Verf Accenten. Brillux Soccertoernooi te gast in Nederland. Nieuwe telg onder de Brillux Creativ producten: Creativ Sentimento 78

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verf Accenten. Brillux Soccertoernooi te gast in Nederland. Nieuwe telg onder de Brillux Creativ producten: Creativ Sentimento 78"

Transcriptie

1 Verf Accenten Brillux Soccertoernooi te gast in Nederland Nieuwe telg onder de Brillux Creativ producten: Creativ Sentimento 78 Binnenafwerking: voor iedere toepassing het juiste product Kleurdesigner.nl snelle en kosteloze online-kleurontwerpen

2 Brillux Soccertoernooi te gast in Nederland Schildersbedrijf Snippe, Oldenzaal Bertie Baaijens Afwerkingsbedrijf, Enschede De Jong V.O.F. Behangersbedrijf, Enschede Terwijl profvoetballers bewijzen wat ze kunnen in toernooien als het Europees kampioenschap of de Champions League, is er voor schilders en stukadoors die van voetbal houden, het Brillux Soccertoernooi. En dit deed bij de voorlaatste kwalificatieronde Nederland aan. Om precies te zijn onze vestiging in Apeldoorn, waar op 18 september 2010 werd gestreden om een finaleplaats. Prachtig weer, een fantastisch publiek en een uitstekende sfeer kortom: optimale voorwaarden voor de ca. 100 toeschouwers in Apeldoorn om een spannend toernooi te beleven. En spannend is soccer altijd. Versgegrild vlees zorgt voor de nodige aansterking tussen de wedstrijden door.

3 Want anders dan bij voetbal wordt er drie tegen drie gespeeld, en wel op een kunstgrasveld van 10 x 15 meter met een boarding rondom. Snelheid en wendbaarheid zijn daarom al even belangrijk als een bedreven omgang met de bal. Deze vaardigheden beheersten de teams van Schildersbedrijf Snippe uit Oldenzaal en Bertie Baaijens Afwerkingsbedrijf uit Enschede het beste en zij wisten daardoor bij het toernooi in Apeldoorn dan ook een finaleplaats te behalen. Behalve over een enorm voetbalenthousiasme bewees het team van Schildersbedrijf Snippe over zoveel strijdlust te beschikken, dat zij de felbegeerde plaats in het eindtoernooi in Müns - ter wisten te veroveren. Ook langs de lijn werden de toeschouwers met een doelwand en een soccer-cage veel afwisseling geboden. De kinderen vermaakten zich in een springkasteel, met tafelvoetbal en een Wii-console. Aan eten en drinken kwamen de gasten dankzij het versgegrilde vlees, de salades en het bier uit het vat evenmin iets te kort. Al met al was het een in ieder opzicht geslaagde dag, waarvan we hopen dat alle betrokkenen er met plezier aan terugdenken. Ook de kleinste deelnemers aan het toernooi hebben op het springkussen veel plezier. Met het Soccertoernooi 2010 hield Brillux dit toernooi voor schilder- en stukadoorsbedrijven overigens al voor de derde keer. Sinds in april in Herford het startschot werd gegeven, hebben enthousiaste schildersteams in Duitsland, Oostenrijk en Nederland in 22 kwalificatietoernooien zes maanden lang gestreden om deelname aan de grote finale op 6 november in Münster. De beker is dit jaar gewonnen door schildersbedrijf Riewesell uit Uetersen. De toeschouwers speculeren wie aan het einde van de dag als winnaar zal zegevieren. Het Soccer-Team Schildersbedrijf Snippe heeft zich in de finale te Münster van de goede kant laten zien: één wedstrijd gewonnen en een andere krap verloren. Maar indien er een bokaal zou zijn voor "optimale inzet", dan zou deze zeker zijn gewonnen door het team Snippe. Want een voormalig stagiare en vast teamlid bij de voorronde in Apeldoorn is voor het toernooi vanuit Zwitserland naar Münster gekomen.

4 Nieuwe telg onder de Brillux Creativ producten: Creativ Sentimento 78 fijnpleister op kalkbasis met marmergruis voor een natuurlijke, creatieve vormgeving van wanden Of het nu wordt gebruikt voor trendy en moderne gladde wanden of voor een tijdloos traditionele ambiance met een klassieke uitstraling, Creativ Sentimento 78 brengt zoals de Italiaanse naam al doet vermoeden gevoel in de inrichting van woonruimten. Met dit nieuwe fijnpleister op kalkbasis met marmergruis voegt Brillux alweer een topproduct voor de natuurlijke, creatieve vormgeving van wanden aan de Creativ serie toe. Karakteristiek voor Creativ Sentimento 78 zijn de schitterende, licht wolkige, changerende oppervlakken die de natuurlijke grondstoffen kalk en marmergruis doen ontstaan. Als bouwmateriaal heeft kalk een lange traditie. De Egyptenaren gebruikten kalksteen al om jaar geleden de grootste piramide ter wereld te bouwen. De Romeinen introduceerden kalk als bouwmateriaal in Germanië en ontwikkelden de zogenaamde kalkbrandtechniek. Van historisch bouwmateriaal tot sfeerbrenger: ook in de moderne interieurinrichting wordt kalk steeds populairder, vooral als materiaal voor de vormgeving van wanden. Deze ontwikkeling is te danken aan de vele positieve eigenschappen die kalk als natuurlijke grondstof te bieden heeft, zoals de hoge dampdoorlaatbaarheid en de beïnvloeding van het binnenklimaat. Met Creativ Sentimento 78 presenteert Brillux een fijnpleister op kalkbasis met marmergruis voor de natuurlijke, creatieve vormgeving van wanden met een levendige, warme en harmonieuze uitstraling. Het nieuwe Creativ product is sterk dampdoorlatend en vrij van oplos- en conserveermiddelen. En dankzij de hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen heeft dit fijnpleister met marmer een positieve invloed op het binnenklimaat. Bovendien levert Creativ Sentimento 78 een waardevolle bijdrage aan de gezondheid, want de kalkbasis vormt met zijn hoge alkaliteit geen voedingsbodem voor schimmelsporen.

5 Individueel structureerbaar: van licht ruwe pleisteroppervlakken tot gladde wanden Bij de decoratieve vormgeving van wanden speelt het vakmanschap van de uitvoerende een belangrijke rol. Het nieuwe fijnpleister met marmer biedt u maximale speelruimte voor de creatieve vormgeving van wanden. Bovendien kan het oppervlakteresultaat worden beïnvloed door de gekozen verwerkingsmethode. Of de voorkeur nu uitgaat naar trendy en moderne gladde wanden of naar een tijdloos traditionele ambiance met een klassieke uitstraling, Creativ Sentimento 78 brengt gevoel in de inrichting van woonruimten. Dat is niet in de laatste plaats te danken aan de decente, natuurlijke silikaatglans. Want karakteristiek voor het nieuwe fijnpleister zijn de schitterende, licht wolkige, changerende oppervlakken die de natuurlijke grondstoffen kalk en marmergruis doen ontstaan. Van een ruw pleisteroppervlak tot een glad oppervlak met een zijdematte glans: het fijnpleister is individueel structureerbaar en maakt het mogelijk iedere wand een geheel eigen aanzien te geven. Afhankelijk van de gekozen verwerkingstechniek kan de structuur van met Creativ Sentimento 78 afgewerkte oppervlakken variëren van licht ruw tot zijdemat en glad. Ook de uitgesprokenheid van de natuurlijke glans kan door de verwerking individueel en heel gericht worden beïnvloed. Hoe sterker het product bij de verwerking wordt aangedrukt, hoe intensiever de natuurlijke glans van de in het product aanwezige silikaten het oppervlak verlevendigt. Wanneer u het natuurlijke karakter dat Creativ Sentimento 78 wanden geeft, nog eens extra wilt versterken en de oppervlakken extra levendig wilt maken, kunt u het fijnpleister mengen met antracietkleurig Creativ Structuurkorrel 178. Zin in kleur? Ook deze wens vervult Creativ Sentimento 78. Met zijn 72 kleuren geeft het product u alle speelruimte voor inspirerende, kleurig uitgevoerde wanden. Het fijnpleister kan zowel worden gebruikt op pleister, gipspleister, beton en gipskartonplaten als op intacte dispersieverf en is niet alleen geschikt voor de vormgeving van delen van wanden, maar ook en vooral voor de creatieve vormgeving van complete wanden die een groot oppervlak beslaan.

6 Binnenafwerking: voor iedere toepassing het juiste product Allrounddispersie of speciale kwaliteit? Eerste laag of renovatie? Woonkamer, kantoorruimte, of operatiekamer in het ziekenhuis? De eisen voor binnenafwerkingen lopen sterk uiteen. Een beslissend criterium is de toepassing. Terwijl er in kelders of bergruimten die nauwelijks worden gebruikt, vaak kan worden volstaan met een eenvoudig afwerkmateriaal, is het voor oppervlakken in woon- en eetkamers van essentieel belang dat het gebruikte materiaal de vereiste glansgraad en schrobvastheid heeft. In keukens, badkamers, gangen, kinderkamers en slaapkamers moet de afwerking meestal aan nog hogere eisen voldoen. En in hotels, banken, scholen, peuterspeelzalen en gevoelige ruimten als operatiekamers, ziekenkamers, bedrijfsrestaurants en laboratoria moeten binnendispersies bovendien extreem slijtvast zijn. Voor al deze verschillende toepassingen vindt u in het Brillux assortiment het juiste product. Brillux bestrijkt met zijn assortiment het volledige toepassingsspectrum. Bovendien zijn alle aangeboden producten van de beproefde ELFkwaliteit: emissiearm en vrij van oplosmiddelen en weekmakers dus niet schadelijk voor de gezondheid. In het onderstaande overzicht vindt u nadere informatie over standaardproducten, producten voor speciale toepassingen en alles daartussenin.

7 Gewoon goed: standaardproducten met een stompmatte glansgraad Voor alle toepassingen waarbij er niet aan speciale eisen hoeft te worden voldaan, zijn standaardproducten de beste keuze. Met het stompmatte Schilderswit Extra ELF 954 en Schilderswit ELF 956 biedt Brillux optimale ELF-producten in het voordelige segment aan voor een goed vullende afwerking van zowel niet als wel eerder geschilderde oppervlakken binnenshuis in de kleuren wit en antiekwit. Bijzonder geschikt voor het overschilderen van gestructureerde ondergronden binnenshuis en via het Brillux kleurmengsysteem bovendien te mengen tot de meest uiteenlopende kleuren is Decolin ELF 955. Dolomit ELF Trend 952 op zijn beurt is een efficiënt afwerkmateriaal voor projecttoepassingen. De trendy witte kleur is bij uitstek geschikt om gestructureerde ondergronden op een unieke manier af te werken. Het allroundtalent in het Brillux assortiment is Dolomit ELF 900. Wanneer goede oppervlakteresultaten, een goede dekking en een grote dekkracht vereist zijn, is Dolomit ELF 900 het juiste product. Dit product is in vele verpakkingsgrootten zowel verkrijgbaar in wit als via het kleurmengsysteem in iedere andere gewenste kleur. Voor mechanisch belaste oppervlakken: slijtvaste binnendispersies Wanneer een afwerking mechanisch belastbaar moet zijn, verdienen glanzende coatings de voorkeur. Niet alleen vanwege de hoge schrobvastheid, maar ook en vooral omdat zij het oppervlak ongevoelig maken voor externe invloeden. Want pigmentverlies door mechanische belasting treedt bij zijdeglanzende verfsoorten als Latexverf ELF 992 en Hoogglanslatex ELF 996 niet op. Dit bekent dat met deze producten afgewerkte oppervlakken kunnen worden gereinigd zonder dat ze daardoor veranderen. Producten met speciale eigenschappen voor hoogwaardige resultaten Wanneer er licht van opzij op een oppervlak valt, wordt dit strijklicht genoemd. Dit kan zowel diffuus licht zijn als een scherpe straal die een slagschaduw veroorzaakt. In elk geval worden contouren en oneffenheden in het wandoppervlak door sterke schaduwen overduidelijk zichtbaar. Perfect geschikt voor dergelijke kritische lichtomstandigheden zijn Super Latex ELF 3000 en Glemalux ELF Zelfs op zeer grote oppervlakken is de rolleraanzet bij gebruik van deze producten niet zichtbaar. Beide producten worden daar - om vooral gebruikt voor hoogwaardige toepassingen. Super Latex ELF 3000 is bovendien mengbaar tot briljante, intensieve kleuren. Met het topproduct Glemalux ELF 1000 kunnen er buitengewoon hoogwaardige, homogene plafond- en wandafwerkingen worden gerealiseerd. Dankzij de extreme dekkracht en het matte oppervlak overtuigt Glemalux ELF 1000 ook bij kritische lichtomstandig - heden. Voor speciale eisen In ziekenhuizen, dokterspraktijken, verzorgings- en verpleeghuizen heersen eigen wetten. Dat geldt ook voor de wandafwerking. De hier gebruikte materialen moeten niet alleen sterk, buitengewoon praktisch en absoluut onschadelijk voor de gezondheid zijn, maar ook veel vormgevingsvrijheid bieden. De speciale producten van Brillux voor extreem gevoelige omgevingen, zoals het uiterst robuuste CreaGlas Weefsel en Sensocryl ELF bezitten deze eigenschappen. Sensocryl ELF is een premium-wandfinish met een schrobvastheid klasse 1 en is bovendien uitstekend te reinigen, bestand tegen desinfecteringsmiddelen en perfect dekkend. Wanneer er behoefte is aan specialisten Wat te doen, wanneer het af te werken oppervlak hardnekkige nicotineaanslag, water-, vet- of roestvlekken vertoont? Ook voor dit soort speciale situaties biedt het Brillux assortiment het passende product. Omdat de afwerking in dergelijke gevallen isolerend moet zijn, is Aqualoma ELF 202 de ideale oplossing. Want deze isolatieverf is niet alleen waterverdunbaar, emissiearm, vrij van oplosmiddelen en weekmakers (ELF), maar bovendien gekeurd door de Commissie voor beoordeling op basis van gezondheid van bouwprodukten (AgBB) en wordt daarom aanbevolen voor woonruimten. Andere speciale producten zijn Silikaat-Binnenverf ELF 1806, Silikaat-Fijnpleister ELF 1808 en Kleurconcentraat ELF Deze zijn alle vrij van conserveermiddelen en daarom bij uitstek geschikt voor mensen die last hebben van allergieën, en voor gebruik in ruimten waar veel mensen bijeenkomen. Voor meer informatie over de Brillux binnendispersies kunt u terecht bij elk van de vier Brillux vestigingen.

