DONT FEAR THE POP Steven Liemberg 07/08 Periode 2

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DONT FEAR THE POP Steven Liemberg 07/08 Periode 2"

Transcriptie

1 DONT FEAR THE POP Steven Liemberg 07/08 Periode 2

2 POP van Steven Liemberg. Curriculum Vitae Naam Steven Liemberg Adres en postcode Peijzerweg 68-4 Plaats Groningen Geboortedatum Studentnummer Telefoonnummer /mobiel Projectgroep???? NHL privé Mentor Maarten Klopenburg Datum Opleiding Van - tot?? Van - tot?? Werkervaring Van - tot Van - tot Interesses Parachutespringen Filosofie Multimedia fotografie

3 Doelen Korte termijn Mijn belangerijkst doel voor deze periode is om niet dezelfde fouten te maken die ik de vorige periode maakte. Ik wil actiever bezig met concrete doelen. Hierom is mijn doel ook om door middel van planning structuur in mijn werk aan te brengen. De bedoeling hiervan is dat ik mijn tijd beter kan verdelen en meer kan realiseren in minder tijd, zoal school als eigen werk. Ik wil deze periode de opdracht beter afronden dan de vorige periode waarbij ik zowel nieuwe competenties en competenties die ik de vorige periode niet heb gemist wil behalen. Vooral de competentie Grafisch, Functioneel, en Technisch ontwerp wil ik niet missen. Profesionele doelen. Verder ben ik erg benieuwd naar het medium flash in combinatie met actionscript. In het verleden ben ik nogal sceptisch geweest over flash maar ik heb enkele voorbeelden gezien van toepassingen die mij wel aanspraken. Hierdoor ben ik erg benieuwd naar de mogelijkheden en wil ik de bijbehorende competentie ook wel graag behalen. Dit ga ik doen door me assertief op te stellen in de projectgroep en ga proberen om een deel van deze taak naar mij toe te trekken. Dit jaar wil ik er graag achterkomen waar mijn interesse in multimedia het meest ligt. Ik wil door verschillende competenties te behalen kijken of mijn intresses daar zijn war ik denk dat ze zijn. Lange termijn Ik wil graag een eigen reclame/promotie bedrijf oprichten en mij daarbij focussen op het audiovisuele reclame. Tot nog toe heb ik veel met video gewerkt en het is mij altijd erg bevallen. Ik hou erg van de veelzijdig van het medium.

4 De filosofie achter mijn verbeteringen Om mijzelf goed te ontwikkelen ben ik bezig geweest met het opstellen van een paar vuistregels die een leiddraad moeten vormen voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor kan ik in de gaten houden wat belangerijk is in mijn ontwikkeling. Doelen concretiseren. Om doelen te concretiseren heb ik gekeken naar de competenties en heb ik me bij elke competentie proberen voor te stellen wat ik daar bij zou kunnen maken/bedenken. Hierna ben ik gaan kijken hoe ik aan de normen een invulling kon geven. Zo kan ik goed op een rijtje krijgen wat ik wil gaan doen, en wat belangerijk is om daarbij in de gaten te houden. De hands-on-approach wil ik een concrete invulling aan gaan geven door bepaalde taken meer naar me toe proberen te trekken waardoor ik me kan specialiseren in de competenties die ik graag wil behalen. Ik vind het belangerijk om 1 ding goed te kunnen dan 10 dingen half. Plannen Voor dat ik ben begonnen met het daadwerkelijk maken van een planing heb ik eerst gekeken wat mijn defenitie van plannen eigenlijk is. Plannen is verdelen en heersen, waarbij in een te strakke planning veel mis kan gaan en een te losse planning chaos kan ontstaan. Verder zegt mijn vader altijd het leven is wat er gebeurt terwijl je plannen maakt. Hierom wil ik dus ook op een manier plannen dat ik rekening kan houden met onvoorziene factoren die ik vaak tegen kom. Verder ben ik soms ook heel erg impulsief ingesteld en wil ik hier ook ruimte voor geven. Dit heb is terugvertaald naar de volgende afspraken: -Reken in weken voor persoonlijke deadlines (Eén keer in de week mijn planning bij werken en kijken waar ik sta) -Plannen is doen, niet doen is opnieuw plannen.(zodat ik gemotiveerd ben om me aan mijn eigen planning te houden omdat ik anders ook weer opnieuw moet plannen).

5 projectfase Project Weektaak week nr Analyse 1 Opdracht interpretatie en deskresearch Analyse 2 Conclusies opstellen Concept 3 Concepten uit denken Ontwerp 4 Boomdiagram maken en schermbeschrijvingen maken Ontwerp/ Ontwikkel 5 Ontwikkel 6 Coding voor de game Test en verbeter fase 7 Test en verbeter fase Documentatie Fase Uitloop Coding case studies Coding uitloop + testen 8 Testen + begin documentatie Documentatie 9 10 Documentatie/pop/reflectie Ik heb voor de planning in eerste instantie per week neer gezet welke fase het project is en wat er vrij algemeen in die fase moest gebeuren. In de praktijk heb ik in overleg met de rest van de project groep op de dagen zelf taken gespecificeerd en verdeeld. Verder waren er eigenlijk een aantal taken die het hele project door uitgevoerd zijn zoals het leren van actionscript en het tekenen van characters. Ik heb geprobeerd om ook competent te worden in zaken die ik niet te doen kreeg in het project. Ik heb geprobeerd door middel van een paar case studies matriaal te produceren wat mischien niet in het project gebruikt zou worden maar wat ik wel op een assesment zou kunnen laten zien.

6 En verder. Naast de dingen die ik doe voor school heb ik ook nog een paar projecten buiten school lopen. De website van Paracentrum Ameland. Mijn Vader heeft mij gevraagd om de website van zijn bedrijf te verzorgen. Mijn doel is om een makkelijk onderhoudbare en vooral Xhtml degelijke webtoepassing in elkaar te zetten. Ik ben begonnen met een menu te maken met behulp van PHP en dit ging me verrassend makkelijk af aangezien de syntax erg op ActionScript lijkt. P-art-y Een ander project waar ik mee bezig ben is een open-source initiatief voor een feest/festival/networkmeeting. De vorm is nog in ontwikkeling maar ik heb nu een begin gemaakt door het op zetten van een wiki. Het draait nu nog beta maar ik hoop ergens deze week alles klaar te hebben en alles vrij te kunnen geven zodat het project zich verder kan ontwikkelen en andere mensen ook makkelijk hun bijdrage kunnen leveren. Blog Ik heb mijn blog nu weer op orde kunnen krijgen en heb nu weer de mogelijkheid om makkelijk ideëen en gebeurtenissen te delen met anderen.

