KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL. Programmaboekje NK jeugdzaalvoetbal 17 mei 2014, Fitland XL te Sittard

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond District West I. Finals Event. 22 mei Sporthallen Zuid Amsterdam. knvb.nl. Show it!

Programmaboekje NK Zaalvoetbal voor Voortgezet Onderwijs. Sporthal Leidschenveen Vaz Diazdreef 20, Den Haag

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond District West I. Finals Event. 25 en 27 mei Sporthallen Zuid Amsterdam

Programmaboekje Voorronde NK Zaalvoetbal MBO SPORTACADEMIE AMSTERDAM SPORTHALLEN-ZUID AMSTERDAM WOENSDAG 21 MAART 2012

VOORWOORD. Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi.

Programmaboekje Finale MBO NK zaalvoetbal

BEKERCOMPETITIE JO19, JO17, JO15, MO19, MO17 en MO15 (CATEGORIE B) BESTUURSBESLUIT. Uitgave nr. : seizoen 2018/'19 Datum : 17 augustus 2018

BEKERCOMPETITIE JO13, MO13, JO12, JO11, MO11 JO10, JO9 en JO8 BESTUURSBESLUIT. Uitgave nr. : seizoen 2018/'19 Datum : 17 augustus 2018

Programmaboekje Meisjesfinaledag jeugdzaalcompetitie 22 februari 2014 Sportcentrum Leek 9.00 uur uur

PROGRAMMA BOEKJE U-11 toernooi zondag 25/10/2015

Dutch Career Cup 6 juni 2014

Inhoudsopgave

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS NAMENS ONZE SPONSOREN

Programmaboekje 44 e Landelijke Veteranentoernooi

KNVB district Zuid 2 Bekerreglement reserve-elftallen mannen categorie B, 2015/'16

PROGRAMMA BOEKJE U-9 toernooi zaterdag 24/10/2015

BEKERCOMPETITIE VROUWEN CATEGORIE B BESTUURSBESLUIT. Uitgave nr. : seizoen 2018/'19 Datum : 17 augustus 2018

GOODWILL JEUGDTOERNOOI JO8 en JO9 jeugd toernooi 2018

42 e Landelijke Veteranentoernooi

KNVB district Zuid 2 Bekerreglement pupillen en meisjespupillen 2015/'16

Toernooiboekje C junioren

Hemelvaarttoernooi Donderdag 14 mei 2015

Toernooiboekje JO13 Junioren

Inhoudsopgave. Veld indeling. Poule indeling. Wedstrijdschema. Penaltybokaal en Uitslagen. Route beschrijving

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Amateurvoetbal. Draaiboek. 7x7 35/45+ toernooi (voorronde)

15 e ASC Nieuwland Jeugdtoernooi

BEKERCOMPETITIE RESERVE-ELFTALLEN MANNEN (CATEGORIE B) BESTUURSBESLUIT. Uitgave nr. : seizoen 2018/'19 Datum : 17 augustus 2018

KNVB BEKER VROUWEN 1 E,2 E,3 E KLASSE

GOODWILL JEUGDTOERNOOI JO15 jeugd toernooi 2018

svcdw D&C-TOPtoernooi Zondag 14 juni 2015

KNVB district Zuid 2 Bekerreglement reserve-elftallen mannen categorie A, 2015/'16

PROGRAMMA Finale NK zaalvoetbal MBO

Nederlands Kampioenschap Continental 7x7 35/45+ voetbal Zeist - 14 juni 2014

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL. Reglement play-off Europees ticket betaald voetbal seizoen 2018/ 19

Het Snerttoernooi van sc Buitenveldert. editie 4

KNVB district Zuid 1 Bekerreglement 2015/'16 Districtsbeker reserve mannen senioren

Toernooiboekje B junioren

KNVB BEKER VROUWEN BESTUURSBESLUIT. Uitgave nr. : seizoen 2018/'19 Datum : 21 augustus 2018

