Entity Holland introductie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Entity Holland introductie"

Transcriptie

1 Product Catalogus

2 Entity Holland introductie Entity is een product wat absoluut gemaakt is voor de salon. Het is zeer makkelijk te verwerken, tijdbesparend en heeft een mooie natuurlijke uitstraling. Je krijgt een mooie elegante subtiele uitstraling van de nagel door middel van de juiste verhouding van liquid en poeder. Iedereen wil toch het maximale resultaat en dat gaat u nu ook zeker lukken. Deze nieuwe lijn wordt met ingang van heden in Nederland met oprechte trots geïntroduceerd door Beauty-Plaza te Veldhoven.

3

4 Succes Liquid Deze liquid is een medium set liquid en # 1 keuze voor salon professionals. Deze liquid is kleur stabiel en vergeelt absoluut niet, 30% minder geur dan de meeste monomers. Sculpting Powders Laatste co-polymer technologie; geen luchtbelletjes en zeer makkelijk te verwerken. Witter dan wit voor de natuurlijke nagel zonder schaduweffect. Warm en Cool Nudité Pink Powders werken net als make-up maar dan voor de nagel. Te gebruiken als een foundation of consealer om oneffenheden te verbergen. Warm en Cool Nudité white voor natuurlijke effecten voor de vrije rand. Couture/Studio sculpting Penseel Het penseel is gemaakt van chemie-vrij metaal om je handen te beschermen tegen overexposure, langst houdbare penseel op de markt, gemaakt van 100% kolinskyhaar, maat 8. De uitgekiende dop draagt bij aan een langere levensduur van het penseel.

5 Nu Bond Uniek voor Entity, een plakkerige base coat voor acryl en gel. Net als base-coat zorgt deze component ervoor dat de nagellak goed blijft zitten op de nagel. Veel gebruikers zijn allergisch voor het methacrylic-acid in traditionele primers, maar niet voor Nu Bond. Nu Bond is namelijk geheel zuurvrij, en bevat de nieuwste technologie voor een betere hechting voor acryl en gel. Natural Nail Prep Te gebruiken voor manicure, pedicure, acryl en gelsystemen voor een betere hechting. Bevat triclosan, een ingrediënt dat gebruikt wordt in mondwater, tandpasta en deodorant om bacteriën onder controle te houden. Gebruik het op vingers en tenen, om de nagellak langer zichtbaar te houden.

6 Nail Product Remover Nail Product Remover is te gebruiken voor soak-off gel, acryl of wrapsystemen, en bevat tevens lanoline om uitdroging van de huid tegen te gaan. Cuticle Oil Deze cuticle oil bevat 9 vitamines, voedingsstoffen, antistoffen en antioxidanten om de natuurlijke nagel en omliggende huid gezond te houden. Het trekt snel in de huid en laat geen olieachtig laagje achter. De olie versterkt de nagel en houdt de natuurlijke- acryl en gelnagels flexibel. De pipet verlengt de houdbaarheid van de olie.

7 Evolution / Salon Style Tips Deze tips zijn sterk, flexibel en past op iedere nagel. Ze zijn dun genoeg; blenden is niet nodig. Verder hebben ze geen opzetstukje en daarom overal op de nagelplaat te plaatsen. Verkrijgbaar in de kleuren: natural, white en clear.

8 Fuse Adhesive Kan gebruikt worden als een sneldrogend of als langzaam drogend adhesive. Kwastje voor applicatie. UV Top Coat Beschermt het acryl tegen verkleuren en stabiliseert de acryl tegen UV- licht.

9 Brush Wipes Brush Wipes zijn gemaakt van stof! Het is sterk absorberend en houd je penseel schoon en je mixratio nauwkeurig. Haalt na de werkzaamheden het overtollig liquid uit je penseel. Super te gebruiken als nail wipe voor zowel acryl, als gel en is vezelvrij.

10 Perfect Curve Sculpting Tools Creëert altijd een gelijke, consequente C curve zelfs op de platste nagel. Ze zijn gemaakt van chemisch bestendig aluminium voor eenvoudige reiniging en lange levensduur. Het is een onmisbaar stuk gereedschap voor iedere wedstrijddeelnemer.

11 Entity vijlen De shaper, refiner hebben een zink coating om de wrijvingswarmte - tijdens het vijlen ontstaan- te verminderen. Groter vijloppervlak voor minder vijlwerk en minder stof. De vijlen hebben een sterke kern die niet snel zal buigen of breken. Sponsvijlen (perfecter en buffer) hebben een groter vijl- oppervlak voor minder vijlwerk en minder stof. Verwijdert krassen van het nageloppervlak. Shiner; het beste en langstzittende resultaat met goede glans wordt bereikt op een natuurlijke en/of acryl nagel.

12 Sculpting Forms / Corrective Sculpting Forms Deze sjablonen hebben altijd een perfecte C curve, een sterke plakrand voor optimale hechting van de sjabloon tijdens het styleren. De Corrective Sculpting Forms zijn aan beide zijden te gebruiken.

13

14 Entity One Gels De enige gel met ingebouwde nanotechnologie. Een formule waardoor Entity One Gel eenvoudig te gebruiken is, zonder te breken. Creëert draagbare, glanzende en natuurlijk mooie nagels, en kan gebruikt worden met elke 36 Watt tunnellamp. Entity One Clear sculpting forms Creëert een C curve en past altijd, deze is volledig transparant om UV-licht door te laten voor totale uitharding. Clear: is ook helemaal CLEAR: niet wolkerig en geen luchtbelletjes. Nudité Pink is een dekkende roze dat gelijk als make-up gebruikt kan worden, de White is te gebruiken als een builder, brush-on.

15 Entity One UV Gel Top Coat Dunste en langstzittende formule en hardt in 2 minuten uit zonder een plakkerig laagje achter te laten. Te gebruiken in combinatie met elke 36 watt lamp. Gebruik het over acryl of gel om krassen tegen te gaan, en dus langer mooi. Entity One Gel Brush Synthetisch penseel #6, plat, rond vierkant.

16 Nanovive Cuticle Rescue Enzymen in een ananasextracten worden door lichaamshitte geactiveerd, en breken de dode huidcellen af terwijl ze in de huid worden gemasseerd. Lecithine, afkomstig van soja, bevochtigen de nagelriemen. Komkommerextracten verzacht het geheel. Rozenbottelsappen hydrateren en verstevigen. Abrikozenpitolie, rijk aan vitamine E en A, versterkt en maakt de huid zacht. Nanovive Glycolic Exfoliating Serum Deze zachte, niet ruwe peeling gebruikt alle natuurlijke glycolzuur uit suikerriet om de droge huidcellen van de oppervlaktehuid op te lossen en celvernieuwing te bevorderen. De ph-waarde is 3.5, en bevat 7% glycoliczuur. Door met een percentage glycolzuur te werken, verbetert Nanovive Serum de hydratatie, doorbloeding en de aanmaak van collageen in uw huid, waardoor deze jeugdig, soepel en vitaal blijft. Onmiddellijk, zult u de vermindering van lijntjes en rimpels opmerken, alsmede het schone en zachte oppervlak. Een boost van glycerine in dit serum is tevens de verzekering dat de huid zijn vochtigheid behoudt, en voorkomt uitdroging. Een toevoeging van de geur van grapefruit maakt de Nanovive Glycolic Exfoliating tot een volmaakt serum en gelijk een verfrissende start voor uw salon.

17 Nanovive Penetrating Lotion Nanovive - doordringende lotion - bevat verzachtende en antioxiderende bestanddelen om ouderdomspigmentvlekken te voorkomen. Shea butter voedt en verzacht. Palmitoyl oligopeptide, een aminozuurmengsel, verhoogt de elasticiteit van de huid en bevordert de collageenproductie. Jojoba-olie draagt zorg voor stabilisatie van de vochtigheidgraad en herstelt de soepelheid van het weefsel. De extracten van Sambucus minimaliseert de verschijning van ouderdomsvlekken. Nanovive Intense Skin Treatment Deze crème heeft een romige substantie. Het herstelt, verzacht en verjongt omdat de huid van binnen uit wordt bevochtigt door de Nanosphereformule. Deze lotion is bedoelt voor klanten die vaak hun handen wassen en handenarbeid verrichten. Dit product werkt vooral zeer goed op een dikke, ruwe gescheurde, droge huid. Deze gepatenteerde formule bestaat uit een combinatie van de volgende ingrediënten: Lecithine, rijk aan verzachtende vochtrijke middelen, zaadolie van de hennepplant, gevuld met essentiële vetzuren, om diep in de cellen door te dringen, Palmitoyl Oligopeptides, een aminozuurmengsel voor de elasticiteit van de huid, bevordert de collageenproductie, vermindert tekens van rimpels en veroudering. Dimethicone is een natuurlijke olie die er zorg voor draagt dat de huid zijn vocht niet verliest.

18 Rainforest Soak De Rainforest Soak maakt de huid schoon en verwijderd giftige stoffen en onzuiverheden. De aanwezigheid van volle kokosmelk maakt dat deze unieke formule verzachtend werkt en de huid sterk stimuleert. Dit, terwijl de geest van tropische Jabacillobessen uw huid weelderig luxueus, mild schuimend reinigt, geven bamboe-extracten energie en kracht. Zoals het ruikt, voelt het ook. Rainforest Scrub De Rainforest Scrub maakt de huid glad en zacht. Exotische kokosschelpen gecombineerd met bamboe-extracten, passiebloemextracten, vitamine E en passiebloemzaden creëren een krachtige scrub met een weelderige en luxueuze geur. Deze unieke scrub is meer dan effectief en exclusief gemaakt voor Entity Beauty. Zoete amandelolie voorziet de huid van vocht en verzachtende middelen. Marula, een zeldzame olie - ook bekend als Afrikaanse wonderolie - heeft een zeer hoge concentratie van een zekere palmboomstof. Dit ingrediënt legt een beschermend laagje over de huid, en is rijk aan antioxidanten en vitamines. De speciale olie voedt de huid en hydrateert. Ruwe hielen, ellebogen en eeltplekken worden zachter met gebruikmaking van de Rainforest Scrub.

19 Rainforest lotion Rainforest lotion laat je huid tot kracht komen met de natuurlijke Nanotechnology. Rainforest lotion gebruikt de meest ontwikkelde Nanotechnology, een speciaal gepatenteerde, diep in de huid vochtinbrengende formule bevat tevens verzachtende, antioxiderende en kalmerende bestanddelen. Gecombineerd met de extracten van de Passion Flower. Coconutmilkextract, Jojoba en andere krachtige Rainforest bestanddelen. Tamanu Oil, bekent om de droge en gescheurde huid te genezen, laat een uniek zacht maar niet vettig laagje achter terwijl het ook geur vermindert aan de voeten. Oil of Marula, bekent als de Afrikaanse wonderolie, bevat een hoog geconcentreerde stof pamiticacid. Het beschermt en heelt de oppervlakte van de huid. The perfect finish to your journey! Rainforest Masque Rainforest Masque geeft verkoeling, verfrist en vernieuwd de huid. De formule is gebaseerd op het feit dat één van de ingrediënten: White beeswax het vermogen heeft om de huid te verzachten. Kaolin Clay heeft de bekendheid om giftige stoffen en onzuiverheden te verwijderen terwijl de natuurlijke oliën achterblijven. De tropische kracht van de Tamuna Oil verzacht de gevoelige huid en werkt tevens kalmerend en levert ook voeding aan om weer gezonde huidcellen aan te maken en vermindert geur aan de voeten. Bamboe-extract werkt stimulerend en verfrissend. De lichte parfum geeft kracht en genot.

20 Entity Nagellakken Salonveilige formule 3 Free Tolueen, Formaldehyde en DBP-Free. Eenvoudig aan te brengen, sneldrogend, dekkend en blijft lang glanzen. Gebruik het in combinatie met onze melkachtige basecoat, voor een optimale hechting en een topcoat voor een ultieme glans.

21

22 Entity Color Couture Vergeet alles wat je weet over manicuren, en til je vaardigheid naar een hoger niveau. Entity One Color Couture, combineert door middel van een gel het gemak en veelzijdigheid van nagellak naar een prachtig resultaat van een langzittende en duurzame hoogglans. Geen vlekken, geen tekenen van slijtage en geen droogtijd. Onder elk standaard 36 watt UV- tunnellamp uit te harden. Een speciaal daarvoor ontwikkelde penseel zal u behulpzaam zijn met het aanbrengen van de kleur. Entity One Color Couture Soak Off Gel Enamel Eenvoudig aanbrengen op vingers en tenen, net als nagellak. Snel, gemakkelijk en af te weken in tien tot vijftien minuten met Nail Product Remover. Het blijft 3 weken lang mooi, zonder tekenen van slijtage. Verkrijgbaar in 14 kleuren, onder meer geïnspireerd door een onderzoek naar de meest verkochte nagellakkleuren in het verleden met de gelijktijdige lancering van twee nieuwe, zeer unieke kleuren die de nagel net dat gewenste effect kan geven. Een speciaal daarvoor ontwikkelde penseel zal u behulpzaam zijn met het aanbrengen van de kleur.

