Westhavenkade AD Vlaardingen KvK-nr: Tel:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Westhavenkade 29 3131AD Vlaardingen KvK-nr: 24447063 Tel: +3110-4602273 Email: info@dijkadvo.nl"

Transcriptie

1 ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Dijkstra Advocatuur Westhavenkade AD Vlaardingen KvK-nr: Tel: Opdrachtnemer. 1.Van Dijkstra Advocatuur betekent zowel ieder van de onder die naam samenwerkende advocaten als hun samenwerkingsverband, die gezamenlijk deze algemene voorwaarden hanteren. 2.Dijkstra Advocatuur is geen rechtspersoon, en evenmin een maatschap of een personenvennootschap, het is slecht de naam waaronder de samenwerkende advocaten naar buiten treden. 3.In elke individuele opdracht zal worden vastgelegd wie als opdrachtnemer optreedt, dit kan zowel een natuurlijk persoon als een rechtspersoon zijn. Cliënt en opdrachtgever 4.Cliënt is degene ten behoeve van wie de werkzaamheden worden verricht. Indien de opdracht wordt gegeven door een ander dan de cliënt: - kan de advocaat een schriftelijke opdracht door die cliënt verlangen; - is zowel de opdrachtgever als de cliënt hoofdelijk gehouden tot voldoening van hetgeen aan de opdrachtnemer toekomt krachtens de overeenkomst van opdracht. - bij een gezamenlijk gegeven opdracht zijn opdrachtgevers hoofdelijk aansprakelijk voor nakoming van de overeenkomst. 5. Onder opdrachtgever is verder in deze Algemene Voorwaarden mede de cliënt begrepen. Inspanningsverbintenis 6. De aanvaarde opdracht leidt tot een inspanningsverbintenis en niet tot een resultaatsverbintenis. Toepasselijkheid van de Algemene Voorwaarden 7. Alle diensten werkzaamheden die door de aan Dijkstra Advocatuur verbonden advocaten worden verricht al dan niet via tussenkomst van een praktijkvennootschap, worden verricht onder toepasselijkheid van deze voorwaarden op betreffende overeenkomsten. 8. Van deze algemene voorwaarden kan slechts uitdrukkelijk en bij schriftelijke overeenkomst tussen opdrachtgever en opdrachtnemer worden afgeweken. Deze algemene voorwaarden zijn ook van toepassing op aanvullende opdrachten en vervolgopdrachten van een opdrachtgever.

2 9. Eventuele algemene voorwaarden van de opdrachtgever zijn op de overeenkomst met de opdrachtnemer niet van toepassing en kunnen de werking van de onderhavige voorwaarden niet opzij zetten. 10. Niet alleen de opdrachtnemer, maar alle personen die bij de uitvoering van enige opdracht door de opdrachtnemer zijn betrokken, kunnen op deze algemene voorwaarden een beroep doen. Deze voorwaarden gelden ten aanzien van hen als een derdenbeding dat zij op elk gewenst moment kunnen aanvaarden. 11. De opdracht zal in zelfstandigheid door de opdrachtnemer worden uitgevoerd. De opdrachtnemer bepaalt de wijze waarop de opdracht wordt uitgevoerd, een en ander binnen de geschreven en ongeschreven regels die voor in Nederland gevestigde advocaten gelden. 12. Eventuele termijnen voor verrichting van werkzaamheden zijn slechts geldig, indien zij schriftelijk zijn overeengekomen en zijn steeds bij benadering en derhalve nimmer als fatale termijnen aan te merken. 13. Uit de overeenkomst tussen de opdrachtgever en de opdrachtnemer vloeien geen verplichtingen voort voor personen die met de opdrachtnemer of in zijn dienst een beroep of bedrijf uitoefenen, op enigerlei wijze met de opdrachtnemer zijn verbonden of bij uitvoering van de opdracht zijn betrokken, ook niet in geval de opdracht zou zijn verleend met het oog op deze persoon. 14. De uitvoering van een verstrekte opdracht geschiedt uitsluitend ten behoeve van de opdrachtgever. Derden kunnen aan de inhoud van de verrichte werkzaamheden (bijvoorbeeld adviezen) geen rechten ontlenen. Verschotten en honorarium. 15. Verschotten zijn: - vergoeding van te specificeren kosten zoals griffierecht, reis- en verblijfkosten, taxatiekosten, notaris en deurwaarderskosten, en andere extern te maken kosten. - vergoeding van niet te specificeren kantoorkosten zoals porto, telefoon, telefax, e.d. laatstelijk forfaitair gesteld op 5% van het honorarium. Verschotten worden zonder winstopslag aan de opdrachtgever doorbelast. 16. Partijen zullen voor het tot stand komen van de overeenkomst een honorarium afspreken, dat de opdrachtgever aan de opdrachtnemer verschuldigd is. Bij gebreke van afspraken geldt het bij de opdrachtnemer gebruikelijke honorarium. 17. De honorering van de opdrachtnemer berust - tenzij anders overeengekomen - op uurtarieven. Het overeengekomen uurtarief is door de opdrachtgever aan de opdrachtnemer verschuldigd voor elk uur dat door de opdrachtnemer aan of in verband met uitvoering van de werkzaamheden wordt besteed, onverminderd de gehoudenheid van de opdrachtgever tot vergoeding van onkosten van de opdrachtnemer verbonden aan uitvoering van de opdracht. Het honorarium van de opdrachtnemer is niet afhankelijk van de uitkomst van de verleende opdracht. 18. Bedragen zijn - voorzover van toepassing - altijd exclusief omzetbelasting. 19. De opdrachtnemer zal een verantwoording van uren bijhouden en op verzoek van de opdrachtgever ter inzage beschikbaar stellen.

3 20. De opdrachtnemer is bevoegd maandelijks tussentijds te declareren. 21. De opdrachtnemer is bevoegd voor het honorarium en voor de verschotten een voorschot te vragen. Voorschotten zullen worden verrekend met de einddeclaratie. 22. Indien na de totstandkoming van de overeenkomst, doch voordat deze geheel is uitgevoerd, lonen en /of prijzen een wijziging ondergaan, is de opdrachtnemer gerechtigd het overeengekomen honorarium / tarief dienovereenkomstig aan te passen. Indien een dergelijke wijziging plaatsvindt binnen 3 maanden na het tot stand komen van de overeenkomst van opdracht, heeft de opdrachtgever het recht de overeenkomst te beëindigen. 23. Indien geen specifiek uurtarief overeen is gekomen, of indien met een cliënt een algemeen niet zaak specifiek uurtarief is overeengekomen worden de volgende factoren toegepast toegepast op het gebruikelijke tarief : - ervaring advocaat * factor 0,6 t/m 1,3 - specialistische kennis advocaat * factor 1,5 - belang van de zaak * factor 0,7 t/m 2,5 - door cliënt geëiste spoed * factor 1,5 - geringe draagkracht cliënt * factor 0,7 De spoedfactor kan ook worden toegepast indien wel een specifiek uurtarief is overeengekomen en door de cliënt nadien spoed wordt geëist. Opschorting werkzaamheden 24. Indien een (tussen)declaratie, niet tijdig wordt voldaan, kan de opdrachtnemer zijn werkzaamheden opschorten, nadat de opdrachtgever daarvan schriftelijk op de hoogte is gesteld. Ook zolang het voorschot niet is betaald, kan de opdrachtnemer zijn werkzaamheden opschorten. De opdrachtnemer is niet aansprakelijk voor schade die mocht ontstaan als gevolg van opschorting van de werkzaamheden op genoemde grond. Betaling 25. Betaling van facturen dient plaats te vinden, in Nederlandse valuta, binnen drie weken na dagtekening van de factuur, zonder aftrek, korting of schuldverrekening, door middel van stortingen ten gunste van een door de opdrachtnemer aan te wijzen bank- of girorekening. 26. Bij niet tijdige betaling is de opdrachtgever zonder aanmaning in gebreke en is wettelijke rente door hem verschuldigd over het factuurbedrag vanaf dagtekening van de factuur, onverminderd verdere rechten van de opdrachtnemer. Voor rechtspersonen en natuurlijke personen die handelen in de uitoefening van hun beroep of bedrijf is dit de wettelijke handelsrente. 27. De buitengerechtelijke incassokosten komen voor rekening van de opdrachtgever, waarbij de buitengerechtelijke incassokosten zullen worden vastgesteld conform het rapport Voorwerk II van de Nederlandse Vereniging van Rechtspraak, zoals dat zal luiden op het moment dat de opdrachtgever de kosten verschuldigd zal zijn. Informatieverstrekking door de opdrachtgever 28. Opdrachtgever is gehouden alle informatie en bescheiden, welke de opdrachtnemer overeenkomstig zijn oordeel nodig heeft voor of in verband met uitvoering van de opdracht, tijdig in de gewenste vorm en op de gewenste wijze aan de opdrachtnemer ter beschikking te stellen.

4 29. Opdrachtgever garandeert de juistheid, volledigheid en betrouwbaarheid van de aan opdrachtnemer ter beschikking gestelde informatie en bescheiden, ook indien deze van derden afkomstig zijn. De opdrachtnemer is niet aansprakelijk voor de gevolgen van fouten, onvolledigheden of tekortkomingen in door de opdrachtgever verstrekte informatie en bescheiden. Annulering door de opdrachtgever 30. De opdrachtgever is bevoegd de overeenkomst wegens gewichtige reden schriftelijk te annuleren onder de verplichting de gederfde winst, alsmede de overige uit opzegging voortvloeiende kosten, schade en interesse aan de opdrachtnemer te vergoeden. Voortijdig of tussentijds eindigen van de overeenkomst laten de verplichting van de opdrachtgever onverlet om de opdrachtnemer de uitgevoerde werkzaamheden te vergoeden op basis van het voor de opdracht overeengekomen honorarium en de door de opdrachtnemer gemaakte onkosten te vergoeden. Beëindiging werkzaamheden door de opdrachtnemer 31. Opdrachtnemer is bevoegd de uitvoering van de overeenkomst geheel of gedeeltelijk op te schorten of de overeenkomst geheel of gedeeltelijk schriftelijk op te zeggen wegens gewichtige reden (waaronder worden begrepen liquidatie of deconfiture van de opdrachtgever, een tekortkoming in de nakoming van de overeenkomst door de opdrachtgever, ziekte en/of (tijdelijke en/of blijvende) arbeidsongeschiktheid van werknemers van de opdrachtnemer of personen die bij uitvoering van de opdracht zijn betrokken) zonder tot schadevergoeding gehouden te zijn en onverminderd de overige rechten van de opdrachtnemer jegens de opdrachtgever. Voortijdig of tussentijds eindigen van de overeenkomst laten de verplichting van de opdrachtgever onverlet om de opdrachtnemer de uitgevoerde werkzaamheden te vergoeden op basis van het voor de opdracht overeengekomen honorarium en de door de opdrachtnemer gemaakte onkosten te vergoeden. Geheimhouding 32. Opdrachtnemer en opdrachtgever zullen geheimhouding betrachten met betrekking tot alle zaken waarvan zij in het kader van de opdracht en uitvoering daarvan kennis nemen en waarvan zij het vertrouwelijk karakter moeten begrijpen, tenzij er een wettelijke verplichting tot een getuigenis in rechte bestaat en betrokkene zich niet op een verschoningsrecht kan beroepen. Intellectuele eigendom 33. Opdrachtnemer behoudt zich de rechten voor met betrekking tot producten van de geest welke hij gebruikt of heeft gebruikt in het kader van uitvoering van de opdracht. De opdrachtnemer behoudt de auteursrechten van bij uitvoering van de opdracht door hem gemaakt werk, waaronder rapporten, adviezen en al dan niet schriftelijke uitingen van de opdrachtnemer. De opdrachtgever ontvangt van de opdrachtnemer een licentie voor het gebruik van auteursrechtelijk beschermde werken, die door de opdrachtnemer bij uitvoering van de opdracht worden gemaakt. Deze licentie geldt slechts zolang de opdrachtgever voldoet aan zijn verplichtingen jegens de opdrachtnemer. De licentie geldt uitsluitend voor gebruik van het betreffend werk door de opdrachtgever zelf, of voor zijn rechtsopvolgers, en overeenkomstig het doel waarvoor het is gemaakt. Gebruik door derden is niet toegestaan dan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de opdrachtnemer.

5 De bepalingen omtrent het voorbehoud van de intellectuele eigendom hebben geen betrekking op processtukken in procedures en op stukken die naar hun aard voor verspreiding of veelvuldig gebruik zijn bedoeld. 34. Onverminderd het vorenstaande zal de opdrachtgever er tevens voor zorg dragen dat derden niet van de inhoud van bedoelde werken kennis kunnen nemen. Het is de opdrachtgever en/of derden niet toegestaan om wijzigingen aan te brengen in bedoelde werken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de opdrachtnemer. Reclames 35. Reclames met betrekking tot de verrichte werkzaamheden en/of factuurbedrag dienen schriftelijk binnen twee maanden na de verzenddatum van de stukken of informatie waarover wordt gereclameerd, dan wel binnen twee maanden na de ontdekking van de tekortkoming indien opdrachtgever aantoont dat hij de tekortkoming redelijkerwijs niet eerder kon ontdekken, aan de opdrachtnemer kenbaar te worden gemaakt. 36. Reclames schorten de betalingsverplichting van de opdrachtgever niet op. Ingeval van een terecht uitgebrachte reclame zal de opdrachtnemer de werkzaamheden verbeteren of opnieuw verrichten, tenzij dit onmogelijk of zinloos is. Indien het alsnog verrichten van de werkzaamheden onmogelijk of zinloos is, zal de opdrachtnemer slechts aansprakelijk zijn binnen de grenzen van het volgende artikel. Beperking aansprakelijkheid 37. De aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag waarop de afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering aanspraak geeft, vermeerderd met het eigen risico onder die verzekering. Eventuele aansprakelijkheidsstellingen dienen binnen een jaar na het ontdekken van de schade, maar in ieder geval binnen 5 jaar na de gebeurtenis waardoor de schade is veroorzaakt bij de opdrachtnemer te zijn ingediend, bij gebreke waarvan alle vorderingsrechten tegen de opdrachtnemer zijn vervallen. Opdrachtnemer heeft ten alle tijden het recht een eventuele tekortkoming te herstellen. Indien door of in verband met uitvoering van een opdracht schade aan personen of zaken wordt toegebracht en terzake aansprakelijkheid bestaat van de opdrachtnemer, zal die aansprakelijkheid zijn beperkt tot het bedrag dat in het betreffende geval onder de door opdrachtnemer afgesloten bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering wordt uitbetaald. 38. Bij opzet of bewuste roekeloosheid van de advocaat of diens werknemers geldt de beperking in de eerste zin van artikel 37 niet. 39. De beroepsaansprakelijkheid van alle ten kantore Van Dijkstra Advocatuur werkzame advocaten, inclusief die van de praktijkvennootschap(pen) is verzekerd op basis van een polis die tenminste voldoet aan de daaraan door de Nederlandse Orde van Advocaten gestelde minimumeisen. Een kopie van de huidige polis(sen) met voorwaarden liggen ter inzage te onzen kantore. Inschakeling van derden 40. De opdrachtnemer is bevoegd bij gehele of gedeeltelijke uitvoering van de opdracht derden in te schakelen. Waar mogelijk geschiedt dat in overleg met de opdrachtgever. De opdrachtnemer is bevoegd daarbij op te treden namens de opdrachtgever en eventuele aansprakelijkheidsbeperkingen

6 of -uitsluitingen van deze derden, mede namens de opdrachtgever, te aanvaarden. Voor het inschakelen van wettelijk voorgeschreven hulppersonen is geen overleg met de opdrachtgever nodig. De opdrachtnemer is, ook indien geen gebruik is gemaakt van de bevoegdheid derden in te schakelen namens de opdrachtgever, niet aansprakelijk voor tekortkomingen van door hem ingeschakelde derden. Vrijwaring door de opdrachtgever 41. Indien de opdrachtnemer de inhoud van de door de opdrachtnemer verrichte werkzaamheden (bijvoorbeeld adviezen) aan derden verstrekt of gebruikt in zijn relatie met derden (hetgeen slechts is toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de opdrachtnemer), is de opdrachtgever jegens de opdrachtnemer gehouden die derde er van tevoren schriftelijk op te wijzen dat hij aan de inhoud van de verrichte werkzaamheden geen rechten kan ontlenen en op verzoek van de opdrachtnemer een kopie van deze mededeling aan de opdrachtnemer te verstrekken. 42. De opdrachtgever vrijwaart de opdrachtnemer tegen alle aanspraken van derden, de door de opdrachtnemer in verband daarmee te maken kosten inbegrepen, die op enige wijze samenhangen met de voor de opdrachtgever verrichte werkzaamheden of door de opdrachtgever verstrekte informatie of bescheiden. 43. Opdrachtgever is aansprakelijk voor schade die kan ontstaan, ook jegens derden, door het handelen of nalaten van enig persoon in dienst van de opdrachtgever, waaronder begrepen schadeaanspraken van derden jegens de opdrachtnemer. Archivering 44. Nadat de opdracht is beëindigd zullen alle in het dossier aanwezige van opdrachtgever of cliënt afkomstige originele stukken aan deze worden teruggegeven, waarna het overblijvende dossier gedurende 10 jaar zal worden bewaard. Ook originele grosses van beschikkingen en vonnissen zullen aan de cliënt worden afgegeven. Van aan de cliënt of opdrachtgever afgegeven stukken behoeven door de opdrachtnemer geen afschriften te worden bewaard. Na 10 jaar kunnen alle nog in het bezit van opdrachtgever zijnde stukken worden vernietigd. 45. Indien de opdracht het voeren van een rechtelijke procedure en/of het verlenen van rechtsbijstand betreft, wordt de opdracht geacht te zijn beëindigd op de datum waarop het de laatste rechterlijke beschikking onherroepelijk is jegens de opdrachtgever. Toepasselijk recht en bevoegde rechter. 46. Op de rechtsverhouding tussen de opdrachtgever en opdrachtnemer is Nederlands recht van toepassing. 47. Indien de opdrachtgever een rechtspersoon is of een natuurlijk persoon die handelt in de uitoefening van zijn beroep of bedrijf is de bevoegde rechter te Rotterdam bij uitsluiting bevoegd van geschillen kennis te nemen. In overige gevallen is de volgens het Wetboek van burgerlijke rechtsvordering bevoegde Nederlandse rechter bevoegd.

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle relaties van Wouters Belastingadvies, welke belastingadviespraktijk uitgeoefend wordt in de vorm van een besloten vennootschap

Nadere informatie

c. cliënt: de persoon die feitelijk gebruik maakt van de dienstverlening van de opdrachtnemer in de zin van deelname aan de begeleiding.

c. cliënt: de persoon die feitelijk gebruik maakt van de dienstverlening van de opdrachtnemer in de zin van deelname aan de begeleiding. ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN Kwaliteit in WelZijn, Zuiderlaan 23b, 6905 AC te Zevenaar Artikel 1 Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. opdrachtgever: de partij die

Nadere informatie

Voorwaarden & Tarieven

Voorwaarden & Tarieven Voorwaarden & Tarieven Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle activiteiten van DL Advocatuur. Onder DL Advocatuur wordt verstaan het kantoor alsmede een of meerdere advocaten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 2.3 Het staat partijen vrij te bewijzen dat de overeenkomst op andere wijze tot stand is gekomen.

Algemene voorwaarden. 2.3 Het staat partijen vrij te bewijzen dat de overeenkomst op andere wijze tot stand is gekomen. Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen OAMKB Gooi-, Eem- & Flevoland BV, gevestigd te Hilversum, nader aan te duiden

Nadere informatie

Groot en de Lange Boekhouden V.O.F.

Groot en de Lange Boekhouden V.O.F. ALGEMENE VOORWAARDEN GROOT EN DE LANGE BOEKHOUDEN V.O.F. Artikel 1 Algemeen 1. Groot en de Lange Boekhouden is een vennootschap onder firma te Amstelveen 2. In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Quick and Reliable Administratie & Belastingadvies

ALGEMENE VOORWAARDEN Quick and Reliable Administratie & Belastingadvies ALGEMENE VOORWAARDEN Quick and Reliable Administratie & Belastingadvies Artikel 1 - Algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: de partij die opdracht geeft; Opdrachtnemer:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Sport Advies

Algemene voorwaarden Sport Advies Algemene voorwaarden Sport Advies Artikel 1: algemeen 1.1 In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die Sport Advies opdracht geeft tot uitvoering

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OST MEDIATION

ALGEMENE VOORWAARDEN OST MEDIATION ALGEMENE VOORWAARDEN OST MEDIATION Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten die aan OST Mediation worden verstrekt (inclusief aanvullende opdrachten

Nadere informatie

Mauritslaan 42/ 44 6161 HW Geleen

Mauritslaan 42/ 44 6161 HW Geleen Algemene Voorwaarden Payroll Totaal BV I. Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Opdrachtgever: de partij die de opdracht geeft. b. Opdrachtnemer: de partij die de opdracht aanvaardt,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Piet!! Financiële en Administratieve Diensten Piet!! Financiële en Administratieve Diensten Noorderpoort 9A 5916 PJ VENLO T: 077 477 84 24 E: info@piet-finad.nl W: www.piet-finad.nl

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden voor cliënten van Kindercoachpraktijk JOY- KINDERCOACHING I. Algemeen I. In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: i. Opdrachtgever: degene die de dienst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor cliënten van Kindercoachpraktijk Kind in Kracht. 1. Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene Voorwaarden voor cliënten van Kindercoachpraktijk Kind in Kracht. 1. Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden voor cliënten van Kindercoachpraktijk Kind in Kracht 1. Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1. Opdrachtgever: degene die de dienst afneemt.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden. Artikel 3. Totstandkoming van de overeenkomst

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden. Artikel 3. Totstandkoming van de overeenkomst Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtgever: de partij die opdracht geeft. 2. Opdrachtnemer: te Breda, welke maatschap wordt uitgeoefend

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Voor de dienstverlening door Retera De Natris Accountants B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Voor de dienstverlening door Retera De Natris Accountants B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN Voor de dienstverlening door Retera De Natris Accountants B.V. Artikel 1 Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtgever : de partij die opdracht geeft.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden voor bedrijven en particulieren. I. Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden voor bedrijven en particulieren. I. Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden voor bedrijven en particulieren I. Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtgever: de partij die de opdracht geeft. De opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Janszen Advocaten

Algemene voorwaarden Janszen Advocaten Algemene voorwaarden Janszen Advocaten 1. Definities In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.a. Cliënt: de opdrachtgever of contractpartij van het advocatenkantoor 1.b. Het kantoor: de behandelend

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle contractuele relaties van Flex Interim.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle contractuele relaties van Flex Interim. Algemene voorwaarden Flex Interim Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle contractuele relaties van Flex Interim. Artikel 1 Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: A opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene voorwaarden geldend voor WatsonParker. Artikel 1. Algemeen. In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene voorwaarden geldend voor WatsonParker. Artikel 1. Algemeen. In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden geldend voor WatsonParker Artikel 1. Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtgever: de partij die opdracht geeft. 2. Opdrachtnemer: WatsonParker B.V. Artikel

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene voorwaarden voor dienstverlening van: JanssenCoaching hierna te noemen: opdrachtnemer Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

C. TOTSTANDKOMING VAN DE OVEREENKOMST

C. TOTSTANDKOMING VAN DE OVEREENKOMST ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden zijn van toepassing op de opdrachten verleend aan 4Society (KvK nummer 08224967), gevestigd te Deventer. A. ALGEMEEN In de algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Pagina 1 van 5

Algemene voorwaarden. Pagina 1 van 5 Algemene voorwaarden van toepassing op de opdrachten verleend aan DBL administratie gevestigd Orgelpad 5, 3208 DK te Spijkenisse, hierna te noemen opdrachtnemer. Artikel 1. Definities In deze algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden voor bedrijven en particulieren van Perspectief4Kids

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden voor bedrijven en particulieren van Perspectief4Kids Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden voor bedrijven en particulieren van Perspectief4Kids I. Algemeen I. In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: i. Opdrachtgever: de partij die de opdracht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie Algemene voorwaarden SpaaQ versie 1.0 2016 Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van een beroep

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden voor cliënten van Kindercoachpraktijk Helibel

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden voor cliënten van Kindercoachpraktijk Helibel Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden voor cliënten van Kindercoachpraktijk Helibel Algemeen I. In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: i. Opdrachtgever: degene die de dienst afneemt. De opdrachtgever

Nadere informatie

volgende Algemene Voorwaarden:

volgende Algemene Voorwaarden: Algemene Voorwaarden Praktijk Muriel Jaspers hanteert de volgende Algemene Voorwaarden: I. Algemeen I. In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: i. Opdrachtgever: de partij die de opdracht geeft.

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle contractuele relaties

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle contractuele relaties Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden @dministratorz Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle contractuele relaties van @dministratorz. Artikel 1 Algemeen In de algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

Artikel 5 Uitvoering van de opdracht 5.1 Opdrachtnemer bepaalt de wijze waarop en door welke persoon de verleende opdracht uitgevoerd wordt. 5.2 Opdra

Artikel 5 Uitvoering van de opdracht 5.1 Opdrachtnemer bepaalt de wijze waarop en door welke persoon de verleende opdracht uitgevoerd wordt. 5.2 Opdra Algemene voorwaarden Administratiekantoor Domus Magnus Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle contractuele relaties van Administratiekantoor Domus Magnus. Artikel 1 Algemeen In de algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten

Algemene voorwaarden van Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten Algemene voorwaarden van Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten 1.1 Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten, tevens handelende onder de naam GVK Advocaten, hierna ook het kantoor genoemd, is een maatschap naar

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Administratiekantoor FEBAS & ACS Slaat 1 van 5 Januari 2010.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Administratiekantoor FEBAS & ACS Slaat 1 van 5 Januari 2010. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Algemeen 1.1 In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Opdrachtgever: onder de opdrachtgever wordt in deze voorwaarden verstaan iedere (rechts)persoon die met de

Nadere informatie

Artikel 1: algemeen. Artikel 2: toepasselijkheid

Artikel 1: algemeen. Artikel 2: toepasselijkheid Artikel 1: algemeen 1.1 In de Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a. opdrachtgever: de partij die de opdracht geeft b. opdrachtnemer: David Bakker Pensioen Consultancy en Opleidingen 1.2 David Bakker

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rotterdam Legal B.V. Artikel 1: Definities

Algemene voorwaarden Rotterdam Legal B.V. Artikel 1: Definities Algemene voorwaarden Rotterdam Legal B.V. Artikel 1: Definities 1.1 Rotterdam Legal B.V.: de besloten vennootschap Rotterdam Legal B.V. met als doel het beoefenen van de advocatuur. 1.2 Cliënt: de opdrachtgever

Nadere informatie

Cliënt: de persoon die feitelijk gebruik maakt van de dienstverlening van de opdrachtnemer. Algemene voorwaarden; deze algemene voorwaarden.

Cliënt: de persoon die feitelijk gebruik maakt van de dienstverlening van de opdrachtnemer. Algemene voorwaarden; deze algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden voor cliënten van De Tipi Kindercoaching 1. Algemeen 1. In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: i. Opdrachtgever: degene die de dienst afneemt. De opdrachtgever bent u als

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hoogeveen & Partners

Algemene voorwaarden Hoogeveen & Partners Algemene voorwaarden Hoogeveen & Partners Algemene voorwaarden Hoogeveen & Partners 1 Artikel 1 Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: HP: De besloten vennootschap onder de naam

Nadere informatie

Algemene voorwaarden KMS Advocaten te Rotterdam. Artikel 1: Definities

Algemene voorwaarden KMS Advocaten te Rotterdam. Artikel 1: Definities Algemene voorwaarden KMS Advocaten te Rotterdam. Artikel 1: Definities 1.1 KMS Advocaten: de oprichter en de medewerkers van het kantoor 1.2 Cliënt: de opdrachtgever van KMS Advocaten 1.3 Honorarium: de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. db-adviseurs

ALGEMENE VOORWAARDEN. db-adviseurs ALGEMENE VOORWAARDEN db-adviseurs Artikel 1 Algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: de wederpartij van Opdrachtnemer bij een overeenkomst als bedoeld in Artikel 2.1;

Nadere informatie

Administratiekantoor T. VELLEKOOP ALGEMENE VOORWAARDEN

Administratiekantoor T. VELLEKOOP ALGEMENE VOORWAARDEN Administratiekantoor T. VELLEKOOP ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 - ALGEMEEN In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die aan Administratiekantoor

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VANSTOKKOM MANAGEMENT

ALGEMENE VOORWAARDEN VANSTOKKOM MANAGEMENT Artikel 1 - Algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: de wederpartij van VanStokkom Management bij een overeenkomst als bedoeld in Artikel 2.1; Opdrachtnemer: VanStokkom

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PMG Consultancy B.V.

Algemene Voorwaarden PMG Consultancy B.V. Statutair gevestigd in Elburg, Kamer van Koophandel 5113 3547 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten die de opdrachtgevers van PMG Consultancy B.V., hierna

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Buren. 1 Algemeen. 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene Voorwaarden Buren. 1 Algemeen. 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Johan de Wittlaan 15 2517 JR Den Haag Postbus 18511 2502 EM Den Haag T 070 318 4200 F 070 356 1340 Algemene Voorwaarden Buren BURENLEGAL.COM 1 Algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

mr. Beutener en mr. Staal hebben ieder hun eigen algemene voorwaarden die zijn te raadplegen op de website www.beutenerstaal.nl.

mr. Beutener en mr. Staal hebben ieder hun eigen algemene voorwaarden die zijn te raadplegen op de website www.beutenerstaal.nl. Algemene voorwaarden van mr. M.B.W.G. Beutener, advocaat Artikel 1 Algemeen Beutener Staal advocaten is een kantoorcombinatie, geen maatschap, tussen mr. M.B.W.G. Beutener, gevestigd in Deventer, en mr.

Nadere informatie

2.3 Het staat partijen vrij te bewijzen dat de overeenkomst op andere wijze tot stand is gekomen.

2.3 Het staat partijen vrij te bewijzen dat de overeenkomst op andere wijze tot stand is gekomen. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen A. Ismaïl, handelend onder de naam ITRA Administratie, gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mohasselzadeh Advocaten, gevestigd te Den Haag Gedeponeerd bij de Arrondissementsrechtbank te Den Haag. Artikel 1: Algemeen

Algemene Voorwaarden Mohasselzadeh Advocaten, gevestigd te Den Haag Gedeponeerd bij de Arrondissementsrechtbank te Den Haag. Artikel 1: Algemeen Algemene Voorwaarden Mohasselzadeh Advocaten, gevestigd te Den Haag Gedeponeerd bij de Arrondissementsrechtbank te Den Haag. Artikel 1: Algemeen In de algemene vooraarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtgever;

Nadere informatie

2.2 Het feitelijk beginnen met het uitvoeren van de overeenkomst geldt zijdens opdrachtgever als aanvaarding van deze algemene voorwaarden.

2.2 Het feitelijk beginnen met het uitvoeren van de overeenkomst geldt zijdens opdrachtgever als aanvaarding van deze algemene voorwaarden. ALGEMENE VOORWAARDEN Intelgration B.V., gevestigd te 1343AE Almere, Wielewaallaan 10, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 30163962. 1 Algemeen In deze algemene voorwaarden worden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek

Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek 1. Begripsbepalingen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon die aan opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden KosterinkZweerink accountants & adviseurs. Artikel 1 Algemeen

Algemene voorwaarden KosterinkZweerink accountants & adviseurs. Artikel 1 Algemeen Algemene voorwaarden KosterinkZweerink accountants & adviseurs Artikel 1 Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: de partij die opdracht geeft. Opdrachtnemer: VOF KosterinkZweerink

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van toepassing op alle door of vanwege Mr. P.M. Kroes verleende diensten

Algemene voorwaarden van toepassing op alle door of vanwege Mr. P.M. Kroes verleende diensten Algemene voorwaarden van toepassing op alle door of vanwege Mr. P.M. Kroes verleende diensten 1. Toepassing 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen de eenmanszaak

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van toepassing op de opdrachten verleend aan medewerkers van Belastingadvieskantoor Blom B.V. gevestigd te Nijkerk

Algemene voorwaarden van toepassing op de opdrachten verleend aan medewerkers van Belastingadvieskantoor Blom B.V. gevestigd te Nijkerk Algemene voorwaarden van toepassing op de opdrachten verleend aan medewerkers van Belastingadvieskantoor Blom B.V. gevestigd te Nijkerk Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden NL Stijl

Algemene Voorwaarden NL Stijl Algemene Voorwaarden NL Stijl NL STIJL Artikel 1 Algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: de wederpartij van NLStijl bij een overeenkomst als bedoeld in Artikel 2.1;

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 1/5

Algemene voorwaarden 1/5 Algemene voorwaarden Definities Artikel 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. De cliënt: de contractspartij van PrivateLife bv die de opdracht geeft. b. Honorarium: de financiële vergoeding

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012)

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdracht : a) De overeenkomst waarbij Opdrachtnemer hetzij alleen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VERMEEREN ADVOCATEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VERMEEREN ADVOCATEN ALGEMENE VOORWAARDEN VERMEEREN ADVOCATEN Voordat onze dienstverlening aanvangt is het belangrijk dat u weet welke voorwaarden daarvoor gelden. Lees daarom zorgvuldig deze algemene voorwaarden zodat u goed

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Algemeen

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Office Support SG Arnhem B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Arnhem, gedeponeerd ter Griffie van de arrondissementsrechtbank

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Artikel 1. Definities a) Opdrachtgever: De natuurlijk persoon of de rechtspersoon die aan Opdrachtnemer de Opdracht heeft gegeven tot het verrichten van Werkzaamheden.

Nadere informatie

Schadd Advocaten 1. ALGEMEEN 2. TOTSTANDKOMING OVEREENKOMST 4. GEHEIMHOUDING

Schadd Advocaten 1. ALGEMEEN 2. TOTSTANDKOMING OVEREENKOMST 4. GEHEIMHOUDING 1. ALGEMEEN 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle werkzaamheden van Schadd Advocaten. Alleen cliënten/opdrachtgevers kunnen rechten ontlenen aan deze algemene voorwaarden. 1.2 Onder opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Heemraad Advocatuur

Algemene Voorwaarden Heemraad Advocatuur Algemene Voorwaarden Heemraad Advocatuur 1. Definities a. Heemraad Advocatuur is een naar Nederlands recht opgericht eenmanszaak van mevr. S. Kara, gevestigd te Rotterdam en ingeschreven in het Handelsregister

Nadere informatie

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Algemene Voorwaarden van Dienstverlening SPOOR 3 BV Artikel 1. Definities Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Opdrachtgever: de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MR M.B. VAN DEN AKKER, L.L.M. ADVOCAAT ARBEIDSZAKEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MR M.B. VAN DEN AKKER, L.L.M. ADVOCAAT ARBEIDSZAKEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MR M.B. VAN DEN AKKER, L.L.M. ADVOCAAT ARBEIDSZAKEN 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten en aanvullende vervolgopdrachten die

Nadere informatie

Artikel 3 Het tot stand komen van overeenkomsten

Artikel 3 Het tot stand komen van overeenkomsten Artikel 1 Algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - BMD: BMD Advies Rijndelta B.V. statutair gevestigd te Barendrecht, alsmede aan haar gelieerde vennootschappen en overige juridische

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Juridische financieel Adviesbureau Legal & Financial Mansion

Algemene voorwaarden Juridische financieel Adviesbureau Legal & Financial Mansion Algemene voorwaarden Juridische financieel Adviesbureau Legal & Financial Mansion Algemene Voorwaarden voor het verlenen van diensten van financieel en juridisch Adviesbureau Legal & Financial Mansion

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hyp365 (zelf hypotheek afsluiten)

Algemene voorwaarden Hyp365 (zelf hypotheek afsluiten) Algemene voorwaarden Hyp365 (zelf hypotheek afsluiten) Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Consument: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden bij het aangaan van een begeleidingsovereenkomst

Algemene voorwaarden bij het aangaan van een begeleidingsovereenkomst Algemene voorwaarden bij het aangaan van een begeleidingsovereenkomst Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Opdrachtgever: de partij die Opdrachtnemer opdracht heeft gegeven tot het verrichten van werkzaamheden; b. Opdrachtnemer:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op 1/5 Algemene voorwaarden Van toepassing op de opdrachten aan: Entry Specialist in ondernemen, gevestigd te Leiden, Hierna te noemen opdrachtnemer A Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Van Horne Advocaten

Algemene Voorwaarden Van Horne Advocaten Algemene Voorwaarden Van Horne Advocaten 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten, gewijzigde of aanvullende opdrachten, vervolgopdrachten en weigering van opdrachten van Vles

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van mr. J.W. Post, advocaat

Algemene voorwaarden van mr. J.W. Post, advocaat Algemene voorwaarden van mr. J.W. Post, advocaat Artikel 1 Algemeen Beutener Staal advocaten is een kantoorcombinatie, geen maatschap, tussen mr. M.B.W.G. Beutener, mr. L.M.J Leerkes en mr. J.W. Post,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN 1. GEBRUIKTE DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de contractspartijen als volgt aangeduid: Raetsluy : de maatschap Raetsluy Advocaten, alsmede alle bij haar krachtens een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Van toepassing op de opdrachten verleend aan Boutkan Accountancy B.V. te Kwintsheul

Algemene voorwaarden Van toepassing op de opdrachten verleend aan Boutkan Accountancy B.V. te Kwintsheul Algemene voorwaarden Van toepassing op de opdrachten verleend aan Boutkan Accountancy B.V. te Kwintsheul A. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten welke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V.

Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V. Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening

Nadere informatie

SCHERP ADVOCATEN ALGEMENE VOORWAARDEN

SCHERP ADVOCATEN ALGEMENE VOORWAARDEN SCHERP ADVOCATEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aan Scherp Advocaten verstrekte en door Scherp Advocaten aanvaarde opdrachten,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden NetjesScheiden

Algemene voorwaarden NetjesScheiden Algemene voorwaarden NetjesScheiden Artikel 1. Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: de partij waarmee de Opdrachtnemer een Overeenkomst aangaat. Opdrachtnemer: Scheidingsprofs

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DE VALCK DEALMAKERS B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN DE VALCK DEALMAKERS B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN DE VALCK DEALMAKERS B.V. Artikel 1 Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: de besloten vennootschap met beperkte De Valck dealmakers B.V. statutair

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING KUNST & CULTUUR OSS

ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING KUNST & CULTUUR OSS ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING KUNST & CULTUUR OSS Bij het aangaan van overeenkomsten en de uitvoering van opdrachten hanteert de Stichting Kunst & Cultuur Oss onderstaande algemene voorwaarden. Art. 1.

Nadere informatie

mr. Beutener en mr. Staal hebben ieder hun eigen algemene voorwaarden, die zijn te raadplegen op de website www. beutenerstaal.nl.

mr. Beutener en mr. Staal hebben ieder hun eigen algemene voorwaarden, die zijn te raadplegen op de website www. beutenerstaal.nl. Algemene voorwaarden van mr. M.B.W.G. Beutener, advocaat Artikel 1 Algemeen Beutener Staal advocaten zijn twee zelfstandige advocatenkantoren, de eenmanszaak mr. M.B.W.G. Beutener, gevestigd in Deventer

Nadere informatie

ARTIKEL 1 TOEPASSELIJKHEID

ARTIKEL 1 TOEPASSELIJKHEID ALGEMENE VOORWAARDEN Mol Stapelfinancieren (hierna ook aangeduid als wij of ons ) is een financiële dienstverlening. Mol Stapelfinancieren is ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Luc Vosters Juridisch advies en ondersteuning. KvK 555 29 291. Seipgensstraat 55 6164 HN Geleen +31 (0)6 819 11 641

Algemene voorwaarden. Luc Vosters Juridisch advies en ondersteuning. KvK 555 29 291. Seipgensstraat 55 6164 HN Geleen +31 (0)6 819 11 641 Algemene voorwaarden Luc Vosters Juridisch advies en ondersteuning KvK 555 29 291 Seipgensstraat 55 6164 HN Geleen +31 (0)6 819 11 641 luc@lucvosters.nl www.lucvosters.nl Artikel 1 Definities In deze algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Van Ekelen & Poort advocaten & mediators

Algemene Voorwaarden Van Ekelen & Poort advocaten & mediators Algemene Voorwaarden Van Ekelen & Poort advocaten & mediators Algemeen 1. Van Ekelen & Poort advocaten & mediators is een kostenmaatschap, ingeschreven bij de KvK onder nummer 56945744, van twee zelfstandig

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Advocatenkantoor Walet

Algemene Voorwaarden Advocatenkantoor Walet Algemene Voorwaarden Advocatenkantoor Walet Artikel 1 - Algemene gegevens Mr. R. Walet handelend onder de naam Advocatenkantoor Walet neemt als eenmanszaak deel aan het rechtsverkeer en is als zodanig

Nadere informatie

Jouw administratie, mijn zorg

Jouw administratie, mijn zorg van toepassing op de opdrachten verleend aan Boekhouder Bart gevestigd Balijelaan 54 BIS, 3521 GV te Utrecht, hierna te noemen opdrachtnemer. Artikel 1 ALGEMEEN In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Amstelland Advocatuur, is een handelsnaam van Amstelland Advocaten B.V., na te noemen het Kantoor, een

Amstelland Advocatuur, is een handelsnaam van Amstelland Advocaten B.V., na te noemen het Kantoor, een Algemene Voorwaarden Amstelland Advocatuur Artikel 1 Amstelland Advocatuur Amstelland Advocatuur, is een handelsnaam van Amstelland Advocaten B.V., na te noemen het Kantoor, een besloten vennootschap met

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Westerprojekt 0901

Algemene voorwaarden Westerprojekt 0901 Algemene voorwaarden Westerprojekt 0901 Bij het uitbrengen van offertes en de uitvoering van opdrachten hanteert Westerprojekt Beheer B.V. de volgende leveringsvoorwaarden: Art.1 Algemeen 1. Westerprojekt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mens-wens

Algemene Voorwaarden Mens-wens 1 Algemene Voorwaarden Mens-wens www.mens-wens Algemene Voorwaarden (AV) 2 Artikel 1. Mens-wens. Mens-wens is een VOF gedreven door de wil om mensen verder te helpen in hun leven door mediation, training,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst die betrekking heeft

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V.

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Op alle opdrachten verstrekt aan de CWO Consultancy & Marketing B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Barendrecht aan de Voordijk 490-A onderstaande

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden AdvocatenvanOranje Pagina 1 van 6

Algemene Voorwaarden AdvocatenvanOranje Pagina 1 van 6 19-2-2016 ALGEMENE VOORWAARDEN ADVOCATENVANORANJE 1 Definities 1.1 AdvocatenvanOranje: AdvocatenvanOranje is een samenwerkingsverband van zelfstandig werkende advocaten die zich ten doel stellen, ieder

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Brandenburg electric

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Brandenburg electric Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Brandenburg electric Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken deel uit van alle aanbiedingen van en overeenkomsten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN #RECHT ADVOCATUUR

ALGEMENE VOORWAARDEN #RECHT ADVOCATUUR ALGEMENE VOORWAARDEN #RECHT ADVOCATUUR Artikel 1 1.1 1.2 1.3 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten die aan #RECHT worden verstrekt (inclusief aanvullende opdrachten of vervolgopdrachten)

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN voor dienstverlening van P. Jongen belastingadvies gevestigd te Heerlen. 1. Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

ALGEMENE VOORWAARDEN voor dienstverlening van P. Jongen belastingadvies gevestigd te Heerlen. 1. Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan 1. Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Opdrachtgever: uzelf respectievelijk uw onderneming(en) 1.2 Opdrachtnemer: PJongenbelastingadvies 1.3 Werkzaamheden: alle werkzaamheden

Nadere informatie

Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Totstandkoming van de overeenkomst Artikel 3 Duur van de overeenkomst Artikel 4 Uitvoering van de opdracht

Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Totstandkoming van de overeenkomst Artikel 3 Duur van de overeenkomst Artikel 4 Uitvoering van de opdracht Artikel 1 Algemeen In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtgever: de partij die de opdracht tot de werkzaamheden geeft. 2. Opdrachtnemer: Avazo Administratie & Advies. 3. Deze Algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden voor cliënten van Survival Jongerencoaching I. Algemeen I. In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: i. Opdrachtgever: degene die de dienst afneemt. De

Nadere informatie

Artikel 1 Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1 Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening door Webdesign Debby Vermeer tevens zaakdoende onder de naam Babyfotografie Debby Vermeer Artikel 1 Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Verheij Legal & Public Affairs

Algemene voorwaarden Verheij Legal & Public Affairs Algemene voorwaarden Verheij Legal & Public Affairs NL102018 1 Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn onder uitdrukkelijke terzijdestelling van voorwaarden van de Opdrachtgever of de Cliënt van toepassing,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van Mier Administratie en Advies, gevestigd te Zutphen

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van Mier Administratie en Advies, gevestigd te Zutphen Algemene voorwaarden voor dienstverlening van Mier Administratie en Advies, gevestigd te Zutphen Artikel 1: definities 1.1 Onder opdracht wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de overeenkomst van

Nadere informatie

SCHERP LEGAL ALGEMENE VOORWAARDEN

SCHERP LEGAL ALGEMENE VOORWAARDEN SCHERP LEGAL ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aan SCHERP LEGAL verstrekte en door SCHERP LEGAL aanvaarde opdrachten, waaronder begrepen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Novitarius Novitarius is een notariskantoor in de vorm van een maatschap, waarvan natuurlijke personen of vennootschappen ( praktijkvennootschappen ) deel kunnen uitmaken. 2.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Algemeen

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Algemeen gooischrecherchebureau.nl contact@grebu.nl +31 (0)6 429 125 37 Postbus 1072, 1270 BB Huizen Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden voor het verlenen van diensten van het 'Gooisch Recherchebureau', gevestigd

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Page 1 of 6

ALGEMENE VOORWAARDEN. Page 1 of 6 ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Algemeen 1.1 In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: onder de opdrachtgever wordt in deze voorwaarden verstaan iedere rechts)persoon die met de opdrachtnemer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 - M

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 - M ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 - M Advocatuur & Mediation M Advocatuur & Mediation is een samenwerkingsverband van de overigens zelfstandige advocatenpraktijken van mrs. M.P.D. de Mönnink en M.C. Kelderman

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DRENTH ADVOCAAT B.V. (h.o.d.n. Drenth Strafrechtadvocaten)

ALGEMENE VOORWAARDEN DRENTH ADVOCAAT B.V. (h.o.d.n. Drenth Strafrechtadvocaten) ALGEMENE VOORWAARDEN DRENTH ADVOCAAT B.V. (h.o.d.n. Drenth Strafrechtadvocaten) Artikel 1. Algemeen Drenth Advocaat B.V., h.o.d.n. Drenth Strafrechtadvocaten, is een besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie