Vossepark. 6 luxe vrijstaande woningen, type E

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vossepark. 6 luxe vrijstaande woningen, type E"

Transcriptie

1 Vossepark 6 luxe vrijstaande woningen, type E

2 Vestada Ontwikkeling houdt zich bezig met de ontwikkeling van plangebieden. In het plangebied Vossepark is Vestada bezig met het realiseren van 6 vrijstaande luxe woningen. Hierbij willen we u als toekomstig koper van deze w oning alvast bedanken voor uw interesse. We hopen dat deze brochure u de informatie geeft die u nodig heeft. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met Vestada Ontwikkeling, of bezoek onze website:

3 Heerlen In Heerlen is er altijd wel iets te doen. Of het nu gaat om cultuur, natuur, sportiviteit, muzikaliteit of hilariteit: Heerlen bruist! Heerlen is populair, een winkelstad met een breed en gevarieerd aanbod. Heerlen is tevens een bruisende uitgaansstad, waar je het hele jaar door gezellig op stap kunt gaan!

4 Wijk Vossepark De locatie voor Vossepark ligt in een rustige omgeving, in een wijk die ruim is opgezet, en helemaal voor het gezin is gemaakt. Door de vele groenvoorzieningen oogt de wijk als een rustgevende oase van groen. Doordat het centrum van Heerlen eenvoudig te bereiken is, is dit een prima uitval basis voor mensen die willen leven in rust met alle gemakken in de buurt. In Vossepark worden verschillende woningtypes gerealiseerd.

5 Landgraaf Situatieschets Heerlen Schaesberg Op de Fennek Met de fiets bent u in 10 minuten in het centrum van Heerlen. Heerlen beschikt over een ruim winkelaanbod. In de directe omgeving kunt u terecht voor zowel basis als voortgezet onderwijs. Trein station De Kissel is binnen 5 minuten te voet te be- 04 reiken. Ook komt ieder half uur een bus die u naar Heerlen Centrum brengt. Met de auto bent u heel snel op de A76 en de N281 om vervolgens alle richtingen uit te kunnen. Binnen 20 minuten bent u in Nicolaas Beetsstraat Staringstraat Maastricht. Ook de verbindingen met zowel België als Duitsland zijn geen probleem.

6 Woning type E Vooraanzicht

7 Woning type E Achteraanzicht

8 Woning type E Interieur impressie

9 Woning type E Interieur impressie

10 Woning type E Plattegrond begane grond Naast de ruime woonkeuken (29 m²), is er ook een aparte bijkeuken (6 m²). De woonkamer (35 m²) is voorzien van openslaande deuren naar de tuin. Dit z o r g t v o o r e e n d i r e c t e verbinding met buiten. Deze fraaie vrijstaande woning, voorzien van een eigentijdse architectuur, ligt vrij op bijzonder ruime kavels tot wel 835 m². De woning geeft bij binnenkomst van de ruime hal (15 m²) gelijk en open indruk door de zwevende trap en door de vide.

11 Woning type E Plattegrond 1 e verdieping Er zijn standaard 5 slaapkamer (13, ,5-7 m²), en een zeer ruime ouderslaapkamer van 24 m². Verder bevind zich op deze etage een luxe ruime badkamer van 7 m² met een separaat toilet. De ouderslaapkamer heeft de mogelijkheid voor de realisatie van een 2 e luxe badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en een sauna. Verder is er de mogelijkheid om de aangrenzende slaapkamer bij te voegen en hier een dressing van te maken.

12 Woning type E Aanzichten Voorgevel Rechter zijgevel

13 Woning type E Aanzichten Achter gevel Linker zijgevel

14 Juridische aspecten Vrij op naam (v.o.n.) De koopsom van de woning is vrij op naam (v.o.n.), dit wil zeggen dat alle kosten, behalve de kosten wat betreft de financiering van de woning, zijn inbegrepen. Koop-en aannemingsovereenkomsten De uiteindelijke koop van de woning wordt contractueel vastgelegd in de koop- en aannemingsovereenkomsten. Hierbij horen de contractstukken zoals tekeningen en de technische omschrijving. Als de woning wordt opgeleverd aan de opdrachtgever volgt de procedure bij de notaris. Meer- en minderwerk De woning wordt uitgevoerd zoals in de plattegrond wordt weergegeven. U kunt de woning ook aanpassen aan uw eigen wensen; er is keuze voor een badkamer en suite op de 1e verdieping, een extra erkeruitbouw op de begane grond, en vloerverwarming over de hele woning. Bouwvergunningen De bouwvergunning is reeds afgegeven. Dit geldt ook voor de woningen die zullen worden uitgevoerd met extra opties. Hypotheek Rabobank Parkstad geeft inzicht in uw financiële mogelijkheden voor een koopwoning in Vossepark te Heerlen. Rabobank helpt u graag uw ideeën over een nieuwbouwwoning waar te maken. Dat doen we door middel van een eerlijk advies, waarbij uw wensen en uw persoonlijke situatie centraal staan, niet alleen gebaseerd op dit moment. We houden ook rekening met mogelijke toekomstige ontwikkelingen. Neem snel contact op met Rabobank Parkstad voor een adviesgesprek over een hypotheek op maat. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze verkoopbrochure.