23 Entity One Color Couture Soak Off Base Coat De speciaal geformuleerde soak off base coat verzekert u dat de Entity One Color Couture Soak Off Gel Enamel zeker 3 weken blijft zitten zonder slijtage. Een unieke korte penseel voor een dunne, gelijke applicatie. Snel, gemakkelijk en af te weken in tien tot vijftien minuten met Nail Product Remover. Entity One Color Couture Soak Off UV Top Coat Een penseel speciaal ontwikkeld voor een makkelijke aanbreng en complete dekking. Snel, gemakkelijk en af te weken in tien tot vijftien minuten met Nail Product Remover. Af te weken zonder vooraf te vijlen. Kan gebruikt worden met Entity Acryl systeem of als een alternatief voor de Entity One UV Gel Top Coat.

24 Importeur: Beauty-Plaza Hair Nails & Beauty De Run LH Veldhoven Tel:

Removers. Hygiëne. Nagellakverdunner. Polish Remover Aloë Vera. ExpertTouch Nagellakremover. Swiss Guard

Removers. Hygiëne. Nagellakverdunner. Polish Remover Aloë Vera. ExpertTouch Nagellakremover. Swiss Guard Removers Nagellakverdunner Uniek OPI product voor het verdunnen van nagellak die dik is geworden, zonder verlies van kwaliteit en glans. Ongeveer 6 druppels nagellakverdunner toevoegen, goed schudden en

Nadere informatie

Gift for your hands - Een bruisende manicure soak poeder met zee mineralen en vitamine E. Verzacht en hydrateert de huid.

Gift for your hands - Een bruisende manicure soak poeder met zee mineralen en vitamine E. Verzacht en hydrateert de huid. ASTONISHING REFRESHING SOAK MANICURE SENSUAL PEPPERY ROSE: Product omschrijving: Gift for your hands - Een bruisende manicure soak poeder met zee mineralen en vitamine E. Verzacht en hydrateert de huid.

Nadere informatie

Entity One Color Couture.

Entity One Color Couture. Entity One Color Couture. Entity One Color Couture. Vergeet alles wat je weet over manicuren, en til je vaardigheid naar een hoger niveau. Entity One Color Couture, combineert door middel van een gel het

Nadere informatie

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid NATUUR & WETENSCHAP Een hoogwaardige huidverzorgingslijn welke natuur en wetenschap op een unieke

Nadere informatie

Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker

Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker Waarom uw klanten een masker moeten nemen Een masker is eigenlijk een versneld werkende cleanser, toner en moisturiser in één. Maskers hydrateren of absorberen

Nadere informatie

De aanwezige Antioxidanten in de BeautyStrips bieden bescherming tegen vrije radicalen in de huid van het gezicht met als resultaat een gezonde en

De aanwezige Antioxidanten in de BeautyStrips bieden bescherming tegen vrije radicalen in de huid van het gezicht met als resultaat een gezonde en BeautyStrips Het masker en het serum van de BeautyStrips zijn twee afzonderlijke elementen. In combinatie kan het de tijdloze schoonheid en jeugdige energie die leeft in ieder van ons versterken. De meest

Nadere informatie

Kom gezellig langs en geniet onder het genot van een hapje en drankje van de gratis opleidingen die we aanbieden:

Kom gezellig langs en geniet onder het genot van een hapje en drankje van de gratis opleidingen die we aanbieden: Deze spectaculaire aanbiedingen gelden alleen op 29 mei 2013 zowel in de webshop als in de groothandel. De groothandel, aan de Enschotsestraat 242-01 is geopend van 17.00 uur tot 22.30 uur. De aanbiedingen

Nadere informatie

CHI Luxury Black Seed Oil Black Seed Oil: Voordelen:

CHI Luxury Black Seed Oil Black Seed Oil: Voordelen: CHI Luxury Black Seed Oil is een luxueuze haarverzorgingslijn die het haar herstelt, revitaliseert en versterkt met Black Seed Dry Oil. Deze exotische olie staat al sinds de oudheid bekend om zijn rijke

Nadere informatie

www.10fornails.nl National Nail Night bij 10 for Nails in Tilburg.

www.10fornails.nl National Nail Night bij 10 for Nails in Tilburg. National Nail Night bij 10 for Nails in Tilburg. Deze spectaculaire aanbiedingen gelden alleen op 21 mei 2014 zowel in de webshop als in de groothandel. De groothandel, aan de Enschotsestraat 242-01, is

Nadere informatie

Himalaya 29 N-81 E Balsem. L'huile by CÎme Droge olie

Himalaya 29 N-81 E Balsem. L'huile by CÎme Droge olie Productenlijst In de nabije toekomst kan u snel en gemakkelijk bestellen via onze webshop. In afwachting hiervan vindt u in dit document uitgebreide info over onze producten. Bestellingen kan u doorgeven

Nadere informatie

Rode Kaviaar uit de Noordelijke IJszee

Rode Kaviaar uit de Noordelijke IJszee Rode Kaviaar uit de Noordelijke IJszee Draai de tijd terug met ons regenererende, sterk geconcentreerde serum dat de productie van collageen en elastieke opvoert en zo de huid verjongt, met minder zichtbare

Nadere informatie

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING CREAMY CLEANSER Zeer rijke reiniging Een reinigingsritueel dat bestaat uit twee stappen. Gebruik in de ochtend

Nadere informatie

ONLY YOU NAIL CARE RELAUNCH

ONLY YOU NAIL CARE RELAUNCH ONLY YOU NAIL CARE RELAUNCH Droom jij ook van mooie, veerkrachtige nagels die niet breken? Van gevoede nagelriemen en gezond uitziende nagels? Van snelle manicures met een perfect resultaat? Dan is het

Nadere informatie

Clarifying Mask Kleimasker om het teveel aan vet en vuiltjes te verwijderen

Clarifying Mask Kleimasker om het teveel aan vet en vuiltjes te verwijderen Clarifying Mask Kleimasker om het teveel aan vet en vuiltjes te verwijderen Waarom uw klanten een masker moeten nemen Een masker is eigenlijk een versneld werkende cleanser, toner en moisturiser in één.

