Je werkt zoals je zit. Goede bureaustoelen zijn de basis voor succesvol werken.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Je werkt zoals je zit. Goede bureaustoelen zijn de basis voor succesvol werken."

Transcriptie

1 Je werkt zoals je zit. Goede bureaustoelen zijn de basis voor succesvol werken.

2 Stoll Giroflex AG, Zwitserland, editie 1/2009 M , Concept/vormgeving: Spillmann/Felser/Leo Burnett, Zürich Foto s: David Willen, Markus Weber

3 Designed to work.

4

5 Zwitsers succesverhaal Sinds meer dan 100 jaar steken wij al onze energie in de ontwikkeling van perfecte stoelen. Dankzij ons veelzijdige pionierswerk in deze periode hebben wij ons als Zwitsers succesmerk wereldwijd definitief op de kaart gezet. Onze geschiedenis begint in het jaar 1872 met de oprichting van een eenvoudige stoelenfabriek door Albert Stoll I. in het Zwitserse Koblenz. Aanvankelijk vervaardigt onze onderneming alleen de typische ronde houten stoelen voor cafés, hotels en winkels. Al vanaf 1919 gaan wij ons richten op bureaustoelen. In 1928 wordt met de uitvinding van de in de hele wereld gepatenteerde geveerde draaistoel een mijlpaal bereikt; onze huidige firmanaam Giroflex draaien en meegeven is daarnaar een rechtstreekse verwijzing. Dit pionierswerk bevestigt ons in onze filosofie: «Alleen wie gevoel heeft voor het levendige in tegenstelling tot het puur mechanische, begrijpt de vormentaal van de toekomst.» Dit principe vormt sinds meer dan 100 jaar de oorsprong van elke Giroflex-stoel. Het feit dat iemand met een kantoorbaan ca uur van zijn leven zittend doorbrengt, illustreert duidelijk het belang van een ergonomisch ontworpen bureaustoel. Mens en ergonomie zijn daarom voor ons de uitgangspunten van elke productontwikkeling. Daarmee creëren wij de basis voor een anatomisch juiste en gezonde zithouding. Dit kwaliteitskenmerk verklaart ook ons internationale succes. Wij werken samen met meer dan 30 handelspartners: productielocaties, vestigingen of licentiehouders. Tal van verkooppartners en dealers over de hele wereld verkopen onze producten. Daarbij hechten wij veel waarde aan onze Zwitserse wortels. Onze productielocatie en het centrum voor research en ontwikkeling bevinden zich sinds de oprichting van het bedrijf in Koblenz te Zwitserland. De ontwikkeling en productie binnen het eigen bedrijf stellen ons in staat consequent en in termen van kwaliteit te denken. Wij vervaardigen onze stoelen traditioneel met de hand, gebruikmakend van de modernste productietechnieken, en voldoen aan de door onszelf geformuleerde strenge eisen op het gebied van ergonomie, ecologie, efficiency en design. Wij zijn er trots op hiermee een belangrijk hoofdstuk van de geschiedenis van het Zwitserse bedrijfsleven te hebben geschreven. En nog steeds te schrijven.

6

7 Ergonomie Zitten is eenvoudig. Maar goed zitten is een wetenschap. Daarom ontwikkelen wij in samenwerking met gerenommeerde wetenschappers ergonomische normen. Sinds 1962 bestuderen wij de gestaag veranderende behoeften van de mens op de werkplek. Daarbij kiezen wij bewust voor samenwerking met erkende arbeidswetenschappers en arbeidsgeneeskundigen van hogescholen en universiteiten in binnen- en buitenland. Het resultaat: ergonomische normen voor bureaustoelen die wereldwijd zeer succesvol zijn gebleken. Zitten is altijd al een van de elementaire bezigheden van de mens geweest. Maar sinds het begin van het informatietijdperk zit de mens steeds langer. En dat hoewel een gezond lichaam vooral beweging nodig heeft. Daarnaast worden de werkzaamheden in de moderne kantoorwereld steeds complexer. Een stoel moet dus voldoen aan een groot aantal strenge criteria. Primair moet de bureaustoel de gezondste manier van zitten optimaal ondersteunen: het zitten in beweging. Een steeds gelijkblijvende houding en steeds dezelfde bewegingen kunnen het lichaam op termijn zwaar belasten. De gevolgen zijn spierstijfheid en verkrampingen. Door gezond te zitten kan dit worden voorkomen. De sleutel hiertoe ligt in het dynamisch zitten, dat wil zeggen in het voortdurend veranderen van zithouding. De Giroflex-stoelen ondersteunen de zittende dankzij hun doordachte, ergonomische uitrusting, hun intelligente technologie en de individuele aanpassingsmogelijkheden bij elke beweging en in elke positie. Mens en stoel gaan dus een synthese aan. Dit harmonische samenspel zorgt voor een gevoel van welbehagen en een grotere productiviteit.

8

9 Uiterst moderne ambachtskunst Wij zijn gek op stoelen. En we zijn er trots op dat onze zitmeubels in een perfecte synthese van hoogwaardig handwerk en uiterst moderne productietechniek worden vervaardigd. Wij ontwikkelen en produceren onze stoelen voor het grootste deel in onze hoofdvestiging in het Zwitserse Koblenz. De concentratie van alle ontwikkelings- en productieprocessen van de modernste CAD tot het eindproduct op één locatie garandeert een optimale kwaliteit. Tevens kunnen wij daardoor op elk gewenst moment alle stappen in het productieproces en materialen controleren en hebben toegang tot de omvangrijke knowhow van onze ontwikkelings- en onderzoeksafdeling. In onze onderneming integreren wij de «human touch» op een perfecte wijze met «hightech». Zo wordt bijvoorbeeld het door computergestuurde snijmachines gesneden leder zorgvuldig met de hand verwerkt. Talrijke andere stappen in het productieproces gebeuren eveneens met de hand. In combinatie met de nieuwste productietechnieken ontstaat hieruit beproefd precisiewerk. Om ervoor te zorgen dat dit samenspel op een kwalitatief hoog niveau blijft, besteden wij veel aandacht aan de voortdurende bijscholing van al onze medewerkers. Ook hechten wij belang aan de opleiding van jong talent, want gekwalificeerde medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Als Giroflex-klant profiteert u van ons moderne en gecertificeerde managementsysteem, dat alle kwaliteits-, milieu- en veiligheidsaspecten van de onderneming omvat. De kwaliteit van onze stoelen wordt tot in het kleinste detail gecontroleerd. Sinds 1993 is ons kwaliteitsmanagement gecertificeerd volgens ISO 9001, hetgeen constant hoge normen garandeert. Jarenlange ervaring, een consequente kwaliteitsvisie en onze hartstocht voor zitmeubelen maken ons tot bureaustoelexperts bij uitstek. Dat wij goed werk leveren, daar kunt u van op aan: het beste bewijs is een uitgebreide garantie op al onze producten.