8 Kleurdesigner.nl snelle en kosteloze online-kleurontwerpen Perfecte ondersteuning bij het geven van consumentenadvies: met de Kleurdesigner stelt Brillux u een designprogramma ter beschikking waarmee u eenvoudig, snel en gratis online professionele kleurontwerpen kunt maken. Om het programma nog interactiever te maken, is de Kleurdesigner onlangs uitgebreid met een nieuwe functie. Voortaan kunt u met de Kleurdesigner ook eigen foto s direct online bewerken, zodat u nog individueler en persoonlijker advies kunt geven. Werken met de Kleurdesigner is dankzij de gebruiksvriendelijkheid van het programma bijzonder eenvoudig. Als eerste kiest u uit de gevel- en interieurfoto's die in het programma zijn opgenomen, een voorbeeldscène uit die de situatie bij de klant het dichtst benadert. Met behulp van de objectmanager kan de gekozen scène dan individueel worden vormgegeven. U hebt hiervoor de beschikking over alle kleuren van de Scala kleurenruimte. Op de praktijk afgestemde kleurencollecties voor diverse toepassingsgebieden zoals gevels, binnenruimten, lak- en houtvlakken en de RAL CLASSIC collectie kunnen afzonderlijk worden geselecteerd. Voor de uitwerking van creatieve ideeën zijn naast de Creativ producten ook de Brillux MyHome behang- en vloerbedekkingcollecties in het programma geïntegreerd. Ter inspiratie worden er bij ieder voorbeeldobject verschillende vormgevingssuggesties gegeven. Wie de voorbereide voorbeeldscènes niet persoonlijk genoeg vindt, heeft nu de beschikking over een nieuwe optie. Vanaf nu biedt het interactieve online-instrument ook de mogelijkheid eigen foto's te bewerken. Wanneer u een digitale foto in het programma uploadt, kunt u deze met de beschikbare fotobewerkingstools individueel bewerken. Of u nu gebruikmaakt van de voorbeeldscènes of werkt met eigen foto's, het resultaat is altijd bijna levensechte vormgevingsontwerpen waarmee u optimaal aan uw klant kunt laten zien welk effect het gebruik van verschillende kleuren heeft. U kunt de kleurontwerpen naar keuze op het beeldscherm aan uw klanten presenteren, deze per aan hen toesturen of ze voor een presentatie ter plaatse afdrukken. Onder een projectnummer kunnen de kleurontwerpen worden opgeslagen. Daarmee is de koers uitgezet om kleurontwerpen in dialoog met de klant te ontwikkelen tot uitvoerbare concepten of de klant zelfs direct bij de totstandkoming van het online-kleurdesign te betrekken. Om een offerte nog completer te maken of een vormgevingsontwerp nog beter te kunnen presenteren, kunt u via de geïntegreerde stalenservice met een paar muisklikken de betreffende Scala kleurstalen bestellen. U heeft u deze dan binnen een paar dagen al in huis AL Apeldoorn Vissenstraat 24 Tel. +31 (0) Fax +31 (0) XT Barendrecht Pesetastraat 74 Tel. +31 (0) Fax +31 (0) JA Enschede Slijpsteen 12 Tel. +31 (0) Fax +31 (0) AV Schiedam Strickledeweg 101a Tel. +31 (0) Fax +31 (0) /466/1,1/ info@brillux.nl

Goed, snel en direct Goede motieven om te kiezen voor Brillux

Goed, snel en direct Goede motieven om te kiezen voor Brillux Goed, snel en direct Goede motieven om te kiezen voor Brillux Brillux de nummer 1 voor rechtstreekse levering uit een compleet assortiment Alle diensten en producten uit één hand en rechtstreeks geleverd

Nadere informatie

Zonnige vooruitzichten met Acryl Fassadenfarbe 100 Solartect en de gevelsystemen van Brillux

Zonnige vooruitzichten met Acryl Fassadenfarbe 100 Solartect en de gevelsystemen van Brillux Zonnige vooruitzichten met Acryl Fassadenfarbe 100 Solartect en de gevelsystemen van Brillux Acryl Fassadenfarbe 100 Solartect voor duurzaam schone gevels Al na één ar is de geringe neiging tot vervuilen

Nadere informatie

Sto Isoned bv I Interieur. Sto binnenmuurverven

Sto Isoned bv I Interieur. Sto binnenmuurverven Sto Isoned bv I Interieur Sto binnenmuurverven Sto binnenmuurverven Deze brochure geeft u een overzicht van ons aanbod op het gebied van binnenmuurverven: Van traditionele dispersiemuurverven en latexmuurverven,

Nadere informatie

Capadecor Effekt. Effectpigmenten en -afwerkingen voor unieke resultaten.

Capadecor Effekt. Effectpigmenten en -afwerkingen voor unieke resultaten. Capadecor Effekt Effectpigmenten en -afwerkingen voor unieke resultaten. CapaGold: zijdeglanzende effectafwerking met goudeffect. Met creativiteit unieke afwerkingen toveren. Wie een echt pure, heldere

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

Premium PREMIUM BINNENMUURVERVEN VAN DE BESTE KWALITEIT

Premium PREMIUM BINNENMUURVERVEN VAN DE BESTE KWALITEIT Premium PREMIUM BINNENMUURVERVEN VAN DE BESTE KWALITEIT Leefruimtes bouwen, vormgeven, renoveren, beschermen en saneren - Caparol biedt voor elk project, voor elke vraag het juiste product. Meer nog:

Nadere informatie

Zo kiest u de juiste mengverf

Zo kiest u de juiste mengverf verf Zo kiest u de juiste mengverf Overzicht assortiment Mengverven De verfmengmachine van GAMMA biedt ongekende mogelijkheden. GAMMA mengt voor u muur-, lak-, grond- en andere speciaalverf zoals beton-

Nadere informatie

Vrijheid in vormgeving: Brillux creatieve technieken

Vrijheid in vormgeving: Brillux creatieve technieken Vrijheid in vormgeving: Brillux creatieve technieken ..service, waar u ook bent. www.brillux.nl De mogelijkheden voor interieur en producten beschreven. Met Bijzonder praktisch en gemakkelijk Hierin wordt

Nadere informatie

Exclusieve verven, lakken en pleisters.

