Informatieboekje. Schoolexcursie Barcelona. Mavo 4 Eindexamenreis Dit boekje is van:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatieboekje. Schoolexcursie Barcelona. Mavo 4 Eindexamenreis 2014. Dit boekje is van:"

Transcriptie

1 Informatieboekje Schoolexcursie Barcelona Mavo 4 Eindexamenreis 2014 Dit boekje is van:

2 Beste Mavo examenleerlingen Met trots kunnen wij jullie dit boekje overhandigen. Het programma en alles daar omheen voor onze eindexamenexcursie naar Barcelona! Barcelona is gelegen in het noorden van Spanje en is een van de belangrijkste steden van het land. De stad is oorspronkelijk gesticht door de romeinen maar nu een moderne stad vol kunst, cultuur, handel en voetbal. De stad heeft ongeveer 80x meer inwoners dan Elst en is groot, toch denken we een mooi en interessant programma te hebben samengesteld. We denken dat er voor iedereen veel plezier te beleven is aan het programma en dat jullie ook het gevoel kunnen krijgen toch echt even kennis gemaakt te hebben met Barcelona. Wij zijn er van overtuigd dat het een heel gezellige trip kan worden. Natuurlijk moeten we daar met elkaar voor zorgen. Verder in het boekje vind je nog een paar tips/ regels die je daar zeker bij zullen helpen. Vrijdag 28 februari 2014 zullen 45 leerlingen en 4 docenten deelnemen aan de eindexamenreis naar Barcelona. De begeleidende docenten zijn: Dhr. Hendriks, Dhr. Hiffens, Mevr. Doran en Mevr. Hortulanus-van Beurden. Voor contact in Barcelona, het mobiele nummer van Dhr. Hendriks: Laat ik deze inleiding afsluiten met een zigeunerwijsheid; Velen zijn op reis naar het geluk. Wij hebben ontdekt dat de reis, het geluk is. Met vriendelijke groet, Het gehele meereizende team.

3 Algemene reisinformatie Reisorganisatie: Diogenes Groeps- en Cultuurreizen Stuwdam KM Amersfoort Deze reisorganisatie is gespecialiseerd in school- en groepsreizen. En is door de ANWB en ANVR gecertificeerd en aangesloten bij het internationale calamiteitenfonds. Vluchtschema: Vrijdag (Vlucht HV5133) Vertrek Amsterdam : uur Aankomst Barcelona : uur Dinsdag (Vlucht HV5136) Vertrek Barcelona : uur Aankomst Amsterdam : uur Verblijf in Barcelona: Barcelona Dream Hostel Ave. Alfonso XIII-28 B Badalona Barcelona Spain Telefoon: (International) (24 uur) Dit hostel ligt 5 minuten lopen van het strand en 2 minuten lopen van de metro (Pep Ventura Metro Station, Purple Line (L2)). Met de metro is het bijvoorbeeld 10 minuten naar de Sagrada Familia. In het hotel is gratis internet en Wifi verbinding.

4 Regels & Afspraken Omdat wij deze reis zo soepel mogelijk willen laten verlopen hebben wij een paar regels opgesteld. Wij hopen ten zeerste dat jullie deze respecteren en jullie je hier ook aan houden. * Het meenemen van drugs in welke vorm dan ook is ten strengste verboden! In Spanje is het drugsbeleid heel anders dan hier in Nederland. Hierover zullen wij ook in de presentatie uitgebreid aandacht besteden. * Het gebruik van alcohol is tijdens activiteiten niet toegestaan. De minimumleeftijd om alcohol te mogen drinken is 18 jaar in Spanje. Let op; je bent ook strafbaar voor de Spaanse wet als je alcohol bij je hebt onder de 18 jaar. * Wil je je zakmes of tool thuislaten, regelmatig zijn er controles met poortjes bij bezienswaardigheden. * Het op de gangen lopen ná 00:00 is niet toegestaan. Je hebt je rust hard genoeg nodig, neem deze ook. De volgende dag hebben we waarschijnlijk weer een druk programma. Laat mensen die willen slapen in hun waarde. * Verder is het luisteren naar de begeleiders en respectvol met elkaar omgaan de norm, we gaan er een leuke reis van maken met zijn allen!

5 Spullen om niet te vergeten Er kan natuurlijk altijd iets gebeuren, ook in het buitenland. Neem je medische verzekeringspas mee! Verder is het erg belangrijk om in het bezit te zijn van een ID-kaart. Omdat Spanje binnen de SCHENGEN-LANDEN valt is een paspoort niet nodig (mag wel natuurlijk), maar een ID-kaart uiteraard wel. Kijk ook of deze nog wel geldig is. Denk hieraan, anders kom je de grens niet over! Inpaklijst Had ik mijn sokken nou al ingepakt? Tandenborstel? Deodorant? Hmm, toch mijn koffer maar weer omgooien.. Check, check.. Dubbel check! Voor onderweg: * Boek Voor in Barcelona: * ID-Kaart * medische verzekeringspas * Ondergoed * Hemden/ T-shirts/ shirts met lange mouwen * Waterdichte jas * Schoenen en sokken * Lange broeken * Pyjama/nachthemd * Lenzen + lenzenvloeistof/ bril * Portemonnee * Washandjes + handdoeken(!) * Anticonceptiepil + Eigen medicijnen! (Zijn je medicijnen bijzonder bijvoorbeeld zware pijnstillers neem dan een EMP (=Europees Medicijnen Paspoort) mee voor de douane) * Klein reistasje/rugzakje voor in de stad zelf * Mobiele telefoon + oplader * Foto/videocamera * MP3-speler * Persoonlijke verzorgingsartikelen Volgens ons moet je hiermee een aardig eind komen. Natuurlijk zijn er altijd persoonlijke dingen die je graag mee wil hebben, maar denk eraan dat een koffer niet meer dan 15 kg mag wegen (zit je hier overheen, betaal je zelf bij!) en je handbagage niet meer dan 10 kg.

