Vakantie en verzekeren

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vakantie en verzekeren"

Transcriptie

1 Voor wie, waar en wanneer? Voor welke reisduur heb ik dekking? Dit staat op de polis vermeld. De standaarddekking is een aaneengesloten periode van 90 dagen. Maar een langere periode is mogelijk, bijvoorbeeld als de reis langer duurt. U kunt de standaardperiode uitbreiden met maximaal drie periodes van 30 dagen, in totaal dus 180 dagen. Hiervoor vragen wij wel een extra premie, namelijk 16,- voor elke extra reisperiode van 30 dagen. De assurantiebelasting komt daar nog bij. Zijn uitwonende kinderen ook verzekerd op de? Uitwonende kinderen zijn gewoon meeverzekerd als dat voor studie is en ze niet getrouwd zijn. De leeftijd maakt niet uit. Let er wel op dat de gezinssamenstelling die op de polis staat gezin met kinderen is. Anders is er namelijk geen dekking. Is een stage of een studiereis ook verzekerd op de? Een stage is normaal gesproken niet meeverzekerd. Maar vaak is het wel mogelijk dit mee te verzekeren. Daarvan maken we dan een aantekening op de polis. Neem hiervoor contact met ons op. Een studiereis is standaard meeverzekerd. Bijvoorbeeld een taalreis in het buitenland. In welke landen ben ik met de verzekerd? In alle landen op de wereld. Voor een visumaanvraag vraagt de ambassade een verzekeringsbewijs. Is dit mogelijk in een vreemde taal? U heeft het verzekeringsbewijs nodig als u bijvoorbeeld naar Cuba of Rusland reist. Ze vragen erom bij de visumaanvraag of bij de douane. U kunt het verzekeringsbewijs ook in het Engels ontvangen Ik ga tijdens mijn vakantie een gevaarlijke sport beoefenen. Ben ik dan verzekerd? Ja, u bent dan verzekerd. U heeft dekking als u in het AEGON Woon- & VrijeTijdpakket een Vakantiejaarverzekering heeft lopen. Met gevaarlijke sporten bedoelen we: duiken, klimmen, skiën, raften, bungeejumping, parachute springen, quad rijden en big-game hunten. Let op! Als u een Vakantie Ongevallen dekking heeft, is het nodig dat u de sport onder professionele begeleiding doet. In de andere gevallen niet. De Vakantie Ongevallen dekking is een extra dekking die u op het aanvraagformulier apart heeft moeten aanvragen. U ziet deze dekking terug op de polis onder de Rubriek Eigen b Vakantie Ongevallen als <gezinssamenstelling>. Als er sprake is van bewust roekeloos gedrag, is er geen enkel geval dekking. Het is verstandig bij uitzonderlijke risico s contact met AEGON op te nemen.

2 Annulering van een reis Welk bedrag aan annuleringskosten kan ik verzekeren? Iedere geboekte reis is standaard altijd voor 3.000,- verzekerd. Hiervoor betaalt u geen aparte premie. In dit bedrag zitten de kosten van het vervoer en het vakantieverblijf. Het geldt voor alle verzekerden op de polis samen. Het is natuurlijk mogelijk dat de reis en het verblijf bij elkaar duurder zijn dan 3.000,-. In dit geval kunt u bij AEGON een hoger bedrag verzekeren. U kunt maximaal 2.500,- per persoon extra meeverzekeren. Dit geldt voor maximaal vijf personen die mee op reis gaan en op de polis zijn verzekerd. U betaalt hiervoor 4% van het bedrag boven de 3.000,- per persoon. Stel dat u voor drie personen 1.000,- extra annuleringskosten per persoon wilt meeverzekeren. U betaalt dan 4% van 1.000,- maal het aantal deelnemers = 120,-. Daar komt de assurantiebelasting nog bij. Tot wanneer kan ik extra annuleringskosten verzekeren als de reissom hoger is dan 3.000,-? Dit hangt af van het moment dat u de reis boekt. Het is altijd mogelijk tot zes weken voor uw vertrekdatum. In alle andere gevallen heeft u hiervoor maximaal zeven dagen na de boekingsdatum de tijd. Hierop is één uitzondering. Namelijk als u op de boekingsdatum vertrekt. Dan kunt u alleen op de boekingsdatum het deel van de reissom boven 3.000,- verzekeren. Ik boek het vervoer, de accommodatie en eventuele andere kosten los van elkaar. Valt dit, ook onder de annuleringsdekking? Ja, reisonderdelen die u apart van elkaar boekt, zijn ook verzekerd. Behalve als de kans groot is, dat u deze weer annuleert. Wist u dat op het moment van boeken? Dan is er geen dekking. Wanneer zijn annuleringskosten gedekt? Bij elke omstandigheid die voor u onverwacht is. Op het moment dat u de reis boekt, mag deze omstandigheid bovendien niet bekend of te voorzien zijn. Er is een negatief reisadvies afgekondigd voor mijn bestemming. Is annulering gedekt? Het Ministerie van Buitenlandse Zaken geeft het negatieve reisadvies af voor een heel land of voor een regio. Als het Ministerie dit afgeeft, is er dekking. Maar als de kans op een negatief reisadvies groot is op het moment dat u de reis boekt, dan is er geen dekking. Meer informatie vindt u op de website van het ministerie: Is annulering door een sterfgeval altijd gedekt? Ook als het niet om eerstegraads of tweedegraads verwanten gaat? Ja, dit is altijd gedekt. Is annulering, omdat een familielid ziek is, gedekt? Ook als het niet om eerstegraads of tweedegraads verwanten gaat? Ja, dit is gedekt. Is annulering omdat een huisdier is overleden of ziek is, gedekt? Ja, dit is gedekt. Is annulering door scheiding van de partner of een verbroken relatie gedekt?

3 Ja, dit is gedekt. Maar dat is niet zo als u dit op het moment van boeken al wist. Is annuleren van een reis door de reispartner een geldige reden om de eigen reis te annuleren? Ja, dit is een geldige reden. Annulering is ook dan gedekt. Het maakt niet uit waarom de reispartner de reis annuleert. Is het omboeken van een reis gedekt in plaats van annuleren? Als u niet annuleert, is het omboeken van een reis in principe niet gedekt. AEGON biedt echter wel dekking, want u beperkt de schade. Stel dat u uw reis annuleert. U heeft dan recht op maximaal 3.000,-. Als de kosten van het omboeken bijvoorbeeld 200,- zijn, dan beperkt u de schade. Daarom betaalt AEGON in dit geval toch de kosten van het omboeken. Ik heb een reis geannuleerd en wil de schade bij AEGON claimen. Wat heb ik hiervoor nodig? Een schadeaangifteformulier voor de reisschade; De originele boekingsnota, afgegeven door de reisorganisatie; De annuleringsnota, afgegeven door de reisorganisatie.

