Four Seasons Serres. ieder seizoen zijn charme. serres en serredaken

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Four Seasons Serres. ieder seizoen zijn charme. serres en serredaken"

Transcriptie

1 Four Seasons Serres ieder seizoen zijn charme serres en serredaken

2 Laat uw droom in vervulling gaan... door de natuur in huis te halen. Vanaf nu geniet u van alle seizoenen, het schaduwspel van de zon en de betovering van de maan en de sterren, rechtstreeks vanuit uw serre. Beleef deze nieuwe dimensie in wonen in een serre van Four Seasons, waar het daglicht ongehinderd binnen stroomt; geniet van elk jaargetijde en van de charme van het wisselen van de seizoenen. Four Seasons biedt u hiermede exclusief het wereldwijd modernste en meest veelzijdige beglazing systeem aan: Laat uw droom in vervulling gaan De Zelfreinigende (NANO) technologie in Four Seasons beglazingen, met isolatiewaarde K1.1. en tot 85% door de natuur in huis te halen. Vanaf nu geniet u van alle seizoenen, het schaduwspel van de zon en de betovering zonwerende van de maan eigenschappen. en de sterren, rechtstreeks vanuit uw serre. Four Seas Beter bekend als Conservaglass Select, gebruikt Four Seasons deze unieke en exclusieve beglazingen Beleef deze nieuwe dimensie in wonen in een serre van Four Seasons, waar het daglicht ongehinderd al binnen haar serres. stroomt; Diverse geniet van testen elk jaargetijde gingen hieraan en van de vooraf; charme wat van te het denken wisselen van de de toepassing van deze seizoenen. beglazingen in de ijskoude winters in Juno (Alaska) of in de schroeiende hitte van de zomers in Phoenix (Arizona). In beide extreme klimaten hebben deze beglazingen hun nut bewezen, waardoor de serres van Four Seasons biedt u hiermede exclusief het wereldwijd modernste en meest veelzijdige beglazing Four Seasons de kwalificatie kreeg van meest comfortabele serre. systeem aan: De Zelfreinigende En wat dacht (NANO) u van technologie de 20 jaar in wereldwijde Four Seasons garantie beglazingen, op dit met glas; de Isolatiewaarde uniek in Nederland. K 1.1. en tot 85% zonwerende eigenschappen. Ervaar het verschil met andere serres waar gebruik gemaakt wordt van dure zonweringen bovenop de Beter bekend als Conservaglass Select, gebruikt Four Seasons deze unieke en exclusieve serre of waar armoedige bedekkingen op deze dure serres geplaatst moeten worden (zie foto hieronder), beglazingen in al haar serres. Diverse testen gingen hieraan vooraf; wat te denken van de toepassing allemaal om het broeikas gevoel te voorkomen. van deze beglazingen in de ijskoude winters in Juno (Alaska) of in de schroeiende hitte van de zomers in Phoenix (Arizona). In beide extreme klimaten hebben deze beglazingen hun nut bewezen, Dit is toch niet wat u van een serre verwacht? waardoor de serres van Four Seasons de kwalificatie kreeg van meest comfortabele serre. En wat dacht u van de 20 jaar wereldwijde garantie op dit glas; uniek in Nederland. Ervaar het verschil met andere serres waar gebruik gemaakt wordt van dure zonweringen bovenop de serre of waar armoedige bedekkingen op deze dure serres geplaatst moeten worden (zie foto onder), allemaal om het broeikas gevoel te voorkomen. Dit is toch niet wat u van een serre verwacht?

3 sons Serres

4 syteem 4 aluminium recht Het model met rechte daklijn uitgevoerd in aluminium. Dit model met de rechte daklijn is voorzien van slanke aluminium profielen. Robuustheid gecombineerd met elegantie zonder de sierlijke vormen te beinvloeden. Dit model word nog aantrekkelijker door de mogelijkheid om de dakhelling aan te passen aan de wensen van de klant. Schuifdeuren en schuiframen zijn standaard voorzien van een hor. Uiteraard zijn tuindeuren en vouwwanden ook mogelijk. Dit type serre is toepasbaar in verschillende hoogten, maar ook als een vrijstaande serre. De serre is standaard voorzien van de unieke Four Seasons Conservaglass select beglazing, meer informatie over deze beglazing vindt u achter in deze brochure.

5 systeem 4 aluminium gebogen Het model met gebogen daklijn uitgevoerd in aluminium. Dit klassieke en elegante model is een zeer aantrekkelijk produkt uit de Four Seasons collectie. De aluminium profielen zijn slank en aantrekkelijk. Schuifdeuren en schuiframen zijn standaard voorzien van een hor. Uiteraard zijn tuindeuren en vouwwanden ook mogelijk. Dit type serre is toepasbaar in verschillende hoogten, standaard zelfs tot aan de tweede etage van uw woning. De serre is standaard voorzien van de unieke Four Seasons Conservaglass select beglazing, meer informatie over deze beglazing vindt u achter in deze brochure.

6 systeem 6 hout/alu gebogen Het model met gebogen daklijn uitgevoerd in hout/aluminium combinatie. Het frame bestaat aan de buitenzijde uit topkwaliteit aluminium. Binnen geniet u van de warme uitstraling van prachtig hout in naturel Canadees wit grenen. Dit houten frame bestaat uit gelamineerd grenen hout dat bewerkt is tot sierlijk gebogen balken. Van buiten smalle sierlijke aluminium profielen, die watervast en onderhoudsvrij zijn, van binnen de warme uitstraling van hout. Schuifdeuren en draairamen zijn standaard voorzien van een hor. Ook deze zijn in hout/aluminium uitgevoerd. Uiteraard zijn tuindeuren en vouwwanden ook mogelijk. Modellen op een borstwering of glas tot aan de grond of wellicht extra hoog, met dit model is het allemaal mogelijk. De serre is standaard voorzien van de unieke Four Seasons Conservaglass select beglazing, meer informatie over deze beglazing vindt u achter in deze brochure.

7 systeem 8 hout/alu recht Het model met de rechte daklijn uitegevoerd in hout/aluminium. Dit systeem met zijn houten interieur biedt u een maximum aan flexibiliteit. De dakhelling is variabel waardoor het moeiteloos de sfeer van uw huis overneemt, ook voor grote overspanningen tot ruim 5 meter is mogelijk. Schuifdeuren en draairamen zijn standaard voorzien van een hor. Ook deze zijn in hout aluminium uitgevoerd. De serre is standaard voorzien van de unieke Four Seasons Conservaglass select beglazing, meer informatie over deze beglazing vindt u achter in deze brochure.

