Wandeling met herder en schapen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wandeling met herder en schapen"

Transcriptie

1 Wandeling met herder en schapen 50,00 per groep tot 25 personen 3,50 p.p. koffie met wat lekkers erbij Duur is 60 tot 90 minuten 1. Ontvangst koffie met wat lekkers 2. Met de herder en de kudde op stap in het Wijboschbroek of in de Smaldonk 3. De herder geeft uitleg over de verschillende schapenrassen 4. De herder geeft informatie omtrent de Border Collie met name opleiding, training, commando s en hoe de hond de kudde bewaakt Met extreem warm of slecht weer beslist de herder of de activiteit niet doorgaat dit in het belang van de gezondheid van de dieren en de Border Collie. Deelnemers aan de wandeling mogen geen eigen hond meenemen omdat dit een storende factor is voor de Border Collie die de kudde bewaakt. Stevige schoenen of laarzen zijn aanbevolen!

2 Schapenspel Minimaal 10 personen Maximaal 20 personen Duur is 2 uur Grotere groepen kan in overleg 18,50 per persoon 1. Een ontvangst in t Skupke met een kop koffie en iets lekkers 2. Een korte rondleiding over het terrein 3. Kennismaken met de Border Collies in de schaapsweide 4. Demonstratie over hoe de dieren worden getraind 5. Zelf schapen drijven Het schapenspel is bedoeld voor families, vrienden of gezelschappen. Met extreem warm of slecht weer kunnen de activiteiten niet doorgaan in het belang van de gezondheid van de dieren. Stevige schoenen of laarzen zijn aanbevolen!

3 Workshop teambuilding met schapen Geschikt voor bedrijven en organisaties Tot een maximale van 20 personen (Grotere groepen in overleg) Duur 2-3 uur 28,50 euro per persoon 1. Een ontvangst in t Skupke met een kop koffie en iets lekkers 2. Kennismaken met de Border Collies in de weide 3. Demonstratie over hoe de dieren worden getraind 4. Zelf schapen drijven Uitleg: Een heerlijke teambuilding die in de gezonde buitenlucht en op het prachtige Schijndelse platteland plaatsvindt. Het is geschikt voor bedrijven en organisaties die dit als een leuke aanvulling zien op hun doelstelling, trainingen of personeelsuitjes. We kunnen de teambuilding in overleg met u aanpassen aan uw thema. Hierbij kunt u denken aan samenwerken, communicatie etc. Stevige schoenen of laarzen zijn aanbevolen!

4 Demonstratie schapen drijven 40,00 tot een max. van 30 personen Waar: op het weide bij de Schaapskooi Duur is 20 tot 40 minuten 3,50 p.p. koffie met wat lekkers 1. Ontvangst koffie met wat lekkers 2. Als eerst krijgt u uitleg over de schaapskooi en de geschiedenis 3. Dan vertrekt u naar het veld waar de schapen klaar staan 4. De verdere uitleg over de schapen en de start van de demonstratie schapen drijven Wat houd het in: Alle aspecten van schapen drijven komen aan bod, zoals de eigenschappen van een Border Collie, de wijze van trainen en opvoeden van honden en commando s, eigenschappen van schapen, kenmerken van het schapen hoeden, info over de schaapskooi en schaapskudde. Tijdens de demonstratie worden de bezoekers intensief betrokken bij het schapen drijven.

5 Workshop ambachtelijk brood Minimaal aantal personen 10 Maximaal aantal personen 30 Duur is 2,5 uur 2 broden per persoon (Als je met 20 personen bent of meer, krijg je 1 brood en 4,50 korting.) 14,50 per persoon 1. Ontvangst koffie met wat lekkers 2. Uitleg 3. Kneedtijd 4. Rijzen 5. Deeg vormen 6. Rijzen 7. Baktijd U kunt kiezen uit wit of bruin brood Bruin brood a 400 gram kunt u zelf kneden. Bruschetta brood a 400 gram wordt machinaal gekneed. Als u met 20 personen of meer bent kunt u alleen kiezen voor bruin brood.

6 Workshop worstenbroodjes bakken Maximaal aantal personen 20 Minimaal aantal personen 10 Duur is 3 uur 10 worstenbroodjes per persoon 18,50 per persoon 1. Ontvangst koffie met wat lekkers 2. Uitleg 3. Bol van 200 gram laten rijzen 4. Bolletjes kneden van 40 gram 5. Bolletjes 20 minuten rijzen 6. Maken worstenbrood 7. Het worstenbroodje met ei besmeren 8. Baktijd (Gehaktrolletjes worden door ons voorbereidt) De worstenbroodjes worden in de oven gebakken.

7 Workshop pizza bakken Inclusief eten van de pizza Minimaal aantal personen Maximaal aantal personen Duur is 2 uur 19,50 per persoon 1. Ontvangst koffie met wat lekkers 2. De bolletjes deeg à 230 gram worden gemaakt door de bakker Na het rijzen mogen deelnemers zelf een pizza samenstellen uit de volgende ingrediënten: Kaas Mozzarella Salami Tomaat Tonijn Kipstukjes Uien Ananas Paprika Zalm Champignons Gehakt 3. Na het afbakken van ± 10 minuten: Smakelijk eten!

8 Rondleiding 40,- tot een maximale van 30 personen. Bevindt zich op het terrein van de Schaapskooi en langs de weilanden Duur is 60 minuten 3,50 p.p. koffie met wat lekkers 1. Ontvangst, koffie met wat lekkers 2. Een wandeling maken rondom de Schaapskooi met een gids 3. Uitleg over project de Schaapskooi, de geschiedenis van de gebouwen, stichting OIR (oud inheemse rassen), oude rassen, schapen, runderen en kippen, de omgeving, kleine landschapselementen en het bedrijf van de begrazing Vooraf en achteraf kan er een kopje koffie gedronken worden met iets lekkers in t Skupke. Dit is niet bij de prijs inbegrepen Verdere kosten zijn voor eigen bijdrage.

9 Chocoladeworkshop Klein is 5,00 per persoon is een A5 formaat Groot is 7,50 per persoon is een A4 formaat Duur is 60 minuten 1. Uitleg over de chocoladeworkshop 2. Daarna ga je zelf aan de slag 3. Na afloop gaat de chocolade in de vriezer om uit te harden 4. Als de chocolade uitgehard is, is het smullen! De workshop is geschikt voor alle gezelschappen!

10 Workshop Dikke Dames 55,00 p.p. (inclusief lunch) Als u het fijn vindt kunt u een schort meenemen om uw kleren te beschermen Duur is 6 uur Deze activiteit kunnen we aanbieden vanaf 10 personen. 09:30 uur Ontvangst koffie of thee in het t Skupke 10:00 uur Start de Workshop dikke dames schilderen 12:30 uur Wordt er een lunch aangeboden in het t Skupke 16:00 uur Zal uw dikke dame klaar zijn Wat houdt het in: U krijgt een schilderdoek van 50x50 cm daar kunt u een dikke dame op gaan schilderen. Er zijn tijdens de workshop twee dames aanwezig die u daarbij kunnen helpen en die u uitleggen hoe dit zal werken.

