Jaargang 56 Nummer

Vergelijkbare documenten
Jaargang 55 Nummer

Jaargang 54 Nummer

Jaargang 56 Nummer

Jaargang 56 Nummer

Jaargang 55 Nummer

Jaargang 54 Nummer

Jaargang 55 Nummer

Jaargang 56 Nummer

Jaargang 56 Nummer

Jaargang 55 Nummer

Jaargang 55 Nummer

Jaargang 55 Nummer

Jaargang 56 Nummer

Jaargang 53 Nummer

Jaargang 55 Nummer

Jaargang 54 Nummer 01

Jaargang 56 Nummer

Jaargang 53 Nummer

Jaargang 54 Nummer

Jaargang 54 Nummer

Jaargang 54 Nummer

Jaargang 54 Nummer

Jaargang 54 Nummer

VAN HET BESTUUR Kampioen word je niet zomaar!

Jaargang 53 Nummer

Jaargang 54 Nummer

Pinkstertoernooi 2019

Jaargang 53 Nummer

Jaargang 54 Nummer

Jaargang 53 Nummer

3370 BA Hardinxveld Giessendam Wilma van Tuijl

Jaargang 54 Nummer

VAN DE VOORZITTER. Beste Kinderdijkers,

Zaterdag 29 oktober Kangoeroetraining om uur in de Sporthal.

Jaargang 54 Nummer

Jaargang 53 Nummer

Jaargang 54 Nummer

Jaargang 54 Nummer

Jaargang 53 Nummer

Het bestuur wenst u een gezond en gelukkig 2017 toe!

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 25 maart t/m 6 april 2019

Jaargang 54 Nummer

Sporting Krommenie. Voorwoord. Trainingstijden Beste speler,

Jaargang 53 Nummer

Jaargang 53 Nummer

Jaargang 53 Nummer

Jaargang 54 Nummer

Jaargang 54 Nummer

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep

Jaargang 55 Nummer

Jaargang 54 Nummer

Agenda Seizoen Nummer 13

Pinkstertoernooi 2016

KC DORDRECHT BULLETIN

Pinkstertoernooi 2017

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Jaargang 56 Nummer

VAN HET BESTUUR. 53 e jaargang nummer DeetosSnel Pagina 1. Beste DeetosSnellers,

VAN HET BESTUUR. 53 e jaargang nummer DeetosSnel Pagina 1. Van het Bestuur,

Informatiebulletin District Noord-West

VAN HET BESTUUR. Van de voorzitter. Praatpaal jaargang

Jaargang 53 Nummer

Jaargang 53 Nummer

VAN HET BESTUUR Successen komen niet vanzelf!

Jaargang 54 Nummer

seizoen Trainingstijden zaal (vanaf ) Sporthal Reyerpark 21:00 22:30 Badminton en trimgroep

3370 BA Hardinxveld Giessendam Sandra de Boon

WEEKPOST BKC VOLGENDE WEEK ZIJN ER GEEN KORFBALTRAININGEN VANWEGE DE HERFSTVAKANTIE. OOK ZAL ER VOLGENDE WEEK GEEN WEEKPOST ZIJN!!!

Dan ben je altijd op de hoogte!

Jaargang 53 Nummer

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Jaargang 54 Nummer

Spelregels voor afschrijven seizoen

VAN HET BESTUUR. 53 e jaargang nummer DeetosSnel Pagina 1. Aangenaam!

Nieuwsbrief augustus 2018

Jaargang 53 Nummer

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe.

Info avond ouders jeugd SV Marken Donderdag 27 september 2018

Triade nieuwsbrief Editie

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 12 t/m 24 november 2018

Hét clubblad van Rov Eureka meer dan alleen korfbal, sinds 1948

Jaargang 56 Nummer

Rheko info nr aug. 1 sept adres Rheko: website :

Woensdag 19 April, 2017

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni.

Programma KiKa Kerstzaaltoernooi 2014

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer:

NIEUWE KORFBALSEIZOEN ZATERDAG A.S. VAN START!

Kapsalon no 24. Agenda. Balsponsor TOP 1 Tempo jan-2019 Seizoen Nummer 23

Jaargang 54 Nummer

1. Bestuurszaken. Samenstelling bestuur 2017

WEEKPOST BKC. Tot volgende week weer.

Nieuwsbrief Devinco Maart 2015

Schoolkorfbal toernooi. Programma boekje

44 e fc Harlingen jeugdtoernooi

Seizoen 2016/ november 2016 Nr

E-TOP. Toernooi. 9 tegen

OVERLIJDENSBERICHT. Overlijdensbericht Ben van de Velden

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L

Transcriptie:

Jaargang 56 Nummer 06 22-09-2018

VOORWOORD Algemene ledenvergadering Vorige week vrijdag was de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) in ons sportcafé. Een goede afvaardiging van de leden was naar de Vorrinklaan gekomen om terug te blikken op het afgelopen seizoen en vooruit te kijken naar het nieuwe (huidige) seizoen. Er stonden belangrijke punten op de vergadering die onze vereniging op weg helpen naar een mooie (financiële) basis voor de komende jaren. Menselijke zaken gaan natuurlijk altijd voor, dus zijn de leden die 25, 40, 50, 60, 65 en zelfs 70 jaar lid zijn van onze vereniging in de bloemen gezet. Hulde! Daarna werden traditioneel de cijfers van het afgelopen jaar gepresenteerd. Nu niet alleen die van DeetosSnel maar ook die van KC Dordrecht. André Stegenga heeft zoals beloofd zijn cijfers over het afgelopen seizoen gepresenteerd. Vanaf deze plaats mijn complimenten aan André voor zijn werk voor de vereniging de afgelopen tijd en voor de goede en fijne overdracht! Ook hebben we afscheid genomen van Maarten Boot en Julien Scharloo als bestuursleden. Mannen, nogmaals dank! We hebben een eind gemaakt aan een jarenlang geschil tussen de Stichting en DeetosSnel en gaan we met een gezamenlijk doel onze mooie accommodatie beheren, benutten en exploiteren. De vergadering heeft akkoord gegeven op de offerte van onze nieuwe kledingpartner Muta/Erima. Inmiddels zijn wij met man en macht bezig om (in de korte tijd die we hebben) iedereen voor het einde van het jaar in een nieuw shirt te laten spelen. Het bestuur heeft akkoord gevraagd en gekregen voor de volgende zaken: Er komt een indeplaatsstelling met de COKD. Hiervoor betaald de COKD een afkoopsom en gaat daarnaast een sponsorovereenkomst aan voor 3 jaar. Een onderhuurder zal voor de komende 10 jaar de oude COKD en MF-ruimtes gaan huren van DeetosSnel. De intentieverklaring hiervoor is afgelopen woensdag getekend en naar verwachting zal de definitieve ondertekening van de huurovereenkomst plaatsvinden op dinsdag 30 oktober. De optelsom van deze financiële regelingen geven mooie baten de komende 10 jaar. Een groot compliment aan Sandra Kelderman, want zij is degene die aan de wieg heeft gestaan om bovenstaande voor elkaar te krijgen. Sandra bedankt!! DeetosSnel 100 jaar Aankomend jaar bestaat DeetosSnel 100 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Op de ALV heeft de jubileumcommissie onder leiding van Alwin uiteengezet wat er het aankomend jaar allemaal gaat plaatsvinden. Het programma zal binnenkort verschijnen op onze website. Met z n allen gaan we er een ontzettend succes van maken!

VOORWOORD Wall of Fame Op facebook is de besloten groep DeetosSnel 100 jaar aangemaakt. Wat ontzettend leuk om te zien dat veel (oud) leden hun herinneringen hierop delen. Van het kamp op Texel in de jaren 50, de bouw van het clubhuis in 1969, het kampioenschap van Snel 1 in het jubileumjaar 1994, foto s uit de Merwede tijd, promotie van Merwic 1 in het seizoen 1975-1976 naar de juniorenfinale in 1988 Deetos tegen Snel in Leeuwarden. De gezamenlijke foto in de krant destijds was een waar vooruitziende blik. Op zaterdag 17 november zal de Wall of Fame geopend worden in het trappenhuis naar het sportcafé. Onze historie en successen zullen dan vereeuwigd en verenigd worden. Jazeker, De Hypotheker Korfbalexperience Aankomende zaterdag wordt De Hypotheker Korfbalexperience gehouden in onze hal. Hét toernooi in aanloop naar de Korfballeague. Naast onze 1 e selectie is er deelname van Dos 46, Fortuna en PKC/SWKgroep. De 4 topwedstrijden zijn vanaf 15:00 uur voor iedereen gratis te bezoeken. Tussendoor kunnen jullie (bijna traditioneel) genieten van een overheerlijke maaltijd. Een middag en avond topkorfbal aan de Vorrinklaan! Topkorfbal bestaat niet zonder vrijwilligers en om alles in goede banen leiden zijn we nog op zoek naar mensen die naast een potje topkorfbal willen kijken ook hun steentje willen bijdragen om dit toernooi tot een succes te maken. Dus meldt je aan bij bar@deetossnel.nl Aankomende zaterdag zal er ook een 2 e kassa in gebruik worden genomen. Bij deze kassa kan alleen met de clubkaart en PIN worden betaald. Dit maakt de doorstroom sneller. Aandachtspunten Ondanks dat we de laatste tijd ontzettend veel goede stappen hebben gemaakt en een mooie (financiële) basis hebben gelegd voor de toekomst zijn er ook aandachtspunten. Aandachtspunten zijn o.a.: Sponsoring. Schoonmaak van de kleedkamers en kantine op zaterdagavond/ zondagmorgen Einde (1e helft) veldseizoen / begin zaalseizoen Onze selectie is inmiddels al een tijdje bezig in de hal om zich voor te bereiden op het komende Korfballeagueseizoen, zie eerder. Een groot deel van de ploegen hebben hun veldseizoen afgesloten en hierbij zijn er mooie resultaten te melden, zoals: Kampioenschappen van het zesde, zevende, achtste, midweek, E1, F1 en F2 Het derde is trotse koploper

VOORWOORD Een aantal ploegen spelen aankomende weekend hun laatste wedstrijd op het veld en vanaf volgende week gaat iedereen de zaal in. Een nieuw zaalseizoen maakt weer nieuwe kansen en uitdagingen. Laten we met z n allen de handschoen oppakken. Herfstkamp Het is herfstvakantie en dus voordat het geweld in zaal losbarst gaat onze jeugd deze week richting het Land van Kleef om een van de hoogtepunten van het seizoen te beleven. Allemaal veel plezier en Gaan met die banaan! Al met al kan ik zeggen dat DeetosSnel bloeit, groeit en floreert! Groet, André Kraaijeveld