6 Let op: In je handbagage mag niet meer dan 100 ml aan vloeibare stoffen zitten. Stop daarom drinken, reinigingsmelk of lenzenvloeistof in je koffer en niet in je handbagage! Het wordt weggegooid bij de douane. Overige nuttige informatie (Barcelona-ABC) Bagage Wij willen jullie vragen redelijk te zijn met het selecteren van mee te nemen bagage. Voor een vierdaagse reis is het niet nodig om vier paar schoenen en tientallen kledingstukken mee te nemen. Elke dag een schoon stel kleding en twee paar goede schoenen zijn voldoende om aan deze reis deel te kunnen nemen. Denk eraan dat je maar max.15 kg aan ruimbagage mee mag nemen en max. 10 kg aan handbagage. Zit je hier overheen, dan betaal je zelf bij! Voor de handbagage gelden de volgende maximale maten 55 cm/ 35 cm/ 25 cm, Transavia is streng! Diefstal Hou er rekening mee dat in Barcelona overvallen worden gepleegd. Draag je geld op je lichaam en eventuele waardevolle spullen ook. En ga hier niet opzichtig mee rondlopen. De school is in geen enkel geval aansprakelijk. Geld In Spanje kun je gewoon met de euro betalen. De leerlingen moeten zelf hun lunch en avondeten verzorgen, denk hieraan. Kamers Leerlingen verblijven in meerpersoons kamers. Uiteraard zijn jongens en meisjes gescheiden. Elke kamer heeft afhankelijk van de grootte- een of meerdere kamerleiders, wat de verantwoording met zich meebrengt om evt. schade en rotzooi te melden. De kamer indelingen zullen van te voren worden samengesteld. Kleding We adviseren de leerlingen om warme kleding en goed schoeisel mee te nemen. Zie weer voor meer informatie. Noodgevallen Mocht het nodig zijn dat u uw zoon/dochter wilt spreken en hem/haar niet kunt bereiken, adviseren wij contact op te nemen met Dhr. Hendriks: Let op, dit alleen in geval van echte nood. Reisverzekering Via school is een verzekering van kracht die reizen naar het buitenland dekt en verzekert. We gaan geen gevaarlijke sporten doen wat geen extra premie met zich meebrengt. Waardevolle apparatuur Het meenemen en gebruik van waardevolle apparatuur geschiedt geheel op eigen risico. Voor eventuele schade aan mp3-spelers, laptops, telefoons etc. is de school in geen enkel geval aansprakelijk. Weer Tijdens ons verblijf in Barcelona is het daar winter. Het is geen mooi strandweer en er heerst een kans op neerslag. De gemiddelde tempratuur is daar 15 graden. Hou hier rekening mee met je kledingkeuze.

7 Programma Barcelona (Programma onder voorbehoud) Vrijdag 28 Februari: Verzamelen bij Station Elst, presentiecontrole en inpakken bus Vertrek van de bus! Aankomst Vliegveld Amsterdam Vertrek vanaf Vliegveld Amsterdam Aankomst Barcelona, vervoer met bus naar hostel Aankomst hostel s Avonds houden we het lekker rustig want jullie zullen wel moe zijn. Maar wil je nog even gaan wandelen, het is 5 minuten lopen naar het strand, spreek wel goed af met de begeleiders Slapen Zaterdag 1 Maart: Wekservice Ontbijt in het hostel + uitleg over verloop van de dag s morgens gaan jullie met een Bus tour door Barcelona zodat jullie de stad een beetje leren kennen. Om 9.30 worden jullie bij het hotel opgehaald Lunchen op eigen gelegenheid s middags kunnen jullie kiezen; of een bezoek aan Camp Nou (=het stadion van FC Barcelona) of een bezoek aan de Sagrada Familia (=Baseliek ontworpen door Gaudí) Het avondprogramma wordt ter plekke afgesproken met de docenten, maar denk er aan zorg dat je op zijn laatst om in het hotel terug ben Slapen

8 Zondag 2 Maart: Wekservice Ontbijt in het hostel + uitleg over verloop van de dag Vertrek naar Parc Guell Aankomst Parc Guell Rondlopen + in groepjes park verkennen In het park met zijn allen wat eten Het middagprogramma wordt ter plekke afgesproken met de docenten. s Avonds kunnen de leerlingen die willen een voetbalwedstrijd bezoeken of kiezen voor een bezoek aan de omgeving van de magische fonteinen waar het s avonds vaak druk en gezellig is. Denk er wel aan dat je zorgt op zijn laatst om in het hotel terug te zijn Slapen Maandag 3 Maart: 8.15 Wekservice 8.30 Ontbijt in het hostel 9.30 Vertrek naar Parc Ciatudella Aankomst in park, tour maken door park en dan doorlopen naar Barceloneta Lunchen op eigen gelegenheid s middags kunnen jullie kiezen, een bezoek aan de Catedral de la Santa Creu of winkelen op La Ramblas (populaire lange winkelstraat) Voor mensen die dit leuk vinden start er een Graffiti Tour vanuit de Be Mar receptie (Street Carrer Sant Pau 80) of Be Sound receptie (Carrer Nou de la Rambla 91), verdere info in het hotel. Vergeet niet even te melden aan de begeleiders dat je mee gaat en dat je later terug ben in het hotel Terug naar hostel Rest van de dag vrij en avondeten op eigen gelegenheid Het avondprogramma wordt ter plekke afgesproken met de docenten, maar denk er aan zorg dat je op zijn laatst om in het hotel terug ben Slapen

9 Dinsdag 4 Maart: 8.15 Wekservice 8.30 Ontbijt in het hostel + uitleg over verloop van de dag Spullen inpakken, de kamers moeten netjes worden achtergelaten. Je spullen kunnen (redelijk) veilig in het hotel achtergelaten worden en later opgehaald voor vertrek naar het vliegveld. Let op wat je ook gaat doen; Voor Spullen ingepakt en kamers netjes achtergelaten Start Rondwandeling Barri Gotic (=Gotische wijk, vol leuke winkeltjes en boetiekjes een soort Venetië zonder grachten) vanuit de Be Mar receptie (Street Carrer Sant Pau 80) of Be Sound receptie (Carrer Nou de la Rambla 91), verdere info in het hotel. Ben je uit gewinkeld en heb je genoeg van de stad gezien? Een prachtige afsluiting van deze reis is het strand, 5 minuten lopen. Een moment van rust voor de terugreis Vertrek naar vliegveld vanaf het hotel (niets vergeten??) Aankomst vliegveld + inchecken, Vrije tijd tot vlucht Vertrek vlucht Barcelona naar Amsterdam Aankomst Amsterdam Schiphol Vertrek met bus naar Station Elst Verwachtte aankomst bij treinstation Elst BARCELONA HERE WE COME!!!