11 Kinderfeest chocolade klein 12,50 per kind Kinderfeestjes worden gegeven op woensdag, zaterdag en in schoolvakanties Duur is 3 uur 1. Ontvangst ranja met cake 2. Chocolade workshop 3. Na de chocolade workshop zakje snoep of chips 4. Daarna kunnen de kinderen buiten spelen en gaat de chocolade in de vriezer 5. Aan het einde krijgen ze friet met een snack Wat houdt het in: Bij binnenkomst krijgt de jarige een verrassing. Alle kindjes kunnen gaan zitten en krijgen ranja met een plakje cake. Als de kinderen hun cake op hebben, gaan we uitleggen wat de workshop chocolade inhoudt. De chocolade workshop zal ongeveer een uur duren. Als ze klaar zijn gaat de chocolade de vriezer in. Dan hebbende de kinderen de tijd om buiten te gaan spelen of binnen te gaan kleuren. Ze krijgen van ons dan een zakje chips of snoep. Daarna kunnen de kinderen nog friet krijgen met een snack. Als er iemand geen friet lust, kan er altijd nog een pannenkoek aangeboden worden. Als het kinderfeestje voorbij is, krijgen de kinderen de chocolade mee naar huis.

12 Kinderfeestje pizza maken 12,50 per kind Kinderfeestjes worden gegeven op woensdag, zaterdag en in schoolvakanties Duur is 4 uur 1. Ontvangst ranja met cake 2. Uitleg over de steen oven 3. Het maken van je eigen pizza 4. Als alle pizza s klaar zijn zakje snoep of chips 5. Als ze honger hebben gaan de pizza s in de oven en eten maar Wat houdt het in: Bij binnenkomst krijgt de jarige job een verrassing van ons. Iedereen kan gaan zitten en krijgt ranja met een plakje cake. Als iedereen zijn cake op heeft gaan we uitleggen wat de workshop pizza inhoudt. De workshop pizza maken zal ongeveer 1,5 uur duren. Ze mogen hierbij hun eigen deeg uitrollen. Aansluitend mogen ze hem ook nog zelf in elkaar zetten. Als alle pizza s klaar zijn kunnen ze buiten spelen of gaan kleuren. Ze krijgen dan een zakje snoep of chips. Als ze honger beginnen te krijgen gaan de pizza s de oven in. Daarna kunnen ze lekker smullen.

13 De pizza s gaan niet de steenoven in. Dit is wel mogelijk maar dan wordt de prijs duurder. Kinderfeestje Cor s pad 12,50 per kind Kinderfeestjes worden gegeven op woensdag, zaterdag en in schoolvakanties Duur is 3,5 uur 1. Ontvangst ranja met cake 2. Cor s pad gaan wandelen ±45 minuten 3. Daarna kunnen ze buiten spelen 4. Aan het einde krijgen ze friet met een snack Wat houdt het in: Bij binnenkomst krijgt de jarige job een verrassing van ons. Iedereen kan gaan zitten en krijgt ranja met een plakje cake. Als iedereen zijn cake op heeft gaan we uitleggen wat Cor s pad inhoudt. Ze gaan daarna zelfstandig Cor s pad wandelen of onder begeleiding van de ouders. Ze zullen onderweg informatie borden tegenkomen, waarop informatie is te vinden m.b.t. de vragen van de kwis. Als alle groepjes terug zijn, gaan wij de vragen nakijken. Dan hebben de kinderen de tijd om lekker te gaan spelen in de speeltuin of te gaan kleuren. Als wij weten wie de winnaar is roepen we iedereen bij elkaar. Het winnende team krijgt een verrassing. Daarna krijgen ze van ons friet met een snack. Als er nou iemand is die geen friet wil kunnen we een pannenkoek aanbieden.

14 Houd er rekening mee dat ze goeie stevige schoenen aan doen, laarzen of schoenen die vies mogen worden. Vilten met Rinske 7,50 p.p. Maximaal aantal personen is 10 Duur is 60 tot 90 minuten Je kan kiezen wat je gaat maken uit het volgende: o Sleutelhanger o Onderzetter o Toverbal o Vilten om een steen 1. Kennis maken met Rinske 2. Kennis maken met het schapenwol 3. Uitleg over vilten 4. Het maken van jou uitgekozen product Wat houdt het in: Rinske maakt en doet heel veel met schapenwol. Een onderwerp daarvan is vilten. Rinske kan jullie alles vertellen over de wol van de schapen. Ze begint daarom ook te vertellen over schapen. Daarna laat ze zien wat je allemaal kan maken door te vilten. Aansluitend ga je zelf ook nog vilten. Als je het prettig vindt kun je een schort meenemen om kleren te beschermen tegen de zeep.

Workshop ambachtelijk brood

Workshop ambachtelijk brood Workshop ambachtelijk brood Minimaal aantal personen 10 Maximaal aantal personen 30 Duur is 2,5 uur 2 broden per persoon (Als je met 20 personen bent of meer, krijg je 1 brood en 4,50 korting.) 14,50 per

Nadere informatie

Lunch de Vlaamse schuur. Lunch d n Hooiberg. - Kopje soep - Broodje kroket - Broodje kaas - Koffie, thee, melk en jus d orange.

Lunch de Vlaamse schuur. Lunch d n Hooiberg. - Kopje soep - Broodje kroket - Broodje kaas - Koffie, thee, melk en jus d orange. Lunch de Vlaamse schuur - Kopje soep - Broodje kroket - Broodje kaas - Koffie, thee, melk en jus d orange 9,50 per persoon Lunch d n Hooiberg - Kopje soep - 2 Belegde broodjes keuze uit: ham, kaas, fricandeau

Nadere informatie

Warm/ koud Buffet. 18.50 per persoon. Keuze uit 2 soorten soep: Tomaten, groente -, kippensoep. Keuze uit 2 warme gerechten:

Warm/ koud Buffet. 18.50 per persoon. Keuze uit 2 soorten soep: Tomaten, groente -, kippensoep. Keuze uit 2 warme gerechten: Warm/ koud Buffet. Keuze uit 2 soorten soep: Tomaten, groente -, kippensoep Keuze uit 2 warme gerechten: Gehaktballetjes met satésaus. Varkenshaas met champignonroomsaus. Zalm met zoete vissaus *Huzarensalade

Nadere informatie

Mogelijkheden kinderfeestjes bij Kinderboerderij de Brink

Mogelijkheden kinderfeestjes bij Kinderboerderij de Brink Mogelijkheden kinderfeestjes bij Kinderboerderij de Brink Door de verschillende onderdelen uit ons assortiment te combineren is het mogelijk om in iedere prijsklasse een leuk kinderfeestje samen te stellen.