8 systeem 9 hout/alu recht Het model met de rechte daklijn uitgevoerd in hout/ aluminium combinatie. Het frame bestaat aan de buitenzijde uit topkwaliteit aluminium. Binnen geniet u van de warme uitstraling van prachtig gelamineerd hout in eiken of grenen balken. De grote vertikale ramen laten veel licht binnen en geven een ruimtelijk effect. De standaard dakhelling kan naar behoefte veranderd worden, teneinde de flexibiliteit te verhogen. Uiteraard voorzien van onze unieke serre beglazingen.

9 serredaken en lichtstraten Het Ultraframe serredak wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Door het flexibele systeem is bijna alles mogelijk bijvoorbeeld een veranda of een mooie serre of wellicht een zwembadoverkapping. Deze kunnen worden voorzien van ieder soort dakbeglazing.

10 serredaken en lichtstraten Met een ultraframe serredak of lichtstraat ZIJN DE MOGELIJKHEDEN ONEINDIG. Ultraframe is wereld marktleider op het gebied van serredaken. Elk serredak dat besteld wordt met glas, wordt na de produktie ook daadwerkelijk opgebouwd. Dit bespaartde installateur veel tijd op de bouwplaats, maar nog belangrijker is dat het dak altijd past. Of u nu kiest voor een lichtstraat, pyramidevorm, victoriaanse of gregoriaanse serres of u wilt uw zwembad overkappen, met Ultraframe is het allemaal mogelijk. Ook alle RAl kleuren zijn in dit systeem toepasbaar. Ultraframe is ISO 9001 en 9002 gecertificeerd.

11 orangerie ultraframe orangerie De Orangerie overbrugt de kloof tussen een traditionele serre en een traditionele uitbreiding. Bij traditionele uitbouwen wordt het vaak te donker. Met deze Ultraframe oplossing combineerd u een traditionele uitbouw met een hoogwaardig glasdak. Uiteraard voorzien van onze zonwerende kwaliteits beglazingen.

12 conservatories victoriaans Victoriaans model Dit traditionele en elegante model is in zijn prijsklasse een zeer aantrekkelijk product uit de Four Seasons collectie. Zoals bij alle modellen van de Four Seasons serres kunnen de modulen aangepast of gecombineerd worden naar elke situatie en waarborgen daarmee haar flexibiliteit. Dit model met rechte daklijnen heeft smalle en aantrekkelijke aluminium profielen. Dit model is ook verkrijgbaar in de combinatie van gelamineerd hout (canadees wit grenen) aan de binnenzijde, en aan de biutenzijde smalle sierlijke aluminium profielen, die watervast en onderhoudsvrij zijn. De serre is standaard voorzien van de unieke Four Seasons Conservaglass select beglazing, meer informatie over deze beglazing vindt u achter in deze brochure.

13 conservatories victoriaans Mocht uw interesse uitgaan naar kunststof, dan kan dat met het Ultraframe systeem, deze zijn prijstechnisch ook zeer interessant. De kern van de profielen zijn van aluminium en zijn bekleed met hoogwaardig PVC. Deze profielen kunnen in ieder gewenste RAL kleur geleverd worden. De victoriaanse stijl is zeer uitgebreid zo kunt u een waaierdak hebben met 3 facetten, 5 facetten maar ook een model in een P vorm. Met Ultraframe is het allemaal mogelijk en het geeft u de maximale vrijheid om een serre naar wens te ontwerpen.

14 conservatories gregoriaans Gregoriaans model De serres in Gregoriaanse stijl bieden door de rechte en strakke vormen een maximale ruimte van de serre aan. Deze type serre is verkrijgbaar in de combinatie van hout en aluminium, aluminium of in kunststof.

15 zadeldakmodel Het zadeldakmodel Het zadeldakmodel biedt verrassende combinatie mogelijkheden Bij het gebruik van onze heldere zonwerende beglazingen zal door de grote lichtinval verschillende mogelijkheden aantonen.

16 fotocollage

17 fotocollage

18 Four Seasons beglazingen Four Seas

19 serre + veranda sons Serres Serre + Veranda Een serre is altijd een uitstekende manier geweest om een verbinding te maken tussen woonhuis en tuin. Ultraframe brengt dit idee naar een nieuw niveau met haar veranda serre. De dakbalken zijn verlengt en dragen het glas voorbij de serre. Hierdoor onstaat een veranda; deze ruimte biedt u extra mogelijkheden. Wat te denken van een bbq, u kunt uw schuifpui of vouwwand openen waardoor er een extra grote ruimte ontstaat. Een gezellige bbq zonder last te hebben van de weersomstandigheden is nu ideaal geworden. Met de serre+veranda combinatie heeft Ultraframe een serre gemaakt die voldoet aan de wensen van deze tijd.

20 Four Seasons Nederland Ultraframe Four Seasons Solar Products LLC is wereldmarktleider op het gebied van serres en serrebeglazingen Ultraframe Ltd is wereldmarktleider in het ontwerpen en vervaardigen van serredak systemen Importeur: Four Seasons Nederland BV Postbus AC Vaassen T F

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland!

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Puur ontspannen! Staat u op het punt om een serre of veranda te installeren? Dan feliciteren we u van harte met uw beslissing. Want een serre of veranda is meer

Nadere informatie

Veranda s & schuifdeuren

Veranda s & schuifdeuren Veranda s & schuifdeuren Geniet het hele jaar van uw tuin in uw huis. Hartje zomer of midden winter, het prille voorjaar of de kleurrijke herfst : met een WICONA-veranda geniet u elke dag opnieuw van

Nadere informatie

Bouwen met glas. Busscher Serrebouw Ootmarsum - Eemnes. Serres. Veranda s. Lichtstraten. Tuinkamers. Glazen vouwwanden. Glazen schuifpuien

Bouwen met glas. Busscher Serrebouw Ootmarsum - Eemnes. Serres. Veranda s. Lichtstraten. Tuinkamers. Glazen vouwwanden. Glazen schuifpuien Bouwen met glas Busscher Serrebouw Ootmarsum - Eemnes Uitgave 2015-2016 Of u nu kiest voor aluminium, hout of een combinatie: BUSSCHER SERREBOUW realiseert uw DROOMSERRE! Serres Veranda s Lichtstraten

