Presentatie nieuwe Jaarprogrammaboek Kunst&Cultuur Vrijdag 19 september 2014, Rendez-vous, vanaf uur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Presentatie nieuwe Jaarprogrammaboek Kunst&Cultuur 2014-2015 Vrijdag 19 september 2014, Rendez-vous, vanaf 16.00 uur"

Transcriptie

1 Cultuuragenda Parc Imstenrade 7 e jaargang, nr. 28, september 2014 Door een technische storing kon deze agenda niet eerder gedrukt en bezorgd worden. Presentatie nieuwe Jaarprogrammaboek Kunst&Cultuur Vrijdag 19 september 2014, Rendez-vous, vanaf uur Bij gelegenheid van het verschijnen van het nieuwe Jaarprogrammaboek Kunst&Cultuur Vitalis Parc Imstenrade zal dhr. B. Schoonderwoerd, directeur Parkstad Limburg Theaters, de eerste exemplaren overhandigen aan de voorzitter van respectievelijk de Cliëntenraad en de Huurdersvereniging. Tevens zal hij bij deze gelegenheid zijn licht laten schijnen over het culturele veld in Heerlen en Parkstad. En natuurlijk ontvangt u als bewoner een eigen exemplaar in uw brievenbus. Programma - vanaf uur, inloop uur welkomstwoord, dhr. L. Savelkoul uur, presentatie dhr. Schoonderwoerd uur, serveren drankje van het huis en klinken op het nieuwe culturele seizoen, Liesbeth Bijlmakers - Informeel samenzijn, einde uur U wordt van harte uitgenodigd bij dit feestelijk gebeuren aanwezig te zijn. Computerpresentatie Donderdag 11 september 2014, Rendez-vous, uur Het computer presentatie team, te weten Hans Bulkens van CPC Computers Kerkrade en Eugène-Hubert Kitzen verzorgen deze middag een hele bijzondere computer presentatie en wel 1) Een gloednieuwe methode om etiketten (stickers) te maken voor blijde en/of droeve gebeurtenissen. Heel bijzonder. 2) Tevens laat het team zien hoe een niet opgeslagen document toch kan worden heropend. Ook dit is helemaal nieuw. 3) Verder hebben zij een tas vol nieuwtjes die ze graag willen tonen. Graag aanmelden via de toegevoegde antwoordstrook.

2 Film Piaf Dinsdag 16 september, Rendez-vous, uur De Franse zangeres Raquel Bitton is wereldberoemd geworden door haar perfecte vertolking van het muzikale repertoire van de legendarische Edith Piaf. Bitton s internationale show heeft een beeld van het bijzondere leven Piaf door middel van liederen en vertellingen die ieder belangrijk aspect aansnijden uit haar bevlogen leven, van de scheiding van haar moeder bij haar geboorte, opgroeiende in het bordeel van haar grootmoeder en de dakloze jaren tijdens haar tienerperiode. Piaf groeide uit van straatzangeres tot in die tijd de hoogst betaalde zangeres. Ze werd de stem van het volk en van Frankrijk. De film toon op unieke wijze het bijzondere leven van de volkszangeres en geeft een beeld van wat aan de basis lag van haar bijzondere, sterke teksten en muzikale repertoire. De film bevat zo n 30 liederen, waaronder Milord, La Vie en Rose, en natuurlijk het onvergetelijke Non, Je Ne Regrette Rien. Entree: 2,50 incl. kop koffie/thee. Graag ter plekke voldoen. Opfriscursus Engels Vrijdag 26 september 2014, Rendez-vous, uur Wilt u graag beter Engels spreken, weggezakte kennis weer ophalen of meer zelfvertrouwen krijgen, omdat u al een tijd geen Engels meer hebt gesproken? Als u antwoord zoekt op vragen als "Hoe zat het ook alweer met die tijden" en "Wat is de juiste woordkeuze, dan is deze taalcursus geknipt voor u. Het accent zal gelegd worden op spreekvaardigheid in kleine groep. Bij voldoende belangstelling geef ik vanaf medio oktober 2014 wekelijks Engelse les op Parc Imstenrade. Het wordt een gedegen les in ontspannen sfeer. Op 26 september a.s. ben ik tussen aanwezig in het Rendez-vous om informatie te geven over de lessen, locatie, dag/tijdstip en kosten. Graag tot ziens, Sylvia M.J. Loffeld Tel:

