TE KOOP. St. Augustinus Kerk. Nieuwendammerdijk 227. Amsterdam. Neogotisch kerkgebouw

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TE KOOP. St. Augustinus Kerk. Nieuwendammerdijk 227. Amsterdam. Neogotisch kerkgebouw"

Transcriptie

1 TE KOOP St. Augustinus Kerk Nieuwendammerdijk 227 Amsterdam Neogotisch kerkgebouw Aan deze verkoopinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. 1.

2 //Omschrijving algemeen Het object betreft de Rooms Katholieke neogotische St. Augustinuskerk met hoge toren met naaldspits, gelegen op een van de mooiste stukjes in Amsterdam Noord aan de Nieuwendammerdijk. Volgens de kadastrale gegevens is het perceel (gemeente Amsterdam AL, sectie AL, nummer 4623), groot 810 m². De oppervlakte van de totale kerk bedraagt ca m² vvo (1.254 m² bvo). Het bouwjaar is en het gebouw is ontworpen door architect: A. Tepe. De huidige toegang bevindt zich aan de dijk en bestaat uit een dubbele eikenhouten deur. Tevens is er een entree aan de oostzijde van het kerkgebouw. De naastgelegen pastorie maakt geen onderdeel uit van het verkochte. Er is geen parkeermogelijkheid op eigen perceel. Ter plaatse geldt voor de Nieuwendammerdijk een eenrichtingsbepaling voor gemotoriseerd verkeer. Langs de openbare weg zijn op meerder plaatsen openbare (gratis) parkeerplaatsen aanwezig. De locatie is goed bereikbaar via de snelweg A10. De bushalte Nieuwe Purmerweg is gelegen op ca. 500 meter. Kerk Deels op een natuurstenen plint, in donkerbruine baksteen opgetrokken geheel onderkelderde pseudo-basilicale kruiskerk in neogotische stijl met uitgebouwde zuidtoren dwars op de dijk gesitueerd en het koor gelegen aan de noordzijde. De hoge toren bestaat uit vier bouwlagen, op de hoeken voorzien van zich sprongsgewijs verjongende steunberen, met een hoge ingesnoerde achtzijdige spits met leien bedekt. De toren is voorzien van verdiept geplaatste spitsboogvormige vensters met glas-in-lood en galmgaten. Aan de binnenzijde is de toren voorzien van opvallend metselwerk bestaande uit gebogen driehoeken. In de muur onderaan de toren is een steen gemetseld met de tekst: "Templum hoc potissimum aedificatum est fidelium sumptibustuos Rev. pater J. van Sleeuwen centum viginti quinquedioceseos Harlemensis ecclesiis per tres annos concionandoipse atque colligendo comparavit" (Deze prachtige kerk is gebouwd met de bijdragen van gelovigen die de eerwaarde pater J. van Sleeuwen, pastoor alhier, heeft verkregen door zelf gedurende drie jaar in 125 verschillende kerken van het bisdom Haarlem te bedelen en te collecteren). Eveneens een gedenksteen met de tekst: "Hancin honorem S.P.N. Augustini ecclesiam consecravit l11. mus acrev. mus Dums". Aan deze verkoopinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. 2.

3 Aan weerszijden van de fronttoren zijn twee kleine bouwvolumes met door leien gedekte tentdaken. Hiervan heeft het oostelijk bouwvolume een eikenhouten toegangsdeur aan de zijkant. Aan de langszijden bevinden zich tussen deze twee kleine bouwvolumes en de driezijdig gesloten transeptarmen twee zijbeuken van elk vier traveeën lang, allen zijn voorzien van zich naar boven verjongende steunberen waartussen spitsboogvormige vensters met glas-in-lood. De eerste en derde travee van het oostelijke zijbeuk zijn voorzien van eikenhouten toegangsdeuren welke toegang geven tot respectievelijk een zijportaal en het souterrain. Beide transeptarmen zijn in het noorden voorzien van een zijkapel. Het koor is vijfzijdig gesloten. De in Maasdekking uitgevoerde daken hebben sierlijke pirons bij de hoeken en kleine dakkapellen met luiken waarin open vierpas en gekante spitsen. Klokkenstoel met geluid bestaande uit een klok van Petit und Gebr. Edelbrock/Eijsbouts, 1911, diam. 45,7 cm en twee moderne klokken. Mechanisch torenuurwerk, Addicks (ca. 1927), elektrisch aangedreven. Interieur De 19de-eeuwse glas-in-loodramen in de absis zijn gesigneerd door Van Soest en Willemse te Utrecht. In de langswanden bevinden zich 20ste-eeuwse glas-in-lood ramen van Gisèle Waterschoot van de Gracht. De preekstoel, het kunststenen altaar en het pneumatisch orgel (deels) zijn gebouwd door Adema. // Kenmerken Adres Nieuwendammerdijk 227, 1025 LK Amsterdam Soort Object Rooms Katholiek kerkgebouw in neogotische bouwstijl Status Rijksmonument (ingeschreven sinds 29 september 1997) Vloeroppervlakte Totaal ca m² vvo bestaande uit: 488 m² vvo sousterrain 538 m² vvo begane grond 22 m² vvo 1 e verdieping toren 22 m² 2 e verdieping toren Perceeloppervlak 810 m² Kadastraal Amsterdam, Sectie AL, perceel 4623 (zie bijlage kadastrale kaart) Aan deze verkoopinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. 3.

4 // Vigerend bestemmingsplan Het betreffende kadastrale perceel valt onder het bestemmingsplan Nieuwendam Zuid II (vastgesteld op 19 juni 2013). De bestemming is Maatschappelijk. De maximum bouwhoogte is 15 meter, de maximum goothoogte is 10 meter. Het onderhavige object heeft de bestemming Maatschappelijk -2, zoals vastgesteld door de deelraad van stadsdeel Noord op 19 juni De hiervoor aangewezen gronden zijn bestemd voor: maatschappelijke voorzieningen, met uitsluiting van geluidgevoelige bestemmingen; ondersteunende horeca; parkeervoorzieningen; bergingen en andere nevenruimten; tuinen en erven; verkeersareaal; groenvoorzieningen; speelvoorzieningen; water; waterhuishoudkundige voorzieningen. Onder Maatschappelijk vallen, volgens de regels uit het bestemmingsplan, de navolgende gebruiksmogelijkheden: Medische, sociale, educatieve, onderwijs, culturele, religieuze, overheid en vergelijkbare maatschappelijke voorzieningen. Voor het bouwen van gebouwen gelden de volgende regels: gebouwen zijn alleen toegestaan binnen het bouwvlak; maximum bebouwingspercentage: 100% van het bouwvlak; maximum bouwhoogte: zoals met de aanduiding 'maximale bouwhoogte' staat aangegeven; maximum goothoogte: zoals met de aanduiding 'maximale goothoogte' staat aangegeven; in afwijking van het bepaalde onder a is het toegestaan maximaal 10% van het bestemmingsvlak voor zover gelegen buiten de bouwvlakken te bebouwen met gebouwen; maximum bouwhoogte gebouwen als bedoeld onder e: 4 meter; in afwijking van het bepaalde onder c is het toegestaan om ter plaatse van de volgende adressen de bouwhoogte te overschrijden ten behoeve van kerktorens en torenspitsen tot de hoogte die op het moment van het ter inzage leggen van het ontwerpbestemmingsplan krachtens een omgevingsvergunning aanwezig is, danwel gebouwd kan worden: I. Nieuwendammerdijk 227; II. Nieuwendammerdijk 437 De voor 'Waarde - Cultuurhistorie (dubbelbestemming)' aangewezen gronden zijn, behalve voor de andere daar voorkomende bestemming(en), mede bestemd voor: De bescherming van de in stand te houden en de te versterken cultuurhistorische waarden; De bestemming Waarde - Cultuurhistorie (dubbelbestemming) is primair ten opzichte van de overige aan deze gronden toegekende bestemmingen. Aan deze verkoopinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. 4.

5 De gronden die zijn aangewezen als 'Waarde - Archeologie - 1 (dubbelbestemming)' zijn behalve voor de daar voorkomende bestemming(en) mede bestemd voor bescherming en veiligstelling van archeologische waarden. De bestemming 'Waarde - Archeologie - 1 (dubbelbestemming)' is primair ten opzichte van de overige aan deze gronden toegekende bestemmingen. De voor 'Waterstaat - Waterkering (dubbelbestemming)' aangewezen gronden zijn, behalve voor de andere daar voorkomende bestemming(en), mede bestemd voor dijken en kaden met een waterkerende functie. Bodemverontreiniging Uit ingewonnen informatie bij de milieudienst van de provincie Noord-Holland en de opdrachtgever is niet/wel gebleken dat er enige verontreiniging op het perceel aanwezig is of is geweest. Er is een stookolietank aanwezig waarvan de status onbekend is. Bij het belendende perceel Nieuwendammerdijk 225 is een stookolietank gelegen die gevuld is met zand op met certificaat. Mocht de ondergrond verontreinigd zijn, dan aanvaardt verkoper geen enkele aansprakelijkheid. Slechts een bodemonderzoek kan uitsluitsel geven over een eventuele verontreinigingssituatie. Asbest Uit ingewonnen informatie bij het bodemloket van de gemeente Amsterdam en de opdrachtgever is wel/ niet gebleken dat er enige asbestverontreiniging op het perceel aanwezig is of is geweest. Het is niet mogelijk gebleken te constateren of de ondergrond verontreinigd is met asbest. Mocht de ondergrond wel zijn verontreinigd met asbest, dan aanvaardt verkoper geen enkele aansprakelijkheid. Monumentenstatus De Nieuwendammerdijk 227 staat geregistreerd als Rijksmonument bij de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed, onderdeel van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, in het monumentenregister onder nummer In het monumentenregister heeft het onderhavige object de volgende waardering: Waardering Pseudo-basilicale kruiskerk met bijbehorend interieur in neogotische stijl. Als hoofdonderdeel van het kerkelijk complex St. Augustinus van algemeen belang wegens de architectuur-, cultuur- en kunsthistorische waarde. Tevens van situationele waarde wegens het markante silhouet van de hoge fronttoren en de ligging aan de Grote Die. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed). Aan deze verkoopinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. 5.

6 // Onderhoudsgeschiedenis In zijn de zinken goten van de kerk vervangen; In 1994 zijn de zinken killen vervangen en is het lood van de hoekkepers vervangen; In : De lageringen van de wijzers van de torenklok vernieuwd Diverse verlichting in de kap en gedeelte van de toren aangebracht In 2012 en 2014 heeft Monumentenwacht Noord-Holland een inspectie uitgevoerd. De informatie kan indien gewenst worden toegestuurd. // Erfdienstbaarheden / kettingbedingen Uit de akte van fusie blijken er enkele erfdienstbaarheden en kettingbedingen te rusten op onderhavig object. Omschrijving erfdienstbaarheid De erfdienstbaarheid van vluchtweg, inhoudende de verplichting voor de eigenaar/gebruiker/bezoeker van het dienende erf om te gedogen dat de eigenaar/gebruiker/bezoeker van het heersende erf in geval van nood naar de openbare weg, genaamd Nieuwendammerdijk, kan vluchten via en door de tuin van het dienende erf, op de voor het dienend erf minst bezwarende wijze. Kwalitatieve verplichting De kwalitatieve verplichting (conform artikel 6:252 BW), inhoudende een verbod tot het gebruik van de onroerende zaak alsmede de aard- en nagelvaste en roerende zaken gerelateerd aan de eredienst, voor de eredienst en godslasterlijke casu quo onwaardige doeleinden dan wel onwaardig gebruik, waaronder het betreden van altaren en preekstoel door bezoekers en verder ter beoordeling van de Bisschop van Haarlem-Amsterdam. de kwalitatieve verplichting (conform artikel 6:252 BW), inhoudende een verbod tot het openen van het tabernakel. Kettingbeding: I. Voor wat betreft het Adema-orgel verplicht koper zich het orgel regelmatig te (laten) bespelen en onderhouden, zodat bewoners van Amsterdam-Noord en overige bezoekers er van kunnen blijven genieten. Onder regelmatig wordt verstaan per twee jaar een drietal concerten of één concertserie. Indien koper en diens rechtsopvolgers voorgaande verplichting niet kunnen waarmaken, zal het orgel om niet worden aangeboden aan verkoper. II. Voor wat betreft de altaarstenen en relieken verplicht koper zich middels dit kettingbeding tot overleg met het Bisdom Haarlem-Amsterdam omtrent het verwijderen van de altaarstenen en relieken. III. Enkele roerende zaken zullen om niet aan verkoper worden aangeboden. Aan deze verkoopinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. 6.

7 // Vraagprijs De vraagprijs van dit object bedraagt ,- kosten koper (k.k.) // Contact Reliplan heeft opdracht tot verkoop van de eigenaar. Voor vragen of een bezichtiging kunt u contact opnemen met dhr. R. van Kessel, regiomanager van Reliplan B.V. - Mobiel : r.vankessel@reliplan.nl // Bijlagen - Foto s - Plattegronden - Kadastrale gegevens Aan deze verkoopinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. 7.

8 // Bijlage foto s Aan deze verkoopinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. 8.

9 Aan deze verkoopinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. 9.

10 Aan deze verkoopinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. 10.

11 Aan deze verkoopinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. 11.

12 Aan deze verkoopinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. 12.

13 Aan deze verkoopinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. 13.

14 Aan deze verkoopinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. 14.

15 Aan deze verkoopinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. 15.

16 Aan deze verkoopinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. 16.

17 // Bijlage plattegrond begane grond plattegrond niet op schaal Plattegrond sousterrain + begane grond Aan deze verkoopinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. 17.

18 Foto: zangkoor + ramen + gewelven + dakplan plattegrond niet op schaal Aan deze verkoopinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. 18.

19 // Bijlage kadastrale gegevens Aan deze verkoopinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. 19.

Complexnummer:

Complexnummer: Complexnummer: 508532 Smallepad 5 3811 MG Amersfoort Postbus 1600 3800 BP Amersfoort www.cultureelerfgoed.nl T 033 421 74 21 F 033 421 77 99 E info@cultureelerfgoed.nl Complexnaam St. Augustinus Aantal

Nadere informatie

TE KOOP Sacramentskerk Kometensingel 152 Amsterdam. www.reliplan.nl

TE KOOP Sacramentskerk Kometensingel 152 Amsterdam. www.reliplan.nl TE KOOP Sacramentskerk Kometensingel 152 Amsterdam www.reliplan.nl 2 Object Object Dit unieke object betreft een voormalige RK kerk. Ligging - De locatie is gelegen aan de Kometensingel 152 in Amsterdam

Nadere informatie

TE KOOP Kerk Slootdorp Brink 55 57, Slootdorp Kerkgebouw + (kosters)woning

TE KOOP Kerk Slootdorp Brink 55 57, Slootdorp Kerkgebouw + (kosters)woning TE KOOP Kerk Slootdorp Brink 55 57, Slootdorp Kerkgebouw + (kosters)woning Aan deze verkoopinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. 1. Omschrijving Het object betreft een vrijstaand voormalige Nederlands

Nadere informatie

TE KOOP Kapel Nieuw Vredenhof Van Oldenbarneveltlaan 15, Haarlem

TE KOOP Kapel Nieuw Vredenhof Van Oldenbarneveltlaan 15, Haarlem TE KOOP Kapel Nieuw Vredenhof Van Oldenbarneveltlaan 15, Haarlem Kerkgebouw + dienstwoning met ruime bestemming herontwikkeling tot woningbouw mogelijk Omschrijving Het object betreft een vrijstaand voormalige

Nadere informatie

Te koop Voormalige R.K. Heilige Johan de Doperkerk Kerkstraat AL Puiflijk

Te koop Voormalige R.K. Heilige Johan de Doperkerk Kerkstraat AL Puiflijk Te koop Voormalige R.K. Heilige Johan de Doperkerk Kerkstraat 24 6655 AL Puiflijk In de plaats Puiflijk bij Druten in het Land van Maas en Waal ligt deze bijzondere kerk. Door de grootte van circa 318

Nadere informatie

Te koop Voormalige R.K. kerk met pastorie Koningsstraat 45 en AA Afferden

Te koop Voormalige R.K. kerk met pastorie Koningsstraat 45 en AA Afferden Te koop Voormalige R.K. kerk met pastorie Koningsstraat 45 en 47 6654 AA Afferden In Afferden is een bijzondere complex gelegen, ontworpen door de Architect Carl Weber. Het is de voormalige pastorie met

Nadere informatie

TE KOOP - KERK Hauwert 95 - Hauwert. Vraagprijs:

TE KOOP - KERK Hauwert 95 - Hauwert. Vraagprijs: TE KOOP - KERK Hauwert 95 - Hauwert Vraagprijs: 265.000 www.reliplan.nl 1 2 Object Ligging - De locatie is gelegen aan de Hauwert 93 Hauwert. Op het terrein zijn ook aanwezig een begraafplaats, kosterswoning

Nadere informatie

TE KOOP. Kerkgebouw Vraagprijs: k.k. Sint Jozefplein 2 te Geldrop

TE KOOP. Kerkgebouw Vraagprijs: k.k. Sint Jozefplein 2 te Geldrop TE KOOP Sint Jozefplein 2 te Geldrop Hierbij wordt aangeboden de mooie volkskerk uit het innterbellum in traditionalistische trant in Geldrop. Geldrop is een plaats bij Eindhoven in de provincie Noord-Brabant.

Nadere informatie

Te Koop Kerkgebouw met parochiecentrum

Te Koop Kerkgebouw met parochiecentrum Te Koop Kerkgebouw met parochiecentrum Vrijblijvende Objectinformatie Bussloselaan 40 te Bussloo (kerkgebouw) Busslselaan 17b te Bussloo (parochiecentrum) 7383 AG Bussloo Object Het betreft de Rooms Katholieke

Nadere informatie

TE KOOP - KERK Dorpsweg Twisk. Vraagprijs:

TE KOOP - KERK Dorpsweg Twisk. Vraagprijs: TE KOOP - KERK Dorpsweg 121 - Twisk Vraagprijs: 475.000 www.reliplan.nl 1 2 Object Ligging - De locatie is gelegen aan de Dorpsweg 121 Twisk. Veel gebouwen een de Dorpsstraat zijn een Rijksmonument. Er

Nadere informatie

TE KOOP. Wetsens (Fr.l.), Hervormde kerk Sint. Vitus.

TE KOOP. Wetsens (Fr.l.), Hervormde kerk Sint. Vitus. TE KOOP Wetsens (Fr.l.), Hervormde kerk Sint. Vitus. Omschrijving In het schitterende open landschap van Friesland staat, dominant op een terp, de eeuwenoude Hervormde kerk van het dorpje Wetsens. Deze

Nadere informatie

TE KOOP. Voormalig kerkgebouw Berkenstraat 10 - Haarlem. Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Voormalig kerkgebouw Berkenstraat 10 - Haarlem. Vraagprijs: k.k. TE KOOP Voormalig kerkgebouw Berkenstraat 10 - Haarlem Vraagprijs: 850.000 k.k. www.reliplan.nl 2 Object Ligging - De locatie is gelegen aan de Berkenstraat 10 Haarlem. Perceel perceel 330 m² Oppervlakte

Nadere informatie

TE KOOP Middelie 76, 1472 GS Middelie

TE KOOP Middelie 76, 1472 GS Middelie TE KOOP Middelie 76, 1472 GS Middelie Reliplan, specialisten in kerkelijk en bijzonder onroerend goed met een maatschappelijke bestemming. Buiksloterdijk 220 1025 WE AMSTERDAM Tel: 020 6365889 (Hoofdvestiging

Nadere informatie

TE KOOP. Sionskerk Puttersweg 4 Wapenveld. Sionskerk te Wapenveld Vraagprijs: ,- kosten koper

TE KOOP. Sionskerk Puttersweg 4 Wapenveld. Sionskerk te Wapenveld Vraagprijs: ,- kosten koper TE KOOP Sionskerk Puttersweg 4 Wapenveld In opdracht van Gereformeerde Kerk de Brug Wapenveld Sionskerk te Wapenveld Vraagprijs: 465.000,- kosten koper BESCHRIJVING De Sionskerk is gelegen in de kern van

Nadere informatie

TE KOOP. Kerkgebouw Vraagprijs: k.k. Sint Corneliuskerk Kapelaan Kockstraat 44 te Welberg

TE KOOP. Kerkgebouw Vraagprijs: k.k. Sint Corneliuskerk Kapelaan Kockstraat 44 te Welberg TE KOOP Sint Corneliuskerk Kapelaan Kockstraat 44 te Welberg Hierbij wordt aangeboden de driebeukig kruiskerk met expressionistische vormen in Welberg. Welberg is een dorp in de gemeente Steenbergen in

Nadere informatie

TE KOOP - KAPEL Haarensteijnsstraat 2 - Haaren. Vraagprijs:

TE KOOP - KAPEL Haarensteijnsstraat 2 - Haaren. Vraagprijs: TE KOOP - KAPEL Haarensteijnsstraat 2 - Haaren Vraagprijs: 250.000 www.reliplan.nl 1 2 Object Ligging - De locatie is gelegen aan de Haarensteijnstraat 2 Haaren. Metrage perceel 628 m² - kapel circa 180

Nadere informatie

TE KOOP. Zijde 442 Boskoop, Zuid-Holland

TE KOOP. Zijde 442 Boskoop, Zuid-Holland TE KOOP Zijde 442 Boskoop, Zuid-Holland Reliplan, specialisten in kerkelijk en bijzonder onroerend goed met een maatschappelijke bestemming. Buiksloterdijk 224 1025 WD AMSTERDAM Tel: 020 636 58 89 (Hoofdvestiging

Nadere informatie

Complexnummer:

Complexnummer: Complexnummer: 508565 Smallepad 5 3811 MG Amersfoort Postbus 1600 3800 BP Amersfoort www.cultureelerfgoed.nl T 033 421 74 21 F 033 421 77 99 E info@cultureelerfgoed.nl Complexnaam Heilige Willibrordus

Nadere informatie

Verkoopbrochure Guido Gezellelaan 20 te Bergen op Zoom 1

Verkoopbrochure Guido Gezellelaan 20 te Bergen op Zoom 1 Verkoopbrochure Guido Gezellelaan 20 te Bergen op Zoom 1 Inhoudsopgave 1. OMSCHRIJVING OBJECT... 3 2. VERKOOPPROCEDURE... 4 3. FOTO S... 5 BIJLAGEN... 15 KAART BERGEN OP ZOOM... 16 KAART BESTEMMINGSPLAN...

Nadere informatie

Verkoopbrochure Guido Gezellelaan 20 te Bergen op Zoom 1

Verkoopbrochure Guido Gezellelaan 20 te Bergen op Zoom 1 Verkoopbrochure Guido Gezellelaan 20 te Bergen op Zoom 1 Inhoudsopgave 1. OMSCHRIJVING OBJECT... 3 2. VERKOOPPROCEDURE... 4 3. FOTO S... 5 BIJLAGEN... 10 KAART BERGEN OP ZOOM... 11 KAART BESTEMMINGSPLAN...

Nadere informatie

TE KOOP & TE HUUR. MAATSCHAPPELIJK ZORGGEBOUW Vanaf prijs: k.k. Jac.P. Thijsselaan 47 te Gouda

TE KOOP & TE HUUR. MAATSCHAPPELIJK ZORGGEBOUW Vanaf prijs: k.k. Jac.P. Thijsselaan 47 te Gouda TE KOOP & TE HUUR Jac.P. Thijsselaan 47 te Gouda In een aantrekkelijke woonomgeving met veel voorzieningen en groen staat dit solitaire zorggebouw van jeugdzorginstelling Curium-LUMC. Het gebouw is gelegen

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie TE KOOP Rijksstraatweg 150 te Leersum

Vrijblijvende projectinformatie TE KOOP Rijksstraatweg 150 te Leersum Vrijblijvende projectinformatie TE KOOP Rijksstraatweg 150 te Leersum Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE KOOP Rijksstraatweg

Nadere informatie

TE KOOP. Kerkgebouw en Woning Vraagprijs: k.k. Kerkstraat 41 en 41a te Dieren

TE KOOP. Kerkgebouw en Woning Vraagprijs: k.k. Kerkstraat 41 en 41a te Dieren TE KOOP Kerkstraat 41 en 41a te Dieren Gelegen in het rustieke plaatsje Dieren wordt deze mooie voormalige Hervormde kerk met woning aangeboden. Het complex biedt alle ruimte voor diverse invullingen.

Nadere informatie

Te koop St. Annakapel met woonhuis Broederweg 10 en 12 te Kampen

Te koop St. Annakapel met woonhuis Broederweg 10 en 12 te Kampen Te koop St. Annakapel met woonhuis Broederweg 10 en 12 te Kampen Reliplan, specialisten in kerkelijk en bijzonder onroerend goed met een maatschappelijke bestemming. Buiksloterdijk 224 1025 WE AMSTERDAM

Nadere informatie

TE KOOP. Kerk, pastorie en wijkgebouw

TE KOOP. Kerk, pastorie en wijkgebouw TE KOOP Sint Clemenskerk Loeffstraat 50-52 te Waalwijk Hierbij wordt aangeboden de prachtige neogotische Clemenskerk met pastorie en wijkgebouw in Waalwijk.. Kerk, pastorie en wijkgebouw Vraagprijs: 725.000

Nadere informatie

TE KOOP. Kerkgebouw Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Kerkgebouw Vraagprijs: k.k. TE KOOP Petrus en Pauluskerk Westvoorstraat 2 te Dinteloord Hierbij wordt aangeboden de prachtige naoorlogse kerk met pastorie en nevenruimten, in sobere neogotische stijl in Dinteloord. Dinteloord is

Nadere informatie

TE KOOP. Albert Hahnweg 1-1a-1b / Zutphenseweg 2 te Lochem. Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Albert Hahnweg 1-1a-1b / Zutphenseweg 2 te Lochem. Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP te Vraagprijs 349.000,- kosten koper Omschrijving TE KOOP als BELEGGING Beleggingsobject (volledig verhuurd) LIGGING Hoek Zutphenseweg - Albert Hahnweg Op een prima zichtlocatie aan de regionale

Nadere informatie

TE KOOP. Kerkgebouw Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Kerkgebouw Vraagprijs: k.k. TE KOOP Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Emmastraat 75 Rozenburg (ZH) Het kerkgebouw aan de Emmastraat 75, gelegen in de dorpskern van Rozenburg, werd rond 1952 opgetrokken op een perceel van 808 m 2 eigen

Nadere informatie

TE HUUR. Hogestraat 69-03, 6651 BH DRUTEN

TE HUUR. Hogestraat 69-03, 6651 BH DRUTEN TE HUUR Hogestraat 69-03, 6651 BH DRUTEN. Projectinformatie Algemene gegevens : In het karakteristieke winkelcentrum van Druten gelegen winkelunit met souterrain/berging. Objectadres : Hogestraat 6903,

Nadere informatie

TE KOOP MULTIFUNCTIONEEL PAND Smetsakker 47 - Eindhoven. Vraagprijs: 349.000,- k.k www.reliplan.nl

TE KOOP MULTIFUNCTIONEEL PAND Smetsakker 47 - Eindhoven. Vraagprijs: 349.000,- k.k www.reliplan.nl TE KOOP MULTIFUNCTIONEEL PAND Smetsakker 47 - Eindhoven Vraagprijs: 349.000,- k.k www.reliplan.nl Object Ligging - De locatie is gelegen aan de Smetsakker 47 Eindhoven. Gelegen in een woonomgeving in het

Nadere informatie

TE KOOP Mezenstraat 4, Rotterdam

TE KOOP Mezenstraat 4, Rotterdam TE KOOP Mezenstraat 4, Rotterdam Multifunctionele bestemming; o.a. clubgebouw, educatieve & maatschappelijk functies; nabij uitvalswegen & parken van Rotterdam Zuid. Aan deze verkoopinformatie kunnen geen

Nadere informatie

Agrarische kavels te koop. in de. gemeente Harderwijk

Agrarische kavels te koop. in de. gemeente Harderwijk Agrarische kavels te koop in de gemeente Harderwijk Inhoud 1. Algemeen... 3 2. Kadastrale gegevens... 4 3. Bestemming... 4 4. Omschrijving van de koop... 5 Koop 1... 5 Koop 2... 6 Koop 3... 7 Koop 4...

Nadere informatie

TE KOOP Burgemeester van Esstraat 34 Pernis-Rotterdam

TE KOOP Burgemeester van Esstraat 34 Pernis-Rotterdam TE KOOP Burgemeester van Esstraat 34 Pernis-Rotterdam Sociaal Cultureel Centrum, met dubbele bovenwoning Maatschappelijke bestemming & Herontwikkelingslocatie in Pernis-Rotterdam Aan deze verkoopinformatie

Nadere informatie

TE KOOP Beekstraat 14-16, Apeldoorn

TE KOOP Beekstraat 14-16, Apeldoorn TE KOOP Beekstraat 14-16, Apeldoorn Multifunctionele bestemming o.a. detailhandel, horeca, maatschappelijk functies met bovenwoningen in het Kernwinkelgebied van Apeldoorn Aan deze verkoopinformatie kunnen

Nadere informatie

Koop bedrijfsruimte op Placotiweg 4-4A te Vianen

Koop bedrijfsruimte op Placotiweg 4-4A te Vianen Koop bedrijfsruimte op Placotiweg 4-4A te Vianen 660000 Aanbiedende partij: Connect Real Estate Email: info@connect-realestate.nl Telefoon: 030-265 09 09 Website: www.connect-realestate.nl Omschrijving

Nadere informatie

VRAAGPRIJS 2.200.000,- K.K.

