Rondreis langsheen de Kaapverdische Eilanden 12 tot 19 december 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Rondreis langsheen de Kaapverdische Eilanden 12 tot 19 december 2015"

Transcriptie

1 Rondreis langsheen de Kaapverdische Eilanden 12 tot 19 december 2015 Kaapverdië, een eilandengroep in de Atlantische Oceaan, is een uitstekende winterzonbestemming. Gedurende de wintermaanden heerst er een aangenaam klimaat. Tijdens de noordoostpassaat valt er vrijwel geen regen. De dagtemperaturen schommelen er tussen de 22 en 27 C, aangezien de grootste hitte er wordt getemperd door de koelere oceaanstromingen. Men vindt er prachtige langgerekte witte zandstranden, een verkoelende zee, charmante dorpjes en een grillige natuur voor urenlange wandelingen. Tot het einde van de Middeleeuwen is deze eilandengroep voor de Afrikaanse westkust onbewoond geweest en de indrukwekkende natuur is hier dan ook onaangetast. De sfeer is Caribisch en Afrikaans tegelijk. De bewoners van de Kaapverdische Eilanden hebben een heel eigen keuken waarin voornamelijk producten gebruikt worden waar het land zelf rijk aan is. De eilanden kennen een vulkanische oorsprong. Door het verschil in ouderdom van de eilanden zijn er ook behoorlijke landschappelijke verschillen. Gedurende deze week verkennen we vier eilanden en leren veel bij over hun onstaan, geschiedenis en cultuur. In de nacht van 13 op 14 december kijken we uit naar de Geminiden sterrenregen.

2 Programma (*) Dag 1 - zaterdag 12 december 2015 Brussel - Sal 05u00 Afspraak op de luchthaven van Zaventem en verdeling van de reisdocumenten. 07u00 Vertrek van de Jetairfly vlucht met bestemming Sal. 13u30 Aankomst in Sal, onthaal op de luchthaven en transfer naar het hotel. Check-in. De rest van de namiddag is vrij. Diner en overnachting in het Morabeza Hotel. Dag 2 - zondag 13 december 2015 Sal - Santiago Ontbijt in het hotel. Vrije dag & vrije lunch. 16u15 Transfer naar de luchthaven van Sal. 18u00 Vertrek van de vlucht met bestemming Santiago. 18u50 Aankomst in Santiago. Transfer naar het Pestana Tropico Hotel, avondmaal en overnachting in het hotel.

3 Dag 3 - maandag 14 december 2015 Santiago Ontbijt in het hotel. Vertrek langs de bergroute naar Pico de Antonia en Rui Vaz. Bezoek aan de botanische tuin, die integraal deel uitmaakt van het agrarische laboratorium van Kaapverdië (INIDA). Vervolgens verder langs de bergroute naar Santa Catharina en Picos met de mooie vegetatie en panorama tot aan de kust. Verderzetting naar Assomada. Het traject gaat verder langs de Serra Malagueta naar de oude gevangenis van Tarrafal en naar het wit zandstrand (met gelegenheid om te zwemmen). Lunch in Tarrafal en terugkeer langs de oostkust doorheen de dorpen Rabelados en Pedra Badejo. Op het eind van de dag zijn we weer in Praia. Diner en overnachting in het Pestana Tropico Hotel. Dag 4 - dinsdag 15 december 2015 Santiago - Sao Vicente Ontbijt in het hotel. Bezoek aan Cidade Velha, gelegen aan de westkust op ca. 20km van Praia. Cidade Velha werd in 2009 geklasseerd als UNESCO Werelderfgoed. Het is de eerste koloniale vesting die door de Europeanen in de tropen werd gesticht. Het fort heeft een knap uitzicht over de baai. Bezoek aan Cidade Velha langs het dorp, de haven, de ruïnes van de kathedraal, de kerk Nossa Senhora do Rosario, het klooster van San Francisco, de Peliourinho (schandpaal) en uiteindelijk een minder bekende plaats: het huis van heerser Mendoza. Vervolgens langs de heilige Baobab en de Tripitchi, de distilleerderij waar grogue (een lokale drank van suikerriet) wordt gemaakt. Lunch in het hotel Na de lunch bezoek aan Praia (ca. 2 uur). Praia is de hoofdstad van de Kaapverdische Eilanden, en was al sinds de 15 de eeuw de meest uitgelezen plaats om voor anker te gaan voor schepen op weg

