K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

Vergelijkbare documenten
Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens!

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 4-daagse KSCC

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

Jouw talenten: een bron van inspiratie REDDINGVEST REDT LEVENS K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

UITNODIGING DONDERDAG 8 DECEMBER HUIZE ANTONIUS AAN DE NIEUWE BINNENWEG GC ROTTERDAM GULDEN MIS

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! JUBILEUM:

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! START AKTIVITEITEN:

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

Jouw talenten: een bron van inspiratie K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA NAMENS DE STAF

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

INSPIRATIE OM EEN THUIS TE BIEDEN

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar

: Ivy Rose Versluis. Dochter van Peter en Jaimy Versluis en zusje van Nova en Isa. Correspondentieadres: Schans 29, 4251 PW Werkendam.

Op dinsdag 18 december is, in de leeftijd van 78 jaar, Maria Geertruida Johanna Hilgersom- Janssen (Riet) overleden. Weduwe van Jan Hilgersom.

Christoffel Nieuws. Nieuwsbrief voor Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap INSTALLEER NU ONZE HELPDESK-APP VOOR UW MOBIELTJE


Nieuwsbrief. Kerst Agenda

DECEMBER 2018 en JANUARI 2019

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. Juni en Juli Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

Activiteitenfolder december 2015

DEZE WEEK: Beste ouders en kinderen, HET WAREN TWEE GEWELDIGE WEKEN!

De Binnenloper Sept 2019

Kerstmis Voor de laatste drie dagen voor de kerstvakantie hebben we een aantal aandachtspunten op een rij gezet.

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

Ik wens de bewoners van de Liendert een muzikaal jaar waarin we met zijn allen veel zangplezier zullen hebben. Groetjes Ina

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL

Wij hopen u op deze manier in Het Grotenhuis veel gezelligheid te bieden. -Een middag of avond is pas echt geslaagd als u er bent geweest-.

NIEUWSBRIEF Aftrap jubileum jaar op 6 september

23 december 2016 Nummer 8

MARTINUSBERICHT Nr: 1 13 tot en met 26 januari De makers van het Martinusbericht wensen u allereerst een. gezegend 2019

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Christoffel Nieuws. Sociaal cultureel maatschappelijk nieuws voor de Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap. Nummer 5-12 mei Jaargang 1

Op weg naar Kerstmis!

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

december kalender december Kalender Januari

Christoffel Nieuws. Nieuwsbrief voor Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap INSTALLEER NU ONZE HELPDESK-APP VOOR UW MOBIELTJE

KALENDER: KILDER BEDANKT!

VOOR WIE LUIDDE DE KLOK?

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

Hallo (Nummer 12, )

t Broedertje 51 e jaargang

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

FEBRUARI en MAART 2018

Laetare Actueel Jan/2019

Maandelijkse Informatie Service Tennisvereniging Vierlingsbeek januari e jaargang, nummer 1

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

Nieuwsbrief maart 2019

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 12 maandag 20 november 2017

VISSERSPRAAT 26e jaargang, nr. 528, 20 november 2013

Ontdek je eigen kleur

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Activiteitenfolder november 2015

UIT DE SCHOOL GEKLAPT!

Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2017

WANDEL- NIEUWS. van Christoffel Nieuws, Op zondagmorgen 23 juli 2017 mocht een deelnemer aan de Nijmeegse Vierdaagse

Jaargang 70 volgnr. 8 / december 2017

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

BINNENVAART KERMIS VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? Christoffel Nieuws : TON VAN BON. In de leeftijd van 58 jaar. De afscheidsplechtigheid

Nieuwsbrief 15 Week 51

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS Ouderen

21 juni 2019

Hartelijk dank Bep en Cor Bosgieter voor het maken van de foto s!!

Jaargang 27 No december 2017

De activiteiten die staan gepland zijn allemaal onder voorbehoud en zullen t.z.t. ter herinnering in de Bakenpraat worden vermeld.

Geslaagde Nieuwjaarsborrel

Agenda Het Korennieuws Oktober Maandag 16 Oktober Kienen Woensdag 18 Oktober Donderdag 19 Oktober 20.