VRAAGPRIJS 2.200.000,- K.K. Brusselsestraat 84-84A MAASTRICHT TE KOOP Karakteristiek beleggingsobject in deels verhuurde staat, bestaande uit ca. 2.900 m² BVO en 24 parkeerplaatsen op eigen terrein. Diverse mogelijkheden tot herontwikkeling

Nadere informatie

Monumentnummer*:

Monumentnummer*: Monumentnummer*: 526557 Smallepad 5 3811 MG Amersfoort Postbus 1600 3800 BP Amersfoort www.cultureelerfgoed.nl T 033 421 74 21 F 033 421 77 99 E info@cultureelerfgoed.nl Status: rijksmonument Inschrijving

Nadere informatie

==Karakteristieke (rijks)monumentale (kantoor)villa De Harmonie == mogelijk geschikt voor herontwikkeling tot woonruimte / woonzorgcombinatie

==Karakteristieke (rijks)monumentale (kantoor)villa De Harmonie == mogelijk geschikt voor herontwikkeling tot woonruimte / woonzorgcombinatie VRIJBLIJVENDE KOOPAANBIEDING ==Karakteristieke (rijks)monumentale (kantoor)villa De Harmonie == mogelijk geschikt voor herontwikkeling tot woonruimte / woonzorgcombinatie Het Boschplein 1 te Winschoten

Nadere informatie

==Karakteristieke (rijks)monumentale (kantoor)villa De Harmonie == zeer geschikt voor herontwikkeling tot woonruimte / woonzorgcombinatie

==Karakteristieke (rijks)monumentale (kantoor)villa De Harmonie == zeer geschikt voor herontwikkeling tot woonruimte / woonzorgcombinatie VRIJBLIJVENDE KOOPAANBIEDING ==Karakteristieke (rijks)monumentale (kantoor)villa De Harmonie == zeer geschikt voor herontwikkeling tot woonruimte / woonzorgcombinatie Het Boschplein 1 te Winschoten Voor

Nadere informatie

TE KOOP. Bijeenkomstgebouw met dienstwoning. BEST Johannes Verleunstraat 23/25 Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Bijeenkomstgebouw met dienstwoning. BEST Johannes Verleunstraat 23/25 Vraagprijs: k.k. TE KOOP Bijeenkomstgebouw met dienstwoning Hierbij wordt aangeboden een eigentijds bijeenkomstgebouw met appartement, gelegen in Best. Best is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. BEST Johannes

Nadere informatie

TE KOOP. Van Camminghaweg 13 en 15 Arum, Friesland

TE KOOP. Van Camminghaweg 13 en 15 Arum, Friesland TE KOOP Van Camminghaweg 13 en 15 Arum, Friesland Reliplan, specialisten in kerkelijk en bijzonder onroerend goed met een maatschappelijke bestemming. Buiksloterdijk 240 1025 WE AMSTERDAM Tel: 020 6365889

Nadere informatie

JAVASTRAAT 10 DEN HAAG

JAVASTRAAT 10 DEN HAAG KANTOORRUIMTE 455 M2 COG MAKELAARS BV - POSTBUS 82033-2508 EA - TELEFOON 070 306 60 50 - INFO@COGMAKELAARS.NL - WWW.COGMAKELAARS.NL KAART COG MAKELAARS BV - POSTBUS 82033-2508 EA - TELEFOON 070 306 60

Nadere informatie

TE KOOP/TE HUUR. Van Reeuwijkstraat 32 7731 EH Ommen

TE KOOP/TE HUUR. Van Reeuwijkstraat 32 7731 EH Ommen TE KOOP/TE HUUR Van Reeuwijkstraat 32 7731 EH Ommen ALGEMEEN Keurig en instapklaar kantoorpand op een kleinschalig kantorenpark in het centrum van Ommen. Gelegen nabij het gemeentehuis en diverse voorzieningen.

Nadere informatie

Woning met agrarische bijgebouwen Eerste Zijweg PD Mijdrecht

Woning met agrarische bijgebouwen Eerste Zijweg PD Mijdrecht Woning met agrarische bijgebouwen Eerste Zijweg 6 3641 PD Mijdrecht ALGEMEEN Mooi landelijk gelegen woning met daaraan vast de voormalige huisstal welke is verbouwd tot een aparte 2 e woonruimte. Tevens

Nadere informatie

TE KOOP Voorstraat 429 te Dordrecht Markant woon- winkelpand met uitzicht op de Grote Kerk

TE KOOP Voorstraat 429 te Dordrecht Markant woon- winkelpand met uitzicht op de Grote Kerk TE KOOP Voorstraat 429 te Dordrecht Markant woon- winkelpand met uitzicht op de Grote Kerk Ooms Drechtsteden Bedrijfshuisvesting B.V. Johan de Wittstraat 40 3311 KJ Dordrecht telefoon 078 614 43 33 web:

Nadere informatie

TE KOOP Pastorie Wezenstraat 70 Den Helder. Vraagprijs: ,- k.k.

TE KOOP Pastorie Wezenstraat 70 Den Helder. Vraagprijs: ,- k.k. TE KOOP Pastorie Wezenstraat 70 Den Helder Vraagprijs: 365.000,- k.k. www.reliplan.nl 2 Pastorie woning Voormalige Pastorie grenzend aan de voormalige kerk van de Evangelisch Lutherse Kerk. Ligging De

Nadere informatie

Vraagprijs: ,00 Kosten Koper

Vraagprijs: ,00 Kosten Koper Te koop Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Emmastraat 75 3181 GC ROZENBURG ZH Ligging Het kerkgebouw aan de Emmastraat 75, gelegen in de dorpskern van Rozenburg, werd rond 1952 opgetrokken op een perceel van

Nadere informatie

Redengevende omschrijving

Redengevende omschrijving R.K. Johannes de Doper kerk, Markt Standdaarbuiten Kenmerken Adres Markt 25 Postcode/plaats 4758 BL Standdaarbuiten Huidige functie kerk Oorspronkelijke functie kerk Bouwjaar 1924 MIP-code Redengevende

Nadere informatie

TE KOOP - PETERSBURCH. Damplein 5 - Edam. Vraagprijs:

TE KOOP - PETERSBURCH. Damplein 5 - Edam. Vraagprijs: TE KOOP - PETERSBURCH Damplein 5 - Edam Vraagprijs: 1.950.000 www.reliplan.nl 2 Object Multifunctioneel Het object kan multifunctioneel aangewend worden voor bedrijvigheid, expositie, wonen en horeca.

Nadere informatie

Te koop Voormalige R.K. kerk met pastorie Grotestraat 13 en BJ Deest

Te koop Voormalige R.K. kerk met pastorie Grotestraat 13 en BJ Deest Te koop Voormalige R.K. kerk met pastorie Grotestraat 13 en 15 6653 BJ Deest De voormalige R.K. kerk (bouwjaar 1953)met vrijstaande pastorie (bouwjaar 1859)in Deest is een complex op een royaal perceel

Nadere informatie

TE KOOP / TE HUUR Turfmarkt 111, Gouda

TE KOOP / TE HUUR Turfmarkt 111, Gouda TE KOOP / TE HUUR Turfmarkt 111, Gouda Uniek multifunctioneel rijksmonument in het centrum van Gouda Aan deze verkoopinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. 1. Omschrijving Dit prachtige rijks

Nadere informatie

TE KOOP. Kapel Boldershof Vraagprijs: Op aanvraag. Kapel Boldershof Ambtshuisplein 1 te Druten

TE KOOP. Kapel Boldershof Vraagprijs: Op aanvraag. Kapel Boldershof Ambtshuisplein 1 te Druten TE KOOP Kapel Boldershof Ambtshuisplein 1 te Druten Kapel Boldershof is een unieke Kapel, en is met veel zorg volledig gerestaureerd. De authentieke muurschilderingen zijn in oude glorie hersteld. Alle

Nadere informatie

Verkoopbrochure Lourdesplein 1 te Bergen op Zoom 1

Verkoopbrochure Lourdesplein 1 te Bergen op Zoom 1 Verkoopbrochure Lourdesplein 1 te Bergen op Zoom 1 Inhoudsopgave 1. OMSCHRIJVING OBJECT... 3 2. VERKOOPPROCEDURE... 4 3. FOTO S... 5 BIJLAGEN - Plattegronden - Kaart centrum Bergen op Zoom - Kaart bestemmingsplan

Nadere informatie

JAN VAN NASSAUSTRAAT 113 DEN HAAG

JAN VAN NASSAUSTRAAT 113 DEN HAAG KANTOORRUIMTE 550 M2 KAART Object/Locatie Aanéén van de mooiste straten van het Benoordenhout gelegen zeer representatief kantoorpand ter grootte van ca. 550 m². In de directe omgeving vindt men de winkelstraten

Nadere informatie

TE KOOP Markt 14 - Nierstraat 1, GENNEP

TE KOOP Markt 14 - Nierstraat 1, GENNEP TE KOOP Markt 14 - Nierstraat 1, GENNEP Algemene gegevens : Projectinformatie Centraal gelegen hoekpand in het karakteristieke centrum van Gennep. In de loop van de jaren is het pand diverse malen aangepast,

Nadere informatie

Bijlage 3 Voorbeeld planregels

Bijlage 3 Voorbeeld planregels Bijlage 3 Voorbeeld planregels 2 Artikel 3 Agrarisch met waarden 3.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Agrarisch met waarden' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. de uitoefening van agrarische bedrijven

Nadere informatie

TE HUUR/TE KOOP KANTOORVILLA

TE HUUR/TE KOOP KANTOORVILLA TE HUUR/TE KOOP KANTOORVILLA KANTOORRUIMTE Dit representatief, riant en statig kantoor- en herenhuis is in 1929 ontworpen door de Sittardse architect Ramakers en is gelegen in het centrum van Hoensbroek.

Nadere informatie

Bestemming 2 ^1 kapwoningen W-B2 De Opslach Ryptsjerk

Bestemming 2 ^1 kapwoningen W-B2 De Opslach Ryptsjerk Bestemming 2 ^1 kapwoningen W-B2 De Opslach Ryptsjerk Artikel 6: Wonen - B2 (twee onder één kap) 6.1. Bestemmingsomschrijving De voor Wonen - B2 aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. gebouwen en overkappingen

Nadere informatie

TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m²

TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m² Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m² Kwakscheweg 5 3261 LG Oud-Beijerland Algemeen Deze vrijstaande

Nadere informatie

Te Koop. Bijzonder Kerkgebouw. Hooftstraat 254, Alphen aan den Rijn (1906)

Te Koop. Bijzonder Kerkgebouw. Hooftstraat 254, Alphen aan den Rijn (1906) Te Koop Bijzonder Kerkgebouw Hooftstraat 254, Alphen aan den Rijn (1906) Reliplan, specialisten in kerkelijk en bijzonder onroerend goed met een maatschappelijke bestemming. Buiksloterdijk 240 1025 WE

Nadere informatie

Artikel 2 Woondoeleinden IV (W IV) 5 Artikel 3 Erven III (E III) 7 Artikel 4 Tuinen II (T II) 9

Artikel 2 Woondoeleinden IV (W IV) 5 Artikel 3 Erven III (E III) 7 Artikel 4 Tuinen II (T II) 9 Inhoud van de regels Hoofdstuk 1 Inleidende en algemene bepalingen blz. 3 Artikel 1 Begripsbepalingen 3 Hoofdstuk 2 Bestemmingen en gebruik 5 Artikel 2 Woondoeleinden IV (W IV) 5 Artikel 3 Erven III (E

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met schuur nabij de Lek, gelegen aan de Lekdijk Oost 9 te 4112 PB Beusichem

Te koop Vrijstaande woning met schuur nabij de Lek, gelegen aan de Lekdijk Oost 9 te 4112 PB Beusichem Te koop Vrijstaande woning met schuur nabij de Lek, gelegen aan de Lekdijk Oost 9 te 4112 PB Beusichem Algemeen Het object is gebouwd op een schitterende en unieke locatie aan de rand van het dorp Beusichem

Nadere informatie

T E K O O P. Koenraadtweg 22 te Maarheeze

T E K O O P. Koenraadtweg 22 te Maarheeze Koenraadtweg 22 - Maarheeze De Koenraadtweg is de mooie lommerrijke, doorgaande weg die de dorpskern van Maarheeze verbindt met de sportvelden, de villaparken en het natuurgebied De Pan. Het uitzicht wordt

Nadere informatie

Verkoopbrochure Rembrandtstraat 71 te Bergen op Zoom 1

Verkoopbrochure Rembrandtstraat 71 te Bergen op Zoom 1 Verkoopbrochure Rembrandtstraat 71 te Bergen op Zoom 1 Inhoudsopgave 1. OMSCHRIJVING OBJECT... 3 2. VERKOOPPROCEDURE... 4 3. FOTO S... 4 BIJLAGEN - Plattegronden - Kaart centrum Bergen op Zoom - Kaart

Nadere informatie

Sjallemastraat 33. 9865 BH Opende. Vraagprijs: 112.500 k.k. Wold & Waard. woonoppervlakte 100 m2 perceeloppervlakte 165 m2 3 slaapkamers te koop

Sjallemastraat 33. 9865 BH Opende. Vraagprijs: 112.500 k.k. Wold & Waard. woonoppervlakte 100 m2 perceeloppervlakte 165 m2 3 slaapkamers te koop Sjallemastraat 33 9865 BH Opende woonoppervlakte 100 m2 perceeloppervlakte 165 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 112.500 k.k. Wold & Waard info@woldwaard.nl 0594-51 21 61 www.woldwaard.nl Kenmerken

Nadere informatie

TE KOOP. Zutphenseweg 42, 7211 ED Eefde. Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Zutphenseweg 42, 7211 ED Eefde. Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP, 7211 ED Vraagprijs 1.875.000,- kosten koper Omschrijving TE KOOP in een prachtige bosrijke omgeving dit indrukwekkende landhuis genaamd "de Haemstede " gelegen op een perceel grond van ruim 8.925

Nadere informatie

Rosendaalsestraat 416 te Arnhem

Rosendaalsestraat 416 te Arnhem TE KOOP Ca. 650 m² Adres: Rosendaalsestraat 416 te Arnhem Algemeen: Gelegen in in de wijk Velperweg-Noord staat dit karakteristieke bedrijfspand met een oppervlakte van ca. 650 m 2. Door de lichtstraten,

Nadere informatie

TE KOOP - ZAANKERK Botenmakersstraat 112-114 - Zaandam. Vraagprijs: 525.000,-

TE KOOP - ZAANKERK Botenmakersstraat 112-114 - Zaandam. Vraagprijs: 525.000,- TE KOOP - ZAANKERK Botenmakersstraat 112-114 - Zaandam Vraagprijs: 525.000,- www.reliplan.nl 2 Object Object Dit unieke object bestaat uit een kerk, consistorie (uitbouw) en kosterswoning Ligging - De

Nadere informatie

Te koop Fonteinkerk Fonteyenenburghlaan 1, CX VOORBURG

Te koop Fonteinkerk Fonteyenenburghlaan 1, CX VOORBURG Te koop Fonteinkerk Fonteyenenburghlaan 1, 3 2275 CX VOORBURG Aan de Vliet in Voorburg staat deze onder architectuur gebouwde kerk. In de zijvleugel zijn diverse functionele ruimten verdeeld over 2 verdiepingen

Nadere informatie

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Kwakscheweg LG Oud-Beijerland

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Kwakscheweg LG Oud-Beijerland Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 TE KOOP Kwakscheweg 5 3261 LG Oud-Beijerland Algemeen Deze vrijstaande woning met ruime loods is door haar vrije ligging

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE KOOP. Maliebaan 19 te Utrecht

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE KOOP. Maliebaan 19 te Utrecht VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE KOOP Maliebaan 19 te Utrecht Waltmann Bedrijfshuisvesting Maliesingel 18 3581 BE UTRECHT TEL : 030 66 222 55 FAX : 030 67 766 40 Email: bedrijven@waltmann.nl www.waltmann.nl

Nadere informatie

KOGELVANGERSTRAAT 114-116 TE ROTTERDAM

KOGELVANGERSTRAAT 114-116 TE ROTTERDAM KOGELVANGERSTRAAT 114-116 TE ROTTERDAM 1 VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE KOOP Betreft : Een voormalig schoolgebouw met buitenterrein met een totaal vloeroppervlakte van ca. 932 m², gebouwd omstreeks

Nadere informatie

Rapport. Kantoorgebouw. voorbeeld quickscan herbestemming

Rapport. Kantoorgebouw. voorbeeld quickscan herbestemming Rapport Kantoorgebouw voorbeeld quickscan herbestemming 1 INHOUDSOPGAVE 3 Basisgegevens 2 4 Bestemmingsplan 6 Aanvullend beleid 8 Verbouwmogelijkheden 11 Overzichtstabel procedures BASISGEGEVENS 3 Verkoopinformatie:

Nadere informatie

Informatie Memorandum. St. Janskerkstraat 86a te Arnhem

Informatie Memorandum. St. Janskerkstraat 86a te Arnhem Informatie Memorandum St. Janskerkstraat 86a te Arnhem TE KOOP St. Janskerkstraat 86a te Arnhem Deze informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door

Nadere informatie

TE KOOP Voorstraat 435 te Dordrecht Representatief woon-winkelpand met onzelfstandige bovenwoning

TE KOOP Voorstraat 435 te Dordrecht Representatief woon-winkelpand met onzelfstandige bovenwoning TE KOOP Voorstraat 435 te Dordrecht Representatief woon-winkelpand met onzelfstandige bovenwoning Ooms Drechtsteden Bedrijfshuisvesting B.V. Johan de Wittstraat 40 3311 KJ Dordrecht telefoon 078 614 43

Nadere informatie

Uitwerkingsplan. Nassaulaan. Definitief. Gemeente Baarle-Nassau Postbus AC Baarle-Nassau. Grontmij Nederland B.V. Eindhoven, 28 juli 2012

Uitwerkingsplan. Nassaulaan. Definitief. Gemeente Baarle-Nassau Postbus AC Baarle-Nassau. Grontmij Nederland B.V. Eindhoven, 28 juli 2012 Uitwerkingsplan Nassaulaan Definitief Gemeente Baarle-Nassau Postbus 105 5110 AC Baarle-Nassau Grontmij Nederland B.V. Eindhoven, 28 juli 2012 Verantwoording Titel : Uitwerkingsplan Subtitel : Nassaulaan

Nadere informatie

Bestemming vrijstaande woningen W-A2 De Opslach Ryptsjerk

Bestemming vrijstaande woningen W-A2 De Opslach Ryptsjerk Bestemming vrijstaande woningen W-A2 De Opslach Ryptsjerk Artikel 5: Wonen - A2 (vrijstaande woningen) 5.1. Bestemmingsomschrijving De voor Wonen - A2 aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. gebouwen

Nadere informatie

Rijskampstraat 20. 9831 RR Aduard. Vraagprijs: 129.000 k.k. Wold & Waard. woonoppervlakte 104 m2 perceeloppervlakte 350 m2 4 slaapkamers te koop

Rijskampstraat 20. 9831 RR Aduard. Vraagprijs: 129.000 k.k. Wold & Waard. woonoppervlakte 104 m2 perceeloppervlakte 350 m2 4 slaapkamers te koop Rijskampstraat 20 9831 RR Aduard woonoppervlakte 104 m2 perceeloppervlakte 350 m2 4 slaapkamers te koop Vraagprijs: 129.000 k.k. Wold & Waard info@woldwaard.nl 0594-51 21 61 www.woldwaard.nl Kenmerken

Nadere informatie

Adres: Kerkplein 9, 1811 KL Alkmaar Huurprijs 110,00 per vierkante meter per jaar

Adres: Kerkplein 9, 1811 KL Alkmaar Huurprijs 110,00 per vierkante meter per jaar Adres: Kerkplein 9, 1811 KL Alkmaar Huurprijs 110,00 per vierkante meter per jaar Omschrijving LAATSTE KANTOORRUIMTE TE HUUR OP UNIEKE LOCATIE IN HARTJE CENTRUM ALKMAAR! Het voormalige politiebureau is

Nadere informatie

TE KOOP GYMZAAL VONDELLAAN. Inschrijftermijn 1

TE KOOP GYMZAAL VONDELLAAN. Inschrijftermijn 1 TE KOOP GYMZAAL VONDELLAAN NIEUWE KERKSTRAAT 31 4873 CB ETTEN-LEUR Inschrijftermijn 1 23 mei t/m 1 juli 2016 INHOUDSOPGAVE 1. Algemene informatie 3 2. Object 4 2.1 Kenmerken 2.2 Locatie 2.3 Pluspunten

Nadere informatie

VERKOOPINFORMATIE. Wachtelstraat 52-52B en 54 te Gouda

VERKOOPINFORMATIE. Wachtelstraat 52-52B en 54 te Gouda VERKOOPINFORMATIE Wachtelstraat 5-5B en 5 te Gouda Meridiaan 39, 801 DA Gouda Postbus 96, 800 AB Gouda TE KOOP Monumentale bedrijfspanden De Producent Wachtelstraat 5, (5B) en 5 80 EV Gouda KOOPSOM.500.000,--

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Hoorn, De Huesmolen 223 Object Het postkantoor, bestellerscentrum met aanhorigheden, voorzieningen, erf- en ondergrond gelegen in het winkelcentrum Huesmolen. Kadastrale

Nadere informatie

Te koop: Voorbeeldweg 100. 1234 AB Utrecht. Vraagprijs: 100.000,- k.k.

Te koop: Voorbeeldweg 100. 1234 AB Utrecht. Vraagprijs: 100.000,- k.k. Te koop: Voorbeeldweg 100 Voorbeeldweg 100 1234 AB Utrecht Vraagprijs: 100.000,- k.k. Inhoudsopgave: 1: Object en vraagprijs... 2 1.1 Object:... 2 1.2 Kenmerken:... 2 1.3 Pluspunten:... 2 1.3 Vraagprijs:...

