SPAREN IN DOLLARS? YES YOU CAN! Dankzij de USD Rekening en het USD Deposito van GarantiBank

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SPAREN IN DOLLARS? YES YOU CAN! Dankzij de USD Rekening en het USD Deposito van GarantiBank"

Transcriptie

1 SPAREN IN DOLLARS? YES YOU CAN! Dankzij de USD Rekening en het USD Deposito van GarantiBank

2 SPAREN IN DOLLARS? YES YOU CAN! Dankzij de USD Rekening en het USD Deposito van GarantiBank GarantiBank heeft nu een US dollar spaarrekening en een US dollar deposito waarbij u profiteert van hogere rente én van koersvoordeel. Met volkomen transparante wisselkoersen en zonder verborgen kosten. De USD Rekening en het USD Deposito zijn er niet alleen voor de particuliere, maar ook voor de zakelijke spaarders! USD Rekening en USD Deposito De USD Rekening van GarantiBank biedt een aantrekkelijke dagelijks variabele rente, die aan het eind van elk kalenderjaar aan u wordt uitgekeerd. Het door u gespaarde bedrag is altijd vrij opneembaar. De kenmerken en voorwaarden van de USD Rekening staan verderop in deze brochure. Het USD Deposito is een spaarvorm met gegarandeerde rente gedurende een vaste looptijd. Deze looptijd kan variëren van 3 maanden tot 2 jaar. Het door u in deposito gestorte bedrag wordt uitgekeerd aan het eind van de looptijd. De rente wordt gedurende de overeengekomen looptijd jaarlijks uitgekeerd op uw USD Rekening. Bij een kortere looptijd dan een jaar vindt de rente-uitkering plaats aan het einde van de afgesproken looptijd. De kenmerken en voorwaarden van het USD Deposito staan verderop in deze brochure. Hoe opent u een USD Rekening? Bent u al klant bij GarantiBank? Dan kunt u op elk gewenst moment een USD Rekening aanvragen! Dit doet u gemakkelijk via onze website of door te bellen met (gratis). Nog geen klant bij GarantiBank? Open dan nu eerst uw Gouden Internet Rekening. Dit kan via onze website of door te bellen met (gratis). Zodra u een Gouden Internet Rekening en een USD Rekening hebt geopend, kunt u deze gebruiken voor alle euro/dollar-transacties. Hoe opent u een USD Deposito? Heeft u een USD Rekening bij GarantiBank, dan kunt u het USD Deposito openen. Dit doet u eveneens via onze website of door te bellen met (gratis).

3 Let op het valutarisico! De USD Rekening en het USD Deposito kennen een valutarisico. Op het moment van storting wordt de euro omgerekend naar US dollar. Bij opname gebeurt het omgekeerde, namelijk omrekening van US dollar naar euro. Dit gebeurt op basis van de dan geldende middenkoers EUR/USD, vastgelegd door de Europese Centrale Bank. Is de waarde van de US dollar op het moment van opname (of bij afloop van het deposito) ten opzichte van de euro gedaald, dan krijgt u per dollar minder euro s terug. Is de waarde gestegen, dan krijgt u er meer. Verderop in deze brochure vindt u hiervan een rekenvoorbeeld. Verder in deze brochure vindt u: Kenmerken USD Rekening Kenmerken USD Deposito Rekenvoorbeeld Voorwaarden USD Rekening Voorwaarden USD Deposito VRAGEN? BEL ONS WIJ DOEN DE REST!

4 Kenmerken USD Rekening Geld overmaken U kunt op elk gewenst moment geld overmaken naar de USD Rekening. Stortingen ten gunste van de USD Rekening geschieden via de Gouden Internet Rekening of de Gouden Klaver Rekening. Deze storting doet u schriftelijk middels het stortingsformulier. U kunt ook op elk gewenst moment geld opnemen van de USD Rekening. Opnames van de USD Rekening lopen via de Gouden Internet Rekening of de Gouden Klaver Rekening. Wisselkoers EUR/USD Het over te maken bedrag in euro s wordt omgewisseld naar US dollars en vervolgens op de USD Rekening geplaatst. De aan- en verkoopkoers van de US dollar is gebaseerd op de middenkoers EUR/USD, vastgelegd door de Europese Centrale Bank. Deze koers wordt op werkdagen door de Europese Centrale Bank vastgesteld en kan dus dagelijks wijzigen. Klik hier voor de huidige koers van de US Dollar. Rente De rente op de USD Rekening is variabel en wordt op jaarbasis berekend. Het rentepercentage kan per dag wijzigen. De actuele rentestanden kunt u nalezen op de website of opvragen bij onze klantenservice. Kosten Alleen voor de omwisseling wordt 0,20% kosten in rekening gebracht. Dit bedrag wordt van uw spaarrekening afgeschreven. Voor bedragen die in dollars worden overgemaakt worden geen omwisselkosten berekend. Voorwaarden Aan het eind van de brochure vindt u de Algemene voorwaarden van de USD Rekening.

5 Kenmerken USD Deposito Openen U kunt op elk gewenst moment het USD Deposito openen. Stortingen ten gunste van het USD Deposito gaan via uw USD Rekening. Het minimum depositobedrag is USD. Omdat de storting reeds in dollars is, is de wisselkoers EUR/USD van dat moment niet van toepassing. Looptijd De looptijd van het USD Deposito varieert van 3 maanden tot 2 jaar. Tussentijdse opname is niet mogelijk. Rente Het USD Deposito kent een vaste rente die wordt overeengekomen voor de looptijd van het deposito. De rente wordt berekend over de hoeveelheid dollars in deposito. Minimum depositobedrag is USD. Actuele rentestanden kunt u nalezen op de website of opvragen bij onze klantenservice. Voorwaarden Aan het eind van de brochure vindt u de Algemene voorwaarden van de USD Deposito.

6 Rekenvoorbeeld Boekdatum: 01/03/2013 Wisselkoers (op 01/03/2013): 1,30 EUR/USD EUR bedrag: ,00 Transactiekosten 0,20%: 50,00 EUR (25.000,00 * 0,20%) Omgerekend naar USD: ,00 USD (25.000,00-50,00) * 1,30 Totaal USD (32.435, ,40) Dalende wisselkoers zorgt voor een hoger rendement Op 1 maart 2013 boekt de heer Van Dijk , - op zijn USD Rekening. De rente op jaarbasis is 1,70%. De wisselkoers (euro/us dollar) is op dat moment USD 1,30. Dit betekent dat de heer Van Dijk 1,30 US dollar voor elke 1,00 euro krijgt. Op 1 maart 2014 besluit de heer Van Dijk zijn dollars op te nemen en terug te wisselen naar euro s. De wisselkoers is dan USD 1,20. Opnamedatum: 01/03/2014 Opgebouwde rente 551,40 USD (32.435,00 * 1,70%) Wisselkoers (op 01/03/14): 1,20 EUR/USD EUR bedrag: ,67 (32.986,40 / 1,20) Transactiekosten 0,20%: 54,98 EUR (27.488,67 * 0,20%) Netto EUR bedrag: ,69 (27.488,67 54,98) Verschil in EUR: 2.433,69 (27.433, ) Winst 2.433,69 Stijgende wisselkoers zorgt voor een lager rendement Had de heer Van Dijk dezelfde investering gedaan met een wisselkoers van 1,30 EUR/USD op 01/03/13 en een wisselkoers van 1,40 op 01/03/14 (afloopdatum) dan is de berekening als volgt: Opnamedatum: 01/03/2014 Opgebouwde rente 551,40 USD (32.435,00 * 1,70%) Wisselkoers (op 01/03/14): 1,40 EUR/USD Omgerekend in EUR: ,72 ( / 1,40) Transactiekosten 0,20%: EUR (23.561,72 * 0,20%) Netto bedrag: EUR ,59 (23.561,72 47,13) Verlies 1.485,41 Verschil: EUR ,41 (23.514, )