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond? 35 35 HOOFDSTUK 3 Wat eten we vanavond? WOORDEN 1 Kies uit: jam school slager boodschappen vegetariër 1 Dorien eet geen vlees. Ze is. 2 Moniek houdt van zoet. Ze eet graag op brood. 3 Johan, ik ga naar

Nadere informatie

Worstenbrood 2,10 Prosecco 4,00 Croissant 1,00 2 Mini broodjes 1,00 Yoghurt met muesli 1,50 Vers fruit 3,00

Worstenbrood 2,10 Prosecco 4,00 Croissant 1,00 2 Mini broodjes 1,00 Yoghurt met muesli 1,50 Vers fruit 3,00 LUNCHKAART GOEDEMORGEN Standaard ontbijt: 1 Croissant 2 Mini broodjes Roereitje Kaas / vleeswaren / zoetwaren Jus d'orange of melk 2x Koffie of thee 7,50 Extra te bestellen: Worstenbrood 2,10 Prosecco

Nadere informatie

FEEST DE JARIGE GRASTIS MEE!

FEEST DE JARIGE GRASTIS MEE! Wie had dit alles 20 jaar geleden verwacht? Na 20 jaar nog steeds met alle liefde en aandacht, Want volgens ons verdient elk kind gewoon een fijne dag, waarop het bijzonder lacht, Een dag is vaak routine

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie. Pinata Papier Mache. Allerlei verschillende dieren maken van papier mache

Zomervakantie. Zomervakantie. Pinata Papier Mache. Allerlei verschillende dieren maken van papier mache Pinata Papier Mache. Allerlei verschillende dieren maken van papier mache Summer koken. Wat lijkt je allemaal lekker op de BBQ? Met z n alle gezellig spelletjes doen ( met water) Neem een handdoek mee

Nadere informatie

Lunch. Kinder pannenkoek / poffertjes 3.75 Bitterballen (8 stuks) 4.25 Naturel 5.75 Borrelgarnituur (12 stuks) 5.75 Appel 6.50 Spek 6.50 Kaas 6.

Lunch. Kinder pannenkoek / poffertjes 3.75 Bitterballen (8 stuks) 4.25 Naturel 5.75 Borrelgarnituur (12 stuks) 5.75 Appel 6.50 Spek 6.50 Kaas 6. Lunch Broodjes Tosti s Kaas of ham 2.75 Kaas 2.75 Oude kaas 3.25 Ham, kaas 2.75 Rosbief 3.25 Hawaï 3.50 Filet American 3.25 Brie, tomaat, ui 3.75 Kroket of frikandel 3.00 Gezond ` 4.00 Gerookte zalm 4.50

Nadere informatie

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 19-2014

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 19-2014 Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 19-2014 Deze week in de nieuwsbrief: Inhoud HealthyFresh Boxen... 2 Bewaaradvies producten... 3 Adviesrecepten voor de HealthyBox, Combibox en ProefBox... 5 HealthyFresh.nl

Nadere informatie

RECEPTEN MET VITADIS PRODUCTEN HUMPHREY FRIDT

RECEPTEN MET VITADIS PRODUCTEN HUMPHREY FRIDT RECEPTEN MET VITADIS PRODUCTEN HUMPHREY FRIDT RIJST GEVULDE PAPRIKA BENODIGDHEDEN (VOOR 2 PAPRIKA S) > 1 zakje Vitadis rijst > 2 rode of gele paprika s > 75 gram mager rundergehakt > 75 gram courgette

Nadere informatie

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen Schildervakanties Kunstschilder José van den Helder-van Oudenallen geeft met veel enthousiasme schilderworkshops voor beginnende en gevorderde schilders. Op een vrije en toegankelijke manier brengt zij

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - juli 2015

Activiteiten bij De Helderse Vallei - juli 2015 woensdag 1 juli: Nationale Modderdag 14.00-16.00 uur Het is Nationale Modderdag, een dag waarop je buiten in de modder mag spelen en natuurlijk lekker vies mag worden! Trek laarzen en oude kleren aan en

Nadere informatie

Eet smakelijk. ( 5 januari t/m 31 januari)

Eet smakelijk. ( 5 januari t/m 31 januari) Eet smakelijk ( 5 januari t/m 31 januari) In dit thema staat eten centraal. De kinderen gaan fruit/groente proeven en ontdekken al spelenderwijs wat vies is en wat lekker is. Ook gaan we koekjes die ze

Nadere informatie

harten simpel bakrecept

harten simpel bakrecept Valentijns Appel kersen harten simpel bakrecept Een simpel bakrecept, maar ook lekker en deze Valentijns appel kersen harten zijn met liefde gemaakt. Een bakgerecht wat eigenlijk iedereen wel kan maken

Nadere informatie

Groepen & arrangementen

Groepen & arrangementen Groepen & arrangementen Kasteel Ammersoyen is een leuke bestemming voor een groepsuitje Volg een rondleiding door het kasteel met uw vereniging, collega's, familie of vrienden Of kies uit een van onze

Nadere informatie

Cursus/workshop aanbod 2015 / 2016

Cursus/workshop aanbod 2015 / 2016 Cursus/workshop aanbod 2015 / 2016 Workshop: keramische sieraden maken (2 dagdelen) Ochtend/middag of avond (datum in overleg) 2 lessen 1 e les: 2 ½ uur, 2 e les 3 ½ uur ( tijden in overleg) Kosten 50,--

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding die

Nadere informatie

Chocolaterie Le Cacao Menukaart

Chocolaterie Le Cacao Menukaart Menukaart - Drankjes - Koude drankjes Cola, Cola Light 1,95 Appelsap 1,95 Sinas 1,95 Verse Jus d Orange 3,25 7Up 1,95 Cassis 1,95 Spa Blauw, Spa Rood 1,95 Ice Tea 1,95 Bitter Lemon 1,95 Warme drankjes*

Nadere informatie

Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd

Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd Koffie- en theeontvangsten v/a 20 personen, duur ongeveer een halfuur Koffie-

Nadere informatie

HERZIEN. Een warm en gezellig welkom bij Restaurant Deksels.

