Fazantlaan 11 te Leende

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Fazantlaan 11 te Leende"

Transcriptie

1 Fazantlaan 11 te Leende In de prestigieuze en bekend villawijk Vogelpark gelegen exclusief bouwkavel van ruim 1 hectare voor de bouw van een villa of bungalow, nog naar eigen wens te ontwerpen. Het kavel met een parkachtige waterpartij is gesitueerd in een aantrekkelijk bos- en natuurgebied met uitsluitend luxueuze (onder architectuur) gebouwde vrijstaande villabebouwing rondom. De villawijk ligt op ca. 2 autominuten van centrum Leende, ca. 10 autominuten van centrum Eindhoven alsmede Hightech Campus, ziekenhuizen en Eindhoven Airport. Verder is er een uitstekende verbinding met de snelwegen A2 en A67. Prijs : ,- k.k. Aanvaarding per : in overleg Kadastrale gegevens : Gemeente Leende, sectie F, nummers 1116 en 1117 totaal groot m².

2 Bijzonderheden: Oppervlakte van het perceel: m². Het betreffende perceel is gelegen binnen het geldend bestemmingsplan Kom Leende-Leenderstrijp wat is vastgesteld op 23 januari In dit bestemmingsplan is het perceel gesitueerd binnen de bestemming Wonen. Voor een nadere omschrijving van de bebouwingsvoorschriften wordt verwezen naar de bestemmingsplangegevens, zoals deze door ons van de gemeente Heeze-Leende zijn ontvangen en welke als bijlagen zijn toegevoegd. Het is toegestaan een vrijstaande villa/bungalow (max m³) met een vrijstaand bijgebouw (ca. 100 m²) te bouwen. Het perceel is aangesloten op gas, water, elektra en riolering, vernieuwing van de aansluitingen is echter noodzakelijk. Verder is glasvezel in de straat aanwezig. Het bouwkavel is gelegen aan een verharde weg en wordt ontsloten via de Fazantlaan. De oprit is reeds aanwezig. Het perceel is geheel omheind met gaashekwerk. Het kavel is prachtig gelegen op een vrij gelegen locatie in de prestigieuze villawijk Vogelpark. Gesitueerd op slechts enkele minuten afstand van het centrum van Leende en diverse uitvalswegen richting het centrum van Eindhoven, de Hightech Campus, Eindhoven Airport en de snelwegen A67 Venlo- Eindhoven en A2 Maastricht-Eindhoven. Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond.

3

4

5

6

7 OMGEVINGSKAART

8 BESTEMMINGSPLAN

9 Artikel 20 Wonen 20.1 Bestemmingsomschrijving 20.2 Bouwregels 20.3 Nadere eisen 20.4 Afwijken van de bouwregels 20.5 Specifieke gebruiksregels 20.6 Afwijken van de gebruiksregels 20.7 Wijzigingsbevoegdheid 20.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor: woningen, al dan niet met inbegrip van een aan huis verbonden beroep; water en waterhuishoudkundige voorzieningen; tuinen en erven; kleinschalige bedrijvigheid in milieucategorie 1 en/of 2, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 2'; garageboxen, ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van wonen - garageboxen'; een parkeerterrein ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van wonen - parkeerterrein'; een en ander met de daarbij behorende voorzieningen, waaronder begrepen nutsvoorzieningen Bouwregels Algemeen het bebouwingspercentage per bouwperceel mag niet meer dan 50% bedragen, met uitzondering van bouwpercelen met een oppervlakte tot 250 m², waarvan het bebouwingspercentage niet meer dan 60% per bouwperceel mag bedragen; nieuwe woningen mogen uitsluitend worden gebouwd ter plaatse van de aanduiding 'maximum aantal wooneenheden', met dien verstande dat de toevoeging van een woning aan de woningvoorraad moet passen binnen het gemeentelijk woningbouwprogramma Hoofdgebouwen Voor het bouwen van hoofdgebouwen gelden in aanvulling op de volgende regels: nieuwe woningen zijn uitsluitend toegestaan ter plaatse van de aanduiding 'maximum aantal wooneenheden'; de minimale inhoud van een woning ter plaatse van de aanduiding 'minimum volume' bedraagt 400 m³; de maximale inhoud voor nieuwe woningen ter plaatse van de aanduiding 'maximum aantal wooneenheden' bedraagt m3; hoofdgebouwen mogen uitsluitend binnen het bouwvlak worden opgericht, met een maximale diepte van 15 meter; hoofdgebouwen dienen in of maximaal 3 meter uit de naar de weg gekeerde bouwgrens te worden opgericht;

10 de maximale goot- en bouwhoogte mag niet meer bedragen dan is aangegeven ter plaatse van de aanduiding 'maximale goot- en bouwhoogte'; de afstand tot de zijdelingse perceelgrens mag niet minder bedragen dan: 3,00 m bij vrijstaande hoofdgebouwen; 3,00 m bij halfvrijstaande hoofdgebouwen aan één zijde; de breedte van de voorgevel mag niet minder bedragen dan: 7,00 m bij een vrijstaand hoofdgebouw; 5,00 m bij overige hoofdgebouwen (stramienbreedte); het hoofdgebouw moet voorzien zijn van een kap met een dakhelling van niet minder dan 20º en niet meer dan 65º; ter plaatse van de aanduiding 'specifieke bouwaanduiding plat dak-1' is een platte afdekking toegestaan; ter plaatse van de aanduiding 'plat dak' is een platte afdekking toegestaan waarbij de helft van de oppervlakte van het hoofdgebouw in twee bouwlagen mag worden gebouwd. De maximale goothoogte bedraagt 5,50 m. Indien ter plaatse van de aanduiding 'plat dak' geen platte afdekking aanwezig is dient de dakhelling niet minder dan 30º en niet meer dan 65º te bedragen Bijbehorende bouwwerken Voor het bouwen van bijbehorende bouwwerken gelden in aanvulling op de volgende regels: aan- en uitbouwen én bijgebouwen mogen alleen binnen het bouwvlak en/of ter plaatse van de aanduiding 'bijgebouwen' of ter plaatse van de aanduidinig'bijgebouwen-1' worden opgericht; de voorgevel van de aan- en uitbouwen én bijgebouwen moet achter de voorgevel van het hoofdgebouw worden gebouwd op een afstand van niet minder dan: 3,00 m bij vrijstaande hoofdgebouwen mits de afstand tot aan de meest nabij gelegen rand van de openbare weg minimaal 5 meter bedraagt en voorzien kan worden in voldoende parkeervoorzieningen op eigen terrein; 3,00 m bij overige hoofdgebouwen. de goothoogte van aan- en uitbouwen én bijgebouwen mag ter plaatse van de aanduiding 'bijgebouwen'niet meer bedragen dan 3,50 m en de bouwhoogte niet meer dan 5,00 m; de goothoogte van aan- en uitbouwen én bijgebouwen mag ter plaatse van de aanduiding 'specifieke bouwaanduiding bijgebouwen-1' niet meer bedragen dan 3,00 m en de bouwhoogte niet meer dan 4,00 m; voor de voorgevel van het hoofdgebouw mogen erkers, entreeportalen en vergelijkbare bouwwerken worden gebouwd, mits: de afstand van de voorgevel van de erker, entreeportaal of vergelijkbaar bouwwerk tot de voorgevel van het hoofdgebouw maximaal 1 m bedraagt; de hoogte mag niet meer bedragen dan 0,3 m hoger dan de bovenkant van de scheidingsconstructie met de 2e bouwlaag van het hoofdgebouw; de breedte van de erker, entreeportaal of vergelijkbaar bouwwerk niet meer bedraagt dan 70% van de breedte van de voorgevel van het hoofdgebouw indien de breedte minder is dan 6 m en niet meer dan 50% indien de breedte van de voorgevel van het hoofdgebouw meer is dan 6 m; de afstand van de erker, entreeportaal of vergelijkbaar bouwwerk tot de voorste perceelgrens minimaal 2,00 m bedraagt.

