In deze handleiding wordt naar ipod touch 5e generatie en iphone 5 verwezen als iphone met Lightning-connector.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In deze handleiding wordt naar ipod touch 5e generatie en iphone 5 verwezen als iphone met Lightning-connector."

Transcriptie

1 In deze handleiding wordt naar ipod touch 5e generatie en iphone 5 verwezen als iphone met Lightning-connector. U dient eerst de volgende voorbereidende stappen te nemen om een iphone met Lightning-connector aan te kunnen sluiten op uw SPH-DA100 AppRadio en gebruik te kunnen maken van AppRadio Mode A. De firmware-updatebestanden downloaden B. De firmware van uw SPH-DA100 AppRadio bijwerken C. Uw iphone met Lightning-connector aansluiten op uw SPH-DA100 AppRadio met behulp van een HDMI-/USB-KABEL VOOR ipod / iphone (CD-IH202) (afzonderlijk verkrijgbaar) D. Uw iphone met Lightning-connector koppelen met uw SPH-DA100 AppRadio en een verbinding tot stand brengen tussen uw iphone met Lightning-connector en dit product via draadloze Bluetooth-technologie Als u de stappen A tot en met D hebt doorlopen, wordt de toets [Apps] op het Homescherm actief; daarmee kunt u naar de AppRadio Mode gaan. ipod-bron is niet beschikbaar als u de AppRadio Mode gebruikt met een iphone met Lightning-connector. Als u muziek- en/of videobestanden wilt afspelen op uw iphone met Lightning-connector, dient u eerst CarMediaPlayer te installeren op uw iphone met Lightning-connector; daarna kunt u CarMediaPlayer starten in de AppRadio Mode.

2 A. De firmware-updatebestanden downloaden Download eerst deze instructies voor de firmware-update van SPH-DA100 AppRadio en druk ze af voordat u de firmware-update installeert. Het is van essentieel belang dat u alle stappen correct en in de onderstaande volgorde uitvoert. WAARSCHUWING! Deze firmware-update is alleen van toepassing op SPH-DA100 AppRadio -toestellen verkocht in Europa, Rusland en Australië. Opmerking: neem contact op met de klantenservice van Pioneer als er problemen rijzen bij het uitvoeren van deze instructies. Procedure 1. Klik op de volgende koppeling om de firmware-updatebestanden te downloaden: 2. Pak het gedownloade bestand uit. Bij decompressie levert het gedownloade bestand de volgende twee bestanden: SPH-DA100_SYS_EW_Ver08.30.yuk en SPH-DA100_MMD_EW_Ver08.30.hat. Selecteer het bestand op uw vaste schijf als het downloaden is voltooid en dubbelklik erop om het te decomprimeren. Als u geen hulpprogramma voor decompressie op uw computer hebt geïnstalleerd, kunt u WinZip downloaden van (mogelijk worden kosten in rekening gebracht).

3 B. De firmware van uw SPH-DA100 AppRadio bijwerken Voer GEEN verdere stappen van deze firmware-update uit als uw modelnummer niet SPH-DA100 is. Controleer het modelnummer van uw systeem om zeker te weten dat u een SPH-DA100 AppRadio gebruikt. Het modelnummer van uw systeem staat links onder op het frontpaneel. Het modelnummer is afgedrukt op het platte gedeelte net boven de volumeknoppen. Er moeten twee afzonderlijk firmware-updates worden uitgevoerd: de SYS-update en de MMD-update. U hoeft beide updatebestanden niet in één keer naar een USB-opslagapparaat te kopiëren. Vereisten USB-opslagapparaat: USB-specificatie 2.0 en capaciteit van 128 MB of meer Het USB-opslagapparaat moet leeg zijn (er mogen geen andere bestanden op staan) Zorg ervoor dat het updatebestand in de hoofdmap van het USB-opslagapparaat staat. Er mogen geen andere bestanden op het USB-opslagapparaat staan. Schakel het systeem NIET uit en raak het aanraakscherm van de AppRadio NIET aan als de update voor de SPH-DA100 AppRadio wordt uitgevoerd. Negeren van deze waarschuwing kan leiden tot ernstige schade aan uw SPH-DA100 AppRadio. Koppel het USB-opslagapparaat NIET LOS tijdens het firmware-updateproces. De firmware-update herstelt de standaardwaarden van alle instellingen. Koppel alle eventueel aangesloten mobiele apparaten los van uw SPH-DA100 AppRadio. Zet de contactsleutel van uw voertuig in de stand AAN en zet uw SPH-DA100 AppRadio aan. Voordat u de update uitvoert Bijwerken van de firmware van uw SPH-DA100 AppRadio heeft de onderstaande wijzigingen tot gevolg. De optie Instellingen verbinding App wordt toegevoegd aan het instellingenmenu Systeem. Deze instelling is vereist om de AppRadio Mode te kunnen gebruiken met een iphone met Lightning-connector. Het pictogram [Apps] op het Homescherm wordt gewijzigd. Wordt weergegeven als uw iphone met Lightning-connector is aangesloten met behulp van de HDMI-/USB-KABEL VOOR ipod / iphone (CD-IH202) (afzonderlijk verkrijgbaar). Wordt weergegeven als uw iphone met Lightning-connector is aangesloten met behulp van de HDMI-/USB-KABEL VOOR ipod / iphone (CD-IH202) (afzonderlijk verkrijgbaar) terwijl de Bluetooth-verbinding wordt verwerkt. Wordt weergegeven als uw iphone met Lightning-connector is aangesloten met behulp van de HDMI-/USB-KABEL VOOR ipod / iphone (CD-IH202) (afzonderlijk verkrijgbaar) en draadloze Bluetooth-technologie. Als een iphone met Lightning-connector is aangesloten via draadloze Bluetooth-technologie, wordt