10

11 Milieu Ook op ecologisch gebied kunnen wij trots zijn op ons pionierswerk. Zo begint duurzaamheid bij ons al bij de keuze van de materialen. Hierdoor kunnen wij een milieuvriendelijke productie en tevens de duurzaamheid van onze producten garanderen. De natuur gaat ons zeer ter harte. Daarom bepaalt het basisprincipe van de duurzaamheid het gehele productieproces: van designontwikkeling en materiaalgebruik waarbij zuinig wordt omgesprongen met de natuurlijke hulpbronnen tot en met het terugdringen van de hoeveelheid verpakkingsmateriaal. Daarnaast haken wij aan bij het principe van de ecologische vormgeving. Wij zijn ervan overtuigd dat design niet alleen een vormgevingsaspect heeft, maar ook deel uitmaakt van de kringloop van wording en wezen. Al bij het eerste ontwerp van een stoel zorgen onze ingenieurs daarom voor toepassingen die zich ondanks functionele en visuele eisen beperken tot het wezenlijke. In al onze productiestappen passen wij uitsluitend milieuvriendelijke technologieën toe. Daarbij wordt gebruik gemaakt van constructies met afzonderlijke materialen die voor hergebruik eenvoudig kunnen worden gedemonteerd. Componenten als staal, aluminium, kunststof etc. worden als gescheiden materialen gerecycled en kunnen zodoende weer in een nieuw productieproces worden geïntegreerd. Daarnaast gebruiken wij uitsluitend 100% cfk-vrije stofferingsmaterialen. Sinds 2003 is onze onderneming ISO gecertificeerd, waarmee we constant hoge ecologische normen kunnen garanderen. Daarbij hoort ook een verantwoordelijke omgang met natuurlijke hulpbronnen. Hoe langer de levenscyclus van een product, hoe beter. En als er toch eens een versleten onderdeel moet worden vervangen, dan is dit een eenvoudig klusje voor onze klantenservice ook nog lang nadat de garantieperiode is verstreken. Als extra service biedt Giroflex u de terugneming van oude stoelen en het vakkundig en milieuvriendelijk recyclen ervan.

12 designed by Walser Design

13 giroflex 64 Met meer dan 1 miljoen verkochte exemplaren heeft de giroflex 64 de status van klassieker onder de bureaustoelen bereikt. De populariteit van de bestseller is geen toeval, want de stoel verenigt ergonomie en design op het hoogste niveau. De giroflex 64 past zich perfect aan elke persoon aan. Zijn kwaliteitskenmerken zijn de wetenschappelijk geteste ergonomie, de diversiteit van individuele instellingen en het hoge comfort. Deze draaistoel is bij uitstek geschikt voor actief zitten, want zitten in de 21ste eeuw is niet meer statisch, maar dynamisch.

14 designed by Paolo Fancelli

15 giroflex 646 De nieuwe giroflex 646 is een verdere ontwikkeling van de bestseller giroflex 64. Doordachte ergonomie gaat samen met een eenvoudige, moderne vormgeving. De giroflex 646 valt op door zijn moderne vormen. Zijn lichte elegantie kan probleemloos worden geïntegreerd in elk kantoor. Het zitprofiel met twee zones is ergonomisch up-to-date. De geraffineerde techniek in combinatie met het hoge comfort maakt actief zitten tot een waar genot.

16

17

18 designed by Paolo Fancelli

19 giroflex 757 Avant-garde in esthetiek, technologie en ergonomie: de giroflex 757 imponeert met zijn toekomstgerichte vormgeving en hoge zitcomfort. De giroflex 757 verenigt elegantie en geavanceerde technologie. De ergonomie is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en kwam tot stand in nauwe samenwerking met de ETH Zürich. Met zijn innovatieve bewegingsverloop markeert de giroflex 757 het begin van een nieuwe generatie stoelen. Verstelbare lenden-luchtkussens in de rug en de in de armleuning geïntegreerde bedieningselementen bieden een uitmuntend comfort. Zijn organische vormen zorgen voor een aangenaam contrast met de hoekige vormen van de kantooromgeving.

20

21

22 designed by Paolo Fancelli

23 giroflex 757 Exclusieve vormgeving ontmoet eersteklas comfort: de giroflex 757 overtuigt in elke situatie. Met zijn exclusieve vormgeving en harmonische contouren vraagt de elegante bijzetstoel giroflex 757 overal de aandacht. De op het menselijk lichaam geïnspireerde schaalvorm zorgt voor optimaal zitcomfort en imponeert zowel op kantoor als in lounges en in particuliere ruimten. Met of zonder armleuningen, als swingframe, met vijfarmige voet of X-onderstel: met de giroflex 757 kunt u trouw blijven aan uw eigen stijl.

24

25

26 designed by Votteler & Votteler

27 giroflex 81 Wie op een giroflex 81 plaats neemt, bevindt zich altijd in de beste positie: de geniale multifunctionele fauteuil past zich optimaal aan uw werkritme aan. Het maakt niet uit of u geconcentreerd aan het werk bent of van een rustpauze geniet de giroflex 81 biedt altijd een optimale ondersteuning. Dat garandeert intelligente technologie en veel Zwitserse ambachtskunst: 5,5 m² fijn leder, 434 afzonderlijke onderdelen, meer dan donsveren en het geraffineerde mechanisme, dat nauwkeurig als een uurwerk functioneert.

28 designed by greutmann bolzern

29 giroflex 434 In elk opzicht ongecompliceerd: de giroflex 434 is eenvoudig te bedienen, uiterst robuust en past perfect in elke ruimte zowel op kantoor als thuis. De giroflex 434 overtuigt door zijn beperking tot het wezenlijke. Zijn moderne, functionele vormgeving is trendsettend. Eenvoudige bediening, hoog zitcomfort en een robuuste constructie garanderen een langdurig zitplezier.

30 designed by Paolo Fancelli

31 giroflex 68 De giroflex 68 is een synthese van innovatieve vormgeving, perfecte functionaliteit en een consequent aanpassingsvermogen. Met de giroflex 68 zit u in elk opzicht goed. De volgens de nieuwste inzichten ontwikkelde zitergonomie ondersteunt elke zitpositie. Zo is zelfs hard werken ontspannend voor uw lichaam. De giroflex 68 houdt ook rekening met de persoonlijke smaak: hij is zowel verkrijgbaar met netrug als met gestoffeerde rug.

32

33

34 designed by Dózsa-Farkas Design Team

35 giroflex 16 De lichtheid van het bestaan op kantoor, in conferentiezaal of wachtruimte: het sledeframe giroflex 16 schittert met sobere elegantie en veelzijdige toepassingsmogelijkheden. De giroflex 16 is uitgangspunt en aanvulling van uw individuele kantoor. Hij past binnen elke omgeving en straalt met zijn rustige lijnvoering lichtheid en elegantie uit. Wat zitcomfort betreft doet het manusje-van-alles geen enkele concessie.

36 designed by Animos+Partner

37 giroflex 33 De giroflex 33 verenigt verfijnde vormgeving, doordachte techniek, efficiënt materiaalgebruik en gezond zitcomfort. De inzichten uit het ergonomisch onderzoek komen tot uitdrukking in de functionele en ingetogen vormgeving van Animos+Partner. De doordachte techniek van de giroflex 33 staat garant voor consequent zitcomfort en eersteklas functionaliteit. De comfortabele bureaustoel is verkrijgbaar in talrijke uitvoeringen en kleuren, met of zonder armleuningen, met standaard- of comfortvulling, met lage of hoge rugleuning en nog veel meer opties.