Toernooiboekje JO15 Junioren

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018

Het Snerttoernooi van sc Buitenveldert

svcdw JO8/JO9 JEUGDtoernooi Zaterdag 17 juni 2017

4. Deelnemende teams. 5. Speeldata. 6. Wedstrijdprogramma. De volgende teams nemen deel aan de pilot competitie voor E -pupillen

Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016

KAMPIOENSCHAP VAN LEEUWARDEN

INHOUDSOPGAVE. Programma en Plattegrond. Kleedkamerindeling ochtend Kleedkamerindeling middag. Spelregels en reglementen

Het Snerttoernooi van sc Buitenveldert. editie 5

svcdw JO13 en JO15-TOPtoernooi Zondag 18 juni 2017

KNVB district West 2 Bekerreglement 2015/'16 (m.u.v. standaard mannen)

Het Snerttoernooi van sc Buitenveldert. editie 8

Voetbaltoernooi Finales

PROGRAMMABOEKJE (O.15) GROENE STER JUNIOR LEAGUE SCHOOLZAALVOETBAL COMPETITIE

Promotie-/degradatieregelingen

Voorwoord. De organisatie, Johan Peeters, Peter Gielen, Maarten Rutten.

Voorwoord: Veel plezier en succes!!!! Bestuur SV Lake Valley.

22 e MR.Knijfftoernooi

Mike Huisman Toernooi. Zaterdag 15 juni 2019 W.S.V.

Het toernooi wordt ook dit jaar mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Noord Veluwe, waarvoor wij deze sponsor hartelijk willen bedanken.

KNVB district Zuid 1 Bekerreglement 2015/'16 Districtsbeker veldvoetbal vrouwen (4e en 5e klasse)

Gastteams: Alphense Boys Die Haghe DWO Excelsior 20 Future Talent Sv Houten Papendrecht RKDEO SSA Soccer Boys TOGB UNO UVS Verburch VFC Woerden

Jeugdtoernooidagen. De toernooien op het complex van AFC'34 zijn dit jaar op 21 mei morgens voor de F- pupillen en s middags op 21 mei de E-pupillen.

Hans Witteveen toernooi 6 juni 2015

20 Juni 2015 KCVO Talententoernooi

Voorwoord. De organisatie, Peter Gielen Maarten Rutten Johan Peeters Sam Peeters.

Indeling Helios Meisjes Toernooi 2018 MO13

Transcriptie:

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond NK Jeugdzaalvoetbal 10 mei 2015 Sporthallen Zuid Amsterdam Show it!

Inhoudsopgave 1. Plattegrond Sporthallen zuid 3 2. Organisatie 3 3. Protocol 3 4. De wedstrijden 4 5. Reglementen 5 6. Deelname 5 6.1 Dispensatiespelers... 5 7. Rangorde 5 8. Strafschopreglement 6 9. Prijsuitreiking 6 10. Programma 10 mei 2015 7 10.1 Programma algemeen... 7 10.2 Programma A-junioren... 8 10.3 Programma B-junioren... 9 10.4 Programma C-junioren... 10 10.5 Programma D-pupillen... 11 11. Medewerkers aan deze dag 12 12. Kleedkamers 12 13. Routebeschrijving 13 knvb.nl

VELD 1A VELD 1B 1. Plattegrond Sporthallen zuid KLEED KAMERS VELD 3 Kantine (Sportcafé) VELD 2 Portiersloge Trappen <= Ingang 2. Organisatie De organisatie is in handen van de KNVB. Het toernooi zal worden gespeeld in de Sporthallen Zuid te Amsterdam. (Zie de routebeschrijving verderop in dit programmaboekje). 3. Protocol De ploegen kunnen met de warming-up starten nadat de vorige teams van het speelveld zijn. Op fluitsignaal van scheidsrechter(s) stellen de ploegen zich op rond de middencirkel. Het eerstgenoemde team loopt langs de scheidsrechter(s) en de spelers van de tegenstander en wensen elkaar een sportieve wedstrijd. Na de wedstrijd bedanken alle spelers elkaar en de scheidsrechter(s). De coach wisselt spelers die zich niet aan de volgende gedragsregels houden: o Speler die veel overtredingen maakt. o Speler die opmerkingen maakt richting tegenstander. o Speler die opmerkingen maakt richting scheidsrechter. 3