3 Exposities Juli t/m september 2014 Nog tot het einde van deze maand kunt u genieten van de schilderdoeken van Ria Segers-van Aalst en de tekeningen van Tineke Lemmens. Bovendien vindt u in de vitrines op de 1 e etage, gebouw, een kleine overzichtstentoonstelling van het beeldende werk van Vera van Hasselt. Film eigen productie Dinsdag 23 september a.s. 2014, Rendez-vous, uur Vanmiddag kunt u kijken naar de onthulling van het beeld jongen met de gans van kunstenares Vera van Hasselt. De onthulling vond plaats bij gelegenheid van haar 90ste verjaardag in de Orangerie op 5 Juli Het beeld is in bruikleen gegeven aan Vitalis Parc Imstenrade. Verder kunt u genieten van de muzikale registratie van Viva classic live 2013 in Venlo onder leiding van Sef Thissen, bariton met solisten, koor en orkest. Met bekende aria s en mooie muziek. Duur samen 1.30 uur. Entree: 2,50 incl. kop koffie/thee. Graag ter plekke voldoen. Met dank aan mevr. Rutjes voor het maken en ter beschikking stellen van de opnamen. In het kader van de service Boeken aan huis, ontwikkeld door de bibliotheek Schunck in samenwerking met Parc Imstenrade zal op de volgende data de boekenservice aanwezig zijn. Telkens op maandag, van uur, Rendez-vous In 2014: 15 september 13 oktober 10 november 15 december In 2015: 12 januari 9 februari 16 maart

4 Schilderlessen Iedere vrijdag, Conferentieruimte 1 e etage, gebouw B Mocht u overwegen het penseel met uw creatieve vermogen de vrije ruimte te bieden, dan kan dat zonder meer tijdens de schilderlessen van Nelleke Hollewijn. Op de vrijdag er nog enkele plaatsen vrij in de groep van uur. Wilt u meer weten, kom dan gerust langs op vrijdag of neem contact op met Nelleke Hollewijn, tel Joodse bruidje detail, Rembrandt, Vooraankondigingen - Zondag 12 oktober 2014, Orangerie, uur; concert Maria van Dongen met bekende aria s uit opera en operette. U ontvangt binnenkort hierover informatie in uw brievenbus. - Vrijdag 14 november 2014, zaal restaurant La Valeur, uur; lezing dhr. J. Schneiders, voorzitter Limburg Economic Development. Met vriendelijke groeten, Liesbeth Bijlmakers Coördinator Kunst & Cultuur Vitalis Parc Imstenrade T , E l.bijlmakers@vitalisgroep.nl Antwoordstrook Computerpresentatie donderdag 11 september 2014, Rendez-vous, uur Naam:. Appartement:. Telefoon:.. . Antwoordstrook met 2,50 graag voor woensdag 10 september a.s. deponeren in groene Kunst & Cultuur brievenbus bij de Service Corner.

5 Cultuuragenda Parc Imstenrade 7 e jaargang, nr. 28, september 2014 Door een technische storing kon deze agenda niet eerder gedrukt en bezorgd worden. Presentatie nieuwe Jaarprogrammaboek Kunst&Cultuur Vrijdag 19 september 2014, Rendez-vous, vanaf uur Bij gelegenheid van het verschijnen van het nieuwe Jaarprogrammaboek Kunst&Cultuur Vitalis Parc Imstenrade zal dhr. B. Schoonderwoerd, directeur Parkstad Limburg Theaters, de eerste exemplaren overhandigen aan de voorzitter van respectievelijk de Cliëntenraad en de Huurdersvereniging. Tevens zal hij bij deze gelegenheid zijn licht laten schijnen over het culturele veld in Heerlen en Parkstad. En natuurlijk ontvangt u als bewoner een eigen exemplaar in uw brievenbus. Programma - vanaf uur, inloop uur welkomstwoord, dhr. L. Savelkoul uur, presentatie dhr. Schoonderwoerd uur, serveren drankje van het huis en klinken op het nieuwe culturele seizoen, Liesbeth Bijlmakers - Informeel samenzijn, einde uur U wordt van harte uitgenodigd bij dit feestelijk gebeuren aanwezig te zijn. Computerpresentatie Donderdag 11 september 2014, Rendez-vous, uur Het computer presentatie team, te weten Hans Bulkens van CPC Computers Kerkrade en Eugène-Hubert Kitzen verzorgen deze middag een hele bijzondere computer presentatie en wel 1) Een gloednieuwe methode om etiketten (stickers) te maken voor blijde en/of droeve gebeurtenissen. Heel bijzonder. 2) Tevens laat het team zien hoe een niet opgeslagen document toch kan worden heropend. Ook dit is helemaal nieuw. 3) Verder hebben zij een tas vol nieuwtjes die ze graag willen tonen. Graag aanmelden via de toegevoegde antwoordstrook.