38 designed by Paolo Fancelli

39 giroflex 21 De heldere vormentaal en de karakteristieke vormgeving maken de giroflex 21 tot een unieke fauteuil. Met de giroflex 21 krijgt zitten een nieuwe kwalitatieve dimensie. De relaxfunctie en de dieptegeveerde draaizuil (360 ) zorgen voor een ontspannen sfeer in lounge, vergaderruimte, op kantoor of in de particuliere woning. De heldere vormgeving is typerend voor zijn bescheiden exclusiviteit en geeft u voldoende ruimte om te denken, te ontspannen en te zijn.

40

41

42 designed by Mart Hürlimann, Francesco Catarci

43 giroflex 18 De giroflex 18 combineert dynamiek op een unieke manier met comfort. De karakteristieke vormgeving maakt hem tot een blikvanger pur sang. De gebogen vorm van de giroflex 18 paart dynamiek aan elegantie. Zowel in wachtruimten, kantoren, conferentiezalen of musea zijn karakteristieke design plaatst frisse accenten. De doordachte 4-poot-constructie met geïntegreerde swingframetechniek garandeert een optimaal zitcomfort.

44

45

46 De stoelen van Giroflex.

47

48 België Giroflex SA Neerveldstraat 109 B-1200 Brussel Tel.: +32 (0) Fax: +32 (0) info@giroflex.be Duitsland Giroflex GmbH Industriestrasse 25 D Trossingen Tel.: +49 (0) Fax: +49 (0) info@giroflex.de Frankrijk Giroflex SA Rue Charles Edouard Jeanneret, 9 TECHNOPARC F Poissy Tel.: +33 (0) Fax: +33 (0) info@giroflex.be Australië België Brazilië Denemarken Duitsland Filippijnen Finland Frankrijk Groot-Brittannië Hongarije Hongkong India Italië Japan Nederland Oostenrijk Panama Polen Portugal Rusland Servië Singapore Slovenië Spanje Tsjechië Turkije Venezuela Verenigde Arabische Emiraten Zuid-Afrika Zweden Zwitserland Nederland Giroflex Nederland BV De Oude Molen 3a NL-1184 VW Ouderkerk aan de Amstel Tel.: +31 (0) Fax: +31 (0) info@giroflex.nl Zwitserland Stoll Giroflex AG Bahnhofstrasse 44 CH-5322 Koblenz Tel.: +41 (0) Fax: +41 (0) info@giroflex.ch

giroflex 33 Stoll Giroflex AG

giroflex 33 Stoll Giroflex AG De giroflex 33 verenigt verfijnde vormgeving, doordachte techniek, efficiënt materiaalgebruik en gezond zitcomfort. De inzichten uit het ergonomisch onderzoek komen tot uitdrukking in de functionele en

Nadere informatie

giroflex 434 Stoll Giroflex AG

giroflex 434 Stoll Giroflex AG In elk opzicht ongecompliceerd: de giroflex 434 is eenvoudig te bedienen, uiterst robuust en past perfect in elke ruimte zowel op kantoor als thuis. De giroflex 434 overtuigt door de beperking tot het

Nadere informatie

giroflex 646 Stoll Giroflex AG

giroflex 646 Stoll Giroflex AG De nieuwe giroflex 646 is een verdere ontwikkeling van de bestseller giroflex 64. De uitstekende ergonomie van de 64-serie gaat hier samen met een eenvoudige, moderne vormgeving. De door Paolo Fancelli

Nadere informatie

giroflex 64 Stoll Giroflex AG

giroflex 64 Stoll Giroflex AG Wereldwijd is de giroflex 64 meer dan 1,5 miljoen keer verkocht. Dit succes is geen toeval, want de klassieke stoel verenigt ergonomie en design op het hoogste niveau. De door Walser Design ontworpen stoelenserie

Nadere informatie

giroflex 757 Stoll Giroflex AG

giroflex 757 Stoll Giroflex AG Avant-garde in esthetiek, technologie en ergonomie: de giroflex 757 is het resultaat van doelgericht onderzoek naar optimaal zitcomfort in een toekomstgerichte vormgeving. Voor een representatieve manier

Nadere informatie

giroflex 68 Stoll Giroflex AG

giroflex 68 Stoll Giroflex AG De giroflex 68 is de synthese van innovatief design, perfecte functionaliteit en een consequent aanpassingsvermogen. De giroflex 68 is ontwikkeld volgens de nieuwste inzichten op het gebied van ergonomie

Nadere informatie

Heeft charisma, ware klasse en is een partner voor Het leven.

Heeft charisma, ware klasse en is een partner voor Het leven. giroflex 81 GIROFLEX 81 Heeft charisma, ware klasse en is een partner voor Het leven. 81-9462 giroflex 81 giroflex 81 een exclusieve, handgemaakte directiefauteuil van 5,5 m 2 uiterst fijn leer, 434 afzonderlijke

Nadere informatie

KRIJGT ELKE SITUATIE MET STIJL EN KLASSE ONDER DE KNIE.

KRIJGT ELKE SITUATIE MET STIJL EN KLASSE ONDER DE KNIE. giroflex 63 GIROFLEX 63 KRIJGT ELKE SITUATIE MET STIJL EN KLASSE ONDER DE KNIE. 63-4074 Zitting en rug gestoffeerd Lage rugleuning Gepoedercoat 63-4574 Zitting gestoffeerd Hoge rugleuning Gepoedercoat

Nadere informatie

conferencing Zwitserland Stoll Giroflex AG Bahnhofstrasse 44 CH-5322 Koblenz Tel.: +41 (0) Fax: +41 (0)

conferencing Zwitserland Stoll Giroflex AG Bahnhofstrasse 44 CH-5322 Koblenz Tel.: +41 (0) Fax: +41 (0) gestalten.ch 03 / 2013 2.500 ex. NL Zwitserland Stoll Giroflex AG Bahnhofstrasse 44 CH-5322 Koblenz Tel.: +41 (0) 56 267 91 11 Fax: +41 (0) 56 267 93 93 info@giroflex.ch Duitsland Giroflex GmbH Schlemmersbrühlstrasse

Nadere informatie

Plaatst frisse accenten, met netrug in nieuwe kleuren.

Plaatst frisse accenten, met netrug in nieuwe kleuren. giroflex 68 GIROFLEX 68 Plaatst frisse accenten, met netrug in nieuwe kleuren. 68-7519 3D-armleuningen Afdekkap gasveer 68-7519 3D-armleuningen Afdekkap gasveer Gepolijst aluminium Wielen verchroomd giroflex

Nadere informatie

ZIT VOL DYNAMIEK, IS EEN BLIKVANGER EN BOEKT SCHITTERENDE RESULTATEN.

ZIT VOL DYNAMIEK, IS EEN BLIKVANGER EN BOEKT SCHITTERENDE RESULTATEN. giroflex 44 GIROFLEX 44 ZIT VOL DYNAMIEK, IS EEN BLIKVANGER EN BOEKT SCHITTERENDE RESULTATEN. 44-8285 Leren bekleding Pyramid-rug Afdekkap gasveer Staaldelen verchroomd giroflex 44 giroflex 44 de ergonomisch

Nadere informatie

ZIET ER PRACHTIG UIT, IS UITERST FLEXIBEL EN VERLEGT DE GRENZEN.

ZIET ER PRACHTIG UIT, IS UITERST FLEXIBEL EN VERLEGT DE GRENZEN. girolex 656 giroflex 656 Een perfecte stoel moet vooral één ding: zo flexibel als zijn gebruiker en op elk moment ondersteunend zijn. Uitgerekend dat gaf de doorslag bij de vormgeving van de giroflex 656.