Nadere informatie

VOUW- WANDEN voor wie MaXiMaLe LeeFrUiMte kiest

VOUW- WANDEN voor wie MaXiMaLe LeeFrUiMte kiest VOUW- WANDEN VOOR WIE MAXIMALE LEEFRUIMTE KIEST Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als totaalleverancier

Nadere informatie

Ruimte, daglicht & comfort

Ruimte, daglicht & comfort Ruimte, daglicht & comfort Meer ruimte en meer daglicht In korte tijd een grotere en lichtere ruimte maken van uw bovenverdieping. Dat doet u met een Topkapel van Dreumel. Een Topkapel maakt van uw donkere

Nadere informatie

ALUMINIUM RAMEN DEUREN SCHUIFDEUREN VERANDA S INTERIEUR

ALUMINIUM RAMEN DEUREN SCHUIFDEUREN VERANDA S INTERIEUR ALUMINIUM RAMEN DEUREN SCHUIFDEUREN VERANDA S INTERIEUR JAGO CONSTRUCT 15 JAAR GARANTIE 100% B E LGIS C H ALUMINIUM MET 15 JAAR GARANTIE 100% BELGISCHE TOPKWALITEIT Jago Construct kiest bewust voor het

Nadere informatie

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen EXCELLENT Flexibele terrasoverkappingen SUNCIRCLE EXCELLENT Met de overkappingen van SunCircle Excellent kunt u optimaal genieten in uw eigen tuin. Voor elk terras is er een oplossing op maat. Met de

Nadere informatie

Paneelgordijnen. Verticale jaloezieën

Paneelgordijnen. Verticale jaloezieën Paneelgordijnen Verticale jaloezieën SUNWAY paneelgordijnen en verticale jaloezieën Trend Groter, hoger, breder dat is de trend die we zien in hedendaagse architectuur. Een gevolg van deze trend is dat

Nadere informatie

Terrasoverkapping & Serrezonwering

Terrasoverkapping & Serrezonwering Terrasoverkapping & Serrezonwering Wonen, comfort en buitenleven verenigd Designed by Luxaflex. Inspired by you. 2 Terrasoverkapping Binnen genieten van buiten Met een Luxaflex Terrasoverkapping kunt u

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden.

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden. Rolgordijnen SUNWAY Rolgordijnen U bepaalt de sfeer Licht en kleur zijn elementen die een sterke invloed hebben op de sfeer in huis. Een sfeervolle omgeving kan zorgen voor een goed humeur, rust, nieuwe

Nadere informatie

Productinformatieblad VELUX koepel gebogen glas Vast CFP + ISD 1093

Productinformatieblad VELUX koepel gebogen glas Vast CFP + ISD 1093 Versie 1.0-01-04-2017 Productinformatieblad VELUX koepel gebogen glas Vast + ISD 1093 Productbeschrijving Vaste (niet te openen) lichtkoepel met een schaal met gebogen glas voor platte daken Innovatief

Nadere informatie

VERANDA S EN ERKERS. MEER RUIMTE, MEER LICHT, MEER WOONKWALITEIT.

VERANDA S EN ERKERS. MEER RUIMTE, MEER LICHT, MEER WOONKWALITEIT. VERANDA S EN ERKERS. MEER RUIMTE, MEER LICHT, MEER WOONKWALITEIT. 2 VERANDA S EN ERKERS Mijn nieuwe lievelingsstek FINSTRAL veranda s worden harmonieus ingepast in de vorm en stijl van uw huis en creëren

Nadere informatie

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen EXCELLENT Flexibele terrasoverkappingen SunCircle Excellent Met de overkappingen van SunCircle Excellent kunt u optimaal genieten in uw eigen tuin. Voor elk terras is er een oplossing op maat. Met de

Nadere informatie

EXTRA RUIMTE. Aangebouwd met charme

EXTRA RUIMTE. Aangebouwd met charme EXTRA RUIMTE Aangebouwd met charme 18 Hier zien we enkele voorbeelden van de veranda in zijn oorspronkelijke vorm: een klassieke aanbouw die de gevel vrijwel geheel intact laat en zo een onafhankelijke

Nadere informatie

SERRES EN GLASARCHITECTUUR

SERRES EN GLASARCHITECTUUR SERRES EN GLASARCHITECTUUR Wintergarten GmbH 01 Serres 04 Geachte klant, 02 EcoSun serres 14 Onze jarenlange samenwerking op persoonlijk niveau met investeerders en architecten heeft geresulteerd in de

Nadere informatie

De sfeer, stijl en uitstraling die u wenst

De sfeer, stijl en uitstraling die u wenst De sfeer, stijl en uitstraling die u wenst DR-103 DR-104 DR-101 DR-102 Talloze mogelijkheden DR-107 DR-108 DR-105 DR-106 Ontwerp, kleur, uitvoering en afmeting, DR-111 DR-112 DR-109 DR-110 u mag het zeggen

Nadere informatie

Productinformatieblad VELUX koepel gebogen glas INTEGRA - CVP + ISD 1093

Productinformatieblad VELUX koepel gebogen glas INTEGRA - CVP + ISD 1093 Editie 1.0-01-04-2017 Productinformatieblad VELUX koepel gebogen glas INTEGRA - + ISD 1093 Productbeschrijving Ventilerende lichtkoepel gebogen glas, op netstroom, voor platte daken Innovatief gebogen

Nadere informatie

Het dak in alle staten

Het dak in alle staten ARCHITECTUUR Volledig beglaasd of lichtdoorlatend of volledig gesloten of een combinatie hiervan: verandadaken zijn vandaag de dag verkrijgbaar in heel wat variaties. Op die manier kunnen ze beantwoorden

Nadere informatie

ISOLATIEGLAS INSTALLATIEGLAS DESIGNGLAS SPECIALS PROFILIT KUNSTSTOF KOZIJNEN VERANDA S VOUW- EN SCHUIFWANDEN. zichtbaar goed

ISOLATIEGLAS INSTALLATIEGLAS DESIGNGLAS SPECIALS PROFILIT KUNSTSTOF KOZIJNEN VERANDA S VOUW- EN SCHUIFWANDEN. zichtbaar goed ISOLATIEGLAS INSTALLATIEGLAS DESIGNGLAS SPECIALS PROFILIT KUNSTSTOF KOZIJNEN VERANDA S VOUW- EN SCHUIFWANDEN zichtbaar goed D&O is uw partner voor hoogwaardige bouwproducten van glas, kunststof en aluminium.