Informatieboekje. Schoolexcursie Rome. Havo 5 Eindexamenreis 2014. Dit boekje is van:

Informatieboekje. Schoolexcursie Rome. Havo 5 Eindexamenreis 2014. Dit boekje is van: Informatieboekje Schoolexcursie Rome Havo 5 Eindexamenreis 2014 Dit boekje is van: Beste Havo examenleerlingen 2014. Met trots kunnen wij jullie dit boekje overhandigen. Het programma en alles daar omheen

Nadere informatie

Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V

Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V - Wanneer: Maandag 13 maart t/m zondag 19 maart - Bestemming: Santa Susanna/ Barcelona - Inclusief: Transfer per luxe touringcar, ontbijt, excursies

Nadere informatie

NOS VERNOS EN BARCELONA

NOS VERNOS EN BARCELONA NOS VERNOS EN BARCELONA BARCELONA 2017 / MAVO 4 / MEANDER COLLEGE Inleiding Beste mavo 4 leerling, Van 25 t/m 29 september gaan we met 72 mavo 4 leerlingen en 7 docenten naar Barcelona. In dit boekje vind

Nadere informatie

Markenhage Mavo 4 Cultuurreis Barcelona

Markenhage Mavo 4 Cultuurreis Barcelona Markenhage Mavo 4 Cultuurreis Barcelona 2016 Voorwoord Beste Barcelona-Cultuurreiziger, Je hoeft nu niet lang meer te wachten! Vrijdag 14 oktober vertrekken we richting Barcelona. Er staan vele leuke en

Nadere informatie

Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober

Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis (Spanje). Dit boekje met het gehele programma van activiteiten

Nadere informatie

Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum. Béziers 20 t/m 25 mei 2012

Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum. Béziers 20 t/m 25 mei 2012 Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum Béziers 20 t/m 25 mei 2012 Zondag 20 mei 2012 Maandag 21 mei 2012 Dinsdag 22 mei 2012 7.30u Verzamelen voor Vertrekhal 2 Schiphol. Wees op tijd!

Nadere informatie

WERKWEEK BARCELONA REISINFORMATIE. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s),

WERKWEEK BARCELONA REISINFORMATIE. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), WERKWEEK BARCELONA Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Bijna is het zover, we gaan op werkweek. Het is de bedoeling dat wij met z n allen een leerzame en supergezellige week hebben. Om te zorgen dat

Nadere informatie

Markenhage Mavo 4 Cultuurreis Barcelona

Markenhage Mavo 4 Cultuurreis Barcelona Markenhage Mavo 4 Cultuurreis Barcelona 2016 Groep Naam Voorwoord Beste Barcelona-Cultuurreiziger, Je hebt er waarschijnlijk al heel lang naar uit zitten kijken, maar nu gaat het er dan eindelijk van komen!

Nadere informatie

LEUK, GEZELLIG, SAMEN

LEUK, GEZELLIG, SAMEN INFO-AVOND VMBO-3 KAMP programma deze avond LEUK, GEZELLIG, SAMEN Voorstellen Verzekering Wat neem je mee? Regels Programma s activiteiten WAAR? Overnachten WAAR? 5 km LOPEN vanaf activiteitenplek begeleiding

Nadere informatie

Vertrek uit Parijs op donderdag 29 september Ochtend: uiterlijk uur kamers schoon achter laten. Avond: uur vertrek naar Nederland.

Vertrek uit Parijs op donderdag 29 september Ochtend: uiterlijk uur kamers schoon achter laten. Avond: uur vertrek naar Nederland. WERKWEEK PARIJS Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Bijna is het zover, we gaan op werkweek. Het is de bedoeling dat wij met z n allen een leerzame en supergezellige week hebben. Om te zorgen dat

Nadere informatie

Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau

Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau 1 Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau 1 2 2 3 Inleiding Het is bijna zover, we gaan met 49 leerlingen en 6 docenten naar het skigebied Wildschönau in Oostenrijk. De

Nadere informatie

Wanneer: zondag 27 januari t/m donderdag 31 januari (hier komen we donderdag ook weer aan) luxe touringcar o.b.v. 2 chauffeurs (Kupers)

Wanneer: zondag 27 januari t/m donderdag 31 januari (hier komen we donderdag ook weer aan) luxe touringcar o.b.v. 2 chauffeurs (Kupers) Wanneer: zondag 27 januari t/m donderdag 31 januari 2019 Vertrekplaats: Vertrektijd: Vervoer: busbedrijf Kupers (Kampershoek), Weert (hier komen we donderdag ook weer aan) 15:00 uur luxe touringcar o.b.v.

Nadere informatie

Reisinformatie werkweek klas 3

Reisinformatie werkweek klas 3 Reisinformatie werkweek klas 3 Schooljaar 2014-2015 Beste 3 e klassers, Aan het einde van het derde schooljaar is het gebruikelijk om op werkweek te gaan. Dit jaar gaan we naar de Ardennen. We vertrekken

Nadere informatie

GRIEKENLANDREIS N.B. Deze presentatie ontvangt u achteraf per . U hoeft de informatie dus niet op te schrijven!

GRIEKENLANDREIS N.B. Deze presentatie ontvangt u achteraf per  . U hoeft de informatie dus niet op te schrijven! GRIEKENLANDREIS 2019 N.B. Deze presentatie ontvangt u achteraf per e-mail. U hoeft de informatie dus niet op te schrijven! DE REISLEIDING mevr. E. de Vos evo@wolfert.nl dhr. M. van Gulik mgu@wolfert.nl

Nadere informatie

KAMP NOORDWIJK. klas 3 VMBO

KAMP NOORDWIJK. klas 3 VMBO KAMP NOORDWIJK klas 3 VMBO 1 ACTIVITEITEN CAMPING 135 km : 1 uur en 30 min met de bus 2 Bij nood bellen : school : 0416 374448 of Hr Kop : 06-20383668 Begeleiding Docenten d Oultremontcollege Hr Moolenaar

Nadere informatie

Talenreis Spanje 2018

Talenreis Spanje 2018 Programmaboekje Talenreis Spanje 2018 15 t/m 20 oktober Dit boekje is van: Programmaboekje Talenreis Spanje 2018 Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis. Dit boekje met

Nadere informatie

Barcelona. september VWO

Barcelona. september VWO Barcelona september 2016 5VWO Inleiding Barcelona, de elegante hoofdstad van Catalonië, is een zelfverzekerde, welvarende, dynamische, vrolijke stad met passie voor stijl en een obsessie met zijn imago.

