12 juli tot 31 juli Els

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "12 juli tot 31 juli 2004. Els"

Transcriptie

1 GO-Indonesië/ Java & Bali, een bont geheel 12 juli tot 31 juli 2004 Els Ambassades Belgische ambassade: Deutsche Bank Building, 16th floor, Jalan Imam Bonjol 80, 021/ Indonesische ambassade: Tervurenlaan 294, 1150 Brussel, Wisselkoers Gemiddeld rp/euro

2 DAG 1: maandag 12 juli 2004: Antwerpen-Amsterdam-Kuala Lumpur 6.15u : afspraak op het perron van Antwerpen-Berchem voor de trein naar Amsterdam 6.31u : vertrek trein 8.30u : aankomst luchthaven Schiphol 10.00u : check-in 12.00u : vertrek MH17 (Malaysian Airlines) naar Kuala Lumpur DAG 2: dinsdag 13 juli 2004: Kuala Lumpur-Jakarta-Yogyakarta 6.25u : aankomst in Kuala Lumpur 9.15u : vertrek MH711 (Malaysian Airlines) naar Jakarta Op het vliegtuig moet je een embarkation card in tweevoud invullen. Het dubbel moet je zeer zorgvuldig bewaren, want dit moet je bij vertrek terug afgeven u : aankomst Jakarta iedereen wisselt 100 euro wegens minder voordelige wisselkoers (1 euro / rp) 18.45u : binnenvlucht naar Yogyakarta met Merpati (terminal 1) MZ u : aankomst Yogyakarta, met taxi naar Hotel (aan de rechterkant van luchthavengebouw, rp per taxi, rit van 30 minuten) 20u : transport naar hotel Perwita Sari, Jl. Prawirotaman 31 20u30 : innemen van de kamers, opfrissen, avondmaal in Via Via 21u : verwelkoming in de Via Via, uitleg programma 22u : avond vrij in te vullen (vroeg slapen, nog wat internetten, ) DAG 3: woensdag 14 juli 2004: stadstour Yogya met Kraton, Prambanan en Ramanyanaballet 8u : wekker 8.30u : ontbijt 9u : vertrek stadstour met becak. Bezoek Kraton, vogelmarkt, batikwinkels en wayang kulitpoppen. 14u : eten in Via Via 16u : workshop koken of Bahasa 19.30u: we eten met de ganse groep van de kookuitspattingen van enkelen van de groep 22u : vrij in te vullen (slapen, drinkje, internetten, zwemmen, )

3 DAG 4: donderdag 15 juli 2004: via via activiteiten 6u : vertrek Prambanan en Borobudur met gecharterd vervoer via Via Via 13u : terug uitstap, eten in de Via Via 15u : iedereen werkt zijn eigen dagprogramma met Via Via activiteiten af Verdeeld in kleine groepjes kunnen de volgende via via activiteiten gedaan worden: Borobodur by motorbike rp Ciremai Cave + Parangtritis Beach rp Cocktail sunset rp Jamu rp Religious tour rp Batikken rp (ganse dag) Koken rp Zilveren juwelen maken rp (kan niet doorgaan wegens sterfgeval in de familie) Indonesiche les rp Deze namiddag staan de activiteiten cocktail sunset tour en koken op het programma. 'S Avonds eten we in het Etnik café. DAG 5: vrijdag 16 juli 2004 : terugtocht Merapi, Via Via activiteiten Voormiddag : Via Via activiteiten: religious tour, ciremai cave en Jamu Namiddag : Via Via activiteiten: Religious tour en Dans (valt tegen, slechte lesgeefster, saai) Enkele van de groep beseffen dat ze hun programma te druk hebben opgevuld en laten hun activiteit vallen. In plaats daarvan genieten ze van een massage en een etentje in Milas met enkele lokals. 's Avonds eten we in een restaurantje in de straat van de Via Via en worden we verrast door een plotse regenbui. We hebben geen zin in een balletvoorstelling dus wordt de avond vrij ingevuld. Sommigen internetten, anderen doen een cafeetje nadat we het gezellig maakten met hapjes van de markt (sommigen al lekkerder dan de anderen) DAG 6: zaterdag 17 juli 2004 : fietstocht langs dorpen, naar gastgezinnen 7.30u : ontbijt + alle bagage in mijn kamer. Ik behoud de mijne om te slapen. 8u : vertrek in 2 groepen voor fietstocht lang rijstvelden, door dorpen. Vier personen gaan met de andong u : terug in hotel, lunch en vertrek naar gastgezin 14u : samen met Mie bespreek ik de dagen in Oost-Java. Ik plan het verdere verloop op Bali en maak al wat reservaties. Ik krijg van iemand een lift naar Jalan Malioboro en slenter wat rond. Ik breng mijn avond rustig door.

