BEKERPROGRAMMA AFGEWERKT EERSTE VERLIESPUNTEN A1, WINST VOOR MC1

DRIE AFGELASTINGEN DOOR SLECHT WEER

MC1 KAMPIOEN! LEUKE SINTVIERING D-, E- EN F-PUPILLEN

MOOI SEIZOENS EINDE UITSLAGEN

47 e jaargang Nummer 3 18 september 2016 DOELPUNTENFESTIJN BIJ BIJNA ALLE WEDSTRIJDEN Er is enorm veel gescoord afgelopen zaterdag.

As OP KOERS VOOR HOGE NOTERING

GROTE CLUBACTIE KOMT ER WEER AAN

Met Isa en Kiki zij aan zij, krijgen we een super carnaval in de hei!.

VRIENDSCHAPPELIJK PROGRAMMA VOOR ENKELE TEAMS MET MONSTERSCORES

KAMPIOENEN VAN SCMH!!!

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

MONSTERSCORE VOOR F1

AANLOOP NAAR JUBILEUM

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2

Wim van Lieshout; Sportheld van de gemeente Veghel!

45 e jaargang Nummer april 2015 MD1 KAMPIOEN

25 april 2014: VRIJDAG. Voorronde. Jeugd v.v SCMH. Tijd-schema teams: u: Mini Pupillen F2 F u: E1 M-D1 D2. 19.

HERFST BEGONNEN MET TROPISCHE TEMPERATUREN WEER MONSTERZEGES VOOR JO9 EERST WINST VOOR A1

EINDE COMPETITIE IN ZICHT

VAKANTIEGEVOEL. Laten we hopen dat de organisatie ook dit jaar weer mag rekenen op vele bezoekers en deelnemers!

TOERNOOIEN BEGONNEN VOETBALKAMP VOOR DE DEUR

U kunt uw team (en deelnamegeld) inleveren bij onderstaande contactpersonen:

MONSTERZEGE VOOR JO11-1 JO9-TREIN DENDERT DOOR

VERSLAGEN. Blauw Geel'38 MD1 - SCMH MD1 2-2

Kerstzaalvoetbaltoernooi Reusel Sport / COTRANS JO11 jeugd Vrijdag 29 December 2017

18.00u 19.45u 19.00u 1930u 20.00u Maandag D1 C1 A2 Dinsdag Lagere elftallen Selectie Woensdag MD1 MC1 A1 Donderdag C2 SCMH 2 SCMH 1 Lagere elftallen

OLLANDIA 1 4e klasse H

ONGEKENDE SCORE A1 UITSLAGEN VERSLAGEN SCMH A1 HVCH A4 uitslag: 19-0

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

47 e jaargang Nummer 14 4 december 2016

DIVERSE TEAMS DOEN GOEDE ZAKEN

37 e jaargang nr december

TOINNE V.D. BOOGAARD VRIJWILLIGER VAN HET JAAR

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring!

Rabobank Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

A1 KAMPIOEN! UITSLAGEN VERSLAGEN

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Al vanaf de 1ste minuut zijn onze helden erop gebrand om deze wedstrijd te winnen.

Van pupil E naar D...

Donderdag 10 mei 2018

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor.

Verslag Helpman JO13-1 in België

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Hoofdsponsor RABOBANK WATERLAND e.o. te Purmerend

53e jaargang nr januari 2016

Meppeler Minidivisie 4:4 voor echte topvoetballers!

zondag 12 juni uur poule D Turkije-Kroatie 15. ruststand 2 pnt eindstand 5 pnt 16.

BVCB Plus Koelhuis F toernooi

Het creëren van kansen en het scoren. Uiteindelijk moet er gescoord worden. Hoe creëer je kansen en wat is van belang bij het benutten van kansen?

