A L S T H E A T E R. Openingstijden. Extra s. Gratis. Deelnemers Wonen: De Fabrique Maarssen. Deelnemers Slapen: Adresgegevens:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "A L S T H E A T E R. Openingstijden. Extra s. Gratis. Deelnemers Wonen: De Fabrique Maarssen. Deelnemers Slapen: Adresgegevens:"

Transcriptie

1 Uw winkel A L S T H E A T E R V A K B L A D Slapen A U G U S T U S W O O N M O D E C I T Y ( A D V E R T O R I A L ) WOONMODECITY 2011 VINDT VAN 4 T/M 6 SEPTEMBER 2011 PLAATS IN DE FABRIQUE IN MAARSSEN. DIT JAAR IS HET VOOR DE ZESDE KEER DAT DE BEURS WORDT GEORGANISEERD. Maar, een gewone beurs zal het niet worden. Noem het een noviteitenhappening, noem het een promosalon. Het gaat om noviteiten, om elkaar ontmoeten in een goede sfeer. Het inspireert, verrast en kijkt naar de toekomst. Niet te missen voor de professional in wonen en slapen. Als centrale thema is dus niet voor niets gekozen voor uw winkel als theater. Openingstijden zo 4 t/m di 6 september 2011 Zondag, maandag en dinsdag 10:00-18:00 uur Extra s Naast noviteiten zijn er diverse extra s die interessant zijn voor de bezoekers, zoals: Voor meer info: registreren als bezoeker, schrijf u in via de site en ontvang per mail uw gratis entreebewijs. Gratis De bezoeker wordt zeer gastvrij ontvangen en betaalt dus geen entree, catering of parkeren. De Fabrique Maarssen Woonmodecity heeft dit jaar onderdak gevonden in de fabrieksgebouwen van De Fabrique Maarssen waar u de sfeer ademt van het industriële leven van het begin van de vorige eeuw. Inmiddels is De Fabrique liefdevol gerestaureerd waarbij veel oude details zijn behouden. Zo herinneren grote oude silo s aan het gerenommeerde mengvoederbedrijf UTD dat hier tachtig jaar lang zat gehuisvest. zoekers en leveranciers een blik op de toekomst te werpen. Samen komen we tot het antwoord op de vraag: hoe leer je de kunst van het verleiden in uw eigen winkel? Welke mogelijkheden zijn er? En hoe gaan we samen de toekomst in? Adresgegevens: DeFabrique Maarssen Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht T , Deelnemers Wonen: ADO Bart Brugman CBW-Mitex Colors@Home Decoline Desso Eijffinger Gardisette Gb.prdcts Gerster Raam in stijl Luxaflex Mijn Smaak Sunway TED Thuisin Toppoint Voca Werk aan de winkel WoonWerk Deelnemers Slapen: Avek AquaNova Beddinghouse Dommelin Hagemann HMG Jade Muller Textiel Norma Rowa Texelwool Textap Town & Country Van Es Home Van de Weerd

2 Woonmodecity als V E E L N O V I T E I T E N 8 A U G U S T U S V A K B L A D Slapen B EURS WAS HET VORIG JAAR EEN SLAPENFEESTJE, DIT JAAR IS DE NOVITEITENBEURS WOONMODECITY WEER EEN HAPPENING VOOR ZOWEL DE SLAAP- ALS DE WOONBRANCHE. Uit zowel de slaap- als de woontextielbranche hebben voldoende exposanten inmiddels gezegd dat ze meedoen. Het bijzondere aan Woonmodecity is dat het de bedoeling is dat de exposanten echt alleen nieuwe producten presenteren. Hier alvast enkele van de noviteiten. DEELNEMERS: Röwa Hoewel er veel minder technisch slapen aanbieders op Woonmodecity staan dan vorig jaar, is het Duitse Rössle & Wanner (Röwa) wel weer van de partij. De bijna honderd jaar oude onderneming, met fabriek en eigen houtzagerij in het Duitse Mössingen/Badem-Wurttemberg, is inmiddels zo n zeven jaar is vorig jaar goed bevallen, vertelt Röwa s marketing manager Monika Taube. Er waren veel geïnteresseerde dealers. We hopen dit jaar in contact te komen met meer nieuwe dealers. Röwa toont op de beurs de voor Röwa-dealers bekende programma s Ecco 2 (maatwerksysteem) en het Someo (gestoffeerde ledikanten zie foto). Wie meer wil weten over Röwa is ook van harte welkom op de huisshow van de onderneming van 9-14 oktober. Hier is de complete collectie te bewonderen, kan men een kijkje nemen in de fabriek en vertelt Röwa over haar noviteiten voor Gb.prdcts GB Products is met hun brede en uitgebreide collectie jaloezieën, plisségordijnen, lamelgordijnen, horren, paneelgordijnen, vouwgordijnen en rolgordijnen een grote speler op de Beneluxmarkt. Wij gebruiken Woonmodecity om onze dealers te verwennen met het nieuwste op het gebied van raamdecoratie. Zo hebben wij een splinternieuw jaloezieysteem die wij groots presenteren. Gardisette Gardisette is bezig met één bak met inspiratie. Wat het bedrijf daarmee bedoelt, wordt nog niet onthuld. Het idee wordt echt pas op Woonmodecity getoond en past in het thema Uw winkel als theater.

3 vanouds V A K B L A D Slapen A U G U S T U S ADO Producent van interieurstoffen ADO presenteert ideeënboeken. Hiermee is ADO afgestapt van het klassieke stalenboek. De ideeënboeken zijn een prachtig hulpmiddel bij styling, omdat kleuren en dessins uiterst overzichtelijk bij elkaar te zien zijn, en de ADO-stoffen in de boeken als het ware ingeruild kunnen worden voor muurverf of vloerbedekking. Eigenlijk is iedere pagina in de ideeënboeken een moodboard op zich. De boeken zijn uitgetest in de showroom van ADO in Villa Arena en daar bleek dat de nieuwe visie van ADO sneller tot een aankoop leidt en dat het aankoopbedrag hoger is. De ideeënboeken werden al eerder gelanceerd op Intirio. Op Woonmodecity is de uitgebreide versie te zien. Decoline Het Belgische Decoline komt met diverse noviteiten: Op de foto een sfeerbeeld van een paneelgordijn-oplossing waarbij de getoonde stof ook in de nieuwe collectie verkrijgbaar is. Voca / BN Wallcoverings Noviteit bij BN Wallcoverings is de behangcollectie Elements. Daarin houtdessins, betondessins en behang dat eruit ziet als een verweerde muur.