4. De wedstrijden De wedstrijden zullen worden gespeeld op veld 1A, 1B, 2 en 3. De teams dienen 5 minuten voor de aanvang van hun wedstrijd in de hal aanwezig te zijn. Het eerstgenoemde team verdedigt het doel links van de wedstrijdtafel vanuit het gezichtspunt van de wedstrijdsecretaris. Het tweede genoemde team verricht de aftrap. D-pupillen De wedstrijden van de D-pupillen duren 20 minuten per wedstrijd. De finale van de D-pupillen duurt 2x 15 minuten Indien de finale voor de D-pupillen gelijk eindigt dan volgt er een verlenging van 2 x 5 minuten. Is het na verlenging nog gelijk dan volgen strafschoppen conform regeling elders in het programma. C-junioren De wedstrijden van de C-junioren duren 20 minuten per wedstrijd. De finale van de C-junioren duurt 2x 15 minuten Indien de halve finale voor de C-junioren gelijk eindigt dan volgen er gelijk strafschoppen conform regeling elders in het programma. Indien de finale voor de C-junioren gelijk eindigt dan volgt er een verlenging van 2 x 5 minuten. Is het na verlenging nog gelijk dan volgen strafschoppen conform regeling elders in het programma. B-junioren De wedstrijden van de B-junioren duren 25 minuten per wedstrijd. De finale van de B-junioren duurt 2x 20 minuten Indien de halve finale voor de B-junioren gelijk eindigt dan volgen er gelijk strafschoppen conform regeling elders in het programma. Indien de finale voor de B-junioren gelijk eindigt dan volgt er een verlenging van 2 x 5 minuten. Is het na verlenging nog gelijk dan volgen strafschoppen conform regeling elders in het programma. A-junioren De wedstrijden van de A-junioren duren 25 minuten per wedstrijd. De finale van de A-junioren duurt 2x 20 minuten Indien de finale voor de A-junioren gelijk eindigt dan volgt er een verlenging van 2 x 5 minuten. Is het na verlenging nog gelijk dan volgen strafschoppen conform regeling elders in het programma. 4

5. Reglementen De wedstrijden worden gespeeld volgens de Spelregels zaalvoetbal district, opgesteld door de KNVB en geldende in de A- categorie. Teams melden zich minimaal 30 minuten voor aanvang van de eerste wedstrijd bij de toernooileiding Teams leveren de spelerspassen in bij de toernooileiding Tijdens het NK jeugdzaalvoetbal voor clubteams zullen diverse toparbiters uit het hele land actief zijn. De laatste minuut wordt aangegeven door de secretaris en scheidsrechter(s) bepalen het einde van de wedstrijd. De poulewedstrijden worden gefloten door 1 scheidsrechter. De halve finales en finales worden gefloten in koppels zoals in het landelijk zaalvoetbal het geval is. Het dragen van scheenbeschermers is verplicht. 6. Deelname Het kampioenschap wordt georganiseerd voor de volgende categorieën: A junioren geboren op of na 1 januari 1996 B junioren geboren op of na 1 januari 1998 C junioren geboren op of na 1 januari 2000 D pupillen geboren op of na 1 januari 2002 Spelers moeten lid zijn van de vereniging en een KNVB spelerspas (zaalvoetbal) hebben. Als schoolteam is een schoolpasje/identiteitskaart verplicht (de competitieleider van het betreffende district zorgt voor informatie naar deze teams). 6.1 Dispensatiespelers Teams waarvan spelers in de competitie dispensatie hebben gekregen, kunnen met deze spelers deelnemen aan het NK. Teams die deel hebben genomen aan toernooien - georganiseerd door wedstrijdzaken in het district - hebben geen dispensatiespelers en kunnen niet deelnemen met dispensatiespelers aan het NK. 7. Rangorde Puntenverdeling: o bij winst 3 punten o bij gelijkspel 1 punt o bij verlies 0 punten Indien meerdere teams qua punten gelijk eindigen is het doelsaldo bepalend. Is dit ook gelijk dan geldt het aantal voor gescoorde doelpunten. Geeft dit ook geen beslissing dan geldt de uitslag van de onderling gespeelde wedstrijd(en). Als dit ook geen uitsluitsel geeft zal de rangorde worden bepaald door het nemen van strafschoppen volgens onderstaand strafschopreglement. 5

