Geer 8 - Dongen. Vraagprijs 240.000,- k.k.*



Vergelijkbare documenten
DONGEN Geer 8. Perceel : 149 m² Inhoud : circa 500 m³ Bouwjaar : 1924 In 2000/2001 is het pand in stijl gerenoveerd k.k.

Anjerstraat 3 - Dongen

Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging.

Tuin 24 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Leharstraat 24 - Dongen

Lage Ham 96 - Dongen

Bizetstraat 29 - Dongen

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

Cousinsstraat 3 - Dongen

Achter den Ham 23 - Dongen

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker.

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

Noorderlaan 22 - Dongen

Sint Josephstraat 3 - Dongen

Aletta Jacobsstraat 2 - Dongen

Stuyvesantstraat 7 - Dongen

Hoge Dijk 22 - Oosteind

Weide 55 - Dongen. Vanafprijs ,- k.k. Leuke tussenwoning met berging en een zonnige diepe achtertuin, fraai gelegen in plan Biezen.

Twee-onder-één kap woning, met eenvoudige aanbouw en dubbele garage, gelegen op rustige plek in Oud-Dongen.

DONGEN Duikerstraat 41

Simon Vestdijkstraat 20 - Dongen

DONGEN Gerardus Majellastraat 62

Lupineweide 4 - Dongen

Mercuriusstraat 4 - Dongen

DONGEN Jan Aardenstraat 1

Rembrandtstraat 34 - Dongen

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer

Gaarde 51 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Deken Batenburgstraat 30 - Dongen

Zuringweide 10 - Dongen

DONGEN Karmelietenstraat 3

DONGEN Harmonieplein 5

Roeloff van Dalemstraat 51 - Dongen

Biezen 25 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Jupiterlaan 28 - Dongen

Constancestraat 5 - Dongen

DONGEN Beukenstraat 4

Bieselaar 34 - 's Gravenmoer

Kerkstraat 52-g - Dongen

Stobbenveen 44 - Dongen

DONGEN Ed Hoornikstraat 1

Meerkoethof 11 - Dongen

DONGEN Veldstraat 17

Belcampostraat 4 - Dongen

Mies van der Rohestraat 22 - Dongen

Vennen 23 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

DONGEN Hoge Ham 114. In het centrum gelegen herenhuis met 4 slaapkamers, tuin op het zuiden en garage met berging.

Montgomerystraat 11 - Dongen

DONGEN Julianastraat 102

Montgomerystraat 29 - Dongen

DONGEN St. Josephstraat 106 A

Hubertusstraat 6 - Dongen

DONGEN Tuin 6. Leuke tussenwoning met vier slaapkamers, luxe badkamer, dakkapel op de zolderverdieping en met een knusse veranda achter het huis.

Reggestraat 31 - Dongen

Rooseveltstraat Dongen

DONGEN Van Kinsbergenstraat 29

Hoofdstraat 45 - 's Gravenmoer

DONGEN. Helfrichstraat 15

Leharstraat 27 - Dongen

DONGEN Montgomerystraat 15

DONGEN Polarisstraat 26

DONGEN Oudstraat 21. Perceel : 139 m² Inhoud : circa 380 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Oude Baan 69. Perceel : 345 m² Inhoud : circa 340 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Thorbeckelaan 2

Gerardus Majellastraat 7 - Dongen

DONGEN Stobbeveen 61

Oudstraat 17 - Dongen

Sprangsevaart 20 - Sprang-Capelle

Montgomerystraat 35 - Dongen

DONGEN Simon Vestdijkstraat 20

Van Duvenvoordestraat 16 - Waspik

DONGEN Papaverstraat 1

DONGEN Kruisherenstraat 8

DONGEN Prins Bernhardstraat 5

DONGEN Rooseveltstraat 118

DONGEN Sweelinckstraat 20

'S GRAVENMOER Hoofdstraat 45

DONGEN Marnix Gijsenstraat 3

van Duvenvoordestraat 13 - Waspik

DONGEN Rembrandtstraat 34

Europaplein 64 - Dongen

Bloemaartsbeemd 5 - Rijen

Lage Ham 75 - Dongen

Pattonstraat 2-d - Dongen

Schoolsticht 9 - Dongen

DONGEN. Eikenstraat 26. Twee-onder-één kap woning, met eenvoudige aanbouw en dubbele garage, gelegen op rustige plek in Oud-Dongen.

DONGEN Oude Baan 30. Perceel : circa 234 m² Inhoud : circa 540 m³ Bouwjaar : circa k.k.

DONGEN Ardennenpad 3

DONGEN Hoefke 8. Perceel : 185 m² Inhoud : circa 220 m³ Bouwjaar : circa 1938, nadien verbouwd/ gerenoveerd k.k.

