TE HUUR Rode Ring 25A, Assendelft

Vergelijkbare documenten
TE KOOP - TE HUUR John F. Kennedylaan 244 A, Panningen

TE HUUR. Angstelkade 2 A, Nieuwersluis

TE HUUR. Velperengh 2 b, Doorn

TE HUUR. Grijpensteinweg 5, Haarlem

TE HUUR Robbenplaatweg 15 G, Eemshaven

TE HUUR Velperengh 2 b, Doorn

TE HUUR Meerheide 268, Eersel

TE HUUR Boerhaaveweg 42, IJsselstein

TE HUUR Stougjesdijk 237, Oud-Beijerland

TE HUUR Jericholaan 12, Eindhoven

TE HUUR De Veken 207 c 8, Opmeer

TE HUUR. Kadijk 2 B, Lemmer

TE HUUR. Koesdonkerveldweg 9, Baarlo

TE HUUR Driemanssteeweg 624, Rotterdam

TE HUUR Hoge Eng-Oost 19-9, Putten

TE HUUR De Trompet 2268, Heemskerk

TE HUUR - TE KOOP Ruytenbergweg 15, Waspik

TE HUUR. Havenkade 4, Ridderkerk

TE HUUR - TE KOOP Jutlandsestraat 19, Zutphen

TE HUUR Chemieweg 103, Uithoorn

TE HUUR Spegelt 31, Nuenen

TE HUUR Kruisstraat 48 a, Lage Zwaluwe

TE HUUR Velperengh 24, Doorn

TE HUUR Nomdenweg 2, Ter Apel

TE HUUR Edisonstraat 17, Vlaardingen

TE HUUR Geleenstraat 7, Heerlen

TE HUUR Magelhaenstraat 27, Emmen

TE HUUR. De Compagnie 15, Zwaag

TE HUUR Scharnerweg 82, Maastricht

TE HUUR/ TE KOOP Bocksmeulen 43, Dokkum

TE HUUR Corridor 4, Veghel

TE HUUR Mercurius 18, Heerenveen

TE HUUR Koperhoek 54, Rhoon

TE HUUR Thurledeweg 91, Rotterdam

TE HUUR Mercuriusstraat 2 D - 1, Krommenie

TE HUUR 1-Februariweg 1 A-B, Heijningen

TE KOOP St. Victorstraat 54, Waddinxveen

TE HUUR Havenstraat 18, Schiedam

TE HUUR - TE KOOP. Achterdijk 15, Helmond

TE HUUR Lange Voren 33, Eersel

TE HUUR. Jeverweg 2., Groningen

TE HUUR Hoogewaard 196, Koudekerk Aan Den Rijn

TE HUUR Distributieweg 13, Waddinxveen

TE HUUR De Veldoven 4 D, Hendrik-Ido-Ambacht

TE HUUR. Veenderveld 57, Roelofarendsveen

TE HUUR. Venserweg 1 K, Diemen

TE HUUR. Hintham 124 b, Rosmalen

TE HUUR Muurhuizen 30, Amersfoort

TE HUUR Ledeboerstraat 68-10, Tilburg

TE HUUR. Marconistraat 15 A, Zwolle

TE HUUR Belder 27, Roosendaal

TE HUUR Zonnebaan 25, Utrecht

TE HUUR Maarssenbroeksedijk 19, Utrecht

TE HUUR. Thurledeweg 30, Rotterdam

TE HUUR Langendijk 14, Eindhoven

TE HUUR 's-gravelandseweg 62, Hilversum

TE HUUR Schapendreef 14, Breda

TE HUUR/ TE KOOP Buskesdries 6, Andelst

TE HUUR Koperweg 11 H, Alphen Aan Den Rijn

TE HUUR Nieuwkerksedijk 9, Goirle

TE HUUR Tweelingenlaan 48, Apeldoorn

TE HUUR Langeweg 4 a, Oudenbosch

TE HUUR Molenstraat 14, Lienden

TE HUUR Grotestraat 40, Almelo

TE HUUR. Aan de Heijgraef 5-19, Geleen

TE HUUR - TE KOOP Grootzand 35-37, Sneek

TE HUUR Rademakerstraat 28 F, Soesterberg

TE HUUR Nomdenweg 2, Ter Apel

TE HUUR Julianaplein 101, Beuningen Gld

TE KOOP - TE HUUR Groenmarkt 27-29, Zutphen

TE HUUR Floraplein 2, Haarlem

TE HUUR Stationsstraat A, Deurne

Te Huur. Veemkade 328, Amsterdam

TE HUUR Pastoor van Spaandonkstraat 30, Breda

TE HUUR - TE KOOP. Kanaalstraat 2, Waddinxveen

TE HUUR Rademakerstraat 97 & 101, Soesterberg

TE HUUR Rademakerstraat 28 ABCD, Soesterberg

TE HUUR. Voltstraat 4, Hillegom

TE HUUR/TE KOOP Bijsterhuizen 1305, Nijmegen

TE HUUR Havenstraat 53, Monster

Algemeen. circa 100 m² eventueel uit te bereiden naar 195 m 2 middels een verdiepingsvloer van 95 m 2 vanaf 1.050,- excl.

TE HUUR/TE KOOP Meerstraat 35 AB, Bunde

