KVW in alle sjtaote! KVW 2014

Vergelijkbare documenten
programmaboekje KVW 2015

K.V.W. In beeld! Programmaboekje KVW-2013_148x210.indd :37

Ein sjportieve oetdaging!

KVW KVW haet Ridderitus. KVW_Progboekje-2008.indd :01:50

Viva KVW. Hallo allemaal!! KVW 2009 :

Wie eine vis in t water!

KVW, EINE BÓNTJE KRAOM

KVW mit ein gouden rendje

KVW GEIT DE SJTRIED AAN

Programmaboekje KVW 2019 Circus

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Kindervakantiewerk 2015

Bestuur kindervakantiewerk Afferden :


FEESTWEEK groep

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers:

Welkom bij KVW Hulsberg!

Jeugd Vakantie Week Wie is de mol?!

Leerlingen havo-3. Goirle, 11 april Uw kenmerk : Onderwerp : activiteitenweek 2. Beste leerling,

Maandag 20 t/m 23 augustus of 4 dagen dolle pret Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 Voor kinderen van De Huet, Dichteren, De Hoop en Wijnbergen


Maandagmorgen 18 augustus a.s. om 9.00 uur in het gemeenschapshuis. De kinderen kunnen vanaf 8.50 uur de zaal in.

Informatie over de week

Welkom bij KVW Hulsberg!

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip!

Programmaboekje Zeil- 4 -daagse 2012 Z.V. Canisius. Dit boekje is van:.. Mijn 1e Instructeur is:.. Mijn 2e Instructeur is:..

Welkom bij KVW Hulsberg!

Hartelijk welkom bij Narvik HomeParc Mooi Zutendaal

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben.

Avontuur op de camping

Kindervakantiewerk. Thema: Fantasie. Maandag 21 augustus t/m zaterdag 26 augustus (laatste vakantieweek van de basisscholen)

Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8. Daarom is ons thema: WIJ VIEREN FEEST!

VOORWOORD. Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers,

Kindervakantiewerk Groep 7-8

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Hallo allemaal!

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

Kindervakantiewerk Venray

Belangrijke informatie. Kampregels. Van alles wat

Kindervakantiewerk 2010: Middeleeuwen. 30 augustus t/m 3september

De Olympische SKOS Spelen

ma 14 t/m vr 18 augustus

Introductieweek klas 1 vakcollege locatie Engelandlaan Stadskanaal 17 t/m 21 augustus 2015

Schoolkamp 1 e klas Francois Vatelschool 2016

Programma Meivakantie

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren

Animatieprogramma Pinksteren 18 t/m 25 mei Maandag 18 mei

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben.

Kindervakantiewerk 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

Welkom bij KVW Hulsberg!

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.


WEERBERICHT Altijd weer! Tot weer?

Werkboek Het is mijn leven

Texel 24 september t/m 28 september

Activiteiten programma Funbrigade Pasen 25 t/m 28 maart Vrijdag 25 maart

Recreatieprogramma Zaterdag 01 augustus Vrijdag 7 augustus 2015

Zomervakantie BSO XXL 2014

Activiteiten programma Boomhut Dieren

BSO De Dolfijn De Orka s

Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar

Jeugd Vakantie Week t/m 16 augustus. Ridders en Jonkvrouwen

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Hallo allemaal!

ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel:

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

16e Spivo Jeugdkamp. Met het thema:

Heksen, draken en andere zaken

KVW / 9 AUGUSTUS

Kindervakantiewerk 2015

Feestweek 50 jaar Roncalli. Informatieboekje

Vakantieprogramma BSO Reuzensprong week 1

INLEIDING. Binnenkort is het dan eindelijk zover: Het langverwachte kamp staat voor de deur.

Goudhaantjes en Babbelaars

Scoutskamp 2007 KAMP augustus tot 11 augustus Mook Scouting Hike-Groep

Vakantieboekje Zomervakantie 2012

19.30 uur STRATENCOMPETITIE.

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Legmeervogels Uithoorn 2019

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

Hallo jongens en meisjes!

INFORMATIE C-GROEPEN LAAT DIT BOEKJE OOK THUIS LEZEN

Speelweek Hulhuizen 18 t/m 22 juli 2016

Animatieprogramma Molecaten Park De Leemkule 20 oktober t/m 28 oktober

Speelweek Hulhuizen 20 t/m 24 juli 2015

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Welkom bij KVW Hulsberg!

