mediapakket Jaarbeurs Willem Fenengastraat 16 The Netherlands Telf info@faircom.nl

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "mediapakket Jaarbeurs Willem Fenengastraat 16 The Netherlands Telf. + 31 20 4620880 info@faircom.nl www.faircom.nl"

Transcriptie

1 mediapakket Jaarbeurs Willem Fenengastraat 16 The Netherlands Telf info@faircom.nl

2 Banieren Een mooie, opvallende entree creeëren met uw bedrijfsnaam? Op de wandelpromenade bij entree Oost kunt u door middel van baniermasten de bezoekers door uw haag van baniermasten naar de entree begeleiden. Op de diverse parkeerterreinen staan baniermasten, waarin u uw aanwezigheid kunt weergeven. BillboardDeLuxe (S) Uw uiting op een kwalitatieve manier weergegeven met deze dubbelzijdige banners. Ze zijn mobiel en dus op diverse buitenlocaties te plaatsen. Diverse formaten zijn ook mogelijk Driehoeksborden Op eenvoudige wijze kunt u op de looproute uw boodschap communiceren met de bezoeker. Drie A0-posters samen in een vrijstaand frame en verspreid over het buitenterrein. Een pakket van 5 borden bevat 15 posters.

3 Bigboard Groots aanwezig zijn op het Jaarbeursterrein? De bezoeker welkom heten op uw stand door middel van uw standverwijzing, of uw product extra onder de aandacht brengen? Dat kan! Uw boodschap komt op het doek van deze mediadrager en kan op meerdere locaties buiten bij bijvoorbeeld entree Oost en entree West geplaatst worden. Locatie in verband met grootte in overleg. Centersigns U wilt toch ook dat bezoekers uw beursactie op de stand of uw bedrijfsnaam blijvend zullen herinneren? Centersigns bieden hiervoor een uitstekende mogelijkheid, aangezien zij achter elkaar en op meerdere locaties staan. Corridor posters Uw aanwezigheid tonen in het hart van het Jaarbeurscomplex? De meest centrale ader van de Jaarbeurs is aangekleed met verlichtte posterlijsten, welke allen naast elkaar hangen. Deze corridor is een mooie locatie om een groot communicatie-effect bij veel bezoekers te bereiken en uw attentiewaarde te vergroten.

4 Doek boven hoekentree hal 1 Boven de extra ingang van hal 1 kan een doek geplaatst worden van 25x7 meter. Tevens uitstekend zichtbaar op weg naar de hoofdingang entree Oost. Doek boven hal 3 Een echte eyecatcher voor de bezoeker. Het doek hangt boven de entree van hal 3 en zou onder andere kunnen worden ingezet om de bezoeker welkom te heten in combinatie met een verwijzing naar uw stand. Doek boven hal 8 Opvallend aanwezig zijn boven de entree van hal 8 in entree Oost? Deze eyecatcher zorgt daarvoor. Uw niet te missen boodschap kunt u op dit reclamedoek laten zien.

5 Doek entree West Dit reclamedoek biedt u de mogelijkheid om uw eigen beursentree te maken. Een opvallende doeklocatie op het buitenterrein van Jaarbeurs Utrecht, recht boven één van de hoofdentrees. Doek in entree West Het oog van de bezoeker valt direct op uw reclamedoek bij het binnenkomen van entree West. Het doek wijst de weg naar de centrale corridor, welke entree Oost met West verbindt. Doek kop hal 1 Een imposant reclamedoek op een opvallende locatie, waarmee u bezoekers én voorbijgangers van de beurs bereikt. Het doek kan worden geplaatst over de gehele breedte van de voorkant van hal 1 en is maximaal 84x8 meter, maar kan ook op kleiner formaat geplaatst worden. Genoemd tarief gaat uit van maximaal formaat.

6 Doek nabij entree Oost Uw aanwezigheid bekend maken aan de bezoeker? Parallel aan de wandelpromenade van entree Oost kunt u op de kubussen aan de zijkant van hal 1 een reclamedoek laten plaatsen, waarop uw eigen creatieve uiting tot zijn recht komt. Doek tegenover hal 8 Binnen in entree Oost kunt u uw exposure vergroten op een in het oog springend reclamedoek. Een mooie locatie voor een mooie uiting! Exposure draaideuren West U kunt ervoor kiezen om de draaideuren aan te kleden met posters in uw eigen huisstijl of met uw specifieke beursbeeld. U kunt er zeker van zijn dat elke bezoeker van deze entree uw uiting uitvoerig ziet.

7 Vloerstickers Door middel van het inzetten van vloerstickers, kunt u op een creatieve manier aangeven dat u aanwezig bent op de beurs of verwijzing doen naar uw stand. Meerdere formaten en vormen mogelijk. Voetstappen (in paren) Een pad voor uw bezoeker uitstippelen, waardoor hij / zij u op een makkelijke en snelle manier kan vinden? Laat u dan een aantal paar voetstappen plaatsen, voorzien van bijvoorbeeld uw eigen logo. Ze zijn in grote en kleine paren te verkrijgen. Mini promopoint Een budget aantrekkelijke manier om exposure in te zetten. Plaats uw eigen reclameobject in minivorm (maximaal 2 x 2 meter). In uw eigen sferen creeert u een aantrekkingskracht op de bezoeker om bijvoorbeeld uw stand te bezoeken. Tarief is exclusief promotiemedewerkers.

8 Multiped eventscreen De multiped is een stijlvolle zuil, waarop u de content zelf kunt bepalen. Standaard kunt u kiezen uit een 46 inch LCD-scherm of een 46 inch touchscreen voor ultieme interactie met uw doelgroep. Promotiemedewerker(s) Wilt u interactieve communicatie met de bezoekers om voor uw bedrijf extra exposure te genereren? Het inzetten van promotiemedewerkers is de manier! Zij kunnen flyers uitdelen met daarop een door u bedachte actie, zodat de bezoekers snel naar uw stand komen. De vergunningen worden door Faircom Media verstrekt voor diverse locaties op het Jaarbeursterrein. Het tarief is enkel voor de vergunning en is exclusief de in te huren promotiemedewerkers. Raamstickers Op zoek naar een mooie eyecatcher? Laat dan de glazen gevel branden met uw uiting. Door middel van diverse stickers wordt een opvallende uiting gecreeerd.