11 overkappingen mogen tot 1,50 m voor de voorgevel worden gebouwd, mits de afstand tot de voorste perceelgrens niet minder dan 3,00 m bedraagt en het voor de voorgevel gebouwde niet met enige wand omsloten is; de bouwhoogte van een overkapping mag niet meer bedragen dan 3,00 m; de totale oppervlakte van de bijbehorende bouwwerken voor zover gelegen buiten het bouwvlak mag per woning ter plaatse van de aanduiding 'bijgebouwen' niet meer bedragen dan: 50 m²: bij een perceelsgrootte tot 250 m²; 75 m²: bij een perceelsgrootte vanaf 250 m² tot 500 m²; 100 m²: bij een perceelsgrootte vanaf 500 m² tot 2000 m²; 120 m²: bij een perceelsgrootte vanaf 2000 m²; ter plaatse van de aanduiding 'maximum oppervlak bijgebouwen' is herbouw van bijbehorende bouwwerken toegestan met een totale oppervlakte van 130 m², met dien verstande dat voor overige bijbehorende bouwwerken het overgangsrecht onverkort van toepassing is. de totale oppervlakte van de bijbehorende bouwwerken voor zover gelegen buiten het bouwvlak mag per woning ter plaatse van de aanduiding 'specifieke bouwaanduiding bijgebouwen-1 ' niet meer bedragen dan: 50 m² bij een perceelsgrootte tot 5000 m²; 100 m² bij een perceelsgrootte vanaf 5000 m². de afstand tot de zijdelingse perceelgrens mag niet minder bedragen dan 1,00 m, tenzij op de perceelgrens wordt gebouwd; bij hoekpercelen mag de afstand tot de zijdelingse perceelsgrens aan de zijde van het openbare gebied niet minder bedragen dan 3,00 meter; tot een afstand van 25,00 meter achter de voorgevel moet, bij vrijstaande woningen, aan één zijde van het perceel een zone van minimaal 3,00 m uit de zijdelingse perceelgrens vrij blijven van bijbehorende bouwwerken; ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van wonen - garageboxen' zijn garageboxen toegelaten met dien verstande dat het aanduidingsgebied volledig mag worden bebouwd en de maximale bouwhoogte 4 meter bedraagt Bouwwerken, geen gebouwen zijnde Voor het bouwen van bouwwerken, geen gebouwen zijnde gelden de volgende regels: de hoogte van erf- en terreinafscheidingen achter de voorgevel mag niet meer bedragen dan 2,00 m en voor de voorgevel niet meer dan 1,00 m; de hoogte van pergola's voor de voorgevel mag niet meer bedragen dan 2,70 m; de bouw van antennes is toegestaan achter de achtergevel van het hoofdgebouw, mits de hoogte niet meer bedraagt dan 15,00 m; de bouw van schotelantennes is toegestaan achter de achtergevel van het hoofdgebouw, mits: de doorsnede niet groter is dan 2,00 m; de hoogte, gemeten vanaf het aansluitend terrein, niet meer bedraagt dan 3,00 m. de hoogte van overige bouwwerken, geen gebouwen zijnde, mag niet meer bedragen dan 3,5 m.

12 Ondergronds bouwen Voor ondergronds bouwen gelden, met inachtneming van het bepaalde in artikel 23 'Waarde - Archeologie', de volgende regels: ondergronds bouwen is alleen toegestaan als onderbouw onder hoofd- en aan-, uit- en bijgebouwen; de verticaal gemeten diepte mag niet meer bedragen dan 4,00 m Openluchtzwembad Voor het aanleggen van een openluchtzwembad gelden de volgende regels: de afstand van het zwembad tot de zijdelingse en achterste grens van het bouwperceel mag niet minder bedragen dan 5,00 m; de oppervlakte van het zwembad mag niet meer bedragen dan 100 m²; het zwembad mag uitsluitend worden gesitueerd achter de achtergevel van het hoofdgebouw of het verlengde daarvan, op een afstand van niet meer dan 50 m; het zwembad mag uitsluitend voor hobbymatig gebruik worden benut Nadere eisen Burgemeester en wethouders kunnen nadere eisen stellen aan de plaats en de afmetingen van de bebouwing, ten behoeve van: een samenhangend stedenbouwkundig beeld; de gebruiksmogelijkheden van de aangrenzende gronden; de verkeersveiligheid; de sociale veiligheid Afwijken van de bouwregels Afwijkingen Burgermeester en wethouders zijn kunnen door middel van een omgevingsvergunning afwijken van het bepaaalde in: onder d ten behoeve van een afwijkende maat in geval van bijzondere woningen, zoals zorgwoningen; onder h ten behoeve van een afwijkende dakhelling; onder a op hoekpercelen ten behoeve van de bouw van een bijgebouw buiten het bouwvlak voor hoofdgebouwen en de zone voor bijgebouwen, mits deze niet minder dan 3,00 m en niet meer dan 12,00 m achter de voorgevel van het hoofdgebouw waaraan wordt gebouwd is gelegen; onder c voor het vergroten van de diepte van de woning tot 17 meter;

13 Voorwaarden De in genoemde omgevingsvergunning kan slechts worden verleend, mits geen onevenredige aantasting plaatsvindt van: een samenhangend stedenbouwkundig beeld; de gebruiksmogelijkheden van de aangrenzende gronden; de sociale veiligheid; de verkeersveiligheid; de milieusituatie Situering en vorm van bouwvlakken Burgemeester en wethouders door middel van omgevingsvergunning afwijken in die zin, dat de situering en de vorm van de aangegeven bouwvlakken worden gewijzigd Voorwaarden situering vorm bouwvlakken Voor de in genoemde vergunningen gelden de volgende criteria: de financieel-economische uitvoerbaarheid moet verzekerd zijn; de geluidbelasting vanwege het wegverkeer van geluidgevoelige gebouwen mag niet hoger zijn dan de daarvoor geldende voorkeursgrenswaarde of een verkregen hogere grenswaarde; er mag geen onevenredige aantasting plaatsvinden van: o een samenhangend straat- en bebouwingsbeeld; o de gebruiksmogelijkheden van de aangrenzende gronden; o de verkeersveiligheid; o de sociale veiligheid; o de archeologische waarden; o de flora- en faunawaarden Specifieke gebruiksregels Strijdig gebruik Tot een gebruik, strijdig met deze bestemming, zoals bedoeld in 27.1, wordt in ieder geval gerekend het gebruik van gronden en opstallen voor recreatie Aan huis verbonden beroep Gebruik van ruimten binnen de woning of in de bijgebouwen ten behoeve van de uitoefening van een aan huis verbonden beroep, wordt als gebruik overeenkomstig de bestemming aangemerkt, voor zover dit gebruik ondergeschikt blijft aan de woonfunctie en mits voldaan wordt aan de volgende voorwaarden: maximaal 35% van het vloeroppervlak van de woning en bijgebouwen, tot ten hoogste in totaal 50 m² mag worden gebruikt voor het aan huis verbonden beroep degene die de activiteiten in de woning uitvoert, dient tevens de bewoner van de woning te zijn; er mag geen detailhandel plaatsvinden, uitgezonderd een beperkte verkoop als onderschikte activiteit en wel in verband met die activiteit.