VERENIGINGSTAKEN WEEK 43

MEDEDELINGEN TECHNISCHE COMMISSIE NOODOPROEP WEDSTRIJDSECRETARIAAT!!! We zijn op zoek naar een nieuwe wedstrijdsecretaris (m/v) voor de BCD-jeugd en alleen voor het zaalseizoen (novmrt). Bereid om deze vacature in te vullen of wil je eerst meer informatie?... mail naar tc@deetossnel.nl of spreek Ron van Gemert aan. KAMPIOENEN Na de E1 en F1, werd vorige week ook DeetosSnel F2 kampioen bij de jeugd. En bij de senioren zijn S6, S7, S8 en Midweek kampioen geworden tijdens de 1e veldhelft. Een fantastisch resultaat. Jongens, meisjes, spelers, speelsters, coaches en trainers hartelijk GEFELICITEERD. HERFSTVAKANTIE Tijdens de herfstvakantie (en herfstkamp) zijn er geen trainingen. AANVANG ZAALTRAININGEN De 1e veldhelft is voor vrijwel alle teams afgelopen, we gaan ons ook weer richten op de zaal. De trainingen starten voor alle groepen vanaf maandag 29 oktober. Op de website kan je het trainingsschema voor de zaal terugvinden onder <Korfbal>. Ook elders in de nieuwsbrief staat het trainingsschema voor de zaal. VOORBEREIDING ZAAL Ter voorbereiding op de zaalcompetitie zijn er weer diverse oefenwedstrijden ingepland voor alle teams. Er wordt met name geoefend in het weekeinde van 10/11 november en het weekeinde van 17/18 november. Zie elders in de nieuwsbrief het oefenprogramma. JURYTAFEL (JURYVOORZITTER, SCHOTKLOKBEDIENER, SCOREBORDBEDIENER) Voor de cursus jurytafel zijn Ron Troost en Wessel Seepers geslaagd. Zij mogen nu ook officieel meedraaien in de bezetting van de jurytafel. Heren PROFICIAT. TRAININGEN VAN DE KANGOEROEKLUP De trainingen van de KangoeroeKlup zijn ook in de zaalperiode op de zaterdagochtend. De training is van 09.00 tot 09.45 uur, zodat we ook op tijd de speelvloer weer vrij hebben van spelmateriaal voor de wedstrijden die om 10.00 uur starten. Afhankelijk van de hoeveelheid wedstrijden en de beschikbaarheid van beide sporthallen zullen we afwisselend trainen in de hal-1, hal-2 en MFR-ruimte (lokaal zijde Vorrinklaan). ZUIVERE SPEELTIJD BIJ WEDSTRIJDEN MET SCHOTKLOK In alle wedstrijden waar met een schotklok gespeeld wordt, is de speeltijd 2x 25 minuten zuivere speeltijd. Ongeacht welke klasse en leeftijdscategorie. Voor de volledigheid, de schotklok en 2 x 25 minuten zuivere speeltijd is van toepassing in de volgende klassen: KL, RKL, HK, RHK, OK, ROK, 1e, AHK, AOK, BHK. In al deze klassen wordt zowel de beginopstelling als de spelersvervangingen via de bekende formulieren tijdens de wedstrijd op papier doorgegeven aan de juryvoorzitter.

MEDEDELINGEN TECHNISCHE COMMISSIE SPORTHAL We gaan de zaal weer in: trainingen, oefenwedstrijden en competitie. Tijd om alvast wat afspraken weer onder de aandacht te brengen. HAL-VERLICHTING Het schakelpaneel voor de halverlichting bevindt zich aan de achterzijde van de rechtertussenwand (als je via de hoofdentree binnenkomt). Achter het houten paneel zit/hangt een wit schakelpaneel met 8 drukknoppen. Op de drukknoppen zijn labels aangebracht die aangeven welk gedeelte van de halverlichting daarmee bediend kan worden. H1 = hoofdveld hal-1 ; Z1 = zijkanten hal-1 ; CC1 = centrecourt hal-1 H2 = hoofdveld hal-2 ; Z2 = zijkanten hal-2 ; CC2 = centrecourt hal-2 De CC-knoppen (extra verlichten van het centrecourt) zijn alleen bedoeld voor de wedstrijddagen dat er op het centrecourt gespeeld wordt. Die dus graag uitlaten op de trainingsavonden. Voor jouw hal (1 of 2) doe je dus de verlichting aan van H1+Z1 of H2+Z2. De trainers van de laatste trainingsgroepen doen uiteraard de gehele verlichting uit (alleen de noodverlichting in het midden blijft altijd aan). TASSEN Vaak struikelen we letterlijk over de gedropte tassen bij de hoofdentree. We stappen blijkbaar naar binnen en laten ter plekke de trainingstas uit onze handen vallen. Dat moet absoluut anders, zodat de hoofdentree tot de sporthal ook daadwerkelijk een DOORGANG betreft. Hoe dan wel: - als de kantine open is: de tassen parkeren in de tassenrekken in de kantine - als de kantine gesloten is: neem ze mee de tribune op - of bij de reservebank (maar dan wel netjes langs de kant tegen de wand) TOEGANG HAL-2 Hartstikke mooi... 2 hallen. Maar we moeten natuurlijk geen last van elkaar hebben. Het is de bedoeling dat tijdens de trainingsavonden de scheidingswand volledig gesloten is (bediening op linkertussenwand hal-1). De toegang naar hal-2 is voor IEDEREEN via de lange gang achter de sporthallen langs. Deze (achterlangs) lange gang is te bereiken via de deur aan het einde van de gang met de kleedkamers. Kortom: even de ballen pakken uit de kleine materiaalberging in hal-1 en daarna via de lange gang achterlangs naar hal-2 lopen. Niemand hoeft in hal-1 dwars over te steken!!! Gebeurt dat toch... spreek elkaar daar direct op aan.