Agenda Nieuws van directie

Kwastje nr.5 Schooljaar december 2018

Sponsor van de maand oktober In Memoriam. 3 e Jaargang, nummer 6, oktober 2013

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers,

Activiteitenfolder oktober 2015

Vlierpraatjes

Hallo (Nummer 6, 19 december 2015 )

Agenda: Nieuwsbrief 35 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren

Maandprogramma Activiteiten

NIEUWJAARSRECEPTIE. 27 januari 2018

Transcriptie:

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 8 JANUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 10 JANUARI 2016 11.00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 15:00 uur Nieuwjaarsreceptie Waeltoren. MAANDAG 11 JANUARI 2016 10.30 uur Vergadering staf K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 12 JANUARI 2016 10.00 uur Cursus Gymnastiek. 14.00 uur Soos met Dienstencentrum Verjaardagskalender maken. WOENSDAG 13 JANUARI 2016 10:30 uur Repetitie van de Waalkanters. DONDERDAG 14 JANUARI 2016 19:00 uur Repetitie van het K.S.C.C. zangkoor. VRIJDAG 15 JANUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 17 JANUARI 2016 11.00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. MAANDAG 18 JANUARI 2016 10.30 uur Vergadering staf K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 19 JANUARI 2016 10.00 uur Cursus Gymnastiek. WOENSDAG 20 JANUARI 2016 10:30 uur Repetitie van de Waalkanters. 13:30 uur Bridgen. DONDERDAG 21 JANUARI 2016 15:00 uur Verzorgen Informatie bulletin. 18:00 uur Bespreking Carnaval mis. 19:00 uur Repetitie van het K.S.C.C. zangkoor. VRIJDAG 22 JANUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens!

NAMENS DE STAF Bulletin nummer 1 - jaargang 44 Landelijke en regionale informatie Op de eerste plaats wenst de crew van het KSCC en de parochie u allemaal een zalig, gezond en inspiratievol 2016. De agenda is nog grotendeels blank, maar er zijn al heel veel data ingepland van activiteiten, vieringen, vergaderingen etc. Samen met het bestuur, de medewerkers en de vrijwilligers werken wij er aan voor u een heel mooi en wervelend en bruisend 2016 van te maken. U bent van harte uitgenodigd om mee te doen. Dank Vele mensen hebben gehoor gegeven een extra financiële bijdrage over te maken. Daarvoor onze dank. De financiën komen ten geode aan het werk voor u, voor jou. Dank ook voor de zeer vele kerst en nieuwjaarswensen. Zij zijn met bosjes via email, twitter, sms, WhatsApp en ook met de post binnengekomen. Marcel heeft de kaarten opgehangen: de wensen zijn aan ons allemaal gericht. Terugblik Even een terugblik op de achter ons liggende feestdagen. Kerstbrunch 15 december. Zij die bij de kerstbrunch waren hebben genoten van een heel fijn programma. Helaas had men meer mensen verwacht. In de Wandelgang zoemde het bericht dat sommige mensen wel wilden komen maar het niet wisten. Hoe dit kan, zullen wij in de werkgroep bespreken. Wij denken dat de berichten die per email verstuurd worden niet of niet goed gelezen worden. Actie Creadoe Onder leiding van Yvonne was er een kerstbloemversiering middag georganiseerd. Prachtige bloemstukken werden gemaakt. Om het ook gezellig te maken konden de aanwezigen genieten van de door haar zelf gebakken appeltaart. Kerstmarkt Een daverend succes, zeer grote opkomst van jong en oud. Leuke dingen te koop in kraampjes, voldoende te eten: zelfgemaakte appeltaart, kerstbrood, soep, worstjes etc. en een geweldige financiële opbrengst voor het KSCC en de Parochie. Vrijdag voorafgaande aan de kerstmarkt was door een aantal mensen prachtige kerststukjes gemaakt die zeer van de hand gingen. Ook de loterij verliep goed. Dank aan de vele mensen en bedrijven die de prijzen hebben gesponsord. Dank Dank aan allen die hebben bijgedragen de kerstvieringen goed te laten verlopen: het zangkoor, de kostergroep, de bloemversiering, het beherend team, etc. Een goed initiatief Het was een goed initiatief om het KSCC kerstbal, dat traditioneel plaatsvindt op 2 de kerstdag door te schuiven naar 1 januari na de heilige Mis. Met een toost en leuke muziek werd het een heel drukke maar ook gezellige avond. Foto s vindt u op www.kscc.nl Jaarvergadering BLN Schuttevaer Jaar vergadering Koninklijke Schuttevaer afdeling Gelderland op 29 december jl.