15 Technische aspecten Materialen buiten Gevels Stucwerk HWA s Verwerkt in spouw Goten Zink Kozijnen Hout, geschilderd Dorpels Natuursteen Hellend dak Keramische dakpannen Plat dak EPDM Daktrim Aluminium Materialen binnen Binnenmuur Behangklaar, m.u.v. garage Vloer Cement dekvloer Plafond Spuitwerk, m.u.v. garage Kozijnen Hout, gegrond Deuren Hout, gegrond Trap Hout, zwevend Isolatie De begane grondvloer, daken en spouwmuren zullen goed worden geïsoleerd. De woning zal worden voorzien van goed geïsoleerd dubbele beglazing. Verwarming D e w o n in g z a l w o r de n voorzie n v a n e e n HR++ combiketel. Standaard uitgevoerd met radiatoren. Vloerverwarming is ook mogelijk. Ventilatie Mechanische ventilatie met een warmte - terugwinningssysteem. Keuken, badkamer en toilet Deze worden casco opgeleverd. Tuin Deze wordt kaal opgeleverd. Vloeroppervlak Bruto vloeroppervlak 224 m² Netto vloeroppervlak 203 m² Uitbouw Type E2 geeft de mogelijkheid voor een uitbouw. Deze uitbouw zorgt voor een zeer ruim balkon aan slaapkamer 4. Daarnaast zal ook de woonkeuken nog meer worden betrokken in de tuin.

16 Ga ook groen! Natuurlijk is duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt bij de ontwikkeling van uw woning. Alles is in het werk gesteld om het milieu zoveel mogelijk te ontzien, zonder ook maar enige concessie te doen aan de kwaliteit. De woningen zijn optimaal geïsoleerd en een doordacht ventilatiesysteem zorgt voor een gezond binnenklimaat. De woningen hebben een hoog energielabel. Dat betekent minder energieverbruik en dus een lagere energierekening! Hoogwaardig ventilatiesysteem Uitstekende isolatie in dak, glas, gevels en vloeren Duurzame materialen Optioneel meerdere duurzaamheidsmaatregelen mogelijk Goed voor het milieu en voor uw portemonnee!

17 Vestada Ontwikkeling Bezoekadres: Nieuw Eyckholt DJ Heerlen Correspondentieadres: Postbus AN Heerlen Contact:

18

Verkoopbrochure. Nieuwedijk 59 Lemmer. zéér ruime woning 620 m³ grote garage voor 2 auto s tuinterras op het zuiden. 234.000,- v.o.

Verkoopbrochure. Nieuwedijk 59 Lemmer. zéér ruime woning 620 m³ grote garage voor 2 auto s tuinterras op het zuiden. 234.000,- v.o. Verkoopbrochure zéér ruime woning 620 m³ grote garage voor 2 auto s tuinterras op het zuiden 234.000,- v.o.n Nieuwedijk 59 Lemmer Omschrijving In centrum van Lemmer gelegen ruime woning (circa 620 m³)

Nadere informatie

Wetterkrite 35 - Goutum

Wetterkrite 35 - Goutum Wetterkrite 35 - Goutum Vraagprijs 595.000,-- kosten koper Omschrijving Wetterkrite 35 - Goutum Aan open vaarwater, luxe en hoogwaardig afgewerkte VILLA gelegen in een chique woonwijk in Goutum Noord.

Nadere informatie

Sint Barbarastraat 20, Heerlen

Sint Barbarastraat 20, Heerlen Sint Barbarastraat 20, Heerlen Algemene informatie Straat: Sint Barbarastraat 20 Postcode: 6415RV Stad: Heerlen Perceeloppervlakte: 520 m² Woonoppervlakte: 500 m² Volume: Onbekend Bouwjaar: 1930 Type:

Nadere informatie

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k. Deze royale vrijstaande woning met inpandig te bereiken garage is gelegen op een perceel van maar liefst 445 m² ondergrond. De woning is gebouwd in 1998 waarna deze in 2009 is uitgebouwd met een ruime

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Herenlaan 8, Maasland In het buitengebied gelegen vrijstaande semibungalow met inpandige garage en vrije tuin. Vraagprijs: 549.000,- k.k. Oplevering: medio mei 2017 Bouwjaar 2000 Aantal kamers 4 Woonopp.

Nadere informatie

2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE

2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE 2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE AAN DE TENTWEG TE STOLWIJK Nieuwbouw Ruime garage Royale kavels 700 m2 Nabij centrum gelegen Vrij uitzicht Veel privacy, Verkoop documentatie Tentweg 27

Nadere informatie

Patersweg GC Hoensbroek

Patersweg GC Hoensbroek Patersweg 18 6431 GC Hoensbroek Vraagprijs: 274.000,- k.k. Omschrijving Uitstekend onderhouden vrijstaand woonhuis met uitbouw, garage, berging en tuin met zwembad. De woning is voorzien van een luxe moderne

Nadere informatie

Brookerveld 22 - Hout-Blerick

Brookerveld 22 - Hout-Blerick Brookerveld 22 - Hout-Blerick "Vrijstaand landhuis met dubbele oprit, zeer royale berging, carport, mooi aangelegde tuin met veel privacy op het zuiden met zitkuil, vijverpartij, beregeningsinstallatie

Nadere informatie

It Heechhout 6 - Gytsjerk

It Heechhout 6 - Gytsjerk It Heechhout 6 - Gytsjerk Vraagprijs 239.000,-- kosten koper Omschrijving It Heechhout 6 - Gytsjerk MODERNE EN ROYALE HALFVRIJSTAANDE WONING OP FRAAIE WOONLOCATIE Op mooie en rustige woonlocatie aan de

Nadere informatie

Helmond, Singravendreef 16

Helmond, Singravendreef 16 Helmond, Singravendreef 16 Omschrijving Singravendreef 16 479.000,- kosten koper, aanvaarding in overleg. Op een ruim perceel van ca 550 m 2 staat, in de gewilde woonwijk Dierdonk, deze mooie en degelijk

