Vergoedingen hoortoestellen Wij zijn er voor ú

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vergoedingen hoortoestellen 2014. Wij zijn er voor ú"

Transcriptie

1 Vergoedingen hoortoestellen 2014 Wij zijn er voor ú

2

3 Vergoeding 2014 Hoortoestellen Naturapolis (Select Zorg Plan en Zorg Plan Selectief) 1. U gaat naar een gecontracteerde audicien U betaalt een wettelijke eigen bijdrage van 25% per toestel rechtstreeks aan de audicien. Zie tabel 1 De audicien declareert de overige kosten bij Avéro Achmea. Deze worden door ons rechtstreeks met de audicien verrekend Op hoortoestellen is het eigen risico van toepassing. U ontvangt hiervoor (indien dit in uw situatie geldt) een nota van ons De door ons afgesproken tarieven met audiciens zijn inclusief reparatie gedurende de gebruikstermijn (5 jaar) Alleen geclassificeerde toestellen (1t/m5) komen voor vergoedingen in aanmerking Alle door ons gecontracteerde audiciens zijn StArgeregistreerd. Zij werken met het keuzeprotocol hoorzorg. Hierin staat uw gehoorprobleem en een passende oplossing centraal. Op basis van dit protocol wordt u door de audicien ingedeeld in een categorie. Tabel 1 Categorie hoortoestel Wettelijke Eigen bijdrage Categorie 1 112,83 Categorie 2 161,92 Categorie 3 200,25 Categorie 4 258,67 Categorie 5 307,75 U heeft een naturapolis. Dit betekent dat u bij een gecontracteerde audicien kunt kiezen uit het assortiment van toestellen uit de categorie waarvoor u een indicatie heeft. U krijgt geen vergoeding wanneer u kiest voor een toestel uit een andere categorie dan waarvoor u bent geïndiceerd. Alle kosten komen dan voor uw eigen rekening. Met de gecontracteerde audiciens hebben we daarnaast goede afspraken gemaakt over de kosten voor onderhoud en batterijen. Deze bedragen hierdoor maximaal 25,- per hoortoestel per jaar. Deze kosten komen voor uw eigen rekening. U kunt dit bespreken met uw audicien.

4 Rekenvoorbeeld: U komt op basis van het keuzeprotocol in aanmerking voor een hoortoestel uit categorie 3. U betaalt aan uw audicien de eigen bijdrage van 200,25. De audicien dient bij Avéro Achmea een nota in voor de overige kosten. Deze worden door Avéro Achmea vergoed aan uw audicien. Daarnaast is het verplicht eigen risico van toepassing. In 2014 bedraagt dit 360,-. Hiervoor ontvangt u een nota van Avéro Achmea. 2. U gaat naar een niet-gecontracteerde audicien Er is vooraf toestemming nodig van Avéro Achmea, de uitkomst van het keuzeprotocol stuurt u mee met de aanvraag. U krijgt alleen toestemming als u naar een StAr-geregistreerde audicien gaat U betaalt de volledige nota eerst zelf aan de audicien, daarna kunt u de nota bij ons indienen Bij niet-gecontracteerde audiciens ontvangt u een lagere vergoeding. U krijgt een vergoeding van de nota, tot maximaal de vergoeding van de categorie waarvoor u bent geïndiceerd. Zie tabel 2 * Op hoortoestellen is het eigen risico van toepassing. Dit wordt (indien dit in uw situatie geldt) door ons direct verrekend met de vergoeding Alleen geclassificeerde toestellen (1 t/m 5) komen voor vergoeding in aanmerking Tabel 2 Categorie hoortoestel Categorie 1 236,95 Categorie 2 340,03 Categorie 3 420,53 Categorie 4 543,20 Categorie 5 646,28 Rekenvoorbeeld: U komt op basis van het keuzeprotocol in aanmerking voor een hoortoestel uit categorie 3. De verkoopprijs bedraagt 850,-. U betaalt aan uw audicien de volledige nota en dient deze bij Avéro Achmea in. Het wettelijke eigen risico in 2014 bedraagt 360,-. Stel: uw openstaande eigen risico in 2014 bedraagt nog 250,-. Verkoopprijs toestel 850,- Vergoeding volgens tabel 420,53 -/- Openstaand eigen risico 250,- +/+ U betaalt zelf 679,47 Maximale Vergoeding U ontvangt van Avéro Achmea een bedrag van 170,53 (vergoeding minus eigen risico) Alle StAr-geregistreerde audiciens in Nederland werken met het keuzeprotocol hoorzorg. Hierin staat uw gehoorprobleem en een passende oplossing centraal. Op basis van dit protocol wordt u door de audicien ingedeeld in een categorie. * Als u naar een niet-gecontracteerde audicien gaat ontvangt u een lagere vergoeding dan de vergoeding bij een gecontracteerde audicien. Na aftrek van de wettelijke eigen bijdrage vergoeden we 70% op basis van het gecontracteerde tarief (tot het maximum van de bedragen in de tabel). Alle overige kosten komen voor uw eigen rekening.

5 Restitutiepolis (Keuze Zorg Plan) 1. U gaat naar een gecontracteerde audicien U betaalt een wettelijke eigen bijdrage van 25% per toestel rechtstreeks aan de audicien. Zie tabel 1 De audicien declareert de overige kosten bij Avéro Achmea. Deze worden door ons rechtstreeks met de audicien verrekend Op hoortoestellen is het eigen risico van toepassing. U ontvangt hiervoor (indien dit in uw situatie geldt) een nota van ons De door ons afgesproken tarieven met audiciens zijn inclusief reparatie gedurende de gebruikstermijn (5 jaar) Alle door ons gecontracteerde audiciens zijn StAr-geregistreerd. Zij werken met het keuzeprotocol hoorzorg. Hierin staat uw gehoorprobleem en een passende oplossing centraal. Op basis van dit protocol wordt u door de audicien ingedeeld in een categorie. Tabel 1 Categorie hoortoestel Wettelijke Eigen bijdrage Categorie 1 112,83 Categorie 2 161,92 Categorie 3 200,25 Categorie 4 258,67 Categorie 5 307,75 Wanneer u kiest voor een toestel uit een andere categorie dan waarvoor u bent geïndiceerd, ontvangt u de vergoeding van de categorie waarvoor u geïndiceerd bent zoals vermeld in tabel 2.