4 Onvoorziene kosten Wat zijn onvoorziene kosten? Onvoorziene kosten zijn kosten die u op vakantie maakt en die redelijkerwijs niet te voorzien waren. U maakt deze kosten, omdat er een op de polis verzekerd voorval is gebeurd. Wel adviseren wij u eerst te overleggen met AEGON Schade Service , voordat u deze kosten gaat maken. Voor welke onvoorziene kosten kan ik een vergoeding ontvangen? Als er een verzekerd voorval is gebeurd, ontvangt u na overleg met AEGON Schade Service voor de volgende onvoorziene kosten een vergoeding: De kosten van een langer hotelverblijf en van meer hotelkosten tijdens de geldigheidsduur Maximaal 50,- per dag als tegemoetkoming in de kosten. Er moet iemand overkomen voor verpleging of bijstand als u alleen reist en ziek bent voor één persoon de kosten van vervoer. Hierbij gaan we voor de heen- en terugreis uit van de laagste klasse; voor één persoon de kosten van levensonderhoud en het hotel tot maximaal 50,- per dag. Tijdens de vakantie in het buitenland overlijdt iemand die op de polis is verzekerd In het buitenland zijn de volgende kosten verzekerd: de begrafenis- of crematiekosten ter plaatse tot maximaal 3.500,-; de kosten van vervoer op basis van de laagste klasse voor de overkomst en de terugreis van familieleden in de 1e of 2e graad; maximaal drie dagen de verblijfskosten van deze familieleden. Als het overlijden in het buitenland gebeurde, zijn in Nederland deze kosten verzekerd: de kosten van vervoer van het stoffelijk overschot naar de woonplaats; de kosten van de documenten die voor het vervoer in Nederland vereiste zijn; de binnenkist. Extra reiskosten om de woonplaats vanuit het buitenland te bereiken Deze kosten heeft u gemaakt, nadat er een onvoorziene buitengewone omstandigheid is gebeurd. Hierdoor is het voor u in redelijkheid niet mogelijk op de oorspronkelijk geplande manier of op het oorspronkelijk geplande tijdstip terug te reizen. Terugreiskosten als u de reis in het buitenland heeft moeten afbreken Door een verzekerd voorval heeft u de reis moeten afbreken. Als u daarna binnen 21 dagen na terugkeer in Nederland weer naar uw vakantiebestemming terug reist, vergoeden wij de terugreiskosten.

5 Huurkosten omdat het motorrijtuig of caravan onbruikbaar is geworden Het motorrijtuig of caravan is jonger dan 8 jaar, onbruikbaar geworden en reparatie is niet binnen 48 uur mogelijk. In dat geval vergoeden wij maximaal 1.250,- per jaar voor alle verzekerden samen. Als uw voertuig 8 jaar of ouder is, dan is er dekking als: een APK-keuringsbewijs kan worden overgelegd dat geldig was op het moment dat het motorrijtuig onbruikbaar werd, èn een bewijsstuk kan worden overgelegd waaruit blijkt dat maximaal drie maanden voor het begin van de vakantie het motorrijtuig een grote beurt heeft gehad bij een BOVAG/FOCWA garagebedrijf. Als u op vakantie bent met een motorrijtuig of caravan die bij AEGON is verzekerd, geldt een uitgebreidere dekking. Kosten van repatriëring vanuit het buitenland van bagage, het motorrijtuig en de caravan Wij vergoeden hiervoor maximaal 1.250,- per jaar voor alle verzekerden samen. Kosten van repatriëring door een medische oorzaak Er is een vergoeding mogelijk voor: medisch noodzakelijke repatriëring per ambulance(vliegtuig) naar een ziekenhuis in Nederland voor verdere behandeling; vervoer van ziekenhuis naar ziekenhuis; medische begeleiding. De behandelende geneesheer in het buitenland en onze medische adviseur stellen samen vast of er een medische noodzaak voor het vervoer is. Het doel van de repatriëring is het redden van het leven of het voorkomen of verminderen van invaliditeit. Kosten voor opsporings- en reddingsacties Deze kosten zijn verzekerd. Telefoon-, fax-, telegram- en telexkosten Deze zijn tot maximaal 125,- per verzekeringsjaar verzekerd. Kosten van het huren van ski s Deze kosten zijn gedekt als de ski s mee op reis zijn genomen en door breuk of diefstal niet meer te gebruiken zijn. Andere in het buitenland gemaakte onvoorziene kosten Uitgezonderd geneeskundige kosten zijn deze tot maximaal 1.000,- per verzekeringsjaar verzekerd. Ik ben tijdens mijn vakantie ziek geworden en heb hierdoor niet van mijn vakantie kunnen genieten. Ontvang ik hiervoor een vergoeding? Er is in de volgende gevallen een vergoeding mogelijk: U breekt door uw ziekte daadwerkelijk de reis af en gaat naar huis; Omdat u in het ziekenhuis bent opgenomen is het afbreken van de reis en terugkeer naar huis niet mogelijk. Wanneer u bijvoorbeeld in een hotel ziek in bed ligt, dan ontvangt u geen vergoeding.

6 Bagage Welke bagage is verzekerd? Alles wat u mee op reis neemt, vooruit zendt, koopt, leent of huurt. Paspoorten, visa, identiteitsbewijzen, toeristenkaarten, rijbewijzen, kentekenbewijzen, kentekenplaten, reisbiljetten, carnets en groene kaarten zijn ook verzekerd. Dit geldt niet voor gebitsprotheses, handelsgoederen, monstercollecties, kostbaarheden, geld, geldwaardig papier en zaken in het vakantieverblijf. Voor welk bedrag is de bagage verzekerd? Als bagage door een gedekt schadevoorval is beschadigd, gestolen, verloren of vermist, is dat verzekerd. Per gebeurtenis vergoedt AEGON dan maximaal 5.000,- voor alle verzekerden samen, per verzekerde echter maximaal 2.500,-. Op deze verzekerde bedragen zijn enkele uitzonderingen: Schade aan opvouwbare- en opblaasbare boten en zeilplanken: de maximale vergoeding per schadevoorval is 125,-; Schade aan fietsen, invalide- en kinderwagens: de maximale vergoeding per schadevoorval is 250,-; Vooruitbetaalde ski-passen en ski-liftkaarten. Als u door ziekte of een ongeval van een arts niet meer mag skiën, vergoedt AEGON de kosten. Heeft u de ski-pas of ski-liftkaart helemaal nog niet gebruikt, dan ontvangt u alle kosten terug. Heeft u ze wel gebruikt, dan vergoedt AEGON het ongebruikte deel. Is een (sport-) uitrusting meeverzekerd? De sportuitrusting valt onder uw bagage en is daarom meeverzekerd. Gedurende de reis zijn de koffers beschadigd, is dit gedekt? Nee. Als u de koffer nog kunt gebruiken, ontvangt u geen vergoeding voor beschadigingen zoals krassen, deuken, schrammen en gebruikssporen.