9 Exposuretoren Deze vierzijdige exposuretorens zijn flexibel in te zetten op diverse locaties. Met uw uiting op de 4 zijden is 100% zichtbaarheid gegarandeerd. Meerdere formaten mogelijk. Slagboomreclame Indien u de bezoeker al direct bij het betreden van de parkeerterreinen wil laten weten dat u er bent, dan zijn de slagbomen een toepasselijke manier om uw bedrijfsnaam te laten zien. Het tarief is gebaseerd op basis van twee kleuren. Toiletreclame Een goede herinnering bij uw doelgroep achterlaten? De toiletten in de centrale entree en bij de hallen zijn te sponsoren. Aan de binnenkant van de toiletdeur en boven de urinoirs hangen posterlijsten waarin de posters worden geplaatst. Elke bezoeker gaat minimaal 1x naar het toilet en u heeft daardoor een hoge attentiewaarde.

10 Toiletstickers Nog meer zichtbaarheid creeren in de diverse toiletruimtes? Laat u dan stickers plaatsen op de diverse spiegels, welke zich bevinden in deze toiletruimtes. Golfcar sponsoring Deze vrolijke, rijdende voertuigen kunt u inzetten om op een opvallende manier uw imago te versterken. Ze bieden de mogelijkheid aan bezoekers om zich te laten rijden vanaf de parkeerterreinen naar de entrees. Uiteraard worden deze voorzien van uw gewenste uiting. Het tarief is gebaseerd op twee rijdende voertuigen. Binnentoren Heeft u meerdere boodschappen te communiceren en wilt u dit vanuit verschillende richtingen laten zien, of wilt u uw boodschap een extra herhalingsboost geven, dan biedt deze binnentoren een mooie mogelijkheid om dat te doen.

11 Hangende kubus Deze vierkante kubus, zorgt ervoor dat u vanuit de lucht vanaf 4 zijden zichtbaar bent. Uiteraard zijn diverse uitingen te communiceren op de verschillende zijden. Lampenkap Heeft u liever een ronde vorm om uw uiting op te communiceren, dan biedt deze grote lampenkap u de juiste mogelijkheid. Zitkubussen Met dit ludieke item, biedt u de bezoeker een moment van rust. Deze zitkubussen zijn geheel te branden, waardoor de bezoeker ook nog uw merk goed onder ogen krijgt.

12

mediapakket Jaarbeurs Willem Fenengastraat 16 The Netherlands Telf

mediapakket Jaarbeurs Willem Fenengastraat 16 The Netherlands Telf mediapakket Jaarbeurs Willem Fenengastraat 16 The Netherlands Telf. + 31 20 4620880 info@faircom.nl www.faircom.nl Banieren Een mooie, opvallende entree creeëren met uw bedrijfsnaam? Op de wandelpromenade

Nadere informatie

mediapakket Jaarbeurs Willem Fenengastraat 16 The Netherlands Telf

mediapakket Jaarbeurs Willem Fenengastraat 16 The Netherlands Telf mediapakket Jaarbeurs Willem Fenengastraat 16 The Netherlands Telf. + 31 20 4620880 info@faircom.nl www.faircom.nl Banieren Een mooie, opvallende entree creeëren met uw bedrijfsnaam? Op de wandelpromenade

Nadere informatie

Electronics & Automation 2013

Electronics & Automation 2013 Bigboard Groots aanwezig zijn op het Jaarbeursterrein? De bezoeker welkom heten op uw stand door middel van uw standverwijzing, of uw product extra onder de aandacht brengen? Dat kan! Uw boodschap komt

Nadere informatie

MOTORbeurs MEDIAPAKKET. Faircom Media Willem Fenengastraat BN Amsterdam T.: E.:

MOTORbeurs MEDIAPAKKET. Faircom Media Willem Fenengastraat BN Amsterdam T.: E.: MOTORbeurs - 2018 MEDIAPAKKET Algemene informatie Welkom, dit is het Faircom Mediapakket. Hier vindt u items om het maximale uit uw deelname te halen. Interesse? Wij stellen graag een advies op maat voor

Nadere informatie

MEDIAPAKKET JAARBEURS

MEDIAPAKKET JAARBEURS MEDIAPAKKET JAARBEURS 0-2-206 WILLEM FENENGASTRAAT 6 096 BN AMSTERDAM T.: +3 20 462 0880 ALGEMENE INFORMATIE CONTACT INFO Faircom Media is Mediapartner van Jaarbeurs! Deze brochure geeft inzicht in de

Nadere informatie

World of Technology & Science MEDIA PAKKET. Faircom Media Willem Fenengastraat BN Amsterdam T.: E.:

World of Technology & Science MEDIA PAKKET. Faircom Media Willem Fenengastraat BN Amsterdam T.: E.: World of Technology & Science MEDIA PAKKET 2018 Algemene informatie U bladert nu door het mediapakket van Faircom Media. Wij zijn al 15 jaar de partner van Jaarbeurs als het gaat om promotie en sponsoring

Nadere informatie

MOTORBEURS UTRECHT 2017 MEDIA

MOTORBEURS UTRECHT 2017 MEDIA MOTORBEURS UTRECHT 207 MEDIA WILLEM FENENGASTRAAT 6 096 BN AMSTERDAM T.: +3 20 462 0880 ALGEMENE INFORMATIE CONTACT INFO Dit is het Faircom Mediapakket. In deze brochure vindt u alle items die u kunt inzetten

Nadere informatie

Klik op onderstaande video om een impressie te krijgen van Faircom Media Willem Fenengastraat 16

Klik op onderstaande video om een impressie te krijgen van Faircom Media Willem Fenengastraat 16 MEDIA PACKAGE BOUWBEURS 207 WILLEM FENENGASTRAAT 6 096 BN AMSTERDAM T.: +3 20 462 0880 ALGEMENE INFORMATIE CONTACT INFO Dit is het Faircom Mediapakket. In deze brochure vindt u alle items die wij aanbieden

Nadere informatie

Mediapakket Faircom Media

Mediapakket Faircom Media Mediapakket Algemene informatie Welkom, dit is het Faircom Mediapakket. Hier vindt u items om het maximale uit uw deelname te halen. Interesse? Wij stellen graag een advies op maat voor u samen. Veel succes

Nadere informatie

Media Exposure PROVADA

Media Exposure PROVADA Media Exposure PROVADA Algemene informatie Contact info Welkom, dit is het pakket. Hier vindt u items om het maximale uit uw deelname te halen. Interesse? Wij Nick Mouthaan T.: +31 (0)20 462 0880 stellen

Nadere informatie

De afdeling Partnerships & Media Solutions van RAI Amsterdam adviseert u graag over het behalen van uw doelstellingen! Dit kan onder andere via:

De afdeling Partnerships & Media Solutions van RAI Amsterdam adviseert u graag over het behalen van uw doelstellingen! Dit kan onder andere via: Het genereren van leads, branding, productintroducties en -ontwikkelingen, klantrelaties uitbreiden, waarschijnlijk is dit slechts een greep uit uw doelstellingen voor uw beursdeelname. De afdeling Partnerships

Nadere informatie

Extra promotie? Altijd een goed idee!

Extra promotie? Altijd een goed idee! Val extra op tussen de ruim 175 andere exposanten woensdag 12 en donderdag 13 april 2017 55% 40% 10% Extra promotie? Altijd een goed idee! De afdeling Sales en Partnerships van Eventex adviseert graag

Nadere informatie

Package Deal ,- Parking Package. Brug. Price 700,- 1580,- Media Value. Price 1485,- Media Value 4000,- Pilaren oplage 20 Toren

Package Deal ,- Parking Package. Brug. Price 700,- 1580,- Media Value. Price 1485,- Media Value 4000,- Pilaren oplage 20 Toren PACKAGEDEALS Looproute Pakket Package Deal 10.250,- Parking Package Package Deal 12.250,Posters oplage 20 Brug Dit item is de eerste mogelijkheid om jouw merk te laten zien. Iedereen die vanaf het station

Nadere informatie

De afdeling Partnerships & Media Solutions van RAI Amsterdam adviseert u graag over het behalen van uw doelstellingen! Dit kan onder andere via:

De afdeling Partnerships & Media Solutions van RAI Amsterdam adviseert u graag over het behalen van uw doelstellingen! Dit kan onder andere via: Het genereren van leads, branding, productintroducties en -ontwikkelingen, klantrelaties uitbreiden. Waarschijnlijk is dit slechts een greep uit uw doelstellingen voor uw beursdeelname. De afdeling Partnerships

Nadere informatie

De afdeling Partnerships & Media Solutions van RAI Amsterdam adviseert u graag over het behalen van uw doelstellingen! Dit kan onder andere via:

De afdeling Partnerships & Media Solutions van RAI Amsterdam adviseert u graag over het behalen van uw doelstellingen! Dit kan onder andere via: Het genereren van leads, branding, productintroducties en -ontwikkelingen, klantrelaties uitbreiden. Waarschijnlijk is dit slechts een greep uit uw doelstellingen voor uw beursdeelname. De afdeling Partnerships

Nadere informatie

Promotie- en sponsormogelijkheden

Promotie- en sponsormogelijkheden SPECIAL SHIPS SMART SOLUTIONS Promotie- en sponsormogelijkheden Rotterdam Ahoy helpt u graag om uw beursresultaten te optimaliseren. Om de zichtbaarheid van uw bedrijf te verbeteren en traffic naar uw

Nadere informatie

Voor het beste bereik onder uw doelgroepen

Voor het beste bereik onder uw doelgroepen Marketing Services Voor het beste bereik onder uw doelgroepen MECC Marketing Services; onze kennis en ervaring voor het succes van uw evenement! Dedicated to your success Meer informatie? Bel +31 (0)43

Nadere informatie

Online Media In- & Outdoor communicatie Print advertenties Video Sponsoring & Concepting

Online Media In- & Outdoor communicatie Print advertenties Video Sponsoring & Concepting Lead generatie, product introductie, het vergroten van de naamsbekendheid, slechts enkele beursdoelstellingen die centraal kunnen staan tijdens een deelname aan de HISWA. De afdeling Partnerships & Media

Nadere informatie

Advertorial of banner in digitale nieuwsbrief Promotiemogelijkheden pendelbussen Promotiebanner in bevestiging bezoekersregistratie

Advertorial of banner in digitale nieuwsbrief Promotiemogelijkheden pendelbussen Promotiebanner in bevestiging bezoekersregistratie Promotie- en sponsormogelijkheden Rotterdam Ahoy helpt u graag om uw beursresultaten te optimaliseren. Om de zichtbaarheid van uw bedrijf te verbeteren en traffic naar uw stand te genereren, hebben THB

Nadere informatie

Online Media In- & Outdoor communicatie Print advertenties Video Sponsoring & Concepting

Online Media In- & Outdoor communicatie Print advertenties Video Sponsoring & Concepting Lead generatie, product introductie, het vergroten van de naamsbekendheid, slechts enkele beursdoelstellingen die centraal kunnen staan tijdens een deelname aan de Negenmaandenbeurs. De afdeling Partnerships

Nadere informatie

Online Media In- en Outdoor communicatie Print advertenties Video Sponsoring & Concepting

Online Media In- en Outdoor communicatie Print advertenties Video Sponsoring & Concepting Lead generatie, product introductie, het vergroten van de naamsbekendheid, slechts enkele doelstellingen die centraal zullen staan tijdens een deelname aan de MobiliteitsRAI. De afdeling Partnerships &

Nadere informatie

TeL. 0180-317 590 SIZO IN AND OUTDOOR SIGNING I 0180-317 590

TeL. 0180-317 590 SIZO IN AND OUTDOOR SIGNING I 0180-317 590 SIZO IN AND OUTDOOR SIGNING ADRES Albert van t Hartweg 17 2913 LE Nieuwerkerk a/d IJssel TeL. 0180-317 590 Site sizo.nl e-mail info@sizo.nl SIZO IN AND OUTDOOR SIGNING I 0180-317 590 INLEIDING Een groot

Nadere informatie

Online Media In- & Outdoor communicatie Print advertenties Video Sponsoring & Concepting

Online Media In- & Outdoor communicatie Print advertenties Video Sponsoring & Concepting Lead generatie, product introductie, het vergroten van de naamsbekendheid, slechts enkele beursdoelstellingen die centraal kunnen staan tijdens een deelname aan de Huishoudbeurs. De afdeling Partnerships

Nadere informatie

re cla me de; v(m) -s het geheel van middelen dat men inzet om de verkoop te bevorderen, aanhangers te werven enz.

re cla me de; v(m) -s het geheel van middelen dat men inzet om de verkoop te bevorderen, aanhangers te werven enz. ZICHTBAAR ANDERS re cla me de; v(m) -s het geheel van middelen dat men inzet om de verkoop te bevorderen, aanhangers te werven enz. 49 x 4 METER FULL-COLOUR BANNER bevisible zichtbaar anders Als fullservice

