de Loonschendijk Van de grensscheiding met de gemeente Capelle aan de grenspaal oostwaarts tot de Dijkbaansche of Egbondsch steeg

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "de Loonschendijk Van de grensscheiding met de gemeente Capelle aan de grenspaal oostwaarts tot de Dijkbaansche of Egbondsch steeg"

Transcriptie

1 !"!" de Loonschendijk Van de grensscheiding met de gemeente Capelle aan de grenspaal oostwaarts tot de Dijkbaansche of Egbondsch steeg de Wittendijk Van de grensscheiding met de gemeente Capelle oostwaarts tot de Dijkbaansche of Egbonschesteeg de Dijkbaansche of Egbondsche steeg Van de Loonschendijk (nr. 1) zuidwaarts tusschen den Wittendijk. Van de Lage Zandschel langs het westelijk einde van de Regtvaart over de Hooge Zandschel tot de weg. de Lage Zandschel Van de Dijkbaansche of Egbondsche steeg oostwaarts tot het perceel A 603 van daar in noordelijk rigting tot de grensscheiding met Capelle of met de Loonschendijk. Van den Loonschendijk of grensscheiding met Capelle tusschen de percelen 587 & 588 zuidwaarts tot den Lagen Zandschel. de Hanzesteeg Van de Loonschendijk of de grensscheiding met Vrijhoeven-Capelle zuidwaarts tot het perceel nr. 666 en tegen den weg genaamd Regtvaart. de Molensteeg Van de Wittendijk zuidwaarts tot de zoogenaamde Roede tegen de landerijen ten noorden van den Hoogen Zandschel. de Regtvaart Van de Dijkbaansche of Egbondsche steeg oostwaarts tot het perceel 1925 en van hier in zuidelijke en oostelijke rigting tot Berkdijk. de Berkdijk Van de Loonschendijk of grensscheiding met Vrijhoeven-Capelle zuidwaarts tusschen de Kaatsheuvel en van de Regtvaart tot de Nieuwe Moerstraat of Driestapelenstoel. de Nieuwe Weg Van de Regtvaart zuidwestwaarts tot en in verbinding met de Dijkbaansche of Egbondsche steeg en de Hooge Zandschel. de Hooge Zanschel Van de Loonsche dreef aan de grensscheiding met de gemeente Capelle oostwaarts voor de Dijkbaansche of Egbondsche steeg tot voor het huis A 2127 en van daar in noordelijke rigting tot de Regtvaart. de Loonsche dreefweg Van den Hoogen Zandschel zuidwaarts langs de scheiding met de gemeenten Capelle en Dongen neven de Postpad, de Baan, de Paalstraat, de Middelstraat langs de huizen genaamd 'de Koekoek' en 'de Commissaris' tot den scheidspaal met de gemeente Dongen en Tilburg. de Roede Van de Hooge Zandschel zuidwaarts naar het Tweede Straatje met een zijtak ter lengte van 43 meter aan de zuidzijde van de waterloop de Vaart achter de Hooge Zandschel. Van het zuidelijk punt der Dijkbaansche of Egbondsche steeg langs de zuidzijde van den waterloop de Vaart aan de zuidzijde der Hoogen Zandschel tot de oostelijke grens van het perceel 2064.

2 Kaatsheuvelsche straat (gemeentekeiweg met subsidie aangelegd) Van den provinciale keiweg van Besoijen naar Tilburg zuidwestwaarts langs de R.K. kerk en het raadhuis tot voor de woning van de weduwe G. Boom. Vanaf de woning van de weduwe G. Boom westwaarts tot aan de Berkdijk. Kattensteeg Vanaf de Loonschendijk onder Sprang zuidwaarts tot aan de keiweg in de Kaatsheuvelsche straat. de Vossenbergsche straat (Vossenberg) Vanaf het zoogenaamd Heultje of het einde der Peperstraat westwaarts tot aan het perceel B 1672 en vandaar in zuidelijk richting tot aan de Hilsche straat. (een steegje zonder naam) Van de Kaatsheuvelsche straat langs de molen van Teurlings naar de Vossenbergsche straat. de Molenstraat Vanaf het zoogenaamd Heultje of het einde van de Peperstraat zuidwaarts langs de Hilsen molen tot het einde van het perceel B 699 in de richting naar de Bernsche hoef. de Oude Vaart (Vaartkant) Vanaf de keiweg in de Kaatsheuvelsche straat zuidwaarts door de Peperstraat en van het einde dezer oostwaarts langs het klooster en de weg naar de Vaartschen Heikant tot de weg de oude Omdraaijer. de Oude Omdraaijer (steeg) Vanaf de gemeentekeiweg in de Kaatsheuvelsche straat nabij de woning der kinderen Verhagen oostwaarts langs het noordoostelijke part van de Oude Vaart (Vaartkant) en vandaar in noordelijke richting tot aan de keiweg Kaatsheuvel. de Vaartschen Heikantstraat (Heikant) Vanaf de weg de Oude Vaart zuidoostelijk tot aan het Henuwestraatje en vandaar zuidwestwaarts tot de zuidwest hoek van het huis B de weg naar Loon op Zand Vanaf de Molenstraat oostwaarts tot het einde van de Vaartschen Heikant, verder in noordelijke richting tot de Eftelingse straat. het Henuwestraat Vanaf de Vaartsche Heikantstraat tot aan de provinciale keiweg Tilburg-Besoijen op de Horst. Vanaf het Henuwestraatje noordoostwaarts langs de eigendommen van Ant. Van Beers en Gerrit Verharen op de Horst tot de provinciale keiweg Tilburg-Besoijen. Vanaf de weg de Oude Omdraaijer noordelijk langs het perceel B 1035 en van daar in oostelijke richting tot de provinciale keiweg Tilburg-Besoijen. de Breede steeg (of Breede straat) Van de provinciale keiweg Tilburg-Besoijen oostwaarts langs het zuidelijk punt der Biersteeg en van het Leemsteegje tot aan de weg van Loon op Zand naar Waalwijl. de Biersteeg Van de Vaart zuidwaarts tot aan de Breede straat. Van de Breede straat zuidwaarts tot tegen het perceel B Van de Vaart noordwaarts tot aan de scheiding met Sprang. het Leemsteegje Van de vaart zuidwaarts tot aan de Breede straat.

3 de Vaart Van op de provinciale keiweg Tilburg-Besoijen oostwaarts tot aan de Melkdijk. Van de Vaart langs Martien Hamers tot aan de Breede straat. de weg van Loon naar Waalwijk Van het Marktveld in de kom van het dorp Loon op Zand noordwaarts door Westloon en het Hoekje tot de grensscheiding met Waalwijk (gemeentegrindweg in de Kloostersteeg). de weg van Loon naar Waalwijk Zijtak van de Meerdijk aan de Putsteeg op de grensscheiding met Waalwijk tot de grote weg van Loon naar Waalwijk. de Oude Baan van Udenhout naar Waalwijk Vanaf de Molenstraat aan de grensscheiding met Udenhut noordwaarts langs de oostzijde van het Land van Kleef en van Westloon over de Roestelberg tot aan het Hoekje of de Oude Vaart. de Melkdijk (weg van Baardwijk naar Drunen) Vanaf de grensscheiding met de gemeente Baardwijk zuidwaarts tot aan de Oude Vaart en van daar in zuidoostelijke richting naar de Achterste Hoeven tot aan de grensscheiding met Drunen. Weg van de Melkdijk oostwaarts langs de hoeve van W. Timmermans tot aan de Meerdijk onder Baardwijk. Weg van de Meerdijk zuidwaarts langs de grens der gemeente Drunen tot aan het zuidoostelijk punt van het dennenbos van de erven Van Heijst. de weg van Loon naar Waalwijk Van de Kerkstraat noordwaarts door de zogenaamde Doel naar Westloon in verbinding met de grote wg van Loon naar Waalwijk. de weg van Loon naar 's-hertogenbosch (Oude Baan) Van de hoek van de provinciale keiweg Tilburg-Besoijen in de Kerkstraat of kom van het dorp Loon op Zand oostwaarts naar en langs de Molenstraat tot de scheiding met Udenhout. de weg van Loon naar Waalwijk (gedeelte) Vanaf de Kerkstraat op het Marktveld noordwaarts in verbinding met de vorige weg. de Molenstraat Vanaf de scheiding van de weg van Loon naar 's-hertogenbosch of Oude Baan aan de Molenstraat zuidwaarts tot aan de grensscheiding met de gemeente Tilburg. Vanaf de noordoost hoek der Pannenschuur zuidwaarts tot aan de scheiding met Tilburg. de weg van Loon naar de Molenstraat Vanaf de Kerkstraat of Oude Baan zuidwaarts tot aan het molenhuis van Leon. Mulders. de weg van Tilburg naar Loon op Zand (Klokkenberg) of de Oude Loonsche Baan Vanaf de provinciale keiweg Tilburg-Besoijen in de kom van het dorp Loon op Zand zuidwaarts door de Klokkenberg tot de grensscheiding met de gemeente Tilburg. de weg van Tilburg naar Loon op Zand Vanaf het perceel E 1558 zuidwaarts tot de grensscheiding met Tilburg. de weg naar Capelle Vana de Baan van Dongen naar Loon op het Bergeind noordwestwaarts tot aan de Kraanvensche straat.