7 Kostbaarheden, foto-, film- en audio-visuele apparaten Welke kostbaarheden en apparatuur zijn verzekerd? Dat zijn sieraden, echte parels, edelgesteenten, horloges, voorwerpen van goud, platina of zilver, bont, schilderijen en andere kunstvoorwerpen, foto- en filmapparatuur, geluids- en beeldapparatuur, (personal)computers inclusief, software, geluids-, beeld- en informatiedragers. Al deze voorwerpen vallen in de polis onder het kopje kostbaarheden. Voor welk bedrag zijn kostbaarheden verzekerd? Als bagage door een gedekt schadevoorval is beschadigd, gestolen, verloren of vermist, is dat verzekerd. Per gebeurtenis vergoedt AEGON dan maximaal 1.000,- voor alle verzekerden samen, per verzekerde echter maximaal 500,-. Deze bedragen komen bovenop de maximale vergoeding voor bagage. Het is niet mogelijk deze bedragen in de te verhogen. Het volgende is handig om te weten! De inboedelverzekering in het AEGON Woon- & VrijeTijdpakket heeft een werelddekking en een hoger standaard verzekerd bedrag voor kostbaarheden. Heeft u deze inboedelverzekering en heeft u tijdens de vakantie een schade aan kostbaarheden gehad? Dan kunt u deze schade op de inboedelverzekering claimen. Is dit niet zo, dan claimt u de schade op uw. In dat geval gelden de bovengenoemde maximale vergoedingen. Geld en geldswaardig papier Zijn geld en geldswaardig papier verzekerd? Dit is niet verzekerd op de rubriek. Het valt namelijk niet onder bagage of kostbaarheden. Heeft u op het AEGON Woon- & VrijeTijdpakket de rubriek Inboedel verzekerd, dan is er hiervoor dekking tegen brand en diefstal tot maximaal 1.250,-. Het gaat daarbij uitsluitend om geld en geldswaardig papier van uzelf als verzekerde. Er is echter geen dekking voor schade door diefstal of verlies van geld door diefstal van een pasje met gebruik van de pincode. Het accepteren van vals geld is ook niet gedekt.

8 AEGON Auto op Maat Op vakantie met auto In welke landen is de groene kaart geldig? Deze landen staan op de achterkant van de groene kaart. Dit zijn de landen, tenzij op de groene kaart iets anders is aangegeven: A B CY CZ D DK E EST F FIN GB Oostenrijk Belgie Cyprus Tsjechie Duitsland Denemarken Spanje Estland Frankrijk Finland Groot Brittannie GR H I IRL IS L LT LV M N NL Griekenland Hongarije Italie Ierland IJsland Luxemburg Litouwen Letland Malta Noorwegen Nederland P PL S SK SLO CH AL AND BG BIH BY Portugal Polen Zweden Slowakije Slovenie Zwitserland Albanie Andorra Bulgarije Bosnie en Herzegovina Wit-Rusland HR IL IR MA MD MK RO SRB TN TR UA Kroatie Israel Iran Marokko Moldavie Macedonie Roemenie Servie Tunesie Turkije Oekraine Kosovo staat niet op de groene kaart. De verzekering is hier dan ook niet geldig. Bij de douane kunt u een grensverzekering kopen. Een eventuele schade in Kosovo heeft hierdoor geen gevolgen voor de Bonus Malus. Rusland staat wel op de groene kaart, maar de landcode RUS is doorgekruist. AEGON biedt namelijk geen dekking in Rusland. Wanneer is een groene kaart voor de caravan nodig? De groene kaart voor een caravan wordt afgegeven op de polis van het trekkend voertuig. Hiervoor zijn de volgende gegevens nodig: Merk & type van de caravan Het kenteken van de caravan, indien deze zwaarder is dan 750kg Het chassisnummer van de caravan, indien deze lichter is dan 750kg Voor Spanje, Duitsland en Polen is een groene kaart voor de caravan verplicht. Ik ben met mijn auto gestrand in het buitenland, wat nu? Als voor de auto de WA + uitgebreide cascodekking van toepassing is, heeft u recht op de uitgebreide hulpverlening bij pech in het buitenland. Heeft u deze hulp nodig, belt u dan met AEGON Schade Service. Het telefoonnummer is (+31) De medewerkers van AEGON Schade Service overleggen dan met u welke hulp nodig is. Bijvoorbeeld de kosten voor berging of het vervoer naar de dichtstbijzijnde garage. Ook kunt u denken aan vervoer van het motorrijtuig naar een adres binnen Nederland dat u zelf bepaalt. Dit is mogelijk als: het motorrijtuig binnen vier dagen niet op zo n manier te repareren is dat u op een technisch verantwoorde manier naar huis kunt reizen; de kosten van dit vervoer niet hoger zijn dan de waarde van het motorrijtuig. Als dit wel zo is, vergoedt AEGON de kosten voor vernietiging en de kosten voor de terugreis van de bagage. Voordat u kosten maakt, verzoeken wij u altijd vooraf te overleggen met AEGON Schade Service. De kosten van herstel van het motorrijtuig worden niet vergoed.

P1D00 Bijzondere voorwaarden Doorlopende Reisverzekering Kies & Sluit 2.0

P1D00 Bijzondere voorwaarden Doorlopende Reisverzekering Kies & Sluit 2.0 P1D00 Bijzondere voorwaarden Doorlopende Reisverzekering Kies & Sluit 2.0 1. Begripsomschrijvingen 1.1 Verzekerden zijn: 1.1.1 de verzekeringnemer; en indien van toepassing: 1.1.2 diens echtgeno(o)t(e)

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden Doorlopende Reisverzekering

Bijzondere voorwaarden Doorlopende Reisverzekering Versie P1P00 Bijzondere voorwaarden Doorlopende Reisverzekering 1. Begripsomschrijvingen 1.1 Verzekerden zijn indien van toepassing: 1.1.1 de verzekeringnemer; 1.1.2 diens echtgeno(o)t(e) of (geregistreerde)

Nadere informatie

Europese feestdagen 2017

Europese feestdagen 2017 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 03-03 Denemarken

Nadere informatie

Europese feestdagen 2019

Europese feestdagen 2019 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-01 02-01 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 01-02

Nadere informatie

Europese feestdagen 2018

Europese feestdagen 2018 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-01 02-01 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 03-03

Nadere informatie

Reisverzekering. Met stip de beste

Reisverzekering. Met stip de beste Reisverzekering Met stip de beste Waar u ook vakantie viert, één ding is zeker: u wilt er onbezorgd van genieten. Een reis verzekering is daarbij onmisbaar. Of u nu kiest voor een reisverzekering voor

Nadere informatie

Voorwaarden Thoma Privé Pakketpolis november 2006

Voorwaarden Thoma Privé Pakketpolis november 2006 Voorwaarden Thoma Privé Pakketpolis november 2006 F VAKANTIE-JAARVERZEKERING Deze bijzondere voorwaarden maken één geheel uit met de algemene voorwaarden en hebben betrekking op de rubriek F - Vakantie-Jaarverzekering.

Nadere informatie

Mobiliteitsservice. Gratis SEAT-pechhulp 0800-0242500

Mobiliteitsservice. Gratis SEAT-pechhulp 0800-0242500 Mobiliteitsservice Gratis SEAT-pechhulp SEAT SERVICE 0800-0242500 SEAT houdt je mobiel Bij een nieuwe SEAT krijg je gratis Mobiliteitsservice. Die helpt je bij pech snel weer op weg, 24 uur per dag en

Nadere informatie

Belangrijkste verschillen

Belangrijkste verschillen Aegon Woon- & VrijeTijdpakket Belangrijkste verschillen tussen de - en dekking van het Woon- & VrijeTijdpakket Het Woon- & VrijeTijdpakket is uitgebreid. Met het toevoegen van een basisdekking voldoet

Nadere informatie

Goed voorbereid op reis.