4 DAG 7: zondag 18 juli 2004 : terug uit gastgezinnen + vrije namiddag in Yogya Voormiddag : naar het politiekantoor voor een PV voor een digitale camera 15u : terug uit gastgezin Vrije namiddag: Zwemmen in het Rose hotel Afrekenen met Mie (pot samenleggen!) Winkelen in JL Malioboro. 20u : rijsttafel in café Milas DAG 8: maandag 19 juli 2004 : Candi Ceto, wandeling naar Candi Sukuh, overnachting in Sarangan 7.30u : ontbijt 8u : vertrek met twee minibusjes, Uschi gaat mee als gids 12.30u : we doen de wandeling in twee keer. Een deelneemster is ziek en blijft in het busje. Ze zorgt samen met de chauffeurs voor een picknick. De wandelingen zijn redelijk zwaar maar lonen de moeite. We overnachten in Sarangan en eten in het hotel. DAG 9: dinsdag 20 juli 2004 : rit naar Malang en stadsbezoek 8u : wandeling naar waterval of uitslapen!!! 10u : ontbijt 11u : rit naar Malang (6u rijden) 17u : aakomst Malang Ik ga met een deelneemster naar de dokter terwijl de anderen een picknick kopen voor Sempu Island 20u : eten in restaurant Toko Oen DAG 10: woensdag 21 juli 2004 : naar pulau sempu, camperen op het strand In de vroege ochtend ga ik met een deelnemer naar de dokter. De anderen wachten en om 10 u kunnen we met de ganse groep vertrekken naar Pulau Sempu. 13u : aankomst, met boot naar eiland (afspraak gemaakt voor pick up op 22/7 om 16u) We hebben het eiland helemaal voor ons alleen (de krokodil en apen buiten beschouwing gelaten) en genieten van de omgeving. Zwemmen, wandelen,. We zetten de tenten op en enkele kooktalenten bereiden een heerlijke maaltijd. We maken er een gezellige avond van.

5 DAG 11: donderdag 22 juli 2004 : waterpret op ons onbewoond eiland + terug naar Malang We wanen ons op expeditie robinson en genieten met volle teugen.we moeten zelfs wat rantsoeneren want het eten lijkt maar net voldoende. Met wat meloen en een hapje brood in de maag zijn we om 14 u klaar voor de terugtocht door de jungle. De boot is wat vroeger dan afgesproken en om 15u kunnen we ons paradijs verlaten. Na een ijsje gaan we met de busjes terug naar Malang. Om 19 u eten we in de Mc Donalds (?????????). We gaan internetten en duiken vroeg de lakens in. DAG 12: vrijdag 23 juli 2004 : tocht naar de Bromo, beklimming Vertrek met minibus na ontbijt naar Bromo. We droppen onze bagage in het hotel en genieten van een lekkere maaltijd. In de namiddag maken we een wandeling naar de vulkaan. Het is er prachtig. Na de wandeling frissen we ons op en maken er een rustige avond van in het guesthouse. Er is in de buurt immers niet veel te beleven. Tip: het is behoorlijk koud in Bromo dus voorzie zeker een warm trui voor 's nachts. De dekens zijn niet voor iedereen voldoende om een goede nachtrust te verzekeren. DAG 13: zaterdag 24 juli 2004 : overzetboot naar Bali, Lovina Omwille van recente uitbarstingen en een groot vergiftigingsgevaar is de Kawah Ijen gesloten. We doen als alternatief een sunset tripje in de Bromovallei. Dit is zeker de moeite! Om 6 u vertrokken we met twee jeeps naar een berg met zicht op de Bromovallei. We banen ons een weg door de vele toeristen, laten ons een jas aansmeren (het is er heel koud!) en genieten van de zonsopgang. Prachtig. Om 7u30 zijn we terug en vertrekkensklaar. Bali here we come! Na een overzet van 30 minuten komen we aan in de haven. We charteren in de haven een busje dat ons afzet aan het Rini hotel. Waauw.chique toestanden. We eten in Spice dive langs het strand. Twee deelnemers reserveren voor morgen een duiktrip naar Tulamben, een scheepswrak in de buurt. DAG 14: zondag 25 juli 2004 : Lovina Beach vrije dag In de voormiddag doen de meesten een snorkeltripje naar het rif van Lovina. Waauw, zeer mooi. Die kleine kwalletjes bederven voor mij wel de pret. Ik vlucht na een dik half uurtje het bootje in. Anderen volgden een duikinitiatie via Spice dive, nog anderen slapen uit of doen een zwemmeke in het hotel! In de namiddag bezoeken we het boeddhistisch klooster Van Banjar Tega en gaan we naar Banjar Air Panas (warmwaterbronnen). Het is zondag en de bronnen zijn overspoeld met lokals maar de meesten laten het niet aan hun hart komen en genieten er met volle teugen van. Aangezien er geen lokals in bikini of badbak paraderen houden we uit beleefdheid en schaamte een T-shirtje aan. We zijn de attractie van de dag!

