Geef uw foto s de vrijheid

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Geef uw foto s de vrijheid"

Transcriptie

1 Geef uw foto s de vrijheid

2 Eenvoudig. Uniek. Indrukwekkend. SELPHY Canons serie SELPHY fotoprinters bieden u meer dan perfecte fraaie prints van uw digitale foto s. Ze geven u de vrijheid om overal te printen, waar u maar wilt en op elk gewenst tijdstip. En elke printer in het SELPHY programma is gebruiksvriendelijk, ongelooflijk snel en opvallend compact. Houd uw digitale herinneringen niet langer gevangen in bits en bytes - geef ze met SELPHY de vrijheid. EEN FOTOLAB VOOR THUIS... Elke SELPHY printer heeft een fraaie uitstraling en compacte vormgeving. Deze printers passen perfect in elke woonomgeving. En ze zijn zo gemakkelijk in gebruik, dat u na het aansluiten van uw camera of plaatsen van uw geheugenkaart letterlijk binnen enkele seconden een fraaie fotoprint in handen heeft....en ONDERWEG De meeste modellen uit het SELPHY programma zijn ontworpen voor gebruik thuis, maar de SELPHY CP330 wordt geleverd met een accu, zodat u ook tijdens uw foto-expedities prints kunt maken - bijvoorbeeld onderweg of op het strand. ELKE CAMERA, ELK MOMENT VAN DE DAG Elke printer in het programma ondersteunt PictBridge. Dit betekent dat alle Canon digitale camera s (zowel PictBridge als Canon Direct Print compatibel), alle PictBridge compatibele digitale camera s, sommige digitale SLR camera s en camcorders en zelfs sommige mobiele telefoons

3 met ingebouwde camera* direct foto s kunnen printen. Sluit de camera aan op de printer (en bij de SELPHY DS700 kunt u ook uw geheugenkaart in de kaartlezer plaatsen), selecteer de gewenste foto en druk op printen. Zonder dat een PC nodig is. Zo gemakkelijk gaat het. Het is in feite net zo gemakkelijk als bijvullen van papier of inkt - een ander ontwerpkenmerk dat het SELPHY programma zo uniek maakt. * via IrDA printen vanaf een compatibele mobiele telefoon met ingebouwde camera is alleen mogelijk met de SELPHY CP330 en SELPHY DS700. 1AANSLUITEN Sluit uw camera rechtstreeks op de printer aan. 2 SELECTEREN Selecteer de gewenste foto bewerk de foto voor een optimaal resultaat. 3PRINTEN Print uw foto s op diverse formaten. Om direct printen nog gemakkelijker te maken, zijn de recente Canon digitale camera s uitgevoerd met een Print/Share knop die oplicht zodra de camera gereed is en na indrukken automatisch de geselecteerde foto print.

4 De aantrekkelijkheid van keuzemogelijkheden Elke SELPHY printer stelt u in staat te kiezen uit een groot aantal verschillende printformaten. En met elke printer produceert u telkens opnieuw duurzame fotoprints vol levensechte kleuren en haarscherpe detailweergave. Fotoprints die bovendien niet verkleuren. FOTOLABKWALITEIT De dye-sublimatie technologie die in de SELPHY CP330, SELPHY CP500 en SELPHY CP400 wordt toegepast, staat borg voor hoge kwaliteit, kleurvaste 300 dpi prints die er net zo uitzien en aanvoelen als de traditionele fotoprints uit een fotolab. Elke print wordt afgewerkt met een hoogglans coating zodat de prints tegen vocht en verkleuring zijn beschermd. En dit alles met een serie printers die op zich nauwelijks groter zijn dan het papier waar ze op printen.

5 FINE TECHNOLOGIE VOOR SNELHEID, DETAILS EN KLEUR De SELPHY DS700 produceert heldere, levensechte en duurzame prints. De printer gebruikt een unieke Ink Jet technologie plus Canons nieuwe FINE printkop. U kunt nu op diverse oppervlakken printen, van superhoogglans tot een aantrekkelijke zijdeglans coating. PRINTS DIE BINNEN ENKELE SECONDEN VERSCHIJNEN... EN 100 JAAR MEE GAAN Alle SELPHY printers produceren binnen enkele seconden fotoprints zonder witrand. Dit is handig wanneer u een serie foto s wilt printen - de serie is gereed binnen een paar minuten. En het beste nieuws is dat elke SELPHY print honderd jaar* mee gaat in uw fotoalbum. * Raadpleeg de technische gegevens voor meer informatie. U MAG HET ZEGGEN Niet iedereen wil een standaard formaat fotoprint. En gelukkig zijn de SELPHY fotoprinters zeer veelzijdig. Kies bijvoorbeeld uit briefkaartformaat met of zonder witrand, 10x20 cm breedbeeld prints, prints op credit card formaat, of zelfs uit mini-stickers. De Canon digitale camera s bieden de optie de foto 90 graden te roteren en om uitsnedes te maken of in te zoomen op details - en met de nieuwste Canon camera s kunt u ook pasfoto s en Movie prints maken.* * Opties afhankelijk van camera, printer, cassette en geselecteerde printinstelling. Movie print Briefkaartformaat zonder witrand Breedbeeldformaat Credit Card formaat Pasfoto s Briefkaartformaat met witrand Mini stickers

6 Overal, altijd De SELPHY CP330 biedt u alle vrijheid om overal te printen. Deze compacte en stijlvol uitgevoerde printer produceert overal en altijd fraaie fotoprints met de kwaliteit van een fotolab. De SELPHY CP330 heeft een oplaadbare accu, zodat u in het park, op het terras en zelfs in uw auto binnen enkele seconden een fotoprint kunt laten maken. En eigenlijk heeft u niet eens een camera nodig - voor optimaal mobiel gebruik kunt u zelfs via IrDA printen vanaf een mobiele telefoon met ingebouwde camera*. Hoge kwaliteit, duurzame fotoprints Print direct vanaf elke PictBridge compatibele camera geen PC nodig Snel en gebruiksvriendelijk Inclusief oplaadbare accu Via IrDA draadloos printen vanaf mobiele telefoons met ingebouwde camera* Diverse papierformaten (briefkaart, breedbeeld 10 x 20cm, credit card en mini-stickers) Onweerstaanbaar chique design en super compact. Compatibel met Windows en Mac computers (software meegeleverd) Optionele auto-adapterkit verkrijgbaar * Raadpleeg de technische gegevens voor meer informatie.

7 De CP330 biedt draadloos printen vanaf mobiele telefoons met ingebouwde camera via een IrDA poort*. * De IrDA functionaliteit van sommige mobiele telefoons met camera kan zijn uitgeschakeld of om andere redenen niet beschikbaar zijn, zoals het land waar u zich bevindt, het model telefoon of de netwerkprovider.

8 Kijk eens wat uw TV kan doen De SELPHY DS700 is ontworpen om rechtstreeks aan te sluiten op uw TV - uw nieuwe digitale regelcentrum voor fotoprins. Plaats uw geheugenkaart in de printer en u kunt alle foto s op uw TV bekijken. Gebruik de afstandsbediening van de printer om vanaf de bank uw favoriete foto s te selecteren en te printen. Binnen enkele seconden heeft u ze in handen.

9 De fotoprinter voor het hele gezin met 10x15 cm prints met fotolabkwaliteit Op uw TV digitale foto s bekijken en printen met de meegeleverde afstandsbediening Stijlvol, compact design. Een aantrekkelijke aanvulling op andere entertainmentsystemen in uw woonkamer Print een hoge kwaliteit foto zonder witrand in circa 85 seconden Maximaal x dpi* resolutie met FINE technologie en 2 pl Micro- Nozzles Print foto s direct vanaf geheugenkaarten en mobiele telefoons met ingebouwde camera (via IrDA * ) Direct foto s printen vanaf PictBridge compatibele digitale camera s en camcorders geen PC nodig Windows/Mac compatibel, USB aansluiting * raadpleeg de technische gegevens voor meer informatie.