4 een pictogram geplaatst naast uw iphone met Lightning-connector op het scherm Verbinding. Procedure 1. Sluit een leeg (geformatteerd) USB-opslagapparaat aan op uw computer en kopieer het bestand SPH-DA100_SYS_EW_Ver08.30.yuk naar het USB-opslagapparaat. 2. Koppel de USB-connectors los en sluit het USB-opslagapparaat aan op de USB-ingang. De SPH-DA100 AppRadio herkent automatisch het firmware-updatebestand; het scherm Software-update wordt weergegeven. Als het scherm Software-update niet automatisch wordt weergegeven, koppelt u het USB-opslagapparaat los en controleert u of het bestand SPH-DA100_SYS_EW_Ver08.30.yuk het enige bestand is op het USB-opslagapparaat, voordat u probeert stap 2 opnieuw uit te voeren. 3. Lees de bepalingen en voorwaarden aandachtig door. Druk op de toets HOME als u instemt met de bepalingen en voorwaarden. 4. Druk op de toets Home als in het hieronder weergegeven vak SYS staat en 8.30 wordt

5 weergegeven als versienummer. Het proces van de firmware-update wordt gestart; de voortgang wordt op het scherm weergegeven. 5. Wacht tot het updateproces is voltooid. Het volgende scherm wordt op de SPH-DA100 AppRadio weergegeven als het firmware-updateproces is voltooid. 6. Koppel het USB-opslagapparaat los van de USB-ingang van de AppRadio en druk op de

6 toets Home om het product opnieuw op te starten. Het product wordt opnieuw opgestart. 7. Sluit het USB-opslagapparaat aan op uw computer en wis het bestand SPH-DA100_SYS_EW_Ver08.30.yuk. 8. Kopieer het bestand SPH-DA100_MMD_EW_Ver08.30.hat naar een leeg (geformatteerd) USB-opslagapparaat. 9. Voer de stappen 2 en 3 opnieuw uit. Als het scherm Software-update niet automatisch wordt weergegeven, koppelt u het USB-opslagapparaat los en controleert u of het bestand SPH-DA100_MMD_EW_Ver08.30.hat het enige bestand is op het USB-opslagapparaat, voordat u probeert stap 2 opnieuw uit te voeren. 10. Druk op de toets Home als in het hieronder weergegeven vak MMD staat en 8.30 wordt weergegeven als versienummer. Het proces van de firmware-update wordt gestart; de voortgang wordt op het scherm weergegeven. 11. Wacht tot het updateproces is voltooid. Het volgende scherm wordt op de SPH-DA100 AppRadio weergegeven als het firmware-updateproces is voltooid.

7 12. Koppel het USB-opslagapparaat los van de USB-ingang van de AppRadio en druk op de toets Home om het product opnieuw op te starten. Het product wordt opnieuw opgestart. 13. Koppel de USB-connectors weer aan elkaar. De firmware-update is daarmee voltooid.

8 C. Uw iphone met Lightning-connector aansluiten Een HDMI-/USB-KABEL VOOR ipod / iphone (CD-IH202) (afzonderlijk verkrijgbaar) is vereist. Bovendien zijn een Lightning-naar-USB-kabel (meegeleverd bij de iphone met Lightning-connector) en een Lightning-naar-digitale-AV-Adapter (een product van Apple Inc.) (afzonderlijk verkrijgbaar) vereist. AppRadio Mode dient alleen te worden gebruikt in de onderstaande configuratie met verbindingen. Sluit uw toestel niet in een andere configuratie aan.

9 D. Koppelen en verbinden van uw iphone met Lightning-connector via draadloze Bluetooth-technologie Als er op dit moment een ander apparaat met uw SPH-DA100 AppRadio is verbonden via draadloze Bluetooth-technologie, koppel dat apparaat dan nu eerst los. Als u al drie Bluetooth-apparaten hebt geregistreerd, dient u eerst één van die geregistreerde apparaten te wissen in het geheugen van uw AppRadio. Procedure 1. Schakel de Bluetooth-functie in op uw iphone met Lightning-connector. 2. Tip [Telefoon] op het Homescherm aan. 3. Tip aan in het telefoonmenu. Het scherm Bluetooth-verbindingsmenu verschijnt. 4. Tip [Verbinding] aan in het Bluetooth-verbindingsmenu. Het scherm met de lijst met geregistreerde apparaten verschijnt. 5. Tip aan op de lijst met geregistreerde apparaten. De SPH-DA100 AppRadio zoekt naar Bluetooth-apparaten in de directe nabijheid die wachten op verbinding; alle apparaten die worden gevonden, worden weergegeven. 6. Tip de naam van uw iphone met Lightning-connector aan. Daarmee start u het koppelingsproces. Voer desgevraagd de pincode van het apparaat in. (De standaard pincode is 0000.) Als uw iphone met Lightning-connector is gekoppeld, wordt een Bluetooth-verbinding tot stand gebracht tussen de iphone met Lightning-connector en de SPH-DA100 AppRadio. Als de verbinding tot stand is gebracht, wordt een vinkje weergegeven in het selectievakje naast de apparaatnaam van uw iphone met Lightning-connector, en worden profielpictogrammen weergegeven. Als een Bluetooth-verbinding tot stand is gebracht, wordt de toets [Apps] op het Homescherm actief.

Firmware-update voor SPH-DA110 AppRadio

Firmware-update voor SPH-DA110 AppRadio Firmware-update voor SPH-DA110 AppRadio OPMERKING Neem contact op met het klantondersteuningscentrum van Pioneer als er problemen rijzen bij het uitvoeren van deze instructies. Nadat u een upgrade naar

Nadere informatie

Firmware-update voor de iphone met Lightning-connector compatibel met AppRadio Mode

Firmware-update voor de iphone met Lightning-connector compatibel met AppRadio Mode Firmware-update voor de iphone met Lightning-connector compatibel met AppRadio Mode Update-instructies voor de navigatiemodellen: AVIC-F40BT, AVIC-F940BT, AVIC-F840BT en AVIC-F8430BT OPMERKINGEN Deze firmware-update

Nadere informatie

Bluetooth Software-update handleiding CDE-177BT / CDE-178BT / ide-178bt

Bluetooth Software-update handleiding CDE-177BT / CDE-178BT / ide-178bt Bluetooth Software-update handleiding CDE-177BT / CDE-178BT / ide-178bt 1 Introductie Deze handleiding beschrijft de stappen die nodig zijn voor het bijwerken van de head-unit Bluetooth-firmware. Lees

Nadere informatie

De firmware bijwerken voor WR-1/WR-R10 draadloze afstandsbedieningen

De firmware bijwerken voor WR-1/WR-R10 draadloze afstandsbedieningen De firmware bijwerken voor WR-1/WR-R10 draadloze afstandsbedieningen Dank u voor het kiezen van een Nikon-product. Deze gids beschrijft hoe de firmware voor WR-1 en WR-R10 draadloze afstandsbedieningen