4 1 0 A U G U S T U S V A K B L A D Slapen DEELNEMERS VERVOLG Muller Textiel Muller-Textiel komt voor het najaar met een nieuwe serie Descanso dekbedovertrekken waaronder een nieuwe serie bedrukte dessins op katoen/satijn met een lengte van 260 cm. Ook in de gebruikelijke Descanso serie komen vele nieuwe dessins die een rustig kleurbeeld hebben waardoor ze perfect te gebruiken zijn op de gangbare kleuren boxspringbedden. Bij de gebruikelijke bedrukte dekbedovertrekken is er ook veel nieuws waaronder hele mooie kinderdessins in frisse kleuren. Avek Noflik boxspringlijn Het bekende Noflik programma is uitgebreid met de nieuwe achterwand Stripe. Het ontwerp, van de hand van Hans Daalder, kenmerkt zich door een fraai horizontaal lijnenspel. Door de doorgestikte Stripes krijgt de Noflik een zeer royale uitstraling. De achterwand Stripe kan, uiteraard samen met de box, in vele fraaie stoffen worden uitgevoerd. Geheel nieuw in de stoffen collectie is de stof Utens. Utens is een aantrekkelijke stof met een prachtige structuur in ondermeer de kleuren zwart, antraciet, paars, rood en blauw. Deze kwaliteitsstof heeft een backing, en laat zich daardoor erg fraai stofferen op het Noflik programma. Dommelin Dommelin presenteert haar totaal vernieuwde collectie hoeslakens in Percal en Satijn De kwaliteit van het Percal en Satijn is nog mooier geworden door het doek een fijnere finish te geven. De collectie Percal en Satijn bestaat uit 29 kleuren waarbij alle kleuren leverbaar zijn in alle gewenste maten. Het Percal en Satijn standaard kan ook geleverd worden als hoeslaken. Daarnaast kan Dommelin met het programma Plain & Simple ieder gewenst dekbedovertrek maken.

5 V A K B L A D Slapen A U G U S T U S Town & Country Town & Country komt met veel natuurlijke kleuren voor het najaar. Garengeweven dekbedsets in grijs- en taupetinten zoals de Pittsburgh die goed zijn te combineren met nieuwe quilts in warme kleuren. Ook de traditionele kleuren zoals blauw en roze zullen niet ontbreken. Van Es Home Van Es Home brengt dit najaar de collectie At Home With Marieke, van ontwerpster Marieke Strik, inmiddels bekend van haar eigen servieslijn. In het bedtextiel is Marieke s herkenbare stijl terug te vinden; warm, landelijk en oer-hollands. De collectie bestaat uit dekbedovertrekken, handdoeken, pyjama s en badjassen. At Home with Marieke is een lifestylemerk, gekenmerkt door de unieke wisselwerking tussen oud en nieuw. Nieuw in de collectie van Van Es Home is de tassenlijn van het populaire lifestylemerk lief!. Bijzondere luier- en kindertassen die zich onderscheiden door de voor zo lief! zo kenmerkende frisse kleuren, vrolijke prints en bijzondere afwerking. PIP Studio bedtextiel brengt inspiratie uit India. Naast het bedtextiel is er ook een tassenlijn verkrijgbaar, bestaande uit weekendtassen, handtassen, shoppers, beautycases, make-up- en toilettasjes. Jade Tijdens Woonmodecity, presenteert Jade een nieuwe Silvana hoofdkussencollectie speciaal geschikt voor dié mensen die ondersteuning nodig hebben. Met de nieuwe vormvaste collectie biedt Silvana een tiental hoofdkussens met uitsluitend een kern van latex, traagschuim of een combinatie daarvan. De vormvaste collectie bestaat uit vier modellen hoofdkussens, waaronder de Duoform en Fysioform. Deze modellen zijn elk weer onderverdeeld in twee of drie verschillende stevigheden of uitvoeringen. Voor de kernen is gebruik gemaakt van hoogwaardig materiaal, zoals Vita Talalay, latex en traagschuim. Enkele hoofdkussens zijn voorzien van een extra gellaag, wat zorgt voor een verkoelend effect.

6 1 2 A U G U S T U S V A K B L A D Slapen Samenwerking BEDDETAILLIST EN WONINGINRICHTER? DISCUSSIE W OONMODECITY DE BEDDENSPECIALIST WERD VORIG JAAR OP HAAR WENKEN BEDIEND TIJDENS WOONMODECITY (WMC) MET DE EDITIE SLAPEN. NU ZIJN ER NAAST LEVERANCIERS VAN BEDSYSTEMEN EN BEDTEXTIEL OOK VEEL LEVERANCIERS VAN INTERIEURPRODUCTEN. Astrid van Leeuwen Cor Ax Ems Hoekveld Luc Veenstra Soms komen deze productgroepen al samen op één plek, zoals in meubelzaken met een slaapafdeling. Maar volgens verschillende exposanten die op WMC staan, liggen er meer kansen voor zowel de woninginrichter als voor de slaapspecialist. De beurs is een mooi moment om deze opties te verkennen. Wij vroegen een aantal exposanten naar de voordelen van zo n gezamenlijke beurs. Deelnemers aan het rondetafelgesprek waren Ems Hoekveld van Gardisette, Wim Verhoeven van Decoline, Paul van Noord van ADO, Cor Ax van Concepts & Companies, Luc Veenstra van BN Wallcoverings en organisator van WMC Astrid van Leeuwen van het Nederlands Interieur Instituut. Vakblad Slapen legde de deelnemers de vraag voor: Wat hebben de exposanten te bieden aan de beddenverkopers die WMC bezoeken?. Ontevreden over slaapkamer Uit onderzoek van Ikea bleek laatst dat maar liefst de helft van de Nederlanders ontevreden is over hun slaapkamer. Slechts 2 procent ziet de huidige slaapkamer als hun droomslaapkamer. En dat is nu juist de reden waarom een woninginrichter en een slaapspecialist kunnen samenwerken. Ems denkt dan ook dat er veel winst te behalen valt in brancheverbreding. De beurs is een mooie gelegenheid om je als bezoeker breed te oriënteren. Een beurs is er niet voor om in een rechte lijn naar je vaste leverancier te lopen. Je moet je laten inspireren. Hoogleraar matrassenkunde Volgens Luc richt de slaapspecialist zich teveel op het technisch slapen. De beddenspecialisten zijn niet alleen hoogleraar in de matrassenkunde. Het gaat om het totaalplaatje voor de klant. Wanneer je een slaapkamerconcept aanbiedt, ben je succesvol. Cor is er ook van overtuigd dat beddenzaken meer dan bedden moeten verkopen. Als het alleen om technisch slapen zou gaan, waarom kopen er dan zoveel mensen bij Ikea en Leen Bakker? Wanneer je slaapkamers inricht en de klant in je winkel komt voor een bed, kunnen ze denken, oh dat dekbed is leuk of dat gordijn past er leuk bij. Maak daar gebruik van. Gedurfder Volgens veel deelnemers aan het gesprek draait het allemaal om beleving. Luc: Een klant koopt op emotie, die uiteraard wel onderbouwd kan worden met technische aspecten, maar het

