DEUREN & RAMEN BINNEN EN BUITEN VOORBEREIDING & AFWERKING. De Waegenaere NV

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DEUREN & RAMEN BINNEN EN BUITEN VOORBEREIDING & AFWERKING. De Waegenaere NV"

Transcriptie

1 DEUREN & RAMEN BINNEN EN BUITEN VOORBEREIDING & AFWERKING De Waegenaere NV Bieke

2 Voorbereiding van deuren en ramen binnen en buiten met lakverf Op nieuw onbeschilderd hout Oneffenheden of onvoldoende geschaafd hout opschuren met schuurpapier Siarex korrel Scherpe hoeken wat afronden met schuurpapier voor een betere kantendekking te garanderen. Stof wegnemen met een licht bevochtigde doek. Hout goed laten drogen. Een grondlaag Fassiprim (solventgedragen) of Fassiprim Aqua (watergedragen) aanbrengen. Afhankelijk van de aangebrachte primer de droogtijd zeker respecteren. Oneffenheden, putjes en gaatjes opvullen met Polyfilla plamuur, voor grotere herstellingen renovatiepasta gebruiken. Als alles uitgehard is de grondlaag lichtjes schuren met schuurpapier Siarex korrel 150 of met een schuurmatje. Naden en voegen opspuiten met Elastopro een elastisch voegmiddel. Een tweede laag primer aanbrengen en laten drogen. Weer lichtjes opschuren met waterschuurpapier Siawat korrel 220. Alles goed ontstoffen met een vochtige doek. Raam en niet te schilderen delen afplakken met schilderstape. Afwerken met 2 lagen Fassilux Gloss (hoogglanzend) of Fassilux Satin (zijdeglanzend) op solventbasis of Fassilux Aqua Gloss, Fassilux Aqua Satin en Fassilux Aqua Mat op waterbasis. Tussen de twee eindlagen ook lichtjes opschuren met schuurpapier korrel Schilderstape verwijderen als de verf nog nat is.

3 Op al geschilderd hout in goede staat Ontvetten en afwassen met Solarine of met ammoniakwater en goed naspoelen. Herstel waar nodig is met Polyfilla plamuur of renovatiepasta bij grote herstellingen. Schuren met schuurpapier Siarex korrel Stof verwijderen met vochtige doek en goed laten drogen. Raam en niet te schilderen delen afplakken met schilderstape. Afwerken met 2 lagen Fassilux Gloss (hoogglanzend) of Fassilux Satin (zijdeglanzend) op solventbasis of Fassilux Aqua Gloss, Fassilux Aqua Satin en Fassilux Aqua Mat op waterbasis. Tussen de twee eindlagen ook lichtjes opschuren met schuurpapier korrel Schilderstape verwijderen als de verf nog nat is. Op al geschilderd hout in slechte staat Ontvetten en afwassen met Solarine of met ammoniakwater en goed naspoelen. Verwijder de slecht hechtende en afbladderende verf door te schuren met schuurpapier korrel , door af te branden met een verfschroeier of door gebruik te maken van Rapid Super Plus een afbijtmiddel.

4 Voorbereiding van deuren en ramen binnen en buiten met beits Op nieuw hout Onbehandeld hout schuur je best met droog schuurpapier Siarex korrel Scherpe hoeken wat afronden met schuurpapier voor een betere kantendekking te garanderen. Stof wegnemen met een licht bevochtigde doek. Hout goed laten drogen. Direct beits aanbrengen tot verzadiging van het hout satijnglanzend uitzicht. Op verweerd hout Schuren met schuurpapier Siarex korrel tot het natuurlijke kleur zichtbaar is. Daarna fijnschuren met schuurpapier Siarex korrel Stof wegnemen met een licht bevochtigde doek. Hout goed laten drogen. Direct beits aanbrengen tot verzadiging van het hout satijnglanzend uitzicht. Op reeds behandeld hout in goede staat De bestaande laag wat mat schuren. Stof wegnemen met een licht bevochtigde doek. Hout goed laten drogen Nieuwe laag beits aanbrengen.

5 Op reeds behandeld hout in slechte staat Afschilferende houtveredeling volledig verwijderen door te schuren, af te steken, af te branden of met een afbijtmiddel. Daarna opschuren tot op het gezonde hout met schuurpapier Siarex korrel Nog eens fijnschuren met een korrel Stof wegnemen met een licht bevochtigde doek. Hout goed laten drogen. Direct beits aanbrengen tot verzadiging van het hout satijnglanzend uitzicht.

6 Voorbereiding van deuren en ramen binnen en buiten met vernis Op onbehandeld hout In de richting van de houtvezel droog schuren met schuurpapier Siarex korrel Stof verwijderen met een in de White spirit gedrenkte doek. Twee lagen vernis zetten, voor buiten 3 lagen. Op gevernist hout Ontvetten en afwassen met Solarine of met ammoniakwater en goed naspoelen. Nat opschuren met schuurpapier Siawat korrel 240. Stof verwijderen met een in de White spirit gedrenkte doek. Nieuwe laag vernis aanbrengen.

7 Afwerking van hout binnen en buiten Bij het schilderen van hout buiten kan je kiezen uit verschillende methodes: Beits: De structuur van het hout blijft zichtbaar. Je kunt kiezen tussen een kleurloze afwerking of uit een gamma van houtkleuren van lichte eik tot ebbenhout. Beits geeft voeding aan het hout, dringt in het hout en is niet filmvormend. Bij nieuw hout is het beter om de eerste maal de behandeling verschillende malen te herhalen tot het hout verzadigd is en er een satijnglans op het hout zichtbaar wordt. Een kleurloze afwerking kan je gebruiken nadat er eerst een gekleurde beits op gezet is een kleurloze beits alleen is niet UV-bestendig. Tegenwoordig kan je de Fassitek ook krijgen in een paar decoratieve kleuren. De beits is op solventbasis en heel vloeibaar. Wens je een dikkere beits dan ben je beter om een Fassitek thixo-versie te nemen. Watergedragen dekkende beits: Houtstructuur blijft zichtbaar. Je kunt kiezen uit oneindig veel kleuren die wij direct aanmaken met de mengmachine. Fassitek Aqua Opaque kan zowel als primer en als eindafwerking gebruikt worden. Dit product is microporeus laat het hout ademen, is vochtregulerend en waterafstotend. Het is een gemakkelijk aan te brengen product met een uitstekende vloei en dekkracht en overschilderbaar na 2 uur. Fassitek aqua opaque is een ecologisch verantwoord, milieuvriendelijk en toch bijzonder duurzaam elastisch systeem. Is gemakkelijk toe te passen op ramen, deuren, poorten en tuinhuizen.