6 Met de gecontracteerde audiciens hebben we daarnaast goede afspraken gemaakt over de kosten voor onderhoud en batterijen. Deze bedragen hierdoor maximaal 25,- per hoortoestel per jaar. Deze kosten komen voor uw eigen rekening. U kunt dit bespreken met uw audicien. Rekenvoorbeeld: U komt op basis van het keuzeprotocol in aanmerking voor een hoortoestel uit categorie 3. U betaalt aan uw audicien de eigen bijdrage van 200,25. De audicien dient bij Avéro Achmea een nota in voor de overige kosten. Deze worden door Avéro Achmea vergoed aan uw audicien. Daarnaast is het verplicht eigen risico van toepassing. In 2014 bedraagt dit 360,-. Stel: uw openstaande eigen risico in 2014 bedraagt nog 250,-. Hiervoor ontvangt u een nota van Avéro Achmea. Tabel 2 Categorie hoortoestel Categorie 1 338,50 Categorie 2 485,75 Categorie 3 600,75 Categorie 4 776,00 Categorie 5 923,25 Maximale Vergoeding Rekenvoorbeeld: U komt op basis van het keuzeprotocol in aanmerking voor een hoortoestel uit categorie 3. De verkoopprijs bedraagt 850,-. U betaalt aan uw audicien de volledige nota en dient deze bij Avéro Achmea in. Het wettelijke eigen risico in 2014 bedraagt 360,-. Stel: uw openstaande eigen risico in 2014 bedraagt nog 250,-. 2. U gaat naar een niet-gecontracteerde audicien U betaalt de volledige nota eerst zelf, daarna kunt u de nota bij ons indienen Avéro Achmea vergoedt 100% van de overige 75% van de kosten (het in Nederland geldend marktconform tarief minus wettelijke eigen bijdrage van 25%) U krijgt een vergoeding van de nota, tot maximaal de vergoeding van de categorie waarvoor u bent geïndiceerd. Zie tabel 2 Op hoortoestellen is het eigen risico van toepassing. Dit wordt (indien dit in uw situatie geldt) door ons direct verrekend met de vergoeding U ontvangt van Avéro Achmea een bedrag van 350,75 (vergoeding minus eigen risico). U betaalt zelf 499,25. Alle StAr-geregistreerde audiciens in Nederland werken met het keuzeprotocol hoorzorg. Hierin staat uw gehoorprobleem en een passende oplossing centraal. Op basis van dit protocol wordt u door de audicien ingedeeld in een categorie.

7 Ter verantwoording Uw privacy - waarom vragen wij om uw gegevens? We vragen uw persoonsgegevens en andere gegevens als u bij ons een verzekering of financiële dienst aanvraagt. We gebruiken uw gegevens binnen de Achmea Groep om overeenkomsten aan te gaan en uit te voeren. Ook geven we u informatie over producten en diensten die belangrijk voor u kunnen zijn. Waarvoor gebruiken we uw gegevens nog meer? We gebruiken uw gegevens daarnaast: om ons bestand van relaties te beheren; om fraude te voorkomen en te bestrijden; om statistisch onderzoek te doen; om te voldoen aan de wet. Als we uw persoonsgegevens gebruiken, houden we ons aan de regels die hiervoor gelden, zoals bijvoorbeeld: de Wet bescherming Persoonsgegevens; de gedragscode Verwerking Persoonsgegevens Financiële Instellingen; de gedragscode Verwerking Persoonsgegevens Zorgverzekeraars. Krijgt u liever geen informatie over onze producten en diensten? Of wilt u niet dat wij uw adres gebruiken? Stuur dan een brief of naar: Avéro Achmea Postbus BS Amersfoort Over de Stichting CIS Wij kunnen uw gegevens opvragen of laten opnemen in de bestanden van de Stichting CIS in Den Haag. Dit is het centrale informatiesysteem van de verzekeringsmaatschappijen die in Nederland werken. Bijvoorbeeld als u belangrijke informatie niet heeft doorgegeven en wij de verzekering stoppen. Hierdoor willen we risico s beheersen en fraude voorkomen. Toepasselijk recht en klachtenbehandeling Op de verzekeringen is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Vanzelfsprekend doen wij ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch is het mogelijk dat u ergens ontevreden over bent. Neemt u in zo n geval eerst contact op met uw adviseur of contactpersoon. Wilt u toch een klacht indienen, dan kan dit per via onze website ( klacht doorgeven ) of schriftelijk bij Avéro Achmea, Centrale Klachtencoördinatie, Antwoordnummer 2241, 8000 VB Zwolle. Als wij er naar uw mening niet in slagen het probleem naar uw tevredenheid op te lossen, dan kunt u, indien u een natuurlijke persoon bent die niet handelt in de uitoefening van een bedrijf of beroep, zich wenden tot de erkende geschilleninstantie waarbij wij zijn aangesloten: Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen (SKGZ), Postbus 291, 3700 AG Zeist, tel , Wat doen wij en wie zijn wij? Wij bieden verzekeringen en andere financiële diensten aan. We verkopen onze producten en oplossingen niet zelf aan onze klanten. Daarvoor werken we samen met adviseurs. Onze adviseurs geven u onafhankelijk advies. Zo bent u verzekerd op de manier die bij u past. We zijn een merk van Achmea, Avéro Achmea Zorgverzekeringen N.V. in Leiden. Achmea is de grootste verzekeraar van Nederland. Avéro Achmea Zorgverzekeringen N.V is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer en de AFM onder nummer De kantooradressen van Avéro Achmea zijn: Van Asch van Wijckstraat LP Amersfoort Lange Marktstraat AD Leeuwarden Kijk voor meer informatie op Hier leest u ook hoe de stichting met uw gegevens omgaat. Avéro Achmea heeft het Keurmerk Klantgericht Verzekeren Vertrouwen en zekerheid zijn essentieel voor de kwaliteit van dienstverlening in de verzekeringsbranche. Het Keurmerk Klantgericht Verzekeren is een keurmerk van de onafhankelijke Stichting toetsing verzekeraars (Stv). Alleen verzekeraars die eerlijke informatie geven, voortvarend dienstverlenen, goed bereikbaar zijn, de klanttevredenheid toetsen en de resultaten hiervan gebruiken om de dienstverlening te verbeteren en een consistent kwaliteitsbeleid voeren, komen in aanmerking voor het keurmerk.

8 6277B-14-04

Naturapolis/Combinatiepolis en Restitutiepolis

Naturapolis/Combinatiepolis en Restitutiepolis Naturapolis/Combinatiepolis en Restitutiepolis Vergoeding Hoortoestellen 2013 Vergoeding 2013 Hoortoestellen Naturapolis/Combinatiepolis (Select Zorg Plan en Zorg Plan) 1. U gaat naar een gecontracteerde

Nadere informatie

Heeft u een hoortoestel nodig? In deze folder leest u meer over de vergoedingen van hoortoestellen. Vergoeding. Altijd zeker van

Heeft u een hoortoestel nodig? In deze folder leest u meer over de vergoedingen van hoortoestellen. Vergoeding. Altijd zeker van Heeft u een hoortoestel nodig? In deze folder leest u meer over de vergoedingen van hoortoestellen Vergoeding Altijd zeker van goede hoortoestellen Zorg 2017 Vergoeding hoortoestellen Heeft u een hoortoestel

Nadere informatie

Overzicht van de wijzigingen in de zorgverzekeringen 2014. Wij zijn er voor ú

Overzicht van de wijzigingen in de zorgverzekeringen 2014. Wij zijn er voor ú Overzicht van de wijzigingen in de zorgverzekeringen 2014 Wij zijn er voor ú Inhoud Wijzigingen in de Basisverzekeringen Select Zorg Plan en Keuze Zorg Plan 3 Aanvullende verzekering Start 4 Aanvullende