Goed voorbereid op reis. Goed voorbereid op reis. Al vanaf 0,95 per persoon per dag Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering 100% dochter ANWB Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering U gaat op reis. Maar voordat u vertrekt,

Nadere informatie

Kortlopende Reisen Annuleringsverzekering

Kortlopende Reisen Annuleringsverzekering Kortlopende Reisen - Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd - Hulpverlening door ANWB Alarmcentrale - Scherpe premies en vriendelijke voorwaarden Kortlopende Reis- en Met de kortlopende reis- en annuleringsverzekering

Nadere informatie

U gaat goed voorbereid op reis!

U gaat goed voorbereid op reis! U gaat goed voorbereid op reis! Al vanaf 0,95 per persoon per dag Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering 100% dochter ANWB Unigarant Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering U gaat goed voorbereid

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden Doorlopende Reisverzekering

Bijzondere voorwaarden Doorlopende Reisverzekering Versie 2016-10 Bijzondere voorwaarden Doorlopende Reisverzekering 1. Begripsomschrijvingen 1.1 Verzekerden zijn indien van toepassing: 1.1.1 de verzekeringnemer; 1.1.2 diens echtgeno(o)t(e) of (geregistreerde)

Nadere informatie

Doorlopende reis- en Annuleringsverzekering

Doorlopende reis- en Annuleringsverzekering Doorlopende reis- en Annuleringsverzekering - Premiebetaling voor max. 3 personen - Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd - Hulpverlening door ANWB-alarmcentrale - Uitstekende basisdekking incl. medische

Nadere informatie

overal en altijd... 2

overal en altijd... 2 Gerust op reis 2 overal en altijd... Overal en altijd... Wat er ook gebeurt, Inter Partner Assistance staat u bij met raad en daad, waar u ook bent, de klok rond, het jaar rond. Thuis, op reis of onderweg,

Nadere informatie

Volume: 0-49 zendingen per jaar Europa 0 2 kg 2-10 kg kg kg

Volume: 0-49 zendingen per jaar Europa 0 2 kg 2-10 kg kg kg Wanneer u op basis van uw daadwerkelijkaantal zendingen boven de 49 zendingen per jaar uitkomt, dan kunt u ons contacteren voor verbeterde tarieven. Wij passen uw prijzen dan direct aan. Volume: 0-49 zendingen

Nadere informatie

Reisverzekering voor klanten van CZ

Reisverzekering voor klanten van CZ Reisverzekering voor klanten van CZ 2 De reisverzekering die naadloos aansluit op uw CZ Zorgverzekering Inhoud De reisverzekering voor klanten van CZ 4 Twee varianten 5 Waar bent u verzekerd? 5 Speciaal

Nadere informatie

4. Bijstand Personen - Leeftijdsgrens neen neen - Verzekerde personen verzekeringsnemer + vaste partner + ongehuwde kinderen op zelfde domicilie

4. Bijstand Personen - Leeftijdsgrens neen neen - Verzekerde personen verzekeringsnemer + vaste partner + ongehuwde kinderen op zelfde domicilie SUNASSISTANCE Technische Fiche: Jaarpolissen ANNO GOLD ANNO 1. Annulering 2.500,00-2. Niet verbleven dagen 2.500,00 - Geldig in België en buitenland vanaf 1 overnachting 3. Bagage 1. Diefstal of beschadiging

Nadere informatie

Bijzondere Voorwaarden

Bijzondere Voorwaarden Aegon Reisverzekering Online Bijzondere Voorwaarden nr. 2014-RV S 42511 a november 2014 Inhoudsopgave Deze Bijzondere Voorwaarden vormen één geheel met de Algemene Voorwaarden nr. 2010 en hebben betrekking

Nadere informatie

Altijd onbezorgd op vakantie.

Altijd onbezorgd op vakantie. Altijd onbezorgd op vakantie. Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Samen uit, samen thuis. Samen uit, samen thuis. 1 Doorlopende reis- en annuleringsverzekering U gaat er graag lekker tussenuit,

Nadere informatie

VAKANTIE- BIJZONDERE VOORWAARDEN JAARVERZEKERING. Begripsomschrijvingen

VAKANTIE- BIJZONDERE VOORWAARDEN JAARVERZEKERING. Begripsomschrijvingen BIJZONDERE VOORWAARDEN JAARVERZEKERING VAKANTIE- Deze Bijzondere Voorwaarden maken één geheel uit met de Algemene Voorwaarden en hebben betrekking op de rubriek F Vakantie-Jaarverzekering. Deze Bijzondere

Nadere informatie

Goed voorbereid op reis.

Goed voorbereid op reis. Goed voorbereid op reis. Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering Samen uit, samen thuis. Samen uit, samen thuis. 1 2 Kortlopende Unigarant Kortlopende Reis- Annuleringsverzekering Reis- en Annuleringsverzekering

Nadere informatie

Reisverzekering Dekkingsoverzicht

Reisverzekering Dekkingsoverzicht Informatie voor de klant risicomanagers Wat is verzekerd? Vaste onderdelen De vaste onderdelen van de bestaan uit Bagage, Buitengewone kosten, Ongevallen, Geneeskundige kosten, Automobilistenhulp en Rechtsbijstand.

Nadere informatie

Altijd onbezorgd op vakantie.

Altijd onbezorgd op vakantie. Altijd onbezorgd op vakantie. Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Samen uit, samen thuis. 2 Unigarant Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering U gaat

Nadere informatie

Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering

Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering Kortlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken.

Nadere informatie

Kruidvat Reisverzekering. Bijzondere Voorwaarden. nr. 2011K-RV

Kruidvat Reisverzekering. Bijzondere Voorwaarden. nr. 2011K-RV Kruidvat Reisverzekering Bijzondere Voorwaarden nr. 2011K-RV Inhoudsopgave Deze Bijzondere Voorwaarden vormen één geheel met de Algemene Voorwaarden nr. 2010K en hebben betrekking op de reisverzekering.

Nadere informatie

Doorlopende Reisverzekering Dekkingsoverzicht

Doorlopende Reisverzekering Dekkingsoverzicht Doorlopende Reisverzekering Dekkingsoverzicht DLR 0813 / 08-2013 Dekkingsoverzicht Doorlopende Reisverzekering U heeft een doorlopende reisverzekering afgesloten bij de SOM. De verzekering is tot stand

Nadere informatie

Tarieven Europa: staffel 1

Tarieven Europa: staffel 1 Tarieven Europa: staffel 1 Wanneer u op basis van uw daadwerkelijkaantal zendingen boven de 49 zendingen per jaar uitkomt, dan kunt u ons contacteren voor verbeterde tarieven. Wij passen uw prijzen dan

Nadere informatie

Altijd onbezorgd op vakantie.

Altijd onbezorgd op vakantie. Altijd onbezorgd op vakantie. Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Unigarant Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Altijd onbezorgd op vakantie De tas is ingepakt De kinderen zijn uit logeren.

Nadere informatie

BIJLAGE 17 MODELLEN VAN INGEVULDE VISUMSTICKERS (NADERE RICHTSNOEREN).

