korte, chromen sissybar van hoge kwaliteit, compleet geleverd met rugsteunkussen. Laag gelzadel Speedmaster 299,00 25 mm lager dan standaard. Insteekgelpaneel voor comfort op lange ritten. Maakt het mogelijk uw voeten plat op de grond te plaatsen. Voel het vertrouwen, voel de controle. Deze prijs is inclusief de lopende promotie. Sissybar rugsteun & Rugkussen voor Lange Ritten* 269,00 Nieuwe, grote sissybar voor de gemodificeerde Speedmaster en America modellen, voor een verhoogd rijcomfort. Optionele bagagerek voor de extra praktische touch. Met subtiele chroomdelen en Triumph beeldmerken wordt de afwerking in stijl afgerond. Aanvullende rugsteunkussen benodigd voor de montage. *Let op: de rugsteunkussen voor lange ritten A9708239 is inbegrepen in de genoemde prijs, maar moet afzonderlijk worden besteld. ELECTRISCH Hulpcontact 29,00 Hulpcontact voor gebruik met de Optimate adapter, A9930011 Hulpverlichtingsset Speedmaster 359,00 Vorm en functie. Een populair accessoire voor de cruiserrijder, zorgt voor aanvullende verlichting en is afgewerkt in hoogglanzend chroom. PRESTATIE Hi Flow chromen Geluiddempers lang 509,00 Meer vermogen en dat fantastische uitlaatgeluid. Met een kort slash cut uiterlijk voor die strakke custom look. Geleverd met een motorafstelling op maat om optimale prestaties te garanderen. Restrictorset 34 pk 49,00 Mechanische restrictorbeugel voor het beperken van het vermogen tot 34 pk Hi Flow chromen Geluiddempers 399,00 Als accessoire geleverde geluiddempers zorgen voor een verbeterde geluidskwaliteit. Uitsluitend voor gebruik off the road. Geleverd met een specifieke motorafstelling om optimale prestaties te garanderen. Hi Flow chromen Geluiddempers kort 449,00 Meer vermogen en dat fantastische uitlaatgeluid. Met een kort slash cut uiterlijk voor die strakke custom look. Geleverd met een motorafstelling op maat om optimale prestaties te garanderen.

BESCHERMING Triumph beugelslot 139,00 Hoge kwaliteit, 270 mm beugelslot. Gefabriceerd in de EU. Met goedkeuring van SAR/Sold Secure. Schermbevestigingsset Speedmaster Bevestigingsset voor het monteren van de snel verwijderbare Roadster of zomerschermen. Leather Tank Cover 69,00 Genuine Leather Tank Cover featuring subtle Triumph branding and convenient front mounted pocket Startonderbreker 449,00 Alle Triumph alarmsystemen zijn voorzien van een alarmstekker in de kabelboom. Hiermee kunnen Triumph alarmsystemen snel en eenvoudig worden aangesloten, zonder de kabelboom te hoeven aanpassen. Met Thatcham goedkeur categorie MC1. Naar keuze stil of hoorbaar signaal bij het activeren van het alarm. Slimme automatische sluimermodus beschermt het spanningsniveau van de accu alarmtoon naar keuze sirene op interne voeding met acht beschikbare opties 117 dba failsaferelais extra veiligheid voor de rijder detectie van vloeistofstromen waarschuwing bij lage accuspanning vooralarm waarschuwingspiep bij aanstoten Tankrubberset (America) 69,00 Zelfklevende tankrubbers beschermen de brandstoftank op de contactpunten tegen slijtage. Verplaatsingsset voor het Q/R Roadster Scherm & Richtingaanwijzer 35,00 Aangeboden voor de Speedmaster modellen vanaf modeljaar 2011. Maak uw keuze uit een hele serie van Q/R schermen die binnen enkele seconden kunnen worden gemonteerd/gedemonteerd. Het 47 cm hoge "look through" Roadster scherm biedt de hoogste mate van bescherming tegen de elementen. Gemaakt van polycarbonaat (lexaan), is het Triumph Cruiser scherm voorzien van een glasheldere en harde Quantum coating, die het scherm een verbeterde krasbestendigheid biedt bij een optimaal helder zicht. Let op: genoemde prijs is inclusief de verplaatsingsset voor de richtingaanwijzer, A9838004. De verplaatsingsset voor de richtingaanwijzer is niet nodig wanneer het scherm is voorzien van de hulpverlichting A9838006. Slotset voor Windscherm 20,00 Set met roestvaststalen slot voor gebruik op de snel verwijderbare schermen van de America en de Speedmaster. Compleet geleverd met twee sleutels en diefstalveilige bevestigingsmaterialen. Triumph schijfremslot 109,00 Gesmeed schijfremslot van hoge kwaliteit, inclusief opbergtasje. Gefabriceerd in de EU. Met goedkeuring van SAR/Sold Secure STYLING Druppelvormige Spiegels Massieve steun (T100) Stijlvolle, hoogglanzend verchroomde spiegelset, voorzien van lasergeëtst Triumph logo. Verkrijgbaar met ovale of druppelvormige spiegelkoppen en massieve of geboorde steunen. De finishing touch voor uw Bonneville.