7 V A K B L A D Slapen A U G U S T U S Paul van Noord Wim Verhoeven draait uiteindelijk om de beleving. Een showroom met alleen maar witte matrassen waarop een zijltje aan het voeteneind ligt is geen beleving. De andere deelnemers aan het gesprek stemmen hier mee in. Wim vindt dat je als eigenaar van een winkel de mensen moet inspireren met mooie voorbeeldslaapkamers. Je moet ze verleiden tot meer aankopen. Net zoals een hotelkamer inspireert, het is niet voor niets dat er hotelbeddengoed wordt verkocht. De hotelkamer is vaak mooier en gedurfder dan de eigen slaapkamer. Mensen denken dan, dat wil ik ook. Astrid is het ermee eens dat het om de beleving gaat. Je moet een sfeerplaatje neerzetten, dat zet aan tot kopen. Gordijnroede Maar hoe zou een slaapspecialist een slaapkamerconcept dan concreet moeten toepassen in haar winkel? Wanneer een klant een mooi gordijn op maat wil, moet een beddenspeciaalzaak de klant niet doorverwijzen naar een specialist, vindt Paul. Als verkoper moet je dan zeggen, we werken met die en die samen en u wordt door hen gebeld voor een afspraak en dan komen ze langs om alles met u door te spreken. Cor is het daar niet mee eens: Je laat een klant toch ook niet het gordijn bij jou halen en de gordijnroede bij de buurman? We moeten het zelf doen. Wim ziet het meeste heil in een samenwerking tussen woninginrichter en beddenspecialist. Je hoeft niet in alles gespecialiseerd te zijn, daarom kun je samenwerken. Je bent in huis bij de mensen om het matras te leveren. Speel daarop in en raadt een bedrijf aan voor bijvoorbeeld mooie passende raamdecoratie. Omgekeerd kan een woninginrichter ook een beddenspecialist aanraden wanneer ze een slaapkamer opnieuw inricht. Tapijtwinkel Astrid twijfelt of iemand wel voor meer dan een bed bij de beddenspeciaalzaak komt. Als ik een nieuw bed wil, betekent dat niet automatisch dat ik ook een nieuw gordijn wil. Cor haakt hierop in: De consument wil niet een nieuw bed, maar een nieuwe slaapkamer. Luc: Het bed is een vertrekpunt voor een nieuwe slaapkamer. Maar zo n verbreding binnen de branche is niet zomaar gebeurd. Paul herinnert de andere deelnemers eraan dat het in de tapijtwinkel ook decennia heeft geduurd eer zij gordijnen gingen aanbieden. Het kostte veel tijd eer ze beseften dat het een meerwaarde is voor de zaak. Maar dit weerhoudt alle deelnemers er niet van om de kansen te zien die er liggen voor de beddenspecialist en de woninginrichter. We kunnen elkaar versterken is de algehele conclusie van voordeel mee en laat je inspireren. Meer over deze discussie in Vakblad voor de Woninginrichter

NOVITEITENFEEST DEELNEMERS WONEN: DEELNEMERS SLAPEN:

NOVITEITENFEEST DEELNEMERS WONEN: DEELNEMERS SLAPEN: NOVITEITENFEEST DEELNEMERS WONEN: ADO Bart Brugman CBW-Mitex Colors@Home Decoline Desso Eijffinger Gardisette Gb.prdcts Gerster Raam in stijl Luxaflex Mijn Smaak Sunway TED Thuisin Toppoint Voca Werk aan

Nadere informatie

Uw winkel ALS THEATER

Uw winkel ALS THEATER W O O NMODE CITY VAKBLAD VOOR DE Woninginrichter AUGUSTUS 2011 13 Uw winkel ALS THEATER Woonmodecity 2011 vindt van 4 t/m 6 september 2011 plaats in De Fabrique in Maarssen. Dit jaar is het voor de zesde

Nadere informatie

opruiming! interieuradvies & wooninrichting zondags open! Maakt wonen bijzonder

opruiming! interieuradvies & wooninrichting zondags open! Maakt wonen bijzonder interieuradvies & wooninrichting Maakt wonen bijzonder opruiming! We maken plaats voor de voorjaarscollectie bank Jesse P2 gordijnen P4 zondags open! van 12.00 tot 17.00 uur verf behang vloeren gordijnen

Nadere informatie

DroomDomein. ontwerp nu je eigen boxspring. in 6 stappen naar jouw perfecte bed. Kijk ook online op www.droomdomein.nl

DroomDomein. ontwerp nu je eigen boxspring. in 6 stappen naar jouw perfecte bed. Kijk ook online op www.droomdomein.nl DroomDomein Kijk ook online op www.droomdomein.nl in 6 stappen naar jouw perfecte bed ontwerp nu je eigen boxspring in 6 stappen naar jouw perfecte bed in onze puur & passie collectie ontwerp nu je eigen

Nadere informatie

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden.

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden. Rolgordijnen SUNWAY Rolgordijnen U bepaalt de sfeer Licht en kleur zijn elementen die een sterke invloed hebben op de sfeer in huis. Een sfeervolle omgeving kan zorgen voor een goed humeur, rust, nieuwe

Nadere informatie

Paneelgordijnen. Verticale jaloezieën

Paneelgordijnen. Verticale jaloezieën Paneelgordijnen Verticale jaloezieën SUNWAY paneelgordijnen en verticale jaloezieën Trend Groter, hoger, breder dat is de trend die we zien in hedendaagse architectuur. Een gevolg van deze trend is dat

Nadere informatie

Comfort op maat. boxsprings

Comfort op maat. boxsprings Comfort op maat boxsprings Noflik boxsprings Noflik is het Friese woord voor aangenaam, prettig. Dat is precies wat Noflik wil zijn: een aangename plek in huis waar u heerlijk kunt ontspannen en waar u

Nadere informatie

in style Gratis koffiemachine * WOONMAAND ACTIE www.edamo.be boordevol inspiratie

in style Gratis koffiemachine * WOONMAAND ACTIE www.edamo.be boordevol inspiratie in style boordevol inspiratie Gratis koffiemachine * Bij een aankoop vanaf 2000,- krijgt u een gratis Illy X7.1 koffiemachine t.w.v. 199,- Bij een aankoop vanaf 1000,- krijgt u een gratis Illy Y1 koffiemachine

Nadere informatie

Ontmoet. De Woonindustrie

Ontmoet. De Woonindustrie Ontmoet De Woonindustrie Nieuw concept Home Trade Center speelt in op de veranderingen in de markt: Home Trade Center wordt De Woonindustrie. Deze naam staat voor een nieuw concept en nieuwe uitstraling

Nadere informatie

in style Gratis koffiemachine * WOONMAAND ACTIE www.lievensgeel.be boordevol inspiratie

in style Gratis koffiemachine * WOONMAAND ACTIE www.lievensgeel.be boordevol inspiratie in style boordevol inspiratie Gratis koffiemachine * Bij een aankoop vanaf 2000,- krijgt u een gratis Illy X7.1 koffiemachine t.w.v. 199,- Bij een aankoop vanaf 1000,- krijgt u een gratis Illy Y1 koffiemachine

Nadere informatie

Een elegant interieur op maat van jouw persoonlijkheid. Raamdecoratie Verf en behang Interieuradvies Stoffering Decoratie

Een elegant interieur op maat van jouw persoonlijkheid. Raamdecoratie Verf en behang Interieuradvies Stoffering Decoratie Een elegant interieur op maat van jouw persoonlijkheid Raamdecoratie Verf en behang Interieuradvies Stoffering Decoratie MERK: JAB MERK: Diaz Flirten met licht Da s durven: Speel met kleurnuances De juiste

Nadere informatie

dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen

dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen Verf, behang, raamdecoratie, vloeren en gordijnen Laat dimago je inspireren voor een nieuwe look in huis durf, design & decoratie Ervaar de passie van

Nadere informatie

SALE OKHUIZEN 25,- 1295,- Koel en luchtig ZOMERDEKBED

SALE OKHUIZEN 25,- 1295,- Koel en luchtig ZOMERDEKBED KOM NAAR ONZE 1000 OKHUIZEN slaapcomfort m2 slapen! Koel en luchtig ZOMERDEKBED Voor de warme nachten biedt een koel zomerdekbed de oplossing. Heerlijk soepel, uitermate koel en precies de juiste temperatuur!

