De toekomst van stomazorg... is begonnen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De toekomst van stomazorg... is begonnen"

Transcriptie

1 De toekomst van stomazorg... is begonnen Voel het verschil, ervaar de voordelen van onze geavanceerde siliconentechologie...

2

3 Volledig siliconen bescherming... soms heeft de huid extra bescherming nodig. De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en heeft meestal een uitstekende barrièrefunctie. Echter, voor veel mensen is het gezond houden van de huid een dagelijkse uitdaging. De huidige generatie stomamaterialen kunnen lekkage, huidirritatie of andere ongemakken niet altijd voorkomen. Trio s nieuwe en geavanceerde siliconentechnologie biedt veel voordelen ten opzichte van de traditionele en verouderde hydrocolloïd stomamaterialen. Onze nieuwe kleeflaag, met een unieke siliconensamenstelling, zorgt voor een onmiddellijke hechting op de huid, terwijl het volledig atraumatisch verwijderd kan worden. Bovendien laat onze kleeflaag na het verwijderen geen resten achter op de huid, wat resulteert in een snellere, schonere verwisseling van het stomaopvangmateriaal. Extra accessoires voor reiniging en/of bescherming zijn nu niet meer nodig. Onze siliconen producten zijn bestand tegen inwerking van urine of (dunne) ontlasting en zijn daardoor hygiënischer te gebruiken. Daarnaast behouden zij hun vorm en samenstelling en zijn dus uitermate geschikt voor langdurig gebruik terwijl ze de huid laten ademen. De huid blijft gezond.

4 he futu De toekomst van stomazorg... is begonnen. Stomaopvangmaterialen vereisen een kleeflaag die sterk hecht in een uitdagende situatie, op een huid die zelden mooi vlak is. De conventionele siliconen producten, zoals die in de wondzorg worden gebruikt, laten de huid niet ademen. Echter, Trio s unieke siliconen samenstelling heeft deze uitdaging overwonnen. De toekomst van stomazorg is begonnen.

5 re Onderstaande tabel laat de veschillen zien tussen Trio s geavanceerde siliconentechnologie en de traditionele hydrocolloïd producten: Klinische behoefte Directe hechting Geen toenemende hechting, waardoor kleeflagen verwijderd worden zonder stripeffect Hygiënisch Vormvast en volledig te verwijderen Hydrocolloïd producten Matige directe hechting door onvoldoende directe opvulling van de kleeflaag Toenemende hechting door versmelting met de huid Absorbeert vocht uit ontlasting en urine Lost op onder invoed van ontlasting of urine Trio s geavanceerde siliconentechnologie Directe hechting door lage oppervlakte-energie en hoge flexibiliteit van siliconen polymeren Onveranderde constante hechting, ongeacht draagtijd Absorbeert geen vocht uit ontlasting en urine Behoudt vorm en samenstelling onder invloed van ontlasting of urine, laat zich volledig verwijderen en laat geen resten achter Last van lekkage, ongemak, irritatie en gevoel van onveiligheid?... Voel het verschil, ervaar de voordelen van onze geavanceerde siliconentechologie.

6 Siltac - siliconen stoma-opvulring huidvriendelijke bescherming Tot op heden is de keuze in de stoma-opvulringen beperkt. De huidige producten hebben een hydrocolloïd samenstelling. En al deze producten hebben hetzelfde probleem. Hydrocolloïd stoma-opvulringen absorberen vocht en dus ook vocht uit ontlasting en urine. Als het hydrocolloïd zwelt, wordt de afdichting rond de stoma beter. De mate van absorptie wordt daardoor een van de meest belangrijke eigenschappen van een hydrocolloïd product. Wij zijn van mening dat een kleeflaag die vocht uit ontlasting en urine absorbeert en voor langere tijd op de huid blijft, geen optimaal hygiënische oplossing is om de stomadrager te beschermen tegen lekkage. Het verwijderen van een hydrocolloïd stoma-opvulring wordt juist bemoeilijkt door de geabsorbeerde ontlasting of urine. De ring lost op, valt uiteen en laat bij het verwijderen resten achter op de huid. De peristomale huid moet dan goed gereinigd worden voordat nieuw stomaopvangmateriaal wordt aangebracht. Trio Siltac is een zachte, flexibele siliconen stoma-opvulring die volledig anders werkt. De ring absorbeert geen vocht uit ontlasting of urine en laat de huid ademen. Zo ontstaat een schone en hygiënische afdichting rondom de stoma. Trio Siltac stoma-opvulringen hebben de natuurlijke neiging om terug te keren naar hun oorspronkelijke vorm. Nadat Trio Siltac is uitgerekt, zal de ring langzaam weer de oorspronkelijke vorm aannemen en zorgt zo voor een perfecte afdichting rond de stoma. Als Trio Siltac wordt verwijderd, laat het geen resten achter op de huid. Het verwisselen van het stomaopvangmateriaal verloopt sneller, makkelijker en schoner.

7 Behoudt vorm en samenstelling voor langdurige afdichting rond de stoma Hygiënischer dan traditionele hydrocolloïd opvulringen absorbeert geen vocht uit ontlasting of urine Laat de huid ademen Vermindert risico op lekkage verlengt de draagtijd van het stomaopvangmateriaal Is rekbaar en vormt zo een perfecte afdichting rond de stoma Past zich aan de vorm van de stoma aan Is zeer comfortabel door hoge flexibiliteit Directe hechting voor onmiddellijke afdichting In zijn geheel te verwijderen laat geen resten achter Pijnloos en atraumatisch te verwijderen minder kans op huidirritatie Innovatie van de zachte siliconentechnologie heeft geleid tot de ontwikkeling van een stoma-opvulring die de huid laat ademen en zich aanpast aan de vorm van de stoma. Het behoudt zijn vorm en samenstelling voor een optimale afdichting. Hierdoor wordt de draagtijd van het stomaopvangmateriaal verlengd.

8 Silvex siliconen stoma-opvulring zachte siliconen convexiteit Trio Silvex is ontworpen met de gebruiker als uitgangspunt. De convex stoma-opvulring biedt een zachte siliconen afdichting voor die situaties waarin milde convexiteit is vereist. De huidvriendelijke, zachte siliconen ring zorgt voor meer comfort, hecht meteen en heeft een perfecte pasvorm. Trio Silvex is rekbaar en past zich aan de contouren van de stoma aan. De zachte convexiteit vult de plooien en ruimten op en voorkomt daardoor eventuele lekkage tussen de ring en de huidplaat. Trio Silvex is een zachte siliconen convex opvulring die volledig anders werkt dan traditionele hydrocolloïd producten. De siliconen ring absorbeert geen ontlasting of urine en laat de huid ademen. Zo ontstaat een schone en hygiënische afdichting rond de stoma. Trio Silvex convex stoma-opvulringen hebben een natuurlijke neiging om terug te keren naar hun oorspronkelijke vorm. Nadat Trio Silvex is uitgerekt, zal de ring langzaam weer de oorspronkelijke vorm aannemen en zorgt zo voor een perfecte afdichting rond de stoma. Als Trio Silvex wordt verwijderd laat het geen resten achter op de huid. Het verwisselen van het stomaopvangmateriaal verloopt sneller, makkelijker en schoner.