7 Voorwaarden USD Rekening Artikel 1 Definities GarantiBank: GarantiBank International N.V., gevestigd te Amsterdam. USD Rekening: de door de rekeninghouder(s) bij GarantiBank aangehouden rekening met de naam USD Rekening. Rekeninghouder(s): de tenaamgestelde(n) van de USD Rekening en tegenrekening. Tegenrekening: de rekening die door de rekeninghouder(s) bij GarantiBank wordt aangehouden ten gunste en ten laste van welke mutaties ter zake de USD Rekening kunnen plaatsvinden. Valutadatum: de datum vanaf wanneer een bedrag rentedragend wordt of de datum tot wanneer een bedrag rentedragend is. Artikel 2 De USD Rekening 2.1 De USD Rekening kan door de rekeninghouder(s) van een bij GarantiBank aangehouden tegenrekening worden geopend zodra GarantiBank in het bezit is gesteld van een ingevuld en rechtsgeldig ondertekend openingsformulier. 2.2 Opening van de USD Rekening wordt schriftelijk aan de rekeninghouder(s) bevestigd. 2.3 De USD Rekening krijgt dezelfde rekeninghouder(s) en tenaamstelling als de tegenrekening. 2.4 De USD Rekening heeft geen minimum inleg of saldo. 2.5 Overboekingen naar en van de USD Rekening kunnen slechts plaatsvinden via de tegenrekening. 2.7 Overboekingen naar en van de USD Rekening worden uitgevoerd met dezelfde valutadatum. 2.8 Overboekingen naar en van de USD Rekening worden door GarantiBank verantwoord in een rekeningafschrift dat in de op een overboeking volgende maand aan de rekeninghouder wordt toegezonden. 2.9 Opheffing van de USD Rekening kan uitsluitend schriftelijk en met rechtsgeldige ondertekening door de rekeninghouder(s) plaatsvinden. Artikel 3 Gezamenlijke USD Rekening 3.1 In het geval dat de USD Rekening op naam gesteld is van twee natuurlijke personen, dan is er sprake van een gezamenlijke USD Rekening met twee rekeninghouders. 3.2 Elk der rekeninghouders heeft een zelfstandig beschikkingsrecht over (het tegoed op) de USD Rekening tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. 3.3 Bescheiden behorende bij de USD Rekening worden verzonden naar het adres van de in de administratie van GarantiBank als eerste vermelde rekeninghouder.

8 Artikel 4 Koers Amerikaanse Dollar en kosten. 4.1 De bij storting respectievelijk opname van de USD Rekening plaatsvindende koop respectievelijk verkoop van Amerikaanse Dollars vindt plaats tegen de zogenaamde middenkoers van de Europese Centrale Bank (ECB). Deze koers is variabel, kan dagelijks wijzigen en wordt dagelijks door de ECB bekend gemaakt. 4.2 Door GarantiBank zullen de in verband met de aan- of verkoop van Amerikaanse Dollars gemaakte kosten aan de rekeninghouder(s) in rekening worden gebracht en worden geboekt ten laste van de tegenrekening. Artikel 5 Rente 5.1 De tussen GarantiBank en de rekeninghouder(s) overeengekomen rente is variabel, kan bij bedragen boven de tegenwaarde van EUR afwijkend zijn en kan dagelijks worden aangepast. Rentetarieven en wijzigingen daarvan worden gepubliceerd op de internetsite van GarantiBank ( 5.2 De renteberekening vindt plaats op basis van het werkelijke aantal dagen van zowel de maand als het jaar (maand juist/jaar juist). 5.3 De betaling en bijschrijving van rente, te rekenen vanaf de datum van inleg, vindt jaarlijks, te rekenen per 1 januari, plaats op de tegenrekening. 5.4 Bij opheffing van de USD Rekening wordt het saldo op die rekening met de tot de datum van opheffing lopende en verschuldigde rente overgeboekt en betaald op de tegenrekening. Artikel 6 Toepasselijkheid, wijziging en aanvulling van voorwaarden 6.1 Op de USD Rekening zijn deze Voorwaarden USD Rekening van toepassing. 6.2 GarantiBank kan de Voorwaarden USD Rekening wijzigen en/of aanvullen of besluiten om de USD Rekening niet meer als product aan te bieden. Van één en ander zal in ieder geval via de website van GarantiBank kennis kunnen worden genomen. 6.3 Voor zover in deze Voorwaarden USD Rekening daarvan niet wordt afgeweken, zijn op de overeenkomst tussen GarantiBank en de rekeninghouder(s) ter zake de USD Rekening eveneens van toepassing de Algemene Bankvoorwaarden, zoals gedeponeerd door de Nederlandse Vereniging.

9 Voorwaarden USD Deposito Artikel 1 Definities Deposito: de door de depositohouder(s) bij GarantiBank gestorte gelden die voor een bepaalde periode worden aangehouden op de rekening met de naam USD Deposito tegen vergoeding door GarantiBank van rente. Depositohouder(s): de tenaamgestelde(n) van het deposito en de tegenrekening. GarantiBank: GarantiBank International N.V., gevestigd te Amsterdam. Tegenrekening: de USD Rekening die door de depositohouder(s) bij GarantiBank als rekeninghouder(s) wordt aangehouden ten gunste en ten laste van welke mutaties ter zake het deposito kunnen plaatsvinden. Valutadatum: de datum vanaf wanneer een bedrag rentedragend wordt of de datum tot wanneer een bedrag rentedragend is. Artikel 2 Het deposito 2.1 Het deposito kan door de rekeninghouder(s) van een tegenrekening worden geopend door een opdracht via de tegenrekening. 2.2 Opening van het deposito wordt schriftelijk aan de depositohouder(s) bevestigd, tenzij het deposito wordt geopend met gebruikmaking van internetbankieren De minimuminleg op het deposito is USD Het deposito krijgt dezelfde tenaamstelling als de tegenrekening. 2.5 Overboekingen naar en van het deposito kunnen slechts plaatsvinden via de tegenrekening. 2.6 Overboekingen naar en van het deposito worden uitgevoerd met dezelfde valutadatum. 2.7 Aan het einde van de looptijd van het deposito wordt het depositobedrag overgeboekt naar de tegenrekening. Artikel 3 Gezamenlijk deposito 3.1 In het geval dat het deposito op naam gesteld is van twee natuurlijke personen, dan is er sprake van een gezamenlijk deposito met twee depositohouders. 3.2 Elk der depositohouders heeft een zelfstandig beschikkingsrecht over (het tegoed op) het deposito. 3.3 Bescheiden behorende bij het deposito worden verzonden naar het adres van de in de administratie van GarantiBank als eerste vermelde depositohouder.