Nadere informatie

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE?

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE? SOFTENING CLEANSING CRÈME 150ml (11948) VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID Deze vochtrijke formule verwijdert grondig make-up-resten en onzuiverheden, terwijl het tevens het gevoelige ph-gehalte

Nadere informatie

COLOFON. Stappenplan NSC Gel Polish. 2018, C. Spierenburg Uitgegeven in eigen beheer

COLOFON. Stappenplan NSC Gel Polish. 2018, C. Spierenburg Uitgegeven in eigen beheer COLOFON Auteur: Titel: C. Spierenburg Stappenplan NSC Gel Polish 2018, C. Spierenburg Uitgegeven in eigen beheer info@lafemmenails.nl Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd,

Nadere informatie

Excellente voeding voor de huid. Binnen 7 dagen resultaat. *

Excellente voeding voor de huid. Binnen 7 dagen resultaat. * Excellente voeding voor de huid. Binnen 7 dagen resultaat. * Als voedingsexpert, brengt Herbalife u nu excellente voeding voor uw huid. Met meer dan 15 vitaminen en botanische extracten zit onze huidverzorging

Nadere informatie

Klaar voor het voorjaar

Klaar voor het voorjaar Klaar voor het voorjaar 9 maart t/m 15 mei 2015 Alles voor een frisse blik Nutri-Eyes Eye Crème 15ml (10550) Deze zachte oogcrème bevat de beste natuurlijke ingrediënten om intensief te hydrateren, verzachten

Nadere informatie

Color en French Manicure GEL SYSTEEM GEBRUIKSAANWIJZING. Kiss introduceert: de grootste innovatie voor je nagels

Color en French Manicure GEL SYSTEEM GEBRUIKSAANWIJZING. Kiss introduceert: de grootste innovatie voor je nagels Color en French Manicure GEL SYSTEEM GEBRUIKSAANWIJZING Kiss introduceert: de grootste innovatie voor je nagels Aanbrengen Everlasting Color Gel Voorbereiding: 1. Bescherm het werkoppervlak met papieren

Nadere informatie

Schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandelingen Prijslijst Gezichtsbehandelingen Beautiful You - 55 minuten 82,- Uitgebreide gezichtsbehandeling. Nadat we uw huid gereinigd hebben, verwijderen we eventuele onzuiverheden en brengen een reinigend masker

Nadere informatie

Lespakketten. Acryl of Gel

Lespakketten. Acryl of Gel Lespakketten Acryl of Gel Lespakketten Voor Lespakketten zijn pakketten die gemaakt zijn om te starten als nagelstyliste, wij zorgen er zo goed mogelijk voor om een zorgvuldig pakket samen gesteld te hebben

Nadere informatie

ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen.

ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen. Voel je goed dankzij natuurlijke haar- en huidverzorgingsproducten ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen. Patchouli

Nadere informatie

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com De mannenhuid JPR men De huid van de man heeft speciale verzorging nodig. Over het algemeen is de mannenhuid gevoelig en grover van structuur. Door het scheren heeft de huid veel te lijden, ongeacht of

Nadere informatie

ACRYLIC & GEL SYSTEMS

ACRYLIC & GEL SYSTEMS ACRYLIC & GEL SYSTEMS Het acryl en uv-gel systeem van HOUSE OF MANICURE is ontwikkeld door de beste wereldwijde laboratoria met ruim 20 jaar ervaring in de professionele nagelbranche. Our quality is our

Nadere informatie

ENVIRON INTRODUCTIE BEHANDELING

ENVIRON INTRODUCTIE BEHANDELING ENVIRON INTRODUCTIE BEHANDELING Environ Discovery 60-75min Ontdek Environ: je eerste Environ behandeling. Krijg een uitgebreide huidanalyse voor de ideale behandeling die perfect aansluit op jouw huid.

Nadere informatie

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk 8 SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS Reinigingsmelk Zachte Tonic Anti-ageing crème Sérum Gel Masker Zachte Body Milk Face Scrub Body Peeling Massageboter Retail Salon Bisabolol Ontstekingremmend, antibacterieel,

Nadere informatie

INHOUD MAGNETIC UV- ACRYL PAKKETTEN

INHOUD MAGNETIC UV- ACRYL PAKKETTEN INHOUD MAGNETIC UV- GEL PAKKETTEN Basis uv gel voor de basis en of vervolg cursus 215.00 excl. 19% btw 1 builder gel clear 30gr,1 color gel white,1 Top gel 30gr,1 finishing wipe 100ml, 100 tips,100 fm

Nadere informatie

PRODUCT CATALOGUS. way to beauty

PRODUCT CATALOGUS. way to beauty PRODUCT CATALOGUS way to beauty OUR STORY... Whitetobrown is in 2005 opgericht door vooraanstaande productontwikkelaars & specialisten op tanningsgebied, die op zoek waren naar de meest natuurlijk ogende

Nadere informatie

INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2

INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2 1 INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2 PRODUCTEN VOOR: REINIGING 3 GEVOELIGE HUID 4 HYDRATATIE 5 ANTI-AGING 6 JONGE EN VETTE HUID 7 SPECIALS 8 LICHAAMSVERZORGING 9 www.beautysalon-piurity.nl

Nadere informatie

Ontdek holistische anti-veroudering

Ontdek holistische anti-veroudering Ontdek duurzaam Ontdek holistische anti-veroudering Ontdek holistische anti-veroudering Wij richten ons met onze producten op een optimaal gezonde huid, omdat een gezonde huid straalt. Holistisch: het

Nadere informatie

Van nature zacht! 12 mei t/m 18 juli 2014

Van nature zacht! 12 mei t/m 18 juli 2014 Van nature zacht! 12 mei t/m 18 juli 2014 Verzorging voor de allerkleinste! NIEUW! Met veel trots introduceren we de nieuwe Baby collectie. Beide producten zijn dermatologisch getest, hypoallergeen en

Nadere informatie

DANDRUFF. control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion. Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid

DANDRUFF. control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion. Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid DANDRUFF control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion Voor een gezonde, schilfervrije hoofdhuid Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid Introduceert CAVIAR CLINICAL DANDRUFF

Nadere informatie

Binnen 7 dagen resultaat *.