MEDEDELINGEN TECHNISCHE COMMISSIE RUST / BESPREKING Bij deze het verzoek aan alle coaches om de maximale 5 minuten rust in acht te nemen bij de wedstrijden. Voor iedere wedstrijd zijn in principe de volgende tijden ingepland: - Maximaal 5 minuten inschieten - Wedstrijdduur 1e helft - Maximaal 5 minuten rust / bespreken - Wedstrijdduur 2e helft Deze 5 minuten is dus inclusief het weglopen naar de bespreekruimte en het weer terugkomen naar de zaal en opstellen voor hervatting van de 2e veldhelft. Te vaak wordt er meer tijd gepakt, waardoor wedstrijden gedurende de gehele dag steeds verder uitlopen en ploegen en scheidsrechters steeds langer staan te wachten op het moment dat zij van start kunnen. Dus nogmaals: de rust bedraagt maximaal 5 minuten!!! Ook aan de scheidsrechters het verzoek het oorspronkelijke aanvangstijdstip te kennen en proberen dit na te streven. Dan maar kortere rust en/of korter inschieten. Dank! Ook de zaalwacht cq halcommissaris zullen wij vragen hierop toe te zien. KLEEDKAMERS Op de doordeweekse trainingsdagen wordt de trainer van de eerste trainingsgroep verzocht de kleedkamerdeuren te openen van kleedkamer 1 (dames) en 2 (heren). Zodoende zijn alle trainers, speelsters en spelers gedurende de gehele avond in staat om gebruik te maken van de kleedkamers om zich om te kleden en te douchen. Daarnaast graag de verbindingsdeur openen tussen kleedkamergang en toegangsgang naar sporthal-2, zodat iedereen deze gang kan gebruiken om naar hal-2 te gaan en niet door sporthal-1 hoeft (zie hiervoor de vorige bladzijde). BALLEN Net als op het veld heeft iedere trainingsgroep de beschikking over ballen in zijn/haar eigen ballenrek. Bij deze een herhaling van ons verzoek aan de trainers om er op toe te zien dat alle ballen (in principe 9 per rek/trainingsgroep) weer worden verzameld en worden opgeborgen in het ballenrek. En uiteraard ook op slot doen. Bij de jeugdgroepen D/E/F wordt er gewerkt met ballenkliko s. Deze bevatten 12 ballen. WE WENSEN IEDEREEN VEEL SUCCES EN PLEZIER TOE TIJDENS DE ZAALCOMPETITIE.

BEKERCOMPETITIE ZUID-WEST VOOR A- EN B-JEUGD Afgelopen week waren er wedstrijden om de bekercompetitie van Zuid-West. DeetosSnel A1 heeft in Oost-Souburg de bekerwedstrijd tegen Fortis A1 gewonnen met 13-17 en is door de halve finale. Ook Sporting Delta A1, Nieuwerkerk A1 en KCC A1 hebben zich geplaatst voor de halve finales. De bekercompetitie wordt na de zaal hervat. HET SPEELSCHEMA VOOR A1 IS ALS VOLGT: 1e ronde woensdag 12 sept 19.30 uur DeetosSnel A1 vrijgesteld 2e ronde woensdag 26 sept 19.30 uur HKC A1 - DeetosSnel A1 14-20 Kwartfinale woensdag 10 okt 19.30 uur Fortis A1 DeetosSnel A1 13-17 Halve finale woensdag 08 mei Finale woensdag 05 juni HET SPEELSCHEMA VOOR B1 IS ALS VOLGT: 1e ronde dinsdag 11 sept 19.30 uur DeetosSnel B1 vrijgesteld 2e ronde dinsdag 25 sept 19.30 uur Kinderdijk - DeetosSnel B1 13-11 Kwartfinale dinsdag 09 okt Halve finale dinsdag 07 mei Finale woensdag 05 juni Succes in de beker! TC DeetosSnel

KNKV SELECTIEZAKEN DISTRICTENTOERNOOI U19 EN U17 (DINSDAG 23 OKTOBER) Tijdens de herfstvakantie zullen de districten tegen elkaar spelen in de OranjeWit-hallen. Ook daar wordt geselecteerd voor de voorselecties van Oranje. Hier komen namens DeetosSnel in actie: ZuidWest onder-19: Stephanie, Dennis, Owen, Sven ZuidWest onder-17: Resy, Tess Het totale wedstrijdprogramma zal nog op de website geplaatst worden. De prijsuitreiking is circa 17.45 uur. RTC PRÉ-CHALLENGE TOERNOOI U15 (WOENSDAG 24 OKTOBER) In de DeetosSnel-hallen spelen 14 RTC s onder-15 tegen elkaar. De wedstrijden starten om 09.00 uur en eindigen om 18.15 uur. Prijsuitreiking om 18.30 uur. De beste 7 teams plaatsen zich voor kampioenspoule van de Talentenchallenge in het Topsportcentrum in Rotterdam tijdens de kerstvakantie. De overige teams gaan tijdens de kerst spelen voor de plaatsen 8 t/m 14. Hier komen namens DeetosSnel in actie: RTC Dordrecht onder-15: Isa RTC Rotterdam onder-15: Alec Coach bij Dordrecht U15 is Lars Bras. Zie voor het volledige programma onze website. RTC PRÉ-CHALLENGE TOERNOOI U13 (DONDERDAG 25 OKTOBER) Een zelfde Pre-Challenge wordt er gespeeld bij onder-13. Dit toernooi wordt gespeeld in de sporthal van KCC (poule A) en WION (poule B). De beste 7 teams plaatsen zich voor kampioenspoule van de Talentenchallenge in het Topsportcentrum in Rotterdam tijdens de kerstvakantie. De overige teams gaan tijdens de kerst spelen voor de plaatsen 8 t/m 14. Hier komen namens DeetosSnel in actie: RTC Dordrecht onder-13: Amber, Bobbi, Jinte, Sifra, Bora, Daan Coach bij Dordrecht U13 is Lucas Groeneveld. Iedereen veel succes toegewenst. TC DeetosSnel

OEFENWEDSTRIJDEN ZAAL 2018/2019 ZATERDAG 27 OKTOBER De Hypotheker Korfbal Experience CC Mid + Av DeetosSnel, PKC - Fortuna, DOS;46 A) Fortuna 2 - PKC 2 CC 15.00 uur (via P. Diepstraaten) B) DeetosSnel 2 - DOS 46 2 CC 16.30 uur Lennart Laban + ass? C) Verl.ver. A 1e - Verl.ver. B 1e CC 18.30 uur Marcel Luttik + ass D) Win.ver. A 1e - Win.ver. B 1e CC 20.00 uur Danny Gerritsen + ass VANAF 29 OKTOBER Start trainingen zaal ZATERDAG 3 NOVEMBER Fortuna Korfbal Spektakel - Mid + Av Delft Fortuna, Blauw Wit - DeetosSnel, PKC DINSDAG 6 NOVEMBER DeetosSnel B1 - Kinderdijk B1 H1 19.15 uur SR Extern (sk) ZATERDAG 10 NOVEMBER Koog Zaandijk 1 - DeetosSnel 1 Competitie KL Koog Zaandijk 2 - DeetosSnel 2 Competitie RKL DeetosSnel 3 - VIKO 1 H1 14.15 uur SR Extern DeetosSnel 4 - KCR 3 H1 15.30 uur SR Extern DeetosSnel 5 - KCR 4 H1 16.45 uur SR Extern DeetosSnel 6 -??? H2 16.45 uur SDS DeetosSnel 7 - KCR 7 H2 15.30 uur SDS DeetosSnel 8 - DeetosSnel 9 H2 13.00 uur SDS DeetosSnel 9 - DeetosSnel 8 H2 13.00 uur zie bij S8 Koog Zaandijk A1 - DeetosSnel A1 16.45 uur Koog Zaandijk A2 - DeetosSnel A2 15.15 uur KCR A3 - DeetosSnel A3 12.00 uur DeetosSnel A4 -??? H2 14.15 uur Koog Zaandijk B1 - DeetosSnel B1 13.45 uur DeetosSnel B2 - KCR B2 H1 13.00 uur Martijn Naaktgeboren DeetosSnel B3 - KCR B3 H2 10.00 uur SDS DeetosSnel C1 - KCR C1 H1 12.00 uur Maarten Boot DeetosSnel C2 - KCR C2 H2 11.00 uur SDS DeetosSnel C3 -??? H2 12.00 uur SDS KCR D1 - DeetosSnel D1 11.00 uur KCR D2 - DeetosSnel D2 10.00 uur DeetosSnel D3 -??? H2 09.00 uur SDS KCR D4 - DeetosSnel D4 09.00 uur DeetosSnel E1 - KCR E1 H1 11.00 uur SDS DeetosSnel E2 - KCR E2 H1 10.00 uur Marian Blaset DeetosSnel E3 - KCR E4 H1 11.00 uur SDS DeetosSnel E4 - KCR E5 H1 10.00 uur Anita Veldman DeetosSnel F1 - KCR F1 H1 11.00 uur SDS

OEFENWEDSTRIJDEN ZAAL 2018/2019 DeetosSnel F2 - KCR F2 H1 10.00 uur Gerda Post DeetosSnel F3 -??? H1 09.00 uur SDS Kangoeroes - Training H1 09.00 uur DINSDAG 13 NOVEMBER DeetosSnel A1 - België U19 H1 19.00 uur Lennart Laban DeetosSnel B1 - Tiel 72 B1 H2 19.15 uur SR Extern (sk) ZATERDAG 17 NOVEMBER DeetosSnel 1 - KCC 1 CC 20.00 uur Competitie KL DeetosSnel 2 - KCC 2 CC 18.15 uur Competitie RKL DeetosSnel 3 - Dalto 3 H2 15.45 uur SR Extern (sk) DeetosSnel 4 - Dalto 5 H2 14.15 uur SR Extern DeetosSnel 5 -??? H2 13.00 uur Hans Verschoor DeetosSnel A1 - Dalto A1 H1 14.15 uur SR Extern (sk) DeetosSnel A2 - Dalto A2 H1 13.00 uur Jordy Coenraads DeetosSnel B1 - DSC B1 H1 15.45 uur Competitie BHK DeetosSnel B2 - Dalto B2 H2 12.00 uur Jaco Mathlener DeetosSnel C1 - Dalto C1 H1 12.00 uur Leon Stolk DeetosSnel C2 - Dalto C2 H2 11.00 uur SDS DeetosSnel D1 - Dalto D1 H1 11.00 uur SR Extern DeetosSnel D2 - Dalto D2 H2 10.00 uur SDS DeetosSnel E1 - Dalto E1 H1 10.00 uur Nanda van Achteren DeetosSnel E2 - Dalto E2 H1 10.00 uur SDS DeetosSnel E3 -??? Ex H1 09.00 uur SDS DeetosSnel E4 -??? Ex H1 09.00 uur SDS DeetosSnel F1 -??? Fx H2 09.00 uur SDS DeetosSnel F2 -??? Fx H2 09.00 uur SDS DeetosSnel F3 -??? Fx H2 09.00 uur SDS Kangoeroes - Training H1 09.00 uur ZONDAG 18 NOVEMBER DeetosSnel 10 - Keep Fit 70 4 H1 13.30 SDS