Nadere informatie

Programmaboekje. Talenreis Spanje t/m 21 oktober. Dit boekje is van:

Programmaboekje. Talenreis Spanje t/m 21 oktober. Dit boekje is van: Programmaboekje Talenreis Spanje 2017 16 t/m 21 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis. Dit boekje met het gehele programma van activiteiten

Nadere informatie

Schoolkamp informatie

Schoolkamp informatie akl Schoolkamp informatie Ameland 23 juni t/m 26 juni 2015 T&C T&D D&C Beste leerling/ouder en/of verzorger van T&C, T&D, D&C klas 3, Dit jaar gaan we naar Ameland waar we verblijven in kampeerboerderij

Nadere informatie

APARISAPARISAPARISAPARISA

APARISAPARISAPARISAPARISA Excursieweek 10 t/m 13 juli 2018 groep A Beste ouders / verzorgers en leerlingen Dit boekje bevat informatie en het programma van de werkweek Parijs van 10 t/m 13 juli 2018. We overnachten de hele periode

Nadere informatie

H4 STUDIEREIS ECUADOR. 18 april t/m 24 april 2019

H4 STUDIEREIS ECUADOR. 18 april t/m 24 april 2019 H4 STUDIEREIS ECUADOR 18 april t/m 24 april 2019 De heer Danilo Curiel (DAC) (dac.bi@colegioarubano.aw) De heer Rudolf Kelly (KL) (kl.bi@colegioarubano.aw) De heer Hans v.d. Moosdijk (MD) (md.wi@colegioarubano.aw)

Nadere informatie

Programmaboekje. Talenreis Spanje 2016 10 t/m 15 oktober. Dit boekje is van:

Programmaboekje. Talenreis Spanje 2016 10 t/m 15 oktober. Dit boekje is van: Programmaboekje Talenreis Spanje 2016 10 t/m 15 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis. Dit boekje met het gehele programma van activiteiten

Nadere informatie

APARISAPARISAPARISAPARISAPARISAPARIS

APARISAPARISAPARISAPARISAPARISAPARIS Excursieweek 10 t/m 13 juli 2018 groep B Beste ouders / verzorgers en leerlingen Dit boekje bevat informatie en het programma van de werkweek Parijs van 10 t/m 13 juli 2018. We overnachten de hele periode

Nadere informatie

Nieuwsbrief schoolreis editie 2

Nieuwsbrief schoolreis editie 2 Nieuwsbrief schoolreis editie 2 Contact: mevrouw E. Mertens T: +3173 5588182 E: e.mertens@kentalis.nl Datum: 23 februari 17 Betreft: Schoolreis maart 2017 Beste leerlingen, ouders en / of verzorgers, In

Nadere informatie

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES 1 WIE GAAN ER MEE Er gaan jongeren en begeleiders mee van t Volbert en daarnaast van 3 andere groepen uit andere landen. Alle begeleiders zijn er voor alle jongeren. Je

Nadere informatie

4 HAVO REIS SEGBROEK COLLEGE

4 HAVO REIS SEGBROEK COLLEGE 4 HAVO REIS SEGBROEK COLLEGE 26 t/m 30 SEPTEMBER 2016 Checklist Reisweek Londen - Paspoort of ID-kaart (in je handbagage) - Medicijnen (als je die gebruikt) - Stevige schoenen (we lopen flink wat af!)

Nadere informatie

1 Buitenlandreizen 2016 Romboutscollege. Buitenland Reizen. Romboutscollege

1 Buitenlandreizen 2016 Romboutscollege. Buitenland Reizen. Romboutscollege 1 Buitenlandreizen 2016 Romboutscollege Buitenland Reizen 2016 Romboutscollege 2 Buitenlandreizen 2016 Romboutscollege Beste leerlingen en ouders, De buitenlandreizen voor 2016 komen eraan. De reizen zijn

Nadere informatie

VLUCHT. Vertrek: zondag 6 maart 2016 Trein vanaf Enschede 7:46 (half acht uiterlijk aanwezig)

VLUCHT. Vertrek: zondag 6 maart 2016 Trein vanaf Enschede 7:46 (half acht uiterlijk aanwezig) ROMEREIS 2016 VLUCHT Vertrek: zondag 6 maart 2016 Trein vanaf Enschede 7:46 (half acht uiterlijk aanwezig) terugreis: vrijdag 11 maart 2016 18.15/18.45 uur in Enschede VLUCHT Datum Vlucht Vertek Aankomst

Nadere informatie

Barcelona. september VWO

Barcelona. september VWO Barcelona september 2015 5VWO Inleiding Barcelona, de elegante hoofdstad van Catalonië, is een zelfverzekerde, welvarende, dynamische, vrolijke stad met passie voor stijl en een obsessie met zijn imago.

Nadere informatie

GROEPSREIS BARCELONA

GROEPSREIS BARCELONA GROEPSREIS BARCELONA 25 maart 14 28 maart 14 In maart 2014 wordt er een groepsreis georganiseerd door Tim Zegveld Mobiel Reisadvies in Limburg in samenwerking met Victor Konings Barna Travel Barcelona.

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE. Buitenlandreis naar London. 11 t/m 14 juli 2017

INFORMATIEBOEKJE. Buitenlandreis naar London. 11 t/m 14 juli 2017 INFORMATIEBOEKJE Buitenlandreis naar London 11 t/m 14 juli 2017 Naam leerling: 1 Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), De buitenlandreis naar London komt eraan. Voor invulling van deze dagen is gekozen

Nadere informatie

I N F O - AV O N D V M B O - 3 K A M P LEUK,GEZELLIG, SAMEN

I N F O - AV O N D V M B O - 3 K A M P LEUK,GEZELLIG, SAMEN I N F O - AV O N D V M B O - 3 K A M P LEUK,GEZELLIG, SAMEN programma deze avond Voorstellen Verzekering Wat neem je mee? Regels Programma s activiteiten WAAR? Overnachten WAAR? 5 km LOPEN vanaf activiteitenplek

Nadere informatie

Betreft: Korte kennismaking met nieuwe klas en mentor; kenmerk

Betreft: Korte kennismaking met nieuwe klas en mentor; kenmerk Chr. Scholengemeenschap voor atheneum havo mavo Aan de ouder(s)/verzorger(s) van en aan de leerlingen van mavo 3 schooljaar 2019-2020 Mijdrecht, 22 juli 2019 Betreft: Korte kennismaking met nieuwe klas

Nadere informatie

13 september 19 september

13 september 19 september 13 september 19 september REGELS DIE GELDEN TIJDENS DE WERKWEEK BARCELONA 2013 Gedragsregels: Hoofdregel: Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen. Wanneer je iemand ziet die zich niet aan de afspraken

Nadere informatie

SPORTKAMP 2019 Appelscha

SPORTKAMP 2019 Appelscha SPORTKAMP 2019 Appelscha maandag 3 juni t/m vrijdag 7 juni Wat heb je nodig deze week?: Een goede fiets waarop je heen en weer Appelscha kunt fietsen!! (50km) Check je banden, remmen en licht ruim voor

Nadere informatie

LEUK, GEZELLIG, SAMEN

LEUK, GEZELLIG, SAMEN INFO- AV O N D VMBO- 3 K A M P LEUK, GEZELLIG, SAMEN programma deze avond Voorstellen Verzekering Wat neem je mee? Regels Programma 120 km 2 uur bussen 1 activiteiten WAAR? Boulevard Barnaart 30 2041 JA

Nadere informatie

MEERDAAGSE 2016. Bestemming: Londen

MEERDAAGSE 2016. Bestemming: Londen MEERDAAGSE 2016 woensdag 22 - vrijdag 24 juni 2016 Bestemming: Londen Programmaboekje Meerdaagse 2016 Londen pagina 1 van 6 Programma woensdag 22 juni 05.45 uur Aanwezig op school 06.00 uur* Vertrek vanaf