Binnen 7 dagen resultaat *. Excellente voeding voor de huid Binnen 7 dagen resultaat *. Als voedingsexpert, brengt Herbalife u nu excellente voeding voor uw huid. Met meer dan 15 vitaminen en botanische extracten zit onze huidverzorging

Nadere informatie

Daily Radiance Vitamin C

Daily Radiance Vitamin C Daily Radiance Vitamin C C-Tetra Antioxidant Cream SPF 30 Inspiratie Oplossing Onderzoek Een alles-in-een vochtinbrengende crème en zonbeschermer die dient als de perfecte introductie tot vitamine C en

Nadere informatie

Een zuivere huid = een schone huid!

Een zuivere huid = een schone huid! Een zuivere huid = een schone huid! 13 januari t/m 14 maart 2014 NIEUW! Nutri-Rich Nourishing Masque Een intensief verzorgend masker waarvan bewezen is dat het de huid tot 4 uur na aanbrengen nog hydrateert!

Nadere informatie

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect Slechts weinig mannen nemen de tijd voor ingewikkelde huidverzorging. Voor de meeste mannen moet huidverzorging makkelijk, snel en doeltreffend zijn. Scheren,

Nadere informatie

Aloe Vera with Agave Nectar

Aloe Vera with Agave Nectar CHI Aloë Vera Curls Defined Definieer, verbeter en verlevendig krullen en textuur van het haar met Aloë Vera. Verrijkt met Agave Nectar en een Super Hydration Mix. Aloë Vera hydrateert en houdt vocht vast,

Nadere informatie

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau K-Beau cosmeceuticals 100% Huidvriendelijk Doeltreffende ingrediënten Natuurlijke werkstoffen Eerlijke cosmetica 100% K-Beau K-Beau staat voor krachtig en mooi! Verzorgingsproducten voorzien van hoogwaardige

Nadere informatie

Alle Mol&B-producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen parabenen of allergenen.

Alle Mol&B-producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen parabenen of allergenen. Mol&B Copenhagen is een exclusieve productlijn voor huidverzorging ontwikkeld door verpleegkundige Tina Maria Madsen in nauwe samenwerking met dermatologen en huidverzorgingsexperts in een Europees laboratorium.

Nadere informatie

Alles wat u wilde weten over hand- en nagelverzorging

Alles wat u wilde weten over hand- en nagelverzorging Alles wat u wilde weten over hand- en nagelverzorging Als je je nagels goed wilt verzorgen, moet je weten hoe je nagels zijn opgebouwd en hoe je nagelproblemen kunt oplossen met de verzorgingsproducten

Nadere informatie

Alle producten zijn ook online verkrijgbaar. No animal testing Parabens free No synthetic conserves Pure & quality ingredients

Alle producten zijn ook online verkrijgbaar. No animal testing Parabens free No synthetic conserves Pure & quality ingredients it s all about menothing but me Thermae 2OOO heeft de verzorgingslijn Ther-ME ontwikkeld voor de zelfbewuste vrouw die zichzelf weet te presenteren en weet dat ze succes kan afdwingen wanneer ze er goed

Nadere informatie

Allround opleiding nagelstyling:

Allround opleiding nagelstyling: Allround opleiding nagelstyling: Wordt professioneel Nagelstyliste! Als u als nagelstyliste professioneel aan de slag wilt of een eigen salon wilt beginnen, dan raden wij u zeker aan om een allround opleiding

Nadere informatie

it all started in milano

it all started in milano it all started in milano compacte, professionele make-up van italiaanse bodem Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid V E R N I E U W D E LICHAAMS Een moment van zachtheid voor je huid DE SCHOONHEID VAN HET LICHAAM Uw lichaam verdient evenveel aandacht als uw gezicht. Om het evenwicht te vinden tussen een gevoel van schoonheid

Nadere informatie

Zachte zomerhuid 13 mei t/m 18 juli 2015

Zachte zomerhuid 13 mei t/m 18 juli 2015 Zachte zomerhuid 13 mei t/m 18 juli 2015 Milde verzorging voor de allerkleinsten Gentle Baby Hair & Body Wash 240ml (17980) Deze milde, PH-gebalanceerde wasgel prikt niet in de oogjes en ruikt heerlijk

Nadere informatie

Kom gezellig langs en geniet onder het genot van een hapje en drankje van de aanbiedingen en de gratis opleidingen die we aanbieden.

Kom gezellig langs en geniet onder het genot van een hapje en drankje van de aanbiedingen en de gratis opleidingen die we aanbieden. Deze spectaculaire aanbiedingen gelden alleen op 13 november 2013 zowel in de webshop als in de groothandel. De groothandel, aan de Enschotsestraat 242-01, is geopend van 17.00 uur tot 22.30 uur. De aanbiedingen

Nadere informatie

Hieronder treft u de handige stap-voor-stap handleiding aan voor een perfecte (cosmetische) pedicure behandeling, de Perfect Pedicure.

Hieronder treft u de handige stap-voor-stap handleiding aan voor een perfecte (cosmetische) pedicure behandeling, de Perfect Pedicure. Gena Perfect Pedicure handleiding (Step-by-Step Manual): Hieronder treft u de handige stap-voor-stap handleiding aan voor een perfecte (cosmetische) pedicure behandeling, de Perfect Pedicure. Inleiding

Nadere informatie

SUNRIDER. KANDESN en OI-LIN huidverzorging. HUIDVERZORGING en COSMETICA. Introductie SIMPLY THE BEST!

SUNRIDER. KANDESN en OI-LIN huidverzorging. HUIDVERZORGING en COSMETICA. Introductie SIMPLY THE BEST! SUNRIDER HUIDVERZORGING en COSMETICA SIMPLY THE BEST! KANDESN en OI-LIN huidverzorging Introductie De meeste huid verzorgingsproducten behandelen de symptomen. De Kandesn lijn van Sunrider concentreert

Nadere informatie

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid AROMASOUL MEDITERRANEAN BODY CREAM 150ML de huid is gehydrateerd en heeft een aangename geur, met een aroma therapeutisch effect van vitaliteit en welzijn wordt geassocieerd met het zomerseizoen gerevitaliseerde

Nadere informatie

Nail Technician. Advanced 12 dagen Acryl of Gel

Nail Technician. Advanced 12 dagen Acryl of Gel Nail Technician Advanced 12 dagen Acryl of Gel Nail Technician Advanced 12 dagen Keus gel of Acryl 12 daagse nagelopleiding Nail Technician Advanced,is een uitgebreide basis nagelopleiding.tevens is het

Nadere informatie

Een heldere huid, een stralend gezicht

Een heldere huid, een stralend gezicht Een heldere huid, een stralend gezicht 15 september t/m 14 november 2014 Kalmerend en zacht De ideale crèmes voor de gevoelige huid, met kalmerende havermelk en honing om roodheid en irritatie te verminderen.

Nadere informatie

Stralend de zomer door!

Stralend de zomer door! Stralend de zomer door! 13 juli t/m 18 september 2015 Nieuw in de collectie Zomers fris en fruitig Botanicals Exfoliating Body Scrub 200 ml Deze heerlijk frisse body scrub verwijdert dode huidcellen waardoor

Nadere informatie

NEW 3 IN 1 CLEAR ONE 2 MIN. UV 60 SEC.

NEW 3 IN 1 CLEAR ONE 2 MIN. UV 60 SEC. De ProNails ONE LED/ hard builder gel is echt uniek in zijn soort! Deze ongelofelijk e 3-in-1 builder gel met medium viscositeit zorgt voor een e aanhechting aan de natuurlijke nagel en geeft een prachtige

Nadere informatie

Stralend de zomer door!

Stralend de zomer door! Stralend de zomer door! 10 juli t/m 13 september 2013 Stralend de zomer door! Welkom bij de juli aanbiedingen. Deze brochure staat in het teken van de zomer en dan met name producten die zorgen voor een

Nadere informatie

INLEIDING WWW.FAROCHE.COM/HOMME

INLEIDING WWW.FAROCHE.COM/HOMME INLEIDING Mannen zijn anders dan vrouwen, dat is duidelijk. Er zijn tal van verschillen op te noemen, zo ook het verschil tussen een mannen- en een vrouwenhuid. De mannenhuid is doorgaans dikker en vetter

Nadere informatie

Natuurlijke voetverzorging

Natuurlijke voetverzorging Natuurlijke voetverzorging Wat is Tea Tree olie? Tea Tree olie wordt geproduceerd van de bladeren van de Melaleuca Alternifolia door middel van distillatie. Deze zéér natuurlijke productiemethode met strenge

Nadere informatie

VERRIJKT MET THERMAAL WATER. it s all about

VERRIJKT MET THERMAAL WATER. it s all about VERRIJKT MET THERMAAL WATER it s all about menothing but me Thermae 2OOO heeft de verzorgingslijn Thermae For Me ontwikkeld voor de zelfbewuste vrouw die zichzelf weet te presenteren en weet dat ze succes

Nadere informatie

Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273

Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Behandelingen Reiniging Mini Basis Basis Totaal De Luxe 23,95 (30 min.) 31,50 (40 min.) 37,50 (55 min.) 44,50 (75 min.) 50,50

Nadere informatie

BLACK IN A FLASH MASCARA SPECTACULAIR ZWART: BUITENGEWONE VISUELE EFFECTEN OGENBLIKKELIJK VOLUME PROFESSIONELE KROMMING EXTENSIE DEFINITIE

BLACK IN A FLASH MASCARA SPECTACULAIR ZWART: BUITENGEWONE VISUELE EFFECTEN OGENBLIKKELIJK VOLUME PROFESSIONELE KROMMING EXTENSIE DEFINITIE BLACK IN A FLASH MASCARA SPECTACULAIR ZWART: BUITENGEWONE VISUELE EFFECTEN OGENBLIKKELIJK VOLUME PROFESSIONELE KROMMING EXTENSIE DEFINITIE De formule Hi-Tech verbetert het uitzicht van de wimpers door

Nadere informatie

Stem Cell 3D Collection

Stem Cell 3D Collection Ga voor uw producten naar: Stem Cell 3D Collection Waar natuur en schoonheid samenkomen Een geïntegreerverzorgingslijn die de diepte van rimpels vermindert met 15% in slechts 20 dagen. Distributeur Benelux:

Nadere informatie

BOTANICAL BEAUTY BODYSCRUB

BOTANICAL BEAUTY BODYSCRUB BOTANICAL BEAUTY BODYSCRUB 24 Uur een zijdezachte huid: scrubben én voeden! Normale, gevoelige, droge en probleem- en schilferhuid. Rijke mix van voedende plantaardige oliën Hoge concentratie Dode Zee

Nadere informatie

Winterse oppeppers 1 februari t/m 15 maart 2013

Winterse oppeppers 1 februari t/m 15 maart 2013 Winterse oppeppers 1 februari t/m 15 maart 2013 Winterse oppeppers HONEY & ALMOND SCRUB Een scrub met een dubbele werking die zorgt voor een schone, heldere, gezond uitziende huid. De zeer fijn gemalen

Nadere informatie

Fidessa Skincare. Het beste wat de natuur uw huid te bieden heeft!

Fidessa Skincare. Het beste wat de natuur uw huid te bieden heeft! Fidessa Skincare Het beste wat de natuur uw huid te bieden heeft! De samenstelling van de producten van Fidessa Skincare bestaat uit meer dan honderd actieve ingrediënten om voor ieder huidtype de best

Nadere informatie

Neo-Marine Spa BEHANDELING

Neo-Marine Spa BEHANDELING P R O F E S S I O N E E L G E B R U I K Neo-Marine Spa BEHANDELING Behandeling voor een vochtarme huid, fijne lijntjes & rimpels Het effect van de zon op de huid 4 Specifieke behandelingsproducten 5-8

Nadere informatie

SP. THE SCIENCE OF TRANSFORMATIVE CARE.

SP. THE SCIENCE OF TRANSFORMATIVE CARE. SP. THE SCIENCE OF TRANSFORMATIVE CARE. TRANSFORMATIE VAN HAAR. TRANSFORMATIE VAN VERZORGING. Als het op haar aankomt, heeft ieder van ons een zeer persoonlijk schoonheidsideaal voor ogen. Daarom heeft

Nadere informatie

De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven

De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven Voor meer info kan u terecht bij: Sylvia Mohar (Sylvitis ) 02 658 00 64 info@sylvitistherapy.be De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven www.sylvitis.be www.sylvitistherapy.be Fit

Nadere informatie

BIO ACTIVE CARE By Mineral Care

BIO ACTIVE CARE By Mineral Care BIO ACTIVE CARE By Mineral Care Het alternatief voor cosmetische chirurgie BIO ACTIVE CARE By Mineral Care BIO ACTIVE CARE met Argireline is een wetenschappelijk onderzochte, niet-invasieve verzorgingslijn

Nadere informatie

JP De-mineralized Skin Toner 24.95

JP De-mineralized Skin Toner 24.95 Jericho Premium Line Een serie luxe parabeenvrije anti age producten. Jericho Premium is een serie producten speciaal samengesteld in de strijd tegen een ouderwordende huid. Wetenschappelijk bewezen is

Nadere informatie

Onze inspiratie. Boordevol organische voedingsstoffen - de beste natuurlijke ingrediënten uit het Middellandse Zeegebied.

Onze inspiratie. Boordevol organische voedingsstoffen - de beste natuurlijke ingrediënten uit het Middellandse Zeegebied. Onze filosofie Geïnspireerd door de natuur hebben we onze unieke voedings- en huidverzorgingsexpertise gecombineerd om heerlijke, verzorgende en verzachtende formules te creëren die puur zijn zoals de

Nadere informatie

DIRECTE RESULTATEN RESULTATEN OP LANGE TERMIJN BEVAT VITAMINES, PROTEÏNE EN PLANTAARDIGE INGREDIËNTEN VOOR WIE IS DE NAKED MANICURE BEDOELD?

DIRECTE RESULTATEN RESULTATEN OP LANGE TERMIJN BEVAT VITAMINES, PROTEÏNE EN PLANTAARDIGE INGREDIËNTEN VOOR WIE IS DE NAKED MANICURE BEDOELD? Het Zoya Naked Manicure systeem werkt door middel van het direct corrigeren van cosmetische nagel problemen en het leveren van therapeutische voordelen voor de nagels op lange termijn. Onmiddellijke resultaten

Nadere informatie

ervaar de luxe van huidverfijning met Cellular Mineral Face Exfoliator en Cellular Mineral Body Exfoliator

ervaar de luxe van huidverfijning met Cellular Mineral Face Exfoliator en Cellular Mineral Body Exfoliator Persbericht april 2014 ervaar de luxe van huidverfijning met Cellular Mineral Face Exfoliator en Cellular Mineral Body Exfoliator Til uw huidverzorgingsritueel van een gewoon naar een uitzonderlijk niveau

Nadere informatie

CEL COSMETICA. van.de BUITENKANT. de BINNENKANT in Subcutis en Dermis. Cel Herstel Stamcel Concentraat Oog + Lippenmasker

CEL COSMETICA. van.de BUITENKANT. de BINNENKANT in Subcutis en Dermis. Cel Herstel Stamcel Concentraat Oog + Lippenmasker CEL COSMETICA Innovatieve Cosmetische Concentraten (alle actieve ingrediënten in hoogste concentratie) celactief Q10 is enkel beschikbaar in UNIQ10UE cosmetica (100% natuurlijk, 100% effectief, 50 hoger

Nadere informatie

Nieuw product CELLULAR PEEL-OFF FACE MASK met fruitstamcellen en fruitextracten 150g pot, 700g emmer Hydraterend en anti-oxidatief peel-off masker met de stamcellen van een zeldzame rode druivensoort (Gamay

Nadere informatie

LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar

LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar LL REGENERATION CLEANSING MILK Een milde reiniging met het zeer effectieve s Ochtends en s avonds. Breng aan op de droge

Nadere informatie

Jan Marini Skin Care Management System

Jan Marini Skin Care Management System Jan Marini Jan Marini is niet zomaar een cosmetica merk en is al bijna 25 jaar een pionier in medisch goedgekeurde producten. De producten van Jan Marini worden wereldwijd gebruikt om diverse huidcondities

Nadere informatie

NIEUW IN HET ASSORTIMENT! PRIJSLIJST SCRUB&RUB

NIEUW IN HET ASSORTIMENT! PRIJSLIJST SCRUB&RUB NIEUW IN HET ASSORTIMENT! Vriesia is altijd op zoek naar merken en producten die voor u als ondernemer van toegevoegde waarde kunnen zijn en onderscheidend vermogen bieden. Wij zijn dan ook zeer verheugd

Nadere informatie

Cellulaire Innovatie Optimale Hydratatie Fruitzuren en PH-balans zorgen voor optimale Celvernieuwing in 28 dagen

Cellulaire Innovatie Optimale Hydratatie Fruitzuren en PH-balans zorgen voor optimale Celvernieuwing in 28 dagen Cellulaire Innovatie Optimale Hydratatie Fruitzuren en PH-balans zorgen voor optimale Celvernieuwing in 28 dagen Een uniek huidverbetering- en Anti-Aging programma met een duidelijke visie en medische

Nadere informatie

Aguacate & Co is een onafhankelijke, retailer op het gebied van organische huidverzorgingsproducten.

Aguacate & Co is een onafhankelijke, retailer op het gebied van organische huidverzorgingsproducten. Aguacate Aguacate & Co is een onafhankelijke, retailer op het gebied van organische huidverzorgingsproducten. Op Aguacate & Co richten we ons op het leveren van de beste organische en volledig natuurlijke

Nadere informatie

UITLEG GEBRUIK PRODUCTEN BIJSLUITER

UITLEG GEBRUIK PRODUCTEN BIJSLUITER UITLEG GEBRUIK PRODUCTEN BIJSLUITER Ik gebruik én adviseer graag goede producten. Maar welke ingrediënten doen nu echt wat voor de huid? Jarenlang heb ik me verdiept in onderzoeken over huidverzorging.