7 Competenties 3.ID.01 Analyse (educatie) Ik ben van plan deze competentie te behalen door een analyse te maken van de wensen en eisen van de opdrachtgever maar ook de doelgroep en de conclusies uit eigen onderzoeksdoel te kijken naar alle elementen, zowel eisen van de opdrachtgever maar ook eigen elementen, die belangrijk zijn ga ik proberen om, samen met de groep een aan goed aansluitend concept te ontwikkelen. 7. PO.05 Communicatief en sociaal vaardig (periode 2) Ik ben van plan deze competentie te behalen door mij assertief en actief in de groep op te stellen. Door tijdens vergaderingen mijn mening te geven en de discussie aan te gaan probeer ik mijn steentje in het groepsproces bij te dragen. Niet alleen door mijn eigen mening te geven maar ook door mensen te prikkelen om die van hun te delen. 9. ID.08 Didactische aspecten 2 EC Ik ben van plan deze competentie te behalen door een onderzoek te plegen naar educatie en specifiek educatie en spelletjes. Door spelletjes te vergelijken met bestaande theorieën over didactiek, en in specifiek didactiek in multimedia, probeer ik op een leer-vorm te komen die de gebruiker optimaal stimuleert Dit moet het uiteindelijk makkelijker maken om dit terug te vertalen naar een educatief verantwoord spel. 11. ID.11 Eindproducten (game) Ik ben van plan deze competentie te behalen door de kwaliteit van de ontwikkeling van het product te bewaken en hierdoor op een eindproduct te komen die aan de eisen van de competentie voldoet. 15. ID.02 Functioneel ontwerp (game) Ik ben van plan deze competentie te behalen door het analyseren van de doelgroep en aan de hand van de conclusies van die analyse in een boomdiagram schermontwerp maar vooral scherm verloop te inzichtelijk te maken. Verder ga ik aan de hand van de boomdiagram de schermen beschrijven en aangeven welke elementen in welk scherm moeten. 16. ID.09 Game design (game) 2 EC Ik ben van plan deze competentie te behalen door te kijken waar de verwachtingen van de gebruiker liggen en die terug te vertalen naar een spel. Door de spel keuzes terug te koppelen aan de verwachtingen van de gebruiker probeer ik de gemaakte keuzes te verantwoorden. 18. ID.03 Grafisch ontwerp (game) Voor deze competentie ben ik van plan een sfeerbeeld van hetgeen wat we willen neer zetten te creëeren. In dit sfeerbeeld probeer ik de conclussies van de analyse mee te nemen en dit terug te vertalen naar een overzicht van de grafische elementen. Aan de hand van dit overzicht kan het spel dan uiteindelijk gemaakt worden. 21. MD.02 Ontwikkelomgeving (game) Ik ben van plan deze competentie te behalen door de hands-on-approach. Door het volgen van lessen maar ook bijvoorbeeld tutorials en het vragen aan teamleden wil ik competent worden in het gebruik maken van de ontwikkelings omgeving.

8 28. ID.06 Productie beeld (illustratie) Ik ben van plan deze competentie te behalen door character designs aan te leveren. Hierbij ga ik proberen inzichtelijk te maken hoe het karakter er vanuit verschillende standpunten uit ziet en hoe een character verschillende emoties laat zien. Door veel te schetsen, maar ook te kijken naar de conclusies uit de analyse, probeer ik op een karakter te komen dat het de werking van het concept ondersteund. 31. ID.04 Productie Tekst (educatie) Ik ben van plan deze competentie te behalen door een logische gestructureerde, Nederlands foutloze, tekst op te stellen die de gebruiker inzicht geeft in het geen wat die moet weten, zoals bijvoorbeeld de uitleg van het spel. 33. AO.02 Projectmatig werken (periode 2) Ik ben van plan deze competentie te behalen de meer te plannen en mijn tijd beter te verdelen. Door meer deadlines op te stellen wil ik meer structuur in mijn tijd aanbrengen. (zie ook de filosie achter mijn plannen). 37. MD.05 Programmeren (game) 2 Ec Ik ben van plan deze competentie te behalen door tutorials en lessen in actionscript te volgen. Door zelf een aantal case studies te maken probeer ik mijn actionscript vaardigheden op een zodanig niveau te krijgen zodat ik mij bijdrage in het project kan leveren. 40. MD.02 Technisch ontwerp (game) Ik ben van plan deze competentie te gaan halen door in vergaderingen afspraken te maken over hoe het spel opgebouwt moet worden. Door de structuur en workflow goed door te spreken moeten de modules goed op elkaar aansluiten. Door deze afspraken vast te leggen op papier kunnen we deze workflowafspraken inzichtelijk maken. 42. MC.01 Vakgebieden (educatie) Ik ben van plan deze competentie te behalen door tijdens de analyse verschillende, en ook niet digitale bronnen te raadplegen. Door hier kritisch naar te kijken probeer ik op een afgewogen ordeel te komen. 45. PO.03 Verzorging eigen werk (periode 2) Ik ga proberen deze competentie te behalen door te letten op de gestelde eisen. Verder ga Ik voor deze competentie bezig met verschillende ontwerpen voor het opzetten van een digitaal portfolio. 49. PO.01 Zelfontwikkeling (periode 2) Ik ben van plan deze competentie te behalen door het opstellen van dit pop en mijn vorderingen toe te voegen in mijn portfolio. Totaal: 19 ec's Akkoord Paraaf Mentor... Paraaf Student...