OEFENWEDSTRIJDEN ZAAL 2018/2019 Ben je verhinderd voor de oefenwedstrijd van jouw team, meldt dit dan tijdig bij de hoofdtrainer of mentor van jouw trainingsgroep. Contactpersonen: Mentoren Top Gert-Jan Kraaijeveld 06-53642280 S1 t/m S2 Harry Kelderman 06-22052349 S3 t/m S5 Fenna Zwang 06-52117615 A1/2 Rachelle Koch 06-30515138 B1/2 Esther Zweekhorst 06-20614536 C1/2 Robert Klip 06-30087626 D1/2 Mentoren Breedte Marcel Roos 06-13429841 S6 t/m S14 + MW Kim van de Wateren 06-53722885 A3/4 Raymond Poots 06-22525619 B3 + C3 Mariska Baan-Poots 06-41031009 D3/D4 Petra van Pelt 06-21244450 E-jeugd Floriska Slijkhuis 06-20243435 F-jeugd

TRAININGSSCHEMA ZAAL 2018-2019

KLAVERJAS-COMPETITIE Afgelopen vrijdag hebben we de 2e ronde gespeeld in de huidige competitie. Opvallend is dat de start van de huidige titelhouder opnieuw verbluffend is met twee scores boven de 5000 pt. In de eerste ronde was Rinke de winnaar met 5107 pt,stephan werd 2e met 5085 pt en Wim,verrassend, met 5065 pt. In de tweede ronde behaalde Stephan 5282 pt en kwam Arie met 5075 pt prima ui de bus,maar hier deed zich wel iets unieks voor. Voor het eerst in 25 seizoenen hadden we hier te maken met Match-fixing.Onze deelnemer,de heer A.L. beter bekend als de kaarter met de bijzondere kwaliteiten,kan wat later op de avond niet zo goed de concentratie meer opbrengen en vond iemand anders bereid om zijn derde ronde te spelen en dat leverde hem een tweede plaats op.de heer A.L. wordt,omdat hij de leiding niet heeft geinformeerd,beboet met één avond voorwaardelijke ontzegging van deelname. STAND na 2 rondes 1. Stephan Houweling 10357 pt 2. Arie Leeuwenhoek 9725 pt 3. Ton van Alten 9577 pt 4. Rinke Hoekstra 9401 pt 5. Dik van Bommel 9388 pt 6. Guus Houweling 9346 pt 7. Ivo Romijnsen 9296 pt 8. Diana Rombouts 9195 pt 9. Dick v.d.elst 9135 pt 10.Ingrid van Velzen 9118 pt 11.Frans Schellenbach 8966 pt 12.Alie Romijnsen 8855 pt 13.Hans mulders 8417 pt 14.Lenie de Jong 8139 pt 15.Ad Vermeij 7537 pt 16.Wim van Heusden 5065 pt (1x) 17. Els Moniz 4992 pt (1x) 18. Hennie Nagtegaal 4681 pt (1x) 19. Rob Rodriques - In het marsenklassement gaan Guus en Stephan Houweling aan de leiding met 4 stuks,gevolgd door een vijftal spelers met elk drie stuks. De hoogste score in 16 spel werd behaald door Wim met stephan t.w. 2078 pt. De meeste roem in 16 spel was er voor de koppels Ivo-Arie/Ton-Els en Lenie-Els met allen 370 pt. De meeste marsen op één avond werden gespeeld door Guus en Stephan,ieder 3 stuks. Helaas heeft nog niemand van de vroegere KC Dordt spelers zich geroepen gevoeld om mee te gaan spelen.ik kan me niet voorstellen dat er daar geen klaverjas liefhebbers zijn. Kom mensen (dames en heren) we hebben pas twee van de ca. 30, rondes gespeeld,u kunt er in ieder geval 10 missen om voor de prijzen mee te spelen. Geef u op bij Dik van Bommel (6178917) of Frans Schellenbach (6134694 / 06 27111239) en beleef de gezellgheid mee van een ongedwongen klaverjasavond. Tot vrijdag,20.00 uur,als we opgaan voor de derde ronde. Dik en Frans

PLOEG VAN DE WEEK 2018-2019

SPONSOREN

PROGRAMMA VORRINKLAAN PROGRAMMA VORRINKLAAN SPEELWEEK 08 (WEEK 43) Dg Datum Tijd Thuisploeg - Uitploeg Scheidsrechter Zo 28-10-2018 11:30 DeetosSnel 10 - Dubbel Zes 2 n.n.t.b. (KG-1) Zo 28-10-2018 13:00 DeetosSnel 4 - Phoenix 3 (KG-1) Geen velddienst PROGRAMMA VORRINKLAAN SPEELWEEK 09 (WEEK 44) Dg Datum Tijd Thuisploeg - Uitploeg Scheidsrechter Wo 31-10-2018 20:00 DeetosSnel MW - Korbatjo MW Jaco Mathlener (Hal-1) Geen velddienst

WEDSTRIJDPROGRAMMA SENIOREN - WEEK 43 1 Deelname Hypotheker Korfbal Experience 2 Deelname Hypotheker Korfbal Experience ZAT 27-10 14.00 Twist 2 DeetosSnel 3 Kunstgras Brigitte, Britta, Kristien, Moësha, Rachelle Sch. : H.L. Godijn 3 Corné, Jens, Joris, Nando, Sharvien, Stefan Vertrek : 12.15 uur Veld : Claudius Civilislaan, Vlaardingen ZON 28-10 13.00 DeetosSnel 4 Phoenix 3 Kunstgras veld1 Daniëlle, Joyce, Ilse, Roos, Jiska, Kim Sch. : R. Scholten 4 Dennis, Jesper, Joël, Sven, Fabian, MartijnD, Rafet Aanwezig : 12.00 uur Veld : Vorrinklaan, Dordrecht 6 DeetosSnel 6 vrij dit weekend 7 DeetosSnel 7 vrij dit weekend 8 DeetosSnel 8 vrij dit weekend 9 DeetosSnel 9 vrij dit weekend 10 DeetosSnel 10 vrij dit weekend 11 DeetosSnel 11 vrij dit weekend 12 DeetosSnel 12 vrij dit weekend 13 DeetosSnel 13 vrij dit weekend 14 DeetosSnel 14 vrij dit weekend AFSCHRIJVEN VÓÓR WOENSDAG 19.00 UUR S1 t/m S5 VACATURE (bij coach, geen wedstrijdsecretariaat) S6 t/m MW VACATURE (bij team, geen wedstrijdsecretariaat) RESERVES: De namen die bij de eigen ploeg onderstreept staan, staan ook reserve of zijn invaller bij een andere ploeg. Daar kun je de naam dikgedrukt vinden.

WEDSTRIJDPROGRAMMA JUNIOREN - WEEK 43 ZAT 27-10 10.30 Nieuwerkerk A1 DeetosSnel A1 Kunstgras Cindy, Resy, Romi, Tess, Yoëlle Leider : Björn / Jimin A1 Dennis, Luke, Owen, Patrick, Sven, Vertrek : 09.00 uur Sch. : J. Schaap Veld : De Kleine Vink, Nieuwerkerk Willen de ouders van Cindy, Owen, Yoëlle en Luke voor vervoer zorgen? A2 A3 A4 DeetosSnel A2 vrij dit weekend DeetosSnel A3 vrij dit weekend DeetosSnel A4 vrij dit weekend AFSCHRIJVEN VÓÓR WOENSDAG 19.00 UUR A1 t/m A4 bij MARSJA BUSSING (tel. 078-654 05 77) RESERVES: De namen die bij de eigen ploeg onderstreept staan, staan ook reserve of zijn invaller bij een andere ploeg. Daar kun je de naam dikgedrukt vinden. VERVOER: Kunt u niet voor het gevraagde vervoer zorgen? Regel het dan onderling met de andere ouders van de ploeg. Ruil met elkaar.

WEDSTRIJDPROGRAMMA JEUGD - WEEK 43 B1 B2 B3 DeetosSnel B1 vrij dit weekend DeetosSnel B2 vrij dit weekend DeetosSnel B3 vrij dit weekend ZAT 27-10 10.30 Sporting Delta C1 DeetosSnel C1 Kunstgras Bobbi, Isa, Jinthe, Sifra, Res: dame Leider : Nanda / Owen C1 Bora, Colin, Daan, Rongxin, Res: heer s Aanwezig : 09.30 uur Sch. : W.J. van Dort Veld : Gravensingel, Dordrecht Verzamelen bij Sporting Delta C2 C3 D1 D2 D3 D4 E1 E2 E3 E4 F1 F2 F3 DeetosSnel C2 vrij dit weekend DeetosSnel C3 vrij dit weekend DeetosSnel D1 vrij dit weekend DeetosSnel D2 vrij dit weekend DeetosSnel D3 vrij dit weekend DeetosSnel D4 vrij dit weekend DeetosSnel E1 vrij dit weekend DeetosSnel E2 vrij dit weekend DeetosSnel E3 vrij dit weekend DeetosSnel E4 vrij dit weekend DeetosSnel F1 vrij dit weekend DeetosSnel F2 vrij dit weekend DeetosSnel F3 vrij dit weekend AFSCHRIJVEN VÓÓR DONDERDAG 19.00 UUR B/C/D bij MARSJA BUSSING (tel. 078-654 05 77) E en F bij MIRANDA DIJKSMAN (tel. 06 3822 2204) (let op: afschrijven kan alleen telefonisch / dus niet via sms en WhatsApp) RESERVES: De namen die bij de eigen ploeg onderstreept staan, staan ook reserve of zijn invaller bij een andere ploeg. Daar kun je de naam dikgedrukt vinden. VERVOER: Kunt u niet voor het gevraagde vervoer zorgen? Regel het dan onderling met de andere ouders van de ploeg. Ruil met elkaar.