HERZIEN. Een warm en gezellig welkom bij Restaurant Deksels. HERZIEN Een warm en gezellig welkom bij Restaurant Deksels. Deksels is een bijzondere horecagelegenheid, onderdeel van de Stichting Kringloop Zwolle, locatie Nieuwe Veerallee 12. Begin 2010 zijn wij gestart

Nadere informatie

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 KINDERATELIER oude knikkers Eens kijken wat je allemaal met oude knikkers kan maken! Zaterdag 9 april van 13.30-15.30 uur (groep 5 VO) Zaterdag 16 april van 13.30-15.00 uur

Nadere informatie

Arrangementen vanaf 5 personen: Training 12min, kwalificatie 12min, finale 12min, met gridstart Kwalificatie 12min, 30min, race met gridstart

Arrangementen vanaf 5 personen: Training 12min, kwalificatie 12min, finale 12min, met gridstart Kwalificatie 12min, 30min, race met gridstart Kart arrangementen Groepen die de strijd onderling willen aangaan en meer dan het rijden van losse heats alleen, kunnen zelf hun Grand-Prix samenstellen aan de hand van de volgende prijzen. Voor de betreffende

Nadere informatie

Welkom. Proef het platteland! MENUKAART

Welkom. Proef het platteland! MENUKAART Welkom Proef het platteland! MENUKAART THEEHUIS Bij Kees&Sien Waar Kees ooit het hooi binnenhaalde en Sien de was deed, staat nu ons Theehuis Bij Kees&Sien. Geniet van vers gezette koffie en de onweerstaanbare

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gezond-gemak.nl week 29-2014

Nieuwsbrief Gezond-gemak.nl week 29-2014 Nieuwsbrief Gezond-gemak.nl week 29-2014 Deze week in de nieuwsbrief: Inhoud Gezond- Gemak Boxen... 2 Bewaaradvies producten... 3 Adviesrecepten voor de HealthyBox, Proefbox en CombiBox... 5 Gezond-Gemak.nl

Nadere informatie

ons restaurant zelf opwarmen in de daarvoor bestemde magnetron. Verder zijn er voor de kleintjes kleurplaten, speelgoed en puzzels aanwezig.

ons restaurant zelf opwarmen in de daarvoor bestemde magnetron. Verder zijn er voor de kleintjes kleurplaten, speelgoed en puzzels aanwezig. Welkom bij Pannenkoekenboerderij Onder de Platanen! Mogen wij ons even voorstellen: wij, Ruud en Josje van der Putten kregen in april 2002 de kans om de horeca in boerderij Zorgvrij, als zelfstandige ondernemers,

Nadere informatie

Welkom bij In de Roos: service met een bijzonder tintje

Welkom bij In de Roos: service met een bijzonder tintje Welkom bij In de Roos: service met een bijzonder tintje Met veel plezier laten wij u kennismaken met de bijzondere gastvrijheid van In de Roos: lunchcafé, dinercafé, vergaderlocatie & zalencentrum. Bij

Nadere informatie

Brood, tafel, maaltijd houden

Brood, tafel, maaltijd houden Brood, tafel, maaltijd houden Route 1: Aan tafel Kaart lezen Is brood de moeite waard? Ons broodje is gebakken Elke prent heeft een cijfer. Welke tekst hoort erbij? Geef die hetzelfde cijfer. Nog een beetje

Nadere informatie

Chocolaterie Le Cacao Menukaart

Chocolaterie Le Cacao Menukaart Menukaart - Lekkers voor bij de koffie/thee - - Bonbon of Truffel 0,95 - XL Slagroomtruffel 2,00 Diverse gebakjes vanaf 2.75 ( vraag naar de soorten van de dag ) - Le Cacaotje (voor 2 personen) 12,50-2

Nadere informatie

De Schaapskooi M E N U L U N C H M E N U S C H A A P S K O O I

De Schaapskooi M E N U L U N C H M E N U S C H A A P S K O O I MENU M E N U L U N C H M E N U S C H A A P S K O O I Bij de Schaapskooi ziet u hoe natuur en cultuur elkaar ontmoeten. Dit is ook terug te vinden in ons menu. Hier geven wij graag aandacht aan lokaal,

Nadere informatie

de andijvie A is een soort groente met grote groene bladeren.

de andijvie A is een soort groente met grote groene bladeren. Woordenlijst bij hoofdstuk 6 de aardappel Wat eten we vanavond, rijst of a? alcoholvrij zonder alcohol Graag een a bier. Ik moet nog auto rijden. de andijvie A is een soort groente met grote groene bladeren.

Nadere informatie

Les 4. Eten en drinken, boodschappen doen

Les 4. Eten en drinken, boodschappen doen www.edusom.nl Opstartlessen Les 4. Eten en drinken, boodschappen doen Wat leert u in deze les? Wat u kunt zeggen als u iets lekker vindt of ergens van houdt. Praten over eten en drinken. Praten over boodschappen

Nadere informatie

Arrangementen Bospaviljoen de Woudstee 2017

Arrangementen Bospaviljoen de Woudstee 2017 Bospaviljoen de Woudstee Midden in de bossen bij Drouwen, direct naast het Boomkroonpad ligt Bospaviljoen de Woudstee. Op deze prachtige locatie treft u een restaurant aan waar je terecht kunt voor een

Nadere informatie

Ontdek de kunstenaar in jezelf! Neem plaats in ons gezellige restaurant! Kies een activiteit + arrangement. Koffie. Prijs. Lunch Diner Diner Buffet

Ontdek de kunstenaar in jezelf! Neem plaats in ons gezellige restaurant! Kies een activiteit + arrangement. Koffie. Prijs. Lunch Diner Diner Buffet De leukste indooractiviteiten voor jong en oud! Ontdek de kunstenaar in jezelf! Neem plaats in ons gezellige restaurant! Al onze activiteiten zijn te combineren met diverse arrangementen. Alle onder genoemde

Nadere informatie

In dit weekmenu worden 2 gerechten op die manier gebruikt. De pastasaus en de aardappelpuree. Kijk maar eens naar het menu:

In dit weekmenu worden 2 gerechten op die manier gebruikt. De pastasaus en de aardappelpuree. Kijk maar eens naar het menu: In dit boekje wil ik je graag laten zien hoe je een makkelijk weekmenu maakt doormiddel van gerechten te hergebruiken. Dat betekent dat je een gerecht maakt en daar een portie van apart houd voor een andere

Nadere informatie

Kinderfeestje op Doe-Boerderij De Steenuil

Kinderfeestje op Doe-Boerderij De Steenuil Kinderfeestje op Doe-Boerderij De Steenuil Wat fijn dat u interesse heeft om het verjaardagsfeestje van uw zoon of dochter bij ons te vieren. Wij staan garant voor een energieke dag, waarbij de kinderen

Nadere informatie

Royal Canin. Hier treft u onze eerste nieuwsbrief aan. Actie van Royal Canin:

Royal Canin. Hier treft u onze eerste nieuwsbrief aan. Actie van Royal Canin: Hier treft u onze eerste nieuwsbrief aan. Op 15 oktober van dit jaar hebben wij onze deuren aan de Willem Dreeslaan 386 in Zoetermeer geopend. Dierenarts Faribourz Soheil en assistente Marleen Tuin staan

Nadere informatie

.Menukaart. .Restaurant RESERVERING GEWENST: Lorbaan AE Veulen Tel:

.Menukaart. .Restaurant RESERVERING GEWENST: Lorbaan AE Veulen Tel: .Menukaart.Restaurant RESERVERING GEWENST: Lorbaan 1 5814AE Veulen Tel: 0478 550653 Dranken: *Warme dranken: Koffie / Espresso / Thee Cappuccino / Latte Macchiato / Koffie verkeerd 2,00 2,50 Irish koffie

Nadere informatie

Horeca. Arrangementen CONTACT:

Horeca. Arrangementen CONTACT: Je kunt kiezen uit een aantal standaard Horeca arrangementen. Uiteraard kunnen alle arrangementen op verzoek worden aangepast. Wij adviseren je graag over de vele mogelijkheden. Neem hiervoor contact op

Nadere informatie

Helaas hebben we deze keer de recpeten niet kunnen opschrijven, en daarom bij deze enkele recepten van vorige kookcursussen en kookboeken.