8 Watergedragen houtprimer voor extra UV-bescherming: Fassitek UV wood primer is een kleurloze houtprimer die het effect van UV-beschadiging zichtbaar vertraagt. Voor gebruik buitenshuis onder Fassitek, Fassitek Thixo en Fassithane vernis. Vernis: Solventgedragen vernis op basis van polyurethaan voor binnen- en buitengebruik. Deze vernis Is sneldrogend, niet vergelend en kras- en slijtvast. Fassithane gloss en Fassithane satin kunnen beide voor buiten gebruikt worden. Fassithane mat is enkel voor binnengebruik. Plasti-Parket is een polyurethaan-alkydvernis voor de bescherming van trappen en parketvloeren die het onderhoud vergemakkelijkt. Verf op solventbasis: Fassiprim als primer gebruiken om daarna af te werken met Fassilux Satin of Fassilux Gloss. Fassiprim is op basis van soya-alkydharsen, heeft een goede vloei en hechting op het hout. Fassilux Satin is een zijdeglanslak, Fassilux Gloss een hoogglanslak voor binnen- en buitenwerk op basis van alkydharsen. Gemakkelijk en snel te verwerken met een goedde dekking, snelle droging en een egale glans. Is direct aan te kleuren naar keuze met onze mengmachine. Fassicoat is een één-pot-systeem, dat betekent dat deze dient zowel als hechtings-,grond- en eindlaag.

9 Verf op waterbasis: Fassiprim aqua gebruiken als primer onder een afwerkingslaag van Fassilux Aqua Mat, Fassilux Aqua Satin of Fassilux Aqua Gloss. Fassiprim Aqua is een vochtregulerende, matte acrylaat met een zeer goede hechting en vloei. Is snel droog, opschuurbaar en gemakkelijk te verwerken. Fassilux Aqua Satin is een zijdeglanslak, Fassilux Aqua Gloss een hoogglanslak voor binnen- en buitenwerk op basis van polyurethaan/alkydemulsie met een laag VOC-gehalte en geurarm. Fassilux Aqua Mat enkel voor binnen gebruiken. Deze lakverven hebben een uitstekende vloei en zorgen voor een strak en verzorgd schilderwerk. Cachemire Laque Mate is de final touch om uw interieur een extra dimensie te geven. Pegacryl satin is een watergedragen zijdeglans acryllak voor binnen en buiten. Hoge vulkracht, UV-bestendig en een strakke vloei zijn de eigenschappen van deze verf.

10 Tips en weetjes 1. Altijd het hout eerst ontvetten vooraleer te schuren, zo voorkom je dat het vuil in het hout geschuurd wordt. 2. Steeds in de richting van de houtvezel schuren. 3. Om de hechting van de verflagen te controleren doe je het volgende: geef met een scherp mes een 5-tal evenwijdige inkepingen horizontaal en verticaal in de bestaande verflagen tot op de ondergrond. Kleef een transparante tape op het bekomen raster en druk goed aan. Bij het verwijderen van de tape zie je direct, afhankelijk van de vastzittende deeltjes op de tape, of je een goede of een slechte hechting hebt. Zijn er geen deeltjes los gekomen => goede hechting, enkele deeltjes => voldoende hechting, veel deeltjes => slechte hechting. 4. Een watergedragen lak mag perfect op een solventgedragen lak gezet worden; omgekeerd niet. 5. Hout behandeld met een beits kan perfect met een dekkende laag overschilderd worden. 6. Om verwering van nieuw hout tegen te gaan wordt aangeraden nog vóór de winter de grondverf te zetten. De afwerking kan altijd wachten tot het voorjaar. 7. Tropische houtsoorten zoals afzelia en merbau moeten een voorbehandeling krijgen met een oplossing van 9 delen water/ 1 deel ammoniak tegen het bloeden. Den, meranti, eik worden best vooraf gereinigd met synthetische thinner. 8. Dakgoten worden best voorzien van een primer aan de binnenkant alvorens de zink erin te leggen. 9. Vergeet bij het schilderen van deuren de onderkant niet! 10. Een matte afwerking wordt sneller vuil en is moeilijker te onderhouden. 11. Oude silicone, die meestal niet overschilderbaar is, verwijderen en vervangen door overschilderbare silicone. 12. Werk je met lakverf, dan ben je best om een onderhoudsbeurt te geven om de 4 à 6 jaar. Met beits hou je rekening om dit om de 4 à 5 jaar te doen.

11

12 De Waegenaere NV Grondwetlaan ST. AMANDSBERG Tel. 09/ Fax 09/

TRAPPEN EN HOUTEN VLOEREN BEITSEN OF LAKKEN. De Waegenaere NV

TRAPPEN EN HOUTEN VLOEREN BEITSEN OF LAKKEN. De Waegenaere NV TRAPPEN EN HOUTEN VLOEREN BEITSEN OF LAKKEN De Waegenaere NV Bieke Trappen en houten vloeren Een trap en een vloer kan je op verschillende manieren aankleden. Je kunt hem beitsen, schilderen, vernissen

Nadere informatie

Technische steekkaart -1- AMBIANCE LAK MAT MIX

Technische steekkaart -1- AMBIANCE LAK MAT MIX Technische steekkaart -1- A) Algemene informatie Uitzonderlijk krasvaste, watergedragen matte lak op basis van acrylurethaan, te kleuren op de mengmachine. Toepasbaar op ramen, deuren, meubilair en radiatoren.

Nadere informatie

Hout. productgids. Kwaliteit Betrouwbaarheid Garantie

Hout. productgids. Kwaliteit Betrouwbaarheid Garantie Hout productgids Kwaliteit Betrouwbaarheid Garantie productgids Het houtgamma van Mathys biedt superieure bescherming en maximale duurzaamheid aan al uw houtprojecten. Dankzij de unieke en onderscheidende

Nadere informatie

Schilderen met A'Qua Premium. ''watergedragen verven''

Schilderen met A'Qua Premium. ''watergedragen verven'' Schilderen met A'Qua Premium ''watergedragen verven'' Regiobijeenkomsten VMBO Bouwtechniek Najaar 2008 willen - weten - wennen willen: bereid zijn om met deze verven te gaan werken. weten: kennis en informatie

Nadere informatie

Zo kiest u de juiste mengverf

Zo kiest u de juiste mengverf verf Zo kiest u de juiste mengverf Overzicht assortiment Mengverven De verfmengmachine van GAMMA biedt ongekende mogelijkheden. GAMMA mengt voor u muur-, lak-, grond- en andere speciaalverf zoals beton-

Nadere informatie

Deuren schilderen met watergedragen lak

Deuren schilderen met watergedragen lak Deuren schilderen met watergedragen lak Vlakke deuren De meeste vakmensen raden aan om deuren in verticale stand te schilderen. Wij sluiten ons daarbij aan. Maar indien je over schragen beschikt, en het