POP V3.22. Communication & Multimedia Design NHL Leeuwarden 2007-2008. HBO Communication & Multimedia Design / NHL / Leeuwarden

POP V3.22. Communication & Multimedia Design NHL Leeuwarden 2007-2008. HBO Communication & Multimedia Design / NHL / Leeuwarden POP V3.22 Communication & Multimedia Design NHL Leeuwarden 2007-2008 Curriculum Vitae Naam Robin Bos Adres en postcode Koningin Julianaweg 15 8443 DP Plaats Heerenveen Geboortedatum 12 juni 1987 Nationaliteit

Nadere informatie

Growth & Reflection. Opleverdatum: 18 juni 2014

Growth & Reflection. Opleverdatum: 18 juni 2014 Growth & Reflection Growth & Reflection Opleverdatum: 18 juni 2014 Multimediaal Reclamebureau 2013/2014 Inleiding Er zit alweer een half jaar bij MMR op en ik heb weer veel nieuwe dingen geleerd en nieuwe

Nadere informatie

Assessor : Resultaat: O V G U

Assessor : Resultaat: O V G U Assessment Iminor Naam Student : Datum : Assessor : Resultaat: Projectmatig werken Competentie: De educatief multimediaal ontwikkelaar is organisatorisch competent waar het gaat om de realisatie van het

Nadere informatie

didiclass 2.0 Opdrachtnemer: E-minor projectgroep Noordelijke Hogeschool Leeuwarden Opdrachtgever: Walter Geerts, de open universiteit

didiclass 2.0 Opdrachtnemer: E-minor projectgroep Noordelijke Hogeschool Leeuwarden Opdrachtgever: Walter Geerts, de open universiteit didiclass 2.0 Opdrachtnemer: E-minor projectgroep Noordelijke Hogeschool Leeuwarden Opdrachtgever: Walter Geerts, de open universiteit Projectgroepleden: Laurens Ruiter: laurens.ruiter@gmail.nl Dévit Schimmel:

Nadere informatie

Persoonlijk opleiding plan

Persoonlijk opleiding plan Persoonlijk opleiding plan Een opdrachtgever adviseren Hem vertellen wat jou de beste optie lijkt. Het klopt dat ik deze competenties zo had ingevuld. Ik heb hiermee ervaring doordat ik vaak op forums

Nadere informatie

Pop- formulier. Circa. 30 tot 40 minuten

Pop- formulier. Circa. 30 tot 40 minuten Pop- formulier Naam Geboortedatum Studentnummer Vorige/laatste opleiding Ben je uit- of thuiswonend Heb je een eigen werkruimte Wat is je reistijd (van deur tot deur) Persoonlijke gegevens Soumaya Slilem

Nadere informatie

Individueel verslag Timo de Reus klas 4A

Individueel verslag Timo de Reus klas 4A Individueel verslag de Reus klas 4A Overzicht en tijdsbesteding van taken en activiteiten 3.2 Wanneer Planning: hoe zorg je ervoor dat het project binnen de beschikbare tijd wordt afgerond? Wat Wie Van

Nadere informatie

Nulmeting. naam: Leon van Luijk studentnummer: 11099088

Nulmeting. naam: Leon van Luijk studentnummer: 11099088 Nulmeting naam: Leon van Luijk studentnummer: 11099088 Deze nul meting geeft een indicatie op welk niveau ik deze opleiding ben begonnen. Het niveau wordt gemeten door 15 verschillende competenties. Al

Nadere informatie

Competenties. De beschrijvingen van de 7 competenties :

Competenties. De beschrijvingen van de 7 competenties : Inhoud Inleiding...3 Competenties...4 1. Interpersoonlijk competent...5 2. Pedagogisch competent...5 3. Vakinhoudelijk en didactisch competent...6 4. Organisatorisch competent...6 5. Competent in samenwerking

Nadere informatie

Competentie ontwikkelplan

Competentie ontwikkelplan Competentie ontwikkelplan 3e semester, 2015 Jasper Meier 11-10-2015 COP gemaakt door: Jasper Meier Studentnummer: 500703267 Loopbaanadviseur: Remco v Swieten Periode: blok 5 & 6, 2015 1 Inhoud 1 Visie

Nadere informatie

Pas op voor de besmettelijke PORTFOLIOSIS!

Pas op voor de besmettelijke PORTFOLIOSIS! Pas op voor de besmettelijke PORTFOLIOSIS! Nadenken Voorbereiding Maken Presenteren NADENKEN Nadenken Voorbereiding Maken Presenteren Soul-searching Persoonlijkheid Ervaring Doelen Waarden Sterktes en

Nadere informatie

Pop- formulier. ( 2 jaar Havo 2 jaar Vmbo ) thuiswonend. Ja, soort van. Werkervaring Bedrijf Functie Taken. Bediening, serveren

Pop- formulier. ( 2 jaar Havo 2 jaar Vmbo ) thuiswonend. Ja, soort van. Werkervaring Bedrijf Functie Taken. Bediening, serveren Pop- formulier Naam Geboortedatum Studentnummer Vorige/laatste opleiding Ben je uit- of thuiswonend Heb je een eigen werkruimte Wat is je reistijd (van deur tot deur) Persoonlijke gegevens Robin Janssen

Nadere informatie

Major Design This! Me and My. Guillaume May Studentnummer: 0751863 Klas: 4A

Major Design This! Me and My. Guillaume May Studentnummer: 0751863 Klas: 4A Major Design This! Me and My Guillaume May Studentnummer: 0751863 Klas: 4A Inhoudsopgave OPDRACHT OMSCHRIJVING: 3 ME AND MY 3 LEERDOELEN, COMPETENTIES EN GEDRAGSINDICATOREN. 3 LEERDOELEN 3 COMPETENTIES

Nadere informatie

DESIGN THIS 2 MEREL SCHAAP CMD3C - 0837964

DESIGN THIS 2 MEREL SCHAAP CMD3C - 0837964 DESIGN THIS 2 MEREL SCHAAP CMD3C - 0837964 Reflectie De uitdaging die ik mijzelf gesteld had ontwerp een super hero heb ik met beide armen ontarmd. Het onderwerp heb ik dicht bij mij zelfgehouden om met

Nadere informatie

Individueel procesverslag

Individueel procesverslag Individueel procesverslag Een weergave van mijn werkzaamheden binnen het G-Blok. Afdeling : Academie voor ICT & Media, Informatica Schooljaar : 2009 Blok : G Datum : 30 10-2009 Plaats : Honselersdijk Naam:

Nadere informatie

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Connect Social Business Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Joey Kaan September 28, 2014 Inhoudsopgave 1 Achtergronden 1 2 Probleemstelling & Doelstelling 2 2.1 Leren Professioneel Functioneren..................