9 Behoudt vorm en samenstelling voor langdurige afdichting rond de stoma Heeft een zachte convexiteit Hygiënischer dan traditionele hydrocolloïd opvulringen absorbeert geen vocht uit ontlasting of urine Laat de huid ademen Vermindert risico op lekkage verlengt de draagtijd van het stomaopvangmateriaal Is rekbaar en vormt zo een perfecte afdichting rond de stoma Past zich aan de vorm van de stoma aan Is zeer comfortabel door hoge flexibiliteit Directe hechting voor onmiddellijke afdichting In zijn geheel te verwijderen laat geen resten achter Pijnloos en atraumatisch te verwijderen minder kans op huidirritatie Innovatie van de zachte siliconentechnologie heeft geleid tot de ontwikkeling van een convex stoma-opvulring die de huid laat ademen en zich aanpast aan de vorm van de stoma. De soft convex ring behoudt zijn vorm en samenstelling voor een optimale afdichting voor die situaties waarin milde convexiteit is vereist. Hierdoor wordt de draagtijd van het stomaopvangmateriaal verlengd.

10 Silex siliconen fixatiestrip extra zekerheid & vertrouwd gevoel Is extra hechting en een betere bescherming tegen lekkage een vereiste? De Trio Silex siliconen fixatiestrip is de oplossing. Trio Silex is speciaal ontworpen om te voorkomen dat de randen van de huidplaat vroegtijdig loslaten. Door de zachte siliconen kleeflaag, die meteen op de huid hecht, zal Trio Silex zorgen voor aanzienlijk meer vrijheid van beweging van het lichaam dan hydrocolloïd producten. Trio Silex is zeer dun en flexibel en is geschikt voor zowel eendelige als tweedelige stomaopvangmaterialen. Het verlengt de draagtijd en zorgt voor een veilig en vertrouwd gevoel. Verwijderen van Trio Silex is erg makkelijk; ondanks de sterke hechting is het eenvoudig, pijnloos en snel te verwijderen. Er blijven geen resten achter op de huid. Trio Silex laat de huid ademen en houdt deze gezond.

11 Extra zekerheid en verlengt de draagtijd Directe sterke hechting - zachte siliconen kleeflaag Ontworpen voor alle gangbare huidplaten Zeer flexibel meer bewegingsvrijheid Zeer dun meer comfort In zijn geheel te verwijderen laat geen resten achter Laat de huid ademen en houdt deze gezond Trio Silex is zodanig ontworpen dat het past op alle gangbare stomaopvangmaterialen. Door het vergroten van het kleefoppervlak kan de huidplaat langer blijven zitten en wordt de veiligheid vergroot. Trio Silex voor een vertrouwd gevoel. Trio Silex fixatiestrip verticale plaatsing Trio Silex fixatiestrip horizontale plaatsing Geavanceerde siliconen fixatiestrip die meteen sterk op de huid hecht voor extra zekerheid. Verlengt de draagtijd van het stomaopvangmateriaal en zorgt voor meer bewegingsvrijheid. Laat de huid ademen en houdt deze gezond. In zijn geheel te verwijderen, laat geen resten achter op de huid.

12 Silken siliconen stoma-opvulgel in zijn geheel te verwijderen, laat geen resten achter* Wilt u ook zo graag een hydrocolloïd pasta of pastastrip die in zijn geheel te verwijderen is en geen resten achterlaat? Wij dachten dat het moet kunnen. Daarom ontwikkelden wij Trio Silken. Trio Silken is een siliconen opvulgel die kan worden gebruikt om huidplooien en oneffenheden rondom de stoma op de vullen voordat nieuw stomaopvangmateriaal wordt aangebracht. Anders dan bij hydrocolloïd pasta s of pastastrips absorbeert Trio Silken geen vocht uit ontlasting of urine en lost niet op. Na uitharding zorgt de flexibele gel voor een perfecte afdichting die ongevoelig is voor inwerking van urine of ontlasting. Trio Silken laat zich eenvoudig en in zijn geheel verwijderen. Trio Silken prikt niet op de (gevoelige of beschadigde) huid en laat de huid ademen. Trio Silken blijft zacht en flexibel na uitharding voor optimale zekerheid en comfort. Trio Silken zorgt voor een perfect passende afdichting rondom de stoma. Zelfs voor de meest moeilijk te verzorgen stoma s is Trio Silken de oplossing. Profiteer van de verbeterde kwaliteit van leven en voorkom lekkage van urine of ontlasting onder de huidplaat. Probeer Trio Silken siliconen stoma-opvulgel en u zult versteld staan hoe gemakkelijk het te verwijderen is! *na volledige uitharding

13 Vult littekens, huidplooien en oneffenheden rond de stoma Creëert een glad oppervlak voor optimale hechting van nieuw stomaopvangmateriaal Prikt niet op (gevoelige of beschadigde) huid Hygiënischer dan traditionele hydrocolloïd opvulringen absorbeert geen vocht uit ontlasting of urine en lost niet op Blijft zacht en flexibel voor meer zekerheid en comfort Laat de huid ademen In zijn geheel te verwijderen, laat geen resten achter* Pijnloos te verwijderen, geen huidirritatie Innovatie van de zachte siliconentechnologie heeft geleid tot de ontwikkeling van een siliconen stoma-opvulgel voor het opvullen van littekens, huidplooien en oneffenheden rond de stoma. Laat de huid ademen, blijft zacht en flexibel voor meer zekerheid en comfort en is in zijn geheel te verwijderen na uitharding.

14 Bestelinformatie Trio Siltac 30 siliconen stoma-opvulringen (20mm-28mm) TR siliconen stoma-opvulringen (28mm-35mm) TR siliconen stoma-opvulringen (35mm-44mm) TR 1035 Trio Silvex 10 siliconen convex stoma-opvulringen (20mm-30mm) TR 1020CX 10 siliconen convex stoma-opvulringen (30mm-40mm) TR 1030CX Trio Silex 20 siliconen fixatiestrips TR 1060 Trio Silken 60 gram tube siliconen stoma-opvulgel TR 1070

15 Follow us Trio Ostomy Care Trio Healthcare, Trio Ostomy Care are trademarks of Trio Healthcare Ltd. Trio, Trio Siltac, Trio Silvex, Trio Silken and Trio Silex are registered marks of Trio Healthcare Ltd Trio Healthcare Ltd. TR201410

16 Postbus ZL Reuver T: E: Volg ons facebook.com/lelymedical

Extra Zorg. Dansac Accessoires. Dedicated to Stoma Care

Extra Zorg. Dansac Accessoires. Dedicated to Stoma Care Extra Zorg Dansac Accessoires Dedicated to Stoma Care Inleiding Bij Dansac zijn wij erop gericht om opvangzakjes en huidplaten te ontwikkelen met optimale eigenschappen om uw kwaliteit van leven te bevorderen.

Nadere informatie

DE PERFECTE VORM VOOR IEDER LICHAAM

DE PERFECTE VORM VOOR IEDER LICHAAM DE PERFECTE VORM VOOR IEDER LICHAAM HERNIA V RIE N D ELIJK MET ALOË VERA Dankzij Salts' onderzoek een gezonde stomahuid Excellente stomazorg DE NIEUWE FLEXIFIT HUIDPLAK VOOR EEN NATUURLIJKE PASVORM Wat

Nadere informatie

NIEUWE SECUPLAST KNEEDBARE PASTASCHIJVEN

NIEUWE SECUPLAST KNEEDBARE PASTASCHIJVEN NIEUWE SECUPLAST KNEEDBARE PASTASCHIJVEN THIN STANDARD LARGE DIAMETER: 50mm DIKTE: 3,0mm VERPAKKING: 30 REF: SMST BESTELNUMMER: 322010 DIAMETER: 50mm DIKTE: 4,2mm VERPAKKING: 30 REF: SMSS BESTELNUMMER:

Nadere informatie

Verschillende hulpmiddelen op het gebied van stomazorg

Verschillende hulpmiddelen op het gebied van stomazorg Verschillende hulpmiddelen op het gebied van stomazorg Stomapasta Productomschrijving: vloeibaar hydrocolloid Er bestaat pasta met alcohol en pasta zonder alcohol. Beide zijn te gebruiken onder de stoma

Nadere informatie

Flex Convex DE FLEXIBILITEIT OM TE LEVEN ZOALS JIJ DAT WILT

Flex Convex DE FLEXIBILITEIT OM TE LEVEN ZOALS JIJ DAT WILT Je kunt het systeem gemakkelijk vouwen zodat het zich aanpast aan de lichaamsvorm, hoek of huidplooi. Belangrijkste kenmerken Drie maten van convexiteit maken dit product uniek, want het stelt me in staat

Nadere informatie

De 3M Tegaderm merknaam breidt uit.

De 3M Tegaderm merknaam breidt uit. De 3M Tegaderm merknaam breidt uit. Fixatie en bescherming Wondzorg Chirurgische verbanden 3M Tegaderm Dressings 3Health Care Simple. Dependable. Trusted. De meest vertrouwde naam voor transparante filmverbanden.

Nadere informatie

Productgids Stomazorg

Productgids Stomazorg Productgids Stomazorg Producten en oplossingen April 2014 Een compleet overzicht aan producten en accessoires voor de colostoma, ileostoma, urostoma Excellente stomazorg Confidence Natural Soft Convex

Nadere informatie

HydroTac het hydroactieve wondverband. Houdt droge wonden vochtig en exsuderende wonden voldoende droog.

HydroTac het hydroactieve wondverband. Houdt droge wonden vochtig en exsuderende wonden voldoende droog. NIEUW HydroTac het hydroactieve wondverband. Houdt droge wonden vochtig en exsuderende wonden voldoende droog. Wondbehandeling Houdt exsuderende wonden voldoende droog. HydroTac gemakkelijk, hygiënisch,

Nadere informatie

De Salts hydrocolloïden zijn op het lijf geschreven

De Salts hydrocolloïden zijn op het lijf geschreven LAAT UW PATIËNTEN VANDAAG NOG kennismaken met Salts De Salts hydrocolloïden zijn op het lijf geschreven Het Salts hydrocolloïde is uw eerste hulp wanneer uw patiënt last heeft van veelvoorkomende problemen

Nadere informatie

Een duidelijke oplossing!

Een duidelijke oplossing! Een duidelijke oplossing! 3M Health Care Huidbescherming - wondzorg Transparantie & Absorptie 3M Tegaderm Absorbent Transparant acrylaatverband Tegaderm SIMPLE. DEPENDABLE. TRUSTED. DRESSINGS 3M Tegaderm

Nadere informatie

3M Tegaderm wordt de merknaam voor veel meer verbandmiddelen.

3M Tegaderm wordt de merknaam voor veel meer verbandmiddelen. 3M Tegaderm wordt de merknaam voor veel meer verbandmiddelen. Infuusfixatie Specialistische Wondverzorging Chirurgische verbanden 3M Tegaderm Dressings 3 Health Care Huidbescherming. Wondgenezing. De meest

Nadere informatie

Een veelzijdig schuimverband voor betrouwbare absorptie? Cutimed Siltec THERAPIES. HAND IN HAND.

Een veelzijdig schuimverband voor betrouwbare absorptie? Cutimed Siltec THERAPIES. HAND IN HAND. Een veelzijdig schuimverband voor betrouwbare absorptie? Cutimed Siltec THERAPIES. HAND IN HAND. EXSUDAATMANAGEMENT MET SILTEC TECHNOLOGIE BETROUWBARE RESULTATEN IN ALLE OMSTANDIGHEDEN Voor een goede wondgenezing

Nadere informatie

Bandagisten. Uw partner in stoma & incon3nen3e. Karin Apers & Daniël Snijers

Bandagisten. Uw partner in stoma & incon3nen3e. Karin Apers & Daniël Snijers Bandagisten Uw partner in stoma & incon3nen3e Karin Apers & Daniël Snijers Procedure aanvraag Content opnemen met bandagist Zorgen voor een voorschrift van de arts Levering en administratieve afhandeling

Nadere informatie

Transparantie. Een nieuwe generatie wondverbanden. 3M Tegaderm Absorbent Transparant hydro-actief wondverband

Transparantie. Een nieuwe generatie wondverbanden. 3M Tegaderm Absorbent Transparant hydro-actief wondverband 3M Tegaderm Absorbent Transparant hydro-actief wondverband Een nieuwe generatie wondverbanden 3M Tegaderm Absorbent combineert de absorptie-eigenschappen van een hydro-actief wondverband met transparantie

Nadere informatie

De nieuwe TENA Slip en TENA Comfort met ConfioAirTM

De nieuwe TENA Slip en TENA Comfort met ConfioAirTM 88 % van het verplegend personeel bevestigt de voordelen voor de gezondheid van de huid1 De nieuwe TENA Slip en TENA Comfort met ConfioAirTM Ademend voor een gezonde huid www.tena.nl Gezonde huid voor

Nadere informatie

Voor succesvolle wondgenezing

Voor succesvolle wondgenezing 3M Advanced Wound Care Huidbescherming Wondgenezing NIEUWE MATEN! Mini ovaal & Mini wrap De ster onder de foamverbanden 3M Tegaderm 3M Tegaderm Snelle opname, hoog absorptievermogen Eenvoudige, perfect-fit

Nadere informatie

Ileostoma Verzorging eendelig systeem

Ileostoma Verzorging eendelig systeem Ileostoma Verzorging eendelig systeem Afdeling algemene chirurgie Een ileostoma Een ileostoma is een gedeelte van de dunne darm dat door de buikwand naar buiten wordt gebracht, omgeklapt en in de buikwand

Nadere informatie

Betrouwbare fixatie met siliconen kleeflaag die de kwetsbare huid beschermt

Betrouwbare fixatie met siliconen kleeflaag die de kwetsbare huid beschermt Betrouwbare fixatie met siliconen kleeflaag die de kwetsbare huid beschermt Met Leukoplast skin sensitive is de kwetsbare huid in de beste handen Betrouwbare hechting Pijnloos verwijderbaar Voorkomt huidbeschadiging