Nadere informatie

1.1 METHERMO ALGEMEEN

1.1 METHERMO ALGEMEEN 1.1 METHERMO ALGEMEEN 1.1 Methermo algemeen Timorplein, Amsterdam Atelier Zeinstra van der Pol BV, Amsterdam ALGEMEEN Toepassing Methermo ramen en deuren zijn gebaseerd op de zeer slanke Methermo profielen

Nadere informatie

B u i t e n l e v e n

B u i t e n l e v e n Buitenleven Feeling U wilt optimaal genieten van het klimaat. Weren van zon en regen, kou en warmte en het verlengen van uw buitenseizoen. Het wisselvallige weer laat dit niet zonder slag of stoot toe.

Nadere informatie

ook klapramen voorzien. Realisatie: LLOYD HAMILTON

ook klapramen voorzien. Realisatie: LLOYD HAMILTON VERANDA S Laat de zon binnen "Let the Sun shine in" is de titel van het lied. Bij dit soort projecten, is dat de belangrijkste eigenschap voor een veranda. Door de muren weg te laten en bepaalde delen

Nadere informatie

LEISURR LODGES. Leisurr Lodges. For outdoor living. Lodgetenten. Dit is gee tent meer maar een huis. Wat dit mooi! STANDAARD & MAATWERK

LEISURR LODGES. Leisurr Lodges. For outdoor living. Lodgetenten. Dit is gee tent meer maar een huis. Wat dit mooi! STANDAARD & MAATWERK Lodgetenten LEISURR LODGES For outdoor living Dit is gee n tent meer, maar een huis. Wat is dit mooi! STANDAARD & MAATWERK UW LODGETENT VOLLEDIG OP MAAT ACCESSOIRES SCHUIFDEUREN, LUIFELS EN HOUTEN WANDEN

Nadere informatie

56_61 de nieuwe veranda nl corr 22/02/11 12:10 Page 56 TREND. De New Look

56_61 de nieuwe veranda nl corr 22/02/11 12:10 Page 56 TREND. De New Look 56_61 de nieuwe veranda nl corr 22/02/11 12:10 Page 56 TREND De New Look Deze veranda s nieuwe stijl tonen een heel andere benadering van de veranda dan het klassieke concept dat we die allang kennen.

Nadere informatie

De geïntegreerde veranda

De geïntegreerde veranda ARCHITECTUUR De grote meerderheid van de traditionele veranda s is gewoon tegen de woning aangebouwd. Dit wil zeggen: met één zijde tegen de gevel van de woning. Een andere optie is dat men de veranda

Nadere informatie

Productinformatieblad VELUX koepel vlakglas INTEGRA - CVP + ISD 2093

Productinformatieblad VELUX koepel vlakglas INTEGRA - CVP + ISD 2093 Editie 1.0-01-04-2017 Productinformatieblad VELUX koepel vlakglas INTEGRA - + ISD 2093 Productbeschrijving Ventilerende lichtkoepel vlak glas, op netstroom, voor platte daken Vooraf geïnstalleerde, verborgen

Nadere informatie

Productinformatieblad VELUX koepel vlakglas - CFP + ISD 2093

Productinformatieblad VELUX koepel vlakglas - CFP + ISD 2093 Editie 1.0-01-04-2017 Productinformatieblad VELUX koepel vlakglas - + ISD 2093 Productbeschrijving Vaste (niet te openen) lichtkoepel met schaal van vlak glas, voor platte daken slank, elegant ontwerp

Nadere informatie

Terrasoverkapping & Serrezonwering. Wonen, comfort en buitenleven verenigd

Terrasoverkapping & Serrezonwering. Wonen, comfort en buitenleven verenigd Terrasoverkapping & Serrezonwering Wonen, comfort en buitenleven verenigd 2 Terrasoverkapping Binnen genieten van buiten Met een Luxaflex Terrasoverkapping kunt u langer genieten van uw tuin met het comfort

Nadere informatie

D e M o r s BV - Koz ijn en & Fass a d en

D e M o r s BV - Koz ijn en & Fass a d en D e M o r s BV - Koz ijn en & Fass a d en Kozijnen & Fassaden De Mors Fassaden Een gevel is zichtbaar cultuur. Het getuigt van een bepaalde kwaliteit en weerspiegelt individualiteit aan hoge architectonische

Nadere informatie

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270 meer informatie bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl metaglas bv Postbus 270 4000 AG Tiel T (0344) 750 400 info@metaglas.nl www.metaglas.nl twitter.com/metaglas www.linkedin.com/company/metaglas-b.v.

Nadere informatie

tuinkamers en serres

tuinkamers en serres Tuinkamers en serres 2 haal de zon in huis kwaliteit verzekerd Het hele jaar door genieten van licht en ruimte in uw huis, dat is wat een tuinkamer of serre voor u doet. En met aluminium is bijna alles

Nadere informatie

Buitengewoon Palazzo. www.palazzoverandas.nl

Buitengewoon Palazzo. www.palazzoverandas.nl Buitengewoon Palazzo www.palazzoverandas.nl Een Palazzo Veranda Met eigen technische kennis voortkomend uit 20 jaar aluminiumtechniek, een verandaproduct waar we trots op zijn. Dat is de kracht van Palazzo

Nadere informatie

COMFORT. Keukens with a view

COMFORT. Keukens with a view COMFORT Keukens with a view Een zee van licht en vooral een aangenaam zicht op de tuin terwijl we in de keuken bezig zijn, dat zijn de troeven van een open keuken die aansluit op de veranda. En zodra het

Nadere informatie

Aluxe staat voor kwaliteit

Aluxe staat voor kwaliteit Aluxe staat voor kwaliteit Aluxe verandadaken is een toonaangevend bedrijf met een moderne productielijn van veranda s, gevestigd in Nederland. Aluxe heeft door de jaren heen een bloeiend dealernetwerk

Nadere informatie

SERRES, OVERKAPPINGEN EN LICHTSTRATEN. Meer ruimte, meer licht en meer wooncomfort

SERRES, OVERKAPPINGEN EN LICHTSTRATEN. Meer ruimte, meer licht en meer wooncomfort SERRES, OVERKAPPINGEN EN LICHTSTRATEN Meer ruimte, meer licht en meer wooncomfort 2 SERRES Nieuwe leefruimte voor meer wooncomfort Serres van FINSTRAL sluiten op harmonieuze wijze aan bij de vorm en stijl