Nadere informatie

Vastelasten- en waarnemingkostenverzekering. Uw Rechten & Plichten

Vastelasten- en waarnemingkostenverzekering. Uw Rechten & Plichten Vastelasten- en waarnemingkostenverzekering Uw Rechten & Plichten Avéro Achmea Postbus 1717 3800 BS Amersfoort Nederland www.averoachmea.nl Modelnummer: 42812 2 Waarom zijn deze voorwaarden belangrijk:

Nadere informatie

Zorgverzekering Beter Voor Nu 2012. De beste Zorg voor nu en later

Zorgverzekering Beter Voor Nu 2012. De beste Zorg voor nu en later Zorgverzekering Beter Voor Nu 2012 De beste Zorg voor nu en later Uw leven is veranderd Uw zorgverzekering verandert mee Verschillende mensen hebben verschillende wensen. Uw manier van leven is anders

Nadere informatie

Zorgverzekeringen Beter Voor Nu 2013. later

Zorgverzekeringen Beter Voor Nu 2013. later Zorgverzekeringen Beter Voor Nu 2013 Altijd De beste zeker zorg van goede voor nu Zorg en later Uw leven is veranderd Uw zorgverzekering verandert mee Verschillende mensen verschillende wensen. Uw manier

Nadere informatie

Direct Schade Melden. Schade? Wij staan voor u klaar!

Direct Schade Melden. Schade? Wij staan voor u klaar! Direct Schade Melden Schade? Wij staan voor u klaar! Direct Schade Melden 24 uur per dag, 7 dagen in de week Heeft u schade? Wij gaan meteen voor u aan de slag Heeft u schade? Dan kunt u deze direct bij

Nadere informatie

Het ANW-Zekerheidsplan. Zekerheid voor later

Het ANW-Zekerheidsplan. Zekerheid voor later Het ANW-Zekerheidsplan Zekerheid voor later De Anw en meer zekerheid voor de werkgever Als iemand overlijdt, kunnen de nabestaanden - partner en kinderen - een uitkering aanvragen via de Algemene nabestaandenwet

Nadere informatie

Overzicht van de wijzigingen in de zorgverzekeringen 2014. Wij zijn er voor ú

Overzicht van de wijzigingen in de zorgverzekeringen 2014. Wij zijn er voor ú Overzicht van de wijzigingen in de zorgverzekeringen 2014 Wij zijn er voor ú Inhoud Wijzigingen in de Basisverzekeringen Select Zorg Plan en Keuze Zorg Plan 3 Aanvullende verzekering Start 4 Aanvullende

Nadere informatie

Present Van verzuim naar gezondheidsmanagement. Altijd zeker van goede Zorg

Present Van verzuim naar gezondheidsmanagement. Altijd zeker van goede Zorg Present Van verzuim naar gezondheidsmanagement Altijd zeker van goede Zorg Samenwerken aan gezond ondernemen Voorkom en verkort verzuim Gezond ondernemen is investeren in de gezondheid van mensen. Het

Nadere informatie

VvE Zekerplan. Zekerheid, voordeel en gemak

VvE Zekerplan. Zekerheid, voordeel en gemak VvE Zekerplan Zekerheid, voordeel en gemak Informatie voor Verenigingen van Eigenaren 2 VvE Zekerplan Zekerheid, voordeel en gemak Als Vereniging van Eigenaren moet u veel regelen. Het VvE Zekerplan combineert

Nadere informatie

Inkomen op Peil - informatie voor werknemers. De arbeidsongeschiktheidsverzekering. werknemers

Inkomen op Peil - informatie voor werknemers. De arbeidsongeschiktheidsverzekering. werknemers Inkomen op Peil - informatie voor werknemers De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor werknemers Inkomen op Peil voor werknemers De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor werknemers Het kan gebeuren

Nadere informatie

Zaken Zekerplan. Zaken doen zonder zorgen

Zaken Zekerplan. Zaken doen zonder zorgen Zaken Zekerplan Zaken doen zonder zorgen Zaken Zekerplan Zakendoen zonder zorgen Tijdens het zakendoen neemt u risico s. Het Zaken Zekerplan helpt u deze risico s onder controle te krijgen. U stelt zelf

Nadere informatie

WIA re-integratieproces. Ondersteuning bij een zieke medewerker

WIA re-integratieproces. Ondersteuning bij een zieke medewerker WIA re-integratieproces Ondersteuning bij e zieke medewerker Wij help u bij e zieke medewerker Natuurlijk houdt u het verzuim binn uw bedrijf zo laag mogelijk. En u houdt zich daarbij aan de Wet verbetering

Nadere informatie

Uitkomstzeker Pensioen voor werknemers. De rust van een gegarandeerd pensioen

Uitkomstzeker Pensioen voor werknemers. De rust van een gegarandeerd pensioen Uitkomstzeker Pensioen voor werknemers De rust van een gegarandeerd pensioen Uitkomstzeker Pensioen, een rustig idee Pensioen, dat komt later wel. Daar hoeft u zich nu niet druk over te maken. Omdat u

Nadere informatie

Present De integrale aanpak van gezondheidsmanagement. Altijd zeker van goede Zorg

Present De integrale aanpak van gezondheidsmanagement. Altijd zeker van goede Zorg Present De integrale aanpak van gezondheidsmanagement Altijd zeker van goede Zorg Samenwerken aan gezond ondernemen Voorkom en verkort verzuim Gezond ondernemen is investeren in de gezondheid van mensen.

Nadere informatie

A-contract voor Wagenparken. Verzekerd van bedrijfscontinuïteit

A-contract voor Wagenparken. Verzekerd van bedrijfscontinuïteit A-contract voor Wagenparken Verzekerd van bedrijfscontinuïteit 2 A-contract voor Wagenparken Verzekerd van bedrijfscontinuïteit Schade aan uw (bedrijfs)voertuigen is vervelend. Naast de kosten van schadeherstel,

Nadere informatie

Wij zijn er voor ú In samenwerking met:

Wij zijn er voor ú In samenwerking met: De veranderingen in de basisverzekering 2015 Wij zijn er voor ú In samenwerking met: De veranderingen in de basisverzekering De basisverzekering is een verplichte verzekering voor iedereen in Nederland.

