Veel gestelde vragen en antwoorden: ParkApp

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Veel gestelde vragen en antwoorden: ParkApp"

Transcriptie

1 Veel gestelde vragen en antwoorden: ParkApp Inloggen Vraag: Hoe kan ik mij registeren in de ParkApp vanuit het digitaal loket na het aanvragen van een digitaal product? Antwoord: Nadat je een digitaal product hebt aangevraagd in het digitaal loket zal je een mail krijgen met de mogelijkheid om je parkeerproduct te koppelen aan je ParkApp-account. Als je al een ParkApp-account hebt, is het van belang dat het voor de registratie gebruikte adres gelijk is aan het geregistreerde adres in het digitaal loket. Als je nog geen ParkApp-account hebt dan kun je je registreren door middel van klikken op de link in de mail. Klik op de link in de mail vanuit het digitaal loket Klik op de rode Nieuw knop om het product te koppelen aan een nieuw ParkApp account Vul vervolgens 2 keer je wachtwoord in Let op dat het wachtwoord moet voldoen aan de beschreven voorwaarden: minimaal 8 tekens, waarvan minimaal 1 hoofdletter, minimaal 1 kleine letter, minimaal 1 cijfer en minimaal 1 speciaal symbool zoals: #.@of$ Je kunt nu in de ParkApp jouw producten gebruiken Als je de ParkApp nog niet hebt gedownload dan kun je dat doen via de AppStore (iphone) of via de PlayStore (android) Het adres waarmee je geregistreerd bent in het digitaal loket is ook het adres waarmee je moet inloggen in de ParkApp. Vraag: Hoe kan ik mij registeren in de ParkApp? Om gebruik te kunnen maken van de ParkApp moet je je eerst registreren. Kies hiervoor in het startscherm voor registreren. Vul je adres in en kies een wachtwoord. Dit adres is nu je vaste login/gebruikersnaam Let op dat het wachtwoord moet voldoen aan de beschreven voorwaarden: minimaal 8 tekens, waarvan minimaal 1 hoofdletter, minimaal 1 kleine letter, minimaal 1 cijfer en minimaal 1 speciaal symbool zoals: #.@of$ Neem vervolgens de beveiligingscode over, die wordt getoond in het scherm. Deze letters en cijfers voorkomen dat geautomatiseerde programma s misbruik maken van deze service.

2 Nadat je op registreren hebt geklikt krijg je een mail (dit is op het mailadres wat je zojuist hebt opgegeven bij het registreren). Ga naar de inbox van dit mailadres en maak de mail open. (Notabene: Indien er niet direct een mail wordt ontvangen is het wijselijk eerst de spambox te checken.) Klik vervolgens op de link in de mail. Je keert dan automatisch weer terug naar de ParkApp (op de smartphone of tablet) of website van de ParkApp (als je dit via de PC uitvoert). Als het registreren is gelukt verschijnt hiervan melding en kun je inloggen. Vraag: Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten? Als je het wachtwoord bent vergeten kun je in het startscherm via de knop vergeten? een nieuw wachtwoord aanvragen. Hiervoor heb je wel het geregistreerde adres (je gebruikersnaam) nodig. Vul je adres in. Neem vervolgens de beveiligingscode over, die wordt getoond in het scherm. (Deze letters en cijfers voorkomen dat geautomatiseerde programma s misbruik maken van deze service.) Nadat je op verzenden hebt geklikt krijg je een mail waarin de vervolgacties staan beschreven. Voer de actie uit die in de mail staat beschreven. Klik op de link of kopieer deze in je browser en druk op <Enter>. Hierna kom je in een scherm waarin je een nieuw wachtwoord kunt ingeven. Vul het nieuwe wachtwoord 2x in volgens de opgegeven voorwaarden en druk op de knop Instellen. Als het wijzigen van het wachtwoord is gelukt verschijnt hiervan melding en kun je met het nieuwe wachtwoord inloggen op de ParkApp. Vraag: Wat moet ik doen als ik niet meer kan inloggen? Als je niet meer kunt inloggen dan heeft de ParkApp te lang open gestaan zonder gebruikt te worden. De sessie is daardoor verlopen. De ParkApp dient te worden afgesloten (echt afsluiten en niet naar de achtergrond plaatsen). Dit kun je doen door op de 3 streepjes te klikken en vervolgens te kiezen voor Afmelden. Als je vervolgens de ParkApp opnieuw opstart, zal een nieuwe sessie worden aangemaakt en kun je inloggen. Vraag: Kan ik mijn gebruikersnaam wijzigen? Het is niet mogelijk om je gebruikersnaam te wijzigen. Als je adres is gewijzigd kun je je opnieuw registreren op basis van dit nieuwe adres.

3 Producten in de ParkApp Vraag: Hoe werkt een tijdelijk kenteken? Antwoord: Een tijdelijk kenteken wordt gebruikt als er tijdelijk geen gebruik van het eigen voertuig kan worden gemaakt. Voor een beperkte periode kan een ander kenteken worden geactiveerd, in plaats van het eigen kenteken. Na deze periode wordt dan automatisch het eigen kenteken weer actief. In het scherm wordt duidelijk vermeld wat het kenteken van het eigen voertuig is. Vraag: Hoe werkt een kentekenswitch? Antwoord: Een kentekenswitch zorgt ervoor dat er makkelijk gewisseld kan worden tussen twee of meer kentekens, waarbij altijd maar één kenteken actief is. Bij het starten/aanvragen van dit product is geen van de kentekens actief. Door het juiste kenteken aan te klikken wordt de parkeeractie voor het betreffende kenteken geactiveerd. Als er gewisseld wordt naar een ander kenteken, wordt het kenteken dat in eerste instantie actief was, inactief. Het actieve kenteken wordt in geel weergegeven met de tekst ACTIEF erboven. Vraag: Hoe werkt een bezoekersregeling? Antwoord: Een bezoekersregeling wordt gebruikt voor het registreren van parkeeracties van bezoek. Klik op Start een nieuwe parkeeractie om een nieuwe parkeeractie te starten. Geef het kenteken in met een start en stop datum en tijd. Klik daarna op activeren om de parkeeractie te starten. Als er onvoldoende saldo is of het systeem berekent voor u de einddatum en tijd dan volgt er een tussenscherm met daarin een nieuw voorstel. Klik op activeren als u met dit voorstel akkoord gaat, klik op nee, bedankt als u het voorstel niet accepteert. Mogelijkheden ParkApp Vraag: Wat is een favoriet? Het is mogelijk vaak gebruikte kentekens als favoriet te kenmerken door deze een naam te geven. Hierbij hoef je de kentekens niet te onthouden, maar kun je aan de favoriete naam zien wie er parkeert. Daarnaast blijft een kenteken met een favoriete naam in het overzicht staan, zodat hiervoor eenvoudig een nieuwe parkeeractie te starten is. Start een parkeeractie.