Nadere informatie

BOUWTRADE B.V. Kozijnen

BOUWTRADE B.V. Kozijnen BOUWTRADE B.V. Kozijnen KOZIJNEN De kozijnen van Bouwtrade zijn voorzien van hoogwaardig isolatieglas. Stookwarmte blijft binnen en het glas filtert 97% van de schadelijke Uv-straling. Onze kozijnen zijn

Nadere informatie

euroline zonwering & rolluiken

euroline zonwering & rolluiken ZONWERING ROLLUIKEN T E R R A S O V E R K A P P I N G E N VENSTERLUIKEN HORREN RAAMDECORATIE R E PA R AT I E MAATWERKOPLOSSINGEN euroline zonwering & rolluiken Euroline Zonwering & Rolluiken is sinds begin

Nadere informatie

Design: Zoon&Co / Language : NL. Aluminium Railing Systemen

Design: Zoon&Co / Language : NL. Aluminium Railing Systemen Design: Zoon&Co / Language : NL Aluminium Railing Systemen FUSION LINE Dit veelzijdige systeem is een prijsbewuste keuze met een geweldige uitstraling. De mogelijkheid om glas en aluminium op ongelooflijk

Nadere informatie

DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN "BUITENLEVEN"

DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN BUITENLEVEN DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN "BUITENLEVEN" Schuifpuien Terrasdeuren Vouwdeuren WWW.WIJNSMAKOZIJNEN.NL 1. VARIANTEN GENIET VAN DE BUITENLUCHT IN ALLE SEIZOENEN Wijnsma schuifpuien... ongelooflijk mooi Het verlengstuk

Nadere informatie

Geniet vandaag van de luiken van morgen

Geniet vandaag van de luiken van morgen Geniet vandaag van de luiken van morgen HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * zendow kiuzo Ramen & deuren www.deceuninck.be www.deceuninck.nl Vergroot uw woonplezier Wat is belangrijk in uw huis?

Nadere informatie

GEALAN S9000 / S9000 NL / Slim

GEALAN S9000 / S9000 NL / Slim GEALAN S9000 / S9000 NL / Slim BELGIE Het nieuwe GEALAN-systeem S9000 Modern wonen wordt gekenmerkt door luxe en de beste techniek. Het volledige nieuwe raamsysteem S9000 is voorzien van 3-dichtingen en

Nadere informatie

INDEX. VERANDA S pag. 7

INDEX. VERANDA S pag. 7 Sinds 1996 zijn wij actief als verandabouwer. Wat begon als een eenmanszaak, is nu uitgegroeid tot een KMO. Greenhouse Veranda s is gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van woonveranda

Nadere informatie

Exclusief. Ambachtelijk Kwaliteitshout Voor het leven Uniek ontwerp Maatwerk

Exclusief. Ambachtelijk Kwaliteitshout Voor het leven Uniek ontwerp Maatwerk Exclusief Ambachtelijk Kwaliteitshout Voor het leven Uniek ontwerp Maatwerk Landelijke stijl of Engelse stijl: het blijft onversneden en puur. De mooiste tuinconstructies Vanuit een gedeeld verlangen naar

Nadere informatie

Veranda s, ramen & deuren

Veranda s, ramen & deuren Vitralux NV Pontstraat 2 9770 Kruishoutem T 09/383.69.69 F 09/383.69.89 vitralux@vitralux.be www.vitralux.be Beveren Leie Veranda s, ramen & deuren Op zoek naar een veranda die een meerwaarde geeft aan

Nadere informatie

VELUX modulaire lichtstraten

VELUX modulaire lichtstraten Nieuw! Trek uw plafond open! VELUX modulaire lichtstraten zijn ontwikkeld om uw huis te vitaliseren. Als je vaste oppervlakten vervangt door lichtstraten, ontstaat er pure magie. Het daglicht transformeert

Nadere informatie

Buitengewoon Pallazzo. ramen deuren puien serres.

Buitengewoon Pallazzo. ramen deuren puien serres. Buitengewoon Pallazzo ramen deuren puien serres www.pallazzoveranda.nl Een Pallazzo Veranda Met eigen technische kennis voortkomend uit 20 jaar aluminiumtechniek, een verandaproduct waar we trots op zijn.

Nadere informatie

Decoranda maakt al 20 jaar zélf het mooie weer

Decoranda maakt al 20 jaar zélf het mooie weer Decoranda is zoveel meer dan een verandabouwer. Laat u inspireren in onze showrooms in Gent of Maldegem. EMMANUEL CONSTANDT / ZAAKVOERDER Decoranda maakt al 20 jaar zélf het mooie weer Een goede veranda

Nadere informatie

Verandazonwering. www.verano.nl www.verano.be. Reguleer de warmte in uw veranda, serre of terrasoverkapping met de luxe verandazonwering van Verano.

Verandazonwering. www.verano.nl www.verano.be. Reguleer de warmte in uw veranda, serre of terrasoverkapping met de luxe verandazonwering van Verano. Reguleer de warmte in uw veranda, serre of terrasoverkapping met de luxe verandazonwering van Verano. Verandazonwering V610-Oslo verandazonwering V630-Malmö verandazonwering V612-Hamar verandazonwering

Nadere informatie

Solar Veranda. Overkapping met zonnepanelen Unieke combinatie van comfort en duurzaamheid

Solar Veranda. Overkapping met zonnepanelen Unieke combinatie van comfort en duurzaamheid Solar Veranda Overkapping met zonnepanelen Unieke combinatie van comfort en duurzaamheid Unieke combinatie van comfort en duurzaamheid Pext combineert het beste van twee werelden: de veranda met zonnepanelen!

Nadere informatie

43 minuten brandwerendheid! (Klassering EW30) BDA Geveladvies Duurzaamheidsrapport. GlasWin, Slank, slanker, slankst!

43 minuten brandwerendheid! (Klassering EW30) BDA Geveladvies Duurzaamheidsrapport. GlasWin, Slank, slanker, slankst! 43 minuten brandwerendheid! (Klassering EW30) Brandwerendheid en kunststof kozijnen gaan niet samen. Dit is met K-vision verleden tijd. De 30 minuten grens is in de TNO test ruim gehaald (43 minuten!).

Nadere informatie

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre FRIESCHE KUNSTSTOF BOUW Meer dan 25 jaar bouwervaring Wij zijn een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de bouw waarbij we de traditionele bouw methodiek toepassen met moderne productie technieken.

Nadere informatie

Kies uw favoriete raambekleding!