Exclusieve verven, lakken en pleisters. Exclusieve verven, lakken en pleisters www.dslcoatings.nl OVER DSL COATINGS DSL Coatings is exclusief distributeur van diverse merken verven, lakken en pleisters. Schilders, stukadoors en consumenten profiteren

Nadere informatie

Natuurlijk, functioneel en gezond. Brillux silicaatproducten

Natuurlijk, functioneel en gezond. Brillux silicaatproducten Natuurlijk, functioneel en gezond Brillux silicaatproducten Een ecologische grondslag Silicaat in de 21e eeuw In tijden waarin het duurzaamheids-, milieu- en gezondheidsbewustzijn steeds groter wordt,

Nadere informatie

Geen enkele smet op het blazoen: Aqualoma ELF 202 de onvergelijkbare isoleerverf

Geen enkele smet op het blazoen: Aqualoma ELF 202 de onvergelijkbare isoleerverf Geen enkele smet op het blazoen: Aqualoma ELF 202 de onvergelijkbare isoleerverf Aqualoma ELF 202 Onvergelijkbaar door de combinatie van eigenschappen Onontbeerlijk bij gevoelige toepassingen Brillux heeft

Nadere informatie

De norm voor houten vloeren

De norm voor houten vloeren De norm voor houten vloeren Een complete lijn lakproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren Parketlak Projectlak voor harde houtsoorten en intensieve belasting TRAE LYX PARKETLAK is een waterverdunbare

Nadere informatie

Slimme stukadoors kiezen voor Gullspack

Slimme stukadoors kiezen voor Gullspack Slimme stukadoors kiezen voor Gullspack Slimme stukadoors kiezen voor GULLSPACK OVER GULLSPACK Gullspack levert verschillende dunpleisters voor stukadoors. Alle Gullspack producten zijn kalk-, oplosmiddel

Nadere informatie

norament 926 satura. Meer ruimte voor persoonlijke vormgeving. Elegant ton-sur-ton-design voor creatieve speelruimte.

norament 926 satura. Meer ruimte voor persoonlijke vormgeving. Elegant ton-sur-ton-design voor creatieve speelruimte. norament 926 satura. Meer ruimte voor persoonlijke vormgeving. Elegant ton-sur-ton-design voor creatieve speelruimte. Discreet ontwerp. Krachtig effect. norament 926 satura: visuele diepte door een elegant

Nadere informatie

Graag presenteren wij u EKOTEX. Tien complete systemen voor een excellente wandafwerking.

Graag presenteren wij u EKOTEX. Tien complete systemen voor een excellente wandafwerking. EKOTEX, juli 2013 grafisch ontwerp Carli-d eerste keus sprint snelste keus hygiene bacterie- en schimmelwerend schone lucht VOS absorberend ecologisch meest duurzame keus ISOLAtie verbetert akoestiek,

Nadere informatie

Afwerking van Rigips gipskartonplaat

Afwerking van Rigips gipskartonplaat Infoblad 1080 Afwerking van Rigips gipskartonplaat Behandeling van Gyproc gipskartonplaat met gladde en gestructureerde muurverf Gyproc is een gipskartonplaat die wordt geleverd door Gyproc te Vianen.

Nadere informatie

Als alles glad moet verlopen. Het nieuwe Brillux pleisterassortiment

Als alles glad moet verlopen. Het nieuwe Brillux pleisterassortiment Als alles glad moet verlopen Het nieuwe Brillux pleisterassortiment Grondig vernieuwd Brillux pleister Achter elk perfect oppervlak gaat een perfecte voorbereiding schuil. Om deze belangrijke werkzaamheden

Nadere informatie

High quality decorative wall finish products. Stucco Originale. Original structures - Inspiring colours

High quality decorative wall finish products. Stucco Originale. Original structures - Inspiring colours High quality decorative wall finish products Stucco Originale Original structures - Inspiring colours High quality decorative wall finish products Stucco d Or Stucco d Or biedt professionals in wand- en

Nadere informatie

De norm voor houten vloeren

De norm voor houten vloeren De norm voor houten vloeren Een complete lijn lakproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren Naturel Projectlak intensief huiselijk en commercieel gebruik TRAE LYX NATUREL is een ultra matte

Nadere informatie

Verf Accenten. Brillux op de Verf Uitbouw & Gevel 2010 : Vier dynamische dagen met levendig contact met klanten

Verf Accenten. Brillux op de Verf Uitbouw & Gevel 2010 : Vier dynamische dagen met levendig contact met klanten 02 2010 Verf Accenten Brillux op de Verf Uitbouw & Gevel 2010 : Vier dynamische dagen met levendig contact met klanten Pablo Digitaal: Perfect zoeken naar kleur Voor duurzaam gezond en mooi hout: De nieuwe

Nadere informatie

Creativ 4c14. Fluweeleffecttechniek Serico Samteffekttechnik Serico

Creativ 4c14. Fluweeleffecttechniek Serico Samteffekttechnik Serico Samteffekttechnik met voor gladde, zijdeachtige oppervlakken met een decent, metaalachtig uiterlijk De afbeelding toont een uitvoering van creatieve technieken en geeft een indruk van het te verwachten

Nadere informatie

De supervloeren van Bolidt. Fast moving.

De supervloeren van Bolidt. Fast moving. De supervloeren van Bolidt. Fast moving. Supermarkten, solo of gecombineerd tot hypermarkten. Koopcentra waarin alle functies zijn verenigd onder 1 dak. Bolidt heeft 40 jaar lang ervaring in het ontwikkelen

Nadere informatie

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN DE VLOER DIE MOOI BLIJFT... 2 CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN Corestone De natuurlijke design uitstraling voor iedereen EXTREEM STERK Een sterk staaltje werk, dit unieke systeem. Bestand tegen

Nadere informatie

Verf Accenten. Architectuur als symbool van een transparante democratie: het nieuwe gemeentehuis in Lochem

Verf Accenten. Architectuur als symbool van een transparante democratie: het nieuwe gemeentehuis in Lochem 01 2014 Architectuur als symbool van een transparante democratie: het nieuwe gemeentehuis in Lochem Brillux MiniWorkshops Wandafwerkingen met metaaleffecten Brillux nu ook in de STABU bestekservice Brillux

Nadere informatie

FILLERS & FINISHES VOOR DE STUKADOOR STAAT ALTIJD NAAST JE

FILLERS & FINISHES VOOR DE STUKADOOR STAAT ALTIJD NAAST JE FILLERS & FINISHES VOOR DE STUKADOOR STAAT ALTIJD NAAST JE SAMEN STERK VOOR SUPER STRAK WERK Strakke wandafwerking is de trend. Dit vergt vakmanschap van de stukadoor en producten die daar op aansluiten.