44 e jaargang nummer 7 29 september 2013

Prins Willem Alexander Sportpark XL Veghel

De gezelligheid en sportiviteit voeren vandaag de boventoon dus is de belangrijkste prijs de ING Fair Play Cup.

zondag 4 januari 2015 Emergohal, Amstelveen uur uur

Nieuwsbrief Jongste Jeugd

Specifieke Handleiding jeugdtrainers

Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II

Voetbalvereniging DVG Liempde. Zaterdag 24 mei 1 e Rabobank Mini toernooi DVG Liempde

Winst voor F1 door fantastisch spel

Dag der Kampioenen 2015

Zaterdag 9 juni 2018 Sportpark Groot Driene, Hengelo Ochtend 09:00 12:30 Middag 13:30 17:30

G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3

27e. Voetbalvereniging v.v. ZOB. Z.O.B. ASUS Jeugdzaalvoetbaltoernooi. D1, E1 en F1 pupillen. 27 en 28 december 2015

Spelregels en uitleg TopCoach 2013 Scorito.com

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen

SPORTMANNEN, WINNAARS PENALTYBOKAAL EN ZESKAMP BEKEND

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L

Heerlijk voetbalkamp achter de rug..

Good Luck B2 - Baronie B5. Drie punten verdient, maar slechts een binnengehaald! 01 dec 2012

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht

Voorwoord. Heel veel plezier op het korfbalveld!

De deelname van de WK 2014 poule is voor leden en niet leden 5,-. Het is toegestaan om als deelnemer meerdere deelname formulieren in te leveren.

Verslagen oktober en 4-5 november

Transcriptie:

BEKERRONDE GESPEELD 46 e jaargang Nummer 2 6 september 2015 Er werd volop gevoetbald op deze regenachtige zaterdag. Bijna alle teams kwamen in actie om het bekerprogramma af te werken, alleen A1 speelde al een competitiewedstrijd. Sommige teams brachten het er goed vanaf en gingen er met de wist vandoor (A1, C1, F1 en F2), voor A2 was er een gelijkspel weggelegd en de overige teams moesten met een verliespartij genoegen nemen. Vooral voor D1 en MD1 was dit een match om snel te vergeten; beide ploegen kregen 13 tegengoals te verwerken. De oplettende lezer zal zien dat de uitslagen van F1 en F2 anders zijn dan in de verslagen is aangegeven. Dit heeft te maken met Fair Play, een spelvorm waarbij de kinderen zelf hun eigen wedstrijd leiden, zonder scheidsrechter. Bij de uitslagen van deze wedstrijden wordt het aantal doelpunten niet vermeld, er is dus alleen een eindstand van 1-0, 0-1 of 1-1 mogelijk. In de verslagen zullen de schrijvers wel precies aangeven hoeveel er precies is gescoord. Tot volgende week. MEDEDELINGEN Langs deze weg wil ik iedereen bedanken voor de vele reacties na mijn verblijf in het ziekenhuis. Hier uit blijkt maar weer dat SCMH een zeer warme club is waar ik graag voor klaar sta. Bedankt. Wim van Lieshout. Bram v Os en Robert Klessens zijn de trainers van onze C1 op donderdag. Graag afmelden via tel nr 0637295765. Trainers en trainsters van de A's t/m E's vergeet niet na de trainingen in het scheidsrechterslokaal de lijsten van de sportman in te vullen. Leiders en leidsters vergeet op zaterdag niet de lijsten van de sportman in te vullen, ook hier voor de teams van A's tot E's. Voor de goede orde vermelden we hier nog even de regels m.b.t. het inleveren van de verslagen: Het is de bedoeling dat er voor elk team van elke wedstrijd een verslag gemaakt wordt. Dat kan gedaan worden door de leiders, door de ouders of door de teamleden zelf. Het is voor b.v. ouders namelijk erg leuk om te lezen hoe de wedstrijden zijn verlopen. Op zondag wordt het voetbalblaadje gepubliceerd op de website van SCMH. Deadlines: Handgeschreven verslagen: Hiervoor is de deadline zaterdagmiddag om 18 uur, inleveren bij Anick Habraken, Hennenberg 14. Digitale verslagen: Hiervoor is de deadline zondagmorgen om 11 uur. Digitale verslagen sturen naar: verslagscmh@home.nl UITSLAGEN Heeswijk A1 SCMH A1 0-4 SCMH A2 Stiphout Vooruit A2 1-1 SCMH C1 Sparta'25 C2 4-0 Blauw Geel'38 C4 SCMH C2 2-0 Sparta'25 D2 SCMH D1 13-0 SCMH E1 Rhode E7 9-1 Schijndel E4 SCMH E2 1-0