Nadere informatie

TE HUUR WERKERLAAN 154 8043 LK ZWOLLE

TE HUUR WERKERLAAN 154 8043 LK ZWOLLE TE HUUR WERKERLAAN 154 8043 LK ZWOLLE VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE Werkerlaan 154 8043 LK ZWOLLE HUURPRIJS : 100,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW. SERVICEKOSTEN : 35,-- per m² per jaar, te

Nadere informatie

De voor 'Maatschappelijk' aangewezen gronden zijn bestemd voor: 1. educatieve instellingen met inbegrip van kinderopvang;

De voor 'Maatschappelijk' aangewezen gronden zijn bestemd voor: 1. educatieve instellingen met inbegrip van kinderopvang; Artikel 7 Maatschappelijk 7.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Maatschappelijk' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. maatschappelijke voorzieningen waaronder: 1. educatieve instellingen met inbegrip

Nadere informatie

Te koop (voormalig) Kerkgebouw Leger des Heils Hofveld KA APELDOORN

Te koop (voormalig) Kerkgebouw Leger des Heils Hofveld KA APELDOORN Te koop (voormalig) Kerkgebouw Leger des Heils Hofveld 12 7331 KA APELDOORN Gelegen in een aantrekkelijke woonbuurt. De kerk is gebouwd in 1951 en is tientallen jaren in gebruik geweest als korpsgebouw,

Nadere informatie

Donkerelaan 20. Straat en huisnummer : Donkerelaan 20 Postcode en plaats : 2061 JM Bloemendaal Kadastrale aanduiding : A9941 Complexonderdeel :

Donkerelaan 20. Straat en huisnummer : Donkerelaan 20 Postcode en plaats : 2061 JM Bloemendaal Kadastrale aanduiding : A9941 Complexonderdeel : Donkerelaan 20 Straat en huisnummer : Donkerelaan 20 Postcode en plaats : 2061 JM Bloemendaal Kadastrale aanduiding : A9941 Complexonderdeel : Naam object : Oude Dorpshuis Bouwjaar : 1929 Architect : H.W.

Nadere informatie

Te koop kavel landbouwgrond in Dwingeloo

Te koop kavel landbouwgrond in Dwingeloo Te koop kavel landbouwgrond in Dwingeloo Algemeen De gemeente Westerveld is voornemens een perceel landbouwgrond te koop aan te bieden. Het perceel ligt aan de noordrand van Dwingeloo. Op onderstaande

Nadere informatie

Meidoornweg. Projectinformatie. Meidoornweg 2-8 Badhoevedorp. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Meidoornweg. Projectinformatie. Meidoornweg 2-8 Badhoevedorp. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) Projectinformatie Meidoornweg Meidoornweg 2-8 Badhoevedorp btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te koop Meidoornweg 2-8 te Badhoevedorp Projectomschrijving Het gebouw heeft

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Haarlem, Californiëplein 16 Object Het (voormalige) post- en bestelkantoor met erf en ondergrond. Kadastrale aanduiding Gemeente Haarlem II Sectie Y Nummer 862 Groot 1.044

Nadere informatie

Informatie Memorandum. Rosendaalsestraat 373 te Arnhem

Informatie Memorandum. Rosendaalsestraat 373 te Arnhem Informatie Memorandum Rosendaalsestraat 373 te Arnhem TE KOOP Rosendaalsestraat 373 te Arnhem Deze informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons

Nadere informatie

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Groene Kruisweg KB Numansdorp

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Groene Kruisweg KB Numansdorp Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 TE KOOP Groene Kruisweg 16 3281 KB Numansdorp Algemeen Aan de rand van Numansdorp gelegen vrijstaande woning, gebouwd in

Nadere informatie

TE KOOP Pastorie Wezenstraat 70 Den Helder. Vraagprijs: 365.000,- k.k. www.reliplan.nl

TE KOOP Pastorie Wezenstraat 70 Den Helder. Vraagprijs: 365.000,- k.k. www.reliplan.nl TE KOOP Pastorie Wezenstraat 70 Den Helder Vraagprijs: 365.000,- k.k. www.reliplan.nl 2 Object Object Dit object betreft de pastorie van de voormalige Evangelisch Lutherse Kerk. Ligging Het object is gelegen

Nadere informatie

TE KOOP. Ariane 40 abc. Bedrijfsruimte met kantoor. Veiling op 24 november MB AMERSFOORT

TE KOOP. Ariane 40 abc. Bedrijfsruimte met kantoor. Veiling op 24 november MB AMERSFOORT TE KOOP Bedrijfsruimte met kantoor Ariane 40 abc 3824 MB AMERSFOORT Veiling op 24 november 2017 Grote Sint Jansstraat 2a 3811 HX Amersfoort www.rebm.nl Bedrijfsruimte nabij A1 Dakreclame mogelijk! Te koop

Nadere informatie

Oude Haven 3. 9842 PL Niezijl. Vraagprijs: 70.000 k.k. Wold & Waard info@woldwaard.nl 0594-51 21 61 www.woldwaard.nl

Oude Haven 3. 9842 PL Niezijl. Vraagprijs: 70.000 k.k. Wold & Waard info@woldwaard.nl 0594-51 21 61 www.woldwaard.nl Oude Haven 3 9842 PL Niezijl woonoppervlakte 60 m 2 perceeloppervlakte 150 m 2 2 slaapkamers te koop Vraagprijs: 70.000 k.k. Wold & Waard info@woldwaard.nl 0594-51 21 61 www.woldwaard.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

VAARTWEG 108 5106 NE DONGEN

VAARTWEG 108 5106 NE DONGEN TE KOOP VAARTWEG 108 5106 NE DONGEN Omschrijving Object Uniek, spectaculair, monumentaal en gelegen in een prachtige landelijke omgeving. De Hubertuskerk in Dongen Vaart betreft een zeer

Nadere informatie

wijzigingsplan Zijldijk 32a

wijzigingsplan Zijldijk 32a Regels wijzigingsplan Zijldijk 32a Planstatus: ontwerp Datum: 2016-03-01 Plan identificatie: NL.IMRO.0547.WPzijldijk32a-ON01 Auteur: G. Bot AgROM 1 Inleidende regels... 5 Artikel 1 Begrippen... 5 1.1 plan:...

Nadere informatie

Koningin Emmastraat 27. 6071 GB Swalmen. Vraagprijs: 99.500 k.k. WoonGoed 2-Duizend

Koningin Emmastraat 27. 6071 GB Swalmen. Vraagprijs: 99.500 k.k. WoonGoed 2-Duizend Koningin Emmastraat 27 6071 GB Swalmen woonoppervlakte 85 m2 perceeloppervlakte 162 m2 4 slaapkamers te koop Vraagprijs: 99.500 k.k. WoonGoed 2-Duizend verkoop@woongoed2-d.nl 077-476 77 77 www.woongoed2-d.nl

Nadere informatie

Te koop De Verzameling Brouwerslaan 1a 6931 AC Westervoort

Te koop De Verzameling Brouwerslaan 1a 6931 AC Westervoort Te koop De Verzameling Brouwerslaan 1a 6931 AC Westervoort De Verzameling is een bijzonder mooi gerestaureerd kerkje met veel allure! De Verzameling biedt een geweldige kans om UNIEK te wonen en/of te

Nadere informatie