6 Film Piaf Dinsdag 16 september, Rendez-vous, uur De Franse zangeres Raquel Bitton is wereldberoemd geworden door haar perfecte vertolking van het muzikale repertoire van de legendarische Edith Piaf. Bitton s internationale show heeft een beeld van het bijzondere leven Piaf door middel van liederen en vertellingen die ieder belangrijk aspect aansnijden uit haar bevlogen leven, van de scheiding van haar moeder bij haar geboorte, opgroeiende in het bordeel van haar grootmoeder en de dakloze jaren tijdens haar tienerperiode. Piaf groeide uit van straatzangeres tot in die tijd de hoogst betaalde zangeres. Ze werd de stem van het volk en van Frankrijk. De film toon op unieke wijze het bijzondere leven van de volkszangeres en geeft een beeld van wat aan de basis lag van haar bijzondere, sterke teksten en muzikale repertoire. De film bevat zo n 30 liederen, waaronder Milord, La Vie en Rose, en natuurlijk het onvergetelijke Non, Je Ne Regrette Rien. Entree: 2,50 incl. kop koffie/thee. Graag ter plekke voldoen. Opfriscursus Engels Vrijdag 26 september 2014, Rendez-vous, uur Wilt u graag beter Engels spreken, weggezakte kennis weer ophalen of meer zelfvertrouwen krijgen, omdat u al een tijd geen Engels meer hebt gesproken? Als u antwoord zoekt op vragen als "Hoe zat het ook alweer met die tijden" en "Wat is de juiste woordkeuze, dan is deze taalcursus geknipt voor u. Het accent zal gelegd worden op spreekvaardigheid in kleine groep. Bij voldoende belangstelling geef ik vanaf medio oktober 2014 wekelijks Engelse les op Parc Imstenrade. Het wordt een gedegen les in ontspannen sfeer. Op 26 september a.s. ben ik tussen aanwezig in het Rendez-vous om informatie te geven over de lessen, locatie, dag/tijdstip en kosten. Graag tot ziens, Sylvia M.J. Loffeld Tel:

7 Exposities Juli t/m september 2014 Nog tot het einde van deze maand kunt u genieten van de schilderdoeken van Ria Segers-van Aalst en de tekeningen van Tineke Lemmens. Bovendien vindt u in de vitrines op de 1 e etage, gebouw, een kleine overzichtstentoonstelling van het beeldende werk van Vera van Hasselt. Film eigen productie Dinsdag 23 september a.s. 2014, Rendez-vous, uur Vanmiddag kunt u kijken naar de onthulling van het beeld jongen met de gans van kunstenares Vera van Hasselt. De onthulling vond plaats bij gelegenheid van haar 90ste verjaardag in de Orangerie op 5 Juli Het beeld is in bruikleen gegeven aan Vitalis Parc Imstenrade. Verder kunt u genieten van de muzikale registratie van Viva classic live 2013 in Venlo onder leiding van Sef Thissen, bariton met solisten, koor en orkest. Met bekende aria s en mooie muziek. Duur samen 1.30 uur. Entree: 2,50 incl. kop koffie/thee. Graag ter plekke voldoen. Met dank aan mevr. Rutjes voor het maken en ter beschikking stellen van de opnamen. In het kader van de service Boeken aan huis, ontwikkeld door de bibliotheek Schunck in samenwerking met Parc Imstenrade zal op de volgende data de boekenservice aanwezig zijn. Telkens op maandag, van uur, Rendez-vous In 2014: 15 september 13 oktober 10 november 15 december In 2015: 12 januari 9 februari 16 maart

8 Schilderlessen Iedere vrijdag, Conferentieruimte 1 e etage, gebouw B Mocht u overwegen het penseel met uw creatieve vermogen de vrije ruimte te bieden, dan kan dat zonder meer tijdens de schilderlessen van Nelleke Hollewijn. Op de vrijdag er nog enkele plaatsen vrij in de groep van uur. Wilt u meer weten, kom dan gerust langs op vrijdag of neem contact op met Nelleke Hollewijn, tel Joodse bruidje detail, Rembrandt, Vooraankondigingen - Zondag 12 oktober 2014, Orangerie, uur; concert Maria van Dongen met bekende aria s uit opera en operette. U ontvangt binnenkort hierover informatie in uw brievenbus. - Vrijdag 14 november 2014, zaal restaurant La Valeur, uur; lezing dhr. J. Schneiders, voorzitter Limburg Economic Development. Met vriendelijke groeten, Liesbeth Bijlmakers Coördinator Kunst & Cultuur Vitalis Parc Imstenrade T , E l.bijlmakers@vitalisgroep.nl Antwoordstrook Computerpresentatie donderdag 11 september 2014, Rendez-vous, uur Naam:. Appartement:. Telefoon:.. . Antwoordstrook met 2,50 graag voor woensdag 10 september a.s. deponeren in groene Kunst & Cultuur brievenbus bij de Service Corner.