Druppelvormige Spiegels Geboorde steun (T100) Stijlvolle, hoogglanzend verchroomde spiegelset, voorzien van lasergeëtst Triumph logo. Verkrijgbaar met ovale of druppelvormige spiegelkoppen en massieve of geboorde steunen. De finishing touch voor uw Bonneville. Accudeksel chroom (America) 79,00 Hoogglanzend verchroomde uitvoering van het standaard onderdeel. Olievuldop, Machined 29,00 CNC gefabriceerd alternatief met lasergegraveerd Triumph logo. Machined Gasklephuiskap 59,00 CNC gefabriceerde gasklephuiskappen met lasergegraveerd Triumph logo. Machined Chokeknop 30,00 CNC gefabriceerde vervanging voor de chokeknop met lasergegraveerd Triumph logo. Blokspoilerset Gespoten 149,00 Geeft uw Speedmaster of America een gestyled uiterlijk, in de juiste kleur natuurlijk. CNC Machined Clutch Cable Guide 35,00 CNC machined replacement clutch cable guide bracket with laser etched logo branding Ovale spiegels zwart Ovale stijl. Uitstekend zicht. Satijnzwarte afwerking geeft een donkere, agressieve uitstraling. Deksel voor Remreservoir achter chroom (America) 29,00 Hoogglanzend verchroomde uitvoering van het standaard onderdeel. Voetsteun, Verchroomd Hoogglanzend verchroomde uitvoering van het standaard onderdeel. Kettingscherm chroom 109,00 Hoogglanzend verchroomde uitvoering van het standaard onderdeel.

Ovale spiegels Massieve steun (T100) Stijlvolle, hoogglanzend verchroomde spiegelset, voorzien van lasergeëtst Triumph logo. Verkrijgbaar met ovale of druppelvormige spiegelkoppen en massieve of geboorde steunen. De finishing touch voor uw Bonneville. Sierkap voor Koppelingsarm chroom (T100) 45,00 Hoogglanzende chromen sierkap voor de koppelingsarmen. Verplaatsingsset voor het Q/R zomerscherm & richtingaanwijzer 319,00 Aangeboden voor de Speedmaster modellen vanaf modeljaar 2011. Maak uw keuze uit een hele serie van Q/R schermen die binnen enkele seconden kunnen worden gemonteerd/gedemonteerd. Het 33 cm hoge "look over" zomerscherm biedt de hoogste mate van bescherming tegen de elementen. Gemaakt van polycarbonaat (lexaan), is het Triumph Cruiser scherm voorzien van een glasheldere en harde Quantum coating, die het scherm een verbeterde krasbestendigheid biedt bij een optimaal helder zicht. Let op: genoemde prijs is inclusief de verplaatsingsset voor de richtingaanwijzer, A9838004. De verplaatsingsset voor de richtingaanwijzer is niet nodig wanneer het scherm is voorzien van de hulpverlichting A9838006. Leerversiering chroom rechts 25,00 Pinbevestiging Motorvalbeugels (America) 209,00 Overmaatse 1 1/4" motorvalbeugel voor, afgewerkt in hoogglanzend chroom, kan worden gemonteerd met highway pegs. Sierkappen voor de Wielmoeren chroom (America) 69,00 De chromen sierkappen voor de wielmoeren geven de voor en achterwielassen een gelikte afwerking. Druppelvormige zwart Taps toelopende, druppelvormige stijl. Uitstekend zicht. Satijnzwarte afwerking geeft een donkere, agressieve uitstraling. Ovale spiegels Geboorde steun (T100) Stijlvolle, hoogglanzend verchroomde spiegelset, voorzien van lasergeëtst Triumph logo. Verkrijgbaar met ovale of druppelvormige spiegelkoppen en massieve of geboorde steunen. De finishing touch voor uw Bonneville. "Chrome Line" Alternatief Schakelpedaal POA Chrome Line schakelpedalen met rubberen mantel die veel grip biedt en stijlvolle chromen details. Nokkenasdeksel chroom 115,00 Hoogglanzend verchroomde uitvoering van het standaard onderdeel.

Verplaatsingsset voor het Q/R Roadster Scherm & Richtingaanwijzer 349,00 Aangeboden voor de Speedmaster modellen vanaf modeljaar 2011. Maak uw keuze uit een hele serie van Q/R schermen die binnen enkele seconden kunnen worden gemonteerd/gedemonteerd. Het 47 cm hoge "look through" Roadster scherm biedt de hoogste mate van bescherming tegen de elementen. Gemaakt van polycarbonaat (lexaan), is het Triumph Cruiser scherm voorzien van een glasheldere en harde Quantum coating, die het scherm een verbeterde krasbestendigheid biedt bij een optimaal helder zicht. Let op: genoemde prijs is inclusief de verplaatsingsset voor de richtingaanwijzer, A9838004. De verplaatsingsset voor de richtingaanwijzer is niet nodig wanneer het scherm is voorzien van de hulpverlichting A9838006.

2016 AMERICA EN SPEEDMASTER CLOTHING Our desire to get the most out of every ride applies as much to our clothing as it does to our bikes. Every piece of Triumph clothing is designed to play a part with technical innovations in materials and design, focusing on style, safety and comfort. Designed and tested by people that ride to deliver a perfect fit. FOR THE RIDE We want to bring you even more of what's going on in the fast moving riding world before it happens, so we ve had a change of gear. Our new For the Ride blog will be home to regular updates capturing the excitement, thrills and fascinating characters that make motorcycling our reason for getting up each day. It s a lifestyle thing, so we ll also be turning the spotlight on some of the people making the riding world the exhilarating place it is. fortheride.com www.triumphmotorcycles.nl 2013 2015 Triumph Motorcycles Terms and Conditions apply.