Kies uw favoriete raambekleding! Kies uw favoriete raambekleding! Designed by Luxaflex. Inspired by you. Ultiem bedieningscomfort: Silhouette Shades met PowerRise Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht De zachte, stoffen

Nadere informatie

Hoogst persoonlijk. werken vanuit een klantgerichte benadering

Hoogst persoonlijk. werken vanuit een klantgerichte benadering Hoogst persoonlijk werken vanuit een klantgerichte benadering Korte lijnen voor directe communicatie Afgestemd op uw wensen via een persoonlijke aanpak Advies en bemiddeling gedurende het hele proces Meer

Nadere informatie

INHOUD VEEL MEER DAN EEN RAAM ÉÉN SYSTEEM, VELE MOGELIJKHEDEN DE R.EVOLUTIE VAN DE GLAS-VOUWWAND DE VOORDELEN OP EEN RIJ OVER SOLARLUX

INHOUD VEEL MEER DAN EEN RAAM ÉÉN SYSTEEM, VELE MOGELIJKHEDEN DE R.EVOLUTIE VAN DE GLAS-VOUWWAND DE VOORDELEN OP EEN RIJ OVER SOLARLUX DE GLAS-VOUWWAND INHOUD VEEL MEER DAN EEN RAAM 04 05 ÉÉN SYSTEEM, VELE MOGELIJKHEDEN 06 07 DE R.EVOLUTIE VAN DE GLAS-VOUWWAND 08 09 DE VOORDELEN OP EEN RIJ 10 OVER SOLARLUX 11 De Solarlux glas-vouwwand:

Nadere informatie

NIEUW PLATDAKRAAM - KUNSTSTOF

NIEUW PLATDAKRAAM - KUNSTSTOF NIEUW PLATDAKRAAM - KUNSTSTOF Van Boven Platdakraam haalt het daglicht naar binnen Platdakraam, slim met daglicht! In veel woningen en kantoren met een plat dak wordt een gebrek aan natuurlijk licht als

Nadere informatie

Aluminium schrijnwerk

Aluminium schrijnwerk Aluminium schrijnwerk Reynaers. Aluminium komt tot leven. Al uw woondromen gereflecteerd Kom binnen en laat je opnemen in mijn wereld. Wentel je in het comfort van ruimte. Snoep van de hemel en proef van

Nadere informatie

Smaling. SMALING Nijverheidsweg 15, 3161 GJ Rhoon. Industrieterrein Overhoeken III. Tel.: 010-5013191 Email j@smalingdeuren.nl www.smalingdeuren.

Smaling. SMALING Nijverheidsweg 15, 3161 GJ Rhoon. Industrieterrein Overhoeken III. Tel.: 010-5013191 Email j@smalingdeuren.nl www.smalingdeuren. 08-11-2011 17:49 Pagina 1 Smaling M A AT W E R K I N A M B A C H T E L I J K V A K W E R K S I N D S 1 9 8 3 SMALING Nijverheidsweg 15, 3161 GJ Rhoon. Industrieterrein Overhoeken III. Tel.: 010-5013191

Nadere informatie

Tuimeldakramen. Kies voor gemak in duurzame kwaliteit!

Tuimeldakramen. Kies voor gemak in duurzame kwaliteit! Tuimeldakramen Kies voor gemak in duurzame kwaliteit! Voordelige topkwaliteit! Ubbink brengt als dé dakspecialist een complete lijn tuimeldakramen in de meest gangbare maten. Deze zijn gemaakt van een

Nadere informatie

RAMEN, DEUREN EN SCHUIFPUIEN

RAMEN, DEUREN EN SCHUIFPUIEN Kunststof kozijnen S E L E C T W I N D O W S PAR T N E R RAMEN, DEUREN EN SCHUIFPUIEN Kunststof kozijnen, voor een betere woning Om de woningen waarin we allemaal met veel plezier en comfort wonen nog

Nadere informatie

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen 4 SEIZOENEN ZWEMPLEZIER! 1 ZWEMBADOVERKAPPINGEN VAN HIMAN. EEN GOEDE KEUZE. Als trotse bezitter van een eigen buitenzwembad wilt u uiteraard een zo lang

Nadere informatie

Rolluiken, veiligheid, comfort en privacy op maat.

Rolluiken, veiligheid, comfort en privacy op maat. Rolluiken, veiligheid, comfort en privacy op maat. DISCRETE INBOUW, ONOPVALLEND VEILIG EN COMFORTABEL. VEILIGHEID Bij nieuwbouw loont het zeker de moeite om rolluiken in het lastenboek op te nemen. In

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt Terrasoverkappingen Verleng je dagen, verleng je zomer! Als het niet hartje zomer is, komt er een moment dat het net iets te

Nadere informatie

Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door

Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door 3383 Architella 3383 Nieuw 64 mm Extra brede plooien voor grote ramen De Duette Shades collectie is uitgebreid met een extra brede

Nadere informatie

online brochure 2014 incl prijslijst 2014

online brochure 2014 incl prijslijst 2014 online brochure 2014 incl prijslijst 2014 2 Chaletbouw is een vak apart. Door de jarenlange ervaring mogen wij ons zeker bij de top van Nederland in de chaletbouw scharen. Door de constante ontwikkeling

Nadere informatie

ERHARDT VERANDA S EN TUINKAMERS

ERHARDT VERANDA S EN TUINKAMERS ERHARDT VERANDA S EN TUINKAMERS MODERN, KLASSIEK OF EIGENTIJDS ONZE TERRASOVERKAPPING PAST ZICH AAN UW WENSEN AAN EEN SYSTEEM MET ALLE MOGELIJKHEDEN DAT OP ELK MOMENT KAN WORDEN UITGEBREID ERHARDT terrasoverkapping

Nadere informatie

Een wijze man die luisterde naar de naam Leonardo Da Vinci zei ooit: Details maken de perfectie, maar perfectie is geen detail...

Een wijze man die luisterde naar de naam Leonardo Da Vinci zei ooit: Details maken de perfectie, maar perfectie is geen detail... Een wijze man die luisterde naar de naam Leonardo Da Vinci zei ooit: Details maken de perfectie, maar perfectie is geen detail... Verandaland Perfecta beschikt over een stevige reputatie in de sector

Nadere informatie

T r a p p e n i n u w st i j l

T r a p p e n i n u w st i j l Trappen in uw stijl Trappenfabriek Hoograven is de grootste LIVING trappen fabrikant van Nederland en ontwerpt, ontwikkelt en produceert al meer dan 80 jaar standaard- en maatwerktrappen voor iedereen,

Nadere informatie

Klassieke oranjerieën

Klassieke oranjerieën 62_69 klassieke oranjerie_nl corr 22/02/11 11:53 Page 62 STIJL Oorspronkelijk was een oranjerie een op het zuiden gericht gebouw met heel veel beglazing, waar men citrusplanten in potten liet overwinteren.