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+

...het is vakantie! Kinderopvang

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Programma zomervakantie locatie Kameleon

Kindervakantiewerk 2018

Vakantieprogramma Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen

Recreatieprogramma. Vrijdag 12 oktober t/m vrijdag 19 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben.

Transcriptie:

KVW in alle sjtaote! KVW 2014

KVW Zjwame 2014 KVW in alle sjtaote! Hallo allemaal! Het is weer zover: Kindervakantiewerk 2014 staat weer voor de deur. Het belooft weer een mooi feest te worden, niet alleen voor jezelf maar ook voor alle mensen van Swalmen. Het thema van dit jaar: KVW 2014: KVW in alle sjtaote! Van 11 augustus t/m 15 augustus hebben we voor jullie weer een spectaculair, stoer, uitdagend en vooral een vet cool programma bedacht. De activiteiten staan in het thema van Amerika en de daarin toebehorende staten. Natuurlijk zou het leuk zijn als je verkleedt komt als iemand uit Amerika. Bijvoorbeeld spiderman, cheerleader, batman, gangster, cowboy, football speler, het vrijheidsbeeld of als Disney figuur. Je hebt zeker nog hier of daar spullen liggen in je kast of op de zolder. Bedenk zelf maar eens iets leuks! We hebben het terrein achter het politiebureau omgetoverd in een echte Amerikaanse staat. Centraal telefoonnummer Steffie Verbeek 06-41 32 70 41. Dit boekje en overige informatie over KVW kun je ook nalezen op www.kvwswalmen.nl. 2

Maandag 11 augustus Vanaf 09.30 uur worden de groepen ingedeeld en daarna volgt de officiële opening van de 47e KVW week en beginnen we met het echte programma. VOOR ALLE GROEPEN: Aanvang: 09.30 uur KVW-terrein. Einde: 17.00 uur KVW-terrein. Denk aan: mok, lunchpakket, evt. regenkleding/zwemkleding. Voor ouders/verzorgers: Via deze weg willen wij jullie laten weten dat alle kinderen vallen onder de aansprakelijkheidsverzekering van de ouders. Mocht er zich iets onverhoopt voordoen of gebeuren dan is de aansprakelijkheidsverzekering van de ouders van toepassing. Tijdens de week zullen er van de kinderen foto s worden gemaakt die op de KVW site geplaatst zullen worden. Als u hier bezwaar tegen heeft, meldt dit dan voor de week bij secretaris@kvwswalmen.nl. Daarnaast willen wij u erop wijzen dat het niet is toegestaan energie houdende drankjes als bijvoorbeeld redbull, bullit, etc. mee te geven. Deze zullen worden ingenomen door het bestuur. KVW Zjwame 2014 KVW in alle sjtaote! GROEPEN 3 en 4: Je begint vandaag met een mega gave speurtocht. Hierna ga je het T-shirt kleuren, zodat je start klaar bent voor de week. Daarna ga je een waanzinnig kolonistenspel doen. De dag wordt afgesloten met de altijd gigantische zeskamp op het Mortelplein. Neem wel droge kleren mee, want je gaat spellen spelen waarbij je lekker met water gaat knoeien. GROEPEN 5 en 6: Vandaag begin je met het kleuren van het T-shirt. Je gaat je start klaar maken voor de week. Vervolgens staat er een gaaf kolonistenspel op het programma. Na het spel gaan jullie de spectaculaire zeskamp spelen op het Mortelplein. Zorg dat je droge kleren bij je hebt, want we gaan met water stoeien. Je sluit de eerste dag af met een spannende speurtocht. GROEPEN 7 en 8: De spetterende zeskamp staat voor jou als eerste op het programma. Neem droge kleren mee, want je wordt zeker nat. De middag start met een gave Amerikaanse speurtocht. Als je hiervan terug bent, ga je je eigen T-shirt voor deze week kleuren. We sluiten de dag af met een super vet kolonistenspel. 3