BIJLAGE 17 MODELLEN VAN INGEVULDE VISUMSTICKERS (NADERE RICHTSNOEREN). BIJLAGE 17 MODELLEN VAN INGEVULDE VISUMSTICKERS (NADERE RICHTSNOEREN). Waarschuwing: in beginsel mogen visa ten hoogste drie maanden vóór de datum van eerste gebruik worden afgegeven 1 Inhoudsopgave Voorbeeld

Nadere informatie

Zakenreis. Premie- en dekkingsoverzicht. Informatie voor de klant

Zakenreis. Premie- en dekkingsoverzicht. Informatie voor de klant Zakenreis Informatie voor de klant Wij zijn Geert Bouwmeester was pas 22 toen hij in 1924 voor zichzelf begon. Een overloop werd ingericht als kantoorruimte en de eerste polissen werden op de fiets rondgebracht.

Nadere informatie

Spetter. spatter. met. z n. allen. vakantie. Tijdelijke Reisverzekering

Spetter. spatter. met. z n. allen. vakantie. Tijdelijke Reisverzekering Spetter spatter met z n allen op vakantie. Tijdelijke Reisverzekering Inhoudsopgave 5. Van zorg verzekerd 6. Compleet verzekerd 9. De dekkingen op een rij 10. Extra onderdelen meeverzekeren 11. De premies

Nadere informatie

Productvoorwaarden P-DPH17. Pechhulp Verzekering. Reisopzeker. Reisopzeker sluit je af bij. powered by Allianz Global Assistance

Productvoorwaarden P-DPH17. Pechhulp Verzekering. Reisopzeker. Reisopzeker sluit je af bij. powered by Allianz Global Assistance Productvoorwaarden P-DPH17 Pechhulp Verzekering Reisopzeker powered by Allianz Global Assistance Reisopzeker sluit je af bij Je leest nu de Productvoorwaarden van de Pechhulp Verzekering. Met deze verzekering

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve Doorlopende Reisverzekering

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve Doorlopende Reisverzekering Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Doorlopende Reisverzekering Zorgeloos op vakantie Vakantie moet zorgeloos genieten zijn. Daarom is het voor een vakantie of weekendje weg zondermeer

Nadere informatie

Doorlopende Reisverzekering. Altijd en overal verzekerd Alles in één keer geregeld Onbezorgd reisplezier

Doorlopende Reisverzekering. Altijd en overal verzekerd Alles in één keer geregeld Onbezorgd reisplezier Doorlopende Reisverzekering Altijd en overal verzekerd Alles in één keer geregeld Onbezorgd reisplezier ICS Doorlopende Reisverzekering: Uw vakantieplezier begint hier Als u steeds opnieuw een reisverzekering

Nadere informatie

107.883 EUROPA - PUZZEL. Stuklijst. Aantal Afmetingen (mm)

107.883 EUROPA - PUZZEL. Stuklijst. Aantal Afmetingen (mm) 0.88 ROPA - PUZZEL Stuklijst Aantal Afmetingen (mm) MDF-plaat 0x0x, MDF-plaat bedrukt 0x0x, Houten bal met gat 0 Ø 0 Beuken rondhout Ø X 00 N. B. De OPITEC bouwpakketten zijn gericht op het onderwijs.

Nadere informatie

Recreatie. London Verzekeringen voor vrijuit genieten

Recreatie. London Verzekeringen voor vrijuit genieten Recreatie London Verzekeringen voor vrijuit genieten Verzekeringen voor vrijuit genieten U en uw gezin willen vrijuit en zorgeloos genieten van uw vrije tijd. Of van uw welverdiende vakantie. Maar er kan

Nadere informatie

Productvoorwaarden P-DPH14. Pechhulp Verzekering. D-zeker is onderdeel van

Productvoorwaarden P-DPH14. Pechhulp Verzekering. D-zeker is onderdeel van Productvoorwaarden P-DPH14 Pechhulp Verzekering D-zeker is onderdeel van Je leest nu de Productvoorwaarden van de Pechhulp Verzekering. Met deze verzekering krijg je hulp bij pech met je auto of motor.

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden Vakantie-Jaar WP VJ

Bijzondere voorwaarden Vakantie-Jaar WP VJ Bijzondere voorwaarden Vakantie-Jaar WP2016.01 VJ Deze bijzondere voorwaarden maken één geheel uit met de Algemene Voorwaarden en hebben betrekking op de Vakantie-Jaarverzekering. Deze bijzondere voorwaarden

Nadere informatie

U gaat goed voorbereid op reis!

U gaat goed voorbereid op reis! U gaat goed voorbereid op reis! Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering Al vanaf 0,97 per persoon per dag 100% dochter ANWB Unigarant Kortlopende Reisen Annuleringsverzekering Goed voorbereid op reis!

Nadere informatie

Tarieven Europa: staffel 1

Tarieven Europa: staffel 1 Tarieven Europa: staffel 1 Wanneer u op basis van uw daadwerkelijkaantal zendingen boven de 49 zendingen per jaar uitkomt, dan kunt u ons contacteren voor verbeterde tarieven. Wij passen uw prijzen dan

Nadere informatie

Pakket Doorlopende Reisverzekering Versie 2014.12

Pakket Doorlopende Reisverzekering Versie 2014.12 Pakket Doorlopende Reisverzekering Versie 2014.12 Artikel 1 Begripsomschrijvingen 1.1 Verzekerden zijn indien van toepassing: 1.1.1 de verzekeringnemer; 1.1.2 diens echtgeno(o)t(e) of (geregistreerde)

Nadere informatie

Gezondheid: uw Europese ziekteverzekeringskaart altijd mee op vakantie?

Gezondheid: uw Europese ziekteverzekeringskaart altijd mee op vakantie? MEMO/11/406 Brussel, 16 juni 2011 Gezondheid: uw Europese ziekteverzekeringskaart altijd mee op vakantie? Vakantie verwacht het onverwachte. Gaat u binnenkort op reis in de EU of naar IJsland, Liechtenstein,

Nadere informatie

Expat Pakket Individueel

Expat Pakket Individueel Expat Pakket Individueel Informatie voor de particulier Expat Pakket Individueel Grenzeloos goed verzekerd Expat Pakket Individueel Alles in één keer goed voor elkaar Een tijd in het buitenland werken

Nadere informatie

Schadeaangifteformulier Reis en Annulering

Schadeaangifteformulier Reis en Annulering Schadeaangifteformulier Reis en Annulering Gegevens Voorletters en man vrouw Adres Postcode Woon Telefoon Mobiele nummer Geboortedatum E-mail IBAN Is er recht op aftrek btw? ja nee Beroep/bedrijf annulering

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden Private lease Oostendorp Autolease

Aanvullende voorwaarden Private lease Oostendorp Autolease Aanvullende voorwaarden Private lease Oostendorp Autolease Artikel 1. Voor de verzekeringsvoorwaarden verwijzen wij u naar onze website www.. Vanaf onze website kunt u de verzekeringsvoorwaarden, versie

Nadere informatie

Altijd onbezorgd op vakantie

Altijd onbezorgd op vakantie Altijd onbezorgd op vakantie Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Al vanaf 1,66 per persoon per maand 100% dochter ANWB Unigarant Doorlopende Reisen Annuleringsverzekering Het hele jaar door verzekerd

Nadere informatie

Altijd onbezorgd op vakantie Al vanaf

Altijd onbezorgd op vakantie Al vanaf Altijd onbezorgd op vakantie Al vanaf 1,71 per maand! Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Unigarant Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Altijd onbezorgd op vakantie De tas is ingepakt...