4 Een favoriete naam kun je toevoegen door in het veld Favoriet naam een naam op te geven. Een favoriet wordt opgeslagen door op de ster te klikken Favoriet toevoegen. De ster wordt vervolgens geel. Als de parkeeractie is afgelopen dan blijft het kenteken met de naam in het scherm staan. Door op de knop te drukken voor het kenteken, zal automatisch het kenteken worden ingevuld bij de registratie van de parkeeractie. Het verwijderen van een favoriete naam kan door, door op de optie Favoriet verwijderen te klikken. Vraag: Wat is een verlopen product? Het product is verlopen als de einddatum van het product is verstreken en het product is niet verlengd. Het product wordt getoond in de kleur donker grijs, waarbij het niet mogelijk is om iets met het product te doen. Vraag: Wat is een geblokkeerd product? Als in het vergunningensysteem de vergunning ongeldig is gemaakt dan wordt het product geblokkeerd. Het product wordt getoond in de kleur donker grijs, waarbij het niet mogelijk is om iets met het product te doen. Als een machtiging is ingetrokken dan staat hier ook bij dat dit product geblokkeerd is. De machtiging is te herkennen aan de tekst via: met daarachter het adres van degene die jou heeft gemachtigd. Saldo opwaarderen Vraag: Hoe kan ik mijn saldo opwaarderen? Nadat er is gekozen voor de bezoekersregeling klik je op de knop Opwaarderen, waarop het saldo is weergegeven. Er verschijnt een scherm waarin voor-gedefinieerde opties getoond worden waarmee je kunt opwaarderen. Kies een bedrag en klik op opwaarderen. Via ideal / Visa kun je het gewenste tegoed afrekenen. Vraag: Waarom kan ik niet meer opwaarderen na een mislukte betalingsactie? Het kan zijn dat er een betaling is gedaan, waarbij tijdens dit proces er een onduidelijke situatie is ontstaan. Het kan zijn, dat de betaling is afgebroken, dat de betaling door de bank is geweigerd of dat er een storing heeft plaatsgevonden. Het systeem wacht een uur op eventuele terugkoppeling van de betaling. Als er na een uur geen bericht terug is gekomen, dan zal het systeem er in de meeste gevallen vanuit gaan dat de betaling niet is gelukt.

5 Zolang de betaling niet is afgerond, zal deze opwaardering worden meegeteld voor het eventueel aanwezige maximale bedrag van opwaarderingen. Dit kan soms leiden tot de melding: Voor deze periode is het niet meer mogelijk om uw tegoed op te waarderen omdat het maximum bereikt is Na dit uur zal de betaling worden geannuleerd en kan er een nieuwe opwaardering worden opgestart. Vraag: Hoe lang duurt het na een mislukte betalingsactie voordat er opnieuw opgewaardeerd kan worden? Het systeem wacht een uur op een eventuele terugkoppeling vanuit de betalingsinstantie. In de meeste gevallen wordt de betaling daarna geannuleerd en kan er een nieuwe opwaardering plaatsvinden. Zie ook: Waarom kan ik niet meer opwaarderen na een mislukte betalingsactie? Overzicht acties en transacties Vraag: Kan ik mijn parkeeracties zien? Onder de knop Overzicht op tabblad Parkeeracties worden alle geregistreerde parkeeracties getoond. Recente parkeeracties worden getoond met kenteken. Als een parkeeractie langer dan dertien weken geleden heeft plaatsgevonden, wordt deze geanonimiseerd, wat inhoudt dat het kenteken waarmee deze actie heeft plaatsgevonden verwijderd is. Vraag: Waarom zie ik geen oude parkeeracties? Oude parkeeracties (langer dan dertien weken geleden) worden wel getoond als parkeeractie, maar zonder kenteken. Dat wordt gedaan in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Vraag: Kan ik mijn opwaarderingen zien? Onder de knop Overzicht op tabblad Transacties worden alle transacties getoond. Dit houdt in dat zowel de opwaarderingen worden getoond, als de afboekingen die gedaan zijn om een parkeeractie uit te voeren. Meldingen vanuit de ParkApp Vraag: Wat betekent Uw saldo is niet toereikend om op dit moment een parkeeractie te starten? Als je nog geen opwaardering hebt gedaan of je hebt zoveel parkeeracties uitgevoerd dat er niet genoeg saldo aanwezig is voor een volgende parkeeractie, dan verschijnt bovenstaande melding. Om dit op te lossen, kun je een nieuwe opwaardering doen, zodat je saldo daarna wel weer toereikend is. Als je aan het maximum van de opwaarderingen zit, dan moet je wachten tot de nieuwe periode ingaat, om een nieuwe opwaardering te kunnen doen.

6 Vraag wat betekent Voor deze periode is het niet meer mogelijk om uw tegoed op te waarderen omdat het maximum bereikt is? Het kan zijn dat je gemeente een maximum heeft gesteld aan het op te waarderen bedrag per periode. Als dat zo is, en het totaal bedrag aan opwaarderingen komt over dit maximum heen, dan volgt deze melding. Om dit op te lossen kun je eventueel opwaarderen met een lager bedrag, of je moet wachten tot de nieuwe periode ingaat om een nieuwe opwaardering te doen. Vraag: wat betekent Het maximum aantal gelijktijdige acties overschreden? Het kan zijn dat je gemeente heeft ingesteld dat er maar een x aantal parkeeracties gelijktijdig mogen plaatsvinden. Als je met een nieuwe parkeeractie dit maximum overschrijdt, dan krijg je bovenstaande melding en is het niet mogelijk om op het ingegeven tijdstip een parkeeractie te starten. Oplossing kan zijn om een andere tijdsperiode te selecteren zodat de parkeeracties elkaar niet overlappen. Vraag: Wat betekent: Alleen tijd betaald parkeren wordt in rekening gebracht? Deze melding verschijnt onderin het scherm als de ingeplande parkeeractie ook (deels) plaatsvindt in de periode niet-betaald parkeren. Dit is om aan te geven dat de ParkApp wel degelijk rekening houdt met de periode niet-betaald parkeren. Er wordt alleen betaald wordt voor die periode dat de parkeeractie in de betaald-parkeren periode plaatsvindt. Vraag: wat betekent Username niet gevonden? Deze melding verschijnt als de ParkApp langere tijd openstaat en inactief is. Als je vervolgens probeert in te loggen, dan verschijnt de melding: Username niet gevonden. Oplossing is om de ParkApp geheel af te sluiten. Dit kun je doen door op de 3 streepjes te klikken en vervolgens te kiezen voor Afmelden. Vervolgens kun je de ParkApp opnieuw op starten. Op deze manier zal er een nieuwe sessie worden aangemaakt en moet je opnieuw inloggen, wat nu wel zal lukken. Vraag: Wat betekent De opgegeven Captcha oplossing is incorrect? Als je jezelf wil registreren in de ParkApp dan kan het voorkomen bij een iphone dat de captcha niet werkt. Om je toch te registreren kun je de registratie ook op een pc, laptop of tablet uitvoeren. Start een browser (bijvoorbeeld internet explorer of chrome) en start de url:

7 Klik op registreren en registreer je bij de app Het opgegeven adres en wachtwoord kun je vervolgens gebruiken bij het inloggen op de ParkApp op je telefoon Overige Vraag: Waarom geeft de ParkApp een andere tijd weer? Voor het starten van een nieuwe parkeeractie gebruikt de ParkApp de datum en tijd van het apparaat (telefoon, tablet of pc). In de ParkApp in het niet mogelijk om parkeeracties in het verleden te starten. Als de tijd van het apparaat bijvoorbeeld zes uur verder staat, dan is het niet mogelijk om bij het starten van de parkeeractie, deze terug in de tijd te zetten. Dus wij raden altijd aan om de datum en de tijd van het apparaat op de juiste tijd te zetten.

DESYDE PARKAPP PROCESBESCHRIJVING

DESYDE PARKAPP PROCESBESCHRIJVING DESYDE PARKAPP PROCESBESCHRIJVING Registreren van een parkeerproduct Als u een vergunning heeft aangevraagd krijgt u een email (dit is op de mailadres wat u zojuist heeft opgegeven bij het registreren).

Nadere informatie

DESYDE PARKAPP PROCESBESCHRIJVING

DESYDE PARKAPP PROCESBESCHRIJVING DESYDE PARKAPP PROCESBESCHRIJVING Registreren van een parkeerproduct Als u een vergunning heeft aangevraagd krijgt u een email (dit is op de mailadres wat u zojuist heeft opgegeven bij het registreren).

Nadere informatie

Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven

Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven Gemeente Eindhoven 8 januari 2018 Inhoudsopgave Eerste keer inloggen in het P-loket 3 Parkeervergunning aanvragen 7 Kenteken(s)/voertuig(en)

Nadere informatie

Handleiding: bezoek aan- en afmelden via de app of website

Handleiding: bezoek aan- en afmelden via de app of website Handleiding: bezoek aan- en afmelden via de app of website In deze handleiding leggen we u uit hoe u: De Desyde ParkApp kunt installeren op uw smartphone of tablet en uw account kunt registreren(pag. 2/3)

Nadere informatie

Handleiding BezoekersApp

Handleiding BezoekersApp Handleiding BezoekersApp Met de BezoekersApp laat u bezoekers in slechts drie stappen eenvoudig tegen een lager tarief parkeren. KENTEKEN KIEZEN ZONE KIEZEN PARKEERACTIE STARTEN De app bereikt u via een

Nadere informatie

Handleiding: bezoek aan- en afmelden via de app of website

Handleiding: bezoek aan- en afmelden via de app of website Handleiding: bezoek aan- en afmelden via de app of website In deze handleiding leggen we u uit hoe u: De Desyde ParkApp kunt installeren op uw smartphone of tablet (pag. 2) Uw Deyde ParkApp account kunt

Nadere informatie

Handleiding BezoekersApp

Handleiding BezoekersApp Handleiding BezoekersApp De BezoekersApp is voor iedereen die in een betaaldparkeergebied of blauwe zone woont. Met de BezoekersApp laat u bezoekers in slechts twee stappen eenvoudig op straat parkeren.

Nadere informatie

Handleiding BezoekersApp

Handleiding BezoekersApp Handleiding BezoekersApp Met de BezoekersApp laat u bezoekers in slechts drie stappen eenvoudig tegen een lager tarief parkeren. De app bereikt u via een internetbrowser op uw PC, smartphone of tablet.