14 20.6 Afwijken van de gebruiksregels Maximaal vloeroppervlak aan huis gebonden beroep Burgemeester en wethouders kunnen door middel van een omgevingsvergunning afwijken van het bepaalde in onder a. tot maximaal 75 m², mits de omvang van de activiteit niet meer gaat bedragen dan 50% van de bebouwde oppervlakte van een bouwperceel Aan huis verbonden bedrijf Burgemeester en Wethouders kunnen door middel van een omgevingsvergunning afwijken van het bepaalde in 20.1 voor het uitoefenen van een aan huis verbonden bedrijf als ondergeschikte activiteit bij de woonfunctie, mits: de hoofdfunctie wonen blijft en de woning blijft voldoen aan het bepaalde in de gemeentelijke bouwverordening en het Bouwbesluit; de omvang van de bedrijfsvloeroppervlakte niet meer bedraagt dan 40 m2; de bedrijven vallen onder de categorieën 1 of 2, zoals aangegeven in de tot de regels behorende Bedrijvenlijst of bedrijven die niet voorkomen in de Bedrijvenlijst, maar naar aard en invloed op de omgeving gelijk te stellen zijn met de categorieën 1 of Recreatiewoningen Burgemeester en wethouders kunnen door middel van een omgevingsvergunning afwijken van het bepaalde in voor het gebruik van woning als recreatiewoning met dien verstande dat: de recreatiewoning voor maximaal 10 personen gebruikt mag worden; de afstand tussen twee recreatiewoningen minimaal 150 meter bedraagt; indien de woning in gebruik wordt genomen als recreatiewoning er geen sprake mag zijn van reguliere bewoning; indien de woning gelegen is binnen het in de Verordening Ruimte aangeduide gebied 'Groenblauwe mantel', de functiewijziging gepaard dient te gaan met een positieve bijdrage aan de bescherming en ontwikkeling van de ecologische en landschappelijke waarden; indien de woning gelegen is binnen het in de Verordening Ruimte als agarisch gebied aangeduide gebied, de functiewijziging gepaard dient te gaan met een bijdrage aan de ontwikkeling van de gemengde plattelandseconomie; burgemeester en wethouders kunnen de omgevingsvergunning intrekken indien 2 jaar geen gebruik is gemaakt van de functiewijziging tot recreatiewoning Wijzigingsbevoegdheid Wijziging Burgemeester en wethouders kunnen deze bestemming wijzigen in die zin dat ter plaaste van de aanduiding 'specifieke bouwaanduiding bijgebouwen-1 ' de toegestane bouwhoogte voor bijgebouwen wordt verruimd tot 2/3 van de vergunde hoogte van het hoofdgebouw, mits: er sprake is van een hoofdgebouw met 2 of meer bouwlagen; er een voldoende ruime afstand tot belendende percelen aanwezig is.

15 Procedure Voor het toepassen van de in genoemde wijzigingsbevoegdheid is de in de afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht geregelde procedure van toepassing.

16 ENKELE BELANGRIJKE ASPECTEN De hiervoor vermelde beschrijving en bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief. De realiteit ziet u tijdens een bezichtiging en daarvan moet u uitgaan. Door digitalisering van de tekeningen kunnen schaalafwijkingen optreden. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over deze woning. Echter als koper heeft u bij de aankoop een onderzoeksplicht en bent u hier zelf voor verantwoordelijk. U kunt zich laten bijstaan door een makelaar. In ons dossier is een door onze opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig, alsmede een lijst van zaken, welke achterblijven in de woning. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijsten ter inzage krijgen. Een bezichtiging is voor zowel koper als verkoper een spannende aangelegenheid waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden. Wij zouden het op prijs stellen indien u enkele dagen na uw bezoek ons op de hoogte brengt van uw bevindingen. Wij kunnen onze opdrachtgever(s) dan hierover informeren. Indien tussen verkoper en koper een overeenkomst tot stand komt wordt door ons een koopakte opgemaakt conform het laatste model, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Na aankoop zal binnen 10 werkdagen na de afloop van uw financieringsvoorbehoud een bankgarantie verlangd worden. Uw geldverstrekker of onze hypotheekadviseur zal dit gemakkelijk voor u kunnen verzorgen. Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Van Santvoort makelaars b.v. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandeling. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een eventuele transactie. Zie ook ons totale aanbod op Van Santvoort makelaars B.V. werkt op het gebied van hypotheken en verzekeringen samen met Intersant, een financiële dienstverlener gevestigd te Nuenen. Als onafhankelijk intermediair treden zij op voor de meeste grote banken en verzekeraars. Intersant staat garant voor een oprecht, weloverwogen en gefundeerd advies voor uw totale financiële planning. Laat u eens vrijblijvend adviseren door één van de adviseurs en zie ook hoe zij voor u geld besparen bij het sluiten van een hypotheek en verzekering. Intersant is gevestigd aan de Berg 2-4, 5671 AS, Nuenen. Telefonisch bereikbaar op nummer Meer informatie vindt u op

Hool 0 ong. te Nuenen (Gerwen)-kavel 2

Hool 0 ong. te Nuenen (Gerwen)-kavel 2 Hool 0 ong. te Nuenen (Gerwen)-kavel 2 Op een fraaie, vrij gelegen locatie in het buitengebied van Nuenen gelegen riante bouwkavel met een oppervlakte van ca. 3.000 m². De aankoop van een grotere bouwkavel

Nadere informatie

Hoogeindseweg 6a te Oostelbeers

Hoogeindseweg 6a te Oostelbeers Hoogeindseweg 6a te Oostelbeers Op een volop ruimte biedend perceel van ca. 1.000 m² gelegen tot woonhuis te verbouwen halfvrijstaande boerderij. Het behoort ook tot de mogelijkheden om nieuwbouw van een

Nadere informatie

Breedijk 4 te Helmond

Breedijk 4 te Helmond Breedijk 4 te Helmond TE KOOP: Vanwege verhuizing naar groter object aan de Dubloen 8 te Deurne. Op korte afstand van het centrum van Helmond op grootschalig industrieterrein gelegen bedrijfspand met carport

Nadere informatie

Helvoirtseweg 13 te Haaren

Helvoirtseweg 13 te Haaren Helvoirtseweg 13 te Haaren In het buitengebied, aan de rand van de bebouwde kom van Haaren gelegen in aanbouw zijnde, unieke hippische accommodatie. Dit object biedt u de mogelijkheid om vanuit de reeds

Nadere informatie

Heuvel 20 te Budel-Schoot

Heuvel 20 te Budel-Schoot Heuvel 20 te Budel-Schoot Op een prachtige, rustieke locatie in het buitengebied van Budel-Schoot gelegen volop ruimte biedende langgevelboerderij met tuin en een vrijstaand bijgebouw. Het geheel is gesitueerd

Nadere informatie

Nieuwstraat 0 ong. te Sint Oedenrode

Nieuwstraat 0 ong. te Sint Oedenrode Nieuwstraat 0 ong. te Sint Oedenrode Op een fraaie, rustig gelegen locatie in het buitengebied van Sint Oedenrode gelegen agrarisch bedrijf bestaande uit een 2-sterren stierenstal (ca. 12x40 mtr.), een

Nadere informatie

Sniederslaan 6a te Bladel

Sniederslaan 6a te Bladel Sniederslaan 6a te Bladel Prachtig, halfvrijstaand en veelzijdig herenhuis met mooie aangelegde tuin in het centrum van Bladel. Vraagprijs Aanvaarding per Kadastrale gegevens Staat van onderhoud : 325.000,--

Nadere informatie

Voortje 0 ong. te Mierlo

Voortje 0 ong. te Mierlo Voortje 0 ong. te Mierlo PRACHTIG GELEGEN BOUWKAVEL, INCLUSIEF BOUWVERGUNNING, VOOR DE BOUW VAN EEN FRAAI LANDHUIS MET EEN GROOT, MULTIFUNCTIONEEL BIJGEBOUW! Op een fraaie, vrij gelegen locatie in het