Helaas hebben we deze keer de recpeten niet kunnen opschrijven, en daarom bij deze enkele recepten van vorige kookcursussen en kookboeken. 2010-4juni 19.30 Turkse Kookworkshop in de Tuinen van Stinz geheel Vegetarisch we hebben gemaakt: Linzensoep Dolma: druivenbladeren en gedroogde paprika's gevuld met rijst en kruiden Sigare Börek: tot

Nadere informatie

Horeca Brochure. Stamppottenbuffet. Barbecue Dessertbuffet Workshop barbecue. Verrassingsdiner Ontvangstbuffet. Warm en koud buffet Lunch

Horeca Brochure. Stamppottenbuffet. Barbecue Dessertbuffet Workshop barbecue. Verrassingsdiner Ontvangstbuffet. Warm en koud buffet Lunch Verrassingsdiner Ontvangstbuffet Bittergarnituren Stamppottenbuffet Horeca Brochure Barbecue Dessertbuffet Workshop barbecue Warm en koud buffet Lunch TRAFFIC CONTROL Driving Safe & Driving Fun Saté Arrangementen

Nadere informatie

Dagritme en activiteiten

Dagritme en activiteiten 3.1.2a.1.1b Pedagogisch beleidsplan praktische zaken bso 1 van 5 In dit onderdeel geven wij u informatie over alle praktische zaken die handig zijn om te weten binnen ons kinderdagverblijf 4 12 jaar: buitenschoolse

Nadere informatie

Verjaardagsarrangement

Verjaardagsarrangement Verjaardagsarrangement Geeft u een feestje voor uw verjaardag? U kunt bij Woonzorgcentrum Nijenstede een zaal huren in Grand Café De Gouden Engel. Daarnaast kunt u gebruik maken van de cateringservice.

Nadere informatie

Wagner pizza: Van klein tot groot, heerlijk uit de Original Wagner ovens

Wagner pizza: Van klein tot groot, heerlijk uit de Original Wagner ovens Wagner pizza: Van klein tot groot, heerlijk uit de Original Wagner ovens Bij Wagner houden we van pizza! We zijn fan van onze kleinste pizza s; de PICCOLINIS. Maar we houden ook van onze sensationeel knapperige

Nadere informatie

Maandag. Ontbijt: 250 gram magere yoghurt of Optimel variant 1 perzik. Tussendoor: 1 liga milkbreak

Maandag. Ontbijt: 250 gram magere yoghurt of Optimel variant 1 perzik. Tussendoor: 1 liga milkbreak Weekmenu 32 Maandag 1 perzik 1 liga milkbreak 2 volkoren boterhammen met halvarine 1 keer kipfilet met plakjes komkommer 1 keer sandwichspread tomaat lente ui met plakjes komkommer 1 appel 250 gram magere

Nadere informatie

SNEEUWHUTBUFFET THUIS IN SNEEUW

SNEEUWHUTBUFFET THUIS IN SNEEUW HUTBUFFET EIGENGEMAAKTE TOMATENSOEP HUZARENSALADE MET DIVERSE WORSTSOORTEN ZALMSALADE MET GARNALEN EN ZALMSNIPPERS PASTASALADE GEMENGDESALADE SATÉ MET SATESAUS GEHAKTBALLETJES IN ZOETZURE SAUS BEENHAM

Nadere informatie

Maandag 21 juli. Dinsdag 22 juli. Woensdag 23 juli. Donderdag 24 juli. Vrijdag 25 juli

Maandag 21 juli. Dinsdag 22 juli. Woensdag 23 juli. Donderdag 24 juli. Vrijdag 25 juli Zomervakantie 2014 Week 1 21 t/m 25 juli Thema Trias on the move Week 2 28 juli t/m 1 aug. Thema Trias on the move Week 3 4 t/m 8 augustus Thema op avontuur Week 4 11 t/m 15 augustus Thema op avontuur

Nadere informatie

Lunchgerechten English breakfast XL 11,50 Gebakken ei, bacon, sausages, tomaat, champignons, witte bonen in tomatensaus en toast.

Lunchgerechten English breakfast XL 11,50 Gebakken ei, bacon, sausages, tomaat, champignons, witte bonen in tomatensaus en toast. Lunchgerechten English breakfast XL 11,50 Gebakken ei, bacon, sausages, tomaat, champignons, witte bonen in tomatensaus en toast. Uitsmijter ham/kaas 7,50 3 Gebakken eieren met ham en kaas geserveerd op

Nadere informatie

Bolonese saus. Kookgerei: Brander (klein) Houtenspatel Knoflookpers Pan (middel) Pollepel Serveerschaal. Ingrediënten: Bereiding:

Bolonese saus. Kookgerei: Brander (klein) Houtenspatel Knoflookpers Pan (middel) Pollepel Serveerschaal. Ingrediënten: Bereiding: Bolonese saus Brander (klein) Houtenspatel Knoflookpers Pan (middel) Pollepel Serveerschaal 2,5 eetlepel 2500 gram 15 teentjes 10 eetlepel 2,5 eetlepel 5 eetlepel 10 deciliter 5 grote blikjes 5 stuks 2,5

Nadere informatie

WORKSHOPS PROEVERIJEN EXCURSIES

WORKSHOPS PROEVERIJEN EXCURSIES WORKSHOPS PROEVERIJEN EXCURSIES Plan een dagje uit voor jong en oud! Welkom bij de Proeffabriek! Een verzameling van grote en kleine bedrijven die samen proeven en beproeven. Je kan er van alles beleven,

Nadere informatie

Laat u. trek.. verse schotels. rijkelijk. ambachtelijke. Italiaanse keuken.. Eatcounter de Drait. onweerstaanbaar.. onze.