10 Gebouwd voor snelheid Ontworpen voor stijl De fraaie SELPHY CP500 is de snelste printer in het SELPHY programma en deze printer is net zo snel als het uiterlijk al doet vermoeden. Binnen in het slanke stijlvolle design bevinden zich unieke technische mogelijkheden die blijvend indruk zullen maken. Selecteer uw foto s, kies het formaat en binnen enkele seconden kunt u uw vrienden duurzame, glanzende fotoprints laten zien.

11 Hoge kwaliteit, duurzame kleuren fotoprints Print direct vanaf elke PictBridge compatibele camera geen PC nodig Snel en gebruiksvriendelijk Snel printen zonder witrand Keuze uit diverse papierformaten (briefkaart, breedbeeld (10 x 20 cm), credit card en mini-stickers) Stijlvol en super compact Printen vanaf Windows en Mac computers (software meegeleverd)

12 Printplezier voor iedereen Snel, leuk en gemakkelijk in gebruik. De SELPHY CP400 is ideaal voor het hele gezin en voor iedereen die herinneringen met anderen wil delen. Sluit uw PictBridge compatibele camera aan, kies uw favoriete foto s en in no time heeft u perfecte prints met de kwaliteit van een fotolab - perfect voor het fotoalbum of om naar vrienden en familie te versturen.

13 Hoge kwaliteit en duurzame kleuren fotoprints Print direct vanaf een PictBridge compatibele camera geen PC nodig Snel en gebruiksvriendelijk Betaalbaar en gemakkelijk printen voor het hele gezin Diverse papierformaten verkrijgbaar (briefkaart, breedbeeld (10 x 20 cm), credit card en mini-stickers) Stijlvol en compact Printen vanaf Windows en Mac computers (software meegeleverd)

14 Printen via de PC Hoewel alle printers in het SELPHY programma zijn ontworpen voor Direct Printen, kunt u ze ook gebruiken om via uw PC of Macintosh te printen. Bij elke SELPHY printer treft u de juiste stuurprogramma s aan. BEWERKEN, BLADEREN EN DELEN MET ANDEREN ZoomBrowser EX en PhotoRecord (beide voor Windows) en ImageBrowser (voor de Mac) worden standaard meegeleverd bij alle SELPHY printers. De SELPHY DS700 printer wordt ook geleverd met Easy-Photo Print 3.0 voor Windows en Mac. Deze toepassingsprogramma s helpen u uw foto s te verzenden, te bekijken, te archiveren en te retoucheren. U kunt ook diashows maken en de grootte van de foto s aanpassen om ze via te verzenden. Met PhotoRecord maakt u gemakkelijk fotoalbums die u ook kunt printen - inclusief tekst, achtergronden, kaderranden en nog veel meer. Stap-voor-stap bereikt u telkens een perfect resultaat. ZoomBrowser EX PhotoRecord CANON image GATEWAY* De Canon image Gateway biedt u 100 MB gratis online ruimte om uw foto s met vrienden en familie te delen. Gemakkelijk, gratis en plezierig. (Alleen de SELPHY CP330, CP400 en CP500) * Niet in alle landen beschikbaar.

15 ACCESSOIRES PCW-CP100 Papiercassette voor breedbeeld papier PCL-CP100 Papiercassette voor Credit Card formaat BCA-CP100 Accu en oplader (alleen SELPHY CP330) NB-CP 1L Accu (alleen SELPHY CP330. Meegeleverd in de kit) CBA-CP100 Auto-accuadapter (alleen SELPHY CP330) PAPIER EN INKT Het vervangen van papier en de inktcatridges in uw SELPHY fotoprinter gaat net zo gemakkelijk als het printen zelf. Alle SELPHY printers worden geleverd met diverse papierformaten. Vraag uw dealer naar originele Canon printmaterialen en inkten. Meer informatie over het type printmateriaal dat geschikt is voor een specifiek model, treft u aan bij de technische gegevens. SELPHY CP330, CP400, CP500 Inktcassette en papier kit (samen in één verpakking) SELPHY DS700 Inktcartridge en papier (afzonderlijk verkrijgbaar)

16 Technische gegevens PRINTSYSTEEM Methode Resolutie Kleuren PRINTMATERIALEN & CARTRIDGE Briefkaartformaat Dye-sublimatie, thermisch printsysteem 300 x 300 dpi 3 inktkleuren met coating, 256 niveaus per kleur (24-bits kleurdiepte) 148 x 100 mm [KP-36IP, KP-108IP] Dye-sublimatie thermisch printsysteem 300 x 300 dpi 3 inktkleuren met coating, 256 niveaus per kleur (24-bits kleurdiepte) 148 x 100 mm [KP-36IP, KP-108IP] Breedbeeldformaat L Size Credit Card formaat Credit Card formaat stickers Mini Stickers Inktcartridge Levensduur foto INVOER PRINTMATERIAAL Sheetfeeder PRINTSNELHEDEN Briefkaartformaat Breedbeeldformaat L Size Credit Card formaat Credit Card formaat Stickers Mini Stickers PRINTEN Printmethoden PRINTMETHODE Direct printen vanaf een camera Direct vanaf een geheugenkaart Direct vanaf een mobiele telefoon met camera Printen vanaf een computer INTERFACE Camera Computer TV 100 x 200 mm [KW-24IP] x 89 mm [KL-36IP] 1 86 x 54 mm [KC-36IP] 86 x 54 mm [KC-18IF] 22,0 x 17,3 mm (x8 stickers op één vel) [KC-18IL] Meegeleverd 100 jaar print 10 Automatische invoer uit papiercassette Ca. 85 sec. 7 Ca. 106 sec. 7 Ca. 70 sec. 7 Ca. 40 sec. 7 Ca. 40 sec. 7 Ca. 40 sec. 7 Zonder witrand, Met witrand, Meerdere prints (met Mini Stickers papier, 8 prints op een vel papier), Pasfoto print 2, Movie print 2 Canon Direct Print compatibel, PictBridge compatibel IrDA (printen vanaf sommige mobiele telefoons met camera) 3 Ja, met standaard USB kabel USB type A poort op printer USB type B poort op printer 100 x 200 mm [KW-24IP] x 89 mm [KL-36IP] 1 86 x 54 mm [KC-36IP] 86 x 54 mm [KC-18IF] 22,0 x 17,3 mm (x8 stickers op één vel) [KC-18IL] Meegeleverd met printmateriaal 100 jaar print 10 Automatische invoer uit papiercassette Ca. 63 sec. 6 Ca. 78 sec. 6 Ca. 54 sec. 6 Ca. 34 sec. 6 Ca. 34 sec. 6 Ca. 34 sec. 6 Zonder witrand, Met witrand, Meerdere prints (met Mini Stickers papier, voor 8 prints op één vel papier), Pasfoto print 2, Movie print 2, 2-keer en 4-keer layout 12, Vast formaat layout 12 Canon Direct Print compatibel, PictBridge compatibel Ja, met standaard USB kabel USB type A poort op printer USB type B poort op printer ONDERSTEUNDE BESTURINGSSYSTEMEN PC Macintosh Windows 98 (inclusief SE)/ 2000/Me/XP OS , OS X v v10.2 Windows 98SE/2000 (SP4)/ Me/XP (SP1) OS X v