Nadere informatie

DIGITAAL PARKEREN INWONERS. Uw parkeerzaken regelt u digitaal via parkeren

DIGITAAL PARKEREN INWONERS. Uw parkeerzaken regelt u digitaal via   parkeren INWONERS Uw parkeerzaken regelt u digitaal via www.roermond.nl/ parkeren DIGITAAL PARKEREN Voortaan regelt u als inwoner van Roermond uw parkeerzaken via het digitaal Parkeerloket en laat u uw bezoekers

Nadere informatie

Handleiding Bezoekersregeling Gemeente Dordrecht

Handleiding Bezoekersregeling Gemeente Dordrecht Handleiding Bezoekersregeling Gemeente Dordrecht Aanvraag Digitaal loket De eerste stap naar het gebruik maken van de digitale bezoekersregeling is de aanvraag in het digitaal loket. U gaat via de website

Nadere informatie

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Inhoud 1 Bezoeker aanmelden via uw persoonlijke pagina op internet... 3 1.1 Introductie persoonlijke pagina... 3 1.2 Aanmelden

Nadere informatie

Handleiding: aanvraag bezoekersregeling en activeren en gebruiken ParkApp

Handleiding: aanvraag bezoekersregeling en activeren en gebruiken ParkApp Handleiding: aanvraag bezoekersregeling en activeren en gebruiken ParkApp In deze handleiding leest u hoe u een bezoekersregeling aanvraagt in het digitaal Parkeerloket en hoe u de ParkApp activeert en

Nadere informatie

HANDLEIDING PARKEERVERGUNNING BEWONERS RAVENSTEIN

HANDLEIDING PARKEERVERGUNNING BEWONERS RAVENSTEIN HANDLEIDING PARKEERVERGUNNING BEWONERS RAVENSTEIN Deze handleiding heeft u alleen nodig als u twee kentekens op uw parkeervergunning heeft staan. Heeft u een bewonersvergunning voor Ravenstein en heeft

Nadere informatie

Pas van Dronten Instructies voor pashouders

Pas van Dronten Instructies voor pashouders Pas van Dronten Instructies voor pashouders In deze instructies leest u hoe u de Pas van Dronten kunt gebruiken. Er wordt uitgelegd: 1. Hoe u de pas kunt registreren op de website www.pasvandronten.nl.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Inhoud 1 Bezoeker aanmelden via uw persoonlijke pagina op internet... 3 1.1 Introductie persoonlijke pagina... 3 1.2 Aanmelden

Nadere informatie

Gebruikershandleiding digitale zakelijke parkeervergunning

Gebruikershandleiding digitale zakelijke parkeervergunning E-mail.parkeervergunning@utrecht.nl Telefoon 14 030 www.utrecht.nl/digitaleparkeervergunning VTH - Vergunningen; versie 1.0; juni 2017 Gebruikershandleiding digitale zakelijke parkeervergunning Ondernemers

Nadere informatie

Handleiding Groenhuysenpas

Handleiding Groenhuysenpas Handleiding Groenhuysenpas Inhoudsopgave Manieren van Opwaarden 1 e keer... 2 Optie 1: Met Pinpas bij de kassa... 2 Optie 2: Via het internet... 2 Stap 1: De website... 2 Stap 2: Registratie... 3 Stap

Nadere informatie

Handleiding Kenteken parkeervergunning wijzigen

Handleiding Kenteken parkeervergunning wijzigen Handleiding Kenteken parkeervergunning wijzigen Gemeente Eindhoven 1 oktober 2018 Inhoudsopgave 1. Parkeervergunning koppelen aan een ParkApp account 3 2. Een tijdelijk kenteken instellen (max 5 keer per

Nadere informatie

Sportlinked downloaden

Sportlinked downloaden Sportlinked downloaden Dit document legt je uit hoe je een Sportlinked account aanmaakt en wat dit inhoudt. De Sportlinked app ben je nodig om bijvoorbeeld, wanneer je een wedstrijd moet fluiten, een wedstrijd

Nadere informatie

Inloggen op intranet? Of je wachtwoord wijzigen? Lees hier hoe je dat doet!

Inloggen op intranet? Of je wachtwoord wijzigen? Lees hier hoe je dat doet! Inloggen op intranet? Of je wachtwoord wijzigen? Lees hier hoe je dat doet! In deze handleiding is beschreven: 1. Voor wie is deze handleiding? 2. Hoe log je de eerste keer in? 3. Wachtwoord kwijt? 4.

Nadere informatie

Pas van Dronten Instructies voor pashouders

Pas van Dronten Instructies voor pashouders Pas van Dronten Instructies voor pashouders In deze instructies leest u hoe u de Pas van Dronten kunt gebruiken. Er wordt uitgelegd: 1. hoe u de pas kunt registreren op de website www.pasvandronten.nl;

Nadere informatie

Gebruikershandleiding wachtwoord instellen en account ontgrendelen

Gebruikershandleiding wachtwoord instellen en account ontgrendelen CONCEPT* Gebruikershandleiding wachtwoord instellen en account ontgrendelen Inhoudsopgave 1. Wat is SSRPM... 3 2. Aanmelden op computer/laptop of Citrix... 4 3. Aanmelden via de website... 9 4. Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruik van MargaPas als betaalmiddel

Handleiding voor het gebruik van MargaPas als betaalmiddel Handleiding voor het gebruik van MargaPas als betaalmiddel Mei 2018 1 Inhoud Handleiding MargaPas als betaalmiddel... 3 1 Opwaarderen van uw MargaPas... 3 1.1 Stap 1: De website... 3 1.2 Stap 2: Registratie...

Nadere informatie

Handleiding. Registratie en installatie Kliksafe Mobi. Handleiding

Handleiding. Registratie en installatie Kliksafe Mobi. Handleiding Handleiding Registratie en installatie Kliksafe Mobi Handleiding Registratie en installatie Kliksafe Mobi Inhoudsopgave 1. Registratie 2 2. Kliksafe Mobi installeren 3 3. Kliksafe Mobi configureren 5 4.