KVW Zjwame 2014 KVW in alle sjtaote! Dinsdag 12 augustus GROEPEN 3 en 4, 5 en 6: Aanvang: 09.00 uur KVW-terrein Einde: 17.00 uur KVW-terrein. Denk aan: mok, lunchpakket, evt. regenkleding/zwemkleding. Themadag: Vandaag staat er voor jullie een spectaculaire zeepkistenrace op het programma. Dit houdt in dat jullie net als vorig jaar weer van een te gekke baan mogen afracen. Daarnaast staat er een tof trick or treat spel op het programma. Uiteraard alles in het thema KVW in alle sjtaote. GROEPEN 7 en 8: Aanvang: 09.30 uur B.C. Broekhin Denk aan: mok, lunchpakket, evt. regenkleding/zwemkleding. Voor het avondprogramma: lange broek, jas/trui/vest, dichte schoenen. Jullie komen op de fiets naar het BC Broekhin, waar we ons bij de fietsenstalling aan de achterzijde van het gebouw zullen verzamelen. Deze themadag staat in het teken van leuke, sportieve en super coole activiteiten in Amerikaanse stijl. Trek sportieve kleding aan die vies mag worden. Avondprogramma: We starten het avondprogramma om 17.00 uur op onze slaaplocatie B.C. Broekhin. Jullie kunnen eerst even de slaaplocatie verkennen en een beetje chillen. De avond begint met een spannend spel en tevens zullen we er dan ook voor zorgen dat jullie een stevige Amerikaanse maaltijd krijgen, want het wordt een inspannende avond. De bedjes worden alvast klaargemaakt. Daarna is het weer tijd voor echte actie en gaan we de nacht verkennen. En als iedereen dan super moe is van deze vet coole dag, gaan we lekker naar onze bedjes om daarna met z n allen te gaan slapen en te dromen over alles wat je deze dag hebt meegemaakt. Belangrijk: jullie moeten zelf jullie slaapspullen meenemen. Je hebt nodig: een luchtbed, een slaapzak, een pyjama, toiletspulletjes en een wasknijper tegen het snurken. Stop al je spullen in een vuilniszak. Op deze vuilniszak plak je een grote sticker met daarop duidelijk je naam en groepsnummer. s Ochtends om 09.30 uur kunnen op B.C. Broekhin de vuilniszakken worden afgegeven. 4

Woensdag 13 augustus GROEPEN 3 en 4, 5 en 6: Aanvang: 09.00 uur KVW-terrein Einde: 16.00 uur KVW-terrein. Denk aan: mok, lunchpakket, evt. regenkleding/zwemkleding. Vandaag gaan jullie weer een super spannende en spectaculaire Amerikaanse dag beleven. Wat dacht je van activiteiten uit verschillende staten van Amerika, zoals levende dieren van dichtbij te kunnen zien. Laat je verrassen op deze gave dag. GROEPEN 7 en 8: Einde overnachtingsprogramma 10.00 uur bij B.C. Broekhin in Swalmen. s Middags start het programma om 16.00 uur op het KVW terrein. Einde: 20.30 uur Markt Swalmen. Verplicht meenemen voor de motortocht: lange broek, stevige, dichte schoenen, jas en eventueel een helm. Denk aan: mok, evt. regenkleding. KVW Zjwame 2014 KVW in alle sjtaote! Als je wakker en uitgeslapen bent, gaan we eerst met zijn allen de slaapspullen opruimen. Daarna staat er een lekker ontbijt klaar. Om 10.00 uur mogen jullie voor een paar uurtjes naar huis. Je ouders/verzorgers kunnen je dan komen ophalen bij B.C. Broekhin. Om 16.00 uur verwachten wij je weer op het KVW terrein voor de toffe motortocht. Hier zullen we eerst heerlijk gaan smullen van een frietje met... Dan wordt het heel spannend. De motoren rijden langzaam de Markt weer op. Heb je een eigen helm, neem die dan mee. Je bent dan om ongeveer 20.00 uur met de motor terug op de Markt. We hebben een extra doorkomst gepland over de Markt in Swalmen. De route staat vermeld op www.kvwswalmen.nl. We hebben voor de motortocht gedacht aan: maximale snelheid van ongeveer 50 km/u; W.A. verzekering; extra ongevallenverzekering; politiebegeleiding; bij slecht weer geen doorgang. TENZIJ JE OUDERS/ VERZORGERS BIJ HET BESTUUR VAN KVW-SWALMEN UITDRUKKELIJK BEZWAAR MAKEN, GAAN WE ER VAN UIT DAT JE TOESTEMMING HEBT OM DEEL TE NEMEN AAN DEZE MOTORTOCHT. 5