8. Strafschopreglement Indien een beslissing dient te worden verkregen door het nemen van strafschoppen gelden hiervoor de navolgende bepalingen: Procedure De scheidsrechter bepaalt op welk doel de strafschoppen zullen worden genomen. De scheidsrechter zal tossen met een muntstuk. De aanvoerder die de toss wint, beslist of zijn/haar team wel of niet start met het nemen van de strafschoppen. De scheidsrechter maakt aantekening van de genomen strafschoppen. Met in achtneming van de hierna genoemde voorwaarden, nemen beide teams drie strafschoppen. Deze drie spelers worden door de aanvoerders opgegeven aan de scheidsrechter, voordat met de strafschoppenserie wordt begonnen en zij dienen voor te komen op de teamopgave, die voor het begin van de wedstrijd is ingeleverd. De strafschoppen worden om en om genomen. Als, nadat elk team drie strafschoppen heeft genomen en elk team een gelijk aantal doelpunten, of geen doelpunten heeft gescoord, wordt de strafschoppenserie voortgezet totdat, nadat elk team een gelijk aantal strafschoppen heeft genomen (wat er niet drie hoeven te zijn) het ene team één doelpunt meer heeft gescoord dan het andere team. Deze extra strafschoppen moeten genomen worden door de spelers die geen van de eerste drie strafschoppen hebben genomen. Nadat iedereen een strafschop heeft genomen, moeten de spelers in dezelfde volgorde het nemen van de strafschoppen voortzetten. Een speler die van het speelveld is verwijderd, mag niet aan de strafschoppenserie deelnemen. Elke speler die in aanmerking komt om deel te nemen aan de strafschoppen serie mag op elk moment tijdens het nemen van de strafschoppen met zijn doelverdediger van plaats wisselen. Alleen de daarvoor in aanmerking komende spelers en wedstrijdleiding mogen zich tijdens de strafschoppenserie op het speelveld bevinden. Alle spelers met uitzondering van de nemer van de strafschop en de twee doelverdedigers moeten zich bevinden op die speelhelft, waar de strafschoppen niet worden genomen. De 2 e scheidsrechter houdt hier toezicht op. De doelverdediger, die tot hetzelfde team behoort als de nemer van de strafschop, moet zich opstellen binnen het speelveld, achter het strafschoppunt en zo dicht mogelijk bij de zijlijn. Indien een team de wedstrijd beëindigt met een groter aantal spelers dan het andere team, moet dit team haar aantal spelers verminderen tot het aantal van het andere team. Voor aanvang van de strafschoppenserie moet de scheidsrechter zich ervan overtuigen, dat een gelijk aantal spelers van ieder team zich achter de middenlijn bevinden. In die zaken waarin dit reglement niet voorziet beslist de toernooileiding. 9. Prijsuitreiking De finales worden gespeeld in hal 2. De prijsuitreiking vindt gelijk plaats na de finales in de diverse categorieën. Het schema is als volgt: Tijd Veld Categorie 15:15:00 2 C-junioren 16:15:00 2 B-junioren 17:05:00 2 D-pupillen 18:20:00 2 A-junioren 6