Nadere informatie

We Work Safe APP. Handleiding Basisgebruikers. Professor E.M. Meijerslaan 3, 1183 AV Amstelveen +31 (0) ZPA-INS

We Work Safe APP. Handleiding Basisgebruikers. Professor E.M. Meijerslaan 3, 1183 AV Amstelveen +31 (0) ZPA-INS We Work Safe APP Handleiding Basisgebruikers Deze handleiding is bedoeld voor alle basisgebruikers van de We Work Safe app van ZuidPlus. Voor teamleiders (bijvoorbeeld uitvoerders) is een andere handleiding

Nadere informatie

Securitas Alarm App Klantmanual

Securitas Alarm App Klantmanual Securitas Alarm App Klantmanual Auteur : Securitas Versie : 1.0 Datum : 03-07-2015 Inhoud Inleiding...2 1. Registratie...3 2. Functionaliteit...6 2.1 Status...7 2.2 Alarm...8 2.3 Schakeltijd... 10 2.4

Nadere informatie

Handleiding voor gebruik van de Huize Rosa Tag als betaalmiddel

Handleiding voor gebruik van de Huize Rosa Tag als betaalmiddel Handleiding voor gebruik van de Huize Rosa Tag als betaalmiddel April 2016 Inhoud Handleiding Huize Rosa Tag als betaalmiddel... 3 Manieren van Opwaarderen eerste keer... 3 Optie 1: Met Pinpas bij de kassa...

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruik van de Crabbehoff-pas als betaalmiddel via i-deal

Handleiding voor het gebruik van de Crabbehoff-pas als betaalmiddel via i-deal Handleiding voor het gebruik van de Crabbehoff-pas als betaalmiddel via i-deal Januari 2018 Inhoud Handleiding Crabbehoff-pas als betaalmiddel... 3 1 Opwaarderen van uw Crabbehoff-pas... 3 Stap 1: De website...

Nadere informatie

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder.

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder. Inleiding Voor u ligt een bundel met snelkaarten. In iedere snelkaart vindt u stap-voor-stap instructies, bijvoorbeeld om in te loggen op Talent & Salaris. Op de volgende pagina is een inhoudsopgave van

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruik van de Elde-Pas als betaalmiddel

Handleiding voor het gebruik van de Elde-Pas als betaalmiddel Handleiding voor het gebruik van de Elde-Pas als betaalmiddel Januari 2017 Inhoud Handleiding Elde-Pas als betaalmiddel... 3 1 Opwaarderen van uw Elde-Pas... 3 Stap 1: De website... 3 Stap 2: Registratie...

Nadere informatie

Handleiding Valuecard Parkeren voor medewerkers. Zaans Medisch Centrum

Handleiding Valuecard Parkeren voor medewerkers. Zaans Medisch Centrum Handleiding Valuecard Parkeren voor medewerkers Zaans Medisch Centrum Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Inleiding...3 1. Functionaliteiten...4 1.1 Benaderen van de portal...4 1.2 Scherm 1; Mogelijkheden

Nadere informatie

September 2018 Versie 2.0

September 2018 Versie 2.0 Handleiding voor het gebruik van de Azora Servicepas als betaalmiddel via i-deal September 2018 Versie 2.0 Inhoud Handleiding Azora Servicepas als betaalmiddel... 3 1 Opwaarderen van uw Azora Servicepas...

Nadere informatie

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl.

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

Handleiding ZeelandPas voor acceptanten

Handleiding ZeelandPas voor acceptanten Handleiding ZeelandPas voor acceptanten VERSIE 0.2 DATUM 1 februari 2017 1 ZeelandPas Algemeen Met de ZeelandPas bieden we gasten extra vakantiebeleving door middel van voordeel en vervoer. Een ZeelandPas

Nadere informatie

Indien u hierover vragen hebt kunt u altijd terecht bij de TSO coördinator of ICT coördinator van de school.

Indien u hierover vragen hebt kunt u altijd terecht bij de TSO coördinator of ICT coördinator van de school. Beste ouders/verzorgers, TSO Aloysius gaat voor de administratie gebruik maken van een online registratie systeem. In deze handleiding geven wij d.m.v. van schermafdrukken aan welke stappen u als ouder

Nadere informatie

Wat is itslearning..?

Wat is itslearning..? Wat is itslearning..? Met itslearning heb je via internet altijd toegang tot bijvoorbeeld je huiswerk, interessante informatie en studiewijzers. Ook kun je via itslearning communiceren, samenwerken met

Nadere informatie

Inhoud. Pagina 2 van 28

Inhoud. Pagina 2 van 28 Inhoud 1 Bezoeker aanmelden via uw persoonlijke pagina op internet... 3 1.1 Introductie persoonlijke pagina... 3 1.2 Aan- en afmelden bezoeker/mantelzorger... 4 1.3 Annuleren/wijzigen van een parkeeractie...

Nadere informatie

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder. tens@shdh.nl

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder. tens@shdh.nl Inleiding Voor u ligt een bundel met snelkaarten. In iedere snelkaart vindt u stap-voor-stap instructies, bijvoorbeeld om in te loggen op Talent & Salaris. Op de volgende pagina is een inhoudsopgave van

Nadere informatie

Handleiding Sporter 1.

Handleiding Sporter 1. Handleiding Sporter 1. 2. Inhoudsopgave Aanmelden Talentvolgsysteem Dotcombond... 6 Inloggen... 6 1ste keer inloggen... 6 Wachtwoord vergeten... 6 Wachtwoord wijzigen... 6 Sporter rol... 7 Sporter profiel...