SCMH F1 VOW F2 1-0 Erp F5 SCMH F2 0-1 HVCH MD1 SCMH MD1 13-1 VERSLAGEN Woensdag 2 september SCMH A1 VV Heeswijk A1 uitslag: 3-3 De eerste x dat we deze week tegen Heeswijk moeten, zaterdag ook weer We begonnen goed; in de 5 e minuut scoort Pieter door middel van een persoonlijke actie, 1-09. We waren beter en we zetten goed druk, helaas viel de 1-1 uit de corner. We zakten hierdoor een beetje in en al gauw kwam ongelukkig de 1-2. Niet veel later kregen we een vrije trap. Menno schiet hard op de keeper, en Roy schiet de rebound er in: 2-2. In de 2 e helft kregen we slechte coaching; iemand van Heeswijk kon onze gouden wissel niet bijhouden en schupte Clint onderuit. Pieter, onze vrije trappen specialist, trapt de bal op de lat, gelukkig stond Roy nog op de 11 en kopte hem nog binnen: 3-3. We hadden nog 13 minuten om te winnen, maar helaas, we konden niet meer scoren ondanks de vele kansen. Patrick bedankt voor het coachen en Skippie bedankt voor het vlaggen. PS: Jelle is de held van A1: Sergio Jelle Ramos Zaterdag 5 september VV Heeswijk A1 - SCMH A1 uitslag: 0-4 Vandaag spelen we weer tegen Heeswijk, net als woensdag (3-3). We wisten woensdag al dat wij de betere waren, dus moesten we vandaag winnen om meteen in de eerste wedstrijd van de competitie de 3 punten mee te nemen. De wedstrijd begon sterk van onze kant. Door een fout van de keeper van Heeswijk kon Roy de bal onderscheppen en mooi binnenschieten in de 11 e minuut; 0-1. Thijs kreeg de bal in de hoek, speelde 1 man uit, en schoot de bal in de korte hoek mooi binnen; 0-2 in de 31 minuut. Vijf minuten later kreeg Thijs K weer de bal en nu speelde hij 3 man uit en kon scoren, mooie goal; 0-3. Net na de rust kreeg Menno de bal voor en kon Clint mooi inkoppen: 0-4. In het verloop van de tweede helft bleven we goed voetballen, alleen geen doelpunten. In de laatste minuut van de wedstrijd kreeg Mathijs nog een wereld-kans doordat de keeper de bal in zijn voeten schoof, maar hij miste voor open doel. Jongens, goed gespeeld!! Volgende week tegen Volkel weer de 3 punten! Skoeli, volgende keer 2 kannen en niet huilen om het weer. Rowan bedankt! PS: Pirlo Pjebro, de vrije trappen speicalist mag nog ff oefenen. SCMH C1 Sparta 25 C2 uitslag: 4-0 In een herfstachtige ambiance mochten aftrappen voor het seizoen 2015-2016! Zoals gebruikelijk beginnen we als cup-fighter in het bekertoernooi. De tegenstander was het altijd lastige Sparta 25. In de stromende regen ging het in eerste instantie gelijk op. Sterker nog we waren eigenlijk meteen sterker. Dus de kansen waren er voor Ralph om de score te openen, edoch stond zijn vizier nog niet op scherp. Een combinatie tussen de gebroeders van Hoof leverde een kans voor Skip op. Helaas net niet. Even waren we bang voor de oude voetbalwet dat als jij niet scoort doet de tegenstander het. Maar daar was dan Yannick die de bal mooi onderkant lat binnen schiet op aangeven van eh eh ja iemand, weet niet meer. Ook uw verslaggever moet weer even inkomen in het nieuwe seizoen. Na de verdiende 1-0 werd het toch snel via Ralph 2-0 na heel goed doorknokken op rechts van Skip. Teun vd Wijst kwam voor Yannick op links, vanwaar hij even later een mooi voorzet verzorgde op het hoofd van Ralph, 3-0. Na nog enkele mooi combinaties gezien te hebben blies de scheids, fiep fiep, voor het rustsignaal. Na de ranja was het ook gestopt met regenen, dus we konden weer droog verder. De andere nieuwe aankopen Alec en Justin kwamen inmiddels ook in het veld. Sparta kreeg iets meer kansjes, omdat wij ook wat meer ruimte weg gingen geven. Maar we bleven toch wel echt de sterkste. Skip kwam weer op rechts goed door, maar verzuimde zelf de bal door het net te schieten, maar legde goed bedoeld, af op Ralph die buitenspel stond, dus de 4-0 kwam nog niet op het scorebord. Even later werd weer Skip in de 16 neergehaald en de bal ging op de stip, de stip die er overigens nog niet was. Zoals afgesproken nam Teun vd Wijst de pingel en schoot snoeihard in de hoek. De keeper zat er met de vingertoppen nog aan maar kon niet voorkomen dat de 4-0 nu wel op het bord verscheen. We bleven zo tot het eindsignaal de betere ploeg en pakte dik verdiend de 3 punten! Een compliment voor alle debutanten in dit team is wel op zijn plaats! Daarnaast ook een compliment voor het hele team. Ga zo door!!!