Nadere informatie

in style Gratis koffiemachine * WOONMAAND ACTIE www.delente.be boordevol inspiratie

in style Gratis koffiemachine * WOONMAAND ACTIE www.delente.be boordevol inspiratie in style boordevol inspiratie Gratis koffiemachine * Bij een aankoop vanaf 2000,- krijgt u een gratis Illy X7.1 koffiemachine t.w.v. 199,- Bij een aankoop vanaf 1000,- krijgt u een gratis Illy Y1 koffiemachine

Nadere informatie

in style Gratis koffiemachine WOONMAAND ACTIE boordevol inspiratie www.deckers.be

in style Gratis koffiemachine WOONMAAND ACTIE boordevol inspiratie www.deckers.be in style boordevol inspiratie Gratis koffiemachine Bij een aankoop vanaf 2000,- krijgt u een gratis Illy X7.1 koffiemachine t.w.v. 199,- WOONMAAND ACTIE Bij een aankoop vanaf 1000,- krijgt u een gratis

Nadere informatie

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis Houten Jaloezieën Natuurlijke warme sfeer in uw huis 1941-50 mm Luxaflex Houten Jaloezieën Luxaflex is al jaren aangesloten bij de Forest Stewardship Council (FSC ) voor gecertificeerde producten als Houten

Nadere informatie

wakkere slaapster ontdekt droomdomein 15% bij Reedijk Wonen Strijen. 1299,- openingskorting EXCLUSIEF! Ontwerp nu je eigen boxspring vanaf

wakkere slaapster ontdekt droomdomein 15% bij Reedijk Wonen Strijen. 1299,- openingskorting EXCLUSIEF! Ontwerp nu je eigen boxspring vanaf EXCLUSIEF! Ontwerp nu je eigen vanaf 1299,- wakkere slaapster ontdekt droomdomein bij Reedijk Wonen Strijen. nu je eigen in 6 stappen naar jouw perfecte bed JOUW DROOM, JOUW DOMEIN WWW.DROOMDOMEIN.NL puur

Nadere informatie

SUNWAY Vouwgordijnen Sfeer De details Bron van inspiratie Kleuren en materialen SUNWAY exclusieve raambekleding Exclusieve modellen

SUNWAY Vouwgordijnen Sfeer De details Bron van inspiratie Kleuren en materialen SUNWAY exclusieve raambekleding Exclusieve modellen Vouwgordijnen SUNWAY Vouwgordijnen Sfeer U zoekt sfeer en warmte in huis? Zoek dan in de exclusieve SUNWAY Vouwgordijn collectie. Er is geen gordijn dat het interieur zoveel warmte en geborgenheid kan

Nadere informatie

Kies uw favoriete raambekleding!

Kies uw favoriete raambekleding! Kies uw favoriete raambekleding! Designed by Luxaflex. Inspired by you. Ultiem bedieningscomfort: Silhouette Shades met PowerRise Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht De zachte, stoffen

Nadere informatie

Fris & fit ontwaken! Simmer boxsprings

Fris & fit ontwaken! Simmer boxsprings Fris & fit ontwaken! Simmer boxsprings AVEK is al meer dan 85 jaar producent van comfortabele bedsystemen. Onze bedden worden met zorg en liefde in Friesland gemaakt, vanuit een lange traditie van ambachtelijk

Nadere informatie

INE INTERIEURONTWERP & STYLING VERKOOPSTYLING FOTOSTYLING SHOWROOM- & WINKELSTYLING

INE INTERIEURONTWERP & STYLING VERKOOPSTYLING FOTOSTYLING SHOWROOM- & WINKELSTYLING A A INE INTERIEURONTWERP & STYLING VERKOOPSTYLING FOTOSTYLING SHOWROOM- & WINKELSTYLING Ik ben Suzanne Oosterom en werkzaam als gediplomeerd interieurontwerper en interieurstyliste. Mijn hele leven ben

Nadere informatie

Het luxe lentegevoel. Toppers. Primeur Patterns & Shades. Zie pag. 3. woningtextiel op z n best

Het luxe lentegevoel. Toppers. Primeur Patterns & Shades. Zie pag. 3. woningtextiel op z n best Het luxe lentegevoel 10 Toppers woningtextiel op z n best Primeur Patterns & Shades Zie pag. 3 Love Life Marmoleum 1 Covermodel Duette Shades stijlvol, efficiënt en met TruFit TM profielen, ideaal voor

Nadere informatie

hello sunshine! vinke beilen zonwering 50% spelen met zonlicht KORTING 3 e zonwering de échte binnenhuis adviseur vinke-beilen.

hello sunshine! vinke beilen zonwering 50% spelen met zonlicht KORTING 3 e zonwering de échte binnenhuis adviseur vinke-beilen. vinke beilen zonwering 3 e zonwering 50% KORTING Geldig op Luxaflex Duette en Plissé Shades en NL Label Multishades en Rolgordijnen.* de échte binnenhuis adviseur hello sunshine! spelen met zonlicht *Korting

Nadere informatie

20% KORTING FRISSE DURF MET VINTAGE VLOERKLEED SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE*

20% KORTING FRISSE DURF MET VINTAGE VLOERKLEED SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER 20% KORTING OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* *vraag naar de voorwaarden in de winkel VINTAGE VLOERKLEED 3 FRISSE DURF MET VITRAGE 5 DESSIN

Nadere informatie

Outdoor Collection. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Outdoor Collection. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Outdoor Collection Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Designed by Luxaflex. Inspired by you. Outdoor Collection Zonwering met de uitstraling van uw keuze Het buitenleven wordt steeds

Nadere informatie

WINTERVOORDEEL 2.995,- Gratis donzen dekbed Silvana. 25% korting op alle Xanté matrassen (pag. 5) Inspiration Fit Design

WINTERVOORDEEL 2.995,- Gratis donzen dekbed Silvana. 25% korting op alle Xanté matrassen (pag. 5) Inspiration Fit Design WINTERVOORDEEL BOXSPRING INSPIRATION al vanaf 2.995,- In deze folder o.a.: Gratis donzen dekbed Silvana bij aanschaf van een complete Eastborn Prime boxspringcombinatie, (pag 4) Inspiration Fit Design

Nadere informatie

15% Nieuw bed? Nieuwe Auping! voordeel. Auping helpt je bij het vinden van het juiste bed. op het Auping assortiment *

15% Nieuw bed? Nieuwe Auping! voordeel. Auping helpt je bij het vinden van het juiste bed. op het Auping assortiment * Nieuw bed? Nieuwe Auping! Auping helpt je bij het vinden van het juiste bed 15% voordeel op het Auping assortiment * * Vraag naar de voorwaarden in de winkel of kijk op www.auping.be/zomeractie Laat je

Nadere informatie

De Scandinavische beleving... Slaapcomfort waar je ú tegen zegt.

