De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag."

Transcriptie

1 De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 6 februari 2012 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer Datum uitspraak Curator R-C Activiteiten onderneming Omzetgegevens Personeel gemiddeld aantal Saldo einde verslagperiode Verslagperiode Bestede uren in verslagperiode Bestede uren Totaal Fema Holding B.V. Dorpsstraat 54 te (5708 GJ) Helmond FFH Beheer B.V. 11/116F 1 februari 2011 mr. J.A. van der Meer mr. P.J. Neijt Makelaardij activiteiten (voorlopige cijfers): , (voorlopige cijfers): , ,95 5 september 2011 tot en met 5 februari ,3 uur 139,5 uur Disclaimer Het openbaar verslag en het bijbehorende financieel verslag zijn geen prospectus of jaarrekening. Informatie die in dit openbaar verslag staat vermeld heeft uitsluitend ten doel schuldeisers conform art. 73a Fw. slechts een globaal en voorlopig inzicht te geven over de stand van zaken en de boedel in dit faillissement op het moment van deze verslaglegging en kan derhalve niet worden beschouwd als een rekening en verantwoording van de afwikkeling van de boedel. Op de inhoud van dit verslag kan derhalve noch in noch buiten rechte een beroep worden gedaan. In onderstaand verslag worden enkel de wijzigingen ten opzichte van het vorige verslag en de in deze verslagperiode relevante feiten vermeld. 1. Inventarisatie 1. 1 Directie en organisatie Enig aandeelhouder en bestuurder van Fema Holding B.V. is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FFH Beheer B.V., waarvan de heer F.S.D. Duterloo op zijn beurt enig aandeelhouder en bestuurder is. 1.2 Winst en verlies

2 Turnaround Uit de voorlopige cijfers van 2009 blijkt dat er in dat jaar een verlies van ,46 is gemaakt. In 2010 is er ,65 winst gemaakt en in 2011 (tot datum faillissement) ,49 winst. 1.3 Balanstotaal Het balanstotaal per 31 december 2009 bedraagt blijkens de voorlopige cijfers ,48. Per 31 december ,02 en per datum faillissement , Lopende procedures Voor zover de curator bekend zijn er geen lopende procedures meer. 1.5 Verzekeringen De failliete vennootschap had geen bedrijfsverzekeringspolis. Wel had de failliete vennootschap een verzekering voor een voertuig bij de Noordhollandsche. De curator zal deze verzekering, na verkoop van het voertuig, beëindigen. 1.6 Huur De failliete vennootschap is huurder van het pand aan de Dorpsstraat 54 te Helmond. Deze huurovereenkomst wordt met toestemming van de rechter-commissaris met wederzijds goedvinden beëindigd per 1 mei De huurovereenkomsten van de voormalige vestigingen in Deurne en Geldrop waren reeds beëindigd. Ten aanzien van de vestiging in Eindhoven was niet de failliete vennootschap huurder, maar gebruikte zij dit pand in overleg waarvoor een vergoeding werd voldaan Oorzaak faillissement Naar zeggen van de bestuurder zijn de volgende oorzaken van het faillissement aan te wijzen. In 2010 is Fema Makelaardij B.v., waarin Fema Holding alle aandelen houdt, in staat van faillissement verklaard, met benoeming van mr. Te Biesebeek tot curator. Kort na het faillissement van Fema Makelaardij B.v. heeft de thans failliete vennootschap een overeenkomst met mr. Te Biesebeek gesloten over een doorstart c.q. koop van de activa/activiteiten van Fema Makelaardij B.V. Daarna hebben naar zeggen van de bestuurder echter diverse klanten de bemiddelingsovereenkomsten opgezegd, als gevolg van de publicaties rondom het faillissement van Fema Makelaardij B.V. Voorts hebben een aantaloude werknemers van Fema Makelaardij B.V. een loonvordering bij de rechtbank te 's-hertogenbosch ingediend jegens Fema Holding B.V., omdat zij van mening waren dat er al voor datum faillissement een overgang van onderneming zou hebben plaatsgevonden, welke vordering door de rechtbank is toegewezen. Fema Holding B.v. kon die vorderingen echter niet (op korte termijn) voldoen, waarna de betreffende oud-werknemers zijn overgegaan tot de aanvraag van het faillissement van Fema Holding B.v. Curator verricht nog nader onderzoek naar de oorzaken van het faillissement.