Nadere informatie

IS BIJDEHAND, SIERLIJK EN PAST BIJ IEDEREEN.

IS BIJDEHAND, SIERLIJK EN PAST BIJ IEDEREEN. giroflex 353 IS BIJDEHAND, SIERLIJK EN PAST BIJ IEDEREEN. De giroflex 353 verbindt een frisse vormgeving en perfect zitcomfort met de hoogste eisen aan ecologie. Een blikvanger: met zijn aantrekkelijke

Nadere informatie

SLAAT EEN GOED FIGUUR, IS ABSOLUUT BETROUWBAAR EN UITERST POPULAIR.

SLAAT EEN GOED FIGUUR, IS ABSOLUUT BETROUWBAAR EN UITERST POPULAIR. giroflex 64 giroflex 64 giroflex 64 SLAAT EEN GOED FIGUUR, IS ABSOLUUT BETROUWBAAR EN UITERST POPULAIR. De stoelfamilie giroflex 64 verbindt volmaakte vormgeving en perfect afgestemde ergonomie het resultaat

Nadere informatie

De tricotage-netrug in verbinding met het markante buisframe zorgt voor een sportieve uitstraling en veel zitcomfort.

De tricotage-netrug in verbinding met het markante buisframe zorgt voor een sportieve uitstraling en veel zitcomfort. giroflex 434 giroflex 434 De tricotage-netrug in verbinding met het markante buisframe zorgt voor een sportieve uitstraling en veel zitcomfort. Carmen en Urs Greutmann, Greutmann Bolzern Designstudio,

Nadere informatie

GOED ZITTEN. BETER LEVEN.

GOED ZITTEN. BETER LEVEN. GOED ZITTEN. BETER LEVEN. BETER ZITTEN. AL MEER DAN 145 JAAR. Sinds 1872 staat Giroflex voor een brede deskundigheid op het gebied van ergonomisch zitten. Wij hebben nog steeds dezelfde passie voor dit

Nadere informatie

VERENIGT ERVARING MET JEUGDIGE FRISHEID EN ESPRIT.

VERENIGT ERVARING MET JEUGDIGE FRISHEID EN ESPRIT. giroflex 646 giroflex 646 giroflex 646 VERENIGT ERVARING MET JEUGDIGE FRISHEID EN ESPRIT. De stoelfamilie giroflex 646 trekt de aandacht door zuiver comfort en geraffineerd design. Opnieuw geïnterpreteerd:

Nadere informatie

ZIET ER PRACHTIG UIT, IS UITERST FLEXIBEL EN VERLEGT DE GRENZEN.

ZIET ER PRACHTIG UIT, IS UITERST FLEXIBEL EN VERLEGT DE GRENZEN. giroflex 656 giroflex 656 Een perfecte stoel moet vooral één ding zijn: zo flexibel als zijn gebruiker en op elk moment ondersteunend. Uitgerekend dát gaf de doorslag bij de vormgeving van de giroflex

Nadere informatie

giroflex 32 designed by Animos+Partner

giroflex 32 designed by Animos+Partner giroflex 32 designed by Animos+Partner giroflex 32 Automatisch in een comfortabele positie: dankzij het Giromove-synchroonmechanisme past de giroflex 32 zich bij het zitten altijd optimaal aan uw bewegingen

Nadere informatie

www.dauphin.nl NPR 1813 Zitoplossingen voor professionals!

www.dauphin.nl NPR 1813 Zitoplossingen voor professionals! www.dauphin.nl NPR 1813 Zitoplossingen voor professionals! Inhoud my-self 4-11 Zitoplossingen van professionals voor professionals. @Just 12-13 TakeOver 14-15 Al meer dan 40 jaar staat de mens, de zittende

Nadere informatie

Mera: SYMPATHIEK. Eén stoelfamilie voldoet aan alle eisen van moderne kantooromgevingen.

Mera: SYMPATHIEK. Eén stoelfamilie voldoet aan alle eisen van moderne kantooromgevingen. GEZOND EN SYMPATHIEK Veelzijdigheid troef. Een echte Klöber. Made in Germany. Eén stoelfamilie voldoet aan alle eisen van moderne kantooromgevingen. Intelligente vormgeving en veelzijdige functionaliteit

Nadere informatie

giroflex 313 ZUIVER QUA VORM ABSOLUUT FUNCTIONEEL MAXIMALE REDUCTIE EERSTEKLAS KWALITEIT

giroflex 313 ZUIVER QUA VORM ABSOLUUT FUNCTIONEEL MAXIMALE REDUCTIE EERSTEKLAS KWALITEIT ZUIVER QUA VORM ABSOLUUT FUNCTIONEEL MAXIMALE REDUCTIE EERSTEKLAS KWALITEIT 2 3 DE PERFECTIE IS BEREIKT OP HET MOMENT DAT ER NIETS MEER KAN WORDEN WEGGELATEN. 4 5 BEPERKT TOT HET WEZENLIJKE. MOEITELOOS

Nadere informatie

Draaistoelen en sledemodel silent rush

Draaistoelen en sledemodel silent rush Draaistoelen en sledemodel silent rush Bureaustoel met hoge rugleuning Bureaustoel met middelhoge rugleuning Sledemodel, vergader- en loungefauteuil Als het erop aankomt, is een goed gevoel doorslaggevend.

Nadere informatie

invision project- kantoormeubilair inspires your work

invision project- kantoormeubilair inspires your work invision project- kantoormeubilair inspires your work welcome to a professional collection by invision concept Invision projectinrichting is gespecialiseerd in het inrichten van kantoren, zorginstellingen

Nadere informatie

Conferentie- en managementbureaustoel se:line

Conferentie- en managementbureaustoel se:line Conferentie- en managementbureaustoel se:line Beslisser. Vergaderruimten behoren tot de belangrijkste plekken in een onderneming. Hier komen mensen samen om beslissingen te nemen. Hier worden zakenpartners

Nadere informatie

xenium executive toonaangevend comfort Duitsland GRAHL. working well. GmbH Phone +49(0) Fax +49(0)

xenium executive toonaangevend comfort Duitsland GRAHL. working well. GmbH Phone +49(0) Fax +49(0) Duitsland GRAHL. working well. GmbH Phone +49(0) 57 69 7-0 Fax +49(0) 57 69 3 33 www.grahl.com info@grahl.de Zwitserland Ergo Design+ GmbH Phone +41(0) 450. 0312 33 Fax +41(0) 450. 0312 33 Luxemburg ALMA

Nadere informatie

OVERTUIGEND ELEGANT, KARAKTERVOL EN EEN ECHTE ZWITSER.

OVERTUIGEND ELEGANT, KARAKTERVOL EN EEN ECHTE ZWITSER. giroflex 68 giroflex 68 Goede vormgeving vervult zijn functie op natuurlijke wijze en maakt steeds deel uit van een geheel. Door de beperking tot de wezenlijke lijnen past het heldere design van de giroflex

Nadere informatie

Zelden heeft werk voor zo weinig werk gezorgd.