Blauw Geel 38 C4 SCMH C2 uitslag: 2-0 Sparta 25 D2 - SCMH D1 uitslag: 17-0 Vandaag gingen we voor de eerste bekerwedstrijd naar Beek en Donk om tegen Sparta te spelen. Voor het eerst als een D team, en met nieuwe gezichten Luc, Robin en Igo in de groep! Er wordt op een groot voetbalveld gespeeld en Jannes staat in de goal in plaats van Giel. De jongens gaan er van uit dat het een moeilijke wedstrijd gaat worden tegen het op papier sterkere Sparta. Dat wordt ook meteen vanaf het begin af aan duidelijk. Binnen een minuut of acht kijkt SCMH al tegen een achterstand van 5-0 aan! Na een supergoede nét niet gelukte redding van Sten van óp de doellijn wordt het toch 6-0. Af en toe komt SCHM toch richting de goal en zien we mooie combinaties tussen Vince en Robin. Mathijs geeft een paar mooie voorzetjes, maar echt gevaarlijk worden we jammer genoeg niet. Ondanks een hele knappe redding van Luuk van de Velden die in volle vaart op de doellijn een bal wegschopt, en Luc de Haas die ook de keeper prima helpt door een mooie redding, weet Sparta toch enkele keren te scoren en gaan we met 10-0 achterstand de rust in. Na de rust zien we dat SCHM beter gaat verdedigen en beter gewend is aan het grote veld. Aiden en Sten werken hard om het achter dicht te houden. Op het middenveld rennen Tjeu, Giel, Igo en Loek ook hun benen uit hun lijf om de bal te onderscheppen en zelf een aanval op te zetten. Jammer genoeg lukt het SCMH niet om te scoren. Sparta echter wel. Ondanks dat iedereen heel hard werkt, en Jannes het keepen heel wat beter onder controle krijgt en een paar mooie reddingen laat zien, verliezen we toch met 17-0. Jammer, maar in elk geval verdienen jullie allemaal een vette proficiat voor het positief blijven, jullie sportieve houding en het hard door blijven werken ondanks de grote achterstand. SCMH E1 Rhode D7 uitslag: 9-1 Eindelijk was het dan weer zo ver: onze Jongens mochten weer de wei in. Het was al vanaf het begin duidelijk dat onze jongens er zin in hadden. De eerste minuten was het wat aftasten, ze waren allemaal een kop groter dan wij, maar al snel namen we het heft in handen. Na 3 minuten spelen was het raak: Joep schoot na een solo nog tegen de keeper, maar Noud was attent en scoorde van dichtbij, 1-0. We blijven goed spelen, maar het was toch Rhode die na een foutje verassend op 1-1 kwam. Het vervolg van de eerste helft was volledig voor ons, waardoor we na 10 minuten spelen op een verdiende 2-1 voorsprong kwamen. Uit een mooie aanval was het Pepe die van een meter of 7 raak schoot. Na 15 minuten werd het 3-1: Joep scoorde uit een penalty na een hands bal van Rhode. Noud maakte de 4-1 na weer een mooi uitgespeelde aanval. Net voor de rust dacht Thomas: laat ik ook maar een mee naar voren gaan, en dat was een goede keuze; hij schoot de bal mooi in de verre hoek: 5-1. In de laatste minuut was het Joep, die naar zijn goede been kapte en de bal strak in het kruis schoot: 6-1. De tweede helft was ook zeker voor SCMH, maar je zag dat de krachten wat weg vloeiden. Rhode kreeg ook wat meer kansjes, maar door goed keeperswerk van Boris en het goede verdedigen hielden we de tweede helft de 0. Er waren nog twee goals: van Joep en een eigen goal van Rhode, waardoor er aan het einde 9-1 op het scorebord stond. Goed gespeeld mannen een goed begin is het halve werk. Leiders E1. Schijndel E4 SCMH E2 uitslag: 24-1 Ondanks het slechte weer van vrijdagavond begon deze zaterdag met een mooi zonnetje. We moesten naar Schijndel voor een bekerwedstrijd tegen de E4. Al snel bleek de indeling door de KNVB een lachertje want onze jongens waren zo goed als kansloos. Met een gemiddelde score van 1 doelpunt per twee minuten stonden we na 18 minuten al 10-0 achter. Gelukkig was daar Owen die in de 19e minuut de eer wist te redden: 10-1. Uiteindelijk gingen we de rust in met 13-1. Tien minuten in de tweede helft stonden we achter met 18-1. Hierdoor zakte de motivatie uiteraard tot onder het vriespunt. De scheidsrechter opperde nog om de wedstrijd te beëindigen, maar helaas wilde Schijndel ook de volledige 25 minuten van de tweede helft uitspelen. Jammer, want ik vond het een goed initiatief van de scheids. Verliezen met zulke grote aantallen is natuurlijk niet goed voor het zelfvertrouwen. De uiteindelijke score was 24-1. Om toch nog positief af te sluiten: niemand heeft op elkaar gemopperd of elkaar de schuld gegeven! Super, zo hoort t! Ook Siebe heeft tot het eindsignaal z'n best gedaan en heeft toch ook veel schoten tegengehouden anders was de eindscore nog hoger geweest. Jongens, niets aan te doen.