Nadere informatie

Overzichtelijk verzekerd, gemakkelijk geregeld. Compleet bij Elkaar Pakket

Overzichtelijk verzekerd, gemakkelijk geregeld. Compleet bij Elkaar Pakket Overzichtelijk verzekerd, gemakkelijk geregeld Compleet bij Elkaar Pakket 2 Compleet bij Elkaar Pakket Gemak, overzicht en een rustgevend gevoel In het Compleet bij Elkaar Pakket kiest u alle schadeverzekeringen

Nadere informatie

Inkomen op Peil. De arbeidsongeschiktheidsverzekering. werknemers

Inkomen op Peil. De arbeidsongeschiktheidsverzekering. werknemers Inkomen op Peil De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor werknemers Inkomen op Peil De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor werknemers Het kan gebeuren dat uw werknemer arbeidsongeschikt wordt. Als

Nadere informatie

Arbeidsongeschikt En dan? Informatie voor de ondernemer

Arbeidsongeschikt En dan? Informatie voor de ondernemer Arbeidsongeschikt En dan? Informatie voor de ondernemer Inhoud Een goede basis bij arbeidsongeschiktheid U vraagt een uitkering aan U krijgt een uitkering Vragen? Bel ons gerust Goed om even te weten Een

Nadere informatie

Voorkom schade en maak daardoor minder kosten. Preventie voor uw wagenpark

Voorkom schade en maak daardoor minder kosten. Preventie voor uw wagenpark Voorkom schade en maak daardoor minder kosten Preventie voor uw wagenpark Voorkom schade en maak daardoor minder kosten Schade is natuurlijk ongewenst in uw bedrijf. Schades binnen uw wagenpark hebben

Nadere informatie

Waardewijs Pensioen voor werkgevers. Duidelijkheid voorop

Waardewijs Pensioen voor werkgevers. Duidelijkheid voorop Waardewijs Pensioen voor werkgevers Duidelijkheid voorop Geen onduidelijkheden. Lekker toch? Pensioenen zijn ingewikkeld. Daarom kunnen ze niet zonder een onafhankelijk en deskundig advies. Maar ook mèt

Nadere informatie

Grip op Verzuim voor werkgevers. Daar wordt uw bedrijf beter van

Grip op Verzuim voor werkgevers. Daar wordt uw bedrijf beter van Grip op Verzuim voor werkgevers Daar wordt uw bedrijf beter van Grip op Verzuim voor werkgevers Met Grip op Verzuim verzekert u de risico s van verzuim Wanneer uw werknemers ziek worden, heeft u een aantal

Nadere informatie

De beleggingsmogelijkheden. op een rij. Waardewijs Pensioen en Waardewijs Pensioen Compact

De beleggingsmogelijkheden. op een rij. Waardewijs Pensioen en Waardewijs Pensioen Compact Waardewijs Pensioen en Waardewijs Pensioen Compact De beleggingsmogelijkheden op een rij Let op: deze brochure geldt alleen voor collectieve pensioenregelingen met een ingangsdatum voor 1 januari 2013.

Nadere informatie

Keuze Zorg Plan zorgeloos verzekerd in 2009

Keuze Zorg Plan zorgeloos verzekerd in 2009 Keuze Zorg Plan zorgeloos verzekerd in 2009 informatie voor de particulier Zorg Plan en Keuze Zorg Plan zorgeloos verzekerd Een goede zorgverzekering draagt bij aan een gezond en zorgeloos leven. Voor

Nadere informatie

Even over korting voor uw medewerkers. Regel het nu eenvoudig

Even over korting voor uw medewerkers. Regel het nu eenvoudig Even over korting voor uw medewerkers. Regel het nu eenvoudig Inhoud. Personeelsvoorzieningen. 3 Veel gestelde vragen. 5 Goed om even te weten. 6 2 Personeelsvoorzieningen. Een eenvoudige manier om uw

Nadere informatie

U heeft glasschade... Wat nu?

U heeft glasschade... Wat nu? U heeft glasschade... Wat nu? U heeft glasschade... Schade is vervelend en komt nooit gelegen. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat er op dit moment van alles door u heen gaat. Daarom vertellen

Nadere informatie

Hulp bij uw taken als eigenrisicodrager voor de Ziektewet. Ziektewetmanagement

Hulp bij uw taken als eigenrisicodrager voor de Ziektewet. Ziektewetmanagement Hulp bij uw taken als eigenrisicodrager voor de Ziektewet Ziektewetmanagement Ziektewetmanagement helpt u met de taken die u als eigenrisicodrager voor de Ziektewet heeft Heeft u een WGA Uitstapverzekering

Nadere informatie

Zorgverzekeringen 2011. Altijd zeker van goede Zorg

Zorgverzekeringen 2011. Altijd zeker van goede Zorg Zorgverzekeringen 2011 Altijd zeker van goede Zorg Wachten doe je op een stoplicht Niet op Zorg Meer Zorg volgens Avéro Achmea Als u gezondheidsklachten hebt, is eigenlijk maar één ding belangrijk. Dat

Nadere informatie

Help uw zieke (ex-)medewerkers weer snel aan het werk. Grip op Verzuim en WGA

Help uw zieke (ex-)medewerkers weer snel aan het werk. Grip op Verzuim en WGA Help uw zieke (ex-)medewerkers weer snel aan het werk Grip op Verzuim en WGA Met Grip op Verzuim en WGA heeft u de regie volledig in handen Bij ziekte bent u als werkgever verantwoordelijk voor de loondoorbetaling,

Nadere informatie

Onze schade- expert helpt!

Onze schade- expert helpt! U heeft schade Onze schadeexpert helpt! U heeft schade Schade is altijd vervelend, en vaak erg ingrijpend. Er komt ineens van alles op u af. U moet belangrijke beslissingen nemen over de schadeafhandeling.

Nadere informatie

Zorg Plan en Keuze Zorg Plan zorgeloos verzekerd in 2008. informatie voor de particulier

Zorg Plan en Keuze Zorg Plan zorgeloos verzekerd in 2008. informatie voor de particulier Plan en Keuze Plan zorgeloos verzekerd in 2008 informatie voor de particulier Plan en Keuze Plan de basisverzekering zorgeloos verzekerd Een goede zorgverzekering draagt bij aan een gezond en zorgeloos

Nadere informatie

Zorgverzekeringen 2015. goede Zorg

Zorgverzekeringen 2015. goede Zorg Zorgverzekeringen 2015 Altijd Wij zijn zeker er voor van ú goede Zorg Wij zijn er voor ú Een gerust gevoel. Dat is wat een zorgverzekering u moet geven. Door u en uw gezin effectief te beschermen tegen

Nadere informatie

De Ongevallenverzekering van Centraal Beheer. Een financiële tegemoetkoming na een ongeval

De Ongevallenverzekering van Centraal Beheer. Een financiële tegemoetkoming na een ongeval De Ongevallenverzekering van Centraal Beheer. Een financiële tegemoetkoming na een ongeval Inhoud Een inkomen als er iets gebeurt. 3 Even uw voordelen op een rij! 5 Goed om even te weten. 6 2 Een inkomen

Nadere informatie

De veranderingen in de zorgverzekering 2015. Wij zijn er voor ú

De veranderingen in de zorgverzekering 2015. Wij zijn er voor ú De veranderingen in de zorgverzekering 2015 Wij zijn er voor ú De veranderingen in de basisverzekering De basisverzekering is een verplichte verzekering voor iedereen in Nederland. De vergoedingen in de

Nadere informatie

WIA Re-integratiebegeleiding

WIA Re-integratiebegeleiding WIA Re-integratiebegeleiding Hulp als uw medewerker langdurig ziek is Zilveren Kruis helpt u dat uw medewerker weer snel aan het werk kan. In deze folder leest u wat u van ons kunt verwachten, welke maatregelen

Nadere informatie

Een nieuwe werkgever. Wat betekent dit voor uw pensioen?