Nadere informatie

Stomaverzorging: een overzicht

Stomaverzorging: een overzicht Stomaverzorging: een overzicht Auteur: A. van Beelen Vertaald/bijgewerkt: Nieuwsbrief: 2000 Pagina: 20-22 Jaargang: 14 Nummer: 24 Toestemming: Illustraties: Bijzonderheden: Kernwoorden: stoma wondbehandeling

Nadere informatie

Inspiring Confidence

Inspiring Confidence Wondzorg assortiment Safetac Wondreinigers Conventioneel assortiment Het probleem voor uw patiënt: TRAUMA EN PIJN TM Trauma aan het wondbed Trauma aan de wondomgeving Skin Stripping Pijn Maceratie Pijn

Nadere informatie

DAYCARE. inhoud. Veel leesplezier! Beste gezondheidsspecialisten, Meer info op NEWSFLASH MAART 2015

DAYCARE. inhoud. Veel leesplezier! Beste gezondheidsspecialisten, Meer info op  NEWSFLASH MAART 2015 DAYCARE NEWSFLASH 01 MAART 2015 inhoud P1 Intro P2 Fast Forward P3 B van Bruman P4 Trio Ostomy Care P5 Stomocur/ Curan Lady P6 Benecare P7 Portfolio Beste gezondheidsspecialisten, Om u nog beter van dienst

Nadere informatie

Uw discrete oplossing

Uw discrete oplossing N.V. PAUL HARTMANN S.A. BE-1480 Sint-Renelde Bezoek onze websites: www.hartmann.be www.discrete.be Uw discrete oplossing 085 861/6 (1014) Incontinentie hygiëne Bescherming van de huid Dankzij een ademende

Nadere informatie

STOMA PROBLEMEN. Doe de test: wat is wat?

STOMA PROBLEMEN. Doe de test: wat is wat? aandoeningen complicaties van zorg de huid 51 51 STOMA PROBLEMEN Doe de test: wat is wat? tekst Jacqueline Cornelissen 1 en Marloes Oelen foto s Jacqueline Cornelissen 1 2 3 4 5 6 7 8 A. Vaatprobleem B.

Nadere informatie

Urinestoma Verzorging tweedelig systeem

Urinestoma Verzorging tweedelig systeem Urinestoma Verzorging tweedelig systeem Afdeling urologie Een urinestoma Bij een niet goed werkende blaas of een verwijderde blaas, kan de urine niet meer langs de natuurlijke weg het lichaam verlaten.

Nadere informatie

met een unieke kleeftechnologie

met een unieke kleeftechnologie IG H T V L EI C ZA EEN NIEUWE GENERATIE PLEISTERS met een unieke kleeftechnologie Nexcare TM Sensitive producten zijn ontworpen voor de gevoelige huid. Het Nexcare Sensitive assortiment is een nieuwe ontwikkeling

Nadere informatie

Aanleginstructies - Inlegkruisjes en Verband

Aanleginstructies - Inlegkruisjes en Verband Aanleginstructies - Inlegkruisjes en Verband Depend Inlegkruisjes en Verband zijn speciaal ontworpen voor zeer licht tot matig urineverlies. Draag goed aansluitend ondergoed, bij voorkeur een strakke slip

Nadere informatie

DAYCARE. inhoud. Veel leesplezier! Beste gezondheidsspecialisten, Meer info op NEWSFLASH MAART 2016

DAYCARE. inhoud. Veel leesplezier! Beste gezondheidsspecialisten, Meer info op  NEWSFLASH MAART 2016 DAYCARE NEWSFLASH 04 MAART 2016 inhoud P1 Intro P2 C-Lite P4 Benecare Workshop P5 Stomocur P8 Contact us Beste gezondheidsspecialisten, Binnen ons gamma van thermoplasten stellen we graag de nieuwe C-lite

Nadere informatie

Maatschap Chirurgie / Maatschap Interne Geneeskunde. Ileostoma

Maatschap Chirurgie / Maatschap Interne Geneeskunde. Ileostoma Maatschap Chirurgie / Maatschap Interne Geneeskunde Algemeen Deze folder geeft u informatie over de ileostoma en de dagelijkse verzorging hiervan. Dagelijkse verzorging Verzorg de stoma op een tijdstip

Nadere informatie

Aanleginstructies. Inlegkruisjes en Verband. Stap 1: Stap 2: Stap 3:

Aanleginstructies. Inlegkruisjes en Verband. Stap 1: Stap 2: Stap 3: Inlegkruisjes en Verband Depend Inlegkruisjes en Verband zijn speciaal ontworpen voor zeer licht tot matig urineverlies. Draag goed aansluitend ondergoed. Het inlegkruisje/verband heeft geen voor- of achterkant

Nadere informatie

Colostoma Verzorging tweedelig systeem

Colostoma Verzorging tweedelig systeem Colostoma Verzorging tweedelig systeem Afdeling algemene chirurgie Een colostoma Een colostoma is een gedeelte van de dikke darm dat door de buikwand naar buiten wordt gebracht, omgeklapt en in de buikhuid

Nadere informatie

C de Buck Verpleegkundig specialist MDL Stichting ZorgSaam Zeeuws Vlaanderen ZorgSaam Hospital Zeeuws Vlaanderen C de Buck 1

C de Buck Verpleegkundig specialist MDL Stichting ZorgSaam Zeeuws Vlaanderen ZorgSaam Hospital Zeeuws Vlaanderen C de Buck 1 C de Buck Verpleegkundig specialist MDL Stichting ZorgSaam Zeeuws Vlaanderen 30-9-2011 ZorgSaam Hospital Zeeuws Vlaanderen C de Buck 1 Dehiscentie Gecompliceerde stomazorg Retractie Overgranulatie Casuïstiek

Nadere informatie

Cuticell Epigraft OPGELET! SNELLE EPITHELIALISATIE. Huidhersteller aan het werk!

Cuticell Epigraft OPGELET! SNELLE EPITHELIALISATIE. Huidhersteller aan het werk! OPGELET! SNELLE EPITHELIALISATIE Huidhersteller aan het werk! Huidherstellers waar wat in zit Laat u niet misleiden door het weinig spectaculaire uitzicht van. Dit nieuwe epithelialisatieverband geeft

Nadere informatie

DECIFERA. De slimste keuze bij complexe wonden

DECIFERA. De slimste keuze bij complexe wonden DECIFERA De slimste keuze bij complexe wonden Wondzorg van Decifera Decifera biedt u een overzichtelijk assortiment aan kwalitatief hoogwaardige wondzorgproducten voor complexe wonden. Een duidelijk assortiment

Nadere informatie

Geeft jou de huid die je verdient!

Geeft jou de huid die je verdient! C73 - M32 - Y0 - K0 Geeft jou de huid die je verdient! IK ZOU DE STOMADOUCHE NIET MEER WILLEN MISSEN, WANT JE KUNT HEM OVERAL GEBRUIKEN. ZELFS OP VAKANTIE, WANT DAN GAAT HIJ OOK MEE! Theo Simons, trotse

Nadere informatie

Voel je zeker met MoliMed. De oplossing bij licht urineverlies.

Voel je zeker met MoliMed. De oplossing bij licht urineverlies. Voel je zeker met MoliMed. De oplossing bij licht urineverlies. Omdat elk leven en ieders behoefte anders is, biedt de MoliMed serie altijd een passende oplossing bij urineverlies. MoliMed gaat om meer

Nadere informatie

opvangmateriaal voor urine incontinentie voor ouderen ZorgSaam

opvangmateriaal voor urine incontinentie voor ouderen ZorgSaam opvangmateriaal voor urine incontinentie voor ouderen 1 ZorgSaam Opvangmateriaal voor urine incontinentie Hulpmiddelen kunnen een uitkomst zijn. Het gebruik van hulpmiddelen kan in elk geval voorkómen

Nadere informatie

Praktische tips voor mensen met een urinestoma

Praktische tips voor mensen met een urinestoma Wilhelmina Ziekenhuis Assen Vertrouwd en dichtbij Informatie voor patiënten Praktische tips voor mensen met een urinestoma z Sinds kort hebt u een urinestoma. In deze brochure kunt u lezen hoe u uw stoma

Nadere informatie

MECHEMPRO Surface Solutions. Handreiniging & Handverzorging

MECHEMPRO Surface Solutions. Handreiniging & Handverzorging MECHEMPRO Surface Solutions Handreiniging & Handverzorging 1. HANDBESCHERMING HAND PROTECT LOTION Productcode 871 Beschermt de handen tegen schadelijke stoffen Beschermende handencrème. Hand Protect Lotion

Nadere informatie

Speciale Fixatiepleisters

Speciale Fixatiepleisters Speciale Fixatiepleisters Inhoud EasI-V........................................... 2 Niko-Fix........................................ 3 Central-Gard.................................... 4 Naso-Fix........................................

Nadere informatie

De verzorging van uw colostoma

De verzorging van uw colostoma STOMAZORG De verzorging van uw colostoma ADVIES De verzorging van uw colostoma In deze folder vindt u informatie over de verzorging van een colostoma (kunstmatige uitgang van de dikke darm). Eerst wordt

Nadere informatie

MISSIE: SCHONE HANDEN

MISSIE: SCHONE HANDEN MISSIE: SCHONE HANDEN 1 MISSIE: SCHONE HANDEN ASSORTIMENT HANDREINIGERS De oplossing voor vuile handen ALLES-IN-1: compleet systeem voor bescherming, reiniging en verzorging van handen. HYGIËNISCH: gesealde

Nadere informatie

Wondbehandelingsproducten

Wondbehandelingsproducten Protocollen Voorbehouden, Risicovolle en Overige handelingen Heelkunde en overige handelingen 97 Wondbehandelingsproducten De behandeling van wonden is gericht op het creëren van een vochtig wondmilieu,

Nadere informatie

Kies de matras die perfect bij u past

Kies de matras die perfect bij u past MATRASCOLLECTIE Kies de matras die perfect bij u past Stelt u zich eens voor dat uw lichaam zo ontspannen zou aanvoelen dat het lijkt alsof u zweeft TEMPUR matrassen passen zich perfect aan de contouren

Nadere informatie

Onzichtbaar Volledig in het oor Meteen gebruiksklaar FUSE Het nieuwe open

Onzichtbaar Volledig in het oor Meteen gebruiksklaar FUSE Het nieuwe open Onzichtbaar Volledig in het oor Meteen gebruiksklaar FUSE Het nieuwe open Meteen gebruiksklaar We leven in een tijd waarin snelheid allesbepalend is: snel, direct en to-the-point. Fuse, een nieuwe generatie

Nadere informatie

De zeven voorwaarden voor goede stomazorg

De zeven voorwaarden voor goede stomazorg De zeven voorwaarden voor goede stomazorg De zeven voorwaarden voor goede stomazorg Ongeveer 30.000 mensen in Nederland hebben een stoma waar zij de rest van hun leven mee moeten leren leven en omgaan.

Nadere informatie

Infobrochure. Urostoma. B2.1 Urologie Tel.: 011 826 363. B2.2 Gastro-enterologie Tel.: 011 826 364. mensen zorgen voor mensen

Infobrochure. Urostoma. B2.1 Urologie Tel.: 011 826 363. B2.2 Gastro-enterologie Tel.: 011 826 364. mensen zorgen voor mensen Infobrochure Urostoma B2.1 Urologie Tel.: 011 826 363 B2.2 Gastro-enterologie Tel.: 011 826 364 mensen zorgen voor mensen Titel Wat is een urostoma? Jaarlijks worden er in België honderden personen geopereerd

Nadere informatie

Wondbehandelingsproducten

Wondbehandelingsproducten Protocollen Voorbehouden, Risicovolle en Overige handelingen Heelkunde en overige handelingen 94 Wondbehandelingsproducten De behandeling van wonden is gericht op het creëren van een vochtig wondmilieu,

Nadere informatie

Handreiniging & Handverzorging

Handreiniging & Handverzorging Handreiniging & Handverzorging HANDBeschermING HAND PROTECT LOTION Productcode 871 Beschermt de handen tegen schadelijke stoffen Beschermende handencrème. Hand Protect Lotion beschermt de handen tegen

Nadere informatie

Moderma Flex Ileostoma. Eéndelig opvangsysteem met vlakke en convexe huidplak

Moderma Flex Ileostoma. Eéndelig opvangsysteem met vlakke en convexe huidplak Moderma Flex Ileostoma Eéndelig opvangsysteem met vlakke en convexe huidplak Nog meer flexibiliteit en zekerheid Huidvriendelijke opvangzakjes Ontziet de huid dankzij de unieke huidplaktechnologie Minder

Nadere informatie

3M Advanced Wound Care. Huidbescherming Wondgenezing. Comfortabele & Effectieve. Compressie. voor uw Patiënten. 3M Coban 2 Lagen Compressiesysteem

3M Advanced Wound Care. Huidbescherming Wondgenezing. Comfortabele & Effectieve. Compressie. voor uw Patiënten. 3M Coban 2 Lagen Compressiesysteem 3M Advanced Wound Care Huidbescherming Wondgenezing Comfortabele & Effectieve Compressie voor uw Patiënten 3M Coban 2 Lagen Compressiesysteem 3M Coban 2 Lagen Compressiesysteem Eenvoudig aan te b 3M Coban

Nadere informatie

De behandeling is veel aangenamer en effectiever dan de traditionele methodes dus daardoor voor de klant ook iets duurder.

De behandeling is veel aangenamer en effectiever dan de traditionele methodes dus daardoor voor de klant ook iets duurder. BODYSUGARING Inleiding Dit is een eeuwenoude techniek die is verbeterd met de kennis die wij NU hebben. Het gebeurt met een hars die gemaakt is van: suiker, water, citroensap en Arabische gom. Het is dus

Nadere informatie

Titel. Tekst. Orange Nano Guardon Restore+Protect

Titel. Tekst. Orange Nano Guardon Restore+Protect Titel Tekst Orange Nano Guardon Restore+Protect Verweerde objecten De meeste objecten worden niet mooier naarmate ze ouder worden. Een groot aantal materialen waaronder RVS, aluminium, gepoedercoate metalen,

Nadere informatie

STOMAZORG. Een stoma wat nu? BEHANDELING

STOMAZORG. Een stoma wat nu? BEHANDELING STOMAZORG Een stoma wat nu? BEHANDELING Een stoma wat nu? Van uw behandelend specialist hebt u te horen gekregen dat er bij u (misschien) een stoma moet worden aangelegd. Van tevoren is het niet altijd

Nadere informatie

Voorpublicatie onderzoek stomamaterialen en vergoedingen Een onderzoek van de Nederlandse Stomavereniging onder 790 stomadragers

Voorpublicatie onderzoek stomamaterialen en vergoedingen Een onderzoek van de Nederlandse Stomavereniging onder 790 stomadragers Voorpublicatie onderzoek stomamaterialen en vergoedingen Een onderzoek van de Nederlandse Stomavereniging onder 790 stomadragers 2.1 Waarom dit onderzoek? De kwaliteit en betaalbaarheid van stomamaterialen

Nadere informatie

imop Lite Mobiele reiniging

imop Lite Mobiele reiniging imop Lite Mobiele reiniging Welkom bij de revolutie imop Lite De imop Lite is lichter dan de i-mop XL en is daarmee de kleinste en lichtste machine in de hele i-mop-reeks. Met deze uitbreiding op de huidige

Nadere informatie

GEHOORBESCHERMING. Howard Leight oordopjes MAX. Howard Leight oordopjes MAX-Lite. Howard Leight oordopjes Quiet. Howard Leight oordopjes Airsoft

GEHOORBESCHERMING. Howard Leight oordopjes MAX. Howard Leight oordopjes MAX-Lite. Howard Leight oordopjes Quiet. Howard Leight oordopjes Airsoft Howard Leight oordopjes MAX MAX is een voorgevormde oordop uit vervormbaar polyurethaanschuim met een tapse vorm. Hierdoor wordt er een perfecte passing voor een optimale gehoorbescherming verkregen. Kleur

Nadere informatie

Het vernieuwde zitten

Het vernieuwde zitten Het vernieuwde zitten Het vernieuwde zitten Wat is EXGEL? Vloeiende drukverdeling Achtergrond EXGEL is ontwikkeld als uitermate zacht en stabiel materiaal met als doel het risico op decubitus te verminderen.

Nadere informatie

De Accu-Chek infusiesets.

De Accu-Chek infusiesets. De Accu-Chek infusiesets. Uw persoonlijke verbinding. Accu-Chek FlexLink Accu-Chek TenderLink Accu-Chek Rapid D-Link 2 Een oplossing voor iedereen. De verbinding naar flexibiliteit. Bij het kiezen van

Nadere informatie

Uw opticien, Bril-in-Mode.

Uw opticien, Bril-in-Mode. Uw opticien, Bril-in-Mode. Zien is belangrijk en kan de kwaliteit van uw leven behoorlijk beïnvloeden. De kwaliteit van de opticien die u kiest, is bepalend voor de oplossing die u aangedragen krijgt.

Nadere informatie

Geeft jou de huid die je verdient!

Geeft jou de huid die je verdient! C73 - M32 - Y0 - K0 Geeft jou de huid die je verdient! IK ZOU DE STOMADOUCHE NIET MEER WILLEN MISSEN, WANT JE KUNT HEM OVERAL GEBRUIKEN. ZELFS OP VAKANTIE, WANT DAN GAAT HIJ OOK MEE! Theo Simons, trotse

Nadere informatie

De Kracht van Flexibiliteit

De Kracht van Flexibiliteit Krachtig Schuren NIEUW Bona F 1.9 lexisand De Kracht van Flexibiliteit Bona FlexiSand Pro System de introductie van Bona FlexiSand 1.9 Eén Veelzijdig Systeem Bona FlexiSand Pro System Bona FlexiSand Pro

Nadere informatie

COMFORT ZONDER COMPROMIS.

COMFORT ZONDER COMPROMIS. COMFORT ZONDER COMPROMIS. COMFORT INNOVATIE Wetenschappelijk ontwikkeld en ergonomisch ontworpen voor het beste comfort. Recente onderzoeken bevestigen het opnieuw: wanneer je een bril koopt is draagcomfort

Nadere informatie

Care at home. kwaliteitsproducten voor intermitterende

Care at home. kwaliteitsproducten voor intermitterende Care at home kwaliteitsproducten voor intermitterende KATHETERISATIE Teleflex: De partner met uw persoonlijke zorg Teleflex heeft zich als doel gesteld om de gezondheid van de patiënt te verbeteren. Wij

Nadere informatie

De verzorging van uw ileostoma

De verzorging van uw ileostoma STOMAZORG De verzorging van uw ileostoma ADVIES De verzorging van uw ileostoma In deze folder vindt u informatie over de verzorging van een ileo-stoma (kunstmatige uitgang van de dunne darm). Eerst wordt

Nadere informatie

OPVULMIDDELEN. Alu Fill is een multifunctioneel twee-componenten polyster vulmiddel met 15% alumiun pasta

OPVULMIDDELEN. Alu Fill is een multifunctioneel twee-componenten polyster vulmiddel met 15% alumiun pasta FILLERS OPVULMIDDELEN Alu Fill is een multifunctioneel twee-componenten polyster vulmiddel met 15% alumiun pasta Goede vuleigenschappen, zakt niet door Samengesteld uit zachte hars Overschilderbaar met

Nadere informatie

Montage Handleiding van SignWorld

Montage Handleiding van SignWorld Montage Handleiding van SignWorld 1. De ondergrond reinigen Ook al lijkt de ondergrond schoon, u moet de ondergrond altijd reinigen op de hierna beschreven wijze: Maak de ondergrond schoon met zeepwater

Nadere informatie

Bij eakin geloven we niet dat een stoma u mag beperken.

Bij eakin geloven we niet dat een stoma u mag beperken. Bij eakin geloven we niet dat een stoma u mag beperken. Wij geloven dat het slechts een klein deel van uw leven is. We geloven dat wanneer uw stoma correct wordt verzorgd, u uw normale leven weer kunt

Nadere informatie

Welzijn: het hart van uw badkamer.