Nadere informatie

IN AND OUTDOOR SIGNING

IN AND OUTDOOR SIGNING SIZO IN AND OUTDOOR SIGNING ADRES VLIERBAAN 11 2908 LR CAPELLE AAN DEN IJSSEL TEL. 010 31 30 200 SITE SIZO.NL E-MAIL INFO@SIZO.NL SIZO IN AND OUTDOOR SIGNING I 010-31 20 200 INLEIDING Een groot formaat

Nadere informatie

Promotie- en sponsormogelijkheden

Promotie- en sponsormogelijkheden SPECIAL SHIPS SMART SOLUTIONS Promotie- en sponsormogelijkheden Rotterdam Ahoy helpt u graag om uw beursresultaten te optimaliseren. Om de zichtbaarheid van uw bedrijf te verbeteren en traffic naar uw

Nadere informatie

2M² - EURO360. www.euromobile.nl. ATL BTL GPRS Creative Verlicht Greenfleet Voorraadruimte

2M² - EURO360. www.euromobile.nl. ATL BTL GPRS Creative Verlicht Greenfleet Voorraadruimte 2M² - EURO360 Greenfleet Voorraadruimte De abri waar het om draait. Rijdend of stilstaand, de Euro360 is altijd in beweging. Deze rijdende reclamewagen beschikt over een rotatiemechanisme, waardoor de

Nadere informatie

FSC COMMUNICATIE-BROCHURE KIES VOOR HOUT RED HET WOUD

FSC COMMUNICATIE-BROCHURE KIES VOOR HOUT RED HET WOUD FSC COMMUNICATIE-BROCHURE KIES VOOR HOUT RED HET WOUD COMMUNICEERT U MEE? Bij FSC Nederland vinden we het belangrijk dat u als partner of certificaathouder onze FSC-boodschap goed en eenvoudig kunt uitdragen.

Nadere informatie

Wéét wat er te doen is Een actueel en volledig aanbod van lokale evenementen trekt de aandacht van úw doelgroep.

Wéét wat er te doen is Een actueel en volledig aanbod van lokale evenementen trekt de aandacht van úw doelgroep. De seizoenskalender van Uitgaanspunt verschijnt huis-aan-huis bij het aanbreken van het nieuwe seizoen. De kalender is dubbelzijdig bedrukt op 170 grams papier in het formaat 'A3 gevouwen naar A4'. Wéét

Nadere informatie

Proef de toekomst op Horecava Registreer nu via 1 UUR EERDER OPEN: VAN T/M UUR

Proef de toekomst op Horecava Registreer nu via  1 UUR EERDER OPEN: VAN T/M UUR Laat je informeren en verrassen, ontmoet relevante spelers in de markt en maak jouw business toekomstbestendig. 1 UUR EERDER OPEN: VAN 10.00 T/M 18.00 UUR Proef de toekomst op Horecava 2018. Registreer

Nadere informatie

Online Media In- & Outdoor communicatie Print advertenties Video Sponsoring & Concepting

Online Media In- & Outdoor communicatie Print advertenties Video Sponsoring & Concepting Lead generatie, product introductie, het vergroten van de naamsbekendheid, slechts enkele beursdoelstellingen die centraal kunnen staan tijdens een deelname aan de Horecava. De afdeling Partnerships &

Nadere informatie

samen scoren! We hebben u echt nodig... Kleding sponsoring... De drie pakketten... Reclamedoeken Rondweg...

samen scoren! We hebben u echt nodig... Kleding sponsoring... De drie pakketten... Reclamedoeken Rondweg... samen scoren! We hebben u echt nodig... Kleding sponsoring... De drie pakketten... Reclamedoeken Rondweg... sponsorgids 2015 Huis & Hypotheek Al 10 jaar Hoofdsponsor. Huis & Hypotheek begon ruim 10 jaar

Nadere informatie

Selfmailers. Direct Mail. voorbeelden

Selfmailers. Direct Mail. voorbeelden Selfmailers Direct Mail voorbeelden Directmailing.nl / Selfmailers Uitvouwkaart 3 panelen Code: BO020 Beschikbare formaten direct mailing: 140 x 140 mm Deze kaart bestaat uit 3 panelen en wordt gesloten

Nadere informatie

kleurrijke communicatie REVON BELETTERINGEN

kleurrijke communicatie REVON BELETTERINGEN kleurrijke communicatie REVON BELETTERINGEN REVON BELETTERINGEN Effectieve Marketing Communicatie vraagt om een brede inzet van verschillende media in de juiste mix. Zo zal de marketingboodschap en de

Nadere informatie

Samenwerkingsmogelijkheden. INKOM Maastricht

Samenwerkingsmogelijkheden. INKOM Maastricht Samenwerkingsmogelijkheden INKOM Maastricht Nieuwe start voor duizenden studenten Voor de aankomende student is in Maastricht vaak alles nieuw: Een nieuwe stad, nieuwe mensen. De INKOM betekent voor velen

Nadere informatie

Displays. Direct print. Presentatiewanden. Standbouwsystemen. Instore retail. Vlaggen en banieren. XL Prints. Textielprints.

Displays. Direct print. Presentatiewanden. Standbouwsystemen. Instore retail. Vlaggen en banieren. XL Prints. Textielprints. Displays Direct print Presentatiewanden Standbouwsystemen Instore retail Vlaggen en banieren XL Prints Textielprints Montage Inleiding This place for displays Een display is een uitermate goed middel om

Nadere informatie

FlexStand. Download Brochure 2012

FlexStand. Download Brochure 2012 FlexStand Download Brochure 2012 Met behulp van het FlexStand concept creëert u snel en eenvoudig een professionele beursstand tegen een scherpe prijs. De basiselementen bestaan uit een hoogwaardig aluminium

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Mario Bollen-Kroes Voorzitter

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Mario Bollen-Kroes Voorzitter SPONSORPLAN 2012 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de voorwaarden om gezond te blijven. De sportvereniging biedt ruime mogelijkheden om in beweging te zijn, zowel recreatief als in competitieverband.

Nadere informatie

Reclamemasten. Amsterdam Schiphol Haarlemmermeer Den Haag Prins Clausplein. Waddinxveen Rotterdam Rotterdam Kleinpolderplein.

Reclamemasten. Amsterdam Schiphol Haarlemmermeer Den Haag Prins Clausplein. Waddinxveen Rotterdam Rotterdam Kleinpolderplein. Reclamemasten Reclamemasten Amsterdam Schiphol Haarlemmermeer Den Haag Prins Clausplein Den Haag Waddinxveen Rotterdam Rotterdam Kleinpolderplein Tiel Alkmaar Zaandam Amsterdam ArenA I Amsterdam ArenA

Nadere informatie

Sponsorpakketten & Exposure

Sponsorpakketten & Exposure Sponsorpakketten & Exposure Intocht van Sinterklaas Scheveningen De intocht wordt georganiseerd in samenwerking met de Gemeente Den Haag DB AKTIVITEITEN Perenstraat 153 2564 RX Den Haag www.dbaktivitieten.nl

Nadere informatie

Te huur l u x e shoppingsunits/ showrooms a a n d e p o o r t van Leerdam

Te huur l u x e shoppingsunits/ showrooms a a n d e p o o r t van Leerdam Te huur l u x e shoppingsunits/ showrooms a a n d e p o o r t van Leerdam

Nadere informatie

Website Products4Engineers.nl 2009 2009

Website Products4Engineers.nl 2009 2009 Website Products4Engineers.nl 2009 2009 TOPBANNER Een Topbanner is de horizontale paginabrede advertentie die boven aan de pagina wordt getoond. Door zijn grote oppervlakte heeft de banner een hoge attentiewaarde

Nadere informatie

Voor iedereen die lezen lastig vindt, is er het Makkelijk Lezen Plein.

Voor iedereen die lezen lastig vindt, is er het Makkelijk Lezen Plein. Aan de Bibliotheek T.a.v. de Bibliothecaris Tiel, 14 juni 2013 Betreft: Introductie Makkelijk Lezen Plein Beste, Hierbij willen wij u gaarne informeren betreffende het Makkelijk Lezen Plein. Het Makkelijk

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Erik Botter Voorzitter

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Erik Botter Voorzitter SPONSORPLAN 2017 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de voorwaarden om gezond te blijven. De sportvereniging biedt ruime mogelijkheden om in beweging te zijn, zowel recreatief als in competitieverband.

Nadere informatie

horti PARTNERPAKKETTEN HortiContact FEBRUARI 2018 EVENEMENTENHAL GORINCHEM DE TROTS VAN DE NEDERLANDSE TUINBOUW

horti PARTNERPAKKETTEN HortiContact FEBRUARI 2018 EVENEMENTENHAL GORINCHEM DE TROTS VAN DE NEDERLANDSE TUINBOUW horti DE TROTS VAN DE NEDERLANDSE TUINBOUW PARTNERPAKKETTEN HortiContact 2018 20 21 22 FEBRUARI 2018 EVENEMENTENHAL GORINCHEM HortiContact 2018 Jaarlijks presenteren ruim 500 exposanten zich aan ruim 16.000

Nadere informatie

Sponsorboekje 2014-2015

Sponsorboekje 2014-2015 Sponsorboekje 2014-2015 Over Zwemclub Losser opgericht 29 september 1965 circa 200 leden en groeit! zwemafdeling in regionale compe>>es waterpoloafdeling in regionale en landelijke compe>>es eigen clubgebouw

Nadere informatie

Download Brochure 2012

Download Brochure 2012 Download Brochure 2012 Beurswand.nl levert in heel Europa hoogwaardige professionele beurswand- en presentatiesystemen & accessoires tegen uiterst scherpe prijzen. Alle modellen zijn inklapbaar of opvouwbaar

Nadere informatie

marketingboekje

marketingboekje marketingboekje 2016 2015 marketingboekie Het basispakket Magneetbord 2611,6 mm Het magneetbord is zeer flexibel in zijn gebruik, omdat er met magneetposters gewerkt wordt. De posters zijn makkelijk te

Nadere informatie

EXPOSANTEN INFORMATIE VVE & VASTGOEDONDERHOUD BEURZEN 2018

EXPOSANTEN INFORMATIE VVE & VASTGOEDONDERHOUD BEURZEN 2018 EXPOSANTEN INFORMATIE VVE & VASTGOEDONDERHOUD BEURZEN 2018 VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Haaglanden 15 februari Locatie: GIA Trade & Exhibition Center VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Utrecht 22 maart Locatie:

Nadere informatie

SPONSORPROPOSITIE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 10 T/M 13 AUGUSTUS 2015. utrechtsch studenten corps

SPONSORPROPOSITIE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 10 T/M 13 AUGUSTUS 2015. utrechtsch studenten corps SPONSORPROPOSITIE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 10 T/M 13 AUGUSTUS 2015 utrechtsch studenten corps UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 2015 In augustus 2015 zal Utrecht traditioneel in de belangstelling staan van

Nadere informatie

Wij maken graag reclame voor anderen

Wij maken graag reclame voor anderen Wij maken graag reclame voor anderen RECLAME ONTWERP WEBSITE HUISSTIJL U wilt uw doelgroep....aanspreken, informeren en overtuigen. Dat doet u met een heldere boodschap en direct in het oog springende

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsor van de Kasteeltuinconcerten. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4. Sponsor

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsor van de Kasteeltuinconcerten. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4. Sponsor 1 Inhoudsopgave Inleiding Sponsor van de Kasteeltuinconcerten 1. Exclusive Sponsor 2. Hoofdsponsor 3. Stersponsor 4. Sponsor 5. Additionele avond sponsoring 6. Donaties Contactgegevens 2 Inleiding Na twaalf

Nadere informatie

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016 ASSET MARKETING Asset Marketing is een studievereniging van de Universiteit van Tilburg die zich richt op studenten en alumni met een interesse in marketing, marktonderzoek of communicatie. Met een ledenbestand

Nadere informatie

Raceroom Benelux Wij brengen het circuit naar u!

Raceroom Benelux Wij brengen het circuit naar u! Raceroom Benelux Wij brengen het circuit naar u! Memorabele Evenementen! De interesse in de motorsport verbindt mensen wereldwijd. Met de RaceRoom haalt u wereld beroemde race circuits, werkelijke motorgeluiden

Nadere informatie

Beurs Domotica. Slim Wonen 19 en 20 november 2014 Evoluon Eindhoven

Beurs Domotica. Slim Wonen 19 en 20 november 2014 Evoluon Eindhoven Beurs Domotica & Slim Wonen 19 en 20 november 2014 Evoluon Eindhoven DE BEURS DOMOTICA & SLIM WONEN 2014 Editie 9 komt eraan! 19 en 20 november opent Smart Homes weer de deuren van het Evoluon te Eindhoven.

Nadere informatie

Projectgroep 8: Briefing. CDE Muziekatelier. Eva Thomas & Silke Lauwers

Projectgroep 8: Briefing. CDE Muziekatelier. Eva Thomas & Silke Lauwers Projectgroep 8: Briefing CDE Muziekatelier Eva Thomas & Silke Lauwers Grafische en digitale media 2013-2014 Inhoud Inleiding...3 1. Logo en huisstijl...4 2. Folder...5 3. Poster zomerworkshop...6 4. Advertentie...7

Nadere informatie

5 augustus e LOCHEM TRACTOR POWERED BY MASSEY FERGUSON SPONSORBROCHURE 2017 TRACTORPULLINGLOCHEM.NL

5 augustus e LOCHEM TRACTOR POWERED BY MASSEY FERGUSON SPONSORBROCHURE 2017 TRACTORPULLINGLOCHEM.NL 5 augustus 2017 34 e LOCHEM POWERED BY MASSEY FERGUSON SPONSORBROCHURE 2017 PULLINGLOCHEM.NL SUPER SPONSOR DEALS Er zit een limiet aan. Dus wees op tijd. Onze Super Sponsor Deals zijn gevaarlijk doeltreffend

Nadere informatie

STC RECLAME MOGELIJKHEDEN

STC RECLAME MOGELIJKHEDEN STC RECLAME MOGELIJKHEDEN INLEIDING Hierbij doen wij u een voorstel tot reclame mogelijkheden. Dit voorstel geeft u in vogelvlucht een beeld van wat wij u als bedrijf kunnen bieden. De Schager Tennis Club,

Nadere informatie

Partnerpakket Hallo2014!

Partnerpakket Hallo2014! Partnerpakket Hallo2014! Evenement Hallo2014! Het Hallo-evenement is dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noordwest-Holland. Voor velen dé start van het nieuwe jaar! Op de eerste maandag van het nieuwe

Nadere informatie

Sponsorpakketten 2014

Sponsorpakketten 2014 www.alphendhuez.nl 2014 Sponsorpakketten 2014 Inhoud document Het festival Doel 2014 Sponsorpakketten Materialen & benodigheden Contactgegevens Benefietfestival Alphen d Huez Alphen d Huez is in 2011 ontstaan

Nadere informatie

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen www.studiofont.nl Studio Font is een klein bureau voor grafische vormgeving, dat groots meedenkt. Of het nu gaat om een logo, huisstijl, website, flyer of een

Nadere informatie

HOUX DIGI-LINE. Stuk voor stuk slimme produkten om uw doelgroep op professionele wijze te bereiken

HOUX DIGI-LINE. Stuk voor stuk slimme produkten om uw doelgroep op professionele wijze te bereiken HOUX DIGI-LINE Stuk voor stuk slimme produkten om uw doelgroep op professionele wijze te bereiken Mini RollUp banner. Verkrijgbaar in de formaten A4 en A3. Incl. full-color print. Zeer aantrekkelijk geprijsd.

Nadere informatie

Pole Position dag 2016. Maaspoort Den Bosch. Sponsormogelijkheden

Pole Position dag 2016. Maaspoort Den Bosch. Sponsormogelijkheden Pole Position dag 2016 Maaspoort Den Bosch Sponsormogelijkheden Stichting Pole Position / Fluitekruidweg 263 1508 AG Zaandam / 06-45744689 / info@stichtingpoleposition.nl Inleiding Pole Position dag 2016

Nadere informatie

VOORWOORD. Heeft u een goede reden of twijfelt u? Dan nodigen wij u van harte uit deze flyer te bekijken!

VOORWOORD. Heeft u een goede reden of twijfelt u? Dan nodigen wij u van harte uit deze flyer te bekijken! VOORWOORD Er zijn wellicht honderd redenen om niet te sponsoren. Maar er is soms maar één reden nodig om het wel te doen. Voor een ieder verschillend en persoonlijk. Heeft u een goede reden of twijfelt

Nadere informatie

1) Vermelding op de website en

1) Vermelding op de website   en Gratis communicatie in Dordrecht 1) Vermelding op de website www.synode400.nl, www.centrumdordrecht.nl en www.vvvdordrecht.nl Indien u uw activiteit (expositie/voorstelling/concert/etc.) wilt vermelden

Nadere informatie

ZOETERMEER PANTERS SPONSOR BROCHURE SEIZOEN 2013-2014

ZOETERMEER PANTERS SPONSOR BROCHURE SEIZOEN 2013-2014 Sponsoring Zoetermeer: dynamisch zakendoen Ziet u zichzelf al zitten op de businesstribune van Zoetermeer Panters? Samen met uw zakelijke relaties genietend van een dynamische ijshockeywedstrijd? En daarna

Nadere informatie

Mobiele en flexibele buitenreclame

Mobiele en flexibele buitenreclame De BudgetBuster is een echte eyecatcher en is direct en overal inzetbaar! Mobiele en flexibele buitenreclame Festivals Evenementen Stadions Bouwprojecten Woningbouw Verkiezingen Unieke buitenreclame Een

Nadere informatie

OPTIMAAL COMMUNICEREN MET DE BEZOEKERS?

OPTIMAAL COMMUNICEREN MET DE BEZOEKERS? OPTIMAAL COMMUNICEREN MET DE BEZOEKERS? 23, 24 & 25 januari 2019 Jaarbeurs Utrecht +31 (0)40-208 60 00 info@vakbeursfacilitair.nl @beursfacilitair www.vakbeursfacilitair.nl www.vakbeursgebouwbeheer.nl

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN BLOOM

SPONSORPAKKETTEN BLOOM SPONSORPAKKETTEN BLOOM Het uitgangspunt om sponsor van Bloom te worden heeft te maken met betrokkenheid, uitstraling en dynamiek. Bloom is een popkoor met een dynamische uitstraling. Dit zien, horen en

Nadere informatie

THE PEDIATRIC WORK PHYSIOLOGY (PWP) September 9-13 th, 2015 XXIX SCIENTIFIC CONFERENCE

THE PEDIATRIC WORK PHYSIOLOGY (PWP) September 9-13 th, 2015 XXIX SCIENTIFIC CONFERENCE THE PEDIATRIC WORK PHYSIOLOGY (PWP) September 9-13 th, 2015 XXIX SCIENTIFIC CONFERENCE Utrecht, the Netherlands SPONSORSHIP PACKAGE PWP 2015 HOOFDSPONSORPAKKET ( 10.000) Als hoofdsponsor ontvangt u onderstaande:

Nadere informatie

EXPOSURE & ACTIVATIE SEIZOEN 2019/2020

EXPOSURE & ACTIVATIE SEIZOEN 2019/2020 EXPOSURE & ACTIVATIE SEIZOEN 2019/2020 HET PARKSTAD LIMBURG STADION Op 15 augustus 2000 worden de poorten van het multifunctionele Parkstad Limburg Stadion voor het eerst geopend. Het stadion is tot op

Nadere informatie

VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V.

VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V. VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V. 2015 Vlaggenindustrie Groningen bv staat voor: innovatief, vooruitstrevend, kwalitatief hoog niveau, concurrerende prijzen en snelle levertijden. Bovendien werken we met

Nadere informatie

Nationale Diabetes Dag 2014 vrijdag 28 maart 2014, Fokker Terminal, Den Haag

Nationale Diabetes Dag 2014 vrijdag 28 maart 2014, Fokker Terminal, Den Haag Nationale Diabetes Dag 2014 vrijdag 28 maart 2014, Fokker Terminal, Den Haag MOGELIJKHEDEN PARTNERS/SPONSOREN/INFORMATIEMARKT De tweejaarlijkse Nationale Diabetes Dag (NDD) verbindt alles en iedereen rondom

Nadere informatie

AMSTERDAM RAI DONDERDAG 4 APRIL. Hét netwerkevenement voor de mobiliteitsprofessional EXPOSITIE CONGRES NETWERKEN INNOVATIEPRIJS

AMSTERDAM RAI DONDERDAG 4 APRIL. Hét netwerkevenement voor de mobiliteitsprofessional EXPOSITIE CONGRES NETWERKEN INNOVATIEPRIJS AMSTERDAM RAI DONDERDAG 4 APRIL Hét netwerkevenement voor de mobiliteitsprofessional EXPOSITIE CONGRES NETWERKEN INNOVATIEPRIJS MEDIAPARTNERS ORGANISATIE Fleet Expo : Hét netwerkevenement voor de mobiliteitsprofessional

Nadere informatie

PARKSTAD CULINAIR SPONSORPLAN. 11-12-13 september 2015 Pancratiusplein Heerlen

PARKSTAD CULINAIR SPONSORPLAN. 11-12-13 september 2015 Pancratiusplein Heerlen PARKSTAD CULINAIR SPONSORPLAN 11-12-13 september 2015 Pancratiusplein Heerlen 1 FOOD DRINKS EXPERIENCE + Parkstad Culinair 2015 Parkstad Culinair, het vernieuwde culinaire evenement van Zuid Limburg, beleeft

Nadere informatie

Retail Screens Pakket

Retail Screens Pakket Retail Screens Pakket Rotteram AlexandriumSC Central Retail Screens Pakket winkelcentrum Diemnerplein Hoofddorp winkelcentrum Polderplein Shop till you drop! Voor de fanatieke shoppers zullen onze high-impact

Nadere informatie

Flex badges PRINT. Saaie badges zijn verleden tijd met de Flex badge. Van elk logo een full colour Flex badge

Flex badges PRINT. Saaie badges zijn verleden tijd met de Flex badge. Van elk logo een full colour Flex badge PRINT Flex badges Saaie badges zijn verleden tijd met de Flex badge Tot nu toe was het niet mogelijk om echt op te vallen met een badge, button of speld. De vorm is altijd hetzelfde en alleen de print

Nadere informatie

Voor al uw communicatie in en rond uw bedrijf

Voor al uw communicatie in en rond uw bedrijf Voor al uw communicatie in en rond uw bedrijf Bewegwijzering voor binnen en buiten Wij beschikken over tal van concepten voor uitermate functionele bewegwijzering. Wij bieden u een ruime keuze aan wand-,

Nadere informatie

HET BESTE EN MEEST INNOVATIEVE LED SCHERM VAN NEDERLAND.

HET BESTE EN MEEST INNOVATIEVE LED SCHERM VAN NEDERLAND. Brochure HET BESTE EN MEEST INNOVATIEVE LED SCHERM VAN NEDERLAND. eelco bos Pierluigi Jorritsma Jouw boodschap verdient het om gezien te worden. LEDImpact kan dit voor je regelen. Met onze LED schermen

Nadere informatie

HTC SON Samen op weg naar de top

HTC SON Samen op weg naar de top HTC SON 2000 Samen op weg naar de top Sponsorbrochure 2017 Over ons Tennisvereniging HTC Son is gelegen aan de rand van Son en Breugel. Op ons park liggen 10 kunstgras all-weather banen en 2 minibanen,

Nadere informatie

Montagevoorwaarden 2015 Wij verzorgen zowel de montage als demontage van alle frames.

Montagevoorwaarden 2015 Wij verzorgen zowel de montage als demontage van alle frames. AANLEVERSPECIFICATIES SPANDOEKEN Bij het bestellen van spandoeken is het van belang dat jouw bestanden correct zijn en voldoet aan voorwaarden die in de grafische branche word gehanteerd. Deze voorwaarden

Nadere informatie

Streetvertising Chalkvertising Sand- & Snowmarking Green Advertising CleanLab

Streetvertising Chalkvertising Sand- & Snowmarking Green Advertising CleanLab Innovatieve media Streetvertising Chalkvertising Sand- & Snowmarking Green Advertising CleanLab Prijs vanaf 500 500 1000 325 0 Weken zichtbaar* 16 1 0,1 0,5-4 1-52 Levertijd in dagen 6 6 21 14 verschillend

Nadere informatie

36th International trade fair for building machines 2 6 SEPTEMBER KORTRIJK XPO WWW.MATEXPO.COM. be SEEN. at MATEXPO

36th International trade fair for building machines 2 6 SEPTEMBER KORTRIJK XPO WWW.MATEXPO.COM. be SEEN. at MATEXPO 36th International trade fair for building machines 2 6 SEPTEMBER KORTRIJK XPO WWW.MATEXPO.COM be SEEN at MATEXPO Bereik het HART van uw doelgroep U HEEFT INTERESSE? Naam bedrijf... Contactpersoon... Adres.........