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Van Eijckstraat 26

Weide Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Anjerstraat 20 - Dongen

Perengaarde 1 Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

DONGEN Gladioolstraat 15

DONGEN Marnix Gijsenstraat 5

Miet Cornelissenstraat 18 - Dongen

Rendierveld 1 - Dongen

Transcriptie:

Geer 8 - Dongen Vraagprijs 240.000,- k.k.* Bijzonder sfeervolle en karakteristieke vrijstaande woning met originele chambre-en-suite, centraal gelegen in het hart van Dongen op een rustige locatie. * Let op! Wij bieden u deze woning aan met een bieden vanaf prijs, in plaats van een traditionele vraagprijs. U kunt na een bezichtiging op deze woning een bod uitbrengen waarbij u rekening dient te houden met de vanaf prijs. Ieder bod vanaf de bieden vanaf prijs zal worden besproken met de verkoper. De originele vraagprijs van deze woning was 260.000,-. De huidige bieden vanaf prijs is een startpunt voor onderhandeling naar een verkoopprijs. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat 1 a 5103 BD DONGEN Tel: 0162-321616 E-mail: m@kelaar.com www.vandenboschmakelaars.com

Elk huis heeft z n eigen charme. Elke straat, elk plein een eigen uitstraling. En daar hoort een prijs bij. Op uw zoektocht naar een koopwoning neemt u die elementen natuurlijk allemaal mee. Uw wensen. Uw mogelijkheden. U weet zelf het beste wat voor huis u wilt. Dat kunnen wij natuurlijk niet voor u bepalen. Wel kunnen we zorgen dat u het gewenste huis, met alle woongenot dat u zoekt, helder voor ogen krijgt. Omschrijving Begane grond: Via een lange hal komt men in de achterkamer van de chambre-en-suite. In de hal is alleen de trapopgang en de meterkast (8 groepen + aardlek) is gesitueerd in de achterkamer. Door de glas-in-lood schuifdeuren is de voorkamer te bereiken, waar ook een schouw aanwezig is ten behoeve van een kachel. De ramen in de woonkamer hebben aan de buitenzijde een origineel houten rolluik. De vloer in de woonkamer is belegd met eiken parket. In de achterbouw bevindt zich de woonkeuken en de ruime bijkeuken. De moderne keukeninstallatie heeft als inbouwapparatuur een koelkast met vriesvak, een 5-pits gaskookplaat, een RVS-afzuigkap, een combimagnetron, een vaatwasser en een close-in-boiler. Het aanrechtblad is van graniet. Vanuit de keuken is ook een kelder te bereiken. De bijkeuken geeft toegang tot de achtertuin enerzijds en een achterom anderzijds. In de bijkeuken is het toilet aanwezig. Eerste verdieping: De 1ste verdieping heeft 4 slaapkamers, waarvan 1 doorloopkamer. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over hardhouten kozijnen met dubbel glas en glas-in-lood bovenlichten en een vaste kast. De doorloopslaapkamer en de achterste slaapkamer zijn gesitueerd boven de achterbouw en hier zijn dakkapellen met hardhouten kozijnen met dubbel glas aanwezig. De moderne badkamer (2008) is voorzien van een ligbad (met thermostaatkraan), douche (met thermostaatkraan), wastafelmeubel, toilet en designradiator. Ook is de betegelde vloer voorzien van vloerverwarming. De rest van de verdieping heeft grotendeels een laminaatvloer. Tweede verdieping: Via een vlizotrap te bereiken zolder, waar de HR-combiketel (2003) is geplaatst. Tuin: De achtertuin is voorzien van sierbestrating en heeft ook een directe toegang via de Geer.

Kenmerken Vraagprijs 272.500,- k.k. Huurprijs 800,- p.m. Soort Woonhuis Type woning Vrijstaande woning Aantal kamers 6 kamers waarvan 4 slaapkamer(s) Inhoud woning 500 m 3 Perceel oppervlakte 215 m 2 Gebruiksoppervlakte 137 m 2 woonfunctie Soort woning Eengezinswoning Bouwjaar 1924 Bouwperiode 1906-1930 Ligging In centrum Tuin Achtertuin 60 m 2 Garage Geen garage Verwarming C.V.-Ketel Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas Locatie Adresgegevens Geer 8 5104 HG DONGEN

Bijzonderheden: Als basis voor de koopovereenkomst wordt uitgegaan van een model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de koper wordt standaard in de koopovereenkomst een artikel opgenomen waarbij de koper zich verplicht binnen de afgesproken tijd een waarborgsom te storten op de rekening van de notaris. In plaats van de waarborgsom kan ook worden volstaan met een bankgarantie. Deze waarborgsom of bankgarantie bedraagt in de regel 10% van de koopsom en strekt ten tijde van de eigendomsoverdracht in mindering op de koopsom. Bezichtiging: Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging van deze woning. U kunt hiervoor een afspraak maken via ons kantoor, telefoon (0162) 32 16 16 of een e-mail sturen: m@kelaar.com Uw reactie Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij zouden het op prijs stellen als u uw bevindingen uiterlijk een paar dagen na de bezichtiging aan ons kenbaar wilt maken. Ook als u geen verdere interesse meer hebt in het object. Bij voorbaat onze dank. Indien u overgaat tot het overbrengen van een bod is niet alleen het bedrag van belang, maar dient u zich ook duidelijk uit te spreken over o.a. de volgende zaken: - de datum van aanvaarding; - eventuele overname van roerende zaken; - eventuele ontbindende voorwaarde(n). Documentatie: Hoewel deze brochure met nauwkeurigheid en de aan ons ter beschikking staande gegevens is samengesteld kunnen aan de in deze brochure vermelde maten en gegevens betreffende de onroerende zaak geen rechten worden ontleend. De bijgevoegde indelingsplattegronden zijn indicatief. De tekeningen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Deze informatie zal aan meerdere gegadigden aangeboden worden. Deze brochure is bedoeld om ondersteunende informa tie te geven ten behoeve van een uitnodiging tot het doen van een bod. Er zijn verder geen rechten aan te ontlenen. Voor nadere informatie verwijzen wij u naar onze website.