Nadere informatie

Werkweek Parijs Dinsdag 2 tot vrijdag 5 september 2014 VeenLanden College Mijdrecht

Werkweek Parijs Dinsdag 2 tot vrijdag 5 september 2014 VeenLanden College Mijdrecht Werkweek Parijs Dinsdag 2 tot vrijdag 5 september 2014 VeenLanden College Mijdrecht Beste leerling, Na de zomervakantie starten we het schooljaar met een werkweek naar Parijs. In dit boekje kun je vinden

Nadere informatie

Kandinsky Travel 2011-2012

Kandinsky Travel 2011-2012 Kandinsky Travel 2011-2012 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 pagina Skiën in Bottrop 4 Gaziantep 5 Suriname 6 Barcelona 7 Efteling of Walibi World 11 Spelregels 12 2 Inleiding Beste reiziger, Het reisprogramma

Nadere informatie

Dit is het programmaboekje voor de Marrakechreis van 25 juni t/m 30 juni 2018.

Dit is het programmaboekje voor de Marrakechreis van 25 juni t/m 30 juni 2018. Beste Marokkogangers, Dit is het programmaboekje voor de Marrakechreis van 25 juni t/m 30 juni 2018. In dit boekje staat veel informatie, zoals het programma, adressen, tijden, afspraken en nog veel meer

Nadere informatie

Informatieavond. Dinsdag 5 januari 2016 Dalton College Alkmaar

Informatieavond. Dinsdag 5 januari 2016 Dalton College Alkmaar Informatieavond Dinsdag 5 januari 2016 Dalton College Alkmaar Inhoud presentatie De organisatie Reisgegevens Meenemen Programma Bekostiging Inclusief / exclusief Regels / Afspraken Adresgegevens Hotel

Nadere informatie

Infoavond 6 april 2016 reizen Atheneum

Infoavond 6 april 2016 reizen Atheneum Infoavond 6 april 2016 reizen Atheneum Programma Inleiding Algemene informatie Reizen Vragen? Algemene informatie Reisperiode: De week voor de herfstvakantie Reisverzekering: Begeleiders: Via school GEEN

Nadere informatie

4 HAVO REIS SEGBROEK COLLEGE

4 HAVO REIS SEGBROEK COLLEGE 4 HAVO REIS SEGBROEK COLLEGE 25 t/m 29 SEPTEMBER 2017 Checklist Reisweek Londen - Paspoort of ID-kaart (in je handbagage) - Medicijnen (als je die gebruikt) - Stevige schoenen (we lopen flink wat af!)

Nadere informatie

Programmaboekje Werkweek Londen 2014

Programmaboekje Werkweek Londen 2014 Programmaboekje Werkweek Londen 2014 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Regels en afspraken.4,5 Checklist...6,7 Klimaat en kleding. 8 Tijdverschil..8 Geld..8 Veiligheid en gezondheid..9 Bagage.9

Nadere informatie

EXCURSIE PARIJS HAVO 4 10 t/m 14 oktober 2016

EXCURSIE PARIJS HAVO 4 10 t/m 14 oktober 2016 EXCURSIE PARIJS HAVO 4 10 t/m 14 oktober 2016 Programma - Inleiding - Programma in Parijs - Praktische zaken in Parijs - Gedragsprotocol - Gegevensformulier - Inleveren gedragsprotocol - Eventuele vragen

Nadere informatie

Werkweek Rome 2015 WELKOM! Begeleiders: dhr. N. Bakker mevr. C. Don dhr. J. van Herk mevr. M. Koning

Werkweek Rome 2015 WELKOM! Begeleiders: dhr. N. Bakker mevr. C. Don dhr. J. van Herk mevr. M. Koning Werkweek Rome 2015 WELKOM! Begeleiders: dhr. N. Bakker mevr. C. Don dhr. J. van Herk mevr. M. Koning Heenreis Zaterdag 9 mei zijn we allemaal om 06:00 uur bij school. We gaan met de bus naar Düsseldorf

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen vmbo basis/kader leerjaar 3 datum 20 augustus 2015 betreft schoolreis 7 t/m 9 september behandeld door D. van Os en J. Wassenaar kenmerk U105325 bijlagen

Nadere informatie

PROGRAMMA 3G TRIER. 19, 20, 21 mei 2014. ( versie 31 maart 2014)

PROGRAMMA 3G TRIER. 19, 20, 21 mei 2014. ( versie 31 maart 2014) PROGRAMMA 3G TRIER 19, 20, 21 mei 2014 ( versie 31 maart 2014) Programma: Maandag 19 mei 8.15 uur Vertrek van Ypenburg 12.30 uur Aankomst Cochem 12.30 13.00 uur: Tijd om meegebrachte boterhammen op te

Nadere informatie

V O O R B E R E I D I N G

V O O R B E R E I D I N G L E T L A N D R E I S E R A S M U S + N A I S P R O J E C T New Angels on Inclusion for all Students 22 APRIL t.e.m. 29 APRIL 2017 ZEKER NIET VERGETEN!!!! V O O R B E R E I D I N G Je Belgische identiteitskaart

Nadere informatie

Schoolkamp informatie

Schoolkamp informatie akl Schoolkamp informatie Ameland 5 juli t/m 8 juli 2016 T&C T&D D&C Beste leerling/ouder en/of verzorger van T&C, T&D, D&C klas 3, Dit jaar gaan we naar Ameland waar we verblijven in kampeerboerderij

Nadere informatie

SPEERPUNTEN Surfkamp Mimizan: 7 SEPTEMBER T/M 12 september 2014:

SPEERPUNTEN Surfkamp Mimizan: 7 SEPTEMBER T/M 12 september 2014: SEERUNTEN Surfkamp imizan: 7 SETEBER T/ 12 september 2014: Denk om je reisdocument (hetzelfde als je ingeleverde kopie) en je verzekeringspas, neem ook pen en papier mee. Zondag 7 september om 09.00 uur

Nadere informatie

Sportklas 2 wintersportkamp

Sportklas 2 wintersportkamp Sportklas 2 wintersportkamp 2 Belangrijke informatie Aankomst en vertrek Zondag 10 januari 2016 is de dag waarop we naar Duitsland gaan. De bus zal om ongeveer 07:00 uur vanaf school vertrekken. Maar zoals

Nadere informatie

Muhlbach 4 A-9863 Rennweg / Oostenrijk

Muhlbach 4 A-9863 Rennweg / Oostenrijk WERKWEEK Wintersport Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Bijna is het zover, we gaan op werkweek. Het is de bedoeling dat wij met z n allen een leerzame en supergezellige week hebben. Om te zorgen