4 de Kraanvensche straat Vanaf het perceel I 1617 bij de provinciale keiweg van Besoijen-Tilburg westwaarts tot het perceel F 360. of Duiksche Hoefsche straat Van de Kraanvensche loop oostwaarts tot het perceel I 1605 en uit het midden van dit gedeelte nog noordwaarts tot de scheiding der percelen I 1458 en de Bernsche Hoefsche straat Vanaf perceel I 1450 noordwaarts tot de weg tussen de Bernsche hoef en de Hil. de Eftelingsche straat Vanaf de westelijke hoek van het uitstekend punt der perceel H 2144 oostwaarts over de provinciale keiweg Tilburg-Besoijen tot de zuidoostelijke hoek van het perceel I 45. de Dijkbaansche of Egbondsche steeg Vanaf de Baan noordwaarts door het Eerste Straatje naar het Tweede Straatje. het Eerste Straatje (Koetse straatje) Vanaf de Postpad op Eerste Straatje oostwaarts tot het perceel H 686 en vandaar noordwaarts tot even voorbij het huis 'de Pannenhoef'. het Tweede Straatje (Varkensstraatje) Van het perceel H 1537 oostwaarts langs het noordelijke punt der Dijkbaansche steeg tot de Berkdijk. de Nieuwe Moerstraat Van het perceel H 728 westwaarts tot het perceel H 1853 en van hier zuidwaarts tot het volgend gedeelte weg. Het zuidelijk gedeelte van dezelfde weg zuidwaarts tot het Eerste Straatje. de Hilsche straat Van de Hilsche straat zuidwaarts tot de noordelijke hoek van het perceel H 587 (of de weg van Waalwijk naar Breda). de weg van Waalwijk naar Breda (de Lepper) Van het einde van de Hilsche straat in zuidwestelijke richting tot de Zijstraat. de Hilsche straat Van den Berkdijk oostwaarts tot de Molenstraat. de Bizarsteeg Van het perceel G 1485 oostwaarts tot aan de Zijstraat. de Middelstraat Van de Dongensche dreef bij 'de Koekoek' naar de Zijstraat. de Paalstraat Vanaf de Dongensche of Loonsche dreef oostwaarts over de Zijstraat tot de plaats waar de Baal Baan en de Baan achter de Lepper in elkander loopen of tot de percelen 89 en 318. de Baan Vanaf de Loonsche of Dongensche dreef zuidoostwaarts tot de Zijstraat en de weg van Waalwijk naar Breda. de Baan van Dongen naar Loon Vanaf de provinciale keiweg Tilburg-Besoijen aan den tol westwaartsdoor het Bergeind, de Moersche heide, langs het huis 'Ter Heide' tot de Zijstraat in de Moer. Spinderspad Vanaf de oostzijde van het perceel F 1147 zuidwaarts langs de lage gemeente tussen het Plakkeven en de Klokkenberg tot de grensscheiding met Tilburg. Vanaf de oostzijde van het perceel K 864 zuidwaarts tussen de percelen 'bij den Grooten Bodem' en de Lage

5 Gemeente kruist de Molenbaan en de Galgeneindsche Baan, loopt verder zuidoostwaarts door de percelen 'Achter de Plakken' en 'de Heide achter den Klokkenberg', kruist 'de Baan achter de Plakken', door de percelen 'achter de Plakken' en die van 'de Heihoef' tot de grens met Tilburg. de weg naar de molen in Udenhout (Paalbaan) Vanaf de Paalstraat zuidoostwaarts tot de Baan van Dongen naar Loon in de richting van het huis 'Ter Heide'. Deze weg wordt meestal 'Molenspoor' genoemd. de weg naar de molen in Udenhout (de Molenbaan) Vanaf de Baan van Dongen naar Loon zuidoostwaarts over de Spinderspad naar de Klokkenberg tot het perceel E 267. Deze weg is meer bekend als 'Molenspoor'. de Kerkpad (rijweg) Van het einde der Zijstraat bij het Galgeneind oostwaarts tot aan de Oude of Hooge Baan. de Oude of Hooge Baan Vanaf het einde van de Kerkpad nabij de zuidoost hoek van de Grooten Bodem oostwaarts over de Spinderspad in verbinding met de weg naar de molen van Udenhout of Molenspoor. de Kerkpad (ook rijweg) Vanaf de weg naar de molen in Udenhout aan de Lage Gemeente oostwaarts tot het perceel E 207 nabij de waterloop. de Oude Baan naar Tilburg Vanaf de Kerkpad door het zuidelijk gedeelte der Zijstraat zuidwaarts tot de grensscheiding met Tilburg. de Zijstraat Vanaf de Baan zuidwaarts tot de Paalstraat. Vanaf de plaats waar de Baan en de weg van Waalwijk naar Breda kruisen of van het huis op het erf H 170 zuidwaarts over de Moersche Loop door de percelen van 'Tussen de Baan en Paalstraat' en de 'Moersche Heide' tot de Paalstraat. Vanaf de Paalstraat of van de westzijde van het huis op het erf 336 en zuidelijk in de richting door de percelen van de Middelmoer en Moersche heide langs de Middelstraat en de Baan van Dongen naar Loon, de Galgeneindsche kerkpad, de Bizarsteeg tothet perceel H 1091, van hier oostwaarts tot het perceel K 1350 en verder in een zuidelijke richting langs 'de Baan langs de Ruwe Bosschen' (Oude Baan naar Tilburg) tot de grens met Tilburg. de Paalstraat Vanaf de Loonsche Dreef oostwaarts over de Zijstraat tot het perceel F 215. de Baan achter de Lepper Aanvangende waar de Paalstraat en de Paalbaan elkaar ontmoeten en wel bij het perceel 320, in noordelijke richting langs de weg naar de Kraanvenschen Loop over de Moerschen Loop en het voetpad of het perceel H de weg naar de Kraanvenschen Loop Komt uit de hiervoor genoemde weg bij het perceel K 301 en loopt in oostelijke richting door de Moersche heide tot het perceel 179, verder als voetpad over de Duikschehoefsche waterloop in de Duiksche hoefschestraat. Eerste Dwarsbaan Aanvangende aan de noordwest hoek van het perceel K 544, aan de Paalbaan, loopt in oostelijke richting door de percelen van 'Bartelen Akker' over de Bernsche hoefsche loop naar de Kraanvensche straat. Tweede Dwarsbaan Aanvangende als voor, loopt in zuidoostelijke richting door de percelen 546, 548, 544 en 553 naar het perceel 550. de Baan langs de Wolfsloot Aanvangende aan de noordoost hoek van het perceel K 718 aan de Baan van Dongen naar Loon op Zand in noordelijke richting door de Moersche heide naar de Paalbaan bij het perceel K 350. Bijbaan langs de Wolfsloot Komt bij het perceel 588 uit de Baan van Dongen naar Loon, loopt noordwaarts tot het perceel 493 van hier oostwaarts in de Baan langs de Wolfsloot tegenover het perceel 535.