Nadere informatie

Internet weekbundel EU 50 MB 4,13 7 dagen geldig. 50 minuten 6,20 7 dagen geldig. Internet weekbundel EU 50 MB 4 7 dagen geldig

Internet weekbundel EU 50 MB 4,13 7 dagen geldig. 50 minuten 6,20 7 dagen geldig. Internet weekbundel EU 50 MB 4 7 dagen geldig Nieuwe roamingbundels voor voordelig bellen en internetten in de EU Om ook in de EU voordelig gebruik te kunnen maken van de mobiele telefoon, biedt Telfort Zakelijk vanaf 1 september 2013 twee interessante

Nadere informatie

Voorwaarden Doorlopende Reisverzekering E1138

Voorwaarden Doorlopende Reisverzekering E1138 1. Grondslag van de verzekering Deze verzekering is aangegaan op basis van de juistheid en volledigheid van de door de verzekeringnemer op het aanvraagformulier verstrekte gegevens. Verzwegen gegevens

Nadere informatie

vakantie zonder zorgen. Doorlopende Reisverzekering

vakantie zonder zorgen. Doorlopende Reisverzekering Op vakantie zonder Doorlopende Reisverzekering zorgen. Inhoudsopgave 5. Van zorg verzekerd 6. Compleet verzekerd 9. De dekkingen op een rij 10. Extra onderdelen meeverzekeren 12. De premies 13. Aanvraagformulier

Nadere informatie

Bijlage B4. Werken aan de start. Freek Bucx

Bijlage B4. Werken aan de start. Freek Bucx Bijlage B4 Werken aan de start Freek Bucx Inhoud Tabel B4.1... 3 Tabel B4.2... 5 Tabel B4.3... 6 Tabel B4.4... 7 Tabel B4.5... 8 Tabel B4.6... 9 Tabel B4.7... 10 Tabel B4.8... 11 Tabel B4.9... 12 Tabel

Nadere informatie

De ANWB Reisverzekeringen

De ANWB Reisverzekeringen De ANWB Reisverzekeringen Die mogen beslist niet in uw bagage ontbreken Voor iedere situatie een passende reisverzekering Kinderen t/m 4 jaar gratis meeverzekerd Persoonlijke hulp van de ANWB Alarmcentrale

Nadere informatie

Bijlage B4. Eerste treden op de arbeidsmarkt. Freek Bucx

Bijlage B4. Eerste treden op de arbeidsmarkt. Freek Bucx Bijlage B4 Eerste treden op de arbeidsmarkt Freek Bucx Inhoud Tabel B4.1... 3 Tabel B4.2... 4 Tabel B4.3... 5 Tabel B4.4... 6 Tabel B4.5... 7 Tabel B4.6... 8 Bijlage B4 Eerste treden op de arbeidsmarkt

Nadere informatie

BMW i Mobile Care BMW maakt rijden geweldig

BMW i Mobile Care BMW maakt rijden geweldig BMW i Mobile Care BMW maakt rijden geweldig BMW i MOBILE CARE REGLEMENT. 1. Algemene bepalingen BMW i Service Card De houder van een geldige BMW i Service Card, hierna de houder, en de gevolmachtigde gebruiker

Nadere informatie

SEAT MOBILITEITSSERVICE

SEAT MOBILITEITSSERVICE SEAT SERVICE SEAT MOBILITEITSSERVICE Hulp bij pech onderweg Bel gratis 0800-0242500 24 uur per dag, 7 dagen per week Buiten Nederland: bel +31 70 3145375 (gratis) SEAT MOBILITEITS SERVICE WAT IS SEAT MOBILITEITSSERVICE?

Nadere informatie

Toeslagen Belastingdienst. Berekening zorgtoeslag 2018

Toeslagen Belastingdienst. Berekening zorgtoeslag 2018 Toeslagen Belastingdienst Berekening zorgtoeslag 2018 De zorgtoeslag is een bijdrage in de kosten van de zorgverzekering. Of en hoeveel zorgtoeslag uw klant krijgt, hangt af van: de standaardpremie de

Nadere informatie

Rijverboden in Europa Mei 2018

Rijverboden in Europa Mei 2018 Rijverboden in Europa Mei 2018 Datum Land Beschrijving DI, 1-5-2018 Andorra dag van de Arbeid DI, 1-5-2018 Oostenrijk nationale feestdag DI, 1-5-2018 België dag van de Arbeid DI, 1-5-2018 Bulgarije dag

Nadere informatie

dekkingsoverzicht iza doorlopende reisverzekering

dekkingsoverzicht iza doorlopende reisverzekering iza dekkingsoverzicht De zorgverzekeraar iza doorlopende reisverzekering voor de publieke sector dekkingsoverzicht iza doorlopende reisverzekering Speciaal voor elkaar D-IZAD06 2 dekkingsoverzicht iza

Nadere informatie

Belangrijkste wijzigingen Doorlopende Reisverzekering voor Particulieren Formulier 372 Doorlopend Reis Online

Belangrijkste wijzigingen Doorlopende Reisverzekering voor Particulieren Formulier 372 Doorlopend Reis Online Belangrijkste wijzigingen Doorlopende Reisverzekering voor Particulieren Formulier 372 Doorlopend Reis Online Alle voorwaarden van het Privé Pakket Online zijn herschreven. Voorop staat dat onze voorwaarden

Nadere informatie

iza Dekkingsoverzicht Doorlopende Reisverzekering

iza Dekkingsoverzicht Doorlopende Reisverzekering iza Dekkingsoverzicht Doorlopende Reisverzekering Inhoud Dekkingsoverzicht IZA Doorlopende Reisverzekering Rubriek I Reisbagage 3 Rubriek II Reisongevallen 3 Rubriek III S.O.S. Kosten 4 Rubriek IV Medische

Nadere informatie

Doorlopende Verzekering voor Reizen Voor uw reizen & annulering

Doorlopende Verzekering voor Reizen Voor uw reizen & annulering 42 46 03 N 1 23 04 E Noortje van der Woude Marktonderzoeker, Europeesche Doorlopende Verzekering voor Reizen Voor uw reizen & annulering 66124_12-14 We blijven nog wel even 66124 Doorlopende Verzekering

Nadere informatie

Doorlopende Reisverzekering

Doorlopende Reisverzekering Doorlopende Reisverzekering Doorlopende Reisverzekering Zorgeloos op reis vanaf slechts 5 cent per dag. Sluit u ook elk jaar opnieuw een reisverzekering af? Dat kost u tijd en is bovendien onnodig duur.