Laat u. trek.. verse schotels. rijkelijk. ambachtelijke. Italiaanse keuken.. Eatcounter de Drait. onweerstaanbaar.. onze. Eatcounter de Drait. Laat u verwennen door onze ambachtelijke Italiaanse keuken.. onze rijkelijk belegde broodjes zijn echt onweerstaanbaar.. verse schotels voor de lekkerste trek.. Eems 16-9204 JX Drachten

Nadere informatie

Menu. LEKKER en gezond. eet je mee?

Menu. LEKKER en gezond. eet je mee? Menu LEKKER en gezond eet je mee? wat kan er allemaal vergaderen Lunchen met een grote groep Themafeest Workshops High tea Barbecue Je verjaardag vieren Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden! Wist je

Nadere informatie

(H)eerlijk eten & drinken op Land van Fluwel!

(H)eerlijk eten & drinken op Land van Fluwel! (H)eerlijk eten & drinken op Land van Fluwel! Warme dranken Koffie 2,50 Espresso 2,50 Cappuccino 2,75 Koffie verkeerd 2,75 Latte macchiato 3,00 Thee 2,50 Warme chocomelk 2,50 met slagroom 2,75 En wat lekkers

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gezond-gemak.nl week 25-2014

Nieuwsbrief Gezond-gemak.nl week 25-2014 Nieuwsbrief Gezond-gemak.nl week 25-2014 Deze week in de nieuwsbrief: Inhoud Gezond- Gemak Boxen... 2 Bewaaradvies producten... 3 Adviesrecepten voor de HealthyBox, Proefbox en CombiBox... 5 Gezond-Gemak.nl

Nadere informatie

lunchkaart Ambachtelijk Speciaalbieren, de peel, diner, houtskool, fatmax, Landbrood Stoer, , burger, legerjeep, lunch, kinderhoek, Robuust,

lunchkaart Ambachtelijk Speciaalbieren, de peel, diner, houtskool, fatmax, Landbrood Stoer, , burger, legerjeep, lunch, kinderhoek, Robuust, lunchkaart Van 12:00 tot 16:45 uur Ambachtelijk Speciaalbieren, de peel, diner, meijel, borrel, vis, trabant, koffie, wifi, snorfiets, Josper, vlees, puur, terras, eerlijk, de zwaan, swingtrike, houtskool,

Nadere informatie

Welkom. bij Restaria Eethuis Route 34. Wij wensen u smakelijk eten!

Welkom. bij Restaria Eethuis Route 34. Wij wensen u smakelijk eten! Welkom bij Restaria Eethuis Route 34 Wij wensen u smakelijk eten! Warme dranken Koffie 1.70 Thee 1.70 Warme Chocomel 1.90 Cappuccino 2.00 Gebak Appelgebak 1.95 Wafel naturel 1.75 Wafel met warme kersen

Nadere informatie

Tijdens onze kinderfeestjes proberen we de kinderen op een leuke maar toch educatieve manier kennis te laten maken met Roofvogels en uilen.

Tijdens onze kinderfeestjes proberen we de kinderen op een leuke maar toch educatieve manier kennis te laten maken met Roofvogels en uilen. Tijdens onze kinderfeestjes proberen we de kinderen op een leuke maar toch educatieve manier kennis te laten maken met Roofvogels en uilen. Het is mogelijk om op 2 verschillende manieren kinderfeestjes

Nadere informatie

02 Excursie groep1-2a Zaanse uurwerkmuseum

02 Excursie groep1-2a Zaanse uurwerkmuseum 01 Studiedagen en vakantie Volgende week donderdag begint de voorjaarsvakantie. De kinderen zijn op vrijdag 26 februari al vrij, dit is een studiedag. De kinderen worden op dinsdag 7maart weer op school

Nadere informatie

lesbrief bij het bezoek aan de schaapskudde De Drifters te Sneek

lesbrief bij het bezoek aan de schaapskudde De Drifters te Sneek lesbrief bij het bezoek aan de schaapskudde De Drifters te Sneek Eva Brouwer, Sneek, Mei 2011 www.dedrifters.nl Het schaap, van top tot teen Afhankelijk van het ras is het schaap zo n 50 tot 70 cm hoog

Nadere informatie

Elk van deze oefeningen kan aangevuld worden met het stappenplan: boterham smeren (zie bijlage) het knutselblad De berenbakker (zie bijlage)

Elk van deze oefeningen kan aangevuld worden met het stappenplan: boterham smeren (zie bijlage) het knutselblad De berenbakker (zie bijlage) smeert een boterham 1. De voedingsdriehoek kennismaken met en ontwerpen van een voedingsdriehoek Samen met de kinderen bekijk je wat een mens van voeding nodig heeft om gezond te leven. Je tekent met de

Nadere informatie

Rundercarpaccio met rucola, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en een balsamicosiroop

Rundercarpaccio met rucola, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en een balsamicosiroop Diner kaart: Menu Poort van Brabant Keuze uit voorgerecht, soep en hoofdgerecht met een verrassingsdessert Menu 3 gangen 24,00 Menu 4 gangen 27,00 *meerprijs 2,50 Voorgerecht Rundercarpaccio met rucola,

Nadere informatie

lunchmenu (tot 14:30u) lunchkaart (tot 17:00u)

lunchmenu (tot 14:30u) lunchkaart (tot 17:00u) menukaart lunchmenu (tot 14:30u) Verrassings-lunchmenu Wilt u uitgebreid eten en genieten van verrassende gerechten, kies dan eens voor ons driegangenmenu (voorgerecht, hoofdgerecht en koffie of thee)

Nadere informatie

Vakantieboekje Zomervakantie 2012

Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Aan alle ouders/verzorgers van de kinderen die gebruik maken van BSO de Jacob Maris Het programma voor de zomervakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om

Nadere informatie

D E P A U L U S C A K E of de suiker is niet méér waard dan het zout

D E P A U L U S C A K E of de suiker is niet méér waard dan het zout D E P A U L U S C A K E of de suiker is niet méér waard dan het zout Personen Verteller Huisvrouw Cake ingrediënten; o Bloem o Zout o Suiker o Eieren o Kersen o Sukade o Krenten o Boter (Bij dit toneelstuk

Nadere informatie

Workshop BSO Rakker-Pret.

Workshop BSO Rakker-Pret. Workshop BSO Rakker-Pret. Workshop-programma Toneel Vissen Boskunstwerk Kerstmobiel Experimenten uitvoeren Kleien Overzicht workshops Kalender 2013 Weerkalender Poppenkastpop sint of Piet Bootjes wedstrijd

Nadere informatie

Vier je kinderfeestje bij de Moestuin

Vier je kinderfeestje bij de Moestuin Vier je kinderfeestje bij de Moestuin Super! Je wilt je kinderfeest bij de Moestuin houden, wat gezellig! Kinderfeestjes houden we in onze Pipowagen, grenzend aan de speeltuin. De materialen voor het feestje

Nadere informatie

FORMULES RECEPTIES, FEESTEN EN EVENTS

FORMULES RECEPTIES, FEESTEN EN EVENTS FORMULES RECEPTIES, FEESTEN EN EVENTS Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een babyborrel, een familiefeest of groepsevent voor jouw vereniging? Kids Adventure biedt naast speelplezier voor de

Nadere informatie

Activiteitenprogramma BSO Boris Buitelaar Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Later als ik groot ben: Politie

Activiteitenprogramma BSO Boris Buitelaar Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Later als ik groot ben: Politie Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Later als ik groot ben: Politie Maandag 6 juli: Stoere politie Politiewerk is stoer voor jongens én voor meisjes. Deze week kom je van alles over de politie te weten.