10. Programma 10 mei 2015 10.1 Programma algemeen Poulewedstrijden en halve finales Tijd Veld Categorie Poule Thuisteam Uitteam 11:00:00 1A D-pupillen A FCK de Hommel D1 HV/Veerhuys D1 11:00:00 1B D-pupillen A Drachtster Boys D1 ZSW D1 11:00:00 2 C-junioren A wdstr. 1 ZVVO Sandow C1 ZSW C1 11:00:00 3 C-junioren B wdstr. 2 ZVV Den Haag C1 ZV Heerle/FC EL C1 11:25:00 1A B-junioren A wdstr. 1 Sp.Teuge B1 Sporting Den Haag B1 11:25:00 1B B-junioren B wdstr. 2 HV/Veerhuys B1 FC Eindhoven B1 11:55:00 1A D-pupillen A ZVV Beringe D1 FCK de Hommel D1 11:55:00 1B D-pupillen A HV/Veerhuys D1 Drachtster Boys D1 11:55:00 2 C-junioren A Lake Valley C1 Winnaar wedstrijd 1C 11:55:00 3 C-junioren B SJO Broekster Walden C1 Winnaar wedstrijd 1C 12:20:00 1A B-junioren A ZVV Beringe B1 Winnaar wedstrijd 1B 12:20:00 1B B-junioren B DZOH B1 Winnaar wedstrijd 1B 12:50:00 1A D-pupillen A ZSW D1 ZVV Beringe D1 12:50:00 1B D-pupillen A FCK de Hommel D1 Drachtster Boys D1 12:50:00 2 C-junioren A Verliezer wedstrijd 1C Lake Valley C1 12:50:00 3 C-junioren B Verliezer wedstrijd 2C SJO Broekster Walden C1 13:15:00 1A B-junioren A Verliezer wedstrijd 1B ZVV Beringe B1 13:15:00 1B B-junioren B Verliezer wedstrijd 2B DZOH B1 13:15:00 2 A-junioren A FC M.A.R.L.E.N.E. A1 FC Eindhoven A1 13:15:00 3 A-junioren A SJO Broekster Walden A1 ZSW A1 13:45:00 1A D-pupillen A HV/Veerhuys D1 ZSW D1 13:45:00 1B D-pupillen A Drachtster Boys D1 ZVV Beringe D1 13:45:00 2 C-junioren HF 1 Nr. 1 poule A Nr. 2 poule B 13:45:00 3 C-junioren HF 2 Nr. 1 poule B Nr. 2 poule A 14:10:00 1A B-junioren HF 1 Nr. 1 poule A Nr. 2 poule B 14:10:00 1B B-junioren HF 2 Nr. 1 poule B Nr. 2 poule A 14:10:00 2 A-junioren A FC M.A.R.L.E.N.E. A1 SJO Broekster Walden A1 14:10:00 3 A-junioren A FC Eindhoven A1 ZSW A1 14:40:00 1A D-pupillen A HV/Veerhuys D1 ZVV Beringe D1 14:40:00 1B D-pupillen A ZSW D1 FCK de Hommel D1 15:30:00 1A A-junioren A FC Eindhoven A1 SJO Broekster Walden A1 15:30:00 1B A-junioren A ZSW A1 FC M.A.R.L.E.N.E. A1 7

Finales Tijd Veld Categorie Poule Thuisteam Uitteam 14:40:00 2 C-junioren Finale Winnaar HF 1C Winnaar HF 2C 15:30:00 2 B-junioren Finale Winnaar HF 1B Winnaar HF 2B 16:30:00 2 D-pupillen Finale Nr. 1 poule A Nr. 2 poule A 17:20:00 2 A-junioren Finale Nr. 1 poule A Nr. 2 poule A 10.2 Programma A-junioren Poule A-junioren Poule A 1 FC M.A.R.L.E.N.E. A1 2 FC Eindhoven A1 3 SJO Broekster Walden A1 4 ZSW A1 Wedstrijdschema Tijd Veld Poule Thuisteam Uitteam Uitslag 13:15:00 2 A FC M.A.R.L.E.N.E. A1 FC Eindhoven A1 13:15:00 3 A SJO Broekster Walden A1 ZSW A1 14:10:00 1A A FC M.A.R.L.E.N.E. A1 SJO Broekster Walden A1 13:15:00 1B A FC Eindhoven A1 ZSW A1 15:30:00 1A A FC Eindhoven A1 SJO Broekster Walden A1 15:30:00 1B A ZSW A1 FC M.A.R.L.E.N.E. A1 17:20:00 3 Finale Nr. 1 poule A Nr. 2 poule A Klassement Poule A 1e 2e 3e Totaal Doelsaldo Plaats FC M.A.R.L.E.N.E. A1 FC Eindhoven A1 SJO Broekster Walden A1 ZSW A1 8