4 naar Brazilië of het verre oosten. Als je in het centrum of de haven komt zie je een levendige Afrikaanse stad met op iedere hoek live music en kleurrijke markten 17u15 Transfer naar de luchthaven van Santiago. 19u30 Vertrek van de vlucht naar Sao Vicente. 20u25 Aankomst in Sao Vicente. Onthaal op de luchthaven en transfer naar het hotel. Check-in. Diner en overnachting in het Foya Branca Resort. Dag 5 - woensdag 16 december 2015 Sao Vicente Ontbijt in het hotel. 09u00 Vertrek voor een bezoek aan Mindelo te voet. Mindelo is het culturele centrum van Kaapverdië. De sfeer wordt wel eens vergeleken met de Franse Rivièra. Afbrokkelende koloniale villa s kijken uit over dobberende jachten in de sikkelvormige baai waar het altijd wel op een warme lentedag lijkt. Die sikkelvorm heeft de baai te danken aan het feit dat de haven eigenlijk een ondergelopen vulkaankrater is. Het is een stad met een rijke koloniale geschiedenis. Portugal overheerste het land tot in Rond 11u30 gaat het bezoek verder per bus met onder andere een bezoek bij een lokale

5 gitaarbouwer. Verder naar San Pedro voor de lunch in het restaurant Lua d mel. Rondrit door het eiland na de lunch, langs Ribeira Do Calhau, Baia Do Norte en het bekende strand van Baia das Gatas (zwemgelegenheid). Er wordt een stop voorzien op de Monte Verde, de hoogste top van het eiland, met bij mooi weer een schitterend uitzicht op de baai van Mindelo. Terugkeer naar Mindelo in de late namiddag. Diner en overnachting in het Foya Branca Resort. Dag 6 - donderdag 17 december 2015 Sao Vicente - Santo Antao - Sao Vicente Ontbijt in het hotel. 08u00 Vertrek per ferry vanuit Mindelo voor de oversteek naar Porto Novo (1 uur). Bij aankomst, transfer naar de Cova Krater. Santo Antao is het wandeleiland bij uitstek. Aangekomen in Cova zijn er 3 mogelijkheden volgens wandelniveau: 1) Voor de goede wandelaars: een spectaculaire wandeltocht van 2u30 van Cova naar Cabo Da Ribeira. Lunch bij Sandro, een Fransman die zich gevestigd heeft in devallei van Paúl. Vervolgens afdaling van de vallei per minibus/wagen (naargelang het aantal deelnemers) naar het dorp Vila Das Pombas. Terugkeer naar Porto Novo via de kustroute langs Janela. 2) Een wandeling van een uur (gemakkelijk niveau) rond de Cova krater. Vervolgens afdaling per minibus/wagen (naargelang het aantal deelnemers) naar Ribeira Grande voor de lunch. Terugkeer naar Porto Novo via de kustroute met ontdekking van de vallei van Paúl en stop voor een puntche (lokale honing rum) bij Sandro. 3) Voor de niet-wandelaars: stop in Cova en ontdekking van de site. Vervolgens afdaling per minibus/wagen (naargelang het aantal deelnemers) naar Ribeira Grande en verder naar het dorp Ponta Do Sol voor de lunch. Terugkeer naar Porto Novo via de kustroute met ontdekking van de vallei van Paúl en stop voor een puntche (lokale honing rum) bij Sandro. 17u00 Ferry naar Sao Vicente.

6 18u00 Aankomst in Mindelo en transfer naar het hotel. Diner en overnachting in het Foya Branca Resort. Dag 7 - vrijdag 18 december 2015 Sao Vicente - Sal Ontbijt in het hotel. Transfer naar de luchthaven van Sao Vicente. 11u00 Vertrek van de vlucht naar Sal. 11u50 Aankomst in Sal. Onthaal op de luchthaven en transfer naar het hotel Check-in en vrije lunch in het hotel. Sal is bij uitstek het vakantie-eiland van Kaapverdië. Hier vind je hagelwitte zandstranden, turkooise baaien, staal blauwe hemels en zon in overvloed. Maar er is ook wind, en dus een topbestemming voor wind- en kitesurfers. Kortom Sal is de ideale plaats om onze rondreis af te sluiten Vrije namiddag. Wie dat wil kan zelf nog op verkenning in Sal (optioneel) of genieten aan de stranden van dit exotisch eiland.

7 We vermelden volgende verschillende bezienswaardigheden: - Buracona: hier vormt de oceaan een natuurlijk zwembad in de grillige kustlijn, een mooie locatie voor liefhebbers van zwemmen en duiken. Zwemgelegenheid indien de zee niet te woelig is. - Palmeira: de haven van het eiland, waar de inwoners hoofdzakelijk van visvangst leven. Ontmoeting met een lokale visser en (desgewenst) degusta e van een lokale specialiteit. - De zoutpannen van Pedra Lume: een mysterieus maanlandschap met roze en paarse kleuren. Mogelijkheid om te baden, gevolgd door een zoetwaterdouche. - Espargos: het administratief centrum van het land, waar 70% van de bevolking van Sal leeft. Gelegenheid voor shopping in een klein winkelcentrum voor lokale specialiteiten (koffie, tonijn, grogue, ponche, etc.). - Ponta Preta: een bekende bestemming voor golfsurfers. Gelegenheid om de surfers aan het werk te zien, of om zelf te zwemmen. Diner en overnachting in het Morabeze Hotel Dag 8 - zaterdag 19 december 2015 Sal - Brussel Ontbijt in het hotel. Vrije voormiddag. Transfer naar de luchthaven van Sal. 13u40 Vertrek van de Jetairfly vlucht met bestemming Brussel. 22u20 Aankomst in Brussel Einde van de reis (*) De vluchturen zijn gebaseerd op het vluchtschema van december 2014, daar de vluchten voor december 2015 nog niet gekend zijn. In functie van de definitieve vluchturen kan het programma waar nodig aangepast worden.

8 Hotels Pestana Tropico Hotel (Santiago) Dit hotel werd volledig gerenoveerd in Het is gelegen in een van de residentiële buurten van Cidade da Praia, op 200m van het belangrijkste strand van de stad en op ca. 10 minuten wandelen van het historische stadscentrum. De Cidade Velha bevindt zich op 15km van het hotel. Kamers: Het hotel heeft 93 kamers. Alle kamers beschikken over een badkamer met douche, haardroger, airconditioning, LCD TV, telefoon, kluisje en minibar. Faciliteiten: Buitenzwembad (zoutwater) met ligbedden, fitnessruimte, gratis WiFi in alle kamers en publieke ruimtes, bar, vergaderzalen, wasserij en room service. Het restaurant wordt beschouwd als een van de beste op Santiago!

9 Foya Branca Resort (Sao Vicente) Dit hotel ligt op 10km van Mindelo, in de baai van São Pedro en is perfect geïntegreerd in de natuurlijke omgeving. Kamers: Het hotel heeft 68 kamers (waarvan 12 junior suites) en 6 villa s. Alle kamers beschikken over een badkamer met douche, haardroger, kluisje, minibar, telefoon Faciliteiten: 3 zoetwaterzwembaden (1 voor kinderen) met ligbedden, tennis, gym, lokale duikschool, restaurant, 3 bars, snackbar en gratis wifi.

10 Morabeza Hotel (Sal) Hotel Morabeza, gebouwd in haciëndastijl, geniet een uitzonderlijke ligging, langs het uitgestrekte gouden zandstrand van Santa Maria en bij de ingang van het dorp. Het hotel Morabeza mag zich de pionier onder de hotels in Kaapverdië noemen. Een koppel Belgen, dat intussen meer dan 45 jaar geleden op zoek ging naar een milder klimaat, besliste om hun vakantiehuis op het eiland Sal te vestigen. In de loop der jaren groeide het oorspronkelijke huis uit tot het hotel zoals we het vandaag de dag kennen. Bij de oprichting wilden de gastheren het hotel iets van de plaatselijke levensstijl meegeven door een typisch woord uit de Creoolse taal als naam te kiezen: " morabeza ", wat staat voor zachtheid, vriendelijkheid, beminnelijkheid en gastvrijheid. Kamers: Er zijn 90 kamers en 30 suites met terras of balkon en met zicht op zee of op de tuin. Alle kamers zijn sober en verfijnd ingericht en zijn uitgerust met badkamer met douche of ligbad, haardroger, telefoon, TV met satellietkanalen, minikoelkast, kluisje, airconditioning, plafondventilator en draadloze internetverbinding. Faciliteiten: 2 zoetwaterzwembaden, 2 tennisvelden, volleybalveld, fitnessruimte, gym, massage, speelzaal (snooker, tafeltennis en darts), vergaderzalen. Hoofdrestaurant, 2 à la carte restaurants, restaurant aan de rand van het strand, 3 bars.

11 Praktische informatie Prijs per persoon op basis van tweepersoonskamer: 2 880,00 euro Toeslag single: 270,00 euro Inbegrepen in de prijs: De vluchten Brussel - Sal - Brussel met Jetairfly, luchthaventaksen inbegrepen. Nederlandstalige reisbegeleiding van Brussel tot Brussel. De binnenlandse vluchten Sal - Santiago, Santiago - Sao Vicente en Sao Vicente - Sal. Het verblijf gedurende 2 nachten in het Pestana Tropico Hotel op Santiago, op basis van een dubbel kamer in halfpension. Het verblijf gedurende 3 nachten in het Foya Branca Resort op Sao Vicente, op basis van een dubbel kamer in halfpension. Het verblijf gedurende 2 nachten in het Morabeza Hotel op Sal, op basis van een dubbel kamer in halfpension. De transfers, excursies en maaltijden zoals vermeld in het programma. Dekking Garantiefonds door de Europese. Visum Voorreisvergadering Niet inbegrepen: Persoonlijke uitgaven, fooien Optionele activiteiten op dag 7 Dranken bij de maaltijden Reis- en annulatieverzekering De lunch op dagen 1, 7 en 8 De reis wordt georganiseerd door Art of Travel, in samenwerking met Astroreizen. Reisbegeleiding door Werner Hamelinck Voor meer info en aanmelding kan u terecht bij Werner Hamelinck werner.hamelinck@astroreizen.be