Nadere informatie

Updaten van de firmware voor systeemcamera s, NIKKOR Z-objectieven en compatibele accessoires

Updaten van de firmware voor systeemcamera s, NIKKOR Z-objectieven en compatibele accessoires Updaten van de firmware voor systeemcamera s, NIKKOR Z-objectieven en compatibele accessoires Hartelijk dank voor het kiezen van een Nikon-product. Deze gids beschrijft hoe u de firmware updatet voor Nikon

Nadere informatie

VOOR HOORPROFESSIONALS. ReSound LiNX samen met de iphone gebruiken

VOOR HOORPROFESSIONALS. ReSound LiNX samen met de iphone gebruiken VOOR HOORPROFESSIONALS ReSound LiNX samen met de iphone gebruiken Installatie- en gebruikshandleiding voor de functie Made for iphone (MFi) Ondersteunde apparaten ReSound LiNX ondersteunt de MFi-functionaliteit

Nadere informatie

De firmware voor Nikon 1 geavanceerde verwisselbare objectiefcamera s, 1 NIKKORobjectieven en Nikon 1-accessoires updaten

De firmware voor Nikon 1 geavanceerde verwisselbare objectiefcamera s, 1 NIKKORobjectieven en Nikon 1-accessoires updaten De firmware voor Nikon 1 geavanceerde verwisselbare objectiefcamera s, 1 NIKKORobjectieven en Nikon 1-accessoires updaten Hartelijk dank voor het kiezen van een Nikon-product. In deze gids wordt beschreven

Nadere informatie

De firmware van de digitale SLR-camera updaten

De firmware van de digitale SLR-camera updaten De firmware van de digitale SLR-camera updaten Bedankt dat u hebt gekozen voor een Nikon product. In deze handleiding wordt beschreven hoe u deze firmware update moet uitvoeren. Als u niet zeker weet of

Nadere informatie

System Updates Gebruikersbijlage

System Updates Gebruikersbijlage System Updates Gebruikersbijlage System Updates is een hulpprogramma van de afdrukserver dat de systeemsoftware van uw afdrukserver met de recentste beveiligingsupdates van Microsoft bijwerkt. Het is op

Nadere informatie

De Camera firmware updaten

De Camera firmware updaten De Camera firmware updaten Bedankt dat u hebt gekozen voor een Nikon product. In deze handleiding wordt beschreven hoe u deze firmware update moet uitvoeren. Als u niet zeker weet of u de update correct

Nadere informatie

De Camera firmware updaten

De Camera firmware updaten De Camera firmware updaten Bedankt dat u hebt gekozen voor een Nikon product. In deze handleiding wordt beschreven hoe u deze firmware update moet uitvoeren. Als u niet zeker weet of u de update correct

Nadere informatie

Een upgrade van de vertekeningscorrectie van de lensgegevens

Een upgrade van de vertekeningscorrectie van de lensgegevens Een upgrade van de vertekeningscorrectie van de lensgegevens Bedankt dat u hebt gekozen voor een Nikon-product. In deze handleiding wordt beschreven hoe u een upgrade van de vertekeningscorrectie van de

Nadere informatie

Bluetooth Software Update Manual Using an Android Device IVE-W530BT

Bluetooth Software Update Manual Using an Android Device IVE-W530BT Bluetooth Software Update Manual Using an Android Device IVE-W530BT 1 Introductie Deze handleiding beschrijft de stappen die nodig zijn voor het bijwerken van de Head Units Bluetooth firmware. Lees alle

Nadere informatie

CycloAgent v2 Handleiding

CycloAgent v2 Handleiding CycloAgent v2 Handleiding Inhoudsopgave Inleiding...2 De huidige MioShare-desktoptool verwijderen...2 CycloAgent installeren...4 Aanmelden...8 Uw apparaat registreren...8 De registratie van uw apparaat

Nadere informatie

Verlofregistratie. Installatie

Verlofregistratie. Installatie Easy Template Gulperberg 63 3453 RW De Meern Tel: 030-232 1092 Fax: 030-2321013 E-mail: info@easytemplate.nl Website: www.easytemplate.nl ABN-AMRO 55 70 72 441 IBAN: NL75ABNA0557072441 BIC: ABNANL2A KVK

Nadere informatie

Op weg naar de nieuwe generatie ActivExpression

Op weg naar de nieuwe generatie ActivExpression Op weg naar de nieuwe generatie ActivExpression De zelfstudie module in ActivExpression levert directe terugkoppeling. Vraag na vraag, voor elke leerling. Je maakt een set vragen aan en stuurt deze naar

Nadere informatie

Firmware flitser updaten

Firmware flitser updaten Firmware flitser updaten Dank u voor het kiezen van een Nikon-product. Deze gids beschrijft hoe u de firmware voor Nikon-flitsers bijwerkt. Als u niet zeker bent hoe u de update succesvol kunt uitvoeren,

Nadere informatie

Een upgrade van de vertekeningscorrectie van de lensgegevens

Een upgrade van de vertekeningscorrectie van de lensgegevens Een upgrade van de vertekeningscorrectie van de lensgegevens Bedankt dat u hebt gekozen voor een Nikon-product. In deze handleiding wordt beschreven hoe u een upgrade van de vertekeningscorrectie van de

Nadere informatie

Algemene werkwijze voor het updaten van NAC-software

Algemene werkwijze voor het updaten van NAC-software Algemene werkwijze voor het updaten van NAC-software 1) Voorbereiding van de USB-stick: Er wordt een stick met een capaciteit van minimaal 16 GB aanbevolen. De USB-stick moet leeg zijn en geformatteerd

Nadere informatie

De firmware bijwerken voor WR-1/WR-R10 draadloze afstandsbedieningen

De firmware bijwerken voor WR-1/WR-R10 draadloze afstandsbedieningen De firmware bijwerken voor WR-1/WR-R10 draadloze afstandsbedieningen Dank u voor het kiezen van een Nikon-product. Deze gids beschrijft hoe de firmware voor WR-1 en WR-R10 draadloze afstandsbedieningen

Nadere informatie

GN Hearing-app - handleiding

GN Hearing-app - handleiding GN Hearing-app - handleiding Inleiding De apps is bedoeld om uw hoorervaring te verbeteren en te zorgen dat u nog meer profijt hebt van uw hoortoestellen. Geniet van onze innovatieve geluidstechnologie

Nadere informatie

De firmware voor UT-1 communicatie-eenheden updaten

De firmware voor UT-1 communicatie-eenheden updaten De firmware voor UT-1 communicatie-eenheden updaten Bedankt dat u hebt gekozen voor een Nikon-product. In deze handleiding wordt beschreven hoe u de firmware voor UT-1 communicatie-eenheden moet updaten.

Nadere informatie

De Camera firmware updaten

De Camera firmware updaten De Camera firmware updaten Bedankt dat u hebt gekozen voor een Nikon product. In deze handleiding wordt beschreven hoe u deze firmware update moet uitvoeren. Als u niet zeker weet of u de update correct

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor Mac

Gebruikershandleiding voor Mac Gebruikershandleiding voor Mac Inhoud Aan de slag... 1 Het formatteerhulpprogramma voor de Mac gebruiken... 1 De FreeAgent-software installeren... 4 Stations veilig uitwerpen... 9 Uw stations beheren...

Nadere informatie

De software van de FreeStyle InsuLinx meter moet worden bijgewerkt. Lees dit document door, voordat u begint.

De software van de FreeStyle InsuLinx meter moet worden bijgewerkt. Lees dit document door, voordat u begint. De software van de FreeStyle InsuLinx meter moet worden bijgewerkt. Lees dit document door, voordat u begint. De onderstaande stappen leiden u door het proces van het downloaden en installeren van de FreeStyle

Nadere informatie

De Camera firmware updaten

De Camera firmware updaten De Camera firmware updaten Bedankt dat u hebt gekozen voor een Nikon product. In deze handleiding wordt beschreven hoe u deze firmware update moet uitvoeren. Als u niet zeker weet of u de update correct

Nadere informatie

Handleiding voor de update naar TouchSpeak 10 op Windows XP

Handleiding voor de update naar TouchSpeak 10 op Windows XP Handleiding voor de update naar TouchSpeak 10 op Windows XP Inhoudsopgave Fase 1: maak een backup... 3 Fase 2: Installatie TouchSpeak 10 op PC... 5 Fase 3: Updaten TouchSpeak 10 op PC... 6 Fase 4: TouchSpeak

Nadere informatie

Firmware updaten voor geselecteerde camera s met locatiegegevensondersteuning

Firmware updaten voor geselecteerde camera s met locatiegegevensondersteuning Firmware updaten voor geselecteerde camera s met locatiegegevensondersteuning Bedankt dat u hebt gekozen voor een Nikon-product. Deze gids beschrijft hoe u de firmware kunt updaten voor de volgende camera

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. AirPrint

Gebruikershandleiding. AirPrint Gebruikershandleiding AirPrint VOORWOORD We hebben ernaar gestreefd de informatie in dit document volledig, accuraat en up-to-date weer te geven. De fabrikant is niet aansprakelijk voor de gevolgen van

Nadere informatie

GN Hearing-app - handleiding

GN Hearing-app - handleiding GN Hearing-app - handleiding Inleiding Gefeliciteerd met het downloaden van uw app. De apps is bedoeld om uw hoorervaring te verbeteren en te zorgen dat u nog meer profijt hebt van uw hoortoestellen. Geniet

Nadere informatie

2. een upgrade van de firmware uitvoeren

2. een upgrade van de firmware uitvoeren Inleiding: Philips streeft ernaar zijn producten voortdurend te verbeteren, voor de allerbeste gebruikservaring. Voor de nieuwste functies raden we u aan een upgrade uit te voeren van de firmware van uw

Nadere informatie

INSTRUCTIE SYNC 3 NAVIGATIE UPDATE

INSTRUCTIE SYNC 3 NAVIGATIE UPDATE INSTRUCTIE SYNC 3 NAVIGATIE UPDATE Deze instructies helpen je bij het uitvoeren van een SYNC 3 navigatie update. Tijdens de update kun je gewoon blijven rijden met je Ford. Sommige navigatiefuncties, zoals

Nadere informatie

De Camera firmware updaten

De Camera firmware updaten De Camera firmware updaten Bedankt dat u hebt gekozen voor een Nikon product. In deze handleiding wordt beschreven hoe u deze firmware update moet uitvoeren. Als u niet zeker weet of u de update correct

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Firmware-updatehandleiding

Gebruiksaanwijzing Firmware-updatehandleiding Gebruiksaanwijzing Firmware-updatehandleiding Voor een veilig en correct gebruik, dient u de Veiligheidsinformatie in "Lees dit eerst" te lezen voordat u het apparaat gebruikt. INHOUDSOPGAVE 1. Firmware-updatehandleiding

Nadere informatie

Bluetooth Software Update Handleiding UTE-72BT / CDE-173BT / CDE-174BT

Bluetooth Software Update Handleiding UTE-72BT / CDE-173BT / CDE-174BT Bluetooth Software Update Handleiding UTE-72BT / CDE-173BT / CDE-174BT 1 Introductie Deze handleiding beschrijft de stappen die nodig zijn voor het bijwerken van Bluetooth op de head unit. Lees alle waarschuwingen

Nadere informatie

Leica icon Series. Handleiding licentie installeren en activeren. Versie 1.0 Nederlands

Leica icon Series. Handleiding licentie installeren en activeren. Versie 1.0 Nederlands Leica icon Series Handleiding licentie installeren en activeren Versie 1.0 Nederlands Inhoudsopgave In deze handleiding Hoofdstuk Blz. 1 icon robot 50 3 1.1 Firmware van de icon robot 50 updaten 3 1.2

Nadere informatie

NIEUWE RELEASE PAGERTOOLS V17_006 EN FIRMWARE VERSIE 29

NIEUWE RELEASE PAGERTOOLS V17_006 EN FIRMWARE VERSIE 29 NIEUWE RELEASE PAGERTOOLS V17_006 EN FIRMWARE VERSIE 29 Sinds de release van de nieuwe pager zijn we in samenwerking met onze klanten en eindgebruikers continu aan het streven om het product te verbeteren

Nadere informatie

Boot Camp Installatie- en configuratiegids

Boot Camp Installatie- en configuratiegids Boot Camp Installatie- en configuratiegids Inhoudsopgave 3 Inleiding 4 Installatie-overzicht 4 Stap 1: Controleren of er updates nodig zijn 4 Stap 2: Uw Mac voorbereiden voor Windows 4 Stap 3: Windows

Nadere informatie

activboard bijwerken Betreft: bijwerken software, drivers en firmware van Activ producten

activboard bijwerken Betreft: bijwerken software, drivers en firmware van Activ producten activboard bijwerken Betreft: bijwerken software, drivers en firmware van Activ producten Het bijwerken van software en drivers is gewenst om zo de nieuwste functies te kunnen gebruiken en om probleemloos

Nadere informatie

Nieuwe Installatie/Factuur2King bijwerken

Nieuwe Installatie/Factuur2King bijwerken Nieuwe Installatie/Factuur2King bijwerken Volg de onderstaande stappen om een nieuwe versie van Factuur2King 2.1 te installeren of een bestaande installatie bij te werken. 1. Uitpakken zipbestanden Pak

Nadere informatie

Heb je nog geen account maak dit dan aan en koppel je gps aan het account. Zie daarvoor de volgende handleiding.

Heb je nog geen account maak dit dan aan en koppel je gps aan het account. Zie daarvoor de volgende handleiding. Hoe installeer ik de Life-Time Update? Zie ook de handleiding van Garmin: http://www.garmin.nl/page/?id=83 In algemene zin: Op basis van onze eigen ervaring is de indruk dat de lifetime voor het gros van

Nadere informatie

Firmware-upgrade. Deze upgrade is van toepassing op de volgende modellen: HTS9810/12 HTS9810/59

Firmware-upgrade. Deze upgrade is van toepassing op de volgende modellen: HTS9810/12 HTS9810/59 Firmware-upgrade Philips verbetert zijn producten voortdurend en we raden u aan de firmware van het product te upgraden zodra er upgradebestanden beschikbaar zijn. Raadpleeg www.philips.com/support voor

Nadere informatie

LG SOFTWARE UPDATE & UPGRADE MANUAL. Android Smartphones

LG SOFTWARE UPDATE & UPGRADE MANUAL. Android Smartphones LG SOFTWARE UPDATE & UPGRADE MANUAL Android Smartphones December 2012 Wat houdt een software-update precies in? De smartphone van tegenwoordig is vergelijkbaar met een computer. Net als bij de software

Nadere informatie

Van start met... Quickguide voor gebruik van ReSound Smart-hoortoestellen met uw iphone

Van start met... Quickguide voor gebruik van ReSound Smart-hoortoestellen met uw iphone Van start met... Quickguide voor gebruik van ReSound Smart-hoortoestellen met uw iphone Snelle installatie- en gebruikshandleiding voor de Made For iphone (MFi) functionaliteit Ondersteunde apparaten ReSound

Nadere informatie

In deze instructie staat beschreven hoe u een update kunt uitvoeren.

In deze instructie staat beschreven hoe u een update kunt uitvoeren. Algemeen Update installeren CashflowPro is een programma dat op uw computer geïnstalleerd staat. Dat betekent dat u zelf verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van updates om de software up-to-date te

Nadere informatie

Firmware Update Bijwerken

Firmware Update Bijwerken Modelnr: Firmware Update Bijwerken Deze handleiding bevat informatie over hoe u de controller firmware van de machine en de PDL-firmware kunt bijwerken. U kunt deze updates van onze website downloaden.

Nadere informatie

Een upgrade van de vertekeningscorrectie van de lensgegevens

Een upgrade van de vertekeningscorrectie van de lensgegevens Een upgrade van de vertekeningscorrectie van de lensgegevens Bedankt dat u hebt gekozen voor een Nikon-product. In deze handleiding wordt beschreven hoe u een upgrade van de vertekeningscorrectie van de

Nadere informatie

Uw TOSHIBA Windows -pc of tablet upgraden naar Windows 10

Uw TOSHIBA Windows -pc of tablet upgraden naar Windows 10 Uw TOSHIBA Windows -pc of tablet upgraden naar Windows 10 Geachte klant, In dit document wordt uitgelegd hoe u bepaalde TOSHIBA Windows-pc's of tablets waarop Windows 7 of 8.1 vooraf is geïnstalleerd kunt

Nadere informatie

Controleer eerst welke toepassing u moet gebruiken voor de firmware-update. Dit is afhankelijk van het serienummer van uw speler:

Controleer eerst welke toepassing u moet gebruiken voor de firmware-update. Dit is afhankelijk van het serienummer van uw speler: Firmware-update voor GoGear SA4RGA Controleer eerst welke toepassing u moet gebruiken voor de firmware-update. Dit is afhankelijk van het serienummer van uw speler: Serial number starting with: MTxx13

Nadere informatie

INSTRUCTIES SYNC-SOFTWARE UPDATE

INSTRUCTIES SYNC-SOFTWARE UPDATE INSTRUCTIES SYNC-SOFTWARE UPDATE Deze instructies helpen je met het updaten van je SYNC 3 systeem naar de nieuwste softwareversie. Tijdens de update kan je gewoon blijven rijden. Het kan zijn dat het systeem

Nadere informatie

Boot Camp Installatie- en configuratiegids

Boot Camp Installatie- en configuratiegids Boot Camp Installatie- en configuratiegids Inhoudsopgave 3 Inleiding 4 Benodigdheden 5 Installatie-overzicht 5 Stap 1: Controleren of er updates nodig zijn 5 Stap 2: Uw Mac voorbereiden voor Windows 5

Nadere informatie

AirPrint handleiding

AirPrint handleiding AirPrint handleiding Deze gebruikershandleiding is van toepassing op de volgende modellen: HL-L340DW/L360DN/L360DW/L36DN/L365DW/ L366DW/L380DW DCP-L50DW/L540DN/L540DW/L54DW/L560DW MFC-L700DW/L70DW/L703DW/L70DW/L740DW

Nadere informatie

Beltone apps HANDLEIDING

Beltone apps HANDLEIDING Beltone apps HANDLEIDING Inleiding Gefeliciteerd met het downloaden van uw Beltone app. De Beltone apps zijn bedoeld om uw hoorervaring te verbeteren en te zorgen dat u nog meer profijt hebt van uw Beltone

Nadere informatie

Bryton Bridge. Handleiding

Bryton Bridge. Handleiding Bryton Bridge Handleiding Inhoudsopgave SOFTWARE-OVERZICHT... 3 1.1 EERSTE INSTELLING... 3 1.2 EEN ACCOUNT REGISTREREN... 5 COLLECTIE BEHEREN... 6 2.1 UW COLLECTIE BEHEREN OP UW RIDER 50... 6 2.2 UW COLLECTIE

Nadere informatie

ReSound apps - handleiding

ReSound apps - handleiding ReSound apps - handleiding Inleiding Gefeliciteerd met het downloaden van uw ReSound app. De ReSound apps zijn bedoeld om uw hoorervaring te verbeteren en te zorgen dat u nog meer profijt hebt van uw ReSound

Nadere informatie

Boot Camp Installatie- en configuratiegids

Boot Camp Installatie- en configuratiegids Boot Camp Installatie- en configuratiegids Inhoudsopgave 3 Inleiding 3 Benodigdheden 4 Installatie-overzicht 4 Stap 1: Controleren of er updates nodig zijn 4 Stap 2: Uw Mac voorbereiden voor Windows 4

Nadere informatie

Snelstartgids voor gebruik van Beltone First met uw iphone

Snelstartgids voor gebruik van Beltone First met uw iphone Beltone First Snelstartgids voor gebruik van Beltone First met uw iphone Snelle installatie- en gebruikershandleiding voor de functionaliteit Made for voor iphone (Mfi) Ondersteunde hardware Beltone First

Nadere informatie

MEDIA NAV navigatiesysteem Handleiding voor het downloaden van content via internet

MEDIA NAV navigatiesysteem Handleiding voor het downloaden van content via internet MEDIA NAV navigatiesysteem Handleiding voor het downloaden van content via internet Dit document beschrijft hoe u de software of content van uw navigatiesysteem kunt bijwerken. De screenshots die in deze

Nadere informatie

Nieuwe Installatie/Factuur2King 2.1 MU bijwerken

Nieuwe Installatie/Factuur2King 2.1 MU bijwerken Nieuwe Installatie/Factuur2King 2.1 MU bijwerken Volg de onderstaande stappen om Factuur2King 2.1 MU te installeren of een bestaande installatie bij te werken. Werkt u op dit moment nog met Factuur2King

Nadere informatie

Wifi-instellingengids

Wifi-instellingengids Wifi-instellingengids Wifi-verbindingen met de printer Verbinding met een computer maken via een wifi-router Direct verbinding maken met een computer Verbinding met een smartapparaat maken via een wifi-router

Nadere informatie

Handleiding Multiscreen TV

Handleiding Multiscreen TV Handleiding Multiscreen TV Met Multiscreen TV kunt u televisiekijken op uw tablet, smartphone, laptop en pc. INHOUDSOPGAVE Multiscreen TV gebruikersnaam en wachtwoord ophalen... 2 Multiscreen TV installeren

Nadere informatie

Apparaten met Device Manager

Apparaten met Device Manager Firmware-update voor GoGear SA4VBE Controleer eerst welke toepassing u moet gebruiken voor de firmware-update. Dit is afhankelijk van het serienummer van uw speler: Serial number starting with MTxx1339

Nadere informatie

Windows 8.1 Update stap voor stap

Windows 8.1 Update stap voor stap Windows 8.1 Update stap voor stap Windows 8.1 installeren en bijwerken BIOS, applicaties en stuurprogramma s bijwerken en Windows Update uitvoeren Selecteer het type installatie Windows 8.1 installeren

Nadere informatie

De software bijwerken

De software bijwerken De software bijwerken Philips streeft er voortdurend naar zijn producten te verbeteren. Werk uw product bij met de nieuwste software om ervoor te zorgen dat uw product over de nieuwste functies en verbeteringen

Nadere informatie

Bluetooth koppelen. Gebruikershandleiding

Bluetooth koppelen. Gebruikershandleiding Bluetooth koppelen Gebruikershandleiding Copyright 2012, 2016 HP Development Company, L.P. Microsoft, Windows en Windows Vista zijn in de Verenigde Staten gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation.

Nadere informatie

ios 5-software update voor de ipad

ios 5-software update voor de ipad 1 ios 5-software update voor de ipad Apple brengt van tijd tot tijd updates van de ipad software uit. Hierin worden problemen opgelost of nieuwe functies toegevoegd. Enige tijd geleden verscheen de ios

Nadere informatie

Draadloze weegschaal (HS3) KORTE HANDLEIDING

Draadloze weegschaal (HS3) KORTE HANDLEIDING NL STAP 3: Draadloze weegschaal (HS3) KORTE HANDLEIDING DOWNLOAD DE GRATIS ihealth MyVitals Voor het eerste gebruik moet de ihealth MyVitals vanuit de App-Store gedownload en geïnstalleerd worden. Wacht

Nadere informatie

Bluetooth Software Update Handleiding voor Android Telefoons. Geschikt voor 2012 producten CDE-13xBT & CDE-W235BT & CDA-137BTi

Bluetooth Software Update Handleiding voor Android Telefoons. Geschikt voor 2012 producten CDE-13xBT & CDE-W235BT & CDA-137BTi Bluetooth Software Update Handleiding voor Android Telefoons Geschikt voor 2012 producten CDE-13xBT & CDE-W235BT & CDA-137BTi 1 Introductie Deze handleiding beschrijft de benodigde stappen om de Bluetooth

Nadere informatie

Scherm met suggesties voor veilig varen. Updaten van de VesselView-software. Automatische zoekactie via wifi. Gebruik van de Micro SD-kaart

Scherm met suggesties voor veilig varen. Updaten van de VesselView-software. Automatische zoekactie via wifi. Gebruik van de Micro SD-kaart Scherm met suggesties voor veilig varen Hoofdstuk 1 - Om te beginnen Telkens als VesselView wordt ingeschakeld nadat 30 seconden of langer is uitgeschakeld, verschijnt er een scherm met advies over veilig

Nadere informatie

TAB07-210 XENTA 7c TAB07-211 XENTA 7c TAB07-212 XENTA 7c FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES. Pagina 1 van 8

TAB07-210 XENTA 7c TAB07-211 XENTA 7c TAB07-212 XENTA 7c FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES. Pagina 1 van 8 TAB07-210 XENTA 7c TAB07-211 XENTA 7c TAB07-212 XENTA 7c FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES Pagina 1 van 8 VOORDAT U BEGINT: BACKUP BELANGRIJKE GEGEVENS! Bij het upgraden van uw Yarvik tablet zullen alle gebruikersinstellingen,

Nadere informatie

De Camera firmware updaten

De Camera firmware updaten De Camera firmware updaten Bedankt dat u hebt gekozen voor een Nikon product. In deze handleiding wordt beschreven hoe u deze firmware update moet uitvoeren. Als u niet zeker weet of u de update correct

Nadere informatie

GEWOON DUIDELIJK. HANDIGE TIPS OVER HET GEBRUIK VAN MULTISCREEN TV.

GEWOON DUIDELIJK. HANDIGE TIPS OVER HET GEBRUIK VAN MULTISCREEN TV. Gebruikshandleiding GEWOON DUIDELIJK. HANDIGE TIPS OVER HET GEBRUIK VAN MULTISCREEN TV. ALLES OVER HET GEBRUIK EN VEELVOORKOMENDE VRAGEN WELKOM BIJ CAIWAY. Met Multiscreen TV kunt u van elk scherm in huis

Nadere informatie

SMP35-100 NOVO COMPACT 3.5 SMARTPHONE FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES

SMP35-100 NOVO COMPACT 3.5 SMARTPHONE FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES SMP35-100 NOVO COMPACT 3.5 SMARTPHONE FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES Page 1 of 5 VOORDAT U BEGINT: BACKUP BELANGRIJKE GEGEVENS! Bij het upgraden van uw Yarvik smartphone zullen alle gebruikersinstellingen,

Nadere informatie

Installeren van het stuurprogramma USB-Audiostuurprogramma Installatiehandleiding (Mac)

Installeren van het stuurprogramma USB-Audiostuurprogramma Installatiehandleiding (Mac) Installeren van het stuurprogramma USB-Audiostuurprogramma Installatiehandleiding (Mac) Inhoudsopgave Installeren van het stuurprogramma... Pagina 1 Verwijderen van het stuurprogramma... Pagina 4 Problemen

Nadere informatie

HOW-TO GUIDE: Installatie van de Renault Media Nav Toolbox? HOW-TO GUIDE: Een "vingerafdruk" van uw apparaat maken op een USB-opslagapparaat?

HOW-TO GUIDE: Installatie van de Renault Media Nav Toolbox? HOW-TO GUIDE: Een vingerafdruk van uw apparaat maken op een USB-opslagapparaat? HOW-TO GUIDE: Installatie van de Renault Media Nav Toolbox? HOW-TO GUIDE: Een "vingerafdruk" van uw apparaat maken op een USB-opslagapparaat? HOW-TO GUIDE: Gebruik van uw Renault Media Nav Toolbox? HOW-TO

Nadere informatie

Yealink W52P. Installatie

Yealink W52P. Installatie Yealink W52P Installatie Per januari 2016 Kort overzicht van het proces 10 tot 37 minuten Checklist Stap 1. Registratie van de handset 3 1 tot 2 minuten Stap 2. Het toestel toevoegen aan de Zakelijk Hosted

Nadere informatie

KORTE HANDLEIDING VOOR. de installatie van Nokia Connectivity Cable Drivers

KORTE HANDLEIDING VOOR. de installatie van Nokia Connectivity Cable Drivers KORTE HANDLEIDING VOOR de installatie van Nokia Connectivity Cable Drivers Inhoudsopgave 1. Inleiding...1 2. Vereisten...1 3. Nokia Connectivity Cable Drivers installeren...2 3.1 Vóór de installatie...2

Nadere informatie

AirPrint handleiding DCP-J562DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW

AirPrint handleiding DCP-J562DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW AirPrint handleiding DCP-J562DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW Voordat u uw Brother-machine gebruikt Definities van opmerkingen Handelsmerken Belangrijke opmerking Definities van opmerkingen In deze

Nadere informatie

Beknopte handleiding

Beknopte handleiding Beknopte handleiding Wat zit er in de verpakking Welkom Gefeliciteerd met je keuze voor Arlo. Je kunt direct aan de slag. 100% draadloze camera Magnetische wandbevestiging 123-lithiumbatterijen Bevestigingsschroef

Nadere informatie

Handleiding Sportlink Club

Handleiding Sportlink Club Handleiding Sportlink Club Dit document is automatisch gegenereerd. We raden u aan de handleiding online te raadplegen via www.sportlinkclub.nl/support. 1. Installatiehandleiding.........................................................................................

Nadere informatie

Firmware flitser updaten

Firmware flitser updaten Firmware flitser updaten Dank u voor het kiezen van een Nikon-product. Deze gids beschrijft hoe u de firmware voor Nikon-flitsers bijwerkt. Als u niet zeker bent hoe u de update succesvol kunt uitvoeren,

Nadere informatie

WIP Com 3D/Connect Com 3D

WIP Com 3D/Connect Com 3D Vereisten 1 0. Vereisten 1. Een auto die is uitgerust met een WIP Com 3D-navigatiesysteem 2. Toegang tot de website http://peugeot.navigation.com 3. Voor de automatische installatie met behulp van de wizard

Nadere informatie

De firmware voor WR-R10 draadloze afstandsbedieningen updaten

De firmware voor WR-R10 draadloze afstandsbedieningen updaten De firmware voor WR-R10 draadloze afstandsbedieningen updaten Bedankt dat u hebt gekozen voor een Nikon-product. In deze handleiding wordt beschreven hoe u de firmware voor WR-R10 draadloze afstandsbedieningen

Nadere informatie

IVS-Basic 4.4 IVS-Professional 4.4 IVS-PowerPoint 1.1

IVS-Basic 4.4 IVS-Professional 4.4 IVS-PowerPoint 1.1 Handleiding IVS-Basic 4.4 IVS-Professional 4.4 IVS-PowerPoint 1.1 Toevoeging aansluiten USB Lite Base Station 1213 2 Inhoud Inhoud... 3 Het Lite Base Station aansluiten op de USB-poort... 4 Voorgeïnstalleerde