Zelden heeft werk voor zo weinig werk gezorgd. on spot Zelden heeft werk voor zo weinig werk gezorgd. De beste ideeën ontstaan meestal daar waar mensen bijeenkomen en zich prettig voelen. Met Sedus on spot en de bijzonder exclusieve uitvoering on

Nadere informatie

Onze filosofie OveR ergonomie De stoel biedt traploos verstelbare zit- en rughoekinstellingen. er zijn verschillende stervoetuitvoeringen leverbaar:

Onze filosofie OveR ergonomie De stoel biedt traploos verstelbare zit- en rughoekinstellingen. er zijn verschillende stervoetuitvoeringen leverbaar: RH Support RH Support is een serie stoelen die speciaal ontworpen is voor wie extra ontlasting van de rug en benen nodig heeft omdat hij of zij staand op verschillende hoogtes werkt. De stoel biedt traploos

Nadere informatie

ENTRADA II. Entrada II 3

ENTRADA II. Entrada II 3 ENTRADA II 2 Entrada II Entrada II 3 ENTRADA II Vandaag zetten we de deur open naar iets nieuws. We nemen iets goeds en maken het nog veel beter. Entrada II is de volgende generatie van een populaire bureaustoel;

Nadere informatie

ZIET ER PRACHTIG UIT, IS UITERST FLEXIBEL EN VERLEGT DE GRENZEN.

ZIET ER PRACHTIG UIT, IS UITERST FLEXIBEL EN VERLEGT DE GRENZEN. ZIET ER PRACHTIG UIT, IS UITERST FLEXIBEL EN VERLEGT Een perfecte stoel moet vooral één ding zijn: zo flexibel als zijn gebruiker en op elk moment ondersteunend. Uitgerekend dát gaf de doorslag bij de

Nadere informatie

Inspirerende ergonomie: Sedus match.

Inspirerende ergonomie: Sedus match. match Sinds ruim 130 jaar is Sedus een vooraanstaand ontwerper van bureaustoelen. Hierbij is het de kunst zowel toen als nu innovatief design, hoge productkwaliteit en milieubewustzijn te combineren met

Nadere informatie

MET PLEZIER AAN HET WERK.

MET PLEZIER AAN HET WERK. MET PLEZIER AAN HET WERK. Terwijl werk vroeger een emotieloze kostwinning was, wordt het tegenwoordig steeds meer een zinvol onderdeel van het leven, waarbij het plezier aan het werken een grote betekenis

Nadere informatie

Velto B.V. Energieweg 21 2382 NB Zoeterwoude NL Telefoon +31(0)71/5 81 24 00 Telefax +31(0)71/5 89 69 07 info@velto.nl http://www.velto.

Velto B.V. Energieweg 21 2382 NB Zoeterwoude NL Telefoon +31(0)71/5 81 24 00 Telefax +31(0)71/5 89 69 07 info@velto.nl http://www.velto. Velto B.V. Energieweg 21 2382 NB Zoeterwoude NL Telefoon +31(0)71/5 81 24 00 Telefax +31(0)71/5 89 69 07 info@velto.nl http://www.velto.nl Kantoordraaistoelen Managementfauteuils Bezoekersstoelen Conferentiefauteuils

Nadere informatie

lean back and enjoy the difference

lean back and enjoy the difference SAVO S3 lean back and enjoy the difference Neem plaats in de Savo S3. Stel de juiste zithoogte in en leun achterover. U bemerkt meteen het verschil. De rugleuning volgt de bewegingen van uw rug. Uw wervelkolom

Nadere informatie

rh-bureaustoelen.nl RH Extend

rh-bureaustoelen.nl RH Extend rh-bureaustoelen.nl RH Extend RH Extend is even gebruiksvriendelijk als ergonomisch en slijtagebestendig en is perfect geschikt voor recepties, opleidingsomgevingen en kantoren. Omdat de RH Extend gemakkelijk

Nadere informatie

Omiros. Velto B.V. Energieweg 21 2382 NB Zoeterwoude Telefoon +31 (0)71-581 24 00 Telefax +31 (0)71-589 69 07 info@velto.nl www.velto.

Omiros. Velto B.V. Energieweg 21 2382 NB Zoeterwoude Telefoon +31 (0)71-581 24 00 Telefax +31 (0)71-589 69 07 info@velto.nl www.velto. Velto B.V. Energieweg 21 2382 NB Zoeterwoude Telefoon +31 (0)71-581 24 00 Telefax +31 (0)71-589 69 07 info@velto.nl www.velto.nl Kantoordraaistoelen Managementfauteuils Bezoekersstoelen Omiros Eigenlijk

Nadere informatie

Mensen Meubilair dat u motiveert en een goed gevoel geeft Flexibel werken ongeacht waar, wanneer, hoe en met wie

Mensen Meubilair dat u motiveert en een goed gevoel geeft Flexibel werken ongeacht waar, wanneer, hoe en met wie Ahrend 250 Mensen Meubilair dat u motiveert en een goed gevoel geeft Flexibel werken ongeacht waar, wanneer, hoe en met wie Planeet Efficiënt gebruik van de ruimte voor minder CO 2 uitstoot Langer productleven

Nadere informatie

Ergonomisch getest DUO-BACK

Ergonomisch getest DUO-BACK Ergonomisch getest DUO-BACK Computer by: www.proxicom.de 08 / 2002 Opties Rugleunings traploos in hoogte en breedte te verstellen Armleuningen 11 voudig hoogteverstelbaar niet in hoogteverstelbaar Kruisvoeten

Nadere informatie

Zorgt voor heel wat beweging in het team: Sedus turn around.

Zorgt voor heel wat beweging in het team: Sedus turn around. turn around Zorgt voor heel wat beweging in het team: Sedus turn around. Herbezinning en heroriëntatie: waar vroeger vaste structuren met afzonderlijke kantoorruimten beeldbepalend waren, domineert tegenwoordig

Nadere informatie

Kantoordraaistoelen Draaifauteuils Bezoekersstoelen. Yos

Kantoordraaistoelen Draaifauteuils Bezoekersstoelen. Yos Kantoordraaistoelen Draaifauteuils Bezoekersstoelen Yos Extra inspiratie kan nooit kwaad. Vooral niet tijdens het werk. De nieuwe werkende klasse zo kan men de Yos noemen, en dat is een compliment. Want

Nadere informatie

Bureau- en bezoekersstoelen. match

Bureau- en bezoekersstoelen. match Bureau- en bezoekersstoelen match Sinds ruim 130 jaar is Sedus een vooraanstaand ontwerper van bureaustoelen. Hierbij is het de kunst zowel toen als nu innovatief design, hoge productkwaliteit en milieubewustzijn

Nadere informatie

made by SAM Sit well, move often, work better. The science of SAM.

made by SAM Sit well, move often, work better. The science of SAM. made by SAM Sit well, move often, work better. The science of SAM. Inhoud 03 Introductie - Wij zijn SAM 04 Onze reis 06 Therapod Xc (Compact) 08 Therapod X (Standaard) 10 Therapod X HR (Hoofdsteun) 12

Nadere informatie

Een meesterwerk is gemakkelijk te herkennen. Het inspireert op het eerste gezicht.

Een meesterwerk is gemakkelijk te herkennen. Het inspireert op het eerste gezicht. of course Een meesterwerk is gemakkelijk te herkennen. Het inspireert op het eerste gezicht. Luxe is de vrijheid zich te omringen met dingen die men mooi vindt. Zonder compromissen. Op alle plaatsen

Nadere informatie

WONEN IN EEN NIEUWE DIMENSIE IN HAARZICHT

WONEN IN EEN NIEUWE DIMENSIE IN HAARZICHT WONEN IN EEN NIEUWE DIMENSIE IN HAARZICHT Het feit dat u deze brochure doorleest, bewijst onomstotelijk dat u kwaliteit herkent en waardeert. Dat geldt net zo goed voor uw toekomstige woning als voor uw

Nadere informatie

made by SAM Sit well, move often, work better. The science of SAM.

made by SAM Sit well, move often, work better. The science of SAM. made by SAM Sit well, move often, work better. The science of SAM. Wij zijn SAM Sit And Move is een wereldwijd operende onderneming. Wij zijn producent van zit-producten die productiviteit en verbeterde

Nadere informatie

In één jaar zit u bijna 1500 uur op het werk.

In één jaar zit u bijna 1500 uur op het werk. In één jaar zit u bijna 1500 uur op het werk. Wij kunnen u helpen comfortabel te zitten. 2 Luister op tijd naar uw lichaam. Anders is de kans groot dat u het nog lang zult voelen. Rugklachten zijn een

Nadere informatie

HB Group Van den Broekeweg 16 7602 PH Almelo - Holland Tel. +31 - (0)546 865066 Fax +31 - (0)546 860666 Email info@hb-almelo.nl Web www.hb-almelo.

HB Group Van den Broekeweg 16 7602 PH Almelo - Holland Tel. +31 - (0)546 865066 Fax +31 - (0)546 860666 Email info@hb-almelo.nl Web www.hb-almelo. HB Group Van den Broekeweg 16 7602 PH Almelo - Holland Tel. +31 - (0)546 865066 Fax +31 - (0)546 860666 Email info@hb-almelo.nl Web www.hb-almelo.nl Simply Better Droogsystemen Een motto dat staat voor

Nadere informatie

AHREND 190, EEN KLEURRIJKE MANIER VAN ZITTEN. Kleurrijke verschijning

AHREND 190, EEN KLEURRIJKE MANIER VAN ZITTEN. Kleurrijke verschijning _AHREND 190 1I AHREND 190, EEN KLEURRIJKE MANIER VAN ZITTEN De lendesteun geeft Ahrend 190 zijn karakteristieke uitstraling Kleurrijke verschijning De comfortabele Ahrend 190 vormt een kleurrijke aanvulling

Nadere informatie

Een functionele stoel voor een comfortabele prijs

Een functionele stoel voor een comfortabele prijs RH Extend RH EXTEND Deze elegante stoel is even gebruiksvriendelijk als ergonomisch. RH Extend is ontworpen om je lichaam de best mogelijke ondersteuning en ontspanning te geven, terwijl je tegelijkertijd

Nadere informatie

ICS. Het uitgekiende systeem voor uitstekende beveiliging

ICS. Het uitgekiende systeem voor uitstekende beveiliging ICS Het uitgekiende systeem voor uitstekende beveiliging ICS unieke technologie & professionele toepassingen ICS is het intelligente systeem onder de mechanische sluitsystemen. Met een uitgekiende, unieke

Nadere informatie

Meer tijd voor jezelf

Meer tijd voor jezelf Meer tijd voor jezelf + perfecte harmonie + doordachte eenvoud + puur levensgenot + zorgeloos genieten... Zoveel + dat is zendow zendow, het nieuwe raam: mooi van binnen, mooi van buiten en zeer efficiënt

Nadere informatie

De tricotage-netrug in verbinding met het markante buisframe zorgt voor een sportieve uitstraling en veel zitcomfort.

De tricotage-netrug in verbinding met het markante buisframe zorgt voor een sportieve uitstraling en veel zitcomfort. giroflex 434 giroflex 434 De tricotage-netrug in verbinding met het markante buisframe zorgt voor een sportieve uitstraling en veel zitcomfort. Carmen en Urs Greutmann, Greutmann Bolzern Designstudio,

Nadere informatie

Fundo Top NIEUW. Kant en klare afwerking voor Fundo douchevloerelementen.

Fundo Top NIEUW. Kant en klare afwerking voor Fundo douchevloerelementen. Fundo Top Kant en klare afwerking voor Fundo douchevloerelementen NIEUW NL www.wedi.eu 2 Fundo Top Past perfect wedi Fundo Top is een esthetische oplossing van wedi voor Fundo douchevloerelementen en een

Nadere informatie

WONEN IN EEN NIEUWE DIMENSIE

WONEN IN EEN NIEUWE DIMENSIE hhuissens BUYTENt WONEN IN EEN NIEUWE DIMENSIE HUISSENS BUYTEN Het feit dat u deze brochure doorleest, bewijst onomstotelijk dat u kwaliteit herkent en waardeert. Dat geldt net zo goed voor uw toekomstige

Nadere informatie

Is bijdehand, en uniek.

Is bijdehand, en uniek. giroflex 353 giroflex 353 2 giroflex 353 Is bijdehand, sierlijk en uniek. De stoelfamilie giroflex 353 zorgt voor een frisse wind in huis. De luchtige vormgeving combineert perfect zitcomfort met de hoogste

Nadere informatie

The Mowing Company since 1951

The Mowing Company since 1951 The Mowing Company since 1951 The Mowing Company Het merk Roberine is terug op de markt. En dat is goed nieuws voor alle professionals die zich gespecialiseerd hebben in het beheer van sportvelden, parken

Nadere informatie

VERLEIDEN, INSPIREREN & VERRASSEN

VERLEIDEN, INSPIREREN & VERRASSEN VERLEIDEN, INSPIREREN & VERRASSEN De keuken wordt tegenwoordig vaak gezien als het hart van de woning. De plek waar we elkaar ontmoeten, verrassen, verwennen en verlekkeren. Samen met Siematic aan de Ringveste

Nadere informatie

Hoogeveen. De Hoogeveen, sterk in eenvoud. Vanaf 198,--

Hoogeveen. De Hoogeveen, sterk in eenvoud. Vanaf 198,-- Collectie overzicht Hoogeveen De Hoogeveen, sterk in eenvoud Ondanks de gunstige prijsstelling is bij de ontwikkeling van de Hoogeveen geen enkele concessie gedaan ten aanzien van vormgeving en kwaliteit.

Nadere informatie

Keuken. Bouwnummers: 1 t/m 4, 6 t/m 39, 41 t/m 53, 55 t/m 57 en 60 t/m 62. Gebouw A1 - The Grid

Keuken. Bouwnummers: 1 t/m 4, 6 t/m 39, 41 t/m 53, 55 t/m 57 en 60 t/m 62. Gebouw A1 - The Grid Keuken Bouwnummers: 1 t/m 4, 6 t/m 39, 41 t/m 53, 55 t/m 57 en 60 t/m 62 Gebouw A1 - The Grid Een appartement in Overhoeks geeft u letterlijk de ruimte om te doen wat u wilt. In alle vrijheid. De vergezichten

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

FloorProfiler. The measuring instrument that meets the highest standard. Ultraflatfloor Associated Services

FloorProfiler. The measuring instrument that meets the highest standard. Ultraflatfloor Associated Services FloorProfiler The measuring instrument that meets the highest standard FloorProfiler Ultraflatfloor Associated Services FloorProfiler meten = WETEN de FloorProfiler is een meettoestel dat door Alphaplan

Nadere informatie

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk.

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk. ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Daniel Figueroa heeft de stoel Esencia bij het ontwerpen zowel een ziel als een persoonlijkheid gegeven. De naam Esencia is afgeleid van het Latijnse woord essentia.

Nadere informatie

xenium voelt goed, werkt beter

xenium voelt goed, werkt beter xenium voelt goed, werkt beter 2 xenium draait om mensen xenium xenium geeft iedereen een eigen plaats in de organisatie. De intelligente stoel heeft een heldere belijning, die op alle mogelijke manieren

Nadere informatie

Design Solutions by Silent Gliss. Inhoud

Design Solutions by Silent Gliss. Inhoud Design Solutions 1 Design Solutions by Silent Gliss De tijdgeest is de zich snel voortbewegende, ontastbare, bron van inspiratie. Bij Silent Gliss creëren we raambekleding in slechts één kwaliteit de

Nadere informatie

RH Lounge RH Session RH Visit

RH Lounge RH Session RH Visit RH Lounge RH Session RH Visit RH Lounge, RH Session en RH Visit. In deze brochure presenteren we drie stoelen die een aangenamere zitervaring bieden in wacht-, bezoekers-, conferentie-, opleidings- en

Nadere informatie

The Wave. Siematic keukens

The Wave. Siematic keukens The Wave Siematic keukens Het feit dat u deze brochure doorleest, bewijst onomstotelijk dat u kwaliteit herkent en waardeert. Dat geldt net zo goed voor uw toekomstige appartement als voor uw toekomstige

Nadere informatie

CAD/CAM-SYSTEMEN INSTRUMENTEN HYGIËNESYSTEMEN BEHANDELEENHEDEN BEELDVORMENDE SYSTEMEN HUGO DE SLIMME WERKSTOEL VOOR UW PRAKTIJK. Dat is ergonomie.

CAD/CAM-SYSTEMEN INSTRUMENTEN HYGIËNESYSTEMEN BEHANDELEENHEDEN BEELDVORMENDE SYSTEMEN HUGO DE SLIMME WERKSTOEL VOOR UW PRAKTIJK. Dat is ergonomie. CAD/CAM-SYSTEMEN INSTRUMENTEN HYGIËNESYSTEMEN BEHANDELEENHEDEN BEELDVORMENDE SYSTEMEN HUGO DE SLIMME WERKSTOEL VOOR UW PRAKTIJK Dat is ergonomie. T h e D e n t a l C o m p a n y HUGO INNOVATIEF DESIGN

Nadere informatie

EPS. Het klassieke systeem voor goede beveiliging

EPS. Het klassieke systeem voor goede beveiliging EPS Het klassieke systeem voor goede beveiliging EPS gepatenteerde technologie & veelzijdige toepassingen Geavance EPS is het klassieke succesnummer onder de mechanische sluitsystemen. Met beproefde technologie

Nadere informatie

Echt comfortabel zit u alleen in een maatwerk fauteuil. Fitform Wellness Fauteuils

Echt comfortabel zit u alleen in een maatwerk fauteuil. Fitform Wellness Fauteuils Echt comfortabel zit u alleen in een maatwerk fauteuil Fitform Wellness Fauteuils Ergonomisch en comfortabel zitten Fitform is al 25 jaar de specialist in comfortabel en gezond zitten. Deze expertise is

Nadere informatie

Loungemeubels sweetspot

Loungemeubels sweetspot Loungemeubels sweetspot Meer ontspannen werken: Sedus sweetspot. Met sweetspot doen niet alleen zeer aantrekkelijke en comfortabele loungemeubels hun intrede op uw kantoor, maar ook een ontspannen, losse

Nadere informatie

Bureau- en bezoekersstoelen swing up

Bureau- en bezoekersstoelen swing up Bureau- en bezoekersstoelen swing up Alles wat u voor actief zitten nodig heeft: Sedus swing up. swing up brengt meer beweging op kantoor en brengt daarmee de basis voor lichamelijk en geestelijk welzijn

Nadere informatie

Laboratorium. Goed doordachte zitoplossingen voor het laboratorium

Laboratorium. Goed doordachte zitoplossingen voor het laboratorium Laboratorium Goed doordachte zitoplossingen voor het laboratorium Het werken in een laboratorium stelt eisen aan stoelen die met geen andere werkomgeving te vergelijken zijn. Naast de hoogste eisen voor

Nadere informatie

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11 grohe in de Keuken Gegarandeed jarenlange kwaliteit grohe.nl in de KEuKEn Onze bekroonde keukenmengkranen, ontworpen met jouw behoeften in gedachten, zijn gemaakt van de beste materialen en zijn voorzien

Nadere informatie

HET JORI CONCEPT ERVAAR TOTALE ONTSPANNING

HET JORI CONCEPT ERVAAR TOTALE ONTSPANNING HET JORI 3-2-1 CONCEPT ERVAAR TOTALE ONTSPANNING RECLINER IDAHO JR-7570 / DESIGN : JEAN-PIERRE AUDEBERT OVNI & SHIVA JR-3990 CHILLAP 50 JAAR AUTHENTICITEIT We schrijven 1963 wanneer Juan Jorion JORI opricht.

Nadere informatie

ARS SEDENDI. SELLEO Edge

ARS SEDENDI. SELLEO Edge ARS SEDENDI SELLEO Edge nl 2 SELLEO EDGE Ein Meilenstein der Ergonomie mit Ecken und Kanten. 3 Een mijlpaal in de ergonomie Duidelijke vormen en uitzonderlijk zitcomfort SELLEO EDGE een bureaustoel voor

Nadere informatie

Harde schaal, zachte kern.

Harde schaal, zachte kern. poi Harde schaal, zachte kern. De elegante schaalbouwwijze is kenmerkend voor poi. De schaal werkt omhullend en verschaft geborgenheid en bescherming. De zachte kern voelt uitnodigend en comfortabel aan.

Nadere informatie

RBM tafelcollectie voor al uw wensen

RBM tafelcollectie voor al uw wensen RBM Tafels RBM tafelcollectie voor al uw wensen Is de ruimte bedoeld om in te werken, iets te creëren, om te loungen of te dineren? In deze brochure leest u alles over onze RBM tafel collectie die voor

Nadere informatie

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Outdoor Comfort & More Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Buitengewoon: Trebbiano Met gepaste trots presenteren wij u onze Trebbiano terrasoverkapping. De Trebbiano een krachtige mix van

Nadere informatie

Open voor contacten, belastbaar, aantrekkelijk: het nieuwe teamlid valt goed bij iedereen.

Open voor contacten, belastbaar, aantrekkelijk: het nieuwe teamlid valt goed bij iedereen. Bureaustoelen se:do Open voor contacten, belastbaar, aantrekkelijk: het nieuwe teamlid valt goed bij iedereen. Mensen verschillen. In hun voorkeuren, maar ook qua lengte en gewicht. Moderne werkvormen,

Nadere informatie

Drie dimensies. Nul compromissen.

Drie dimensies. Nul compromissen. Drie dimensies. Nul compromissen. Niet gewoon ergonomisch. Maar drievoudig dynamisch. Er zijn veel kantoorstoelen. Maar welke geeft ons onze natuurlijke bewegingsvrijheid terug, die wij in vele jaren op

Nadere informatie

3KSplus. Het uitstekende systeem voor optimale beveiliging

3KSplus. Het uitstekende systeem voor optimale beveiliging 3KSplus Het uitstekende systeem voor optimale beveiliging 3KSplus gepatenteerde technologie & gebruik onder de zwaarste omstandigheden 3KSplus is het mechanische sluitsysteem met de hoogste weerstand.

Nadere informatie

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Elke welving van Monroe heeft een betekenis; elke lijn heeft een doel. Ontworpen door Idesign en vernoemd naar een klassieke schoonheid: een onweerstaanbaar mooie stoel

Nadere informatie

Viewmaster collectie. Als een compromis sluiten geen optie is Soepele, stabiele en uitgebalanceerde producten die moeiteloos werken.

Viewmaster collectie. Als een compromis sluiten geen optie is Soepele, stabiele en uitgebalanceerde producten die moeiteloos werken. Als een compromis sluiten geen optie is Soepele, stabiele en uitgebalanceerde producten die moeiteloos werken. 2 3 Als een compromis sluiten geen optie is Deze brochure is gemaakt van FSC-gecertificeerd

Nadere informatie

Bekroond met de Interior Innovation Award 2015

Bekroond met de Interior Innovation Award 2015 Bekroond met de Interior Innovation Award 2015 Prestige Voor de mooiste momenten thuis»met mijn suite emotion heb ik een oase van ontspanning binnengehaald. Dit bed is heerlijk comfortabel in alle standen

Nadere informatie

Handels- en investeringscijfers Zwitserland-Nederland 1

Handels- en investeringscijfers Zwitserland-Nederland 1 Handels- en investeringscijfers Zwitserland-Nederland 1 1. Goederenexport van Zwitserland naar andere landen Tabel 1: Voornaamste Zwitserse exportpartners (bedragen x 1.000 euro) IMPORTERENDE LANDEN WAARDE

Nadere informatie

Lichtgewicht aluminium lichaam laat toe het gehele systeem compact te houden.

Lichtgewicht aluminium lichaam laat toe het gehele systeem compact te houden. nl_print_file 9/9/02 11:43 am Page 1 Pneumatische Hoge nauwkeurigheid (+/-0,01 mm) en herhaalbaarheid (+/-0,03 mm) geven een precies grijpwerk. Lichtgewicht aluminium lichaam laat toe het gehele systeem

Nadere informatie

MINIMALISTISCH DESIGN

MINIMALISTISCH DESIGN Design radiatoren Comfortabele ventilatie Verwarmings- en koelplafondsystemen Clean air solutions Altijd het beste klimaat voor een MINIMALISTISCH DESIGN Zehnder Zmart: de design radiator die zich onopvallend

Nadere informatie

DE BERLIJN. De Berlijn zoekt de grens op van ergonomie, comfort & design. Laat u inspireren door het beste van Bèta.

DE BERLIJN. De Berlijn zoekt de grens op van ergonomie, comfort & design. Laat u inspireren door het beste van Bèta. DE BERLIJN De Berlijn zoekt de grens op van ergonomie, comfort & design. Laat u inspireren door het beste van Bèta. DE KRACHT VAN CONTRASTEN 022M / 088M De aantrekkingskracht van de Berlijn in uw interieur.

Nadere informatie

SMART//IN STIJL MOOI, DUURZAAM EN COMFORTABEL. DAT KENMERKT DE VEELZIJDIGE SMART COLLECTIE.

SMART//IN STIJL MOOI, DUURZAAM EN COMFORTABEL. DAT KENMERKT DE VEELZIJDIGE SMART COLLECTIE. ONTSPANNEN MET DEALERNAAM// ACTIE GRATIS LUXE VOET* 210,- TER WAARDE VAN NEEM DIT MAGAZINE MEE NAAR DE WINKEL! No SMART//IN STIJL MOOI, DUURZAAM EN COMFORTABEL. DAT KENMERKT DE VEELZIJDIGE SMART COLLECTIE.

Nadere informatie

Het KOPLUS merk is opgericht in 2009

Het KOPLUS merk is opgericht in 2009 01 Eindeloze creativiteit Al onze ontwerpen zijn geïnspireerd door de wens om te veranderen en het nastreven van perfectie. Constante verbeteringen voor een betere leefomgeving. We volgen onze hoofdontwerper

Nadere informatie

WIŚNIOWSKI. Een bekroning van uw investering.

WIŚNIOWSKI. Een bekroning van uw investering. De WIŚNIOWSKI deuren zijn een universele oplossing voor elke woning. Afhankelijk van de te vervullen functie binnendeur, technische deur, glazen deur worden ze gekenmerkt door geschikte parameters die

Nadere informatie

De lendensteun biedt extra steun aan de lenden en bijgevolg aan de hele rug. De pomp vult een lendenkussen met lucht, wat extra steun biedt.

De lendensteun biedt extra steun aan de lenden en bijgevolg aan de hele rug. De pomp vult een lendenkussen met lucht, wat extra steun biedt. RH Logic 400/300 The RH Logic 400/300 is één van onze meest populaire stoelen, vooral dankzij zijn ergonomische eigenschappen en zijn uitstekende levensduur. De RH Logic 400 heeft een hoge rugleuning en

Nadere informatie

- de luchtkussen stoel

- de luchtkussen stoel - de luchtkussen stoel 5 Dubbele lucht 1. Luchtkussen zitting. 2. Ontwerp met speciale groeven waardoor de lucht kan circuleren. Samen vormen deze eigenschappen een unieke stoel. 2 - de luchtkussen stoel

Nadere informatie

PLANTENBAKKEN DIE DESIGN EN PLANTEN MET ELKAAR VERBINDEN.

PLANTENBAKKEN DIE DESIGN EN PLANTEN MET ELKAAR VERBINDEN. PLANTENBAKKEN DIE DESIGN EN PLANTEN MET ELKAAR VERBINDEN. In vierkant, rond of als vuurschaal: de Metallico plantenbakken creëren unieke mogelijkheden voor de beplanting van uw tuin of buitenplaats. Metallico

Nadere informatie

Instituut voor de nationale rekeningen. Statistiek buitenlandse handel. Kwartaalbericht 2014-II

Instituut voor de nationale rekeningen. Statistiek buitenlandse handel. Kwartaalbericht 2014-II nstituut voor de nationale rekeningen Statistiek buitenlandse handel Kwartaalbericht 2014- nstituut voor de nationale rekeningen Nationale Bank van België, Brussel Alle rechten voorbehouden. De volledige

Nadere informatie

Past in iedere omgeving

Past in iedere omgeving HÅG Futu collectie Past in iedere omgeving Organisaties zijn tegenwoordig meer agile dan ooit. Kantooromgevingen ontwikkelen zich voortdurend. Aanpassingsvermogen is essentieel om concurrerend te blijven.

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

Systeemoplossingen voor gevels en kozijnen in hout-aluminium Gebouwschillen met systeem: energie-efficiënt, duurzaam en rijk aan varianten batimet Hout-aluminium kozijnen en vliesgevels Perfectionisten

Nadere informatie

Maak kennis met RH Mereo

Maak kennis met RH Mereo www.rh-bureaustoelen.nl Maak kennis met RH Mereo RH Mereo RH lanceert een werkstoel met een zakelijke uitstraling. De RH Mereo is ontwikkeld om zowel uw prestaties als die van uw werkomgeving te verbeteren.

Nadere informatie