WEDSTRIJDPROGRAMMA SENIOREN - WEEK 44 1 Deelname Fortuna Korfbal Spektakel 2 Deelname Fortuna Korfbal Spektakel 3 DeetosSnel 3 vrij dit weekend 4 DeetosSnel 4 vrij dit weekend 6 DeetosSnel 6 vrij dit weekend 7 DeetosSnel 7 vrij dit weekend 8 DeetosSnel 8 vrij dit weekend 9 DeetosSnel 9 vrij dit weekend 10 DeetosSnel 10 vrij dit weekend 11 DeetosSnel 11 vrij dit weekend 12 DeetosSnel 12 vrij dit weekend 13 DeetosSnel 13 vrij dit weekend 14 DeetosSnel 14 vrij dit weekend WO 30-10 20.00 DeetosSnel MW Korbatjo MW1 Hal-1 AnneMarleen, Annika, Diana, Ellen, Marijke, Nanda, Rianne Sch. MW Arno, Erik, Hans, Mark, Thomas Aanwezig : 19.30 uur Veld : Vorrinklaan, Dordrecht : Jaco Mathlener AFSCHRIJVEN VÓÓR WOENSDAG 19.00 UUR S1 t/m S5 VACATURE (bij coach, geen wedstrijdsecretariaat) S6 t/m MW VACATURE (bij team, geen wedstrijdsecretariaat) RESERVES: De namen die bij de eigen ploeg onderstreept staan, staan ook reserve of zijn invaller bij een andere ploeg. Daar kun je de naam dikgedrukt vinden.

SPONSOREN

VERENIGINGSAGENDA Dag Wat Wie Waar Tijd OKT Ma 22 Start herfstvakantie Scholen Dordrecht Ma 22 Ophalen oud-papier Wielwijk / DordtseH 18.45 Di 23 Herfstkamp Jeugd Loon op Zand 09.00 Di 23 Districtentoernooi ZW<19, ZW<17 OW - Dordrecht Dag Wo 24 Herfstkamp Jeugd Loon op Zand Wo 24 RTC-pre-challenge RTC s <15 DeetosSnel Dordt 09-18 Do 25 Herfstkamp Jeugd Loon op Zand Do 25 RTC-pre-challenge RTC s <13 WION & KCC 09-18 Vr 26 Herfstkamp Jeugd Loon op Zand Za 27 De Hypotheker Korfbal Experience DeetosSnel 1 en 2 DeetosSnel-hal 15-22 DOS 46, Fortuna, PKC Ma 29 Bestuursvergadering Volledig bestuur Bestuurskamer 20.00 Wo 31 Schoolkorfbal Basisonderwijs, grp 3-4 Oranje Wit middag NOV Vr 02 Fortuna Korfbal Spektakel DeetosSnel 2 Delft Avd Bl.Wit, Fortuna, PKC Za 03 Fortuna Korfbal Spektakel DeetosSnel 1 Delft Dag Bl.Wit, Fortuna, PKC Zo 04 Insturen voor Nieuwsbrief Redactie <17.00 Za 10 Ophalen oud-papier Sterrenburg (KCD) 09.00 Za 10 Start zaalcompetitie (R)KL DeetosSnel 1 en 2 DeetosSnel-hal Dag Za 10 Oefenwedstrijden KCR Alle teams Dordt/Ridderkerk Dag Za 10 Oefenwedstrijden KZ A1, A2, B1 Koog aan de Zaan Dag Za 10 Koog Zaandijk DeetosSnel DeetosSnel 1 Koog aan de Zaan 20.00 Ma 12 Bestuursvergadering Volledig bestuur Bestuurskamer 20.00 Wo 14 Ophalen oud-papier Sterrenburg 18.45 Vr 16 Ladies-night Sportcafé 20.00 Za 17 Intocht Sinterklaas Binnenstad Dordt Dag Za 17 Oefenwedstrijden Dalto Selectieteams DeetosSnel-hal Dag Za 17 Start zaalcompetitie BHK DeetosSnel B1 DeetosSnel-hal Dag Za 17 DeetosSnel KCC DeetosSnel 1 DeetosSnel-hal 20.00 Zo 18 Insturen voor Nieuwsbrief Redactie <17.00 Ma 19 Ophalen oud-papier Ploeg 1 Binnenstad 19.00 Wo 21 Pietenmiddag Jeugd (E/F/KK) Sporthal 15.00 Vr 23 Sinterklaasavond Jeugd (A/B/C/D) Sportcafé Avond Za 24 Start zaalcompetitie Overige teams DeetosSnel-hal Dag Za 24 LDODK DeetosSnel DeetosSnel 1 Gorredijk 20.00 Zo 25 Sinterklaas Beweegfeest Dordtenaren Sporthal Dag Ma 26 Ophalen oud-papier Wielwijk / DordtseH 18.45

CONTACT GEGEVENS ACCOMMODATIE VELD/ZAAL Vorrinklaan 202 3317 KZ Dordrecht 078-6173670 SECRETARIAAT Marjolein Naaktgeboren 078-6212982 info@deetossnel.nl www.deetossnel.nl VOORZITTER Irene Veenema voorzitter@deetossnel.nl PENNINGMEESTER André Kraaijeveld en Martijn van Bommel penningmeester@deetossnel.nl SCHEIDSRECHTERSCOÖRDINATIE Maarten Boot 06-41913071 NIEUWE LEDEN Marjolein Naaktgeboren 078-6212982 info@deetossnel.nl SPONSORCOMMISSIE Arno de Reus sponsorcommissie@deetossnel.nl REDACTIE CLUBBLAD redactie@deetossnel.nl VERTROUWENSPERSOON Marian Blaset 06-13327465 / hr@deetossnel.nl Wim Peetoom WEDSTRIJDSECRETARIAAT Senioren vacant 078 - xxxxxxx A, B, C, D-jeugd Marsja Bussing 078 654 05 77 E, F-jeugd Miranda Dijksman 06 3822 2204