De Scandinavische beleving... Slaapcomfort waar je ú tegen zegt. De Scandinavische beleving... Slaapcomfort waar je ú tegen zegt. Ervaar het Scandinavisch slapen Godnatt... Kårlsson biedt ongekend comfort en een unieke uitstraling. Met zijn s én zijn hoogwaardige donzen

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

Maak eens kennis met Ad...

Maak eens kennis met Ad... Maak eens kennis met Ad... Aangenaam kennismaken: Ad... Het mooie aan ons vak is dat je mensen oprecht kunt helpen om een eigen plek te creëren. Een plek waar je jezelf bent. Waar je anderen ontmoet. Waar

Nadere informatie

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer Twist Rolgordijnen Verrassend veel variatie in privacy en sfeer 5833 5833 Verrassende variant op bestaande raambekleding Twee langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin horizontale transparante banen zijn

Nadere informatie

bij aankoop vanaf e25,- aan dimago producten.

bij aankoop vanaf e25,- aan dimago producten. TIJD VOOR WAT ANDERS Met goed onderhouden schilderwerk is uw huis een sieraad voor de buurt. Door te kiezen voor andere kleuren voor uw schilderwerk krijgt uw huis een volledig andere uitstraling. Uw Verf

Nadere informatie

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY Inhoud Different by design Easy Lift Technology. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design. Met de Easy Lift Technology

Nadere informatie

Goesting voor decoratie!

Goesting voor decoratie! INTERIEUR voorjaar 2013 Goesting voor decoratie! lenteacties op pagina 12 Profiteer ervan! Het kleurenconcept Shades of Harmony van Sigma is afgestemd op het maken van een persoonlijk en geraffineerd kleurenplan.

Nadere informatie

wooninspiratie doe je op bij hr design.

wooninspiratie doe je op bij hr design. wooninspiratie doe je op bij hr design. 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. welke

Nadere informatie

Paneelgordijnen. Modern design met creatieve mogelijkheden

Paneelgordijnen. Modern design met creatieve mogelijkheden Paneelgordijnen Modern design met creatieve mogelijkheden D1066 C0003 F01 / Balein 0588 in type A D1066 C0003 F01 / Balein 0588 in type A Volop combineren met Luxaflex Paneelgordijnen Luxaflex lanceert

Nadere informatie

Louverdrape. Een totaalassortiment!

Louverdrape. Een totaalassortiment! Louverdrape produceert al raamdecoratie sinds de jaren 60 en was de eerste die de Europese markt verbaasde met verticale lamellen. Het gamma en het product op zich zijn inmiddels enorm geëvolueerd... Maar

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt

Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt Luxaflex Horizontale Jaloezieën De Luxaflex Horizontale Jaloezieën collectie is een spannende mix van innovaties, decoratieve opties

Nadere informatie

Slaapt u op uw buik,

Slaapt u op uw buik, Slaapt u op uw buik, rug of zij? Wat u zou moeten weten vóórdat u een nieuw bed gaat kopen. NIEUW SlaapID Voorbij is de tijd van twee minuutjes proefliggen in de showroom. Uw ideale matras, bedbodem en

Nadere informatie

15% Nieuw bed? Nieuwe Auping! voordeel. Auping Plaza helpt je bij het vinden van het juiste bed. op het Auping assortiment *

15% Nieuw bed? Nieuwe Auping! voordeel. Auping Plaza helpt je bij het vinden van het juiste bed. op het Auping assortiment * Nieuw bed? Nieuwe Auping! Auping Plaza helpt je bij het vinden van het juiste bed 15% op het Auping assortiment * * In de actieperiode van 18 juli t/m 30 augustus 2015. Vraag naar de voorwaarden in de

Nadere informatie

Plissé. Duette. Parametre

Plissé. Duette. Parametre Plissé Duette Parametre Plissé, Duette shades & Plissé en Duette shades Plissé shades bestaan uit mooie geplooide stoffen. Behalve functioneel zijn ze ook zeer decoratief. De SUNWAY Plissé collectie biedt

Nadere informatie

ACTIE. www.beddelicious.com BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden

ACTIE. www.beddelicious.com BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden ACTIE BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden www.beddelicious.com sleep good feel good Met een Beddelicious bed heeft u een slaapsysteem

Nadere informatie

TAPIJT & TRAPLOPE RS MAGAZIJN U ITVE RKOOP! VRAAG NIET HOE HET KAN, MAAR PROFITEER ERVAN! KARPETTE N > NIEUW: POSH FASHIONATION KARPETTEN

TAPIJT & TRAPLOPE RS MAGAZIJN U ITVE RKOOP! VRAAG NIET HOE HET KAN, MAAR PROFITEER ERVAN! KARPETTE N > NIEUW: POSH FASHIONATION KARPETTEN I N S P I R E R E N D M E E S T E R S C H A P W I N T E R 2 0 1 0 MAGAZIJN U ITVE RKOOP! VRAAG NIET HOE HET KAN, MAAR PROFITEER ERVAN! TAPIJT & TRAPLOPE RS > 19% BTW KORTING! O.A. PARADE & BONAPARTE >

Nadere informatie

Outdoor Collection. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat

Outdoor Collection. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Outdoor Collection Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Doekstalen Luxaflex Outdoor Collection Het buitenleven wordt steeds belangrijker en de buitenruimte wordt steeds meer gezien

Nadere informatie

voor iedere woonstijl

voor iedere woonstijl Kok Wooncenter voor iedere woonstijl inspirerend woonnieuws met honderden euro s voordeel! Zonwering Gordijnen Vlakke vloeren Tapijt Behang Shutters Verf voor een persoonlijke woonstijl Meer inspiratie?

Nadere informatie

Een etalage Geen depot. Basisprincipes voor een museumwebshop

Een etalage Geen depot. Basisprincipes voor een museumwebshop Een etalage Geen depot Basisprincipes voor een museumwebshop ONLINE RETAIL IN NEDERLAND - BRON: THUISWINKEL.ORG 9 Miljard Euro Digital shoppers In 2011 hebben 10,2 miljoen mensen een of meer online aankopen

Nadere informatie

Stel zelf uw eigen boxspring. Boxspring concept!

Stel zelf uw eigen boxspring. Boxspring concept! Slaapkrant voorjaar 2016 Carré Wonen en Slapen Stel zelf uw eigen boxspring samen met ABC Boxspring concept! Kies zelf uw box, hoofdbord en de stof en creëer de boxspring die u het beste ligt! Prestige

Nadere informatie

20% KORTING. interieurstyling & projectinrichting in Arnhem VINTAGE VLOERKLEED FRISSE DURF MET SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER

20% KORTING. interieurstyling & projectinrichting in Arnhem VINTAGE VLOERKLEED FRISSE DURF MET SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER interieurstyling & projectinrichting in Arnhem SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER 20% KORTING OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* *vraag naar de voorwaarden in de winkel VINTAGE

Nadere informatie

Pieter Ghijsenlaan 22b 1506 PV Zaandam 075-6314761 www.nilshomestore.nl. Een wereld van stoffen, interieur & decoratie

Pieter Ghijsenlaan 22b 1506 PV Zaandam 075-6314761 www.nilshomestore.nl. Een wereld van stoffen, interieur & decoratie Pieter Ghijsenlaan 22b 1506 PV Zaandam 075-6314761 www.nilshomestore.nl Een wereld van stoffen, interieur & decoratie Stof tot inspiratie Interieur 2 Stoffen 6 Hotelbedden, bedlinnen & bedspreien 8 Meubels

Nadere informatie

ONZE MATRASSEN ONZE DROOM MIJN CODE

ONZE MATRASSEN ONZE DROOM MIJN CODE www.beddelicious.com NIEUW! ONZE MATRASSEN ONZE DROOM MIJN CODE Niemand is hetzelfde, waarom uw matras dan wel? Code is een nieuw en revolutionair matras. Met één druk op de knop stelt u de drie aanpasbare

Nadere informatie

out éénmalige A-merk boxsprings&matrassen Bespaar 30 tot 50%

out éénmalige A-merk boxsprings&matrassen Bespaar 30 tot 50% Een extra editie van de Slapenkrant van Sonnemans. Overtollige voorraden, restpartijen, annuleringen van internet en showroommodellen tegen hoge kortingen! extra editie! Bespaar 30 tot 50% In onze tijdelijke

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën 3276/3526-50 mm Luxaflex Met trots toont Luxaflex de nieuwste collectie, al jaren hét toonaangevende product van Luxaflex. Deze uitgebreide collectie bevat lamellen van verschillende breedtes, van De Luxaflex

Nadere informatie

Nieuw! HALVE PRIJS * M Line introduceert de revolutionaire HYBRID Series. NU 2 e MATRAS

Nieuw! HALVE PRIJS * M Line introduceert de revolutionaire HYBRID Series. NU 2 e MATRAS Nieuw! M Line introduceert de revolutionaire HYBRID Series SLOW MOTION NU 2 e MATRAS PRIJS * De perfecte combinatie van drukverdeling, ondersteuning en ventilatie. M Line en topsport NIEUW SLOW MOTION

Nadere informatie

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer i zo mooi kan een keuken zijn alle ruimte voor ideeën Drie specialisten, één visie Met maar liefst drie gepassioneerde specialisten onder één dak, heeft Interium in Bunnik een voor Nederland uniek concept

Nadere informatie

090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:52 Pagina 1

090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:52 Pagina 1 090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:52 Pagina 1 Elegante eenvoud voor grote ramen 090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:53 Pagina 2 2604/1368 2545/1372 Luxaflex 250 mm Panels

Nadere informatie

Je slaapt toch het liefst in je eigen Avek bed.

Je slaapt toch het liefst in je eigen Avek bed. Je slaapt toch het liefst in je eigen Avek bed. Boxspring 1927 Drielaags bedcomfort voor een aantrekkelijke prijs. Boxspring 1927 is een heerlijk comfortabel bed, waarop je helemaal tot rust komt. Samengesteld

Nadere informatie

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën Horizontale jaloezieën SUNWAY horizontale jaloezieën Duurzaamheid De legering (de technische samenstelling van het metaal) van De uitgebreide SUNWAY horizontale jaloezieën collectie biedt u de perfecte

Nadere informatie

KOM NAAR ONZE SALE CITY 1499.- 24. 95 129. 95. Elegance 40% BOXSPRING VOORDEEL! 35% 30%

KOM NAAR ONZE SALE CITY 1499.- 24. 95 129. 95. Elegance 40% BOXSPRING VOORDEEL! 35% 30% KOM NAAR ONZE 30% 40% 70% CITY VOORDEEL! boxspring DALLAS Modern en strak vormgegeven, het hoofdbord is geheel recht en maar liefst 10cm dik. Kwaliteit, perfecte afwerking en uitstekend ligcomfort. Dallas

Nadere informatie

Visueel Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Bekijk hier de complete collectie In Zee Akoestische meubelen

Visueel Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Bekijk hier de complete collectie In Zee Akoestische meubelen Visueel Comfort Visueel en akoestisch comfort. Bekijk hier de complete collectie In Zee Akoestische meubelen Visueel Comfort Wandbekleding Raamfolie Lampenkappen Stofbedrukking In-Zee. Visueel en akoestisch

Nadere informatie

MEMBER OF THE GROUP VACATURE. Inkoper

MEMBER OF THE GROUP VACATURE. Inkoper MEMBER OF THE GROUP VACATURE Inkoper 3 2-3 6 u p e r w e e k EEN VEELZIJDIG BEDRIJF. TEXTIEL IS EEN GEWELDIG PRODUCT! - N. Genevasen - Operator Artex bv maakt deel uit van het beursgenoteerde Hunter Douglas

Nadere informatie

Outdoor Collection. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Outdoor Collection. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Outdoor Collection Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Designed by Luxaflex. Inspired by you. Outdoor Collection Zonwering met de uitstraling van uw keuze Het buitenleven wordt steeds

Nadere informatie

Wintersale. bij van Meeuwen

Wintersale. bij van Meeuwen Wintersale SLAAPKAMER Stijlvol eigentijds ledikant met losse nachtkastjes in diverse houttinten en afmetingen leverbaar. Hoogwaardige kwaliteit fineer voor lange levensduur. Tevens bijbehorende kast en

Nadere informatie

ACTIE. www.beddelicious.com BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden

ACTIE. www.beddelicious.com BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden ACTIE BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden www.beddelicious.com sleep good feel good Met een Beddelicious bed heeft u een slaapsysteem

Nadere informatie

Vloeren om op te leven

Vloeren om op te leven Vloeren om op te leven vloeren De NIEUWSTE trends in vloeren. Wij verrassen je graag met mooie oplossingen. Of je nu gaat voor laminaat, PVC, hout, tapijt of vinyl de Decorette collecties zijn goed op

Nadere informatie

DE NACHTEDITIE VAN. U heeft al een OptiSleep boxspring vanaf 2.595,-

DE NACHTEDITIE VAN. U heeft al een OptiSleep boxspring vanaf 2.595,- DE NACHTEDITIE VAN THEO BOT BESPAAR 750,-* ontvangt u bij aanschaf van een complete OptiSleep boxspring, de elektrisch verstelbare bodem nu voor de helft van de prijs! MAKEN WIJ HET VERSCHIL p.4 Stijlvolle

Nadere informatie

ruimt op profiteer nu Het voordelige huismerk van de échte binnenhuisadviseur. Mijn huis restylen wordt met NL Label wel héél aantrekkelijk.

ruimt op profiteer nu Het voordelige huismerk van de échte binnenhuisadviseur. Mijn huis restylen wordt met NL Label wel héél aantrekkelijk. ruimt op Mijn huis restylen wordt met wel héél aantrekkelijk. Het delige huismerk de échte. profiteer nu zonwering laminaat PVC Parade tapijt tmcs.nl/opruiming opruiming Het huismerk. Hollands design met

Nadere informatie

wegdromen Dit najaar mag je: WIN een førss boxspring t.w.v. 4645,-* Førss boxsprings Vanaf 3695,- * Vraag naar de voorwaarden in de winkel

wegdromen Dit najaar mag je: WIN een førss boxspring t.w.v. 4645,-* Førss boxsprings Vanaf 3695,- * Vraag naar de voorwaarden in de winkel Dit najaar mag je: wegdromen WIN een førss boxspring t.w.v. 4645,-* Førss boxsprings Vanaf 3695,- * Vraag naar de voorwaarden in de winkel TijD VOOR EEN NIEUW MATRAS? U KRIJGT NU tot 100,- retour* bij