Nadere informatie

ARDENNENKAMP 2012. Leerjaar 4 (18 tot en met 21 september 2012) Informatieboekje voor leerlingen en ouders

ARDENNENKAMP 2012. Leerjaar 4 (18 tot en met 21 september 2012) Informatieboekje voor leerlingen en ouders ARDENNENKAMP 2012 Leerjaar 4 (18 tot en met 21 september 2012) Informatieboekje voor leerlingen en ouders Beste leerling en ouders/verzorgers, Sinds enkele jaren organiseert Aloysius/de Roosten aan het

Nadere informatie

Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014

Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014 Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014 5 dagen 4 overnachtingen verblijf op basis van volpension in Hotel Ciudad du Casteldefels Elke dag professionele training door onze specialisten Exclusieve

Nadere informatie

Programma: Maandag 6 mei. Dinsdag 7 mei

Programma: Maandag 6 mei. Dinsdag 7 mei Trierreis 3G 2019 Programma: Maandag 6 mei 8.00 uur Vertrek van Ypenburg 11.00 uur Aankomst Heerlen Bezoek aan de thermen in Heerlen en de Romeinse catacomben in Valkenburg Om 12.30 is er tijd om je eigen

Nadere informatie

Informatieboekje skikamp 2015

Informatieboekje skikamp 2015 Informatieboekje skikamp 2015 www.eduvier.nl www.skiamade.com (panorama) Reisorganisatie www.duketravel.nl Jugendgästehaus Steiner in het plaatsje Eben in Oostenrijk www.jgh-steiner.com 1 Belangrijke zaken!

Nadere informatie

Klassieke reis HNL Rome

Klassieke reis HNL Rome Klassieke reis HNL 2019 Rome Praktische informatie Sociaal contract Programma Vragen? Praktische informatie: vervoer heenreis maandag 8 april 5.30 uur verzamelen voor school heenvlucht: 8 april Amsterdam-Rome

Nadere informatie

PROGRAMMA. Brugklaskamp 1 VWO DOMBURG 1G1, 1A1, 1A2, 1A3, 1AH1, 1AH2

PROGRAMMA. Brugklaskamp 1 VWO DOMBURG 1G1, 1A1, 1A2, 1A3, 1AH1, 1AH2 PROGRAMMA Brugklaskamp 1 VWO DOMBURG 1G1, 1A1, 1A2, 1A3, 1AH1, 1AH2 1 De voorbereiding Met veel plezier hebben we speciaal voor jullie dit kamp in Zeeland georganiseerd. We logeren in een heus kasteel.

Nadere informatie

Londenreis Programma Instructies Aandachtspunten Vragen

Londenreis Programma Instructies Aandachtspunten Vragen Londenreis 2019 Londenreis 2019 Programma Instructies Aandachtspunten Vragen Programma maandag 3 juni 05.30u Verzamelen bij stadion de Koel, inpakken bus 06.00u Vertrek naar Calais 12.35u Boot van Calais

Nadere informatie

Programmaboekje Talenreis Engeland 2015 12 t/m 16 oktober

Programmaboekje Talenreis Engeland 2015 12 t/m 16 oktober Programmaboekje Talenreis Engeland 2015 12 t/m 16 oktober Dit boekje is van: 1 Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis (Engeland). Dit boekje met het gehele programma van

Nadere informatie

Programma Parijsreis 2013

Programma Parijsreis 2013 Beste ouders, beste leerlingen Met deze brief willen we jullie op de hoogte brengen van het programma van de boeiende Parijsreis die voor de deur staat Programma Parijsreis 2013 Uren zijn richttijden.

Nadere informatie

München. (misschien wel de leukste reis van ISW)

München. (misschien wel de leukste reis van ISW) München (misschien wel de leukste reis van ISW) 2016 Zondag 25 september t/m donderdag 29 september 2016 Dhr. A. Farhangi Dhr. D. Remijn Dhr. M. Oomen Dhr. M. van Zeijl Mevr. M. Claassen Mevr. H. van der

Nadere informatie

Wolfert fährt nach Berlin

Wolfert fährt nach Berlin Wolfert fährt nach Berlin Van maandag 4 september Tot vrijdag 8 september Wat kunt u lezen in deze presentatie? Reisleiding Noodnummers Bagage Geldzaken Programma Onderkomen Lunch en diner Regels Verzekering

Nadere informatie

Wolfert fährt nach Berlin

Wolfert fährt nach Berlin Wolfert fährt nach Berlin Van maandag 29 februari Tot vrijdag 4 maart Wat kunt u lezen in deze presentatie? Reisleiding Noodnummers Bagage Geldzaken Programma Onderkomen Lunch en diner Regels Verzekering

Nadere informatie

WINTERSPORTREIS OSG WEST-FRIESLAND

WINTERSPORTREIS OSG WEST-FRIESLAND WINTERSPORTREIS OSG WEST-FRIESLAND 17 t/m 22 april 2016 INHOUD INFORMATIEAVOND Waarom deze avond? Even voorstellen Vertrek / terugkomst Gebied / Locatie Kleding Paklijst Do s and Don t Overig Reglementen

Nadere informatie

Begeleiders: mevr. P. Peeters - stage/verzorging/opvoedkunde - Gsm mevr. K. Leus - stage/expressie - Gsm:

Begeleiders: mevr. P. Peeters - stage/verzorging/opvoedkunde - Gsm mevr. K. Leus - stage/expressie - Gsm: 18 april 2017 Buitenlandse stage Finland voor 7 Kinderzorg Beste ouder Beste leerling Hier volgt de algemene informatie en afspraken i.v.m. de inleefstage van 23 april 2017 tot 9 mei 2017 in Finland. Gegevens

Nadere informatie

WINTERSPORTREIS 2019 Zondag 3 maart 2019 t/m vrijdag 8 maart 2019

WINTERSPORTREIS 2019 Zondag 3 maart 2019 t/m vrijdag 8 maart 2019 WINTERSPORTREIS 2019 Zondag 3 maart 2019 t/m vrijdag 8 maart 2019 Inhoud Tijden van vertrek, aankomst en reisdoel... 3 Reisorganisatie... 3 Begeleiding... 4 Programma... 5 Wat je moet meenemen?... 6 Helm...