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

DWF Handleiding voor Teams

DWF Handleiding voor Teams Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

Handleiding Vodafone Cloud

Handleiding Vodafone Cloud Handleiding Vodafone Cloud Hoe installeer ik Vodafone Cloud op mijn mobiel? 1. Download de app op je toestel via de Appstore. Gebruik de zoekterm Vodafone Cloud. 2. Zodra de app geïnstalleerd is klik je

Nadere informatie

Ledenhandleiding PPBN handicap- en registratiesysteem

Ledenhandleiding PPBN handicap- en registratiesysteem Ledenhandleiding PPBN handicap- en registratiesysteem Inhoud Website... 3 Inloggen... 3 Wachtwoord vergeten... 4 DashBoard... 5 Mijn wedstrijden... 5 1. Wedstrijden waarop ik ben ingeschreven... 5 2. Toon

Nadere informatie

Gebruikershandleiding digitale zakelijke parkeervergunning

Gebruikershandleiding digitale zakelijke parkeervergunning E-mail.parkeervergunning@utrecht.nl Telefoon 14 030 www.utrecht.nl/digitaleparkeervergunning VTH - Vergunningen; versie 1.0; juni 2017 Gebruikershandleiding digitale zakelijke parkeervergunning Ondernemers

Nadere informatie

Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon

Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon Benodigdheden: - Mobiele telefoon. o Sta push berichten of meldingen, gebruik van de camera en dergelijke toe. Dit kun je onder instellingen

Nadere informatie

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie.

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. Welkom bij Yoobi Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. De Yoobi webversie is beschikbaar via je browser

Nadere informatie

Gelre Ziekenhuizen - Apeldoorn

Gelre Ziekenhuizen - Apeldoorn Handleiding Valuecard Parkeren voor medewerkers Gelre Ziekenhuizen - Apeldoorn Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 1. Functionaliteiten... 4 1.1 Benaderen van de portal... 4 1.2 Scherm 1; Mogelijkheden

Nadere informatie

Mobile Self Service Android DeBlessurePraktijk

Mobile Self Service Android DeBlessurePraktijk Mobile Self Service Android DeBlessurePraktijk Datum : di 18 dec 12 Versie : 1.0 1 Inhoudsopgave 1.Algemeen... 3 2.App installatie... 4 3.Inloggen... 5 4.Hoofdmenu... 6 5.Agenda instellingen onderhouden...

Nadere informatie

SchoolWapps handleiding voor ouders

SchoolWapps handleiding voor ouders SchoolWapps handleiding voor ouders Met SchoolWapps blijft u op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen van uw kind en de school. Bekijk de website op uw telefoon of tablet of maak gebruik van de SchoolApp

Nadere informatie

Securitas Alarm App Klantmanual

Securitas Alarm App Klantmanual Securitas Alarm App Klantmanual Auteur : Securitas Versie : 2.0 Datum : 09-12-2015 Inhoud Inleiding...2 1. Registratie...3 2. Functionaliteit...6 2.1 Status...7 2.2 Alarm...8 2.2.1 Ontvangen push notificatie...8

Nadere informatie

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Inhoudsopgave Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid... 3 Account aanmaken... 4 Gegevens invullen... 5 Home pagina... 6 Mijn

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website Handleiding Talententicket Inhoudstabel Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website... 1 Registreren van je vereniging wanneer je al bent geregistreerd op de website...

Nadere informatie

uw inloggegevens de procedure bij het inloggen in Teleboekhouden 7.2 het beheer van het gebruikersaccount

uw inloggegevens de procedure bij het inloggen in Teleboekhouden 7.2 het beheer van het gebruikersaccount Met de overgang naar Visma Teleboekhouden 7.2 is de inlogprocedure gewijzigd. Er wordt gebruik gemaakt van een OpenID van OpenID-provider Fidesque. Deze wijziging heeft gevolgen voor: uw inloggegevens

Nadere informatie

SchoolWapps handleiding voor ouders

SchoolWapps handleiding voor ouders SchoolWapps handleiding voor ouders Met SchoolWapps blijft u op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen van uw kind en de school. Bekijk de website op uw telefoon of tablet of maak gebruik van de SchoolApp

Nadere informatie

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl.

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

Handleiding Bezoekersregeling, parkeren voor bezoeker

Handleiding Bezoekersregeling, parkeren voor bezoeker Handleiding Bezoekersregeling, parkeren voor bezoeker Met de digitale bezoekersregeling kunt u uw bezoek laten parkeren voor de helft van het geldende parkeertarief. In deze handleiding leest u alles wat

Nadere informatie

Handleiding voor gebruikers

Handleiding voor gebruikers December 2015 Postbus 19196 3001 BD Rotterdam Bezoekadres Kruisplein 25 3014 DB Rotterdam T 010-2066556 F 010 2130384 info@kennisid.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding... 1 1.1 Wat is... 1 1.2 Vragen over...

Nadere informatie

Handleiding app Sportlinked

Handleiding app Sportlinked Handleiding app Sportlinked Inhoud App installeren en downloaden... 2 Account aanmaken... 2 Menu... 5 Persoonlijke instellingen... 6 Team(s) als favoriet instellen... 6 Privacy instellingen aanpassen...

Nadere informatie

OneDrive instellen op je PC

OneDrive instellen op je PC OneDrive instellen op je PC Stap 1. Zorg dat je OneDrive hebt geactiveerd (zie handleiding Office 365 instellen voor leerlingen). Stap 2. Start Internet Explorer en ga naar http://bit.ly/onedrivevoorbedrijven

Nadere informatie

Handleiding gebruik vrijwilligerssysteem HaVoC

Handleiding gebruik vrijwilligerssysteem HaVoC Handleiding gebruik vrijwilligerssysteem HaVoC Ga naar http://havoc.vrijwilligerstekort.nl Als je jezelf nog niet geregistreerd via de link in de aanmeld mail kun je jezelf alsnog registreren. Klik op

Nadere informatie

Handleiding myworkandme. Aanmelden met e-mailadres en wachtwoord

Handleiding myworkandme. Aanmelden met e-mailadres en wachtwoord Handleiding myworkandme Aanmelden met e-mailadres en wachtwoord 22 juli 2013 Inhoudsopgave 1. Nieuwe gebruiker? Je profiel activeren... 3 1.1 Klik op de link in de activatiemail... 3 1.2 Geef je e-mailadres

Nadere informatie

Handleiding Office 2013 en Office 365. voor thuisgebruik

Handleiding Office 2013 en Office 365. voor thuisgebruik Handleiding Office 2013 en Office 365 voor thuisgebruik Versie: augustus 2015 1 Inhoudsopgave 1. Wat is Office 365 en wat kun je ermee?... 3 2. Wat je moet weten voordat je gaat installeren?.... 13 3.