Nadere informatie

Standaard verfsystemen Hout

Standaard verfsystemen Hout Standaard verfsystemen Hout De complete standaard verfschema s van International Paint kunt u vinden op de website yachtpaint.com. Onder het kopje Info Center Technische bulletins, hier vindt u de meest

Nadere informatie

Deel 5 - BINNENAFWERKING... 2

Deel 5 - BINNENAFWERKING... 2 INHOUDSOPGAVE Deel 5 - BINNENAFWERKING... 2 53. BINNENVLOERAFWERKINGEN... 3 53.00. binnenvloerafwerkingen - algemeen... 3 53.20. houten vloerbekledingen - algemeen... 3 53.22. houten vloerbekledingen planken

Nadere informatie

Technische informatie

Technische informatie Een zijdeglanzende, dekkende beits voor buiten op basis van alkydhars. Toepassing:. Producteigenschappen: Het beschermen en verfraaien van onbehandeld hout, zowel hardhout als zachthout (naaldhout). Zoals

Nadere informatie

Sigma introduceert. Krachtig en soepel. Een nieuwe generatie kras- en slijtvaste lakken. Sigma Tigron. Nieuwe glansgraad: Tigron Soft

Sigma introduceert. Krachtig en soepel. Een nieuwe generatie kras- en slijtvaste lakken. Sigma Tigron. Nieuwe glansgraad: Tigron Soft De krrrracht van Sigma introduceert Een nieuwe generatie kras- en slijtvaste lakken Sigma Tigron Het beste van twee werelden: de kracht van een leeuw en de soepelheid van een tijger. Dat is Tigron. De

Nadere informatie

Technische informatie

Technische informatie Een matte, vullende grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Toepassing: Producteigenschappen: Geschikt als grondverf voor buiten op hout en over terpentine verdunbare dekkende verf of beitslagen

Nadere informatie

SCHILDEREN VAN ETERNIT EQUITONE TEXTURA, EQUITONE NATURA, EQUITONE NATURA PRO, EQUITONE PICTURA EN EQUITONE TECTIVA IF. NR. 1507

SCHILDEREN VAN ETERNIT EQUITONE TEXTURA, EQUITONE NATURA, EQUITONE NATURA PRO, EQUITONE PICTURA EN EQUITONE TECTIVA IF. NR. 1507 I. Buitenschilderwerk op ETERNIT EQUITONE TEXTURA gevelplaten Hieronder wordt de schilderwerken van de Eternit Equitone Textura gevelplaat beschreven. noodzakelijk zijn teneinde een voldoende dekking en

Nadere informatie

Xtra Smooth. Premium Satin XS ZIJDEGLANZENDE SOLVENTLAK: VAARWEL STREPEN - HALLO SPIEGELGLAD RESULTAAT

Xtra Smooth. Premium Satin XS ZIJDEGLANZENDE SOLVENTLAK: VAARWEL STREPEN - HALLO SPIEGELGLAD RESULTAAT Xtra Smooth ZIJDEGLANZENDE SOLVENTLAK: VAARWEL STREPEN - HALLO SPIEGELGLAD RESULTAAT Waarom? Met schrijft BOSS paints een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van solventgedragen lakken. Want dit baanbrekende

Nadere informatie

Werkwijzer EKODUR Alles voor het Meesterwerk

Werkwijzer EKODUR Alles voor het Meesterwerk : Algemene beschrijving omtrent het gebruik van RIGO Verffabriek EKODUR producten. Een goede voorbereiding is een absolute must voor een perfect resultaat. Vandaar deze handleiding voor het gebruik van

Nadere informatie

AFWERKING ETERNIT CEDRAL of ETERNIT OPERAL IF. NR. 1504. I. Buitenschilderwerk op ETERNIT CEDRAL C00 (niet voorzien van een dekkende coating)

AFWERKING ETERNIT CEDRAL of ETERNIT OPERAL IF. NR. 1504. I. Buitenschilderwerk op ETERNIT CEDRAL C00 (niet voorzien van een dekkende coating) I. Buitenschilderwerk op ETERNIT CEDRAL C00 (niet voorzien van een dekkende coating) 1. Algemeen Onderstaande verfsystemen beschrijven de afwerking van de ETERNIT CEDRAL C00, die enkel voorzien zijn van

Nadere informatie

Houtprimer Aqua TECHNISCH INFORMATIE BLAD. Half matte grondverf voor op hout.

Houtprimer Aqua TECHNISCH INFORMATIE BLAD. Half matte grondverf voor op hout. Houtprimer Aqua Half matte grondverf voor op hout. Bewaarmethode en houdbaarheid Vorstvrij bewaren. In een goed afgesloten verpakking op een koele en droge plaats: ten minste 18 maanden. Applicatie Aan

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE. Hoogwaardige acryl-urethaanafwerkingslak met mat uitzicht, niet vergelend, zeer kras- en slijtagebestendig.

TECHNISCHE FICHE. Hoogwaardige acryl-urethaanafwerkingslak met mat uitzicht, niet vergelend, zeer kras- en slijtagebestendig. 1 Hoogwaardige acryl-urethaanafwerkingslak met mat uitzicht, niet vergelend, zeer kras- en slijtagebestendig. OP WATERBASIS Ideaal voor alle soorten hout en afgeleide producten binnenshuis, die aan fel

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE LAK PU GOLD

TECHNISCHE FICHE LAK PU GOLD TECHNISCHE FICHE 1 Hoogwaardige acryl-urethaanafwerkingslak met glanzend mat uitzicht, bijna vrij van oplosmiddelen, niet vergelend. Zijn hoge urethaangehalte maakt hem zeer kras- en slijtbestendig. OP

Nadere informatie

hout Zo kunt u zelf Overzicht producten Stappenplannen

hout Zo kunt u zelf Overzicht producten Stappenplannen hout Zo kunt u zelf houtproblemen Productinformatie oplossen Overzicht producten Stappenplannen Houtvuller Heeft u een beschadigde deur of een verrot kozijn? In deze folder vindt u hulp om de meest voorkomende

Nadere informatie

SCHUURPAPIER & -MATERIALEN. De Waegenaere NV

SCHUURPAPIER & -MATERIALEN. De Waegenaere NV SCHUURPAPIER & -MATERIALEN De Waegenaere NV Bieke Schuurpapier & -materialen Schuren is een noodzakelijke, vervelende klus maar toch zo belangrijk. Een goed voorbereide ondergrond zal voor een perfecte

Nadere informatie

Overzichtsfolder muurverven binnen. Voor elke binnenmuur de gepaste verf.

Overzichtsfolder muurverven binnen. Voor elke binnenmuur de gepaste verf. Overzichtsfolder muurverven binnen. Voor elke binnenmuur de gepaste verf. Top-verflijn absolute uitblinker Opti-verflijn vaste waarde Initio-verflijn betrouwbare basis Jouw garantie op de hoogste kwaliteit

Nadere informatie

BORSTELS, ROLLEN EN MASKING TAPE WELKE GEBRUIKEN. De Waegenaere NV

BORSTELS, ROLLEN EN MASKING TAPE WELKE GEBRUIKEN. De Waegenaere NV BORSTELS, ROLLEN EN MASKING TAPE WELKE GEBRUIKEN De Waegenaere NV Bieke Borstels, Rollen en Masking tape Borstels Een nieuwe verfborstel kan je even over grof schuurpapier strijken om losse haren kwijt

Nadere informatie

Standaard verfsystemen Aflak

Standaard verfsystemen Aflak Standaard verfsystemen Aflak De complete standaard verfschema s van International Paint kunt u vinden op de website yachtpaint.com. Onder het kopje Info Center Technische bulletins, hier vindt u de meest

Nadere informatie

RUBBOL LAKKEN 2 PRODUCTLIJNEN, 5 TECHNOLOGIEËN

RUBBOL LAKKEN 2 PRODUCTLIJNEN, 5 TECHNOLOGIEËN RUBBOL LAKKEN 2 PRODUCTLIJNEN, 5 TECHNOLOGIEËN 1 2 PRODUCTLIJNEN, 5 TECHNOLOGIEËN RUBBOL, 2 productlijnen, 5 technologieën 2 PRODUCTLIJNEN, 5 TECHNOLOGIEËN RUBBOL LAKKEN Sikkens, dat is innoveren en inspireren.

Nadere informatie

Transparante afwerking voor (tropisch) hardhout binnen en buiten

Transparante afwerking voor (tropisch) hardhout binnen en buiten OMSCHRIJVING TOEPASSING VOORNAAMSTE KENMERKEN KLEUREN GLANS VERPAKKING TECHNISCHE GEGEVENS Pagina 1/5 Transparante afwerking voor (tropisch) hardhout binnen en buiten BENAR is een transparante afwerking

Nadere informatie

HOUT BINNEN KLEUREN EN VERNISSEN VERFtip 6

HOUT BINNEN KLEUREN EN VERNISSEN VERFtip 6 HOUT BINNEN KLEUREN EN VERNISSEN VERFtip 6 Welke afwerking kiezen? overzicht van de vernissen, oliën en houtkleurmiddelen voor binnen Houtkleurmiddelen Voor je begint Een transparante afwerking voor hout

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE 1 LAK EXTERIOR

TECHNISCHE FICHE 1 LAK EXTERIOR TECHNISCHE FICHE 1 Halfglanzende solventhoudende alkydlak voor primer, tussen- en afwerkingslaag, vochtregulerend, uiterst bestand tegen vervuiling, UV-stralen en slecht weer. OP BASIS VAN SOLVENTEN Ideaal

Nadere informatie

VTI Sint-Laurentius. PROJECT: Trappen SMET I.

VTI Sint-Laurentius. PROJECT: Trappen SMET I. VTI Sint-Laurentius PROJECT: Trappen SMET I. PROSPER THUYSBAERTLAAN 1 Tel. 09/348 17 09 9160 LOKEREN Fax. 09/349 20 09 1. Inhoudsopgave. 2. STAAT VAN DE TRAPPEN... 3 3. GRONDSTOFFEN EN GEREEDSSCHAPPEN...

Nadere informatie

Sigma Tigron Aqua Matt

Sigma Tigron Aqua Matt februari 2011 TECHNISCHE FICHE Omschrijving Matte slijtvaste watergedragen lakverf voor binnen op basis van acrylaatpolyurethaan met LTA en QDS technologie. Gebruiksdoel Voor- en aflak voor hoogwaardige

Nadere informatie

Sigma helpt u bij elke buiten verfklus! KORTING GA NAAR UW VERFSPECIAALZAAK VOOR UW ACTUELE VOORDEEL

Sigma helpt u bij elke buiten verfklus! KORTING GA NAAR UW VERFSPECIAALZAAK VOOR UW ACTUELE VOORDEEL VANAF XX% KORTING GA NAAR UW VERFSPECIAALZAAK VOOR UW ACTUELE VOORDEEL Sigma helpt u bij elke buiten verfklus! Sigma helpt u bij elke verfklus, deze folder is gericht op al uw specifieke verfklussen buiten.

Nadere informatie

Houtveredeling buiten VERFtip7

Houtveredeling buiten VERFtip7 Houtveredeling buiten VERFtip7 Welke afwerking kiezen? Er zijn verschillende mogelijkheden om hout buiten af te werken. Elke mogelijke afwerking heeft zijn eigen specifiek uitzicht maar ook de levensduur

Nadere informatie

Technische steekkaart -1- KEUKEN & BADKAMER EXPERT

Technische steekkaart -1- KEUKEN & BADKAMER EXPERT Technische steekkaart -1- A) Algemene informatie Matte verf van topkwaliteit speciaal voor muren in keuken en badkamer. Vochtafstotend waardoor geen schimmelvorming. Maskeert vlekken zoals nicotine,...

Nadere informatie

AFWERKING ETERNIT CEDRAL IF. NR I. Buitenschilderwerk op ETERNIT CEDRAL C00 (niet voorzien van een dekkende coating)

AFWERKING ETERNIT CEDRAL IF. NR I. Buitenschilderwerk op ETERNIT CEDRAL C00 (niet voorzien van een dekkende coating) I. Buitenschilderwerk op ETERNIT CEDRAL C00 (niet voorzien van een dekkende coating) 1. Algemeen Onderstaande verfsystemen beschrijven de afwerking van de ETERNIT CEDRAL C00, die enkel voorzien zijn van

Nadere informatie

voor vakschilders die kleur willen bekennen

voor vakschilders die kleur willen bekennen voor vakschilders die kleur willen bekennen de groenste verf van nederland Met Copperant pakt u uw schilderwerk gegarandeerd verantwoord en vakkundig aan. De verven leveren niet alleen een optimale prestatie,

Nadere informatie

OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe de opbouw van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem.

OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe de opbouw van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem. pagina 1 van 5 OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe de opbouw van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem. TOEPASSING EN GEBRUIKSDOEL Dit systeem kan

Nadere informatie

SCHILDEREN VAN HOUT BINNEN VERFtip 4

SCHILDEREN VAN HOUT BINNEN VERFtip 4 SCHILDEREN VAN HOUT BINNEN VERFtip 4 Voor je begint Een mooi en duurzaam resultaat bij het schilderen van hout binnen bereik je door planmatig te werk te gaan en voldoende tijd uit te trekken voor de voorbereiding

Nadere informatie

VTI Sint-Laurentius. PROJECT: Hoedhaar SMET I.