Nadere informatie

Icarusblauwtje 23, 4814 TE Breda

Icarusblauwtje 23, 4814 TE Breda Icarusblauwtje 23, 4814 TE Breda Vraagprijs 439.000,- k.k. Omschrijving Op uitstekende locatie in de wijk Westerpark gelegen twee onder een kapwoning met diepe garage en een royale oprit met de mogelijkheid

Nadere informatie

Veldhoven (Meerstraat) De Egel

Veldhoven (Meerstraat) De Egel Veldhoven (Meerstraat) De Egel 5 moderne en verrassend ruim opgezette vrijstaand geschakelde (semi-) bungalows met inpandig bereikbare garage en tuin, gunstig gelegen aan de Egel in plan "Meerstraat" in

Nadere informatie

JULIANALAAN 59 OVERVEEN 1.099.000 k.k. www.julianalaan59.nl Julianalaan 59, Overveen Karakteristiek half vrijstaand herenhuis, bouwjaar 1924, met aangebouwde garage. De woning beschikt over een diepe voor-

Nadere informatie

Kerkstraat 26, 6988 AG Lathum

Kerkstraat 26, 6988 AG Lathum Kerkstraat 26, 6988 AG Lathum Vraagprijs 398.000,- k.k. Omschrijving Ruimte en vrijheid is wat je ervaart als je in, en om, dit huis loopt! Op een groot perceel van 660 m² staat deze mooie vrijstaande

Nadere informatie

Reekersgaarden 54

Reekersgaarden 54 385_groot.jpg 388_groot.jpg 391_groot.jpg 1 / 12 393_groot.jpg 396_groot.jpg 400_groot.jpg 402_groot.jpg 403_groot.jpg 404_groot.jpg 405_groot.jpg 2 / 12 406_groot.jpg 407_groot.jpg 408_groot.jpg 409_groot.jpg

Nadere informatie

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens situatie ruime halfvrijstaande gezinswoningen ruime halfvrijstaande gezinswoningen Technische gegevens Fundering De fundering wordt uitgevoerd als een fundering op staal met grondverbetering en conform

Nadere informatie

Verkoopinformatie. Kogendijk 20 te Bergen NH

Verkoopinformatie. Kogendijk 20 te Bergen NH Verkoopinformatie Kogendijk 20 te Bergen NH Kengetallen Kogendijk 20 te Bergen NH Grondoppervlakte: 573 m2. Inhoudwoonhuis: ca. 370 m3. Inhoud garage: ca. 100 m3. Inhoud zomerhuis: ca. 180 m3. Woonoppervlakte:

Nadere informatie

Koningskers 32, 6846 HC Arnhem

Koningskers 32, 6846 HC Arnhem Koningskers 32, 6846 HC Arnhem Vraagprijs 325.000,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een heerlijke gezinswoning met zonnige woonkamer, woonkeuken, 3 ruime slaapkamers, modern sanitair en tuin op het zuiden?

Nadere informatie

Het nieuwe wonen in het buitengebied. Laren (Gld) Buisweerdweg ongebouwd

Het nieuwe wonen in het buitengebied. Laren (Gld) Buisweerdweg ongebouwd Het nieuwe wonen in het buitengebied. Laren (Gld) Buisweerdweg ongebouwd Ruim opgezet plan voor de nieuwbouw van een drietal woningen onder één dak in het fraaie buitengebied op ruime kavels. Woning 3

Nadere informatie

Welpenheuvel 18, De Mortel

Welpenheuvel 18, De Mortel Welpenheuvel 18, De Mortel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 348.500 k.k. Aangeboden sinds 26-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Mina Krusemanstraat 47, Venray

Mina Krusemanstraat 47, Venray Mina Krusemanstraat 47, Venray Kenmerken Overdracht Vraagprijs 258.000 k.k. Aangeboden sinds 19-09-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Te koop. Vrijstaande woning met garage, ondergrond, erf en tuin. Hof van Weede WK Maasdam

Te koop. Vrijstaande woning met garage, ondergrond, erf en tuin. Hof van Weede WK Maasdam Te koop Vrijstaande woning met garage, ondergrond, erf en tuin. Hof van Weede WK Maasdam Algemeen Op een rustige en unieke locatie aan de rand van Maasdam gelegen vrijstaande nieuwbouwwoning met aangebouwde

Nadere informatie

Winschoten Kloostervallei. 4 2^1 kap woningen gelegen aan de Kloostergang

Winschoten Kloostervallei. 4 2^1 kap woningen gelegen aan de Kloostergang Winschoten Kloostervallei 4 2^1 kap woningen gelegen aan de Kloostergang Aangenaam wonen in Kloostervallei, Winschoten Winschoten, de woonstad van Oost-Gronigngen. Daar waar u kunt wonen op een mooie plek,

Nadere informatie

Blaauwhoflaan 48 Joure ,- k.k.

Blaauwhoflaan 48 Joure ,- k.k. Blaauwhoflaan 48 Joure 239.000,- k.k. Blaauwhoflaan 48. 8501 EN, Joure Deze goed onderhouden vrijstaande bungalow met ruime garage is ideaal voor senioren. De gehele woning is gelijkvloers met woonkamer,

Nadere informatie

BOLSWARD WITHERENSTRAAT 32-34

BOLSWARD WITHERENSTRAAT 32-34 BOLSWARD WITHERENSTRAAT 32-34 Een in 2003 geheel gerenoveerd pand in het centrum van Bolsward. Momenteel in gebruik als dubbele woning (bovenwoning is geheel zelfvoorzienend met eigen opgang en nutsvoorzieningen).