Artist in Residence David Bade Inrichten atelier 31 maart; Open atelier 1 t/m 4 april 2014, Orangerie

Artist in Residence David Bade Inrichten atelier 31 maart; Open atelier 1 t/m 4 april 2014, Orangerie Cultuuragenda Parc Imstenrade 7 e jaargang, nr. 23, maart 2014 Artist in Residence David Bade Inrichten atelier 31 maart; Open atelier 1 t/m 4 april 2014, Orangerie In de eerste week van april neemt kunstenaar

Nadere informatie

Cultuuragenda Parc Imstenrade 7 e jaargang, nr. 29, oktober Concert Maria van Dongen Zondag 12 oktober 2014, Elisabethkapel, 14.

Cultuuragenda Parc Imstenrade 7 e jaargang, nr. 29, oktober Concert Maria van Dongen Zondag 12 oktober 2014, Elisabethkapel, 14. Cultuuragenda Parc Imstenrade 7 e jaargang, nr. 29, oktober 2014 Concert Maria van Dongen Zondag 12 oktober 2014, Elisabethkapel, 14.30 uur Zoals reeds vermeld in de uitnodiging die u in uw brievenbus

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Februari 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

De vrije gave na afloop van deze muzikale avond gaat volledig naar Serious Request!

De vrije gave na afloop van deze muzikale avond gaat volledig naar Serious Request! Cultuuragenda Parc Imstenrade, 8 e jaargang, nr. 42 en 43, december 2015 en januari 2016 Goed bewaren. Agenda geldt voor twee maanden. Kerstontmoeting a Serious Christmas Request Vrijdag 18 december 2015,

Nadere informatie

Populaire liederen uit Noord- en Zuid-Amerika door bariton Jos Smeets en pianiste Melissa Siemonsma.

Populaire liederen uit Noord- en Zuid-Amerika door bariton Jos Smeets en pianiste Melissa Siemonsma. Cultuuragenda Parc Imstenrade, 10e jaargang, nr. 58, april 2017 Liederen uit Noord- en Zuid-Amerika Zondag 9 april 2017, Orangerie, 14.30 uur Populaire liederen uit Noord- en Zuid-Amerika door bariton

Nadere informatie

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen.

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen. MAANDAG 20 juli DINSDAG 21 juli WOENSDAG 22 juli DONDERDAG 23 juli VRIJDAG 24 juli * Bij minder dan 5 aanmeldingen verzorgen wij een alternatief aanbod (bv. ). Huttenbos Entree: 7,95 (Sjoepkar * Bij minder

Nadere informatie

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Verenigingen Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, januari 2008 Inhoud 1. Inleiding 1.1. Aanmelden 1.2. Kosten 2. De verenigingen 2.1. Koersbal 2.2. Kaarten maken 2.3. Handwerken 2.4.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Drie Gasthuizen

Nieuwsbrief Drie Gasthuizen Nieuwsbrief Drie Gasthuizen Vrijdag 9 september 2016 Geachte bewoners, Wat een mooie nazomer hebben we tot nu toe. En het lijkt erop dat dit nog gaat voortduren. Voor de aankomende week heb ik de volgende

Nadere informatie

INHOUD. Activiteiten 2e kwartaal 2014 De Vlasgaard

INHOUD. Activiteiten 2e kwartaal 2014 De Vlasgaard INHOUD Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Activiteitenaanbod op locatie De Vlasgaard... 4 Activiteitenaanbod i.s.m. andere organisaties... 9 De agenda voor de komende periode... 11 1 VOORWOORD Dit informatieboekje

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website April 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Onderstaand alvast een greep uit de voorstellingen waar u naar toe kunt gaan in het najaar 2014:

Onderstaand alvast een greep uit de voorstellingen waar u naar toe kunt gaan in het najaar 2014: Cultuuragenda Parc Imstenrade 7 e jaargang, nr. 27, juli en augustus 2014 Computerpresentatie en spreekuren In de maanden juli en augustus vinden er geen computerpresentaties plaats. De computerspreekuren

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen)

Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) ACTIVITEITENAGENDA Januari 2015 Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) Dag Jan. Activiteit Tijd Plaats Donderdag 1 - Nieuwjaarsdag Vrijdag

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 13 e nieuwsbrief, vrijdag 7 maart 2014 Beste ouders, In deze nieuwsbrief kunt u ons nieuwe voetbalelftal zien, leest

Nadere informatie

kalender Woon-zorgcentrum Rustoord: maart 2014 MAANDKALENDER WOON-ZORGCENTRUM April 2014

kalender Woon-zorgcentrum Rustoord: maart 2014 MAANDKALENDER WOON-ZORGCENTRUM April 2014 MAANDKALENDER WOON-ZORGCENTRUM April 2014 Dinsdag 01 Woensdag 02 Donderdag 03 09.15-10.15 uur Bibliotheek is geopend Bibliotheek 09.30 uur-10.30 uur Inschrijven Diner Rustorant. Het diner is op 8 April

Nadere informatie

Nieuwsbrief Drie Gasthuizen

Nieuwsbrief Drie Gasthuizen Nieuwsbrief Drie Gasthuizen Vrijdag 29 april 2016 Geachte bewoners, De aankomende weken zij er nogal wat bijzonder momenten en feestdagen. De editie van deze nieuwsbrief is voor de komende twee weken en

Nadere informatie

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw. ACTIVITEITENKRANT Locatie Kasteelhof/ Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/actueel Colofon Activiteitenkrant: Jaargang 52, Juni 2016 Zorgcentrum De Kasteelhof

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

de Schoolbel Kerstviering op t Rendal Driekoningen zingen

de Schoolbel Kerstviering op t Rendal Driekoningen zingen R E N D A L N I E U W S : K E R S T V I E R I N G O P T R E N D A L D R I E K O N I N G E N Z I N G E N H A N D B A L K E R S T T O E R N O O I N I E U W S V A N U I T A N D E R E O R G A N I S A T I E

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Mei 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. December 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Poort 20 Activiteiten overzicht

Poort 20 Activiteiten overzicht Poort 20 Activiteiten overzicht Recreatie voorjaar 2014 Kienen Vrij biljarten Dames biljarten Competitie biljarten 2 e dinsdag vd mnd. 14.30 u. tot 1630 u. Kosten : 3,50 per plankje Iedere dag met uitzondering

Nadere informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE!

BELANGRIJKE INFORMATIE! Aan ouders en leerlingen van klas 4M/4MH BELANGRIJKE INFORMATIE! Rotterdam, 13 mei 2018 Betreft: Informatie einde schooljaar Geachte ouders/beste leerlingen, Maandag 14 mei start het Centraal Schriftelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief Emilie Lindenbergh

Nieuwsbrief Emilie Lindenbergh Nieuwsbrief Emilie Lindenbergh Beste lezer, Dit jaar is tot nu toe vol activiteiten geweest en er staat ook nog van alles te gebeuren! Expositie Het weekend van 13 en 14 mei in de Oude School te Kortenhoef,

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

Radio Bartje vervalt aankomende week en de week er na is het alleen op dinsdag 22 mei. Woensdag middag Praatjes Café in Zeist

Radio Bartje vervalt aankomende week en de week er na is het alleen op dinsdag 22 mei. Woensdag middag Praatjes Café in Zeist Nieuwsbrief Vrije Tijd week 19 11 Mei 2018 Nieuws Agenda 16 mei : Theatergroep Heuvelrug 19 mei : Workshop vogeltjesmobiel 26 mei : De hongerige klant 26 mei : Orkest Ludiek (nieuw) 1 juni : Cinebartje

Nadere informatie

WelzijnsPaletActueel

WelzijnsPaletActueel WelzijnsPaletActueel juli 2016 Teamleider Welzijn Auke Schievink WelzijnsPalet Coördinator Lia Koole Team Alice Bos Ulrike v.d. Bosch Erika van Dam Gretha Kemp Dorinda Ruska Renate Ruijsch Diny Vos T 030

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-11-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.n Belangrijke data November 2018 01-11 08:45-10:15 uur Ouderkamer 07-11 17:30-18:15 uur Lampionnententoonstelling

Nadere informatie

BUITENKRANT 12. week 14, schooljaar 2011-2012. Beste ouders, vrienden, leerlingen,

BUITENKRANT 12. week 14, schooljaar 2011-2012. Beste ouders, vrienden, leerlingen, BUITENKRANT 12 week 14, schooljaar 2011-2012 Beste ouders, vrienden, leerlingen, Over twee weken is het zover, de tiende en elfde klassen voeren dan samen de Carmina Burana uit in de Vredeskerk. Hierboven

Nadere informatie

Nieuwskraker. nr. 4, 2 oktober 2015

Nieuwskraker. nr. 4, 2 oktober 2015 Nieuwskraker nr. 4, 2 oktober 2015 Agenda 5 oktober: Dag van de Leraar 6 oktober: Opening Kinderboekenweek thema: RAAR maar WAAR! 7 oktober: Koffiehoek ouders 8.30 9.15 uur 9 oktober: Koffiehoek ouders

Nadere informatie

Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus

Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus Woon- en Zorgcentrum St. Franciscus in Coevorden bestaat al sinds 1958 en is het oudste katholieke woon- en zorgcentrum in Drenthe. In 2006 is het oude

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1.

Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1. Beste ouders of verzorgers, Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1. U krijgt zo de indruk van wat er dit schooljaar op uw kind afkomt. Voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schoolreis. Gevonden voorwerpen. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Schoolreis. Gevonden voorwerpen. In dit nummer: 08 september 205 Nieuwsbrief In dit nummer: Schoolreis Op dinsdag 5 september a.s. zullen de groepen 3 t/m 8 op schoolreis naar de Efteling gaan. De kinderen worden om 08.30 uur in de klas verwacht, waarna

Nadere informatie

Deze nieuwsbrief gaat over de verschillende vormen van naschoolse opvang en naschoolse activiteiten. U kunt voortaan kiezen uit vier vormen:

Deze nieuwsbrief gaat over de verschillende vormen van naschoolse opvang en naschoolse activiteiten. U kunt voortaan kiezen uit vier vormen: Deze nieuwsbrief gaat over de verschillende vormen van naschoolse opvang en naschoolse activiteiten. U kunt voortaan kiezen uit vier vormen: 1) Engelse les op donderdag tussen de middag of na schooltijd

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Juli 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 20 Extra nummer : 12 maart 2015 Peuterspeelzaal Sinds lange tijd is de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Maand programma. januari 2016. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw

Maand programma. januari 2016. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw ma 4 09.30-12.00 uur Nieuwjaarsreceptie voor bewoners, familie, vrijwilligers en personeel

Nadere informatie

ACTIVITEITEN RONDEDANS

ACTIVITEITEN RONDEDANS ACTIVITEITEN In de RONDEDANS Dienstencentrum Rondedans Julianastraat 74 2316 NZ Leiden Tel: 071-7074200 E-mail: g.zanda@radiuswelzijn.nl Dienstencentrum Rondedans Weekoverzicht vaste activiteiten Maandag

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website November 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Juni 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Vredense Hof - februari 2016

Activiteitenprogramma Vredense Hof - februari 2016 Maandag 1 februari 2016 10.30-11.30 Meer Bewegen Voor Ouderen Grand Café intern gratis 19.30 Bingo Grand Café intern 1ste kaart 1,50 volgende kaart 0,50 Dinsdag 2 februari 2016 9.30-11.00 Bibliotheek Grand

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Oktober en November 2018 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand oktober en november. U bent van harte welkom

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

Periode zaterdag 16 september t/m vrijdag 22 september

Periode zaterdag 16 september t/m vrijdag 22 september Periode zaterdag 16 september t/m vrijdag 22 september 38 e jaargang nr.04 ALGEMEEN NIEUWS: Klachtenregeling De Vosseschans: We vinden het belangrijk om een goede klachtenregeling te hebben, zodat u altijd

Nadere informatie

WK Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag week 5. 3 A 3, - Ouderen Soos. 13:30-16:00 uur. 19:00-21:00uur. 8 9 10 11 12 13 14

WK Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag week 5. 3 A 3, - Ouderen Soos. 13:30-16:00 uur. 19:00-21:00uur. 8 9 10 11 12 13 14 WK Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 5 6 1 2 A Alzheimer Café + spelotheek 3 A 3, - Ouderen Soos. 13:30-16:00 uur 4 5 6 7 19:00-21:00uur. 8 9 10 11 12 13 14 7 8 9 15 16 17 A 2,50p.m.

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 1 / 4 september 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda -

Nadere informatie

Frans 2e jaars (start oktober 2016)

Frans 2e jaars (start oktober 2016) Frans 2e jaars (start oktober Eén keer per jaar, in oktober, start het Gilde met diverse cursussen Frans, die elk bestaan uit 20 lessen van anderhalf uur. De einddata van deze cursussen liggen in maart.

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 2 Inhoud 1. Inleiding... 4 1.1. aanmelden... 4 1.2. kosten... 5 1.3. contact... 5 2. de verenigingen... 6 2.1. zwemmen... 6 2.2. koersbal... 7 2.3. kaarten maken...

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei

Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei Sokkerwei 4 1901 KZ Castricum 0251 651554 info@sokkerwei.net www.sokkerwei.nl Uit de wei vrijdag 2 oktober 2015 Uitnodiging juf Jikke

Nadere informatie

UITNODIGING. Het bestuur. Vriendenbrief nr.5 van het schipperskoor de Maessanghers. 1*)Waar in deze nieuwsbrief wordt geschreven

UITNODIGING. Het bestuur. Vriendenbrief nr.5 van het schipperskoor de Maessanghers. 1*)Waar in deze nieuwsbrief wordt geschreven Vriendenbrief nr.5 van het schipperskoor de Maessanghers Uitgave: december 2018. Na een beknopte update van belangrijke gebeurtenissen, die medio dit jaar aan u werd toegezonden ontvangt u nu onze vijfde

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Kunst& CULTUUR. programma 2014. VITALIS parc Imstenrade. Voor het programma Kunst en Cultuur 2014 hebben we gekozen voor het thema uitgaan.