Het Kolpinghuis biedt voor dit soort vergaderingen een uitstekende plaats. En zoals altijd is de sfeer goed en constructief. In de openingstoespraak van de voorzitter Rob van Reen sprak hij over de verbinding BLN Schuttevaer, Sociaal economisch - nautisch technisch. De poot Schuttevaer binnen BLN Schuttevaer houdt zich bezig met nautische zaken. Een goede zaak. Goed dat secretaris Henry Mooren aandacht besteedde aan de heer Kees de Vries die midden in het jaar 2015 zich als directeur heeft teruggetrokken. Het KSCC en de parochie ondersteunden zijn woorden graag. Natuurlijk werden er andere belangrijke zaken besproken. Een van deze onderwerpen was veiligheidsbevordering en calamiteitshandeling door het afdelingshoofd Scheepvaart-verkeer en water management Midden, dhr. Jan Hendrik Beks. Na zijn toespraak over dit onderwerp waar het slachtoffer centraal staat, heb ik gevraagd aandacht te besteden aan hen die er om heen staan: de bemanningsleden, de familie etc. Tijdens het symposium van de regionale brandweer in september had ik deze vraag ook al gesteld. Op mijn vraag werd geen goed antwoord gegeven. Wij zullen het opnemen met de voorzitter van de commissie Veiligheid bevordering en Calamiteitenbehandeling in onze regio. Het KSCC en de parochie hechten er aan dat deze zorg wel degelijk in een protocol hulpverlening wordt opgenomen. Bij onze Duitse buren is hier de Notfallseelsorge, die direct in zulke situaties opgeroepen wordt. Wij verwachten van overheidsdiensten en organisaties dat zij hierin verantwoordelijkheid nemen. De 20 ste Telematica dag 30 december Ook een doorslaand succes: een goede formule, een goede accommodatie, en perfect verzorgd door het Bureau Telematica en de voorbereidingscommissie. Dit jaar waren er weer meer schippers die gebruik maakten van dit podium om niet alleen maar met elkaar te discussiëren, maar ook met de dienstverleners en mensen die beleid maken en uitvoeren. The way to Future gaat er altijd in, Sander Duivestein, genomineerd trendwatcher van het jaar, wierp een blik in de toekomst. Digitaal, virtueel, technisch mogelijk, waren de sleutelwoorden. Er blijkt veel technisch mogelijk te zijn. Even in Nijmegen via een bepaalde bril in Antwerpen verblijven etc. De mededeling dat de kinderen van de kleinkinderen misschien wel 500 jaar zouden kunnen worden, wekte verbazing en hilariteit. Blij verrast, verbaasd was ik om de Telematica Award 2015 te mogen ontvangen. Het voelde als een hele grote eer. Maar met de uitreiking van de award worden alle mensen geëerd die zich inzetten om telematica breed te verspreiden, zodat telematica zoveel mogelijk wordt ontwikkeld en uitgenut ten dienste van de scheepvaart. Toch zal de telematica nooit het menselijk, persoonlijk contact kunnen vervangen: face to face / word to word. Voor uw agenda: 31 januari Feestdag van Don Bosco. 11.00 uur Heilige Mis met extra zang en een gastpredikant. Welkom! 7 februari Geen heilige Mis aan boord 11.00 uur Heilige Mis in de Petrus Canisiuskerk Molenstraat Nijmegen. Allen welkom! een tintje carnaval wordt op prijs gesteld -. Een goed weekend. B.E.M. van Welzenes, sdb. Directeur KSCC / Landelijk aalmoezenier.