10 Artikel 4 Looptijd en rente 4.1 De tussen GarantiBank en de depositohouder(s) overeengekomen looptijd van het deposito is vast en kan niet tussentijds worden opgezegd. 4.2 De tussen GarantiBank en de depositohouder(s) overeengekomen rente kan bij bedragen boven EUR afwijkend zijn en is vast gedurende de overeengekomen looptijd van het deposito. 4.3 De renteberekening vindt plaats op basis van het werkelijke aantal dagen van zowel de maand als het jaar (maand juist/jaar juist). 4.4 De uitbetaling van de rente vindt direct plaats na afloop van de overeengekomen looptijd van het deposito ten gunste van de tegenrekening. Voor deposito s met een looptijd van meerdere jaren vindt een jaarlijkse rentevergoeding plaats. Artikel 5 Toepasselijkheid, wijziging en aanvulling van voorwaarden 5.1 Op het deposito zijn deze Voorwaarden USD Deposito van toepassing. 5.2 GarantiBank kan de Voorwaarden USD Deposito wijzigen en/of aanvullen of besluiten om het USD Deposito niet meer als product aan te bieden. Van één en ander zal in ieder geval via de website van GarantiBank kennis kunnen worden genomen. 5.3 Het bepaalde in artikel 5.2. is niet van toepassing op lopende deposito s. 5.4 Voor zover in deze Voorwaarden USD Deposito daarvan niet wordt afgeweken, zijn op de overeenkomst tussen GarantiBank en de depositohouder(s) ter zake het deposito eveneens van toepassing de Algemene Bankvoorwaarden, zoals gedeponeerd door de Nederlandse Vereniging van Banken, meest recente versie.

11

ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch. Product Informatieblad. Sparen en Deposito s

ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch. Product Informatieblad. Sparen en Deposito s ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch Product Informatieblad Sparen en Deposito s V e r s i o n 2 0 1 5 1 Inhoudsopgave 1. Wat kunt u verwachten?... 3 2. Introductie... 3 3. De Kenmerken... 4 4. Looptijden,

Nadere informatie

ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch. Product Informatieblad. Sparen en Deposito s

ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch. Product Informatieblad. Sparen en Deposito s ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch Product Informatieblad Sparen en Deposito s V e r s i o n 2 0 1 6 1 Inhoudsopgave 1. Wat kunt u verwachten?... 3 2. Introductie... 3 3. De Kenmerken... 4 4. Looptijden,

Nadere informatie

Depositosparen. Productvoorwaarden. Artikel 1 Definities. Artikel 2 Algemeen

Depositosparen. Productvoorwaarden. Artikel 1 Definities. Artikel 2 Algemeen Productvoorwaarden Depositosparen Artikel 1 Definities In deze Productvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Algemene Bankvoorwaarden: de Algemene Bankvoorwaarden, op 27 juli 2009 door de Nederlandse Vereniging

Nadere informatie

Voorwaarden Zilvervloot Sparen

Voorwaarden Zilvervloot Sparen Voorwaarden Zilvervloot Sparen 8.4239.00.1701 (01-01-2017) Voorwaarden Zilvervloot Sparen Dit zijn de Voorwaarden Zilvervloot Sparen. In dit document lees je welke afspraken er gelden voor deze spaarrekening.

Nadere informatie

Productvoorwaarden BLG Groeirente Spaarrekening

Productvoorwaarden BLG Groeirente Spaarrekening Productvoorwaarden BLG Groeirente Geldig vanaf 1 januari 2016 Dit zijn de Productvoorwaarden BLG Groeirente. In dit document leest u welke afspraken er gelden voor deze spaarrekening. Bijvoorbeeld dat

Nadere informatie

Rente vergoeding Escrow Rente Producten

Rente vergoeding Escrow Rente Producten Rente vergoeding Escrow Rente Producten ABN AMRO Escrow & Settlement December 2015 Inhoud 1 De rente vergoeding voor bedragen in Escrow Rente Producten 1 Rente Product: Escrow Flexibel Deposito (EFD) 1

Nadere informatie

Productvoorwaarden. Depositosparen. Artikel Datum 1 april 2018

Productvoorwaarden. Depositosparen. Artikel Datum 1 april 2018 Productvoorwaarden Depositosparen Artikel 1589-40.1804 Datum 1 april 2018 pagina Depositosparen 1 1 Definities 3 2 Algemeen 3 3 Deposito openen 3 4 Herroepingsrecht / bedenktijd 4 5 Tenaamstelling 4 6

Nadere informatie

Voorwaarden Zilvervloot Sparen

Voorwaarden Zilvervloot Sparen Voorwaarden Zilvervloot Sparen 8.4241.00.1506 (01-07-2015) Dit zijn de Voorwaarden Zilvervloot Sparen. In dit document lees je welke afspraken er gelden voor deze spaarrekening. Bijvoorbeeld dat je als

Nadere informatie

Voorwaarden Credit Europe Ondernemersrekening en Credit Europe Ondernemersdeposito

Voorwaarden Credit Europe Ondernemersrekening en Credit Europe Ondernemersdeposito Definities Voorwaarden: Bank : Credit Europe Bank N.V. Rekening : Credit Europe Ondernemersrekening dan wel de die door Rekeninghouder bij de Bank wordt aangehouden overeenkomstig de Credit Europe Ondernemersrekening

Nadere informatie

Rente vergoeding Escrow Rente Producten

Rente vergoeding Escrow Rente Producten Rente vergoeding Escrow Rente Producten ABN AMRO Escrow & Settlement November 2016 Inhoud 1 De rente vergoeding voor bedragen in Escrow Rente Producten 1 Rente Product: Escrow Flexibel Deposito (EFD) 1

Nadere informatie

Handleiding Zakelijk Deposito

Handleiding Zakelijk Deposito Handleiding Zakelijk Deposito Inhoud KNAB ZAKELIJK DEPOSITO... 1 1. Deposito openen... 1 1.1 Je inleg... 1 1.2 Looptijd... 1 1.3 Rente... 2 1.3.1 Hoe wordt de rente berekend?... 2 1.3.2 Wanneer wordt de

Nadere informatie

Vragen en antwoorden 1. Omzetting Klimrenterekening in een ING Spaardeposito

Vragen en antwoorden 1. Omzetting Klimrenterekening in een ING Spaardeposito Vragen en antwoorden Omzetting Klimrenterekening in een ING Spaardeposito 1 De omzetting 2 Het saldo en de rente 3 De nieuwe Kinder- of Jongerenrekening 4 Het ING Spaardeposito 5 Overig 1 De omzetting

Nadere informatie

Handleiding Deposito

Handleiding Deposito Handleiding Deposito Inhoud KNAB DEPOSITO... 3 1. Deposito openen... 3 1.1 Je inleg... 3 1.2 Looptijd... 3 1.3 Rente... 4 1.3.1 Hoe wordt de rente berekend?... 4 1.3.2 Wanneer wordt de rente uitgekeerd?...

Nadere informatie

Productvoorwaarden BLG Basis Spaarrekening Geldig vanaf 1 januari 2016

Productvoorwaarden BLG Basis Spaarrekening Geldig vanaf 1 januari 2016 Productvoorwaarden BLG Basis Spaarrekening Geldig vanaf 1 januari 2016 Dit zijn de Productvoorwaarden BLG Basis Spaarrekening. In dit document leest u welke afspraken er gelden voor deze spaarrekening.

Nadere informatie

Productvoorwaarden Lijfrente Opbouwrekening

Productvoorwaarden Lijfrente Opbouwrekening Particulier Banksparen Productvoorwaarden Lijfrente Opbouwrekening 1 Definities In deze Voorwaarden wordt verstaan onder a Bank RegioBank N.V., statutair gevestigd te Utrecht. b Lijfrente Deposito De geblokkeerde

Nadere informatie

RenteRekening. Reglement

RenteRekening. Reglement RenteRekening Reglement 1 Definities 1. AEGON : AEGON Bank N.V. 2. Rekening of RenteRekening : De rekening bij AEGON volgens onderhavige voorwaarden. 3. Rekeninghouder : De tenaamgestelde(n) van een RenteRekening.

Nadere informatie

AEGON Direct uitkerende lijfrenterekening. Voorwaarden

AEGON Direct uitkerende lijfrenterekening. Voorwaarden AEGON Direct uitkerende lijfrenterekening Voorwaarden Voorwaarden AEGON Direct uitkerende lijfrenterekening De AEGON Direct uitkerende lijfrenterekening is een geblokkeerde spaarrekening. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

Voorwaarden Spaar-op-Maat

Voorwaarden Spaar-op-Maat Particulier Sparen Voorwaarden Spaar-op-Maat Dit zijn de Voorwaarden Spaar-op-Maat. In dit document leest u welke afspraken er gelden voor deze spaarrekening. Bijvoorbeeld dat we een periode kunnen afspreken

Nadere informatie

SpaarComfort. Reglement

SpaarComfort. Reglement SpaarComfort Reglement 1 Definities 1. AEGON : AEGON Bank N.V. 2. Rekening of SpaarComfort : De rekening bij AEGON volgens onderhavige voorwaarden. 3. Rekeninghouder : De tenaamgestelde(n) van een SpaarComfort.

Nadere informatie

Inleiding. Sparen. verschillende motieven voor:

Inleiding. Sparen. verschillende motieven voor: I n d i t o n d e r d e e l w o r d t d e l e z e r i n z i c h t v e r s c h a f t i n h e t o n d e r w e r p s p a r e n. De volgende onderwerpen komen hierbij aan de orde: de verschillende spaarmotieven

Nadere informatie

Productvoorwaarden BLG Uitgestelde Lijfrenterekening

Productvoorwaarden BLG Uitgestelde Lijfrenterekening Productvoorwaarden BLG Uitgestelde Lijfrenterekening Geldig vanaf 1 januari 2016 4.1016.00 (02-05-2016) 1 Definities In deze Voorwaarden wordt verstaan onder: a Afbouwperiode De looptijd waarin het geblokkeerde

Nadere informatie

Productvoorwaarden BLG Vaste Rente Spaarrekening

Productvoorwaarden BLG Vaste Rente Spaarrekening Productvoorwaarden BLG Vaste Rente Geldig vanaf 1 januari 2016 Dit zijn de Productvoorwaarden BLG Vaste Rente. In dit document leest u welke afspraken er gelden voor deze spaarrekening. Bijvoorbeeld dat

Nadere informatie

Productvoorwaarden BLG Aanvullend Inkomen Uitkeringsrekening Geldig vanaf 1 januari 2016

Productvoorwaarden BLG Aanvullend Inkomen Uitkeringsrekening Geldig vanaf 1 januari 2016 Productvoorwaarden BLG Aanvullend Inkomen Geldig vanaf 1 januari 2016 Dit zijn de Productvoorwaarden BLG Aanvullend Inkomen van BLG Wonen. In dit document leest u welke afspraken er gelden voor deze spaarrekening.

Nadere informatie

Triodos Bank. Dit zijn onze Voorwaarden Sparen Zakelijk.

Triodos Bank. Dit zijn onze Voorwaarden Sparen Zakelijk. Triodos Bank. Dit zijn onze Voorwaarden Sparen Zakelijk. Vragen? Heeft u vragen over deze voorwaarden, neemt u dan contact op met Triodos Bank NV via telefoon 030 694 27 00 of mail naar info@triodos.nl.

Nadere informatie

REAAL JaarSparen. Sparen met aantrekkelijke bonusrente

REAAL JaarSparen. Sparen met aantrekkelijke bonusrente REAAL JaarSparen Sparen met aantrekkelijke bonusrente Basisrente plus bonusrente Sparen is nog steeds de meest veilige manier om vermogen op te bouwen. Kiest u voor sparen bij REAAL Bancaire Diensten,

Nadere informatie

VOORWAARDEN ONLINE SPAARREKENING 24 NOVEMBER 2014

VOORWAARDEN ONLINE SPAARREKENING 24 NOVEMBER 2014 VOORWAARDEN ONLINE SPAARREKENING 24 NOVEMBER 2014 INHOUDSOPGAVE 1 Over deze Voorwaarden 3 1.1 Over wie gaan de Voorwaarden? 3 1.2 Voorwaarden 3 2 De Online Spaarrekening 4 2.1 Wat is de Online Spaarrekening

Nadere informatie

Hoe meer, hoe beter 2

Hoe meer, hoe beter 2 Sparen 2 Hoe meer, hoe beter Sparen Statistieken tonen elke keer weer aan dat Nederlanders voorop lopen in de wereld als het gaat om de hoogte van hun spaargeld. En terecht. Want wie wil er nu niet voorbereid

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Brand New Day Uitkerende Lijfrenterekening

Algemene voorwaarden Brand New Day Uitkerende Lijfrenterekening Algemene voorwaarden Brand New Day Uitkerende Lijfrenterekening BND.VW.ULR.19042018 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing als u beschikte over een Allianz Plus Uitkerende Lijfrenterekening die

Nadere informatie

Sparen. Voor de actuele spaarrentes verwijzen wij u naar snsregiobank.nl. Snelsparen

Sparen. Voor de actuele spaarrentes verwijzen wij u naar snsregiobank.nl. Snelsparen Sparen Hoe meer, hoe beter Sparen Statistieken tonen elke keer weer aan dat Nederlanders voorop lopen in de wereld als het gaat om de hoogte van hun spaargeld. En terecht. Want wie wil er nu niet voorbereid

Nadere informatie

Productvoorwaarden SpaarZakelijkPlus

Productvoorwaarden SpaarZakelijkPlus Productvoorwaarden SpaarZakelijkPlus Artikel FAR013.1504 Datum 1 april 2015 Inhoud pagina 1 Begripsomschrijvingen 3 2 Algemeen 3 3 Openen 3 4 Gezamenlijke rekening 3 5 Gemachtigde op de SpaarZakelijkPlus

Nadere informatie

Lijfrentesparen. Vraag & Antwoord over de omzetting van Lijfrentesparen naar Extra Pensioen Sparen van Centraal Beheer. Inhoud

Lijfrentesparen. Vraag & Antwoord over de omzetting van Lijfrentesparen naar Extra Pensioen Sparen van Centraal Beheer. Inhoud Lijfrentesparen Vraag & Antwoord over de omzetting van Lijfrentesparen naar Extra Pensioen Sparen van Centraal Beheer. Inhoud Algemeen Overstappen Rente en boete Rekeningafschriften en jaaropgaven Inleggen

Nadere informatie

Productvoorwaarden BLG Aanvullend Pensioen Spaarrekening Geldig vanaf 1 januari 2016

Productvoorwaarden BLG Aanvullend Pensioen Spaarrekening Geldig vanaf 1 januari 2016 Productvoorwaarden BLG Aanvullend Pensioen Spaarrekening Geldig vanaf 1 januari 2016 Dit zijn de Productvoorwaarden BLG Aanvullend Pensioen Spaarrekening. In dit document leest u welke afspraken er gelden

