DE FUNDAMENTELE PATENTEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE FUNDAMENTELE PATENTEN"

Transcriptie

1 G E Z I C H T S V E R Z O R G I N G

2 D E F U N D A M E N T E L E DE FUNDAMENTELE PATENTEN 2 patenten in het gamma staan garant voor de unieke Institut Esthederm verzorgingsproducten. Het Eau Cellulaire patent Dit Levenswater wordt voor 100% gebruikt als het water in onze formules. Een grote stap, ontstaan door een eenvoudige vaststelling: water is het belangrijkste element van leven op aarde, van onze huid, van cosmetische formules. We moeten het actief maken, net zoals fysiologisch water actief is. Gecreëerd door het Fundamenteel Onderzoek van Institut Esthederm, is het Eau Cellulaire (Celwater) voor 100 % identiek aan het water waarin onze cellen leven. Dit levenswater wordt door onze huid herkend, die er de energie van accepteert die nodig is om optimaal te functioneren. Een actief water, een bijkomende efficiëntie van alle Institut Esthederm producten. Het patent Meer dan 30 jaar expertise in fotobiologie hebben geleid tot deze innovatie, die van het licht enkel haar positieve werking bewaard. De technologie zit in alle zonneproducten en enkele gelaatsverzorgingsproducten van Institut Esthederm en versterkt de natuurlijke De exclusieve zelfbeschermingscapaciteit patenten van onze cellen tegen de schadelijke effecten van het licht. Zo werken we niet tegen de zon, maar mét. De exclusieve patenten

3 E L E M E N T E N DE GEZICHTSVERZORGINGEN Omdat iedere huid verschillend is, richten de verzorgingsproducten van Institut Esthederm zich op de verschillende disfuncties van de huid: dehydratatie, overmatige talgvorming, gevoeligheid, structuurveranderingen. Omdat iedere huid veroudert, behouden de Time Cellular Care gelaatsverzorgingsproducten de jeugdigheid van de huid. Ze bevatten allemaal het TCS patent: Time Control System (TCS) patent Behoudt het celmetabolisme van een jonge cel. Gaat de oorzaken van huidveroudering tegen. De verzorgingsproducten van Institut Esthederm voeden de huid opnieuw op en leren haar om zelf in te staan voor haar eigen schoonheid. De verzorgingsproducten van Institut Esthederm respecteren een bioecologisch schoonheidscharter.

4 O S M O Een reiniging die de huidflora herstelt, In perfecte osmose met de huid. De reiniging wordt verzorging

5 C L E A N UNIVERSELE REINIGENDE PRODUCTEN CRÈME DOUCE DÉSINCRUSTANTE Een zachte en romige crème, die door het effect van de massage, de onzuiverheden tot diep in de poriën absorbeert en verwijdert. EAU MICELLAIRE OSMOPURE Een 3 in 1 reinigingswater: oogdemaquillant make-up verwijderaar voor het gezicht tonifiërende lotion. Getest onder toezicht van een oogarts. DÉMAQUILLANT HAUTE TOLÉRANCE YEUX & LÈVRES Een 2-fase formule water en olie voor elk type van maquillage, zelfs waterproof en lang houdbare. Getest onder toezicht van een oogarts. NETTOYANT DOUX POUR LA DOUCHE De hoog-tolerante reinigende verzorging voor gezicht en lichaam. EXFOLIANT DOUX POUR LA DOUCHE De peeling met een nieuwe huid effect, speciaal voor het lichaam.

6 O S M O Een reiniging die de huidflora herstelt, in perfecte osmose met de huid. De reiniging wordt verzorging

7 C L E A N HYDRATERENDE / DESENSIBILISERENDE / ZUIVERENDE REINIGINGSPRODUCTEN LAIT DÉMAQUILLANT HYDRA-RESSOURÇANT Een 2 in 1 formule: een reinigingsmelk en een hydraterende verzorging, die de huid comfort geeft reeds vanaf de reiniging. Een melk met een romige en comfortabele textuur. LOTION FRAÎCHE HYDRA-RESSOURÇANTE Een zeer zachte formule die de reiniging afrondt en de uitdrogende effecten van kalkhoudend water compenseert. LAIT DÉMAQUILLANT DÉSENSIBILISANT Een 2 in 1 formule: een reinigingsmelk en een desensibiliserende verzorging, die de huid tegelijkertijd reinigt en verzacht. Een melk met een romige en comfortabele textuur. LOTION DÉSENSIBILISANTE Een zeer zachte formule die de reiniging afrondt en de irriterende werking van kalkhoudend water compenseert. GEL NETTOYANT PURETÉ Een zachte en toch efficiënte reinigingsgel voor een reinigingsritueel met water, zonder de huid een trekkerig gevoel te geven. MOUSSE NETTOYANTE PURETÉ Een romige mousse die van de dagelijkse reiniging een waar plezier- en wellnessmoment maakt. LOTION MATIFIANTE BIPHASÉE Een 2-fase formule lotion en poeder voor een dubbele werking: poriënvernauwend en mat-makend. Zonder alcohol. MOUSSE NETTOYANTE CLARIFIANTE Een romige mousse die de huid perfect reinigt en haar een stralende, heldere teint geeft. Ideaal voor zij die roken. MASQUE GOMME CLARIFIANT Een formule die een peeling en een masker combineert om dode huidcellen en onregelmatigheden te verwijderen en de teint stralend te maken.

8 A Q U A C E L L De vitale energie in het hart van de cellen. Eau Cellulaire

9 U L A R C A R E HET UNIVERSELE CELLULAIRE GAMMA EAU CELLULAIRE Energiegevende spray. Dit water is een perfecte kopie van het celwater in de huid. Te gebruiken vóór elk ander verzorgingsproduct. GEL D EAU CELLULAIRE Ultrafrisse, energiegevende verzorging. Een concentraat van frisheid om de huid opnieuw water en energie te geven. CRÈME D EAU CELLULAIRE Ultra-wegsmeltende, energiegevende verzorging. Een concentraat van comfort om de huid opnieuw water en energie te geven.

10 T I M E C E L L Een totaalbehandeling van de belangrijkste disfuncties van de huid. Voorkomt het tijdsgebonden verouderen. Het universele serum

11 U L A R C A R E CONCENTRÉ CELLULAIRE EEN TOTALE EFFICIËNTIE IN HET HART VAN DE CEL! De levenscyclus van de huidcellen en de fysiologische huidproblemen zijn nauw aan elkaar gekoppeld. Het Concentré Cellulaire werkt in het hart van de cellen om hun levenscyclus opnieuw op te starten en heeft als target de 4 voornaamste fysiologische huidproblemen: dehydratatie, overmatige talgafscheiding, gevoeligheid, structuurveranderingen. Het serum herstelt het evenwicht van de huid in haar geheel en geeft haar opnieuw haar oorspronkelijke schoonheid. Als een echt levensconcentraat dat aangepast is aan alle problemen, is dit serum ook een booster voor iedere verzorging waarmee het wordt gecombineerd voor een optimale totale efficiëntie.