10.3 Programma B-junioren Poules D-junioren Poule A D-junioren Poule B 1 Sp.Teuge B1 1 HV/Veerhuys B1 2 Sporting Den Haag B1 2 FC Eindhoven B1 3 ZVV Beringe B1 3 DZOH B1 Wedstrijdschema Tijd Veld Poule Thuisteam Uitteam Uitslag 11:25:00 1A A wedstrijd 1 Sp.Teuge B1 Sporting Den Haag B1 11:25:00 1B B wedstrijd 1 HV/Veerhuys B1 FC Eindhoven B1 12:20:00 1A A ZVV Beringe B1 Winnaar wedstrijd 1 12:20:00 1B B DZOH B1 Winnaar wedstrijd 1 13:15:00 1A A Verliezer wedstrijd 1 ZVV Beringe B1 13:15:00 1B B Verliezer wedstrijd 1 DZOH B1 14:10:00 1A Halve finale 1 Nr. 1 Poule A Nr. 2 Poule B 14:10:00 1B Halve finale 2 Nr. 1 Poule B Nr. 2 Poule A 15:30:00 2 Finale Winnaar halve finale 1 Winnaar halve finale 2 Klassement Poule A 1e 2e Totaal Doelsaldo Plaats Sp.Teuge B1 Sporting Den Haag B1 ZVV Beringe B1 Poule B 1e 2e Totaal Doelsaldo Plaats HV/Veerhuys B1 FC Eindhoven B1 DZOH B1 9

10.4 Programma C-junioren Poules C-junioren Poule A C-junioren Poule B 1 ZVVO Sandow C1 1 ZVV Den Haag C1 2 ZSW C1 2 ZV Heerle/FC EL C1 3 Lake Valley C1 3 SJO Broekster Walden C1 Wedstrijdschema Tijd Veld Poule Thuisteam Uitteam Uitslag 11:00:00 1A A wedstrijd 1 ZVVO Sandow C1 ZSW C1 11:00:00 1B B wedstrijd 1 ZVV Den Haag C1 ZV Heerle/FC EL C1 11:55:00 1A A Lake Valley C1 Winnaar wedstrijd 1 11:55:00 1B B SJO Broekster Walden C1 Winnaar wedstrijd 1 12:50:00 1A A Verliezer wedstrijd 1 Lake Valley C1 12:50:00 1B B Verliezer wedstrijd 1 SJO Broekster Walden C1 13:45:00 1A Halve finale 1 Nr. 1 Poule A Nr. 2 Poule B 13:45:00 1B Halve finale 2 Nr. 1 Poule B Nr. 2 Poule A 14:40:00 2 Finale Winnaar halve finale 1 Winnaar halve finale 2 Klassement Poule A 1e 2e Totaal Doelsaldo Plaats ZVVO Sandow C1 ZSW C1 Lake Valley C1 Poule B 1e 2e Totaal Doelsaldo Plaats ZVV Den Haag C1 ZV Heerle/FC EL C1 SJO Broekster Walden C1 10