Nadere informatie

Totaal Pakket. Totaal Pakker

Totaal Pakket. Totaal Pakker Totaal pakket Totaal Pakker Giant Flow West Totaal Pakket Zuidplein Als je ervan uitgaat te moeten kiezen, beperk je, je eigen denken. Om dit te voorkomen hebben wij iets in het leven geroepen! Het Totaal

Nadere informatie

Marcomplan ZZPPS Merkant. Communicatie. Het Marcomplan. Wat, waarom en hoe

Marcomplan ZZPPS Merkant. Communicatie. Het Marcomplan. Wat, waarom en hoe Marcomplan ZZPPS Merkant Communicatie Het Marcomplan Wat, waarom en hoe Inleiding: in het kort de theorie Marketing Product (dienst) Plaats (distributie) Prijs Personeel Promotie (verkoop, PR, reclame)

Nadere informatie

VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V.

VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V. SPANFRAMES 2015 VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V. Vlaggenindustrie Groningen bv staat voor: innovatief, vooruitstrevend, kwalitatief hoog niveau, concurrerende prijzen en snelle levertijden. Bovendien werken

Nadere informatie

MEDIAKIT 2015 4de kwartaal

MEDIAKIT 2015 4de kwartaal MEDIAKIT 2015 4de kwartaal In 2009 introduceerde Ellen Diermanse, als onderdeel van haar online mediabedrijf Femmedia, Vrouwblog.nl. De website groeide uit tot één van de grootste vrouwen communities van

Nadere informatie

Marketing voor bedrijvenparken. Samen bouwen aan succes.

Marketing voor bedrijvenparken. Samen bouwen aan succes. Marketing voor bedrijvenparken Samen bouwen aan succes. Grond en stenen met waarde Een vol bedrijvenpark zorgt voor een hogere grond- en steenprijs. Precies wat u als eigenaar van een bedrijvenpark wilt,

Nadere informatie

VRIJDAG 22 JUNI 2018 MIDDEN NEDERLAND HALLEN BARNEVELD NEDERLANDS VASTGOED CONGRES SPONSOR- BROCHURE

VRIJDAG 22 JUNI 2018 MIDDEN NEDERLAND HALLEN BARNEVELD NEDERLANDS VASTGOED CONGRES SPONSOR- BROCHURE VRIJDAG 22 JUNI 2018 MIDDEN NEDERLAND HALLEN BARNEVELD NEDERLANDS VASTGOED CONGRES SPONSOR- BROCHURE Haal alles eruit wat erin zit NEVACON 2018 jaar is ERVAREN en DOEN! De De huizenmarkt is volop in beweging.

Nadere informatie

UTRECHT BALLOONING: DE UNIEKE VOORDELEN VOOR U EN UW BEDRIJF

UTRECHT BALLOONING: DE UNIEKE VOORDELEN VOOR U EN UW BEDRIJF UTRECHT BALLOONING: DE UNIEKE VOORDELEN VOOR U EN UW BEDRIJF MEEVAREN MET DE PUBLICITEIT VAN FC UTRECHT Een voetbalclub als FC Utrecht staat altijd in de publiciteit. Supporters en voetballiefhebbers willen

Nadere informatie

Wie zijn wij? Overal leesbaar

Wie zijn wij? Overal leesbaar Wie zijn wij? Facade360 is de digitale bestemming voor de gevelbouw, architectuur en design in Nederland en België. Ons online kennisplatform belicht alle facetten op het gebied van gevelbouw. De redactie

Nadere informatie

2. Adverteren door middel van een Banner op Taart&Trends site.

2. Adverteren door middel van een Banner op Taart&Trends site. TT06 Adverteren en Exposure Taart&Trends 2015 1. Exposure: 1.1. Alle deelnemers krijgen (na betaling) standaard een naamsvermelding op de standhouderspagina van Taart en Trends-website. Wilt u een actieve

Nadere informatie

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl NieuwsRegio.nl is hét platform om uw bedrijf in de regio Nieuwkoop digitaal op de kaart te zetten. NieuwsRegio heeft dagelijks meer dan 1.500 bezoekers en meer

Nadere informatie

Presenteer uw bedrijf aan een sportief publiek

Presenteer uw bedrijf aan een sportief publiek United by FITNESS! Sponsormogelijkheden Presenteer uw bedrijf aan een sportief publiek Zeg je Workout Summer Festival dan zeg je Rotterdam. Het Sidelingepark omgetoverd tot fitnessfestivalterrein gevuld

Nadere informatie

Inleiding. Als u zelf uw website niet bijhoudt dan kan uw webmaster deze tips gebruiken.

Inleiding. Als u zelf uw website niet bijhoudt dan kan uw webmaster deze tips gebruiken. Tips & Tricks Inleiding In dit overzicht vindt u een aantal tips die u kunt volgen. Het zijn slechts tips en adviezen dus als u of uw webmaster andere manieren hebben voor een perfect resultaat dan is

Nadere informatie

Sponsorpakketten van de Ridderronde zijn beschikbaar vanaf een bedrag van 350

Sponsorpakketten van de Ridderronde zijn beschikbaar vanaf een bedrag van 350 3 augustus 2016 Sponsorpakketten van de Ridderronde zijn beschikbaar vanaf een bedrag van 350 Uiteraard kunt u ook lagere bedragen aan de Ridderronde doneren. Deze Donaties worden apart vermeld op de site

Nadere informatie

Stand out from the crowd!

Stand out from the crowd! Stand out from the crowd! Winkelcentrum Leyweg, Den Haag Moderne, state-of-the-art reclame-objecten zijn niet meer weg te denken uit het huidige winkelcentrumbeeld Centercom is marktleider in Nederland

Nadere informatie

Sponsoring VV Heino Ingaande 01-09-2014 (1)

Sponsoring VV Heino Ingaande 01-09-2014 (1) Sponsoring VV Heino Ingaande 01-09-2014 (1) Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Sponsoring voetbalshirts: Elftal Tarief per seizoen Senioren Vanaf 210,- Junioren Vanaf 160,- Totaal 16 tenues inclusief

Nadere informatie

Ondernemers op het strand: Paviljoens

Ondernemers op het strand: Paviljoens Ondernemers op het strand: Paviljoens Gebruik zo min mogelijk wegwerpmateriaal. Probeer het gebruik van plastic servies, bestek of verpakkingen te vermijden. Denk aan alternatieve materialen als hout of

Nadere informatie

Totaal Pakket. Totaal Pakket

Totaal Pakket. Totaal Pakket Totaal pakket Giant Flow West Totaal Pakket Zuidplein Als je ervan uitgaat te moeten kiezen, beperk je, je eigen denken. Om dit te voorkomen hebben wij iets in het leven geroepen! Het. Niet kiezen voor

Nadere informatie