DANK JE WEL. Hallo iedereen, hier ben ik nog even, namens de bezoekersdienst. Ik wil graag nog even terugkijken op het oude jaar, met name de Kerstmarkt. Daar hebben wij weer loten verkocht, ten behoeve van de bezoekersdienst. Ik zal u eerlijk bekennen, dat ik bang was, dat de opbrengst erg zou tegen vallen. Ik zag dat er veel minder mensen waren als andere jaren en dan is het normaal dat er ook minder loten verkocht worden. Ik moet onze gemeenschap echt een heel groot compliment maken. U heeft met zijn alle laten zien dat u de bezoekersdienst belangrijk vind. Vorig jaar hadden we voor 770,00 euro loten verkocht en dit jaar toch nog voor 643,00 euro. We zijn, als bezoekersdienst, ontzettend trots, op dit resultaat. Ik wil ook hier graag iedere sponsor heel hartelijk danken voor hun gave. Bijna alles wat er aan prijzen was en dat waren er zo n 80, was geschonken en echt niet alleen maar door bedrijven, die we uiteraard ook dankbaar zijn, maar ook heel veel particulieren hebben ons wat geschonken, ook hiervoor erg veel dank. Iedereen die ons, op welke wijze ook, heeft gesteund, heel hartelijk bedankt. Wij hopen u ook dit jaar weer te zien op de kerstmarkt. Allemaal nog een gezegend en vooral een gezond 2016. Namens de Soos met bezoekersdienst: Gerard Leensen. ONZE JARIGEN 8-01 Bianca Wolthuis-Beyer; mevr. van de Laak; Irene Poppelier. 9-01 Silvia v.d Vooren; dhr. Piet Rutjes; dhr. Jan van Ommen; Marijn Jansen. 10-01 Thijs van den Berg. 11-01 Thea Bennink; Dora Koks; Anke Peters. 12-01 Hans van Otterloo. 13-01 Mevr. Ria Vermeeren - Huibers; dhr. Willy Joosten; Pauline Vermaas m/s Poolster ; dhr. John van Oijen; dhr. Edwin Peters. 14-01 Fien de Goey, m/s "Maasvallei"; mevr. J. Tonissen-Lips. 15-01 Mevr. Wil Kreuze; Laurens de Reuver; dhr. Anton Arntz; Winand Sep m/s Boris ; Samantha Smit. 16-01 Antonie Roland Bosman; dhr. Cor van de Veeken. 17-01 Dhr. Bas Brom; Marijke van de Donk; mevr. Trudie Roos; Milan Verlaan; Lieke Beijer. 18-01 Dhr. Theo van Ophuizen; mevr. Miep Willems-Schüttler; Kiki van Dongen; dhr. Ivo Cornelissen; Hidde Kuenen; Sander Mooren m/s Prudentia. 19-01 Mevr. Lies Broeders-Pruyn; Ed Mooren m/s Prudentia ; Noud Johan Geutjes; Liesbeth Jansen-Seijsener. 20-01 Wim Derksen uit Druten; dhr. Romy Reemer; mevr. Kievits. 21-01 William Peters, Iris ; Philip Brouwer. 22-01 Bert en Christien v/d Donk-Wanders; dhr. Joeri van Thiel; Jan Willem Heijmen. 23-01 Mevr. Trudy van Kleef-Derksen; mevr. Jeanneke Wendt; mevr. Roos Montens-Wigman.

SOOSMIDDAG IN MILLINGEN A/D RIJN De Millingse Schippers Vereniging St. Nicolaas organiseert op donderdag 28 januari 2016 weer een soosmiddag. Vanaf 14.00 uur tot 18.00 uur is iedereen van harte welkom in café zaal De Kastanje, Heerbaan 119 te Millingen a/d Rijn. Iedere laatste donderdag van de maand. WANDELNIEUWS Beste wandelvriendinnen en vrienden, Na het minder of meer serieus uitspreken van voornemens zijn we 2016 binnengetreden en er zijn mensen die nog meer willen bewegen dan voorheen werd gedaan. Honderden organisaties en verenigingen hebben er geen probleem mee om daarbij behulpzaam te zijn. De KWBN Jaargids van 2016 staat vol met wandelevenementen in Nederland en in de loop van dit jaar zal daar steeds naar worden verwezen. Linksom of rechtsom wordt er al veel vernomen over de 100 e versie van de Nijmeegse Internationale Vierdaagse en veel geïnteresseerden, die in de jaren 2010 tot en met 2015 niet vier keer met succes hebben deelgenomen aan de 4Daagse, zijn op zoek naar een manier om zeker te zijn van deelname. Die weg is er wel, maar is niet gratis en het kost de nodige tijd en inspanning. Onder de naam Viavierdaagse is er een uitgebreid training- en voorbereidingsprogramma. De inschrijving voor Via Vierdaagse 2016 start op maandag 11 januari om 08.00 uur en is uitsluitend via www.viavierdaagse.nl mogelijk. De inschrijving is strikt persoonlijk. Het inschrijfgeld bedraagt 199,00. Zij die lid zijn van de KWBN worden niet toegelaten. In de regio Arnhem-Nijmegen wordt binnenkort de volgende wandeltocht gehouden: 10 januari 3 e tocht 36 e Winterwandelserie in Wijchen www.wsv-paschalis.eu info@wsv-paschalis.eu Wsv Paschalis, - Keuze-afstanden: 5-10-20 km Startplaats: jeugdhuis, - Woeziksestraat 334 6604 CC Wijchen Starttijd: 08.30 uur 13.00 uur, - Tel. 024-6416398 17 januari Winterserie in Grave Wsv D.E.W. Escharen, - Keuze-afstanden: 6-10-15-20-25 km Startplaats: clubhuis D.E.W. - Essinklaan 1 5361 JT Grave Starttijd: 08.00 uur 12.30 uur, Tel. 0486-473527 www.dew-escharen.nl t.alders@hetnet.nl Op www.wandel.nl staan altijd evenementen op wandelgebied, elders in het land. Een hartelijke groet en veel wandelplezier, Henry Mooren.