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

VOORGERECHTEN. KOUD CAPRESE SALADE 5,50 Salade met mozzarella, tomaat, olijfolie en basilicum GARNALENCOCKTAIL 6,50 3-GANGEN MENU

VOORGERECHTEN. KOUD CAPRESE SALADE 5,50 Salade met mozzarella, tomaat, olijfolie en basilicum GARNALENCOCKTAIL 6,50 3-GANGEN MENU VOORGERECHTEN WARM TOMATENSOEP 4,50 UIENSOEP 4,50 GEBAKKEN CHAMPIGNONS MET KRUIDENBOTER 6,50 MOSSELEN BEREID MET KRUIDENBOTER 7,00 GEBAKKEN GARNALEN EN ROOMSAUS 7,50 KOUD CAPRESE SALADE 5,50 Salade met

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

Kinderfeestjes buitencentrum Almeerderhout Per 1 januari buitencentrum Almeerderhout. Kemphaanlaan AG Almere T

Kinderfeestjes buitencentrum Almeerderhout Per 1 januari buitencentrum Almeerderhout. Kemphaanlaan AG Almere T Kinderfeestjes buitencentrum Almeerderhout 2019 Per 1 januari 2019 buitencentrum Almeerderhout Kemphaanlaan 4 1358 AG Almere T 036-5384416 E almeerderhout@staatsbosbeheer.nl www.staatsbosbeheer.nl Jouw

Nadere informatie

Het Kempisch Bakkerijmuseum organiseert speciaal voor onze jeugd vanaf 8 jaar een Lekkerste Brabantse worstenbroodjes workshop.

Het Kempisch Bakkerijmuseum organiseert speciaal voor onze jeugd vanaf 8 jaar een Lekkerste Brabantse worstenbroodjes workshop. Nieuwsbrief 2 Februari 2017 Nieuws uit het bakkerijmuseum NIEUWE ACTIVITEIT Juniorworkshop Worstenbroodjes Maken. Het Kempisch Bakkerijmuseum organiseert speciaal voor onze jeugd vanaf 8 jaar een Lekkerste

Nadere informatie

Vakantieplanning: Libellen

Vakantieplanning: Libellen Activiteit: Vakantieplanning: Libellen Periode: Zomervakantie; week 28 (week 1) 9 juli 2012 plein; Bij mooi weer 10 juli 2012 Zandkastelenwedstrijd 11 juli 2012 Beauty & the beastdag; we gaan aan de gang

Nadere informatie

Voedingsschema. Believe in. 12 sep t/m 18 sep FUNCTIONEEL FIT

Voedingsschema. Believe in. 12 sep t/m 18 sep FUNCTIONEEL FIT Voedingsschema FUNCTIONEEL FIT 12 sep t/m 18 sep Believe in GEZONDE LEVENSSTIJL Je bent nu in je bezit van een gezond voedingsschema. Dit voedingsschema helpt jou om de dagelijkse structuur en planning

Nadere informatie

Menu. Ambachtelijk lekker eten! Brink 64b, 7411 BW Deventer Tel. 0570-672 023 www.otsien.nl. Like ons op Facebook en blijf op de hoogte.

Menu. Ambachtelijk lekker eten! Brink 64b, 7411 BW Deventer Tel. 0570-672 023 www.otsien.nl. Like ons op Facebook en blijf op de hoogte. Menu Ambachtelijk lekker eten! Like ons op Facebook en blijf op de hoogte. Brink 64b, 7411 BW Deventer Tel. 0570-672 023 www.otsien.nl Soepen Tomatensoep 4,50 Mosterdsoep 4,50 Romige champignonsoep 4,50

Nadere informatie

Centrale thema. Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus.

Centrale thema. Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus. Centrale thema Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus. De zomervakantie begint weer en ook deze vakantie hebben we weer een vakantie programma. Het centrale thema is dit jaar Te land,

Nadere informatie

dag PANINI BRoodjes Tosti's MAAK EEN KEUZE EN EET SMAKELIJK! PANINI ITALIAANS 6,50 PANINI ZALM 8,50 ZALM 8,25 PANINI HAWAI 6,50 GEITENKAAS 7,25

dag PANINI BRoodjes Tosti's MAAK EEN KEUZE EN EET SMAKELIJK! PANINI ITALIAANS 6,50 PANINI ZALM 8,50 ZALM 8,25 PANINI HAWAI 6,50 GEITENKAAS 7,25 PRoef De sfeer GOedeluNch dag MAAK EEN KEUZE EN EET SMAKELIJK! BRoodjes Keuze uit wit of waldkorn pyramide BRIE 6,75 Brie, gemengde salade, tomaat komkommer, walnoten, honing ZALM 8,25 Gerookte zalm, gemengde

Nadere informatie

Voorbereiding post 1. Werken voor de hei Groep 4-5

Voorbereiding post 1. Werken voor de hei Groep 4-5 Voorbereiding post 1 Werken voor de hei Groep 4-5 Welkom bij IVN Valkenswaard-Waalre Dit is de Powerpointserie als voorbereiding op post 1: Werken voor de hei, voor groep 4 en 5. Inhoud: Algemeen Verhaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 20-2014

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 20-2014 Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 20-2014 Deze week in de nieuwsbrief: Inhoud HealthyFresh Boxen... 2 Bewaaradvies producten... 3 Adviesrecepten voor de HealthyBox, Combibox en ProefBox... 5 HealthyFresh.nl

Nadere informatie

Brasserie La Plaza Bisonspoor 1162. 3605 KV Maarssenbroek Tel. 0346 568795. www.brasserie-laplaza.nl

Brasserie La Plaza Bisonspoor 1162. 3605 KV Maarssenbroek Tel. 0346 568795. www.brasserie-laplaza.nl Brasserie La Plaza Bisonspoor 1162 3605 KV Maarssenbroek Tel. 0346 568795 www.brasserie-laplaza.nl https://www.facebook.com/pages/brasserie-la-plaza/219882741456986 Luxe Belegde Broodjes Proeverijtje 3

Nadere informatie

AUGUSTUS Inhoud:

AUGUSTUS Inhoud: Inhoud: Burendag Stuupkes mèrt Kersttocht Handwerkclubje Speeltuinroute Heeft u een idee? We kijken terug naar: Gennepse Quiz Foute Bingo AUGUSTUS 2016 De zomer is weer in volle gang, Voor velen zit de

Nadere informatie

De Vinkenwaard HOLLANDSE GEZELLIGHEID

De Vinkenwaard HOLLANDSE GEZELLIGHEID De Vinkenwaard HOLLANDSE GEZELLIGHEID De Vinkenwaard heeft sinds kort een nieuwe eigenaar, Bjorn Rogmans. De enthousiaste horecaondernemer legt de focus op Hollandse keuken, bereid op ambachtelijke wijze.