6 DAG 15: maandag 26 juli 2004 : Lovina Beach-tempelcomplex Bratan meer-ubud We zetten koers richting Ubud. We stoppen onderweg aan de gitgit watervallen, in Monkey Forrest en het tempelcomplex aan het Bratan meer. Er is ook een stop voorzien aan een fruitmarkt maar de meesten hebben hier geen zin meer in dus zetten we de tocht verder naar Ubud. In de vroege avond komen we aan bij ons hotel Ketut's place. We zoeken een gezellig restaurantje op en verkennen daarna te voet het dorp. We stranden in de Bamboo bar waar een life band de meest afschuwelijke muziek speelt. We eten nog een dessertje alvorens te dutten. DAG 16: dinsdag 27 juli 2004 : Ubud In drie groepen verkennen we vandaag de omgeving van Ubud. Enkele gaan wandelen en volgen de wandeling, beschreven in de Capitool, anderen huren een brommertje, nog anderen fietsen via Corner Market Tourist Service, Monkey Forest Road, 081, (op de hoek van Main road Ubud en Monkey Forest Road) In de avond ga ik samen met een deelneemster naar een dansvoorstelling kijken. We vonden dit zeer de moeite. De anderen gingen samen een hapje eten waarna de meesten nog afzakten naar het reggaecafé. DAG 17: woensdag 28 juli 2004: Pandang Bai Met gecharterd vervoer reizen we na het ontbijt richting Padang Bai. We maken een stop aan Goa Lawah (vleermuizengrot 2000 rp pp) en zijn getuige van een grote ceremonie. In de namiddag genieten we van het strand. Enkelen huren snorkelmateriaal. Het blijkt wel oppassen geblazen voor de sterke stroming en de kwallen. We eten in een restaurantje aan het strand. s'avonds nestelen we ons op het strand en genieten aan een kampvuurke van een cocktail en reggaemuziek. Wat is het leven toch schoooonnnn.. DAG 18: donderdag 29 juli 2004:Besakih, Kuta In de voormiddag geniet de helft van de groep van rust op het strand. De andere helft bezoekt de Moedertempel. Om 12u vertrekken we richting Kuta. We worden afgezet aan ons hotelleke en vertrekken vlug richting strand. We kiezen een chique restaurant uit voor het laatste groepsdiner (Ketupat) en genieten van het lekkere eten. Daarna zakken we af naar de Bounty Bar. Het wordt een gezellige party met veel drank, cocktails, ambiance en knappe kerels ;-) Sommigen houden het redelijk vroeg voor bekeken en gaan nog enen drinken. Als bewuste babysit blijf ik deugdelijk ver feesten met de 2 partyanimals van de bende. Als dat maar goed komt.

7 DAG 19: vrijdag 30 juli 2004: Kuta-Denpasar luchthaven Iedereen doet zijn eigen goestingske. Sommigen gaan shoppen, anderen gaan nog wat strandje doen,. 12u: uitchecken en valies veilig achterlaten in hotel, beoordelingsformulieren verzamelen, afspraken maken voor het weerziensfeest en fotobijeenkomst, pot afronden 13u: etentje in restaurant aan het strand vrije namiddag 16.30u: vertrek met minibusje naar luchthaven (10 minuten rijden). Na de checkin neem ik afscheid van de groep. Ik blijf nog tot 16 augustus in Indonesië rp luchthaventaks niet vergeten! 18.50u : vlucht van Denpasar naar Kuala Lumpur MH u : aankomst Kuala Lumpur 23.45u: vertrek Kuala Lumpur naar Amsterdam MH16 DAG 20: zaterdag 31 juli 2004: aankomst Amsterdam 6.35u : aankomst Amsterdam

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen.

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen. PRIJS VANAF 979,00 P.P. 2-PERSOONS KAMER 20 Dagen Java en Bali vertrek 03 en 04 Juni 2015 Dag 1 Amsterdam/Jakarta Vertrek vanaf Schiphol naar Jakarta op Java in Indonesië Dag 2 Jakarta/Bogor Aankomst Jakarta

Nadere informatie

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,.