Kunst& CULTUUR. programma 2014. VITALIS parc Imstenrade. Voor het programma Kunst en Cultuur 2014 hebben we gekozen voor het thema uitgaan. VITALIS parc Imstenrade Kunst& CULTUUR programma 2014 Voor het programma Kunst en Cultuur 2014 hebben we gekozen voor het thema uitgaan. Kunt u het zich nog herinneren? Die eerste pasjes bij de dansschool?

Nadere informatie

Inventarisatie van de wensen van ouders naar buitenschoolse opvang

Inventarisatie van de wensen van ouders naar buitenschoolse opvang oecumenische basisschool Stellingmolen 19-21 1135 KA Edam Post: Postbus 32 1135 ZG Edam tel.: 0299-351351 fax: 0299-351352 DE TRIMARAN Dependance: Langemeerstraat 14b 1135 JE Edam tel.: 0299-323284 Inventarisatie

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14 Activiteiten Walcheren September 14 zon 7 sept Rondje fietsen op Walcheren Zou u best mooie fietstochten willen maken, maar doet u dat liever niet alleen? Fiets dan mee met 'Fietsen op Walcheren'. Dit

Nadere informatie

BEWAAREXEMPLAAR Programmaboekje clubs, activiteiten en andere welzijnsdiensten locatie Ewoud

BEWAAREXEMPLAAR Programmaboekje clubs, activiteiten en andere welzijnsdiensten locatie Ewoud Mevrouw Van Oort en mevrouw Gijssen houden van gezelligheid. Eerst zijn ze actief in de beweeg - club en daarna drinken ze samen een welverdiend kopje koffie. BEWAAREXEMPLAAR Programmaboekje clubs, activiteiten

Nadere informatie

Activiteiten programma

Activiteiten programma Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2017 Maandag 1 oktober Tennissen bij De Meerstede 55+ Voor alle liefhebbers. Op een ontspannen manier kunt u mee doen met tennis. Kosten: 2,00 per keer exclusief

Nadere informatie

21 JUIN «fête de la musique» met live muziek vanaf 18.00 uur

21 JUIN «fête de la musique» met live muziek vanaf 18.00 uur 26 MEI T/M 29 JUNI ZATERDAG ZONDAG MAANDAG 21 JUIN «fête de la musique» met live muziek vanaf 18.00 uur 11.30 11.30 11.30 21.00 muziek op het terras van DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG 11.30 11.30 11.30 VRIJDAG

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WIEK-2-DATE. Zakelijke ouderavond OR-MR Wiek2date nummer 4. Kinderen s middags vrij uur Podiumactiviteit groep 3/4

NIEUWSBRIEF WIEK-2-DATE. Zakelijke ouderavond OR-MR Wiek2date nummer 4. Kinderen s middags vrij uur Podiumactiviteit groep 3/4 Pagina 1 van 5 Jaargang 5 17 oktober 2013 NIEUWSBRIEF WIEK-2-DATE Jaarvergadering OR Zoals eerder reeds is aangegeven vindt op 30 oktober a.s. de OR jaarvergadering plaats. Het tweede deel van de avond

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst december 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst december 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 Hudsonhof Activiteitenlijst december 2015 1 Belangrijk nieuws!! Gratis lunch op woensdag 2 december in verband

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Mei 2016

Activiteitenprogramma Mei 2016 Activiteitenprogramma Mei 2016 Wiemersheerd, T Hoge Heem, Assieshof, van Leeuwenhof, De Hoven Beste bewoners, aanleun bewoners en belangstellenden, Voor u het maandprogramma van Mei. Ook deze maand hebben

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015 de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 5 september 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws De scholen zijn weer begonnen Het was nog wel even wennen: de wekker moet

Nadere informatie

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Stichtse Hof?

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Stichtse Hof? Meer informatie? Welzijnsprogramma 2015 Vivium De Stichtse Hof Neem voor meer informatie gerust even contact op met het Uitbureau van De Stichtse Hof. Wij helpen u graag! Op zoek naar leuke activiteiten

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4

Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4 Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4 AGENDA Vrijdag 17 maart Speelgoedochtend groepen 1/2 Zaterdag 18 maart Tuinochtend;

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Even uitrusten van de indrukken? Kom gerust fris, thee of koffie met iets lekkers gebruiken in de aula op de begane grond.