12

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Inhoud. i r. 65 Sal. 11 Een handvol grillige rotsen in de oceaan. 79 Boa Vista en Maio. 101 São Vicente, Santa Luzia en São Nicolau

Inhoud. i r. 65 Sal. 11 Een handvol grillige rotsen in de oceaan. 79 Boa Vista en Maio. 101 São Vicente, Santa Luzia en São Nicolau Inhoud 1 2 3 4 7 Kaarten & plattegronden 9 Woord vooraf 11 Een handvol grillige rotsen in de oceaan 12 Geografie 12 Landschap 13 Infrastructuur 14 Klimaat 15 Flora en fauna 17 Demografie, etniciteit en

Nadere informatie

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019 2019 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 13 april 2019 18 mei 2019 28 september 2019 12 oktober 2019 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleider

Nadere informatie

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN.

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 1 marathon FIRENZE 27/11/2011 Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011 Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 2 FIRENZE Firenze, de hoofdstad van

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2018 EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2 dagexcursies inbegrepen met middagmaal 2 ½ dagexcursies inbegrepen zonder middagmaal

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017 PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, 27-29 september 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Italië geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In

Nadere informatie

AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN

AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN Contact : Sarah Dhondt & Jessie Oosterlynck sarah@lupaplanet.be jessie@lupaplanet.be 0476 992 141 0471 222 711 AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN 1 Vluchten TB1433 TB1434 BRUSSEL

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League Sporting CP KRC Genk UEFA Europa League 'De witte stad' is de romantische naam die Lissabon in vele boeken krijgt toegedicht. De hoofdstad verheft zich boven de noordelijke oever van de Taag en strekt

Nadere informatie

EILANDHOPPEN KAAPVERDISCHE EILANDEN

EILANDHOPPEN KAAPVERDISCHE EILANDEN Page 1 EILANDHOPPEN KAAPVERDISCHE EILANDEN Cabo Verde bestaat uit 10 eilanden van vulkanische oorsprong voor de westkust van Afrika. Samen vormen ze een enorm hoefijzer en bieden een dramatisch landschap

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FAN PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Spanje geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In Spanje wordt betaald met de Euro. KLIMAAT: Vigo heeft een gematigd

Nadere informatie

AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN

AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN 1 Vluchten TB1433 TB1434 BRUSSEL PONTA DELGADA 13U30 16U30 PONTA DELGADA BRUSSEL 16U45 23U30

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam vlucht naar Praia Dag 2 Praia - bezoek Praia en de Cidade Velha Dag 3 Santiago, eilandtoer Dag 4 Vlucht van Praia naar Sao Filipe

Dag 1 Amsterdam vlucht naar Praia Dag 2 Praia - bezoek Praia en de Cidade Velha Dag 3 Santiago, eilandtoer Dag 4 Vlucht van Praia naar Sao Filipe Rondre is K a a pv e rdische e ila nde n, 1 2 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam vlucht naar Praia Dag 2 Praia - bezoek Praia en de Cidade Velha Dag 3 Santiago, eilandtoer Dag 4 Vlucht van Praia

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf Portugees wandeleiland Midden in de Atlantische Oceaan ligt de Portugese eilandengroep Azoren.

singlereis wandelvakantie vanaf Portugees wandeleiland Midden in de Atlantische Oceaan ligt de Portugese eilandengroep Azoren. Azoren 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.029 Portugees wandeleiland Midden in de Atlantische Oceaan ligt de Portugese eilandengroep Azoren. Een ideale bestemming voor een wandelvakantie, voor vakantiegangers

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

Hotel Oasis Salinas Sea

Hotel Oasis Salinas Sea Hotel Oasis Salinas Sea Algemeen Voorbij de westkust van Afrika en te midden van de ruige Atlantische Oceaan liggen de Kaapverdische eilanden in een oase van rust. De archipel van Kaapverdië bestaat uit

Nadere informatie

Madeira & Porto Santo

Madeira & Porto Santo Madeira & Porto Santo Onze Troeven - Lijnvlucht TAP Portugal. - Vluchten A/R Funchal - Porto Santo incl. - Huurwagen tarief all in. (Franchise afkoop inbegrepen) - Individuele rondreis eiland hoppen: ontdek