6 Derde Dwarsbaan Komt uit de Baan langs de Wolfsloot bij de scheiding der percelen 530 en 531, loopt in recht lijn oostwaarts naar de Efteling. de Galgeneindsche kerkpad Komt uit de Zijstraat voor het perceel K 955, loopt oostwaarts tot het erf 756, van hier noordoostwaarts door de Grooten Bodem in de Baan van Dongen naar Loon aan de westzijde van het huis 'ter Heide'. Heeft een zijtak van het perceel K 651 zuidwestwaarts tot het perceel 691 aan de Zijstraat. Idem van het perceel 823 noordwaarts door de Molenbaan naar de Baan van Dongen naar Loon bij de Baan langs de Wolfsloot. Baan van het huis 'ter Heide' op het Leike Ven Vanaf het 'huis ter Heide' zuidwaarts door het perceel weg 807 over de Molenbaan, de Galgeneindsche Baan, langs de Gelgebaan tot de Baan achter de Plakken en de Baan op Tilburg. de Galgeneindsche Baan Vanaf de Zijstraat aan het perceel K 695 van 'het Nieuw Goed' oostwaarts door de Baan van het 'Huis ter Heide' op het Leike Ven langs de Galgebaan, over de Spinderspad, de Cirkelbaan tot de Oude Loonsche Baan op het perceel E 297 (weg van Tilburg naar Loon op Zand) de Baan achter de Plakken Komt uit de Oude Loonsche Baan bij het perceel E 1559 en loopt in westelijke richting door de Cirkelbaan naar het Spinderspad, van hier door de percelen 'achter de Plakken' tot de plaats waar de Baan van het Huis ter Heide van het Leike Ven en de Baan op Tilburg en Baan langs de Ruwe Bosschen aan het Leikeven elkander ontmoeten. de Baan op Tilburg Van het perceel K 1412 bij het einde van de Baan vanhet Huis ter Heide op het Leikeven in zuidoostelijke richting door de percelen 'bij het Leike' en 'de Heihoef' tot de grensscheiding met Tilburg of de oostpunt aan het perceel de Baan langs de Ruwe Bosschen Vanaf de Zijstraat voor het perceel 1660 loopt van het oosten naar het westen, tussen de percelen van 'de Loonsche heide' en die van 'de Ruwe Bosschen' langs de noordzijde van 'het Leike Ven' tot de plaats waar de 'Baan op Tilburg', 'de Baan achter de Plakken' en 'de Baan van het huis ter Heide' op het Leike Ven elkaar ontmoeten.

NT00164_1486. Nadere Toegang op inv. nr uit het archief van het. van het Gemeentebestuur Doorn, (1961) (164)

NT00164_1486. Nadere Toegang op inv. nr uit het archief van het. van het Gemeentebestuur Doorn, (1961) (164) NT00164_1486 Nadere Toegang op inv. nr 1486 uit het archief van het van het Gemeentebestuur Doorn, 1811-1933 (1961) (164) H.J. Postema Juli 2005 Inleiding Vrijwel iedere gemeente beschikt over zogenaamde

Nadere informatie

OPENBARE WEGEN EN VOETPADEN IN SINT-MICHIELSGESTEL 1888

OPENBARE WEGEN EN VOETPADEN IN SINT-MICHIELSGESTEL 1888 OPENBARE WEGEN EN VOETPADEN IN SINT-MICHIELSGESTEL 1888 001 Rijweg vanaf de Pettelaarsche vaartgraaf tot den kunstweg O 1250 bij A Nr 709, genaamd de Koestraat 002 Rijweg, zijtak van nr. 1 NO 304 003 Venstraat

Nadere informatie

KUNSTPROJECT VLAG - SIGRID CALON een fietstocht langs de grens van Tilburg, gemarkeerd door vlaggen.

KUNSTPROJECT VLAG - SIGRID CALON een fietstocht langs de grens van Tilburg, gemarkeerd door vlaggen. KUNSTPROJECT VLAG - SIGRID CALON een fietstocht langs de grens van Tilburg, gemarkeerd door vlaggen. Vanaf 20 juli hangen er veertig vlaggen op de grens van de stad Tilburg. Deze zijn ontworpen en gemaakt

Nadere informatie

Het grondgebied van de gemeente Eindhoven en de gemeente Veldhoven wordt na toevoeging de nieuwe gemeentegrens die als volgt loopt:

Het grondgebied van de gemeente Eindhoven en de gemeente Veldhoven wordt na toevoeging de nieuwe gemeentegrens die als volgt loopt: Definitieve versie: 24 mei 2016 BIJLAGE 2 Grensbeschrijving Beschrijving van de nieuwe gemeentegrenzen van de gemeente Eindhoven en de gemeente Veldhoven per 1 januari 2017. Grensbeschrijving van Noord-West

Nadere informatie

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Tweede Kamer der Staten-Generaal Tweede Kamer der Staten-Generaal 2 Vergaderjaar 1988-1989 20 876 Wijziging van de provincie, c.q. gemeentegrenzen tussen de Drentse gemeenten Roden, Peize en Eelde en de Groninger gemeenten Leek en Groningen

Nadere informatie

3 januari 1824 inv.nr.8007/aktenr.1

3 januari 1824 inv.nr.8007/aktenr.1 Notaris Andries Jan van den Bosch Bron: Notariële archieven Udenhout, 1803-1925; inventarisnummer 8007. Regesten van minuutakten uit 1824. Alleen akten waarbij transport van grond en goederen plaatsvindt.

Nadere informatie

Eikendijk 14. Finantien NW Loon op Zand PG Loon op Zand RG Kaatsheuvel NW Loon op Zand. Finantien 4

Eikendijk 14. Finantien NW Loon op Zand PG Loon op Zand RG Kaatsheuvel NW Loon op Zand. Finantien 4 Achterste Hoeve 1 5171 RK Kaatsheuvel Achterste Hoeve 2 5171 RK Kaatsheuvel Baan 1 5171 NC Kaatsheuvel Baan 3 5171 NC Kaatsheuvel Baan 8 5171 NC Kaatsheuvel Baan 12 5171 NC Kaatsheuvel Baan 28 5171 NC

Nadere informatie

Blauwsloten van Tilburg

Blauwsloten van Tilburg Blauwsloten van Tilburg Blauwsloten; de Tilburgse waterlopen Algemeen Gedurende de 19e eeuw groeide Tilburg uit tot een industriestad, wat tot gevolg had dat de hoeveelheid afvalwater van de bewoners en

Nadere informatie

Visualisatie 1. Foto genomen aan Galgenberg vlakbij de E40. Oostelijke richting. Visualisatie 2

Visualisatie 1. Foto genomen aan Galgenberg vlakbij de E40. Oostelijke richting. Visualisatie 2 Visualisatie 1 Foto genomen aan Galgenberg vlakbij de E40. Oostelijke richting. Visualisatie 2 Foto genomen in de Daalstraat vlak aan de E40. Westelijke richting. Visualisatie 3 Foto genomen in de Keibergstraat.

Nadere informatie

KADASTERKAART TOPONIEMEN

KADASTERKAART TOPONIEMEN KADASTERKAART TOPONIEMEN 1. Sectie A Haanwijk Eerste blad 1. De Dommel rivier 2. Oud Herlaar (2x) 3. Acht Mergensdijkje 4. Kooijdijkje 5. De Pettelaarsche Vaartgraaf 6. Het Meer 7. Den Geuzen Dijk 8. Patersberg

Nadere informatie

TRACTATENBLAD KONINKRIJK DER NEDERLANDEN. JAARGANG 1974 Nr. 188

TRACTATENBLAD KONINKRIJK DER NEDERLANDEN. JAARGANG 1974 Nr. 188 1 (1843) Nr. 1 TRACTATENBLAD VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN JAARGANG 1974 Nr. 188 A. TITEL Overeenkomst tussen het Koninkrijk der Nederlanden en het Koninkrijk België betreffende de grensscheiding

Nadere informatie

nr. 607 ( ): Jan Willem Brands - land, groes en bos, 5 lopense 13 roeden, waaronder 1 lopense groes en 2 lopense 10 roeden bos, matig

nr. 607 ( ): Jan Willem Brands - land, groes en bos, 5 lopense 13 roeden, waaronder 1 lopense groes en 2 lopense 10 roeden bos, matig nr. 606 (769): Hendricus van Doveren - land, 4 lopense 2 roeden, matig nr. 607 (770-771): Jan Willem Brands - land, groes en bos, 5 lopense 13 roeden, waaronder 1 lopense groes en 2 lopense 10 roeden bos,

Nadere informatie

E5 Waalwijk ' Loon op Zand Pastoor Kampstraat (Loon op Zand) (Loon op Zand) T360 Dalempromenade (Tilburg) T070 Heikantlaan T040 (Tilburg)

E5 Waalwijk ' Loon op Zand Pastoor Kampstraat (Loon op Zand) (Loon op Zand) T360 Dalempromenade (Tilburg) T070 Heikantlaan T040 (Tilburg) A59 Lengte/Breedte hddd mm.mmm' WGS Taxandriaweg 84 West N261 E5 Waalwijk 04.800' A59 E5 07.200' N51 40.800' Drunen Sprang-Capelle N51 38.400' H160 Kaatsheuvel Europalaan H400 Europalaan (Loon op (Loon

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. oonkenners.nl makelaardij en taxatiebureau Sprang - Capelle Hendrikstraat 7 Twee-onder-een-kap woning met garage, gelegen aan een rustige straat te Sprang Capelle in de wijk Vrijhoeve. Vraagprijs 215.000,-

Nadere informatie

PROVINCIAAL BLAD. Grensbeschrijving van de nieuw te vormen gemeente Groningen, provincie Groningen

PROVINCIAAL BLAD. Grensbeschrijving van de nieuw te vormen gemeente Groningen, provincie Groningen PROVINCIAAL BLAD Officiële uitgave van de provincie Groningen Nr. 6166 17 augustus 2018 Grensbeschrijving van de nieuw te vormen gemeente Groningen, provincie Groningen Gedeputeerde Staten van Groningen