Nadere informatie

TE KOOP. Buizerdstraat 28, Ospel. Vraagprijs K.K. Frissen makelaardij & taxaties St. Antoniusplein ED Nederweert

TE KOOP. Buizerdstraat 28, Ospel. Vraagprijs K.K. Frissen makelaardij & taxaties St. Antoniusplein ED Nederweert TE KOOP Buizerdstraat 28, Ospel Vraagprijs 449.000 K.K. Frissen makelaardij & taxaties St. Antoniusplein 10 6031 ED Nederweert 0495-460736 / 06-21711322 info@frissenmakelaardij.nl www.frissenmakelaardij.nl

Nadere informatie

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin Smetsakker, Duizel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 273.500 v.o.n. Aangeboden sinds 30-05-2017 Conditie Vrij op naam Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k. DONGEN Vaartweg 4 Uitstekend onderhouden en luxe afgewerkt vrijstaand woonhuis met 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, middels schuifdeuren af te sluiten eetkamer, bijkeuken en grote vrijstaande garage met

Nadere informatie

DUINWEG 36 - HUISDUINEN

DUINWEG 36 - HUISDUINEN VERKOOPBROCHURE DUINWEG 36 - HUISDUINEN vraagprijs 475.000,= kosten koper Omschrijving Duinweg 36 - Huisduinen Riant, Op Huisduinen gelegen geschakeld landhuis met grote garage, 4 slaapkamers en een werkelijk

Nadere informatie

Reinette 46 Boskoop Vraagprijs 550.000,-- k.k.

Reinette 46 Boskoop Vraagprijs 550.000,-- k.k. Reinette 46 Boskoop Vraagprijs 550.000,-- k.k. Zeer goed onderhouden, fraai gedetailleerde kubusvilla. Gebouwd op ca 600 m² eigen grond met garage, carport en oprit met ruimte voor 4 auto's. De achtertuin

Nadere informatie

MOLENAKKERS 35 ANNEN 385.000 k.k. www.molenakkers35.nl Omschrijving Deze karakteristieke en fraai verbouwde "hoofdmeesterswoning" met 5 slaapkamers, aangebouwde garage/ schuurruimte en een nieuwe vrijstaande

Nadere informatie

VAN LIMBURG STIRUMWEG 2 OOSTERBEEK

VAN LIMBURG STIRUMWEG 2 OOSTERBEEK VAN LIMBURG STIRUMWEG 2 te OOSTERBEEK Ondanks het feit dat deze informatie door ons met zorg is samengesteld, dient te worden vermeld dat deze informatie, van algemene aard, deels van derden is verkregen,

Nadere informatie

KERKSTRAAT 1. Vrijstaande woning met aangebouwde dubbele garage 9367 RS DE WILP K.K.

KERKSTRAAT 1. Vrijstaande woning met aangebouwde dubbele garage 9367 RS DE WILP K.K. KERKSTRAAT 1 9367 RS DE WILP Vrijstaande woning met aangebouwde dubbele garage 389.000 K.K. INLEIDING KERKSTRAAT 1, 9367 RS DE WILP Wilt u ruimte en royaal wonen in een leuk dorp nabij de A7, dan nodigen

Nadere informatie

Informatiebrochure. Elten, De Bill 11. Vraagprijs: 429.000,-- k.k. kopersprovisie: 3,570% Aanvaarding: in overleg

Informatiebrochure. Elten, De Bill 11. Vraagprijs: 429.000,-- k.k. kopersprovisie: 3,570% Aanvaarding: in overleg Woonderijen R.H.H. Steverink Kwartiersedijk 36 6909 DJ Babberich tel: 0316-248768 mobiel: 06-10659354 fax: 0316-248146 info@woonderijen.nl www.woonderijen.nl Informatiebrochure Elten, De Bill 11 Vraagprijs:

Nadere informatie

Bergeijk: Churchill-laan 51 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Churchill-laan 51 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Churchill-laan 51 Vraagprijs: 799.000 k.k. Churchill-laan 51 Prachtige en uitstekend onderhouden vrijstaande villa met dubbele garage, gastenverblijf/ ontspanningsruimte van ca. 70 m2 en zeer

Nadere informatie

landelijk wonen aan de tillaartst in bergeijk

landelijk wonen aan de tillaartst in bergeijk landelijk wonen landelijk wonen aan de tillaartst in bergeijk raat landelijk bergeijk Bergeijk, het mooiste meisje van de klas Landelijk dorp gehuld in een warme deken van het mooiste groen. Waar Keersop

Nadere informatie

2/1 kapwoning kavel 1 & 2 IMPRESSIE VOORZIJDE

2/1 kapwoning kavel 1 & 2 IMPRESSIE VOORZIJDE 2/1 kapwoning kavel 1 & 2 IMPRESSIE VOORZIJDE Unieke kenmerken 2/1 kapwoning kavel 1 & 2 KAVEL 1: RIJNSBURGERWEG 1 2671 LD NAALDWIJK (TYPE B) - 622.500,-- V.O.N. KAVEL 2: RIJNSBURGERWEG 6 2671 LD NAALDWIJK

Nadere informatie

Te Koop: Vennemeerstraat 18 te Warmond

Te Koop: Vennemeerstraat 18 te Warmond Te Koop: Vennemeerstraat 18 te Warmond Perfect onderhouden woning voorzien van alle gemakken, gelegen aan het water met directe verbinding naar de Kagerplassen. Ideaal voor een gezin met affiniteit voor

Nadere informatie

Woonoppervlakte 165 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Brikkebekker 6 Landgraaf

Woonoppervlakte 165 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Brikkebekker 6 Landgraaf Woonoppervlakte 165 m 2 Vraagprijs 309.000,- kosten koper TE KOOP Brikkebekker 6 Landgraaf ALGEMEEN In Schaesberg staat deze ruime zonnige 2-onder-1 kap woning met garage met een woonoppervlak van maar

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Bunder 36, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.000 k.k. Aangeboden sinds 19-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Beelmanstraat 11, te Valkenswaard

Beelmanstraat 11, te Valkenswaard Beelmanstraat 11, te Valkenswaard Vraagprijs 285.000,- kosten koper Moderne en halfvrijstaande woning in hartje centrum met garage/ berging, moderne keuken, complete badkamer en drie ruime slaapkamers.