Nadere informatie

Geachte ouders/verzorgers van de deelnemers aan de werkweek Manchester 2015,

Geachte ouders/verzorgers van de deelnemers aan de werkweek Manchester 2015, Laren, september 2015 Geachte ouders/verzorgers van de deelnemers aan de werkweek Manchester 2015, Het is ons een genoegen u en uw kind mede te delen dat de planning voor de reis naar Manchester in de

Nadere informatie

MEERDAAGSE Bestemming: Londen

MEERDAAGSE Bestemming: Londen MEERDAAGSE 2017 maandag 22 - woensdag 24 mei Bestemming: Londen Programmaboekje Meerdaagse 2017 Londen pagina 1 van 6 Programma maandag 22 mei 05.45 uur Aanwezig op school 06.00 uur* Vertrek vanaf School,

Nadere informatie

KENNISMAKINGSDAGEN DUINRELL

KENNISMAKINGSDAGEN DUINRELL KENNISMAKINGSDAGEN DUINRELL Schooljaar 2018-2019 Beste brugklassers, De kennismakingsdagen van de brugklassen staan weer voor de deur. We gaan nog niet precies verklappen wat er gaat gebeuren, maar in

Nadere informatie

Programmaboekje. Talenreis Berlijn t/m 14 oktober. Dit boekje is van:

Programmaboekje. Talenreis Berlijn t/m 14 oktober. Dit boekje is van: Programmaboekje Talenreis Berlijn 2016 11 t/m 14 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis. Dit boekje met het gehele programma van activiteiten

Nadere informatie

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Fietsvakantie 2015 De Schakel Uitwaaien op Texel woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Volg ons door tijdens de fietsvakantie elke dag ons verslag te lezen op: www.deschakelamstelveen.nl Het programma

Nadere informatie

Laren, september 2014. Betreft: werkweek Ieper 5 e klassen. Geachte ouders/verzorgers,

Laren, september 2014. Betreft: werkweek Ieper 5 e klassen. Geachte ouders/verzorgers, Laren, september 2014 Betreft: werkweek Ieper 5 e klassen Geachte ouders/verzorgers, Het is ons een genoegen u en uw kind mede te delen dat de planning voor de reis naar Ieper in de werkweek bijna rond

Nadere informatie

Inhoud. Vertrek & Terugkomst... 3 Aankomst... 4 Parijs... 5 Wat kun je in Parijs allemaal zien!... 6 Meeneemlijst... 7 Onderlinge AFSPRAKEN!...

Inhoud. Vertrek & Terugkomst... 3 Aankomst... 4 Parijs... 5 Wat kun je in Parijs allemaal zien!... 6 Meeneemlijst... 7 Onderlinge AFSPRAKEN!... 1 Inhoud Vertrek & Terugkomst... 3 Aankomst... 4 Parijs... 5 Wat kun je in Parijs allemaal zien!... 6 Meeneemlijst... 7 Onderlinge AFSPRAKEN!... 8 2 Vertrek & Terugkomst Vertrek: Donderdag om circa 03.45

Nadere informatie

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij meester Stefan.

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij meester Stefan. vossestaart@archipelprimair.nl Aan de ouders en leerlingen van groep 7/8, Bijna is het dan zover, het schoolkamp komt er aan! De kinderen worden dinsdag 26 mei tussen 8.30 uur en 8.45 uur op school verwacht

Nadere informatie

MEERDAAGSE Bestemming: Parijs

MEERDAAGSE Bestemming: Parijs MEERDAAGSE 2018 Bestemming: Parijs woensdag 27 juni - vrijdag 29 juni Programmaboekje Meerdaagse 2018 Parijs pagina 1 van 6 Programma woensdag 27 juni 05.45 uur Aanwezig op school 06.00 uur* Vertrek vanaf

Nadere informatie

Informatieavond 26-01-2015. Wintersportweek 2015 Scholengemeenschap. Coevorden. Deze presentatie is ná 26-01-2015 beschikbaar op:

Informatieavond 26-01-2015. Wintersportweek 2015 Scholengemeenschap. Coevorden. Deze presentatie is ná 26-01-2015 beschikbaar op: Informatieavond 26-01-2015 Wintersportweek 2015 Scholengemeenschap Coevorden Deze presentatie is ná 26-01-2015 beschikbaar op: http://www.denieuweveste.nl/onderwijs/buitenschoolse_activiteiten Organisatoren

Nadere informatie

Trainingskamp Barcelona

Trainingskamp Barcelona Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014 5 dagen 4 overnachtingen verblijf op basis van volpension in Hotel Ciuad du Casteldefels Elke dag professionele training door onze specialisten Exclusieve

Nadere informatie

Draaiboek Sirene-cup (spelers)

Draaiboek Sirene-cup (spelers) Draaiboek Sirene-cup (spelers) Draaiboek voor internationaal toernooi in Oostende van 25 t/m 27 maart Datum: 16-maart-2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 Belangrijk.... 3 Mee te nemen door de spelers...

Nadere informatie

Betreft: reis naar Berlijn voor de vierde klas Duits, informatie voor thuisblijvers

Betreft: reis naar Berlijn voor de vierde klas Duits, informatie voor thuisblijvers Berlijn 2016 informatie voor thuisblijvers Zwolle, 27 mei 2016 Betreft: reis naar Berlijn voor de vierde klas Duits, informatie voor thuisblijvers Geachte ouder(s)/verzorger(s), Vandaag heb ik uw zoon/dochter

Nadere informatie

Barendrecht, 9 juli 2013 Betreft: Buitenlandexcursie 4H/4A. Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste leerlingen,

Barendrecht, 9 juli 2013 Betreft: Buitenlandexcursie 4H/4A. Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste leerlingen, Aan de ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen van 4 atheneum en 4 havo in het schooljaar 2013-2014 en hun dochter/zoon Barendrecht, 9 juli 2013 Betreft: Buitenlandexcursie 4H/4A Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Programmaboekje. Talenreis Berlijn t/m 20 oktober. Dit boekje is van:

Programmaboekje. Talenreis Berlijn t/m 20 oktober. Dit boekje is van: Programmaboekje Talenreis Berlijn 2017 16 t/m 20 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis. Dit boekje met het gehele programma van activiteiten

Nadere informatie

Programmaboekje. Talenreis Engeland t/m 14 oktober. Dit boekje is van:

Programmaboekje. Talenreis Engeland t/m 14 oktober. Dit boekje is van: Programmaboekje Talenreis Engeland 2016 11 t/m 14 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis. Dit boekje met het gehele programma van activiteiten

Nadere informatie

Dit kampboekje is van:

Dit kampboekje is van: Dit kampboekje is van: Hallo jongens en meisjes, Het jeugdkamp komt er weer aan. We gaan in het weekend van 12, 13, 14 april met z n allen weg. Hebben jullie er al zin in? Adres: De Runsvoort Runsvoort

Nadere informatie

Begeleiders. Dhr. P. Schuiling Dhr. H. v. Vulpen Mevr. S. de Roos Mevr. E. Haeringen