17 Dye-sublimatie thermisch printsysteem 300 x 300 dpi 3 inktkleuren met coating, 256 niveaus per kleur (24-bits kleurdiepte) Inkjet printer x dpi 4 3 inktkleuren (C, M en Y) FINE printkop voor 2 pl inktdruppels 148 x 100 mm [KP-36IP, KP-108IP] 100 x 200 mm [KW-24IP] x 89 mm [KL-36IP] 1 86 x 54 mm [KC-36IP] 1 86 x 54 mm [KC-18IF] 1 22,0 x 17,3 mm (x8 stickers op één vel papier) [KC-18IL] 1 Meegeleverd met printmateriaal 100 jaar print 10 Automatische invoer uit papiercassette 101,6 x 152,4 mm [Photo Paper Pro (PR-101), Photo Paper Plus Glossy (PP-101), Photo Paper Plus Semi-Gloss (SG-101), Glossy Photo Paper (GP-401)] 86 x 54 mm [GP-401] 100 x 148 mm (x16 stickers op één vel) [PS-101] BCI-16 kleuren cartridge [75 pagina s (101,6 x 152,4 mm)] jaar print 11 Automatische invoer uit papiercassette Ca. 81 sec. 6 Ca. 102 sec. 6 Ca. 68 sec. 6 Ca. 40 sec. 6 Ca. 40 sec. 6 Ca. 40 sec. 6 Zonder witrand, Met witrand, Meerdere prints (met Mini Stickers papier, voor 8 prints op één vel papier), Pasfoto print 2, Movie print 2, 2-keer en 4-keer Layout 12, Vast formaat Layout 12 Ca. 85 sec. 8 Ca. 50 sec. Ca. 70 sec. Zonder witrand, Met witrand, Index, Meerdere prints (op 100 x 148 mm sticker papier 4-keer, 9- keer en 16-keer), Layout print (op 101,6 x 152,4 mm papier 2-keer, 4-keer, 8-keer) Canon Direct Print compatibel, PictBridge compatibel Canon Bubble Jet Direct compatibel, PictBridge compatibel Ondersteunde typen geheugenkaarten 9 Ja, met standaard USB kabel USB type A poort op printer USB type B poort op printer IrDA (printen vanaf sommige mobiele telefoons met camera) 3 Ja, met standaard USB kabel USB type A poort op printer USB type B poort op printer Grafische interface op beeldscherm (8 talen) 13 Video uitgang (PAL) Windows 98SE/2000 (SP4)/ Me/XP (SP1) OS X v Windows 2000/XP OS X v of later

18 Technische gegevens SOFTWARE Bladeren & Printen Stuurprogramma s VOEDING netvoedingsadapter Accu Energieverbruik ACCESSOIRES Papiercassette Netvoedingsadapter & Acculaders Overige ZoomBrowser EX (PhotoRecord)/ ImageBrowser PC/Mac Ja, meegeleverd Ja, meegeleverd (Ca. 36 briefkaartformaat prints per volle lading) Ca. 4 W (standby), Ca. 50 W (tijdens printen) Breedbeeld papiercassette [PCW-CP100], L size papier cassette [PCL-CP100] Accu NB-CP1L, Accu/oplaadadapter BCA-CP100, Auto-accu adapter CBA-CP100 ZoomBrowser EX (PhotoRecord)/ ImageBrowser PC/Mac Ja, meegeleverd Ca. 4 W (standby), Ca. 60 W (tijdens printen) Breedbeeld papiercassette [PCW-CP100], L size papier cassette [PCL-CP100] OVERIGE TECHNISCHE GEGE- VENS Werkomgeving Afmetingen Gewicht 5 40 C, 20 80% luchtvochtigheid 170,0 x 123,0 x 55,0 mm 860 g (exclusief de papier cassette en inktcassette) 5 40 C, 20 80% luchtvochtigheid 178,0 x 120,0 x 58,6 mm 850 g (exclusief de papier cassette en inktcassette) 1 Met optionele papiercassette 2 Niet alle instellingen/functies worden door alle camera s ondersteund 3 Foto s moeten JPEG zijn en worden overgedragen met de IrMC/IrOBEX protocollen 4 Adresseerbare resolutie 5 Het aantal prints is afhankelijk van de inhoud van de afbeeldingen en de geselecteerde Print mode. De berekening is gebaseerd op het gemiddelde van vier printers die continu 24 digitale Canon afbeeldingen printen in de Standaard mode op PhotoPaper Plus Glossy (PP-101), met een printformaat van 10x15 cm zonder witrand. 6 Printsnelheid verkregen bij gebruik van compatibele Canon digitale camera met DIGIC II <Bij andere modellen kan de snelheid afwijken> 7 Printsnelheid verkregen bij gebruik van compatibele Canon digitale camera. 8 Printduur voor het printen van een 5 Megapixel afbeelding direct vanaf een geheugenkaart of digitale camera op Photo Paper Plus Glossy 9 Compact Flash, Microdrive, Smart Media, Multimedia Card, SD Card, Memory Stick, Memory Stick PRO, Memory Stick DUO*, Memory Stick DUO PRO, xd-picture kaart*, minisd kaart* (*Kan worden gebruikt met een speciale adapter, los verkrijgbaar) 10 Om de levensduur te testen van prints die worden bewaard in een album, gebruiken wij de versnelde testmethode die ook wordt gebruikt voor het bepalen van de houdbaarheid van zilverhalide foto s die in een donkere omgeving worden bewaard. Printvoorbeelden worden geprint met een optische densiteit van 1.0 (voor Bk, C, M, Y). De voorbeelden worden bewaard in een speciale omgeving met hoge temperatuur en 30% luchtvochtigheid. De mate van afname van de optische densiteit en de snelheid van vergeling worden vastgelegd. De verkregen resultaten worden daarna omgerekend naar de tijdsduur wanneer de print wordt bewaard in een omgeving met 25 C/30% luchtvochtigheid. 11 Gebaseerd op versnelde tests met als aanname dat de foto wordt bewaard in een album bij 23 C/50% RL en is geprint met "Originele" Canon inkten op Photo Paper Pro. 12 Functie wordt niet ondersteund indien aangesloten op een Canon camera 13 Ondersteunde talen zijn Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Zweeds en Portugees

19 ZoomBrowser EX (PhotoRecord)/ ImageBrowser PC/Mac Ja, meegeleverd Easy-PhotoPrint, ZoomBrowser EX/ImageBrowser PC/Mac Ja, meegeleverd Ca. 4 W (standby), Ca. 60 W (tijdens printen) Ca. 3 W (standby), Ca. 12 W (tijdens printen) Breedbeeld papiercassette [PCW-CP100], L size papier cassette [PCL-CP100] Afstandsbediening (meegeleverd in verpakkingsdoos) 5 40 C, 20 80% luchtvochtigheid 171,0 x 120,0 x 56,0 mm 820 g (exclusief de papier cassette en inktcassette) 5 35 C, 10 90% luchtvochtigheid 215,0 x 217,0 x 79,0 mm g Sommige afbeeldingen zijn bewerkt om de informatie zo duidelijk mogelijk over te brengen. Alle gegevens zijn gebaseerd op de standaard testmethoden van Canon. De technische gegevens kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. en : Alle bedrijfs- en/of productnamen zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van de desbetreffende producenten voor de markten en/of landen waar zij actief zijn.

20 Canon Inc Canon Europa NV Canon Nederland N.V. Neptunusstraat JA Hoofddorp Tel Fax Canon Belgium NV/SA Bessenveldstraat Diegem Tel Fax Canon Europa NV 2004

Krachtige printer, portable style de slanke ip90v

Krachtige printer, portable style de slanke ip90v Persbericht EMBARGO: 22 februari 2007 Krachtige printer, portable style de slanke ip90v Hoofddorp, 22 februari 2007: Canon introduceert de stijlvolle PIXMA ip90v als opvolger van de populaire PIXMA ip90.

Nadere informatie

Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints

Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints Persbericht EMBARGO: 26 augustus 2008, 05:00 CET Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints Hi-res versies van deze en andere afbeeldingen zijn te downloaden

Nadere informatie

Compact fotolab voor thuis: de Canon SELPHY CP770 en SELPHY CP760

Compact fotolab voor thuis: de Canon SELPHY CP770 en SELPHY CP760 Persbericht EMBARGO: 7 mei 2008, 06:00 MET Compact fotolab voor thuis: de Canon SELPHY CP770 en SELPHY CP760 U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie downloaden van www.canon.nl/pers Amsterdam,

Nadere informatie

Net zoals het fotolab

Net zoals het fotolab Mijn wereld, My way Net zoals het fotolab Met meer dan zestig jaar ervaring in de fotografie- en printerbranche weet Canon wat nodig is om verbluffende foto's te maken. Al deze kennis vindt u terug in

Nadere informatie

Compact fotolab voor thuis: de Canon SELPHY CP770 en de SELPHY CP760

Compact fotolab voor thuis: de Canon SELPHY CP770 en de SELPHY CP760 Persbericht Compact fotolab voor thuis: de Canon SELPHY CP770 en de SELPHY CP760 Product image 2 Product Image 2 Versies in een hoge resolutie van deze en andere afbeeldingen kunnen worden gedownload van

Nadere informatie

Het summum in draagbaar printen: de Canon PIXMA ip100

Het summum in draagbaar printen: de Canon PIXMA ip100 Persbericht EMBARGO: 14 april 2008 Het summum in draagbaar printen: de Canon PIXMA ip100 U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie later vandaag downloaden van www.canon.nl/pers Hoofddorp, 14 april

Nadere informatie

Gebruiksvriendelijke, betaalbare All-in-Ones: de PIXMA MP210 en MP220

Gebruiksvriendelijke, betaalbare All-in-Ones: de PIXMA MP210 en MP220 Persbericht EMBARGO: 20 augustus 2007 Gebruiksvriendelijke, betaalbare All-in-Ones: de PIXMA MP210 en MP220 Hoofddorp, 20 augustus 2007: Canon versterkt het assortiment PIXMA All-in- One printers met twee

Nadere informatie

Heel eenvoudig hoge kwaliteit fotoprints voor iedereen: de Compact Photo Printer SELPHY ES2 en ES20

Heel eenvoudig hoge kwaliteit fotoprints voor iedereen: de Compact Photo Printer SELPHY ES2 en ES20 Persbericht EMBARGO: 26 september 2007, 06:00 CET Heel eenvoudig hoge kwaliteit fotoprints voor iedereen: de Compact Photo Printer SELPHY ES2 en ES20 Hoofddorp, 26 september 2007 Met de introductie van

Nadere informatie

Canons nieuwe PIXMA All-In-One-basismodel brengt primeur met ChromaLife100+ voor meer duurzame afdrukken

Canons nieuwe PIXMA All-In-One-basismodel brengt primeur met ChromaLife100+ voor meer duurzame afdrukken Persbericht EMBARGO: 26 augustus 2008, 05:00 CET Canons nieuwe PIXMA All-In-One-basismodel brengt primeur met ChromaLife100+ voor meer duurzame afdrukken Versies in een hoge resolutie van deze en andere

Nadere informatie

Persbericht. Canon introduceert drie intelligente PIXMA All-in-One instapmodellen, met hoge printkwaliteit voor iedereen

Persbericht. Canon introduceert drie intelligente PIXMA All-in-One instapmodellen, met hoge printkwaliteit voor iedereen Persbericht ***EMBARGO GELDIG TOT 19 AUGUSTUS 2009, 15.00 uur*** Canon introduceert drie intelligente PIXMA All-in-One instapmodellen, met hoge printkwaliteit voor iedereen PIXMA MP250 PIXMA MP490 Deze

Nadere informatie

Canon versterkt zijn instapgamma van fotoprinters met de PIXMA ip1900

Canon versterkt zijn instapgamma van fotoprinters met de PIXMA ip1900 Persbericht EMBARGO: 26 augustus 2008, 05:00 CET Canon versterkt zijn instapgamma van fotoprinters met de PIXMA ip1900 Versies in een hoge resolutie van deze en andere afbeeldingen kunnen worden gedownload

Nadere informatie

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 Press Release EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 PIXMA MX870 PIXMA MX350 PIXMA MX340 Diegem,

Nadere informatie

Prachtige foto s thuis afdrukken

Prachtige foto s thuis afdrukken Prachtige foto s thuis afdrukken Digitale fotografie is handig, want traditionele foto's uit het fotolabo kunnen niet individueel worden bijgestuurd. De nieuwe EPSON PictureMate is een compacte oplossing

Nadere informatie

Canon introduceert vlaggenschip digitaal/analoog fotolab All-in-One voor de thuisomgeving

Canon introduceert vlaggenschip digitaal/analoog fotolab All-in-One voor de thuisomgeving Persbericht EMBARGO: 26 augustus 2008, 05:00 CET Canon introduceert vlaggenschip digitaal/analoog fotolab All-in-One voor de thuisomgeving Hi-res versies van deze en andere afbeeldingen zijn te downloaden

Nadere informatie

Nieuwe PIXMA All-in-Ones voor fotoliefhebbers op het thuiskantoor

Nieuwe PIXMA All-in-Ones voor fotoliefhebbers op het thuiskantoor Persbericht EMBARGO: 20 augustus, 2007 Nieuwe PIXMA All-in-Ones voor fotoliefhebbers op het thuiskantoor Hoofddorp, 20 augustus 2007: Canon versterkt haar reeks PIXMA All-in-Ones met drie nieuwe modellen

Nadere informatie

De innovatieve All-In-One PIXMA MP540 biedt de hoogste resolutie en printkwaliteit in zijn klasse

De innovatieve All-In-One PIXMA MP540 biedt de hoogste resolutie en printkwaliteit in zijn klasse Persbericht EMBARGO: 26 augustus 2008 De innovatieve All-In-One PIXMA MP540 biedt de hoogste resolutie en printkwaliteit in zijn klasse U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie downloaden van www.canon.nl/pers

Nadere informatie

Aanvullende informatie Digital IXUS 100 IS en Digital IXUS 95 IS

Aanvullende informatie Digital IXUS 100 IS en Digital IXUS 95 IS Aanvullende informatie Digital IXUS 100 IS en Digital IXUS 95 IS Printen De Digital IXUS 100 IS en Digital IXUS 95 IS beschikken over een speciaal Printmenu dat snel toegang biedt tot de opties voor direct

Nadere informatie

Nieuwe Canon PIXMA All-In-One bezorgt creatieve gebruikers hun eigen digitale minifotolab

Nieuwe Canon PIXMA All-In-One bezorgt creatieve gebruikers hun eigen digitale minifotolab Persbericht EMBARGO: 26 augustus 2008 Nieuwe Canon PIXMA All-In-One bezorgt creatieve gebruikers hun eigen digitale minifotolab Versies in een hoge resolutie van deze en andere afbeeldingen kunnen worden

Nadere informatie

CANON SELPHY CP1300 DE 10 MEEST GESTELDE VRAGEN. Live for the story_ SHOOT REMEMBER SHARE

CANON SELPHY CP1300 DE 10 MEEST GESTELDE VRAGEN. Live for the story_ SHOOT REMEMBER SHARE CANON SELPHY CP1300 DE 10 MEEST GESTELDE VRAGEN SHOOT REMEMBER SHARE Live for the story_ 0. SELPHY CP1300 Met de Canon SELPHY CP1300 maak je supersnelle prints van fotolab-kwaliteit De vele printopties

Nadere informatie

Home All-in-One productgids.

Home All-in-One productgids. Home All-in-One productgids. Breng kleur tot leven you can www.canon.nl/pixma www.nl.canon.be/pixma Creëren Maak professionele fotoprints, wenskaarten, kalenders en nog veel meer Maak het printen van je

Nadere informatie

INKJET ALL-IN-ONE. Voor unieke all-round multifunctionele prestaties

INKJET ALL-IN-ONE. Voor unieke all-round multifunctionele prestaties INKJET ALL-IN-ONE Voor unieke all-round multifunctionele prestaties Professionele productiviteit plus de kwaliteit van een fotocentrale Met hun stijlvolle vormgeving en fraai afwerking besparen de PIXMA

Nadere informatie

DR-6080 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners. De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning

DR-6080 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners. De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning DR-6080 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning Ultra-efficiënte, productieve scanners Dankzij deze nieuwe Canon scanner worden

Nadere informatie

Persbericht. Canon introduceert drie PIXMA All-In-Ones op instapniveau, goed voor intelligente, hoogkwalitatieve printing voor iedereen

Persbericht. Canon introduceert drie PIXMA All-In-Ones op instapniveau, goed voor intelligente, hoogkwalitatieve printing voor iedereen Persbericht EMBARGO: 19 augustus, 2009 15:00 CET Canon introduceert drie PIXMA All-In-Ones op instapniveau, goed voor intelligente, hoogkwalitatieve printing voor iedereen PIXMA MP490 Diegem, 19 augustus

Nadere informatie

Breng je labels tot leven

Breng je labels tot leven Breng je labels tot leven De VC-500W full-colour labelprinter van Brother met ZINK Zero Ink TM technologie www.brother.be Print fullcolour labels on demand en zonder inkt Print labels on demand vanaf je

Nadere informatie

Voor de perfecte combinatie van kwaliteit en prestatie

Voor de perfecte combinatie van kwaliteit en prestatie CONSUMABLES 2004 / 2005 Voor de perfecte combinatie van kwaliteit en prestatie PAPIER INKT TONER Canon Inc. www.canon.com Canon Europa NV www.canon-europe.com Canon Nederland N.V. Neptunusstraat 1 2132

Nadere informatie

Nieuwe PIXMA All-in-Ones en fotoprinters met spraakmakende technologie en betere prestaties en kwaliteit

Nieuwe PIXMA All-in-Ones en fotoprinters met spraakmakende technologie en betere prestaties en kwaliteit Persbericht EMBARGO: 26 augustus 2008 Nieuwe PIXMA All-in-Ones en fotoprinters met spraakmakende technologie en betere prestaties en kwaliteit Foto's met hoge resolutie van de PIXMA-printerrange en andere

Nadere informatie

Canon PIXMA ip ppm 9600x2400dpi

Canon PIXMA ip ppm 9600x2400dpi Compufun Burgemeester Vandenbogaerdelaan 22, 8870 Izegem Tel.: 051 48 41 43 E-mail: info@compufun.be Canon PIXMA ip7250 15ppm 9600x2400dpi Code: MFICA2573786 Vendor code: 6219B006 EAN code: 4960999847832

Nadere informatie

Canon brengt update van SELPHY CP-gamma met twee stijlvolle modellen

Canon brengt update van SELPHY CP-gamma met twee stijlvolle modellen Persbericht Canon brengt update van SELPHY CP-gamma met twee stijlvolle modellen Compacte fotoprinter SELPHY CP750 Compacte fotoprinter SELPHY CP740 Diegem, 7 mei 2007: Canon lanceert vandaag twee nieuwe

Nadere informatie

Inleiding. Inhoud van de verpakking. Nederlandse versie. JB000160 Sweex 4.2 Megapixel Digitale Camera

Inleiding. Inhoud van de verpakking. Nederlandse versie. JB000160 Sweex 4.2 Megapixel Digitale Camera JB000160 Sweex 4.2 Megapixel Digitale Camera Inleiding Allereerst hartelijk bedankt voor de aanschaf van deze Sweex 4.2 Megapixel Digitale Camera Voor een juiste werking van deze Sweex 4.2 Megapixel Digitale

Nadere informatie

HP ENVY PHOTO 7830 E-ALL-IN-ONE PRINTER 149,99

HP ENVY PHOTO 7830 E-ALL-IN-ONE PRINTER 149,99 HP ENVY PHOTO 7830 E-ALL-IN-ONE PRINTER Artikelcode : ITHPENVY7830 HP ENVY Photo 7830. Printtechnologie: Thermische inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 4800 x 1200 DPI, Printsnelheid

Nadere informatie

Voortreffelijke prestaties thuis en op kantoor: Canon introduceert hoogwaardige All-In-One met Wi-Fi-functionaliteit

Voortreffelijke prestaties thuis en op kantoor: Canon introduceert hoogwaardige All-In-One met Wi-Fi-functionaliteit Persbericht Voortreffelijke prestaties thuis en op kantoor: Canon introduceert hoogwaardige All-In-One met Wi-Fi-functionaliteit U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie downloaden van http://www.canon.nl/press_centre/

Nadere informatie

HP ENVY PHOTO 7830 E-ALL-IN-ONE PRINTER 135,99

HP ENVY PHOTO 7830 E-ALL-IN-ONE PRINTER 135,99 HP ENVY PHOTO 7830 E-ALL-IN-ONE PRINTER Artikelcode : ITHPENVY7830 HP ENVY Photo 7830. Printtechnologie: Thermische inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 4800 x 1200 DPI, Printsnelheid

Nadere informatie

Fabrikantnummer: Q5587B/NL. Open categorie informatie: Verkrijgbaar bij: Grafi-Call Computers Bielsenstraat 1-B 2316KA Leiden. Http://www.graficall.

Fabrikantnummer: Q5587B/NL. Open categorie informatie: Verkrijgbaar bij: Grafi-Call Computers Bielsenstraat 1-B 2316KA Leiden. Http://www.graficall. Verkrijgbaar bij: Grafi-Call Computers Bielsenstraat 1-B 2316KA Leiden Http://www.graficall.nl HP PSC 1610 All in One Printer Fabrikantnummer: Q5587B/NL Open categorie informatie: Product omschrijving

Nadere informatie

Canon versterkt All-in-One lijn met twee krachtige, nieuwe modellen

Canon versterkt All-in-One lijn met twee krachtige, nieuwe modellen Persbericht EMBARGO: 20 augustus 2007 Canon versterkt All-in-One lijn met twee krachtige, nieuwe modellen Hoofddorp, 20 augustus 2007: Canon introduceert vandaag de MP610 en MP520 twee stijlvolle PIXMA

Nadere informatie

Europa s bestverkochte inkjetprinter nu nog beter

Europa s bestverkochte inkjetprinter nu nog beter Persbericht Europa s bestverkochte inkjetprinter nu nog beter Diegem, 20 augustus 2007: Canon brengt vandaag een update van zijn gamma van PIXMA-fotoprinters met de introductie van de ip4500 en de ip3500.

Nadere informatie

PocketJet 600 series Mobiele Printers. www.brother.be

PocketJet 600 series Mobiele Printers. www.brother.be PocketJet 600 series Mobiele Printers Deze compacte mobiele printers bieden altijd en overal een degelijke en duurzame mobiele printoplossing voor verkoop, service en logistieke doeleinden, en voor veiligheids-

Nadere informatie

PIXMA office All-In-One introduceert revolutionaire printtechnologie

PIXMA office All-In-One introduceert revolutionaire printtechnologie Persbericht PIXMA office All-In-One introduceert revolutionaire printtechnologie Hi-res versies van deze en andere afbeeldingen kunnen via www.canon.nl/press_centre worden gedownload Hoofddorp, 24 januari

Nadere informatie

Krachtige geavanceerde zoom in nieuwe MiniDV-range

Krachtige geavanceerde zoom in nieuwe MiniDV-range Persbericht Krachtige geavanceerde zoom in nieuwe MiniDV-range U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie downloaden van www.canon.nl/press_centre Hoofddorp, 7 januari 2008: Canon introduceert de

Nadere informatie

HP ENVY 6230 E-ALL-IN-ONE PRINTER 94,99. Kenmerken MEDIA SYSTEMS NINOVE. Artikelcode : ITHPENVY6230

HP ENVY 6230 E-ALL-IN-ONE PRINTER 94,99. Kenmerken MEDIA SYSTEMS NINOVE. Artikelcode : ITHPENVY6230 HP ENVY 6230 E-ALL-IN-ONE PRINTER Artikelcode : ITHPENVY6230 HP ENVY Photo 6230. Printtechnologie: Thermische inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 4800 x 1200 DPI, Printsnelheid (kleur,

Nadere informatie

Geavanceerde zoom geeft Canons nieuwe DVD camcorder modellen duidelijke voorsprong

Geavanceerde zoom geeft Canons nieuwe DVD camcorder modellen duidelijke voorsprong Persbericht Geavanceerde zoom geeft Canons nieuwe DVD camcorder modellen duidelijke voorsprong U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie downloaden van www.canon.nl/press_centre Hoofddorp, 7 januari

Nadere informatie

Epson aio printer XP ,99. Kenmerken. Artikelcode : ITEPXP7100

Epson aio printer XP ,99. Kenmerken. Artikelcode : ITEPXP7100 Epson aio printer XP-7100 Artikelcode : ITEPXP7100 Epson Expression Premium Expression Premium XP-7100. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 5760 x 1440 DPI, Printsnelheid

Nadere informatie

EPSON AIO PRINTER XP ,00. Kenmerken PC YELLOW BVBA. Artikelcode : ITEPXP8500

EPSON AIO PRINTER XP ,00. Kenmerken PC YELLOW BVBA. Artikelcode : ITEPXP8500 EPSON AIO PRINTER XP-8500 Artikelcode : ITEPXP8500 Epson Expression Photo Expression Photo XP-8500. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 5760 x 1440 DPI, Printsnelheid

Nadere informatie

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN www.brother.nl DE VOORDELIGE ALL-IN-ONE ZWART-WITLASERPRINTERS VAN BROTHER ZIJN COMPACT, VEELZIJDIG EN DAARDOOR ZEER GESCHIKT VOOR

Nadere informatie

Canon maxify MB ,99. Kenmerken. Artikelcode : ITCAMB5150

Canon maxify MB ,99. Kenmerken. Artikelcode : ITCAMB5150 Canon maxify MB5150 Artikelcode : ITCAMB5150 Canon MAXIFY MB5150. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 600 x 1200 DPI, Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter):

Nadere informatie

HP ENVY PHOTO 7130 E-ALL-IN-ONE PRINTER 129,00

HP ENVY PHOTO 7130 E-ALL-IN-ONE PRINTER 129,00 HP ENVY PHOTO 7130 E-ALL-IN-ONE PRINTER Artikelcode : ITHPENVY7130 HP ENVY Photo 7130. Printtechnologie: Thermische inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 4800 x 1200 DPI, Printsnelheid

Nadere informatie

Handige, kwaliteitsvolle fotoafdrukken voor iedereen: de compacte fotoprinters SELPHY ES2 en ES20

Handige, kwaliteitsvolle fotoafdrukken voor iedereen: de compacte fotoprinters SELPHY ES2 en ES20 Persbericht Handige, kwaliteitsvolle fotoafdrukken voor iedereen: de compacte fotoprinters SELPHY ES2 en ES20 Diegem, 26 september 2007: Canon breidt vandaag zijn ES-gamma van compacte SELPHY-fotoprinters

Nadere informatie

Canon lanceert paradepaardje met All-In-Oneprinter die fungeert als digitaal/analoog fotolab voor thuis

Canon lanceert paradepaardje met All-In-Oneprinter die fungeert als digitaal/analoog fotolab voor thuis Persbericht EMBARGO: 26 augustus 2008, 05:00 CET Canon lanceert paradepaardje met All-In-Oneprinter die fungeert als digitaal/analoog fotolab voor thuis Versies in een hoge resolutie van deze en andere

Nadere informatie

De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning

De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning DR-7580 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning DR-7580 / DR-9080C Ultra-efficiënte productiescanners Dankzij Canons nieuwe,

Nadere informatie

CANON MAXIFY MB ,99. Kenmerken. Artikelcode : ITCAMB5450

CANON MAXIFY MB ,99. Kenmerken. Artikelcode : ITCAMB5450 CANON MAXIFY MB5450 Artikelcode : ITCAMB5450 Canon MAXIFY MB5450. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 600 x 1200 DPI, Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter):

Nadere informatie

DR-3080C/ DR-3060 DOCUMENT SCANNERS VOOR AFDELINGEN

DR-3080C/ DR-3060 DOCUMENT SCANNERS VOOR AFDELINGEN DR-3080C/ DR-3060 DOCUMENT SCANNERS VOOR AFDELINGEN Toonaangevende scansnelheid Zowel de DR-3080C als de DR-3060 bieden een groot aantal scanfuncties om de meest uiteenlopende documenten te verwerken.

Nadere informatie

Power to. Vind de juiste PIXMA-printer voor thuis. you can

Power to. Vind de juiste PIXMA-printer voor thuis. you can Power to your next step Vind de juiste PIXMA-printer voor thuis. you can Canon s slanke en innovatieve PIXMA-printers zijn ontworpen voor jouw interieur en jouw leefstijl. Ze bieden nu meer slimme connectiviteitsmogelijkheden

Nadere informatie

MP C4503(A)SP/MP C5503(A)SP/MP C6003SP BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES ALGEMEEN FAX (Optie) Opwarmtijd: Snelheid van de eerste afdruk: Continue uitvoersnelheid: Geheugen: Harde schijf: Afmetingen (B x D x

Nadere informatie

DIGITALE CAMCORDERS. Leg uw onvergetelijke momenten vast

DIGITALE CAMCORDERS. Leg uw onvergetelijke momenten vast DIGITALE CAMCORDERS Leg uw onvergetelijke momenten vast Opnemen in stijl Of u nu een speciale gelegenheid of alledaags moment wilt vastleggen, de digitale camcorders uit de MVX200-serie hebben voldoende

Nadere informatie

Meer plezier, meer vrijheid: Canon introduceert range kleinste SD flash camcorders

Meer plezier, meer vrijheid: Canon introduceert range kleinste SD flash camcorders Persbericht EMBARGO: 5 januari 2009, 18:00 MET Meer plezier, meer vrijheid: Canon introduceert range kleinste SD flash camcorders U kunt deze en andere afbeeldingen downloaden van www.canon.nl/pers Hoofddorp,

Nadere informatie

Bluetooth-eenheid BU-20 Handleiding voor afdrukken. Inhoudsopgave Voorafgaand aan de ingebruikname...2 Voorzorgsmaatregelen...3 Afdrukken...

Bluetooth-eenheid BU-20 Handleiding voor afdrukken. Inhoudsopgave Voorafgaand aan de ingebruikname...2 Voorzorgsmaatregelen...3 Afdrukken... Bluetooth-eenheid BU-20 Handleiding voor afdrukken Inhoudsopgave Voorafgaand aan de ingebruikname.....................2 Voorzorgsmaatregelen...............................3 Afdrukken.........................................4

Nadere informatie

CANON MAXIFY MB ,99. Kenmerken CHAMELEON BVBA. Artikelcode : ITCAMB2750

CANON MAXIFY MB ,99. Kenmerken CHAMELEON BVBA. Artikelcode : ITCAMB2750 CANON MAXIFY MB2750 Artikelcode : ITCAMB2750 Canon MAXIFY MB2750. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 600 x 1200 DPI. Kopiëren: Kopiëren in kleur, Scannen: Scannen

Nadere informatie

Canon blijft voorop met twee snelle scanners

Canon blijft voorop met twee snelle scanners Persbericht EMBARGO: 20 augustus 2007 Canon blijft voorop met twee snelle scanners Hoofddorp, 20 augustus 2007: Canon maakt vandaag de introductie bekend van twee nieuwe modellen in de CanoScan reeks:

Nadere informatie

s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam

s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam Showroom en Technische dienst Schipholweg 337D 1171 PL Badhoevedorp T: 0299 657 185 F: 0299 657 187 E:

Nadere informatie

Persbericht. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET

Persbericht. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET Persbericht EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET De nieuwe LEGRIA HF R serie voor gemakkelijk vastleggen en delen van Full HD video LEGRIA HF R18 LEGRIA HF R18 LEGRIA HF R16 LEGRIA HF R17 Diegem, 5 januari

Nadere informatie

Canon maxify MB ,99. Kenmerken. Artikelcode : ITCAMB2155

Canon maxify MB ,99. Kenmerken. Artikelcode : ITCAMB2155 Canon maxify MB255 Artikelcode : ITCAMB255 Canon MAXIFY MB255. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 600 x 200 DPI, Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter):

Nadere informatie

Canon maxify MB ,99. Kenmerken. Blue Sky Computing. Artikelcode : ITCAMB2155

Canon maxify MB ,99. Kenmerken. Blue Sky Computing. Artikelcode : ITCAMB2155 Canon maxify MB255 Artikelcode : ITCAMB255 Canon MAXIFY MB255. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 600 x 200 DPI, Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter):

Nadere informatie

BROTHER AIO PRINTER DCP-J785DW 214,99. Kenmerken. Artikelcode : ITBRDCPJ785DWR

BROTHER AIO PRINTER DCP-J785DW 214,99. Kenmerken. Artikelcode : ITBRDCPJ785DWR BROTHER AIO PRINTER DCP-J785DW Artikelcode : ITBRDCPJ785DWR Brother DCP-J785DW. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 6000 x 1200 DPI, Printsnelheid (kleur, standaard,

Nadere informatie

HP Sprocket fotoprinter (Z3Z92A)

HP Sprocket fotoprinter (Z3Z92A) HP Sprocket fotoprinter (Z3Z92A) Overzicht Print net zo makkelijk 5 x 7,6 cm foto's van je smartphone als je ze op social media post.[1] Met de HP Sprocket fotoprinter kun je net zo makkelijk foto's van