VTI Sint-Laurentius. PROJECT: Hoedhaar SMET I. VTI Sint-Laurentius PROJECT: Hoedhaar SMET I. PROSPER THUYSBAERTLAAN 1 Tel. 09/348 17 09 9160 LOKEREN Fax. 09/349 20 09 1. Inhoudopgave. 1. INHOUDOPGAVE.... 2 2. STAAT VAN HET LOKAAL... 3 2.1. MUREN....3

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE 1 FINISH MAT. Acryl-afwerkingsverf met mat uitzicht, superdekkend, afwasbaar, zonder aanzet.

TECHNISCHE FICHE 1 FINISH MAT. Acryl-afwerkingsverf met mat uitzicht, superdekkend, afwasbaar, zonder aanzet. TECHNISCHE FICHE 1 Acryl-afwerkingsverf met mat uitzicht, superdekkend, afwasbaar, zonder aanzet. OP WATERBASIS Ideaal voor alle soorten muren en plafonds, zowel binnens- als buitenshuis die aan fel licht

Nadere informatie

oerhollandse buitenverf iedereen professioneel

oerhollandse buitenverf iedereen professioneel oerhollandse buitenverf iedereen professioneel vakverf sinds 1916 ga je buiten schilderen, kies dan een verf die ons klimaat optimaal trotseert: de oerhollandse buitenverf van Wijzonol. Hét merk van de

Nadere informatie

OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe het dek van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem.

OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe het dek van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem. pagina 1 van 5 OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe het dek van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem. TOEPASSING EN GEBRUIKSDOEL Dit systeem kan direct

Nadere informatie

Technische steekkaart -1- AMBIANCE MUR EXTRA MAT MIX

Technische steekkaart -1- AMBIANCE MUR EXTRA MAT MIX Technische steekkaart -1- A) Algemene informatie Hoogkwalitatieve extra matte acrylaatverf, te kleuren op de mengmachine. Toepasbaar op muren en plafonds en op oude lagen in goede staat. Geen aanzetten

Nadere informatie

Handleiding Pure & Original Marrakech Walls

Handleiding Pure & Original Marrakech Walls Handleiding Pure & Original Marrakech Walls Inhoud Algemene informatie over Pure & Original Marrakech Walls...1 Gebruikersinformatie voor Pure & Original Marrakech Walls...1 Benodigde materialen...1 Pure

Nadere informatie

BESCHERMEN EN DECOREREN

BESCHERMEN EN DECOREREN BESCHERMEN EN DECOREREN van parketten en trappen V33 BELGIUM SPRL-BVBA Ambachtenstraat 6 B-3210 LUBBEEK TEL : 016 62 92 92 www.v33.com ZV6103/C Eurêka 06/2004 RCS LONS B 305 690 158 een passie voor hout

Nadere informatie

VERFTIP 07 HOUTVEREDELING BUITEN

VERFTIP 07 HOUTVEREDELING BUITEN VERFTIP 07 HOUTVEREDELING BUITEN 2 INHOUD Voor je begint 4 Welke afwerking kies je? 4 De invloed van kleur op de levensduur? 6 De voorbereidingen 7 Onbehandeld hout 7 Behandeld of geschilderd hout 11 De

Nadere informatie

VTI Sint-Laurentius. PROJECT: lokaal 124 SMET I.

VTI Sint-Laurentius. PROJECT: lokaal 124 SMET I. VTI Sint-Laurentius PROJECT: lokaal 124 SMET I. PROSPER THUYSBAERTLAAN 1 Tel. 09/348 17 09 9160 LOKEREN Fax. 09/349 20 09 1. Inhoudopgave. 1. INHOUDOPGAVE.... 2 2. STAAT VAN HET LOKAAL... 3 2.1. MUREN....3

Nadere informatie

Sigma Torno Satin. Zijdeglanzende watergedragen lakverf voor binnen en buiten op basis van 100% acrylaatdispersie.

Sigma Torno Satin. Zijdeglanzende watergedragen lakverf voor binnen en buiten op basis van 100% acrylaatdispersie. juli 2009 TECHNISCHE FICHE Omschrijving Zijdeglanzende watergedragen lakverf voor binnen en buiten op basis van 100% acrylaatdispersie. Gebruiksdoel Het voor- en aflakken van hout Voor schilderen van staal

Nadere informatie

Wood Color. Product. Volumes. Eigenschappen

Wood Color. Product. Volumes. Eigenschappen Product Impregnerende houtbeits.geeft hout een natuurlijke bruine kleur, beschermt en voorkomt vroegtijdige vergrijzing.beschikbaar in licht, medium en donker bruin.verbruik: tot 16m² / liter per laag

Nadere informatie

Zelf schilderen. Schilderen Schilderen van nieuw hout Schilderen van geverfd hout Schilderen van radiatoren Sausen Kwaliteitseisen

Zelf schilderen. Schilderen Schilderen van nieuw hout Schilderen van geverfd hout Schilderen van radiatoren Sausen Kwaliteitseisen Zelf schilderen Schilderen Schilderen van nieuw hout Schilderen van geverfd hout Schilderen van radiatoren Sausen Kwaliteitseisen Zelf schilderen 2 Het interieur van de woning verfraaien? Een ander verfje,

Nadere informatie

8949 Sigmalife folder VL 14-06-2005 09:11 Pagina 1. Sigmalife DS Acryl Opaque. Afwerken volgens de laatste trend. Sigmalife DS Acryl.

8949 Sigmalife folder VL 14-06-2005 09:11 Pagina 1. Sigmalife DS Acryl Opaque. Afwerken volgens de laatste trend. Sigmalife DS Acryl. 8949 Sigmalife folder VL 14-06-2005 09:11 Pagina 1 Acryl. Deze watergedragen beits voor buiten en binnen heeft een aantal uitstekende verwerkingseigenschappen, die zich vertalen in een prachtig resultaat.

Nadere informatie

Herbol. Binnenmuurverven Buitenmuurverven Lakken Betoncoatings

Herbol. Binnenmuurverven Buitenmuurverven Lakken Betoncoatings Herbol Binnenmuurverven Buitenmuurverven Lakken Betoncoatings Herbol Schnell Sicher Produktiv Herbol biedt een praktisch assortiment met kwalitatief goede producten en een uitstekende prijs/ kwaliteitverhouding.

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN Houten boten

VERFSYSTEMEN Houten boten VERFSYSTEMEN Houten boten Hout onder de waterlijn Hout boven de waterlijn Hout dek Hout opbouw Hout interieur Hout transparant, kleurloos Hout transparant, karaat Hout transparant, kleurloos 1k www.de-ijssel-coatings.nl

Nadere informatie

Transparante houtafwerking. Natuurlijke bescherming

Transparante houtafwerking. Natuurlijke bescherming Transparante houtafwerking Natuurlijke bescherming Optimale bescherming Hout leeft! Juist daarom is hout bijzonder, karakteristiek en warm. Het is ook sterk, licht in gewicht en op vele manieren toepasbaar.

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE 1 POLYPRIMER

TECHNISCHE FICHE 1 POLYPRIMER TECHNISCHE FICHE 1 Acrylprimer met een uitzonderlijk hechtingsvermogen op moeilijke ondergronden. Isoleert nicotinevlekken, roet en andere wateroplosbare stoffen. OP WATERBASIS Ideaal voor alle soorten

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN VOOR HOUT

VERFSYSTEMEN VOOR HOUT VERFSYSTEMEN VOOR HOUT Billy Black 2003 Hout, een mooi en natuurlijk materiaal Hout combineert sterkte met flexibiliteit, laat zich verwerken tot fraaie vormen en constructies (delen, latten, overnaads)

Nadere informatie

OMSCHRIJVING 2K houtreparatiepasta op basis van urethaan-acrylaat, binnen en buiten toepasbaar.

OMSCHRIJVING 2K houtreparatiepasta op basis van urethaan-acrylaat, binnen en buiten toepasbaar. W360 ALGEMEEN 2K Houtreparatiepasta OMSCHRIJVING 2K houtreparatiepasta op basis van urethaan-acrylaat, binnen en buiten toepasbaar. TOEPASSING Handige 2in1 koker Uitstekende hechting Perfect schuurbaar

Nadere informatie

LBH systemen van Wijzonol. kwaliteit die werkt onder alle omstandigheden

LBH systemen van Wijzonol. kwaliteit die werkt onder alle omstandigheden systemen van Wijzonol kwaliteit die werkt onder alle omstandigheden systemen van Wijzonol kwaliteit die werkt onder alle omstandigheden van Wijzonol is een complete lijn van buitenlakken die al 30 jaar

Nadere informatie

Ondergronden: Alle houtsoorten: teak, grenen, vuren, ceder, bangkiraï, iroko, azobé, afzelia, acacia, afromosia, bilinga, guariuba, padouk, ipe,

Ondergronden: Alle houtsoorten: teak, grenen, vuren, ceder, bangkiraï, iroko, azobé, afzelia, acacia, afromosia, bilinga, guariuba, padouk, ipe, Product Geeft de typische bruine kleur van nieuw Teak hout, beschermt en voorkomt vroegtijdige vergrijzing. Volumes 0,5 L 1 L Eigenschappen Eigenschappen:Geeft de typische bruine kleur van nieuw Teakhout.

Nadere informatie

Krachtig krijt. Wat maakt onze producten zo bijzonder:

Krachtig krijt. Wat maakt onze producten zo bijzonder: Krachtig krijt Les couleurs de Mimi heeft een sfeer ontwikkeld die rustiek en stijlvol is en vooral rekening houdt met mens en milieu. De professionele verven zijn zeer milieuvriendelijk en gemaakt van

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE 1. Ideaal voor alle soorten hout en afgeleide producten binnenshuis die aan fel licht zijn blootgesteld.

TECHNISCHE FICHE 1. Ideaal voor alle soorten hout en afgeleide producten binnenshuis die aan fel licht zijn blootgesteld. TECHNISCHE FICHE 1 Hoogwaardige solventhoudende alkyd-afwerkingslak met mat uitzicht. Perfect matte look na het drogen, die bij strijklicht zichtbare oneffenheden camoufleert. OP BASIS VAN SOLVENTEN Ideaal

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN. Houten boten

VERFSYSTEMEN. Houten boten VERFSYSTEMEN Houten boten Hout onder de waterlijn Hout boven de waterlijn Hout dek Hout opbouw Hout interieur Hout transparant, kleurloos Hout transparant, karaat Hout transparant, kleurloos 1k www.de-ijssel-coatings.nl

Nadere informatie

Dekkende houtafwerking. Duurzame verfraaiing

Dekkende houtafwerking. Duurzame verfraaiing Dekkende houtafwerking Duurzame verfraaiing Duurzame verfraaiing Hout verveelt nooit. Maar hoe behoudt u de kracht en schoonheid van dit levende bouwmateriaal? Met duizend-en-één toepassingsmogelijkheden

Nadere informatie

Stappenplannen Verschillende soorten verf en lak

Stappenplannen Verschillende soorten verf en lak Stappenplannen Verschillende soorten verf en lak Grondverf als basis Om een betere hechting of dekking te krijgen, gebruik je eerst een grondverf of primer. Een grondlaag of primer, heeft eigenschappen

Nadere informatie

PERMACRYL PU MAT Krasvaste matte aflak

PERMACRYL PU MAT Krasvaste matte aflak Productomschrijving Permacryl PU Mat is een krasvaste, niet vergelende, dekkende, matte lakverf voor binnen op basis van een watergedragen acrylaaturethaan bindmiddel. Eigenschappen Zeer krasvast Beste

Nadere informatie

Kwaliteit telt altijd. Brillux lakken en grondverven

Kwaliteit telt altijd. Brillux lakken en grondverven Kwaliteit telt altijd Brillux lakken en grondverven Brillux lakken en grondverven Zonder compromissen Wat u als professionele verwerker wenst, is ons duidelij k. U wilt producten die altij d een optimale

Nadere informatie

Technische steekkaart -1- AMBIANCE MUR SATIN MIX

Technische steekkaart -1- AMBIANCE MUR SATIN MIX Technische steekkaart -1- A) Algemene informatie Hoogkwalitatieve zijdeglans acrylaatverf, te kleuren op de mengmachine. Toepasbaar op muren, plafonds en glasvezelweefsels. Speciaal geschikt voor keukens

Nadere informatie

VOOR HUIS EN THUISSCHILDERS

VOOR HUIS EN THUISSCHILDERS VOOR HUIS EN THUISSCHILDERS Gilde Meesters staan garant voor de professionele kwaliteit van de producten in deze brochure. Duurzaamheid hebben zij hoog in hun vaandel staan. De naam Gilde Meesters refereert

Nadere informatie

Schilderen van deuren en kozijnen

Schilderen van deuren en kozijnen Schilderen van deuren en kozijnen Schilderen van deuren en kozijnen Materialen Gereedschap Plamuur Afplaktape Lak Ontvetter Emmer Verfbakken Plamuurmes Spons Borstel Schuurpapier schuurspons Roerstok http://bit.ly/29reybn

Nadere informatie

VEEL GESTELDE VRAGEN VEEL GESTELDE VRAGEN OVER DOUBLE COAT. pagina 1 van 8. hoofdgroep probleem oplossing

VEEL GESTELDE VRAGEN VEEL GESTELDE VRAGEN OVER DOUBLE COAT. pagina 1 van 8. hoofdgroep probleem oplossing pagina 1 van 8 OVER DOUBLE COAT antislip antislip Hoe verwijder ik eenvoudig een één componenten verfsysteem van een bestaand antislip profiel van een polyester boot? Kan ik Double Coat over een antislip