KVW Zjwame 2014 KVW in alle sjtaote! Donderdag 14 augustus ALLE GROEPEN: Aanvang: 08.30 uur parkeerplaats Beeckerhof aan de Asseltsestraat. Kom te voet!! Einde: ongeveer 17.00 uur terrein Break-out Evenementen, Oude Baan te Swalmen. Denk aan: mok, lunchpakket, evt. regenkleding/zwemkleding, evt. een zakcentje. Voor de ouders/verzorgers: als u uw kind(eren) op komt halen, kom dan te voet of per fiets naar het terrein van Break-out Evenementen. Dit is veiliger voor uzelf, uw kind(eren) en alle anderen. Er is die dag geen parkeerruimte beschikbaar. Vandaag wordt het weer een waanzinnige dag, met geweldige spellen die je in teamverband gaat spelen. Zorg dat je fit bent en neem vooral goede zin mee! Wij vinden het natuurlijk leuk als u en eventuele vrienden en/of familie in de loop van de dag een kijkje komt nemen. U bent van harte welkom. Ook dan vragen wij u om, als u met de auto komt, deze op de parkeerplaats bij Beeckerhof te parkeren. In verband met de veiligheid moet de Oude Baan vrij toegankelijk blijven. 6

Vrijdag 15 augustus GROEPEN 3 t/m 8: Aanvang: 13.00 uur KVW-terrein. Einde: na de prijsuitreiking. Denk aan: mok, evt. regenkleding/zwemkleding. Om vanavond deel te kunnen nemen aan de bekende Walk of Fame ga je iets creatiefs maken in de verschillende staten van Amerika. Het is niet alleen het statenbord, maar ook als groep zorg je dat je je staat uitbeeld. Ook zal er een sjieke quiz op het programma staan vandaag. En gaan we ons traditionele dansje oefenen! Vanaf 17.00 uur gaan jullie op jacht naar de vossen. Tussendoor zal er voor iedereen een lekkere Mac Zjwame klaar worden gemaakt. GROEPEN 3 en 4 17.00-17.30 uur GROEPEN 5 en 6 17.30-18.00 uur GROEPEN 7 en 8 18.00-18.30 uur Na de vossenjacht zullen we gezamenlijk The walk of Fame richting de Markt lopen. Daarna komt langzaam maar zeker het einde in zicht. KVW Zjwame 2014 KVW in alle sjtaote! Om 19.00 starten we met het bekend maken van de beste KVW in alle sjtaote -groepen 2014. Als allerlaatste sluiten we KVW 2014 officieel met z n allen af met een super optreden van de bekende kammeraod Big Bennie. We hopen dat we jou met dit programmaboekje nieuwsgierig hebben gemaakt voor KVW en kijken samen met je uit naar het begin van de 47e KVWweek op 11 augustus 2014. Kijk regelmatig op onze site www.kvwswalmen.nl voor het laatste nieuws. Tot dan en een fijne vakantie! 7

KVW Zjwame 2014 KVW in alle sjtaote! VOOR DE OUDERS/VERZORGERS: Als er nog vragen zijn, kunt u terecht bij een van onderstaande bestuursleden: Steffie Verbeek (voorzitter) 06-41327041 Arianne Verheyden (secretaris) 0475-505552 Marja Suylen (penningmeester) 06-29141640 Daniëlle Cluitmans Huub Custers Hai van Dijck Marcel Engelen Dick Evers Ted Geraedts Leonie Janssen Aukje van der Linden Bram Manders Siem Nijssen Anneke Reijnders Bart Tegels Thuur Tegels Indien zoon/dochter, om welke reden dan ook, een dag niet aanwezig kan zijn, gelieve dit altijd te melden. Centraal telefoonnummer: Steffie Verbeek: 06-41327041 Vormgeving door... Gedrukt door... Internet: www.kvwswalmen.nl Dit boekje is van: Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik om iedereen te bedanken voor zijn/haar bijdrage aan het welslagen van dit feest. Dit is voor ons elk jaar weer een enorme stimulans. Bedankt en tot volgend jaar!!! Het bestuur