Nadere informatie

Inhoud. Subject: Taak 1.2.16 Wat is een portfolio? Paul van der Linden MT1a Periode 2 School Docoments, user 9994 Year 2007-2008

Inhoud. Subject: Taak 1.2.16 Wat is een portfolio? Paul van der Linden MT1a Periode 2 School Docoments, user 9994 Year 2007-2008 Inhoud Taak 1.2.16 Inhoud... 1 Voorwoord... 2... 3 Wat is de inhoud van een portfolio?... 3 Persoonlijk CV... 3 Persoonlijke Competenties... 4 Dossier... 4 Persoonlijk Ontwikkelingsplan... 4 Hoe kan ik

Nadere informatie

Feedback Project Ergonomisch Ontwerpen

Feedback Project Ergonomisch Ontwerpen Feedback Project Ergonomisch Ontwerpen Competenties Sociaal en communicatief functioneren (P9) Initiatief (P10) Reflectie (P11) Afgelopen module heb je met een groepje gewerkt aan je project. In week 7

Nadere informatie

Zelfreflectie meetinstrument Ondernemende houding studenten Z&W

Zelfreflectie meetinstrument Ondernemende houding studenten Z&W Zelfreflectie meetinstrument Ondernemende houding studenten Z&W 1 Naam student: Studentnummer: Datum: Naam leercoach: Inleiding Voor jou ligt het meetinstrument ondernemende houding. Met dit meetinstrument

Nadere informatie

Persoonlijk Ontwikkelingsplan

Persoonlijk Ontwikkelingsplan Persoonlijk Ontwikkelingsplan De leerdoelen Leerdoel 1 Producer Tijdens het project van de verdieping wil ik graag meer kennis opdoen over de productie van een film. Tijdens mijn stage heb ik al verschillende

Nadere informatie

Uitwerking vacatures:

Uitwerking vacatures: Uitwerking vacatures: Vacature 1: A. Het is een jong bedrijf dus het is niet zo groot. B. Het bedrijf zit in de reclamebranche dus het is een mediabedrijf. C. Een sfeervol bedrijf denk ik, er staan dingen

Nadere informatie

Eigen werk in beeld brengen Plaats en functie in de organisatie

Eigen werk in beeld brengen Plaats en functie in de organisatie Naam: Studentnummer: 0235938 Opleiding: CMD Docent: Maaike Rotteveel-Wagenaar Modulecode: INFWPR13DT Modulenaam: Eigen werk in beeld brengen Bedrijfsnaam: Javaware Inleiding In deze opdracht wil ik inzicht

Nadere informatie

Piotr Tekien. Grafische Vormgeving Revisie portfoliostijl GAR1-B. 3 december 2014 PIOTR TEKIEN HKU GAME ART GAR-1B

Piotr Tekien. Grafische Vormgeving Revisie portfoliostijl GAR1-B. 3 december 2014 PIOTR TEKIEN HKU GAME ART GAR-1B Piotr Tekien GAR1-B Grafische Vormgeving Revisie portfoliostijl 3 december 2014 PIOTR TEKIEN HKU GAME ART GAR-1B INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave Revisie Portfoliostijl 1 Inleiding 1 Vergelijking eigen site

Nadere informatie

Portfolio Miguel Agterberg

Portfolio Miguel Agterberg Portfolio Miguel Agterberg Portfolio Miguel Agterberg Student: Miguel Agterberg Studenten nummer: 12109886 Datum: 3-6-2013 Klas en practicumgroep: 2P2R.a Voorwoord In dit portfolio zal ik bijhouden wat

Nadere informatie

ART/MEDIA & ME AUTOBIOTIC SELFIE DOCUMENT

ART/MEDIA & ME AUTOBIOTIC SELFIE DOCUMENT ART/MEDIA & ME AUTOBIOTIC SELFIE DOCUMENT Gwen Bergers G&I1A 3009429 19.11.15 Project docenten: Saskia Freeke, Sonja van Vuuren, Martin Lacet & John Hennequin Art/Media & Me Autobiotic Selfie Voor de lessen

Nadere informatie

Nulmeting 2.0 Tim Tegelaar Projectleider techniek 14-01-2013. Simpel 1 2 3 nu Lastig 2 3 4 eind van de opleiding Complex 3 4 5

Nulmeting 2.0 Tim Tegelaar Projectleider techniek 14-01-2013. Simpel 1 2 3 nu Lastig 2 3 4 eind van de opleiding Complex 3 4 5 Nulmeting competenties: Voor mijn opleiding AD Projectleider techniek heb ik aan het begin van het schooljaar een nulmeting gedaan voor de negen competenties waar aan je moet voldoen als projectleider

Nadere informatie

Persoonlijk Opleidingsplan

Persoonlijk Opleidingsplan Persoonlijk Opleidingsplan Florian de Groot 25 juni 2008 0777825 Versie 0.1 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Hoofdstuk 1: Beschrijving eindniveau en beroepsbeeld... 4 1.1 Terugblik op het eerste schooljaar...

Nadere informatie

Project Interactieve multimedia

Project Interactieve multimedia Project Interactieve multimedia Jerney van Schagen Inleiding: Het eerste idee van het project bij mij was dat het een vrij breed project zou worden, maar in een van de eerste colleges kwam ik er al gauw

Nadere informatie

Starrt s Semester

Starrt s Semester Starrt s Semester 1 13-12-2017 Professionaliseren Voordat we de competenties kregen had ik al voor mijzelf bedacht dat ik wilde professionaliseren. Ik ben altijd leergierig geweest en wil meer verdiepen

Nadere informatie

1. Eigenaarschap zelfstandigheid verantwoordelijkheid ondernemendheid zelfsturing en zelfregulatie

1. Eigenaarschap zelfstandigheid verantwoordelijkheid ondernemendheid zelfsturing en zelfregulatie Persoonlijke ontwikkeling en socialisatie analyseren / plannen / creëren / representeren van jezelf (LOCO) 1. Eigenaarschap zelfstandigheid verantwoordelijkheid ondernemendheid zelfsturing en zelfregulatie

Nadere informatie

POP Periode 4. Persoonlijk ontwikkelingsplan. Simon Hoekstra Tuinen 25 8911 KC Leeuwarden 06 11 47 11 58

POP Periode 4. Persoonlijk ontwikkelingsplan. Simon Hoekstra Tuinen 25 8911 KC Leeuwarden 06 11 47 11 58 Een gezonde boom staat met zijn wortels diep en vast in de grond. De boom kan hierdoor groot en sterk worden. De boom kan tijdens zijn groei voor iedereen iets beteken. De boom kan meer betekenen naarmate,

Nadere informatie

Inhoud. Deel A Inleiding

Inhoud. Deel A Inleiding v Deel A Inleiding 1 Wat is een project? 3 1.1 Inleiding 3 1.2 Prince2 4 1.3 pico 6 1.4 Wanneer is een fase afgerond? 7 1.5 Wanneer spreek je van een geslaagd project? 8 1.6 Waarom mislukt een project?