Nadere informatie

Expat Pakket Individueel SOS-hulpverlening

Expat Pakket Individueel SOS-hulpverlening Expat Pakket Individueel Informatie voor de klant Belangrijk Deze vormen één geheel met de Algemene Voorwaarden van het. De Algemene Voorwaarden zijn op het hele pakket van toepassing. In deze Aanvullende

Nadere informatie

ECC-Net: Travel app. Een nieuwe mobiele applicatie voor de Europese consument bij zijn reizen in het buitenland. Informatieblad app - ECC-Net: Travel

ECC-Net: Travel app. Een nieuwe mobiele applicatie voor de Europese consument bij zijn reizen in het buitenland. Informatieblad app - ECC-Net: Travel 1 ECC-Net: Travel app Een nieuwe mobiele applicatie voor de Europese consument bij zijn reizen in het buitenland Een gezamenlijk project van het Netwerk van Europese Consumentencentra Naam van de APP ECC-Net:

Nadere informatie

Ons Middelbaar Onderwijs (ref. 03070315) Woonplaats. E-mail adres. Geboortedatum

Ons Middelbaar Onderwijs (ref. 03070315) Woonplaats. E-mail adres. Geboortedatum In te vullen door Meeùs Relatienummer 03070315 Schadenummer Maatschappij Schadeaangifteformulier Reis Subag./coll.nr. Behandelaar Gegevens Verzekeringnemer Naam Ons Middelbaar Onderwijs (ref. 03070315)

Nadere informatie

VAKANTIE- VERZEKERING

VAKANTIE- VERZEKERING VAKANTIE- VERZEKERING ONBEZORGD OP VAKANTIE Iedereen gaat graag op vakantie. Misschien hebt u uw volgende vakantie al geboekt. Bent u uw reisverzekering niet vergeten? Met de Vakantieverzekering van REAAL

Nadere informatie

Doorlopende reisverzekering

Doorlopende reisverzekering Doorlopende reisverzekering Doorlopende reisverzekering Met de Basisdekking van onze Doorlopende reisverzekering ben je verzekerd voor buitengewone kosten die je maakt als je op reis bent. Welke kosten

Nadere informatie

Onbezorgd op vakantie

Onbezorgd op vakantie Vakantieverzekering Onbezorgd op vakantie Het hele jaar verzekerd Wanneer u van plan bent om meer dan één keer per jaar op vakantie te gaan, dan is het wel zo makkelijk als u maar één keer een verzekering

Nadere informatie

Berekening zorgtoeslag 2009

Berekening zorgtoeslag 2009 Berekening zorgtoeslag 2009 De zorgtoeslag is een bijdrage in de kosten van de zorgverzekering. Hoeveel zorgtoeslag uw klant krijgt, hangt af van: de standaardpremie de normpremie het gezamenlijke toetsingsinkomen

Nadere informatie

nr. 726 van ORTWIN DEPOORTERE datum: 27 juni 2017 aan JO VANDEURZEN Kinderbijslag - Kinderen in het buitenland

nr. 726 van ORTWIN DEPOORTERE datum: 27 juni 2017 aan JO VANDEURZEN Kinderbijslag - Kinderen in het buitenland SCHRIFTELIJKE VRAAG nr. 726 van ORTWIN DEPOORTERE datum: 27 juni 2017 aan JO VANDEURZEN VLAAMS MINISTER VAN WELZIJN, VOLKSGEZONDHEID EN GEZIN Kinderbijslag - Kinderen in het buitenland Kinderen moeten

Nadere informatie

Onbezorgd op vakantie. www.reaal.nl

Onbezorgd op vakantie. www.reaal.nl Vakantieverzekering Onbezorgd op vakantie www.reaal.nl Iedereen gaat graag op vakantie. Misschien hebt u uw volgende vakantie al geboekt. Bent u uw reisverzekering niet vergeten? Met de Vakantieverzekering

Nadere informatie

Expat Pakket Individueel SOS-hulpverlening

Expat Pakket Individueel SOS-hulpverlening Expat Pakket Individueel Informatie voor de klant Belangrijk Deze vormen één geheel met de Algemene Voorwaarden van het. De Algemene Voorwaarden zijn op het hele pakket van toepassing. In deze Aanvullende

Nadere informatie

iza De zorgverzekeraar voor de publieke sector iza Doorlopende reisverzekering Het hele jaar goed en voordelig verzekerd

iza De zorgverzekeraar voor de publieke sector iza Doorlopende reisverzekering Het hele jaar goed en voordelig verzekerd iza De zorgverzekeraar voor de publieke sector iza Doorlopende reisverzekering Het hele jaar goed en voordelig verzekerd IZA De zorgverzekeraar voor de publieke sector Het hele jaar goed en voordelig verzekerd

Nadere informatie

Woonpakket Plus Opstalverzekering

Woonpakket Plus Opstalverzekering Opstalverzekering Unigarant een goede keus. Voordelen opstalverzekering U bent all risk verzekerd Garantie tegen onderverzekering Standaard geen eigen risico Glas standaard verzekerd Opstalverzekering

Nadere informatie

Doorlopende reisverzekering

Doorlopende reisverzekering Doorlopende reisverzekering Voor iedereen die er meerdere keren per jaar op uit trekt, is de Doorlopende Vakantiereisverzekering van de Europeesche een ideale oplossing. Vakantieplezier verzekerd, het

Nadere informatie

SEAT MOBILITEITSSERVICE

SEAT MOBILITEITSSERVICE SEAT SERVICE SEAT MOBILITEITSSERVICE Hulp bij pech onderweg Bel gratis 0800-0242500 24 uur per dag, 7 dagen per week Buiten Nederland: bel +31 70 3145375 (gratis) SEAT MOBILITEITS SERVICE WAT IS SEAT MOBILITEITSSERVICE?

Nadere informatie

dekkingsoverzicht iza reisverzekering

dekkingsoverzicht iza reisverzekering 6 iza dekkingsoverzicht De zorgverzekeraar iza reisverzekering voor de publieke sector dekkingsoverzicht iza reisverzekering Speciaal voor elkaar D-IZAR06 2 Inhoud Dekkingsoverzicht IZA Reisverzekering

Nadere informatie

Antwoorden Aardrijkskunde Antwoorden Discovery par. 1

Antwoorden Aardrijkskunde Antwoorden Discovery par. 1 Antwoorden Aardrijkskunde Antwoorden Discovery par. 1 Antwoorden door een scholier 1209 woorden 24 februari 2013 4,8 4 keer beoordeeld Vak Methode Aardrijkskunde Terra Discovery 1: Noord- Europa IJsland

Nadere informatie

Schadeformulier voor Reis- en Annuleringsverzekering

Schadeformulier voor Reis- en Annuleringsverzekering Schadeformulier voor Reis- en Annuleringsverzekering Polisnummer Schadenummer Verzekeringsadviseur Naam Adres Postcode/Woonplaats Telefoonnummer Relatienummer VERZEKERINGNEMER Naam Geboortedatum Adres

Nadere informatie

Wintersportvakanties in Europa en wintersportactiviteit buiten Europa excl. reis en verblijf. kostprijs. kostprijs. kostprijs 1.