10.5 Programma D-pupillen Poule D-pupillen Poule A 1 FCK de Hommel D1 2 HV/Veerhuys D1 3 Drachtster Boys D1 4 ZSW D1 5 ZVV Beringe D1 Wedstrijdschema Tijd Veld Poule Thuisteam Uitteam Uitslag 11:00:00 1A A FCK de Hommel D1 HV/Veerhuys D1 11:00:00 1B A Drachtster Boys D1 ZSW D1 11:55:00 1A A ZVV Beringe D1 FCK de Hommel D1 11:55:00 1B A HV/Veerhuys D1 Drachtster Boys D1 12:50:00 1A A ZSW D1 ZVV Beringe D1 12:50:00 1B A FCK de Hommel D1 Drachtster Boys D1 13:45:00 1A A HV/Veerhuys D1 ZSW D1 13:45:00 1B A Drachtster Boys D1 ZVV Beringe D1 14:40:00 1A A HV/Veerhuys D1 ZVV Beringe D1 14:40:00 1B A ZSW D1 FCK de Hommel D1 16:30:00 2 Finale Nr. 1 poule A Nr. 2 poule A Klassement Poule A 1e 2e 3e Totaal Doelsaldo Plaats FCK de Hommel D1 HV/Veerhuys D1 Drachtster Boys D1 ZSW D1 ZVV Beringe D1 11

11. Medewerkers aan deze dag Graag willen wij de medewerkers aan u voorstellen: Algemene coördinatie en aanspreekpunt Ron Kauwen 06-22815905 Hjalmar Hoekema 06-51805273 Mart van der Sande 06-27411791 Coördinatie EHBO / Fysio Wedstrijdsecretariaat Tineke Diaz Kevin Dinkelberg 12. Kleedkamers Tijdens het toernooi in Sporthallen Zuid zijn er 12 kleedkamers beschikbaar, deze gaan niet op slot. We adviseren om gebruik te maken van een kluisje in de gangen voor de waardevolle spullen. 12

13. Routebeschrijving Vanuit richting Utrecht, Almere, Amersfoort Vanaf de A1 neemt u de Ringweg zuid, richting Den Haag, Schiphol U neemt de afslag Amstelveen (S108) Onderaan de afslag bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf Bij de eerste verkeerslichten gaat u linksaf het IJsbaanpad op Bij de volgende T-kruising liggen de Sporthallen Zuid aan uw linkerhand (Burgerweeshuispad). Vanuit de richting den Haag, Schiphol Vanaf de A4 rijdt u rechtdoor de A10 op Ringweg Zuid richting Utrecht, Amersfoort U neemt de afslag Amstelveen (S108) Onderaan de afslag bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf Bij de tweede verkeerslichten gaat u linksaf het IJsbaanpad op Bij de volgende T-kruising liggen de Sporthallen Zuid aan uw linkerhand (Burgerweeshuispad). Vanuit de richting Zaandam Bij knooppunt Coenplein neemt u de A10, richting A10 west richting den Haag, Utrecht Bij knooppunt de Nieuwe Meer de A10 richting Utrecht U neemt de afslag Amstelveen (S108) Onderaan de afslag bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf Bij de tweede verkeerslichten gaat u linksaf het IJsbaanpad op Bij de volgende T-kruising liggen de Sporthallen Zuid aan uw linkerhand (Burgerweeshuispad). Parkeren Voor de omgeving Sporthallen Zuid geldt betaald parkeren. Parkeerruimte is helaas beperkt aanwezig en wij wijzen u op het feit, dat de parkeergelegenheid niet meer dan een toestroom van ongeveer 100 auto s kan verwerken. In het weekend en op feestdagen is het parkeren gratis. Als de parkeerplaatsen vol zijn dan wordt u geadviseerd om een parkeerplaats op het industriegebied Schinkel (ca 5-10 minuten lopen) of achter de spoorwegovergang op het IJsbaanpad op te zoeken en extra reistijd te berekenen. 13

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Woudenbergseweg 56-58 3707 HX Zeist Postbus 515 3700 AM Zeist t: 0343 49 92 11 f: 0343 49 91 99 e: amateurvoetbal@knvb.nl Bank: ING-bank NL89INGB0670000116 BTW: NL002691346.B01 KvK: 40478591 Utrecht