Gewoon een erg slechte indeling van de KNVB. Maandag weer met frisse moed naar de training, en volgende week zaterdag weer opnieuw je best doen! SCMH F1 VOW F2 uitslag: 15-1 De eerste wedstrijd van dit seizoen zijn we begonnen met een Beker wedstrijd tegen VOW. Voor ons ook de eerste wedstrijd Fair Play zonder scheidsrechter zodat de spelers zelf de beslissingen moeten maken wanneer en voor welk team een uitbal, achterbal, corner of vrije trap genomen moet worden. De leiders staan langs de kant en zij coachen de jongens op een stimulerende en positieve manier, en zorgen dat de wedstrijd in goede harmonie met de tegenstander verloopt. We begonnen de wedstrijd gelijk op en kwamen na een 5 minuten op voorsprong door een mooie goal van Ferm,1-0. Daarna zetten we druk op de tegenstander en speelden allemaal goed over naar elkaar, een voorzet werd door een speler van VOW in het eigen doel gewerkt, 2-0. Na een goede corner van Luuk kwam onze keeper van de eerste helft Mees ook mee naar voren en scoorde 3-0. Na goed verdedigen van Sem kwamen de oranje boys er bij ons niet door, en hij passte de bal naar voor, waar Nuno de bal op pikt en de 4-0 binnen schoot. Onze jongens gingen maar door en kende geen genade, doordat Joost goed overzicht hield en een goed trap naar voren gaf, kon Niek de 5-0 binnen schieten en Liam de 6-0 aantekenen voor rust. In de rust wisselden we van keeper en ging Joost in de goal staan. We begonnen fel aan de tweede helft en dat resulteerde op een gegeven moment in een afstandsschot van Mees die hoog in goal eindigde: 7-0. Luuk en Sem stonden samen op het middenveld, daardoor kwam VOW niet echt aan voetballen toe. Na een diepte pass van van Luuk op Nuno schoot deze hem koeltjes binnen; 8-0. We bleven goed voetballen en opeens verloren we de bal en stuurden ze een snelle jongen naar voren die een tegengoal wist te maken, 8-1. Daarna was het Ferm die de 9-1 binnen schoot. Niek kwam na zijn wisselbeurt weer in het veld