Nadere informatie

Milight 3.0 App installeren en configureren

Milight 3.0 App installeren en configureren Milight 3.0 App installeren en configureren Milight App instellen voor Wifi lampen Wanneer u Wifi lampen, spots of led strips heeft aangeschaft met een Wifi module is het zaak de ledverlichting in te stellen

Nadere informatie

ROSA software voor de KINDEROPVANG

ROSA software voor de KINDEROPVANG Installeren van ROSA updates ROSA software voor de KINDEROPVANG Kenmerk: ROSA_install_updates_v12.doc 2004-2007 MULDATA Systeem : Installatie Handleiding ROSA pagina: 2 1. Installeren van ROSA updates

Nadere informatie

TOUCH DISPLAY DOWNLOADER GEBRUIKSAANWIJZING

TOUCH DISPLAY DOWNLOADER GEBRUIKSAANWIJZING LCD MONITOR TOUCH DISPLAY DOWNLOADER GEBRUIKSAANWIJZING Versie 1.0 Modellen waarop dit van toepassing is (sinds januari 2016) PN-60TW3/PN-70TW3/PN-80TC3/PN-L603W/PN-L703W/PN-L803C (De verkrijgbaarheid

Nadere informatie

Hulp krijgen. Systeemberichten. Aanmelden/Afmelden. Pictogrammen op het bedieningspaneel

Hulp krijgen. Systeemberichten. Aanmelden/Afmelden. Pictogrammen op het bedieningspaneel Hulp krijgen Voor informatie/assistentie, raadpleegt u het volgende: Handleiding voor de gebruiker voor informatie over het gebruik van de Xerox 4595. Ga voor online hulp naar: www.xerox.com Klik op de

Nadere informatie

Windows 8.1 Update stap voor stap

Windows 8.1 Update stap voor stap Windows 8.1 Update stap voor stap Windows 8.1 installeren en bijwerken BIOS, applicaties en stuurprogramma s bijwerken en Windows Update uitvoeren Selecteer het type installatie Windows 8.1 installeren

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. F-SECURE MOBILE SECURITY 2010 FOR ANDROID http://nl.yourpdfguides.com/dref/2859445

Uw gebruiksaanwijzing. F-SECURE MOBILE SECURITY 2010 FOR ANDROID http://nl.yourpdfguides.com/dref/2859445 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor F-SECURE MOBILE SECURITY 2010 FOR ANDROID. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de F-SECURE MOBILE SECURITY

Nadere informatie

Overzicht van opties voor service en ondersteuning

Overzicht van opties voor service en ondersteuning Overzicht van opties voor service en ondersteuning QuickRestore Met Compaq QuickRestore kunt u uw systeem op elk gewenst moment terugzetten. QuickRestore biedt vijf typen opties voor terugzetten, die in

Nadere informatie

Software-updates Handleiding

Software-updates Handleiding Software-updates Handleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie in deze documentatie

Nadere informatie

Installatie Mplus Touch Screen Kassa

Installatie Mplus Touch Screen Kassa Installatie Mplus Touch Screen Kassa Deze handleiding beschrijft de installatie van Mplus Touch Screen Kassa en de installatie van Mplus Touch Screen Kassa Update. Index Hoofdstuk 1 - Downloaden van de

Nadere informatie

Handleiding Multiscreen TV

Handleiding Multiscreen TV Handleiding Multiscreen TV Met Multiscreen TV kunt u televisiekijken op uw tablet, smartphone, laptop en pc. INHOUDSOPGAVE Multiscreen TV gebruikersnaam en wachtwoord ophalen... 2 Multiscreen TV installeren

Nadere informatie

Knowledge Article 6.2.0.4. Titel: CITO 6.2.0.4 : Nederlandse Windows 7 & 8 64bit installatiehandleiding

Knowledge Article 6.2.0.4. Titel: CITO 6.2.0.4 : Nederlandse Windows 7 & 8 64bit installatiehandleiding Knowledge Article REQUEST NO. 00139 Nederlandse versie: Gerard Baegen Product: CITO Afdeling: Engineering Onderdeelnummer: Vertouwelijk: J Bij J alleen intern gebruik Versie: 6.2.0.4 Gemaakt: 05/02/2014

Nadere informatie

INSTRUCTIE UPDATEN LENOVO TABLET

INSTRUCTIE UPDATEN LENOVO TABLET INSTRUCTIE UPDATEN LENOVO TABLET 1. Algemeen In deze instructie wordt uitgelegd hoe je een belangrijke update op je Lenovo tablet dient te installeren. Deze update zorgt er voor dat de verbindingsproblemen

Nadere informatie

AirPrint handleiding

AirPrint handleiding AirPrint handleiding Deze gebruikershandleiding is van toepassing voor de volgende modellen: HL-340CW/350CDN/350CDW/370CDW DCP-900CDN/900CDW MFC-930CW/940CDN/9330CDW/9340CDW Versie 0 DUT Definities van

Nadere informatie

DOWNLOADEN EN INSTALLEREN VAN PEUGEOT ALERT ZONE OP. WIP Nav/Connect Nav. Vereisten

DOWNLOADEN EN INSTALLEREN VAN PEUGEOT ALERT ZONE OP. WIP Nav/Connect Nav. Vereisten Vereisten 1 0. Vereisten 1. Een auto die is uitgerust met een WIP Nav-/Connect Nav-navigatiesysteem 2. Toegang tot de website http://peugeot.navigation.com 3. Voor de automatische installatie met behulp

Nadere informatie

Handleiding firmware-update voor Cyber-shot digitale fotocamera's van Sony- DSC-T1

Handleiding firmware-update voor Cyber-shot digitale fotocamera's van Sony- DSC-T1 Handleiding firmware-update voor Cyber-shot digitale fotocamera's van Sony- DSC-T1 De term "Firmware" verwijst naar de software in uw Cyber-shot camera. U kunt deze software bijwerken om problemen op te

Nadere informatie

Firmware Upgrade procedure AV-606/63/61 met behulp van Update Programma (Methode 2)

Firmware Upgrade procedure AV-606/63/61 met behulp van Update Programma (Methode 2) Firmware Upgrade procedure AV-606/63/61 met behulp van Update Programma (Methode 2) Download de laatste firmware en pak het bestand uit op uw pc met behulp van win zip. Met deze methode wordt de reader

Nadere informatie