3 2. Personeel 2. 1 Aantal ten tijde van fail/. Ten tijde van het faillissement waren in ieder geval 7 personen in loondienst van Fema Holding B.V. Een 6-tal oud-werknemers van Fema Makelaardij B.V. heeft daarnaast, zoals hiervoor in punt 1.7 ook besproken, een loonvordering jegens Fema Holding B.V. ingediend, omdat er sprake zou zijn geweest van een overgang onderneming van Fema Makelaardij B.V. naar Fema Holding B.V. voor de datum van het faillissement van Fema Makelaardij B.V., waardoor zij van rechtswege in dienst van Fema Holding B.V. zouden zijn getreden. Die loonvordering is door de Voorzieningenrechter van de rechtbank te 's- Hertogenbosch toegewezen. Daarnaast was er nog een T" oud werknemer van Fema Makelaardij B.V. 2.2 Aantal in jaar voor fail/. Zie punt Datum ontslagaanzegging De curator heeft alle hiervoor onder punt 2.1. genoemde totaal, bij brief van 4 februari 2011 ontslag aangezegd. personen, zijnde veertien in 3. Activa Onroerende zaken 3. 1 Beschrijving De failliete vennootschap had geen onroerende zaken. 3.2 Verkoopopbrengst Niet van toepassing. 3.3 Hoogte hypotheek Niet van toepassing. 3.4 Boedelbijdrage Niet van toepassing. Bedrijfsmiddelen 3.5 Beschrijving De failliete vennootschap beschikte over een hoeveelheid (kantoor)inventaris in de bedrijfspanden te Helmond en Eindhoven, zoals beschreven in bijgevoegde boedelbeschrijving.

4 3.6 Verkoopopbrengst Een deel van de (kantoor)inventaris van de failliete vennootschap in het bedrijfspand te Helmond is bij koop- en vaststellingsovereenkomst tussen de curator en FFH Beheer B.V. d.d. 16 februari 2011 verkocht voor een bedrag ad 3.630,- (exclusief BTW) Boede/bijdrage 3.8 Bodemvoorrecht fiscus Bodemvoorrecht van de fiscus rust op zaken die in de boedel van Fema Holding B.V. zijn aangetroffen met uitzondering van de voorraden. Voorraden/ onderhanden werk 3.9 Beschrijving Voor zover de failliete vennootschap voorraden had, zijn deze opgenomen in het hiervoor onder punt 3.5 genoemde boedelbeschrijving Verkoopopbrengst Zie punt 3.6 hiervoor Boede/bijdrage Zie punt 3.7 hiervoor. Andere activa Beschrijving De failliete vennootschap beschikte over een portefeuille woningen van klanten, waarmee zij een bemiddelingsovereenkomst heeft gesloten. Daarnaast heeft de failliete vennootschap een voertuig van het merk Citroen, type Berlingo. De failliete vennootschap is aandeelhouder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fema Financiële Diensten B.V Verkoopopbrengst De portefeuille woningen is als zijnde goodwill van de failliete vennootschap aan FFH Beheer B.V. overgedragen tegen betaling door FFH Beheer B.V. van 20% van de met de klant vastgestelde courtage per woning bij succesvolle verkoop binnen 24 maanden. De verkoopopbrengst van de Citroen Berlingo is nog niet bekend. Dit voertuig is echter in zeer slechte staat en is niet APK gekeurd. De veilingopbrengst bedraagt 892,50 De curator onderzoekt nog nader of de aandelen in Fema Financiële Diensten B.V. verkocht kunnen worden.