Nadere informatie

Kinderfeestjes. Over het kasteel

Kinderfeestjes. Over het kasteel Kinderfeestjes Welke ridder of prinses wil er nu niet zijn of haar verjaardag vieren in een echt kasteel? Kom met je vriendjes en vriendinnetjes naar kasteel Ammersoyen voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje!

Nadere informatie

Recept Farine fleur Inhoud

Recept Farine fleur Inhoud Recept Farine fleur Inhoud Recept Farine fleur... 1 Informatie voor de klant... 2 Authentiek Stokbrood... 3 Authentiek Vloerbrood... 4 Authentieke Bol met Roggebloem... 5 Frans Stokbrood... 6 Frans stokbrood

Nadere informatie

Ontbijt 1 volkoren beschuit halvarine en halvajam 1 snack a jack kaas met 20+ smeerkaas en komkommer 200 ml Optimeldrink

Ontbijt 1 volkoren beschuit halvarine en halvajam 1 snack a jack kaas met 20+ smeerkaas en komkommer 200 ml Optimeldrink Week 12 Maandag 1300 kcal 1 volkoren beschuit halvarine en halvajam 1 snack a jack kaas met 20+ smeerkaas en komkommer 200 ml Optimeldrink 1 volkoren boterham met 20+ smeerkaas en plakjes augurk 1 bruin

Nadere informatie

(BOWLING)ARRANGEMENTEN

(BOWLING)ARRANGEMENTEN (BOWLING)ARRANGEMENTEN Restaurant Sweet Lake Italy is een sfeervol restaurant waar u terecht kan voor een culinaire reis door Italië. Dit sfeervolle live-cooking restaurant is dagelijks geopend voor een

Nadere informatie

Vier je kinderfeestje bij de Moestuin

Vier je kinderfeestje bij de Moestuin Vier je kinderfeestje bij de Moestuin Super! Je wilt je kinderfeest bij de Moestuin houden, wat gezellig! Kinderfeestjes houden we in onze bedrijfskantine, grenzend aan het lunchcafé. De materialen voor

Nadere informatie

Workshops BSO. Rakkerpret. 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014.

Workshops BSO. Rakkerpret. 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014. Workshops BSO Rakkerpret 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014. Inhoudsopgave: Inschrijfformulier Workshops: Inschrijfformulier inleveren voor 28 februari 2014 Workshop-programma Sleutelhanger maken Toneelstuk

Nadere informatie

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010 Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een aantal cursussen en workshops kun je je individueel inschrijven. Voor die cursussen

Nadere informatie

Warme dranken. Koude Dranken. Gebak. Alcoholische dranken. ijs- en broodjessalon

Warme dranken. Koude Dranken. Gebak. Alcoholische dranken. ijs- en broodjessalon Warme dranken Koffie 2,10 Cappuccino 2,30 Koffie Verkeerd 2,40 Latte Macchiato 2,50 Espresso 2,10 Cafeïnevrije koffie 2,20 Koffie met een bolletje ijs 3,00 Warme chocolademelk 2,00 Warme chocolademelk

Nadere informatie

Alternatief week 15 Maandag

Alternatief week 15 Maandag Alternatief week 15 Maandag 1270 kcal 3 cracottes 1 keer 20+ smeerkaas met plakjes komkommer 1 keer sandwichspread tomaat lente ui met plakjes komkommer 1 keer halvarine en 1 plak ham 200 gram meloen 1

Nadere informatie

Programma Meivakantie

Programma Meivakantie Programma Meivakantie Locatie Voor alle ouders en kinderen die gebruik maken van BSO Tuinstad Schiebroek Het programma voor de meivakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om de dagen waarop

Nadere informatie

Lunch van 12:00 tot 16:00 uur

Lunch van 12:00 tot 16:00 uur Lunch van 12:00 tot 16:00 uur Buke schotel 9,95 Kipsaté Mild of Pittig gehakt Huisgemaakte soep 3,95 Tomaten soep Champignon soep Buke Bammetje 7,95 Gebakken gehakt in een sausje (pittig of mild) met ui,

Nadere informatie

Stage Bloemenparadyske

Stage Bloemenparadyske Stage Bloemenparadyske De afspraak We kwamen aan bij het Bloemen paradyske. Toen kwam de hond op ons af vliegen. Hij heet: Jordy. Toen hebben we een kopje thee gedronken, ons even voorgesteld en even gepraat.

Nadere informatie

Historie. Het Volkshuis Zutphen. Onze vrienden. Onze omgeving. Onze geschiedenis. Onze sterren

Historie. Het Volkshuis Zutphen. Onze vrienden. Onze omgeving. Onze geschiedenis. Onze sterren Menukaart Het Volkshuis Zutphen Onze geschiedenis Het Zutphense Volkshuis werd in 1898 opgericht door De Volksbond tegen Drankmisbruik. Het was destijds één van de vele Volkshuizen. Anno 2014 is het Volkshuis

Nadere informatie

Gezond gewicht: BOFT. Gezonde eet- en beweegadviezen. voor ouders van kinderen van 4 tot 12 jaar

Gezond gewicht: BOFT. Gezonde eet- en beweegadviezen. voor ouders van kinderen van 4 tot 12 jaar Gezond gewicht: BOFT Gezonde eet- en beweegadviezen voor ouders van kinderen van 4 tot 12 jaar Van gezond eten blijf je fit en van bewegen word je vrolijk Kinderen moeten goed eten om te groeien, leren,

Nadere informatie

Broodjes. De geit: Waldkorn met geitenkaas, zongedroogde tomaten en rucola afgemaakt met pijnboompitten en honing 6.50

Broodjes. De geit: Waldkorn met geitenkaas, zongedroogde tomaten en rucola afgemaakt met pijnboompitten en honing 6.50 Broodjes De geit: Waldkorn met geitenkaas, zongedroogde tomaten en rucola afgemaakt met pijnboompitten en honing Gezond broodje: broodje belegd met jong belegen kaas, ham, verschillende soorten rauwkost,

Nadere informatie

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2019-2020 Cursus/workshop Aantal lessen Aanvang Kosten p.p Keramische vormgeving 25 x 3u 16 sept 2019 397,50 Later instromen gedurende de cursus mogelijk. middag/avond

Nadere informatie