TE HUUR Hoogoorddreef 131, Amsterdam

TE HUUR Vismeerstraat 3, Heesch

TE HUUR. Raedeckerstraat , Eindhoven

TE HUUR Kastanjelaan 7, Heteren

Algemeen. Vloeroppervlakte per bedrijfsunit: - Begane grond: circa. 58 m² - Eerste verdieping: circa. 58 m². Buitenhoogte units: circa.

TE HUUR Kleine Oord 80, Arnhem

TE HUUR Nieuwe Parklaan 17, 'S-Gravenhage

Te huur. Zielhorsterweg 61, Amersfoort

TE HUUR De Weide 14, Hoogeveen

TE HUUR Zilverschoon 32, Duiven

TE HUUR. Mathenessestraat 57, Breda

TE HUUR Spinveld 23 A, Breda

TE HUUR Vismeerstraat 3, Heesch

TE HUUR Impuls 83, Purmerend

TE HUUR Albrandswaardseweg 5, Poortugaal

TE HUUR Vismeerstraat 3, Heesch

Transcriptie:

TE HUUR Rode Ring 25A, Assendelft

PROJECTINFORMATIE Moderne bedrijfsunit beschikbaar voor de verhuur op bedrijventerrein Saendelft-Oost in Assendelft. De bedrijfsunit zal medio april 2019 worden opgeleverd en kan dus volledig naar wens worden ingericht. Bij de realisatie van het gebouw wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen, wat de kwaliteit van het gebouw ten goede zal komen. Het gebouw kenmerkt zich door een representatieve uitstraling en is een visitekaartje voor de gebruiker van deze unit. Het is van groot belang dat de uitstraling ook in de toekomst behouden blijft, reclame-uitingen zullen gezamenlijk worden geregeld. Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf en ZZP-ers biedt deze unit qua omvang en indeling uitstekende perspectieven. Algemeen - Begane grond: circa. 137 m² BVO - Buitenterrein: circa. 110 m² - Vrije hoogte: circa. 7,5 meter Optioneel verdiepingsvloer De mogelijkheid is aanwezig om in samenspraak met de verhuurder een verdiepingsvloer in de bedrijfsunit te realiseren. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en de huurvoorwaarden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar. Bestemming Volgens het huidige bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met milieucategorie 2 en dienstverlening toegestaan op deze locatie. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan. Autogarages zijn niet toegestaan in het bedrijfspand. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

PROJECTINFORMATIE Buitenterrein Het buitenterrein heeft een oppervlakte van circa. 110 m² is voorzien van bestrating en een hekwerk met elektrisch toegangssysteem en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen. Ligging en bereikbaarheid De bedrijfsunit is gelegen op bedrijventerrein Saendelft-Oost in Assendelft. Het bedrijventerrein is momenteel volop in ontwikkeling en kent een diversiteit van aanwezige bedrijven. Het bedrijventerrein Saendelft-Oost is zeer goed bereikbaar vanaf Rijksweg A8 via de S154 en vanaf de Rijksweg A9 via de N8 of de communicatieweg. Opleveringsniveau De bedrijfsunit zal standaard worden voorzien van; - Vloerverwarming - Elektrisch bedienbare overheaddeur - Lichtkoepel - LED verlichting - Krachtstroom (400 V 16A) - Camerabeveiliging - Vloeistofdichte betonvloer - Toiletruimte De bedrijfsunit wordt standaard casco opgeleverd, echter is afbouw op maat van bijvoorbeeld eveneens bespreekbaar. Voor meer informatie inzake de mogelijkheden en voorwaarden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