Nadere informatie

Handleiding ZeelandPas voor acceptanten

Handleiding ZeelandPas voor acceptanten Handleiding ZeelandPas voor acceptanten VERSIE 0.1 DATUM 12 februari 2016 1 ZeelandPas Algemeen Met de ZeelandPas bieden we gasten extra vakantiebeleving door voordeel en vervoer. Een ZeelandPas (persoonspas

Nadere informatie

Inloggen op Yes co Mobile

Inloggen op Yes co Mobile In deze handleiding wordt de werking van de Yes co Mobile agenda beschreven. Yes co Mobile is ontworpen om de agenda van Yes co te gebruiken op mobiele apparaten, zoals smartphones. Op een tablet kun je

Nadere informatie

Nettie Account aanmaken (van uit link)...4. Nettie opzetten voor eerste gebruik...6. Een groep aanmaken binnen Nettie...9

Nettie Account aanmaken (van uit  link)...4. Nettie opzetten voor eerste gebruik...6. Een groep aanmaken binnen Nettie...9 Inhoudsopgave Applicatie Installeren... 2-3 Nettie Account aanmaken (van uit email link)...4 Nettie opzetten voor eerste gebruik...6 Een groep aanmaken binnen Nettie...9 Nettie Goedendag opzetten... 10

Nadere informatie

Gebruikershandleiding GPK-applicatie

Gebruikershandleiding GPK-applicatie Gebruikershandleiding GPK-applicatie Versie: 3 B 1623e Datum: 28-3-2019 Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 2 2 EERSTE AANMELDING... 3 2.1 Wat heeft u nodig?... 3 3 OPSTARTEN EN AFSLUITEN... 4 3.1 Opstarten...

Nadere informatie

Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren en licenties beheren

Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren en licenties beheren De nieuwste editie van dit document is altijd online beschikbaar: Activeren en beheren licenties Inhoudsopgave Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren Automatisch activeren via internet

Nadere informatie

Handleiding Videoconsult smartphone. Videobellen met uw zorgverlener vanuit huis

Handleiding Videoconsult smartphone. Videobellen met uw zorgverlener vanuit huis Handleiding Videoconsult smartphone Videobellen met uw zorgverlener vanuit huis 1 Handleiding Videoconsult smartphone Videobellen met uw zorgverlener vanuit huis Uw arts of verpleegkundige heeft met u

Nadere informatie

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Via de portal Mijn SKP heeft u de mogelijkheid om zelf uw abonneegegevens te beheren. Ook kunt u tvpluspakketten aan- en uitzetten. SKP 3in1- en internetabonnees

Nadere informatie

Handleiding Magister 6

Handleiding Magister 6 Handleiding Magister 6 Inhoudsopgave Inloggen 3 Instellen wachtwoord 5 Invoeren e-mail adres 5 Beginscherm Magister 6 Aanwezigheid 7 Cijfers 7 Ouderavond 7 Vakkenpakketkeuze leerjaar 2 10 Magister en Meta

Nadere informatie

Bedrijven SEPA machtiging

Bedrijven SEPA machtiging Bedrijven SEPA machtiging Via Rabo Financial Logistics Portal (RFLP) kunt u gebruik maken van de toepassing Bedrijven SEPA machtiging om een machtiging te registreren voor Bedrijven Euroincasso s. Zonder

Nadere informatie

Als u op de link op onze website klikt ( verschijnt het volgende scherm:

Als u op de link op onze website klikt (  verschijnt het volgende scherm: 1. Wijzigen parkeervergunning Als u op de link op onze website klikt (https://parkeren.oldenzaal.nl) verschijnt het volgende scherm: Om in te loggen klikt u op hier Nadat u hebt ingelogd verschijnt het

Nadere informatie

Downloaden & installeren. BankingTools Cashflow v5.1

Downloaden & installeren. BankingTools Cashflow v5.1 Downloaden & installeren BankingTools Cashflow v5.1 Bespaar geld en spaar het milieu! Lees de handleiding vanaf uw beeldscherm. Wilt u toch de handleiding afdrukken? Kiest u dan voor de speciale optie

Nadere informatie

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Mijn.PvdA.nl Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Versie 1.0 Amsterdam, mei 2011 Inhoudsopgave 1. Beginnen 5 1.1 Vooraf 5 1.2 Wat is Mijn.PvdA.nl? 5 1.3 Inloggen op Mijn.PvdA.nl 5

Nadere informatie

Mobile Self Service iphone DeBlessurePraktijk

Mobile Self Service iphone DeBlessurePraktijk Mobile Self Service iphone DeBlessurePraktijk Datum : di 18 dec 12 Versie : 1.0 1 Inhoudsopgave 1.Algemeen... 3 2.App installatie... 4 3.Inloggen... 5 4.Hoofdmenu... 6 5.Agenda instellingen onderhouden...

Nadere informatie

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0 GlobeTrace Lite App Dit is een handleiding voor het gebruik van het GlobeTrace Lite CMS. De GlobeTrace Lite App en het achterliggende systeem is volledig gratis te gebruiken. Mocht u vragen hebben over

Nadere informatie

Wachtwoord zelfservice

Wachtwoord zelfservice 1 Wachtwoord zelfservice Wat is het? Het kan voorkomen dat je het wachtwoord voor inloggen op een computer op school, het draadloze netwerk of je studentenmail vergeten bent. Je kunt dan niet inloggen

Nadere informatie

Technische Universiteit Eindhoven

Technische Universiteit Eindhoven Technische Universiteit Eindhoven Versie 1.1 Datum maandag 5 oktober 2015 Copyright 2015, IP Parking. Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Registreren nieuwe gebruiker... 4 3. Aanmelden Heerlijk Parkeren website...