Soos met.verjaardagskalender K.S.C.C. NIJMEGEN DIENSTENCENTRUM DINSDAG 12 JANUARI 2016 Op dinsdag 12 januari nodigen wij iedereen uit voor een gezellige Soosmiddag met de mogelijkheid om een verjaardagskalender te maken. Natuurlijk staan ook de spellen weer klaar of gewoon gezellig bijpraten. U bent zoals altijd vanaf 13:30 uur van harte welkom, de koffie of thee staan klaar. Neem gerust een vriendin, vriend, buurman of buurvrouw mee. In verband met de materialen is het fijn als u even opgeeft of u een kalender wilt maken. Telefoonnummer KSCC 024-3777575, uiterlijk maandag 11 januari. Werkgroep Soos Met

VAKANTIEGROETEN ONTVANGEN Uit Wenen: van Riet Pols en Truus Corbeek. VERHUISBERICHT Bureau Voorlichting Binnenvaart gaat verhuizen.. HNK Vasteland 78 (2 de verdieping) 3011 BN Rotterdam Tel. 010-4129151 www.bureauvoorlichtingbinnenvaart.nl Postbus (23005-3001 KA Rotterdam) en fax komen te vervallen. VERHUISD Bert en Coby Boere, m/s Coby, Burchtstraat 64, - Nijmegen zijn verhuisd naar: Molenweg 34, - 6542 PW NIJMEGEN. Wees jezelf, er zijn al anderen genoeg. TOT ONZE GROTE DROEFHEID Op 20 december 2015 is dhr. THEO CENTEN, echtgenoot van Trudy Centen-Siegel overleden in de leeftijd van 76 jaar. Corr.adres: Paardenbloem 75, - 6922 GE DUIVEN. MISINTENTIES ZONDAG 10 JANUARI 2016 Ouders Bonink-Wanders v/h ms. Anthonius, dhr. Wil Meesters, mw. R. Brom - Cornelissen en Fred Brom, dhr. Wim Oudakker, mw. Ellen Heijmen - van Engelen, Nancy Rensen - van de Brink, dhr. H. Scheepbouwer. MISINTENTIES ZONDAG 17 JANUARI 2016 Voor dhr. Theo Strijp m/s. Viking, voor ouders van Laak-Snijders, ouders de Bot - Neff. Een goedgekeurd reddingsvest dragen.. redt levens! ONZE ZIEKEN * Mevr. Laura Brom (kamer 36). NIJMEGEN, RADBOUD, G.GROOTEPLEIN Z10, 6525 GA. * Dhr. Jopie Derksen. BEUNINGEN, STREKEL 9, 6641 XK. * Cor. Driessen. DOORNENBURG, LANGEWEERDSTRAAT 63, 6686 CK. * Beppie Leensen-Scheers. WIJCHEN, GRAAFSEWEG 782, 6603 CR.