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,. Inleiding Java en Bali zijn twee Indonesische eilanden, naast elkaar gelegen maar toch zo verscheiden. Waar Java ons in vervoering brengt met zijn authenticiteit, uitbundige natuur en mystieke tempels,

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

INDONESIA,... een oosterse cocktail

INDONESIA,... een oosterse cocktail INDONESIA,... een oosterse cocktail In het eerste gedeelte van deze reis laten we U kennismaken met de hoogtepunten van Centraal Java. Een bezoek aan de kleine dorpjes rond de bekende cultuurstad Yogyakarta,

Nadere informatie

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 20 DGN JAVA / BALI Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016 Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 1 Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vandaag vertrek richting Jakarta Dag 2 Jakarta / Bogor Bij aankomst

Nadere informatie

Hoogtepunten van Indonesië.

Hoogtepunten van Indonesië. Hoogtepunten van Indonesië. Jippie wij gaan een rondreis maken door Java en Bali. Om iedereen te laten zien wat wij mee gaan maken hebben we alles uitgewerkt zodat iedereen een beetje kan meegenieten in

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

FASCINEREND BALI - 10 DAGEN

FASCINEREND BALI - 10 DAGEN FASCINEREND BALI - 10 DAGEN Tourcode: DJ-10D-FB-DJ10 Tijdens deze reis door Bali kun je een kijkje nemen achter de prachtige groene rijstvelden en de witte stranden. Je bezoekt plaatsen waar maar weinig

Nadere informatie

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ 17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ Vertrek van 01 November t/m 10 December 2016 en tussen 8 Januari en 14 Juni 2017 van Maandag t/m Vrijdag in de O klasse van Cathay Pacific Privé rondreis minimaal 2 deelnemers

Nadere informatie

v. Oldenbarneveltstraat 65 lien@travel-specialist.nl 3862 SG Nijkerk www.travel-specialist.nl F. 033 245 97 04 Postbank 44.62.667

v. Oldenbarneveltstraat 65 lien@travel-specialist.nl 3862 SG Nijkerk www.travel-specialist.nl F. 033 245 97 04 Postbank 44.62.667 23-daagse combinatiereis Java / Lombok/ Gili per auto met privé chauffeur; een uitgebreide verkenningstocht van Java inclusief een afsluiter op Lombok en Gili Deze rondreis brengt u naar alle uithoeken

Nadere informatie

Onze reizen. In het kort de highlights van de omgeving:

Onze reizen. In het kort de highlights van de omgeving: Onze reizen JSB Advies en Bemiddeling is gespecialiseerd in individuele reizen. Hiermee bedoelen wij reizen die u ons laat samenstellen volgens uw wens. Of indien u weet welke route u wilt reizen, zorgen

Nadere informatie

PRIJS 995,00 P.P. OP BASIS v/e 2-PERS. KAMER 16 Dagen java Bali vertrek 02 Juni 2015 Gegarandeerd vertrek

PRIJS 995,00 P.P. OP BASIS v/e 2-PERS. KAMER 16 Dagen java Bali vertrek 02 Juni 2015 Gegarandeerd vertrek PRIJS 995,00 P.P. OP BASIS v/e 2-PERS. KAMER 16 Dagen java Bali vertrek 02 Juni 2015 Gegarandeerd vertrek Dag 1 Amsterdam/Jakarta Vertrek vanaf Schiphol naar Jakarta op Java in Indonesië Dag 2 Jakarta/Bandung

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 24 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN tuban VANAF 919,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

22 dagen Java Rondreis

22 dagen Java Rondreis Aanbieding Rondje Java WEST, NOORD, MIDDEN, OOST, NOORD, MIDDEN NAAR WEST 22 dagen Java Rondreis Vanaf 2 deelnemers Prijs per persoon op basis van een tweepersoonskamer: 1.349,00 p.p. minimaal 6 personen

Nadere informatie

Prijs per persoon bij 6 personen. Prijs per persoon bij 8 personen en meer 1.125,00 p.p. 1 Persoonskamer toeslag 315,00 p.p.

Prijs per persoon bij 6 personen. Prijs per persoon bij 8 personen en meer 1.125,00 p.p. 1 Persoonskamer toeslag 315,00 p.p. AANBIEDING 18 DAAGSE PRIVÉ RONDREIS BALI INCLUSIEF VLIEGBILJET, NEDERLANDSSPREKENDE BEGELEIDING TIJDENS EXCURSIES, HOTELS OP BASIS VAN LOGIES EN ONTBIJT EN ALLE TRANSFERS. Prijs per persoon bij 2 personen

Nadere informatie

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019 2019 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 13 april 2019 18 mei 2019 28 september 2019 12 oktober 2019 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleider

Nadere informatie

Programma SINGAPORE EN BALI

Programma SINGAPORE EN BALI Dag 1 - Brussel Antwerpen Singapore 04-03-2018 Programma SINGAPORE EN BALI Afspraak in Zaventem en Antwerpen. Uw begeleider is Dhr David Delbrouck. We vertrekken per luxe bus naar Schiphol en vliegen met

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

Programma SINGAPORE EN BALI

Programma SINGAPORE EN BALI Programma SINGAPORE EN BALI Dag 1-05-03-2017 Afspraak in Zaventem om 11h30. Uw begeleider is Dhr David Delbrouck. We vertrekken vanuit Brussel met Emirates op de vlucht naar Singapore, met overstap in

Nadere informatie

7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF

7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF AANBIEDING BALI 23 DAGEN HOTEL WISSELPLAN: ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF 899,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS ONTBIJT EN 2 TRANSFERS Hotel Bakungsari te

Nadere informatie

Reisprogramma: Cultureel-culinaire reis op Java en Bali; exclusief voor Jan-lezers

Reisprogramma: Cultureel-culinaire reis op Java en Bali; exclusief voor Jan-lezers Reisprogramma: Cultureel-culinaire reis op Java en Bali; exclusief voor Jan-lezers Dag 1, aankomst Yogyakarta Maaltijden: - Je vliegt op Yogyakarta, waar je wordt opgewacht door onze chauffeur. In ongeveer

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

Ontdek Java & Bali - 21-daagse huwelijksreis -

Ontdek Java & Bali - 21-daagse huwelijksreis - Ontdek Java & Bali - 21-daagse huwelijksreis - Route: Yogyakarta Borobudur Sarangan Bromo Kalibaru Randu Agung Ijen Lovina Munduk Ubud Sanur Denpasar Vervoer per auto met privéchauffeur Combinatie van

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1-31-10-2015 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. Afspraak aan de luchthaven in Antwerpen om 15h45, vertrek is voorzien om 16h00. We vertrekken vanuit

Nadere informatie

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Zaterdag, 31 mei Na een aangename vlucht kwamen wij in Istanbul St. Gokcan aan en werden na een lange wachttijd bij de pascontrole van

Nadere informatie

V O O R B E R E I D I N G

V O O R B E R E I D I N G L E T L A N D R E I S E R A S M U S + N A I S P R O J E C T New Angels on Inclusion for all Students 22 APRIL t.e.m. 29 APRIL 2017 ZEKER NIET VERGETEN!!!! V O O R B E R E I D I N G Je Belgische identiteitskaart

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

20 DGN JAVA / BALI V/A 1.099,00

20 DGN JAVA / BALI V/A 1.099,00 20 DGN JAVA / BALI V/A 1.099,00 Vertrek 02 November, en 23 November 2016 Minimaal 6 deelnemers 1 Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vandaag vertrek richting Jakarta Dag 2 Jakarta / Bogor Bij aankomst wordt u op

Nadere informatie

Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum. Béziers 20 t/m 25 mei 2012

Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum. Béziers 20 t/m 25 mei 2012 Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum Béziers 20 t/m 25 mei 2012 Zondag 20 mei 2012 Maandag 21 mei 2012 Dinsdag 22 mei 2012 7.30u Verzamelen voor Vertrekhal 2 Schiphol. Wees op tijd!

Nadere informatie

SINGAPORE & BALI. 21 Februari- 3 Maart 2016 12 dagen

SINGAPORE & BALI. 21 Februari- 3 Maart 2016 12 dagen SINGAPORE & BALI 21 Februari- 3 Maart 2016 12 dagen SINGAPORE & BALI 21 Februari- 3 Maart 2016 Deze reis gaat van start in één van de Meest dynamische metropolen van Zuidoost Azië: Singapore. Hierna volgen

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 23 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF 929,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 23 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF 929,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS ONTBIJT EN 2 TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

JAVA/BALI NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDE GROEPSREIS. 21NOV TOT 4 DEC - 2.699 p.p. Dag 1: Brussel-Jakarta Vlucht vanuit Brussel naar Jakarta via Doha.

JAVA/BALI NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDE GROEPSREIS. 21NOV TOT 4 DEC - 2.699 p.p. Dag 1: Brussel-Jakarta Vlucht vanuit Brussel naar Jakarta via Doha. NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDE GROEPSREIS JAVA/BALI 21NOV TOT 4 DEC - 2.699 p.p. Dag 1: Brussel-Jakarta Vlucht vanuit Brussel naar Jakarta via Doha. Dag 2: Jakarta (D) Aankomst op de luchthaven van Jakarta

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

groups & incentives Programma 22-daagse rondreis Indonesië Vertrekdatum 22 Oktober 2013

groups & incentives Programma 22-daagse rondreis Indonesië Vertrekdatum 22 Oktober 2013 Programma 22-daagse rondreis Indonesië Vertrekdatum 22 Oktober 2013 Dag 1 Amsterdam Jakarta Vertrek vanaf Schiphol met de vlucht van KLM naar Jakarta. Dag 2 Jakarta Aankomst op Sukarno Hatta de luchthaven

Nadere informatie

4x4 FUN Programma IJSLAND

4x4 FUN Programma IJSLAND 4x4 FUN Programma IJSLAND De Combinatie van IJs met Vuur 4x4 Groepsreis - minimaal 10 personen Deze reis is speciaal uitgewerkt voor 4x4 liefhebbers waarbij er ZELF gereden wordt met 4x4 jeeps, maar waarbij

Nadere informatie

Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma

Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma 2018 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 07 april 2018 05 mei 2018 12 mei 2018 08 september 2018 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleiders

Nadere informatie

Voka Beweegt in het buitenland! Exclusieve Shortski. Subtitel van de presentatie. Van vrijdag15 januari tot woensdag 20 januari 2016

Voka Beweegt in het buitenland! Exclusieve Shortski. Subtitel van de presentatie. Van vrijdag15 januari tot woensdag 20 januari 2016 Voka Beweegt in het buitenland! Exclusieve Shortski Subtitel van de presentatie Van vrijdag15 januari tot woensdag 20 januari 2016 Network & Pleasure in Livigno Italia Viersterren Tophotel Perfecte ligging

Nadere informatie

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving!

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! Verblijf in Care Hotel & Resort Sanyres Puente Romano 20/3 > 27/03/2017 Bezoek samen met NZ Vakanties

Nadere informatie

Programma Parijsreis 2013

Programma Parijsreis 2013 Beste ouders, beste leerlingen Met deze brief willen we jullie op de hoogte brengen van het programma van de boeiende Parijsreis die voor de deur staat Programma Parijsreis 2013 Uren zijn richttijden.

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

Zondag 4 februari 2018

Zondag 4 februari 2018 Zondag 4 februari 2018 Zondagochtend moesten we vroeg op want we moesten zeven uur op Schiphol zijn. Daar verzamelden we, 10 leerlingen en 3 docenten. Nadat we er allemaal waren gingen we inchecken en

Nadere informatie

Reisprogramma: Cultureel-culinaire reis Java en Bali. 17 dagen. Dag 1, aankomst Yogyakarta Maaltijden: - Transport: auto met chauffeur

Reisprogramma: Cultureel-culinaire reis Java en Bali. 17 dagen. Dag 1, aankomst Yogyakarta Maaltijden: - Transport: auto met chauffeur Reisprogramma: Cultureel-culinaire reis Java en Bali 17 dagen Dag 1, aankomst Yogyakarta Maaltijden: - Transport: auto met chauffeur Je vliegt op Yogyakarta, waar je wordt opgewacht door onze chauffeur.

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Je wordt opgehaald met de taxi in Mombo of Lushoto. Kijk je ogen uit tijdens deze prachtige en af en toe hobbelige rit. Eenmaal aangekomen bij MamboViewPoint

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2018 Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek dinsdag : 06 november 2018 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

MundoRado reis naar Maleme, Kreta.

MundoRado reis naar Maleme, Kreta. MundoRado reis naar Maleme, Kreta. Op maandag 9 juni was het zover. We gingen op vakantie naar het mooie eiland Kreta en om precies te zijn, naar Maleme. Om 12.00 uur moesten wij ons verzamelen op Schiphol

Nadere informatie

Bangau Eastern tours

Bangau Eastern tours Bangau Eastern tours Kvk: 57637032 Rotterdam Tour beschrijving: Maleisië, Thailand, Singapore, Medan Dag 1: Amsterdam Kuala Lumpur Vertrek van Amsterdam naar Kuala Lumpur Dag 2: Kuala Lumpur Aankomst op

Nadere informatie

betoverend BAli Indonesie

betoverend BAli Indonesie betoverend BAli Indonesie GEMAAKT DOOR DENISE BALI Bali is een bestemming die u altijd bij zal blijven. Het land beschikt over een rijke cultuur, een schitterende natuur en langgerekte stranden. Dit in

Nadere informatie

MENTS. New York. Door de ogen van Lady Liberty

MENTS. New York. Door de ogen van Lady Liberty M & MORE MENTS New York Door de ogen van Lady Liberty Groepsreis van 19 tot 24 augustus Nederlandstalige begeleiding vanuit Brussel Aanvullende Nederlandstalige gidsen ter plaatse M & MENTS MORE PROGRAMMA

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten. Blader hier

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten.

Nadere informatie

LUXE RONDREIS INDONESIË

LUXE RONDREIS INDONESIË LUXE RONDREIS INDONESIË 17 Daagse Java en Bali tour vanaf 1.629,00 per persoon 2 pers. kamer ( 4 pers) 17 Daagse Java en Bali tour vanaf 1.799,00 per persoon 2 pers. kamer ( 2 pers) Het Reisprogramma Dag

Nadere informatie

Rondreis met de belangrijkste hoogtepunten van Bali en Java

Rondreis met de belangrijkste hoogtepunten van Bali en Java Rondreis met de belangrijkste hoogtepunten van Bali en Java PROGRAMMA: 08/09/13 NGURAH RAI AIRPORT UBUD (-,-,-) Verwelkoming op de luchthaven en transfer naar The Payogan waar we 3 nachten zullen verblijven.

Nadere informatie

23 dagen Java en Bali groepsrondreis

23 dagen Java en Bali groepsrondreis 23 dagen Java en Bali groepsrondreis Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vertrek vanaf Schiphol richting Jakarta in Indonesië Dag 2 Aankomst Jakarta U bent vandaag aangekomen op Jakarta bij aankomst staat het reisteam

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

11-daagse reis Uganda:

11-daagse reis Uganda: 11-daagse reis Uganda: Dag 1: 09.50 uur van Amsterdam naar Entebbe Aankomst om 22.25 uur vliegveld Entebbe We worden opgehaald en slapen in Guinea hotel in entebbe voor 1 nacht. Dag 2: We worden om 10.00

Nadere informatie

Indonesië 2015. Deel 9. Java Sumatra

Indonesië 2015. Deel 9. Java Sumatra Indonesië 2015 Deel 9 Java Sumatra We verlaten ons mooie hotel aan het Tobameer. Om ongeveer 9.00 gaan we met de Ferry boot naar Rapapat. De Ferry boot is zoals gewoonlijk erg smerig. In tegenstelling

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

De exclusieve New York City inspiratietour

De exclusieve New York City inspiratietour De exclusieve New York City inspiratietour Na de succesvolle inspiratietours in Madrid, Dublin, Boedapest en Athene is het tijd om de oversteek te maken naar de Big Apple. In samenwerking met het Heineken

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Bali Java - Bali. Auto s met privé chauffeur op Java, Bali, Lombok en Noord Sumatra

Bali Java - Bali. Auto s met privé chauffeur op Java, Bali, Lombok en Noord Sumatra Bali Java - Bali Denpasar (Bali) - Yogyakarta (Midden Java) Ubud (Midden Bali): 8 dagen Dag 1: Vlucht van Denpasar naar Yogyakarta, transfer naar hotel. Dag 2: Vertrek om 8.30 uur voor een stadstour door

Nadere informatie

Rootsreis. ZuidKorea

Rootsreis. ZuidKorea Rootsreis ZuidKorea Inhoudsopgave Het vertrek en de Aankomst van Amsterdam schiphol naar Seoul Incheon airport Seoul De eerste indruk Seoul Het kindertehuis Seoul Changdeokkung paleis Seoul Seoul Oudemannetjespark

Nadere informatie

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Programma : Dag 1: zondag 06 augustus 2017 Vertrek rond 18u10 vanuit Brussel via Doha naar Colombo Sri Lanka. Dag

Nadere informatie

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Fietsvakantie 2015 De Schakel Uitwaaien op Texel woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Volg ons door tijdens de fietsvakantie elke dag ons verslag te lezen op: www.deschakelamstelveen.nl Het programma

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2017 Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek donderdag : 2 november 2017 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

HOTELS Hester Basoeki Guest House, Bogor

HOTELS Hester Basoeki Guest House, Bogor HOTELS Hester Basoeki Guest House, Bogor Guest House Hester Basoeki ligt gelegen in Kampung Wisata Cinangneng. Guest House bestaat uit 10 kamers: Tebu Hotel Bandung, Bandung Tebu Hotel Bandung biedt een

Nadere informatie

Welkom in Bug-Bug Valley Beach Resort!

Welkom in Bug-Bug Valley Beach Resort! Welkom in Bug-Bug Valley Beach Resort! Deze brochure geeft u nuttige informatie om uw verblijf in de bungalow zo aangenaam mogelijk te maken. Mocht u na het lezen van deze brochure nog vragen hebben, neemt

Nadere informatie

Rondreis Sumatra 11-29 september 2013 Patricia, Bas en Deddy:

Rondreis Sumatra 11-29 september 2013 Patricia, Bas en Deddy: Rondreis Sumatra 11-29 september 2013 Patricia, Bas en Deddy: Na lang getwijfeld te hebben, zijn we er eindelijk uit; onze huwelijksreis gaat naar Indonesië. In het begin denk je, zoveel moois, we plannen

Nadere informatie

Israël/Palestina september Programma (dd. januari 2019) Details kunnen nog wijzigen indien dit organisatorisch nodig blijkt.

Israël/Palestina september Programma (dd. januari 2019) Details kunnen nog wijzigen indien dit organisatorisch nodig blijkt. Israël/Palestina 2019 7 16 september 2019 Programma (dd. januari 2019) Details kunnen nog wijzigen indien dit organisatorisch nodig blijkt. Zaterdag 7 september 2019 7.00 uur Iedereen aanwezig op de luchthaven

Nadere informatie

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Ontbijtbuffet en check out Vandaag staat er een onvergetelijke tocht doorheen het binnenland, 90% van de tijd rijden we op 4x4 pisten u krijgt dan

Nadere informatie

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012 NOORWEGEN 09-05-2012 13-05-2012 Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden door onze ouders naar Schiphol gebracht. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie

Nadere informatie

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis Ethiopië Individuele begeleide rondreis Wilde stammen en ondergrondse kerken Addis Abeba Lake Langano Arba Minch Turmi Yabello Yirga Alem Bahir Dar Gondar Simien Mountains Lalibela Addis Abeba Op de koffie

Nadere informatie

Italië week 2 vanaf

Italië week 2 vanaf !1 Italië week 2 vanaf 25-06-2015 Donderdag 25 Juni Het was het laatste nachtje op camping San Procolo. Wij trekken verder met de camper. We zien elkaar nog even in Porto San Giorgio op de markt. We drinken

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

leeruitstap Kwadrant donderdag 17 mei 2001 hoofdstad van België hart van Europa

leeruitstap Kwadrant donderdag 17 mei 2001 hoofdstad van België hart van Europa leeruitstap Kwadrant donderdag 17 mei 2001 hoofdstad van België hart van Europa 1. Brussel hoofdstad van ons land en Europa Brussel is de hoofdstad van ons land. De koning woont in Brussel en de regering

Nadere informatie

Reisverslag vakantie Indonesie van Peter Latul

Reisverslag vakantie Indonesie van Peter Latul Reisverslag vakantie Indonesie van Peter Latul 16 juli 2014; Op vakantie naar Bali met mijn gezin, schoonzus en nichtje, zwager EN moeder. Na een relaxte vlucht (ondanks dat mijn schoonzus niet wist waar

Nadere informatie

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen Algemeen Algemeen Abu Dhabi & Dubai zijn één van de snelst groeiende en meest indrukwekkende steden van de wereld. Bijzondere attracties en record brekende successen zijn een van de redenen waarom er ieder

Nadere informatie

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES 1 WIE GAAN ER MEE Er gaan jongeren en begeleiders mee van t Volbert en daarnaast van 3 andere groepen uit andere landen. Alle begeleiders zijn er voor alle jongeren. Je

Nadere informatie

programma malaga / marbella

programma malaga / marbella malaga / marbella dag 1 2013 ochtend Bienvenidos!! Aankomst op de luchthaven van Málaga en meet & greet met een lokale tourleader. We rijden naar Málaga stad waar we de ochtend goed beginnen! We gaan churros

Nadere informatie

Zondag, 18 oktober 2015.

Zondag, 18 oktober 2015. Zondag, 18 oktober 2015. Nadat we gisteren eerst nog de familiedag hadden gevierd, heel gezellig, met haast iedereen, Heeft Ria mij weggebracht naar het station van Hengelo. Vincent, Angelique, Bobbie

Nadere informatie

Herfst 2007. Indonesië. 19 oktober t/m 2 november

Herfst 2007. Indonesië. 19 oktober t/m 2 november Herfst 2007 Indonesië 19 oktober t/m 2 november Vrijdag 19 oktober Met de trein van 7:30 via Utrecht naar Schiphol. De directe trein reed niet dus via Amsterdam een half uur vertraging. Een prima vlucht

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

INDONESIË. OZ Groepsreizen 2016. Java en Bali op zijn kleurrijkst 8 t.e.m. 22 mei 2016. een slimme zet

INDONESIË. OZ Groepsreizen 2016. Java en Bali op zijn kleurrijkst 8 t.e.m. 22 mei 2016. een slimme zet OZ Groepsreizen 2016 VERRE REIZEN INDONESIË Java en Bali op zijn kleurrijkst 8 t.e.m. 22 mei 2016 Exclusieve rondreis op de eilanden Java en Bali. Beide eilanden spreken tot ieders verbeelding, en dat

Nadere informatie

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten!

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! Contact : Sarah Dhondt & Jessie Oosterlynck sarah@lupaplanet.be jessie@lupaplanet.be 0476 992 141 0471 222 711 KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! 1 Vluchten Naargelang

Nadere informatie

21-daagse LUXE rondreis

21-daagse LUXE rondreis 21-daagse LUXE rondreis J a v a & B a l i J a k a r t a, B o g o r, B a n d u n g, L o s a r i, Y o g y a r t a, S o l o, M a l a n g, S u r a b a y a, U b u d, S e m i n y a k Vanaf 4.995,- 5 t / m 2

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK PAKKET 13 DAGEN 2 PERSONEN 1.099,00

Nadere informatie