Nadere informatie

POP Periode 3. Persoonlijk ontwikkelingsplan. Simon Hoekstra Tuinen 25 8911 KC Leeuwarden 06 11 47 11 58. Paraaf:

POP Periode 3. Persoonlijk ontwikkelingsplan. Simon Hoekstra Tuinen 25 8911 KC Leeuwarden 06 11 47 11 58. Paraaf: POP Periode 3 Persoonlijk ontwikkelingsplan Simon Hoekstra Tuinen 25 8911 KC Leeuwarden 06 11 47 11 58 Paraaf: Mentor Student Inhoudsopgave Curriculum Vitae... 3 Beginsituatie... 5 Ambities... 6 Wat wil

Nadere informatie

Projectorganisatie Marc Martojo Esther krijnen Rodger Buyvoets Danilo Meulens

Projectorganisatie Marc Martojo Esther krijnen Rodger Buyvoets Danilo Meulens Concrete projectbeschrijving De afstudeeropdracht is om een informatief, innovatief en interactief boek te ontwikkelen dat als presentatie materiaal gebruikt kan worden om weer te geven hoe bijzonder en

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Naam: Lisa Westerman Inhoudsopgave Inleiding... 3 De uitslag van Lisa Westerman... 7 Toelichting aandachtspunten en leerdoelen... 8 Tot slot... 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Hallo Lisa,

Nadere informatie

Leerwerkplan LEERWERKPLAN VOOR PROJECT TRIPLE T. Leerwerkplan-TripleT 2011-2012. Naam student: Martin van der Kevie

Leerwerkplan LEERWERKPLAN VOOR PROJECT TRIPLE T. Leerwerkplan-TripleT 2011-2012. Naam student: Martin van der Kevie LEERWERKPLAN VOOR PROJECT TRIPLE T Leerwerkplan-TripleT 2011-2012 Naam student: Martin van der Kevie Leerwerkplan Bijbehorende ie (niveau C) Leerdoel Activiteiten per leerdoel (wat ga ik concreet doen

Nadere informatie

Het werkveld. Kennis en vaardigheden

Het werkveld. Kennis en vaardigheden Eindkwalificatie propedeuse opleiding Communicatie Vanuit de visie van Biesta dient uitgebalanceerd onderwijs te leunen op drie pijlers, namelijk persoonlijke ontwikkeling, socialisatie en kwalificatie.

Nadere informatie

Pim Broekhof. Art Media en Me. Autobiotic Selfie Verslag G&I1A 19-11-2015. Saskia Freeke Sonja van Vuure Martin Lacet John Hennequin

Pim Broekhof. Art Media en Me. Autobiotic Selfie Verslag G&I1A 19-11-2015. Saskia Freeke Sonja van Vuure Martin Lacet John Hennequin Pim Broekhof G&I1A 19-11-2015 Saskia Freeke Sonja van Vuure Martin Lacet John Hennequin Art Media en Me Autobiotic Selfie Verslag WHAT THE **** IS FLAT DESIGN? THE FALLOUT SHELTER APP PRESENTED BY VAULT

Nadere informatie

Voortgangsverslag 1.3. Jeffrey Duindam

Voortgangsverslag 1.3. Jeffrey Duindam Voortgangsverslag 1.3 Jeffrey Duindam 2 Voortgangsverslag 1.3 Jeffrey Duindam Studentennummer: 12068918 Opleiding: Associate Degree Installatietechniek 17-4-2013 Bedrijfsbegeleider: H. Zwaan Docent: M.n.m.

Nadere informatie

Minor Educatief Multimediaal Ontwikkelaar

Minor Educatief Multimediaal Ontwikkelaar Minor Educatief Multimediaal Ontwikkelaar Competenties en indicatoren Educatief multimediaal ontwikkelaar 1 1. Projectmatig werken Competentie: De educatief multimediaal ontwikkelaar is organisatorisch

Nadere informatie

Reflectie Verslag. 25 januari. Game Developement Informatica Hogeschool v. Amsterdam

Reflectie Verslag. 25 januari. Game Developement Informatica Hogeschool v. Amsterdam Reflectie Verslag 25 januari 2013 Het reflectie verslag met nabeschouwing en beoordelingen over de stage van Simon Karman bij het bedrijf Sticky Studios. Game Developement Informatica Hogeschool v. Amsterdam

Nadere informatie

Inleiding. Beste student,

Inleiding. Beste student, Inleiding Beste student, Je hebt een stagetoets gemaakt. Deze toets is klaargezet door verpleegkundigen van jouw stageafdeling in het kader van het project E-flow Nursing. Wij denken dat het maken van

Nadere informatie

Formulier Aanvraag start Afstudeeronderzoek

Formulier Aanvraag start Afstudeeronderzoek Bijlage 2. Aanvraag start Afstudeeronderzoek Formulier Aanvraag start Afstudeeronderzoek Opleiding Sport en Bewegen Hierbij het verzoek om onderstaande gegevens in te vullen en in te dienen bij de afstudeercommissie.

Nadere informatie

Leer Opdrachten ontwerpen voor Blended Learning

Leer Opdrachten ontwerpen voor Blended Learning Leer Opdrachten ontwerpen voor Blended Learning Helder &Wijzer Mijn opdrachten In een kort, blended programma In het kort Voor wie docenten/trainers die blended opdrachten willen leren ontwerpen en ontwikkelen

Nadere informatie

Verslaglegging Nulmeting en SWOT-analyse

Verslaglegging Nulmeting en SWOT-analyse Verslaglegging Nulmeting en SWOT-analyse P. Kater Pagina 2 van 12 Bedrijf DERC Jetting Systems Jan van der Heijdenstraat 44 3261 LE Oud-Beijerland Tel: +31 (0)186 621 484 Fax: +31 (0)186 621 113 Website:

Nadere informatie

Opdracht 1. Opdrachten tijdsbeleving

Opdracht 1. Opdrachten tijdsbeleving Opdrachten tijdsbeleving Opdracht 1 De volgende vragen kunnen je helpen storende factoren in je tijdbeheer te herkennen. Vul de tabel in en tel de totalen op: Uitspraken over je thuissituatie Mijn telefoon

Nadere informatie

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Connect Social Business Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Joey Kaan September 21, 2014 Inhoudsopgave 1 Achtergronden 4 2 Probleemstelling & Doelstelling 5 2.1 Leren Professioneel Functioneren..................