12 T I M E C E L L Een continue hydratatie van de huid. Voorkomt het tijdsgebonden verouderen. Hydratatie

13 U L A R C A R E HYDRA SYSTEM SOIN AQUA DIFFUSEUR Herstelt het waterevenwicht in de huid en leert de huid om hiervoor zelf in te staan. Behoudt de jeugdigheid van de huid door het vertragen van de oorzaken van huidveroudering. Romige, omhullende textuur. FLUIDE AQUA DIFFUSEUR Herstelt het waterevenwicht in de huid en leert de huid om hiervoor zelf in te staan. Behoudt de jeugdigheid van de huid door het vertragen van de oorzaken van huidveroudering. Luchtige textuur. BAUME SOS VISAGE & LÈVRES Een onmisbare herstellende balsem tegen uitdroging van lippen en huid, om altijd bij de hand te hebben.

14 T I M E C E L L Een zuivere huid in evenwicht. Voorkomt het tijdsgebonden verouderen. Zuiverheid

15 U L A R C A R E PURE SYSTEM SOIN ABSOLUE PURETÉ Een diep-zuiverende verzorging die de vette, onzuivere huid duurzaam normaliseert, door te werken op de kwaliteit en de kwantiteit van de talg in de huid. FLUIDE ABSOLUE MATITÉ Een luchtige fluïde die de huid zuivert en direct en duurzaam de glans neutraliseert. CONCENTRÉ PORE REFINER Een actief concentraat dat de huid perfectioneert: vernauwt de poriën en verfijnt de huidkorrel.

16 T I M E C E L L Vermindert de gevoeligheid van de huid. Voorkomt het tijdsgebonden verouderen. Desensibilisatie

17 U L A R C A R E SENSI SYSTEM CRÈME DÉSENSIBILISANTE Verzacht, geeft comfort en desensibiliseert de huid door te werken op haar tolerantiedrempel. De verdediging van de huid wordt versterkt en haar gevoeligheid vermindert geleidelijk aan. Getest onder dermatologisch toezicht. CRÈME REPOS BIOMIMÉTIQUE Een uitzonderlijke formule die de fragiele en reactieve huid, die niets meer verdraagt op rust stuurt. Getest onder dermatologisch toezicht. CRÈME DÉSENSIBILISANTE CONTOUR DES YEUX Een verzachtende en ontzwellende verzorging speciaal voor het oogcontour van de gevoelige huid. Getest onder dermatologisch en oftalmologisch (oogarts) toezicht.

18 T I M E C E L L Regenereert de huid in de diepe huidlagen. Voorkomt het tijdsgebonden verouderen. Reparatie

19 U L A R C A R E REPAIR SYSTEM DERM REPAIR FLUIDE HAUTE CONCENTRATION Continue heling en weefselherstel in een ultrapenetrerende textuur. CRÈME DE SOIN RECONSTITUANTE Herstel en regeneratie van de beschadigde, veranderde en verslapte huid. SOIN RECONSTITUANT CONTOUR DES YEUX Een heropbouwende, herstellende, versterkende en ontzwellende oogverzorging voor de behandeling van kringen, wallen, en vermoeidheidstekenen. Een nieuwe jeugdige blik. CRÈME RECONSTITUANTE COU ET DÉCOLLETÉ Tonus en huidherstel in één geste voor de fragiele zone van hals en décolleté, dankzij deze echte onderhoudscrème.

20 T I M E C E L L Regenereert de huid in de diepe huidlagen. Voorkomt het tijdsgebonden verouderen. Reparatie Reparatie

21 U L A R C A R E REPAIR SYSTEM CRÈME PEELING Deze verzorging stimuleert de celvernieuwing en onthult een nieuwe, jongere huid, die gladder is en straalt van gezondheid. MASQUE LIFT Een heropbouwend lifting effect in één geste om de contouren van het gezicht te verstrakken. PATCHS LIFT CONTOUR DES YEUX Een SOS behandeling voor de ogen: het oogcontour wordt strakker, vermoeidheidstekenen vervagen. Walletjes, kringen en verslapping van de huid verminderen.

22 T I M E C E L L Een natuurlijke biologische lifting. Voorkomt het tijdsgebonden verouderen. Rimpels - stevigheid

23 U L A R C A R E LIFT SYSTEM STYLO COMBLEUR RIDES Een werking die gericht is op de rimpels: neus-lipplooi, fronsrimpel, kraaienpootjes. Een gladmakende en verjongende werking in een textuur op basis van opvullende silicone-gom met een fijne, poederige finish. SÉRUM ABSOLU SPÉCIAL RIDES Een hoog-performante, ultra-geconcentreerde verzorging die de huid opnieuw stevig en stralend maakt en haar toniciteit teruggeeft. CRÈME DE JOUR LISSANTE PROTECTRICE Een 3-dubbele verzorging aangepast aan de behoefte van de huid overdag: herstructureert en beschermt de huid en verlicht de teint. CRÈME DE NUIT RAFFERMISSANTE Een formule die aangepast is aan de behoefte van de huid tijdens de nacht. Bij het ontwaken zijn de gelaatstrekken ontkreukeld, is de huid van binnenuit opgevuld en verstevigd.

24 T I M E C E L L Focus op hormonale veroudering. Voorkomt het tijdsgebonden verouderen. Rijpere huid

25 U L A R C A R E CYCLO SYSTEM CONCENTRÉ DE JEUNESSE 21 JOURS Anti-rimpel kuur, die de huid dikker maakt en super-hydrateert op 21 dagen. Kracht en stralende teint gegarandeerd. CRÈME DE JEUNESSE VISAGE ET COU Comfort, stevigheid, een heldere en stralende teint voor de meest verzwakte rijpere huid. CRÈME DE JEUNESSE CONTOUR DES YEUX Dichtheid, stevigheid, gladmakende werking voor de fijne huid van het oogcontour. Anti-rimpels en anti-wallen. CRÈME DE JEUNESSE CONTOUR DES LÈVRES Dagelijkse verzorging die de huid van binnenuit opvult, de rimpels van het lipcontour gladstrijkt en de huid intensief hydrateert. CRÈME JEUNESSE DES MAINS Een complete schoonheidsverzorging voor de handen: voedend, beschermend en antipigmentvlekken.

26 T I M E C E L L Een complete voeding van de huid. Voorkomt het tijdsgebonden verouderen. Voeding

27 U L A R C A R E NUTRI SYSTEM CRÈME LÉGÈRE DERMO DIÉTÉTIQUE Het ideale voedingssupplement voor de huid: 8 vitaminen, 5 oligo-elementen, mineralen, omega s 3 en 6, in een lichte en geconcentreerde textuur. CRÈME RICHE DERMO DIÉTÉTIQUE Het ideale voedingssupplement voor de huid: 8 vitaminen, 5 oligo-elementen, mineralen, omega s 3 en 6, in een rijke en geconcentreerde textuur. CRÈME VITALE À LA GELÉE ROYALE Een hoog-geconcentreerde revitaliserende kuur die de verdedigingssystemen van de huid stimuleert en haar vitaliteit boost. MASQUE CRÈME BAIN NUTRITIF Een voedingsbad om de huid direct de essentiële voedingsstoffen aan te reiken: de huid ziet er opniew stralend uit, is soepel en extreem comfortabel.