Nadere informatie

Zin in de zomer 20% WOONTREND ZEELAND. Nieuw. korting op alle PVC vloeren uit de Vivante collectie** Zie pag. 6. transparante gordijnstoffen

Zin in de zomer 20% WOONTREND ZEELAND. Nieuw. korting op alle PVC vloeren uit de Vivante collectie** Zie pag. 6. transparante gordijnstoffen WOONTREND ZEELAND Nieuw transparante gordijnstoffen Zin in de zomer Zie pag. 6 20% korting op alle PVC vloeren uit de Vivante collectie** zie pag. 7 Mini Metamorfose Weinig moeite, veel effect met een

Nadere informatie

10% KORTING VOORDELIGE VLOER TAPIJT MET NIEUW IN EEN TWIST DE GORDIJN COLLECTIE OP ALLE MAATWERK VLOERKLEDEN VAN DESSO, PARADE EN BONAPARTE*

10% KORTING VOORDELIGE VLOER TAPIJT MET NIEUW IN EEN TWIST DE GORDIJN COLLECTIE OP ALLE MAATWERK VLOERKLEDEN VAN DESSO, PARADE EN BONAPARTE* SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER 10% OP ALLE MAATWERK VLOERKLEDEN VAN DESSO, PARADE EN BONAPARTE* VOORDELIGE VLOER 3 TAPIJT MET 9 EEN TWIST NIEUW IN 11 DE GORDIJN COLLECTIE *) vraag naar

Nadere informatie

SLAAPZEKER. slaapaanbiedingen. de slaapapp. Nog veel meer. Deze zomer is: 2.495,- Vlak, stofgr. 1. download hem nu gratis.

SLAAPZEKER. slaapaanbiedingen. de slaapapp. Nog veel meer. Deze zomer is: 2.495,- Vlak, stofgr. 1. download hem nu gratis. Deze zomer is: SLAAPZEKER download hem nu gratis de slaapapp ZOMER favorieten! + Nog veel meer OptiSleep boxsprings Vanaf 2.495,- Vlak, stofgr. 1 slaapaanbiedingen Boxspring Lima Strak gelijnd hoofdbord,

Nadere informatie

welke woonstijl past bij u? Landelijk Klassiek

welke woonstijl past bij u? Landelijk Klassiek 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. Landelijk Houdt u van gezelligheid, warmte

Nadere informatie

LEADS LANDINGS PAGINA S BETERE MEER DOOR ONTDEK HOE JE IN EEN HANDOMDRAAI BETERE LANDINGSPAGINA S MAAKT. KOEN VAN DE WETERING

LEADS LANDINGS PAGINA S BETERE MEER DOOR ONTDEK HOE JE IN EEN HANDOMDRAAI BETERE LANDINGSPAGINA S MAAKT. KOEN VAN DE WETERING MEER LEADS DOOR BETERE LANDINGS PAGINA S ONTDEK HOE JE IN EEN HANDOMDRAAI BETERE LANDINGSPAGINA S MAAKT. KOEN VAN DE WETERING Inleiding Als moderne en eigentijdse ondernemer aarzel je niet om online middelen

Nadere informatie

Auping Plaza Week. van 19 t/m 27 september

Auping Plaza Week. van 19 t/m 27 september Auping Plaza Week van 19 t/m 27 september Profiteer van onze exclusieve aanbieding* en ontvang 2 Prestige hoofdkussens cadeau, een stylings pakket naar keuze t.w.v. 250,- én gratis stylingsadvies TIP:

Nadere informatie

STUDIO PIET BOON INSPIREERT MET EXCLUSIEF ART OF INSPIRATION POP-UP RESTAURANT. November, 2014

STUDIO PIET BOON INSPIREERT MET EXCLUSIEF ART OF INSPIRATION POP-UP RESTAURANT. November, 2014 p. 1 / 2 PERS BERICHT November, 2014 STUDIO PIET BOON INSPIREERT MET EXCLUSIEF ART OF INSPIRATION POP-UP RESTAURANT Studio Piet Boon opent aanstaande december en januari haar deuren voor een uniek boutiquestijl

Nadere informatie

Vernieuwde Auping boxsprings

Vernieuwde Auping boxsprings Vernieuwde Auping boxsprings Comfort in elke laag Nu kussens en dekbed naar keuze cadeau t.w.v. 579,-* Al 2.235,- ** Persoonlijke voorkeur Perfecte ondersteuning door de DPPS pocketveren Stabiele basis

Nadere informatie

Vernieuwde Auping boxsprings

Vernieuwde Auping boxsprings Vernieuwde Auping boxsprings Comfort in elke laag Nu kussens en dekbed naar keuze cadeau t.w.v. 579,-* Al vanaf 2.235,- ** Persoonlijke voorkeur Perfecte ondersteuning door de DPPS pocketveren Stabiele

Nadere informatie

Onze passie branding en design

Onze passie branding en design Amber & Marloes November 2015 Introductie Welkom bij de guidelines van Amber & Marloes. Dit document is opgesteld zodat je een beter beeld krijgt van wie Amber & Marloes zijn en wat hun passie is. Tevens

Nadere informatie

Japanese Design Collection

Japanese Design Collection Japanese Design Collection Creëer uw eigen minimalistische sfeer 1069 Japanese Design Collection Met de Japanese Design Collection krijgt uw huis een oosters tintje. De collectie biedt mooie eigentijdse

Nadere informatie

Inhoud. 11 Verkoopondersteuning. Ontdek je huis. Licht+lampen. Meubels. Kleuren. Materialen. Bakstenen en dakpannen. Stoffering. website.

Inhoud. 11 Verkoopondersteuning. Ontdek je huis. Licht+lampen. Meubels. Kleuren. Materialen. Bakstenen en dakpannen. Stoffering. website. Inhoud Ontdek je huis 1 Kleuren 2 Materialen 3 Meubels 5 Stoffering 6 Licht+lampen 7 Bakstenen en dakpannen 11 Verkoopondersteuning 14 website presentatie brochures Ontdek je huis Online uw woning inrichten

Nadere informatie

Het beste slaapadvies

Het beste slaapadvies Het beste slaapadvies bij Slaapkenner Rademakers! OptiSleep hoofdkussen actie! Nu twee voor 39,95 Keuze uit de mooiste boxspring-stoffen! pag.3 Ervaar het verschil met onze Zeven zekerheden: 1 Gegarandeerd

Nadere informatie

090386_BROCHURE_EXP_RB_NL:210 x 297 mm :41 Pagina 1

090386_BROCHURE_EXP_RB_NL:210 x 297 mm :41 Pagina 1 090386_BROCHURE_EXP_RB_NL:210 x 297 mm 24-02-2009 08:41 Pagina 1 Expressions Rolgordijnen Eindeloos kiezen met een eigen accent 090386_BROCHURE_EXP_RB_NL:210 x 297 mm 24-02-2009 08:41 Pagina 2 D0052 C0001