Nadere informatie

Piet Mondriaanstraat - Wolvega

Piet Mondriaanstraat - Wolvega Piet Mondriaanstraat - Wolvega Vraagprijs 75.000,= v.o.n. Omschrijving Piet Mondriaanstraat - Wolvega MOOIE, VRIJ GELEGEN HOEKKAVEL VOOR DE BOUW VAN EEN VRIJSTAAND WOONHUIS! Deze bouwkavel is gelegen op

Nadere informatie

Laarbroek 0 ong. te Asten

Laarbroek 0 ong. te Asten Laarbroek 0 ong. te Asten Op een prachtige locatie aan de rand van de bebouwde kom van Asten gelegen royaal Ruimte voor Ruimte-bouwkavel voor de bouw van bijvoorbeeld een vrijstaand landhuis of woonboerderij

Nadere informatie

Willibrordstraat 23 te Middelbeers

Willibrordstraat 23 te Middelbeers Willibrordstraat 23 te Middelbeers Exclusieve riante vrijstaande woonboerderij anno 2009 met rieten kap, kelder (26 m 2 ), inpandige garage en vrijstaande berging. Prachtige locatie in het centrum van

Nadere informatie

Bestemming 2 ^1 kapwoningen W-B2 De Opslach Ryptsjerk

Bestemming 2 ^1 kapwoningen W-B2 De Opslach Ryptsjerk Bestemming 2 ^1 kapwoningen W-B2 De Opslach Ryptsjerk Artikel 6: Wonen - B2 (twee onder één kap) 6.1. Bestemmingsomschrijving De voor Wonen - B2 aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. gebouwen en overkappingen

Nadere informatie

Achterste Hermalen 0 ong. te Schijndel

Achterste Hermalen 0 ong. te Schijndel Achterste Hermalen 0 ong. te Schijndel In het buitengebied van Schijndel gelegen perceel cultuurgrond. Het perceel is gesitueerd aan de bosrand en tegen natuurgebied. Het heeft een oppervlakte van 22.980

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Inleidende regels 3 Artikel 1 Toepassingsregels 3 Artikel 2 Begrippen 3. Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 5 Artikel 3 Wonen 5

Hoofdstuk 1 Inleidende regels 3 Artikel 1 Toepassingsregels 3 Artikel 2 Begrippen 3. Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 5 Artikel 3 Wonen 5 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Inleidende regels 3 Artikel 1 Toepassingsregels 3 Artikel 2 Begrippen 3 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 5 Artikel 3 Wonen 5 Hoofdstuk 3 Overgangs- en slotregels 8 Artikel 4 Slotregel

Nadere informatie

Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven

Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven Comfortabel wonen in een fantastisch appartement op de 5 e verdieping gelegen in het centrum van Eindhoven. Aan het begin van de Montgomerylaan gelegen ruim

Nadere informatie

De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. het wonen;

De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. het wonen; Artikel 15 Wonen 15.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. het wonen; alsmede voor: b. garageboxen, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'garage'; c. dienstverlening,

Nadere informatie

Bijlage 2: Bestemming Wonen - 1

Bijlage 2: Bestemming Wonen - 1 Bijlage 2: Bestemming Wonen - 1 Wonen - 1 1.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor a. wonen, eventueel in combinatie met werk aan huis en/of bêd en brochje,

Nadere informatie

Meierstraat 37 te Kessenich (Limburg, België)

Meierstraat 37 te Kessenich (Limburg, België) Meierstraat 37 te Kessenich (Limburg, België) Op een prachtige locatie in Kessenich (Limburg, België) gelegen hippisch complex met schitterend, luxueus landhuis, bestaande uit 3 officiële appartementen

Nadere informatie

Chromerij 29 te Waalre

Chromerij 29 te Waalre Chromerij 29 te Waalre Unieke kans op een nieuw, instap gereed, luxe afgewerkt en ruim 3- kamerappartement, ± 95 m 2, met balkon/terras, ± 8 m 2 op zuidwest, berging en parkeerplaats in het souterrain.

Nadere informatie

4 4 vr v ije j ka k ve v ls l s De Sche h ife f la l ar r 15, Veghe h l Vig i ere r nde d be b st s emming n 1

4 4 vr v ije j ka k ve v ls l s De Sche h ife f la l ar r 15, Veghe h l Vig i ere r nde d be b st s emming n 1 4 vrije kavels De Scheifelaar 15,, Veghel Vigerende bestemming 1 Artikel 13 Wonen-1 13.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen-1' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. wonen; b. de uitoefening van

Nadere informatie

Bestemming vrijstaande woningen W-A2 De Opslach Ryptsjerk

Bestemming vrijstaande woningen W-A2 De Opslach Ryptsjerk Bestemming vrijstaande woningen W-A2 De Opslach Ryptsjerk Artikel 5: Wonen - A2 (vrijstaande woningen) 5.1. Bestemmingsomschrijving De voor Wonen - A2 aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. gebouwen

Nadere informatie

Bijlage 1 Aanpassing verbeelding voor de locatie Zwarteweg 28

Bijlage 1 Aanpassing verbeelding voor de locatie Zwarteweg 28 Bijlage 1 Aanpassing verbeelding voor de locatie Zwarteweg 28 b-2) M DH (tc) [sba-ob] Bouwaanduiding [sba-ob] specifieke bouwaanduiding - oppervlakte bijgebouwen Voorstel reparatie perceel Zwarteweg 28

Nadere informatie

Dominepad 5A te Hoogeloon

Dominepad 5A te Hoogeloon Dominepad 5A te Hoogeloon Zeer ruim, maar liefst circa 1000 m³, vrijstaand landhuis voor dubbele bewoning. Gelegen op een royaal perceel van circa 10.000 m². In overleg is de aankoop van meer of minder

Nadere informatie

Pelgrimsche Hoeve. Kavelgegevens prijs: 325 / m² ex. btw. Fase 3 kavelnummer: 1. 's-hertogenbosch. PRIJS: k.k. ex. btw.

Pelgrimsche Hoeve. Kavelgegevens prijs: 325 / m² ex. btw. Fase 3 kavelnummer: 1. 's-hertogenbosch. PRIJS: k.k. ex. btw. Pelgrimsche Hoeve Kavelgegevens prijs: 325 / m² ex. btw 's-hertogenbosch Fase 3 kavelnummer: 1 PRIJS: 145.925 k.k. ex. btw Team Uitgifte Monique van Griensven - van Lent 06-31942182 m.vangriensven@s-hertogenbosch.nl

Nadere informatie

waarbij, ter plaatse van de aanduiding karakteristiek, de instandhouding van de bestaande karakteristieke hoofdvorm wordt nagestreefd;

waarbij, ter plaatse van de aanduiding karakteristiek, de instandhouding van de bestaande karakteristieke hoofdvorm wordt nagestreefd; 05-01-03 blz 49 Artikel 12: Bedrijfsdoeleinden 12. 1. Bestemmingsomschrijving De voor bedrijfsdoeleinden aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. gebouwen ten behoeve van: 1. bedrijven die zijn genoemd

Nadere informatie

Wonen Bestemmingsomschrijving Bouwregels

Wonen Bestemmingsomschrijving Bouwregels Wonen Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. het wonen met daaronder begrepen beroep-aan-huis; b. ter plaatse van de aanduiding 'opslag' is tevens opslag, niet

Nadere informatie

BESTEMMINGSBEPALINGEN

BESTEMMINGSBEPALINGEN 05-01-03 blz 11 BESTEMMINGSBEPALINGEN Artikel 3: Woondoeleinden 1 3. 1. Bestemmingsomschrijving De voor woondoeleinden 1 aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. woonhuizen, al dan niet in combinatie met

Nadere informatie

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L) Buntweg 12 te Ysselsteyn (L) TE HUUR: Op fraaie locatie, aan de rand van het dorp gelegen hippische accommodatie, bestaande uit een foyer, binnenbak (ca. 20x60 mtr.), 15 paardenboxen, een buitenbak, parkeerplaats

Nadere informatie

BIJLAGE 2. Van toepassing zijnde regels na wijziging in de bestemming

BIJLAGE 2. Van toepassing zijnde regels na wijziging in de bestemming BIJLAGE 2 Van toepassing zijnde regels na wijziging in de bestemming 1 Artikel : Wonen Bestemmingsomschrijving A. De voor Wonen aangewezen gronden zijn bestemd voor: 1. woonhuizen al dan niet in combinatie

Nadere informatie

Ter plaatse van de aanduiding 'onderdoorgang' zijn de gronden tevens bestemd voor langzaam verkeersdoeleinden.

Ter plaatse van de aanduiding 'onderdoorgang' zijn de gronden tevens bestemd voor langzaam verkeersdoeleinden. Artikel 21 Wonen 21.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor wonen met de bijbehorende voorzieningen, zoals tuinen, erven, parkeervoorzieningen, watergangen waterretentievoorzieningen

Nadere informatie

Artikel 22 Wonen - 1. 22.2 Bouwregels Op deze gronden mag worden gebouwd en gelden de volgende regels:

Artikel 22 Wonen - 1. 22.2 Bouwregels Op deze gronden mag worden gebouwd en gelden de volgende regels: 143 Artikel 22 Wonen - 1 22.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. het wonen, al dan niet met aan-huis-gebonden beroepen en kleinschalige bedrijfsmatige

Nadere informatie

Hoofdstraat 120 Stadskanaal

Hoofdstraat 120 Stadskanaal Verkoopbrochure Hoofdstraat 120 1 Verkoopbrochure bouwkavel voor wonen en werken Hoofdstraat 120 Stadskanaal gemeente Stadskanaal 1 januari 2017 Leeswijzer Verkoopbrochure Hoofdstraat 120 2 Verkaveling

Nadere informatie

Artikel 4: Woondoeleinden 2

Artikel 4: Woondoeleinden 2 05-01-03 blz 17 Artikel 4: Woondoeleinden 2 4. 1. Bestemmingsomschrijving De voor woondoeleinden 2 aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. woonhuizen, al dan niet in combinatie met ruimte voor een aan-huis-verbonden

Nadere informatie

De voor 'Maatschappelijk' aangewezen gronden zijn bestemd voor: 1. educatieve instellingen met inbegrip van kinderopvang;

De voor 'Maatschappelijk' aangewezen gronden zijn bestemd voor: 1. educatieve instellingen met inbegrip van kinderopvang; Artikel 7 Maatschappelijk 7.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Maatschappelijk' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. maatschappelijke voorzieningen waaronder: 1. educatieve instellingen met inbegrip

Nadere informatie

Planregels. Wijzigingsplan Nieuw-Vennep 1e wijziging 2 e fase

Planregels. Wijzigingsplan Nieuw-Vennep 1e wijziging 2 e fase Planregels Wijzigingsplan Nieuw-Vennep 1e wijziging 2 e fase HOOFDSTUK 1 INLEIDENDE BEPALINGEN ARTIKEL 1 Begripsbepalingen plan: (digitaal) het wijzigingsplan 'Nieuw-Vennep 1e wijziging 2 e fase' van de

Nadere informatie

De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor: Artikel 4 Bedrijventerrein 4.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. bedrijven ter plaatse van de aanduiding: 'bedrijf tot en met categorie 2' 'bedrijf

Nadere informatie

Prins Hendrikstraat 88 a Belfeld Koopsom: kosten koper

Prins Hendrikstraat 88 a Belfeld Koopsom: kosten koper Prins Hendrikstraat 88 a Belfeld Koopsom: 149.500 kosten koper Zeer ruime bouwkavel (ca. 1.367 m²) op een schitterende locatie! Gelegen aan de rand van het dorp in een prachtig groene omgeving en met alle

Nadere informatie

Bestemming Verblijfsrecreatieve

Bestemming Verblijfsrecreatieve BIJLAGE 3 Bestemming Verblijfsrecreatieve doeleinden 1 Artikel Verblijfsrecreatieve doeleinden Bestemmingsomschrijving De voor verblijfsrecreatieve doeleinden aangewezen gronden zijn bestemd voor: a.

Nadere informatie

Gemeente Hilvarenbeek Ingekomen:

Gemeente Hilvarenbeek Ingekomen: Gemeente Hilvarenbeek Ingekomen: 4-1 -2016 Bestemmingsplan "Kern Hilvarenbeek" Artikel 17 Wonen 17.1 Bestemmingsomschrijving 17.1.1 Algemeen De voor "Wonen" aangewezen gronden zijn bestemd voor het wonen

Nadere informatie

Artikel 16 Woongebied

Artikel 16 Woongebied blad -1- Artikel 16 Woongebied 16.1 Bestemmingsomschrijving De voor Woongebied aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. woningen met bijbehorende voorzieningen zoals tuinen en erven, alsmede aan huis verbonden

Nadere informatie

Artikel 6: Woondoeleinden 4

Artikel 6: Woondoeleinden 4 05-01-03 blz 29 Artikel 6: Woondoeleinden 4 6. 1. Bestemmingsomschrijving De voor woondoeleinden 4 aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. woonhuizen, al dan niet in combinatie met ruimte voor een aan-huis-verbonden

Nadere informatie

Boskantseweg 91-93 te Sint Oedenrode

Boskantseweg 91-93 te Sint Oedenrode Boskantseweg 91-93 te Sint Oedenrode Op een fraaie locatie In het buitengebied van Sint Oedenrode gelegen vrijstaande woonboerderij met diverse multifunctionele bijgebouwen, een riante tuin met een grote

Nadere informatie

a. op of in deze gronden mogen geen gebouwen worden gebouwd. Voor het bouwen van bouwwerken, geen gebouwen zijnde, geldt de volgende regel:

a. op of in deze gronden mogen geen gebouwen worden gebouwd. Voor het bouwen van bouwwerken, geen gebouwen zijnde, geldt de volgende regel: Artikel 3 Verkeer Verblijf 3.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Verkeer Verblijf' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. woonstraten; b. paden; c. parkeervoorzieningen; d. groenvoorzieningen; e. openbare

Nadere informatie

R e g e l s rgl

R e g e l s rgl R e g e l s 267.00.01.43.01.rgl I n h o u d s o p g a v e I n l e i d e n d e r e g e l s Artikel 1 Begrippen 3 Artikel 2 Relatie met geldend bestemmingsplan 5 B e s t e m m i n g s r e g e l s Artikel

Nadere informatie

HOOFDSTUK 1 Inleidende regels

HOOFDSTUK 1 Inleidende regels Regels HOOFDSTUK 1 Inleidende regels Artikel 1 Begrippen a. het plan: het bestemmingsplan Assenrade, uitwerkingsplan Assenrade, fase 1, van de gemeente Hattem, als bedoeld in artikel 3.6 lid 1 onder b

Nadere informatie

TE KOOP / TE HUUR Postelseweg 96 te Eersel

TE KOOP / TE HUUR Postelseweg 96 te Eersel TE KOOP / TE HUUR Postelseweg 96 te Eersel Middels eigen laan van circa 350 meter lang bereikbare, zeer ruim landhuis in Engelse Stijl met diverse gastenruimten en een parkachtige tuin met bomen van circa

Nadere informatie

T E K O O P. Losplaats ong. te Maarheeze

T E K O O P. Losplaats ong. te Maarheeze Losplaats ong. - Maarheeze De Losplaats is een lommerrijk pad gelegen aan de rand van de jonge wijk Bruine Akkers. Voorzieningen zoals de winkelstraat, scholen en zorgvoorzieningen zijn binnen een tiental

Nadere informatie

Uw eigen bouwkavel Roordahiem, Terkaple

Uw eigen bouwkavel Roordahiem, Terkaple U denkt er over om uw eigen woning te bouwen? Wellicht hee u al een mooie kavel gezien in het verkavelingsplan. Mogelijk hee u zelfs al een (gra! s) op! e genomen op uw toekoms! ge woonplek. De volgende

Nadere informatie

Artikel 21 Wonen. Voor het bouwen gelden de volgende regels:

Artikel 21 Wonen. Voor het bouwen gelden de volgende regels: 176 Artikel 21 Wonen 21.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. het wonen en in samenhang daarmee voor de uitoefening van aan-huis-gebonden beroepen en kleinschalige

Nadere informatie

Planregels. wijzigingsplan 'Hoofddorp Noord 2e wijziging' ontwerp juni 2015

Planregels. wijzigingsplan 'Hoofddorp Noord 2e wijziging' ontwerp juni 2015 Planregels wijzigingsplan 'Hoofddorp Noord 2e wijziging' ontwerp juni 2015 HOOFDSTUK 1 INLEIDENDE BEPALINGEN ARTIKEL 1 Begripsbepalingen plan: (digitaal) het wijzigingsplan 'Hoofddorp Noord 2e wijziging'

Nadere informatie

Artikel 22: Wonen Bestemmingsomschrijving

Artikel 22: Wonen Bestemmingsomschrijving 05-43-04 blz 50 Artikel 22: Wonen 22.1. Bestemmingsomschrijving De op de plankaart voor Wonen aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. wonen; b. aan-huis-verbonden beroepen; met daaraan ondergeschikt:

Nadere informatie

Valkerheideweg 3 Maasbree

Valkerheideweg 3 Maasbree Valkerheideweg 3 Maasbree Dit karakteristieke geheel is uitermate geschikt voor de hobbymatige paardenen dierenliefhebber! Het vrijstaande woonhuis beschikt o.a. over een knusse woonkamer, serre en 4 slaapkamers.

Nadere informatie

T E K O O P. Koenraadtweg 22 te Maarheeze

T E K O O P. Koenraadtweg 22 te Maarheeze Koenraadtweg 22 - Maarheeze De Koenraadtweg is de mooie lommerrijke, doorgaande weg die de dorpskern van Maarheeze verbindt met de sportvelden, de villaparken en het natuurgebied De Pan. Het uitzicht wordt

Nadere informatie

Boomstraat 25 te Gemonde

Boomstraat 25 te Gemonde Boomstraat 25 te Gemonde Op een landelijke locatie in het buitengebied van Gemonde gelegen vrijstaand woonhuis met een inpandige garage, een rondom de woning gelegen tuin en weiland. Het geheel is gesitueerd

Nadere informatie

B i j l a g e 2 : B e s t e m m i n g G e m e n g d

B i j l a g e 2 : B e s t e m m i n g G e m e n g d B i j l a g e 2 : Bestemming Gemengd Artikel 1 Gemengd 1.1 Bestemmingsomschrijving De voor Gemengd aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. woningen, al dan niet in combinatie met: - ruimte voor een aan-huis-verbonden

Nadere informatie

Artikel 19 Wonen - Karakteristiek

Artikel 19 Wonen - Karakteristiek Artikel 19 Wonen - Karakteristiek 19.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'wonen-karakteristiek' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. wonen; b. aan huis verbonden beroepen; c. water; d. behoud van de

Nadere informatie

Artikel 2 Woondoeleinden IV (W IV) 5 Artikel 3 Erven III (E III) 7 Artikel 4 Tuinen II (T II) 9

Artikel 2 Woondoeleinden IV (W IV) 5 Artikel 3 Erven III (E III) 7 Artikel 4 Tuinen II (T II) 9 Inhoud van de regels Hoofdstuk 1 Inleidende en algemene bepalingen blz. 3 Artikel 1 Begripsbepalingen 3 Hoofdstuk 2 Bestemmingen en gebruik 5 Artikel 2 Woondoeleinden IV (W IV) 5 Artikel 3 Erven III (E

Nadere informatie

BIJLAGE 2 - VOORSCHRIFTEN - PLANKAART

BIJLAGE 2 - VOORSCHRIFTEN - PLANKAART BIJLAGE 2 - VOORSCHRIFTEN - PLANKAART Artikel 1 Woondoeleinden W- 1. Doeleinden De gronden op de plankaart aangewezen voor Woondoeleinden W- zijn bestemd voor het wonen. Bij de realisatie van nieuwe woningen

Nadere informatie

Sniederslaan 8 te Bladel

Sniederslaan 8 te Bladel Sniederslaan 8 te Bladel Prachtig karaktervol, halfvrijstaand en veelzijdig herenhuis. Gelegen in hartje centrum van Bladel. Vraagprijs Aanvaarding per : 425.000,-- k.k. : In overleg Kadastrale gegevens

Nadere informatie

TE KOOP. Dorpsstraat 15 Cadier en Keer

TE KOOP. Dorpsstraat 15 Cadier en Keer Oppervlakte 1000 m 2 Vraagprijs 250.000,- Kosten koper TE KOOP Dorpsstraat 15 Cadier en Keer Aan de rand van Cadier en Keer met het Limburgse Heuvelland als achtertuin, zijn deze twee kavels gelegen. Het

Nadere informatie

Wijzigingsplan Locatie Kwekerij Slot. Gemeente Beemster

Wijzigingsplan Locatie Kwekerij Slot. Gemeente Beemster Wijzigingsplan Locatie Kwekerij Slot Gemeente Beemster Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Inleidende regels 3 Artikel 1 Begrippen 3 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 4 Artikel 2 Wonen - 2 4 Hoofdstuk 3 Algemene regels

Nadere informatie

Uw eigen bouwkavel Nij Sân Ro en, Ro um

Uw eigen bouwkavel Nij Sân Ro en, Ro um U denkt er over om uw eigen woning te bouwen? Wellicht hee! u al een mooie kavel gezien binnen het verkavelingsplan. Mogelijk hee! u zelfs al een (gra" s) op" e genomen op uw toekoms" ge woonplek. De volgende

Nadere informatie

Brummen, Mercuriusweg ong. kavels

Brummen, Mercuriusweg ong. kavels Brummen, Mercuriusweg ong. kavels OMSCHRIJVING: Te koop bouwkavels van 743 m² en 781 m². Op bedrijventerrein Rhienderen Noord gelegen bedrijfskavels ter grootte van 743 m² en 781 m². Eventueel ook beschikbaar

Nadere informatie

Wonen. 1.2 Bouwregels

Wonen. 1.2 Bouwregels 1 Wonen 1.1 Bestemmingsomschrijving De voor Wonen - 2 aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. woonhuizen al dan niet in combinatie met ruimte voor een aan-huis-verbonden beroep of een kleinschalige bedrijfsmatige

Nadere informatie

Bouwkavel Nol Rendershof Nederwetten (gemeente nuenen)

Bouwkavel Nol Rendershof Nederwetten (gemeente nuenen) Bouwkavel Nol Rendershof Nederwetten (gemeente nuenen) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over het bouwperceel waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve

Nadere informatie

Meidoornweg. Projectinformatie. Meidoornweg 2-8 Badhoevedorp. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Meidoornweg. Projectinformatie. Meidoornweg 2-8 Badhoevedorp. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) Projectinformatie Meidoornweg Meidoornweg 2-8 Badhoevedorp btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te koop Meidoornweg 2-8 te Badhoevedorp Projectomschrijving Het gebouw heeft

Nadere informatie

Woondoeleinden 2 (W2)

Woondoeleinden 2 (W2) Artikel 4 Woondoeleinden 2 (W2) 4.1 Doeleindenomschrijving De op de plankaart voor Woondoeleinden 2 (W2) aangewezen gronden zijn bestemd voor de volgende doeleinden: a wonen; b aan huis verbonden beroepen;