Een nieuwe werkgever. Wat betekent dit voor uw pensioen? Een nieuwe werkgever. Wat betekent dit voor uw pensioen? Inhoud Gefeliciteerd! 3 Wanneer is waardeoverdracht gunstig voor u? 4 Hoe werkt waardeoverdracht? 6 Goed om even te weten. 7 2 Gefeliciteerd! U

Nadere informatie

Werkgevers Uitstapverzekering. U voldoet aan uw verplichtingen als eigenrisicodrager

Werkgevers Uitstapverzekering. U voldoet aan uw verplichtingen als eigenrisicodrager Werkgevers Uitstapverzekering. U voldoet aan uw verplichtingen als eigenrisicodrager Inhoud Even uw voordelen op een rij! 4 Als u al eigenrisicodrager bent of wilt worden. 5 U kunt rekenen op hulp en advies

Nadere informatie

Schadeaangifteformulier Woongarantverzekering

Schadeaangifteformulier Woongarantverzekering Schadeaangifteformulier Woongarantverzekering Met dit formulier meldt u schade op uw Woongarantverzekering. Heeft u vragen als u dit formulier invult? Bel dan Even Apeldoorn via (055) 579 8250. 1. Uw gegevens

Nadere informatie

Zorgverzekeringen 2012. Altijd zeker van goede Zorg

Zorgverzekeringen 2012. Altijd zeker van goede Zorg Zorgverzekeringen 2012 Altijd zeker van goede Zorg Meer Zorg En daar profiteert u van Als u gezondheidsklachten hebt, is eigenlijk maar één ding belangrijk. Dat u zo goed en snel mogelijk geholpen wordt.

Nadere informatie

Zorgverzekeringen 2014. goede Zorg

Zorgverzekeringen 2014. goede Zorg Zorgverzekeringen 2014 Altijd Wij zijn zeker er voor van ú goede Zorg Wij zijn er voor ú Juist op de momenten die ertoe doen Wat moet een goede zorgverzekering in de eerste plaats voor u doen? Wij vinden:

Nadere informatie

Bouwpakket Agrarisch. Bouw aan uw toekomst. informatie voor de ondernemer

Bouwpakket Agrarisch. Bouw aan uw toekomst. informatie voor de ondernemer Bouwpakket Agrarisch Bouw aan uw toekomst informatie voor de ondernemer Bouw aan uw toekomst met het Bouwpakket Agrarisch U hebt investeringsplannen voor het bouwen van een nieuwe stal of een bedrijfsgebouw.

Nadere informatie

Het Anw-Zekerheidsplan. Goed werkgeverschap voor de nabestaanden van uw werknemer

Het Anw-Zekerheidsplan. Goed werkgeverschap voor de nabestaanden van uw werknemer Het Anw-Zekerheidsplan. Goed werkgeverschap voor de nabestaanden van uw werknemer Inhoud Een goede werkgever denkt mee. 3 Even uw voordelen op een rij! 4 Zo werkt de Algemene nabestaandenwet (Anw). 5 Bijverzekeren

Nadere informatie

Arbeidsongeschikt, wat nu?

Arbeidsongeschikt, wat nu? Arbeidsongeschikt, wat nu? Inhoud Een goede basis bij arbeidsongeschiktheid. 3 U heeft gevraagd om een uitkering. 4 U krijgt een uitkering. 7 U heeft een klacht over Centraal Beheer Achmea. 10 Goed om

Nadere informatie

Verenigingen van Eigenaren en Centraal Beheer Achmea. Samen staan wij als een huis

Verenigingen van Eigenaren en Centraal Beheer Achmea. Samen staan wij als een huis Verenigingen van Eigenaren en Centraal Beheer Achmea. Samen staan wij als een huis Inhoud Een goede basis voor uw VvE. 3 U bepaalt zelf wat u nodig heeft. 4 Bent u voor genoeg geld verzekerd? Wij helpen

Nadere informatie

Zorg Plan en Keuze Zorg Plan. zorgeloos verzekerd via uw werkgever. informatie voor de werknemer

Zorg Plan en Keuze Zorg Plan. zorgeloos verzekerd via uw werkgever. informatie voor de werknemer Zorg Plan en Keuze Zorg Plan zorgeloos verzekerd via uw werkgever informatie voor de werknemer Zorg Plan Zorgeloos verzekerd via uw werkgever Een goede zorgverzekering draagt bij aan een gezond en zorgeloos

Nadere informatie

U gaat uit dienst. Wat betekent dit voor uw pensioen, partnerpensioen en arbeidsongeschiktheidsverzekering?

U gaat uit dienst. Wat betekent dit voor uw pensioen, partnerpensioen en arbeidsongeschiktheidsverzekering? U gaat uit dienst. Wat betekent dit voor uw pensioen, partnerpensioen en arbeidsongeschiktheidsverzekering? Inhoud U gaat uit dienst. 3 Situatie 1: U heeft een nieuwe werkgever. 4 Situatie 2: U start uw

Nadere informatie

U kunt rekenen op juridische hulp en advies. Met de Rechtsbijstandverzekering van Centraal Beheer Achmea

U kunt rekenen op juridische hulp en advies. Met de Rechtsbijstandverzekering van Centraal Beheer Achmea U kunt rekenen op juridische hulp en advies. Met de Rechtsbijstandverzekering van Centraal Beheer Achmea 1 Inhoud Als u er zelf niet uitkomt 3 Daarom kiest u voor onze Rechtsbijstandverzekering! 4 U kiest

Nadere informatie

Elektrakeuring Agrarische Bedrijven. Werkinstructie

Elektrakeuring Agrarische Bedrijven. Werkinstructie Elektrakeuring Agrarische Bedrijven Werkinstructie Inhoudsopgave Aanleiding... 3 Het proces op hoofdlijnen... 3 In 3 stappen naar een veilige elektrische installatie... 3 Hoe melden relaties zich aan?...