Nadere informatie

Vescom opent showroom in Madrid

Vescom opent showroom in Madrid Vescom opent showroom in Madrid Persbericht Deurne, december 2017 Het Nederlandse Vescom opent deze maand een nieuwe showroom in de elegante Madrileense wijk Chamberi. De showroom fungeert als inspirerende

Nadere informatie

Hét seizoensfestijn van Beauty VoF

Hét seizoensfestijn van Beauty VoF Hét seizoensfestijn van Beauty VoF In de week van 18 tot en met 22 augustus a.s. organiseren wij weer een open week met allerlei leuke en gezellige dingen om het nieuwe aankomende herfst-winter seizoen

Nadere informatie

MEMBER OF THE GROUP VACATURE. Grafisch ontwerper. Grafisch Interieur 24-36u

MEMBER OF THE GROUP VACATURE. Grafisch ontwerper. Grafisch Interieur 24-36u MEMBER OF THE GROUP VACATURE Grafisch ontwerper Grafisch Interieur 24-36u BRINGING A TACTILE BRAND ALIVE IN THE DIGITAL SPHERE Artex bv maakt deel uit van het beursgenoteerde Hunter Douglas en is toonaangevend

Nadere informatie

DEEL 1 ACHTERGROND MARKTONDERZOEK BEZOEKERSPROFIEL

DEEL 1 ACHTERGROND MARKTONDERZOEK BEZOEKERSPROFIEL BEURSRAPPORT VOORJAARSEDITIE 2014 ACHTERGROND Op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 maart 2014 heeft de 9e editie van de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten plaats gevonden in de Jaarbeurs in Utrecht.

Nadere informatie

vtwonen-luxaflex van Luxaflex en VT Wonen De woonstijlen nieuw!

vtwonen-luxaflex van Luxaflex en VT Wonen De woonstijlen nieuw! De woonstijlen van Luxaflex en VT Wonen nieuw! Met veel plezier hebben wij samen met Luxaflex Raamdecoratie gewerkt aan het samenstellen van de VT Wonen - Luxaflex collectie. We vonden het een feest uit

Nadere informatie

Fris en fit ontwaken maakt je dag goed!

Fris en fit ontwaken maakt je dag goed! Fris en fit ontwaken maakt je dag goed! Je slaapt toch het liefst in je eigen Avek bed. Geniet van een perfect bedklimaat in je eigen Simmer. De Simmer boxspring van Avek is geïnspireerd op de verfrissende

Nadere informatie

Spring eruit. tijdens de NVM Open Huizen Dag via funda

Spring eruit. tijdens de NVM Open Huizen Dag via funda Spring eruit tijdens de NVM Open Huizen Dag via funda Spring eruit op de NVM Open Huizen Dag! Deze kalender is samengesteld in samenwerking met verkoopspecialiste Simone Kamberg-de Jong, auteur van Elk

Nadere informatie

Den Elzen Wonen & Slapen

Den Elzen Wonen & Slapen Den Elzen Wonen & Slapen De Slaapspecialist 360 DAGEN PER JAAR GEOPEND! Den Elzen Wonen & Slapen heeft altijd een merk voor jou! Droomaanbieding! Bij Den Elzen Wonen & Slapen staan we elke dag met veel

Nadere informatie

STEL JE EIGEN BEKA BED SAMEN. vanaf 1.999

STEL JE EIGEN BEKA BED SAMEN. vanaf 1.999 STEL JE EIGEN BEKA BED SAMEN The best of Beka vanaf 1.999 The best of Beka 6 hoofdborden vanaf 1.999 3 matrassen Het ongeëvenaarde slaapcomfort van Beka nu aan een aantrekkelijke prijs. The best of Beka

Nadere informatie

Outdoor Collection. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Outdoor Collection. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Outdoor Collection Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Designed by Luxaflex. Inspired by you. Outdoor Collection Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Het buitenleven

Nadere informatie

STEL JE EIGEN BEKA BED SAMEN. vanaf 1.999

STEL JE EIGEN BEKA BED SAMEN. vanaf 1.999 STEL JE EIGEN BEKA BED SAMEN The best of Beka vanaf 1.999 The best of Beka Het ongeëvenaarde slaapcomfort van Beka nu aan een aantrekkelijke prijs. The best of Beka brengt je een selectie van de beste

Nadere informatie

NORMA GEEFT U UNIEKE ZEKERHEID MET DE ALLERBESTE NORMA-MATRASSEN

NORMA GEEFT U UNIEKE ZEKERHEID MET DE ALLERBESTE NORMA-MATRASSEN NORMA GEEFT U UNIEKE ZEKERHEID MET DE ALLERBESTE NORMA-MATRASSEN Daar staat u in een beddenspeciaalzaak. U wilt een goed matras, u luistert naar de verkoper, u kijkt, gaat liggen en gaat nog eens liggen.

Nadere informatie

Rabobank Cijfers & Trends

Rabobank Cijfers & Trends Detailhandel in wonen De detailhandel in wonen bestaat uit de volgende branches: woninginrichting (onder te verdelen in meubelspeciaalzaken, woningtextielspeciaalzaken, slaapspeciaalzaken en gemengde zaken),

Nadere informatie

WINTER. SalE WINTERSALE: 15% voordeel * 100% Auping. Winteractie: * 15% Voordeel op een Auping bedbodem met matras Boxspringvoordeel Dekbedvoordeel

WINTER. SalE WINTERSALE: 15% voordeel * 100% Auping. Winteractie: * 15% Voordeel op een Auping bedbodem met matras Boxspringvoordeel Dekbedvoordeel WINTER SalE 100% Auping Winteractie: * Voordeel Boxspringvoordeel Dekbedvoordeel Warm wintervoordeel bij een Auping bedbodem Auping Auronde Ontwerp: Frans de la Haye * Auping Cleopatra De Auping Cleopatra

Nadere informatie

durf, design & decoratie

durf, design & decoratie Compleet dimago De dimago collectie is een compleet interieurconcept met verf, behang, raamdecoratie, shutters, gordijnstoffen en alles voor uw vloer. Bij een compleet interieurconcept hoort ook een complete

Nadere informatie

C A R T E B L A N C H E HUISSTIJL HANDBOEK 2014

C A R T E B L A N C H E HUISSTIJL HANDBOEK 2014 C A R T E BLA NCHE C A R T E BLA NCHE Stel je eigen boxspring samen: hoofdbord + boxspring + matras + poten + evt. topper 1. Kies uw maat * Grotere lengte is mogelijk (210/220) 90 x 200* cm 100 x 200*

Nadere informatie

Outdoor Collection Screens

Outdoor Collection Screens Outdoor Collection Screens Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Elegantie in licht- & warmteregulering Luxaflex Screens, een duurzame vorm van zonwering die toepasbaar is in vele situaties.

Nadere informatie

NU 25 % VOORDEEL. Daarom slapen topsporters op M Line! Slapen is misschien wel de meest onderschatte training. EN 15 % VOORDEEL

NU 25 % VOORDEEL. Daarom slapen topsporters op M Line! Slapen is misschien wel de meest onderschatte training. EN 15 % VOORDEEL Anouk Hoogendijk Voetbalster Nederlands vrouwenelftal Slapen is misschien wel de meest onderschatte training. Daarom slapen topsporters op M Line! NU 25 % MATRASSEN* EN 15 % De perfecte combinatie van

Nadere informatie