Nadere informatie

Handleiding Pure & Original Classico Façade

Handleiding Pure & Original Classico Façade Handleiding Pure & Original Classico Façade Inhoud Algemene informatie over Pure & Original Classico Façade...1 Gebruikersinformatie voor Pure & Original Classico Façade...1 Benodigde materialen...1 Pure

Nadere informatie

WATERVERDUNBARE COATINGS

WATERVERDUNBARE COATINGS 1 WATERVERDUNBARE COATINGS Product Beschrijving Lagen P.C. Verp. Decorateurs Vernis De Decorateurs Acryl Vernis is een revolutionaire, heldere vernis op waterbasis, speciaal ontworpen voor de bescherming

Nadere informatie

Inhoud. Gori 22 Curatieve & preventieve behandeling van hout. Gori 44+ Impregneer- & afwerkingsbeits. Gori 88 Afwerkingsbeits

Inhoud. Gori 22 Curatieve & preventieve behandeling van hout. Gori 44+ Impregneer- & afwerkingsbeits. Gori 88 Afwerkingsbeits Productassortiment Inhoud Gori 22 Curatieve & preventieve behandeling van hout p2 Gori 44+ Impregneer- & afwerkingsbeits p3 Gori 88 Afwerkingsbeits p4 Gori 79 Kleurloze bescherming tegen UV-straling p5

Nadere informatie

VERFTECHNISCH ADVIES VOOR NIEUWBOUWSCHILDERWERK

VERFTECHNISCH ADVIES VOOR NIEUWBOUWSCHILDERWERK VERFTECHNISCH ADVIES VOOR NIEUWBOUWSCHILDERWERK JAAR VAN UITVOERING 2011 Opgesteld door: Contactpersoon: De heer S.M. Wagtelenberg Mobiel: 06 53156990 E mail: mwagtelenberg@wijzonol.com De heer B. Palland

Nadere informatie

OMSCHRIJVING 2K houtreparatiepasta op basis van urethaan-acrylaat, binnen en buiten toepasbaar.

OMSCHRIJVING 2K houtreparatiepasta op basis van urethaan-acrylaat, binnen en buiten toepasbaar. W370 ALGEMEEN 2K Grote Houtreparatiepasta OMSCHRIJVING 2K houtreparatiepasta op basis van urethaan-acrylaat, binnen en buiten toepasbaar. TOEPASSING Uitstekende modelleerbaarheid Bij lage temperaturen

Nadere informatie

VALTTI HOUTBESCHERMING

VALTTI HOUTBESCHERMING VALTTI HOUTBESCHERMING Zon en vocht zijn genadeloos voor houten oppervlakken. Schimmels gedijen goed op onbehandelde oppervlakken en veroorzaken lelijke verkleuringen. Om dit te voorkomen dient u onbehandeld

Nadere informatie

Consumenten prijslijst februari 2015

Consumenten prijslijst februari 2015 DEKKENDE HOUTAFWERKING Wit / Kleur Verpakking Adviesprijs excl. BTW Adviesprijs incl. BTW SIGMA S2U ALLURE GRONDVERF Sigma S2U Allure Primer Hoogwaardige grond- en overgrondverf op basis van polyurethan-alkydhars

Nadere informatie

Aquarelverf wordt gemaakt van in water opgeloste Arabische gom, waarin de pigmenten zeer fijn gewreven zijn. Hoe fijner het pigment, hoe

Aquarelverf wordt gemaakt van in water opgeloste Arabische gom, waarin de pigmenten zeer fijn gewreven zijn. Hoe fijner het pigment, hoe Aquarelverf 36 36 Aquarelverf wordt gemaakt van in water opgeloste Arabische gom, waarin de pigmenten zeer fijn gewreven zijn. Hoe fijner het pigment, hoe transparanter de kleur. In principe kan met aquarelverf

Nadere informatie

Technische informatie

Technische informatie OMSCHRIJVING TOEPASSING VOORNAAMSTE KENMERKEN KLEUR GLANS VERPAKKING Zeer duurzame, watergedragen, dekkende houtbescherming voor buiten die lange onderhoudsintervallen mogelijk maakt. is een watergedragen,

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN Woodcore jachten

VERFSYSTEMEN Woodcore jachten VERFSYSTEMEN Woodcore jachten Woodcore onder de waterlijn Woodcore boven de waterlijn Woodcore dek Woodcore opbouw Woodcore interieur www.de-ijssel-coatings.nl januari 2015 JACHTEN WOODCORE EPOXY INHOUD

Nadere informatie

BROCHURE DRYWOOD WOODSTAIN VV

BROCHURE DRYWOOD WOODSTAIN VV BROCHURE DRYWOOD WOODSTAIN VV VERFTECHNISCH ADVIES voor houtconstructies, gevelbekleding en bergingen EEN KWALITEITSPRODUCT VAN DRYWOOD COATINGS B.V. H. ter Kuilestraat 181 Postbus 3954 7500 DZ Enschede

Nadere informatie

Technische steekkaart -1- LEVIS MUUR LATEX

Technische steekkaart -1- LEVIS MUUR LATEX Technische steekkaart -1- A) Algemene informatie Matte verf speciaal voor muren. Geschikt voor binnen en buiten. Geeft een effen oppervlak. Spat niet. Hoge dekkracht. BINNEN, BUITEN ± 12 m²/l/laag VERWERKING:

Nadere informatie

Aluminium schuren 1-component

Aluminium schuren 1-component BOUWMATERIAAL : ALUMINIUM / ONBEHANDELD VOORBEHANDELING : ONTVETTEN / SCHUREN VERF TYPE : 1-COMPONENT APPLICATIE : KWAST / ROLLER VOORBEHANDELING VOOR ALLE ALUMINIUM DELEN 1. Het oppervlak ontvetten met

Nadere informatie

SigmaOil transparante houtafwerking. Natuurlijke uitstraling, natuurlijke bescherming

SigmaOil transparante houtafwerking. Natuurlijke uitstraling, natuurlijke bescherming SigmaOil transparante houtafwerking Natuurlijke uitstraling, natuurlijke bescherming Uw hout verdient een optimale, duurzame bescherming Hout is een van de mooiste en meest gebruikte producten in en om

Nadere informatie

GIDS ULTIEME METAALBESCHERMING

GIDS ULTIEME METAALBESCHERMING GIDS Direct over roest 8 jaar bescherming Waterafstotend kras- en stootvast ULTIEME METAALBESCHERMING speciaal voor metaal Al meer dan 25 jaar is Hammerite marktleider in metaal bescherming. Hammerite

Nadere informatie

DE BESTE PRODUCTEN VOOR MONTAGE EN ONDERHOUD

DE BESTE PRODUCTEN VOOR MONTAGE EN ONDERHOUD DE BESTE PRODUCTEN VOOR MONTAGE EN ONDERHOUD MONTAGE & ONDERHOUD Eén aanspreekpunt voor alles! Het juiste montage- en onderhoudsproduct voor elke eerste industriële laklaag. Passion for wood MONTAGE- EN

Nadere informatie

Handleiding Pure & Original Kalei Calx

Handleiding Pure & Original Kalei Calx Handleiding Kalei Calx Inhoud Algemene informatie over Kalei Calx...1 Gebruikersinformatie voor Kalei Calx...1 Benodigde materialen...1 aanbrengen...3 Reinigen producten...3 Droogtijd en overschilderbaar...3

Nadere informatie

Hoe een houten vloerbedekking het beste afwerken en onderhouden?

Hoe een houten vloerbedekking het beste afwerken en onderhouden? Hoe een houten vloerbedekking het beste afwerken en onderhouden? Tekst: Ir Chris Decaesstecker, Wycor Houten vloerbedekkingen kan u oliën, boenen of vernissen. In dit artikel overlopen we de pertinente

Nadere informatie

VERFTIP 06 HOUT BINNEN KLEUREN EN VERNISSEN

VERFTIP 06 HOUT BINNEN KLEUREN EN VERNISSEN VERFTIP 06 HOUT BINNEN KLEUREN EN VERNISSEN 2 INHOUD Voor je begint 4 Welke afwerking kiezen? 4 Verfsystemen 8 1.1 Hout kleuren 8 1.2 Hout vernissen 14 1.3 Oliën van meubels en werkbladen 17 Algemene bemerkingen

Nadere informatie

HAMMERITE Direct AluZinc

HAMMERITE Direct AluZinc Akzo Nobel Paints Belgium sa/nv G. Levisstraat 2 1800 Vilvoorde België www.akzonobel.com Tel.: (0032) (0)2/2542211 Info: (0032) (0)800/32000 HAMMERITE Direct AluZinc 1. BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT Productinformatie

Nadere informatie

Avis Professional Polyurethane slijt- en slagvaste, blanke hoogglanslak

Avis Professional Polyurethane slijt- en slagvaste, blanke hoogglanslak slijt- en slagvaste, blanke hoogglanslak Beschrijving Avis Hoogglans is een slijt- en slagvaste blanke hoogglanslak op basis van een éénkomponentige polyurethaan-alkydhars kombinatie. De lak is licht-echt,

Nadere informatie

Schilderen van muren en plafonds

Schilderen van muren en plafonds Schilderen van muren en plafonds Inleiding: Schilderwerk aan muren en plafonds met natuurverf wijkt eigenlijk niet zo veel af van hetzelfde werk met synthetische verven. De voorbereiding is en blijft belangrijk

Nadere informatie

DL CHEMICALS DECO SNJF PARAFILL PARQUET EXTERIOR TRANSPARENT STRUCTURE

DL CHEMICALS DECO SNJF PARAFILL PARQUET EXTERIOR TRANSPARENT STRUCTURE NL DL CHEMICALS DECO SNJF PARAFILL PARQUET EXTERIOR TRANSPARENT STRUCTURE VLUG OVERSCHILDERBAAR NON-CRACKING MAT BLIJFT MAT MAKKELIJK VERWERKBAAR Een vlug overschilderbare elastische afdichtingskit op

Nadere informatie

V ERFKLEINHANDEL VOOR

V ERFKLEINHANDEL VOOR V ERFKLEINEL SCHILDER DECORATIEWERK SIKKS STAALBOEK VIESBEHANG GEREEDSCHAPP Prijslijst sikkens produkten Assortiment buiten en binnen latexverfen op acrylaatbasis Alphacryl primer Isolerende en fixerende

Nadere informatie

Dekkende houtafwerking

Dekkende houtafwerking Dekkende houtafwerking Duurzame verfraaiing Uw resultaat telt. Sigma. Inhoud Duurzame verfraaiing Toepassingsgebied Duurzame verfraaiing 3 Buiten Duurzame kwaliteit voor buiten 5 Buiten oplosmiddelhoudend

Nadere informatie

Dekkende verfsystemen 4914

Dekkende verfsystemen 4914 OMSCHRIJVING Voor het afwerken van houtwerk binnen, zoals, kozijnen, ramen, deuren, betimmeringen, trappen en dergelijke heeft Sigma Coatings een aantal standaard systemen samengesteld. In dit systeemblad

Nadere informatie

- Een origineel Canadees product. - Functie van afwerkmiddelen op hout. - Invloeden waaraan afwerkmiddelen blootstaan

- Een origineel Canadees product. - Functie van afwerkmiddelen op hout. - Invloeden waaraan afwerkmiddelen blootstaan Algemeen advies voor behandeling van: Stellac Wood StoraEnso ThermoWood met: Sansin Enviro Stain SDF - Een origineel Canadees product - Type materiaal - Toepassingsgebied - Functie van afwerkmiddelen op

Nadere informatie

Technische informatie

Technische informatie Technische informatie Pure by Flexa ColorLab Pure by Flexa ColorLab grondlak Een watergedragen grondlak voor diverse ondergronden binnen en buiten op basis van acrylaathars. Toepassing: Geschikt als hechtlaag

Nadere informatie

HAMMERITE STRUCTUUR MAT

HAMMERITE STRUCTUUR MAT Akzo Nobel Paints Belgium sa/nv G. Levisstraat 2 1800 Vilvoorde België www.akzonobel.com Tel.: (0032) (0)2/2542211 Info: (0032) (0)800/32000 HAMMERITE STRUCTUUR MAT 1. BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT Productinformatie

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE 1 FINISH GOLD

TECHNISCHE FICHE 1 FINISH GOLD TECHNISCHE FICHE 1 Hoogwaardige acrylprimer en -afwerkingsverf met mat uitzicht, zeer goed afwasbaar, super isolerend en dekkend. Dankzij zijn isolerende vermogen kan deze verf gebruikt worden op ondergronden

Nadere informatie

VAN BUUREN VERF Moderne verf met gevoel voor traditie

VAN BUUREN VERF Moderne verf met gevoel voor traditie VAN BUUREN VERF Moderne verf met gevoel voor traditie OVER VAN BUUREN VERF Van Buuren Verf levert eersteklas verven en lakken voor de vakschilder. Moderne verf met gevoel voor traditie. In samenwerking

Nadere informatie

GIDS LAZUREN BUITENHOUT

GIDS LAZUREN BUITENHOUT GIDS LAZUREN BUITENHOUT LUISTERT De consumentendienst staat tot uw dienst van maandag tot donderdag van 9u tot 12u en van 14u tot 17u en vrijdag van 9 tot 12u en van 14 tot 16u op het nummer 016/62 92

Nadere informatie