5 Er is geen koper voor de aandelen gevonden. Curator onderzoekt wat er thans met de aandelen in FFD moet gebeuren. Werkzaamheden Verkoop overige (kantoor)inventaris middels een openbare internetveiling, verkoop overige activa. 4. Debiteuren 4.1 Omvang debiteuren Voor zover de curator thans bekend uit de opgave van de bestuurder is de omvang van de portefeuille debiteuren ca ,04. Onduidelijk is echter nog welke debiteuren daadwerkelijk aan Fema Holding B.v. toebehoren en welke aan Fema Makelaardij B.V. De curator onderzoekt dit nader. In overleg met de curatoren in de betrokken faillissementen is overleg over een minnelijke regeling met betrekking tot de verschillende courtagevorderingen. Dat overleg heeft nog niet geleid tot een definitieve regeling. Inmiddels is een concept - vaststellingsovereenkomst opgesteld, ter ondertekening door alle betrokken partijen. Binnenkort komen die partijen bij elkaar teneinde het e.e.a. te finaliseren. 4.2 Opbrengst 4.3 Boedelbijdrage 5. Bank I Zekerheden 5.1 Vordering van bank(en) Er is geen financiering van de bank. Wel hebben de aandeelhouder FFH Beheer B.v. en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid M.Ph.A. Senders Beheer B.V. financieringen aan de vennootschap verstrekt. Eén en ander wordt nog nader door de curator onderzocht. 5.2 Leasecontracten Er werd een auto geleased C.q. gehuurd bij Van de Nieuwenhuizen inmiddels ingeleverd. Auto's. Deze auto is Daarnaast wordt er een kopieermachine geleased van Canon.

6 5.3 Beschrijving zekerheden FFH Beheer B.v. en M.Ph.A. Senders Beheer B.v. pretenderen een pandrecht te hebben op de bedrijfsinventaris van failliet alsmede op de vorderingen van failliet. De curator onderzoekt dit nader. Van enig pandrecht met failliet als pandgever is tot op heden niet gebleken. 5.4 Separatistenpositie Zie punt 5.3. hiervoor. 5.5 Boedelbijdragen 5.6 Eigendomsvoorbehoud Voor zover de curator bekend geen. 5.7 Reclamerechten Voor zover de curator bekend geen. 5.8 Retentierechten Voor zover de curator bekend geen. 6. Doorstart I voortzetten Voortzetten 6.1 Exploitatie / zekerheden De failliete vennootschap is de eerste dagen na faillissement, met goedkeuring van de rechter-commissaris, beperkt voortgezet in verband met de overdracht van de portefeuille woningen aan FFH Beheer B.V. Daarvoor zijn buiten de vaste kosten (loon over de opzegperiode en huur over de boedelperiode) geen kosten gemaakt. 6.2 Financiële verslaglegging Niet van toepassing. Doorstart 6.3 Beschrijving De portefeuille woningen (klanten) en een beperkt deel van de (kantoor)inventaris van de failliete vennootschap zijn overgedragen aan FFH Beheer B.V., die de activiteiten in beperkte vorm voortzet.

7 6.4 Verantwoording Er hebben zich een aantal kandidaten gemeld om een overname van de portefeuille woningen (klanten) te realiseren. De uiteindelijke doorstartkandidaat had het beste bod uitgebracht. Om die reden is de curator met deze partij in onderhandeling getreden. Met toestemming van de rechter-commissaris is met deze partij een koop- en vaststellingsovereenkomst gesloten. 6.5 Opbrengst Zie punt 3.6 en 3.13 hiervoor. 6.6 Boedelbijdrage 7. Rechtmatigheid 7. 1 Boekhoudplicht Nog in onderzoek. 7.2 Depot jaarrekeningen Fema Holding B.V. is bij akte van 17 maart 2009 opgericht. De jaarrekening over 2009 had aldus uiterlijk 31 januari 2011 gedeponeerd moeten worden. Voor zover de curator bekend, is dat nog niet gebeurd. 7.3 Goedk. Verkl. Accountant Niet van toepassing in verband met het bepaalde in artikel 2:396 BW. 7.4 Stortingsverpl. aandelen Nog in onderzoek. 7.5 Onbehoorlijk bestuur De curator zal het gebruikelijke onderzoek instellen naar de vraag of er sprake is van onbehoorlijk bestuur. 7.6 Paulianeus handelen De curator zal het gebruikelijke onderzoek instellen naar de vraag of er sprake is van paulianeus handelen.

8 8. Crediteuren 8. 1 Boedelvorderingen In ieder geval UWV, huur, salaris curator, publicatiekosten. 8.2 Pref vord. van de fiscus 4.675, , Pref vord. van het UWV , , Andere pref crediteuren De werknemers voor zover hun vordering niet onder de loongarantieregeling van het UWV vallen en de aanvrager van het faillissement. 8.5 Aantal concurrente crediteuren Tot op heden 5. Tot op heden 8. Tot op heden Bedrag concurrente crediteuren : , , , Verwachte wijze van afwikkeling: 9. Procedures Voor zover de curator bekend zijn er geen lopende procedures. 10. Overig 10.1 Termijn afwikkeling faili.

9 10.2 Plan van aanpak Het verrichten van de reguliere faillissementswerkzaamheden, waaronder verdere inventarisatie crediteuren, verkoop activa, onderzoek administratie/rechtmatigheid, et cetera Indiening volgend verslag Augustus 2012 Best, 6 februari 2012 J.A. van der Meer, Curator

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 januari 2011 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 9 januari 2012 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 mei 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 mei 2013 Gegevens onderneming Naam : Gebr. Spierings stucadoors -en afwerkingsbedrijf

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 juni 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 juni 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 juni 2010 Gegevens onderneming: Naam: Adres: Telefoonnummer: Bestuurder: Faillissementsnummer : Datum uitspraak: Curator: R-C: Activiteiten onderneming: Omzetgegevens:

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 5 oktober 2012 Gegevens Naam Adres onderneming Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 september 2012 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 oktober 2010 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 januari 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De wijzigingen ten opzichte van het vorige verslag zijn onderstreept weergegeven.

De wijzigingen ten opzichte van het vorige verslag zijn onderstreept weergegeven. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 augustus 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 1 februari 2011 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Turnaround Advocaten. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

Turnaround Advocaten. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 januari 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 augustus 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 augustus 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 augustus 2010 Gegevens onderneming : Naam: Adres: Telefoonnummer: Bestuurder: Faillissementsnummer : Datum uitspraak: Curator: R-C: Activiteiten onderneming: Omzetgegevens:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 17 juli 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 17 juli 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 17 juli 2014 Gegevens onderneming : Ons Behaeghen Strijbeek B.V. Faillissementsnummer : C/02/14/211 F Datum uitspraak : 18 maart 2014 Curator : mr. J.L.G.M. Verwiel

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. 't Drankurgel B.v. Tongelresestraat 32 Telefoonnummer

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. 't Drankurgel B.v. Tongelresestraat 32 Telefoonnummer Turnaround Advocaten Specialisten in bedrijfskwesties De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 3 januari 2012 Gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011 Gegevens onderneming : Ton Donkelaar Containerservice BV, gevestigd te (3903 LG) Veenendaal aan de Kernreactorstraat 48, KvK Utrecht dossnr. 09139709

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 5 oktober 2010 Gegevens onderneming: Nederlandse Beveiligingsdienst B.V. Faillissementsnummer: 10/680 F Datum uitspraak:

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 28 juli 2011 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013 De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: RC: F.16/15/805 NL:TZ:0000001258:F001 10112015 mr. M. Waijers mr. Neijt Algemeen Gegevens onderneming De Gagel Groep B.V. Activiteiten onderneming

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 4 februari 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.17/15/125 NL:TZ:0000000533:F001 14-07-2015 mr. P. de Wilde mr. H.J. Idzenga Algemeen Gegevens onderneming Slaapspecialist Leeuwarden

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 30 december 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 30 december 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 30 december 2014 Gegevens onderneming : Z.N.E.B. Expertise en Taxatie B.V. Faillissementsnummer : F.02/14/74 Datum uitspraak : 28 januari 2014 Curator : mr. J.L.G.M.

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013 De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013 Gegevens Naam Adres onderneming Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Turnaround Advocaten. Activiteiten onderneming

Turnaround Advocaten. Activiteiten onderneming De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 september 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/17/156 NL:TZ:0000012081:F001 28-03-2017 mr. J. Smael mr. J van Spengen Algemeen Gegevens onderneming P. Luiks B.V. Pascalweg 58

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 9 Datum: 22 augustus 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 9 Datum: 22 augustus 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 9 Datum: 22 augustus 2014 Gegevens onderneming : Holding Nutrigro B.V. Faillissementsnummer : 12/652 F Datum uitspraak : 3 juli 2012 Curator : mr. P.A. Kerkhof Rechter-Commissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 april 2013. : BKV Beheer B.V.:

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 april 2013. : BKV Beheer B.V.: FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 april 2013 Gegevens onderneming : BKV Beheer B.V. BKV Vastgoedonderhoud B.V. Faillissementsnummer : 13/253F 13/257F Datum uitspraak : 12 maart 2013 Curator : mr

Nadere informatie

Nummer: 2 Datum: 28 december 2010

Nummer: 2 Datum: 28 december 2010 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 28 december 2010 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap ZappSpace B.V. Faillissementsnummer : F 10/741 Datum uitspraak : 28 september 2010 Rechter-commissaris