Nadere informatie

Samen voorkomen of beperken van arbeidsongeschiktheid. WGA Uitstapverzekering

Samen voorkomen of beperken van arbeidsongeschiktheid. WGA Uitstapverzekering Samen voorkomen of beperken van arbeidsongeschiktheid WGA Uitstapverzekering Met de WGA Uitstapverzekering heeft u de regie in eigen hand Is uw (ex-)medewerker langer dan 2 jaar ziek? En is hij tussen

Nadere informatie

Overzicht van de wijzigingen in de zorgverzekeringen 2014. Wij zijn er voor ú

Overzicht van de wijzigingen in de zorgverzekeringen 2014. Wij zijn er voor ú Overzicht van de wijzigingen in de zorgverzekeringen 2014 Wij zijn er voor ú De wijzigingen in de zorgverzekering Basisverzekering: Keuze Zorg Plan en Select Zorg Plan De basisverzekering is een verplichte

Nadere informatie

Zorgverzekeringen 2016. goede Zorg

Zorgverzekeringen 2016. goede Zorg Zorgverzekeringen 2016 Altijd Wij zijn zeker er voor van ú goede Zorg Wij zijn er voor ú Een gerust gevoel. Dat is wat een zorgverzekering u moet geven. Door u en uw gezin effectief te beschermen tegen

Nadere informatie

Even over de Zakelijke Rechtsbijstandverzekering. U doet graag zaken zonder zorgen

Even over de Zakelijke Rechtsbijstandverzekering. U doet graag zaken zonder zorgen Even over de Zakelijke Rechtsbijstandverzekering. U doet graag zaken zonder zorgen Inhoud U doet graag zaken zonder zorgen. 4 Daarom kiest u voor de Zakelijke Rechtsbijstandverzekering. 4 Een uitgebreide

Nadere informatie

VerzuimDeskVolmachten voor intermediairs. Samen efficiënt en duurzaam omgaan met verzuim

VerzuimDeskVolmachten voor intermediairs. Samen efficiënt en duurzaam omgaan met verzuim VerzuimDeskVolmachten voor intermediairs Samen efficiënt en duurzaam omgaan met verzuim VerzuimDeskVolmachten Full-service arbodienstverlening voor 93,25 per werknemer per jaar. Als werkgever krijgt u

Nadere informatie

Het Online Werknemer Pensioen. Gewoon een goed pensioen van Centraal Beheer Achmea

Het Online Werknemer Pensioen. Gewoon een goed pensioen van Centraal Beheer Achmea Het Online Werknemer Pensioen. Gewoon een goed pensioen van Centraal Beheer Achmea Inhoud Gewoon een goed pensioen. 3 Even uw voordelen op een rij! 4 Open en duidelijk over kosten. 5 Rendement op het pensioenkapitaal.

Nadere informatie

Keuze Zorg Plan. zorgeloos verzekerd in 2010 via uw werkgever. informatie voor de werknemer

Keuze Zorg Plan. zorgeloos verzekerd in 2010 via uw werkgever. informatie voor de werknemer Keuze Zorg Plan zorgeloos verzekerd in 2010 via uw werkgever informatie voor de werknemer Keuze Zorg Plan zorgeloos verzekerd via uw werkgever Een goede zorgverzekering draagt bij aan een gezond en zorgeloos

Nadere informatie

Vergoeding Ziekenvervoer 2014. goede Zorg

Vergoeding Ziekenvervoer 2014. goede Zorg Vergoeding Ziekenvervoer 2014 Altijd Wij zijn zeker er voor van ú goede Zorg Tegemoetkoming in de kosten van vervoer Bent u door uw (huis)arts doorverwezen naar een specialist en maakt u reiskosten om

Nadere informatie

Uitkomstzeker Pensioen voor werkgevers. Een pensioen waarmee u kiest voor zekerheid

Uitkomstzeker Pensioen voor werkgevers. Een pensioen waarmee u kiest voor zekerheid Uitkomstzeker Pensioen voor werkgevers Een pensioen waarmee u kiest voor zekerheid 2 Zeker weten dat je het goed geregeld hebt. Dat geeft rust Als u weet wat de toekomst brengt, dan kunt u zich daar op

Nadere informatie

het VvE Zekerplan zekerheid, voordeel en gemak voor Verenigingen van Eigenaren informatie voor Verenigingen van Eigenaren

het VvE Zekerplan zekerheid, voordeel en gemak voor Verenigingen van Eigenaren informatie voor Verenigingen van Eigenaren zekerheid, voordeel en gemak voor Verenigingen van Eigenaren informatie voor Verenigingen van Eigenaren zekerheid, voordeel en gemak voor Verenigingen van Eigenaren de voordelen op een rij Bescherming

Nadere informatie

Uw Flexibel Directie Pensioen in de praktijk. Praktische informatie bij uw pensioen

Uw Flexibel Directie Pensioen in de praktijk. Praktische informatie bij uw pensioen Uw Flexibel Directie Pensioen in de praktijk. Praktische informatie bij uw pensioen Inhoud Welkom! 3 Contact met Apeldoorn. 4 Veranderingen in uw persoonlijke situatie. 6 Beleggingen en uw Flexibel Directie

Nadere informatie

Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor Personeel Speciale afspraken voor werknemers in het Uitgeverijbedrijf Logo [BedrijfX]

Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor Personeel Speciale afspraken voor werknemers in het Uitgeverijbedrijf Logo [BedrijfX] Een gegarandeerd inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor Personeel Speciale afspraken voor werknemers in het Uitgeverijbedrijf Logo [BedrijfX] Inhoud Een goede basis bij

Nadere informatie

Verzuim WGA Compleet. Houd de regie in eigen hand en help uw zieke (ex-)medewerkers weer snel aan het werk

Verzuim WGA Compleet. Houd de regie in eigen hand en help uw zieke (ex-)medewerkers weer snel aan het werk Verzuim WGA Compleet Houd de regie in eigen hand en help uw zieke (ex-)medewerkers weer snel aan het werk Inhoud U heeft de regie met Verzuim WGA Compleet 3 Verzuim WGA Compleet op een rij! 7 Goed om te

Nadere informatie

Zorgverzekeringen 2013. Altijd zeker van

Zorgverzekeringen 2013. Altijd zeker van Zorgverzekeringen 2013 Altijd zeker van goede Zorg zorg Meer Zorg Waar u van profiteert Een zorgverzekering is er om u en uw gezin te beschermen tegen de soms hoge kosten van medische behandelingen. Maar

Nadere informatie

Ziektewetmanagement. Wij helpen u met de taken die u als eigenrisicodrager voor de Ziektewet heeft

Ziektewetmanagement. Wij helpen u met de taken die u als eigenrisicodrager voor de Ziektewet heeft Ziektewetmanagement Wij helpen u met de taken die u als eigenrisicodrager voor de Ziektewet heeft Inhoud U wordt eigenrisicodragervoor de Ziektewet 3 Wij bieden hulp bij Ziektewetmanagement 4 Ziektewetmanagement

Nadere informatie

Voorwaarden Ongevallenverzekering bij Avero Inkomen Continu. Uw Rechten & Plichten

Voorwaarden Ongevallenverzekering bij Avero Inkomen Continu. Uw Rechten & Plichten Voorwaarden Ongevallenverzekering bij Avero Inkomen Continu Uw Rechten & Plichten Avéro Achmea Postbus 1717 3800 BS Amersfoort Nederland www.averoachmea.nl Modelnummer: 42822 2 Waarom zijn deze voorwaarden

Nadere informatie

Waardewijs Pensioen Basis. Voor een goed basispensioen

Waardewijs Pensioen Basis. Voor een goed basispensioen Waardewijs Pensioen Basis Voor een goed basispensioen Pensioen als belangrijk onderdeel van uw arbeidsvoorwaardenbeleid Een goede pensioenregeling zorgt voor een onbezorgde oudedag voor werknemers. Daarmee

Nadere informatie

Waardewijs Pensioen Compact voor werkgevers. Laat aan duidelijkheid niets te wensen over

Waardewijs Pensioen Compact voor werkgevers. Laat aan duidelijkheid niets te wensen over Waardewijs Pensioen Compact voor werkgevers Laat aan duidelijkheid niets te wensen over Samenwerking als basis Als werkgever wilt u volledig inzicht in de kosten hebben en tegelijk zorgen voor tevreden

Nadere informatie

Ik heb een klacht en wat nu?