28 T I M E C E L L Een heldere, egale teint. Voorkomt het tijdsgebonden verouderen. Een foutloze teint

29 U L A R C A R E WHITE SYSTEM SÉRUM ÉCLAIRCISSANT Uiterst geconcentreerd in verhelderende werkstoffen is dit een echte booster van de efficiëntie van de andere producten. Vermindert snel en langdurig de bestaande imperfecties door de werking op 2 niveaus: aan het huidoppervlak zorgt een zachte peeling voor een direct verhelderende werking. In het hart van de cellen wordt het pigmentmechanisme vertraagd en verhinderd om zo lang mogelijk de huidonregelmatigheden te stoppen. SOIN ÉCLAIRCISSANT RÉPARATEUR JOUR - * Een lichte oil-free formule met een driedubbele werking: verhelderend, jeugdigheid en bescherming tegen UVstraling. SOIN ÉCLAIRCISSANT RÉPARATEUR NUIT Een verhelderende totaalverzorging voor s nachts. Een wegsmeltende en omhullende textuur. CONCENTRÉ ANTI-TACHES CIBLÉ Een fluïde en transparant serum dat de celvernieuwing versnelt en de pigmenten aan het oppervlak in zachtheid verwijdert. Vermindert zichtbaar de intensiteit en de grootte van de plaatslijke pigmentvlekken. Een gepatenteerde technologie van interne bescherming van de cel tegen de UV-agressies. Versterkt de natuurlijke capaciteit van de huid tot zelfbescherming en aanpassing aan de zon.

30 T I M E C E L L Een biologisch schild tegen de elementen. Voorkomt het tijdsgebonden verouderen. Bescherming

31 U L A R C A R E BESCHERMENDE VERZORING CITY CREAM - * Een echt biologisch schild dat de huid optimaal beschermt tegen UV-straling en een vervuilde stadsomgeving. Ideaal voor stadsmensen, die meer bloot staan aan omgevingsagressies. ACTIVE DE JOUR Soin essentiel - * Een efficiënte en duurzame bescherming tegen de verschillende omgevingsagressies die aan de oorsprong liggen van voortijdige huidveroudering. ACTIVE DE JOUR Soin essentiel teinté - * Een efficiënte en duurzame bescherming tegen de verschillende omgevingsagressies die aan de oorsprong liggen van voortijdige huidveroudering. De getinte textuur is fijn en niet-vet, hydrateert, zuivert en kalmeert iedere huid en geeft haar opnieuw een stralende teint. Een gepatenteerde technologie van interne bescherming van de cel tegen de UV-agressies. Versterkt de natuurlijke capaciteit van de huid tot zelfbescherming en aanpassing aan de zon.

32 INSTITUT ESTHEDERM BENELUX: Consulta-Belgium NV Gen. de Wittelaan 5a Mechelen Ref. A A9434

T I M E S Y S T E M e e n p o s i t i e v e k i j k o p l e e f t i j d. de magie van de huid

T I M E S Y S T E M e e n p o s i t i e v e k i j k o p l e e f t i j d. de magie van de huid T I M E S Y S T E M e e n p o s i t i e v e k i j k o p l e e f t i j d de magie van de huid TIME SYSTEM is een nieuwe generatie van verzorgingsproducten, gebaseerd op high-tech technologie en de laatste

Nadere informatie

R E PA I R S Y S T E M C Y C L O S Y S T E M

R E PA I R S Y S T E M C Y C L O S Y S T E M I N S T I T U T R E PA I R S Y S T E M C Y C L O S Y S T E M T I M E C E L L U L A R C A R E REPAIR SYSTEM DAGELIJKS I N T E N S I E V E K U U R : s Ochtends: Concentré Cellulaire + Crème de Soin Reconstituante

Nadere informatie

PRODUCTEN ANESI OOGVERZORGING Fluide Démaquillant Yeux

PRODUCTEN ANESI OOGVERZORGING Fluide Démaquillant Yeux PRODUCTEN ANESI OOGVERZORGING Fluide Démaquillant Yeux Voor een uiterst zachte démaquillage van wimpers, oogleden en oogcontouren. Verwijdert zelf waterproof make-up zonder te irriteren. 125 ml 22 Sérum

Nadere informatie

i n t e n s i E V E V E R Z O R G I N G

i n t e n s i E V E V E R Z O R G I N G i n t e n s i E V E V E R Z O R G I N G INTENSIEVE VERZORGINGEN COSMECEUTISCHE SOS-VERZORGINGEN De meest krachtige werkstoffen uit de bio-cosmetologie, gedoseerd op hun maximale efficiëntie, bieden een

Nadere informatie

Collin Cosmeceuticals. Vooruitstrevende Huidverzorging

Collin Cosmeceuticals. Vooruitstrevende Huidverzorging Collin Cosmeceuticals Vooruitstrevende Huidverzorging Reeds 40 jaar is Collin een pionnier in de cosmeticawereld. Vandaag zetten wij deze trend verder met de ontwikkeling van cosmeceutische producten,

Nadere informatie

bestaat uit twee essentiële stappen: make-up verwijderen, maar ook de onzuiverheden die een gevolg zijn van luchtverontreiniging.

bestaat uit twee essentiële stappen: make-up verwijderen, maar ook de onzuiverheden die een gevolg zijn van luchtverontreiniging. De huid reinigen bestaat uit twee essentiële stappen: make-up verwijderen, maar ook de onzuiverheden die een gevolg zijn van luchtverontreiniging. Door een slecht gereinigde huid raken de poriën uiteindelijk

Nadere informatie

Verbetert de bruiningscapaciteit van de huid

Verbetert de bruiningscapaciteit van de huid PHOTO CELLULAR CARE 2009 30 JAAR LEIDERSCHAP IN ZONNECOSMETICA HEEFT GELEID TOT PHOTO CELLULAR CARE, HET MEEST GEAVANCEERDE ZONNEGAMMA, DAT U OPTIMAAL LAAT GENIETEN VAN DE ZON, IN COMPLETE VEILIGHEID.

Nadere informatie

Elk seizoen draagt Louis Widmer zorg voor uw huid.

Elk seizoen draagt Louis Widmer zorg voor uw huid. Elk seizoen draagt Louis Widmer zorg voor uw huid. SKIN APPEAL. U heeft een vette, gemengde acnegevoelige huid? Voor een frisse, zuivere huid. 1. Reinigen 2. Verzorgen 3. Nabehandelen De Lipo Sol Mousse

Nadere informatie

J U L I SUMMER BEAUTY PACKS. www.schoonheidssalon

J U L I SUMMER BEAUTY PACKS. www.schoonheidssalon J U L I A U G U S T U S 2012 SUMMER BEAUTY PACKS www.schoonheidssalon meer.nl SUMMER BEAUTY PACKS Bain douche hydratante + deodorant Een hydraterende douche gel met een doeltreffende deodorant voor de

Nadere informatie

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect Slechts weinig mannen nemen de tijd voor ingewikkelde huidverzorging. Voor de meeste mannen moet huidverzorging makkelijk, snel en doeltreffend zijn. Scheren,

Nadere informatie

AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar

AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar REFRESHING CLEANSING MOUSSE Zachte reinigende mousse voor een verfijnde teint - Voor de vochtarme of vette huid,

Nadere informatie

De aanwezige Antioxidanten in de BeautyStrips bieden bescherming tegen vrije radicalen in de huid van het gezicht met als resultaat een gezonde en

De aanwezige Antioxidanten in de BeautyStrips bieden bescherming tegen vrije radicalen in de huid van het gezicht met als resultaat een gezonde en BeautyStrips Het masker en het serum van de BeautyStrips zijn twee afzonderlijke elementen. In combinatie kan het de tijdloze schoonheid en jeugdige energie die leeft in ieder van ons versterken. De meest

Nadere informatie

Korte verzorging 30'

Korte verzorging 30' Korte verzorging 30' reiniging - peeling - masker - dagcrème - professioneel advies Options Flash Lift Een complete verzorging aangepast aan de behoefte van uw huid met als doel haar natuurlijk evenwicht

Nadere informatie

Vernieuw uw huid 0% zuren, 100% natuurlijk

Vernieuw uw huid 0% zuren, 100% natuurlijk Vernieuw uw huid 0% zuren, 100% natuurlijk Multi-etnische cosmeceutica* die uw teint ophelderen, huidveroudering tegengaan, vette huid bestrijden In het instituut Verjongende verzorging 3 Verzorging voor

Nadere informatie

Uw huid wordt verrijkt: een nieuw gevoel van comfort

Uw huid wordt verrijkt: een nieuw gevoel van comfort Grondlegger van de Plantaardige Cosmetica Uw huid wordt verrijkt: een nieuw gevoel van comfort Nr.1 in GEZICHTS- VERZORGING* in Frankrijk Januari 2013 In omzet over 2011 (damesproducten). In hoeveelheid

Nadere informatie

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk 8 SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS Reinigingsmelk Zachte Tonic Anti-ageing crème Sérum Gel Masker Zachte Body Milk Face Scrub Body Peeling Massageboter Retail Salon Bisabolol Ontstekingremmend, antibacterieel,

Nadere informatie

Himalaya 29 N-81 E Balsem. L'huile by CÎme Droge olie

Himalaya 29 N-81 E Balsem. L'huile by CÎme Droge olie Productenlijst In de nabije toekomst kan u snel en gemakkelijk bestellen via onze webshop. In afwachting hiervan vindt u in dit document uitgebreide info over onze producten. Bestellingen kan u doorgeven

Nadere informatie

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid V E R N I E U W D E LICHAAMS Een moment van zachtheid voor je huid DE SCHOONHEID VAN HET LICHAAM Uw lichaam verdient evenveel aandacht als uw gezicht. Om het evenwicht te vinden tussen een gevoel van schoonheid

Nadere informatie

PREMIER BASIC. Premier Basic

PREMIER BASIC. Premier Basic PREMIER BASIC Premier Basic Premier Basic is een uitgebreide basislijn om zowel de gevoelige, gemengde en vette huid te behandelen, als de verouderde en vochtarme huiden doelgericht te behandelen. Het

Nadere informatie

SYSTÈME DERMATOLOGIQUE

SYSTÈME DERMATOLOGIQUE SYSTÈME DERMATOLOGIQUE van MARIA GALLAND PARIS Een buitengewoon efficiënt verzorgingssysteem, dat stap voor stap zorgt voor een perfecte huid. Het principe van de nieuwe lijn heet: hulp bij zelfhulp, want

Nadere informatie

Le Journal. Cadeau maanden. Actiekorting Op onze bestsellers. Winterbehandeling Voor de rijpere huid. Gratis showcard Bij bestelling vanaf 600,-

Le Journal. Cadeau maanden. Actiekorting Op onze bestsellers. Winterbehandeling Voor de rijpere huid. Gratis showcard Bij bestelling vanaf 600,- Le Journal Geldig van 3 november t/m 24 december 2014 Cadeau maanden Actiekorting Op onze bestsellers Winterbehandeling Voor de rijpere huid Gratis showcard Bij bestelling vanaf 600,- NEMCOSMETICS b e

Nadere informatie

Ikari unieke professionele huidverzorging op maat

Ikari unieke professionele huidverzorging op maat Ikari unieke professionele huidverzorging op maat Droom je van de ideale huid? Nog steeds op zoek naar de juiste crème? Teveel en te dure crèmes in je badkamer? De revolutionaire oplossing is De YourSkinType

Nadere informatie

De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven

De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven Voor meer info kan u terecht bij: Sylvia Mohar (Sylvitis ) 02 658 00 64 info@sylvitistherapy.be De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven www.sylvitis.be www.sylvitistherapy.be Fit

Nadere informatie

MOLECULAR CARE. INTENSIVE CARE Dermo-esthetische behandeling voor de huid in crisis.

MOLECULAR CARE. INTENSIVE CARE Dermo-esthetische behandeling voor de huid in crisis. MOLECULAR CARE INTENSIVE CARE Dermo-esthetische behandeling voor de huid in crisis. Producten op basis van maximaal gedoseerde actieve bestanddelen voor een optimale doeltreffendheid. Waarom «Intensief»?

Nadere informatie

I N S T I T U T. gegarandeerde huidverbetering

I N S T I T U T. gegarandeerde huidverbetering I N S T I T U T gegarandeerde huidverbetering I N S T I T U T EEN ANDER CONCEPT Institut Esthederm biedt u een andere visie op huidverzorging. Onze producten stimuleren en trainen de huideigen mechanismen,

Nadere informatie

BIO ACTIVE CARE By Mineral Care

BIO ACTIVE CARE By Mineral Care BIO ACTIVE CARE By Mineral Care Het alternatief voor cosmetische chirurgie BIO ACTIVE CARE By Mineral Care BIO ACTIVE CARE met Argireline is een wetenschappelijk onderzochte, niet-invasieve verzorgingslijn

Nadere informatie

PerFOrm lift. schoonheid in optima Forma

PerFOrm lift. schoonheid in optima Forma PerFOrm lift schoonheid in optima Forma laat De TeKenen der TiJd aan UW GeZiCht voorbijgaan! een gladde, stevige huid en heldere gelaatstrekken: dat is de wens van iedere vrouw! In de loop der tijd krijgt

Nadere informatie

Dermatologische verzorgingsproducten Made in Switzerland. lente. zomer

Dermatologische verzorgingsproducten Made in Switzerland. lente. zomer Dermatologische verzorgingsproducten Made in Switzerland. lente zomer 2008 VERSTEVIGENDE LICHAAMSVERZORGING Wie heeft nog nooit een of ander wonderproduct geprobeerd dat veel belooft maar uiteindelijk

Nadere informatie

Zachte zomerhuid 13 mei t/m 18 juli 2015

Zachte zomerhuid 13 mei t/m 18 juli 2015 Zachte zomerhuid 13 mei t/m 18 juli 2015 Milde verzorging voor de allerkleinsten Gentle Baby Hair & Body Wash 240ml (17980) Deze milde, PH-gebalanceerde wasgel prikt niet in de oogjes en ruikt heerlijk

Nadere informatie

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijn biedt voor elke leeftijd en ieder

Nadere informatie

Uw Lancaster Beauty Salon

Uw Lancaster Beauty Salon Uw Lancaster Beauty Salon LANCASTER LUXE ANTI-AGeING BEAUTY BEHANDELINGEN. De luxe Lancaster anti-ageing beauty behandelingen vertalen de allernieuwste technieken naar een uiterst comfortabele manier om

Nadere informatie

1.1 AROMA MOSAÏC BEHANDELINGEN VOOR HET GEZICHT

1.1 AROMA MOSAÏC BEHANDELINGEN VOOR HET GEZICHT 1.1 AROMA MOSAÏC BEHANDELINGEN VOOR HET GEZICHT Deze prijzen van alle hieronder genoemde behandelingen zijn inclusief 19% BTW. De nieuwe adviesprijzen voor de behandelingen van DECLÉOR zijn in 2006 als

Nadere informatie

INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2

INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2 1 INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2 PRODUCTEN VOOR: REINIGING 3 GEVOELIGE HUID 4 HYDRATATIE 5 ANTI-AGING 6 JONGE EN VETTE HUID 7 SPECIALS 8 LICHAAMSVERZORGING 9 www.beautysalon-piurity.nl

Nadere informatie

INTENSIVE COLLECTIE MOLECULEN MET SCHOONHEIDSWERKING

INTENSIVE COLLECTIE MOLECULEN MET SCHOONHEIDSWERKING INTENSIVE COLLECTIE MOLECULEN MET SCHOONHEIDSWERKING GERICHTER? SNELLER? SOMS HEEFT DE HUID WAT MEER NODIG INTENSIVE COLLECTIE MOLECULEN MET SCHOONHEIDSWERKING DE KRACHTIGSTE MOLECULEN, JUIST GEDOSEERD,

Nadere informatie

INSTITUUT BEHANDELINGEN OP MAAT

INSTITUUT BEHANDELINGEN OP MAAT INSTITUUT BEHANDELINGEN OP MAAT 1 De behandeling Van diagnose naar voorschrift 3 DE BEHANDELMETHODE VAN INSTITUT ESTHEDERM LES 7 ETAPES 1 2 VOORBEREIDEN van de huid DIAGNOSE HERLANEREN van de celactiviteit

Nadere informatie

ENVIRON INTRODUCTIE BEHANDELING

ENVIRON INTRODUCTIE BEHANDELING ENVIRON INTRODUCTIE BEHANDELING Environ Discovery 60-75min Ontdek Environ: je eerste Environ behandeling. Krijg een uitgebreide huidanalyse voor de ideale behandeling die perfect aansluit op jouw huid.

Nadere informatie

INLEIDING WWW.FAROCHE.COM/HOMME

INLEIDING WWW.FAROCHE.COM/HOMME INLEIDING Mannen zijn anders dan vrouwen, dat is duidelijk. Er zijn tal van verschillen op te noemen, zo ook het verschil tussen een mannen- en een vrouwenhuid. De mannenhuid is doorgaans dikker en vetter

Nadere informatie

Manicure 25. Manicure + Lakken 30. Scrub + Paraffinebehandeling handen 12. Kunstnagels / versteviging eigen nagels Naturelle 62 / 57

Manicure 25. Manicure + Lakken 30. Scrub + Paraffinebehandeling handen 12. Kunstnagels / versteviging eigen nagels Naturelle 62 / 57 Handverzorging Manicure 25 Manicure + Lakken 30 Scrub + Paraffinebehandeling handen 12 Kunstnagels Kunstnagels / versteviging eigen nagels Naturelle 62 / 57 Kunstnagels/ versteviging eigen nagels French

Nadere informatie

Photo Finish. Vloeibare, heldere en matmakende foundation, zonder olie, Van lange duur

Photo Finish. Vloeibare, heldere en matmakende foundation, zonder olie, Van lange duur ITALY 10 Photo Finish Vloeibare, heldere en matmakende foundation, zonder olie, Van lange duur Voor een schitterend gelaat. Garandeert een onberispelijk effen, mat en natuurlijk effect. Perfecte dekking

Nadere informatie

3 DETOX THEEËN. REINIGEN: Stap 1 voor een jeugdigere(1) huid! Créateur de la Cosmétique Végétale. Nr 1 in gezichtsverzorging

3 DETOX THEEËN. REINIGEN: Stap 1 voor een jeugdigere(1) huid! Créateur de la Cosmétique Végétale. Nr 1 in gezichtsverzorging Créateur de la Cosmétique Végétale REINIGEN: Stap 1 voor een jeugdigere(1) huid! In omzet van 2004 tot 2009. In hoeveelheid verkochte producten van 2006 tot 2009. *Bron: Kantar World Panel Beauty 2009.

Nadere informatie

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com De mannenhuid JPR men De huid van de man heeft speciale verzorging nodig. Over het algemeen is de mannenhuid gevoelig en grover van structuur. Door het scheren heeft de huid veel te lijden, ongeacht of

Nadere informatie

Ikari unieke professionele huidverzorging op maat

Ikari unieke professionele huidverzorging op maat Ikari unieke professionele huidverzorging op maat Droom je van de ideale huid? Nog steeds op zoek naar de juiste crème? Teveel en te dure crèmes in je badkamer? De revolutionaire oplossing is De YourSkinType

Nadere informatie

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging S KINCARE de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijn biedt voor elke leeftijd

Nadere informatie

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE?

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE? SOFTENING CLEANSING CRÈME 150ml (11948) VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID Deze vochtrijke formule verwijdert grondig make-up-resten en onzuiverheden, terwijl het tevens het gevoelige ph-gehalte

Nadere informatie

Wij geven u ook met plezier meer info betreffende onze producten. Vichy deodorants

Wij geven u ook met plezier meer info betreffende onze producten. Vichy deodorants Beste bezoeker, Hier vindt u een overzicht van lopende promoties, die wij u momenteel aanbieden in onze apotheek. Deze acties lopen steeds zolang de voorraad strekt. Wilt u op regelmatige basis op de hoogte

Nadere informatie

Alle Mol&B-producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen parabenen of allergenen.

Alle Mol&B-producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen parabenen of allergenen. Mol&B Copenhagen is een exclusieve productlijn voor huidverzorging ontwikkeld door verpleegkundige Tina Maria Madsen in nauwe samenwerking met dermatologen en huidverzorgingsexperts in een Europees laboratorium.

Nadere informatie

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken in de huid. Deze producten bevatten in de juiste combinatie,

Nadere informatie

An Ocean of Beauty...

An Ocean of Beauty... An Ocean of Beauty... Face Skincare Skin Care Essentials Cellular Renewal Peeling Line Hydra Line Pure Line Age Defense Line Radiance Line Vitality Line Eye Care Line 4-5 6-7 8-9 10-11 12-13 14-15 16-17

Nadere informatie

Cellulaire Innovatie Optimale Hydratatie Fruitzuren en PH-balans zorgen voor optimale Celvernieuwing in 28 dagen

Cellulaire Innovatie Optimale Hydratatie Fruitzuren en PH-balans zorgen voor optimale Celvernieuwing in 28 dagen Cellulaire Innovatie Optimale Hydratatie Fruitzuren en PH-balans zorgen voor optimale Celvernieuwing in 28 dagen Een uniek huidverbetering- en Anti-Aging programma met een duidelijke visie en medische

Nadere informatie

Wij geven u ook met plezier meer info betreffende onze producten. Vichy deodorants

Wij geven u ook met plezier meer info betreffende onze producten. Vichy deodorants Beste bezoeker, Hier vindt u een overzicht van lopende promoties, die wij u momenteel aanbieden in onze apotheek. Deze acties lopen steeds zolang de voorraad strekt. Wilt u op regelmatige basis op de hoogte

Nadere informatie

Stem Cell 3D Collection

Stem Cell 3D Collection Ga voor uw producten naar: Stem Cell 3D Collection Waar natuur en schoonheid samenkomen Een geïntegreerverzorgingslijn die de diepte van rimpels vermindert met 15% in slechts 20 dagen. Distributeur Benelux:

Nadere informatie

M E I J U N I JOUW HUID EN DE ZOMER. beautybyexperts.nl

M E I J U N I JOUW HUID EN DE ZOMER. beautybyexperts.nl M E I J U N I 2013 JOUW HUID EN DE ZOMER beautybyexperts.nl VADERDAG 16 JUNI GOMMAGE DETOX Voor een gladde en frisse huid Vaderdagcadeau tijdelijk 14,95 BAUME APRÈS RASSAGE Voor een zachte huid na het

Nadere informatie

Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald!

Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald! NEWS J U N I / J U L I 2 0 1 3 Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! In deze nieuwsbrief: Nieuw Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald! Nieuw Deep Tissue

Nadere informatie

GLY KO LINE GELAATSVERZORGING

GLY KO LINE GELAATSVERZORGING GLY KO LINE GELAATSVERZORGING Euromi, uw partner in esthetiek. Euromi is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en distributie van medisch, dermatologisch en plastisch chirurgisch materiaal.

Nadere informatie

zorgt voor de (aller)kleinsten

zorgt voor de (aller)kleinsten Rivadouce zorgt voor de (aller)kleinsten Ontwikkeld in 1971 om een antwoord te bieden aan de noden van kraamafdelingen. Bijna 45 jaar geniet Rivadouce de erkenning van de medische wereld en wordt gebruik

Nadere informatie

PureSkin Schoonheidssalon

PureSkin Schoonheidssalon PureSkin Schoonheidssalon Nieuwsbrief September 2018 Workshop gezichtyoga met Carolien en Femke Bijna is het zover, onze eerste workshop! Femke Hanse van Praktijk Femke Hanse (www.praktijkfemkehanse.nl)

Nadere informatie

Uw expert in superieure hydratatie.

Uw expert in superieure hydratatie. Uw expert in superieure hydratatie. Het erfgoed van Neutrogena Neutrogena kiest voor Scandinavische werkzaamheid, eenvoud en zachtheid. Haar handcrème heeft wereldwijd heel wat bekendheid vergaard. Het

Nadere informatie

Een zuivere huid = een schone huid!

Een zuivere huid = een schone huid! Een zuivere huid = een schone huid! 13 januari t/m 14 maart 2014 NIEUW! Nutri-Rich Nourishing Masque Een intensief verzorgend masker waarvan bewezen is dat het de huid tot 4 uur na aanbrengen nog hydrateert!

Nadere informatie

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau K-Beau cosmeceuticals 100% Huidvriendelijk Doeltreffende ingrediënten Natuurlijke werkstoffen Eerlijke cosmetica 100% K-Beau K-Beau staat voor krachtig en mooi! Verzorgingsproducten voorzien van hoogwaardige

Nadere informatie

Een gezonde, mooie, jonge huid!

Een gezonde, mooie, jonge huid! Een gezonde, mooie, jonge huid! Er stralend uitzien en uw jeugdigheid behouden zonder onzuiverheden, pigmentvlekken, rimpels en littekens! Peelen lijkt daarbij het sleutelwoord. Een peeling is een werkwijze

Nadere informatie

Alle producten zijn ook online verkrijgbaar. No animal testing Parabens free No synthetic conserves Pure & quality ingredients

Alle producten zijn ook online verkrijgbaar. No animal testing Parabens free No synthetic conserves Pure & quality ingredients it s all about menothing but me Thermae 2OOO heeft de verzorgingslijn Ther-ME ontwikkeld voor de zelfbewuste vrouw die zichzelf weet te presenteren en weet dat ze succes kan afdwingen wanneer ze er goed

Nadere informatie

De collectie DE TEINT DE OGEN DE LIPPEN

De collectie DE TEINT DE OGEN DE LIPPEN De collectie DE TEINT DE OGEN DE LIPPEN C.C. CREAM ONMIDDELIJKE UITSTRALING Een super zachte applicatie, een zijdeachtige en fluweelachtige textuur voor een perfecte teint! De CC voordelen, de verzorging

Nadere informatie

ANTI-AGE. Nieuwe Generatie

ANTI-AGE. Nieuwe Generatie ANTI-AGE Nieuwe Generatie ontstaan uit de MEDISCHE TECHNOLOGIE Maak kennis met de doeltreffende anti-aging verzorging ontstaan uit LONGIDERM dermatocosmetisch onderzoek: de nieuwste generatie anti-aging

Nadere informatie

BEAUTY SHOTS Intensieve concentraten

BEAUTY SHOTS Intensieve concentraten BEAUTY SHOTS Intensieve concentraten SKIN & PORE BALANCER - Gecombineerde huid met grove poriën s Ochtends en/of s avonds. Breng aan op de gereinigde huid in de gewenste hoeveelheid. Fytoplankton verfijnt

Nadere informatie

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING CREAMY CLEANSER Zeer rijke reiniging Een reinigingsritueel dat bestaat uit twee stappen. Gebruik in de ochtend

Nadere informatie

verfrissen door een waaier aan attenties

verfrissen door een waaier aan attenties Laat u deze zomer verfrissen door een waaier aan attenties remederm intensieve verzorging voor de zeer droge of geïrriteerde huid Louis Widmer, expert in de verzorging van de zeer droge huid Als de huid

Nadere informatie

Vita Power voorjaarsbehandeling Deze behandeling bereid je voor op het voorjaar en kan thuis voorgezet worden.

Vita Power voorjaarsbehandeling Deze behandeling bereid je voor op het voorjaar en kan thuis voorgezet worden. NEWS A P R I L / M E I 2 0 1 5 In deze voorjaarsnieuwsbrief: Voorjaars gezichtsbehandeling inclusief voorjaarsproduct Couperose behandeling inclusief product voor thuis Mooie gekrulde wimpers die ook nog

Nadere informatie

CAVIAR. sublime DE NIEUWE ESSENTIE VAN SCHOONHEID

CAVIAR. sublime DE NIEUWE ESSENTIE VAN SCHOONHEID CAVIAR sublime DE NIEUWE ESSENTIE VAN SCHOONHEID KAVIAAR De eigenschappen van het Zwarte Goud Kaviaar, oftewel het Zwarte Goud is inmiddels ook bekend als ingrediënt gebruikt in de schoonheidsindustrie.

Nadere informatie

Daily Radiance Vitamin C

Daily Radiance Vitamin C Daily Radiance Vitamin C C-Tetra Antioxidant Cream SPF 30 Inspiratie Oplossing Onderzoek Een alles-in-een vochtinbrengende crème en zonbeschermer die dient als de perfecte introductie tot vitamine C en

Nadere informatie

DE EXPERT IN ESTHETISCHE DERMATOLOGIE COSMECEUTICAL CARE

DE EXPERT IN ESTHETISCHE DERMATOLOGIE COSMECEUTICAL CARE DE EXPERT IN ESTHETISCHE DERMATOLOGIE COSMECEUTICAL CARE DE EXPERT IN ESTHETISCHE DERMATOLOGIE ONZE FILOSOFIE: Onderzoek en ontwikkeling, resultaten Essentiële Acties VOORKOMEN C25 Cream Concentraat van

Nadere informatie

3 anti-verouderingspatenten voor een rimpelloze toekomst

3 anti-verouderingspatenten voor een rimpelloze toekomst Créateur de la Cosmétique Végétale 3 anti-verouderingspatenten voor een rimpelloze toekomst 3 OLIGOSIDEN PATENTEN VOOR COSMÉTIQUE VÉGÉTALE UIT APPEL door Yves Rocher gedeponeerd handelsmerk 8 Jaar onderzoek

Nadere informatie

Je huid heeft een jeugdige toekomst. De nieuwe generatie gezichtsverzorging

Je huid heeft een jeugdige toekomst. De nieuwe generatie gezichtsverzorging Je huid heeft een jeugdige toekomst De nieuwe generatie gezichtsverzorging Ontdek een baanbrekende gezichtsverzorging. Behoud je jonge huid of verover deze terug. Dankzij de multidimensionale technologie

Nadere informatie

Natuurlijke verzorging

Natuurlijke verzorging Natuurlijke verzorging 2 Inhoud Henriëtte Faroche 4 Thuisverzorging 5 Intégral 6 Extra verzorging 7 Hydrasence 10 Regufi n 11 Matifi ante 12 Sensilence 13 Collastine 14 Brilliant 15 Active Age anti-rides

Nadere informatie

Mila d Opiz Concentrate Collection

Mila d Opiz Concentrate Collection THE CONCENTRATE COLLECTION Mila d Opiz Concentrate Collection De Concentrate Collection, uniek & prestigieus in zijn soort. Biotechnologie op hoog niveau zorgt voor kleine, eenvoudig opneembare moleculen.

Nadere informatie

SP. THE SCIENCE OF TRANSFORMATIVE CARE.

SP. THE SCIENCE OF TRANSFORMATIVE CARE. SP. THE SCIENCE OF TRANSFORMATIVE CARE. TRANSFORMATIE VAN HAAR. TRANSFORMATIE VAN VERZORGING. Als het op haar aankomt, heeft ieder van ons een zeer persoonlijk schoonheidsideaal voor ogen. Daarom heeft

Nadere informatie

FACETOFACE. your face, your body, your moment AMSTERDAM FACETOFACE À LA CARTE

FACETOFACE. your face, your body, your moment AMSTERDAM FACETOFACE À LA CARTE FACETOFACE AMSTERDAM FACETOFACE À LA CARTE your face, your body, your moment Neem even heerlijk de tijd voor uzelf bij Face to Face, het schoonheidsinstituut waar u terecht kunt voor de meest professionele

Nadere informatie

Dorstlesser voor de huid. Met plantensappen. Grondlegger van de Plantaardige Cosmetica. Nr. 1 in GEZICHTS- VERZORGING* in Frankrijk

Dorstlesser voor de huid. Met plantensappen. Grondlegger van de Plantaardige Cosmetica. Nr. 1 in GEZICHTS- VERZORGING* in Frankrijk Grondlegger van de Plantaardige Cosmetica Nr. 1 in GEZICHTS- VERZORGING* in Frankrijk * In omzet van 2004 tot 2010. In aantal verkochte producten van 2006 tot 2010. *Bron: Kantar Worldpanel Beauty 2010.

Nadere informatie

www.franciecosmetics.nl

www.franciecosmetics.nl info@franciecosmetics.nl www.franciecosmetics.nl www.franciecosmetics.nl ProductADVIES huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik REINIGING Voordat de werkstoffen van een huidverzorgingsproduct hun werk

Nadere informatie

PERSRUIMTE www.yves-rocher.com/nl/persruimte. Grondlegger van de Plantaardige Cosmetica. N 1 in GEZICHTS VERZORGING* in Frankrijk

PERSRUIMTE www.yves-rocher.com/nl/persruimte. Grondlegger van de Plantaardige Cosmetica. N 1 in GEZICHTS VERZORGING* in Frankrijk Grondlegger van de Plantaardige Cosmetica Verrijkt met vochtvasthoudende plantensappen N 1 in GEZICHTS VERZORGING* in Frankrijk PERSRUIMTE www.yves-rocher.com/nl/persruimte In omzet over 2011 (damesproducten).

Nadere informatie

ACTIES RONDE 2 18/02/19 24/03/19 MOEDERDAG SETS MATCHING MASKS CELL WHITE VOORDEELPAKKETTEN

ACTIES RONDE 2 18/02/19 24/03/19 MOEDERDAG SETS MATCHING MASKS CELL WHITE VOORDEELPAKKETTEN 1 ACTIES RONDE 2 18/02/19 24/03/19 MOEDERDAG SETS MATCHING MASKS CELL WHITE VOORDEELPAKKETTEN 2 Inkoop MOEDERDAG SETS Moisture Boost Set Inhoud Cellular Perfect Hydration Serum, 30 ml Airless Cellular

Nadere informatie

Aanbiedingen geldig van donderdag 03/10 t.e.m. woensdag 09/10/2013. DELHAIZE CARE, DRAAG ZORG VOOR UZELF EN UW BUDGET.

Aanbiedingen geldig van donderdag 03/10 t.e.m. woensdag 09/10/2013. DELHAIZE CARE, DRAAG ZORG VOOR UZELF EN UW BUDGET. Aanbiedingen geldig van donderdag 03/10 t.e.m. woensdag 09/10/2013. DELHAIZE CARE, DRAAG ZORG VOOR UZELF EN UW BUDGET. VL W. 41/2013 EEN FRISSE EN PROPERE HUID. Een mooie huid, dat is in de eerste plaats

Nadere informatie

VERBETER DE GEZONDHEID VAN UW HUID

VERBETER DE GEZONDHEID VAN UW HUID 2010 / 2011 VERBETER DE GEZONDHEID VAN UW HUID MET JONGE, LEVENDE PLANTENCELLEN B3 CELLULAIRE COSMETICA Biogenese Beauty Balance B3 DE LEVENSCIRKEL Symbool van voortdurende beweging en van het DNA van

Nadere informatie

Nieuw product CELLULAR PEEL-OFF FACE MASK met fruitstamcellen en fruitextracten 150g pot, 700g emmer Hydraterend en anti-oxidatief peel-off masker met de stamcellen van een zeldzame rode druivensoort (Gamay

Nadere informatie

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijn biedt voor elke leeftijd en ieder

Nadere informatie

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijn biedt voor elke leeftijd en ieder

Nadere informatie

M E I J U N I PLEZIER EN PERFECTIE. www.schoonheidssalon

M E I J U N I PLEZIER EN PERFECTIE. www.schoonheidssalon M E I J U N I 2011 PLEZIER EN PERFECTIE www.schoonheidssalon meer.nl LICHAAMSBEHANDELINGEN: DE VOLMAAKTE ONTSPANNING EEN BELEVENIS VOOR GEEST EN LICHAAM Treedt binnen in de wereld van welbehagen, hervindt

Nadere informatie

Skin. Ontdek het geheim van een stralende huid met de nieuwe skincare lijn van Etos

Skin. Ontdek het geheim van een stralende huid met de nieuwe skincare lijn van Etos Skin secrets Ontdek het geheim van een stralende huid met de nieuwe skincare lijn van Etos Etos heeft haar eigen merk gezichtsverzorgingslijn totaal vernieuwd! Het assortiment is uitgebreid en verbeterd

Nadere informatie

Stralend de zomer door!

Stralend de zomer door! Stralend de zomer door! 10 juli t/m 13 september 2013 Stralend de zomer door! Welkom bij de juli aanbiedingen. Deze brochure staat in het teken van de zomer en dan met name producten die zorgen voor een

Nadere informatie

Neo-Marine Spa BEHANDELING

Neo-Marine Spa BEHANDELING P R O F E S S I O N E E L G E B R U I K Neo-Marine Spa BEHANDELING Behandeling voor een vochtarme huid, fijne lijntjes & rimpels Het effect van de zon op de huid 4 Specifieke behandelingsproducten 5-8

Nadere informatie

NIEUW ENDERMOLIFT TM. de motor van. verjonging

NIEUW ENDERMOLIFT TM. de motor van. verjonging NIEUW ENDERMOLIFT TM de motor van verjonging LPG is al bijna 30 jaar expert in dermatologie en wereldwijd leider op vlak van de Mécano-Stimulation. Het bedrijf baseert zich op de grondbeginselen van de

Nadere informatie

Waarom kiest u voor Keenwell?

Waarom kiest u voor Keenwell? Keenwell is de fabrikant van trendy make-up en van innovatieve verzorgingsproducten voor gelaat en lichaam. Keenwell is een Spaans bedrijf dat de lat zeer hoog legt en dat gaat voor het oplossen van uw

Nadere informatie

ANTI-AGING SYSTEM ABSOLUTE voor de droge, vetarme, vochtarme, rijpere huid. vanaf 40 jaar

ANTI-AGING SYSTEM ABSOLUTE voor de droge, vetarme, vochtarme, rijpere huid. vanaf 40 jaar SYSTEM ABSOLUTE voor de droge, vetarme, vochtarme, rijpere huid. vanaf 40 jaar SYSTEM ABSOLUTE CLEANSING LOTION Een milde en zijdezachte reinigingslotion - Voor de droge huid met gebrek aan elasticiteit

Nadere informatie

Binnen 7 dagen resultaat *.

Binnen 7 dagen resultaat *. Excellente voeding voor de huid Binnen 7 dagen resultaat *. Als voedingsexpert, brengt Herbalife u nu excellente voeding voor uw huid. Met meer dan 15 vitaminen en botanische extracten zit onze huidverzorging

Nadere informatie

Prijslijst El Centro. Gelaatsverzorgingen

Prijslijst El Centro. Gelaatsverzorgingen Prijslijst El Centro Gelaatsverzorgingen ~dieptereiniging (45min) 45 Ideaal voor de jonge huid met onzuiverheden, of voor een boost te geven aan de huid. Een verzorging van 45min. Hier is geen gelaatsmassage

Nadere informatie

Een helder voorjaar! 11 maart t/m 16 mei 2014

Een helder voorjaar! 11 maart t/m 16 mei 2014 Een helder voorjaar! 11 maart t/m 16 mei 2014 Een heldere, schone, stralende huid op elke leeftijd! NIEUW! De vette probleemhuid en een huid met overmatige talg productie hebben een milde maar effectieve

Nadere informatie

Perfecte verzorging voor de winter

Perfecte verzorging voor de winter Perfecte verzorging voor de winter 9 januari t/m 17 maart 2017 Speciaal voor jou als gastvrouw! Onze best verkochte handcrème, de Hand & Nail treatment, t.w.v. 19,50 cadeau als dank voor het geven van

Nadere informatie

PRODUCT CATALOGUS ZEG JA TEGEN EEN STRALENDE TOEKOMST!

PRODUCT CATALOGUS ZEG JA TEGEN EEN STRALENDE TOEKOMST! PRODUCT CATALOGUS ZEG JA TEGEN EEN STRALENDE TOEKOMST! ZUIVER MINERAALWATER Het begon in een historisch, pittoresk dorpje, genaamd Caldas de Monchique, gelegen in het Monchique gebergte, in de Algarve,

Nadere informatie

Excellente voeding voor de huid. Binnen 7 dagen resultaat. *

Excellente voeding voor de huid. Binnen 7 dagen resultaat. * Excellente voeding voor de huid. Binnen 7 dagen resultaat. * Als voedingsexpert, brengt Herbalife u nu excellente voeding voor uw huid. Met meer dan 15 vitaminen en botanische extracten zit onze huidverzorging

Nadere informatie

Rode Kaviaar uit de Noordelijke IJszee

Rode Kaviaar uit de Noordelijke IJszee Rode Kaviaar uit de Noordelijke IJszee Draai de tijd terug met ons regenererende, sterk geconcentreerde serum dat de productie van collageen en elastieke opvoert en zo de huid verjongt, met minder zichtbare

Nadere informatie