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

Handleiding: ECAS account en URID aanmaken

Handleiding: ECAS account en URID aanmaken Afschrift Paraaf Koningskade 4 Postbus 91503 2509 EC Den Haag IPC 652 www.emissieautoriteit.nl Handleiding: ECAS account en URID aanmaken Inhoudsopgave Introductie... 3 Maak een ECAS account aan... 4 Mobiel

Nadere informatie

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl.

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

Office Installatie instructies. Voor de leerlingen van het Heerbeeck College en het Kempenhorst College

Office Installatie instructies. Voor de leerlingen van het Heerbeeck College en het Kempenhorst College ICT t eam VOB O Office 365 - Installatie instructies Voor de leerlingen van het Heerbeeck College en het Kempenhorst College Handleiding Office 365 Activeren En Installeren.pdf ICT-team - Martijn de Vries

Nadere informatie

Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat

Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat Sdu Advocatensupport Sdu Uitgevers www.scherpinsupport.nl september 2013 1 Inhoudsopgave Overzicht... 3 Converteren banknummers... 3 Rapport maken...

Nadere informatie

Als je na het volgen van deze handleiding nog steeds niet kan inloggen, neem dan contact op met de Xtilton ServiceDesk

Als je na het volgen van deze handleiding nog steeds niet kan inloggen, neem dan contact op met de Xtilton ServiceDesk Wachtwoord opnieuw instellen Het is vervelend als je wachtwoord niet meer werkt of je account is vergrendeld. Het is nu in veel gevallen mogelijk om 24 uur per dag zelfstandig je wachtwoord aan te passen.

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

Handleiding oudernetwerk vzw de ouders

Handleiding oudernetwerk vzw de ouders Handleiding oudernetwerk vzw de ouders Deze handleiding geeft een overzicht van wat je kan doen in het oudernetwerk. Hoe registreer je? Hoe log je in? Bij welke kanalen sluit je aan? Hoe maak je een eigen

Nadere informatie

Klik nu op Nieuw account aanmaken

Klik nu op Nieuw account aanmaken HOE REGISTREREN OP DE WEBSITE? Surft naar www.wommeltjes.be Aan de rechterkant, onder de grote verticale foto s vind je de rubriek: GEBRUIKERSLOGIN Klik nu op Nieuw account aanmaken Vul jouw e-mailadres

Nadere informatie

DWF Handleiding voor Teams

DWF Handleiding voor Teams Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

Registreren Inloggen - Profiel beheren

Registreren Inloggen - Profiel beheren Registreren Inloggen - Profiel beheren Inhoud: iedereen die gebruik wil maken van Kwaliteitscholen moet inloggen, behalve als iemand alleen een onderzoek invult. Voor bepaalde functionaliteiten (uitzetten

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yellowbrick

Handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick versie 2.0 augustus 2014 Voordelig bricken, makkelijk parkeren INHOUDSOPGAVE MIJN YELLOWBRICK 3 MIJN GEGEVENS 5 MOBIEL 7 KAARTEN 10 PARKEREN 13 TRANSACTIES 14 FACTUREN 14 ZAKELIJK

Nadere informatie

Hand-out OuderCommunicatieSysteem

Hand-out OuderCommunicatieSysteem Hand-out OuderCommunicatieSysteem Publicatiedatum 13-09-2016 Inhoudsopgave Fase 1: starten met het OuderCommunicatieSysteem 3 Inloggen 3 Naar de achterkant van de website 4 Naar modulebeheer 4-5 Configuratie

Nadere informatie

Handleiding Magister voor ouders

Handleiding Magister voor ouders Als ouder/verzorger van een leerling of leerlingen op de Boelensschool hebt u de mogelijkheid om de prestaties van uw kind(eren) in ons administratiesysteem Magister op ieder moment te raadplegen. Magister

Nadere informatie

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno 1. Registreren als account Wanneer je voor de eerste maal een inschrijving wenst

Nadere informatie

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Taxis Pitane Link (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Inhoud Wat is Taxis Pitane Link?... 4 Inloggen in Taxis Pitane Link... 5 Wachtwoord vergeten... 6 Startscherm of hoofdmenu... 7 Helpvensters

Nadere informatie

Externe toegang met ESET Secure Authentication. Daxis helpdesk@daxis.nl Versie 2.0

Externe toegang met ESET Secure Authentication. Daxis helpdesk@daxis.nl Versie 2.0 Externe toegang met ESET Secure Authentication Daxis helpdesk@daxis.nl Versie 2.0 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:... 1 Inleiding:... 2 Stap 1: Download eenmalig Eset Secure Authentication op uw smartphone...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor toegang tot Gasport

Gebruikershandleiding voor toegang tot Gasport Gebruikershandleiding voor toegang tot Gasport 1. Inleiding In deze handleiding staat beschreven hoe u kunt inloggen op de GTS webapplicatie Gasport via Multi-Factor Authentication (MFA). Voordat u kunt

Nadere informatie

Vergunningen voor toegang tot autovrij gebied Gent. Gebruikershandleiding voor online beheertool

Vergunningen voor toegang tot autovrij gebied Gent. Gebruikershandleiding voor online beheertool Vergunningen voor toegang tot autovrij gebied Gent Gebruikershandleiding voor online beheertool Wat? De online beheertool is een digitale toepassing waarmee een aantal burgers of diensten aan derden zelf

Nadere informatie

Welkom bij Mijn Zorg van de Zaak

Welkom bij Mijn Zorg van de Zaak Welkom bij Mijn Zorg van de Zaak 1. Inloggen Vul je gebruikersnaam en het wachtwoord in om in te loggen. Je gebruikersnaam is het (privé) e-mailadres dat je zelf bij de registratie voor Mijn Zorg van de

Nadere informatie