Even uitrusten van de indrukken? Kom gerust fris, thee of koffie met iets lekkers gebruiken in de aula op de begane grond. Programma Open Dag locatie Umbriëllaan (vmbo-kb/tl en vmbo-bb/kb) Woensdag 10 februari 2016, 16.00-21.00 uur Beste leerling(e) van groep 8, Hartelijk welkom op de Open Dag van het Huygens College! Wat

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum Leenderhof

Activiteitenaanbod zorgcentrum Leenderhof Activiteitenaanbod zorgcentrum Leenderhof Inhoud Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod Leenderhof 1 en 2... 4 Activiteitenaanbod Leenderhof 1, 2 en

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Datum Tijd Activiteit Locatie Max. aantal deelnemers Maandag 6-11

Datum Tijd Activiteit Locatie Max. aantal deelnemers Maandag 6-11 Bijlage 1 Activiteitenoverzicht voor de week van de Mantelzorg Datum Tijd Activiteit Locatie Max. aantal Maandag 6-11 Minimaal 6 Maximaal 10 10.30 uur 12.00 uur Voetzonereflex Een eeuwenoude natuurlijke

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

week maart 2019

week maart 2019 Nieuwsbrief Vrije Tijd week 11 15 maart 2019 Nieuws Agenda 15 maart NL Doet Zeist 29 maart Cinebartje Doorn ( nieuw) 30 maart De Hongerige Klant ( nieuw) 31 maart FC Utrecht- Feyenoord ( vol) 5 april De

Nadere informatie

Foto's Bloesemtocht 26 april 2016

Foto's Bloesemtocht 26 april 2016 Foto's Bloesemtocht 26 april 2016 Hierbij levendige foto s van de bloesemtocht Frans opfriscursus (start donderdag 6 oktober 2016) Eén keer per jaar, in oktober, start het Gilde met diverse cursussen

Nadere informatie

schoolinfo schooljaar 2013 2014 nummer 3 16 september 2013

schoolinfo schooljaar 2013 2014 nummer 3 16 september 2013 de schoolinfo 16 september 2013 schooljaar 2013 2014 nummer 3 Contact met de school Babynieuws U kunt de school als volgt bereiken: telefonisch: (0485) 381200 mailadres: mariannevdboomen@gmail.com Wijziging

Nadere informatie

WELKOM! Wij zijn blij je (weer) te mogen verwelkomen in de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord van Lede!

WELKOM! Wij zijn blij je (weer) te mogen verwelkomen in de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord van Lede! WELKOM! Wij zijn blij je (weer) te mogen verwelkomen in de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord van Lede! Je hebt gekozen voor een boeiende opleiding, maar ook met veel engagement. Je zal er veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

8242 AL Lelystad. Tel: 0320-240672. www.albatroslelystad.nl. albatros.lelystad@xs4all.nl

8242 AL Lelystad. Tel: 0320-240672. www.albatroslelystad.nl. albatros.lelystad@xs4all.nl Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 De Albatros www.albatroslelystad.nl albatros.lelystad@xs4all.nl Informatieavond ouderbetrokkenheid: Wij zijn dit jaar intensief bezig om de ouderbetrokkenheid

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Mei 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand mei. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE.

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. DE VASTE ACTIVITEITEN PROBEREN WE ZO GOED MOGELIJK

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

Uurroosters administratie

Uurroosters administratie Uurroosters administratie Voltijdse arbeid: 38:00 Deeltijdse arbeid aan 50%: 19:00 1 maandag 7:45 9:00 9:00 12:00 12:00 14:00 2 maandag 12:00 14:00 14:00 dinsdag 12:00 14:00 14:00 woensdag 12:00 14:00

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 Uitgelicht Donderdag 3 mei 19.30-21.30 uur Filmavond Vrijdag 4 mei 11.00-13.00 uur Brunch Vrijdag 4 mei 19.00-20.30 uur Dodenherdenking Donderdag 10 mei 12.30-15.30 uur Uitstapje

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Maart 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is, zijn

Nadere informatie

Activiteitenboekje Mei/Juni 2014

Activiteitenboekje Mei/Juni 2014 Sponsoring Somatiek Sponsoring: De afdelingen Somatiek staan altijd open voor sponsoring betreft de activiteiten. Kent u een bedrijf of particulier die de afdelingen Somatiek zou kunnen/willen sponsoren?

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015 C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015 Informatie avond (Herhaalde berichtgeving): Op dinsdag

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma oktober 2017 Thema: Dieren Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand oktober. U bent van harte welkom om hier

Nadere informatie

vakantierooster schooljaar 2015-2016

vakantierooster schooljaar 2015-2016 schooljaar 2014-2015 28 mei www.maxend.nl jaargang 17, nummer 18 e-mail:ria@maxend.nl agenda. 1,2 en 3 juni 18.00 uur wandeldriedaagse, georganiseerd door Stichting Jeugdbelangen. dinsdag 2 juni schoolfeest:

Nadere informatie

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Datum Ochtend Middag/Avond Dinsdag 1 Woensdag 2 Vrijdag 4 Vrijdag 4 Vrijdag 4 cliënten van etage 3 met de Vriendenbus. Zin om er even uit te gaan. Geeft u

Nadere informatie