Begeleiders. Dhr. P. Schuiling Dhr. H. v. Vulpen Mevr. S. de Roos Mevr. E. Haeringen London 2015 Begeleiders Dhr. P. Schuiling Dhr. H. v. Vulpen Mevr. S. de Roos Mevr. E. Haeringen Voorbereidingen Geldig paspoort of identiteitsbewijs (niet EU-ingezetenen ook een visum!) Enige Britse ponden

Nadere informatie

Aan alle deelnemers en hun ouders/ verzorgers,

Aan alle deelnemers en hun ouders/ verzorgers, Aan alle deelnemers en hun ouders/ verzorgers, Op maandag 23 t/m woensdag 25 juni gaan alle leerlingen van H2a, HA2a en HA2b gezamenlijk, met de bus, op werkweek naar het C.J.V. kamp in Renesse. De werkweek

Nadere informatie

Laren, september 2015. Betreft: werkweek Ieper vwo 5. Geachte ouders/verzorgers,

Laren, september 2015. Betreft: werkweek Ieper vwo 5. Geachte ouders/verzorgers, Laren, september 2015 Betreft: werkweek Ieper vwo 5 Geachte ouders/verzorgers, Het is ons een genoegen u en uw kind mede te delen dat de planning voor de reis naar Ieper in de werkweek bijna rond is. Het

Nadere informatie

REIZEN: ouder(s)/verzorger(s) van 3 e jaars leerlingen van het Munnikenheide College. Etten-Leur/Rucphen, november 2014 buitenschoolse reizen 2015 1

REIZEN: ouder(s)/verzorger(s) van 3 e jaars leerlingen van het Munnikenheide College. Etten-Leur/Rucphen, november 2014 buitenschoolse reizen 2015 1 Aan ouder(s)/verzorger(s) van 3 e jaars leerlingen van het Munnikenheide College Datum Betreft Bijlage(n) Etten-Leur/Rucphen, november 2014 buitenschoolse reizen 2015 1 Beste leerlingen en geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

De begeleiding van Snowcamp

De begeleiding van Snowcamp Snowcamp 2019 De begeleiding van Snowcamp Docenten vanuit school: Elke Snowcamp groep krijgt minimaal 1 persoonlijke Snowcamp mentor Mevr. Jouzy Dhr. van de Meer Dhr. de Wit Dhr. van Veen Mevr. Groen

Nadere informatie

Begeleiding: Mevr. J. Piels. Dhr. R. Smienk. Mevr. I. Mengers Dhr. M. Jaspers

Begeleiding: Mevr. J. Piels. Dhr. R. Smienk. Mevr. I. Mengers Dhr. M. Jaspers Begeleiding: Mevr. J. Piels Dhr. R. Smienk Mevr. I. Mengers Dhr. M. Jaspers Programma Europaweek: York Maandag: Aanwezig; Vertrek; uiterlijk Aankomst York; 06.15 uur. 07.00 uur. 21.00 uur Dinsdag: Programma

Nadere informatie

Programmaboekje. Talenreis Engeland t/m 20 oktober. Dit boekje is van:

Programmaboekje. Talenreis Engeland t/m 20 oktober. Dit boekje is van: Programmaboekje Talenreis Engeland 2017 17 t/m 20 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Belangrijke telefoonnummers Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis. Dit boekje met het gehele

Nadere informatie

Begeleiding: Dhr. D. Hijink. Mevr. J. Piels. Mevr. I. Mengers Dhr. R. Smienk

Begeleiding: Dhr. D. Hijink. Mevr. J. Piels. Mevr. I. Mengers Dhr. R. Smienk Begeleiding: Dhr. D. Hijink Mevr. J. Piels Mevr. I. Mengers Dhr. R. Smienk Programma Europaweek: York Maandag: Aanwezig; Vertrek; uiterlijk Aankomst York; 06.15 uur. 07.00 uur. 18.30 uur Dinsdag: Programma

Nadere informatie

PROGRAMMA 3A LILLE/IEPER/GENT 19, 20, 21 MEI 2014

PROGRAMMA 3A LILLE/IEPER/GENT 19, 20, 21 MEI 2014 PROGRAMMA 3A LILLE/IEPER/GENT 19, 20, 21 MEI 2014 Programma: Maandag 19 mei 8.30 uur Vertrek van Ypenburg 13.00 uur Aankomst Lille 13.00 19.00 uur: - tijd om meegebrachte boterhammen op te eten - vrije

Nadere informatie

BOGERMAN KOUDU M. Klas 1. Introductieweek. Ma. 24 t/m wo. 26 augustus 2015. Pagina

BOGERMAN KOUDU M. Klas 1. Introductieweek. Ma. 24 t/m wo. 26 augustus 2015. Pagina BOGERMAN KOUDU M Introductieweek Klas 1 Ma. 24 t/m wo. 26 augustus 2015 Pagina B OGE R MAN KOUD U M Voorwoord We gaan op kamp! Een fantastische gelegenheid om je nieuwe klasgenoten en de nieuwe leraren

Nadere informatie

Normandië 7 tot en met 11 april 2015

Normandië 7 tot en met 11 april 2015 Normandië 7 tot en met 11 april 2015 Programma voor vanavond 1) Informatie over de excursie De begeleiders Vertrek- en aankomsttijden De dagprogramma s Programma voor vanavond 2) De relatie tot de schoolvakken

Nadere informatie

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate.

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate. vossestaart@archipelprimair.nl Aan de ouders en leerlingen van groep 7/8, Bijna is het dan zover, het schoolkamp komt er aan! De kinderen worden dinsdag 2 april tussen 8.30 uur en 8.45 uur op school verwacht

Nadere informatie

Werkweekleiding WERKWEEK LONDEN De route. Vertrekdag maandag 19 september

Werkweekleiding WERKWEEK LONDEN De route. Vertrekdag maandag 19 september Werkweekleiding WERKWEEK LONDEN 2016 Meneer Jansma, Meneer Loose, Mevrouw Smit, Mw de Jong en Mw Assink De groep is verdeeld in 4 kleinere groepen met een docent als leider. Redenen: Snel hoofden tellen

Nadere informatie

Buitenlandse schoolreizen

Buitenlandse schoolreizen Buitenlandse schoolreizen 1-5 okt 2018 MCO INLEIDING Ola, Hello, Bonjour, Hallo! Vanaf volgende week is het zover! Alle leerlingen uit het 3e leerjaar maken een keuze in welke stad ze de schoolreis gaan

Nadere informatie

Kamp , 24 en 25 juni

Kamp , 24 en 25 juni Kamp 2017 23, 24 en 25 juni Beste Kamper, Hier is het boekje waarin alles staat wat je moet weten voor het kamp van de venlose reddingsbrigade in het weekend van 24 en 25 juni.. De begeleiders zullen vrijdag

Nadere informatie