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.01/15/748 NL:TZ:0000001893:F001 15-12-2015 mr. W.M. Welage mr. C. Schollen Algemeen Gegevens onderneming Beaco B.V. Gording 61 5406

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Nummer: 6 Datum: 2 januari 2013 Gegevens onderneming: Datum uitspraak: 14 juni 2011 Curator: Mr. M.A.L.M. Willems R-C: Mr. C.P. Bleeker Activiteiten onderneming:

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/367 NL:TZ:0000015686:F001 03-10-2017 mr. L. Bijlsma mr. MDE van der Borst-Leppens Algemeen Gegevens onderneming Personeelsdiensten

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/435 NL:TZ:0000017512:F002 21-11-2017 mr. C.G.H. Hofland mr. M Pellikaan Algemeen Gegevens onderneming Vermunt Holding BV Activiteiten

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 24 maart 2011 Gegevens onderneming: F1 Racing B.V. Faillissementsnummer: F 11.84 (Rechtbank Arnhem) Datum uitspraak: 1 maart

Nadere informatie

1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie : Er is sprake van de besloten vennootschap Van Steijn Wonen B.V.. De heer L.M.C.V.

1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie : Er is sprake van de besloten vennootschap Van Steijn Wonen B.V.. De heer L.M.C.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 december 2009 Gegevens onderneming : Besloten vennootschap Van Steijn Wonen B.V. Faillissementsnummer : F09/357 Datum uitspraak : 26 mei 2009 Rechter-commissaris

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. 1:1 Turnaround De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 september 2013 Gegevens onderneming Naam Verkeersschool Dekker

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 maart 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 maart 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 maart 2010 Gegevens onderneming : Suncare Veenendaal BV, statutair gevestigd te Veenendaal, feitelijk gevestigd te (3905 JA) Veenendaal aan de Prins Bernhardlaan

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. 1:1 Turnaround De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 28 maart 2011 Gegevens onderneming: Naam: Adres: Telefoonnummer:

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 januari 2013

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 januari 2013 De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 januari 2013 Gegevens onderneming Naam Fokuswonen B.V. Adres Revital B.V.

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.08/17/162 NL:TZ:0000013262:F001 17-05-2017 mr. J.A. Holsbrink mr. M Koopmans Algemeen Gegevens onderneming de besloten vennootschap

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 13 december 2012 Gegevens onderneming Naam Adres Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissement: Wigmanagement B.V. Datum: 6 oktober 2015 Nummer: verslag 5 Gegevens onderneming : Wigmanagement B.V. Dossiernummer : F03140009

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 2 augustus 2011 Gegevens onderneming Naam: De besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 4 (eindverslag). Datum: 20 januari 2015. Gegevens onderneming: Putters Nest Beheer B.V. Faillissementsnummer: C/01/13/736 F Datum

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 mei 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 mei 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 mei 2011 Gegevens onderneming : UVOT BV, gevestigd te (3903 ET) Veenendaal aan het Heelkruid 9, KvK Utrecht dossnr. 30267543. Faillissementsnummer : 11/219 F.

Nadere informatie

Voor zover de tekst in dit verslag afwijkt van hetgeen in het vorige verslag is gemeld, is die tekst vetgedrukt weergegeven.

Voor zover de tekst in dit verslag afwijkt van hetgeen in het vorige verslag is gemeld, is die tekst vetgedrukt weergegeven. De inhoud van dit verslag is identiek aan de digitale versie die aan de rechtbank is verzonden. VERSLAG 1 Datum: 11 januari 2013 Gegevens onderneming : Ordinatio Plus B.V. Faillissementsnummer : F.01/12/1022

Nadere informatie

Faillissementsnummer Datum uitspraak 13 januari 2009 Mr J.A. Velenturf Mw Mr M. Pellikaan Mw Mr M. Messchaert De Vries

Faillissementsnummer Datum uitspraak 13 januari 2009 Mr J.A. Velenturf Mw Mr M. Pellikaan Mw Mr M. Messchaert De Vries FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 7de openbare verslag Datum 23 september 2010 Gegevens onderneming Cart-o-box Europe BV Faillissementsnummer 09/16 F Datum uitspraak 13 januari 2009 Curator Mr