Nadere informatie

Een helder voorjaar! 11 maart t/m 16 mei 2014

Een helder voorjaar! 11 maart t/m 16 mei 2014 Een helder voorjaar! 11 maart t/m 16 mei 2014 Een heldere, schone, stralende huid op elke leeftijd! NIEUW! De vette probleemhuid en een huid met overmatige talg productie hebben een milde maar effectieve

Nadere informatie

Uiterlijke Verzorging. Product Training

Uiterlijke Verzorging. Product Training Uiterlijke Verzorging Product Training Jacquie Carter Wereldwijd Product Trainer Uiterlijke Verzorging Directeur Uiterlijke Verzorging Product Marketing Wereldwijd 2 Wist u dat? De huid is ons grootste

Nadere informatie

man De behandelingen richten zich meer op specifieke huidproblemen.

man De behandelingen richten zich meer op specifieke huidproblemen. De Nimue nenlijn is een geavanceerde wetenschappelijke huidbehandelingslijn die in tegenstelling tot het aloude feel-good concept (met als uitgangspunt het in de watten leggen en laten ontspannen van de

Nadere informatie

Opleidingen. Magnesiumweg 6A www.safety4you.eu tel: 0513 435 453 8445 PJ Heerenveen info@safety4you.eu

Opleidingen. Magnesiumweg 6A www.safety4you.eu tel: 0513 435 453 8445 PJ Heerenveen info@safety4you.eu Opleidingen YELLOW ROSE Workshop Yellow Rose Cosmetics Een volledige dagcursus Uitgebreide theorie en praktijk opleiding Ervaren docenten Theorieboek en overig gebruik van lesmateriaal Inclusief lunch

Nadere informatie

It all started in Milano

It all started in Milano It all started in Milano compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem

compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem It all started in Milano Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

Allround Nail Technician Advanced 18 dagen Acryl & Gel

Allround Nail Technician Advanced 18 dagen Acryl & Gel Allround Nail Technician Advanced 18 dagen Acryl & Gel 7 daagse Nagelopleiding gel of acryl Allround Nail Technician Advanced Gel & Acryl - 18 dagen 18 daagse nagelopleiding Allround Nail Technician Advanced,is

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Body wrap

Veelgestelde vragen Body wrap Veelgestelde vragen Body wrap Hoe gebruik ik de Body Wrap? De Body Wrap komt in een veelzijdige vorm. Hierdoor kan de Body Wrap worden aangebracht op elk gebied waar je graag resultaat wilt zien, zoals

Nadere informatie

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken in de huid. Deze producten bevatten in de juiste combinatie,

Nadere informatie

Een gezonde, mooie, jonge huid!

Een gezonde, mooie, jonge huid! Een gezonde, mooie, jonge huid! Er stralend uitzien en uw jeugdigheid behouden zonder onzuiverheden, pigmentvlekken, rimpels en littekens! Peelen lijkt daarbij het sleutelwoord. Een peeling is een werkwijze

Nadere informatie

Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met:

Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Behandelingen Reiniging Mini Basis Basis Totaal De Luxe 24,25 (30 min.) 31,75 (40 min.) 37,75 (55 min.) 44,75 (75 min.) 50,75

Nadere informatie

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2018 Salon Belleza Resedastraat 11 2351 PM Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

Ook leuk als kado bon (Kado bon 1 jaar geldig na aankoop) ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment

Ook leuk als kado bon (Kado bon 1 jaar geldig na aankoop) ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment Verstevigende en celvernieuwende werking, met extra voedend masker *hoogwaardige producten. diverse concentraten en serums. Onzuiverheden verwijderen Wenkbrauwen

Nadere informatie

The Journey Begins Right Now.

The Journey Begins Right Now. TheJourneyBeginsRightNow. YoungNails www.romaris wellness.nl.nl JBLashes www.jb lashes.nl YoungNails www.romaris nails.nl.nl YoungNails www.romaris webshop.nl.nl Mariska Kemper An Hoendervangers ë ï ë

Nadere informatie

Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid

Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid April 2012 Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid IJsbollen gezichtsmassage als Wellness Treatment. Met recht het alternatief voor botox te noemen. Het gebruik van ijs zorgt ervoor dat de bloedvaten

Nadere informatie

Helder, stralend, fris!

Helder, stralend, fris! Helder, stralend, fris! 11 september t/m 10 november 2017 Voor een vlekkeloze uitstraling Speciaal voor jou als gastvrouw! Onze fijne Apricot Body Dew t.w.v. 22,50 cadeau als dank voor het geven van een

Nadere informatie

Prijzen - 2014 Overzicht prijzen van onze behandelingen in het Nagel-, Schoonheids- & Kapsalon

Prijzen - 2014 Overzicht prijzen van onze behandelingen in het Nagel-, Schoonheids- & Kapsalon Prijzen - 2014 Overzicht prijzen van onze behandelingen in het Nagel-, Schoonheids- & Kapsalon NAGELSTUDIO Gell /acryl New set met verlenging ; tips / sjablonen Naturel 65 French / color 69 New set zonder

Nadere informatie

Heb jij ook wel eens last van die afschuwelijke, nare droge huid? Nou dan bent u hier op de juiste adres. Hier zijn een aantal adviezen:

Heb jij ook wel eens last van die afschuwelijke, nare droge huid? Nou dan bent u hier op de juiste adres. Hier zijn een aantal adviezen: De Online mooiheidspecialiste Gezicht Heb jij ook wel eens last van die afschuwelijke, nare droge huid? Nou dan bent u hier op de juiste adres. Hier zijn een aantal adviezen: Je moet je gezicht hydrateren,

Nadere informatie

Uw huid wordt verrijkt: een nieuw gevoel van comfort

Uw huid wordt verrijkt: een nieuw gevoel van comfort Grondlegger van de Plantaardige Cosmetica Uw huid wordt verrijkt: een nieuw gevoel van comfort Nr.1 in GEZICHTS- VERZORGING* in Frankrijk Januari 2013 In omzet over 2011 (damesproducten). In hoeveelheid

Nadere informatie

ANTI-AGING SYSTEM ABSOLUTE voor de droge, vetarme, vochtarme, rijpere huid. vanaf 40 jaar

ANTI-AGING SYSTEM ABSOLUTE voor de droge, vetarme, vochtarme, rijpere huid. vanaf 40 jaar SYSTEM ABSOLUTE voor de droge, vetarme, vochtarme, rijpere huid. vanaf 40 jaar SYSTEM ABSOLUTE CLEANSING LOTION Een milde en zijdezachte reinigingslotion - Voor de droge huid met gebrek aan elasticiteit

Nadere informatie

Nail Technician - Basic. Nagelopleiding 7 dagen Keus uit gel of acryl producten

Nail Technician - Basic. Nagelopleiding 7 dagen Keus uit gel of acryl producten Nail Technician - Basic Nagelopleiding 7 dagen Keus uit gel of acryl producten Nail Technician Keus Gel of Acryl -7 dagen Duur van de opleiding 7 dagen Wij starten onze opleidingen om de 3 maanden Lestijden

Nadere informatie