Nadere informatie

EGGINKSTRAAT 27 WAPSE

EGGINKSTRAAT 27 WAPSE EGGINKSTRAAT 27 WAPSE www.egginkstraat27.nl Omschrijving Aan de rand van Wapse gelegen ruime vrijstaande woning met aan de achterzijde prachtig uitzicht over de achtergelegen landerijen in het stroomdal

Nadere informatie

4 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN

4 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN 4 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN Begeleid Particulier Opdrachtgeverschap Een unieke woning voor u! Zelf samen met de woningadviseur uw droomhuis maken naar uw eigen wensen, dat wil toch iedereen. Zelf bepalen

Nadere informatie

Laan van Loevestein 44 te Nieuw-Vennep

Laan van Loevestein 44 te Nieuw-Vennep Laan van Loevestein 44 te Nieuw-Vennep Ruime hoekwoning met uitbouw en garage! Koophuis Makelaars Nieuw-Vennep Schoolstraat 12, 2151 AA Nieuw-Vennep Telefoon: 0252-68 18 25 info@vmp-advies.nl www.koophuis.nl

Nadere informatie

Vondelstraat AK Brunssum. Vraagprijs: ,- k.k.

Vondelstraat AK Brunssum. Vraagprijs: ,- k.k. Vondelstraat 34 6445 AK Brunssum Vraagprijs: 249.000,- k.k. Omschrijving Zeer goed onderhouden en gemoderniseerde Vrijstaand-Geschakeld woonhuis met tuin en inpandige garage, gelegen op een rustige woonlocatie

Nadere informatie

Achter den Ham 23 - Dongen

Achter den Ham 23 - Dongen Achter den Ham 23 - Dongen Vraagprijs 495.000,- k.k. Werkelijk perfect onderhouden en luxe vrijstaande woning met 3 ruime slaapkamers, waarvan één op de begane grond, 2 badkamers en een luxe keukeninstallatie.

Nadere informatie

Een huis met veel extra s

Een huis met veel extra s Een huis met veel etra s hoekwoning met garage, tuin en een etra verdieping 179.000,- k.k. Waarom zou ik deze woning kopen? woning met een etra verdieping door zadeldak gelegen in kindvriendelijke wijk

Nadere informatie

ROGVELDEN 46, BEST, 5685 JW VRAAGPRIJS: 419.000,-- k.k.

ROGVELDEN 46, BEST, 5685 JW VRAAGPRIJS: 419.000,-- k.k. Jaren 30 stijl tweekapper met riante living, woonkeuken, bijkeuken en inpandige garage. De woning telt 5 slaapkamers. ROGVELDEN 46, BEST, 5685 JW VRAAGPRIJS: 419.000,-- k.k. Bouwjaar 2002 Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Dorpsstraat 48 DRIEL

Dorpsstraat 48 DRIEL Dorpsstraat 48 DRIEL Vraagprijs 385.000,= k.k. Op schitterende locatie gelegen uitstekend onderhouden royaal vrijstaand woonhuis (type semi-bungalow) met vrijstaande garage en fraai aangelegde zonnige

Nadere informatie

Hoge Oever 35 te Pannerden

Hoge Oever 35 te Pannerden Woonderijen R.H.H. Steverink Kwartiersedijk 36 6909 DJ Babberich tel: 0316-248768 mobiel: 06-10659354 fax: 0316-248146 info@woonderijen.nl www.woonderijen.nl Informatiebrochure Hoge Oever 35 te Pannerden

Nadere informatie

Collierstraat 37, Almere

Collierstraat 37, Almere Collierstraat 37, Almere Kenmerken Overdracht Vraagprijs 400.000 k.k. Aangeboden sinds 07-03-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Sandakker 21, Duizel

Sandakker 21, Duizel Sandakker 21, Duizel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 322.700 v.o.n. Aangeboden sinds 30-05-2017 Conditie Vrij op naam Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Aletta Jacobsstraat 2 - Dongen

Aletta Jacobsstraat 2 - Dongen Aletta Jacobsstraat 2 - Dongen Vraagprijs 475.000,- k.k. Bijzonder rustig gelegen vrijstaande woning met 3 slaapkamers, riante woonkamer, inpandige garage en tuin op het zuiden. Van den Bosch makelaars

Nadere informatie

Calsstraat 30 ZETTEN

Calsstraat 30 ZETTEN Calsstraat 30 ZETTEN Vraagprijs 339.500,= k.k. Op zeer geliefde locatie gelegen uitstekend onderhouden helft van een dubbel woonhuis met inpandig te bereiken garage, carport en fraai aangelegde tuin met

Nadere informatie

Koninksemstraat 7 - Maastricht

Koninksemstraat 7 - Maastricht Koninksemstraat 7 - Maastricht Akersteenweg 25 6226 HR Maastricht Postbus 4109 6202 PA Maastricht Aan de buitenste ring van de woonwijk Hazendans, met vrij uitzicht aan de voorzijde, gelegen geheel onderkelderde

Nadere informatie

Hoogbosch 3, Maastricht

Hoogbosch 3, Maastricht Hoogbosch 3, Maastricht Kenmerken Overdracht Vraagprijs 649.000 k.k. Aangeboden sinds 27-06-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ TE HUUR HEIDE 2 A, HEYTHUYSEN MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ Huurprijs 1.500,- per maand (excl. gas,water,licht) WWW.KIERKELS-HENSEN.NL algemene infornatie Levensloopbestendig wonen in het buitengebied van

Nadere informatie

ZUIDERZEESTRAATWEG OOST 55 ELBURG 299.500 k.k. www.zuiderzeestraatwegoost55.nl Omschrijving DEELNEMER OPEN HUIZEN DAG: ZATERDAG 01 OKTOBER 2016 VAN 11:00-15:00 UUR De verrassing bij deze VRIJSTAANDE WONING

Nadere informatie

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Karel Appellaan 11 Rhoon Rijwoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw 11 Eengezinswoning voor een groot gezin Aan de dorpsrand van Rhoon ligt het sfeervolle, landelijke Essendael. In deze kleine

Nadere informatie

Maasbracht, Echterstraat 174

Maasbracht, Echterstraat 174 Maasbracht, Echterstraat 174 Zeer luxe, door architect Maarten Engelman ontworpen, vrijstaande villa. Het object is rustig gelegen in een jonge wijk in Maasbracht. Maasbracht is perfect gelegen ten opzichte

Nadere informatie

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Vrijblijvende projectinformatie: Conduct Vastgoed BV te Warmond Algemeen Op een zeer markante en centraal

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Lotsweg 14-16, Den Hoorn In het buitengebied van Den Hoorn gelegen vrijstaande jaren 30 stijl villa met rondomgelegen tuin, verhard bedrijfsterrein, open loods en bedrijfsloods van 1.500 m². Gunstig gelegen

Nadere informatie

DE WIJER 1A 5527 EA HAPERT VRAAGPRIJS 425.000,- K.K. Twee maal garage en ruime kelder aanwezig

DE WIJER 1A 5527 EA HAPERT VRAAGPRIJS 425.000,- K.K. Twee maal garage en ruime kelder aanwezig Twee maal garage en ruime kelder aanwezig DE WIJER 1A 5527 EA HAPERT VRAAGPRIJS 425.000,- K.K. Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl Bouwjaar:

Nadere informatie

TE KOOP. Meizoentje 11. 5422 EA GEMERT Vraagprijs: 245.000 k.k.

TE KOOP. Meizoentje 11. 5422 EA GEMERT Vraagprijs: 245.000 k.k. TE KOOP Meizoentje 11. 5422 EA GEMERT Vraagprijs: 245.000 k.k. Omschrijving MEIZOENTJE 11 GEMERT. Deze uitgebouwde en uitstekend afgewerkte tweekapper met carport is gelegen aan een breed opgezette woonstraat

Nadere informatie

Tuindorp. 1 vrijstaande en 4 twee-onder-één kap woningen

Tuindorp. 1 vrijstaande en 4 twee-onder-één kap woningen Tuindorp 1 vrijstaande en 4 twee-onder-één kap woningen 2 Wonen in de sfeer van de jaren 30 Samen met Brummelhuis invulling geven aan uw droomhuis Begeleid Particulier Opdrachtgeverschap Een unieke woning

Nadere informatie

Rochusplein 13 - Helden

Rochusplein 13 - Helden Rochusplein 13 - Helden "Elektra energieneutraal (door middel van zonnepanelen) zeer sfeervol vrijstaand HERENHUIS (voormalige kapelaanswoning) met veel authentieke elementen" Vraagprijs: 399.000,00 k.k.

Nadere informatie

Woonoppervlakte 152 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Denenweg 22 Melderslo

Woonoppervlakte 152 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Denenweg 22 Melderslo Woonoppervlakte 152 m 2 Vraagprijs 450.000,- kosten koper TE KOOP Denenweg 22 Melderslo UNIEK OBJECT VOOR DIERENLIEFHEBBERS. ALGEMEEN INDELING BIJZONDERHEDEN: - Gelegen vrijstaande bungalow gebouwd in

Nadere informatie

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,- Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs 174.500,- www.kernmakelaars.nl Kenmerken Vraagprijs : 174.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 5 (waarvan 4 slaapkamers) Inhoud

Nadere informatie

ZEIST HERENLAAN 35. vraagprijs: k.k.

ZEIST HERENLAAN 35. vraagprijs: k.k. ZEIST HERENLAAN 35 vraagprijs: 695.000 k.k. Kenmerken Soort Type Kamers Woonopp. Perceelopp. herenhuis tussenwoning 7 192 m² 200 m² Inhoud 732 m³ Bouwjaar 1910 Tuin achtertuin, voortuin Verwarming c.v.-ketel

Nadere informatie

Sandakker 25, Duizel

Sandakker 25, Duizel Sandakker 25, Duizel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 230.700 v.o.n. Aangeboden sinds 23-03-2017 Conditie Vrij op naam Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Eekhoornstraat 12, Culemborg

Eekhoornstraat 12, Culemborg Eekhoornstraat 12, Culemborg Kenmerken Overdracht Vraagprijs 309.000 k.k. Aangeboden sinds 18-01-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Deken van Oppensingel 61 - Venlo

Deken van Oppensingel 61 - Venlo Deken van Oppensingel 61 - Venlo "Riante stadswoning met ruim 200 m2 woonoppervlak en 4 grote slaapkamers, gelegen in het centrum van Venlo tegenover het Julianapark en nabij het station. " Prijs: 365.000,00

Nadere informatie

Generaal de Cevalaan 15. Te Koop LB Valkenburg (Broekhem Zuid) Vraagprijs k.k.

Generaal de Cevalaan 15. Te Koop LB Valkenburg (Broekhem Zuid) Vraagprijs k.k. Te Koop Vraagprijs 495.000 k.k. Kenmerken Vraagprijs 495.000 k.k. Status Beschikbaar Oplevering in overleg Soort woonhuis Villa, Vrijstaande woning Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar 2002 Onderhoud binnen

Nadere informatie

Kattebos Heerenveen

Kattebos Heerenveen Kattebos 109 - Heerenveen Vraagprijs 595.000,-- kosten koper Omschrijving Kattebos 109 - Heerenveen Op schitterende hoeklocatie en tegenover het Heidemeer met golfcourse gelegen, vrijstaande villa met

Nadere informatie

TE KOOP - HOLLESTRAAT 49, NEDERASSELT

TE KOOP - HOLLESTRAAT 49, NEDERASSELT Pagina 1 van 9 Adres Hollestraat 49 Postcode 6612AV Plaats Nederasselt Bouwjaar 1983 Woonoppervlak 158 m2 Perceeloppervlak 1785 m2 Inhoud 560 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 3 Aanvaarding in overleg

Nadere informatie

Brochure. De Boskant 3 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure. De Boskant 3 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Brochure De Boskant 3 - Leersum Vraagprijs 679.000,-- k.k. Omschrijving De Boskant 3 - Leersum VRIJSTAANDE VILLA MET DUBBELE GARAGE OP EEN PERCEEL VAN 975 m², prachtig gelegen in een doodlopend laantje.

Nadere informatie

DEBUSSYSTRAAT15 VEENENDAAL

DEBUSSYSTRAAT15 VEENENDAAL DEBUSSYSTRAAT15 VEENENDAAL INTRO In de geliefde Componistenwijk in Veenendaal-West staat deze royale vrijstaande woning (176m 2 ) met inpandige garage en grote zonnige tuin met veel privacy. Een heerlijke

Nadere informatie

TE KOOP. Kerkepad K.K RM Tilligte

TE KOOP. Kerkepad K.K RM Tilligte Kerkepad 11 7634 RM Tilligte TE KOOP 398.000 K.K. Kerkepad 11 7634 RM Tilligte Inleiding Op zoek naar rust en ruimte voor iedereen? Hier kan het nog gewoon. Op royale kavel aan de rand van het dorp Tilligte

Nadere informatie

K.K. JAGERSVELD AC LELYSTAD

K.K. JAGERSVELD AC LELYSTAD JAGERSVELD 52 8222 AC LELYSTAD 535.000 K.K. "Nu bieden vanaf 535.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 535.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Nadere informatie

DONGEN. Theo Swartjesstraat 6

DONGEN. Theo Swartjesstraat 6 DONGEN Theo Swartjesstraat 6 Prachtig gelegen, zeer ruime tweekapper met vier slaapkamers, grote zolder (met mogelijkheid tot extra kamers) en kantoor aan huis. Op een mooie stek in de Hoge Akker met vrij

Nadere informatie

De Parel van Berggierslanden Het Eiland - Meppel

De Parel van Berggierslanden Het Eiland - Meppel De Parel van Berggierslanden Het Eiland - Meppel Aangenaam wonen in Berggierslanden, Meppel Meppel is een fraaie stad op de grens van Drenthe en Overijssel, strategisch en centraal tussen Zwolle, Groningen

Nadere informatie

Koolhovenlaan 75 te TILBURG Vraagprijs 229.000,-- k.k. Bouwjaar : 2005 Inhoud woning : 449 m3 Woonoppervlakte : 130 m2 Perceel oppervlakte : 140 m2

Koolhovenlaan 75 te TILBURG Vraagprijs 229.000,-- k.k. Bouwjaar : 2005 Inhoud woning : 449 m3 Woonoppervlakte : 130 m2 Perceel oppervlakte : 140 m2 Koolhovenlaan 75 te TILBURG Vraagprijs 229.000,-- k.k Bouwjaar : 2005 Inhoud woning : 449 m3 Woonoppervlakte : 130 m2 Perceel oppervlakte : 140 m2 Koolhovenlaan 75 te TILBURG In de gewilde wijk Koolhoven

Nadere informatie

Informatieavond Trilo fase 5, Bergeijk 11 woningen en 5 (zelf)bouwkavels. 24 januari 2018

Informatieavond Trilo fase 5, Bergeijk 11 woningen en 5 (zelf)bouwkavels. 24 januari 2018 Informatieavond Trilo fase 5, Bergeijk 11 woningen en 5 (zelf)bouwkavels 24 januari 2018 Inleiding 1. Welkom 2. Locatie 3. Situatie 4. Woningen 5. (Zelf)bouwkavels 6. Woonmenu 7. Prijs- en afwerkingsniveau

Nadere informatie

Nijenburg 18 - Rotterdam

Nijenburg 18 - Rotterdam Nijenburg 18 - Rotterdam Vraagprijs 219.500,= k.k. Omschrijving Nijenburg 18 - Rotterdam In de nieuwe wijk Burchten bieden wij u een uitstekend verzorgde tussenwoning aan met 3 slaapkamers en een woonoppervlakte

Nadere informatie

Prijs: 209.500,-- k.k.

Prijs: 209.500,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DOMEIN 38 GEMERT. Deze nette tweekapper met aanbouw en inpandige garage is gelegen aan een rustige

Nadere informatie

Maliebaan 12 - Arcen

Maliebaan 12 - Arcen Maliebaan 12 - Arcen "Vrijstaande bungalow met eigen oprijlaan, vrijstaande dubbele garage welke is voorzien van elektrische kantelpoort, Japanse tuin rondom met glazen tuinhuis, beregeningsysteem en veel

Nadere informatie

Arenborgweg Venlo

Arenborgweg Venlo Arenborgweg 107 - Venlo "Vrijstaand woonhuis in perfecte staat verkerend en met hoogwaardige materialen gebouwd vrijstaand woonhuis met paardenstal (4 boxen), zwembad en volledig zelfvoorzienend met zonnecollectoren."

Nadere informatie

TE KOOP IN VELDHOVEN (NOORDRAND)

TE KOOP IN VELDHOVEN (NOORDRAND) TE KOOP IN VELDHOVEN (NOORDRAND) Grenswal 5 te Veldhoven Zeer ruim, traditioneel onder architectuur gebouwde vrijstaande woning met garage, gelegen in de mooie wijk Noordrand op een ruim perceel met een

Nadere informatie

Bergeijk: Gildetrom 1 Koopsom: k.k.

Bergeijk: Gildetrom 1 Koopsom: k.k. Bergeijk: Gildetrom 1 Koopsom: 500.000 k.k. Gildetrom 1 Instapklaar te betrekken, zeer verrassend en speels ingedeeld ruim vrijstaand herenhuis (ca. 766m3) met 4/5 slaapkamers, garage en mogelijkheid voor

Nadere informatie

Gouden Slot 10 te VOLENDAM

Gouden Slot 10 te VOLENDAM Gouden Slot 10 te VOLENDAM Vraagprijs 895.000 k.k. Omschrijving: Wat een schitterende locatie om te wonen. Prachtig gelegen aan het ecologisch park met een heerlijk vrij uitzicht over groen en waterpartijen

Nadere informatie

De Scheifelaar 228 te Veghel

De Scheifelaar 228 te Veghel De Scheifelaar 228 te Veghel Vraagprijs 895.000,=, NU TIJDELIJK 35.800,= KORTING OP DE OVERDRACHTSBELASTING! Moderne, van binnen en van buiten goed onderhouden, riante vrijstaande villa met mogelijkheid

Nadere informatie

Veldhoven Provincialeweg 92

Veldhoven Provincialeweg 92 Veldhoven Provincialeweg 92 Ruim opgezette en karakteristieke vooroorlogse villa met o.a. 7 slaapkamers, garage, 2 inritten, grote tuin en gunstig gelegen nabij invalswegen en snelweg Perceelsgrootte:

Nadere informatie

K.K. KERKSTRAAT RS DE WILP

K.K. KERKSTRAAT RS DE WILP KERKSTRAAT 1 9367 RS DE WILP 389.000 K.K. * VRIJSTAANDE WONING * AANGEBOUWDE GARAGE * BOUWJAAR 2005 * KAVEL 1144 M² * 4 RUIME SLAAPKAMERS * MOOI AANGELEGDE TUIN * KEURIG ONDERHOUDEN INLEIDING KERKSTRAAT

Nadere informatie

Te koop: Vennemeerstraat 18 Warmond. Vraagprijs k.k.

Te koop: Vennemeerstraat 18 Warmond. Vraagprijs k.k. Te koop: Vennemeerstraat 18 Warmond Vraagprijs 1.095.000 k.k. Gedetailleerde beschrijving: Indeling begane grond: Entree, ruime hal, toilet, meterkast, toegangsdeuren naar ruime afgesloten eetkeuken voorzien

Nadere informatie

Weteringsingel AM Hendrik-Ido-Ambacht k.k.

Weteringsingel AM Hendrik-Ido-Ambacht k.k. Weteringsingel 180 3342 AM Hendrik-Ido-Ambacht 250.000 k.k. Weteringsingel 180 - Hendrik-Ido-Ambacht Vraagprijs: 250.000 k.k. Geheel luxe verbouwde 6-kamer HOEK-eengezinswoning met garage op 216m2 eigen

Nadere informatie

T E K O O P. Pastoor Verbakelstraat 21 Budel-Schoot. Pastoor Verbakelstraat 21 - Budel-Schoot. De Pastoor Verbakelstraat is een

T E K O O P. Pastoor Verbakelstraat 21 Budel-Schoot. Pastoor Verbakelstraat 21 - Budel-Schoot. De Pastoor Verbakelstraat is een De Pastoor Verbakelstraat is een rustige straat aan de rand van de kern, grenzend aan landerijen. De bebouwing is gevarieerd met zowel voor- als naoorlogse woningen allen gelegen op ruime percelen. De

Nadere informatie

Concordiastrjitte 29 BURDAARD K.K.

Concordiastrjitte 29 BURDAARD K.K. Concordiastrjitte 29 BURDAARD 329.000 K.K. 329.000 K.K. Concordiastrjitte 29 BURDAARD Wonen aan het water in deze verrassende grote en zonnige, ecologische houten woning op een royale kavel van 858 m2.

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Ter Apel, Rundedal 2

INFORMATIEBROCHURE. Ter Apel, Rundedal 2 INFORMATIEBROCHURE Ter Apel, Rundedal 2 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie

TE KOOP. Bisonstraat 24 5421 Gemert Vraagprijs: 219.000 v.o.n.

TE KOOP. Bisonstraat 24 5421 Gemert Vraagprijs: 219.000 v.o.n. TE KOOP Bisonstraat 24 5421 Gemert Vraagprijs: 219.000 v.o.n. Omschrijving Deze nieuwbouw woning met tuin is gelegen op een prachtige locatie aan een brede doorgaande straat nabij het centrum. De woning

Nadere informatie