en zorgde voor de 10-1. Daarna was het Mees die zorgde voor 5 goals. Hij maakte de 11-1, 12-1,13-1,14-1 en 15-1 wat ook de eind uitslag is geworden. Erp F5 - SCMH F2 uitslag: 7-13 Vandaag mochten we na lange tijd eindelijk weer gaan voetballen. Dit jaar zijn we niet alleen F- pupillen, maar zijn we ook gestart in de Fairplay competitie. Ofwel, een heleboel nieuwe dingen in vergelijking met vorig jaar. Zo spelen we nu met een keeper, een taak die Jorn wel op zich wilde nemen. Na een korte uitleg van de nieuwe regels begonnen we aan de wedstrijd. We stonden al snel op voorsprong. Erp liet het er echter niet bij zitten en kwam goed terug. De spelers zorgden er met elkaar en de tegenstander voor dat er lekker gevoetbald werd. De teams hielden elkaar goed in evenwicht en met de rust stond het 3-3. Na de drinkpauze gingen we fris van start en liepen we al snel uit naar 3-8. Daarna kreeg Erp een opleving en het kwam terug tot 7-8. Het slotakkoord was echter voor SCMH en bij het eindsignaal was het 7-13. Maud, Keano, Tijs en Lars wisten allemaal een keer te scoren, Gijs wist er 9 te maken. HVCH M-D1 SCMH M-D1 uitslag: 13-1 We hadden er allemaal veel zin in. Maar toen we in het regenachtige Heesch aan kwamen, bleek dat we geen handschoenen en spelerspasjes hadden...deze werden door mijn mama gehaald en konden we gelukkig toch spelen. Toen de wedstrijd begon had HVCH snel de eerste goal gemaakt. Met de rust was het 7-0. We gingen na 5 minuten pauzeren aan de 2de helft beginnen. Snel waren er weer goals voor HVCH. Maar een paar minuten voor het einde heeft Emma ons van de nul afgehaald. Jippie! We hebben allemaal goed en sportief gespeeld. Groetjes van Sanne HATTRICKS In deze rubriek plaatsen we elke week drie positieve of opmerkelijke gebeurtenissen die op of rondom de voetbalvelden hebben plaats gevonden. Als laatste pagina plaatsen we deze week de spelregels van het SCMH Spelleke, een spel georganiseerd door Joep van Helvoort en Wim van Lieshout. Onderstaande tekst is een uitleg van hoe je mee kunt doen. Beste SCMH lid, Ook dit jaar hebben weer het SCMH Spelleke (voorheen PSV Toto) en omdat we zoveel mogelijk deelnemers willen hebben, plaatsen we een oproep in het Jeugdnieuws. Verderop in dit Jeugdnieuws vind je Formulier 1 en het Reglement. We vinden het leuk als je meedoet! De inleg van 7,00 wordt volledig besteed aan het pupillenkamp wat sinds jaar en dag wordt begeleid door Wim van Lieshout. Het formulier graag vóór 13 september sturen per mail naar joeph@ziggo.nl, of in de brievenbus stoppen bij Joep of Wim. Met vriendelijke groet, Wim van Lieshout Joep van Helvoort Op de website van SCMH is onder het kopje Foto s een link te vinden naar de foto s die door het jaar heen op en rondom de velden worden gemaakt. Hier zijn onder andere de foto s te vinden van het voetbalkamp en van de Pupil van de Week.

Vanaf dit seizoen zullen ook de F-pupillen van SCMH gaan spelen volgens de Fair Play-regels. Het Fair Play concept wijkt op een aantal punten af van het traditionele voetbal voor F- pupillen: De kinderen beslissen zelf, er is dus geen scheidsrechter; Ouders/fans bevinden zich op een afgesproken afstand van speelveld (minimaal 20 meter); Trainers/leiders begeleiden de wedstrijden gezamenlijk vanuit de zogenaamde coachzone. FAIR PLAY VERJAARDAGEN 1 september Lisette Kusters (Jeugdbestuur) 6 september Justin Bleijswijk (C1) 10 september Liam Gevers (F1) 11 september Toinne van de Boogaard (leider C1) 13 september William van de Velden (leider D1) G e f e l i c i t e e r d a l l e m a a l!!!

PROGRAMMA Zaterdag 12 september 2015 Wedstrijdnr Scheidsrechter Wedstrijdcoördinatie 08.45 tot 12.30 Wedstrijdcoördinatie 12.30 tot 16.30 Marion Rinus SCMH A1 Volkel A1 28758 KNVB Bavos A2 SCMH A2 (B) 32756 Mierlo Hout C3 SCMH C1 (B) 34054 SCMH C2 Erp C3 (B) 33874 Joep SCMH D1 Gemert D5 (B) 34826 Louis RKVV Keldonk E1G SCMH E1 (B) 36494 SCMH E2 Rhode E5 (B) 36660 Sparta'25 F2 SCMH F1 (B) 37832 SCMH F2 Blauw Geel'38 F14 (B) 38016 SCMH MD1 DVG MD1 (B) 35349 SCMH MC1 VCB MC1 69520???? SCMH MP1/MP2 Trainen Zaterdag 19 september 2015 Wedstrijdnr Scheidsrechter Wedstrijdcoördinatie 08.45 tot 12.30 Wedstrijdcoördinatie 12.30 tot 16.30 Rick Henk Nulandia A1 SCMH A1 28712 SCMH A2 ZSV A3 (B) 32851??? MVC C1G SCMH C1 (B) 34065 SCMH C2 Boekel Sport C5 (B) 34246 Louis SCMH D1 Avanti'31 D2 (B) 35200 Bert SCMH E1 Nijnsel E1G (B) 36836 Boekel Sport E5G SCMH E2 (B) 36995 SCMH F1 WEC F2G (B) 38178 Boerdonk F1 SCMH F2 (B) 38363 SCMH MD1 Rhode MD1 (B) 35381 Boxtel MC1 SCMH MC1 69506 VEEL SUCCES AHA/BRA verslagscmh@home.nl