Nadere informatie

Rijselsestraat 40 bus 15, 8500 KORTRIJK - BELGIUM Tel : +32 (0)56 24 38 80 Fax : +32 (0)56 21 07 65 E-mail : info@worldoftravel.be

Rijselsestraat 40 bus 15, 8500 KORTRIJK - BELGIUM Tel : +32 (0)56 24 38 80 Fax : +32 (0)56 21 07 65 E-mail : info@worldoftravel.be T R A V E L A G E N C Y WORLD OF TRAVEL bvba Rijselsestraat 40 bus 15, 8500 KORTRIJK - BELGIUM Tel : +32 (0)56 24 38 80 Fax : +32 (0)56 21 07 65 E-mail : info@worldoftravel.be EEN EXCLUSIEF REISPROGRAMMA

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Praia Dag 2 Praia - bezoek Praia en de Cidade Velha Dag 3 Santiago, eilandtoer Dag 4 Praia - vlucht naar Sao Filipe (Fogo) Dag 5

Dag 1 Amsterdam - Praia Dag 2 Praia - bezoek Praia en de Cidade Velha Dag 3 Santiago, eilandtoer Dag 4 Praia - vlucht naar Sao Filipe (Fogo) Dag 5 R o n dreis Ka a p verdis che eila n d en, 12 da g en Rei s s chem a Dag 1 Amsterdam - Praia Dag 2 Praia - bezoek Praia en de Cidade Velha Dag 3 Santiago, eilandtoer Dag 4 Praia - vlucht naar Sao Filipe

Nadere informatie

Fan reis naar Torrevieja 07 t/m 14 oktober 2015 Samen met «Nite Spirit» www.nitespirit.be

Fan reis naar Torrevieja 07 t/m 14 oktober 2015 Samen met «Nite Spirit» www.nitespirit.be Fan reis naar Torrevieja 07 t/m 14 oktober 2015 Samen met «Nite Spirit» www.nitespirit.be Woensdag 07 oktober 2015 04u00 Aanmelding luchthaven Brussel Zaventem Check-in en boarding 06u00 Vertrek Brussel

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov beiden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje en Duivels Huis wordt

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos.

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos. Wandelprogramma La Palma: 09/10/2018 16/10/2018 Dag 1: Dinsdag 09/10/2018 TUI fly vlucht Brussel La Palma Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos.

Nadere informatie

Travel Designer KAAPVERDIË Individuele reizen of in groep Strandverblijven

Travel Designer KAAPVERDIË Individuele reizen of in groep Strandverblijven Travel Designer KAAPVERDIË Individuele reizen of in groep Strandverblijven 2017-2018 www.travel-sensations.com Kaapverdië Kaapverdische juweeltje Dankzij deze reis beleeft u het beste van Kaapverdië door

Nadere informatie

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus Info over Hotel Grand Resort Het Grand Resort hotel is een prachtig hotel ingericht in Arabische stijl met

Nadere informatie

Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma

Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma 2018 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 07 april 2018 05 mei 2018 12 mei 2018 08 september 2018 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleiders

Nadere informatie

Timaeus van Plato. Naar de bronnen. van de kosmologie. Seminarreis naar Athene en Naxos met Gerard Bodifee

Timaeus van Plato. Naar de bronnen. van de kosmologie. Seminarreis naar Athene en Naxos met Gerard Bodifee Timaeus van Plato Naar de bronnen van de kosmologie Seminarreis naar Athene en Naxos met Gerard Bodifee Vierentwintig eeuwen geleden schreef Plato zijn Timaeus, een uiteenzetting over het ontstaan van

Nadere informatie

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND Tijdens deze 9-daagse rondreis verken je de mooiste plekken van West-Groenland. In Ilulissat verblijf je op individuele basis en kan je deelnemen aan verschillende

Nadere informatie

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Ontbijtbuffet en check out Vandaag staat er een onvergetelijke tocht doorheen het binnenland, 90% van de tijd rijden we op 4x4 pisten u krijgt dan

Nadere informatie

Studiereis Marrakech Juniorskamer Bouw Waasland

Studiereis Marrakech Juniorskamer Bouw Waasland Studiereis Marrakech Juniorskamer Bouw Waasland PROGRAMMA Datum van 28/05/2014 tot 01/06/2014 Citytrip van 5 dagen / 4 nachten Dag 1 : BRUSSEL MARRAKECH Afreis met een vlucht van Jetairfly naar Marrakech.

Nadere informatie

Product informatie. De Canada a la carte specialist

Product informatie. De Canada a la carte specialist De Canada a la carte specialist Product informatie QUEBEC IN BED & BREAKFAST vanaf 1614 14 dagen/12 nachten Dagelijks vertrek van 1 mei au 31 oktober 2016 Fly & Drive ROUTE DAG 1 : BRUSSEL MONTRÉAL Vertrek

Nadere informatie

Italië - Proeven van Venetië en omgeving

Italië - Proeven van Venetië en omgeving Italië - Proeven van Venetië en omgeving DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Venetïe, een van de meest romantische en legendarische steden ter wereld, staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids.

DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids. LISSABON 2015 1 DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids. Lissabon, gelegen aan de rivier de Taag,

Nadere informatie

ONTDEK MILAAN MET BRUNO

ONTDEK MILAAN MET BRUNO ONTDEK MILAAN MET BRUNO VAN 29 APRIL 2018 01 MEI 2018 Het hoofd van het koele noorden met het temperament van het hete zuiden. Milaan, de economische metropool, het modeparadijs, de mediahoofdstad. In

Nadere informatie

Jean-Pierre zal dit jaar hulp krijgen van Merlijn om de trainingen in goede banen te leiden!

Jean-Pierre zal dit jaar hulp krijgen van Merlijn om de trainingen in goede banen te leiden! Buitenlandse TENNIS STAGE 2017 Van woensdag 19 26 april Komend jaar gaan we naar Djerba. Ons nieuwe hotel is het IBEROSTAR MEHARI DJERBA ****. Een verzorgd hotel en upgrade tot **** in 2016 met uitgebreide

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

Poollichtreis naar Lapland

Poollichtreis naar Lapland Poollichtreis naar Lapland 12 tot 15 februari 2015 Na vijf poollichtreizen naar IJsland zoeken we het in 2015 nog hogerop, naar het noorden van Finland. Een streek die we kennen onder de naam Lapland.

Nadere informatie

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,.

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,. Inleiding Java en Bali zijn twee Indonesische eilanden, naast elkaar gelegen maar toch zo verscheiden. Waar Java ons in vervoering brengt met zijn authenticiteit, uitbundige natuur en mystieke tempels,

Nadere informatie

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M 1 0-1 3 j a n u a r i 2 0 1 9 ASL TRAVEL b e s t e m m i n g Marbella Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart VLUCHTGEGEVENS 10 januari 2019 Antwerpen - Malaga met

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov bieden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje / Duivels Huis wordt

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Su Lithu - /italie/sardinie/bitti/hotel_su_lithu.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Lithu - (Italië Sardinië

Nadere informatie

Herbronnen aan de stroom

Herbronnen aan de stroom Senegal Individuele privé strandvakantie Herbronnen aan de stroom Dakar Thies Sowene Langue de Barbarie Gandiol Potou Saint-Louis - Dakar Boottocht met een traditionele vissersboot naar het vogeleiland,

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving!

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! Verblijf in Care Hotel & Resort Sanyres Puente Romano 20/3 > 27/03/2017 Bezoek samen met NZ Vakanties

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BOUTIQUE MAISON AT C & SPA**** Gratis upgrading naar Deluxe

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK Het Kalevala Hotel is prachtig gelegen aan de oever van het Lammasjärvi-meer in Oost-Finland vlakbij de Russische grens. Deze regio die bekend staat omwille van de vele

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1-31-10-2015 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. Afspraak aan de luchthaven in Antwerpen om 15h45, vertrek is voorzien om 16h00. We vertrekken vanuit

Nadere informatie

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting.

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting. DUBLIN 2015 1 DAG1 SamenkomstindeluchthavenvanZaventemvoorderechtstreekseochtendvluchtmetAer LingusnaarDublin. Bijaankomsttransfernaardestad. Middagmaal. IndenamiddagbezoekenwedeberoemdeGuinnessbrouwerij.

Nadere informatie

Algarve (Zuid Portugal)

Algarve (Zuid Portugal) Algarve (Zuid Portugal) 7 daagse VLIEGTUIGREIS 1 Programma De Algarve, het mooie gebied dat zich uitstrekt langs de zuidkust van Portugal, is terecht een geliefde vakantiebestemming. De schitterende stranden,

Nadere informatie

Faciliteiten Receptie, lift, bar, ontbijtruimte en airconditioning. Gratis Wifi is beschikbaar in het gehele hotel.

Faciliteiten Receptie, lift, bar, ontbijtruimte en airconditioning. Gratis Wifi is beschikbaar in het gehele hotel. Offerte Mandy Kolkman / 2 personen Porto Vluchtschema 11/12 Eindhoven-Porto 1405-1545 14/12 Porto-Eindhoven 1005-1340 Alleen handbagage is inbegrepen. Bezoek Ribeira, het oude centrum, en geniet van een

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel:

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel: Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

Onze Hotels. Tirana - Hotel Rogner ***** - Luxe

Onze Hotels. Tirana - Hotel Rogner ***** - Luxe Onze Hotels Skanderbeg Tours heeft de hotels waarin u zal verblijven met zorg uitgekozen. Het zijn bijna allemaal kleinschalige operaties waar de kwaliteit en de legendarische Albanese gastvrijheid centraal

Nadere informatie

Poollichtreis naar Lapland

Poollichtreis naar Lapland Poollichtreis naar Lapland 8 tot 12 februari 2016 Na de zeer geslaagde poollichtreis naar Rovaniemi keren we in 2016 terug naar Lapland. De bestemming is deze keer Luosto. Luosto ligt zo n 110 km van Rovaniemi,

Nadere informatie

LET OP, we hebben een optie voor 30 personen. Inschrijvingen zijn alleen geldig via een mail. Volgorde van inschrijven is bepalend voor deelname

LET OP, we hebben een optie voor 30 personen. Inschrijvingen zijn alleen geldig via een mail. Volgorde van inschrijven is bepalend voor deelname Buitenlandse TENNIS STAGE 2018 Van zaterdag 14 21 april Komend jaar gaan we naar Tunesië. Ons nieuwe hotel is het SEABEL ALHAMBRA PORT EL KANTAOUI. Een verzorgd hotel en upgrade tot **** in 2017 met uitgebreide

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015

Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015 Pro Goal Keeperstrainingskamp Carcavelos 2015 Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015 - Verblijf in 4* hotel op 250m van het strand. - 2 maal daags professionele Pro Goal techniektraining.

Nadere informatie

Atlantic Odyssey, Ascension Island naar

Atlantic Odyssey, Ascension Island naar Atlantic Odyssey, Ascension Island naar Praia Bezoek enkele van de meest afgelegen eilanden ter wereld Titel: Reisdatum: Reiscode: Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Taal: Meer over: Atlantic Odyssey,

Nadere informatie

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 PROGRAMMA BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 Beschrijving van de groep Aantal deelnemers +/-30 deelnemers Periode 4-5 september 2012 Bestemming Lille Duur 2dagen / 1

Nadere informatie

Een culturele 8 daagse reis in Turkije

Een culturele 8 daagse reis in Turkije KIJE URde Middellandse TVan zee tot Cappadocië Vanaf 9 9 1 Een culturele 8 daagse reis in Turkije Ontdek Turkije! U zal versteld staan van deze reis die u meeneemt naar de natuurwonderen van Cappadocië

Nadere informatie

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië ANDALUSIË Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië 21 september 28 september 2016 DAG 1: BRUSSEL MALAGA RONDA (D) Vertrek vanuit Brussel naar Malaga. Onthaal door de Nederlandstalige gids en

Nadere informatie

Exotisch zomeren in hartje winter op Boa Vista

Exotisch zomeren in hartje winter op Boa Vista Exotisch zomeren in hartje winter op Boa Vista kos o No Stress Laat je verbazen door de lange witte zandstranden en de wondermooie azuurblauwe zee. Direct na aankomst ervaar je al de relaxte eilandsfeer

Nadere informatie

Omschrijving wandelvakantie Rondje Madeira

Omschrijving wandelvakantie Rondje Madeira Verken het afwisselende en indrukwekkende eiland Madeira in de Atlantische Oceaan. Van steile en ruige kusten tot groene heuvels en kleine baaien, van mistwouden tot de zonovergoten bananenplantages. Madeira

Nadere informatie

Seychellen. Seychellen. Mauritius I Malediven

Seychellen. Seychellen. Mauritius I Malediven Seychellen Mauritius I Malediven - algemene informatie Algemene Informatie Het totale landoppervlakte beslaat ongeveer 450 km². Het grootste eiland is Mahe en het tweede eiland is Praslin. Mahe ligt op

Nadere informatie

Villa Vik Spanje Lanzarote Arrecife

Villa Vik Spanje Lanzarote Arrecife Villa Vik Spanje Lanzarote Arrecife 1. Algemene informatie Eliza was here - Villa Vik - /spanje/lanzarote/arrecife/villa_vik.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Vik - (Spanje Lanzarote Arrecife)

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA**

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** Ligging: In het centrum van Kuta op enkele minuten lopen van het strand en

Nadere informatie

Valencia CF KRC Genk. UEFA Champions League

Valencia CF KRC Genk. UEFA Champions League Valencia CF KRC Genk UEFA Champions League In een stad waar de zon meer dan 300 dagen per jaar schijnt kan het niet anders dan fijn vertoeven zijn. En toch is dat niet het enige wat het Spaanse Valencia

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Portugees in Lissabon. Bestemming. Programma-overzicht:

EASY LANGUAGES. Portugees in Lissabon. Bestemming. Programma-overzicht: EASY LANGUAGES Portugees in Lissabon Programma-overzicht: Leeftijd: minimum 18 jaar 15 of 25 lessen Portugees per week Verblijf bij gastgezin Boordevol culturele en sociale activiteiten Duur: vanaf 1 week

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie

Turkije wacht op u en verwelkomt u graag! Het Opportunity Travel team

Turkije wacht op u en verwelkomt u graag! Het Opportunity Travel team K IJ E URde Middellandse TVan zee tot Cappadocië f Vana 9 9 2 egre b n i Alles Een culturele 8 daagse reis in Turkije Ontdek Turkije! U zal versteld staan van deze reis die u meeneemt naar de natuurwonderen

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 DUBAI & ABU DHABI Het sprookje van duizend-en-één- nacht 7 dagen / 6 nachten De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Schitterende witte zandstranden, archeologische schatten en prachtige moskeeën delen

Nadere informatie

Riviercruise op de Douro

Riviercruise op de Douro Riviercruise op de Douro Van Porto TOT Salamanca VAN 28 OKTOBER TOT 4 NOVEMBER 2016 MET DE M/V GIL EANES***** alle dranken tijdens de maaltijden aan boord en aan de bar zijn bij de prijs inbegrepen mooiste

Nadere informatie

Bodrum Palmiye. Een luxe all inclusive vakantie in Turkije op schiereiland Bodrum. Turkije Flaine. Resort highlights

Bodrum Palmiye. Een luxe all inclusive vakantie in Turkije op schiereiland Bodrum. Turkije Flaine. Resort highlights Bodrum Palmiye Turkije Flaine Een luxe all inclusive vakantie in Turkije op schiereiland Bodrum Resort highlights Tussen de Egeische Zee en de pijnbomen komt u volledig tot rust Ontspannen op het strand

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 IJSLAND Avontuurlijk Reykjavik & omgeving De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Geniet tijdens deze rondreis door IJsland van de rust in het adembenemende landschap van geisers, gletsjers, vulkanen

Nadere informatie

Porto Coimbra 7 dagen

Porto Coimbra 7 dagen Porto Coimbra 7 dagen individuele fietsreis vanaf 495 Cocktail van strand, fado en werelderfgoed Het landelijke Portugal is te aantrekkelijk om snel te doorkruisen en daarom is de fiets een uitstekend

Nadere informatie

Beleef het beste van Bali met een verblijf midden in het oerwoud en een

Beleef het beste van Bali met een verblijf midden in het oerwoud en een Beleef het beste van Bali met een verblijf midden in het oerwoud en een resort in de luxe badplaats Seminyak Deze luxe heeft u verdiend, verdiend, voor u een speciale speciale aanbieding in deze prachtige

Nadere informatie

CITYTRIP Krakau (Polen)

CITYTRIP Krakau (Polen) CITYTRIP Krakau (Polen) DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS met bezoek aan Auschwitz en Birkenau 1 Programma Krakau, een stad met een unieke sfeer en een schitterende authentieke binnenstad, werd in 1978 als eerste

Nadere informatie

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL VIP A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E 2-3 O K T O B E R 2 0 1 8 ASL TRAVEL bestemming Madrid Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart TIJDZONE Er is geen tijdsverschil met België VALUTA Euro

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Praia Dag 2 Praia, bezoek Praia en de Cidade Velha Dag 3 Praia, eilandtoer Santiago Dag 4 Praia - vlucht naar Sao Filipe (Fogo) Dag

Dag 1 Amsterdam - Praia Dag 2 Praia, bezoek Praia en de Cidade Velha Dag 3 Praia, eilandtoer Santiago Dag 4 Praia - vlucht naar Sao Filipe (Fogo) Dag R o n dreis Ka a p verdis che eila n d en, 12 da g en Rei s s chem a Dag 1 Amsterdam - Praia Dag 2 Praia, bezoek Praia en de Cidade Velha Dag 3 Praia, eilandtoer Santiago Dag 4 Praia - vlucht naar Sao

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk in Antigua, Guatemala

Vrijwilligerswerk in Antigua, Guatemala EASY LANGUAGES Vrijwilligerswerk in Antigua, Guatemala Programma overzicht: Vanaf 18 jaar Vrijwilligerswerk in diverse sectoren Verblijf vanaf 4 weken Met of zonder Spaanse cursus Accommodatie in gastgezin

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village Citytrip New York van DO 31/03 tot MA 04/04/2016 GEEN SINGLETOESLAG! OOK VOOR NIET-LEDEN! We bezoeken New York tijdens de paasvakantie gedurende 5 dagen met vertrek op donderdag 31 maart. Deze citytrip

Nadere informatie