PROJECTINFORMATIE Huurcondities Huurprijs: vanaf 1.595,- per maand excl. BTW (afhankelijk van het daadwerkelijke afwerkingsniveau) Huurtermijn: 5 jaar Servicekosten: 100,- per maand excl. BTW Opzegtermijn: 12 maanden Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW. Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks. BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium (aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd. Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen. Goedkeuring Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van eigenaar.

LIGGING & BEREIKBAARHEID

3D - VISUAL

3D - VISUAL

3D - VISUAL

PLATTEGROND

ALGEMENE INFORMATIE Hoe bezichtig ik een bedrijfspand? Om u een zo goed mogelijk beeld te geven van het bedrijfspand, vinden wij het belangrijk dat de eigenaar de bezichtiging zelf begeleidt. Daarom vragen wij de eigenaar om contact met u op te nemen voor het maken van een afspraak. Omdat de eigenaar niet gebonden is aan kantoortijden kunnen bezichtigingen ook vaak s avonds of in het weekend plaatsvinden. Vraag een bezichtiging aan via: - Een contactaanvraag via een aanbodsite - Telefoonnummer: 085-020 1028 - E-mail: info@onlinebedrijfsmakelaar.nl - www.onlinebedrijfsmakelaar.nl Overige documentatie Vaak is er extra documentatie van het pand beschikbaar, bijvoorbeeld stukken van de Vereniging van Eigenaren, het actuele bestemmingsplan, kadastrale gegevens en plattegronden. Wilt u deze documenten inzien, neem dan contact op met de Online Bedrijfsmakelaar. Hoe breng ik een bod uit? Wanneer het voorstel per mail of telefonisch bij ons binnenkomt, nemen wij direct contact op met de eigenaar. De eigenaar zal uw voorstel accepteren, een tegenvoorstel uitbrengen of uw voorstel afwijzen. Breng uw bod uit via: - Rechtstreeks aan de eigenaar na of tijdens de bezichtiging - Telefoonnummer: 085-020 1028 - E-mail: info@onlinebedrijfsmakelaar.nl - www.onlinebedrijfsmakelaar.nl Zelf uw bedrijfspand verhuren of verkopen? De Online Bedrijfsmakelaar biedt de mogelijkheid om als vastgoedeigenaar zelf uw bedrijfspand te verhuren of verkopen op 14 aanbodsites, met begeleiding van een NVM- bedrijfsmakelaar, voor een vast éénmalig tarief vanaf 995,- excl. BTW. U doet zelf de bezichtiging, wij de rest!

Mocht u een vrijblijvende bezichting willen inplannen of mocht u naar aanleiding van deze brochure, de van deze brochure deel uitmakende bijlagen of anderszins in verband met dit object vragen of opmerkingen hebben, neemt u dan contact met ons op. CONTACTGEGEVENS: Online Bedrijfsmakelaar Kerver 19a 5521 DA Eersel T E I 085-020 1028 info@onlinebedrijfsmakelaar.nl www.onlinebedrijfsmakelaar.nl DISCLAIMER Ondanks dat deze brochure en de daarvan deel uitmakende bijlagen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld kunnen aan de inhoud daarvan geen rechten worden ontleend. Deze brochure en de daarvan deel uitmakende bijlagen zijn uitsluitend bedoeld om te informeren en uit te nodigen tot het doen van een aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities komt geen overeenkomst tot stand en worden onze opdrachtgevers en de Online Bedrijfsmakelaar B.V. niet gebonden. Een overeenkomst komt slechts tot stand door aanvaarding van alle essentiële en ondergeschikte punten van een aanbod. De totstandkoming van een overeenkomst blijkt uitsluitend uit een schriftelijke kennisgeving door de Online Bedrijfsmakelaar B.V. en/of haar opdrachtgever.

T E I 085-020 1028 info@onlinebedrijfsmakelaar.nl www.onlinebedrijfsmakelaar.nl