* Mevr. Dien Hollemans-van Neijenhof. SCHIJNDEL, SALVIAHOF 29, 5482 PK. * Mevr. Wally Geutjes-Zingel. MILLINGEN A/D RIJN, ST. WILLIBRORDSTRAAT 1-B29, 6566 DD. * Mevr. Greet Hakkert-v/d Hoeven. MILLINGEN A/D RIJN, BRAHMSSTRAAT 9, 6566 WL. * Dhr. Frans Huibers. NIJMEGEN, OOSTKANAALDIJK 362, 6541 CD. ZIEKEN AAN BOORD / THUIS HERSTELLEND * Dhr. Alex Sijbranda. DORDRECHT, PRATTENBURG 45, 3328 WC. IN HET VERPLEEG/VERZORGINGSHUIS * Mevr. Ria van Megen, Oranje Nassau Oord, Kamer 16. POSTADRES: POSTBUS 9002, 6870 GC RENKUM. * Mevr. Henny de Graauw-Mutsaers (kamer B2. 13). TILBURG, VERPLEEGHUIS JOANNES ZWIJSEN, BURG. BROKXLAAN 1407, 5041 RR. * Dhr. Jan van Vliet, Kaleidoskoop (afd. WIJde Zorg). NIEUWKOOP, DE VERBINDING 2, 2421 EX. * Mevr. Ineke Geutjes. MILSBEEK, POTTENBAKKER 36, 6596 GB. DENK AAN DE ZIEKE!!!!!!!!!!!!!! Als u bij een zieke op bezoek wilt gaan, neem dan eerst even contact op met de familie. De zieke kan even rust willen hebben!

ONZE ADVERTEERDERS

ONZE ADVERTEERDERS - Interrijn b.v. Scheepvaart- en Handelsonderneming Tel.078 625 93 99 Voor al uw bevrachtingen en expeditiewerkzaamheden - Assurantiekantoor Beijer Tel. 024 677 61 09 verzekeringen, hypotheken, financieringen, pensioenen en sparen - Neptun bunkerbedrijf Nijmegen- Tel. 024 377 48 52 Er gaat een nieuwe wereld voor je open! - Scheepsbevrachtingskantoor Daanen Shipping & Logistics B.V. Tel. 024 3775830 www.daanen-shipping.nl - Autena Marine b.v. Automatisering Telecommunicatie Navigatie, Tel. 024 355 94 17 - Feest op het water! Partyschip Palladium: Aqua Riverline 06 22521358. - St. Nicolaas Stichting Meander, Tel. 024 359 35 00. Maak kennis met onze internaten. Vraag de folder aan en/of kom (met uw kind) op visite voor een informatieve rondleiding. - Reinplus Van Woerden Bunkerbedrijf Tel. 088 100 78 00 Fax. 088 100 78 10 Laan van Barcelona 800 te Dordrecht - www.reinplus.com - FKH accu s, St. Teunismolenweg 50d, 6534 AG NIJMEGEN, Tel. 024 3738875. www.fkhbatterijen.nl - Scheepsrep.bedrijf De Gerlien-van Tiem bv. Druten voor al uw stevendok-werkzaamheden tevens uw adres voor alle reparaties boven de waterlijn www.gerlienvantiem.com - Tel. 0487 51 55 44. - Lerta Techniek, John Janssen, Elektrotechniek voor binnenvaart, Tel. 06 14 49 50 32, www.lerta.nl - info@lerta.nl. - Jan de Jong Onderhoud en reparatie Tel. 024 355 12 50 Sanitairinstallatie, Lasen konstruktiewerkzaamheden, centrale verwarming, onderhouden reparatie. - Peter Blom technische groothandel Tel. 024 677 42 43 Aandrijftechniek, V-snaren en schijven, Kettingwielen, gereedschappen - Roos Administraties, Tel. 024 379 03 69, Voor uw gehele financiële administratie. www.roosadministraties.com - Keurslager Rob Keller, Waterstraat 201, 6541 TJ Nijmegen, Tel. 024 377 47 90. www.kellernijmegen.keurslager.nl - Steal-It B.V. information technology, netwerken en IT producten. Bernard Stenssen, -Tel. 024 675 00 70 - www.stealit.nl - De BedrijfsPoli, - Scheepvaartkeuringen (zee- en binnenvaart) en Rijbewijskeuringen, - Tel. 024 3717799. Kerkenbos 1008 6546 BA Nijmegen. www.debedrijfspoli.nl