Nadere informatie

Canon legt accent op gemak met drie nieuwe PowerShot modellen

Canon legt accent op gemak met drie nieuwe PowerShot modellen Persbericht EMBARGO: 18 januari 2007, 13:00 MET Canon legt accent op gemak met drie nieuwe PowerShot modellen Amstelveen, 18 januari 2007: Vandaag breidt Canon de succesvolle PowerShot range uit met drie

Nadere informatie

Persbericht. Canon introduceert de LEGRIA HF M serie zakformaat Full HD camcorders met touchcontrol. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET

Persbericht. Canon introduceert de LEGRIA HF M serie zakformaat Full HD camcorders met touchcontrol. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET Persbericht EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET Canon introduceert de LEGRIA HF M serie zakformaat Full HD camcorders met touchcontrol LEGRIA HF M31 LEGRIA HF M36 LEGRIA HF M306 Amstelveen, 5 januari 2010

Nadere informatie

Nederlandse versie. Inleiding. Inhoud van de verpakking. Aansluitingen. DS010 Multi Panel & Card Reader 53-in-1

Nederlandse versie. Inleiding. Inhoud van de verpakking. Aansluitingen. DS010 Multi Panel & Card Reader 53-in-1 DS010 Multi Panel & Card Reader 53-in-1 Inleiding Allereerst hartelijk dank voor de aanschaf van het Sweex Multi Panel & Card Reader 53-in-1. Met dit multi-panel kun je gemakkelijk de aansluitmogelijkheden

Nadere informatie

Brother aio printer DCP-L2530DW 159,99. Kenmerken. Blue Sky Computing. Artikelcode : ITBRDCPL2530DW

Brother aio printer DCP-L2530DW 159,99. Kenmerken. Blue Sky Computing. Artikelcode : ITBRDCPL2530DW Brother aio printer DCP-L2530DW Artikelcode : ITBRDCPL2530DW Brother DCP-L2530DW. Printtechnologie: Laser, Printen: Zwart-wit afdrukken. Maximale resolutie: 600 x 600 DPI. Kopiëren: Zwart-wit kopiëren.

Nadere informatie

DR-7080C Universele A3 flatbed documentscanner. Tot in de perfectie razendsnel en met hoge kwaliteit scannen van kleurendocumenten

DR-7080C Universele A3 flatbed documentscanner. Tot in de perfectie razendsnel en met hoge kwaliteit scannen van kleurendocumenten DR-7080C Universele A3 flatbed documentscanner Tot in de perfectie razendsnel en met hoge kwaliteit scannen van kleurendocumenten Razendsnelle, universele A3 flatbedscanner Optimaliseer uw werkzaamheden

Nadere informatie

DR-5060F HYBRIDE DOCUMENT SCANNER

DR-5060F HYBRIDE DOCUMENT SCANNER DR-5060F HYBRIDE DOCUMENT SCANNER DR-5060F Hybride document scanner Snel scannen met hoge kwaliteit (84 ppm, A4 enkelzijdig, 200 x100 dpi) Veilige 16 mm microfilm back up Gelijktijdig scannen en filmen

Nadere informatie

EPSON AIO PRINTER XP ,99. Kenmerken. Artikelcode : ITEPXP830

EPSON AIO PRINTER XP ,99. Kenmerken. Artikelcode : ITEPXP830 EPSON AIO PRINTER XP-830 Artikelcode : ITEPXP830 Epson Expression Expression Premium XP-830. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 5760 x 1440 DPI, Printsnelheid (kleur,

Nadere informatie

NB000110 Sweex Card Reader 16 in 1 USB 2.0

NB000110 Sweex Card Reader 16 in 1 USB 2.0 NB000110 Sweex Card Reader 16 in 1 USB 2.0 Voordelen Ideaal voor de mobiele gebruiker Uitwisselen van data onderling Direct Access - Geschikt voor elke desktop en notebook die over een vrije USB-poort

Nadere informatie

De printer die je foto's waard zijn.

De printer die je foto's waard zijn. De printer die je foto's waard zijn. PIXMA pro assortiment you can Jeff Ascough. Canon Ambassador Officiële sponsor van UEFA EURO 2012 De laatste fase die een foto doormaakt is net zo belangrijk als de

Nadere informatie

Seika brailleleesregels

Seika brailleleesregels Seika brailleleesregels slechtziend.nl introduceert nieuwe brailleleesregels van het merk Seika. De populariteit van deze leesregels neemt steeds verder toe door de gebruiksvriendelijkheid, de zeer hoge

Nadere informatie

HP OFFICEJET PRO 6960 AIO 159,99. Kenmerken. D-Ware. Artikelcode : ITHPOJ6960V2

HP OFFICEJET PRO 6960 AIO 159,99. Kenmerken. D-Ware. Artikelcode : ITHPOJ6960V2 HP OFFICEJET PRO 6960 AIO Artikelcode : ITHPOJ6960V2 HP OfficeJet Pro 6960. Printtechnologie: Thermische inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 600 x 200 DPI, Printsnelheid (kleur, standaard,

Nadere informatie

Technologie Verklaard PIXMA MG8250

Technologie Verklaard PIXMA MG8250 Technologie Verklaard PIXMA MG8250 Auto Document Fix Auto Document Fix zorgt voor fraaie en gemakkelijk leesbare scanresultaten door gebruik te maken van geavanceerde beeldanalyse. Deze technologie maakt

Nadere informatie

Handleiding voor printersoftware

Handleiding voor printersoftware Handleiding voor printersoftware (Voor Canon Compact Photo Printer Solution Disk versie 6) Windows 1 Inhoud Veiligheidsvoorzorgsmaatregelen...3 Lees dit eerst...4 Handleidingen...4 Stappen van het afdrukken...5

Nadere informatie

De essentiële opbergaccessoire voor laptops. Laptop docking station voor onderweg - USB 3.0, VGA. StarTech ID: USB3SMDOCKV

De essentiële opbergaccessoire voor laptops. Laptop docking station voor onderweg - USB 3.0, VGA. StarTech ID: USB3SMDOCKV Laptop docking station voor onderweg - USB 3.0, VGA StarTech ID: USB3SMDOCKV Met dit docking station voor onderweg verandert u uw laptop in een mobiel werkstation. Het is een reisvriendelijke oplossing

Nadere informatie

ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER PRIJS 129,90 FABRIEKSGARANTIE. Mono copying. Scannen in kleur pagina's per maand. Kopiëren, Printen, Scannen

ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER PRIJS 129,90 FABRIEKSGARANTIE. Mono copying. Scannen in kleur pagina's per maand. Kopiëren, Printen, Scannen Brother DCP-L2510D ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER 55893 DCPL2510DRF1 PRIJS 129,90 FABRIEKSGARANTIE 24 maanden Productinformatie Prestatie Printtechnologie Printen Kopiëren Scannen Faxen Gebruiksindicatie

Nadere informatie

Persbericht. ***EMBARGO GELDIG TOT 19 AUGUSTUS 2009, uur***

Persbericht. ***EMBARGO GELDIG TOT 19 AUGUSTUS 2009, uur*** Persbericht ***EMBARGO GELDIG TOT 19 AUGUSTUS 2009, 15.00 uur*** Canon PIXMA MP640 & PIXMA MP990 All-In-Ones maken gebruik van Canons intelligente printtechnologie voor hoogwaardige prestaties en gebruiksgemak

Nadere informatie

Deze handleiding is bedoeld voor PC-gebruikers met minimaal Pentium CPU (of compatibel) of MAC-gebruikers met minimaal PowerPC.