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 juli 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 juli 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 juli 2010 Gegevens onderneming: Naam: Adres: Telefoonnummer: Bestuurder: Faillissementsnummer : Datum uitspraak: Curator: R-C: Activiteiten onderneming: Omzetgegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.13/17/11 NL:TZ:0000010354:F001 10-01-2017 mr. M.N. de Groot mr. AE de Vos Algemeen Gegevens onderneming Meyhold B.V. Activiteiten

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 4 mei 2015 Gegevens onderneming: Arjan Uil Beheer B.V. (KbK nr. 02082548) gevestigd Datum uitspraak: 10 maart 2015 Curator:

Nadere informatie

Faillissementsverslag Nummer: 5 Datum: 1 juli 2011

Faillissementsverslag Nummer: 5 Datum: 1 juli 2011 Faillissementsverslag Nummer: 5 Datum: 1 juli 2011 Gegevens onderneming : Loopwijzer B.V. Faillissementsnummer : F 09/439 Datum uitspraak : 16 juni 2009 Rechter-commissaris : mr. D.R. van der Meer Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/68 NL:TZ:0000010868:F001 31-01-2017 mr. J.B. de Meester mr. MDE van der Borst-Leppens Algemeen Gegevens onderneming Kapiteel

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 22 september 2015 Gegevens onderneming : Diliana

Nadere informatie

Saldo boedelrekening 17.646,86

Saldo boedelrekening 17.646,86 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum:18 juli 2011 Gegevens onderneming : Besloten vennootschap Van Steijn Wonen B.V. Faillissementsnummer : F09/357 Datum uitspraak : 26 mei 2009 Rechter-commissaris

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 3 Datum: 14 mei 2014. Gegevens onderneming: F.J.C. Verberne Holding B.V. Faillissementsnummer: C/01/13/413 F Datum uitspraak: 7 mei

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 29 april 2012 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 4 Datum: 12 augustus 2015 Gegevens onderneming: G.P.S. B.V. KvK: 57166501 Floresstraat 3, 5013 BZ te Tilburg Faillissementsnummer:

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 3 Datum: 1 augustus 2011 Gegevens: Datum uitspraak: 31 augustus 2010 Curator: Mr. J.W. Achterberg R-C: Mr. M.L.D. Akkaya Activiteiten onderneming: Het produceren

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 april 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 april 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 april 2011 Gegevens onderneming : Kr. van Lienden Transport en Expeditie BV, statutair gevestigd te Rhenen en voorheen feitelijk gevestigd te (3921 AC) Elst (Utr)

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 14 december 2010 Gegevens onderneming: Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/15/346 NL:TZ:0000001325:F001 19-10-2015 mr. R Klarus mr. F. Brekelmans Algemeen Gegevens onderneming Handelsonderneming S. van

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 24 april 2015 Gegevens onderneming: IDEA Centers B.V. (KvK nr. 02071913), gevestigd te (9728 BM) Groningen aan de Paterswoldseweg

Nadere informatie

Nummer: 2 Datum: 15 mei 2010

Nummer: 2 Datum: 15 mei 2010 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 15 mei 2010 Gegevens onderneming : J.P. Zandbergen Beheer B.V. Faillissementsnummer : 10/129F Datum uitspraak : 16 februari 2010 Rechter-commissaris : mr.

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG NDY NEDERLAND B.V. Nummer: 1 Datum: 14 april 2015

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG NDY NEDERLAND B.V. Nummer: 1 Datum: 14 april 2015 Gegevens onderneming : NDY Nederland B.V. Faillissementsnummer : C/16/15/216 F Datum uitspraak : 17 maart 2015 Curator : mr. M. Telderman R-C : mr. E.T.M. Schoevaars Activiteiten onderneming : ICT-dienstverlening

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 6 februari 2014

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 6 februari 2014 De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 6 februari 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 30 december 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 30 december 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 30 december 2014 Gegevens onderneming : Rasenberg Vastgoed B.V. Faillissementsnummer : F.02/14/72 Datum uitspraak : 28 januari 2014 Curator : mr. J.L.G.M. Verwiel

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/37 NL:TZ:0000010513:F001 17-01-2017 mr. S.G.A. van der Horst mr. CTM Luijks Algemeen Gegevens onderneming HHS Stralen en Coaten

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/16/324 NL:TZ:0000006994:F001 28-06-2016 mr. F.C.H.M. van der Stap mr. CTM Luijks Algemeen Gegevens onderneming De Tijden Vrouwengoed