Nadere informatie

Cultuur en ontspanning. Bestemmingsomschrijving

Cultuur en ontspanning. Bestemmingsomschrijving Artikel: Cultuur en ontspanning Bestemmingsomschrijving De voor 'Cultuur en ontspanning' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. gebouwen en overkappingen ten behoeve van culturele en sociaal-culturele

Nadere informatie

Bestemmingsplangebied. Legenda

Bestemmingsplangebied. Legenda Bestemmingsplangebied Legenda Artikel 17 Groen Bestemmingsplanvoorschriften uit het bestemmingsplan Dokkum Regiostad. 17.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Groen' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

Nadere informatie

Waterfront-Zuid Watersportboulevard. Vastgesteld uitwerkingsplan

Waterfront-Zuid Watersportboulevard. Vastgesteld uitwerkingsplan Waterfront-Zuid Watersportboulevard Vastgesteld uitwerkingsplan Waterfront-Zuid - Watersportboulevard Inhoudsopgave Regels 3 Hoofdstuk 1 Inleidende regels 5 Artikel 1 Begrippen 5 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels

Nadere informatie

UITWERKINGSPLAN MORTIERE FASE 4C3. GEMEENTE MIDDELBURG onherroepelijk 17 december ruimte voor ideeën

UITWERKINGSPLAN MORTIERE FASE 4C3. GEMEENTE MIDDELBURG onherroepelijk 17 december ruimte voor ideeën UITWERKINGSPLAN MORTIERE FASE 4C3 GEMEENTE MIDDELBURG onherroepelijk 17 december 2011 ruimte voor ideeën Mortiere fase 4c3 Deze standaard is gebaseerd op de Bro (21 april 2008) en SVBP2008 (10 april 2008).

Nadere informatie

Oude Retiesebaan 4 te Oud-Turnhout (B)

Oude Retiesebaan 4 te Oud-Turnhout (B) Oude Retiesebaan 4 te Oud-Turnhout (B) Ruime en luxe afgewerkte vrijstaande villa/bungalow met fraaie inpandige wellness-/zwembadruimte, inpandige dubbele garage en zeer grote tuin met berging. Perceelsoppervlakte

Nadere informatie

Echt Rijksweg Zuid 1B

Echt Rijksweg Zuid 1B TE HUUR Rijksweg Zuid 1B Echt Gemeente Echt - Susteren Huurprijs: op aanvraag 2 OBJECT LIGGING PARKEREN BESTEMMING Gelegen aan de doorgaande Rijksweg in het centrum van Echt, bieden wij u deze royale casco

Nadere informatie

Uitwerkingsplan. Nassaulaan. Definitief. Gemeente Baarle-Nassau Postbus AC Baarle-Nassau. Grontmij Nederland B.V. Eindhoven, 28 juli 2012

Uitwerkingsplan. Nassaulaan. Definitief. Gemeente Baarle-Nassau Postbus AC Baarle-Nassau. Grontmij Nederland B.V. Eindhoven, 28 juli 2012 Uitwerkingsplan Nassaulaan Definitief Gemeente Baarle-Nassau Postbus 105 5110 AC Baarle-Nassau Grontmij Nederland B.V. Eindhoven, 28 juli 2012 Verantwoording Titel : Uitwerkingsplan Subtitel : Nassaulaan

Nadere informatie

REGELS Inhoudsopgave

REGELS Inhoudsopgave REGELS Inhoudsopgave Artikel 1 Begrippen 2 Artikel 2 Nadere regels 2 Artikel 3 Verkeer - Verblijfsgebied 3 Artikel 4 Wonen 3 Artikel 5 Algemene aanduidingsregels 6 Artikel 6 Slotregel 7 HOOFDSTUK 1 INLEIDENDE

Nadere informatie

GEMEENTE HEERENVEEN UITWERKING 3 e FASE SKOATTERWÂLD (WONINGBOUW TEN OOSTEN VAN DE BOSVELDEN, DEEL 1) INHOUDSOPGAVE

GEMEENTE HEERENVEEN UITWERKING 3 e FASE SKOATTERWÂLD (WONINGBOUW TEN OOSTEN VAN DE BOSVELDEN, DEEL 1) INHOUDSOPGAVE GEMEENTE HEERENVEEN UITWERKING 3 e FASE SKOATTERWÂLD (WONINGBOUW TEN OOSTEN VAN DE BOSVELDEN, DEEL 1) REGELS INHOUDSOPGAVE blz HOOFDSTUK 1 INLEIDENDE REGELS 1 Artikel 1: Begripsbepalingen 1 HOOFDSTUK 2.

Nadere informatie

BIJLAGE 2 tekst herziene voorschriften van Westenholte

BIJLAGE 2 tekst herziene voorschriften van Westenholte BIJLAGE 2 tekst herziene voorschriften van Westenholte Artikel 1 Begripsbepalingen In deze voorschriften wordt verstaan onder: 1.23 carport: een overdekt bouwwerk, geen gebouw zijnde, dat blijkens zijn

Nadere informatie

uitwerkingsplan Mortiere fase 7

uitwerkingsplan Mortiere fase 7 uitwerkingsplan Mortiere fase 7 Inhoudsopgave Regels 3 Hoofdstuk 1 Inleidende regels 4 Artikel 1 Begrippen 4 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 5 Artikel 2 Groen 5 Artikel 3 Tuin 6 Artikel 4 Verkeer 7 Artikel

Nadere informatie

Steensel Riethovenseweg

Steensel Riethovenseweg De Reijenburg 42 5501 LD Veldhoven Tel. 040 254 15 28 Fax 040 253 26 45 info@henrikox.nl www.henrikox.nl Steensel Riethovenseweg Zeer fraai gelegen, ruime bouwkavel, nabij bossen en landerijen, eventueel

Nadere informatie

Mauritsstraat 14 te Veldhoven

Mauritsstraat 14 te Veldhoven Mauritsstraat 14 te Veldhoven Ruim en gemoderniseerd woonhuis (type 2 onder 1 kap) met uitgebouwde bijkeuken, verhoogde achtergevel en dakopbouw, 4 slaapkamers, grote uitgebouwde garage/hobbyruimte (±

Nadere informatie

bijlage 3 bestemming(en) na wijziging

bijlage 3 bestemming(en) na wijziging bijlage 3 bestemming(en) na wijziging Artikel 1: Maatschappelijk sociaal-cultureel 1.1 Bestemmingsomschrijving De voor Maatschappelijk sociaal-cultureel aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. gebouwen

Nadere informatie

Bijlage 2. Regels bestemming Gemengd Voormalige (agrarische) bedrijfsbebouwing

Bijlage 2. Regels bestemming Gemengd Voormalige (agrarische) bedrijfsbebouwing Bijlage 2 Regels bestemming Gemengd Voormalige (agrarische) bedrijfsbebouwing Artikel X Gemengd - Voormalige (agrarische) bedrijfsbebouwing X.1 Bestemmingsomschrijving X.1.1 Toegestane gebruiksvormen

Nadere informatie

Oppervlakte ca m 2 VENRAYSEWEG 151 HORST TE KOOP. Prijs kk.

Oppervlakte ca m 2 VENRAYSEWEG 151 HORST TE KOOP. Prijs kk. Oppervlakte ca. 19.905 m 2 TE KOOP VENRAYSEWEG 151 HORST Prijs 1.125.000 kk. Impressie OBJECT Op een goede locatie gelegen in Horst aan de Maas nabij de A73 kunnen wij u vrijblijvend te koop aanbieden

Nadere informatie

TE HUUR WERKERLAAN 154 8043 LK ZWOLLE

TE HUUR WERKERLAAN 154 8043 LK ZWOLLE TE HUUR WERKERLAAN 154 8043 LK ZWOLLE VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE Werkerlaan 154 8043 LK ZWOLLE HUURPRIJS : 100,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW. SERVICEKOSTEN : 35,-- per m² per jaar, te

Nadere informatie

Inhoud van de regels. Hoofdstuk 1 Inleidende regels blz. 3. Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 5. Artikel 1 Begrippen 3

Inhoud van de regels. Hoofdstuk 1 Inleidende regels blz. 3. Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 5. Artikel 1 Begrippen 3 REGELS Inhoud van de regels Hoofdstuk 1 Inleidende regels blz. 3 Artikel 1 Begrippen 3 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 5 Artikel 2 Woondoeleinden VI (WVII) 5 Artikel 3 Groen (G) 8 Adviesbureau RBOI 162100.16253.00

Nadere informatie

1. Artikel 12 Horeca. De voor Horeca aangewezen gronden zijn bestemd voor: www.ruimtelijkeplannen.nl - print d.d.

1. Artikel 12 Horeca. De voor Horeca aangewezen gronden zijn bestemd voor: www.ruimtelijkeplannen.nl - print d.d. www.ruimtelijkeplannen.nl - print d.d. 10 september 2014 1. Artikel 12 Horeca 12. 1. Bestemmingsomschrijving De voor Horeca aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. gebouwen ten behoeve van: 1. horeca

Nadere informatie

Zandschelweg 1 te Deurne

Zandschelweg 1 te Deurne Zandschelweg 1 te Deurne Op een volop privacybiedende locatie gelegen vrijstaand woonhuis met o.a. 4 slaapkamers (waarvan 2 op de begane grond), zeer ruime garage en zonnige achtertuin met terras en overkapping.

Nadere informatie

Adviesbureau RBOI 0703.008175.40 Rotterdam / Middelburg

Adviesbureau RBOI 0703.008175.40 Rotterdam / Middelburg 163 Artikel 6 Centrum 6.1 Bestemmingsomschrijving De voor Centrum aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. detailhandel, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'supermarkt': tevens een supermarkt; b.

Nadere informatie

Vinkelse Slagen. Kavelgegevens. kavelnummer: 1. 's-hertogenbosch. oppervlakte: 949 m 2. prijs: 247.350 ex. btw. Team Uitgifte

Vinkelse Slagen. Kavelgegevens. kavelnummer: 1. 's-hertogenbosch. oppervlakte: 949 m 2. prijs: 247.350 ex. btw. Team Uitgifte oppervlakte: 949 m 2 kavelnummer: 1 prijs: 247.350 ex. btw kavelnummer: 2 oppervlakte: 963 m2 prijs: 249.450 ex. btw kavelnummer: 3 oppervlakte: 1.011 m2 prijs: 256.650 ex. btw kavelnummer: 4 oppervlakte:

Nadere informatie

b. beroeps- en bedrijfsmatige activiteiten, met dien verstande dat:

b. beroeps- en bedrijfsmatige activiteiten, met dien verstande dat: Artikel 8 Wonen - 2 8.1 Bestemmingsomschrijving 8.2 Bouwregels 8.3 Nadere eisen 8.4 Afwijking van de bouwregels 8.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen - 2' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a.

Nadere informatie

TE KOOP. Bouwkavel Keizersveld Venray. VERKOOPPRIJS 125,- p/m² k.k.

TE KOOP. Bouwkavel Keizersveld Venray. VERKOOPPRIJS 125,- p/m² k.k. Bouwkavel Keizersveld Venray TE KOOP VERKOOPPRIJS 125,- p/m² k.k. Gelegen aan de rand van het bedrijventerrein Keizersveld te Venray op een A-locatie direct aan de autosnelweg A73 is deze bouwkavel gesitueerd

Nadere informatie

het project het projectbesluit Loo, Husselarijstraat 46 in de gemeente Duiven.

het project het projectbesluit Loo, Husselarijstraat 46 in de gemeente Duiven. Artikel 1 Begrippen In deze regels wordt verstaan onder: het project het projectbesluit Loo, Husselarijstraat 46 in de gemeente Duiven. de projectkaart de analoge en digitale voorstelling van de in het

Nadere informatie

Boschdijk Eindhoven

Boschdijk Eindhoven www.maasmakelaars.nl Boschdijk 1109 - Eindhoven Vraagprijs 350.000,-- kosten koper Maas Makelaars Boschdijk 272 5612 HJ Eindhoven Tel: 040-2445455 Fax: 040-2449205 E-mail: info@maasmakelaars.nl Omschrijving

Nadere informatie

Planregels uitwerking Schoenmakershoek Oost fase 3 (20 oktober 2015)

Planregels uitwerking Schoenmakershoek Oost fase 3 (20 oktober 2015) Planregels uitwerking Schoenmakershoek Oost fase 3 (20 oktober 2015) 2 3 Hoofdstuk 1 INLEIDENDE REGELS Artikel 1 Begrippen 1.1 plan: de "Uitwerking Schoenmakershoek-Oost fase 3" (NL.IMRO.0777.0086SCHOENOOST3-3001)van

Nadere informatie

Mortiere Fase 6B Herziening

Mortiere Fase 6B Herziening Ontwerp uitwerkingsplan Mortiere Fase 6B Herziening Regels Gemeente Middelburg Datum: 13 september 2016 Projectnummer: 160193 ID: NL.IMRO.0687.BPUMORF6BH-ON01 INHOUD REGELS 1 Inleidende regels 3 Artikel

Nadere informatie

Regels wijzigingsplan Zijldijk 41, te Leiderdorp

Regels wijzigingsplan Zijldijk 41, te Leiderdorp Regels wijzigingsplan Zijldijk 41, te Leiderdorp Planstatus: vastgesteld Datum: 2016-03-15 Plan identificatie: NL.IMRO.0547.WPZijldijk41-VG01 Auteur: G. Bot AgROM 1 Inleidende regels... 5 Artikel 1 Begrippen...

Nadere informatie

LTS - park in Musselkanaal

LTS - park in Musselkanaal gemeente Stadskanaal bouwkavels in het LTS - park in Musselkanaal Verkoopbrochure 1 maart 2017 - kaveltekening en prijzen - criteria welstandsnota - bestemmingsplan Leeswijzer Op bladzijde 3 en 4 vindt

Nadere informatie

wijzigingsplan Zijldijk 32a

wijzigingsplan Zijldijk 32a Regels wijzigingsplan Zijldijk 32a Planstatus: ontwerp Datum: 2016-03-01 Plan identificatie: NL.IMRO.0547.WPzijldijk32a-ON01 Auteur: G. Bot AgROM 1 Inleidende regels... 5 Artikel 1 Begrippen... 5 1.1 plan:...

Nadere informatie

Pelgrimsche Hoeve. Kavelgegevens. kavelnummer: 1. 's-hertogenbosch. prijs: 325 / m² ex. btw. Team Uitgifte

Pelgrimsche Hoeve. Kavelgegevens. kavelnummer: 1. 's-hertogenbosch. prijs: 325 / m² ex. btw. Team Uitgifte Pelgrimsche Hoeve Kavelgegevens prijs: 325 / m² ex. btw 's-hertogenbosch kavelnummer: 1 prijspeil: 2015 Team Uitgifte Monique van Griensven - van Lent 06-31942182 m.vangriensven@s-hertogenbosch.nl Pelgrimsche

Nadere informatie

BIJLAGEN BESTEMMINGSPLAN STEDELIJKE GEBIEDEN GEMERT-BAKEL

BIJLAGEN BESTEMMINGSPLAN STEDELIJKE GEBIEDEN GEMERT-BAKEL BIJLAGEN BESTEMMINGSPLAN STEDELIJKE GEBIEDEN GEMERT-BAKEL HERZIENING OKTOBER 2010 6fólu4>U.VV3 tan 1 5 'i, > -> - 010 ;, s BESTEMMINGSPLAN STEDELIJK GEBIED OKTOBER 2010 Bijlage 5 DEELPLAN NEERAKKER BAKEL

Nadere informatie