Nadere informatie

NIEUW: GEALAN Houtlook (Kubus) S 8000 NL. Verschillende systemen combineren Veelzijdige toepassingen Extreem flexibel Beste U f.

NIEUW: GEALAN Houtlook (Kubus) S 8000 NL. Verschillende systemen combineren Veelzijdige toepassingen Extreem flexibel Beste U f. NIEUW: GEALAN Houtlook (Kubus) Verschillende systemen combineren Veelzijdige toepassingen Extreem flexibel Beste U f -waardes S 8000 NL NIEUW: GEALAN Houtlook (Kubus) Het kubus profiel voor maximale Houtlook-effect

Nadere informatie

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer Twist Rolgordijnen Verrassend veel variatie in privacy en sfeer 5833 5833 Verrassende variant op bestaande raambekleding Twee langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin horizontale transparante banen zijn

Nadere informatie

Schuifelementen van GEALAN. Schuifraam Schuifdeur Hefschuifdeur. moeiteloos bedienen

Schuifelementen van GEALAN. Schuifraam Schuifdeur Hefschuifdeur. moeiteloos bedienen Schuifelementen van GEALAN Schuifraam Schuifdeur Hefschuifdeur moeiteloos bedienen Eenvoudig en praktisch Het GEALAN-schuifraam De voordelen van het GEALAN-schuifraam liggen voor de hand: bij deze ramen

Nadere informatie

BinnenDeuren UITGAVE 3, 2011

BinnenDeuren UITGAVE 3, 2011 BinnenDeuren UITGAVE 3, 2011 Diversiteit in deuren Voor u ligt de stijlvolle binnenkomer van Albo Deuren, uw ingang tot vakmanschap en kwaliteit. In deze brochure vindt u een overzicht van onze exclusieve

Nadere informatie

De best geïsoleerde dakkapel van Nederland

De best geïsoleerde dakkapel van Nederland De best geïsoleerde dakkapel van Nederland Beste Kwaliteit materialen Plaatsen zonder kraanwagen Gegarandeerd duurzaam Uniek in Nederland Onze dakkapellen hebben een RC-waarde van maar liefst 4.0 Dakkapel

Nadere informatie

Bungalowpark CHAAM ELDORADO. Uw eigen. ecologische vakantiewoning

Bungalowpark CHAAM ELDORADO. Uw eigen. ecologische vakantiewoning Uw eigen ecologische vakantiewoning Bungalowpark CHAAM ELDORADO www.eldoradopark.nl Welkom op bungalowpark ELDORADO Ontspan & geniet Eldorado is een rustgevend bungalowpark gelegen tussen Tilburg en Breda.

Nadere informatie

Exclusieve afdekking voor zwembaden. A Innovatief design. A Superieure isolatie. A Voor elk type zwembad

Exclusieve afdekking voor zwembaden. A Innovatief design. A Superieure isolatie. A Voor elk type zwembad Exclusieve afdekking voor zwembaden A Innovatief design A Superieure isolatie A Voor elk type zwembad Duurzame afdekking Dit product onderscheidt zich door zijn kokervorm die fundamenteel verschilt van

Nadere informatie

ALUMINIUM. Kwaliteit gecombineerd met veiligheid

ALUMINIUM. Kwaliteit gecombineerd met veiligheid ALUMINIUM Kwaliteit gecombineerd met veiligheid Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als totaalleverancier

Nadere informatie

Veranda s zijn er in verschillende stijlen, net als huizen. Hoewel sommige de voorkeur geven aan een resoluut moderne aanpak, blijft de

Veranda s zijn er in verschillende stijlen, net als huizen. Hoewel sommige de voorkeur geven aan een resoluut moderne aanpak, blijft de ARCHITECTUUR Veranda s met stijl Veranda s zijn er in verschillende stijlen, net als huizen. Hoewel sommige de voorkeur geven aan een resoluut moderne aanpak, blijft de stijl veranda, geïnspireerd op de

Nadere informatie

Kozijnen Dakkapellen Serres Schuifpuien. Zorgeloos genieten!

Kozijnen Dakkapellen Serres Schuifpuien. Zorgeloos genieten! Kozijnen Dakkapellen Serres Schuifpuien Zorgeloos genieten! Kozijncentrum maakt wonen buitengewoon Veka Kozijnprofielen, de juiste keuze! Kozijncentrum houdt al bijna 25 jaar vakkundig het slechte weer

Nadere informatie

VISIO 85 GLAZEN PANEELWANDEN

VISIO 85 GLAZEN PANEELWANDEN VISIO 85 GLAZEN PANEELWANDEN Visio 85, ontwerp en bediening Glas associëren we met helderheid, zuiverheid, transparantie en reflectie. Steeds meer architecten en eindgebruikers waarderen de eigenschappen

Nadere informatie

Outdoor Collection. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat

Outdoor Collection. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Outdoor Collection Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Outdoor Collection Zonwering naar uw eigen smaak! De zon is heerlijk, maar in huis moet het klimaat wel beheerst worden en op

Nadere informatie

Uw eigen woning, met vakkennis en persoonlijke aandacht voor al uw wensen. Meer informatie op:

Uw eigen woning, met vakkennis en persoonlijke aandacht voor al uw wensen. Meer informatie op: Uw eigen woning, met vakkennis en persoonlijke aandacht voor al uw wensen. Meer informatie op: www.rsp-recreatiebouw.nl Weloverwogen investeren met RSP Recreatiebouw Uw keuze voor een eigen recreatiewoning,

Nadere informatie

DOLETA Duoframe kozijnen Zo mooi, zo makkelijk. TAKK solutions B.V. +31 (0)

DOLETA Duoframe kozijnen Zo mooi, zo makkelijk. TAKK solutions B.V. +31 (0) DOLETA Duoframe kozijnen Zo mooi, zo makkelijk TAKK solutions B.V. +31 (0)620-713019 info@takksolutions.nl Kies uw kozijnen voortaan met hoofd én hart Minimale onderhoudskosten. Maximale sfeer, warmte

Nadere informatie

Creatieve dakbeglazing, unieke daglichtsystemen voor platte en hellende daken. T brochure

Creatieve dakbeglazing, unieke daglichtsystemen voor platte en hellende daken.  T brochure Creatieve dakbeglazing, unieke daglichtsystemen voor platte en hellende daken www.vivavitro.nl info@vivavitro.nl T. +31 262135800 brochure 2015-16 Sinds 2004 ontwikkeld VivaVitro unieke daglichtsystemen

Nadere informatie

Wonen wordt puur genieten

Wonen wordt puur genieten Ongekende mogelijkheden met aluminium Aluminium ramen, deuren, schuifdeuren, vouwwanden en gevels bieden een prachtig design, een hoge veiligheid tegen inbraak én ze zijn onderhoudsarm. Daarbij is aluminium

Nadere informatie

Ramen en deuren. Schuifpuien. Stijl en techniek in z n beste vorm

Ramen en deuren. Schuifpuien. Stijl en techniek in z n beste vorm Ramen en deuren Schuifpuien NU MET 20% KORTING! Stijl en techniek in z n beste vorm Stijl en techniek in z n beste vorm Pega Nederland BV is uw totaalleverancier voor schuifpuien, ramen, deuren en andere

Nadere informatie

Uw huis een aangenaam thuis

Uw huis een aangenaam thuis Wonen wordt puur genieten Aluminium ramen, deuren, schuifdeuren, vouwwanden en gevels bieden een prachtig design, een hoge veiligheid tegen inbraak én ze zijn onderhoudsarm. Daarbij is aluminium een uiterst

Nadere informatie

Geniet vandaag van de luiken van morgen

Geniet vandaag van de luiken van morgen Geniet vandaag van de luiken van morgen HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * zendow kiuzo Ramen & deuren www.deceuninck.be www.deceuninck.nl Vergroot uw woonplezier Wat is belangrijk in uw huis?

Nadere informatie

De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt

De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt Terrasoverkappingen Verleng je dagen, verleng je zomer! A ls het niet hartje zomer is, komt er een moment dat het net iets

Nadere informatie

Verandaspecialist.nl. Verandaspecialist.nl. Verandaspecialist Vervor BV

Verandaspecialist.nl. Verandaspecialist.nl. Verandaspecialist Vervor BV Verandaspecialist Vervor BV Verandaspecialist Vervor BV ontwikkelt, assembleert en monteert veranda s en serres. U koopt dus rechtstreeks af fabriek zonder tussenhandel. Dus doe uw voordeel. De prijs/

Nadere informatie

dakraam.nl Een verrassende kijk op dakramen

dakraam.nl Een verrassende kijk op dakramen dakraam.nl Een verrassende kijk op dakramen Dakraam.nl Dakraam.nl is dé specialist op het gebied van dakramen. Met meer dan 2500 dakramen van diverse topmerken op voorraad heeft dakraam.nl het grootste

Nadere informatie

MEER DAN 2000 TEVREDEN KLANTEN BELEEF NIEUWE PERSPECTIEVEN THUIS IN ELKE STIJL SPECIALE ACTIE OPENDEUR- VOORJAARS DAGEN

MEER DAN 2000 TEVREDEN KLANTEN BELEEF NIEUWE PERSPECTIEVEN THUIS IN ELKE STIJL SPECIALE ACTIE OPENDEUR- VOORJAARS DAGEN VOORJAARS OPENDEUR DAGEN EDITIE 12 HéT MAGAZINE VOOR VERANDA S EN ZONWERING ZA 3, ZO 4 MAART ZA 17, ZO 18 MAART DOORLOPEND VAN 10 TOT 18 U. PAG 2 MEER DAN 2000 TEVREDEN KLANTEN PAG 3 BELEEF NIEUWE PERSPECTIEVEN

Nadere informatie

De SUNWAY Hout Collectie

De SUNWAY Hout Collectie Hout Collectie De SUNWAY Hout Collectie Hout, de natuurlijke sfeermaker Hout creëert een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving, zowel binnen als buiten. Hout is dé natuurlijke sfeermaker en biedt

Nadere informatie

Design Solutions by Silent Gliss. Inhoud

Design Solutions by Silent Gliss. Inhoud Design Solutions 1 Design Solutions by Silent Gliss De tijdgeest is de zich snel voortbewegende, ontastbare, bron van inspiratie. Bij Silent Gliss creëren we raambekleding in slechts één kwaliteit de

Nadere informatie

RAMEN IN KUNSTSTOF EN KUNSTSTOF-ALUMINIUM TOP 72 Een gecertificeerd systeem met tal van oplossingen voor meer wooncomfort

RAMEN IN KUNSTSTOF EN KUNSTSTOF-ALUMINIUM TOP 72 Een gecertificeerd systeem met tal van oplossingen voor meer wooncomfort RAMEN IN KUNSTSTOF EN KUNSTSTOF-ALUMINIUM TOP 72 Een gecertificeerd systeem met tal van oplossingen voor meer wooncomfort 2 Meer kwaliteit voor u thuis Meer wooncomfort - lagere energiekosten - minimale

Nadere informatie

Zelfreinigend. Zelfreinigend. Pilkington Activ

Zelfreinigend. Zelfreinigend. Pilkington Activ Zelfreinigend Zelfreinigend Pilkington Activ Pilkington Activ is ook zeer geschikt voor dakbeglazing Zelfreinigend glas Pilkington Activ is duurzaam, gecoat, zelfreinigend glas met een neutrale kleur en

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën 3276/3526-50 mm Luxaflex Met trots toont Luxaflex de nieuwste collectie, al jaren hét toonaangevende product van Luxaflex. Deze uitgebreide collectie bevat lamellen van verschillende breedtes, van De Luxaflex

Nadere informatie

Topline. Aluminium verandadaken

Topline. Aluminium verandadaken Topline Aluminium verandadaken 2 Topline Innoverend verandasysteem TopLine is een systeem voor de realisatie van thermisch onderbroken verandadaken. Het verandasysteem is modulair opgebouwd, van low-end

Nadere informatie

Ambachtelijk Maatwerk

Ambachtelijk Maatwerk Ambachtelijk Maatwerk Welkom Vechtdal bouwsystemen is een jong dynamisch ambachtsbedrijf, die zich specialiseert in maatwerk houtbouw. Vanuit de ervaring en liefde voor het nostalgisch en exclusief bouwen,

Nadere informatie