PSV SCMH spelleke 2015 2016 tbv v.v. SCMH Pupillenkamp 1. Dit spelleke gaat over de competitiewedstrijden die de traditionele Top-3 tegen elkaar spelen en over alle competitiewedstrijden van SCMH. 2. De stand wordt wekelijks bijgehouden en als alle wedstrijden zijn gespeeld, worden de prijswinnaars bekend gemaakt. De stand is te zien op het publicatiebord in de kantine en wordt doorgemaild. 3. De uitslagen van de wedstrijden worden ingevuld op 2 wedstrijd-formulieren, die tijdig ingeleverd moeten worden bij Wim van Lieshout of Joep van Helvoort. Inzenden per mail joeph@ziggo.nl is ook mogelijk. Formulier 1 moet vóór 13 SEPTEMBER 2015, 14:30 uur ingeleverd zijn, formulier 2 volgt in winterstop (januari 2016). 4. De puntentelling van wedstrijden is als volgt: * goed resultaat (winst, verlies of gelijkspel) 10 punten * aantal doelpunten goed van de thuisspelende ploeg 5 punten * aantal doelpunten goed van de uitspelende ploeg 5 punten * de juiste uitslag; een extra bonus 5 punten * dus maximaal te behalen per wedstrijd 25 punten 5. Indien één of meerdere teams het gelijk aantal punten heeft als SCMH, gelden beide plaatsen (doelsaldo is dus niet van toepassing). Bijvoorbeeld: als SCMH 30 punten heeft en 7 e eindigt, samen met een ander team dat evenveel punten heeft maar 6 e of 8 e eindigt, worden beide plaatsen goedgekeurd (bijvoorbeeld 6 e + 7 e of 7 e + 8 e plaats). 6. Topscoorder Eredivisie / SCMH: als je de juiste naam hebt ingevuld dan verdien je het aantal doelpunten van deze topscoorder. 7. Deelnamekosten bedragen 7,00. De opbrengst van deze toto wordt in zijn geheel besteed aan het pupillenkamp. 8. De prijzen worden uitgekeerd als alle wedstrijden en de finale van de KNVB Beker zijn gespeeld. Dit i.v.m. eventueel uitgestelde wedstrijden. De prijsverdeling is: 1 e prijs 15% van de inleg 2 e prijs 10% van de inleg 3 e prijs 7% van de inleg 4 e prijs 5% van de inleg 5 e prijs 3% van de inleg 9. Bij een gelijk aantal punten wordt de prijs onder de winnaars verdeeld. VEEL SUCCES EN BEDANKT VOOR JULLIE STEUN

SCMH Spelleke, 2015 / 2016 Formulier 1 Naam: E-mail: TOP-3 WEDSTRIJDEN UITSLAG 04-okt AJAX - PSV - 08-nov FEYENOORD - AJAX - COMPETITIE VOORSPELLING Eindstand Eredivisie: 1. (kampioen, 25 punten) 2. (20 punten) Topscoorder Eredivisie: 3./4./5. (10 punten) KNVB Beker 3./4./5. 3./4./5. 16./17. 16./17. 18. (10 punten) (10 punten) (nacompetitie, 15 punten) (nacompetitie, 15 punten) (degradatie, 20 punten) Finalisten: (15 pnt) Winnaar: (20 pnt) COMPETITITE SCMH UITSLAG 13-sep SCMH - FESTILENT - 20-sep FC SCHADEWIJK - SCMH - 27-sep SCMH - NLC'03-04-okt SDDL - SCMH - 11-okt SCMH - ESTRIA - 18-okt BOSKANT - SCMH - 01-nov SCMH - SES - 08-nov CITO - SCMH - 15-nov SCMH - WEC - 29-nov FC DE RAKT - SCMH - 06-dec SCMH - BERGHEM SPORT - 13-dec WHV - SCMH - SCMH eindigt op plaats*:(25 pnt) Hoeveel doelpunten scoort SCMH: **

* zie punt 5 van reglement ** Incl. eigen doelpunt van tegenstander * competitie bestaat uit 14 teams ** verschil w ordt in mindering gebracht Inleveren vóór 13 september (14:30 uur) bij Wim van Lieshout, Ericastraat 35a, of Joep van Helvoort, Ringoven 60. Mag ook per mail naar: joeph@ziggo.nl Graag dit formulier samen met 7,00 inleveren.