Nadere informatie

Handleiding Zakelijk Deposito

Handleiding Zakelijk Deposito Handleiding Zakelijk Deposito Inhoud KNAB ZAKELIJK DEPOSITO... 1 1. Deposito openen... 1 1.1 Je inleg... 1 1.2 Looptijd... 1 1.3 Rente... 2 1.3.1 Hoe wordt de rente berekend?... 2 1.3.2 Wanneer wordt de

Nadere informatie

Productvoorwaarden BLG Uitgestelde Lijfrenterekening

Productvoorwaarden BLG Uitgestelde Lijfrenterekening Productvoorwaarden BLG Uitgestelde Lijfrenterekening Geldig vanaf 1 januari 2016 4.1016.00 (18-10-2016) 1 Definities In deze Voorwaarden wordt verstaan onder: a Afbouwperiode De looptijd waarin het geblokkeerde

Nadere informatie

Lijfrentesparen. Vraag & Antwoord over de omzetting van Lijfrentesparen naar Extra Pensioen Sparen van Centraal Beheer. Inhoud

Lijfrentesparen. Vraag & Antwoord over de omzetting van Lijfrentesparen naar Extra Pensioen Sparen van Centraal Beheer. Inhoud Lijfrentesparen Vraag & Antwoord over de omzetting van Lijfrentesparen naar Extra Pensioen Sparen van Centraal Beheer. Inhoud Algemeen Overstappen Rente en boete Rekeningafschriften en jaaropgaven Inleggen

Nadere informatie

Voorwaarden Rabo Rendement Rekening

Voorwaarden Rabo Rendement Rekening R Voorwaarden Rabo Rendement Rekening 1 Productkenmerken en informatie over de Rabo Rendement Rekening 2 Algemene voorwaarden voor de Rabo Rendement Rekening 2002 Productkenmerken Rabo Rendement Rekening

Nadere informatie

Productvoorwaarden BLG Aanvullend Inkomen Spaarrekening

Productvoorwaarden BLG Aanvullend Inkomen Spaarrekening Productvoorwaarden BLG Aanvullend Inkomen Spaarrekening Geldig vanaf 1 januari 2016 Dit zijn de Productvoorwaarden BLG Aanvullend Inkomen Spaarrekening. In dit document leest u welke afspraken er gelden

Nadere informatie

Triodos Bank. Dit zijn onze Voorwaarden Sparen

Triodos Bank. Dit zijn onze Voorwaarden Sparen Triodos Bank. Dit zijn onze Voorwaarden Sparen Vragen? Heeft u vragen over deze voorwaarden, neemt u dan contact op met de mensen van Triodos Bank via telefoon 030 693 65 11 of mail naar info@triodos.nl.

Nadere informatie

Centraal Beheer Levensloop Totaalpakket. Reglement voor werkgevers

Centraal Beheer Levensloop Totaalpakket. Reglement voor werkgevers Centraal Beheer Levensloop Totaalpakket Reglement voor werkgevers Uitleg van woorden Bank Achmea Bank N.V., K.v.K. 27154399, statutair gevestigd te Den Haag en kantoorhoudend aan de Spoorlaan 298, 5017

Nadere informatie

Voorwaarden SNS Maxisparen

Voorwaarden SNS Maxisparen Voorwaarden SNS Maxisparen 8.4237.00.1701 01-04-2017 Voorwaarden SNS Maxisparen Dit zijn de Voorwaarden SNS Maxisparen. In dit document lees je welke afspraken er gelden voor deze spaarrekening. Bijvoorbeeld

Nadere informatie

Voorwaarden SNS Lijfrente Sparen

Voorwaarden SNS Lijfrente Sparen Voorwaarden SNS Lijfrente Sparen Versie 1-01-07-2014 Dit zijn de Voorwaarden SNS Lijfrente Sparen. In dit document lees je welke afspraken er gelden voor deze spaarrekening. Bijvoorbeeld dat je met deze

Nadere informatie

REGLEMENT INTERNETSPAARREKENING

REGLEMENT INTERNETSPAARREKENING REGLEMENT INTERNETSPAARREKENING DEFINITIES In dit reglement wordt verstaan onder: Abonnement: Overeenkomst tussen de Bank en de Rekeninghouder om een Argenta Internetbank en/of -spaarrekening aan te gaan

Nadere informatie

Voorwaarden Spaarrekening Eigen Woning bij BankSpaar Plus Hypotheek

Voorwaarden Spaarrekening Eigen Woning bij BankSpaar Plus Hypotheek Voorwaarden Eigen Woning bij BankSpaar Plus Hypotheek 1 Definities Bank De kredietinstelling Nationale-Nederlanden Bank N.V., gevestigd te Den Haag. BankSpaar Plus Hypotheek De tussen de Financier en Rekeninghouder

Nadere informatie

1/5. Voorwaarden Credit Europe Top-Interest Rekening Voorwaarden Credit Europe Termijndeposito

1/5. Voorwaarden Credit Europe Top-Interest Rekening Voorwaarden Credit Europe Termijndeposito 1/5 Deze Voorwaarden maken deel uit van de Credit Europe Top- Interest Rekening en het Credit Europe Termijndeposito en zijn hierop integraal van toepassing. In geval van uitsluitend een Credit Europe

Nadere informatie

Voorwaarden SNS Lijfrente Sparen

Voorwaarden SNS Lijfrente Sparen Voorwaarden SNS Lijfrente Sparen 8.4252.00 (19-01-2017) Voorwaarden SNS Lijfrente Sparen Dit zijn de Voorwaarden SNS Lijfrente Sparen. In dit document lees je welke afspraken er gelden voor deze spaarrekening.

Nadere informatie

Handleiding Deposito

Handleiding Deposito Handleiding Deposito Inhoud KNAB DEPOSITO... 3 1. Deposito openen... 3 1.1 Je inleg... 4 1.2 Looptijd... 4 1.3 Rente... 4 1.3.1 Hoe wordt de rente berekend?... 5 1.3.2 Wanneer wordt de rente uitgekeerd?...

Nadere informatie

Productvoorwaarden Aanvullend Pensioen Sparen

Productvoorwaarden Aanvullend Pensioen Sparen Particulier Pensioen Productvoorwaarden Aanvullend Pensioen Sparen Dit zijn de Voorwaarden Aanvullend Pensioen Sparen. In dit document leest u welke afspraken er gelden voor deze spaarrekening. Bijvoorbeeld

Nadere informatie

Rabo Vreemde. Valutarekening Particulieren Productkenmerken Rabo Vreemde. Bijzondere voorwaarden Rabo Vreemde

Rabo Vreemde. Valutarekening Particulieren Productkenmerken Rabo Vreemde. Bijzondere voorwaarden Rabo Vreemde Rabo Vreemde Valutarekening Particulieren 2016 Productkenmerken Rabo Vreemde Bijzondere voorwaarden Rabo Vreemde Productkenmerken Rabo Vreemde 1 Wat is de vv-rekening? De vv-rekening is een betaalrekening

Nadere informatie

Productkenmerken en voorwaarden Van Lanschot Spaar & DepositoRekening

Productkenmerken en voorwaarden Van Lanschot Spaar & DepositoRekening Productkenmerken en voorwaarden Van Lanschot Spaar & DepositoRekening 1. Productkenmerken van de Van Lanschot Spaar & DepositoRekening 2. Voorwaarden voor de Van Lanschot Spaar & DepositoRekening 3. Informatieblad

Nadere informatie

Algemene voorwaarden a.s.r. internet spaarrekening

Algemene voorwaarden a.s.r. internet spaarrekening Algemene voorwaarden a.s.r. internet spaarrekening 1/6 Dit zijn de algemene voorwaarden van de a.s.r. internet spaarrekening van ASR Bank. In deze algemene voorwaarden van de a.s.r. internet spaarrekening

Nadere informatie

Productkenmerken en voorwaarden Van Lanschot Spaar & DepositoRekening

Productkenmerken en voorwaarden Van Lanschot Spaar & DepositoRekening Productkenmerken en voorwaarden Van Lanschot Spaar & DepositoRekening 1. Productkenmerken van de Van Lanschot Spaar & DepositoRekening 2. Voorwaarden voor de Van Lanschot Spaar & DepositoRekening In deze

Nadere informatie

Informatiepakketje voor de klant Versie 2008-08-13

Informatiepakketje voor de klant Versie 2008-08-13 Een aantal jaar geleden werden in Nederland de eerste internetbanken geopend. In het begin waren mensen nog een beetje terughoudend om via het internet te bankieren. Deze vrees is voor een groot gedeelte

Nadere informatie

Kenmerken en risico s OHRA Pensioen Spaarrekening

Kenmerken en risico s OHRA Pensioen Spaarrekening Kenmerken en risico s OHRA Pensioen Spaarrekening Wat zijn de kenmerken van de OHRA Pensioen Spaarrekening? Algemene kenmerken Met een OHRA Pensioen Spaarrekening bouwt u vermogen op met als doel om uw

Nadere informatie

Productvoorwaarden BLG Aanvullend Inkomen Uitkeringsrekening

Productvoorwaarden BLG Aanvullend Inkomen Uitkeringsrekening Productvoorwaarden BLG Aanvullend Inkomen Uitkeringsrekening Geldig vanaf 1 januari 2016 Dit zijn de Productvoorwaarden BLG Aanvullend Inkomen Uitkeringsrekening van BLG Wonen. In dit document leest u

Nadere informatie

Kostenoverzicht ING betaalproducten particulieren. Omdat u wilt weten waar u aan toe bent

Kostenoverzicht ING betaalproducten particulieren. Omdat u wilt weten waar u aan toe bent Kostenoverzicht ING betaalproducten particulieren Omdat u wilt weten waar u aan toe bent Alle kosten op een rij Kiest u voor voordelig bankieren? Dan zit u goed bij de ING. Met dit kostenoverzicht weet

Nadere informatie

Productvoorwaarden. Internetsparen. Artikel 1583-40.1504. 1585-40.1504 Datum 1 april 2015

Productvoorwaarden. Internetsparen. Artikel 1583-40.1504. 1585-40.1504 Datum 1 april 2015 Productvoorwaarden Internetsparen Artikel 1583-40.1504 1585-40.1504 Datum 1 april 2015 pagina 1 Definities 3 2 Algemeen 3 3 Openen van een internetspaar rekening 4 4 Toegang tot de internetspaar rekening

Nadere informatie

Productvoorwaarden Zakelijk Sparen. 12 september 2011

Productvoorwaarden Zakelijk Sparen. 12 september 2011 Productvoorwaarden Zakelijk Sparen 12 september 2011 Rekeninghouder: de Aanvrager die na acceptatie als genoemd in artikel 3.4 een Internet-spaarrekening aanhoudt bij LeasePlan Bank. Productvoorwaarden

Nadere informatie

Productvoorwaarden. SNS Internet Sparen Xtra ( )

Productvoorwaarden. SNS Internet Sparen Xtra ( ) Productvoorwaarden SNS Internet Sparen Xtra 8.2006.00 (25-01-2017) Productvoorwaarden SNS Internet Sparen Xtra 1 DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder a De Bank SNS is een handelsnaam van

Nadere informatie

Voorwaarden SNS Basissparen

Voorwaarden SNS Basissparen Voorwaarden SNS Basissparen 8.4247.00 (03-01-2017) Voorwaarden SNS Basissparen Dit zijn de Voorwaarden SNS Basissparen. In dit document lees je welke afspraken er gelden voor deze spaarrekening. Ook lees

Nadere informatie

Advanzia Bank S.A. Productinformatie met betrekking tot de spaarrekening"advanzia-rekening"

Advanzia Bank S.A. Productinformatie met betrekking tot de spaarrekeningadvanzia-rekening Advanzia Bank S.A. Productinformatie met betrekking tot de spaarrekening"advanzia-rekening" 1. Algemene productbeschrijving... 2 1.1 Kosten... 2 1.2 Wie kan een rekening aanvragen?... 2 1.3 Identiteitsdocument...

Nadere informatie

Overeenkomst en voorwaarden Zakelijk Deposito

Overeenkomst en voorwaarden Zakelijk Deposito Overeenkomst en voorwaarden Zakelijk Deposito Inhoud JOUW OVEREENKOMST MET ONS... 1 VOORWAARDEN ZAKELIJK DEPOSITO... 2 1. Wat hoort er bij het zakelijke deposito?... 2 2. Hoe werkt het zakelijke deposito?...

Nadere informatie

Internetsparen. Productvoorwaarden. Artikel 1 Definities

Internetsparen. Productvoorwaarden. Artikel 1 Definities Productvoorwaarden Internetsparen Artikel 1 Definities In deze Productvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Aanvrager: degene die bij de bank een aanvraag doet of namens wie een aanvraag gedaan wordt voor

Nadere informatie

Voorwaarden SNS Lijfrentenieren

Voorwaarden SNS Lijfrentenieren Voorwaarden SNS Lijfrentenieren 8.4250.00 (19-01-2017) Voorwaarden SNS Lijfrentenieren Dit zijn de Voorwaarden SNS Lijfrentenieren. In dit document lees je welke afspraken er gelden voor deze spaarrekening.

Nadere informatie

Voorwaarden Rabo TeleSparen. 1 Productkenmerken en informatie over Rabo TeleSparen 2 Algemene voorwaarden voor Rabo TeleSparen 2002

Voorwaarden Rabo TeleSparen. 1 Productkenmerken en informatie over Rabo TeleSparen 2 Algemene voorwaarden voor Rabo TeleSparen 2002 R Voorwaarden Rabo TeleSparen 1 Productkenmerken en informatie over Rabo TeleSparen 2 Algemene voorwaarden voor Rabo TeleSparen 2002 Productkenmerken Rabo Telesparen Rente Over het saldo op uw rekening

Nadere informatie

Deposito. voorwaarden

Deposito. voorwaarden Deposito voorwaarden Deze gelden wanneer u een Deposito bij ons, InsingerGilissen Bankiers N.V., opent en aanhoudt. ALGEMENE AFSPRAKEN 1. Begrippen In dit hoofdstuk gebruiken wij begrippen. Deze begrippen

Nadere informatie

Productvoorwaarden. Internetsparen. Artikel Datum 1 maart 2017

Productvoorwaarden. Internetsparen. Artikel Datum 1 maart 2017 Productvoorwaarden Internetsparen Artikel 1585-40.1703 Datum 1 maart 2017 pagina 1 Definities 3 2 Algemeen 3 3 Openen van een internetspaar rekening 3 4 Toegang tot de internetspaar rekening en communicatie

Nadere informatie

Overeenkomst en voorwaarden Deposito

Overeenkomst en voorwaarden Deposito Overeenkomst en voorwaarden Deposito Inhoud JOUW OVEREENKOMST MET ONS... 3 VOORWAARDEN DEPOSITO... 4 1. Wat hoort er bij je deposito?... 4 2. Welke algemene regels gelden voor je deposito?... 4 3. Hoe