Nadere informatie

De weg terug. Voorstel voor herstel van een Geneneindse kerkepad in Bakel

De weg terug. Voorstel voor herstel van een Geneneindse kerkepad in Bakel De weg terug Voorstel voor herstel van een Geneneindse kerkepad in Bakel Kerkepaden in Bakel De buurtschap Geneneind was en is gescheiden van het dorp en de kerk van Bakel door een strook dekzanden en

Nadere informatie

Willem II-straat 7. 2^1 kapwoning met diepe tuin & 2 garages. Vraagprijs ,- k.k. Woonkenners.nl. Kaatsheuvel. makelaardij en taxatiebureau

Willem II-straat 7. 2^1 kapwoning met diepe tuin & 2 garages. Vraagprijs ,- k.k. Woonkenners.nl. Kaatsheuvel. makelaardij en taxatiebureau oonkenners.nl makelaardij en taxatiebureau Kaatsheuvel Willem II-straat 7 2^1 kapwoning met diepe tuin & 2 garages. Willem II van Oranje (1626-1650), stadhouder van Holland, Zeeland, Utrecht, Overijssel

Nadere informatie

Nieuwe dienstregeling rondom station Gilze-Rijen.

Nieuwe dienstregeling rondom station Gilze-Rijen. 9 DECEMBER NIEUWE DIENSTREGELING Kijk wat er voor jou verandert en je bent mooi op tijd voor je eerste date! Nieuwe dienstregeling rondom station Gilze-Rijen. Vanaf zondag 9 december wijzigt het busvervoer

Nadere informatie

Provinciaal blad van Noord-Brabant

Provinciaal blad van Noord-Brabant Provinciaal blad van Noord-Brabant ISSN: 0920-1408 Onderwerp Grensbeschrijving naar aanleiding van herindeling gemeente Maasdonk Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant maken bekend: Dat de gemeenteraden

Nadere informatie

Gelegen onder: Sprang-Capelle, Waspik en Loon op Zand

Gelegen onder: Sprang-Capelle, Waspik en Loon op Zand Toegangsnr: 1155 Gelegen onder: Sprang-Capelle, Waspik en Loon op Zand Historie: Opgericht in 1644 door de Staten van Holland toen octrooi werd verleend tot bedijking. Bedijking waarschijnlijk pas omstreeks

Nadere informatie

Collegevoorstel. Zaaknummer project Zichtbare grens Holland-Brabant

Collegevoorstel. Zaaknummer project Zichtbare grens Holland-Brabant Zaaknummer 00423089 Onderwerp project Zichtbare grens Holland-Brabant Collegevoorstel Inleiding In 2007 startte de Brabantse Milieufederatie (BMF) in samenwerking met de gemeente Dongen met het project

Nadere informatie

Provinciaal blad van Noord-Brabant

Provinciaal blad van Noord-Brabant Provinciaal blad van Noord-Brabant ISSN: 0920-1408 Onderwerp Herziene grensbeschrijving naar aanleiding van herindeling gemeente Maasdonk Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant maken bekend: Nummer 124/14

Nadere informatie

Straatnamen Nieuwehorne

Straatnamen Nieuwehorne Straatnamen Nieuwehorne Fries: Nijhoarne; de nieuwe hoek, dorp aan de weg Oudeschoot-Donkerbroek tussen Katlijk en Oudehorne. Heeft een hervormde kerk uit 1778 en een openbaar lagere school. Voor het een

Nadere informatie

Toelichting op te onttrekken wegverbindingen binnen de gemeente Venray

Toelichting op te onttrekken wegverbindingen binnen de gemeente Venray Toelichting op te onttrekken wegverbindingen binnen de gemeente Venray [1] Venrayseweg (N270) Asfaltweg (inclusief noordelijk fietspad = Asfalt) Waarom functie onttrekken? Wanneer functie onttrekken? De

Nadere informatie

"Begraafplaats Nieuw Dordrecht" Klazienaveensestraat! "Donald Fells is hier gevonden" Houttuinen!

Begraafplaats Nieuw Dordrecht Klazienaveensestraat! Donald Fells is hier gevonden Houttuinen! Routebeschrijving naar "Nederlands Hervormde Kerk" Vastenow! 61,6 km ca. 1 uur 34 min. Route langs de crash sites van de RAF toestellen die in de omgeving van Emmen zijn neergekomen in 1943 en 1944, alsmede

Nadere informatie

Bloklandhof. 3 Patiobungalows S. Woonkenners.nl. Wijk en Aalburg. Kavel 6, 8 & 9. makelaardij en taxatiebureau. Soms lijkt het of de tijd hier stil is

Bloklandhof. 3 Patiobungalows S. Woonkenners.nl. Wijk en Aalburg. Kavel 6, 8 & 9. makelaardij en taxatiebureau. Soms lijkt het of de tijd hier stil is oonkenners.nl makelaardij en taxatiebureau Wijk en Aalburg Bloklandhof 3 Patiobungalows S Kavel 6, 8 & 9 Soms lijkt het of de tijd hier stil is blijven staan maar die schijn bedriegt! Waar de rivier de

Nadere informatie

Lijst beschermwaardige bomen Stuifzand

Lijst beschermwaardige bomen Stuifzand Stuifzand boomnr. adres verschijningsvorm soort(en) situatie aantal pagina nr. 1 Wijsterseweg 147 groep eik voorzijde 3 1 2 Secteweg 21 groep kastanje erf 1 1 3 Secteweg 30 rij/solitair eik/kastanje perc.

Nadere informatie

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Tweede Kamer der Staten-Generaal Tweede Kamer der Staten-Generaal Vergaderjaar 1987-1988 20 318 Gemeentelijke herindeling van Utrecht-West, provinciale herindeling van de gemeente Woerden alsmede gemeentelijke herindeling van Reeuwijk

Nadere informatie

Meetkunde 015. Opgave 1 Teken een route. Opgave 2 Teken een route. Hoeveel kilometer is je route? km. Naam: Meetkunde 015 September / 11

Meetkunde 015. Opgave 1 Teken een route. Opgave 2 Teken een route. Hoeveel kilometer is je route? km. Naam: Meetkunde 015 September / 11 Meetkunde 015 Liniaal Eiland : Doel : Kaartlezen Tekenen van een route op een kaart met schaal Potlood Opgave 1 Teken een route. Hoeveel kilometer is je route? km Opgave 2 Teken een route. Hoeveel kilometer

Nadere informatie

Kapmelding gemeentelijke bomen 26 maart Locatie: Op het gemeentelijk sportveld Vv ONR aan de Hullenweg 2, postcode 9301 ZD Roden.

Kapmelding gemeentelijke bomen 26 maart Locatie: Op het gemeentelijk sportveld Vv ONR aan de Hullenweg 2, postcode 9301 ZD Roden. GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Noordenveld Nr. 66087 29 maart 2018 Kapmelding gemeentelijke bomen 26 maart 2018 Locatie: Op het gemeentelijk sportveld Vv ONR aan de Hullenweg 2, postcode

Nadere informatie

Hooibroeken s-hertogenbosch. Haarsteeg. Nieuwkuijk. Loons hoekje Bossche Broek Zuid. De Margriet. Distelberg Giersbergen.

Hooibroeken s-hertogenbosch. Haarsteeg. Nieuwkuijk. Loons hoekje Bossche Broek Zuid. De Margriet. Distelberg Giersbergen. Bijlage - Beschermde gebieden waterhuishouding, attentiegebieden en natte natuurparels 3 Oud-Heusden Doeveren kaart 9 van 3 Engelen De Sompen en Zooislagen Drongelen Hooibroeken s-hertogenbosch Haarsteeg

Nadere informatie

Nieuwe dienstregeling rondom Waspik - s Gravenmoer - Rijen.

Nieuwe dienstregeling rondom Waspik - s Gravenmoer - Rijen. 9 DECEMBER NIEUWE DIENSTREGELING Kijk wat er voor jou verandert en schuif mooi op tijd aan voor het avondeten! Nieuwe dienstregeling rondom Waspik - s Gravenmoer - Rijen. Vanaf zondag 9 december nieuw

Nadere informatie

Groene glazenmaker en Krabbenscheer in de gemeente Emmen, 2010,

Groene glazenmaker en Krabbenscheer in de gemeente Emmen, 2010, Groene glazenmaker en Krabbenscheer in de gemeente Emmen, 2010, 2011, 2012, 2013 en 2014. Deel: Waterschap Hunze en Aas Groen: Krabbenscheer; Rood: Groene glazenmaker. In de gemeente Emmen zijn nu op meerdere

Nadere informatie

16041 LANDSCHAP SCHOOTJESBAAN 2 RIEL 8 APRIL 2016

16041 LANDSCHAP SCHOOTJESBAAN 2 RIEL 8 APRIL 2016 16041 LANDSCHAP SCHOOTJESBAAN 2 RIEL 8 APRIL 2016 Ordito b.v. Postbus 94 5126 ZH Gilze E info@ordito.nl T 0161 801 022 I www.ordito.nl KVK 54 811 554 1 LANDSCHAPPELIJKE INPASSING SCHOOTJESBAAN 2 TE RIEL

Nadere informatie

TE KOOP. Prijs op aanvraag EEN VRIJSTAANDE BUNGALOW OP EEN MOOIE RUSTIGE LOCATIE GELEGEN IN SPRANG CAPELLE. Bouwjaar:

TE KOOP. Prijs op aanvraag EEN VRIJSTAANDE BUNGALOW OP EEN MOOIE RUSTIGE LOCATIE GELEGEN IN SPRANG CAPELLE. Bouwjaar: TE KOOP Prijs op aanvraag WOONKENNERS.NL KAATSHEUVEL Jan de Rooijstraat 15 5171 DR Kaatsheuvel 0416-28 39 39 info@woonkenners.nl EEN VRIJSTAANDE BUNGALOW OP EEN MOOIE RUSTIGE LOCATIE GELEGEN IN SPRANG

Nadere informatie

3.2.1 Dorpskarakteristiek

3.2.1 Dorpskarakteristiek 3.2 De Glind Wegbeplanting en bosjes in het kampenlandschap Recreatieve voorzieningen in de kern Oorspronkelijk bestond de Glind uit een verzameling boerderijen Beperkte nieuwbouw vindt plaats waarbij

Nadere informatie

...-c.., Geert BOURGEOIS

...-c.., Geert BOURGEOIS Bijlage 2. van de fysieke toestand bij het ministerieel besluit tot voorlopige bescherming als monument van de Duitse bunkers Heide (Hollandstellung) in Kaprijke (Lembeke) en Assenede {Oosteeklo) Provincie:

Nadere informatie

Onderwerp : Vaststellen grenzen bebouwde kom

Onderwerp : Vaststellen grenzen bebouwde kom Aan de Gemeenteraad Raad Status 8 maart 2007 Besluitvormend Onderwerp Vaststellen grenzen bebouwde kom Punt no. 9 Korte toelichting Sinds 1 januari 1995 heeft de gemeenteraad de bevoegdheid de grenzen

Nadere informatie

N.B. Inleiding van het waterschap De Dongestroom zie archiefnummer 1141.

N.B. Inleiding van het waterschap De Dongestroom zie archiefnummer 1141. Toegangnr:1180 Gelegen onder: Sprang-Capelle Historie: De oprichtingsdatum is onbekend, maar het archief is aanwezig vanaf 1837. Het waterschap maakte deel uit van het samenwerkingsverband De Vereenigde

Nadere informatie

Aanpassing grenzen bebouwde kom Nijmegen-NoordProgramma / Programmanummer Mobiliteit / 1072

Aanpassing grenzen bebouwde kom Nijmegen-NoordProgramma / Programmanummer Mobiliteit / 1072 Datum raadsvergadering / Nummer raadsvoorstel 25 mei 2011 / 117/2010 Fatale termijn: besluitvorming vóór: N.v.t. Onderwerp Aanpassing grenzen bebouwde kom Nijmegen-Noord Aanpassing grenzen bebouwde kom

Nadere informatie

Bijlage A: Variantenbeschrijving

Bijlage A: Variantenbeschrijving Bijlage A: Variantenbeschrijving 1 Variant A: Brug huidige locatie Figuur 1: Variant A Figuur 2: Ontwerptekening In deze variant wordt de nieuwe Steekterbrug op de bestaande locatie gerealiseerd (zie figuur

Nadere informatie

Regeling plaatsing ondergrondse containers en verzamelcontainers Pagina 1 van 9. Casenummer: 18.B.00282

Regeling plaatsing ondergrondse containers en verzamelcontainers Pagina 1 van 9. Casenummer: 18.B.00282 Regeling plaatsing ondergrondse containers en verzamelcontainers Pagina 1 van 9 Regeling van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Nissewaard, houdende nadere regels over de plaatsing

Nadere informatie

Bargereed 48. Woonkenners.nl. Vraagprijs ,- k.k.

Bargereed 48. Woonkenners.nl. Vraagprijs ,- k.k. oonkenners.nl makelaardij en taxatiebureau Tzummarum, Friesland Bargereed 48 Fraaie en zeer ruime recreatiewoning, gelegen op het rustieke platteland van Friesland vlakbij Leeuwarden. Vraagprijs 159.000,-

Nadere informatie

10 jaar dassen in de Duinen ( )

10 jaar dassen in de Duinen ( ) 1 jaar dassen in de Duinen (1999-29) Inleiding In de jaren 1999 tot 24 werden in het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen dassen uitgezet in het kader van een herintroductieproject. Na 1 jaar is

Nadere informatie

STAATSBLAD van de REPUBLIEK SURINAME DECREET C17

STAATSBLAD van de REPUBLIEK SURINAME DECREET C17 STAATSBLAD van de REPUBLIEK SURINAME DECREET C17 DECREET van 24 februari 1983, houdende indeling van Suriname in Districten. (Decreet Districten indeling 1983). DE PRESIDENT VAN DE REPUBLIEK.SURINAME,

Nadere informatie

ZONNEPARK BAKKEVEEN 7 september 2016

ZONNEPARK BAKKEVEEN 7 september 2016 7 september 2016 PLANGEBIED plangebied: 8,3 ha BESTAANDE SITUATIE SE DUINEN SCHEVAART HOUTWAL NIJE DRINTSE WEI TSJERKEWAL 0 50 100 CONTEXT Aan de zuidelijke rand van Bakkeveen is een perceel gelegen waar

Nadere informatie

Marktpoort 3. 3 kamer - Appartement Met balkon. Vraagprijs ,- k.k. Woonkenners.nl. Kaatsheuvel

Marktpoort 3. 3 kamer - Appartement Met balkon. Vraagprijs ,- k.k. Woonkenners.nl. Kaatsheuvel oonkenners.nl makelaardij en taxatiebureau Kaatsheuvel Marktpoort 3 3 kamer - Appartement Met balkon Vraagprijs 232.500,- k.k. Ook te huur 800,- per maand exclusief g/w/l en servicekosten Informatie Bijzonderheden

Nadere informatie

Beschrijving van de planlocatie ter plaatse van de paardenbak: de Paardenbaklocatie

Beschrijving van de planlocatie ter plaatse van de paardenbak: de Paardenbaklocatie Bijlage 4 Beschrijving van de planlocatie ter plaatse van de paardenbak: de Paardenbaklocatie Peter Thissen, december 2015 De als voorkeurslocatie geselecteerde bouwlocatie de planlocatie ligt noordelijk

Nadere informatie

Bomenlijst gemeente Bernheze zoals vastgesteld door de raad op 3 juli 2008 Pagina 1

Bomenlijst gemeente Bernheze zoals vastgesteld door de raad op 3 juli 2008 Pagina 1 Bomenlijst gemeente Bernheze zoals vastgesteld door de raad op 3 juli 2008 Pagina 1 Heesch Aardenbaan nr.19 to venhofstraat Amerikaanse eik 1935 26 02, Waardevol 02, Nee 01, Ja 02, Nee 01, Ja 02, Nee Heesch

Nadere informatie

Projectenoverzicht Bijlage 1

Projectenoverzicht Bijlage 1 Infrastructurele projecten regio Noord-Oost Brabant N-F-001-15 Herinrichting centrum Heesch - fietsenstallingen 5.400,00 50,00% 10.800,00 Bernheze N-W-001-15 Reconstructie kruising Losplaats Velmolenweg

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. EEN KARAKTERISTIEKE GROTE TWEE ONDER EEN KAPWONING MET EEN BERGING EN EEN RUIM PERCEEL VAN MAAR LIEFST 418 M²!

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. EEN KARAKTERISTIEKE GROTE TWEE ONDER EEN KAPWONING MET EEN BERGING EN EEN RUIM PERCEEL VAN MAAR LIEFST 418 M²! TE KOOP Vraagprijs 249.000,- k.k. WOONKENNERS.NL KAATSHEUVEL Hoofdstraat 17 5171 DJ KAATSHEUVEL 0416-28 39 39 info@woonkenners.nl EEN KARAKTERISTIEKE GROTE TWEE ONDER EEN KAPWONING MET EEN BERGING EN EEN

Nadere informatie

Daltonpad. Rbsl. 2E jun 1975 nr. VII/1.

Daltonpad. Rbsl. 2E jun 1975 nr. VII/1. Daltonpad. Rbsl. 2E jun 1975 nr. VII/1. Daltonstraat. John Rbsl. 2E jun 1915 nr. VII/1. Dalton (-1':'''( - À '44). Engels natuurktmdige en scheih.'1.ll1uige. Grondlegger van de moderne atoomtheorie Bestudeerde

Nadere informatie

Bijlage I - Aanwijzing en normering regionale waterkeringen Verordening Water Noord-Brabant, artikel 2.1 en 2.2

Bijlage I - Aanwijzing en normering regionale waterkeringen Verordening Water Noord-Brabant, artikel 2.1 en 2.2 ijlage I - anwijzing en normering regionale waterkeringen Verordening Water Noord-rabant, artikel 2.1 en 2.2 Provincie Noord-rabant Opgenomen in Waterverordening Rivierenland 1/150 (in de meeste gevallen

Nadere informatie

Korte trajectbeschrijvingen trajecten t.b.v. wegbelevingsonderzoek N207e (km 33,00 39,40) N210b (km 0,32 30,97)... 4

Korte trajectbeschrijvingen trajecten t.b.v. wegbelevingsonderzoek N207e (km 33,00 39,40) N210b (km 0,32 30,97)... 4 Korte trajectbeschrijvingen trajecten t.b.v. wegbelevingsonderzoek -2014 Inhoud N207e (km 33,00 39,40)... 2 N210b (km 0,32 30,97)... 4 N216c (km 15,49 16,37)... 6 N218c (km 11,50 20,30)... 8 N223a (km

Nadere informatie

Grasbeemd 1, Oosterhout

Grasbeemd 1, Oosterhout makelaardij en taxatiebureau Te koop aangeboden: Grasbeemd 1, Oosterhout Vraagprijs 213.000 k.k. Perceel : ca. 165 m² Inhoud : ca 370 m³ Bouwjaar : ca. 1983 Kaatsheuvel Dongen Jan de Rooijstraat 15 Hoge

Nadere informatie

Boerderijtje - Appelscha.

Boerderijtje - Appelscha. ö Boerderijtje te Appelscha verkoapboekien - 25.10.1916 Publ.\]erkooping van Onroerende goederen te Fochteloo en Appblscha. \lerkoopboekien d.d. 14.02.1900 -. - Boerderijtje - Appelscha. De Notaris BAKKER

Nadere informatie

Personen- alarmering

Personen- alarmering Personenalarmering Personenalarmering Vraagt u zich weleens af wat er gebeurt als u iets overkomt in uw eigen huis? U valt of wordt plotseling onwel; wie schiet u dan te hulp? Deze vraag kunt u voor zijn

Nadere informatie

Voorlopige uitslagen per gemeente op lijstniveau. Gemeente: Alphen-Chaam Kiesgerechtigden: Opkomstpercentage: 47,68%

Voorlopige uitslagen per gemeente op lijstniveau. Gemeente: Alphen-Chaam Kiesgerechtigden: Opkomstpercentage: 47,68% Voorlopige uitslagen per gemeente op lijstniveau Gemeente: Alphen-Chaam Kiesgerechtigden: 7.882 Opkomstpercentage: 47,68% * 1 CDA 1.169 2 Water Natuurlijk 347 3 Ons Water 327 4 West-Brabant Waterbreed

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. EEN KARAKTERISTIEKE TWEE ONDER EEN KAPWONING MET EEN GARAGE WELKE IN DE JAREN NEGENTIG IS VERBOUWD.

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. EEN KARAKTERISTIEKE TWEE ONDER EEN KAPWONING MET EEN GARAGE WELKE IN DE JAREN NEGENTIG IS VERBOUWD. TE KOOP Vraagprijs 225.000,- k.k. WOONKENNERS.NL KAATSHEUVEL Hoofdstraat 17 5171 DJ KAATSHEUVEL 0416-28 39 39 info@woonkenners.nl EEN KARAKTERISTIEKE TWEE ONDER EEN KAPWONING MET EEN GARAGE WELKE IN DE

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. Bouwjaar: PEPERSTRAAT 20A, 5171 EC KAATSHEUVEL

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. Bouwjaar: PEPERSTRAAT 20A, 5171 EC KAATSHEUVEL TE KOOP Vraagprijs 269.000,- k.k. WOONKENNERS.NL KAATSHEUVEL Jan de Rooijstraat 15 5171 DR Kaatsheuvel 0416-28 39 39 info@woonkenners.nl WOONKENNERS.NL KVK 61582859 NL62 INGB 0006 6771 60 Perceel: Inhoud:

Nadere informatie

Diverse kavels. Groenstrook Zeemanskade Parallel gelegen aan de N482 te Sliedrecht

Diverse kavels. Groenstrook Zeemanskade Parallel gelegen aan de N482 te Sliedrecht blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Kadastrale gegevens... 3 1.4. Kenmerken... 3 1.5. Ligging... 4 1.6. Loopbrug... 4 1.7. Ontsluiting...

Nadere informatie

Personen- alarmering

Personen- alarmering Personenalarmering Personenalarmering Vraagt u zich weleens af wat er gebeurt als u iets overkomt in uw eigen huis? U valt of wordt plotseling onwel; wie schiet u dan te hulp? Deze vraag kunt u voor zijn

Nadere informatie

Quick scan archeologie, gemeente Loon op Zand, Kaatsheuvel Van Heeswijkstraat / Horst

Quick scan archeologie, gemeente Loon op Zand, Kaatsheuvel Van Heeswijkstraat / Horst Quick scan archeologie, gemeente Loon op Zand, Kaatsheuvel Van Heeswijkstraat / Horst Opsteller: B. van Sprew Opdrachtgever: H. de Jongh (H. de Jongh Advies) Datum: 22-8-2012 Aanleiding en doelstelling

Nadere informatie

Liniepad Abcoude. Liniepad Abcoude / wandelroute (10 km) Wandelen langs de Stelling van Amsterdam. Horeca Forten in de omgeving.

Liniepad Abcoude. Liniepad Abcoude / wandelroute (10 km) Wandelen langs de Stelling van Amsterdam. Horeca Forten in de omgeving. Liniepad Abcoude Wandelen langs de Stelling van Amsterdam Forten Horeca Forten in de omgeving Molens in de omgeving pagina 1 / 5 Omschrijving Deze wandelroute is opgesteld door Natuurmonumenten WANDELEN

Nadere informatie

Gemeente Oosterhout. Kantorenlocatie Beneluxweg- Zuid

Gemeente Oosterhout. Kantorenlocatie Beneluxweg- Zuid Gemeente Oosterhout Kantorenlocatie Beneluxweg- Zuid Netto oppervlakte: ca. 1.4 hectare Aantal bedrijven: 1 bedrijf Bereikbaarheid (wegen, spoor, water, openbaar vervoer): A27 en openbaar vervoer Type

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. ROYALE VRIJSTAANDE WONING MET BIJGEBOUWEN, GARAGE/ WERKPLAATS, OPRIT EN EEN MOESTUIN. Bouwjaar:

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. ROYALE VRIJSTAANDE WONING MET BIJGEBOUWEN, GARAGE/ WERKPLAATS, OPRIT EN EEN MOESTUIN. Bouwjaar: TE KOOP Vraagprijs 395.000,- k.k. WOONKENNERS.NL KAATSHEUVEL Hoofdstraat 17 5171 DJ KAATSHEUVEL 0416-28 39 39 info@woonkenners.nl ROYALE VRIJSTAANDE WONING MET BIJGEBOUWEN, GARAGE/ WERKPLAATS, OPRIT EN

Nadere informatie

Omschrijving: Hoogstamboomgaarden met fruittelersbedrijf, Sint-Genovevaplein 1

Omschrijving: Hoogstamboomgaarden met fruittelersbedrijf, Sint-Genovevaplein 1 Bijlage 2. Fotoregistratie van de fysieke toestand bij het ministerieel besluit tot voorlopige bescherming als cultuurhistorisch landschap van hoogstamboomgaarden met fruittelersbedrijf in Tienen (Oplinter)

Nadere informatie

Oterleek. Beeldkwaliteitsplan Schermer 26 augustus concept en inhoud: la4sale - Amsterdam

Oterleek. Beeldkwaliteitsplan Schermer 26 augustus concept en inhoud: la4sale - Amsterdam Oterleek Beeldkwaliteitsplan Schermer 26 augustus 2005 concept en inhoud: la4sale - Amsterdam het dorp ligt achter de Schermerringvaart dichtbebouwd en groen dorp een deel met burgerhuizen...... een deel

Nadere informatie

BREDA Nassaustad. Inwoners: bron RWB 2015 Beroepsbevolking: Werklozen / % werklozen: / 9,8 % Banen: Vestigingen: 16.

BREDA Nassaustad. Inwoners: bron RWB 2015 Beroepsbevolking: Werklozen / % werklozen: / 9,8 % Banen: Vestigingen: 16. BREDA Nassaustad Inwoners: 180.937 bron RWB 2015 Beroepsbevolking: 98.000 Werklozen / % werklozen: 9.617 / 9,8 % Banen: 99.324 Vestigingen: 16.600 Belangrijkste sectoren: 1. Gezondheids- en welzijnszorg

Nadere informatie

GRENSPALEN IN HEEMSTEDE

GRENSPALEN IN HEEMSTEDE GRENSPALEN IN HEEMSTEDE Een verborgen verleden tussen 1643 en 1813 I.P.O. 11 de onzichtbare grens, waar nog een grenspaal (PDN 50) moet worden ontdekt. Kaart van de heerlijkheid Heemstede 1643 Kaart van

Nadere informatie

GEMEENTE WIJCHEN. Landschappelijke inpassing Graafseweg 916 en 916a Wijchen

GEMEENTE WIJCHEN. Landschappelijke inpassing Graafseweg 916 en 916a Wijchen GEMEENTE WIJCHEN Landschappelijke inpassing Graafseweg 916 en 916a Wijchen 1 INLEIDING 1.1 Aanleiding Aanleiding voor het opstellen van het voorliggend landschapsplan voor het perceel Graafseweg 916 te

Nadere informatie

Aan de zuidzijde van het landgoed heeft Staatsbosbeheer in de Veenzijdse polder voor de liefhebbers een kort laarzenpad uitgezet.

Aan de zuidzijde van het landgoed heeft Staatsbosbeheer in de Veenzijdse polder voor de liefhebbers een kort laarzenpad uitgezet. Op Landgoed De Horsten is een vijftal wandelingen uitgezet, die met gekleurde paaltjes zijn aangegeven. Twee ervan bestrijken het noordelijke gedeelte en starten vanuit de ingang aan de Papeweg in Wassenaar.

Nadere informatie

Adriaan van de Wouw, timmerman, wonende Kuil nr. 12, ziekelijk, maakt een testament.

Adriaan van de Wouw, timmerman, wonende Kuil nr. 12, ziekelijk, maakt een testament. Notaris Andries Jan van den Bosch Bron: Notariële archieven Udenhout, 1803-1925; inventarisnummer 8008. Regesten van minuutakten uit 1825. Alleen akten waarbij transport van grond en goederen plaatsvindt.

Nadere informatie

Liniepad Abcoude. Liniepad Abcoude / wandelroute (10 km) Wandelen langs de Stelling van Amsterdam. Horeca Forten in de omgeving.

Liniepad Abcoude. Liniepad Abcoude / wandelroute (10 km) Wandelen langs de Stelling van Amsterdam. Horeca Forten in de omgeving. Liniepad Abcoude Wandelen langs de Forten Horeca Forten in de omgeving Molens in de omgeving pagina 1 / 6 Omschrijving Deze wandelroute is opgesteld door Natuurmonumenten WANDELEN OVER HET LINIEPAD De

Nadere informatie

30: Aquapark en omgeving:

30: Aquapark en omgeving: 30: Aquapark en omgeving: Groen = Krabbenscheer; Rood = Groene glazenmaker. 31. Korte Leegte: Sloot noord van Veendammerweg: AC: 253.821 569.767. Lengte sloot ca. 150 meter; breedte varieert van 3 tot

Nadere informatie

6, 53 - Berkel 34 - Cromvoirt 41, 54 - Haaren 42 - Tilburg 61 - Helvoirt. 7 januari 1819 inv.nr.8002/aktenr.1

6, 53 - Berkel 34 - Cromvoirt 41, 54 - Haaren 42 - Tilburg 61 - Helvoirt. 7 januari 1819 inv.nr.8002/aktenr.1 Notaris Andries Jan van den Bosch Bron: Notariële archieven Udenhout, 1803-1925; inventarisnummer 8002. Regesten van minuutakten uit 1819. Alleen akten waarbij transport van grond en goederen plaatsvindt.

Nadere informatie

Parknamen Vondelpark van C.W.F. (Charles) Haak uit de periode 1957-1960. Achter de parknaam de sectie-letter (A t/m F) en het kaartnummer K1 t/m K48.

Parknamen Vondelpark van C.W.F. (Charles) Haak uit de periode 1957-1960. Achter de parknaam de sectie-letter (A t/m F) en het kaartnummer K1 t/m K48. Parknamen Vondelpark van C.W.F. (Charles) Haak uit de periode 1957-1960 Achter de parknaam de sectie-letter (A t/m F) en het kaartnummer K1 t/m K48. De vetgedrukte namen staan op de actuele Kaart Vondelpark.

Nadere informatie

Zandlaan. Rbal 8 nov nr"

Zandlaan. Rbal 8 nov nr Zandlaan. Rbal 8 nov 196 2 nr" In Harderwijk, 16 augustus 2018 De Zandsteeg L 1893, no. 119: Van den Zuiderzeeschen straatweg, tusschen de perceelen Sectie B-992a en Sectie D-219 eerst in algemeen nagenoeg

Nadere informatie

WIJZIGINGSPLAN NATUURONTWIKKELING BOSRAND 25 EN OMGEVING, LIESHOUT GEMEENTE LAARBEEK. 30 augustus 2016 vastgesteld

WIJZIGINGSPLAN NATUURONTWIKKELING BOSRAND 25 EN OMGEVING, LIESHOUT GEMEENTE LAARBEEK. 30 augustus 2016 vastgesteld WIJZIGINGSPLAN NATUURONTWIKKELING BOSRAND 25 EN OMGEVING, LIESHOUT 30 augustus 2016 vastgesteld 52-027 GEMEENTE LAARBEEK 2 INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 5 1.1 Algemeen... 5 1.2 Aanleiding en doel... 5 1.3

Nadere informatie

TE KOOP. Koopprijs ,- k.k. EEN UITGEBOUWDE HOEKWONING MET EEN GARAGE OP EEN PERCEEL VAN 162 M². Bouwjaar:

TE KOOP. Koopprijs ,- k.k. EEN UITGEBOUWDE HOEKWONING MET EEN GARAGE OP EEN PERCEEL VAN 162 M². Bouwjaar: TE KOOP Koopprijs 199.500,- k.k. WOONKENNERS.NL KAATSHEUVEL Jan de Rooijstraat 15 5171 DR Kaatsheuvel 0416-28 39 39 info@woonkenners.nl EEN UITGEBOUWDE HOEKWONING MET EEN GARAGE OP EEN PERCEEL VAN 162

Nadere informatie

Cluster Beheer en Onderhoud Team BBG September 2008. Historisch onderzoek plangebied Schiphol

Cluster Beheer en Onderhoud Team BBG September 2008. Historisch onderzoek plangebied Schiphol Cluster Beheer en Onderhoud Team BBG September 2008 Historisch onderzoek plangebied Schiphol Inhoudsopgave Fout! Geen indexgegevens gevonden. HOOFDSTUK 1: Inleiding... 1 HOOFDSTUK 2: Historie... 1 2.1.

Nadere informatie

memo Het initiatief Landschappelijke inpassing zonnepark Beneden Leeuwen Datum: 24-maart 2016 Ir. J.J. van den Berg

memo Het initiatief Landschappelijke inpassing zonnepark Beneden Leeuwen Datum: 24-maart 2016 Ir. J.J. van den Berg memo Postbus 430, 4330 AK Middelburg Telefoon: 0118-689010 Fax: 0118-623361 E-mail: mburg@rho.nl Aan: T.a.v.: Onderwerp: GroenLeven Johan ten Brinke Landschappelijke inpassing zonnepark Beneden Leeuwen

Nadere informatie

Het toegangsweggetje naar het parkeerterrein van Giersbergen, dat vroeger het Kleine Steegje werd genoemd, heeft een officiële naam gekregen: Ter

Het toegangsweggetje naar het parkeerterrein van Giersbergen, dat vroeger het Kleine Steegje werd genoemd, heeft een officiële naam gekregen: Ter Het toegangsweggetje naar het parkeerterrein van Giersbergen, dat vroeger het Kleine Steegje werd genoemd, heeft een officiële naam gekregen: Ter Kameren (weg). Wie op het idee gekomen is, weet ik niet,

Nadere informatie

Toelichting op te onttrekken wegen / wegdelen binnen de gemeente Venray

Toelichting op te onttrekken wegen / wegdelen binnen de gemeente Venray Toelichting op te onttrekken wegen / wegdelen binnen de gemeente Venray [O1] - Haalweide (incl. zandpad) Het te onttrekken wegdeel (hoofdzakelijk geasfalteerd) ligt binnen de contouren van de te graven

Nadere informatie

Overwegend wind uit noordelijke tot oostelijke richtingen, minder uit zuidelijke richtingen.