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 augustus 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 augustus 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 augustus 2012 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Moes Bouw Onderhoud Renovatie Almere B.V., gevestigd en kantoorhoudende te (1332BJ) Almere aan de

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: RC: F.16/17/326 NL:TZ:0000014295:F002 18072017 mr. H.M. Eijking mr. Neijt Algemeen Gegevens onderneming Topmaat Holding B.V. (faillissement

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 oktober 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 oktober 2016 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 oktober

Nadere informatie

Verslagperiode 2 november 2011 tot en met 17 januari 2012 Bestede uren in verslagperiode 99,06 uur (tot en met 17 januari 2012)

Verslagperiode 2 november 2011 tot en met 17 januari 2012 Bestede uren in verslagperiode 99,06 uur (tot en met 17 januari 2012) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Tweede openbare verslag Datum 18 januari 2012 Gegevens onderneming Scooterland B.V. (20068456) Faillissementsnummer 11 / 580 F Datum uitspraak 4 oktober 2011

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. Hét wapen legen schijnzekerheid De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 juni 2014 Gegevens onderneming Naam Adres

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 maart 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 maart 2016 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens en informatie van derden. De juistheid daarvan staat

Nadere informatie

POSTBUS 3404 4800 DK BREDA. Eerste openbare verslag Datum 8 juli 2011

POSTBUS 3404 4800 DK BREDA.  Eerste openbare verslag Datum 8 juli 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste openbare verslag Datum 8 juli 2011 Gegevens onderneming BVI Installaties BV (kvk: 18072750) Faillissementsnummer 11/281 F Datum uitspraak 24 mei 2011

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 23 oktober 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 2 Datum: 11 april 2011 Datum uitspraak: 31 augustus 2010 Curator: Mr. J.W. Achterberg R-C: Mr. M.L.D. Akkaya Activiteiten onderneming: Het produceren en uitgeven

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 6 Datum: 07-04-2016 Gegevens onderneming: Datum uitspraak: 23-09-2014 Curator: MR C.G.H. Hofland R-C: MR H.W.P.J. Hopmans

Nadere informatie

Omzetgegevens : Laatst bekend 2007 155.347 Personeel gemiddeld aantal : 0

Omzetgegevens : Laatst bekend 2007 155.347 Personeel gemiddeld aantal : 0 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum:21 april 2011 Gegevens onderneming : Kessietrans B.V. Faillissementsnummer : F10/883 Datum uitspraak : 23 november 2010 Rechter-commissaris : Mr. P van Essen

Nadere informatie

Voor zover de tekst in dit verslag afwijkt van hetgeen in het vorige verslag is gemeld, is die tekst vetgedrukt weergegeven.

Voor zover de tekst in dit verslag afwijkt van hetgeen in het vorige verslag is gemeld, is die tekst vetgedrukt weergegeven. De inhoud van dit verslag is identiek aan de digitale versie die aan de rechtbank is verzonden. VERSLAG 2 Datum: 1 juli 2013 Gegevens onderneming : Ordinatio Plus B.V. Faillissementsnummer : F.01/12/1022

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.09/12/527 NL:TZ:0000008160:F002 10-07-2012 mr. M.J.H. Vermeeren mr. G.H.M. Smelt Algemeen Gegevens onderneming Jos van den Berg Communicatie

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. Specia Iisten in bed rijfs kwesties De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 29 augustus 2013 Gegevens onderneming Naam

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissementsnummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: NL:TZ:0000008891:F002 01-11-2016 mr. J.M. Sprangers mr. Antje Goederee Algemeen Gegevens onderneming Gebr. Piek Beheer B.V. gevestigd te Eesveen (8347

Nadere informatie

Faillissement: Philmass B.V. Nummer: 17 Datum: 13 september 2016

Faillissement: Philmass B.V. Nummer: 17 Datum: 13 september 2016 OPENBAAR FAILLISSEMENTS VERSLAG rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissement: Philmass B.V. Nummer: 17 Datum: 13 september 2016 Gegevens onderneming : Philmass B.V Dossiernummer : 03100021 Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) 14092017 Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: RC: F.02/15/324 NL:TZ:0000006938:F001 23062015 dr. mr. L.L.M. Prinsen mr. MDE van der BorstLeppens Algemeen Gegevens onderneming