Nadere informatie

Reglement OHRA Gouden Handdruk Opbouwrekening

Reglement OHRA Gouden Handdruk Opbouwrekening Reglement OHRA Gouden Handdruk Opbouwrekening Inhoudsopgave Artikel 1 Definities 2 Artikel 2 Algemeen 2 Artikel 3 Openen van de Rekening 2 Artikel 4 Totstandkoming, uitvoering en ontbinding van de overeenkomst

Nadere informatie

Voorwaarden ABN AMRO Gouden Handdruk Opbouwrekening

Voorwaarden ABN AMRO Gouden Handdruk Opbouwrekening Voorwaarden ABN AMRO Gouden Handdruk Opbouwrekening Definities Aanvraag Het document op grond waarvan de Bank voor de Rekeninghouder een Rekening opent. De Bank ABN AMRO Bank N.V. Einddatum Uiterlijk 31

Nadere informatie

Productvoorwaarden Zakelijk Sparen Versie van 12 september 2011

Productvoorwaarden Zakelijk Sparen Versie van 12 september 2011 voor iedereen duidelijk Productvoorwaarden Zakelijk Sparen Versie van 12 september 2011 1. INTERPRETATIE Definities: In deze Productvoorwaarden Zakelijk Sparen hebben onderstaande, vetgedrukte woorden

Nadere informatie

Postbus 9500 Postbus 256 2300 RA LEIDEN 3000 AG Rotterdam. GEGEVENS DEELNEMER Achternaam : Vrouw [ ] Man [ ]..

Postbus 9500 Postbus 256 2300 RA LEIDEN 3000 AG Rotterdam. GEGEVENS DEELNEMER Achternaam : Vrouw [ ] Man [ ].. AANMELDINGSFORMULIER voor de Spaarloonregeling 1/2... _ Vul dit aanvraagformulier volledig in en onderteken het. Lever het formulier in bij uw werkgever. Zodra ABN AMRO uw aanvraag heeft verwerkt, ontvangt

Nadere informatie

Kostenoverzicht ING betaalproducten particulieren. Omdat u wilt weten waar u aan toe bent

Kostenoverzicht ING betaalproducten particulieren. Omdat u wilt weten waar u aan toe bent Kostenoverzicht ING betaalproducten particulieren Omdat u wilt weten waar u aan toe bent Alle kosten op een rij Kiest u voor voordelig bankieren? Dan zit u goed bij de ING. Met dit kostenoverzicht weet

Nadere informatie

ZONDER. MEER. Voorwaarden Sparen nibc direct

ZONDER. MEER. Voorwaarden Sparen nibc direct ZONDER. MEER. Voorwaarden Sparen nibc direct ZONDER. MEER. Inhoudsopgave Toelichting gebruikte begrippen 1. Openen van een rekening 2. Machtiging/vertegenwoordiging 3. En/of rekening 4. Stortingen en opnamen

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden geldend tussen Rabobank.be en particulier cliënteel

Bijzondere voorwaarden geldend tussen Rabobank.be en particulier cliënteel Bijzondere voorwaarden geldend tussen Rabobank.be en particulier cliënteel 1 BIJZONDERE VOORWAARDEN VOOR SPECIFIEKE PRODUCTEN OF DIENSTEN... 2 1.1 TERMINOLOGIE... 2 Art. 1. Terminologie... 2 1.2 REKENINGEN...

Nadere informatie

Kenmerken en risico s OHRA Pensioenrekening

Kenmerken en risico s OHRA Pensioenrekening Kenmerken en risico s OHRA Pensioenrekening Wat zijn de kenmerken van de OHRA Pensioenrekening? Algemene kenmerken Met een OHRA Pensioenrekening bouwt u vermogen op met als doel om uw pensioen aan te vullen.

Nadere informatie

Voorwaarden SNS Jongerenrekening. Voorwaarden SNS Jongerensparen ( )

Voorwaarden SNS Jongerenrekening. Voorwaarden SNS Jongerensparen ( ) Voorwaarden SNS Jongerenrekening en Voorwaarden SNS Jongerensparen 8.4243.00.1711 (01-11-2017) Voorwaarden SNS Jongerenrekening Dit zijn de Voorwaarden SNS Jongerenrekening. In dit document lees je informatie

Nadere informatie

Overeenkomst BLG Aanvullend Inkomen Uitkeringsrekening en Mijn BLG

Overeenkomst BLG Aanvullend Inkomen Uitkeringsrekening en Mijn BLG Printdatum Volgnummer Overeenkomst BLG Aanvullend Inkomen Uitkeringsrekening en Mijn BLG Mijn gegevens Naam en voorletter(s) Adres en huisnummer Postcode en woonplaats Geboortedatum l Man l Vrouw Geboorteplaats

Nadere informatie

RenteVast Rekening. Startpagina. Productvoorwaarden. Klik op het hoofdstuk om er naar toe te gaan

RenteVast Rekening. Startpagina. Productvoorwaarden. Klik op het hoofdstuk om er naar toe te gaan RenteVast Rekening Productvoorwaarden Startpagina Klik op het hoofdstuk om er naar toe te gaan Voorwaarden zijn rechten en plichten voor u en voor ons 1 27349 17.10 Inhoud Klik op de vraag om het antwoord

Nadere informatie

Meest gestelde vragen over de RentePlús Rekening.

Meest gestelde vragen over de RentePlús Rekening. Meest gestelde vragen over de RentePlús Rekening. Het openen, beheren en beëindigen van uw rekening 1. Wat is de RentePlús Rekening? De RentePlús Rekening is een internetspaarrekening met een variabele

Nadere informatie

Internetsparen. Productvoorwaarden. Artikel 1 Definities

Internetsparen. Productvoorwaarden. Artikel 1 Definities Productvoorwaarden Internetsparen Artikel 1 Definities In deze Productvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Aanvrager: degene die bij de bank een aanvraag doet of namens wie een aanvraag gedaan wordt voor

Nadere informatie

Voorwaarden FBTO Spaarrekening Begripsomschrijvingen Artikel 1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. de Bank FBTO is een handelsnaam van

Voorwaarden FBTO Spaarrekening Begripsomschrijvingen Artikel 1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. de Bank FBTO is een handelsnaam van Voorwaarden FBTO Spaarrekening Begripsomschrijvingen Artikel 1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. de Bank FBTO is een handelsnaam van Achmea Bank N.V., statutair gevestigd te s- Gravenhage, KvK

Nadere informatie

Voorwaarden. Centraal Beheer Achmea RenteVast Rekening

Voorwaarden. Centraal Beheer Achmea RenteVast Rekening Voorwaarden Centraal Beheer Achmea RenteVast Rekening Wat wilt u weten? 1 Hoe werkt uw RenteVast Rekening? 1.1 Wat is de RenteVast Rekening? 4 1.2 Wat is de RentePlús Rekening? 4 2 Wat gebeurt er als u

Nadere informatie

Productvoorwaarden Aanvullend Pensioen Uitkeringsrekening

Productvoorwaarden Aanvullend Pensioen Uitkeringsrekening Particulier Pensioen Productvoorwaarden Aanvullend Pensioen Dit zijn de Voorwaarden Aanvullend Pensioen van RegioBank. In dit document leest u welke afspraken er gelden voor deze spaarrekening. Ook leest

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden geldend tussen Rabobank.be en cliënteel rechtspersonen

Bijzondere voorwaarden geldend tussen Rabobank.be en cliënteel rechtspersonen Bijzondere voorwaarden geldend tussen Rabobank.be en cliënteel rechtspersonen 1 BIJZONDERE VOORWAARDEN VOOR SPECIFIEKE PRODUCTEN OF DIENSTEN... 2 1.1 TERMINOLOGIE... 2 Art. 1. Terminologie... 2 1.3 REKENINGEN...