Wintersportvakanties in Europa en wintersportactiviteit buiten Europa excl. reis en verblijf. kostprijs. kostprijs. kostprijs 1. Europa Winter Basisdekking Dekkingsgebied Wintersportvakanties in Europa en wintersportactiviteit buiten Europa excl. reis en verblijf Maximale reisduur (aantal aaneengesloten dagen per reis) 60 dagen

Nadere informatie

Toeslagen Belastingdienst. Berekening zorgtoeslag 2014

Toeslagen Belastingdienst. Berekening zorgtoeslag 2014 Toeslagen Belastingdienst Berekening zorgtoeslag 2014 Berekening zorgtoeslag 2014 De zorgtoeslag is een bijdrage in de kosten van de zorgverzekering. Of en hoeveel zorgtoeslag uw klant krijgt, hangt af

Nadere informatie

VAKGARAGE PECHHULP VAKGARAGE PECHHULP VOORWAARDEN VAKGARAGE PECHHULP

VAKGARAGE PECHHULP VAKGARAGE PECHHULP VOORWAARDEN VAKGARAGE PECHHULP VOORWAARDEN DE HULPDIENST IN HET GEVAL VAN NIET RIJDBAAR INCIDENT VOOR VOERTUIG EN GEKOPPELDE AANHANGER. JULI 2019 1 Inhoud Vakgarage Pechhulp voorwaarden 3 Wat mag u van Vakgarage Pechhulp verwachten?

Nadere informatie

Belangrijkste wijzigingen Voorwaarden Doorlopende Reisverzekering Europa Particulieren Form 757 Doorlopend Reis Online

Belangrijkste wijzigingen Voorwaarden Doorlopende Reisverzekering Europa Particulieren Form 757 Doorlopend Reis Online Belangrijkste wijzigingen Voorwaarden Doorlopende Reisverzekering Europa Particulieren Form 757 Doorlopend Reis Online Alle voorwaarden van het Privé Pakket Online zijn herschreven. Voorop staat dat onze

Nadere informatie

Tarieven Internationale registratie (Benelux basis) 2016

Tarieven Internationale registratie (Benelux basis) 2016 Tarieven Internationale registratie (Benelux basis) 2016 Nieuwe aanvrage tot registratie officiële taksen in totale kosten in * basisbedrag t/m 3 klassen 755 1055 toeslag merk in kleur 250 275 Vernieuwing

Nadere informatie

ŠKODA MOBILITEITSSERVICE HULP BIJ PECH ONDERWEG

ŠKODA MOBILITEITSSERVICE HULP BIJ PECH ONDERWEG ŠKODA MOBILITEITSSERVICE HULP BIJ PECH ONDERWEG Bel gratis 0800-023 00 24 24 uur per dag, 7 dagen per week. Buiten Nederland: bel +31 800 023 00 24 (gratis) of +31 33 4949600 (niet gratis). ŠKODA MOBILITEITSSERVICE

Nadere informatie

BIJLAGE. bij het voorstel voor een. Besluit van de Raad

BIJLAGE. bij het voorstel voor een. Besluit van de Raad EUROPESE COMMISSIE Brussel, 18.3.2016 COM(2016) 156 final ANNEX 1 BIJLAGE bij het voorstel voor een Besluit van de Raad betreffende het namens de Europese Unie in te nemen standpunt met betrekking tot

Nadere informatie

Reis- en annuleringsverzekeringen

Reis- en annuleringsverzekeringen Reis- en annuleringsverzekeringen Zorgeloos op reis Vakantie: even tot uzelf komen. En genieten van het uitzicht, het eten of elkaar. Een ongeluk, ziekte of diefstal kan die welverdiende rust goed verstoren.

Nadere informatie

Toeslagen Belastingdienst. Berekening zorgtoeslag 2015

Toeslagen Belastingdienst. Berekening zorgtoeslag 2015 Toeslagen Belastingdienst Berekening zorgtoeslag 2015 De zorgtoeslag is een bijdrage in de kosten van de zorgverzekering. Of en hoeveel zorgtoeslag uw klant krijgt, hangt af van: de standaardpremie de

Nadere informatie

LeasePlan Assistance. Praktische gids voor de perfecte assistentie

LeasePlan Assistance. Praktische gids voor de perfecte assistentie LeasePlan Assistance Praktische gids voor de perfecte assistentie 0 1 LeasePlan Assistance: uw mobiliteitsgarantie! 1.1 Praktisch Staat u met panne of een lekke band bij u thuis, op uw werk of langs de

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden Private Lease V

Aanvullende voorwaarden Private Lease V Aanvullende voorwaarden Private Lease V8.0 01-09-2016 Art. 1 De voorwaarden met betrekking tot de WA-verzekering, cascoverzekering en eventueel de schade verzekering inzittenden en de ongevallen inzittenden

Nadere informatie

Doorlopende Annuleringsverzekering Algemeen PP4111-01

Doorlopende Annuleringsverzekering Algemeen PP4111-01 Polisvoorwaarden Doorlopende Annuleringsverzekering Algemeen PP4111-01 Wegwijzer zie pagina Algemeen 1 Annuleringsdekking PP 4110-01 4 1. Wat is verzekerd? Met de Doorlopende Annuleringsverzekering van

Nadere informatie

Wat is het gevolg van het vervallen van de geldigheid van de bijschrijving?

Wat is het gevolg van het vervallen van de geldigheid van de bijschrijving? I Geldigheid kinderbijschrijving Wat is het gevolg van het vervallen van de geldigheid van de bijschrijving? Om naar het buitenland te reizen hebben kinderen vanaf 26 juni 2012 een eigen paspoort of Nederlandse

Nadere informatie

Brochure Geldige identiteitsdocumenten. Voor gebruik bij verkiezingen en referenda in het stemlokaal vanaf 2016

Brochure Geldige identiteitsdocumenten. Voor gebruik bij verkiezingen en referenda in het stemlokaal vanaf 2016 Brochure Geldige identiteitsdocumenten Voor gebruik bij verkiezingen en referenda in het stemlokaal vanaf 2016 Brochure Geldige identiteitsdocumenten Voor gebruik bij de Tweede Kamerverkiezing van 15

Nadere informatie

REFERENCE, EXCELLENCE OF TIJDELIJKE BIJSTAND?

REFERENCE, EXCELLENCE OF TIJDELIJKE BIJSTAND? Gerust op reis Overal en altijd... Wat er ook gebeurt, AXA Assistance staat u bij met raad en daad, waar u ook bent, de klok rond, het jaar rond. Thuis, op reis of onderweg, onze medewerkers zorgen snel

Nadere informatie

De kosten die u maakt om in contact te komen met alarmcentrale SOS International of andere hulpverleners worden vergoed.

De kosten die u maakt om in contact te komen met alarmcentrale SOS International of andere hulpverleners worden vergoed. REISVERZEKERING De Ideale Reisverzekering van de Europeesche. Gedekt zijn financiële risico's, maar het allerbelangrijkste is dat u wereldwijd verzekerd bent van snelle en professionele hulp door alarmcentrale

Nadere informatie

Dekkingsoverzicht doorlopende reisverzekering

Dekkingsoverzicht doorlopende reisverzekering Dekkingsoverzicht doorlopende reisverzekering Comfortpakket (m.i.v. december 2009) Budgetpakket Verzekerde periode 180 dagen 60 dagen (Uitbreiding naar 180 dagen is mogelijk) Dekkingsgebied Wereld Europa

Nadere informatie

Berekening zorgtoeslag 2013

Berekening zorgtoeslag 2013 Toeslagen Belastingdienst Berekening zorgtoeslag 2013 ib 998 - ib*7pl Berekening zorgtoeslag 2013 De zorgtoeslag is een bijdrage in de kosten van de zorgverzekering. Of en hoeveel zorgtoeslag uw klant

Nadere informatie