Nadere informatie

(PAP) Persoonlijk Activiteiten Plan

(PAP) Persoonlijk Activiteiten Plan (PAP) Persoonlijk Activiteiten Plan Naam: Steven Jonathan Geluk Klas: TP11 Studentnummer: 13062379 Opleiding: Projectleider techniek - Associate Degree Docent: M.N.M Kras Bedrijfsbegeleider: G. Settels

Nadere informatie

DOMINO DAY 2014 PROJECT. Antoniuscollege Gouda. Informatie voor de leerlingen. Inhoud

DOMINO DAY 2014 PROJECT. Antoniuscollege Gouda. Informatie voor de leerlingen. Inhoud PROJECT DOMINO DAY 2014 Antoniuscollege Gouda Informatie voor de leerlingen Inhoud 1 De opdracht 2 De organisatie 3 Begeleiding 4 Beoordeling en evaluatie A Plan van Aanpak B Persoonlijk verslag C Evaluatielijst

Nadere informatie

Persoonlijk Actie Plan Semester 2

Persoonlijk Actie Plan Semester 2 203 Persoonlijk Actie Plan Persoonlijk Actie Plan Semester 2 Corné van Liere H. Meeuwsen 30--203 Inleiding In deze PAP voor het tweede semester hebben wij weer competenties moeten uitkiezen om het komende

Nadere informatie

Naam: School: Mentor:

Naam: School: Mentor: Naam: School: Mentor: Indeling portfolio Tab Domeinen Gebieden Opmerkingen* 1 Algemene informatie Mijn interesses Mijn stage(s) 2 Werken Mijn werkprocessen Mijn competenties Mijn certificaten /diploma

Nadere informatie

Connect Social Business

Connect Social Business Connect Social Business Joey Kaan September 2014 Inhoudsopgave 1 Achtergronden 4 2 Probleemstelling & Doelstelling 5 2.1 Leren Professioneel Functioneren.................. 5 2.2 Facebook API leren door

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE VAN LUC DIRKS WWW.LUCDIRKS.NL

CURRICULUM VITAE VAN LUC DIRKS WWW.LUCDIRKS.NL CURRICULUM VITAE VAN LUC DIRKS 02 WWW.LUCDIRKS.NL PERSOONLIJKE INFORMATIE Naam: Adres: Telefoon: Email: Website: Geboortedatum: Geboorteplaats: Nationaliteit: Geslacht: Rijbewijs: Luc Dirks Hessenweg 158A

Nadere informatie

inleiding 2 - Portfolio Coen van Vliet http://www.coenvanvliet.com

inleiding 2 - Portfolio Coen van Vliet http://www.coenvanvliet.com inleiding Ik ben Coen van Vliet, ik ben net afgestudeerd op het Grafisch Lyceum Rotterdam als multimedia-vormgever. Op deze opleiding ben ik heel breed opgeleid in het vormgeven van bijvoorbeeld posters,

Nadere informatie

STAGEPLAN 2013-2014 Communication and Multimedia Design

STAGEPLAN 2013-2014 Communication and Multimedia Design STAGEPLAN 2013-2014 COMMUNICATION AND MULTIMEDIA DESIGN STAGEPLAN 2013-2014 Je stageplan bestaat uit drie opbouwende delen en twee formulieren voor de bedrijfsfeedback (voortgangsgesprek en eindadvies).

Nadere informatie

Zelfreflectie Jaar 1 Marco Kleine Deters 1550275 Bedrijfskundige Informatica

Zelfreflectie Jaar 1 Marco Kleine Deters 1550275 Bedrijfskundige Informatica Zelfreflectie Jaar 1 Marco Kleine Deters 1550275 Bedrijfskundige Informatica Auteur: Marco Kleine Deters Opleiding: Bedrijfskundige Informatica Klas: BIEV2B Studentcode: 1550275 Datum: 8-6-2009 1 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Persoonlijk Activiteiten Plan (PAP)

Persoonlijk Activiteiten Plan (PAP) Persoonlijk Activiteiten Plan (PAP) Naam student: Sebastiaan Winters Studentnummer: 10078177 E-mail: s.m.winters@me.com Leerbedrijf: CB&I Datum: 12-02-2012 Blok: 2.1 Versie document: 1.2 Bedrijfsbegeleider:

Nadere informatie

ASSERTIVITEIT. beter communiceren vanuit jezelf

ASSERTIVITEIT. beter communiceren vanuit jezelf ASSERTIVITEIT beter communiceren vanuit jezelf Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij

Nadere informatie

Portfolio Fiona Roos. Interaction / Usability / Mindmapping / Webdesign / Concepts / Photography / Visual. Tel.: +31(0)6-52683273

Portfolio Fiona Roos. Interaction / Usability / Mindmapping / Webdesign / Concepts / Photography / Visual. Tel.: +31(0)6-52683273 Portfolio Fiona Roos Interaction / Usability / Mindmapping / Webdesign / Concepts / Photography / Visual Portfolio site: www.fi-design.nl E-mail: info@fi-design.nl Tel.: +31(0)6-52683273 Websites (2006

Nadere informatie

E-BOEK: DE STUDIEKEUZE KOMT ERAAN!

E-BOEK: DE STUDIEKEUZE KOMT ERAAN! E-BOEK: DE STUDIEKEUZE KOMT ERAAN! E-BOEK: DE STUDIEKEUZE KOMT ERAAN! Carine Vos Richting-Wijzer Advies Zwolle augustus 2011 Carine Vos Pagina 2 Voorwoord In mijn bedrijf Richting-Wijzer Advies kom ik

Nadere informatie

Zo werkt conversie optimalisatie!

Zo werkt conversie optimalisatie! Zo werkt conversie optimalisatie! Haal jij al optimaal resultaat uit je bezoekers? Veel ondernemers laten kansen liggen. Dat is niet vreemd maar wel jammer. Als je met dit werkblad en de checklist aan

Nadere informatie

INZETBAARHEIDS ASSESSMENT

INZETBAARHEIDS ASSESSMENT INZETBAARHEIDS ASSESSMENT Hoe werkt dat? INSTRUCTIE: Vragenlijst: Dit is een vragenlijst die is gemaakt om een beeld te krijgen van je inzetbaarheid. Het is hierom belangrijk dat je de vragenlijst zo eerlijk

Nadere informatie

STARTVERSLAG STUDENT - LOTTE VAN DER SCHOOT 1623303 // COÖRDINATOR - INGE SCHAREMAN // STAGEBEGELEIDING - CYNTHIA BOOM & KEVIN KARS

STARTVERSLAG STUDENT - LOTTE VAN DER SCHOOT 1623303 // COÖRDINATOR - INGE SCHAREMAN // STAGEBEGELEIDING - CYNTHIA BOOM & KEVIN KARS STARTVERSLAG STUDENT - LOTTE VAN DER SCHOOT 1623303 // COÖRDINATOR - INGE SCHAREMAN // STAGEBEGELEIDING - CYNTHIA BOOM & KEVIN KARS INHOUD // INLEIDING 4 ORIENTATIEDOCUMENT 5 FACTSHEET 6 LEERDOELEN 7 STARTVERSLAG

Nadere informatie

Test over resultaatgericht managen en coachend leidinggevenden

Test over resultaatgericht managen en coachend leidinggevenden Test over resultaatgericht managen en coachend leidinggevenden zeker gedeeltelijk niet 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Voor discussies heb ik geen tijd, ík beslis. Medewerkers met goede voorstellen

Nadere informatie

Plan van Aanpak Connecting Vibes

Plan van Aanpak Connecting Vibes Plan van Aanpak Connecting Vibes Gemaakt door: Renee van IJperen Ferinio Asandikromo Jasper Lammens Jurgen Schouten Ibrahim Kondu Hogeschool Rotterdam MED1F 1 Inhoudsopgave Achtergronden blz. 3 Projectopdracht

Nadere informatie

Persoonlijk OntwikkelingsPlan Simon Hoekstra 10 oktober 2012

Persoonlijk OntwikkelingsPlan Simon Hoekstra 10 oktober 2012 Persoonlijk OntwikkelingsPlan Simon Hoekstra 10 oktober 2012 Opdrachtsomschrijving CCCP is een tv en reclamebureau onder een dak. Ik ben aangenomen voor op de redactie van RamBam. Een TV programma van

Nadere informatie

make things ETA by Boudewijn Naaijkens

make things ETA by Boudewijn Naaijkens ET S make things ETA by Boudewijn Naaijkens VISUAL IDENTITY Student Boudewijn Naaijkens 2060969 Avans Hogeschool 42CM04 (O) Vakcoördinator Brenda Renssen Avans Hogeschool Overige betrokken docent(en) Marcel

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens. Straat : Rembrandtplein 81. Geboorte datum : 01/03/1979 Geboorte plaats : Leiden Burgerlijke staat : Ongehuwd

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens. Straat : Rembrandtplein 81. Geboorte datum : 01/03/1979 Geboorte plaats : Leiden Burgerlijke staat : Ongehuwd Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens Achternaam : Lemmers Voornaam : Eric Straat : Rembrandtplein 81 Postcode : 2162 ED Woonplaats : Lisse Geboorte datum : 01/03/1979 Geboorte plaats : Leiden Burgerlijke

Nadere informatie

PERSOONLIJK EINDVERSLAG

PERSOONLIJK EINDVERSLAG PERSOONLIJK EINDVERSLAG Document: Vak: Auteur: Persoonlijk Eindverslag Project Bussiness Skills Rhea Hau Studentnummer: 0850154 email: Groepnaam: 0850154 @ hro.nl illuminated Group Bank Datum: 16 juni

Nadere informatie

Persoonlijk ontwikkelingsplan.

Persoonlijk ontwikkelingsplan. Persoonlijk ontwikkelingsplan. Naam: Michael Botermans Studienummer: 15103471 Email: 15103471@student.hhs.nl Datum: 26-01-2017 Coach: Dhr. A. Verkuilen, Email: A.Verkuilen@hhs.nl 1. Introductie Beste lezer,

Nadere informatie

Stageplan. Máxima Medisch Centrum. Marijke Bax / 2142490

Stageplan. Máxima Medisch Centrum. Marijke Bax / 2142490 Stageplan Máxima Medisch Centrum Marijke Bax / 2142490 2 Adresgegevens Naam: Marijke Bax Adres: Kouwbergen huisnummer: 4 Postcode: 6027 NS plaats: Soerendonk Huistelefoon: 0495-495065 Mobiel:06 57 31 12

Nadere informatie

DEEL 2: Leerdoelenoverzicht (groep 3-4)

DEEL 2: Leerdoelenoverzicht (groep 3-4) Excellente gespreksvoering met excellente leerlingen DEEL 2: Leerdoelenoverzicht (groep 3-4) Deze uitgave maakt onderdeel uit van het product Excellente gespreksvoering met excellente leerlingen. Dit product

Nadere informatie

Het definitieve prototype van Foliostory zal op basis van een usability test getest worden.

Het definitieve prototype van Foliostory zal op basis van een usability test getest worden. Testplan prototype Het definitieve prototype van Foliostory zal op basis van een usability test getest worden. Hierbij wordt een happy flow scenario aan de respondenten voorgelegd met daarin taken die

Nadere informatie

y.com/ Heerhugowaard t/m 4e jaar

y.com/ Heerhugowaard t/m 4e jaar POP Communication & Multimedia Design NHL Leeuwarden 2013-2014 Hoofdfase Tussentijds Assessment Cambuur TV Beginsituatie Curriculum Vitae Naam Ben Wolters Adres en postcode Grote Hoogstraat 42 Plaats Leeuwarden

Nadere informatie

Persoonlijk Ontwikkelings Plan Max Miermans GD104

Persoonlijk Ontwikkelings Plan Max Miermans GD104 1 Persoonlijk Ontwikkelings Plan Max Miermans GD104 Inhoudsopgave Zelfportret...3 SWOT...4 Curriculum Vitae...5 Competenties...6 Kernkwaliteiten...8 Curriculum Imaginaire...9 Keuze voor PROF jaar 2...10

Nadere informatie

POP. Betrokkenen INFORMATIE UIT DE KENNISMAKING:

POP. Betrokkenen INFORMATIE UIT DE KENNISMAKING: POP Betrokkenen Naam werknemer Functie In dienst sinds GSM nr en e-mail Naam organisatie Adres Telefoon en e-mail Begeleider werkvloer Telefoon en e-mail HR-verantwoordelijke Telefoon van e-mail Naam POP-coach

Nadere informatie

Ontwikkelen op stage? (Kern)competenties: Cijfer Toelichting

Ontwikkelen op stage? (Kern)competenties: Cijfer Toelichting Competentieontwikkeling Om goede, nieuwe leerdoelen te kunnen formuleren is het van belang om eerst te kijken hoe ver ik ben met mijn competentieontwikkeling en welke competenties ik verder wil of moet

Nadere informatie

Smart phone experience

Smart phone experience Silvy Alblas CMD - 0774079 Major: DesignThis! Smart phone experience WINTER, EXERCISE 2 1 dec 08 INHOUDSOPGAVE: 1. De opdracht beschrijving 2. Leerdoelen 3. Activiteiten, planning en deliverables 4. Risico

Nadere informatie

DOELGERICHT LEZEN EN SAMENVATTEN KWALITATIEF ONDERZOEK ENGELS GRAMMAR CREATIEF DENKEN

DOELGERICHT LEZEN EN SAMENVATTEN KWALITATIEF ONDERZOEK ENGELS GRAMMAR CREATIEF DENKEN STUDIELOOPBAANBEGELEIDING DOELGERICHT LEZEN EN SAMENVATTEN KWALITATIEF ONDERZOEK ENGELS GRAMMAR CREATIEF DENKEN BUSINESS BENCHMARK COMMUNICATIEMIDDELEN INLEIDING COMMUNICATIE PROJECTMATIG WERKEN PRESENTEREN

Nadere informatie

Jonge ambtenaar van het jaar

Jonge ambtenaar van het jaar Verkiezing opent vele deuren voor Katherine Diaz Winnares Katherine Diaz vertelt over haar motiva Winnares Katherine Diaz vertelt over haar motivatie voor het werk, bewustwording tijdens en kansen na het

Nadere informatie

Opdrachtformulering (pagina 3 van 7)

Opdrachtformulering (pagina 3 van 7) Afstudeerovereenkomst van Tim Wils Bijlage 1 Opdrachtformulering (pagina 3 van 7) Dit project betreft een eigen framework (soort API) waarmee relatief gemakkelijk en in korte tijd eindproducten opgezet

Nadere informatie

Daphne Otterloo. Creative Front-end Developer. Curriculum Vitae. Daphne Otterloo Creative Front-end Developer

Daphne Otterloo. Creative Front-end Developer. Curriculum Vitae. Daphne Otterloo Creative Front-end Developer Daphne Otterloo Curriculum Vitae Persoonlijk Naam: Geboortedatum: Geboorteplaats: Adres: E-mail: Daphne Otterloo 30-03-1990 Voorburg Van Aalstlaan 520 2722 SB, Zoetermeer daphneotterloo@gmail.com Profiel

Nadere informatie

Persoonlijk Ontwikkelingsplan

Persoonlijk Ontwikkelingsplan Persoonlijk Ontwikkelingsplan Heb een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) opgesteld om nog eens goed na te denken over wat ik nu kan, wat ik nog wil leren, welke competenties ik nog moet verbeteren wil

Nadere informatie

20/9/2011 NULMETING COSTIAN. Leerjaar 2011 propedeuse blok 1.1 Costian de Jonge

20/9/2011 NULMETING COSTIAN. Leerjaar 2011 propedeuse blok 1.1 Costian de Jonge 20/9/2011 COSTIAN NULMETING Leerjaar 2011 propedeuse blok 1.1 Costian de Jonge Dit verslag heeft als functie de basiskennis van de startende student vastleggen, het moment van de meting is begin september

Nadere informatie

Zelftest communityvaardigheden voor bibliotheekmedewerkers

Zelftest communityvaardigheden voor bibliotheekmedewerkers Zelftest communityvaardigheden voor bibliotheekmedewerkers Onderdeel van toolkit Nieuw Delen 2. Zelftest Werken met Communities Wat kan ik met de zelftest? Hieronder tref je een test aan waarmee je een

Nadere informatie

POP. Persoonlijk Opleidings Plan. Tim Tegelaar. Lekkerkerk 07-10-2012. De Haagse Hogeschool

POP. Persoonlijk Opleidings Plan. Tim Tegelaar. Lekkerkerk 07-10-2012. De Haagse Hogeschool POP Persoonlijk Opleidings Plan Tim Tegelaar Lekkerkerk 07-10-2012 De Haagse Hogeschool Naam Tim Tegelaar Studentnummer 12090948 origineel 07-10-2012 update - bedrijfsmentor Dhr. P. den Ouden bedrijfscoach

Nadere informatie

VERENIGINGSWIJZER.NL PROJECTPLAN

VERENIGINGSWIJZER.NL PROJECTPLAN Vrije Universiteit Amsterdam Faculteit der Exacte Wetenschappen Project Multimedia Peter van Ulden Studentnr. 1494759 VERENIGINGSWIJZER.NL PROJECTPLAN INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding...3 2 Project omschrijving...4

Nadere informatie

Mediatechnologie Human Centred Creative Technology

Mediatechnologie Human Centred Creative Technology Mediatechnologie Human Centred Creative Technology Rimmert Geert Rene Zelle de Haan Slootweg Naar een nieuwe Visie voor Media Technologie human centred design.agile.focus op gebruiker.focus op gebruik

Nadere informatie

Portfolio: Praktijkervaring > Ervaringen Jaar 2

Portfolio: Praktijkervaring > Ervaringen Jaar 2 Portfolio: Praktijkervaring > Ervaringen Jaar 2 Visrestaurant De Viskêête Tijdsperiode: 2006 tot heden Locatie: Havendijk 36, 4401 NS Yerseke Website: www.pietvanoost.nl Competenties: Stressbestendigheid,

Nadere informatie

Mediatechnologie Human Centred Creative Technology

Mediatechnologie Human Centred Creative Technology Mediatechnologie Human Centred Creative Technology Rimmert Geert Rene Zelle de Haan Slootweg Naar een nieuwe Visie voor Media Technologie human centred design Onderwerpen.agile.focus op gebruiker.focus

Nadere informatie

Competentieontwikkeling

Competentieontwikkeling Competentieontwikkeling persoonlijke gegevens afhandeling contract datum Studentgegevens einddatum contractperiode Student Merlijn Camp oplevering procesverslag Studentnummer 11099003 oplevering portfolio

Nadere informatie

Projectdefinitie. Plan van aanpak

Projectdefinitie. Plan van aanpak Projectplan DOT2 Projectdefinitie ICT is niet meer weg te denken uit ons onderwijs (Hasselt, 2014). Als (toekomstige) leerkracht is het belangrijk dat je daar op inspeelt en kennis hebt van de laatste

Nadere informatie

Concept: De basis van de praktijkroute. FC Extra

Concept: De basis van de praktijkroute. FC Extra Concept: De basis van de praktijkroute FC Extra Verdiepin g Training van vaardigheden Verdieping: Algemene thema s Verbreding en verdieping op: Kennis Toepassen van kennis Onderzoek Verdieping: Vakinhoudelijk

Nadere informatie