Deze handleiding is bedoeld voor PC-gebruikers met minimaal Pentium CPU (of compatibel) of MAC-gebruikers met minimaal PowerPC. Verkorte werkwijze eerste gebruik 1. Inleiding (1) 2. Installeren en aktiveren (2) Verwijderen oude drivers (2.1) Installatie onder Windows 98 SE / 2000 (2.2) Aktiveren onder Windows (2.3) Installatie

Nadere informatie

Nederlandse versie. Inleiding. Inhoud van de verpakking. Specificaties. PU052 Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card

Nederlandse versie. Inleiding. Inhoud van de verpakking. Specificaties. PU052 Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card PU052 Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card Inleiding Allereerst hartelijk bedankt voor de aanschaf van de Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card. Met deze kaart kun je gemakkelijk twee

Nadere informatie

Universeel USB 3.0 laptop mini docking station met VGA, gigabit Ethernet, USB 3.0. StarTech ID: USB3SMDOCKV

Universeel USB 3.0 laptop mini docking station met VGA, gigabit Ethernet, USB 3.0. StarTech ID: USB3SMDOCKV Universeel USB 3.0 laptop mini docking station met VGA, gigabit Ethernet, USB 3.0 StarTech ID: USB3SMDOCKV Met het USB3SMDOCKV USB 3.0 laptop mini docking station kunt u uw Ultrabook of laptop veranderen

Nadere informatie

Persbericht. EMBARGO: 19 augustus, 2009 15:00 CET

Persbericht. EMBARGO: 19 augustus, 2009 15:00 CET Persbericht EMBARGO: 19 augustus, 2009 15:00 CET Canon PIXMA MP640 & PIXMA MP990 All-In- Ones benutten Canons intelligente printtechnologie met oog op geavanceerde prestaties en gebruikscomfort PIXMA MP990

Nadere informatie

Met PIXMA MX850 verbeterde functionaliteit voor de SoHo markt

Met PIXMA MX850 verbeterde functionaliteit voor de SoHo markt Persbericht Met PIXMA MX850 verbeterde functionaliteit voor de SoHo markt Hi-res versies van deze en andere afbeeldingen kunnen via www.canon.nl/press_centre worden gedownload Hoofddorp, 24 januari 2008:

Nadere informatie

Power to your next step

Power to your next step Power to your next step PIXMA voor werk assortimentsoverzicht you can Canon PIXMAprinters, gemaakt voor jouw onderneming De Canon PIXMA-printers vormen een complete, praktische oplossing. Met een stijlvol

Nadere informatie

BROTHER AIO PRINTER MFC-J6930DW 299,00. Kenmerken. Artikelcode : ITBRMFCJ6930DW

BROTHER AIO PRINTER MFC-J6930DW 299,00. Kenmerken. Artikelcode : ITBRMFCJ6930DW BROTHER AIO PRINTER MFC-J6930DW Artikelcode : ITBRMFCJ6930DW Brother MFC-J6930DW. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 1200 x 4800 DPI, Printsnelheid (kleur, standaard,

Nadere informatie

BROTHER AIO PRINTER DCP-J772DW 145,99. Kenmerken. Autosoft Computers. Artikelcode : ITBRDCPJ772DW

BROTHER AIO PRINTER DCP-J772DW 145,99. Kenmerken. Autosoft Computers. Artikelcode : ITBRDCPJ772DW BROTHER AIO PRINTER DCP-J772DW Artikelcode : ITBRDCPJ772DW Brother DCP-J772DW. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 6000 x 1200 DPI, Printsnelheid (kleur, standaard,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor Direct Print

Gebruikershandleiding voor Direct Print Gebruikershandleiding voor Direct Print U hebt zelfs geen computer nodig! U hoeft de camera alleen maar op de printer aan te sluiten en u kunt afdrukken NEDERLANDS Inleiding Het printermodel en het gedeelte

Nadere informatie

Power to print your world

Power to print your world Power to print your world PIXMA voor thuis assortimentsoverzicht you can Het is gemakkelijk om creatief te zijn met het stijlvolle assortiment compacte PIXMA All-in-One printers met kleuropties die bij

Nadere informatie

BROTHER AIO PRINTER MFC-J6930DW 299,00. Kenmerken IZYZ. Artikelcode : ITBRMFCJ6930DW

BROTHER AIO PRINTER MFC-J6930DW 299,00. Kenmerken IZYZ. Artikelcode : ITBRMFCJ6930DW BROTHER AIO PRINTER MFC-J6930DW Artikelcode : ITBRMFCJ6930DW Brother MFC-J6930DW. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 1200 x 4800 DPI, Printsnelheid (kleur, standaard,

Nadere informatie

Probeer een frisse blik, alsof je het nog nooit eerder hebt gezien.

Probeer een frisse blik, alsof je het nog nooit eerder hebt gezien. Probeer een frisse blik, alsof je het nog nooit eerder hebt gezien. Claire Johnson Product manager Ik gebruik mijn digitale camera meestal wanneer ik op reis ben. Om het interessant te houden, probeer

Nadere informatie

ne w n e w Promotional Gadgets

ne w n e w Promotional Gadgets Promotional Gadgets Index Page Index Page 3034 Micro Digital Video Camera 3 7000-CC StickyDrive TM 4 1130 USB Digital VoiceDrive 4 1340 Solar HandsFree CarKit 5 3103 Portable Power Charger 6 3104 PowerCharger

Nadere informatie

Stap over op betaalbare, efficiënte digitale microfilm scanners

Stap over op betaalbare, efficiënte digitale microfilm scanners MS300 / MS350 digitale microfilm scanners Stap over op betaalbare, efficiënte digitale microfilm scanners OFFICIAL PARTNER Complete microfilm scanner met reader/printer functionaliteit Profiteer met Canons

Nadere informatie

HP OFFICEJET ,99. Kenmerken DE COMPUTERFABRIEK. Artikelcode : ITHPOJ5220

HP OFFICEJET ,99. Kenmerken DE COMPUTERFABRIEK. Artikelcode : ITHPOJ5220 HP OFFICEJET 5220 Artikelcode : ITHPOJ5220 HP OfficeJet 5220. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 4800 x 1200 DPI, Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter):

Nadere informatie

Faxen, printers en copiers

Faxen, printers en copiers Faxen, printers en copiers Multifunctionele apparatuur met fax MFC-250C 4 in 1: kleureninkjetprinter, -copier, -scanner en kleurenfax. Kleurenfax: modemsnelheid tot 14.400 bps. Verzend-/ontvangst-geheugen

Nadere informatie

Maak en print direct. HP Sprocket 2-in-1. foto's van 5 x 7,6 cm (2 x 3 inch) van je smartphoneprinter en instant camera

Maak en print direct. HP Sprocket 2-in-1. foto's van 5 x 7,6 cm (2 x 3 inch) van je smartphoneprinter en instant camera Maak en print direct foto's van 5 x 7,6 cm (2 x 3 inch) van je smartphoneprinter en instant camera HP Sprocket 2-in-1 HP Sprocket 2-in-1 productpresentatie Eén apparaat, talloze ervaringen. Smartphoneprinter

Nadere informatie

Laptop docking station voor onderweg - USB 3.0, VGA

Laptop docking station voor onderweg - USB 3.0, VGA Laptop docking station voor onderweg - USB 3.0, VGA Product ID: USB3SMDOCKV Met dit docking station voor onderweg verandert u uw laptop in een mobiel werkstation. Het is een reisvriendelijke oplossing

Nadere informatie

MULTI-CARD 25-IN-1 USB 3.0 READER KORTE HANDLEIDING. micro SD M2. Duo SDXC / MMC CF MS

MULTI-CARD 25-IN-1 USB 3.0 READER KORTE HANDLEIDING. micro SD M2. Duo SDXC / MMC CF MS MULTI-CARD 25-IN-1 USB 3.0 READER KORTE HANDLEIDING xd SDXC / MMC micro SD M2 CF MS Duo De Lexar Multi-Card 25-in-1 USB 3.0-lezer is een gebruiksvriendelijke, alles-inéénoplossing voor bestandsoverdracht.

Nadere informatie

thuisgebruik Voor bedrijven Ondersteuning Zoeken

thuisgebruik Voor bedrijven Ondersteuning Zoeken Voor thuisgebruik Voor bedrijven Ondersteuning Zoeken Plus De ultieme must-have fotogadget voor deze lente en zomer Highlights Klein en makkelijk mee te nemen, met grotere foto s dan de gewone HP Sprocket

Nadere informatie

www.eggtronic.com USER MANUAL

www.eggtronic.com USER MANUAL www.eggtronic.com USER MANUAL Index Nederlands p. 2 Figures 5 3 3 1 2 4 5 6 3 6 3 6 6 3 3 6 7 4 usb 3.0 slots usb cartridge connectors additional usb ports bluetooth cartridge sd card reader cartridge

Nadere informatie