Overwegend wind uit noordelijke tot oostelijke richtingen, minder uit zuidelijke richtingen. 1 ste Inleiding Dit is de eerste kwartaalrapportage van het gebruiksjaar 2017 van Bewoners Aanspreekpunt Schiphol (Bas). Deze rapportage beslaat de periode van 1 november 2016 t/m 31 januari 2017 en bevat

Nadere informatie

Rechterlijk Archief Loon op Zand, inv.nr. 142: register van transporten ( ) Bewerkt door: John Boeren

Rechterlijk Archief Loon op Zand, inv.nr. 142: register van transporten ( ) Bewerkt door: John Boeren Rechterlijk Archief Loon op Zand, inv.nr. 142: register van transporten (1803-1805) Bewerkt door: John Boeren 26 03 1803 (folio 1) Catharina Brent, wed. Adriaan Brekelmans, verkoopt aan haar broer Adriaan

Nadere informatie

Afdeling en nummer RIJSWIJK (ZH) O./M.A DE MINISTER VAN CULTUUR, RECREATIE EN MAATSCHAPPELIJK WERK

Afdeling en nummer RIJSWIJK (ZH) O./M.A DE MINISTER VAN CULTUUR, RECREATIE EN MAATSCHAPPELIJK WERK Afdeling en nummer RIJSWIJK (ZH) O./M.A.-159.351 2 I APR. 1371 C -4- DE MINISTER VAN CULTUUR, RECREATIE EN MAATSCHAPPELIJK WERK EN DE MINISTER VAN VOLKSHUISVESTING EN RUIMTELIJKE ORDENING, Overwegende

Nadere informatie

Kaatsheuvel, Europalaan 51. VP&A Makelaardij B.V. Spoorlaan CX Tilburg

Kaatsheuvel, Europalaan 51. VP&A Makelaardij B.V. Spoorlaan CX Tilburg TE KOOP Kaatsheuvel, Europalaan 51 VP&A Makelaardij B.V. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg 013-5390000 makelaardij@vpagroep.nl www.vpagroep.nl Kaatsheuvel Kaatsheuvel is de hoofdplaats van de gemeente Loon

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. GELEGEN OP EEN ZICHTLOCATIE EEN RIANT EN KARAKTERISTIEK PAND MET ALS BESTEMMING: WONEN MET BEDRIJVIGHEID.

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. GELEGEN OP EEN ZICHTLOCATIE EEN RIANT EN KARAKTERISTIEK PAND MET ALS BESTEMMING: WONEN MET BEDRIJVIGHEID. TE KOOP Vraagprijs 369.000,- k.k. WOONKENNERS.NL KAATSHEUVEL Jan de Rooijstraat 15 5171 DR Kaatsheuvel 0416-28 39 39 info@woonkenners.nl GELEGEN OP EEN ZICHTLOCATIE EEN RIANT EN KARAKTERISTIEK PAND MET

Nadere informatie

Figuur route via google earth

Figuur route via google earth Excursieflyer PBB-dag 5 juli Aardkundige waarden rond het provinciehuis van Noord-Brabant Figuur route via google earth Start Excursie: verzamelpunt = linksvooraan parkeerterrein voorzijde provinciehuis

Nadere informatie

TE KOOP. Prijs ,- k.k. LEUKE TUSSENWONING MET BERGING NABIJ HET CENTRUM VAN LOON OP ZAND. Bouwjaar:

TE KOOP. Prijs ,- k.k. LEUKE TUSSENWONING MET BERGING NABIJ HET CENTRUM VAN LOON OP ZAND. Bouwjaar: TE KOOP Prijs 189.000,- k.k. WOONKENNERS.NL KAATSHEUVEL Jan de Rooijstraat 15 5171 DR Kaatsheuvel 0416-28 39 39 info@woonkenners.nl LEUKE TUSSENWONING MET BERGING NABIJ HET CENTRUM VAN LOON OP ZAND WOONKENNERS.NL

Nadere informatie

1.1.1 Provincie Noord-Brabant

1.1.1 Provincie Noord-Brabant 1.1.1 Provincie Noord-Brabant 500 Bergen op Zoom De Schams 6e fase bedrijventerrein 12 ha 501 Boxmeer Sterckwijk bedrijventerrein 56 ha 502 Cranendonck Duurzaam bedrijventerrein bedrijventerrein 100 ha

Nadere informatie

Bijlage I: Raamplan Kern Pijnacker

Bijlage I: Raamplan Kern Pijnacker Bijlage I: Raamplan Kern Pijnacker Karakteristiek van het gebied De kern van Pijnacker ligt in twee polders, de Oude Polder van Pijnacker (inclusief Droogmaking) en de Nieuwe of Drooggemaakte Polder (noordelijk

Nadere informatie

Landschapsplan van het perceel Beilerweg 8 te Wijster t.b.v. nieuwbouw Varkensvleesstal

Landschapsplan van het perceel Beilerweg 8 te Wijster t.b.v. nieuwbouw Varkensvleesstal Landschapsplan van het perceel Beilerweg 8 te Wijster t.b.v. nieuwbouw Varkensvleesstal Landschapsbeheer Drenthe 1 Landschapsbeheer Drenthe maakt deel uit van een samenwerkingsverband van twaalf provinciale

Nadere informatie

Verkeersbesluit herinrichting De Lairessestraat en de Cornelis Krusemanstraat tussen het Concertgebouwplein en de Amstelveenseweg te Amsterdam-Zuid.

Verkeersbesluit herinrichting De Lairessestraat en de Cornelis Krusemanstraat tussen het Concertgebouwplein en de Amstelveenseweg te Amsterdam-Zuid. STAATSCOURANT 14 Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814 Nr. 72662 december 2017 Verkeersbesluit herinrichting De Lairessestraat en de Cornelis Krusemanstraat tussen het Concertgebouwplein

Nadere informatie

TE KOOP. Koopprijs ,- k.k. OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM EEN GROOT HALFVRIJSTAAND WOONHUIS MET EEN RUIME OPRIT EN EEN GROTE SIERTUIN!

TE KOOP. Koopprijs ,- k.k. OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM EEN GROOT HALFVRIJSTAAND WOONHUIS MET EEN RUIME OPRIT EN EEN GROTE SIERTUIN! TE KOOP Koopprijs 229.000,- k.k. WOONKENNERS.NL KAATSHEUVEL Jan de Rooijstraat 15 5171 DR Kaatsheuvel 0416-28 39 39 info@woonkenners.nl OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM EEN GROOT HALFVRIJSTAAND WOONHUIS

Nadere informatie

Rechterlijk Archief Loon op Zand, inv.nr. 141: register van transporten ( ) Bewerkt door: John Boeren

Rechterlijk Archief Loon op Zand, inv.nr. 141: register van transporten ( ) Bewerkt door: John Boeren Rechterlijk Archief Loon op Zand, inv.nr. 141: register van transporten (1800-1803) Bewerkt door: John Boeren 21 10 1800 (folio 1) Peeter de Helt, Peeter Dingemans, geh.m. Adriaantje de Helt, en Leendert

Nadere informatie

BREDA Nassaustad. 2. gezondheids- en welzijnszorg 3. advisering, onderzoek, special, zakelijke dienstverlening

BREDA Nassaustad. 2. gezondheids- en welzijnszorg 3. advisering, onderzoek, special, zakelijke dienstverlening BREDA Nassaustad Inwoners: 183.448 Beroepsbevolking: 101.000 Werklozen / % werklozen: 3.737/ 3,8 % Banen: 106.550 Vestigingen: 18.776 Belangrijkste sectoren: 1. groot- en detailhandel per 1.1.2018 (bronnen:

Nadere informatie

Quick scan archeologie De Horst Kaatsheuvel, gemeente Loon op Zand

Quick scan archeologie De Horst Kaatsheuvel, gemeente Loon op Zand Quick scan archeologie De Horst Kaatsheuvel, gemeente Loon op Zand 18 november 2010 Inleiding Het plangebied ligt ten westen van de bebouwde kom van Kaatsheuvel in de gemeente Loon op Zand (afb. 1). De

Nadere informatie

Krabbenscheer en Groene glazenmaker in de gemeente Borger-Odoorn;

Krabbenscheer en Groene glazenmaker in de gemeente Borger-Odoorn; Krabbenscheer en Groene glazenmaker in de gemeente Borger-Odoorn; 2010-2016. Op diverse plaatsen binnen de gemeente Borger-Odoorn zijn velden Krabbenscheer aangetroffen met daarbij populaties Groene glazenmaker.

Nadere informatie