Nadere informatie

Lazuurtechniek voor buiten Lasurtechnik für außen. met Creativ Vivalin Gevellazuur 866, voor eenkleurige, mediterrane geveloppervlakken

Lazuurtechniek voor buiten Lasurtechnik für außen. met Creativ Vivalin Gevellazuur 866, voor eenkleurige, mediterrane geveloppervlakken Creativ 3c09 Lazuurtechniek voor buiten Lasurtechnik für außen met, voor eenkleurige, mediterrane geveloppervlakken De afbeelding toont een uitvoering van creatieve technieken en geeft een indruk van het

Nadere informatie

zie Voel pure FULL SAVANNAH

zie Voel pure FULL SAVANNAH Voel Pure Voel pure Beleef Pure... Een huis dat voelt als thuis. Je bereikt het wanneer iedere ruimte jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Laat de verven van Pure by Flexa Colour Lab voor je spreken. Deze

Nadere informatie

Relius is een onderneming met een rijke. historie en ervaring in de ontwikkeling van. kwaliteitsproducten op het gebied van

Relius is een onderneming met een rijke. historie en ervaring in de ontwikkeling van. kwaliteitsproducten op het gebied van HOEKA SIERPLEISTERS Relius is een onderneming met een rijke historie en ervaring in de ontwikkeling van kwaliteitsproducten op het gebied van wand- en plafondafwerking. Relius voldoet aan alle voorwaarden

Nadere informatie

Nieuw: Evocryl 200. De bodyguard voor de gevel

Nieuw: Evocryl 200. De bodyguard voor de gevel Nieuw: Evocryl 200 De bodyguard voor de gevel 2 Optimale bescherming met de (r)evolutionaire Evoflex-technologie De nieuwe gevelverf Evocryl 200 3 Weer en wind, schimmels, algen, milieuvervuiling, ouderdom

Nadere informatie

Het Nespri-TEC-Systeem f o c u s o p k w a l i t e i t

Het Nespri-TEC-Systeem f o c u s o p k w a l i t e i t Nespri-Technologie DE UNIEKE NESPRI-TEC TECHNOLOGIE BREIDT ZICH VERDER UIT Het in 2004 ontwikkelde Nespri-TEC systeem heeft zich in al die jaren bewezen en een belangrijke plaats verworven in de Nederlandse

Nadere informatie

Creativ Floc-systeem Creativ Floc-System. Systemverwerking

Creativ Floc-systeem Creativ Floc-System. Systemverwerking Creativ Floc-systeem Creativ Floc-System Decoratieve afwerking met decochips, schrobvastheid klasse 1, voor binnen Systemeigenschappen Decoratieve en slijtvaste afwerking met decochips. Het systeem bestaat

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

Een sfeervol verlichte ruimte creëer je met Lumick

Een sfeervol verlichte ruimte creëer je met Lumick Een sfeervol verlichte ruimte creëer je met Lumick -NEDER ABRIKAAT Lumick (8x) 600 x 1200 mm Lumick (4x) 600 x 1200 mm De magie van dolfijnen en onze andere zeezoogdieren is nu ook in onze restaurants

Nadere informatie

Overzichtsfolder muurverven binnen. Voor elke binnenmuur de gepaste verf.

Overzichtsfolder muurverven binnen. Voor elke binnenmuur de gepaste verf. Overzichtsfolder muurverven binnen. Voor elke binnenmuur de gepaste verf. Top-verflijn absolute uitblinker Opti-verflijn vaste waarde Initio-verflijn betrouwbare basis Jouw garantie op de hoogste kwaliteit

Nadere informatie

Heeft u enig idee hoe

Heeft u enig idee hoe Heeft u enig idee hoe modern walls by vitrulan eruit ziet? NL/VIT/4/281204/1 NL/VIT/4/281204/2 AAls wanden worden vergeleken met schildersdoek, en wij de kunstenaars zijn die ze beschilderen en ophangen

Nadere informatie

Design Solutions by Silent Gliss. Inhoud

Design Solutions by Silent Gliss. Inhoud Design Solutions 1 Design Solutions by Silent Gliss De tijdgeest is de zich snel voortbewegende, ontastbare, bron van inspiratie. Bij Silent Gliss creëren we raambekleding in slechts één kwaliteit de

Nadere informatie

Sigma helpt u bij elke verfklus

Sigma helpt u bij elke verfklus VANAF XX% KORTING GA NAAR UW VERFSPECIAALZAAK VOOR UW ACTUELE VOORDEEL helpt u bij elke verfklus Heeft u een verfklus in huis? heeft altijd het juiste product voor u, voor iedere klus. Zoek m op in deze

Nadere informatie

D E S I G N V L O E R E N

D E S I G N V L O E R E N D E S I G N V L O E R E N marlise laat uw interieur tot leven komen... design vloeren van marlise compleet en verrassend totaalconcept Marlise vloeren zijn kwalitatief hoogwaardige, naadloze vloeren op

Nadere informatie

Jadon Parkeergarage Reiniging

Jadon Parkeergarage Reiniging Jadon Parkeergarage Reiniging Jadon Parkeergarage Reiniging: Vloeren spelen een steeds grotere rol bij het ontwerp van parkeergarages. Vloer coatingen in diverse, vaak lichte kleuren, winnen terrein ten

Nadere informatie

Modern Walls glasweefsel

Modern Walls glasweefsel Modern Walls niet te vergelijken met andere wandbekledingen! Modern Walls 100% natuurproduct Vinylwandbekleding chemisch product (PVC) Modern Walls vs. niet schadelijk voor de gezondheid Modern Walls bevat

Nadere informatie

de vernieuwde winkel ons totaalconcept veel voordeel! HistorONE verfstalen

de vernieuwde winkel ons totaalconcept veel voordeel! HistorONE verfstalen In deze informatiewaaier: de vernieuwde winkel ons totaalconcept veel voordeel! HistorONE verfstalen DecoHome Zierikzee Grevelingenstraat 11 Zierikzee Telefoon: (0111) 45 11 20 Fax: (0111) 45 11 19 E-mail:

Nadere informatie

Performance Detail Assist beglazingsmateriaal

Performance Detail Assist beglazingsmateriaal Performance Detail Assist beglazingsmateriaal afwerking met mastiek Van Ruysdael beglazingsmateriaal: Performance, Detail en Assist 3-15mm 1-4mm Voor het optimaal verbeteren en verduurzamen van uw raamconstructie,

Nadere informatie

VAN BUUREN VERF Moderne verf met gevoel voor traditie

VAN BUUREN VERF Moderne verf met gevoel voor traditie VAN BUUREN VERF Moderne verf met gevoel voor traditie OVER VAN BUUREN VERF Van Buuren Verf levert eersteklas verven en lakken voor de vakschilder. Moderne verf met gevoel voor traditie. In samenwerking

Nadere informatie

Siliconen-Gevelverf 918. Droog en schoon

Siliconen-Gevelverf 918. Droog en schoon Siliconen-Gevelverf 918 Droog en schoon Van licht tot donker, van ingetogen tot krachtig De Scala kleurwaaier Kleurtinten voor muurverf buiten biedt 384 geselecteerde Scala kleuren kleurbestendigheidsklasse

Nadere informatie

7 plamuren voor professionelen. Ontdek het volledig vernieuwde Breplasta gamma

7 plamuren voor professionelen. Ontdek het volledig vernieuwde Breplasta gamma 7 plamuren voor professionelen Ontdek het volledig vernieuwde Breplasta gamma Meer dan 50 jaar topkwaliteit uit Zweden Breplasta - Een premium merk met Traditie Swedish Quality Since the 1950 s Wist u

Nadere informatie

gras Weet hoe hout werkt

gras Weet hoe hout werkt gras Weet hoe hout werkt Plafond- & Gevelbekleding Introductie Gras weet hoe hout werkt Onze kennis van de vele soorten gevel- en plafondbekleding, de bewerking en de verwerking ervan is groot. U krijgt

Nadere informatie

Het aluminium huisdeursysteem heroal D 92 UD

Het aluminium huisdeursysteem heroal D 92 UD Het aluminium huisdeursysteem heroal D 92 UD Het visitekaartje voor uw huis geheel afgestemd op uw wensen Wist u dat u tijdens uw leven...... zes jaar thuis aan de eettafel zit?... 540.000 keer lacht?...

Nadere informatie

Verf Accenten. Terug naar het origineel renovatie van een pand uit 1885 in Arnhem

Verf Accenten. Terug naar het origineel renovatie van een pand uit 1885 in Arnhem 02 2011 Verf Accenten Terug naar het origineel renovatie van een pand uit 1885 in Arnhem meer....voordelen en nieuwe producten bij de Brillux lak- en beitsactie Betrouwbare isolatie van houtinhoudsstoffen

Nadere informatie

Natural Delicious. Professionals in uw restaurant. De juiste mensen op de juiste plek

Natural Delicious. Professionals in uw restaurant. De juiste mensen op de juiste plek Natural Delicious Professionals in uw restaurant De juiste mensen op de juiste plek Genieten van vers en ge in een sfeervolle ambia Lekker, vers, natuurlijk en gezond komen samen in Natural Delicious.

Nadere informatie

Kalkverf (Corical) Kalkverf lichte kleur 1 ltr. 27,38 Kalkverf lichte kleur 5 ltr. 123,06

Kalkverf (Corical) Kalkverf lichte kleur 1 ltr. 27,38 Kalkverf lichte kleur 5 ltr. 123,06 PURO Styling introduceert onder eigen label een eigentijdse kleurlijn kalk- en krijtverven. Deze verflijnen worden op ambachtelijke wijze gefabriceerd. Verf wordt op bestelling op kleur gebracht en op

Nadere informatie

opruiming! interieuradvies & wooninrichting zondags open! Maakt wonen bijzonder

opruiming! interieuradvies & wooninrichting zondags open! Maakt wonen bijzonder interieuradvies & wooninrichting Maakt wonen bijzonder opruiming! We maken plaats voor de voorjaarscollectie bank Jesse P2 gordijnen P4 zondags open! van 12.00 tot 17.00 uur verf behang vloeren gordijnen

Nadere informatie

Laat uw plannen niet in rook opgaan

Laat uw plannen niet in rook opgaan Laat uw plannen niet in rook opgaan ROCKPANEL FS-Xtra, de nieuwe maatstaf in brandveilige gevelbekleding Als architect heeft u maar één ambitie: uw visie op vormgeving op een originele, esthetisch verantwoorde

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu Florence wanden en plafonds met stijl www.heering.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen van Florence worden al jarenlang succesvol toegepast. Van

Nadere informatie

Herbol. Binnenmuurverven Buitenmuurverven Lakken Betoncoatings

Herbol. Binnenmuurverven Buitenmuurverven Lakken Betoncoatings Herbol Binnenmuurverven Buitenmuurverven Lakken Betoncoatings Herbol Schnell Sicher Produktiv Herbol biedt een praktisch assortiment met kwalitatief goede producten en een uitstekende prijs/ kwaliteitverhouding.

Nadere informatie

Binnenafwerkingen Decoratieve oplossingen voor wand en plafond

Binnenafwerkingen Decoratieve oplossingen voor wand en plafond Navigation1 Navigation2 Binnenafwerkingen Navigation3 Binnenafwerkingen Decoratieve oplossingen voor wand en plafond Details, illustraties, algemene technische informatie en diagrammen in dit document

Nadere informatie

Gevel Gevelafwerking Keramische steenstrips. StoTherm Vario met keramische steenstrips Tijdloos isoleren, innovatief vormgeven

Gevel Gevelafwerking Keramische steenstrips. StoTherm Vario met keramische steenstrips Tijdloos isoleren, innovatief vormgeven Gevel Gevelafwerking Keramische steenstrips StoTherm Vario met keramische steenstrips Tijdloos isoleren, innovatief vormgeven Thermische isolatie, afgewerkt met keramische steenstrips De combinatie van

Nadere informatie

ERFURT-Vliesfaser behang Muurbekleding van hoge kwaliteit uit 100% vliesvezel.

ERFURT-Vliesfaser behang Muurbekleding van hoge kwaliteit uit 100% vliesvezel. ERFURT-Vliesfaser behang Muurbekleding van hoge kwaliteit uit 100% vliesvezel. vliesfaser VKFES-FLYVF-VF-SF-A4-NL02.indd 2 19.05.2005 9:48:05 Uhr ERFURT-Vliesfaser behang 100% kwaliteit voor veeleisende

Nadere informatie

Een wereld van effecten... Mipa BC Mengsysteem BC AUTOLAKKEN MET SUCCES

Een wereld van effecten... Mipa BC Mengsysteem BC AUTOLAKKEN MET SUCCES Een wereld van effecten... Mipa BC Mengsysteem BC AUTOLAKKEN MET SUCCES Auto en Design - een wereld van effecten Auto s en design zijn begrippen die door vorm, oppervlak en kleur niet meer van elkaar los

Nadere informatie

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden.

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden. Rolgordijnen SUNWAY Rolgordijnen U bepaalt de sfeer Licht en kleur zijn elementen die een sterke invloed hebben op de sfeer in huis. Een sfeervolle omgeving kan zorgen voor een goed humeur, rust, nieuwe

Nadere informatie

Sto Isoned bv Gevels. Decoratieve binnenafwerkingen

Sto Isoned bv Gevels. Decoratieve binnenafwerkingen Sto Isoned bv Gevels Decoratieve binnenafwerkingen Sto binnenafwerkingen Iedere afwerking is zo goed als de ondergrond waarop hij aangebracht wordt, dat weet iedereen. Daarom biedt Sto Isoned passende

Nadere informatie

THE FEELGOOD FLOOR. noraplan sentica voelt goed aan. In 38 nieuwe kleuren. Creation: A. Haw Architects, London

THE FEELGOOD FLOOR. noraplan sentica voelt goed aan. In 38 nieuwe kleuren. Creation: A. Haw Architects, London THE FEELGOOD FLOOR noraplan sentica voelt goed aan. In 38 nieuwe kleuren. Creation: A. Haw Architects, London noraplan sentica het nieuwe vloerbedekkingsconcept van nora flooring systems dat alle positieve

Nadere informatie

MUURVERVEN VOOR DE SCHILDER STAAT ALTIJD NAAST JE

MUURVERVEN VOOR DE SCHILDER STAAT ALTIJD NAAST JE MUURVERVEN VOOR DE SCHILDER STAAT ALTIJD NAAST JE VOOR NIEUWBOUW, ONDERHOUD EN RENOVATIE BINNEN Als professionele schilder bent u trots op het vakwerk dat u PROJECT MAT UNIMAT SOLODEK MAT VOOR ELKE SITUATIE

Nadere informatie

dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren

dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren Naadloos wooncomfort De finishing touch voor elk interieur Warme tinten versus een strakke industriële look. Ambachtelijke productie tegenover

Nadere informatie

Balkons Terrassen Galerijen

Balkons Terrassen Galerijen Triflex kleurenkaart Balkons Terrassen Galerijen EEN ONGEKENDE KEUZE IN KLEUR EN AFWERKING BALKONS TERRASSEN GALERIJEN VELE KLEUREN, ONTELBARE MOGELIJKHEDEN Kleuren brengen sfeer op balkons, terrassen

Nadere informatie

HALLO. ik ben Lattiz. MELK-waardig

HALLO. ik ben Lattiz. MELK-waardig Latte made easy MELK-waardig MEER KOFFIE MET MELK De populariteit van cappuccino s en latte macchiato s is enorm gestegen in de afgelopen tien jaar, vooral onder de jongere gasten. Melkschuim is dan ook

Nadere informatie

HAND/SPUITPLEISTER. Hoogwaardige en gemakkelijk verwerkbare hand- en spuitpleisters. Professionals werken met

HAND/SPUITPLEISTER. Hoogwaardige en gemakkelijk verwerkbare hand- en spuitpleisters. Professionals werken met HAND/SPUITPLEISTER Hoogwaardige en gemakkelijk verwerkbare hand- en spuitpleisters Professionals werken met HAND/SPUITPLEISTER Hoogwaardige en gemakkelijk verwerkbare hand- en spuitpleisters MET HOEKA

Nadere informatie

Uniek parket voor het bijzondere buitenleven

Uniek parket voor het bijzondere buitenleven Uniek parket voor het bijzondere buitenleven 1 Inhoudsopgave Systemen PLUS 7 Magnet 8 Classic 9 Materialen Hout 11 Bamboe 12 Composiet 13 2 Op het (buiten)leven Een ijskoud glaasje rosé op een warme zomeravond

Nadere informatie

Professionele verf & lak. voor de consument

Professionele verf & lak. voor de consument Professionele verf & lak voor de consument PROFESSIONELE VERF & LAK voor de consument OVER SCHILL Schill levert diverse verven en lakken tegen een aantrekkelijke prijs. Professionele kwaliteit voor de

Nadere informatie

Schilderen met A'Qua Premium. ''watergedragen verven''

Schilderen met A'Qua Premium. ''watergedragen verven'' Schilderen met A'Qua Premium ''watergedragen verven'' Regiobijeenkomsten VMBO Bouwtechniek Najaar 2008 willen - weten - wennen willen: bereid zijn om met deze verven te gaan werken. weten: kennis en informatie

Nadere informatie

DURABELLA DURABELLA. Specificaties Durabella Durabella WM Durabella STONE. Naadloze Terrazzo

DURABELLA DURABELLA. Specificaties Durabella Durabella WM Durabella STONE. Naadloze Terrazzo Specificaties Durabella Durabella WM Durabella STONE DURABELLA Naadloze Terrazzo Samenstelling: DURABELLA Terrazzo bestaat uit diverse componenten op basis van speciale krimpvrije bindmiddelen en diverse

Nadere informatie

Geïnspireerd op de natuur, gecreëerd voor de zintuigen.

Geïnspireerd op de natuur, gecreëerd voor de zintuigen. Geïnspireerd op de natuur, gecreëerd voor de zintuigen. HET ORIGINEEL De eerste volledig voegloze wand- en vloerbedekkingen ontstonden aan het eind van de tachtiger jaren. Ze waren niet alleen trendsettend.

Nadere informatie

Sigma introduceert. Krachtig en soepel. Een nieuwe generatie kras- en slijtvaste lakken. Sigma Tigron. Nieuwe glansgraad: Tigron Soft

Sigma introduceert. Krachtig en soepel. Een nieuwe generatie kras- en slijtvaste lakken. Sigma Tigron. Nieuwe glansgraad: Tigron Soft De krrrracht van Sigma introduceert Een nieuwe generatie kras- en slijtvaste lakken Sigma Tigron Het beste van twee werelden: de kracht van een leeuw en de soepelheid van een tijger. Dat is Tigron. De

Nadere informatie

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders. Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.nl Vakmanschap in schilderwerken vdveenschilders is een modern

Nadere informatie

Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega.

Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega. 2 Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega. Kleuren, licht en inrichting geven een ruimte zijn gezicht. Maar pas dankzij de details krijgt hij karakter. Details als de Visignbedieningsplaten

Nadere informatie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Cleanpanel Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Hoogwaardige kunststof panelen Bouwimpex heeft meer dan 25 jaar ervaring met de productie van hoogwaardige kunststof producten

Nadere informatie

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer i zo mooi kan een keuken zijn alle ruimte voor ideeën Drie specialisten, één visie Met maar liefst drie gepassioneerde specialisten onder één dak, heeft Interium in Bunnik een voor Nederland uniek concept

Nadere informatie

SIKKENS QUALITY PAINTERS EN HET HUISSCHILDERPLAN

SIKKENS QUALITY PAINTERS EN HET HUISSCHILDERPLAN SIKKENS QUALITY PAINTERS EN HET HUISSCHILDERPLAN Koester uw kostbaar bezit KOESTER UW KOSTBAAR BEZIT Uw eigen woning is uw kostbaar bezit. Een prettige plek waar u rust vindt. Naast deze emotionele waarde

Nadere informatie

VOOR IEDERE STIJL EN ELKE RUIMTE

VOOR IEDERE STIJL EN ELKE RUIMTE Aluminium plafonds VOOR IEDERE STIJL EN ELKE RUIMTE Uw plafondspecialist: of kijk op www.luxalonplafonds.nl wettig gedeponeerd handelsmerk - een HunterDouglas product Copyright HunterDouglas 2008. HDPRC

Nadere informatie

STAINLESS STEEL CREATIONS ECHTE KOKS KOKEN MET. STaaL

STAINLESS STEEL CREATIONS ECHTE KOKS KOKEN MET. STaaL STAINLESS STEEL CREATIONS ECHTE KOKS KOKEN MET STaaL MEER DAN HONDERD JAAR vol passie Franke Zwitserland is s werelds toonaangevende aanrecht fabrikant. Bekend om onze toewijding op kwaliteit en ons onmiskenbare

Nadere informatie

Verf Accenten. Als alles altijd glad moet verlopen: het nieuwe Brillux pleisterassortiment. Voor een glanzend optreden: Hydro-PU- Spray Glanslak 2186

Verf Accenten. Als alles altijd glad moet verlopen: het nieuwe Brillux pleisterassortiment. Voor een glanzend optreden: Hydro-PU- Spray Glanslak 2186 01 2013 Verf Accenten Als alles altijd glad moet verlopen: het nieuwe Brillux pleisterassortiment Voor een glanzend optreden: Hydro-PU- Spray Glanslak 2186 Scala stalenservice kleurenstalen op groot formaat,

Nadere informatie

Urban Life. Stadskleuren grijs en meer

Urban Life. Stadskleuren grijs en meer Klassiek Wit Klassiek Wit, V-groef Beton Urban Life Stadskleuren grijs en meer Grafiet In de stad past altijd de kleur grijs. Verschillende tinten grijs gepaard met klassiek wit is nooit verkeerd. We hebben

Nadere informatie

Onbeperkte toepassingsmogelijkheden

Onbeperkte toepassingsmogelijkheden Onbeperkte toepassingsmogelijkheden Gebruik»modern walls by vitrulan magnet«voor presentatie, informatie, werk- of speelvlak. In het architectenbureau: Bouwkundige tekeningen overzichtelijk op de wand.

Nadere informatie

Ambachtelijke kwaliteit, moderne mogelijkheden

Ambachtelijke kwaliteit, moderne mogelijkheden Positief 350 Positief Ambachtelijke kwaliteit, moderne mogelijkheden Het positief heeft een belangrijke plek in de rijke historie van het pijporgel. Als begeleidingsinstrument was het wijdverbreid. En

Nadere informatie

leisteen één van de mooiste en meest duurzame geschenken van onze natuur

leisteen één van de mooiste en meest duurzame geschenken van onze natuur leisteen één van de mooiste en meest duurzame geschenken van onze natuur Luisteren en ingaan op de vraag van de klant LEI IMPORT Lei Import levert al meer dan 25 jaar leisteen voor alle denkbare toepassingen.

Nadere informatie

EEN FRISSE BLIK. Introductie van onze nieuwe blikken, iconen en assortimentsindeling

EEN FRISSE BLIK. Introductie van onze nieuwe blikken, iconen en assortimentsindeling Introductie van onze nieuwe blikken, iconen en assortimentsindeling ONS NIEUWE LABEL MEER DAN ALLEEN EEN NIEUW We maken al sinds 1792 de juiste verf voor de juiste klus en dat zal nooit veranderen. Maar

Nadere informatie

Cleanpanel. Hoogwaardige kunststof wand- en plafondpanelen voor de voedingsmiddelensector

Cleanpanel. Hoogwaardige kunststof wand- en plafondpanelen voor de voedingsmiddelensector Cleanpanel Hoogwaardige kunststof wand- en plafondpanelen voor de voedingsmiddelensector Cleanpanel: hygiënische wanden plafondoplossing voor de voedingsmiddelensector Met name in de voedingsmiddelensector

Nadere informatie

Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega.

Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega. 2 Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega. Kleuren, licht en inrichting geven een ruimte zijn gezicht. Maar pas dankzij de details krijgt hij karakter. Details als de Visignbedieningsplaten

Nadere informatie

DE BESTE PRODUCTEN VOOR MONTAGE EN ONDERHOUD

DE BESTE PRODUCTEN VOOR MONTAGE EN ONDERHOUD DE BESTE PRODUCTEN VOOR MONTAGE EN ONDERHOUD MONTAGE & ONDERHOUD Eén aanspreekpunt voor alles! Het juiste montage- en onderhoudsproduct voor elke eerste industriële laklaag. Passion for wood MONTAGE- EN

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt Terrasoverkappingen Verleng je dagen, verleng je zomer! Als het niet hartje zomer is, komt er een moment dat het net iets te

Nadere informatie

LBH systemen van Wijzonol. kwaliteit die werkt onder alle omstandigheden

LBH systemen van Wijzonol. kwaliteit die werkt onder alle omstandigheden systemen van Wijzonol kwaliteit die werkt onder alle omstandigheden systemen van Wijzonol kwaliteit die werkt onder alle omstandigheden van Wijzonol is een complete lijn van buitenlakken die al 30 jaar

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping Textieldaken Zoveel schaduw als je wilt, wannéér jij dat wilt! Een nieuwe trend in zonweringland is het textieldak. Het is een stijlvol

Nadere informatie

Creativ 7c06 Niederlän.

Creativ 7c06 Niederlän. Niederlän. Marmer-fijnpleistertechniek rustieke structuur Marmor-Feinputztechnik met Creativ Sentimento 78 voor individuele, in een bepaalde richting lopende, qua kleur changerende oppervlakken met levendige

Nadere informatie

m o d e r n w a l l s b y v i t r u l a n

m o d e r n w a l l s b y v i t r u l a n Praktijkstudie naar het functioneren van Modern Walls Glasweefsel voor toepassing in de gezondheidszorg: focus op de wandbekleding in het academisch medisch centrum van de universiteit Heidelberg in Duitsland.

Nadere informatie

t Saense Parkethuys Kikkertweg 64 1521 RG Wormerveer Tel. 075-6878681 Fax. 075-6878726 E-mail: info@parkethuys.com

t Saense Parkethuys Kikkertweg 64 1521 RG Wormerveer Tel. 075-6878681 Fax. 075-6878726 E-mail: info@parkethuys.com 02 03 Kom eens een kijkje nemen in een van onze 3 winkels en laat u inspireren en verrassen door de mogelijkheden. In deze brochure geven wij u een impressie van ons indrukwekkende assortiment. t Saense

Nadere informatie

Kant- en -klaar geleverd in kleur naar keuze!

Kant- en -klaar geleverd in kleur naar keuze! www..nl 1 Inhoudsopgave 4 INSPIRATIE 6 VLOEREN 8 BADKAMER 10 KEUKEN 14 ZAKELIJK Kant- en -klaar geleverd in kleur naar keuze! 16 DATASHEET 2 3 inspiratie Get inspired.. Uw eigen sfeer in een handomdraai

Nadere informatie

BakaGlass_Brochure12P_Def.indd 12-1

BakaGlass_Brochure12P_Def.indd 12-1 WWW.BAKAGLASS.COM BakaGlass_Brochure12P_Def.indd 12-1 Baka Glass Creating Life In tijden waarin de wereld sneller draait dan ooit en de opkomst van Social Media nieuwe onderlinge waardes creëert, is er

Nadere informatie

Onze muurverf in elke kwaliteit

Onze muurverf in elke kwaliteit Onze muurverf in elke kwaliteit Hoe kies je de juiste kwaliteit muurverf? De ruimte Voor je woonkamer, het middelpunt van de gezelligheid in huis, ben je waarschijnlijk kieskeuriger voor de kwaliteit en

Nadere informatie

Kwaliteit telt altijd. Brillux lakken en grondverven

Kwaliteit telt altijd. Brillux lakken en grondverven Kwaliteit telt altijd Brillux lakken en grondverven Brillux lakken en grondverven Zonder compromissen Wat u als professionele verwerker wenst, is ons duidelij k. U wilt producten die altij d een optimale

Nadere informatie

terra fotografie richard powers tekst joyce huisman st yling karin boon

terra fotografie richard powers tekst joyce huisman st yling karin boon 3 p i e t b o o n terra fotografie richard powers tekst joyce huisman st yling karin boon vo o r w o o r d n e d e r l a n d 13 zuid-afrika 27 n e d e r l a n d 65 caribbean 79 d e n e m a r ke n 117

Nadere informatie

Topsilk: meesterlijke, halfmatte muurverf

Topsilk: meesterlijke, halfmatte muurverf Topsilk Met glans de top in halfmatte muurverf Topsilk: meesterlijke, halfmatte muurverf De nieuwste topper in het assortiment binnenmuurverven van BOSS paints? Topsilk! Een halfmatte muurverf van superieure

Nadere informatie