Ik heb een klacht en wat nu? Ik heb een klacht en wat nu? U heeft een klacht over Avéro Bent u het niet eens met een beslissing die Avéro heeft genomen? Of bent u ontevreden over onze dienstverlening? Dan kunt u een klacht indienen

Nadere informatie

Zorgverzekeringen 2015. goede Zorg

Zorgverzekeringen 2015. goede Zorg Zorgverzekeringen 2015 Altijd Wij zijn zeker er voor van ú goede Zorg Wij zijn er voor ú Een gerust gevoel. Dat is wat een zorgverzekering u moet geven. Door u en uw gezin effectief te beschermen tegen

Nadere informatie

U kiest voor vrijheid, u rijdt zonder zorgen. Met de Motorverzekering van Centraal Beheer Achmea

U kiest voor vrijheid, u rijdt zonder zorgen. Met de Motorverzekering van Centraal Beheer Achmea U kiest voor vrijheid, u rijdt zonder zorgen. Met de Motorverzekering van Centraal Beheer Achmea 1 Inhoud Een goede basis voor uw motor. 3 Met de Motorverzekering heeft u meer voordelen. 4 U kiest zelf

Nadere informatie

Met dit formulier vraagt u een offerte aan voor Garantie Inkomen (uitkering via lijfrente of pensioen).

Met dit formulier vraagt u een offerte aan voor Garantie Inkomen (uitkering via lijfrente of pensioen). Garantie Inkomen Aanvraagformulier Met dit formulier vraagt u een offerte aan voor Garantie Inkomen (uitkering via lijfrente of pensioen). Let op: we kunnen uw aanvraag alleen in behandeling nemen als

Nadere informatie

Avéro Achmea Pensioenplan voor u

Avéro Achmea Pensioenplan voor u Avéro Achmea voor u informatie voor particulieren het van Avéro Achmea duidelijkheid over uw financiële toekomst Ons biedt u vrijheid en zorgt ervoor dat uw financiële toekomst geregeld is naar uw wensen.

Nadere informatie

Eén verzekeringspakket voor uw agrarische risico s. ToplandPolis

Eén verzekeringspakket voor uw agrarische risico s. ToplandPolis Eén verzekeringspakket voor uw agrarische risico s ToplandPolis 2 Wat is de ToplandPolis? Een pakket met schadeverzekeringen Een verzameling van 7 rubrieken waarbinnen u de bedrijfsrisico s van uw onderneming

Nadere informatie

Beter Af InkomensZekerheid

Beter Af InkomensZekerheid Beter Af InkomensZekerheid Verzeker uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid Wanneer u als medewerker arbeidsongeschikt raakt, dan kan uw inkomen flink dalen. Uw werkgever heeft een collectieve regeling afgesloten

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER ZORGVERZEKERING

AANVRAAGFORMULIER ZORGVERZEKERING AANVRAAGFORMULIER ZORGVERZEKERING Avéro Achmea Postbus 1717 3800 BS Amersfoort Nederland www.averoachmea.nl Vul alle vragen op dit formulier in. Als u voor antwoorden verwijst of antwoorden doorhaalt,

Nadere informatie

Het Flexibel Werknemers Pensioen Compact. Voor nu en later

Het Flexibel Werknemers Pensioen Compact. Voor nu en later Het Flexibel Werknemers Pensioen Compact Voor nu en later Inkomenszekerheid voor uw medewerkers Voor nu en later Als uw medewerkers stoppen met werken, willen ze kunnen vertrouwen op de zekerheid van

Nadere informatie

Arbeidsongeschiktheidverzekering

Arbeidsongeschiktheidverzekering Arbeidsongeschiktheidverzekering Aanmeldingsformulier Het UWV heeft u voor tenminste 35% arbeidsongeschikt verklaard. Daarom ontvangt u een wettelijke WIA-uitkering. Uw werkgever heeft voor u een aanvullende

Nadere informatie

Zorg Plan en Keuze Zorg Plan. de juiste keuze voor 2008. informatie voor de ondernemer

Zorg Plan en Keuze Zorg Plan. de juiste keuze voor 2008. informatie voor de ondernemer Zorg Plan en Keuze Zorg Plan de juiste keuze voor 2008 informatie voor de ondernemer Zorg Plan en Keuze Zorg Plan de juiste keuze voor 2008 U kunt uw productiviteit verbeteren met een goede zorgverzekering

Nadere informatie

Bedrijfswagenparkverzekering Aanvraagformulier

Bedrijfswagenparkverzekering Aanvraagformulier Bedrijfswagenparkverzekering Aanvraagformulier Avéro Achmea Sophialaan 50 8911 AE Leeuwarden Adviseur Nederland Agentnummer Ingangsdatum Postbus 909 Contractvervaldatum O 1 januari O 1 april 8901 BS Leeuwarden

Nadere informatie

Even over de Bestuurders AOV. Beperking van financiële risico s

Even over de Bestuurders AOV. Beperking van financiële risico s Even over de Bestuurders AOV. Beperking van financiële risico s Inhoud Bestuurders AOV. 3 Goed om even te weten. 8 De Bestuurders AOV is een gerichte en collectieve verzekeringsoplossing van VNG Verzekeringen

Nadere informatie

Uw cyberrisico s in beeld. Voorkom schade met de CyberPreventieDienst van Centraal Beheer

Uw cyberrisico s in beeld. Voorkom schade met de CyberPreventieDienst van Centraal Beheer Uw cyberrisico s in beeld. Voorkom schade met de CyberPreventieDienst van Centraal Beheer Inhoud. Uw cyberrisico s in beeld. 3 CyberPreventieDienst. 4 Preventietips. 5 Even uw voordelen op een rij. 6 Goed

Nadere informatie

Zorgverzekeringen 2014. goede Zorg

Zorgverzekeringen 2014. goede Zorg Zorgverzekeringen 2014 Altijd Wij zijn zeker er voor van ú goede Zorg Wij zijn er voor ú Juist op de momenten die ertoe doen Wat moet een goede zorgverzekering in de eerste plaats voor u doen? Wij vinden:

Nadere informatie

Overzicht van de wijzigingen in de zorgverzekeringen 2012

Overzicht van de wijzigingen in de zorgverzekeringen 2012 Overzicht van de wijzigingen in de zorgverzekeringen 2012 Altijd zeker van goede Zorg Inhoudsopgave 3 Meer Zorg van Avéro Achmea Wijzigingen in 4 de basisverzekering (Keuze) Zorg Plan 6 de aanvullende

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER ZORGVERZEKERING BETER VOOR NU

AANVRAAGFORMULIER ZORGVERZEKERING BETER VOOR NU Avéro Achmea Van Asch van Wijckstraat 55 www.averoachmea.nl 3811 LP Amersfoort Nederland AANVRAAGFORMULIER ZORGVERZEKERING BETER VOOR NU Vul dit formulier helemaal in met blauwe of zwarte pen in blokletters.

Nadere informatie

U heeft brand- of waterschade... Wat nu?

U heeft brand- of waterschade... Wat nu? U heeft brand- of waterschade... Wat nu? U heeft brand- of waterschade... Schade is vervelend en komt nooit gelegen. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat er op dit moment van alles door u heen

Nadere informatie

Het Individueel Werknemer Pensioen. Voor werknemers met een unieke positie

Het Individueel Werknemer Pensioen. Voor werknemers met een unieke positie Het Individueel Werknemer Pensioen. Voor werknemers met een unieke positie Inhoud Voor iedereen een passend pensioen. 3 Zo werkt het Individueel Werknemer Pensioen. 4 Even uw voordelen op een rij! 6 U

Nadere informatie

Klachtenbehandeling bij zorgverzekeringen

Klachtenbehandeling bij zorgverzekeringen Klachtenbehandeling bij zorgverzekeringen Bent u ontevreden? Vertel het ons! Kijk voor meer informatie op www.prolife.nl/klachten Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u ontevreden over een beslissing

Nadere informatie

Monumenten verdienen maatwerk. Met de Monumentenverzekering van Centraal Beheer Achmea

Monumenten verdienen maatwerk. Met de Monumentenverzekering van Centraal Beheer Achmea Monumenten verdienen maatwerk. Met de Monumentenverzekering van Centraal Beheer Achmea Inhoud Verzeker uw monumenten goed. 3 Even uw voordelen op een rij! 4 Zo werkt het. 5 Goed om even te weten. 7 2 Verzeker

Nadere informatie

Ziektewetmanagement. Ziektewetmanagement helpt u met de taken die u als eigenrisicodrager voor de Ziektewet heeft.

Ziektewetmanagement. Ziektewetmanagement helpt u met de taken die u als eigenrisicodrager voor de Ziektewet heeft. Ziektewetmanagement Ziektewetmanagement Ziektewetmanagement helpt u met de taken die u als eigenrisicodrager voor de Ziektewet heeft. Heeft u een WGA-Eigenrisicodragersverzekering bij Interpolis? En wilt

Nadere informatie

Present. complete ondersteuning bij verzuim en re-integratie. informatie voor de ondernemer

Present. complete ondersteuning bij verzuim en re-integratie. informatie voor de ondernemer complete ondersteuning bij verzuim en re-integratie informatie voor de ondernemer : gezond ondernemen met meer rendement een flexibel pakket voor meer grip op ziekteverzuim Ondernemingen gericht op continuïteit

Nadere informatie

Zorg Plan en Keuze Zorg Plan zorgeloos verzekerd. informatie voor de particulier

Zorg Plan en Keuze Zorg Plan zorgeloos verzekerd. informatie voor de particulier Plan en Keuze Plan zorgeloos verzekerd informatie voor de particulier individuele oplossingen goed verzekerd, zorgeloos leven Avéro Achmea kent twee soorten basisverzekeringen. Avéro Achmea gaat uit van

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER ZORGVERZEKERING BETER VOOR NU

AANVRAAGFORMULIER ZORGVERZEKERING BETER VOOR NU Avéro Achmea 3811 LP Amersfoort www.averoachmea.nl Van Asch van Wijckstraat 55 Nederland AANVRAAGFORMULIER ZORGVERZEKERING BETER VOOR NU Vul dit formulier helemaal in met blauwe of zwarte pen in blokletters.

Nadere informatie

ONVZ helpt u op weg. ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze. Brochure Hoortoestellen

ONVZ helpt u op weg. ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze. Brochure Hoortoestellen ONVZ helpt u op weg. ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze. Brochure Hoortoestellen ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze. Het aanvragen van hoortoestellen kan soms ingewikkeld zijn.

Nadere informatie

Arbeidsongeschikt. En dan?

Arbeidsongeschikt. En dan? Arbeidsongeschikt En dan? Inhoud 1 Arbeidsongeschikt, en dan? 2 U vraagt een uitkering aan 3 Onze deskundigen 4 U krijgt een uitkering 5 Wij helpen u graag weer aan het werk 6 Hoe gaan wij om met uw medische

Nadere informatie

Topland Glastuinbouwpakket. een uitgebreid schadepakket op maat. informatie voor de ondernemer

Topland Glastuinbouwpakket. een uitgebreid schadepakket op maat. informatie voor de ondernemer Topland een uitgebreid schadepakket op maat informatie voor de ondernemer Topland voor de continuïteit van uw onderneming Als ondernemer hebt u maar één wens. U wilt u voor 100 procent kunnen richten op

Nadere informatie

Arbeidsongeschikt. En dan? informatie voor de ondernemer

Arbeidsongeschikt. En dan? informatie voor de ondernemer Arbeidsongeschikt En dan? informatie voor de ondernemer 2 Arbeidsongeschikt, en hoe verder? U bent arbeidsongeschikt geworden. Wat nu? In deze brochure zetten we op een rij wat er gebeurt nadat u een aanvraag

Nadere informatie

WGA Uitstapverzekering. Voor Eigenrisicodragers WGA

WGA Uitstapverzekering. Voor Eigenrisicodragers WGA WGA Uitstapverzekering Voor Eigrisicodragers voor de WGA Uw WGA Uitstapverzekering van Avéro Stel, e van uw s is al 2 jaar ziek. En daardoor kan die niet of minder werk. U krijgt dan te mak met de Wet

Nadere informatie

Werkgevers Uitstapverzekering. Samen voorkomen of beperken wij de arbeidsongeschiktheid van uw vaste en tijdelijke (ex-)medewerkers

Werkgevers Uitstapverzekering. Samen voorkomen of beperken wij de arbeidsongeschiktheid van uw vaste en tijdelijke (ex-)medewerkers Werkgevers Uitstapverzekering Samen voorkomen of beperken wij de arbeidsongeschiktheid van uw vaste en tijdelijke (ex-)medewerkers Inhoud Werkgevers Uitstapverzekering 3 U kunt rekenen op hulp en advies

Nadere informatie

U mag geen medische gegevens doorgeven over een individuele medewerker. Dit staat de privacywetgeving niet toe.

U mag geen medische gegevens doorgeven over een individuele medewerker. Dit staat de privacywetgeving niet toe. WIA-verzekering Offerte aanvraagformulier Wij begeleiden u graag zodat u een juiste keuze kan maken Daarvoor heeft u de WIA-keuzewijzer om tot een goede beslissing te komen. Voor uw WIA-verzekering die

Nadere informatie