Nadere informatie

Productvoorwaarden. NN Levensloopplan. Artikel Datum 1 november 2015

Productvoorwaarden. NN Levensloopplan. Artikel Datum 1 november 2015 Productvoorwaarden NN Levensloopplan Artikel 2332-40.1511 Datum 1 november 2015 Inhoud pagina 1 Definities 3 2 Algemeen 3 3 Gebruik Levenslooprekening en communicatie 3 4 Tegenrekening 4 5 Storten 4 6

Nadere informatie

Voorwaarden. MoneYou Sparen

Voorwaarden. MoneYou Sparen Voorwaarden MoneYou Sparen Inhoudsopgave Algemeen 3 Voorwaarden MoneYou Sparen Voor de producten in deze voorwaarden gelden ook de Voorwaarden MoneYou. 1. Spaarrekening 4 2. Verschillende spaarrekeningen

Nadere informatie

Productvoorwaarden Particulier Sparen Versie van 1 juli 2011

Productvoorwaarden Particulier Sparen Versie van 1 juli 2011 voor iedereen duidelijk Productvoorwaarden Particulier Sparen Versie van 1 juli 2011 1. INTERPRETATIE Definities: In deze Productvoorwaarden Particulier Sparen hebben onderstaande, vetgedrukte, woorden

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden geldend tussen Rabobank.be en cliënteel rechtspersonen

Bijzondere voorwaarden geldend tussen Rabobank.be en cliënteel rechtspersonen Bijzondere voorwaarden geldend tussen Rabobank.be en cliënteel rechtspersonen 1 BIJZONDERE VOORWAARDEN VOOR SPECIFIEKE PRODUCTEN OF DIENSTEN 2 1.1 TERMINOLOGIE 2 Art. 1. Terminologie... 2 1.2 STOPZETTING

Nadere informatie

Productvoorwaarden BLG Aanvullend Pensioen Uitkeringsrekening

Productvoorwaarden BLG Aanvullend Pensioen Uitkeringsrekening Productvoorwaarden BLG Aanvullend Pensioen Uitkeringsrekening Geldig vanaf 1 januari 2016 Dit zijn de Productvoorwaarden BLG Aanvullend Pensioen Uitkeringsrekening van BLG Wonen. In dit document leest

Nadere informatie

SPAAR EN DEPOSITO (MULTI VALUTA) PRODUCTINFORMATIE

SPAAR EN DEPOSITO (MULTI VALUTA) PRODUCTINFORMATIE SPAAR EN DEPOSITO (MULTI VALUTA) PRODUCTINFORMATIE Wat kunt u verwachten op deze pagina? ICBC Amsterdam biedt u graag de Multi Valuta Rekening aan. De Rekening is kosteloos en geschikt voor Betalen, Sparen,

Nadere informatie

RenteVast Rekening. Startpagina. Productvoorwaarden. Klik op het hoofdstuk om er naar toe te gaan

RenteVast Rekening. Startpagina. Productvoorwaarden. Klik op het hoofdstuk om er naar toe te gaan RenteVast Rekening Productvoorwaarden Startpagina Klik op het hoofdstuk om er naar toe te gaan Voorwaarden zijn rechten en plichten voor u en voor ons 1 27350 17.10 Inhoud Klik op de vraag om het antwoord

Nadere informatie

Handleiding ZZP Hypotheekrekening

Handleiding ZZP Hypotheekrekening Handleiding ZZP Hypotheekrekening Inhoud KNAB ZZP HYPOTHEEKREKENING... 1 1. ZZP Hypotheekrekening openen... 1 1.1 Je inleg... 1 1.2 Looptijd... 2 1.3 Rente... 2 1.3.1 Hoe wordt de rente berekend?... 2

Nadere informatie

Productvoorwaarden BLG Aanvullend Pensioen Uitkeringsrekening Geldig vanaf 1 januari 2016

Productvoorwaarden BLG Aanvullend Pensioen Uitkeringsrekening Geldig vanaf 1 januari 2016 Productvoorwaarden BLG Aanvullend Pensioen Geldig vanaf 1 januari 2016 Dit zijn de Productvoorwaarden BLG Aanvullend Pensioen van BLG Wonen. In dit document leest u welke afspraken er gelden voor deze

Nadere informatie

Productvoorwaarden. MoneYou

Productvoorwaarden. MoneYou Productvoorwaarden MoneYou INHOUDSOPGAVE 1 ALGEMEEN 3 2 SOORTEN MONEYOU REKENINGEN 3 3 REKENINGAFSCHRIFTEN 5 4 DEBETSALDI 5 5 CONTACT MONEYOU 6 1 ALGEMEEN a. Elke Klant kan bij de Bank één of meerdere

Nadere informatie

Mogelijkheden van de Privérekening

Mogelijkheden van de Privérekening Betalen Meer voor minder Betalen Tegenwoordig heeft iedereen wel een bankrekening. Hoe uw bankrekening eruit ziet, hangt af van uw wensen. Het gaat immers om meer dan alleen een overzicht van ontvangsten,

Nadere informatie

Voorwaarden Deposito Nettolijfrente C

Voorwaarden Deposito Nettolijfrente C Voorwaarden Deposito Nettolijfrente C 03.2.64 Inleiding Dit zijn de voorwaarden als u een deposito afsluit op een Delta Lloyd Nettolijfrente Groeirekening. Hierin staan de regels die gelden tussen u en

Nadere informatie

Productwijzer ABN AMRO Gouden Handdruk Opbouwrekening met variabele- en vaste rente Augustus 2015

Productwijzer ABN AMRO Gouden Handdruk Opbouwrekening met variabele- en vaste rente Augustus 2015 Productwijzer ABN AMRO Gouden Handdruk Opbouwrekening met variabele- en vaste rente Augustus 2015 Gouden Handdruk Opbouwrekening 1. Waarvoor is de Gouden Handdruk Opbouwrekening bedoeld? 2. Welke ontslagvergoeding

Nadere informatie

Kenmerken en risico s

Kenmerken en risico s Kenmerken en risico s OHRA Gouden Handdruk Spaarrekening Wat zijn de kenmerken van de OHRA Gouden Handdruk Spaarrekening? Algemeen Met een OHRA Gouden Handdruk Spaarrekening bouwt u vermogen op met als

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Sparen & Deposito s Yapı Kredi Bank Nederland N.V. 2016

Algemene Voorwaarden Sparen & Deposito s Yapı Kredi Bank Nederland N.V. 2016 Algemene Voorwaarden Sparen & Deposito s Yapı Kredi Bank Nederland N.V. 2016 1 Toepassingsbereik en definities 1.1 Deze Algemene Voorwaarden Sparen & Deposito s zijn van toepassing op alle Spaarrekeningen

Nadere informatie

Kostenoverzicht ING betaalproducten particulieren. Omdat u wilt weten waar u aan toe bent

Kostenoverzicht ING betaalproducten particulieren. Omdat u wilt weten waar u aan toe bent Kostenoverzicht ING betaalproducten particulieren Omdat u wilt weten waar u aan toe bent Alle kosten op een rij Kiest u voor voordelig bankieren? Dan zit u goed bij ING. Met dit kostenoverzicht weet u

Nadere informatie