Welzijn: het hart van uw badkamer. Welzijn: het hart van uw badkamer. Water heeft een aantal specifieke eigenschappen die ons welzijn positief beïnvloeden: het verfrist, geeft nieuwe energie en reinigt. Geberit AquaClean gaat nog een stapje

Nadere informatie

3M ESPE Astringent Retraction Paste

3M ESPE Astringent Retraction Paste 3M ESPE Astringent Retraction Paste Eenvoudige toegang en opening van de sulcus Eenvoudige extrusie van hoog viskeuze pasta Zachte rand van de tip Lange, smalle mengtip met een oriëntatiering Geoptimaliseerde

Nadere informatie

Verzorging van uw stoma. tweedelig systeem

Verzorging van uw stoma. tweedelig systeem Verzorging van uw stoma tweedelig systeem Inhoudsopgave Inleiding In deze brochure wordt stapsgewijs de verzorging van uw stoma beschreven De hieronder beschreven punten zijn algemeen. Het is mogelijk

Nadere informatie

3M Coban 2 Lagen Compressie Systeem Veelgestelde vragen

3M Coban 2 Lagen Compressie Systeem Veelgestelde vragen 3M Coban 2 Lagen Compressie Systeem Veelgestelde vragen Hier vindt u de 25 meest gestelde vragen over Coban 2 Lagen Compressie Systeem. Mocht uw vraag er niet tussen staan, kunt u uw vraag stellen via

Nadere informatie

HET KLEINE MAAR KRACHTIGE T-SONIC GEZICHTSREINIGINGSAPPARAAT

HET KLEINE MAAR KRACHTIGE T-SONIC GEZICHTSREINIGINGSAPPARAAT HET KLEINE MAAR KRACHTIGE T-SONIC GEZICHTSREINIGINGSAPPARAAT VOLLEDIGE HANDLEIDING AAN DE SLAG Gefeliciteerd met het zetten van de eerste stap richting de ontdekking hoe een reinigingsroutine zou moeten

Nadere informatie

Geeft jou de huid die je verdient!

Geeft jou de huid die je verdient! C73 - M32 - Y0 - K0 Geeft jou de huid die je verdient! IK ZOU DE STOMADOUCHE NIET MEER WILLEN MISSEN, WANT JE KUNT HEM OVERAL GEBRUIKEN. ZELFS OP VAKANTIE, WANT DAN GAAT HIJ OOK MEE! Theo Simons, trotse

Nadere informatie

VOELJEZEKERMETMOLIMED-FORMEN/ /2500/V1. Voel je zeker met Moli for men. De oplossing bij urineverlies voor mannen.

VOELJEZEKERMETMOLIMED-FORMEN/ /2500/V1. Voel je zeker met Moli for men. De oplossing bij urineverlies voor mannen. VOELJEZEKERMETMOLIMED-FORMEN/2011.09/2500/V1 Voel je zeker met Moli for men. De oplossing bij urineverlies voor mannen. Mannen zijn anders: Moli for men, de anatomisch gevormde productlijn speciaal ontworpen

Nadere informatie

Handige tips voor het gebruik van een urostoma

Handige tips voor het gebruik van een urostoma Handige tips voor het gebruik van een urostoma Informatie voor patiënten F0569-1011 februari 2013 Medisch Centrum Haaglanden www.mchaaglanden.nl MCH Antoniushove, Burgemeester Banninglaan 1 Postbus 411,

Nadere informatie

Soft. Droogheid waarop u kunt vertrouwen. Attends Soft. Droge en Discrete inleggers voor licht tot zwaar urineverlies.

Soft. Droogheid waarop u kunt vertrouwen. Attends Soft. Droge en Discrete inleggers voor licht tot zwaar urineverlies. Soft Dry & Discreet Droogheid waarop u kunt vertrouwen Attends Soft. Droge en Discrete inleggers voor licht tot zwaar urineverlies. Geniet van meer zelfvertrouwen en comfort. In het verleden was incontinentie

Nadere informatie

Verzorging van uw stoma. ééndelig systeem

Verzorging van uw stoma. ééndelig systeem Verzorging van uw stoma ééndelig systeem Inhoudsopgave Inleiding... 1 Benodigdheden voor de verzorging van uw stoma... 1 Colostoma... 1 Ileostoma/ urostoma... 1 Werkwijze... 2 Algemene adviezen... 3 Tot

Nadere informatie

DRAINS SILICONEN DRAINS SILICONEN THORAX-DRAINS SILICONEN CAPILLAIR-DRAINS SILICONEN T-DRAINS SILICONEN PLATTE DRAINS PVC THORAX-DRAINS

DRAINS SILICONEN DRAINS SILICONEN THORAX-DRAINS SILICONEN CAPILLAIR-DRAINS SILICONEN T-DRAINS SILICONEN PLATTE DRAINS PVC THORAX-DRAINS SILICONEN DRAINS SILICONEN THORAX-DRAINS SILICONEN CAPILLAIR-DRAINS SILICONEN T-DRAINS SILICONEN PLATTE DRAINS PVC THORAX-DRAINS SILICONEN DRAINS GEMAAKT VAN 100% MEDISCHE SILICONEN Siliconen (Organopolysiloxan)

Nadere informatie

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid NATUUR & WETENSCHAP Een hoogwaardige huidverzorgingslijn welke natuur en wetenschap op een unieke

Nadere informatie

Handleiding werken met een mal Handleiding Het werken met een polyester mal.

Handleiding werken met een mal Handleiding Het werken met een polyester mal. Handleiding Het werken met een polyester mal. Hoekseize 3 8711 HR WORKUM tel.: 0515-543556 info@polymat.nl www.polymat.nl. Het werken met een polyester mal. 1. Info vooraf 2. Mallen bouw en plug. 3. het

Nadere informatie

PRODUCT PORTFOLIO Steenmanagement Drainage

PRODUCT PORTFOLIO Steenmanagement Drainage HEALTHCARE PRODUCT PORTFOLIO Steenmanagement Drainage Ureter Stents & Katheters Bekijk deze info online via: http://bit.ly/3ywovt Ureterstent en ureter katheter portfolio In samenwerking met onze zakelijke

Nadere informatie

Care at home. Kathetersystemen voor intermitterende katheterisatie

Care at home. Kathetersystemen voor intermitterende katheterisatie Care at home Kathetersystemen voor intermitterende katheterisatie TELEFLEX UW BEKWAME Teleflex is een internationale leverancier van medische producten met als doel zorgverleners te beschermen tegen infecties

Nadere informatie

Polijstpasta. Blik 1 liter 25.ALCP2102D. Kleur polijstmiddel

Polijstpasta. Blik 1 liter 25.ALCP2102D. Kleur polijstmiddel Polijstpasta Deze polijstpasta wordt zeer veel in de auto, boot, vrachtwagen, metaalindustrie en in de scheepvaart gebruikt Ideaal voor verweerd chroom, RVS, aluminium en messing Met unipol polijst pasta

Nadere informatie

Product Dikte (mm) Breedte (mm) Lengte (m) Verpakking Artikel nummer

Product Dikte (mm) Breedte (mm) Lengte (m) Verpakking Artikel nummer RubberShell SA RubberShell is een innovatief zelfklevend EPDM membraan. Opgebouwd uit een (compleet vernieuwende) EPDM toplaag, interne glasvezelwapening en een polymeer onderlaag voorzien van een gesiliconiseerde

Nadere informatie

Opvulmiddelen 3. Afwerking 4. Speciale Kunststoffen 5. Polyester/GlasvezeL 6. Opvulmiddelen/Afwerking 7. Schuurgids & Hardener 9

Opvulmiddelen 3. Afwerking 4. Speciale Kunststoffen 5. Polyester/GlasvezeL 6. Opvulmiddelen/Afwerking 7. Schuurgids & Hardener 9 FILLERS Inhoud Opvulmiddelen 3 Afwerking 4 Speciale Kunststoffen 5 Polyester/GlasvezeL 6 Opvulmiddelen/Afwerking 7 Schuurgids & Hardener 9 Gereedschap, accessoires en verbruiksartikelen 10 OPVULMIDDELEN

Nadere informatie

12. Siliconenverbanden

12. Siliconenverbanden 12. Siliconenverbanden Doel Groep 1: Groep2: a. Schuimverbanden met siliconen b. Transparante wondfolie met siliconen c. Wondcontact materiaal met siliconen d. Fixatiemateriaal met siliconen Littekenverbanden

Nadere informatie

Welcome to the North. TEMPUR North slaapsysteem

Welcome to the North. TEMPUR North slaapsysteem Welcome to the North TEMPUR North slaapsysteem North slaapsysteem Het TEMPUR North slaapsysteem is geïnspireerd op de uitgestrekte landschappen en de ongerepte natuur van het Noorden. Door de ronde vormen

Nadere informatie

In geval van oppervlakkige weinig of niet exsuderende ulcera (ulcus cruris) Voor postoperatieve wonden Als beschermingsverband

In geval van oppervlakkige weinig of niet exsuderende ulcera (ulcus cruris) Voor postoperatieve wonden Als beschermingsverband DuoDERM Extra Dun DuoDERM Extra Dun is een hydrocolloïd verband dat het vochtige wondhelingsmilieu handhaaft. Het kan gebruikt worden op oppervlakkige droge - tot licht exsuderende wonden zonder risico

Nadere informatie

Spatwaterdichte en waterdichte opbouw- en inbouwprogramma s

Spatwaterdichte en waterdichte opbouw- en inbouwprogramma s Ik wil een mooie toekomst. Spatwaterdichte en waterdichte opbouw- en inbouwprogramma s Opbouwschakelaar ocean www.busch-jaeger.com Busch-Jaeger Elektro GmbH En de toekomst wordt werkelijkheid. Opbouw-

Nadere informatie

Kieswijzer urine-opvangzakken

Kieswijzer urine-opvangzakken Zoek met behulp van deze interactieve kieswijzer de juiste urine-opvangzak. Voor een optimale werking dient u verbonden te zijn met internet. Kieswijzer urine-opvangzakken 1 Wat is de toepassing van de

Nadere informatie

REV:02-18/07/13. RapidRoof Waterproof Anti-Skid Specificaties op hout

REV:02-18/07/13. RapidRoof Waterproof Anti-Skid Specificaties op hout REV:02-18/07/13 RapidRoof Inhoud 1. Voorbereiding 2. Aanbrenging: 3. Aanbrenging: enkel Waterproof 4. Aanbrenging: enkel Anti-Skid 5. Menghandleiding 6. Bijkomende informatie 7. Waar u op moet letten bij

Nadere informatie

Curan Catheters Specialist in intermitterende katheters

Curan Catheters Specialist in intermitterende katheters Curan Catheters Specialist in intermitterende katheters Curan, meets your needs 2 Betrouwbaar Praktisch Comfortabel Missie en visie van Curan Werken aan een betere kwaliteit van leven Veilig zelf katheteriseren

Nadere informatie

Wij zijn echt met je gezondheid bezig. Incontinentiemateriaal

Wij zijn echt met je gezondheid bezig. Incontinentiemateriaal Wij zijn echt met je gezondheid bezig Incontinentiemateriaal Alle incontinentieverbanden bevatten een absorberend poeder, dat vocht omzet in vaste vorm en aldus lekkages en geurontwikkeling voorkomt, zowel

Nadere informatie

Incontinentiemateriaal

Incontinentiemateriaal Wij zijn echt met je gezondheid bezig Incontinentiemateriaal Liberale Mutualiteit Alle incontinentieverbanden bevatten een absorberend poeder, dat vocht omzet in vaste vorm en aldus lekkages en geurontwikkeling

Nadere informatie

Het compacte volgelaatsmasker dat iedereen gemakkelijk past

Het compacte volgelaatsmasker dat iedereen gemakkelijk past Het compacte volgelaatsmasker dat iedereen gemakkelijk past Het AirFit F20-volgelaatsmasker biedt een innovatief InfinitySeal siliconenkussen: getest zodat het voldoet aan de hoogste therapeutische standaarden

Nadere informatie

REV:02-18/07/13. RapidRoof Waterproof Anti-Skid Specificaties op asfalt

REV:02-18/07/13. RapidRoof Waterproof Anti-Skid Specificaties op asfalt REV:02-18/07/13 RapidRoof Inhoud 1. Voorbereiding 2. Aanbrenging: 3. Aanbrenging: enkel Waterproof 4. Aanbrenging: enkel Anti-Skid 5. Menghandleiding 6. Bijkomende informatie Let op: alle RapidRoof-producten

Nadere informatie

Moderma Flex Urostoma. Eéndelig opvangsysteem met vlakke en convexe huidplak

Moderma Flex Urostoma. Eéndelig opvangsysteem met vlakke en convexe huidplak Moderma Flex Urostoma Eéndelig opvangsysteem met vlakke en convexe huidplak U kunt er elke dag op vertrouwen Huidvriendelijke opvangzakjes Ontziet de huid dankzij de unieke huidplaktechnologie Nagenoeg

Nadere informatie

Etac presenteert: S.P.A. Collection. Safe. Personal. Assistance. 1. S.P.A. Collection

Etac presenteert: S.P.A. Collection. Safe. Personal. Assistance.  1. S.P.A. Collection Etac presenteert: S.P.A. Collection Safe. Personal. Assistance. www.etac.com 1 S.P.A. Collection S.P.A. Collection 2 Lean on us. Stay yourself. Leun op ons. Wees uzelf. Bijna iedereen heeft op een bepaald

Nadere informatie

revalidatietechniek Tarta rugsystemen modulair summit-benelux.com

revalidatietechniek Tarta rugsystemen modulair summit-benelux.com revalidatietechniek Tarta rugsystemen modulair summit-benelux.com Tarta Original Het Tarta Original rugsysteem is een individueel in te stellen en aan te passen modulair rugsysteem ter ondersteuning van

Nadere informatie

atfolix.com atfolix FX-CURVED EENVOUDIG NAT TE INSTALLEREN V facebook.de/atfolix youtube.com/atfolix

atfolix.com atfolix FX-CURVED EENVOUDIG NAT TE INSTALLEREN V facebook.de/atfolix youtube.com/atfolix atfolix.com atfolix FX-CURVED EENVOUDIG NAT TE INSTALLEREN facebook.de/atfolix youtube.com/atfolix V 2017.22.08 TIPS EN TRUCS DIT PRODUCT IS VOORZIEN VAN EEN TRANSPORTBESCHERMFOLIE. DEZE FOLIE! KAN GEKLEURD

Nadere informatie