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 1 Datum: 20 februari 2013. Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 1 Datum: 20 februari 2013. Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 20 februari 2013 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : Emma B.V. Lelystad 09060299 Faillissementsnummer : F13/49 Datum uitspraak : 22

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 maart 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 maart 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 maart 2010 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Holland Vastgoedbeleggingen B.V., statutair gevestigd te Hilversum en

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 8 oktober 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 8 oktober 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 8 oktober 2015 Gegevens onderneming : Internationaal Transportbedrijf A. Dekker en Zn. B.V. Faillissementsnummer : F.02/12/202 Datum uitspraak : 27 maart 2012 Curator

Nadere informatie

Verslagperiode 4 oktober 2011 tot en met 1 november Bestede uren in verslagperiode 55,26 uur (tot en met 1 november 2011)

Verslagperiode 4 oktober 2011 tot en met 1 november Bestede uren in verslagperiode 55,26 uur (tot en met 1 november 2011) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste openbare verslag Datum 2 november 2011 Gegevens onderneming Scooterland B.V. (20068456) Faillissementsnummer 11 / 580 F Datum uitspraak 4 oktober 2011

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/15/684 NL:TZ:0000000751:F001 15-09-2015 Mr. M. Jansen mr. Neijt Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap Badkamer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 9 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 9 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 9 september 2015 Gegevens onderneming : J. Gelling Holding B.V. Faillissementsnummer : C/18/15/189 F Datum uitspraak : 12 mei 2015 Curator : mr. P.T. Bakker R-C :

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 juli 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 juli 2014 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.17/15/143 NL:TZ:0000000618:F001 25-08-2015 mr. H.C. Lunter mr. H.J. Idzenga Algemeen Gegevens onderneming Bijlsma Hekwerk B.V. Activiteiten

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012 Gegevens onderneming : Galvano Techniek Veenendaal BV, KvK dossiernr. 30113342, gevestigd te (3903 KG) Veenendaal aan de Bobinestraat 36. Faillissementsnummer

Nadere informatie

: De besloten vennootschap De Vlinder Holding BV Faillissementsnummer : F 12/598 Datum uitspraak : 31 juli 2012

: De besloten vennootschap De Vlinder Holding BV Faillissementsnummer : F 12/598 Datum uitspraak : 31 juli 2012 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5-6 Datum: 14 januari 2015 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : De besloten vennootschap De Vlinder Holding BV Faillissementsnummer : F 12/598

Nadere informatie

: De verkoop van keukens, keukenapparatuur en accessoires. Omzetgegevens : 426.393,67 over 2009 Personeel gemiddeld aantal : 3

: De verkoop van keukens, keukenapparatuur en accessoires. Omzetgegevens : 426.393,67 over 2009 Personeel gemiddeld aantal : 3 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 10 november 2010 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap De Keukenzaak Kuipers BV. Faillissementsnummer : F 09/802 Datum uitspraak : 3 november 2009 Rechter-commissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 5 oktober 2012. Gegevens onderneming : Grafipress Veenendaal BV (2 e verslag) Aalbers Holding BV (1 e verslag)

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 5 oktober 2012. Gegevens onderneming : Grafipress Veenendaal BV (2 e verslag) Aalbers Holding BV (1 e verslag) FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 5 oktober 2012 Gegevens onderneming : Grafipress Veenendaal BV (2 e verslag) Aalbers Holding BV (1 e verslag) Faillissementsnummer : 12/378 F, 12/372 F Datum uitspraak

Nadere informatie

Kin Installatietechniek Nederland BV h.o.d.n. K.I.N. Faillissementsnummer Datum uitspraak 30 oktober 2008

Kin Installatietechniek Nederland BV h.o.d.n. K.I.N. Faillissementsnummer Datum uitspraak 30 oktober 2008 FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 9 e openbare verslag Datum 4 mei 2011 Gegevens onderneming Kin Installatietechniek Nederland BV h.o.d.n. K.I.N. Faillissementsnummer 08/341 F Datum uitspraak

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 5 Datum: 5 april 2016 Gegevens onderneming: Datum uitspraak: 10 maart 2015 Curator: Mr C.G.H. Hofland R-C: Mr C.T.M. Luijks

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/17/307 NL:TZ:0000014202:F001 20-06-2017 Mr. C.F.H. Donners mr. JSW Lucassen Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie